Pentru zona

    Un apartament amenajat minimalist, pe malul mării | Fen Design

    Articolul a fost citit chiar de 692+ utilizatori
    În superba stațiune Neptun, pe malul mării, un apartament modern a beneficiat de o amenajare interioară interesantă, concepută de echipa de la Fen Design.

    Designul camerelor este un amestec de stil minimalist și boho, cu accente de lemn masiv și cărămidă. Detaliile prezente în amenajarea apartamentului pun în valoare frumusețea naturală și liniștea mării, alegând materiale naturale autentice, precum lemnul masiv și cărămida.

    Hol_apart_Neptun.jpg
    Zona holului / sursă foto : Fen Design 
    detalii_spatiu_living.jpg
    Living apartament Neptun / sursă foto : Fen Design 

    Zona de zi / living

    În cadrul proiectului, Fendesign a urmărit crearea unui spațiu primitor și cozy, prin folosirea unor culori deschise, care sunt completate de accente de lemn și o pată de culoare – canapeaua verde. Masa cu o formă originală din lemn masiv aduce un plus de atractivitate zonei unde locatarii se pot bucura de prezența șemineului și a televizorului, amplasate pe peretele acoperit cu cărămidă în nuanța ciocolatei.

    detalii_living_apart_Neptun.jpg
    Detalii living / sursă foto : Fen Design 
    detalii_living_apart_Neptun.jpg
    Spațiu confortabil în living / sursă foto : Fen Design 

    Zona de noapte / dormitorul

    Nuanțele telurice ale lemnului și accentele colorate oferă căldură și confort dormitoarelor. Spațiul beneficiază de intimitate. dar și de spații de depozitare atent gândite pentru beneficiari. 

    Zona_de_dormit_apart_Neptun.jpg

    Dormitor_apart_Neptun.jpg
    Dormitor apartament Neptun / sursă foto : Fen Design 
    dormitor_ap_Neptun.jpg
    Confort în dormitor - apartament Neptun / sursă foto : Fen Design 

    Bucătăria și baia

    Continuând în aceeași tema minimalistă, zona destinată pregătirii meselor este amenajată interesant, cu nuanțe de lemn întunecat în contrast cu albul blaturilor și negrul obiectelor electrocasnice moderne, indispensabile oricărui cămin. 

    Bucatarie_apart_Fendesign.jpg
    Zona destinată bucătăriei / sursă foto : Fen Design 
    Bucatarie_apart_Neptun.jpg
    Stil modern și minimalist în bucătărie / sursă foto : Fen Design 

    Baia oferă un exemplu de folosire foarte eficientă a spațiului, păstrând tematica boho și accentele de lemn și combinația alb / negru care oferă un plus de modernitate și confort. 

    zona_baie_apart_Neptun.jpg
    Baie apartament Neptun / sursă foto : Fen Design 
    detalii_baie_Neptun_apt.jpg
    Detalii baie apartament Neptun / sursă foto : Fen Design 

    Materiale folosite în implementarea proiectului

    Implicarea producătorilor locali a fost esențială pentru realizarea acestui concept : obiectele din lemn masiv, precum și întregul mobilier sunt executate la comandă de producători români. Aceasta nu numai că asigură autenticitatea și unicitatea pieselor, dar și susține comunitățile de artiști și meșteșugari locali.

    Pentru pardoseală a fost selectat un parchet stratificat de la Barlinek, cunoscut pentru durabilitatea și eleganța sa. Mobilierul la comandă este realizat în MDF Egger perfect sense, un material recunoscut pentru finețea sa și pentru aspectul său de calitate superioară.

    Ușile personalizate, care adaugă o notă de unicitate și personalitate spațiului, au fost realizate de către un producător local. În plus, corpurile de iluminat din beton adaugă bătăi de inimă industriale, contrastând cu linii netede ale designului. Măiestria scaunelor și a canapelei, semnate de Moconcept, completează perfect acest decor.

    În ansamblu, apartamentul urmărește un stil minimalist, cu accente boho, un amestec care reflectă în mod perfect atmosfera relaxată și armonioasă specifică litoralului.

    Despre  Fen Design

    Designerii și arhitecții de la Fen Design alcătuiesc o echipă tânără, care iubește designul și se implică activ și profesionist în fiecare proiect. Implementarea ideilor și tendințelor moderne în amenajări interioare înseamnă pentru Fen Design grijă față de dorința clientului, originalitate și multă dăruire. 

    Când pregătesc un nou proiect, Fen Design ia calcul chiar și cel mai mic aspect. Dincolo de spațiu și destinația acestuia, importanți sunt oamenii ce îl vor utiliza, de aceea echipa Fen Design de designer cuprinde specialiști din mai multe domenii conectate designului, tocmai pentru a oferi cele mai bune soluții, în orice situație, la orice cerere din partea clientului.

    Mulțumim echipei Fen Design și doamnei Ștefania Rădulescu pentru fotografiile superbe, detaliile despre proiect și colaborarea excelentă care a condus la realizarea acestui articol.

    Informații despre proiect :  
    Design interior : FEN DESIGN 
    Locație: Neptun - jud. Constanța
    Construcții și amenajări interioare: IMA AMENAJARI
    Mobilier la comandă: ESHO
    Canapea și alte obiecte de mobilier : MOCONCEPT
    Corpuri de iluminat: LUMIVINE
    Draperii, perdele si jaluzele romane pe comandă: DE CASA ROMANIA
    Obiecte sanitare: Romstal, Delta Studio
    Cărămidă și piatră naturală: EPRDOSELI
    692
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.