Design interior pret

Care este prețul serviciilor de amenajări interioare? Doriți să înfrumusețați interiorul casei sau al apartamentului dumneavoastră, dar nu știți cât costă un astfel de serviciu? Prețul amenajării unui spațiu interior depinde de mărimea spațiului, de volumul lucrărilor necesar a fi efectuate, de numărul vizualizărilor realizate pentru respectivul spațiu și de numărul de propuneri diferite făcute de designerul de interior. Mobilierul proiectat la comandă poate scumpi în mod semnificativ designul, însă spațiile vor fi exploatate la maximum și vor fi desăvârșite din punct de vedere estetic. Pentru un design de interior de bază veți plăti de la 1200 lei în sus, dar un astfel de design este foarte simplu. Pentru un proiect de amenajare a spațiului interior , cu planuri de calitate, vizualizare 3D a viitorului spațiu și consiliere, veți plăti de la 2000 lei în sus. Indiferent de preț, alegerea unui designer de interior este recomandată mai ales dacă ne dorim o renovare de calitate a spațiului în care să ne simțim confortabil. Nu alegeți prețurile cele mai mici. Comandați vizualizări 3D - imagini render, pentru o mai bună vizualizare.

Cui să încredințați amenajarea interiorului? Trimiteți o cerere designerilor de interior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL AMENAJĂRII INTERIOARE A APARTAMENTULUI


Prețul planului de design interior. Un proiect de amenajare interioară a casei sau apartamentului care include măsurarea stării existente, planul de podea al echipamentului interior, un catalog de materiale și planul de execuție a echipamentelor corespunzătoare pentru apartament sau casă.

1200 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
6000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Design interior pret

ALTE PREȚURI PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Proiect de design interior apartament

Prețul proiectului depinde de tipul de lucrare, numărul de camere și compartimentare.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul consultației designerului de interior

Consultația specialistului reprezintă un fel de mini proiect de design, iar designerul vine pregătit la întâlnire. Totuși, ca designerul să știe cu ce idei să vină, voi sunteți obligați să-i transmiteți clar informații, precum: planurile sau schițele spațiului, cât mai multe poze din mai multe unghiuri, să-i explicați ce vă doriți, ce vă place și ce nu (în acest caz un chestionar cu întrebări vă poate ajuta, puteți descărca unul și aici – cu cât mai multe și poate nesemnificative pentru voi, cu atât mai bine).


RON

RON/oră

oră
cerere>

Tarif pentru un metru pătrat de amenajare interioa


RON

RON/mp

mp
cerere>

Tarif pentru un metru pătrat de amenajare interioa


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul schiței 3D pentru amenajarea interiorului


RON

RON/mp

mp
cerere>

Preț Mood board (planșe descriptive pentru achiziț

În ce constă planșa descriptivă sau mood board:
Stabilirea bugetului pentru achiziții

Stabilirea stilului unitar

Planșe cu propuneri cromatice și obiecte pentru achiziționarea produselor de amenajare și decor

Listă de prețuri și furnizori

Plasarea obiectelor, culorilor și texturilor din interior


RON

RON/planșă

planșă
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Amenajări interioare – tot ce trebuie să știți

1. Echipament interior modern și design de interior

Nu vă mai este pe plac aspectul învechit al apartamentului dumneavoastră? Mansarda nu este amenajată? Camerele nu mai corespund standardelor moderne de locuire? Dacă vă reamenajați interiorul locuinței, îi veți reda sau mări funcționalitatea și confortul, mărindu-vă în același timp și plăcerea de a locui în ea. Dar, înainte de a vă apuca de renovarea locuinței, trebuie să cunoașteți posibilitățile pe care le aveți de o modernizare și înfrumusețare. Toate aceste informații le veți primi de la un designer de interior. Am selectat pentru dumneavoastră câteva sfaturi importante pentru renovarea și modernizarea locuinței.

Un designer de interior va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.

Un designer de interior va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.
Un designer de interior experimentat va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.

2. Designerul de interior care vă cunoaște dorințele

Vă imaginați un apartament de vis, pe care parcă îl puteți vedea cu ochii? Atunci nu vă mai rămâne decât să găsiți un bun designer de interior... dar, cum să îl alegeți pe cel mai bun sau mai potrivit pentru dumneavoastră? Fiecare renovare de locuință este un proiect unic. Bineînțeles, că este bine să vedeți lucrările de referință ale designerilor de interior, cu care ați intrat în contact și să citiți ce cred despre ei clienții lor anteriori. Și totuși, nu veți cunoaște detaliile proiectului de modernizare a locuinței dumneavoastră până când designerul de interior nu vă va realiza și prezenta prima schiță conceptuală, care include și estimarea costurilor. Solicitați oferte de la mai mulți executanți, pentru a le putea compara între ele și a alege-o pe cea mai bună. La Daibau veți găsi o listă extinsă de designeri de interior verificați.

Fiecare designer de interior are propriul său stil și este mai mult sau mai puțin capabil să se adapteze la dorințele clienților. Vă sfătuim, ca înainte de a semna contractul cu designerul de interior ales, să vă întâlniți măcar o dată cu el, pentru a verifica, cât de mult vă potriviți în privința gusturilor, așteptărilor și a practicilor de afaceri. Cu ocazia acestei întâlniri, designerul de interior vă va putea afla mai în amănunt dorințele. Duceți-vă la această întâlnire cu cât mai multe schițe, cataloage și materiale.

2.1. Cât costă serviciile unui designer de interior?

Prețurile acestor servicii oscilează foarte mult de la executant la executant. Serviciile de amenajare interioară pot fi calculate în două moduri: fie pe oră, fie pe metru pătrat. Un designer de interior de calitate vă va pregăti o factură de avans bine întemeiată, care va include o listă detaliată a lucrărilor, materialelor și costurilor. Pentru a vă asigura că veți fi în final satisfăcuți cu noua înfățișare a locuinței, este important să comunicați continuu cu designerul pe parcursul desfășurării lucrărilor. Vă mai informăm și că prețul serviciilor de design interior variază între 500,00 EUR (pentru proiectele mici) și 4.000,00 EUR pentru proiectele ample și de înaltă calitate.

3. Amenajarea interioară

3.1. Renovarea apartamentului

Deși durata de viață a unei case este de aproximativ 100 de ani, materialele din interiorul ei se uzează mult mai rapid sau își pierd atractivitatea. Într-un astfel de caz, este bine să se facă o renovare a spațiilor interioare. Proiectul de modernizare a locuinței poate fi abordat într-o varietate de moduri. Pentru a reîmprospăta aspectul locuinței, poate că va trebui doar să văruiți pereții și să cumpărați câteva piese de mobilier noi. În schimb, renovarea completă a apartamentului este un proiect complex și costisitor, întrucât include lucrări precum: demolarea pereților despărțitori, îndepărtarea materialelor vechi, înlocuirea instalațiilor, renovarea băii, renovarea bucătăriei, scoaterea vechiului mobilier și amplasarea unuia nou etc.

Orice modernizare a spațiilor interioare începe cu un proiect, care costă în jur de 500,00 EUR. Nu este o sumă mare, dacă se ia în considerare faptul că renovarea unui apartament la cheie costă între 400,00 - 700,00 EUR/m2 și poate dura chiar și 3 luni.

3.2. Adaptați-vă apartamentul de la mansardă

Apartamentul de la mansardă era considerat pe vremuri ca fiind de calitate inferioară și neconform cu standardele de locuire. La ora actuală, această concepție a fost schimbată complet. Din cauza creșterii prețurilor imobiliarelor, a lipsei de spațiu din orașe și, de asemenea, datorită accesului mai mare la aer și lumină, apartamentele de mansardă au devenit din ce în ce mai populare. Datorită formei sale speciale, adaptarea mansardei prezintă anumite specificități. În primul rând, tavanul înclinat trebuie să fie bine izolat și închis cu panouri Knauf. Pentru a avea suficientă lumină solară în apartament, trebuie să se monteze un număr suficient de mare de ferestre de acoperiș, iar pentru folosirea cu eficiență maximă a spațiului trebuie să se execute mobilier la comandă, adaptat perfect la forma apartamentului. În acest fel, veți avea o bucătărie foarte practic concepută, iar colțurile joase și neregulate pot fi folosite pentru dulapuri.

3.3. Mobila la comandă

Pentru o utilizare optimă a spațiului și un aspect complet armonios, este bine să comandați mobilier personalizat. În acest sens, aveți două opțiuni: fie comandați piese de mobilier individuale la un tâmplar, fie angajați un designer de interior, care să vă amenajeze apartamentul într-un stil complet unic. Mobilierul la comandă este potrivit mai ales pentru spațiile interioare mici și cu forme neregulate. Se pot executa la comandă scări, dulapuri, birouri, scaune, paturi, uși etc., care vor da locuinței un aspect special.

4. Designul de interior pas cu pas

Cum se transformă apartamentul ideal din viziunea cuiva în realitate? Munca unui designer de interior cuprinde mai multe faze, care asigură o calitate maximă a ideii conceptuale și a execuției. În continuare, vă prezentăm aceste faze:

4.1. Efecturea măsurătorilor

Designerul de interior trebuie mai întâi să facă toate măsurătorile necesare și să verifice starea de fapt a spațiilor interioare. În baza acestor măsurători exacte, designerul va desena o schiță a apartamentului și va face o listă descriptivă cu toate specificitățile, pericolele și opțiunile de design.

4.2. Cum doriți să arate spațiile interioare?

După ce veți alege designerul de interior, va trebui să îi descrieți cu cât mai multe detalii posibile dorințele, așteptările și, cel mai important, bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Alți factori foarte importanți pentru realizarea designului interior sunt: stilul dumneavoastră de viață, obiectivele legate de viitor, hobby-urile, vârsta și personalitatea copiilor, animale de companie deținute și alte specificități. Stabiliți o serie de ședințe de lucru cu designerul de interior. În cadrul acestora, designerul vă va prezenta mai multe modele și opțiuni legate de aspectul camerelor, poziția și stilul mobilierului, culorile pereților și materiale decorative de utilizat.

4.3. Echiparea apartamentului și mobila la comandă

Pe lângă aspect, un designer de interior profesionist va lua în considerare și funcționalitatea spațiului interior. Cum să se facă legătura dintre bucătărie și sufragerie? Vor permite camerele suficientă intimitate? Unde vă veți păstra pantofii? Acestea sunt doar câteva dintre milioanele de probleme, care trebuie să fie luate în considerare la crearea designului apartamentului. În primul rând, trebuie să se asigure funcționalitatea întregului apartament. În acest scop, se preconizează demolarea anumitor pereți despărțitori, schimbarea ușilor vechi cu unele noi, pereți noi și alte intervenții. Pentru a sparge sau demola pereții portanți aveți nevoie în mod obligatoriu de expertiza unui inginer de simulare statică și dinamică și de o autorizație de construire. În al doilea rând, se urmărește atingerea unei funcționalități maxime a fiecărei camere. Aceasta se obține printr-o amplasare bine gândită a pieselor de mobilier. Dacă resursele financiare o permit, atunci se poate cumpăra chiar mobilă la comandă, care să faciliteze utilizarea la maxim a spațiului.

4.4. Culorile pereților

Culoarea pereților influențează foarte mult asupra modului în care vă simțiți în apartament. Nuanțele deschise par să mărească spațiul, în timp ce cele întunecate îl reduc. Acest lucru vă permite să modificați aparent lățimea, lungimea și înălțimea camerelor. Culoarea afectează și senzația de căldură: culorile reci par să răcească camera, în timp ce culorile calde o încălzesc. Evitați să vă zugrăviți pereții camerelor în culori saturate sau zugrăviți numai un singur perete în acest fel. Cu siguranță că nu veți da greș, dacă alegeți să vă zugrăviți pereții în alb sau în nuanțe pastelate. Pentru un aspect cu adevărat modern și elegant, alegeți culori care se potrivesc cu pardoseala, mobilierul și alte elemente.

4.5.  Schițele apartamentului

Pe baza informațiilor adunate, designerul de interior vă va pregăti o schiță a apartamentului, care va fi chiar în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Cu ajutorul desenelor bidimensionale și tridimensionale, vă veți putea imagina mai ușor aspectul final al apartamentului. Desigur, că schițele fiecărei camere vă vor costa ceva, și totuși, vă recomandăm cu convingere să nu eliminați acest cost respectiv aceste servicii, deoarece ele vă vor ajuta cel mai mult să vizualizați aspectul final al camerelor și să adaptați planurile la dorințele dumneavoastră. Atunci când vă veți declara mulțumiți de rezultatul obținut, arhitectul vă va pregăti planurile finale în baza schițelor.

4.6. Planul apartamentului

Acum este momentul pentru a desena planul final al apartamentului. Mapa conceptuală conține toate planurile, schițele, detaliile, materialele, planul de iluminare și redările 3D necesare, pe baza cărora vor fi executate lucrările de renovare a apartamentului. La această mapă se mai anexează și un raport tehnic, ca și planuri pentru piesele individuale unice de mobilier, care vor fi executate de tâmplar.

4.7. Asistență pentru renovarea apartamentului

Dacă vă ocupați pentru prima oară de renovarea unui apartament sau pur și simplu nu aveți timp, vă recomandăm să angajați și designer de interior, care să vă coordoneze renovarea. Pe lângă experiența și talentul de care veți beneficia în acest fel, trebuie să mai știți și că designerii de interior cunosc mulți executanți de calitate și vă pot recomanda meseriași, care realizează doar lucrări de calitate. În plus, în acest fel, lucrările vor fi executate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, designerul de interior vă poate ajuta să alegeți și mobila nouă.

5. Apartamente moderne – stiluri și tendințe

5.1. Culori pentru pereți

Culorile moderne ale pereților măresc foarte mult senzația de bunăstare și confort. Spațiile luminoase, cu pereți în culori calde, au un efect revigorant, în timp ce nuanțele reci și întunecate calmează. Nu este ușor a alege combinația potrivită de culori pentru pereți. De aceea, cel mai bine este să contactați un designer de interior, care să vă pregătească mai multe variante. Aveți grijă când vizualizați redările 3D și modele de culoare, deoarece culoarea poate avea un efect complet diferit în spațiul real față de cel de pe ecranul computerului sau față de o mostră de mici dimensiuni.

5.1.1. Culoarea pereților camerei de baie

Baia este unul dintre cele mai intime spații interioare. Este,  deci, foarte important să ne simțim relaxați și calmi în ea. Evitați orice culoare strălucitoare sau saturată. De asemenea, nu vă recomandăm să optați pentru o baie complet albă, deoarece vă veți simți expuși în ea. Nuanțele pastelate blânde sunt cele mai potrivite. Culorile calde vă vor încălzi, iar culorile reci vă vor mări starea de calm.

5.1.2. Culoarea pereților dormitorului

Dormitorul este destinat odihnei. De aceea, culorile pereților din dormitor ar trebui să fie zugrăviți în nuanțe deschise. Dar, puteți alege și culori mai închise sau materiale, care aparent reduc și întunecă spațiul. Veți adormi cu ușurință într-o cameră atât de confortabilă.

5.1.3. Culoarea pereților sufrageriei

De obicei, în sufragerie petrecem cea mai mare parte a timpului. Alegeți culori calde și vesele, care să vă dea energie. Puteți zugrăvi întreaga cameră în culori pastelate. Dacă optați, în schimb, pentru culori intense sau texturi, nu zugrăviți astfel mai mult de un perete.

5.1.4. Culoarea pereților bucătăriei

Dacă vă place să petreceți mult timp în bucătărie și să vă răsfățați în explorarea mirosurilor și gusturilor, cu siguranță, că veți dori să ”condimentați” această cameră cu o culoare potrivită. Combinația de culori pastelate și vii este foarte potrivită, dacă aveți grijă să nu exagerați. Dacă elementele bucătăriei vor avea culori vii, alegeți o culoare pastelată pentru pereți. Iar dacă mobilierul de bucătărie va fi foarte monoton, atunci este foarte potrivit să zugrăviți pereții în culori vii, chiar cu motive sau fototapet.

5.2. Mobilă stilizată la comandă

În casele moderne revine mobilierul elegant în stil rustic, care contrastează cu mobilierul modern. Tendințele moderne explorează echilibrul dintre minimalism și elementele de decor, senzația de simplitate și cea de încărcare, asperitate și netezime. În nici un caz, să nu aruncați mobilierul bunicilor, deoarece acesta poate da locuinței dumneavoastră un aspect deosebit. Dacă nu dispuneți de piese de mobilier vechi originale, puteți comanda și mobilier personalizat.

5.3. Plante de interior

Plantele de interior aduc numeroase beneficii camerelor: curăță aerul, răcesc camera și au în același timp un efect calmant asupra stării de spirit a persoanelor. Ele sunt o alternativă excelentă atunci când nu aveți o grădină sau cel puțin un balcon verde. Cu toate acestea, nu toate plantele sunt adecvate pentru a fi ținute în locuințe. Plantele de interior trebuie să prospere bine chiar și dacă primesc puțină lumină. Dacă nu dispuneți de suficient timp pentru a avea grijă de plantele din locuință, vă recomandăm să optați pentru plantele nesolicitante, care cresc lent, prosperă în pământ obișnuit și, în general, nu sunt sensibile. Plantele verzi populare sunt următoarele: ficus, monstera, croton, filodendron, potos, sanseveria, yucca și multe alte plante de jungla, semi-deșert și deșert.

5.4. Renunțarea la pereți

Designul interior modern se caracterizează prin spații mari și interconectate. Renovarea unui apartament implică deseori demolarea pereților despărțitori și tăierea pereților portanți. Aceste intervenții trebuie să se facă în mod obligatoriu în conformitate cu expertiza inginerului de simulare statică și dinamică. Dacă spațiul interior este deschis, adică fără mulți pereți, acesta va fi mult mai luminos și va părea mai mare, permițându-vă să respirați mai ușor.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂMANSARDARE POD

Mansardare pod casă veche. Acoperișul este nou schimbat.

0 4.83 la 0 RON


........

AM NEVOIE DE AJUTOR IN AMENAJAREA CASEI

Buna ziua,

Dorim alegerea mobilierului de living si bucatarie.

Multumim 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

DESIGN INTERIOR

Buna seara,

Numele meu este Valentin Chiosea si as avea nevoie de cateva indrumati in amenajarea unui apartament pe care urmeaza sa il achizitionez. Este vorba despre un imobil cu 2 dormitoare, living, bucatarie si 2 bai.
In acest moment apartamentul este mobilat insa doresc sa fac cateva schimbari in zona de acces dinspre exterior, living si zona de luat masa.
Principala problema este ca intrarea in apartament se face direct in living si as dori sa cream un spatiu delimitat, fie cu un riflaj de lemn, fie cu alta varianta recomandata. De asemenea este nevoie de un spatiu de depozitare in aceasta zona.
Mobila de bucatarie o vom pastra, dar vrem sa schimbam mobilierul din living si dinning si sa avem o imbinare placuta a acestor zone.
Va atasez planul apartamentului si cateva poze cu configuratia actuala.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

O zi placuta, 2173.5 4.83 la 3622.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, MONTAT OGLINDA CU LED PE PERETE, DIM 60 X 80 CM, 7 KG, 1 CPL
Amenajări interioare, Bucureşti

43.47 RON la 72.45 RON

PREȚUL, PROIECT RECOMPARTIMENTARE APARTAMENT 3 CAMERE, 1
Amenajări interioare, Bacău

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT PENTRU CURTE, AMENAJARE INTERIOR (DESIGN INTERIOR RAND, 1
Amenajări interioare, Moldova Nouă

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RENOVARE CASĂ REPARAȚII ZUGRAVELI, CASĂ CU 4 CAMERE
Amenajări interioare, Râmnicu Sărat

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, ZUGRĂVIT, GRESIE BAIE, PERETE TERMOPAN, VOPSEA PODEA, NU
Amenajări interioare, Constanţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, AMENAJARE INTERIOARA APARTAMENT, 70 MP
Amenajări interioare, Timişoara

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, DESIGNER INTERIOR, AP 3 CAMERE
Amenajări interioare, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, DESIGNER PENTRU INTERIOR, 150 M2
Amenajări interioare, Tecuci

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RENOVARE CASĂ BĂTRÂNEASCĂ, 30 MP
Amenajări interioare, Râşnov

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, CONSILIERE DESIGN INTERIOR , POSIBIL
Amenajări interioare, Jucu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DESIGNER PENTRU AMENAJARE INTERIOR, 1
Amenajări interioare, Hârtop

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, RENOVARE CASA SI MANSARDARE, INSTALATII NOI, APA, CANAL, ELECTRICITATE, INCALZIRE
Amenajări interioare, Sibiu

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, DESIGN INTERIOR CASA, 1
Amenajări interioare, Mangalia

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DESIGNER AMENAJARE INTERIOR, 1
Amenajări interioare, Alba Iulia

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, GLED ,TAVANE GIPS CARTON, PLANUL ATAȘAT
Amenajări interioare, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT 40 MP, CCA 40 MP
Amenajări interioare, Orşova

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, GLETUIRE GROSIER-FINISAJ, SLEFUIRE, LAVABIL, 120 MP
Amenajări interioare, Constanţa

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ TAPET, SPITAL - SECȚIA DE PEDIATRIE, 4 COLII
Amenajări interioare, Caransebeş

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, IZOLARE ACOPERIS, AMENAJARI INTERIOARE MANSARDA FIIND LA ROSU, MAXIM 150 MP
Amenajări interioare, Oşlobeni

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, DORIM O RENOVARE A INTREGULUI APARTAMENT, 48 MP
Amenajări interioare, Buşteni

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, RENOVARE TOTALĂ APARTAMENT 3 CAMERE. , 70
Amenajări interioare, Galaţi

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, REAMENAJARE VILA 4 NIVELE, VILA 4 NIVELE, BUSTENI, PRAHOVA. REAMENAJARE. TAVANE RIGIPS 300MP, PERETI CRED 700 MP (INDEPARTAT HUMA, PLASA, GLET, AMORSA, LAVABIL) PODELE PARCHET
Amenajări interioare, Buşteni

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, DESIGN INTERIOR 3 CAMERE SI LIVING, DA
Amenajări interioare, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DESIGN INTERIOR SI DTAC ,
Amenajări interioare, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, INSTALAȚII SANITARE ȘI RENOVARE BAIE,
Amenajări interioare, Roman

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, TURNAT SAPA, PLACARE CU RIGIPS, ȘAPĂ 55 MP, RIGIPS 250,
Amenajări interioare, Măgura

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCHIȚA PROPUNERE AMENAJARE (PLASARE MOBILIER) SUGESTII CULORI/TEXTURI, 250 MP
Amenajări interioare, Călăraşi

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, RENOVARE BAIE, 4 MP
Amenajări interioare, Chiajna

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, INTERIOR EXTERIOR PENTRU O CASA GÂRLENI BACAU,
Amenajări interioare, Gârleni

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, RENOVARE CASA INTERIOR, EXTERIOR SI ACOPERIS (217.62 MP CONSTRUITI), 217.62 MP CONSTRUITI
Amenajări interioare, Câmpina

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, PROIECTARE MANSARDA REGIM HOTELER, 60 M2
Amenajări interioare, Bran

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, ZUGRAVIT APARTAMENT 3 CAMERE=85MP, 85 MP
Amenajări interioare, Constanţa

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE 95MP, FAIANȚĂ 40MP, MONTAJ SANITARE, MONTAJ MOBILA,, GRESIE 95MP, FAIANȚĂ 40MP
Amenajări interioare, Sântandrei

5651.1 RON la 9418.5 RON

PREȚUL, AMENAJARE FAST FOOD, SCHIȚĂ 3D, 1
Amenajări interioare, Buhuşi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, DESIGN INTERIOR APARTAMENT 3 CAMERE, DA
Amenajări interioare, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ROMAN, 660 MP TENCUIALĂ, PARCHET 75 MP, GRESI ȘI FAIANȚĂ 10 MP
Amenajări interioare, Roman

8694 RON la 14490 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Amenajări interioare LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2310+ FIRME PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL AMENAJĂRI INTERIOARE?

 • Amenajări interioare Bucureşti
 • Amenajări interioare Cluj-Napoca
 • Amenajări interioare Constanţa
 • Amenajări interioare Dumbrăveni
 • Amenajări interioare Iaşi
 • Amenajări interioare Timişoara
 • Amenajări interioare Alba Iulia
 • Amenajări interioare Arad
 • Amenajări interioare Bacău
 • Amenajări interioare Baia Mare
 • Amenajări interioare Bârlad
 • Amenajări interioare Bistriţa
 • Amenajări interioare Botoşani
 • Amenajări interioare Brăila
 • Amenajări interioare Braşov
 • Amenajări interioare Buzău
 • Amenajări interioare Călăraşi
 • Amenajări interioare Craiova
 • Amenajări interioare Deva
 • Amenajări interioare Drobeta-Turnu Severin
 • Amenajări interioare Focşani
 • Amenajări interioare Galaţi
 • Amenajări interioare Giurgiu
 • Amenajări interioare Hunedoara
 • Amenajări interioare Mediaş
 • Amenajări interioare Oradea
 • Amenajări interioare Piatra-Neamţ
 • Amenajări interioare Piteşti
 • Amenajări interioare Ploieşti
 • Amenajări interioare Râmnicu Vâlcea
 • Amenajări interioare Reşiţa
 • Amenajări interioare Roman
 • Amenajări interioare Satu Mare
 • Amenajări interioare Sfântu Gheorghe
 • Amenajări interioare Sibiu
 • Amenajări interioare Slatina
 • Amenajări interioare Slobozia
 • Amenajări interioare Suceava
 • Amenajări interioare Târgovişte
 • Amenajări interioare Târgu Jiu
 • Amenajări interioare Târgu Mureş
 • Amenajări interioare Tulcea
 • Amenajări interioare Turda
 • Amenajări interioare Vaslui
 • Amenajări interioare Zalău
 • Amenajări interioare Abrud
 • Amenajări interioare Adjud
 • Amenajări interioare Agnita
 • Amenajări interioare Aiud
 • Amenajări interioare Aleşd
 • Amenajări interioare Alexandria
 • Amenajări interioare Amara
 • Amenajări interioare Anina
 • Amenajări interioare Aninoasa
 • Amenajări interioare Ardud
 • Amenajări interioare Avrig
 • Amenajări interioare Azuga
 • Amenajări interioare Babadag
 • Amenajări interioare Baia de Aramă
 • Amenajări interioare Baia de Arieş
 • Amenajări interioare Baia Sprie
 • Amenajări interioare Băile Govora
 • Amenajări interioare Băile Herculane
 • Amenajări interioare Băile Olăneşti
 • Amenajări interioare Băile Tuşnad
 • Amenajări interioare Băileşti
 • Amenajări interioare Bălan
 • Amenajări interioare Bălceşti
 • Amenajări interioare Balş
 • Amenajări interioare Băneasa
 • Amenajări interioare Baraolt
 • Amenajări interioare Bechet
 • Amenajări interioare Beclean
 • Amenajări interioare Beiuş
 • Amenajări interioare Berbeşti
 • Amenajări interioare Bereşti
 • Amenajări interioare Bicaz
 • Amenajări interioare Blaj
 • Amenajări interioare Bocşa
 • Amenajări interioare Boldeşti-Scăeni
 • Amenajări interioare Bolintin-Vale
 • Amenajări interioare Borşa
 • Amenajări interioare Borsec
 • Amenajări interioare Brad
 • Amenajări interioare Bran
 • Amenajări interioare Breaza
 • Amenajări interioare Brezoi
 • Amenajări interioare Broşteni
 • Amenajări interioare Bucecea
 • Amenajări interioare Budeşti
 • Amenajări interioare Buhuşi
 • Amenajări interioare Bumbeşti-Jiu
 • Amenajări interioare Buşteni
 • Amenajări interioare Buziaş
 • Amenajări interioare Cajvana
 • Amenajări interioare Calafat
 • Amenajări interioare Călan
 • Amenajări interioare Călimăneşti
 • Amenajări interioare Câmpeni
 • Amenajări interioare Câmpia Turzii
 • Amenajări interioare Câmpina
 • Amenajări interioare Câmpulung
 • Amenajări interioare Câmpulung Moldovenesc
 • Amenajări interioare Caracal
 • Amenajări interioare Caransebeş
 • Amenajări interioare Carei
 • Amenajări interioare Cavnic
 • Amenajări interioare Căzăneşti
 • Amenajări interioare Cehu Silvaniei
 • Amenajări interioare Cernavodă
 • Amenajări interioare Chişineu-Criş
 • Amenajări interioare Ciacova
 • Amenajări interioare Cisnădie
 • Amenajări interioare Codlea
 • Amenajări interioare Comăneşti
 • Amenajări interioare Comarnic
 • Amenajări interioare Copşa Mică
 • Amenajări interioare Corabia
 • Amenajări interioare Costeşti
 • Amenajări interioare Covasna
 • Amenajări interioare Cristuru Secuiesc
 • Amenajări interioare Cugir
 • Amenajări interioare Curtea de Argeş
 • Amenajări interioare Curtici
 • Amenajări interioare Dăbuleni
 • Amenajări interioare Darabani
 • Amenajări interioare Dărmăneşti
 • Amenajări interioare Dej
 • Amenajări interioare Deta
 • Amenajări interioare Dolhasca
 • Amenajări interioare Dorohoi
 • Amenajări interioare Drăgăneşti
 • Amenajări interioare Drăgăneşti-Olt
 • Amenajări interioare Drăgăşani
 • Amenajări interioare Dragomireşti
 • Amenajări interioare Eforie
 • Amenajări interioare Făgăraş
 • Amenajări interioare Făget
 • Amenajări interioare Fălticeni
 • Amenajări interioare Făurei
 • Amenajări interioare Feteşti
 • Amenajări interioare Fieni
 • Amenajări interioare Fierbinţi-Târg
 • Amenajări interioare Filiaşi
 • Amenajări interioare Flămânzi
 • Amenajări interioare Frasin
 • Amenajări interioare Fundulea
 • Amenajări interioare Găeşti
 • Amenajări interioare Gătaia
 • Amenajări interioare Geoagiu
 • Amenajări interioare Gheorgheni
 • Amenajări interioare Gherla
 • Amenajări interioare Ghimbav
 • Amenajări interioare Gura Humorului
 • Amenajări interioare Hârlău
 • Amenajări interioare Hârşova
 • Amenajări interioare Haţeg
 • Amenajări interioare Horezu
 • Amenajări interioare Huedin
 • Amenajări interioare Huşi
 • Amenajări interioare Ianca
 • Amenajări interioare Iernut
 • Amenajări interioare Ineu
 • Amenajări interioare Însurăţei
 • Amenajări interioare Întorsura Buzăului
 • Amenajări interioare Isaccea
 • Amenajări interioare Jibou
 • Amenajări interioare Lehliu-Gară
 • Amenajări interioare Lipova
 • Amenajări interioare Liteni
 • Amenajări interioare Livada
 • Amenajări interioare Luduş
 • Amenajări interioare Lugoj
 • Amenajări interioare Lupeni
 • Amenajări interioare Mangalia
 • Amenajări interioare Mărăşeşti
 • Amenajări interioare Marghita
 • Amenajări interioare Medgidia
 • Amenajări interioare Miercurea Nirajului
 • Amenajări interioare Miercurea Sibiului
 • Amenajări interioare Miercurea-Ciuc
 • Amenajări interioare Mihăileşti
 • Amenajări interioare Milişăuţi
 • Amenajări interioare Mioveni
 • Amenajări interioare Mizil
 • Amenajări interioare Moineşti
 • Amenajări interioare Moldova Nouă
 • Amenajări interioare Moreni
 • Amenajări interioare Motru
 • Amenajări interioare Murfatlar
 • Amenajări interioare Murgeni
 • Amenajări interioare Nădlac
 • Amenajări interioare Năsăud
 • Amenajări interioare Năvodari
 • Amenajări interioare Negreşti
 • Amenajări interioare Negreşti-Oaş
 • Amenajări interioare Negru Vodă
 • Amenajări interioare Nehoiu
 • Amenajări interioare Novaci
 • Amenajări interioare Nucet
 • Amenajări interioare Ocna Mureş
 • Amenajări interioare Ocna Sibiului
 • Amenajări interioare Ocnele Mari
 • Amenajări interioare Odobeşti
 • Amenajări interioare Odorheiu Secuiesc
 • Amenajări interioare Olteniţa
 • Amenajări interioare Oneşti
 • Amenajări interioare Orăştie
 • Amenajări interioare Oraviţa
 • Amenajări interioare Orşova
 • Amenajări interioare Oţelu Roşu
 • Amenajări interioare Ovidiu
 • Amenajări interioare Panciu
 • Amenajări interioare Pâncota
 • Amenajări interioare Paşcani
 • Amenajări interioare Pătârlagele
 • Amenajări interioare Pecica
 • Amenajări interioare Petrila
 • Amenajări interioare Petroşani
 • Amenajări interioare Piatra-Olt
 • Amenajări interioare Plopeni
 • Amenajări interioare Podu Iloaiei
 • Amenajări interioare Pogoanele
 • Amenajări interioare Potcoava
 • Amenajări interioare Predeal
 • Amenajări interioare Pucioasa
 • Amenajări interioare Răcari
 • Amenajări interioare Rădăuţi
 • Amenajări interioare Râmnicu Sărat
 • Amenajări interioare Râşnov
 • Amenajări interioare Recaş
 • Amenajări interioare Reghin
 • Amenajări interioare Roşiori de Vede
 • Amenajări interioare Rovinari
 • Amenajări interioare Roznov
 • Amenajări interioare Rupea
 • Amenajări interioare Săcele
 • Amenajări interioare Săcueni
 • Amenajări interioare Salcea
 • Amenajări interioare Sălişte
 • Amenajări interioare Săliştea de Sus
 • Amenajări interioare Salonta
 • Amenajări interioare Sângeorgiu de Pădure
 • Amenajări interioare Sângeorz-Băi
 • Amenajări interioare Sânnicolau Mare
 • Amenajări interioare Sântana
 • Amenajări interioare Sărmaşu
 • Amenajări interioare Săveni
 • Amenajări interioare Scorniceşti
 • Amenajări interioare Sebeş
 • Amenajări interioare Sebiş
 • Amenajări interioare Segarcea
 • Amenajări interioare Seini
 • Amenajări interioare Sighetu Marmaţiei
 • Amenajări interioare Sighişoara
 • Amenajări interioare Simeria
 • Amenajări interioare Şimleu Silvaniei
 • Amenajări interioare Sinaia
 • Amenajări interioare Siret
 • Amenajări interioare Slănic
 • Amenajări interioare Slănic-Moldova
 • Amenajări interioare Solca
 • Amenajări interioare Şomcuta Mare
 • Amenajări interioare Sovata
 • Amenajări interioare Ştefăneşti
 • Amenajări interioare Ştefăneşti
 • Amenajări interioare Ştei
 • Amenajări interioare Strehaia
 • Amenajări interioare Sulina
 • Amenajări interioare Tălmaciu
 • Amenajări interioare Ţăndărei
 • Amenajări interioare Târgu Bujor
 • Amenajări interioare Târgu Cărbuneşti
 • Amenajări interioare Târgu Frumos
 • Amenajări interioare Târgu Lăpuş
 • Amenajări interioare Târgu Neamţ
 • Amenajări interioare Târgu Ocna
 • Amenajări interioare Târgu Secuiesc
 • Amenajări interioare Târnăveni
 • Amenajări interioare Tăşnad
 • Amenajări interioare Tăuţii-Măgherăuş
 • Amenajări interioare Techirghiol
 • Amenajări interioare Tecuci
 • Amenajări interioare Teiuş
 • Amenajări interioare Ţicleni
 • Amenajări interioare Tismana
 • Amenajări interioare Titu
 • Amenajări interioare Topliţa
 • Amenajări interioare Topoloveni
 • Amenajări interioare Turceni
 • Amenajări interioare Turnu Măgurele
 • Amenajări interioare Ulmeni
 • Amenajări interioare Ungheni
 • Amenajări interioare Uricani
 • Amenajări interioare Urlaţi
 • Amenajări interioare Urziceni
 • Amenajări interioare Valea lui Mihai
 • Amenajări interioare Vălenii de Munte
 • Amenajări interioare Vânju Mare
 • Amenajări interioare Vaşcău
 • Amenajări interioare Vatra Dornei
 • Amenajări interioare Vicovu de Sus
 • Amenajări interioare Victoria
 • Amenajări interioare Videle
 • Amenajări interioare Vişeu de Sus
 • Amenajări interioare Vlăhiţa
 • Amenajări interioare Vulcan
 • Amenajări interioare Zărneşti
 • Amenajări interioare Zimnicea
 • Amenajări interioare Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate