Design interior pret

  Care este prețul serviciilor de amenajări interioare? Doriți să înfrumusețați interiorul casei sau al apartamentului dumneavoastră, dar nu știți cât costă un astfel de serviciu? Prețul amenajării unui spațiu interior depinde de mărimea spațiului, de volumul lucrărilor necesar a fi efectuate, de numărul vizualizărilor realizate pentru respectivul spațiu și de numărul de propuneri diferite făcute de designerul de interior. Mobilierul proiectat la comandă poate scumpi în mod semnificativ designul, însă spațiile vor fi exploatate la maximum și vor fi desăvârșite din punct de vedere estetic. Pentru un design de interior de bază veți plăti de la 1200 lei în sus, dar un astfel de design este foarte simplu. Pentru un proiect de amenajare a spațiului interior , cu planuri de calitate, vizualizare 3D a viitorului spațiu și consiliere, veți plăti de la 2000 lei în sus. Indiferent de preț, alegerea unui designer de interior este recomandată mai ales dacă ne dorim o renovare de calitate a spațiului în care să ne simțim confortabil. Nu alegeți prețurile cele mai mici. Comandați vizualizări 3D - imagini render, pentru o mai bună vizualizare. Arhitectul care a desenat planurile casei vă poate ajuta și la realizarea designului interior, însă dacă nu face acest lucru sau dacă vă reamenajați casa, puteți apela la designerii noștri de interior experimentați și le puteți solicita informații. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre designul interior.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL AMENAJĂRII INTERIOARE A APARTAMENTULUI


  Prețul planului de design interior. Un proiect de amenajare interioară a casei sau apartamentului care include măsurarea stării existente, planul de podea al echipamentului interior, un catalog de materiale și planul de execuție a echipamentelor corespunzătoare pentru apartament sau casă.

  1200 lei/buc

  PREȚ MINIM
  lei/buc

  PREȚ MEDIU
  6000 lei/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Design interior pret

  ALTE PREȚURI PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Proiect de design interior apartament

  Prețul proiectului depinde de tipul de lucrare, numărul de camere și compartimentare.


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul consultației designerului de interior

  Consultația specialistului reprezintă un fel de mini proiect de design, iar designerul vine pregătit la întâlnire. Totuși, ca designerul să știe cu ce idei să vină, voi sunteți obligați să-i transmiteți clar informații, precum: planurile sau schițele spațiului, cât mai multe poze din mai multe unghiuri, să-i explicați ce vă doriți, ce vă place și ce nu (în acest caz un chestionar cu întrebări vă poate ajuta, puteți descărca unul și aici – cu cât mai multe și poate nesemnificative pentru voi, cu atât mai bine).


  lei

  lei/oră

  oră
  cerere>

  Tarif pentru un metru pătrat de amenajare interioa


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Tarif pentru un metru pătrat de amenajare interioa


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul schiței 3D pentru amenajarea interiorului


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Preț Mood board (planșe descriptive pentru achiziț

  În ce constă planșa descriptivă sau mood board:
  Stabilirea bugetului pentru achiziții

  Stabilirea stilului unitar

  Planșe cu propuneri cromatice și obiecte pentru achiziționarea produselor de amenajare și decor

  Listă de prețuri și furnizori

  Plasarea obiectelor, culorilor și texturilor din interior


  lei

  lei/planșă

  planșă
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Amenajări interioare – tot ce trebuie să știți

  1. Echipament interior modern și design de interior

  Nu vă mai este pe plac aspectul învechit al apartamentului dumneavoastră? Mansarda nu este amenajată? Camerele nu mai corespund standardelor moderne de locuire? Dacă vă reamenajați interiorul locuinței, îi veți reda sau mări funcționalitatea și confortul, mărindu-vă în același timp și plăcerea de a locui în ea. Dar, înainte de a vă apuca de renovarea locuinței, trebuie să cunoașteți posibilitățile pe care le aveți de o modernizare și înfrumusețare. Toate aceste informații le veți primi de la un designer de interior. Am selectat pentru dumneavoastră câteva sfaturi importante pentru renovarea și modernizarea locuinței.

  Un designer de interior va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.

  Un designer de interior va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.
  Un designer de interior experimentat va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.

  2. Designerul de interior care vă cunoaște dorințele

  Vă imaginați un apartament de vis, pe care parcă îl puteți vedea cu ochii? Atunci nu vă mai rămâne decât să găsiți un bun designer de interior... dar, cum să îl alegeți pe cel mai bun sau mai potrivit pentru dumneavoastră? Fiecare renovare de locuință este un proiect unic. Bineînțeles, că este bine să vedeți lucrările de referință ale designerilor de interior, cu care ați intrat în contact și să citiți ce cred despre ei clienții lor anteriori. Și totuși, nu veți cunoaște detaliile proiectului de modernizare a locuinței dumneavoastră până când designerul de interior nu vă va realiza și prezenta prima schiță conceptuală, care include și estimarea costurilor. Solicitați oferte de la mai mulți executanți, pentru a le putea compara între ele și a alege-o pe cea mai bună. La Daibau veți găsi o listă extinsă de designeri de interior verificați.

  Fiecare designer de interior are propriul său stil și este mai mult sau mai puțin capabil să se adapteze la dorințele clienților. Vă sfătuim, ca înainte de a semna contractul cu designerul de interior ales, să vă întâlniți măcar o dată cu el, pentru a verifica, cât de mult vă potriviți în privința gusturilor, așteptărilor și a practicilor de afaceri. Cu ocazia acestei întâlniri, designerul de interior vă va putea afla mai în amănunt dorințele. Duceți-vă la această întâlnire cu cât mai multe schițe, cataloage și materiale.

  2.1. Cât costă serviciile unui designer de interior?

  Prețurile acestor servicii oscilează foarte mult de la executant la executant. Serviciile de amenajare interioară pot fi calculate în două moduri: fie pe oră, fie pe metru pătrat. Un designer de interior de calitate vă va pregăti o factură de avans bine întemeiată, care va include o listă detaliată a lucrărilor, materialelor și costurilor. Pentru a vă asigura că veți fi în final satisfăcuți cu noua înfățișare a locuinței, este important să comunicați continuu cu designerul pe parcursul desfășurării lucrărilor. Vă mai informăm și că prețul serviciilor de design interior variază între 500,00 EUR (pentru proiectele mici) și 4.000,00 EUR pentru proiectele ample și de înaltă calitate.

  3. Amenajarea interioară

  3.1. Renovarea apartamentului

  Deși durata de viață a unei case este de aproximativ 100 de ani, materialele din interiorul ei se uzează mult mai rapid sau își pierd atractivitatea. Într-un astfel de caz, este bine să se facă o renovare a spațiilor interioare. Proiectul de modernizare a locuinței poate fi abordat într-o varietate de moduri. Pentru a reîmprospăta aspectul locuinței, poate că va trebui doar să văruiți pereții și să cumpărați câteva piese de mobilier noi. În schimb, renovarea completă a apartamentului este un proiect complex și costisitor, întrucât include lucrări precum: demolarea pereților despărțitori, îndepărtarea materialelor vechi, înlocuirea instalațiilor, renovarea băii, renovarea bucătăriei, scoaterea vechiului mobilier și amplasarea unuia nou etc.

  Orice modernizare a spațiilor interioare începe cu un proiect, care costă în jur de 500,00 EUR. Nu este o sumă mare, dacă se ia în considerare faptul că renovarea unui apartament la cheie costă între 400,00 - 700,00 EUR/m2 și poate dura chiar și 3 luni.

  3.2. Adaptați-vă apartamentul de la mansardă

  Apartamentul de la mansardă era considerat pe vremuri ca fiind de calitate inferioară și neconform cu standardele de locuire. La ora actuală, această concepție a fost schimbată complet. Din cauza creșterii prețurilor imobiliarelor, a lipsei de spațiu din orașe și, de asemenea, datorită accesului mai mare la aer și lumină, apartamentele de mansardă au devenit din ce în ce mai populare. Datorită formei sale speciale, adaptarea mansardei prezintă anumite specificități. În primul rând, tavanul înclinat trebuie să fie bine izolat și închis cu panouri Knauf. Pentru a avea suficientă lumină solară în apartament, trebuie să se monteze un număr suficient de mare de ferestre de acoperiș, iar pentru folosirea cu eficiență maximă a spațiului trebuie să se execute mobilier la comandă, adaptat perfect la forma apartamentului. În acest fel, veți avea o bucătărie foarte practic concepută, iar colțurile joase și neregulate pot fi folosite pentru dulapuri.

  3.3. Mobila la comandă

  Pentru o utilizare optimă a spațiului și un aspect complet armonios, este bine să comandați mobilier personalizat. În acest sens, aveți două opțiuni: fie comandați piese de mobilier individuale la un tâmplar, fie angajați un designer de interior, care să vă amenajeze apartamentul într-un stil complet unic. Mobilierul la comandă este potrivit mai ales pentru spațiile interioare mici și cu forme neregulate. Se pot executa la comandă scări, dulapuri, birouri, scaune, paturi, uși etc., care vor da locuinței un aspect special.

  4. Designul de interior pas cu pas

  Cum se transformă apartamentul ideal din viziunea cuiva în realitate? Munca unui designer de interior cuprinde mai multe faze, care asigură o calitate maximă a ideii conceptuale și a execuției. În continuare, vă prezentăm aceste faze:

  4.1. Efecturea măsurătorilor

  Designerul de interior trebuie mai întâi să facă toate măsurătorile necesare și să verifice starea de fapt a spațiilor interioare. În baza acestor măsurători exacte, designerul va desena o schiță a apartamentului și va face o listă descriptivă cu toate specificitățile, pericolele și opțiunile de design.

  4.2. Cum doriți să arate spațiile interioare?

  După ce veți alege designerul de interior, va trebui să îi descrieți cu cât mai multe detalii posibile dorințele, așteptările și, cel mai important, bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Alți factori foarte importanți pentru realizarea designului interior sunt: stilul dumneavoastră de viață, obiectivele legate de viitor, hobby-urile, vârsta și personalitatea copiilor, animale de companie deținute și alte specificități. Stabiliți o serie de ședințe de lucru cu designerul de interior. În cadrul acestora, designerul vă va prezenta mai multe modele și opțiuni legate de aspectul camerelor, poziția și stilul mobilierului, culorile pereților și materiale decorative de utilizat.

  4.3. Echiparea apartamentului și mobila la comandă

  Pe lângă aspect, un designer de interior profesionist va lua în considerare și funcționalitatea spațiului interior. Cum să se facă legătura dintre bucătărie și sufragerie? Vor permite camerele suficientă intimitate? Unde vă veți păstra pantofii? Acestea sunt doar câteva dintre milioanele de probleme, care trebuie să fie luate în considerare la crearea designului apartamentului. În primul rând, trebuie să se asigure funcționalitatea întregului apartament. În acest scop, se preconizează demolarea anumitor pereți despărțitori, schimbarea ușilor vechi cu unele noi, pereți noi și alte intervenții. Pentru a sparge sau demola pereții portanți aveți nevoie în mod obligatoriu de expertiza unui inginer de simulare statică și dinamică și de o autorizație de construire. În al doilea rând, se urmărește atingerea unei funcționalități maxime a fiecărei camere. Aceasta se obține printr-o amplasare bine gândită a pieselor de mobilier. Dacă resursele financiare o permit, atunci se poate cumpăra chiar mobilă la comandă, care să faciliteze utilizarea la maxim a spațiului.

  4.4. Culorile pereților

  Culoarea pereților influențează foarte mult asupra modului în care vă simțiți în apartament. Nuanțele deschise par să mărească spațiul, în timp ce cele întunecate îl reduc. Acest lucru vă permite să modificați aparent lățimea, lungimea și înălțimea camerelor. Culoarea afectează și senzația de căldură: culorile reci par să răcească camera, în timp ce culorile calde o încălzesc. Evitați să vă zugrăviți pereții camerelor în culori saturate sau zugrăviți numai un singur perete în acest fel. Cu siguranță că nu veți da greș, dacă alegeți să vă zugrăviți pereții în alb sau în nuanțe pastelate. Pentru un aspect cu adevărat modern și elegant, alegeți culori care se potrivesc cu pardoseala, mobilierul și alte elemente.

  4.5.  Schițele apartamentului

  Pe baza informațiilor adunate, designerul de interior vă va pregăti o schiță a apartamentului, care va fi chiar în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Cu ajutorul desenelor bidimensionale și tridimensionale, vă veți putea imagina mai ușor aspectul final al apartamentului. Desigur, că schițele fiecărei camere vă vor costa ceva, și totuși, vă recomandăm cu convingere să nu eliminați acest cost respectiv aceste servicii, deoarece ele vă vor ajuta cel mai mult să vizualizați aspectul final al camerelor și să adaptați planurile la dorințele dumneavoastră. Atunci când vă veți declara mulțumiți de rezultatul obținut, arhitectul vă va pregăti planurile finale în baza schițelor.

  4.6. Planul apartamentului

  Acum este momentul pentru a desena planul final al apartamentului. Mapa conceptuală conține toate planurile, schițele, detaliile, materialele, planul de iluminare și redările 3D necesare, pe baza cărora vor fi executate lucrările de renovare a apartamentului. La această mapă se mai anexează și un raport tehnic, ca și planuri pentru piesele individuale unice de mobilier, care vor fi executate de tâmplar.

  4.7. Asistență pentru renovarea apartamentului

  Dacă vă ocupați pentru prima oară de renovarea unui apartament sau pur și simplu nu aveți timp, vă recomandăm să angajați și designer de interior, care să vă coordoneze renovarea. Pe lângă experiența și talentul de care veți beneficia în acest fel, trebuie să mai știți și că designerii de interior cunosc mulți executanți de calitate și vă pot recomanda meseriași, care realizează doar lucrări de calitate. În plus, în acest fel, lucrările vor fi executate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, designerul de interior vă poate ajuta să alegeți și mobila nouă.

  5. Apartamente moderne – stiluri și tendințe

  5.1. Culori pentru pereți

  Culorile moderne ale pereților măresc foarte mult senzația de bunăstare și confort. Spațiile luminoase, cu pereți în culori calde, au un efect revigorant, în timp ce nuanțele reci și întunecate calmează. Nu este ușor a alege combinația potrivită de culori pentru pereți. De aceea, cel mai bine este să contactați un designer de interior, care să vă pregătească mai multe variante. Aveți grijă când vizualizați redările 3D și modele de culoare, deoarece culoarea poate avea un efect complet diferit în spațiul real față de cel de pe ecranul computerului sau față de o mostră de mici dimensiuni.

  5.1.1. Culoarea pereților camerei de baie

  Baia este unul dintre cele mai intime spații interioare. Este,  deci, foarte important să ne simțim relaxați și calmi în ea. Evitați orice culoare strălucitoare sau saturată. De asemenea, nu vă recomandăm să optați pentru o baie complet albă, deoarece vă veți simți expuși în ea. Nuanțele pastelate blânde sunt cele mai potrivite. Culorile calde vă vor încălzi, iar culorile reci vă vor mări starea de calm.

  5.1.2. Culoarea pereților dormitorului

  Dormitorul este destinat odihnei. De aceea, culorile pereților din dormitor ar trebui să fie zugrăviți în nuanțe deschise. Dar, puteți alege și culori mai închise sau materiale, care aparent reduc și întunecă spațiul. Veți adormi cu ușurință într-o cameră atât de confortabilă.

  5.1.3. Culoarea pereților sufrageriei

  De obicei, în sufragerie petrecem cea mai mare parte a timpului. Alegeți culori calde și vesele, care să vă dea energie. Puteți zugrăvi întreaga cameră în culori pastelate. Dacă optați, în schimb, pentru culori intense sau texturi, nu zugrăviți astfel mai mult de un perete.

  5.1.4. Culoarea pereților bucătăriei

  Dacă vă place să petreceți mult timp în bucătărie și să vă răsfățați în explorarea mirosurilor și gusturilor, cu siguranță, că veți dori să ”condimentați” această cameră cu o culoare potrivită. Combinația de culori pastelate și vii este foarte potrivită, dacă aveți grijă să nu exagerați. Dacă elementele bucătăriei vor avea culori vii, alegeți o culoare pastelată pentru pereți. Iar dacă mobilierul de bucătărie va fi foarte monoton, atunci este foarte potrivit să zugrăviți pereții în culori vii, chiar cu motive sau fototapet.

  5.2. Mobilă stilizată la comandă

  În casele moderne revine mobilierul elegant în stil rustic, care contrastează cu mobilierul modern. Tendințele moderne explorează echilibrul dintre minimalism și elementele de decor, senzația de simplitate și cea de încărcare, asperitate și netezime. În nici un caz, să nu aruncați mobilierul bunicilor, deoarece acesta poate da locuinței dumneavoastră un aspect deosebit. Dacă nu dispuneți de piese de mobilier vechi originale, puteți comanda și mobilier personalizat.

  5.3. Plante de interior

  Plantele de interior aduc numeroase beneficii camerelor: curăță aerul, răcesc camera și au în același timp un efect calmant asupra stării de spirit a persoanelor. Ele sunt o alternativă excelentă atunci când nu aveți o grădină sau cel puțin un balcon verde. Cu toate acestea, nu toate plantele sunt adecvate pentru a fi ținute în locuințe. Plantele de interior trebuie să prospere bine chiar și dacă primesc puțină lumină. Dacă nu dispuneți de suficient timp pentru a avea grijă de plantele din locuință, vă recomandăm să optați pentru plantele nesolicitante, care cresc lent, prosperă în pământ obișnuit și, în general, nu sunt sensibile. Plantele verzi populare sunt următoarele: ficus, monstera, croton, filodendron, potos, sanseveria, yucca și multe alte plante de jungla, semi-deșert și deșert.

  5.4. Renunțarea la pereți

  Designul interior modern se caracterizează prin spații mari și interconectate. Renovarea unui apartament implică deseori demolarea pereților despărțitori și tăierea pereților portanți. Aceste intervenții trebuie să se facă în mod obligatoriu în conformitate cu expertiza inginerului de simulare statică și dinamică. Dacă spațiul interior este deschis, adică fără mulți pereți, acesta va fi mult mai luminos și va părea mai mare, permițându-vă să respirați mai ușor.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  AMENAJARE INTERIOARA APRTAMENT BUCURESTI

  Bună ziua,

  O amenajare stil modern, cat mai simpla cu culori neutre. Vreau sa fiu ajutata in alegerea finisajelor si a pieselor de mobilier.
  Imi doresc de asemena randari fotorealiste pe fiecare spatiu.

  Mulțumesc 900 lei la 1500 lei


  ........

  RENOVARE INTERIOARA COMPLETA APARTAMENT

  Bună ziua,

  Doresc sa renovez un apartament pe strada Sovata, trebuie revopsit, scos gresie, faianta, podele vechi, puse altele noi, revopsit, indreptat pereti, schimbat usi interioare, usa exterioara, schimbat aer conditionat, schimbat instalatii sanitare, calorifere, instalatie electrica, montat prize noi, candelabre, pus geamuri termopan, transport moloz. Imobilul este situat la etaj superior, respectiv la etajul 9. Are 63.24 mp utili si balcon de 10.03 mp.

  Multumesc 4500 lei la 7500 lei


  ........

  RENOVARE APARTAMENT

  Bună ziua,
  am dori renovare apartament trei camere, schimbat usi, parchet, amenajare baie si bucatarie.

  Mulțumesc 900 lei la 1500 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, GLAFURI PENTRU INTERIOR,
  Amenajări interioare, Valu lui Traian

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, GLETUIT, VOPSIT, FAIANTA, GRESIE, PARCHET,
  Amenajări interioare, Topoloveni

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, RENOVARE BUCATARIE, 12 MP
  Amenajări interioare, Deva

  2608.2 lei la 4347 lei

  PREȚUL, PARCHET, GRESIE, 100 MP
  Amenajări interioare, Lădeşti

  1912.68 lei la 3187.8 lei

  PREȚUL, LUCRARI INTERIOR LA CHEIE, 40 MP
  Amenajări interioare, Paltin

  21735 lei la 36225 lei

  PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT ETAJ 4 CU POD, NU NEAPARAT DOAR RENOVARE PERETI PARCHET ILUMINAT
  Amenajări interioare, Zalău

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, MONTAJ 5 PRAGURI, MONTAJ 10 M PLINTA,
  Amenajări interioare, Curtea de Argeş

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, GLETURI ,
  Amenajări interioare, Chiajna

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, AS DORI SCHIȚA 3D PENTRU AMENAJAREA UNUI STUDIO DE 38 MP. SCHIȚA COLOR, 1 CPL
  Amenajări interioare, Bucureşti

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT GRESIE, FAIANTA, VOPSIT, USI SCHIMBATE, CADA SCHIMBATA, DA
  Amenajări interioare, Motru

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, TAVAN RIGIPS,HOREZU, VALCEA, 80 MP
  Amenajări interioare, Craiova

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, ZUGRAVIT, REPARATII, MONTAJ PARCHET APARTAMENT 60MP, 60MP
  Amenajări interioare, Berevoeşti

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, TAVAN RIGIPS, 80 MP
  Amenajări interioare, Horezu

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, REABILITARE BLOC LOCUITE P+3E+M,
  Amenajări interioare, Bragadiru

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, DESIGN DE INTERIOR APARTAMENT 4 CAMERE 2 BAI , 85 MP
  Amenajări interioare, Bucureşti

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, APLICARE GLET DE FINISARE, 300 MP
  Amenajări interioare, Recaş

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, MONTARE TAVAN DE RIGIPS, 150 MP
  Amenajări interioare, Recaş

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, RENOVARE FINISARE INTERIOR CASA, 2 CAMERE -40MP
  Amenajări interioare, Băicoi

  21735 lei la 36225 lei

  PREȚUL, MANOPERA PENTRU TERMINARE CASA AFLATA IN STADIUL DE "LA ROSU"- FINISAJ INTER. EXTER., 300 MP
  Amenajări interioare, Otopeni

  43470 lei la 72450 lei

  PREȚUL, TENCUIALA MECANIZATA, 1000 MP
  Amenajări interioare, Ormindea

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, RENOVARE COMPLETĂ, 36MP
  Amenajări interioare, Roman

  21735 lei la 36225 lei

  PREȚUL, DECOR, ACCESORII, DRAPERII, COVOR, TABLOURI, CORPURI ILUMINAT , 23 MP
  Amenajări interioare, Bucureşti

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, TENCUIALA MECANIZATA, 1000 MP
  Amenajări interioare, Murighiol

  13041 lei la 21735 lei

  PREȚUL, GLETUIT TAVAN ,
  Amenajări interioare, Ţăndărei

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, SCHIMBAT GRESIE SI FAIANȚA,DAT GLET SI ZUGRĂVIT, SCHIMBAT UȘI INTERIOR,, NU
  Amenajări interioare, Brezoi

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, MONTAJ VERTICAL ,ORIZONTAL,
  Amenajări interioare, Alba Iulia

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, GLET FINISAJ, SLEFUIT, VOPSIT, 135 MP
  Amenajări interioare, Bucureşti

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, TENCUIT LA GATA PT LAVABILA, 2000 MP
  Amenajări interioare, Titu

  21730.653 lei la 36217.755 lei

  PREȚUL, MANSARDARE, 90 MP
  Amenajări interioare, Lunca Cetăţuii

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, TENCUIT PERETI, 250 MP
  Amenajări interioare, Hunedoara

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, TOATE LUCRARILE DE INTERIOR, 130 MP
  Amenajări interioare, Dumbrava Roşie

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, AM NEVOIE DE FINALIZAREA UNUI FAST FOOD IN INCINTA UNUI MALL, 40 MP
  Amenajări interioare, Buzău

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, TENCUIT SI ZUGRAVIT , NU
  Amenajări interioare, Făgăraş

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, MONTARE USI DE STICLA ,
  Amenajări interioare, Giroc

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, AMENAJARE APARTAMENT FINISAT, BLOC NOU, NECESIT AJUTOR MOBILARE, 42.7 MP
  Amenajări interioare, Cluj-Napoca

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, ZUGRAVIT, FINISAT, RIGIPS, 76 MP
  Amenajări interioare, Popeşti-Leordeni

  8694 lei la 14490 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  AMENAJĂRI INTERIOARE LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 2147 FIRME PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL AMENAJĂRI INTERIOARE?

 • Amenajări interioare Abrud
 • Amenajări interioare Adjud
 • Amenajări interioare Agnita
 • Amenajări interioare Aiud
 • Amenajări interioare Alba Iulia
 • Amenajări interioare Aleşd
 • Amenajări interioare Alexandria
 • Amenajări interioare Amara
 • Amenajări interioare Anina
 • Amenajări interioare Aninoasa
 • Amenajări interioare Arad
 • Amenajări interioare Ardud
 • Amenajări interioare Avrig
 • Amenajări interioare Azuga
 • Amenajări interioare Babadag
 • Amenajări interioare Bacău
 • Amenajări interioare Baia de Aramă
 • Amenajări interioare Baia de Arieş
 • Amenajări interioare Baia Mare
 • Amenajări interioare Baia Sprie
 • Amenajări interioare Băile Govora
 • Amenajări interioare Băile Herculane
 • Amenajări interioare Băile Olăneşti
 • Amenajări interioare Băile Tuşnad
 • Amenajări interioare Băileşti
 • Amenajări interioare Bălan
 • Amenajări interioare Bălceşti
 • Amenajări interioare Balş
 • Amenajări interioare Băneasa
 • Amenajări interioare Baraolt
 • Amenajări interioare Bârlad
 • Amenajări interioare Bechet
 • Amenajări interioare Beclean
 • Amenajări interioare Beiuş
 • Amenajări interioare Berbeşti
 • Amenajări interioare Bereşti
 • Amenajări interioare Bicaz
 • Amenajări interioare Bistriţa
 • Amenajări interioare Blaj
 • Amenajări interioare Bocşa
 • Amenajări interioare Boldeşti-Scăeni
 • Amenajări interioare Bolintin-Vale
 • Amenajări interioare Borşa
 • Amenajări interioare Borsec
 • Amenajări interioare Botoşani
 • Amenajări interioare Brad
 • Amenajări interioare Brăila
 • Amenajări interioare Bran
 • Amenajări interioare Braşov
 • Amenajări interioare Breaza
 • Amenajări interioare Brezoi
 • Amenajări interioare Broşteni
 • Amenajări interioare Bucecea
 • Amenajări interioare Bucureşti
 • Amenajări interioare Budeşti
 • Amenajări interioare Buhuşi
 • Amenajări interioare Bumbeşti-Jiu
 • Amenajări interioare Buşteni
 • Amenajări interioare Buzău
 • Amenajări interioare Buziaş
 • Amenajări interioare Cajvana
 • Amenajări interioare Calafat
 • Amenajări interioare Călan
 • Amenajări interioare Călăraşi
 • Amenajări interioare Călimăneşti
 • Amenajări interioare Câmpeni
 • Amenajări interioare Câmpia Turzii
 • Amenajări interioare Câmpina
 • Amenajări interioare Câmpulung
 • Amenajări interioare Câmpulung Moldovenesc
 • Amenajări interioare Caracal
 • Amenajări interioare Caransebeş
 • Amenajări interioare Carei
 • Amenajări interioare Cavnic
 • Amenajări interioare Căzăneşti
 • Amenajări interioare Cehu Silvaniei
 • Amenajări interioare Cernavodă
 • Amenajări interioare Chişineu-Criş
 • Amenajări interioare Ciacova
 • Amenajări interioare Cisnădie
 • Amenajări interioare Cluj-Napoca
 • Amenajări interioare Codlea
 • Amenajări interioare Comăneşti
 • Amenajări interioare Comarnic
 • Amenajări interioare Constanţa
 • Amenajări interioare Copşa Mică
 • Amenajări interioare Corabia
 • Amenajări interioare Costeşti
 • Amenajări interioare Covasna
 • Amenajări interioare Craiova
 • Amenajări interioare Cristuru Secuiesc
 • Amenajări interioare Cugir
 • Amenajări interioare Curtea de Argeş
 • Amenajări interioare Curtici
 • Amenajări interioare Dăbuleni
 • Amenajări interioare Darabani
 • Amenajări interioare Dărmăneşti
 • Amenajări interioare Dej
 • Amenajări interioare Deta
 • Amenajări interioare Deva
 • Amenajări interioare Dolhasca
 • Amenajări interioare Dorohoi
 • Amenajări interioare Drăgăneşti
 • Amenajări interioare Drăgăneşti-Olt
 • Amenajări interioare Drăgăşani
 • Amenajări interioare Dragomireşti
 • Amenajări interioare Drobeta-Turnu Severin
 • Amenajări interioare Eforie
 • Amenajări interioare Făgăraş
 • Amenajări interioare Făget
 • Amenajări interioare Fălticeni
 • Amenajări interioare Făurei
 • Amenajări interioare Feteşti
 • Amenajări interioare Fieni
 • Amenajări interioare Fierbinţi-Târg
 • Amenajări interioare Filiaşi
 • Amenajări interioare Flămânzi
 • Amenajări interioare Focşani
 • Amenajări interioare Frasin
 • Amenajări interioare Fundulea
 • Amenajări interioare Găeşti
 • Amenajări interioare Galaţi
 • Amenajări interioare Gătaia
 • Amenajări interioare Geoagiu
 • Amenajări interioare Gheorgheni
 • Amenajări interioare Gherla
 • Amenajări interioare Ghimbav
 • Amenajări interioare Giurgiu
 • Amenajări interioare Gura Humorului
 • Amenajări interioare Hârlău
 • Amenajări interioare Hârşova
 • Amenajări interioare Haţeg
 • Amenajări interioare Horezu
 • Amenajări interioare Huedin
 • Amenajări interioare Hunedoara
 • Amenajări interioare Huşi
 • Amenajări interioare Ianca
 • Amenajări interioare Iaşi
 • Amenajări interioare Iernut
 • Amenajări interioare Ineu
 • Amenajări interioare Însurăţei
 • Amenajări interioare Întorsura Buzăului
 • Amenajări interioare Isaccea
 • Amenajări interioare Jibou
 • Amenajări interioare Lehliu-Gară
 • Amenajări interioare Lipova
 • Amenajări interioare Liteni
 • Amenajări interioare Livada
 • Amenajări interioare Luduş
 • Amenajări interioare Lugoj
 • Amenajări interioare Lupeni
 • Amenajări interioare Mangalia
 • Amenajări interioare Mărăşeşti
 • Amenajări interioare Marghita
 • Amenajări interioare Medgidia
 • Amenajări interioare Mediaş
 • Amenajări interioare Miercurea Nirajului
 • Amenajări interioare Miercurea Sibiului
 • Amenajări interioare Miercurea-Ciuc
 • Amenajări interioare Mihăileşti
 • Amenajări interioare Milişăuţi
 • Amenajări interioare Mioveni
 • Amenajări interioare Mizil
 • Amenajări interioare Moineşti
 • Amenajări interioare Moldova Nouă
 • Amenajări interioare Moreni
 • Amenajări interioare Motru
 • Amenajări interioare Murfatlar
 • Amenajări interioare Murgeni
 • Amenajări interioare Nădlac
 • Amenajări interioare Năsăud
 • Amenajări interioare Năvodari
 • Amenajări interioare Negreşti
 • Amenajări interioare Negreşti-Oaş
 • Amenajări interioare Negru Vodă
 • Amenajări interioare Nehoiu
 • Amenajări interioare Novaci
 • Amenajări interioare Nucet
 • Amenajări interioare Ocna Mureş
 • Amenajări interioare Ocna Sibiului
 • Amenajări interioare Ocnele Mari
 • Amenajări interioare Odobeşti
 • Amenajări interioare Odorheiu Secuiesc
 • Amenajări interioare Olteniţa
 • Amenajări interioare Oneşti
 • Amenajări interioare Oradea
 • Amenajări interioare Orăştie
 • Amenajări interioare Oraviţa
 • Amenajări interioare Orşova
 • Amenajări interioare Oţelu Roşu
 • Amenajări interioare Ovidiu
 • Amenajări interioare Panciu
 • Amenajări interioare Pâncota
 • Amenajări interioare Paşcani
 • Amenajări interioare Pătârlagele
 • Amenajări interioare Pecica
 • Amenajări interioare Petrila
 • Amenajări interioare Petroşani
 • Amenajări interioare Piatra-Neamţ
 • Amenajări interioare Piatra-Olt
 • Amenajări interioare Piteşti
 • Amenajări interioare Ploieşti
 • Amenajări interioare Plopeni
 • Amenajări interioare Podu Iloaiei
 • Amenajări interioare Pogoanele
 • Amenajări interioare Potcoava
 • Amenajări interioare Predeal
 • Amenajări interioare Pucioasa
 • Amenajări interioare Răcari
 • Amenajări interioare Rădăuţi
 • Amenajări interioare Râmnicu Sărat
 • Amenajări interioare Râmnicu Vâlcea
 • Amenajări interioare Râşnov
 • Amenajări interioare Recaş
 • Amenajări interioare Reghin
 • Amenajări interioare Reşiţa
 • Amenajări interioare Roman
 • Amenajări interioare Roşiori de Vede
 • Amenajări interioare Rovinari
 • Amenajări interioare Roznov
 • Amenajări interioare Rupea
 • Amenajări interioare Săcele
 • Amenajări interioare Săcueni
 • Amenajări interioare Salcea
 • Amenajări interioare Sălişte
 • Amenajări interioare Săliştea de Sus
 • Amenajări interioare Salonta
 • Amenajări interioare Sângeorgiu de Pădure
 • Amenajări interioare Sângeorz-Băi
 • Amenajări interioare Sânnicolau Mare
 • Amenajări interioare Sântana
 • Amenajări interioare Sărmaşu
 • Amenajări interioare Satu Mare
 • Amenajări interioare Săveni
 • Amenajări interioare Scorniceşti
 • Amenajări interioare Sebeş
 • Amenajări interioare Sebiş
 • Amenajări interioare Segarcea
 • Amenajări interioare Seini
 • Amenajări interioare Sfântu Gheorghe
 • Amenajări interioare Sibiu
 • Amenajări interioare Sighetu Marmaţiei
 • Amenajări interioare Sighişoara
 • Amenajări interioare Simeria
 • Amenajări interioare Şimleu Silvaniei
 • Amenajări interioare Sinaia
 • Amenajări interioare Siret
 • Amenajări interioare Slănic
 • Amenajări interioare Slănic-Moldova
 • Amenajări interioare Slatina
 • Amenajări interioare Slobozia
 • Amenajări interioare Solca
 • Amenajări interioare Şomcuta Mare
 • Amenajări interioare Sovata
 • Amenajări interioare Ştefăneşti
 • Amenajări interioare Ştefăneşti
 • Amenajări interioare Ştei
 • Amenajări interioare Strehaia
 • Amenajări interioare Suceava
 • Amenajări interioare Sulina
 • Amenajări interioare Tălmaciu
 • Amenajări interioare Ţăndărei
 • Amenajări interioare Târgovişte
 • Amenajări interioare Târgu Bujor
 • Amenajări interioare Târgu Cărbuneşti
 • Amenajări interioare Târgu Frumos
 • Amenajări interioare Târgu Jiu
 • Amenajări interioare Târgu Lăpuş
 • Amenajări interioare Târgu Mureş
 • Amenajări interioare Târgu Neamţ
 • Amenajări interioare Târgu Ocna
 • Amenajări interioare Târgu Secuiesc
 • Amenajări interioare Târnăveni
 • Amenajări interioare Tăşnad
 • Amenajări interioare Tăuţii-Măgherăuş
 • Amenajări interioare Techirghiol
 • Amenajări interioare Tecuci
 • Amenajări interioare Teiuş
 • Amenajări interioare Ţicleni
 • Amenajări interioare Timişoara
 • Amenajări interioare Tismana
 • Amenajări interioare Titu
 • Amenajări interioare Topliţa
 • Amenajări interioare Topoloveni
 • Amenajări interioare Tulcea
 • Amenajări interioare Turceni
 • Amenajări interioare Turda
 • Amenajări interioare Turnu Măgurele
 • Amenajări interioare Ulmeni
 • Amenajări interioare Ungheni
 • Amenajări interioare Uricani
 • Amenajări interioare Urlaţi
 • Amenajări interioare Urziceni
 • Amenajări interioare Valea lui Mihai
 • Amenajări interioare Vălenii de Munte
 • Amenajări interioare Vânju Mare
 • Amenajări interioare Vaşcău
 • Amenajări interioare Vaslui
 • Amenajări interioare Vatra Dornei
 • Amenajări interioare Vicovu de Sus
 • Amenajări interioare Victoria
 • Amenajări interioare Videle
 • Amenajări interioare Vişeu de Sus
 • Amenajări interioare Vlăhiţa
 • Amenajări interioare Vulcan
 • Amenajări interioare Zalău
 • Amenajări interioare Zărneşti
 • Amenajări interioare Zimnicea
 • Amenajări interioare Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate