Design interior pret

Care este prețul serviciilor de amenajări interioare? Doriți să înfrumusețați interiorul casei sau al apartamentului dumneavoastră, dar nu știți cât costă un astfel de serviciu? Prețul amenajării unui spațiu interior depinde de mărimea spațiului, de volumul lucrărilor necesar a fi efectuate, de numărul vizualizărilor realizate pentru respectivul spațiu și de numărul de propuneri diferite făcute de designerul de interior. Mobilierul proiectat la comandă poate scumpi în mod semnificativ designul, însă spațiile vor fi exploatate la maximum și vor fi desăvârșite din punct de vedere estetic. Pentru un design de interior de bază veți plăti de la 1200 lei în sus, dar un astfel de design este foarte simplu. Pentru un proiect de amenajare a spațiului interior , cu planuri de calitate, vizualizare 3D a viitorului spațiu și consiliere, veți plăti de la 2000 lei în sus. Indiferent de preț, alegerea unui designer de interior este recomandată mai ales dacă ne dorim o renovare de calitate a spațiului în care să ne simțim confortabil. Nu alegeți prețurile cele mai mici. Comandați vizualizări 3D - imagini render, pentru o mai bună vizualizare.

Cui să încredințați amenajarea interiorului? Trimiteți o cerere designerilor de interior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul amenajării interioare a apartamentului


Prețul planului de design interior. Un proiect de amenajare interioară a casei sau apartamentului care include măsurarea stării existente, planul de podea al echipamentului interior, un catalog de materiale și planul de execuție a echipamentelor corespunzătoare pentru apartament sau casă.

2000 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
5000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Design interior pret

ALTE PREȚURI PENTRU Design interior

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Proiect de design interior apartament

Prețul proiectului depinde de tipul de lucrare, numărul de camere și compartimentare.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul consultației designerului de interior

Consultația specialistului reprezintă un fel de mini proiect de design, iar designerul vine pregătit la întâlnire. Totuși, ca designerul să știe cu ce idei să vină, voi sunteți obligați să-i transmiteți clar informații, precum: planurile sau schițele spațiului, cât mai multe poze din mai multe unghiuri, să-i explicați ce vă doriți, ce vă place și ce nu (în acest caz un chestionar cu întrebări vă poate ajuta, puteți descărca unul și aici – cu cât mai multe și poate nesemnificative pentru voi, cu atât mai bine).


RON

RON/oră

oră
cerere>

Tarif pentru un metru pătrat de amenajare interioa


RON

RON/mp

mp
cerere>

Tarif pentru un metru pătrat de amenajare interioa


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul schiței 3D pentru amenajarea interiorului


RON

RON/mp

mp
cerere>

Preț Mood board (planșe descriptive pentru achiziț

În ce constă planșa descriptivă sau mood board:
Stabilirea bugetului pentru achiziții

Stabilirea stilului unitar

Planșe cu propuneri cromatice și obiecte pentru achiziționarea produselor de amenajare și decor

Listă de prețuri și furnizori

Plasarea obiectelor, culorilor și texturilor din interior


RON

RON/planșă

planșă
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Amenajări interioare – tot ce trebuie să știți

1. Echipament interior modern și design de interior

Nu vă mai este pe plac aspectul învechit al apartamentului dumneavoastră? Mansarda nu este amenajată? Camerele nu mai corespund standardelor moderne de locuire? Dacă vă reamenajați interiorul locuinței, îi veți reda sau mări funcționalitatea și confortul, mărindu-vă în același timp și plăcerea de a locui în ea. Dar, înainte de a vă apuca de renovarea locuinței, trebuie să cunoașteți posibilitățile pe care le aveți de o modernizare și înfrumusețare. Toate aceste informații le veți primi de la un designer de interior. Am selectat pentru dumneavoastră câteva sfaturi importante pentru renovarea și modernizarea locuinței.

Un designer de interior va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.

Un designer de interior va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.
Un designer de interior experimentat va face ca locuința dumneavoastră renovată să vă depășească toate așteptările.

2. Designerul de interior care vă cunoaște dorințele

Vă imaginați un apartament de vis, pe care parcă îl puteți vedea cu ochii? Atunci nu vă mai rămâne decât să găsiți un bun designer de interior... dar, cum să îl alegeți pe cel mai bun sau mai potrivit pentru dumneavoastră? Fiecare renovare de locuință este un proiect unic. Bineînțeles, că este bine să vedeți lucrările de referință ale designerilor de interior, cu care ați intrat în contact și să citiți ce cred despre ei clienții lor anteriori. Și totuși, nu veți cunoaște detaliile proiectului de modernizare a locuinței dumneavoastră până când designerul de interior nu vă va realiza și prezenta prima schiță conceptuală, care include și estimarea costurilor. Solicitați oferte de la mai mulți executanți, pentru a le putea compara între ele și a alege-o pe cea mai bună. La Daibau veți găsi o listă extinsă de designeri de interior verificați.

Fiecare designer de interior are propriul său stil și este mai mult sau mai puțin capabil să se adapteze la dorințele clienților. Vă sfătuim, ca înainte de a semna contractul cu designerul de interior ales, să vă întâlniți măcar o dată cu el, pentru a verifica, cât de mult vă potriviți în privința gusturilor, așteptărilor și a practicilor de afaceri. Cu ocazia acestei întâlniri, designerul de interior vă va putea afla mai în amănunt dorințele. Duceți-vă la această întâlnire cu cât mai multe schițe, cataloage și materiale.

2.1. Cât costă serviciile unui designer de interior?

Prețurile acestor servicii oscilează foarte mult de la executant la executant. Serviciile de amenajare interioară pot fi calculate în două moduri: fie pe oră, fie pe metru pătrat. Un designer de interior de calitate vă va pregăti o factură de avans bine întemeiată, care va include o listă detaliată a lucrărilor, materialelor și costurilor. Pentru a vă asigura că veți fi în final satisfăcuți cu noua înfățișare a locuinței, este important să comunicați continuu cu designerul pe parcursul desfășurării lucrărilor. Vă mai informăm și că prețul serviciilor de design interior variază între 500,00 EUR (pentru proiectele mici) și 4.000,00 EUR pentru proiectele ample și de înaltă calitate.

3. Amenajarea interioară

3.1. Renovarea apartamentului

Deși durata de viață a unei case este de aproximativ 100 de ani, materialele din interiorul ei se uzează mult mai rapid sau își pierd atractivitatea. Într-un astfel de caz, este bine să se facă o renovare a spațiilor interioare. Proiectul de modernizare a locuinței poate fi abordat într-o varietate de moduri. Pentru a reîmprospăta aspectul locuinței, poate că va trebui doar să văruiți pereții și să cumpărați câteva piese de mobilier noi. În schimb, renovarea completă a apartamentului este un proiect complex și costisitor, întrucât include lucrări precum: demolarea pereților despărțitori, îndepărtarea materialelor vechi, înlocuirea instalațiilor, renovarea băii, renovarea bucătăriei, scoaterea vechiului mobilier și amplasarea unuia nou etc.

Orice modernizare a spațiilor interioare începe cu un proiect, care costă în jur de 500,00 EUR. Nu este o sumă mare, dacă se ia în considerare faptul că renovarea unui apartament la cheie costă între 400,00 - 700,00 EUR/m2 și poate dura chiar și 3 luni.

3.2. Adaptați-vă apartamentul de la mansardă

Apartamentul de la mansardă era considerat pe vremuri ca fiind de calitate inferioară și neconform cu standardele de locuire. La ora actuală, această concepție a fost schimbată complet. Din cauza creșterii prețurilor imobiliarelor, a lipsei de spațiu din orașe și, de asemenea, datorită accesului mai mare la aer și lumină, apartamentele de mansardă au devenit din ce în ce mai populare. Datorită formei sale speciale, adaptarea mansardei prezintă anumite specificități. În primul rând, tavanul înclinat trebuie să fie bine izolat și închis cu panouri Knauf. Pentru a avea suficientă lumină solară în apartament, trebuie să se monteze un număr suficient de mare de ferestre de acoperiș, iar pentru folosirea cu eficiență maximă a spațiului trebuie să se execute mobilier la comandă, adaptat perfect la forma apartamentului. În acest fel, veți avea o bucătărie foarte practic concepută, iar colțurile joase și neregulate pot fi folosite pentru dulapuri.

3.3. Mobila la comandă

Pentru o utilizare optimă a spațiului și un aspect complet armonios, este bine să comandați mobilier personalizat. În acest sens, aveți două opțiuni: fie comandați piese de mobilier individuale la un tâmplar, fie angajați un designer de interior, care să vă amenajeze apartamentul într-un stil complet unic. Mobilierul la comandă este potrivit mai ales pentru spațiile interioare mici și cu forme neregulate. Se pot executa la comandă scări, dulapuri, birouri, scaune, paturi, uși etc., care vor da locuinței un aspect special.

4. Designul de interior pas cu pas

Cum se transformă apartamentul ideal din viziunea cuiva în realitate? Munca unui designer de interior cuprinde mai multe faze, care asigură o calitate maximă a ideii conceptuale și a execuției. În continuare, vă prezentăm aceste faze:

4.1. Efecturea măsurătorilor

Designerul de interior trebuie mai întâi să facă toate măsurătorile necesare și să verifice starea de fapt a spațiilor interioare. În baza acestor măsurători exacte, designerul va desena o schiță a apartamentului și va face o listă descriptivă cu toate specificitățile, pericolele și opțiunile de design.

4.2. Cum doriți să arate spațiile interioare?

După ce veți alege designerul de interior, va trebui să îi descrieți cu cât mai multe detalii posibile dorințele, așteptările și, cel mai important, bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Alți factori foarte importanți pentru realizarea designului interior sunt: stilul dumneavoastră de viață, obiectivele legate de viitor, hobby-urile, vârsta și personalitatea copiilor, animale de companie deținute și alte specificități. Stabiliți o serie de ședințe de lucru cu designerul de interior. În cadrul acestora, designerul vă va prezenta mai multe modele și opțiuni legate de aspectul camerelor, poziția și stilul mobilierului, culorile pereților și materiale decorative de utilizat.

4.3. Echiparea apartamentului și mobila la comandă

Pe lângă aspect, un designer de interior profesionist va lua în considerare și funcționalitatea spațiului interior. Cum să se facă legătura dintre bucătărie și sufragerie? Vor permite camerele suficientă intimitate? Unde vă veți păstra pantofii? Acestea sunt doar câteva dintre milioanele de probleme, care trebuie să fie luate în considerare la crearea designului apartamentului. În primul rând, trebuie să se asigure funcționalitatea întregului apartament. În acest scop, se preconizează demolarea anumitor pereți despărțitori, schimbarea ușilor vechi cu unele noi, pereți noi și alte intervenții. Pentru a sparge sau demola pereții portanți aveți nevoie în mod obligatoriu de expertiza unui inginer de simulare statică și dinamică și de o autorizație de construire. În al doilea rând, se urmărește atingerea unei funcționalități maxime a fiecărei camere. Aceasta se obține printr-o amplasare bine gândită a pieselor de mobilier. Dacă resursele financiare o permit, atunci se poate cumpăra chiar mobilă la comandă, care să faciliteze utilizarea la maxim a spațiului.

4.4. Culorile pereților

Culoarea pereților influențează foarte mult asupra modului în care vă simțiți în apartament. Nuanțele deschise par să mărească spațiul, în timp ce cele întunecate îl reduc. Acest lucru vă permite să modificați aparent lățimea, lungimea și înălțimea camerelor. Culoarea afectează și senzația de căldură: culorile reci par să răcească camera, în timp ce culorile calde o încălzesc. Evitați să vă zugrăviți pereții camerelor în culori saturate sau zugrăviți numai un singur perete în acest fel. Cu siguranță că nu veți da greș, dacă alegeți să vă zugrăviți pereții în alb sau în nuanțe pastelate. Pentru un aspect cu adevărat modern și elegant, alegeți culori care se potrivesc cu pardoseala, mobilierul și alte elemente.

4.5.  Schițele apartamentului

Pe baza informațiilor adunate, designerul de interior vă va pregăti o schiță a apartamentului, care va fi chiar în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Cu ajutorul desenelor bidimensionale și tridimensionale, vă veți putea imagina mai ușor aspectul final al apartamentului. Desigur, că schițele fiecărei camere vă vor costa ceva, și totuși, vă recomandăm cu convingere să nu eliminați acest cost respectiv aceste servicii, deoarece ele vă vor ajuta cel mai mult să vizualizați aspectul final al camerelor și să adaptați planurile la dorințele dumneavoastră. Atunci când vă veți declara mulțumiți de rezultatul obținut, arhitectul vă va pregăti planurile finale în baza schițelor.

4.6. Planul apartamentului

Acum este momentul pentru a desena planul final al apartamentului. Mapa conceptuală conține toate planurile, schițele, detaliile, materialele, planul de iluminare și redările 3D necesare, pe baza cărora vor fi executate lucrările de renovare a apartamentului. La această mapă se mai anexează și un raport tehnic, ca și planuri pentru piesele individuale unice de mobilier, care vor fi executate de tâmplar.

4.7. Asistență pentru renovarea apartamentului

Dacă vă ocupați pentru prima oară de renovarea unui apartament sau pur și simplu nu aveți timp, vă recomandăm să angajați și designer de interior, care să vă coordoneze renovarea. Pe lângă experiența și talentul de care veți beneficia în acest fel, trebuie să mai știți și că designerii de interior cunosc mulți executanți de calitate și vă pot recomanda meseriași, care realizează doar lucrări de calitate. În plus, în acest fel, lucrările vor fi executate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, designerul de interior vă poate ajuta să alegeți și mobila nouă.

5. Apartamente moderne – stiluri și tendințe

5.1. Culori pentru pereți

Culorile moderne ale pereților măresc foarte mult senzația de bunăstare și confort. Spațiile luminoase, cu pereți în culori calde, au un efect revigorant, în timp ce nuanțele reci și întunecate calmează. Nu este ușor a alege combinația potrivită de culori pentru pereți. De aceea, cel mai bine este să contactați un designer de interior, care să vă pregătească mai multe variante. Aveți grijă când vizualizați redările 3D și modele de culoare, deoarece culoarea poate avea un efect complet diferit în spațiul real față de cel de pe ecranul computerului sau față de o mostră de mici dimensiuni.

5.1.1. Culoarea pereților camerei de baie

Baia este unul dintre cele mai intime spații interioare. Este,  deci, foarte important să ne simțim relaxați și calmi în ea. Evitați orice culoare strălucitoare sau saturată. De asemenea, nu vă recomandăm să optați pentru o baie complet albă, deoarece vă veți simți expuși în ea. Nuanțele pastelate blânde sunt cele mai potrivite. Culorile calde vă vor încălzi, iar culorile reci vă vor mări starea de calm.

5.1.2. Culoarea pereților dormitorului

Dormitorul este destinat odihnei. De aceea, culorile pereților din dormitor ar trebui să fie zugrăviți în nuanțe deschise. Dar, puteți alege și culori mai închise sau materiale, care aparent reduc și întunecă spațiul. Veți adormi cu ușurință într-o cameră atât de confortabilă.

5.1.3. Culoarea pereților sufrageriei

De obicei, în sufragerie petrecem cea mai mare parte a timpului. Alegeți culori calde și vesele, care să vă dea energie. Puteți zugrăvi întreaga cameră în culori pastelate. Dacă optați, în schimb, pentru culori intense sau texturi, nu zugrăviți astfel mai mult de un perete.

5.1.4. Culoarea pereților bucătăriei

Dacă vă place să petreceți mult timp în bucătărie și să vă răsfățați în explorarea mirosurilor și gusturilor, cu siguranță, că veți dori să ”condimentați” această cameră cu o culoare potrivită. Combinația de culori pastelate și vii este foarte potrivită, dacă aveți grijă să nu exagerați. Dacă elementele bucătăriei vor avea culori vii, alegeți o culoare pastelată pentru pereți. Iar dacă mobilierul de bucătărie va fi foarte monoton, atunci este foarte potrivit să zugrăviți pereții în culori vii, chiar cu motive sau fototapet.

5.2. Mobilă stilizată la comandă

În casele moderne revine mobilierul elegant în stil rustic, care contrastează cu mobilierul modern. Tendințele moderne explorează echilibrul dintre minimalism și elementele de decor, senzația de simplitate și cea de încărcare, asperitate și netezime. În nici un caz, să nu aruncați mobilierul bunicilor, deoarece acesta poate da locuinței dumneavoastră un aspect deosebit. Dacă nu dispuneți de piese de mobilier vechi originale, puteți comanda și mobilier personalizat.

5.3. Plante de interior

Plantele de interior aduc numeroase beneficii camerelor: curăță aerul, răcesc camera și au în același timp un efect calmant asupra stării de spirit a persoanelor. Ele sunt o alternativă excelentă atunci când nu aveți o grădină sau cel puțin un balcon verde. Cu toate acestea, nu toate plantele sunt adecvate pentru a fi ținute în locuințe. Plantele de interior trebuie să prospere bine chiar și dacă primesc puțină lumină. Dacă nu dispuneți de suficient timp pentru a avea grijă de plantele din locuință, vă recomandăm să optați pentru plantele nesolicitante, care cresc lent, prosperă în pământ obișnuit și, în general, nu sunt sensibile. Plantele verzi populare sunt următoarele: ficus, monstera, croton, filodendron, potos, sanseveria, yucca și multe alte plante de jungla, semi-deșert și deșert.

5.4. Renunțarea la pereți

Designul interior modern se caracterizează prin spații mari și interconectate. Renovarea unui apartament implică deseori demolarea pereților despărțitori și tăierea pereților portanți. Aceste intervenții trebuie să se facă în mod obligatoriu în conformitate cu expertiza inginerului de simulare statică și dinamică. Dacă spațiul interior este deschis, adică fără mulți pereți, acesta va fi mult mai luminos și va părea mai mare, permițându-vă să respirați mai ușor.

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Amenajare interioară pizzerie/cafenea

Bună ziua,

Doresc amenajarea interioară a unei pizzeri/cafenea în localitatea Vatra Dornei. Renovare completă a spațiului.

Mulțumesc 1304.1 RON la 2173.5 RON

........

Design interior pentru amenajare apartament 34mp

Bună ziua,
Amenajare Ap 34 mp 1 camera, bucatarie open space in bloc nou, in construcție.
Amenajare pentru inchiriat pe termen lung. Centrală încastrată, masina de spalat vase incorporabila, masa tip insula de Bucătărie , multe spații de depozitare, spațiu de birou, delimitare zona de dormit cu pat dublu, Walk in shower

Mulțumesc frumos, 1738.8 RON la 2898 RON

........

Design casă de vacanță

Bună ziua,

Design pentru o casa de vacanta.

Mulțumesc 1738.8 RON la 2898 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Reîmpartire garsoniera, 40mp
Design interior, Sinaia

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Amenajare penthouse, 200mp
Design interior, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Proiect design renovare apartament, 88,02 (65,20 ) mp
Design interior, Câmpulung

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Designer de interior pentru casa la gri amenajat 2 etaje, 200mp
Design interior, Mogoşoaia

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Amenajare apartament 2 camere, 57mp
Design interior, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Arhitect design interior, 75mp
Design interior, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Ofertă amenajare interior apartament , 60mp
Design interior, Râşnov

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Design interior, 64.6mp
Design interior, Iaşi

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Amenajare interioară casă cu 4 niveluri, aprox. 320 mp
Design interior, Sibiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Amenajare garsoniera, 30 mp
Design interior, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Design gresie lumini , 1
Design interior, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Placare exterior și decorativa, renovare interioare, 100
Design interior, Galaţi

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Proiect amenajare spațiu comercial la parterul unui bloc , 100mp
Design interior, Oradea

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Renovare camara pentru a pune un cuptor si plita., 1×2m
Design interior, Brăila

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Aplicare pictura patina profile/cornise decorative, 46 m liniari
Design interior, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Amenajarea și decorarea unui salon de înfrumusețare , 25 mp
Design interior, Câmpia Turzii

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Specialist design interior casa randare 3D, 125 mp
Design interior, Iaşi

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Mansardare pod, 52
Design interior, Sibiu

0 RON la 0 RON

Prețul, Am nevoie de ajutor in amenajarea casei , Bucatarie si living
Design interior, Merişani

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Design interior, 30
Design interior, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, montat oglinda cu led pe perete, dim 60 x 80 cm, 7 kg, 1 cpl
Design interior, Bucureşti

43.47 RON la 72.45 RON

Prețul, Proiect recompartimentare apartament 3 camere, 1
Design interior, Bacău

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Beton amprentat pentru curte, amenajare interior (design interior rand, 1
Design interior, Moldova Nouă

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Renovare casă reparații zugraveli, casă cu 4 camere
Design interior, Râmnicu Sărat

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Zugrăvit, gresie baie, perete termopan, vopsea podea, Nu
Design interior, Constanţa

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Amenajare interioara apartament, 70 mp
Design interior, Timişoara

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Designer interior, ap 3 camere
Design interior, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Designer pentru interior, 150 m2
Design interior, Tecuci

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Renovare casă bătrânească, 30 mp
Design interior, Râşnov

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Consiliere design interior , Posibil
Design interior, Jucu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Designer pentru amenajare interior, 1
Design interior, Hârtop

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Renovare casa si mansardare, instalatii noi, apa, canal, electricitate, incalzire
Design interior, Sibiu

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Design interior casa, 1
Design interior, Mangalia

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Designer amenajare interior, 1
Design interior, Alba Iulia

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Gled ,tavane gips carton, planul atașat
Design interior, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Renovare apartament 40 mp, cca 40 mp
Design interior, Orşova

13041 RON la 21735 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Design interior lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2316+ FIRME PENTRU Design interior
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Design interior?

 • Design interior Bucureşti
 • Design interior Cluj-Napoca
 • Design interior Constanţa
 • Design interior Dumbrăveni
 • Design interior Iaşi
 • Design interior Timişoara
 • Design interior Alba Iulia
 • Design interior Arad
 • Design interior Bacău
 • Design interior Baia Mare
 • Design interior Bârlad
 • Design interior Bistriţa
 • Design interior Botoşani
 • Design interior Brăila
 • Design interior Braşov
 • Design interior Buzău
 • Design interior Călăraşi
 • Design interior Craiova
 • Design interior Deva
 • Design interior Drobeta-Turnu Severin
 • Design interior Focşani
 • Design interior Galaţi
 • Design interior Giurgiu
 • Design interior Hunedoara
 • Design interior Mediaş
 • Design interior Oradea
 • Design interior Piatra-Neamţ
 • Design interior Piteşti
 • Design interior Ploieşti
 • Design interior Râmnicu Vâlcea
 • Design interior Reşiţa
 • Design interior Roman
 • Design interior Satu Mare
 • Design interior Sfântu Gheorghe
 • Design interior Sibiu
 • Design interior Slatina
 • Design interior Slobozia
 • Design interior Suceava
 • Design interior Târgovişte
 • Design interior Târgu Jiu
 • Design interior Târgu Mureş
 • Design interior Tulcea
 • Design interior Turda
 • Design interior Vaslui
 • Design interior Zalău
 • Design interior Abrud
 • Design interior Adjud
 • Design interior Agnita
 • Design interior Aiud
 • Design interior Aleşd
 • Design interior Alexandria
 • Design interior Amara
 • Design interior Anina
 • Design interior Aninoasa
 • Design interior Ardud
 • Design interior Avrig
 • Design interior Azuga
 • Design interior Babadag
 • Design interior Baia de Aramă
 • Design interior Baia de Arieş
 • Design interior Baia Sprie
 • Design interior Băile Govora
 • Design interior Băile Herculane
 • Design interior Băile Olăneşti
 • Design interior Băile Tuşnad
 • Design interior Băileşti
 • Design interior Bălan
 • Design interior Bălceşti
 • Design interior Balş
 • Design interior Băneasa
 • Design interior Baraolt
 • Design interior Bechet
 • Design interior Beclean
 • Design interior Beiuş
 • Design interior Berbeşti
 • Design interior Bereşti
 • Design interior Bicaz
 • Design interior Blaj
 • Design interior Bocşa
 • Design interior Boldeşti-Scăeni
 • Design interior Bolintin-Vale
 • Design interior Borşa
 • Design interior Borsec
 • Design interior Brad
 • Design interior Bran
 • Design interior Breaza
 • Design interior Brezoi
 • Design interior Broşteni
 • Design interior Bucecea
 • Design interior Budeşti
 • Design interior Buhuşi
 • Design interior Bumbeşti-Jiu
 • Design interior Buşteni
 • Design interior Buziaş
 • Design interior Cajvana
 • Design interior Calafat
 • Design interior Călan
 • Design interior Călimăneşti
 • Design interior Câmpeni
 • Design interior Câmpia Turzii
 • Design interior Câmpina
 • Design interior Câmpulung
 • Design interior Câmpulung Moldovenesc
 • Design interior Caracal
 • Design interior Caransebeş
 • Design interior Carei
 • Design interior Cavnic
 • Design interior Căzăneşti
 • Design interior Cehu Silvaniei
 • Design interior Cernavodă
 • Design interior Chişineu-Criş
 • Design interior Ciacova
 • Design interior Cisnădie
 • Design interior Codlea
 • Design interior Comăneşti
 • Design interior Comarnic
 • Design interior Copşa Mică
 • Design interior Corabia
 • Design interior Costeşti
 • Design interior Covasna
 • Design interior Cristuru Secuiesc
 • Design interior Cugir
 • Design interior Curtea de Argeş
 • Design interior Curtici
 • Design interior Dăbuleni
 • Design interior Darabani
 • Design interior Dărmăneşti
 • Design interior Dej
 • Design interior Deta
 • Design interior Dolhasca
 • Design interior Dorohoi
 • Design interior Drăgăneşti
 • Design interior Drăgăneşti-Olt
 • Design interior Drăgăşani
 • Design interior Dragomireşti
 • Design interior Eforie
 • Design interior Făgăraş
 • Design interior Făget
 • Design interior Fălticeni
 • Design interior Făurei
 • Design interior Feteşti
 • Design interior Fieni
 • Design interior Fierbinţi-Târg
 • Design interior Filiaşi
 • Design interior Flămânzi
 • Design interior Frasin
 • Design interior Fundulea
 • Design interior Găeşti
 • Design interior Gătaia
 • Design interior Geoagiu
 • Design interior Gheorgheni
 • Design interior Gherla
 • Design interior Ghimbav
 • Design interior Gura Humorului
 • Design interior Hârlău
 • Design interior Hârşova
 • Design interior Haţeg
 • Design interior Horezu
 • Design interior Huedin
 • Design interior Huşi
 • Design interior Ianca
 • Design interior Iernut
 • Design interior Ineu
 • Design interior Însurăţei
 • Design interior Întorsura Buzăului
 • Design interior Isaccea
 • Design interior Jibou
 • Design interior Lehliu-Gară
 • Design interior Lipova
 • Design interior Liteni
 • Design interior Livada
 • Design interior Luduş
 • Design interior Lugoj
 • Design interior Lupeni
 • Design interior Mangalia
 • Design interior Mărăşeşti
 • Design interior Marghita
 • Design interior Medgidia
 • Design interior Miercurea Nirajului
 • Design interior Miercurea Sibiului
 • Design interior Miercurea-Ciuc
 • Design interior Mihăileşti
 • Design interior Milişăuţi
 • Design interior Mioveni
 • Design interior Mizil
 • Design interior Moineşti
 • Design interior Moldova Nouă
 • Design interior Moreni
 • Design interior Motru
 • Design interior Murfatlar
 • Design interior Murgeni
 • Design interior Nădlac
 • Design interior Năsăud
 • Design interior Năvodari
 • Design interior Negreşti
 • Design interior Negreşti-Oaş
 • Design interior Negru Vodă
 • Design interior Nehoiu
 • Design interior Novaci
 • Design interior Nucet
 • Design interior Ocna Mureş
 • Design interior Ocna Sibiului
 • Design interior Ocnele Mari
 • Design interior Odobeşti
 • Design interior Odorheiu Secuiesc
 • Design interior Olteniţa
 • Design interior Oneşti
 • Design interior Orăştie
 • Design interior Oraviţa
 • Design interior Orşova
 • Design interior Oţelu Roşu
 • Design interior Ovidiu
 • Design interior Panciu
 • Design interior Pâncota
 • Design interior Paşcani
 • Design interior Pătârlagele
 • Design interior Pecica
 • Design interior Petrila
 • Design interior Petroşani
 • Design interior Piatra-Olt
 • Design interior Plopeni
 • Design interior Podu Iloaiei
 • Design interior Pogoanele
 • Design interior Potcoava
 • Design interior Predeal
 • Design interior Pucioasa
 • Design interior Răcari
 • Design interior Rădăuţi
 • Design interior Râmnicu Sărat
 • Design interior Râşnov
 • Design interior Recaş
 • Design interior Reghin
 • Design interior Roşiori de Vede
 • Design interior Rovinari
 • Design interior Roznov
 • Design interior Rupea
 • Design interior Săcele
 • Design interior Săcueni
 • Design interior Salcea
 • Design interior Sălişte
 • Design interior Săliştea de Sus
 • Design interior Salonta
 • Design interior Sângeorgiu de Pădure
 • Design interior Sângeorz-Băi
 • Design interior Sânnicolau Mare
 • Design interior Sântana
 • Design interior Sărmaşu
 • Design interior Săveni
 • Design interior Scorniceşti
 • Design interior Sebeş
 • Design interior Sebiş
 • Design interior Segarcea
 • Design interior Seini
 • Design interior Sighetu Marmaţiei
 • Design interior Sighişoara
 • Design interior Simeria
 • Design interior Şimleu Silvaniei
 • Design interior Sinaia
 • Design interior Siret
 • Design interior Slănic
 • Design interior Slănic-Moldova
 • Design interior Solca
 • Design interior Şomcuta Mare
 • Design interior Sovata
 • Design interior Ştefăneşti
 • Design interior Ştefăneşti
 • Design interior Ştei
 • Design interior Strehaia
 • Design interior Sulina
 • Design interior Tălmaciu
 • Design interior Ţăndărei
 • Design interior Târgu Bujor
 • Design interior Târgu Cărbuneşti
 • Design interior Târgu Frumos
 • Design interior Târgu Lăpuş
 • Design interior Târgu Neamţ
 • Design interior Târgu Ocna
 • Design interior Târgu Secuiesc
 • Design interior Târnăveni
 • Design interior Tăşnad
 • Design interior Tăuţii-Măgherăuş
 • Design interior Techirghiol
 • Design interior Tecuci
 • Design interior Teiuş
 • Design interior Ţicleni
 • Design interior Tismana
 • Design interior Titu
 • Design interior Topliţa
 • Design interior Topoloveni
 • Design interior Turceni
 • Design interior Turnu Măgurele
 • Design interior Ulmeni
 • Design interior Ungheni
 • Design interior Uricani
 • Design interior Urlaţi
 • Design interior Urziceni
 • Design interior Valea lui Mihai
 • Design interior Vălenii de Munte
 • Design interior Vânju Mare
 • Design interior Vaşcău
 • Design interior Vatra Dornei
 • Design interior Vicovu de Sus
 • Design interior Victoria
 • Design interior Videle
 • Design interior Vişeu de Sus
 • Design interior Vlăhiţa
 • Design interior Vulcan
 • Design interior Zărneşti
 • Design interior Zimnicea
 • Design interior Zlatna