Pentru zona

  Balustrada inox pret metru liniar

  Prețul scărilor din inox depinde de înălțimea scărilor, tipul scărilor (drepte, în spirală, cu podest, flotante), tipul de balustradă și de material al suprafeței circulabile. Prețul de livrare și montaj al unor scări din inox în spirală este de 4500-7500 lei/buc..

  Cui să încredințați realizarea unor scări din inox? Trimiteți o cerere către montatorii de scări metalice din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul balustradei din inox 1000 x 1000


  Balustradei din inox 1000 x 1000

  350 RON/buc

  PREȚ MINIM
  600.00 RON/buc

  PREȚ MEDIU
  1000 RON/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Balustrade inox (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul scărilor din inox

  Prețul scărilor din inox. Prețul de livrare și montare a unor scări din inox în spirală .


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Scări din lemn


  Prețul scărilor din lemn depinde de înălțimea etajului, tipul de lemn, tipul de structură, complexit...

  Verificați și: Scari interioare lemn preturi

  Scara metalica


  Prețul scărilor din metal depinde de înălțimea și tipul scărilor (drepte, în spirală răsucită, cu po...

  Verificați și: Scara metalica pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Balustrade din inox – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o balustradă din inox

  Atunci când sunt montate în locuințe, balustradele sunt mai mult decât elemente de protecție și aceasta pentru că ele fac mai deosebit și mai rafinat aspectul locuințelor. Balustradele scărilor ne asigură siguranța și protecția personală, atunci când urcăm sau coborâm la diferitele etaje ale imobilelor. Balustradele sunt absolut necesare și pentru folosirea în condiții de siguranță a balcoanelor. Și pentru piscine se folosesc balustrade din inox. Lemnul este un material frecvent folosit la fabricarea balustradelor imobilelor. Însă, de multe ori, proprietarii de locuințe preferă balustradele din oțel inoxidabil, dat fiind că acest material prezintă numeroase avantaje. Datorită aspectului lor modern, minimalist și perfect din punct de vedere estetic, balustradele din inox sunt foarte adecvate pentru imobilele nou construite. În plus, inoxul are o culoare consistentă, care ușurează munca arhitecților și a designerilor.

   

  Balustradele din inox sunt atrăgătoare datorită aspectului lor minimalist și perfect din punct de vedere estetic.
  Balustradele din inox sunt atrăgătoare datorită aspectului lor minimalist și perfect din punct de vedere estetic.

  1.1. Ce este inoxul, adică oțelul inoxidabil?

  Oțelul inoxidabil are un conținut redus de carbon și un conținut ridicat de crom (conține minim 11% crom). Chiar datorită conținutului ridicat de crom, oțelul inoxidabil are proprietăți anti-corozive. Compoziția de bază a oțelului inoxidabil este formată din fier, crom și carbon, la care se adaugă și alte elemente: nichel, molibden, siliciu, titan etc. Pe suprafața moleculelor de crom din elementul din inox, se formează un strat de oxid îmbogățit. Astfel, atunci când elementul din inox intră în contact cu oxigenul (inclusiv cu oxigenul din aer), pe suprafața lui se formează un strat protector, care - deși este foarte subțire - împiedică coroziunea și, deci, apariția ruginii. În caz de deteriorări provocate de agenți chimici sau mecanici, acest strat protector se reface singur în condiții de prezență a oxigenului.

  1.2. De ce să alegeți o balustradă din inox?

  Mulți arhitecți și designeri au impresia că oțelul inoxidabil este un material foarte scump și, de aceea, exclud folosirea unor balustrade din inox în cadrul proiectele lor. În realitate, inoxul este un material foarte avantajos sub aspectul prețului, dacă luăm în considerare toate avantajele mari pe care le prezintă.

  Iată câteva caracteristici generale ale oțelului inoxidabil:

  a) inoxul este rezistent la rugină

  Oțelul inoxidabil este foarte rezistent la rugină, dar există mai multe tipuri de oțel, unele mai de calitate față de altele.

  b) inoxul are proprietăți ignifuge

  Anumite tipuri de oțel inoxidabil își păstrează duritatea și rezistența și în condiții de temperaturi foarte ridicate.

  c) inoxul are calități estetice deosebite

  Inoxul are un aspect modern și atractiv, care se întreține ușor.

  d) inoxul are o durată de viață îndelungată

  Oțelul inoxidabil constituie o alegere foarte economică și atractivă, și aceasta atât datorită duratei de viață îndelungate, cât și a costurilor de întreținere foarte mici pe termen lung.

  e) inoxul se curăță ușor

  Datorită suprafeței sale netede, oțelul inoxidabil se curăță extrem de ușor. De aceea, acest material constituie alegerea perfectă, atunci când se impun cerințe igienice foarte stricte.

  1.3. Ce avantaje prezintă o balustradă din inox?

  Durabilitatea este una dintre cele mai mari avantaje de care beneficiază proprietarii de imobile, care utilizează elemente din oțel inoxidabil. Alte avantaje sunt simplitatea și costul redus al mentenanței. Elementele din oțel inoxidabil nu necesită a fi curățate cu detergenți speciali și scumpi. Acestea au proprietăți anti-corozive până la un anumit nivel. Spre deosebire de balustradele din lemn, care sunt sensibile la fenomene de putrezire și la atacurile insectelor, inoxul este absolut rezistent la acești factori destructivi. Curățați balustradele din inox cu o cârpă din bumbac, apă și un detergent diluat și neagresiv, iar la sfârșit limpeziți-le foarte bine.

  1.4. Mentenanța unei balustrade din inox

  Dacă sunt îngrijite corect, balustradele din inox își vor păstra strălucirea și aspectul atrăgător o perioadă îndelungată. Dar, dacă este expus la anumite chimicale dăunătoare, oțelul inoxidabil își poate schimba culoarea sau se poate deteriora. Sunt dăunătoare pentru oțelul inoxidabil toate substanțele, care conțin înălbitori, respectiv detergenții, care conțin acid clorhidric. Vom deteriora balustradele și gardurile din oțel inoxidabil dacă nu le vom limpezi de săpun și vom lăsa ca acesta să se usuce pe suprafețele lor. De asemenea, pentru aceste elemente este dăunătoare și apa, care conține mult fier. De aceea, vă sfătuim foarte serios, să nu expuneți balustradele și gardurile din oțel inoxidabil la aceste substanțe dăunătoare, pentru a evita atât decolorarea, cât și ruginirea lor.

  Curățarea normală a acestor elemente se face doar cu săpun diluat și apă curată. Dacă observați că elementele din inox prezintă urme de coroziune sau și-au schimbat culoarea, curățați-le imediat cu un detergent special pentru inox. Nu folosiți niciodată instrumente de curățare abrazive, cum sunt de exemplu hârtia abrazivă și lâna de oțel. Dacă nu opriți imediat decolorarea elementelor din oțel, acestea se vor deteriora complet într-un final. Dar, puteți evita orice astfel de deteriorări ale balustradelor și gardurilor din oțel, dacă le curățați în mod regulat cu un detergent adecvat și cu materiale corespunzătoare.

  1.5. Surse de inspirație pentru balustrada din inox

  O balustradă din inox va fi un plus pentru locuință! Căutați inspirație, diferite stiluri și idei în revistele de specialitate și pe internet. Astfel, veți descoperi ce efect special poate avea montarea unei balustrade din inox asupra aspectului întregii locuințe.

  2. Cine să-mi monteze balustrada din inox?

  Dacă vă hotărâți să cumpărați o balustradă din oțel inoxidabil pentru locuința dumneavoastră, trebuie să căutați și un montator cu experiență, care să v-o monteze în mod corect. Și aceasta pentru că procedura de montare a unei balustrade din inox este diferită față de montarea unei balustrade din lemn. Pentru a putea monta corect o balustradă din inox, este nevoie de experiență și abilitate. Alegeți montatorul cel mai bun dintre toți ofertanții pe care îi aveți, prin verificarea referințelor acestora. Citiți comentariile și recomandările clienților lor anteriori.

  3. Unde pot fi montate balustrade din inox?

  3.1. Balustrade din inox pentru scări și pentru piscine

  Balustradele piscinelor și ale coridoarelor sunt elemente de siguranță, care și au și o funcție decorativă. De obicei, acestea sunt fabricate din țevi sau profiluri din inox electropolizate sau polizate manual. Dacă balustradele piscinei ar fi din lemn, acestea s-ar deteriora rapid și ar putrezi din cauza umidității. De aceea, se folosesc balustrade din oțel inoxidabil, care pot rezista la condiții dificile de mediu. Trebuie să acordați o atenție deosebită balustradelor din inox ale piscinei, atunci când tratați apa cu clor, pentru ca acestea să nu se decoloreze. Dacă sunt curățate în mod regulat, balustradele din inox ale piscinei nu se vor deteriora și nu vor rugini. Astfel, veți împiedica și oxidarea șuruburilor și a altor elemente. De asemenea, din cauza electricității statice, este important să se execute împământarea balustradelor din inox ale piscinei.

  3.2. Balustrade din inox în proximitatea apei și a sării de mare

  În zonele de litoral, trebuie să se monteze balustrade din inox de înaltă calitate și aceasta pentru că în aceste zone sarea din atmosferă se amestecă cu nisipul și este purtată de vânt pe o distanță de minim 500 m față de mare. Balustradele și gardurile din inox, care ar putea intra în contact direct cu apa de mare, trebuie să fie electropolizate. Prin electropolizare, se elimină toți oxizii și se obține o netezime, care împiedică depunerea calcarului pe elementele din inox.

  3.3. Balustrade din inox în locuință

  Balustradele din oțel inoxidabil se potrivesc excelent și cu interiorul locuințelor.

  3.4. Balustrade din inox pentru scări exterioare și balcoane

  Balustradele din inox se pot folosi atât la scările exterioare, cât și la balcoane.

  3.5. Gard din inox pentru grădină

  Gardurile din inox constituie elemente de protecție eficiente pentru grădini, pentru că nu ruginesc ușor și sunt extrem de rezistente. Pe piață sunt disponibile garduri din inox cu aspecte și forme variate, pe care le puteți combina cu elemente din lemn, metal sau piatră, în funcție de gustul dumneavoastră.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Balustrade inox?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Doua balustrade inox

  Doua balustrade inox, trei traverse, de o parte si de alta a unei scari exterioare, 4 trepte, cca 2m pe o parte, cu printere laterala de trepte. Vedeti poza, capatul superior al balustradelor nu trebuie fixat de termopan. 2608.2 RON la 4347 RON

  ........

  Balustrada inox

  Buna ziua,
  am nevoie de balusrade inox 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Balustrada inox intrare

  Balustrada ajutatoare varstnici la intrare in casa, este rampa, lungime 75-80, înălțime 80-85 cm aproximativ. 6520.5 RON la 10867.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, bordeaza o terasa exterioara ,, lungimea 6,5 m 3 m
  Balustrade inox, Breaza

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Închiderea a două balcoane cu inox si sticlă, Ambele de aprox 30mp
  Balustrade inox, Baia Mare

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Balustrada inox balcon exterior, Aprox 10 ml
  Balustrade inox, Greaca

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Balustradă inox pentru balcon, lungime 8m și lățime 1,5 m
  Balustrade inox, Găneasa

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Balustrada inox, total 7.5ml
  Balustrade inox, Bucureşti

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, Balustrada inox pentru terasa si scari, 20 ml
  Balustrade inox, Miercurea-Ciuc

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Inaltare balcon ~30cm cu teava inox si suporti, 33 metri liniari
  Balustrade inox, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Balustradă interioară inox, 5 - 6 ml
  Balustrade inox, Şerboeni

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Balustrada inox, aprox. 12ml
  Balustrade inox, Oţelu Roşu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Balustrada la scara, 1.5 m , 5 scari
  Balustrade inox, Sibiu

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Balustrada inox pentru un balcon, Dimensiune terasa 3m +4.68 m + 1.25 m aprox 10m
  Balustrade inox, Breaza

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Balustradă inox cu sticlă mata pentru un balcon, 1.30 x 8.30 m
  Balustrade inox, Iaşi

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Balustradă inox balcon, 550×90
  Balustrade inox, Brăila

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, O balustrada, 5 ml
  Balustrade inox, Viile Satu Mare

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Balustradă inox, 140 cm L, 80 cm H
  Balustrade inox, Borcea

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Balustradă inox balcon, cca 3,5m
  Balustrade inox, Suceava

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Salut as avea nevoie de o balustrada inox pentru balcon, 2,80 ×1,30 1,30 m
  Balustrade inox, Brăneşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ofertă balustrada semirotunda, 4 ml
  Balustrade inox, Oradea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Doresc construirea unei maini curente exterioare de aproximativ 5 m.l., 5 ml., inaltime 90 cm. numar 3
  Balustrade inox, Târgu Ocna

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, închidere terasa și balcon cu sticla sau inox, 26 ml
  Balustrade inox, Piteşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Balustrada scari, Apropox 6 ml 1 m inaltime
  Balustrade inox, Vaslui

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Balustrada inox balcon extern, 3.60 m pe 0.90 m
  Balustrade inox, Moineşti

  1564.92 RON la 2608.2 RON

  Prețul, Balustradă din inox, 5,5m x pe 1.5m
  Balustrade inox, Dej

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Scara interior cu trepte de lemn, 330 cm înălțime podea ,16 scari.19cm înălțime, 27 lățime
  Balustrade inox, Oradea

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Balustrada inox exterior, 3 Trepte,
  Balustrade inox, Câmpina

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Înlocuire a 2 buc coturi inox la o balustrtada exterioara, 2 buc coturi ruginite...de inlocuit
  Balustrade inox, Sibiu

  260.82 RON la 434.7 RON

  Prețul, Balustradă inox, Total 16,2 ml balustrada inox
  Balustrade inox, Berceni

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, Balustrada inox, scara exterioara, 120x260x240 cm(terasa in L 120x260)+scara 8 trepte 240 cm
  Balustrade inox, Iaşi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, 3 balcoane semirotunde de 9 m unul si balustrada scara, 14 trepte de 22 cm latime si 1 m lungime/treapta
  Balustrade inox, Ianova

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balustrada,portita la capatul scarilor, doua scari avand lungime de 4,5 m fiecare si portita la capatul scarilor
  Balustrade inox, Turda

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Scara si balcon, 1 scara interioara si balcon, 3-4 m scara si balcon la fel
  Balustrade inox, Ploieşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ofertă balustradă inox, Total aprox 16,2 ml/ inaltime 1 metru
  Balustrade inox, Berceni

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Reparația scărilor exterioare de la urcare in bloc. Montare balustradă, aprox 10 mp
  Balustrade inox, Târgu Mureş

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Balustrada la scara interioara din inox și sticla , 600 lungime, din 2 bucati, 100 inaltime
  Balustrade inox, Marghita

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, OFERTĂ BALUSTRADA EXTERIOR METAL PT 7 APARTAMENTE, (lungime) 105+400+105cm x 85cm (inaltime)
  Balustrade inox, Piteşti

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Balustrada inox , 5 ml
  Balustrade inox, Berceni

  4781.7 RON la 7969.5 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Balustrade inox lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  169+ Firme pentru Balustrade inox
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă