Montaj aer condiționat preț

Prețul unui aparat de aer condiționat depinde în primul rând de tipul aparatului de aer condiționat, de capacitatea sa, care trebuie să fie adaptată la dimensiunea exactă a spațiului și, nu în ultimul rând, și de furnizorul aparatului de aer condiționat. Prețul indicativ al unui aparat de aer condiționat tip split obișnuit, cu o unitate de exterior și una de interior, cu puterea de răcire și de încălzire de până la 4 kW, se ridică la 3000lei. La acesta mai adăugați 500lei pentru montaj. Pentru aparate de aer condiționat pentru tavan sau podea veți plăti de la 6000 lei în sus, montajul fiind de asemenea mai scump. Se recomandă îndepărtarea și curățarea filtrelor din aparat o dată pe sezon, iar dacă sunt deteriorate, este necesară înlocuirea acestora. Se recomandă de asemenea efectuarea anuală a unui service al aparatului de aer condiționat la reparatorii autorizați.

Cui să încredințați aprovizionarea cu aer condiționat? Trimiteți o cerere către furnizorii de aer condiționat din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul unui aparat de aer condiționat


Prețul unui aparat de aer condiționat. Preț pentru livrarea și instalarea aparatului de aer condiționat cu capacitatea 3,5 kw.

2500 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
7000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Montaj aer condiționat preț

ALTE PREȚURI PENTRU Aer condiționat

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Reparații aer condiționat

Serviciul de reparații aer condiționat include diagnosticarea, remedierea defecțiunilor, înlocuirea componentelor defecte, curățarea și întreținerea sistemului, verificarea nivelurilor de refrigerant și presiunii, testarea termostatului și a senzorilor, verificarea circuitelor electrice, înlocuirea filtrelor de aer, remedierea problemelor de flux de aer, testarea finală și asigurarea funcționării corecte a sistemului.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Montaj aer condiționat

Montaj aer condiționat, evaluarea spațiului, consultanță privind amplasarea optimă, instalarea și fixarea unității, montarea țevilor și cablurilor, conectarea la rețeaua electrică, testarea și verificarea funcționării corecte, asigurarea siguranței și oferirea de instrucțiuni pentru utilizare și întreținere.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat 12000 btu

Aer condiționat cu capacitate de răcire de 12000 btu/h


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat 18000 btu

Aer condiționat cu capacitate de răcire de 18000 btu/h


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat 9000 btu

Aer condiționat cu capacitate de răcire de 9000 btu/h


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat 24000 btu

Aer condiționat cu capacitate de răcire de 24000 btu/h


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat Ariston

Aer condiționat Ariston cu livrare și montaj. Ariston oferă aparate de aer condiționat cu puteri cuprinse între 9000 btu/h și 24000 btu/h. Prețurile au caracter informativ.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat Gree

Aer condiționat Gree cu livrare și montaj. Gree oferă aparate de aer condiționat cu puteri cuprinse între 9000 btu și 24000 btu. Prețurile au caracter informativ.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat Yamato

Aer condiționat Yamato cu livrare și montaj. Yamato oferă aparate de aer condiționat cu puteri cuprinse între 9000 btu/h și 24000 btu/h. Prețurile au caracter informativ.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Aer condiționat Daikin

Aer condiționat Daikin cu livrare și montaj. Daikin oferă aparate de aer condiționat cu capacități de răcire cuprinse între 2,5kW și 6,21kW. Prețurile au caracter informativ.


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Aer condiționat – tot ce trebuie să știți

1. Aparate de aer condiționat - ce trebuie să știți înainte de cumpărarea unuia

Aparatele de aer condiționat se utilizează din ce în ce mai mult în locuințe, birouri și alte spații interioare, pentru că astfel se asigură temperatura cea mai confortabilă în orice anotimp.

aer conditionat.jpg

1.1. Înainte de a merge la magazin, răspundeți-vă la următoarele întrebări:

Tipul imobilului – cumpărați aparatul de aer condiționat pentru un apartament, o casă sau un spațiu lucrativ?

Vechimea construcției – este vorba de o construcție nouă sau de renovarea uneia vechi?

Mărimea încăperii – măsurați camera în care doriți să montați aparatul de aer condiționat?

Izolația – cum a fost izolat termic spațiul interior în care doriți să montați aparatul de aer condiționat?

Poziția încăperii – Cum este poziționată camera: în partea de sud, de nord, de est sau de vest a clădirii? Aceasta se află la subsol, la parter, la etaj sau în mansardă?

Deschizături în pereți – Câte ferestre și uși are spațiul interior și ce mărime au acestea? Au geamuri normale sau termopan?

Numărul de persoane și de aparate – Câte persoane se vor afla în încăpere? Ce aparate există în încăpere?

Modul de aerisire a încăperii – Natural sau cu recuperare de căldură?

Tipul execuției – alegerea tipului unității interne în funcție de specificul încăperii ( de perete, de podea, de tavan, incorporată)

Modul de eliminare a aburilor condensați din interiorul unității – în baza căderii libere sau cu un condensator automat?

Încălzirea – Doriți să răciți dar și să încălziți aerul cu aparatul de aer condiționat?

1.2. Zgomotul

Zgomotul produs de aparatul de aer condiționat este o caracteristică a acestuia pe care de cele mai multe ori o ignorăm. De obicei, aparatele de aer condiționat au o etichetă energetică, pe care apare și volumul zgomotului pe care îl produce în decibeli. Dacă acesta nu depășește 25-30 db, aparatul este silențios.

1.3. Puterea

Trebuie să alegem aparatul de aer condiționat, care să aibă puterea adecvată mărimii încăperii pe care dorim să o încălzim sau să o răcim. Mai trebuie să ținem seama și de numărul pereților și al ferestrelor, ca și de etajul în care se află încăperea. De exemplu, pentru o cameră cu o suprafață de 25 m2 este suficient un aparat de aer condiționat cu puterea 2,5kW, iar pentru o încăpere de 40 m2 avem nevoie ca aparatul să aibă puterea 3,5 kw.

1.4. Eficiența energetică

Pe piață există aparate de aer condiționat cu diferite clase energetice. Puteți alege o clasă de la A+++ la D. Clasa A+++ indică aparatele electrice cele mai eficiente din punct de vedere energetic și cele mai economice de pe piață. De asemenea, veți economisi multă energie electrică și dacă alegeți un aparat de aer condiționat invertor, care raționalizează consumul de energie electrică cu compresorul din unitatea exterioară în funcție de necesitățile unității interioare.

1.5. Valoarea TVA

Pentru montarea de aparate de aer condiționat în imobile private și în imobile, care sunt incluse într-o politică de asistență socială, deci în cazurile în care beneficiarul este o persoană fizică, se plătește TVA în valoare de9,5%. În restul cazurilor, se achită TVA în procent de 22,0%.

2. Furnizori și montatori, service aer condiționat

Pe piață activează foarte mulți furnizori de aparate de aer condiționat. Deci, unde și cum să îl căutăm și să îl alegem pe cel potrivit?

2.1. Termenul de garanție

Primul semn care indică calitatea produsului este termenul de garanție pe care îl are. Ofertanții de aparate de aer condiționat de calitate oferă o garanție de 24 de luni sau chiar mai mare pentru produsele lor. De obicei, aceștia prelungesc această perioadă de garanție cu încă 24 luni, dacă le comandați montarea aparatelor.

2.2. Echipa proprie de montaj și service

Montarea de calitate este un factor important. Dacă aparatul nu este montat corect, profesional, se elimină caracteristicile de excelență ale unui aparat bun. Un mare avantaj pentru furnizor este dacă are propria echipă de montare, pentru că astfel el controlează întregul proces de montare până la ultimul detaliu, cum ar fi de exemplu calitatea materialelor de montare. Numai în acest fel poate garanta pentru calitatea aparatului. De asemenea, este important ca beneficiarii să aibă mereu la dispoziție o echipă service, care să repare rapid și bine orice eventuală defecțiune.

2.3. Certificate

Calitatea furnizorului mai este certificată și de documentația aferentă, eliberată de furnizor la încheierea montării. Pe lângă specificațiile tehnice ale produsului, mai vorbim și de certificate de calitate, cum ar fi certificatul energetic. Calitatea montatorului și a depanatorului este de asemenea confirmată de certificate, autorizații de desfășurare a activității etc.

3. Tipuri de aparate de aer condiționat

3.1. Aparate de aer condiționat portabile

Aparatele de aer condiționat portabile pot fi amplasate oriunde în încăperi. Acestea sunt adecvate pentru camere mici, care se răcesc sau se încălzesc rapid, cum ar fi casele de vacanță sau rulotele, în care nu se pot monta aparate mai complexe. Dezavantajul unor astfel de aparate este că au o putere redusă. În schimb, avantajul pe care acestea îl oferă este că pot fi utilizate imediat, fără cheltuieli de montare.

3.2. Aparate de aer condiționat de fereastră

Aparatele de aer condiționat de fereastră se amplasează pe pervazul ferestrei, pentru ca o parte a acestuia să se afle în interior ți o alta în exteriorul clădiri. De obicei, pentru aceasta trebuie să fie tăiată fereastra. Pentru că montarea lor este foarte dificilă, aceste aparate se folosesc din ce în ce mai rar.

3.3. Aparate de aer condiționat fără unitate exterioară

În camerele în care nu se poate monta o unitate exterioară, se folosesc aparate de aer condiționat care nu au o astfel de unitate. Sunt necesare doar două deschizături cu diametrul 16 cm prin care să se răcească condensatorul cu aerul din exterior. Aceste aparate au aceeași putere, eficiență energetică și grad de silențiozitate ca și aparatele de aer condiționat clasice.

3.4. Aparate de aer condiționat cu sistem ”split”

Aparatele de aer condiționat cu sistem Split sunt cele mai populare și mai folosite. Sistemul “Split” este format din două sau mai multe unități separate. În cameră se montează unitatea interioară, iar în exterior unitatea exterioară. În funcție de locul amplasării, unitățile de interior pot fi: de perete, de tavan, de podea, de tip casetă sau canal. Există și aparate de aer condiționat cu sistem Split, care au mai multe unități interioare și o unitate exterioară, care le alimentează. Un aparat multi-split ne economisește foarte mult spațiu. De asemenea, cheltuielile cu montarea acestor aparate sunt mai reduse. Aparatele de aer condiționat cu sistem Split sunt foarte economice, au o putere mare și sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

4. Montaj aer condiționat

Este foarte important a alege un aparat de aer condiționat de calitate și corespunzător. Pentru o funcționare optimă a aparatului, trebuie să se asigure o montare corectă și profesională a acestuia. Astfel, aparatul ca funcționa în mod adecvat și eficient și ne va oferi temperaturi absolut confortabile în locuință. Indiferent de faptul că veți monta aparatul singur sau veți angaja un specialist, este neapărat necesar să vă gândiți, unde vor fi amplasate unitatea interioară și cea exterioară. Pentru ca aparatul să funcționeze eficient, ambele unități trebuie să fie amplasate și montate corect și corespunzător.

4.1. Montarea unității exterioare a aparatului de aer condiționat

Dacă locuiți la bloc sau într-o casă cu mai multe apartamente, trebuie să verificați, ce intervenții la fațadă sunt permise. Pentru amplasarea unității exterioare a aparatului de aer condiționat pe un loc vizibil al fațadei, veți avea nevoie de acceptul a 75% dintre proprietarii de etaj. În schimb, dacă veți monta această unitate pe balcon, ea nu va urâți aspectul fațadei. Dacă apartamentul dvs. se află la un etaj superior al clădirii, verificați, dacă ați putea să montați unitatea exterioară pe acoperiș sau sub acoperișul ventilat.

Pentru amplasarea unității exterioare a aparatului de aer condiționat pe fațada unui imobil declarat monument istoric, trebuie să respectați liniile directoare ale Institutului Național al Patrimoniului, care aparține de Ministerul Culturii. Verificați, dacă puteți amplasa unitatea pe fațada, care nu dă spre stradă, pe balcon, sub acoperiș sau pe acoperișul plat.

Această unitate exterioară trebuie să fie montată pe suporți solizi și protejați împotriva ruginii, echipate cu protecții antivibratoare, care să împiedice transmiterea vibrațiilor zidurilor clădirii.

Dacă veți amplasa unitatea exterioară pe sol, aceasta trebuie să fie fixată pe un suport din plastic cu înălțimea de cel puțin 10 cm.

Pentru ca aparatul de aer condiționat să funcționeze bine, trebuie să se asigure suficient spațiu pentru circulația nestingherită a aerului în jurul unității exterioare. De aceea, nișele înguste, locurile din fața zidurilor sau din apropierea balustradei zidite a balconului nu sunt adecvate pentru amplasarea unității exterioare.

Ne se recomandă amplasarea unității exterioare în apropierea ferestrelor dormitorului sau ale camerelor copiilor, pentru că în cazul în care se doarme cu fereastra deschisă, zgomotul produs de aparat va deranja cu siguranță.

4.2. Montarea unității interioare a aparatului de aer condiționat

Amplasați unitatea interioară a aparatului de aer condiționat în locul cel mai puțin expus soarelui și căldurii. Atunci când veți răci camera până la temperatura dorită, și în restul încăperilor va fi mai plăcut.

Dacă veți amplasa aparatul de aer condiționat deasupra ușii - care se deschide des - acesta va fi mai puțin eficient din punct de vedere energetic, pentru că va funcționa mai intens atunci când se va deschide ușa.

Pe holuri, în locurile acoperite de perdele sau deasupra unui dulapurilor nu se montează unitatea interioară a aparatului de aer condiționat, pentru în aceste locuri circulația aerului este împiedicată și deci și eficiența aparatului va fi redusă.

De asemenea, nu se recomandă montarea unității interioare în apropierea surselor de căldură, pentru că aceasta are incorporat un termostat care determină menținerea temperaturii setate. Dacă termostatul va sesiza căldura emanată, de exemplu, de frigider, aparatul de aer condiționat va continua să răcească aerul, chiar dacă acesta a atins deja o temperatură suficient de scăzută.

4.3. Execuția tehnică

Primul pas este montarea plăcilor portante pentru unitatea interioară și cea exterioară. Apoi se execută deschizături în perete pentru cabluri, ținând seama de lungimea până la locul de contact cu unitatea exterioară. Montăm cablurile și apoi fixăm unitatea interioară pe placa portantă și o conectăm la sursa de curent electric și la țeava de eliminare a condensului și a aerului. Apoi fixăm unitatea exterioară pe placa sa portantă și o conectăm. După conectarea ambelor unități, acestea trebuie să fie ventilate, ceea ce înseamnă că aerul și umiditatea trebuie să fie eliminate din circuitul de răcite. Acest lucru se realizează cu o pompă de vid. Înainte de a porni aparatul pentru prima oară, trebuie să mai verificăm și dacă nu cumva ventilele au scurgeri. Cablul din exteriorul clădirii se protejează cu o bandă izolatoare, care se fixează pe zid. Apoi umplem deschizătura cu spumă poliuretanică, o chituim și zugrăvim.

5. Tendințele cele mai noi în domeniul producerii de aparate de aer condiționat

5.1. Eficiența energetică

Cu toții dorim să economisim bani și în același timp să protejăm mediul înconjurător. Aparatele de aer condiționat ajută la atingerea acestor două obiective. Este vorba de o tendință puternică, care a crescut exponențial în ultimii ani și va continua să crească și în viitor.

Aparatele de aer condiționat cu sistem ”split”.jpg
Aparatele de aer condiționat cu sistem ”split” sunt cel mai frecvent folosite

5.2. Tehnologiile inteligente și aparatele de aer condiționat

Noile aparate de aer condiționat se conectează la wi-fi. Cu un astfel de aparat inteligent putem controla temperatura casei simplu și confortabil, cu telefonul sau cu alte aparate inteligente. Astfel putem economisi multă energie.

5.3. Sistemele wireless și adaptarea funcționării aparatelor de aer condiționat

Aparatele de aer condiționat moderne își pot adapta viteza operativă, ceea ce le mărește eficiența.

Astfel, sistemul dvs. funcționează cu o precizie mai mare și se adaptează la cerințele de răcire sau de încălzire a locuinței. De asemenea, tot mai căutate sunt aparatele de aer condiționat wireless, care facilitează atingerea unei temperaturi plăcute a aerului, fără a trebui să faceți găuri în perete pentru cabluri.

5.4. Soluții geotermale

Încălzirea și răcirea geotermală sunt în creștere, ca urmare a necesității asigurării unei eficiențe energetice.

Sistemele geotermale ale aparatelor de aer condiționat se disting prin durabilitate și mare eficiență.

5.5. Îmbunătățirea calității aerului

Obținerea de informații fiabile cu ajutorul senzorilor ne ajută să constatăm câte deșeuri, câtă murdărie, cât praf sau CO2 conține aerul din locuință. Aparatele de aer condiționat moderne sunt echipate cu senzori conectați la sisteme de filtrare, care elimină automat impuritățile și asigură un aer curat și proaspăt în locuință.

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Instalare aparat aer condiționat

Bună ziua,

Am nevoie de instalare aparat aer conditionat, montaj +kit instalare + incarcare freon, unitatea exterioara NU trebuie prinsa pe perete, va fi pe balcon jos.

Mulțumesc 434.7 RON la 724.5 RON

........

Montaj aer conditionat

Bună ziua,

Am nevoie de montaj un aparat de aer conditionat marca Gree 12 000 BTU

Mulțumesc 434.7 RON la 724.5 RON

........

Instalare aer conditionat

Bună ziua,

Am nevoie de instalare aer conditionat.

Mulțumesc frumos 434.7 RON la 724.5 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





Prețul, Reparție aer condițonat,
Aer condiționat, Vaslui

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Achiziție aer condiționat, Un aparat aer condiționat de 12000 BTU
Aer condiționat, Iaşi

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Instalare aparat Ac, 1 buc
Aer condiționat, Târgu Jiu

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Igienizare doua aparate de aer condiționat, Două aparate A/C
Aer condiționat, Giurgiu

173.88 RON la 289.8 RON

Prețul, Verificare instalatie aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Roman

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, REPARATIE AER CONDIȚIONAT, 1 BUC
Aer condiționat, Bucureşti

173.88 RON la 289.8 RON

Prețul, Montarea unei conducte de evacuare condens de la un AC, 1 buc
Aer condiționat, Craiova

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Service aer condiționat, 1 buc
Aer condiționat, Babadag

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Montaj aer condiționat, 1 buc
Aer condiționat, Obârşia

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montare Ac 12000 la et 1 in bloc cu invelis din polistiren., 1 buc
Aer condiționat, Timişoara

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Reparatie unitate exterioara, 1 buc
Aer condiționat, Teliucu Inferior

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Instalare aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Dobârlău

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montare aer condiționat, 1 buc
Aer condiționat, Satu Mare

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montare aer condionat, 1 buc
Aer condiționat, Braşov

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montaj AC DE 12000 BTU DE LA GREE, KIT INCLUS..., 1 buc
Aer condiționat, Şag

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Inlocuire aer conditionat vechi cu unul nou, 1 buc
Aer condiționat, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montare aparat aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Petroşani

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Instalare AC, 1 buc
Aer condiționat, Bâlteni

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Instalare aer conditionat , 1 buc
Aer condiționat, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Aparat aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Turda

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Montaj aer condiționat, 1 buc
Aer condiționat, Craiova

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montaj aparat aer conditionat 12000btu fata kit inclus, 1 buc
Aer condiționat, Valea Călugărească

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Instalare aer conditonat, 2 buc
Aer condiționat, Caracal

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Încărcare freon aer condiționat, 1 buc
Aer condiționat, Rovinari

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Aparat aer conditionat+montaj, 45 mp
Aer condiționat, Rădăuţi

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Montaj sistem ventilatie si aer conditionat pe tubulatura, 1 buc
Aer condiționat, Sibiu

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montare aer condition si lungirea cu 2 m a intrerupatorului, 1 buc
Aer condiționat, Gârbovi

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Instalare are conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Cezieni

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montaj aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montaj aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Dognecea

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Montaj aer conditionat, 1 aparat
Aer condiționat, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Instalare aer conditionat fara kit(aparatul are kit de instalare), 1 aparat deja achizionat
Aer condiționat, Călăraşi

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Gătaia

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Instalare aer conditionat., 1 buc
Aer condiționat, Petroşani

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Verificare si montare aer conditionat, 1 buc
Aer condiționat, Costeşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Schimbat tubulatura AC, detin piesele, 1 buc
Aer condiționat, Craiova

217.35 RON la 362.25 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Aer condiționat lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1892+ FIRME PENTRU Aer condiționat
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Aer condiționat?

  • Aer condiționat Bucureşti
  • Aer condiționat Cluj-Napoca
  • Aer condiționat Constanţa
  • Aer condiționat Dumbrăveni
  • Aer condiționat Iaşi
  • Aer condiționat Timişoara
  • Aer condiționat Alba Iulia
  • Aer condiționat Arad
  • Aer condiționat Bacău
  • Aer condiționat Baia Mare
  • Aer condiționat Bârlad
  • Aer condiționat Bistriţa
  • Aer condiționat Botoşani
  • Aer condiționat Brăila
  • Aer condiționat Braşov
  • Aer condiționat Buzău
  • Aer condiționat Călăraşi
  • Aer condiționat Craiova
  • Aer condiționat Deva
  • Aer condiționat Drobeta-Turnu Severin
  • Aer condiționat Focşani
  • Aer condiționat Galaţi
  • Aer condiționat Giurgiu
  • Aer condiționat Hunedoara
  • Aer condiționat Mediaş
  • Aer condiționat Oradea
  • Aer condiționat Piatra-Neamţ
  • Aer condiționat Piteşti
  • Aer condiționat Ploieşti
  • Aer condiționat Râmnicu Vâlcea
  • Aer condiționat Reşiţa
  • Aer condiționat Roman
  • Aer condiționat Satu Mare
  • Aer condiționat Sfântu Gheorghe
  • Aer condiționat Sibiu
  • Aer condiționat Slatina
  • Aer condiționat Slobozia
  • Aer condiționat Suceava
  • Aer condiționat Târgovişte
  • Aer condiționat Târgu Jiu
  • Aer condiționat Târgu Mureş
  • Aer condiționat Tulcea
  • Aer condiționat Turda
  • Aer condiționat Vaslui
  • Aer condiționat Zalău
  • Aer condiționat Abrud
  • Aer condiționat Adjud
  • Aer condiționat Agnita
  • Aer condiționat Aiud
  • Aer condiționat Aleşd
  • Aer condiționat Alexandria
  • Aer condiționat Amara
  • Aer condiționat Anina
  • Aer condiționat Aninoasa
  • Aer condiționat Ardud
  • Aer condiționat Avrig
  • Aer condiționat Azuga
  • Aer condiționat Babadag
  • Aer condiționat Baia de Aramă
  • Aer condiționat Baia de Arieş
  • Aer condiționat Baia Sprie
  • Aer condiționat Băile Govora
  • Aer condiționat Băile Herculane
  • Aer condiționat Băile Olăneşti
  • Aer condiționat Băile Tuşnad
  • Aer condiționat Băileşti
  • Aer condiționat Bălan
  • Aer condiționat Bălceşti
  • Aer condiționat Balş
  • Aer condiționat Băneasa
  • Aer condiționat Baraolt
  • Aer condiționat Bechet
  • Aer condiționat Beclean
  • Aer condiționat Beiuş
  • Aer condiționat Berbeşti
  • Aer condiționat Bereşti
  • Aer condiționat Bicaz
  • Aer condiționat Blaj
  • Aer condiționat Bocşa
  • Aer condiționat Boldeşti-Scăeni
  • Aer condiționat Bolintin-Vale
  • Aer condiționat Borşa
  • Aer condiționat Borsec
  • Aer condiționat Brad
  • Aer condiționat Bran
  • Aer condiționat Breaza
  • Aer condiționat Brezoi
  • Aer condiționat Broşteni
  • Aer condiționat Bucecea
  • Aer condiționat Budeşti
  • Aer condiționat Buhuşi
  • Aer condiționat Bumbeşti-Jiu
  • Aer condiționat Buşteni
  • Aer condiționat Buziaş
  • Aer condiționat Cajvana
  • Aer condiționat Calafat
  • Aer condiționat Călan
  • Aer condiționat Călimăneşti
  • Aer condiționat Câmpeni
  • Aer condiționat Câmpia Turzii
  • Aer condiționat Câmpina
  • Aer condiționat Câmpulung
  • Aer condiționat Câmpulung Moldovenesc
  • Aer condiționat Caracal
  • Aer condiționat Caransebeş
  • Aer condiționat Carei
  • Aer condiționat Cavnic
  • Aer condiționat Căzăneşti
  • Aer condiționat Cehu Silvaniei
  • Aer condiționat Cernavodă
  • Aer condiționat Chişineu-Criş
  • Aer condiționat Ciacova
  • Aer condiționat Cisnădie
  • Aer condiționat Codlea
  • Aer condiționat Comăneşti
  • Aer condiționat Comarnic
  • Aer condiționat Copşa Mică
  • Aer condiționat Corabia
  • Aer condiționat Costeşti
  • Aer condiționat Covasna
  • Aer condiționat Cristuru Secuiesc
  • Aer condiționat Cugir
  • Aer condiționat Curtea de Argeş
  • Aer condiționat Curtici
  • Aer condiționat Dăbuleni
  • Aer condiționat Darabani
  • Aer condiționat Dărmăneşti
  • Aer condiționat Dej
  • Aer condiționat Deta
  • Aer condiționat Dolhasca
  • Aer condiționat Dorohoi
  • Aer condiționat Drăgăneşti
  • Aer condiționat Drăgăneşti-Olt
  • Aer condiționat Drăgăşani
  • Aer condiționat Dragomireşti
  • Aer condiționat Eforie
  • Aer condiționat Făgăraş
  • Aer condiționat Făget
  • Aer condiționat Fălticeni
  • Aer condiționat Făurei
  • Aer condiționat Feteşti
  • Aer condiționat Fieni
  • Aer condiționat Fierbinţi-Târg
  • Aer condiționat Filiaşi
  • Aer condiționat Flămânzi
  • Aer condiționat Frasin
  • Aer condiționat Fundulea
  • Aer condiționat Găeşti
  • Aer condiționat Gătaia
  • Aer condiționat Geoagiu
  • Aer condiționat Gheorgheni
  • Aer condiționat Gherla
  • Aer condiționat Ghimbav
  • Aer condiționat Gura Humorului
  • Aer condiționat Hârlău
  • Aer condiționat Hârşova
  • Aer condiționat Haţeg
  • Aer condiționat Horezu
  • Aer condiționat Huedin
  • Aer condiționat Huşi
  • Aer condiționat Ianca
  • Aer condiționat Iernut
  • Aer condiționat Ineu
  • Aer condiționat Însurăţei
  • Aer condiționat Întorsura Buzăului
  • Aer condiționat Isaccea
  • Aer condiționat Jibou
  • Aer condiționat Lehliu-Gară
  • Aer condiționat Lipova
  • Aer condiționat Liteni
  • Aer condiționat Livada
  • Aer condiționat Luduş
  • Aer condiționat Lugoj
  • Aer condiționat Lupeni
  • Aer condiționat Mangalia
  • Aer condiționat Mărăşeşti
  • Aer condiționat Marghita
  • Aer condiționat Medgidia
  • Aer condiționat Miercurea Nirajului
  • Aer condiționat Miercurea Sibiului
  • Aer condiționat Miercurea-Ciuc
  • Aer condiționat Mihăileşti
  • Aer condiționat Milişăuţi
  • Aer condiționat Mioveni
  • Aer condiționat Mizil
  • Aer condiționat Moineşti
  • Aer condiționat Moldova Nouă
  • Aer condiționat Moreni
  • Aer condiționat Motru
  • Aer condiționat Murfatlar
  • Aer condiționat Murgeni
  • Aer condiționat Nădlac
  • Aer condiționat Năsăud
  • Aer condiționat Năvodari
  • Aer condiționat Negreşti
  • Aer condiționat Negreşti-Oaş
  • Aer condiționat Negru Vodă
  • Aer condiționat Nehoiu
  • Aer condiționat Novaci
  • Aer condiționat Nucet
  • Aer condiționat Ocna Mureş
  • Aer condiționat Ocna Sibiului
  • Aer condiționat Ocnele Mari
  • Aer condiționat Odobeşti
  • Aer condiționat Odorheiu Secuiesc
  • Aer condiționat Olteniţa
  • Aer condiționat Oneşti
  • Aer condiționat Orăştie
  • Aer condiționat Oraviţa
  • Aer condiționat Orşova
  • Aer condiționat Oţelu Roşu
  • Aer condiționat Ovidiu
  • Aer condiționat Panciu
  • Aer condiționat Pâncota
  • Aer condiționat Paşcani
  • Aer condiționat Pătârlagele
  • Aer condiționat Pecica
  • Aer condiționat Petrila
  • Aer condiționat Petroşani
  • Aer condiționat Piatra-Olt
  • Aer condiționat Plopeni
  • Aer condiționat Podu Iloaiei
  • Aer condiționat Pogoanele
  • Aer condiționat Potcoava
  • Aer condiționat Predeal
  • Aer condiționat Pucioasa
  • Aer condiționat Răcari
  • Aer condiționat Rădăuţi
  • Aer condiționat Râmnicu Sărat
  • Aer condiționat Râşnov
  • Aer condiționat Recaş
  • Aer condiționat Reghin
  • Aer condiționat Roşiori de Vede
  • Aer condiționat Rovinari
  • Aer condiționat Roznov
  • Aer condiționat Rupea
  • Aer condiționat Săcele
  • Aer condiționat Săcueni
  • Aer condiționat Salcea
  • Aer condiționat Sălişte
  • Aer condiționat Săliştea de Sus
  • Aer condiționat Salonta
  • Aer condiționat Sângeorgiu de Pădure
  • Aer condiționat Sângeorz-Băi
  • Aer condiționat Sânnicolau Mare
  • Aer condiționat Sântana
  • Aer condiționat Sărmaşu
  • Aer condiționat Săveni
  • Aer condiționat Scorniceşti
  • Aer condiționat Sebeş
  • Aer condiționat Sebiş
  • Aer condiționat Segarcea
  • Aer condiționat Seini
  • Aer condiționat Sighetu Marmaţiei
  • Aer condiționat Sighişoara
  • Aer condiționat Simeria
  • Aer condiționat Şimleu Silvaniei
  • Aer condiționat Sinaia
  • Aer condiționat Siret
  • Aer condiționat Slănic
  • Aer condiționat Slănic-Moldova
  • Aer condiționat Solca
  • Aer condiționat Şomcuta Mare
  • Aer condiționat Sovata
  • Aer condiționat Ştefăneşti
  • Aer condiționat Ştefăneşti
  • Aer condiționat Ştei
  • Aer condiționat Strehaia
  • Aer condiționat Sulina
  • Aer condiționat Tălmaciu
  • Aer condiționat Ţăndărei
  • Aer condiționat Târgu Bujor
  • Aer condiționat Târgu Cărbuneşti
  • Aer condiționat Târgu Frumos
  • Aer condiționat Târgu Lăpuş
  • Aer condiționat Târgu Neamţ
  • Aer condiționat Târgu Ocna
  • Aer condiționat Târgu Secuiesc
  • Aer condiționat Târnăveni
  • Aer condiționat Tăşnad
  • Aer condiționat Tăuţii-Măgherăuş
  • Aer condiționat Techirghiol
  • Aer condiționat Tecuci
  • Aer condiționat Teiuş
  • Aer condiționat Ţicleni
  • Aer condiționat Tismana
  • Aer condiționat Titu
  • Aer condiționat Topliţa
  • Aer condiționat Topoloveni
  • Aer condiționat Turceni
  • Aer condiționat Turnu Măgurele
  • Aer condiționat Ulmeni
  • Aer condiționat Ungheni
  • Aer condiționat Uricani
  • Aer condiționat Urlaţi
  • Aer condiționat Urziceni
  • Aer condiționat Valea lui Mihai
  • Aer condiționat Vălenii de Munte
  • Aer condiționat Vânju Mare
  • Aer condiționat Vaşcău
  • Aer condiționat Vatra Dornei
  • Aer condiționat Vicovu de Sus
  • Aer condiționat Victoria
  • Aer condiționat Videle
  • Aer condiționat Vişeu de Sus
  • Aer condiționat Vlăhiţa
  • Aer condiționat Vulcan
  • Aer condiționat Zărneşti
  • Aer condiționat Zimnicea
  • Aer condiționat Zlatna