Gard lemn pret

Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren drept sau înclinat), tipul de gard (solid, cu lamele, cioplit) și, desigur, de executant. Între un gard din lemn realizat la comandă și un gard din lemn tip există o mare diferență de preț, prin urmare gândiți-vă dacă doriți să optați pentru un design mai atrăgător sau un preț mai mic. Prețul de livrare și montaj al unui gard din lemn de 100 cm înălțime se ridică la circa 50-300 lei/ml.

Cui să încredințați achiziționarea unui gard din lemn? Trimiteți o cerere către tâmplarii de garduri din lemn din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNUI GARD DIN LEMN


Prețul unui gard din lemn. Prețul de livrare și montare al unui gard din lemn. Gard de lemn de 100 cm înălțime, gard de lemn modern.

50 RON/ml

PREȚ MINIM
RON/ml

PREȚ MEDIU
300 RON/ml

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Gard lemn pret

ALTE PREȚURI PENTRU GARD LEMN

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Scândură finisare gard

Prețul montării scândurii finisate gard


RON

RON/ml

ml
cerere>

Gard din bârne

Prețul unui gard din bârne de pin pentru împrejmuirea manejului pentru cai


RON

RON/ml

ml
cerere>

Vopsire gard

Prețul vopsirii gardului de lemn.
Gardul poate fi vopsit cu baiț, lazură și vopsea, doar în cazuri când nu e expus la soare poate fi acoperit cu lac.


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Gard, porti fier forjat


Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

Verificați și: Gard fier forjat pret

Garduri metalice


Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul i...

Verificați și: Garduri si porti metalice preturi

Balustrada sticla


Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

Verificați și: Balustrada sticla pret

Gard inox


Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

Verificați și: Gard inox pret

Panouri gard


Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

Verificați și: Panou gard pret

Gard PVC


Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

Verificați și: Gard PVC pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Garduri din lemn – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm despre gardurile din lemn

 Gardurile și balustradele din lemn îngrădesc foarte adesea curți, grădini, balcoane și terase.
Gardurile și balustradele din lemn îngrădesc foarte adesea curți, grădini, balcoane și terase.

1.1. Știți deja de ce fel de gard aveți nevoie?

Înainte de a instala un gard, întrebați-vă de ce aveți nevoie de el. Dacă scopul gardului este pur și simplu doar acela de a îngrădi un spațiu - de exemplu, dacă doriți să vă țineți câinele în curte - un gard simplu de sârmă va fi probabil suficient. Cu toate acestea, dacă doriți să și blocați zgomotul sau să vă asigurați un anumit nivel de intimitate în grădină respectiv să vă protejați viața privată, atunci veți dori un gard mai înalt și mai solid. Probabil, că dorințele dumneavoastră privind funcțiile gardului sunt multiple: poate că doriți să vă protejați animalele de companie și, în același timp, să adăugați un element decorativ la exteriorul casei dumneavoastră. Oricare ar fi scopul pe care îl dați gardului, existența acestuia poate rezolva mai multe probleme. Dar, primul pas este să decideți ce căutați.

1.2. Poziționați respectiv orientați corect gardul din lemn

Dacă vă instalați un gard, care să vă ferească de ochiul public, asigurați-vă că știți în ce direcție trebuie să fie orientat acesta. Partea netedă și frumoasă a gardului ar trebui să fie orientată spre vecini și spre stradă, în timp ce partea cu stâlpii trebuie să fie spre interior. Acesta este un mod obișnuit de a instala un gard de curte. În acest fel, casa și împrejurimile vor arăta mai frumos, iar vecinii vă vor aprecia atenția la detalii.

1.3. Stabiliți din ce materiale doriți să fie gardul

Gardurile din lemn sunt și cele mai frumoase, dar înainte de a stabili cum doriți ca acesta să arate, luați în considerare și modul în care va trebui să îl întrețineți. Și aceasta pentru că gardurile din lemn necesită a fi curățate și restaurate periodic, prin revopsire sau relăcuire. În timp, părți ale gardului se pot îndoi sau chiar pot putrezi. În acest caz, va trebui să înlocuiți scândurile deteriorate. Pe piață, se comercializează și garduri realizate din materiale, care nu necesită multă întreținere, cum ar fi gardurile din vinil, care imită aspectul lemnului. Aveți și opțiunea de a alege garduri din aluminiu, oțel, fier forjat și bambus.

1.4. Combinați mai multe tipuri de gard

Dacă costul este important, puteți combina diferite tipuri de gard. De exemplu, puteți instala un gard de lemn pe latura din fața casei, în timp ce în părțile laterale și în partea posterioară puteți folosi garduri din sârmă sau garduri vii. O astfel de combinație de garduri vă va ajuta să economisiți bani și, în același timp, vă va ușura munca de întreținere a gardurilor.

1.5. Verificați reglementările în vigoare privind gardurile

Înainte de a porni proiectul de instalare a unui gard, verificați cererile impuse prin reglementările locale privind amenajarea teritoriului și construcțiile. În genere, acestea dictează înălțimea gardului și distanța la care acesta trebuie să fie amplasat față de proprietățile vecine, drumuri și străzi. În unele cazuri, prin aceste reglementări se stabilește și din ce materiale trebuie să fie gardurile și chiar ce culoare trebuie să aibă. De asemenea, trebuie să aflați dacă proiectul dumneavoastră privind instalarea unui gard necesită sau nu o autorizație de construire.

1.6. Gândiți verde

În loc de a monta un gard obișnuit, puteți să optați pentru un proiect de amenajare exterioară cu pomi și arbuști, care să vă protejeze casa atât de intemperii, cât și de priviri indiscrete. De exemplu, puteți să vă creați plantații stratificate, pentru a restricționa vizibilitatea persoanelor aflate în imediata apropiere a casei sau a vecinilor. Astfel, vă veți proteja viața privată de vecini și trecători. Dar, nu uitați de reglementările și regulile locale privind instalarea de garduri. În plus, va trebui să vă asigurați că arbuștii și copacii plantați ca și gard viu nu vor depăși restricțiile de înălțime.

1.7. Limitele parcelei

Trebuie să știți, unde exact să amplasați gardul. Pentru a vă asigura, că așezați gardul exact pe granița parcelei dumneavoastră - acolo unde acest lucru este permis de reglementări - și nu parțial pe terenul vecinului, apelați la un topograf, care să vă facă un studiu pentru stabilirea cu exactitate a limitelor parcelei deținute și delimitați parcela la propriu.

1.8. Fiți vecini buni

Este important, să aveți o atitudine sinceră și prietenoasă față de vecini și să îi informați cu privire la planurile pe care le aveți de a ridica garduri între parcela dumneavoastră și parcelele lor. Încercați să nu le respingeți opiniile în mod inutil. Dacă vă instalați un gard din lemn pentru a vă asigura intimitatea și faceți ca partea cea mai atractivă a gardului să fie orientată spre proprietatea vecinului, acesta va aprecia gestul, ca pe o dovadă de bună creștere sau de bună etichetă.

1.9. Luați în considerare zona climaterică în care locuiți

În climatele nordice reci, în care apare frecvent înghețul, sunt necesare ancore de beton pentru stâlpii gardurilor. Stâlpii gardului trebuie să fie fixați la cel puțin 50 de centimetri adâncime, pentru a nu se crăpa pe vreme rece. Pentru zonele climaterice calde și umede, materialul cel mai bun pentru garduri este vinilul, deoarece lemnul este sensibil la umiditate. În schimb, în climatele foarte reci, gardurile din lemn, bambus și metal sunt cele mai rezistente.

1.10. Creați locuri de trecere prin gard

Pentru siguranță și comoditate, planificați cel puțin două porți ale gardului. Asigurați-vă că una dintre acestea va fi suficient de largă pentru a permite trecerea cu mașini mari, articole precum mașinile de tuns iarba și containerele mari pentru gunoi. Scările, pergolele și alte elemente decorative pot ajuta la marcarea și evidențierea locației intrării prin gard respectiv a porții. Un gard clasic din lemn combinat cu porți de grădină adecvate poate fi o intrare fermecătoare în orice curte.

1.11. Creați-vă propriul stil

Planificați să dedicați o parte din bugetul instalării gardului pentru decorarea acestuia. Odată ce gardul dumneavoastră este instalat, îl puteți înfrumuseța cu stâlpi sau finisaje decorative. În funcție de stilul casei dumneavoastră, poate că veți dori să vă vopsiți gardul într-o anumită culoare. De asemenea, stabiliți și ce fel de flori veți planta în fața lui, pentru a crea un aspect foarte plăcut în fața casei. Pentru a crea o senzație de  prospețime și culoare, puteți monta pe gard cârlige de care să agățați niște ghivece cu plante și flori. Astfel, veți  mări concentrația de spațiul verde, plin de viață și culoare, a proprietății dumneavoastră.

2. Specii de lemn adecvate pentru fabricarea de garduri din lemn

Gardurile și balustradele din lemn sunt o alegere comună și populară pentru împrejmuirea balcoanelor,  teraselor, curților și a grădinilor. Este important, să alegeți ca material un lemn durabil, rezistent la agenții externi, cum ar fi: soarele arzător, înghețul de iarnă și umezeala. Dacă alegeți o specie de lemn adecvată, vă veți ușura munca ulterioară de mentenanță a gardului și veți prelungi durata de viață a acestuia. Zada și zada siberiană sunt speciile de lemn cele mai recomandate pentru fabricarea gardurilor în condițiile noastre climaterice, deoarece sunt stabile și durabile, mai ales datorită condițiilor lor de creștere. Alte specii de lemn rezistent sunt în mare parte exotice. Iată câteva exemple de specii exotice de lemn adecvat pentru fabricarea de garduri și balustrade din lemn: Ipe, Cumaru, Garapa, Tik, Afromosia, Padouk, Bangkirai. La aceste specii se adaugă lemnul tratat termic și chimic, prin care acesta este transformat într-un material rezistent și stabil.

3. Vă puteți instala singuri gardul sau este mai bine să angajați un specialist?

3.1. Angajarea unei firme specializate

Instalarea unui gard este o lucrare mai dificilă decât ar putea părea. De aceea, este recomandabil să solicitați ajutorul profesional al unui antreprenor local calificat. Dacă decideți să angajați profesioniști pentru a vă instala un gard, aruncați o privire la exemple de garduri, pe care executanții selectați de dumneavoastră le-au instalat deja. Decideți să angajați companii sau persoane fizice autorizate, deoarece acestea oferă fiabilitate și garanție pentru lucrările lor. Obțineți trei până la șase oferte de la executanți specializați, pentru a vă face o idee clară despre prețurile practicate pe piață pentru acest tip de lucrări. Alegeți apoi oferta cea mai bună pentru dumneavoastră.

4. Mentenanța unui gard din lemn

Dacă dețineți un gard din lemn, mentenanța acestuia poate fi stresantă, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu condiții meteorologice extreme și cu vânturi puternice. În astfel de condiții climaterice, întreținerea unui gard din lemn devine foarte solicitantă. Cu toate acestea, merită efortul, deoarece gardul din lemn este o parte importantă a grădinii, care nu numai că vă apără viața privată atât de bine, dar și înfrumusețează împrejurimile casei dumneavoastră.

Iată câteva sfaturi, despre cum să vă mențineți gardul din lemn într-o stare excelentă:

Aveți nevoie de echipament potrivit.

Pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine posibil, trebuie să adunați și să aveți la îndemână toate uneltele și produsele, de care aveți nevoie, înainte de a curăța gardul. Veți avea nevoie de câteva elemente de bază:

● un aparat de curățare cu jet de apă sub presiune

● o soluție pentru protejarea lemnului (solvenți organici)

● o folie de protecție

● o perie cu păr natural (pentru a aplica pe gard solvenți organici), o perie cu păr sintetic sau un trafalete din velur (pentru a aplica pe gard soluții de protecție pe bază de apă)

● un înălbitor respectiv o soluție pentru curățarea lemnului.

4.1. Protejați plantele și iarba din apropierea gardului

Dacă curățați gardul cu un aparat de curățare cu jet de apă sub presiune, aveți grijă să nu distrugeți plantele și iarba de pe ambele părți ale gardului. Pentru a nu vă produce singuri astfel de daune, cu siguranță că merită să puneți o folie de plastic peste plantele din apropierea gardului. De asemenea, îndepărtați de gard orice obiecte de grădină sau vase cu plante, care ar putea fi afectate de jetul de apă.

4.2. Curățați bine de pe gard soluția de curățare folosită

După ce ați curățat gardul cu apă, aplicați pe el detergent pentru lemn sau înălbitor. Orice magazin de construcții bine aprovizionat ar trebui să aibă la dispoziție o soluție adecvată de curățare a lemnului, pe care să o puteți folosi la curățarea gardului. O altă opțiune este să folosiți un înălbitor, care a fost în prealabil diluat în proporție de 1 unitate la 2 unități de apă. Aplicați soluția de curățare pe gard și lăsați-o să își facă efectul. Când observați că a îndepărtat mucegaiul și alte pete, utilizați din nou aparatul de curățare cu jet de apă sau un furtun de apă, pentru a îndepărta soluția.

4.3. Lăsați ca lemnul să se usuce și apoi aplicați vopseaua sau lacul protector

După ce ați curățat temeinic gardul, trebuie să-l lăsați să se usuce bine, înainte de a aplica pe el vopseaua respectiv lacul protector. Este foarte important să faceți acest lucru, deoarece dacă lemnul este umed, stratul protector nu se va îmbiba bine în lemn. După ce v-ați convins că lemnul s-a uscat bine, vopsiți-l sau lăcuiți-l folosind o pensulă sau un trafalete.

4.4. Frecvența renovării gardului

De dumneavoastră depinde frecvența cu care vă veți restaura gardul din lemn. Multe persoane își curăță și revopsesc gardul din lemn o dată la câțiva ani - unii mai frecvent ca alții. Frecvența lucrărilor de mentenanță a gardului din lemn depinde în mare măsură de condițiile climaterice, pe care le aveți în zona în care locuiți, dar și de starea generală a gardului. Puteți amâna revopsirea acestuia, dacă îl curățați des cu jet de apă sub presiune. Și totuși, la un moment dat va trebui să în ce

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂGARD DE PROTECTIE CONSTRUIT PENTRU A TINE DEPARTE CAINII/URSII

Bună ziua,

Am nevoie de gard de protectie construit pentru a tine departe cainii/ursii, 180 cm x 250 meter.

Mulțumesc 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

EXECUTAT PLACA GARD SI MONTAT PE TEMELIE

Bună ziua,

Exista un gard lemn, cu Fundație și stâlpi beton compus din 22 panouri de 2 m/1,5 și doresc sa îl înlocuiesc, actualul fiind degradat
Vreau lemn sau lemn compozit, cu elemente verticale.

Mulțumim 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

GARD DIN LEMN

Bună ziua,

Înlocuire Gard delimitare proprietate.

Mulțumesc 5216.4 4.83 la 8694 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, GARD EXTERIOR , CCA 100 LUNGIME CU 1,4 M INALTIME
Gard lemn, Săcele

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD LATERAL LEMN 1.5 M INALTIME × 33 ML. ,
Gard lemn, Otopeni

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA LEMN, TREAPTA 88CM/28 CM, 14 TREPTE
Gard lemn, Dragomireşti-Vale

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, TREI PANOURI DE GARD LEMN,TIP GRĂTAR., ÎNĂLȚIMEA ESTE DE 195 CM IAR LUNGIMILE SÂNT DE: 178,188 ȘI 198 CM.
Gard lemn, Timişoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD LEMN, LUNGIME 10 M ÎNĂLȚIME 1.20
Gard lemn, Vânători

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, GARD DE LEMN DISPUS ORIZONTAL PENTRU GRĂDINA, 100L , INALTIMEA DE 170
Gard lemn, Botoşani

9563.4 RON la 15939 RON

PREȚUL, RECONDITIONAREA UNUI GARD DE LEMN, 4 M LUNGIME, 2.10 INALTIME
Gard lemn, Bucureşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, CONSTRUIRE GARD LIMITA PROPRIETATE, LUNGIME 1600 CM ȘI ÎNĂLȚIME 200 CM
Gard lemn, Horpaz

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PANOURI GARD,POARTĂ PIETONALĂ,POARTĂ AUTO, PANOURI=3 BUC ×165 CM,1 BUC×125 CM POARTĂ PIETONALĂ 120 CM POARTĂ AUTO 350 CM
Gard lemn, Poiana Mărului

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCHIMBAT GARD DE LEMN, 30M
Gard lemn, Cluj-Napoca

2869.02 RON la 4781.7 RON

PREȚUL, VOPSIT SI RECONDITIONAT GARD DE LEMN, 33M + 3,8M LUNGIME SI 1,5M INALTIME
Gard lemn, Dudu

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, GARD DE LEMN CU PLASA DE SARMA, LUGIME 70 M, INALT 1,20 ( STALPI DE LEMN DIAM. 80 CM, LUNG. 1,7 M, IMPREGNATI )
Gard lemn, Firtănuş

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE GARD DIN LEMN ÎMPREJMUIRE, 25MLX149,84 ML
Gard lemn, Crevedia

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, 2 GARDURI DIN LEMN, CCA 20 ML
Gard lemn, Dumbrăviţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, REPARATIE GARD LEMN, CCA 18 ML
Gard lemn, Snagov

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ SCARĂ PENTRU POD, 2 MP
Gard lemn, Mediaş

0 RON la 0 RON

PREȚUL, REFACERE GARD LEMN, 25ML, GARD LEMN
Gard lemn, Panaci

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, GARD DIN PANOURI DE LEMN , H=1,7 M, L=2 M, LUNIME GARD 70 M.
Gard lemn, Siliştea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD SI PORTI DIN PANOURI 2M×1,70 CU ULUCILE DEJA MONTATE, 2M×1,70
Gard lemn, Săpata

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD DE LEMN, 180CMLATIME PE 175CM INALTIME
Gard lemn, Oneşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, GARD ULUCI LEMN , 37 ML CU TOT CU PORTI, H 1.40
Gard lemn, Brăteşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD LEMN , 30 ML
Gard lemn, 1 Decembrie

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, POARTĂ INTRARE CURTE, 1
Gard lemn, Dăneşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD LEMN, 1500 ML
Gard lemn, Dobrovăţ

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, GARD LEMN, 15-20M LUNGIME, CU POARTA SI POARTA GARAJ., 15 - 20 ML
Gard lemn, Hunedoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MATERIAL EXECUTIE GARD LEMN, 20 ML
Gard lemn, Voluntari

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, 100 DE METRI DE GARD DIN LEMN, 100 ML
Gard lemn, Corbeanca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD 24 ML PANOURI, 24 ML
Gard lemn, Piteşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DORESC UN GARD , METAL SAU LEMN, CCA 20 ML
Gard lemn, Gemenea-Brătuleşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE GARD, 106 ML
Gard lemn, Iaşi

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, INLOCUIREA GARDULUI CARE IMPREJMUIESTE TERASA , 7ML
Gard lemn, Bran

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CONSTRUIRE GARD, GARD LEMN 4 MP
Gard lemn, Bucureşti

1912.68 RON la 3187.8 RON

PREȚUL, REPARATII GARD LEMN, 3 M
Gard lemn, Domneşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, GARD LEMN, APPROX. 30. ML, INALTIME 2 M., 30 ML
Gard lemn, Balş

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, GARD LA STRADA , 33 ML
Gard lemn, Fântâna Doamnei

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, REALIZARE GARD LEMN LA O CASA DE VACANTA SPRE PLAIUL FOII, CCA 143 ML
Gard lemn, Zărneşti

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Gard lemn lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

195+ FIRME PENTRU GARD LEMN
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul GARD LEMN?

 • Gard lemn Bucureşti
 • Gard lemn Cluj-Napoca
 • Gard lemn Constanţa
 • Gard lemn Dumbrăveni
 • Gard lemn Iaşi
 • Gard lemn Timişoara
 • Gard lemn Alba Iulia
 • Gard lemn Arad
 • Gard lemn Bacău
 • Gard lemn Baia Mare
 • Gard lemn Bârlad
 • Gard lemn Bistriţa
 • Gard lemn Botoşani
 • Gard lemn Brăila
 • Gard lemn Braşov
 • Gard lemn Buzău
 • Gard lemn Călăraşi
 • Gard lemn Craiova
 • Gard lemn Deva
 • Gard lemn Drobeta-Turnu Severin
 • Gard lemn Focşani
 • Gard lemn Galaţi
 • Gard lemn Giurgiu
 • Gard lemn Hunedoara
 • Gard lemn Mediaş
 • Gard lemn Oradea
 • Gard lemn Piatra-Neamţ
 • Gard lemn Piteşti
 • Gard lemn Ploieşti
 • Gard lemn Râmnicu Vâlcea
 • Gard lemn Reşiţa
 • Gard lemn Roman
 • Gard lemn Satu Mare
 • Gard lemn Sfântu Gheorghe
 • Gard lemn Sibiu
 • Gard lemn Slatina
 • Gard lemn Slobozia
 • Gard lemn Suceava
 • Gard lemn Târgovişte
 • Gard lemn Târgu Jiu
 • Gard lemn Târgu Mureş
 • Gard lemn Tulcea
 • Gard lemn Turda
 • Gard lemn Vaslui
 • Gard lemn Zalău
 • Gard lemn Abrud
 • Gard lemn Adjud
 • Gard lemn Agnita
 • Gard lemn Aiud
 • Gard lemn Aleşd
 • Gard lemn Alexandria
 • Gard lemn Amara
 • Gard lemn Anina
 • Gard lemn Aninoasa
 • Gard lemn Ardud
 • Gard lemn Avrig
 • Gard lemn Azuga
 • Gard lemn Babadag
 • Gard lemn Baia de Aramă
 • Gard lemn Baia de Arieş
 • Gard lemn Baia Sprie
 • Gard lemn Băile Govora
 • Gard lemn Băile Herculane
 • Gard lemn Băile Olăneşti
 • Gard lemn Băile Tuşnad
 • Gard lemn Băileşti
 • Gard lemn Bălan
 • Gard lemn Bălceşti
 • Gard lemn Balş
 • Gard lemn Băneasa
 • Gard lemn Baraolt
 • Gard lemn Bechet
 • Gard lemn Beclean
 • Gard lemn Beiuş
 • Gard lemn Berbeşti
 • Gard lemn Bereşti
 • Gard lemn Bicaz
 • Gard lemn Blaj
 • Gard lemn Bocşa
 • Gard lemn Boldeşti-Scăeni
 • Gard lemn Bolintin-Vale
 • Gard lemn Borşa
 • Gard lemn Borsec
 • Gard lemn Brad
 • Gard lemn Bran
 • Gard lemn Breaza
 • Gard lemn Brezoi
 • Gard lemn Broşteni
 • Gard lemn Bucecea
 • Gard lemn Budeşti
 • Gard lemn Buhuşi
 • Gard lemn Bumbeşti-Jiu
 • Gard lemn Buşteni
 • Gard lemn Buziaş
 • Gard lemn Cajvana
 • Gard lemn Calafat
 • Gard lemn Călan
 • Gard lemn Călimăneşti
 • Gard lemn Câmpeni
 • Gard lemn Câmpia Turzii
 • Gard lemn Câmpina
 • Gard lemn Câmpulung
 • Gard lemn Câmpulung Moldovenesc
 • Gard lemn Caracal
 • Gard lemn Caransebeş
 • Gard lemn Carei
 • Gard lemn Cavnic
 • Gard lemn Căzăneşti
 • Gard lemn Cehu Silvaniei
 • Gard lemn Cernavodă
 • Gard lemn Chişineu-Criş
 • Gard lemn Ciacova
 • Gard lemn Cisnădie
 • Gard lemn Codlea
 • Gard lemn Comăneşti
 • Gard lemn Comarnic
 • Gard lemn Copşa Mică
 • Gard lemn Corabia
 • Gard lemn Costeşti
 • Gard lemn Covasna
 • Gard lemn Cristuru Secuiesc
 • Gard lemn Cugir
 • Gard lemn Curtea de Argeş
 • Gard lemn Curtici
 • Gard lemn Dăbuleni
 • Gard lemn Darabani
 • Gard lemn Dărmăneşti
 • Gard lemn Dej
 • Gard lemn Deta
 • Gard lemn Dolhasca
 • Gard lemn Dorohoi
 • Gard lemn Drăgăneşti
 • Gard lemn Drăgăneşti-Olt
 • Gard lemn Drăgăşani
 • Gard lemn Dragomireşti
 • Gard lemn Eforie
 • Gard lemn Făgăraş
 • Gard lemn Făget
 • Gard lemn Fălticeni
 • Gard lemn Făurei
 • Gard lemn Feteşti
 • Gard lemn Fieni
 • Gard lemn Fierbinţi-Târg
 • Gard lemn Filiaşi
 • Gard lemn Flămânzi
 • Gard lemn Frasin
 • Gard lemn Fundulea
 • Gard lemn Găeşti
 • Gard lemn Gătaia
 • Gard lemn Geoagiu
 • Gard lemn Gheorgheni
 • Gard lemn Gherla
 • Gard lemn Ghimbav
 • Gard lemn Gura Humorului
 • Gard lemn Hârlău
 • Gard lemn Hârşova
 • Gard lemn Haţeg
 • Gard lemn Horezu
 • Gard lemn Huedin
 • Gard lemn Huşi
 • Gard lemn Ianca
 • Gard lemn Iernut
 • Gard lemn Ineu
 • Gard lemn Însurăţei
 • Gard lemn Întorsura Buzăului
 • Gard lemn Isaccea
 • Gard lemn Jibou
 • Gard lemn Lehliu-Gară
 • Gard lemn Lipova
 • Gard lemn Liteni
 • Gard lemn Livada
 • Gard lemn Luduş
 • Gard lemn Lugoj
 • Gard lemn Lupeni
 • Gard lemn Mangalia
 • Gard lemn Mărăşeşti
 • Gard lemn Marghita
 • Gard lemn Medgidia
 • Gard lemn Miercurea Nirajului
 • Gard lemn Miercurea Sibiului
 • Gard lemn Miercurea-Ciuc
 • Gard lemn Mihăileşti
 • Gard lemn Milişăuţi
 • Gard lemn Mioveni
 • Gard lemn Mizil
 • Gard lemn Moineşti
 • Gard lemn Moldova Nouă
 • Gard lemn Moreni
 • Gard lemn Motru
 • Gard lemn Murfatlar
 • Gard lemn Murgeni
 • Gard lemn Nădlac
 • Gard lemn Năsăud
 • Gard lemn Năvodari
 • Gard lemn Negreşti
 • Gard lemn Negreşti-Oaş
 • Gard lemn Negru Vodă
 • Gard lemn Nehoiu
 • Gard lemn Novaci
 • Gard lemn Nucet
 • Gard lemn Ocna Mureş
 • Gard lemn Ocna Sibiului
 • Gard lemn Ocnele Mari
 • Gard lemn Odobeşti
 • Gard lemn Odorheiu Secuiesc
 • Gard lemn Olteniţa
 • Gard lemn Oneşti
 • Gard lemn Orăştie
 • Gard lemn Oraviţa
 • Gard lemn Orşova
 • Gard lemn Oţelu Roşu
 • Gard lemn Ovidiu
 • Gard lemn Panciu
 • Gard lemn Pâncota
 • Gard lemn Paşcani
 • Gard lemn Pătârlagele
 • Gard lemn Pecica
 • Gard lemn Petrila
 • Gard lemn Petroşani
 • Gard lemn Piatra-Olt
 • Gard lemn Plopeni
 • Gard lemn Podu Iloaiei
 • Gard lemn Pogoanele
 • Gard lemn Potcoava
 • Gard lemn Predeal
 • Gard lemn Pucioasa
 • Gard lemn Răcari
 • Gard lemn Rădăuţi
 • Gard lemn Râmnicu Sărat
 • Gard lemn Râşnov
 • Gard lemn Recaş
 • Gard lemn Reghin
 • Gard lemn Roşiori de Vede
 • Gard lemn Rovinari
 • Gard lemn Roznov
 • Gard lemn Rupea
 • Gard lemn Săcele
 • Gard lemn Săcueni
 • Gard lemn Salcea
 • Gard lemn Sălişte
 • Gard lemn Săliştea de Sus
 • Gard lemn Salonta
 • Gard lemn Sângeorgiu de Pădure
 • Gard lemn Sângeorz-Băi
 • Gard lemn Sânnicolau Mare
 • Gard lemn Sântana
 • Gard lemn Sărmaşu
 • Gard lemn Săveni
 • Gard lemn Scorniceşti
 • Gard lemn Sebeş
 • Gard lemn Sebiş
 • Gard lemn Segarcea
 • Gard lemn Seini
 • Gard lemn Sighetu Marmaţiei
 • Gard lemn Sighişoara
 • Gard lemn Simeria
 • Gard lemn Şimleu Silvaniei
 • Gard lemn Sinaia
 • Gard lemn Siret
 • Gard lemn Slănic
 • Gard lemn Slănic-Moldova
 • Gard lemn Solca
 • Gard lemn Şomcuta Mare
 • Gard lemn Sovata
 • Gard lemn Ştefăneşti
 • Gard lemn Ştefăneşti
 • Gard lemn Ştei
 • Gard lemn Strehaia
 • Gard lemn Sulina
 • Gard lemn Tălmaciu
 • Gard lemn Ţăndărei
 • Gard lemn Târgu Bujor
 • Gard lemn Târgu Cărbuneşti
 • Gard lemn Târgu Frumos
 • Gard lemn Târgu Lăpuş
 • Gard lemn Târgu Neamţ
 • Gard lemn Târgu Ocna
 • Gard lemn Târgu Secuiesc
 • Gard lemn Târnăveni
 • Gard lemn Tăşnad
 • Gard lemn Tăuţii-Măgherăuş
 • Gard lemn Techirghiol
 • Gard lemn Tecuci
 • Gard lemn Teiuş
 • Gard lemn Ţicleni
 • Gard lemn Tismana
 • Gard lemn Titu
 • Gard lemn Topliţa
 • Gard lemn Topoloveni
 • Gard lemn Turceni
 • Gard lemn Turnu Măgurele
 • Gard lemn Ulmeni
 • Gard lemn Ungheni
 • Gard lemn Uricani
 • Gard lemn Urlaţi
 • Gard lemn Urziceni
 • Gard lemn Valea lui Mihai
 • Gard lemn Vălenii de Munte
 • Gard lemn Vânju Mare
 • Gard lemn Vaşcău
 • Gard lemn Vatra Dornei
 • Gard lemn Vicovu de Sus
 • Gard lemn Victoria
 • Gard lemn Videle
 • Gard lemn Vişeu de Sus
 • Gard lemn Vlăhiţa
 • Gard lemn Vulcan
 • Gard lemn Zărneşti
 • Gard lemn Zimnicea
 • Gard lemn Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate