Pentru zona

  Gard lemn pret

  Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren drept sau înclinat), tipul de gard (solid, cu lamele, cioplit) și, desigur, de executant. Între un gard din lemn realizat la comandă și un gard din lemn tip există o mare diferență de preț, prin urmare gândiți-vă dacă doriți să optați pentru un design mai atrăgător sau un preț mai mic. Prețul de livrare și montaj al unui gard din lemn de 100 cm înălțime se ridică la circa 50-300 lei/ml.

  Cui să încredințați achiziționarea unui gard din lemn? Trimiteți o cerere către tâmplarii de garduri din lemn din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul unui gard din lemn


  Prețul unui gard din lemn. Prețul de livrare și montare al unui gard din lemn. Gard de lemn de 100 cm înălțime, gard de lemn modern.

  50 RON/ml

  PREȚ MINIM
  110.00 RON/ml

  PREȚ MEDIU
  300 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Gard lemn

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Gard din bârne

  Prețul unui gard din bârne de pin pentru împrejmuirea manejului pentru cai


  ml

  RON/ml

  RON

  Scândură finisare gard

  Prețul montării scândurii finisate gard


  ml

  RON/ml

  RON

  Vopsire gard

  Prețul vopsirii gardului de lemn.
  Gardul poate fi vopsit cu baiț, lazură și vopsea, doar în cazuri când nu e expus la soare poate fi acoperit cu lac.


  mp

  RON/mp

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Gard, porti fier forjat


  Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

  Verificați și: Gard fier forjat pret

  Garduri metalice


  Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul i...

  Verificați și: Garduri si porti metalice preturi

  Balustrada sticla


  Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

  Verificați și: Balustradă sticlă preț

  Gard inox


  Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

  Verificați și: Gard inox pret

  Panouri gard


  Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

  Verificați și: Panou gard pret

  Gard PVC


  Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

  Verificați și: Gard PVC pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Garduri din lemn – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre gardurile din lemn

   Gardurile și balustradele din lemn îngrădesc foarte adesea curți, grădini, balcoane și terase.
  Gardurile și balustradele din lemn îngrădesc foarte adesea curți, grădini, balcoane și terase.

  1.1. Știți deja de ce fel de gard aveți nevoie?

  Înainte de a instala un gard, întrebați-vă de ce aveți nevoie de el. Dacă scopul gardului este pur și simplu doar acela de a îngrădi un spațiu - de exemplu, dacă doriți să vă țineți câinele în curte - un gard simplu de sârmă va fi probabil suficient. Cu toate acestea, dacă doriți să și blocați zgomotul sau să vă asigurați un anumit nivel de intimitate în grădină respectiv să vă protejați viața privată, atunci veți dori un gard mai înalt și mai solid. Probabil, că dorințele dumneavoastră privind funcțiile gardului sunt multiple: poate că doriți să vă protejați animalele de companie și, în același timp, să adăugați un element decorativ la exteriorul casei dumneavoastră. Oricare ar fi scopul pe care îl dați gardului, existența acestuia poate rezolva mai multe probleme. Dar, primul pas este să decideți ce căutați.

  1.2. Poziționați respectiv orientați corect gardul din lemn

  Dacă vă instalați un gard, care să vă ferească de ochiul public, asigurați-vă că știți în ce direcție trebuie să fie orientat acesta. Partea netedă și frumoasă a gardului ar trebui să fie orientată spre vecini și spre stradă, în timp ce partea cu stâlpii trebuie să fie spre interior. Acesta este un mod obișnuit de a instala un gard de curte. În acest fel, casa și împrejurimile vor arăta mai frumos, iar vecinii vă vor aprecia atenția la detalii.

  1.3. Stabiliți din ce materiale doriți să fie gardul

  Gardurile din lemn sunt și cele mai frumoase, dar înainte de a stabili cum doriți ca acesta să arate, luați în considerare și modul în care va trebui să îl întrețineți. Și aceasta pentru că gardurile din lemn necesită a fi curățate și restaurate periodic, prin revopsire sau relăcuire. În timp, părți ale gardului se pot îndoi sau chiar pot putrezi. În acest caz, va trebui să înlocuiți scândurile deteriorate. Pe piață, se comercializează și garduri realizate din materiale, care nu necesită multă întreținere, cum ar fi gardurile din vinil, care imită aspectul lemnului. Aveți și opțiunea de a alege garduri din aluminiu, oțel, fier forjat și bambus.

  1.4. Combinați mai multe tipuri de gard

  Dacă costul este important, puteți combina diferite tipuri de gard. De exemplu, puteți instala un gard de lemn pe latura din fața casei, în timp ce în părțile laterale și în partea posterioară puteți folosi garduri din sârmă sau garduri vii. O astfel de combinație de garduri vă va ajuta să economisiți bani și, în același timp, vă va ușura munca de întreținere a gardurilor.

  1.5. Verificați reglementările în vigoare privind gardurile

  Înainte de a porni proiectul de instalare a unui gard, verificați cererile impuse prin reglementările locale privind amenajarea teritoriului și construcțiile. În genere, acestea dictează înălțimea gardului și distanța la care acesta trebuie să fie amplasat față de proprietățile vecine, drumuri și străzi. În unele cazuri, prin aceste reglementări se stabilește și din ce materiale trebuie să fie gardurile și chiar ce culoare trebuie să aibă. De asemenea, trebuie să aflați dacă proiectul dumneavoastră privind instalarea unui gard necesită sau nu o autorizație de construire.

  1.6. Gândiți verde

  În loc de a monta un gard obișnuit, puteți să optați pentru un proiect de amenajare exterioară cu pomi și arbuști, care să vă protejeze casa atât de intemperii, cât și de priviri indiscrete. De exemplu, puteți să vă creați plantații stratificate, pentru a restricționa vizibilitatea persoanelor aflate în imediata apropiere a casei sau a vecinilor. Astfel, vă veți proteja viața privată de vecini și trecători. Dar, nu uitați de reglementările și regulile locale privind instalarea de garduri. În plus, va trebui să vă asigurați că arbuștii și copacii plantați ca și gard viu nu vor depăși restricțiile de înălțime.

  1.7. Limitele parcelei

  Trebuie să știți, unde exact să amplasați gardul. Pentru a vă asigura, că așezați gardul exact pe granița parcelei dumneavoastră - acolo unde acest lucru este permis de reglementări - și nu parțial pe terenul vecinului, apelați la un topograf, care să vă facă un studiu pentru stabilirea cu exactitate a limitelor parcelei deținute și delimitați parcela la propriu.

  1.8. Fiți vecini buni

  Este important, să aveți o atitudine sinceră și prietenoasă față de vecini și să îi informați cu privire la planurile pe care le aveți de a ridica garduri între parcela dumneavoastră și parcelele lor. Încercați să nu le respingeți opiniile în mod inutil. Dacă vă instalați un gard din lemn pentru a vă asigura intimitatea și faceți ca partea cea mai atractivă a gardului să fie orientată spre proprietatea vecinului, acesta va aprecia gestul, ca pe o dovadă de bună creștere sau de bună etichetă.

  1.9. Luați în considerare zona climaterică în care locuiți

  În climatele nordice reci, în care apare frecvent înghețul, sunt necesare ancore de beton pentru stâlpii gardurilor. Stâlpii gardului trebuie să fie fixați la cel puțin 50 de centimetri adâncime, pentru a nu se crăpa pe vreme rece. Pentru zonele climaterice calde și umede, materialul cel mai bun pentru garduri este vinilul, deoarece lemnul este sensibil la umiditate. În schimb, în climatele foarte reci, gardurile din lemn, bambus și metal sunt cele mai rezistente.

  1.10. Creați locuri de trecere prin gard

  Pentru siguranță și comoditate, planificați cel puțin două porți ale gardului. Asigurați-vă că una dintre acestea va fi suficient de largă pentru a permite trecerea cu mașini mari, articole precum mașinile de tuns iarba și containerele mari pentru gunoi. Scările, pergolele și alte elemente decorative pot ajuta la marcarea și evidențierea locației intrării prin gard respectiv a porții. Un gard clasic din lemn combinat cu porți de grădină adecvate poate fi o intrare fermecătoare în orice curte.

  1.11. Creați-vă propriul stil

  Planificați să dedicați o parte din bugetul instalării gardului pentru decorarea acestuia. Odată ce gardul dumneavoastră este instalat, îl puteți înfrumuseța cu stâlpi sau finisaje decorative. În funcție de stilul casei dumneavoastră, poate că veți dori să vă vopsiți gardul într-o anumită culoare. De asemenea, stabiliți și ce fel de flori veți planta în fața lui, pentru a crea un aspect foarte plăcut în fața casei. Pentru a crea o senzație de  prospețime și culoare, puteți monta pe gard cârlige de care să agățați niște ghivece cu plante și flori. Astfel, veți  mări concentrația de spațiul verde, plin de viață și culoare, a proprietății dumneavoastră.

  2. Specii de lemn adecvate pentru fabricarea de garduri din lemn

  Gardurile și balustradele din lemn sunt o alegere comună și populară pentru împrejmuirea balcoanelor,  teraselor, curților și a grădinilor. Este important, să alegeți ca material un lemn durabil, rezistent la agenții externi, cum ar fi: soarele arzător, înghețul de iarnă și umezeala. Dacă alegeți o specie de lemn adecvată, vă veți ușura munca ulterioară de mentenanță a gardului și veți prelungi durata de viață a acestuia. Zada și zada siberiană sunt speciile de lemn cele mai recomandate pentru fabricarea gardurilor în condițiile noastre climaterice, deoarece sunt stabile și durabile, mai ales datorită condițiilor lor de creștere. Alte specii de lemn rezistent sunt în mare parte exotice. Iată câteva exemple de specii exotice de lemn adecvat pentru fabricarea de garduri și balustrade din lemn: Ipe, Cumaru, Garapa, Tik, Afromosia, Padouk, Bangkirai. La aceste specii se adaugă lemnul tratat termic și chimic, prin care acesta este transformat într-un material rezistent și stabil.

  3. Vă puteți instala singuri gardul sau este mai bine să angajați un specialist?

  3.1. Angajarea unei firme specializate

  Instalarea unui gard este o lucrare mai dificilă decât ar putea părea. De aceea, este recomandabil să solicitați ajutorul profesional al unui antreprenor local calificat. Dacă decideți să angajați profesioniști pentru a vă instala un gard, aruncați o privire la exemple de garduri, pe care executanții selectați de dumneavoastră le-au instalat deja. Decideți să angajați companii sau persoane fizice autorizate, deoarece acestea oferă fiabilitate și garanție pentru lucrările lor. Obțineți trei până la șase oferte de la executanți specializați, pentru a vă face o idee clară despre prețurile practicate pe piață pentru acest tip de lucrări. Alegeți apoi oferta cea mai bună pentru dumneavoastră.

  4. Mentenanța unui gard din lemn

  Dacă dețineți un gard din lemn, mentenanța acestuia poate fi stresantă, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu condiții meteorologice extreme și cu vânturi puternice. În astfel de condiții climaterice, întreținerea unui gard din lemn devine foarte solicitantă. Cu toate acestea, merită efortul, deoarece gardul din lemn este o parte importantă a grădinii, care nu numai că vă apără viața privată atât de bine, dar și înfrumusețează împrejurimile casei dumneavoastră.

  Iată câteva sfaturi, despre cum să vă mențineți gardul din lemn într-o stare excelentă:

  Aveți nevoie de echipament potrivit.

  Pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine posibil, trebuie să adunați și să aveți la îndemână toate uneltele și produsele, de care aveți nevoie, înainte de a curăța gardul. Veți avea nevoie de câteva elemente de bază:

  ● un aparat de curățare cu jet de apă sub presiune

  ● o soluție pentru protejarea lemnului (solvenți organici)

  ● o folie de protecție

  ● o perie cu păr natural (pentru a aplica pe gard solvenți organici), o perie cu păr sintetic sau un trafalete din velur (pentru a aplica pe gard soluții de protecție pe bază de apă)

  ● un înălbitor respectiv o soluție pentru curățarea lemnului.

  4.1. Protejați plantele și iarba din apropierea gardului

  Dacă curățați gardul cu un aparat de curățare cu jet de apă sub presiune, aveți grijă să nu distrugeți plantele și iarba de pe ambele părți ale gardului. Pentru a nu vă produce singuri astfel de daune, cu siguranță că merită să puneți o folie de plastic peste plantele din apropierea gardului. De asemenea, îndepărtați de gard orice obiecte de grădină sau vase cu plante, care ar putea fi afectate de jetul de apă.

  4.2. Curățați bine de pe gard soluția de curățare folosită

  După ce ați curățat gardul cu apă, aplicați pe el detergent pentru lemn sau înălbitor. Orice magazin de construcții bine aprovizionat ar trebui să aibă la dispoziție o soluție adecvată de curățare a lemnului, pe care să o puteți folosi la curățarea gardului. O altă opțiune este să folosiți un înălbitor, care a fost în prealabil diluat în proporție de 1 unitate la 2 unități de apă. Aplicați soluția de curățare pe gard și lăsați-o să își facă efectul. Când observați că a îndepărtat mucegaiul și alte pete, utilizați din nou aparatul de curățare cu jet de apă sau un furtun de apă, pentru a îndepărta soluția.

  4.3. Lăsați ca lemnul să se usuce și apoi aplicați vopseaua sau lacul protector

  După ce ați curățat temeinic gardul, trebuie să-l lăsați să se usuce bine, înainte de a aplica pe el vopseaua respectiv lacul protector. Este foarte important să faceți acest lucru, deoarece dacă lemnul este umed, stratul protector nu se va îmbiba bine în lemn. După ce v-ați convins că lemnul s-a uscat bine, vopsiți-l sau lăcuiți-l folosind o pensulă sau un trafalete.

  4.4. Frecvența renovării gardului

  De dumneavoastră depinde frecvența cu care vă veți restaura gardul din lemn. Multe persoane își curăță și revopsesc gardul din lemn o dată la câțiva ani - unii mai frecvent ca alții. Frecvența lucrărilor de mentenanță a gardului din lemn depinde în mare măsură de condițiile climaterice, pe care le aveți în zona în care locuiți, dar și de starea generală a gardului. Puteți amâna revopsirea acestuia, dacă îl curățați des cu jet de apă sub presiune. Și totuși, la un moment dat va trebui să în ce

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Gard lemn?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Renovarea unei sure din lemn, de gard, terasa

  De reamenajarea unei sure vechi cu grajd, de gard din lemn cu poarta, de amenajarea unei terase. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Gard lemn

  Doresc gard din lemn pentru curte. Dimensiunile sunt de înălțime 2000 mm lungime 65 metri. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Gard din lemn simplu

  Exista un gard din plasa acum și el înconjoară locul de parcare. Am atasat poze. Dorim un gard din lemn cat mai simplu. lungime totala aprox 15 m si inaltime: 1.8m. 1434.51 RON la 2390.85 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Renovare poarta mare, 2 x 4 m
  Gard lemn, Oradea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Gard lemn, 4000 cm x 180 cm
  Gard lemn, Săcele

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard lemn,, lungime16,20m x 1,8m înălțime
  Gard lemn, Alba Iulia

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Gard lemn, 11 ml / 1,70 h
  Gard lemn, Blejeşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard lemn, 45 metri liniari la 1,85 metri
  Gard lemn, Timişoara

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Șipcă gard terasa livrare, Dimensiune șipcă 800/100/20;cantitatea ,70 buc
  Gard lemn, Suceava

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Placi de gard din scanduri, latime 100 cm, la bază, hexagon
  Gard lemn, Constanţa

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Inlocuire gard de lemn, Lungime 44 m Înălțime 1,6 m
  Gard lemn, Timişu de Jos

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, gard lemn, lungimea 70m, inaltimea 1,20 m
  Gard lemn, Voluntari

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Balustrada lemn, aproximativ 4 ml
  Gard lemn, Valea Doftanei

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Poarta de lemn, 5 ml
  Gard lemn, Văleni

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Gard din lemn, 100 metri. Înălțimea 2 metri
  Gard lemn, Gherceşti

  9563.4 RON la 15939 RON

  Prețul, Gard lemn sau metal, 50 ml x1.8 m
  Gard lemn, Cornu

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, Gard, poarta auto si poarta pietonala, 60m 1,4m
  Gard lemn, Sagna

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Poarta de lemn, 4x3m
  Gard lemn, Cisnădie

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Gard din bârne de lemn, 60 ml
  Gard lemn, Arsa

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Ofertă gard soclu beton + stalpi metal, 40 metri
  Gard lemn, Chitila

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ofera pt un gard de lamele cu temelie, 20m lungime, 1,5 inaltime
  Gard lemn, Ştefan cel Mare

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard PVC sau WPC alb, lungime 100 m / înaltime 1 m
  Gard lemn, Budeasa

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Acoperiș gard, 15 m/2m
  Gard lemn, Sânpetru

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Gard lemn, 40 ml, gard lemn inalt de 1,80 m
  Gard lemn, Techirghiol

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Terasa lemn30mp + balustradă10m, 30 mp, 10m
  Gard lemn, Valu lui Traian

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Poarta sipci lemn cu cadran metalic, 2250 cm x 4000 cm
  Gard lemn, Vulcan

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Imprejmuire cu gard de lemn si de metal aprox 200 ml., 200 ml
  Gard lemn, Bran

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Reparatie gard din lemn cu stalpi de beton, Lungime aprox. 60 ml.
  Gard lemn, Teiuş

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Gard din lemn, aprox. 3 mc, bucăți de 5x5x120cm, tăiat romboidal, 50m, 120cm
  Gard lemn, Corunca

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Executare perete despartitor din lemn cu ochiuri de sticla si usa, o bucata 2m x 1.50 m
  Gard lemn, Sinaia

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Gard 21 ml, 21 ml, 1,75m inaltime
  Gard lemn, Adunaţii-Copăceni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Doresc oferta pentru reparare gard exterior, L=30m ; H = 1 20m
  Gard lemn, Olteniţa

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Reinlocuire gard lemn pe cadru metalic, Lungimea totala : 243 + 247+ 247 +600
  Gard lemn, Timişoara

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, as dori un gard de lemn, cu fundatie, 250 inaltime , total 37 M,
  Gard lemn, Arad

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard din lemn, Lungime aprox. 60 m și înălțime 2 m
  Gard lemn, Brăila

  5738.04 RON la 9563.4 RON

  Prețul, Gard lemn 20m, 20m lungime, 3m inaltime
  Gard lemn, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Ofertă gard lemn cu materialele mele, Lungime 1800cm Inaltime 200cm
  Gard lemn, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Panou cu sipci de lemn de inaltime 1m, 40 ml
  Gard lemn, Timişoara

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Inlocuire gard vechi, 3200 x 180
  Gard lemn, Timişoara

  3042.9 RON la 5071.5 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Gard lemn lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  270+ Firme pentru Gard lemn
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă