Pentru zona

  Uși interior prețuri

  Prețurile ușilor glisante de interior variază în intervalul 500-2000lei, în funcție de tipul de uși glisante, de modul de deschidere și de materiale. Prețul unei uși de interior furniruite împreună cu tocul se ridică la 500-3000 lei/buc. Veți plăti un preț mai ridicat pentru o ușă glisantă de-a lungul peretelui și unul și mai mare în cazul sistemului de deschidere a ușii glisante în perete sau prin utilizarea ușilor din sticlă securizată. Cel mai puțin veți plăti pentru o ușă de interior din PVC de dimensiuni standard, al cărei preț se situează în jur de 600 lei/buc. Cele mai mari cheltuieli sunt în cazul ușilor interioare din aluminiu, ale căror prețuri se situează în jur de 700lei/buc. Termenul de livrare a unei uși este de regulă de la 1 la 2 luni. 112.

  Cui să încredințați aprovizionarea cu uși interioare? Trimiteți o cerere către montatorii de uși interioare din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere
  Verificați și:
  Usi glisante, prețul

  Prețul ușilor de interior


  Prețul ușilor de interior furniruite. Prețul ușilor de interior, furniruite, dimensiuni clasice.

  700 RON/buc

  PREȚ MINIM
  900.00 RON/buc

  PREȚ MEDIU
  1000 RON/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Uși interior

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Preț ușă lemn masiv interior

  Prețul pentru o ușă din lemn masiv pentru interior, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  Preț uși de aluminiu interior

  Prețul unei uși interioare din aluminiu, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Preț uși interior din PVC

  Preț uși interior din PVC, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Preț uși interior lemn

  Prețul unei uși interioare din lemn cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși interioare din lemn furniruit

  Prețul unei uși interioare din lemn furniruit, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși interioare glisante

  Prețul unei uși interioare glisante, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși interioare pliante (armonice) din PVC

  Prețul unei uși interioare pliante (armonice) din PVC


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși interioare pliante (armonice) din PVC, imitatie aluminiu

  Prețul unei uși interioare pliante (armonice) din PVC, imitație aluminiu


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși interioare pliante (armonice) din PVC, imitație fag

  Prețul unei uși interioare pliante (armonice) din PVC, imitație lemn (fag)


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Usi glisante


  Prețul ușilor glisante variază și depinde de mărimea foii de ușă, ghidajele alese, material și prelu...

  Verificați și: Uși glisante preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Uși de interior – tot ce trebuie să știți

  1. Uși de interior din lemn, aluminiu sau PVC

  Pe piață există o gamă variată de uși de interior din lemn, aluminiu sau PVC, care pot avea sau nu și părți vitrate. Astfel, aveți de unde alege și alegerea este exclusiv a dumneavoastră. Dar, este bine să armonizați materialul ușilor de interior cu tipul pardoselii (laminată, parchet) și cu pereții interiori. Ne referim aici la potrivirea armonioasă a culorilor și materialelor, care trebuie să se completeze și să se armonizeze vizual. Ușile din lemn pot fi din : arțar, mesteacăn, molid, mahagoni, fag, stejar etc. De asemenea, puteți alege uși de interior din lemn și sticlă, lemn și aluminiu și aluminiu și sticlă.

  O ușă din lemn elegantă și modernă dă un aspect deosebit camerei
  O ușă din lemn elegantă și modernă dă un aspect deosebit camerei

   

  1.1. Uși de interior din lemn

  Lemnul este materialul cel mai frecvent folosit la fabricarea ușilor de interior. Fiind un material natural, lemnul creează în locuință o atmosferă de căldură și intimitate. Ușile de interior din lemn sunt foarte variate, datorită diferitelor elemente decorative și a variantelor de culoare. Astfel, pentru orice apartament se pot găsi uși din lemn foarte potrivite, care pot fi furniruite, tratate cu lac alb sau înfrumusețate cu decoruri. Ușile din lemn pot fi clasice sau masive.

  Ușile de interior din lemn masiv se fabrică din panouri triplu-stratificate lipite încrucișat, cu grosimea de cca. 4 cm. În locul panourilor lipite încrucișat, se mai pot folosi: șipci de brad lipite și foi de furnir.

  1.2. Uși de interior furniruite

  Ușile de interior furniruite au aspectul unor uși din lemn masiv, dar sunt ușoare. Pe piață sunt disponibile câteva zeci de tipuri de furniruri din lemn. La producerea furnirurilor, se folosesc cel mai mult lemnul de nuc și cel de stejar. Acest fapt se datorează solidității și rezistenței, pe care aceste tipuri de lemn le au. Ușile furniruite pot avea o alcătuire diversă. Ele sunt acoperite cu o folie specială, care le dă un aspect modern și atrăgător. Aceste uși pot fi întreținute foarte ușor.

  1.3. Uși de interior din lemn cu panouri din sticlă

  Ușile de interior din lemn cu panouri din sticlă sunt deseori preferate, pentru că creează un efect deosebit de frumos în locuință. Panourile din sticlă permit intrarea luminii în cameră, chiar dacă ușa este închisă. Combinația lemn – sticlă este cea mai frecventă în cazul ușilor de interior glisante. La fabricarea unor astfel de uși de interior, se folosește sticlă securizată de calitate de diferite tipuri și cu modele variate.

  1.4. Uși de interior din sticlă

  Ușile din sticlă se folosesc pentru cazuri deosebite, atunci când dorim ca lumina să intre în încăpere, dar nu și zgomotul și curentul. Sticla este călită din motive de securitate. Aceasta poate fi și sablată, colorată, gravată sau lipită cu folii, pentru a se obține diferite efecte vizuale.

  1.5. Uși de interior din aluminiu

  Aluminiul se folosește mai mult la fabricarea ușilor de exterior, și aceasta datorită solidității sale și a protecției anti-efracție pe care o oferă. De fapt, nu avem nevoie de uși de interior din aluminiu, mai ales că ele sunt mult mai scumpe față de ușile din lemn. Dar, aluminiul se mai folosește la fabricarea ramelor ușilor glisante din sticlă.

  1.6. Uși de interior din PVC

  Deși ușile din lemn creează o atmosferă plăcută, caldă și intimă, ele sunt mai scumpe față de ușile din PVC. Ușile de interior din PVC au devenit în ultimul timp din ce în ce mai populare. Acestea facilitează o montare simplă și o mentenanță ușoară și ieftină. Ușile din PVC sunt de diferite tipuri. Ele sunt ușoare și au diferite mărimi, forme. Ușile de interior din PVC pot fi vopsite în diferite culori și pot imita lemnul. Balamalele lor sunt speciale și facilitează închiderea și deschiderea simplă și silențioasă a ușilor. Pentru că materialul este foarte ieftin, aceste uși pot fi echipate la un preț acceptabil și cu izolație fonică, sau pot avea motive și culori speciale.

  1.7. Uși de interior din pâslă

  Ușile de interior pliante sunt adeseori din PVC. Acestea sunt căptușite în partea interioară cu pâslă. Pâsla este un foarte bun izolator termic și fonic.

  2. Clasificare uși de interior

  După ce ați stabilit dimensiunile și materialul ușilor de interior, al treilea factor important, de care trebuie să țineți seama este modul de deschidere a acestora. Cu siguranță, că veți alege modul de deschidere a ușilor în funcție de amplasamentul elementelor de mobilier în camere, ca și de modul în care sunt dispuse camerele. De exemplu, alegerea unei uși clasice batante este exclusă, dacă aceasta ar limita mișcarea persoanelor, s-ar lovi de mobilă la deschidere s-au ar ocupa mult prea mult spațiu (în cazul spațiilor interioare mici).

  2.1. Uși de interior batante

  Ușile de interior batante sunt cele mai frecvent întâlnite în apartamente și case. Sistemul de deschidere al acestora este simplu, făcându-se cu ajutorul clanței. După cum am menționat anterior, ușile batante pot bloca anumite elemente de mobilier din spatele lor, atunci când se deschid, sau le pot lovi. Atunci când amplasam mobila, trebuie să ținem deci seamă de situația creată de ușa deschisă. Un element obligatoriu al ușilor de interior este tocul. Lățimea tocului este de obicei între 85 mm și 175 mm, dar poate fi chiar și mai mare - de 300 mm. Deschiderea și închiderea ușii este facilitată de balamalele, prin care ușa este fixată în toc. Ușile de interior batante sunt de cele mai multe ori din lemn și pot avea și panouri din sticlă. Vă vom da mai multe informații despre materialele din care sunt fabricate ușile de interior în continuarea articolului.

  Atunci când se dispune de suficient spațiu, ușa batantă este alegerea cea mai frecventă
  Atunci când se dispune de suficient spațiu, ușa batantă este alegerea cea mai frecventă

   

  2.2. Uși de interior glisante

  Ușile de interior glisante sunt adecvate mai ales pentru apartamente și camere mici. Le alegem, deci, atunci când dorim să folosim la maxim spațiul interior și să nu blocăm cu o ușă batantă o parte din spațiul încăperii. Ușile glisante sunt cele mai silențioase. Acestea sunt disponibile în diferite modele, având aspect foarte atrăgător. Ușile de interior glisante se mișcă pe șine, care pot fi montate numai în partea superioară – vorbim aici de uși glisante suspendate – sau atât în partea superioară, cât și în partea inferioară. Ușa de interior glisantă se poate deschide în perete sau de-a lungul peretelui. Printre dezavantajele prezentate de ușile de interior glisante se numără și etanșeitatea mai scăzută. Acest lucru este valabil mai ales în cazul ușilor glisante, care se deschid de-a lungul peretelui.

  Ușile glisante ocupă foarte puțin spațiu și sunt practice mai ales în cazul camerelor mici
  Ușile glisante ocupă foarte puțin spațiu și sunt practice mai ales în cazul camerelor mici

   

  2.3. Uși de interior pliante

  După cum indică și denumirea lor, ușile de interior pliante se deschid prin pliere. În ultimul timp, astfel de uși se întâlnesc din ce în ce mai des în casele moderne. Ele au funcția de perete despărțitor. De exemplu, se folosesc între bucătărie și sufragerie, pentru a împiedica intrarea mirosului de mâncare în aceasta din urmă. Ușile de interior pliante nu necesită un montaj pretențios și nu prezintă limite legate de dimensiunile, pe care le pot avea. Aceste uși pot fi montate chiar și pe o lungime de 18 m.

  Ușile pliante se folosesc pentru dulapuri și ca pereți despărțitori
  Ușile pliante se folosesc pentru dulapuri și ca pereți despărțitori

   

  3. Uși de interior speciale

  3.1. Aspectul creat de tipul clanței

  Clanțele ușilor au atât un rol funcțional, cât și unul estetic. Acestea pot fi fabricate din diferite materiale și pot avea forme variate. Materialul cel mai des folosit la fabricarea clanțelor este aluminiul, care este urmat de alamă, oțel inoxidabil, PVC și, uneori, și de lemn. Există clanțe în formă de L sau mânere rotunde, care por fi fixe sau rotative. Mânerele rotunde se folosesc, de obicei, la ușile de intrare, atunci când se dorește îngreunarea accesului și, deci, mărirea siguranței locuinței. Clanțele pot fi cu sild, cu rozetă cheie, cu mâner trăgător, cu mecanism de închidere și blocare etc.

  3.2. Alegerea tocului pentru ușa de interior

  Tocurile ușilor sunt ramele care se montează în golul de ușă împreună cu balamalele în care se fixează aripa ușii. Tocul ușii are atât un rol funcțional, cât și unul estetic. El trebuie să se potrivească cu aripa ușii, să fie rezistent la stres mecanic, oscilații ale temperaturii și umiditate. Majoritatea tocurilor sunt fabricate din lemn masiv și PAL. Există însă și tocuri din PVC, aluminiu, sau materiale combinate.

  Un efect foarte special și modern îl creează ușile cu tocuri ascunse, care fac să fie vizibilă numai fanta subțire dintre ușă și perete, tocul fiind complet ascuns sub tencuială respectiv sub o placă din ghips-carton. Tocul din aluminiu al ușii și balamalele ascunse trebuie să fie montate înainte de tencuire și zugrăvire, pentru ca executantul să poată prelucra fin elementele de contact dintre ușă și perete, și să le facă invizibile.

  3.3. Ce stil doresc să aibă ușa de interior?

  Alegeți cu grijă stilul ușilor de interior, în funcție de efectele dorite și de armonizarea estetică a tuturor elementelor. Țineți cont de tipul imobilului în care veți monta ușile: este un imobil nou sau vechi? Clasic sau modern? Este vorba de o locuință sau de un spațiu cu scop lucrativ? Ce culori și materiale predomină în imobil? Doriți să ascundeți ușile sau să le evidențiați? Doriți uși înalte sau uși largi? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta foarte mult să alegeți stilul de ușă cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

  Ușile de interior clasice au tocuri severe și evidențiate, ornamente sau vitralii, care dau impresia intrării într-un castel. În schimb, ușile moderne se caracterizează prin linii curate și compoziții plate. De obicei, acestea sunt din aluminiu sau din lemn. Ușile fabricate în stil minimalist sunt complet ”lipsite de caracter”. De exemplu, unele au tocurile ascunse. Accentul se pune pe aripa ușii, care poate fi neutrală sau cu textură bogată sau imprimată. Cu siguranță, că nu puteți face nici o greșeală, dacă vă consultați mai întâi cu un designer de interior și alegeți uși de interior executate la comandă.

  3.4. Uși de interior ignifuge

  Ușile de interior ignifuge se folosesc atunci când se urmărește împiedicarea producerii de incendii sau încetinirea acestora. În cazul caselor de locuit, ușa ignifugă se montează la camera în care se află centrala termică, pentru a proteja restul casei, de un eventual incendiu provocat de centrală. Ușile ignifuge pot fi din oțel, din aluminiu sau din lemn. Ușa ignifugă trebuie să fie permanent închisă pentru a împiedica împrăștierea fumului și a focului în caz de incendiu. Ușile ignifuge obișnuite opresc răspândirea incendiului timp de 30 minute (EI30), iar cele mai scumpe timp de maxim 90 minute (EI90). Atunci când cumpărați o ușă ignifugă, acordați atenție etichetei de identificare, pe care trebuie să fie menționate organul, care eliberează certificatul de calitate, gradul de protecție împotriva incendiilor pe care îl asigură ușa, denumirea producătorului și numărul documentului.

  4. Ce dimensiuni poate avea ușa de interior

  Înainte de a cumpăra ușile de interior și a le monta, trebuie să cunoaștem exact dimensiunile, pe care acestea trebuie să le aibă. Bineînțeles, că dimensiunile ușilor depind și de camerele la care sunt montate. Astfel ușile de serviciu, ușa băii și a cămărilor au o lățime de 75-80 cm, în timp ce lățimea ușilor camerelor de locuit este de până la 120 cm. Ușile destinate invalizilor trebuie să aibă o lățime de cel puțin 90 cm.

  5. Lucrări la ușa de interior

  5.1. Montajul unei uși de interior

  Montarea ușilor de interior este o lucrare care cere exactitate. Aceasta dacă dorim ca ușile să se deschidă și închidă normal, fără a se lăsa în jos și fără a lovi tocurile. Mai întâi se verifică deschizătura de ușă, care trebuie să aibă linii drepte și să fie cu 3-4 cm mai lată și cu 1-2 cm mai înaltă ca suprafața exterioară a tocului. Și podeaua trebuie să fie netedă în zona ușii. Tocul se montează în golul de ușă în poziție complet verticală și se fixează cu șipci de distanțare. Apoi se amplasează aripa ușii, se umple fanta cu izolație, se taie spuma în surplus, se scot distanțierele și se montează aripa ușii și clanța acesteia.

  5.2. Ușa de interior executată la comandă

  Atunci când doriți uși de interior speciale, cu aspect deosebit, cu un mod de deschidere deosebit sau cu dimensiuni care nu sunt standard, puteți comanda execuția lor la un tâmplar. Pregătiți o schiță a ușii și descrieți-i tâmplarului dorințele dvs. Ușile executate la comandă vor fi adaptate complet la dorințele dumneavoastră. Dați frâu liber imaginației.

  5.3. Reparații la ușa de interior

  Ușile se pot defecta din cauza stresului mecanic sau a umidității. Aripa ușii se poate lăsa în jos sau se poate îndoi, tocurile se pot umfla, balamalele pot scârțâi, iar elementele metalice pot rugini. În astfel de cazuri, veți avea nevoie de servicii de service și reparații pentru ușile de interior. Reparatorii ușilor se ocupă de: repararea ușilor din lemn, a încuietoarelor, a ușilor glisante, a garniturilor, ungerea balamalelor, montarea pieselor de schimb, înlocuirea sticlei sparte și alte reparații. În anumite cazuri de uzură accentuată, este bine să se înlocuiască ușile în întregime.

  6. Cât vom plăti pentru o ușă de interior?

  Prețurile ușilor de interior depind de dimensiuni, modul de deschidere, tehnologia execuției, material și producător. De regulă, ușile de interior din PVC sunt cele mai ieftine. Prețurile pe care le prezentăm mai jos sunt prețuri medii. Acestea depind și de producător sau marcă. Prețurile nu includ TVA și nici costul montării!

  6.1. Uși de interior batante - preț

  Ușile de interior batante din PVC au prețurile cele mai scăzute, acestea variind între 150,00 – 300,00 EUR. Ușile de interior din lemn pot avea un preț cu 100% mai ridicat față de cele din PVC, și anume între 350,00 – 700,00 EUR. Cel mai scumpe sunt ușile din aluminiu, care pot costa chiar și 1.000,00 EUR.

  Prețurile ușilor de interior din lemn masiv încep de la 300,00 EUR și pot atinge chiar și 600,00 EUR. Ele depind de tipul lemnului, execuție, balamale, ca și de alte caracteristici.

  Pentru o ușă de interior furniruită în execuție bazică veți plăti în jur de 250,00 EUR. Dar, ușile furniruite speciale pot costa chiar și 650,00 EUR.

  6.2. Uși de interior glisante - preț

  Prețurile ușilor de interior glisante variază între 450,00 – 750,00 EUR. Acestea depind de tipul ușilor, modul de deschidere și material. De obicei, ușile glisante, care conțin sticlă călită, sunt mai scumpe.

  6.3. Uși de interior pliante - preț

  Ușile pliante au prețurile cele mai avantajoase. Acestea se folosesc ca pereți despărțitori temporari. De obicei, lamelele lor sunt din plastic. Prețurile ușilor de interior pliante variază între 45,00 – 200,00 EUR. Cele mai ieftine sunt cele cu lamele din PVC, care costă în jur de 45,00 EUR; urmează ușile pliante cu lamele care imită lemnul (de fag), pentru care veți plăti aproximativ 100,00 EUR. Ușile pliante cele mai scumpe sunt cele care au lamele, care imită aluminiul. Acestea costă aproximativ 200,00 EUR.

  6.4. Tabel comparativ - prețuri uși de interior

  Tipul ușii Materialul Prețul orientativ
  Ușă de interior batantă PVC 150,00 – 300,00 EUR
    Lemn-furnir 250,00 – 650,00 EUR
    Lemn masiv 350,00 – 700,00 EUR
    Aluminiu max. 1.000,00 EUR
  Ușă de interior glisantă   450,00 – 750,00 EUR
  Ușă de interior pliantă PVC min. 45,00 EUR
    PVC imitația lemnului min. 100,00 EUR
    PVC imitația aluminiului min. 200,00 EUR


  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși interior?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Tâmplarie PVC

  4 ferestre 106x180 cm cu supralumina fixa 50cm si jos 2 canate mobile cu dubla deschidere, si o usa dubla 2canate mobile cu supralumina fixa 50cm sus prag aluminiu infundata jos la 70cm
  din pin sa fie esenta si culoare stejar auriu 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Tamplarie PVC și aluminiu

  Buna ziua!
  Va solicit 2 oferte pentru usa intrare bloc,una din aluminiu,cealaltă din PVC,cu toate accesoriile.
  Dimensiune: 144/207cm.Dubla deschidere și geam termopan la partea superioară.
  Mulțumesc anticipat.

  Stanciu 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  Foaie usa interior cu geam

  Înlocuire foi usa interioarape toc metalic 652.05 RON la 1086.75 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, 5 usi interio cu montaj inclus, 90x211x24, 90x211x24,93x210x24,90x206x17,90x207x16
  Uși interior, Dumbrăviţa

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Buna ziua am o ușă făcută arcada, as vrea sa o trsorfm in dreptunghi, 1
  Uși interior, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Achizitionare si montaj 4 usi interior, 4 buc
  Uși interior, Vâlcele

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Masuratori, achizitionare si montaj usi de interior, 7 buc
  Uși interior, Focşani

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, 6 uși interior, 6 uși 85/90 /210
  Uși interior, Baba Ana

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ușă cu sistem de glisare pe perete cu fixare sus, 1 ușă glisantă pe perete 80 - 200 cm
  Uși interior, Negreşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Usi duble interior la comanda, 3.38 L x 2.47 H
  Uși interior, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, 2 usi glisante, 2 buc
  Uși interior, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, 4 ferestre si o usa termopan, 4 x 90 x 126 cm, 84 x 181 cm
  Uși interior, Bixad

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Usi de interior, 5 buc
  Uși interior, Hunedoara

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Achiziționare și montaj ușa, 1 buc
  Uși interior, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Achiziționare și montaj ușa interioară, 1 buc
  Uși interior, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Usi interior cu supralumina, 5 usi de apartament
  Uși interior, Viforâta

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usi interior și montaj, 4 buc
  Uși interior, Bucureşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Rafturi bibliotecă și ușă interioar, 5 rafturi și o ușă
  Uși interior, Făgăraş

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Achiziționare și montaj uși interior, 12 buc
  Uși interior, Târgovişte

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Tâmplarie PVC, Usa glisanta gol 80x195 cm-interior
  Uși interior, Mangalia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, 6 usi interior in com Crivat, 6 buc
  Uși interior, Olteniţa

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Achiziționare + montaj usi, 6 buc
  Uși interior, Brad

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Schimbare 2 usi interior apartament, 2,h=200,l=86
  Uși interior, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Uși interio, achiziționare + montaj, 4 buc
  Uși interior, Satu Mare

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Usi de interior din aluminiu, 2 buc
  Uși interior, Răducăneni

  1564.92 RON la 2608.2 RON

  Prețul, Usi interior, 10 buc
  Uși interior, Ploieşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, O usa interior, 1 usa
  Uși interior, Arad

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Uși de lemn masiv, 7 usi
  Uși interior, Răstoliţa

  6955.2 RON la 11592 RON

  Prețul, Usi duble la comanda, 1 BUC
  Uși interior, Braşov

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Usi interior, 3 uși interior și 2 tocuri
  Uși interior, Petroşani

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usa interior sufragerie, 1 buc, 193/86 cm
  Uși interior, Orăştie

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Usa de spaiz cu toc, 1 buc
  Uși interior, Cehu Silvaniei

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Montaj uși, 6 buc din care una dubla
  Uși interior, Câmpulung

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Uși interioar, 3 buc
  Uși interior, Constanţa

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Usa interior bucatarie 2 canate, 1 buc L=190 cm, H=248 cm
  Uși interior, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usi interior, 5 buc
  Uși interior, Feteşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usa intre holul mic si holul mare, usa de tranzitie: din sticla si lemn, 1 buc
  Uși interior, Dej

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, 3 usi de interior, 2 usi L200cn× l 90cn si 1 usa L200cn× l80cn
  Uși interior, Petrila

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usa din Tei pentru baie, cu toc si geam mic, 1 buc
  Uși interior, Sita Buzăului

  869.4 RON la 1449 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Uși interior lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  295+ Firme pentru Uși interior
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă