Usi interior preturi

Prețurile ușilor glisante de interior variază în intervalul 500-2000lei, în funcție de tipul de uși glisante, de modul de deschidere și de materiale. Prețul unei uși de interior furniruite împreună cu tocul se ridică la 500-3000 lei/buc. Veți plăti un preț mai ridicat pentru o ușă glisantă de-a lungul peretelui și unul și mai mare în cazul sistemului de deschidere a ușii glisante în perete sau prin utilizarea ușilor din sticlă securizată. Cel mai puțin veți plăti pentru o ușă de interior din PVC de dimensiuni standard, al cărei preț se situează în jur de 600 lei/buc. Cele mai mari cheltuieli sunt în cazul ușilor interioare din aluminiu, ale căror prețuri se situează în jur de 700lei/buc. Termenul de livrare a unei uși este de regulă de la 1 la 2 luni. 112.

Cui să încredințați aprovizionarea cu uși interioare? Trimiteți o cerere către montatorii de uși interioare din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE
Verificați și:
Usi glisante, prețul

PREȚUL UȘILOR DE INTERIOR


Prețul ușilor de interior furniruite.Prețul ușilor de interior, furniruite, dimensiuni clasice.

700 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
1000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Usi interior preturi

ALTE PREȚURI PENTRU UȘI INTERIOR

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul unei uși interioare din PVC

Prețul unei uși interioare din PVC, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare din lemn

Prețul unei uși interioare din lemn cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare din aluminiu

Prețul unei uși interioare din aluminiu, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare din lemn masiv

Prețul unei uși interioare din lemn masiv, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare din lemn furniruit

Prețul unei uși interioare din lemn furniruit, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare glisante

Prețul unei uși interioare glisante, cu dimensiunea 85 (90) x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare pliante (armonica) din

Prețul unei uși interioare pliante (armonica) din PVC


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare pliante (armonica) din

Prețul unei uși interioare pliante (armonica) din PVC, imitație lemn (fag)


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși interioare pliante (armonica) din

Prețul unei uși interioare pliante (armonica) din PVC, imitatie aluminiu


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Usi glisante


Prețul ușilor glisante variază și depinde de mărimea foii de ușă, ghidajele alese, material și prelu...

Verificați și: Usi glisante pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Uși de interior – tot ce trebuie să știți

1. Uși de interior din lemn, aluminiu sau PVC

Pe piață există o gamă variată de uși de interior din lemn, aluminiu sau PVC, care pot avea sau nu și părți vitrate. Astfel, aveți de unde alege și alegerea este exclusiv a dumneavoastră. Dar, este bine să armonizați materialul ușilor de interior cu tipul pardoselii (laminată, parchet) și cu pereții interiori. Ne referim aici la potrivirea armonioasă a culorilor și materialelor, care trebuie să se completeze și să se armonizeze vizual. Ușile din lemn pot fi din : arțar, mesteacăn, molid, mahagoni, fag, stejar etc. De asemenea, puteți alege uși de interior din lemn și sticlă, lemn și aluminiu și aluminiu și sticlă.

O ușă din lemn elegantă și modernă dă un aspect deosebit camerei
O ușă din lemn elegantă și modernă dă un aspect deosebit camerei

 

1.1. Uși de interior din lemn

Lemnul este materialul cel mai frecvent folosit la fabricarea ușilor de interior. Fiind un material natural, lemnul creează în locuință o atmosferă de căldură și intimitate. Ușile de interior din lemn sunt foarte variate, datorită diferitelor elemente decorative și a variantelor de culoare. Astfel, pentru orice apartament se pot găsi uși din lemn foarte potrivite, care pot fi furniruite, tratate cu lac alb sau înfrumusețate cu decoruri. Ușile din lemn pot fi clasice sau masive.

Ușile de interior din lemn masiv se fabrică din panouri triplu-stratificate lipite încrucișat, cu grosimea de cca. 4 cm. În locul panourilor lipite încrucișat, se mai pot folosi: șipci de brad lipite și foi de furnir.

1.2. Uși de interior furniruite

Ușile de interior furniruite au aspectul unor uși din lemn masiv, dar sunt ușoare. Pe piață sunt disponibile câteva zeci de tipuri de furniruri din lemn. La producerea furnirurilor, se folosesc cel mai mult lemnul de nuc și cel de stejar. Acest fapt se datorează solidității și rezistenței, pe care aceste tipuri de lemn le au. Ușile furniruite pot avea o alcătuire diversă. Ele sunt acoperite cu o folie specială, care le dă un aspect modern și atrăgător. Aceste uși pot fi întreținute foarte ușor.

1.3. Uși de interior din lemn cu panouri din sticlă

Ușile de interior din lemn cu panouri din sticlă sunt deseori preferate, pentru că creează un efect deosebit de frumos în locuință. Panourile din sticlă permit intrarea luminii în cameră, chiar dacă ușa este închisă. Combinația lemn – sticlă este cea mai frecventă în cazul ușilor de interior glisante. La fabricarea unor astfel de uși de interior, se folosește sticlă securizată de calitate de diferite tipuri și cu modele variate.

1.4. Uși de interior din sticlă

Ușile din sticlă se folosesc pentru cazuri deosebite, atunci când dorim ca lumina să intre în încăpere, dar nu și zgomotul și curentul. Sticla este călită din motive de securitate. Aceasta poate fi și sablată, colorată, gravată sau lipită cu folii, pentru a se obține diferite efecte vizuale.

1.5. Uși de interior din aluminiu

Aluminiul se folosește mai mult la fabricarea ușilor de exterior, și aceasta datorită solidității sale și a protecției anti-efracție pe care o oferă. De fapt, nu avem nevoie de uși de interior din aluminiu, mai ales că ele sunt mult mai scumpe față de ușile din lemn. Dar, aluminiul se mai folosește la fabricarea ramelor ușilor glisante din sticlă.

1.6. Uși de interior din PVC

Deși ușile din lemn creează o atmosferă plăcută, caldă și intimă, ele sunt mai scumpe față de ușile din PVC. Ușile de interior din PVC au devenit în ultimul timp din ce în ce mai populare. Acestea facilitează o montare simplă și o mentenanță ușoară și ieftină. Ușile din PVC sunt de diferite tipuri. Ele sunt ușoare și au diferite mărimi, forme. Ușile de interior din PVC pot fi vopsite în diferite culori și pot imita lemnul. Balamalele lor sunt speciale și facilitează închiderea și deschiderea simplă și silențioasă a ușilor. Pentru că materialul este foarte ieftin, aceste uși pot fi echipate la un preț acceptabil și cu izolație fonică, sau pot avea motive și culori speciale.

1.7. Uși de interior din pâslă

Ușile de interior pliante sunt adeseori din PVC. Acestea sunt căptușite în partea interioară cu pâslă. Pâsla este un foarte bun izolator termic și fonic.

2. Clasificare uși de interior

După ce ați stabilit dimensiunile și materialul ușilor de interior, al treilea factor important, de care trebuie să țineți seama este modul de deschidere a acestora. Cu siguranță, că veți alege modul de deschidere a ușilor în funcție de amplasamentul elementelor de mobilier în camere, ca și de modul în care sunt dispuse camerele. De exemplu, alegerea unei uși clasice batante este exclusă, dacă aceasta ar limita mișcarea persoanelor, s-ar lovi de mobilă la deschidere s-au ar ocupa mult prea mult spațiu (în cazul spațiilor interioare mici).

2.1. Uși de interior batante

Ușile de interior batante sunt cele mai frecvent întâlnite în apartamente și case. Sistemul de deschidere al acestora este simplu, făcându-se cu ajutorul clanței. După cum am menționat anterior, ușile batante pot bloca anumite elemente de mobilier din spatele lor, atunci când se deschid, sau le pot lovi. Atunci când amplasam mobila, trebuie să ținem deci seamă de situația creată de ușa deschisă. Un element obligatoriu al ușilor de interior este tocul. Lățimea tocului este de obicei între 85 mm și 175 mm, dar poate fi chiar și mai mare - de 300 mm. Deschiderea și închiderea ușii este facilitată de balamalele, prin care ușa este fixată în toc. Ușile de interior batante sunt de cele mai multe ori din lemn și pot avea și panouri din sticlă. Vă vom da mai multe informații despre materialele din care sunt fabricate ușile de interior în continuarea articolului.

Atunci când se dispune de suficient spațiu, ușa batantă este alegerea cea mai frecventă
Atunci când se dispune de suficient spațiu, ușa batantă este alegerea cea mai frecventă

 

2.2. Uși de interior glisante

Ușile de interior glisante sunt adecvate mai ales pentru apartamente și camere mici. Le alegem, deci, atunci când dorim să folosim la maxim spațiul interior și să nu blocăm cu o ușă batantă o parte din spațiul încăperii. Ușile glisante sunt cele mai silențioase. Acestea sunt disponibile în diferite modele, având aspect foarte atrăgător. Ușile de interior glisante se mișcă pe șine, care pot fi montate numai în partea superioară – vorbim aici de uși glisante suspendate – sau atât în partea superioară, cât și în partea inferioară. Ușa de interior glisantă se poate deschide în perete sau de-a lungul peretelui. Printre dezavantajele prezentate de ușile de interior glisante se numără și etanșeitatea mai scăzută. Acest lucru este valabil mai ales în cazul ușilor glisante, care se deschid de-a lungul peretelui.

Ușile glisante ocupă foarte puțin spațiu și sunt practice mai ales în cazul camerelor mici
Ușile glisante ocupă foarte puțin spațiu și sunt practice mai ales în cazul camerelor mici

 

2.3. Uși de interior pliante

După cum indică și denumirea lor, ușile de interior pliante se deschid prin pliere. În ultimul timp, astfel de uși se întâlnesc din ce în ce mai des în casele moderne. Ele au funcția de perete despărțitor. De exemplu, se folosesc între bucătărie și sufragerie, pentru a împiedica intrarea mirosului de mâncare în aceasta din urmă. Ușile de interior pliante nu necesită un montaj pretențios și nu prezintă limite legate de dimensiunile, pe care le pot avea. Aceste uși pot fi montate chiar și pe o lungime de 18 m.

Ușile pliante se folosesc pentru dulapuri și ca pereți despărțitori
Ușile pliante se folosesc pentru dulapuri și ca pereți despărțitori

 

3. Uși de interior speciale

3.1. Aspectul creat de tipul clanței

Clanțele ușilor au atât un rol funcțional, cât și unul estetic. Acestea pot fi fabricate din diferite materiale și pot avea forme variate. Materialul cel mai des folosit la fabricarea clanțelor este aluminiul, care este urmat de alamă, oțel inoxidabil, PVC și, uneori, și de lemn. Există clanțe în formă de L sau mânere rotunde, care por fi fixe sau rotative. Mânerele rotunde se folosesc, de obicei, la ușile de intrare, atunci când se dorește îngreunarea accesului și, deci, mărirea siguranței locuinței. Clanțele pot fi cu sild, cu rozetă cheie, cu mâner trăgător, cu mecanism de închidere și blocare etc.

3.2. Alegerea tocului pentru ușa de interior

Tocurile ușilor sunt ramele care se montează în golul de ușă împreună cu balamalele în care se fixează aripa ușii. Tocul ușii are atât un rol funcțional, cât și unul estetic. El trebuie să se potrivească cu aripa ușii, să fie rezistent la stres mecanic, oscilații ale temperaturii și umiditate. Majoritatea tocurilor sunt fabricate din lemn masiv și PAL. Există însă și tocuri din PVC, aluminiu, sau materiale combinate.

Un efect foarte special și modern îl creează ușile cu tocuri ascunse, care fac să fie vizibilă numai fanta subțire dintre ușă și perete, tocul fiind complet ascuns sub tencuială respectiv sub o placă din ghips-carton. Tocul din aluminiu al ușii și balamalele ascunse trebuie să fie montate înainte de tencuire și zugrăvire, pentru ca executantul să poată prelucra fin elementele de contact dintre ușă și perete, și să le facă invizibile.

3.3. Ce stil doresc să aibă ușa de interior?

Alegeți cu grijă stilul ușilor de interior, în funcție de efectele dorite și de armonizarea estetică a tuturor elementelor. Țineți cont de tipul imobilului în care veți monta ușile: este un imobil nou sau vechi? Clasic sau modern? Este vorba de o locuință sau de un spațiu cu scop lucrativ? Ce culori și materiale predomină în imobil? Doriți să ascundeți ușile sau să le evidențiați? Doriți uși înalte sau uși largi? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta foarte mult să alegeți stilul de ușă cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Ușile de interior clasice au tocuri severe și evidențiate, ornamente sau vitralii, care dau impresia intrării într-un castel. În schimb, ușile moderne se caracterizează prin linii curate și compoziții plate. De obicei, acestea sunt din aluminiu sau din lemn. Ușile fabricate în stil minimalist sunt complet ”lipsite de caracter”. De exemplu, unele au tocurile ascunse. Accentul se pune pe aripa ușii, care poate fi neutrală sau cu textură bogată sau imprimată. Cu siguranță, că nu puteți face nici o greșeală, dacă vă consultați mai întâi cu un designer de interior și alegeți uși de interior executate la comandă.

3.4. Uși de interior ignifuge

Ușile de interior ignifuge se folosesc atunci când se urmărește împiedicarea producerii de incendii sau încetinirea acestora. În cazul caselor de locuit, ușa ignifugă se montează la camera în care se află centrala termică, pentru a proteja restul casei, de un eventual incendiu provocat de centrală. Ușile ignifuge pot fi din oțel, din aluminiu sau din lemn. Ușa ignifugă trebuie să fie permanent închisă pentru a împiedica împrăștierea fumului și a focului în caz de incendiu. Ușile ignifuge obișnuite opresc răspândirea incendiului timp de 30 minute (EI30), iar cele mai scumpe timp de maxim 90 minute (EI90). Atunci când cumpărați o ușă ignifugă, acordați atenție etichetei de identificare, pe care trebuie să fie menționate organul, care eliberează certificatul de calitate, gradul de protecție împotriva incendiilor pe care îl asigură ușa, denumirea producătorului și numărul documentului.

4. Ce dimensiuni poate avea ușa de interior

Înainte de a cumpăra ușile de interior și a le monta, trebuie să cunoaștem exact dimensiunile, pe care acestea trebuie să le aibă. Bineînțeles, că dimensiunile ușilor depind și de camerele la care sunt montate. Astfel ușile de serviciu, ușa băii și a cămărilor au o lățime de 75-80 cm, în timp ce lățimea ușilor camerelor de locuit este de până la 120 cm. Ușile destinate invalizilor trebuie să aibă o lățime de cel puțin 90 cm.

5. Lucrări la ușa de interior

5.1. Montajul unei uși de interior

Montarea ușilor de interior este o lucrare care cere exactitate. Aceasta dacă dorim ca ușile să se deschidă și închidă normal, fără a se lăsa în jos și fără a lovi tocurile. Mai întâi se verifică deschizătura de ușă, care trebuie să aibă linii drepte și să fie cu 3-4 cm mai lată și cu 1-2 cm mai înaltă ca suprafața exterioară a tocului. Și podeaua trebuie să fie netedă în zona ușii. Tocul se montează în golul de ușă în poziție complet verticală și se fixează cu șipci de distanțare. Apoi se amplasează aripa ușii, se umple fanta cu izolație, se taie spuma în surplus, se scot distanțierele și se montează aripa ușii și clanța acesteia.

5.2. Ușa de interior executată la comandă

Atunci când doriți uși de interior speciale, cu aspect deosebit, cu un mod de deschidere deosebit sau cu dimensiuni care nu sunt standard, puteți comanda execuția lor la un tâmplar. Pregătiți o schiță a ușii și descrieți-i tâmplarului dorințele dvs. Ușile executate la comandă vor fi adaptate complet la dorințele dumneavoastră. Dați frâu liber imaginației.

5.3. Reparații la ușa de interior

Ușile se pot defecta din cauza stresului mecanic sau a umidității. Aripa ușii se poate lăsa în jos sau se poate îndoi, tocurile se pot umfla, balamalele pot scârțâi, iar elementele metalice pot rugini. În astfel de cazuri, veți avea nevoie de servicii de service și reparații pentru ușile de interior. Reparatorii ușilor se ocupă de: repararea ușilor din lemn, a încuietoarelor, a ușilor glisante, a garniturilor, ungerea balamalelor, montarea pieselor de schimb, înlocuirea sticlei sparte și alte reparații. În anumite cazuri de uzură accentuată, este bine să se înlocuiască ușile în întregime.

6. Cât vom plăti pentru o ușă de interior?

Prețurile ușilor de interior depind de dimensiuni, modul de deschidere, tehnologia execuției, material și producător. De regulă, ușile de interior din PVC sunt cele mai ieftine. Prețurile pe care le prezentăm mai jos sunt prețuri medii. Acestea depind și de producător sau marcă. Prețurile nu includ TVA și nici costul montării!

6.1. Uși de interior batante - preț

Ușile de interior batante din PVC au prețurile cele mai scăzute, acestea variind între 150,00 – 300,00 EUR. Ușile de interior din lemn pot avea un preț cu 100% mai ridicat față de cele din PVC, și anume între 350,00 – 700,00 EUR. Cel mai scumpe sunt ușile din aluminiu, care pot costa chiar și 1.000,00 EUR.

Prețurile ușilor de interior din lemn masiv încep de la 300,00 EUR și pot atinge chiar și 600,00 EUR. Ele depind de tipul lemnului, execuție, balamale, ca și de alte caracteristici.

Pentru o ușă de interior furniruită în execuție bazică veți plăti în jur de 250,00 EUR. Dar, ușile furniruite speciale pot costa chiar și 650,00 EUR.

6.2. Uși de interior glisante - preț

Prețurile ușilor de interior glisante variază între 450,00 – 750,00 EUR. Acestea depind de tipul ușilor, modul de deschidere și material. De obicei, ușile glisante, care conțin sticlă călită, sunt mai scumpe.

6.3. Uși de interior pliante - preț

Ușile pliante au prețurile cele mai avantajoase. Acestea se folosesc ca pereți despărțitori temporari. De obicei, lamelele lor sunt din plastic. Prețurile ușilor de interior pliante variază între 45,00 – 200,00 EUR. Cele mai ieftine sunt cele cu lamele din PVC, care costă în jur de 45,00 EUR; urmează ușile pliante cu lamele care imită lemnul (de fag), pentru care veți plăti aproximativ 100,00 EUR. Ușile pliante cele mai scumpe sunt cele care au lamele, care imită aluminiul. Acestea costă aproximativ 200,00 EUR.

6.4. Tabel comparativ - prețuri uși de interior

Tipul ușii Materialul Prețul orientativ
Ușă de interior batantă PVC 150,00 – 300,00 EUR
  Lemn-furnir 250,00 – 650,00 EUR
  Lemn masiv 350,00 – 700,00 EUR
  Aluminiu max. 1.000,00 EUR
Ușă de interior glisantă   450,00 – 750,00 EUR
Ușă de interior pliantă PVC min. 45,00 EUR
  PVC imitația lemnului min. 100,00 EUR
  PVC imitația aluminiului min. 200,00 EUR


LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂMONTAJ 4 USI DE INTERIOR

Bună ziua,

De montat 4 usi de interior

Mulțumesc 869.4 4.83 la 1449 RON


........

ÎNLOCUIT 6 USI INTERIOARE

Bună ziua,

Doresc sa inlocuiesc 6 usi de bloc interioare , 1 de bucatarie 1 de baie 2 la sufrag. si camera, 2 usi de balcon care au geam in laterala
Balcoanele sunt inchise cu termopan si as dori usi de termopan la iesire in balcoane. Celelalte 4 usi interioare din furnir. Doresc ferm sa incep lucrarea intre 7 si 12 mai, de aceea am nevoie de un estimativ aproximativ plus minus 15% este ok.

Multumesc 869.4 4.83 la 1449 RON


........

UȘI TERMOPAN INTERIOR

Bună ziua,

Uși termopan interior 168x68 cm culoare maro.

Mulțumesc 1738.8 4.83 la 2898 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, USA INTERIOR, INALTIME 1,83 LATIME 0.88
Uși interior, Vatra Dornei

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, USA INTERIOR PVC , 1 BUC
Uși interior, Sighişoara

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, USA INTERIOR CULISABILA BAIE DORMITOR., 1BUC
Uși interior, Câmpulung

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ USA METALICA INTRARE APARTAMENT, 2M X 0,95M
Uși interior, Bârlad

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, USA INTERIOR , FARA TOCURI , DIN 2 FOI , CU IZOLATIE IN INTERIOR, 208/90/5
Uși interior, Piteşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, USI INTERIOR APARTAMENT ALBE LEMN , 7 BUC
Uși interior, Petroşani

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, USA ARMONICA PVC , 198/74 CM
Uși interior, Piteşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, USA INTERIOR ȘI SCARA RETRACTABILA PT POD, 1
Uși interior, Bran

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, USI DE INTERIOR, LEMN, 10
Uși interior, Pericei

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, UȘA PVC INTERIOR, APROX 2,2 X 0,8 M
Uși interior, Ciorăşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, USA INTERIOR BAIE 68/204 DIN ALUMINIU SAU PVC CU DESCHIDERE GLISANTA., 1 USA 68/204
Uși interior, Tunari

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, 2 USI DE INTERIOR DIN LEMN, MODEL JAPONEZ, O USA BATANTA, O USA GLISANTA CU 3 CANATE
Uși interior, Cluj-Napoca

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ECHIPA MONTAJ UȘI DE STICLA - COLABORARE CU SHOWROOM-UL NOSTRU DE UȘI, VARIABIL IN FUNCTIE DE COMENZI
Uși interior, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, USI INTERIOR PE LUNA PENTRU EXPORT, 100 BUC
Uși interior, Bucureşti

869400 RON la 1449000 RON

PREȚUL, 1 USA DE APARTAMENT DEMONTAT&MONTAT NOUA USA, 1 BUC
Uși interior, Bucureşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, USI APARTAMENT CU 2 CAMERE , 4 BUC
Uși interior, Craiova

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, USI INTERIOR CU FEREASTRĂ DEASUPRA, 5 BUC
Uși interior, Sibiu

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, 4 USI DIN LEMN DE BRAD, LA COMANDA PT INTERIOR , 4 BUC
Uși interior, Predeal

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, INLOCUIRE DOUA USI, 2 BUC
Uși interior, Soroştin

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, USI INTERIOR, 4 BUC
Uși interior, Piteşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, USI LA INTERIOR + MONTAJ, 18 BUC
Uși interior, Timişoara

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, UȘI CULISANTE,UȘI INTERIOR, 4
Uși interior, Bucecea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, O UȘĂ CU BOLTĂ, 1 BUC
Uși interior, Nădlac

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, 3 USI ,INTERIOR, 3 BUC
Uși interior, Baia Mare

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, DOUA USI INTERIOR DIN LEMN, 2 BUC
Uși interior, Constanţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, USI INTERIOR CU INALTIMEA 191±, 10-20
Uși interior, Lupeni

4781.7 RON la 7969.5 RON

PREȚUL, DOUĂ UȘI DIN LEMN , 2 BUC
Uși interior, Paulian

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, USI DE PLASTIC ALB PT TINTARI 4 USI SI 8 FERESTRE , 4 USI SI 8 FERESTRE
Uși interior, Mediaş

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, DEMONTARE, MASURARE, MONTARE UȘI , 3 BUC
Uși interior, Bucureşti

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, USA TERMOPAN DE INTERIOR, GLISANTA SAU NORMALA DUPA O CONSULTATIE
Uși interior, Chitila

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, USA INTERIOR , ALBĂ 79 LĂȚIME 159 LINGIME
Uși interior, Corabia

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, UȘI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT, 4 BUC
Uși interior, Băile Herculane

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, USI INTERIOR, GOL PERETE 0.89M, 078M, ALBE, 8 BUCATI, 8 BUC
Uși interior, Cerneteaz

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, 3 UȘI INTERIOARE , 3 BUC
Uși interior, Vulcan

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, 3 USI INTERIOR, 17 CM - 19 CM
Uși interior, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, USI INTERIOR, 4 BUC
Uși interior, Cocora

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Uși interior lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

235+ FIRME PENTRU UȘI INTERIOR
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul UȘI INTERIOR?

 • Uși interior Bucureşti
 • Uși interior Cluj-Napoca
 • Uși interior Constanţa
 • Uși interior Dumbrăveni
 • Uși interior Iaşi
 • Uși interior Timişoara
 • Uși interior Alba Iulia
 • Uși interior Arad
 • Uși interior Bacău
 • Uși interior Baia Mare
 • Uși interior Bârlad
 • Uși interior Bistriţa
 • Uși interior Botoşani
 • Uși interior Brăila
 • Uși interior Braşov
 • Uși interior Buzău
 • Uși interior Călăraşi
 • Uși interior Craiova
 • Uși interior Deva
 • Uși interior Drobeta-Turnu Severin
 • Uși interior Focşani
 • Uși interior Galaţi
 • Uși interior Giurgiu
 • Uși interior Hunedoara
 • Uși interior Mediaş
 • Uși interior Oradea
 • Uși interior Piatra-Neamţ
 • Uși interior Piteşti
 • Uși interior Ploieşti
 • Uși interior Râmnicu Vâlcea
 • Uși interior Reşiţa
 • Uși interior Roman
 • Uși interior Satu Mare
 • Uși interior Sfântu Gheorghe
 • Uși interior Sibiu
 • Uși interior Slatina
 • Uși interior Slobozia
 • Uși interior Suceava
 • Uși interior Târgovişte
 • Uși interior Târgu Jiu
 • Uși interior Târgu Mureş
 • Uși interior Tulcea
 • Uși interior Turda
 • Uși interior Vaslui
 • Uși interior Zalău
 • Uși interior Abrud
 • Uși interior Adjud
 • Uși interior Agnita
 • Uși interior Aiud
 • Uși interior Aleşd
 • Uși interior Alexandria
 • Uși interior Amara
 • Uși interior Anina
 • Uși interior Aninoasa
 • Uși interior Ardud
 • Uși interior Avrig
 • Uși interior Azuga
 • Uși interior Babadag
 • Uși interior Baia de Aramă
 • Uși interior Baia de Arieş
 • Uși interior Baia Sprie
 • Uși interior Băile Govora
 • Uși interior Băile Herculane
 • Uși interior Băile Olăneşti
 • Uși interior Băile Tuşnad
 • Uși interior Băileşti
 • Uși interior Bălan
 • Uși interior Bălceşti
 • Uși interior Balş
 • Uși interior Băneasa
 • Uși interior Baraolt
 • Uși interior Bechet
 • Uși interior Beclean
 • Uși interior Beiuş
 • Uși interior Berbeşti
 • Uși interior Bereşti
 • Uși interior Bicaz
 • Uși interior Blaj
 • Uși interior Bocşa
 • Uși interior Boldeşti-Scăeni
 • Uși interior Bolintin-Vale
 • Uși interior Borşa
 • Uși interior Borsec
 • Uși interior Brad
 • Uși interior Bran
 • Uși interior Breaza
 • Uși interior Brezoi
 • Uși interior Broşteni
 • Uși interior Bucecea
 • Uși interior Budeşti
 • Uși interior Buhuşi
 • Uși interior Bumbeşti-Jiu
 • Uși interior Buşteni
 • Uși interior Buziaş
 • Uși interior Cajvana
 • Uși interior Calafat
 • Uși interior Călan
 • Uși interior Călimăneşti
 • Uși interior Câmpeni
 • Uși interior Câmpia Turzii
 • Uși interior Câmpina
 • Uși interior Câmpulung
 • Uși interior Câmpulung Moldovenesc
 • Uși interior Caracal
 • Uși interior Caransebeş
 • Uși interior Carei
 • Uși interior Cavnic
 • Uși interior Căzăneşti
 • Uși interior Cehu Silvaniei
 • Uși interior Cernavodă
 • Uși interior Chişineu-Criş
 • Uși interior Ciacova
 • Uși interior Cisnădie
 • Uși interior Codlea
 • Uși interior Comăneşti
 • Uși interior Comarnic
 • Uși interior Copşa Mică
 • Uși interior Corabia
 • Uși interior Costeşti
 • Uși interior Covasna
 • Uși interior Cristuru Secuiesc
 • Uși interior Cugir
 • Uși interior Curtea de Argeş
 • Uși interior Curtici
 • Uși interior Dăbuleni
 • Uși interior Darabani
 • Uși interior Dărmăneşti
 • Uși interior Dej
 • Uși interior Deta
 • Uși interior Dolhasca
 • Uși interior Dorohoi
 • Uși interior Drăgăneşti
 • Uși interior Drăgăneşti-Olt
 • Uși interior Drăgăşani
 • Uși interior Dragomireşti
 • Uși interior Eforie
 • Uși interior Făgăraş
 • Uși interior Făget
 • Uși interior Fălticeni
 • Uși interior Făurei
 • Uși interior Feteşti
 • Uși interior Fieni
 • Uși interior Fierbinţi-Târg
 • Uși interior Filiaşi
 • Uși interior Flămânzi
 • Uși interior Frasin
 • Uși interior Fundulea
 • Uși interior Găeşti
 • Uși interior Gătaia
 • Uși interior Geoagiu
 • Uși interior Gheorgheni
 • Uși interior Gherla
 • Uși interior Ghimbav
 • Uși interior Gura Humorului
 • Uși interior Hârlău
 • Uși interior Hârşova
 • Uși interior Haţeg
 • Uși interior Horezu
 • Uși interior Huedin
 • Uși interior Huşi
 • Uși interior Ianca
 • Uși interior Iernut
 • Uși interior Ineu
 • Uși interior Însurăţei
 • Uși interior Întorsura Buzăului
 • Uși interior Isaccea
 • Uși interior Jibou
 • Uși interior Lehliu-Gară
 • Uși interior Lipova
 • Uși interior Liteni
 • Uși interior Livada
 • Uși interior Luduş
 • Uși interior Lugoj
 • Uși interior Lupeni
 • Uși interior Mangalia
 • Uși interior Mărăşeşti
 • Uși interior Marghita
 • Uși interior Medgidia
 • Uși interior Miercurea Nirajului
 • Uși interior Miercurea Sibiului
 • Uși interior Miercurea-Ciuc
 • Uși interior Mihăileşti
 • Uși interior Milişăuţi
 • Uși interior Mioveni
 • Uși interior Mizil
 • Uși interior Moineşti
 • Uși interior Moldova Nouă
 • Uși interior Moreni
 • Uși interior Motru
 • Uși interior Murfatlar
 • Uși interior Murgeni
 • Uși interior Nădlac
 • Uși interior Năsăud
 • Uși interior Năvodari
 • Uși interior Negreşti
 • Uși interior Negreşti-Oaş
 • Uși interior Negru Vodă
 • Uși interior Nehoiu
 • Uși interior Novaci
 • Uși interior Nucet
 • Uși interior Ocna Mureş
 • Uși interior Ocna Sibiului
 • Uși interior Ocnele Mari
 • Uși interior Odobeşti
 • Uși interior Odorheiu Secuiesc
 • Uși interior Olteniţa
 • Uși interior Oneşti
 • Uși interior Orăştie
 • Uși interior Oraviţa
 • Uși interior Orşova
 • Uși interior Oţelu Roşu
 • Uși interior Ovidiu
 • Uși interior Panciu
 • Uși interior Pâncota
 • Uși interior Paşcani
 • Uși interior Pătârlagele
 • Uși interior Pecica
 • Uși interior Petrila
 • Uși interior Petroşani
 • Uși interior Piatra-Olt
 • Uși interior Plopeni
 • Uși interior Podu Iloaiei
 • Uși interior Pogoanele
 • Uși interior Potcoava
 • Uși interior Predeal
 • Uși interior Pucioasa
 • Uși interior Răcari
 • Uși interior Rădăuţi
 • Uși interior Râmnicu Sărat
 • Uși interior Râşnov
 • Uși interior Recaş
 • Uși interior Reghin
 • Uși interior Roşiori de Vede
 • Uși interior Rovinari
 • Uși interior Roznov
 • Uși interior Rupea
 • Uși interior Săcele
 • Uși interior Săcueni
 • Uși interior Salcea
 • Uși interior Sălişte
 • Uși interior Săliştea de Sus
 • Uși interior Salonta
 • Uși interior Sângeorgiu de Pădure
 • Uși interior Sângeorz-Băi
 • Uși interior Sânnicolau Mare
 • Uși interior Sântana
 • Uși interior Sărmaşu
 • Uși interior Săveni
 • Uși interior Scorniceşti
 • Uși interior Sebeş
 • Uși interior Sebiş
 • Uși interior Segarcea
 • Uși interior Seini
 • Uși interior Sighetu Marmaţiei
 • Uși interior Sighişoara
 • Uși interior Simeria
 • Uși interior Şimleu Silvaniei
 • Uși interior Sinaia
 • Uși interior Siret
 • Uși interior Slănic
 • Uși interior Slănic-Moldova
 • Uși interior Solca
 • Uși interior Şomcuta Mare
 • Uși interior Sovata
 • Uși interior Ştefăneşti
 • Uși interior Ştefăneşti
 • Uși interior Ştei
 • Uși interior Strehaia
 • Uși interior Sulina
 • Uși interior Tălmaciu
 • Uși interior Ţăndărei
 • Uși interior Târgu Bujor
 • Uși interior Târgu Cărbuneşti
 • Uși interior Târgu Frumos
 • Uși interior Târgu Lăpuş
 • Uși interior Târgu Neamţ
 • Uși interior Târgu Ocna
 • Uși interior Târgu Secuiesc
 • Uși interior Târnăveni
 • Uși interior Tăşnad
 • Uși interior Tăuţii-Măgherăuş
 • Uși interior Techirghiol
 • Uși interior Tecuci
 • Uși interior Teiuş
 • Uși interior Ţicleni
 • Uși interior Tismana
 • Uși interior Titu
 • Uși interior Topliţa
 • Uși interior Topoloveni
 • Uși interior Turceni
 • Uși interior Turnu Măgurele
 • Uși interior Ulmeni
 • Uși interior Ungheni
 • Uși interior Uricani
 • Uși interior Urlaţi
 • Uși interior Urziceni
 • Uși interior Valea lui Mihai
 • Uși interior Vălenii de Munte
 • Uși interior Vânju Mare
 • Uși interior Vaşcău
 • Uși interior Vatra Dornei
 • Uși interior Vicovu de Sus
 • Uși interior Victoria
 • Uși interior Videle
 • Uși interior Vişeu de Sus
 • Uși interior Vlăhiţa
 • Uși interior Vulcan
 • Uși interior Zărneşti
 • Uși interior Zimnicea
 • Uși interior Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate