Terase din lemn pret

Care este prețul unei terase din lemn? Acesta depinde de dimensiunile terasei (minimum 3 x 3 m), material (lemn, piatră, ceramică), modul de instalare, teren (drept sau înclinat) și, nu în ultimul rând, și de furnizor. Prețul unei terase din lemn de zadă siberiană pe substructură până la înălțimea de 20 cm este 60-100 lei/m2.

Cui să încredințați montarea unei terase din lemn? Trimiteți o cerere către executanții de terase din lemn din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNEI TERASE DIN LEMN


Prețul unei terase din lemn. Prețul unei terase din lemn de zadă siberiană pe substructură de până la înălțimea de 20 cm.

60 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
100 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Terase din lemn pret

ALTE PREȚURI PENTRU TERASE DIN LEMN

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Terase din lemn – tot ce trebuie să știți

Construirea unei terase din lemn este un proiect minunat, pe care îl puteți planifica pentru sezonul cald. Terasele din lemn sunt locuri ideale pentru primirea prietenilor și a familiei, pentru picnicuri, jocuri, stat la soare și alte activități plăcute în aer liber. Cu intenția de a vă ușura planificarea și executarea unei terase din lemn frumoase, am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Terasele din lemn sunt un loc ideal pentru petrecerea timpului liber, pentru picnicuri, jocuri, stare la soare și alte activități plăcute în aer liber.
Terasele din lemn sunt un loc ideal pentru petrecerea timpului liber, pentru picnicuri, jocuri, stare la soare și alte activități plăcute în aer liber.

1. Ce trebuie să știm despre terasele din lemn?

1.1. Terasele din lemn pot avea stiluri variate

Dacă doriți să vă construiți o terasă din lemn, trebuie să știți că aveți posibilitatea de a alege dintre o varietate de stiluri diferite. Mai întâi, stabiliți dacă doriți o terasă mică, pentru uz personal și întâlniri mai restrânse cu prietenii și membrii familiei sau preferați să vă construiți o terasă mare, unde să puteți găzdui chiar și petreceri în toată regula. Apoi, decideți cum doriți să arate terasa dumneavoastră.

1.2. Ce mărime să aibă terasa din lemn?

Factorul decisiv pentru terasa dumneavoastră va fi dimensiunea pe care doriți ca aceasta să o aibă. Poate veți dori doar o mică terasă, pe care să luați în fiecare seară de vară cina cu partenerul dumneavoastră. În acest caz, terasa nu vă va costa mult, pentru că veți avea nevoie de o cantitate redusă de materiale și de lucrări mai puțin ample. Dar, poate că veți prefera să vă comandați o terasă mare, unde să puteți găzdui frecvent oaspeți. Terasa poate fi amplasată în fața casei sau în spatele acesteia și se poate prelungi și de-a lungul unui colț al casei, dacă aveți curte mare. În acest fel, veți avea spațiu și pentru grătare, mese, scaune și multe alte elemente, iar oaspeții dumneavoastră vor avea suficient spațiu pentru a socializa.

2. Terasa din lemn poate fi executată din diferite materiale

Una dintre cele mai ieftine modalități prin care puteți extinde  spațiul de locuit al casei dumneavoastră este de a construi o terasă, care este ca un fel de cameră de zi în aer liber. Costul construirii unei terase în aer liber depinde în principal de dimensiunile terasei și de materialele din care aceasta va fi realizată. Pentru a afla mai multe despre avantajele și dezavantajele pe care le prezintă diferitele materiale de construcții utilizate la construirea unei terase din lemn – care pot fi: lemn natural, lemn tratat sub presiune și materiale compozite -, dar și despre costurile acestora, nu trebuie decât să citiți acest articol până la capăt.

2.1. Terase din lemn natural

Terasa din lemn natural este plăcută la atingere și pe timp călduros rămâne mai răcoroasă decât terasele construite din alte materiale. Pinul este cea mai ieftină alegere (dar și cea mai puțin durabilă). Un alt avantaj al lemnului natural este acela că absoarbe apa. Astfel, terasa este mai puțin umedă pe timp de ploaie sau dacă terasa se află lângă o piscină. Unele tipuri de lemn – inclusiv lemnul de zadă, zadă siberiană, secvoia și cedrul - sunt mai rezistente pentru că nu putrezesc ușor și, de asemenea, sunt mai rar deteriorate de către insecte față de alte tipuri de lemn. Pentru ca plăcile de lemn să arate bine de la an la an, tratați-le cu ulei sau cu soluții  protectoare în fiecare an.

Lemnul de tec este un tip de lemn deosebit de durabil, dar este și una dintre cele mai scumpe opțiuni. Dacă vă puteți permite un cost mai mare - având în vedere și durata de viață mai îndelungată a terasei din lemn de tec - acesta ar putea fi, la urma urmei, o alegere rezonabilă. Majoritatea speciilor de lemn capătă cu timpul o culoare gri-argintie dacă nu sunt tratate. Dacă aveți de gând să tratați lemnul cu lac, atunci va trebui să îl lăcuiți din nou în fiecare an. Vopsirea lemnului sau tratarea lui cu ulei îi va prelungi durata de viață. Speciile tropicale de lemn sunt mai dense și mai uleioase, ceea ce înseamnă că nu se deformează și, de asemenea, sunt mai durabile. Pe lângă faptul că prețul lor mai ridicat, un alt dezavantaj al lor este acela că sunt mai greu de prelucrat. Aceste specii de lemn sunt, de exemplu: ipe, mahon, cambara și meranti, care provin din America Centrală și de Sud și din Filipine.

2.2. Lemn prelucrat sub presiune

Ce este lemnul tratat sub presiune? Tratarea lemnului sub presiune este un proces de conservare a acestuia, care ajută ca lemnul să reziste la agenții externi, îi împiedică putrezirea și face ca lemnul să respingă insectele și microorganismele. Cele mai frecvente substanțe chimice utilizate pentru tratarea sub presiune a lemnului sunt cuprul cuaternar alcalin (ACQ), azolul de cupru (CA) și azolul de cupru micronizat (MCA). Lemnul tratat sub presiune pentru terase este cu aproximativ 50% mai ieftin față de plăcile din lemn natural, netratate, destinate construirii de terase.

2.3. WPC și materiale compozite

Materialele compozite pentru terase combină plasticul cu fibrele din lemn. De obicei, montajul lor este puțin mai scump față de montajul unor scânduri din lemn. Cu toate acestea, plăcile din materiale compozite nu au nevoie să fie vopsite sau unse cu ulei și restaurate. Sunt foarte durabile - vă puteți aștepta ca o terasă din materiale compozite să reziste până la 25 de ani - ceea ce înseamnă că veți avea costuri mai mici cu repararea terasei și înlocuirea elementelor deteriorate, putând face deci economii pe termen lung. Sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Iar învelișurile de acoperiș din materiale compozite pot fi, de asemenea, vopsite în aproape orice culoare doriți.

2.4. Terase din bambus

Terasele cu pardoseala din bambus constituie o noutate pe piața noastră. Plăcile din bambus sunt realizate prin lipirea fibrelor de bambus sub presiune. Bambusul este un material foarte stabil și durabil, care are un singur dezavantaj, și anume acela că este predispus la crăpături. Veți preveni aceste probleme tratându-l în fiecare an cu ulei sau cu alt mijloc adecvat de protecție împotriva acțiunii negative a razelor solare.

3. Puteți executa singuri terasa din lemn sau veți angaja niște profesioniști?

Dacă vă doriți doar o terasă mică și simplă, probabil că o veți putea construi singuri. Terasele cu un singur nivel sunt mai ușor și mai rapid de construit. Dar, în orice caz trebuie să vă asigurați că fundația pe care vă construiți terasa este una solidă. De asemenea, construcția interioară a terasei va trebui să fie fixată corespunzător, pentru a menține terasa stabilă. În cazul în care doriți o terasă cu mai multe niveluri, cu scări, curbată și în care să montați și un jacuzzi etc., cel mai bine este să angajați executanți specializați în domeniu.

3.1. Dimensiunile și proiectarea unei terase din lemn

Una dintre cele mai importante etape ale construirii unei terase este execuția corectă a măsurătorilor și verificarea repetată a acestora. Numai în acest fel vă veți puteți asigura că materialele de construcție vor fi în cantitate potrivită și adecvate. Mai ales la colțuri sau lângă gard, nu veți avea prea mult loc pentru greșeli. De asemenea, este important să aveți elementele de fixare adecvate pentru asamblarea terasei, deoarece în caz contrar stabilitatea terasei poate fi afectată foarte mult. Dacă utilizați materiale compozite, aveți grijă la dimensiunile maxime ale elementelor (lungimea maximă a plăcilor) și nu le depășiți, mai ales atunci când construiți scările terasei. Pentru a construi corect o terasă, trebuie să se ia în considerare mai mulți factori. Înainte de a începe construirea terasei, este bine să aveți o idee conceptuală detaliată despre cum ar trebui să fie terasa. Metoda de execuție și prețul final al terasei depind de forma, dimensiunile și nivelurile acesteia, ca și de tipul de material ales. De asemenea, dacă vă decideți să vă construiți singuri terasa, atunci nu va trebui să plătiți manopera.

3.2. Sfaturi pentru execuția unei terase din lemn

Odată ce ați făcut planurile de bază pentru terasă, ați decis cât de mare va fi aceasta și în ce scop va servi, este timpul pentru a cumpăra toate materialele necesare și a începe să o construiți. Este important să știți cum să instalați corect terasa, indiferent dacă ea va fi din lemn dur sau din materiale compozite. De asemenea, veți dori să stabiliți cum va arăta terasa. Asigurați-vă că aceasta se va potrivi cu casa și zona înconjurătoare. Înainte de a începe să montați scândurile terasei, asigurați-vă că lemnul este uscat corespunzător. Acest lucru va reduce contractarea și dilatarea lemnului și va crește stabilitatea terasei. Lăsați un spațiu liber de cel puțin 18 centimetri sub consolele, care au laturile deschise, pentru a crește ventilația încrucișată. Atunci când tăiați plăcile la lungimea corectă, asigurați-vă că le și fixați în următoarele 24 de ore. Dacă montați plăci compozite, trebuie să fiți conștienți de dilatarea acestora odată cu creșterea temperaturii. Aceasta este o problemă pe care lemnul dur natural nu o are, însă materialele compozite da, deoarece sunt fabricate din plastic. Aceasta înseamnă că puntea terasei se va extinde și se va contracta în funcție de temperaturile exterioare, fiind expusă vremii calde și reci de-a lungul anului.

3.3. Protecția pentru terasa din lemn

Odată ce ați ridicat construcția interioară și ați așezat lemnul pe ea, vă puteți felicita, pentru că ați încheiat deja lucrările cele mai dificile. Acum este necesar doar să tratați terasa cu un mijloc de protecție adecvat, pentru a o proteja de toate influențele externe nefavorabile la care este expusă și care ar putea cauza probleme fără aplicarea acestui mijloc de protecție. Protejarea terasei este aproape la fel de importantă ca și construirea ei corectă. După ce ați aplicat mijlocul de protecție adecvat pe suprafața terasei, stropiți-o cu apă pentru a testa, dacă lemnul absoarbe sau nu apa. Dacă picăturile de apă sunt absorbite de lemn, va trebui să mai aplicați încă un strat de protecție.

3.4. Utilarea respectiv decorarea terasei

Odată ce terasa este montată, urmează cea mai distractivă parte a proiectului. Utilizați energia dumneavoastră creativă și începeți să vă amenajați terasa. Utilarea terasei pornește de la scopul, pe care aceasta o va avea. Dacă veți invita  adesea oaspeți pe terasă, utilați-o cu o masă mare și scaune confortabile, în care oaspeții să se poată relaxa. Dacă doriți să gătiți afară în sezonul cald, veți avea nevoie de o bucătărie sau de un grătar în aer liber. Amplasați umbrele mari pe terasă, în funcție de traseul soarelui de-a lungul zilei. Astfel, dumneavoastră și oaspeții pe care îi veți primi pe terasă veți fi feriți de căldura arzătoare a verii. Veți adăuga farmec terasei dumneavoastră, dacă veți amplasa ghivece mari cu plante și flori pe marginile terasei. Puteți confecționa singuri ghivecele sau le puteți cumpăra de la un magazin de produse și echipamente pentru grădină.

Plantați în ele plante aromatice și flori colorate, pentru a înviora terasa. Pentru a vă asigura intimitatea și a vă proteja de privirile indiscrete ale vecinilor și trecătorilor, puteți folosi un ecran. Acest lucru va face din terasa dumneavoastră un spațiu intim și privat, iar ecranul va servi și ca protecție împotriva vântului. Pentru a vă proteja împotriva soarelui și a insectelor vă puteți monta și o copertină. Aceasta vă va permite să stați confortabil în aer liber în lunile călduroase. Dați un aspect unic și personalizat terasei, prin folosirea de decorațiuni la alegere. De exemplu, dacă locuiți aproape de mare și vă place să navigați, utilizați decorațiuni cu tematică nautică și, în ceea ce privește culorile, alegeți o combinați de albastru cu alb. Ocupați-vă și de iluminarea terasei. Cumpărați câteva corpuri de iluminat și amplasați-le astfel încât să creați o lumină plăcută atunci când vă bucurați de briza serii în companie familiei sau a prietenilor. Pentru a crea o atmosferă plăcută și odihnitoare, cumpărați perne frumoase și confortabile pentru scaune, în culorile dumneavoastră preferate.

4. Mentenanța unei terase din lemn

Va trebui să vă ocupați de mentenanța terasei pe tot parcursul anului, pentru a vă asigura că aceasta va rezista în bune condiții timp de un deceniu sau mai mult. Dacă terasa dvs. are un aspect puțin murdar, puteți îndepărta murdăria cu un produs de curățat special, destinat teraselor din lemn. Dacă este necesar, uleiați de mai multe ori pe an terasa, după ce ați curățat-o. Pentru a menține terasa ca nouă, curățați imediat orice resturi de mâncare sau băutură, care cad pe podea. Dacă din greșeală va curge pe podeaua terasei o substanță acidă sau de culoare închisă, cum ar fi vinul, aceasta poate lăsa pete permanente pe lemn, așa că ștergeți substanța de pe podea cât mai curând posibil. Odată ce terasa dvs. va fi terminată, vă puteți bucura de ea pe tot parcursul anului.

4.1. Inspectarea regulată a stării în care se află terasa din lemn

Una dintre metodele principale pentru o bună întreținere a unei terase din lemn este inspectarea regulată a stării ei. Verificați, dacă nu cumva anumite scânduri au putrezit și mai verificați și stabilitatea structurală a terasei. Vara este perioada cea mai potrivită pentru a verifica starea terasei, deoarece aerul este cald și uscat în același timp. Atunci când inspectați terasa, acordați o atenție specială zonelor în care aceasta se unește cu fațada casei și ia contact cu solul. Ca parte a inspecției, pășiți pe fiecare placă și verificați dacă este fixată ferm de structura interioară. Dacă observați șuruburi metalice ridicate, îndepărtați-le și înlocuiți-le cu șuruburi din lemn. Umpleți găurile din scânduri cu material de umplere din lemn, pentru exterior. De asemenea, înlocuiți orice alt element metalic, care pare ruginit. Măturați terasa în mod regulat, mai ales toamna, când frunzele cad din pomi.

4.2. Înlocuirea părților deteriorate

Poate fi necesar să înlocuiți din când în când câte o placă sau două rupte sau deteriorate. Folosiți un ciocan pentru a le separa de structura interioară și tăiați plăci noi, cu lungimea potrivită. Alegeți același tip de lemn și tratați-l cu același mijloc de protecție ca și pe restul scândurilor. Bineînțeles, că plăcile nou incorporate vor ieși în evidență, pentru că cele vechi vor fi deja oxidate și de culoare gri. Cu timpul și plăcile noi vor căpăta o culoare gri, ca și cele vechi. Vă mai dăm încă un sfat: dacă constatați că s-au deteriorat destul de multe plăci, atunci poate este mai bine să le înlocuiți pe toate, pentru a reînnoi aspectul terasei, care va fi astfel uniform. În acest fel, veți asigura integritate structurală a terasei.

4.3. Cum se întreține și curăță podeaua terasei

O parte componentă a muncii de îngrijire a terasei o constituie curățarea ei profundă o dată pe an. Cea mai bună perioadă pentru a face acest lucru este atunci când temperaturile sunt plăcute, nici prea ridicate, nici prea scăzute - de exemplu, primăvara. Înainte de a curăța bine podeaua terasei, îndepărtați de pe aceasta întregul mobilier și tot ce mai aveți amplasat pe ea, ca și ghivecele cu plante. Măturați bine podeaua. Folosiți un cuțit pentru a îndepărta orice murdărie persistentă rămasă între scândurile podele, care nu poate fi curățată cu mătura. Curățați terasa cu un produs de curățare biodegradabil, care îndepărtează și mucegaiul. Apoi, periați-o bine și clătiți-o cu apă, cu ajutorul unui furtun de grădină. Terasa mai poate fi spălată și cu un aparat de curățat cu presiune. Dacă alegeți această variantă, respectați strict instrucțiunile de folosire a aparatului, pentru a nu deteriora lemnul. Nu utilizați un astfel de aparat cu înaltă presiune pe o terasă alcătuită din plăci din materiale compozite, deoarece acesta le poate deteriora. Vă mai dăm încă un sfat: curățați gardul din lemn al terasei folosind un produs de curățare și frecând de jos în sus. Dacă curățați gardul în direcție de sus în jos, este posibil să împroșcați podeaua cu picături de detergent, care poate lăsa urme pe ea.

4.4. Reînnoirea lacului sau a vopselei de protecție

La fiecare câțiva ani, este necesar să reînnoiți stratul protector al terasei din lemn. Acest lucru va îmbunătăți aspectul terasei și, în același timp, îl va proteja de agenții externi nefavorabili. Unele produse folosite la protejarea lemnului trebuie să fie aplicate în fiecare an sau chiar de mai multe ori pe an, în timp ce altele se aplică doar o dată la câțiva ani și dau rezultate optime. Dacă aveți o terasă nouă, cu scânduri din lemn încă netratate, lăsați-o să se ”adapteze” la condițiile exterioare timp de aproximativ 60 până la 90 de zile înainte de a aplica mijlocul de protecție. În cazul unei terase mai vechi, efectuați un test cu picături de apă. Se toarnă câteva picături de apă pe scânduri. Dacă plăcile din lemn absorb apa, terasa are cu siguranță nevoie de un nou strat protector împotriva acțiunii apei. Atunci când aplicați mijlocul de protecție, acoperiți plantele sau arbuștii din apropierea terasei cu folii de plastic, astfel încât să nu le pulverizați cu detergenți sau lacuri. Aplicați temporar o bandă protectoare pe linia ce unește terasa cu fațada casei. Utilizați un răzuitor de vopsea pentru a îndepărta particulele de vopsea sau de lac desprinse de pe suprafața terasei. Folosiți o perie tare pentru a îndepărta petele și murdăria. Înainte de a vopsi terasa, curățați-o așa cum este descris la pasul 3. Vă mai dăm încă un sfat: nu folosiți o perie metalică pe lemn moale, deoarece aceasta îl poate deteriora.

4.5. Cum se șlefuiește terasa din lemn

Dacă intenționați să vopsiți podeaua terasei, șlefuiți suprafața înainte de a aplica vopseaua, pentru ca lemnul să o absoarbă mai bine. Șlefuirea face și ca suprafața lemnului să fie mai netedă. Șlefuiți terasa pentru a îndepărta particulele de vopsea veche și a o netezi. Poate că va fi nevoie să șlefuiți gardul manual, cu un burete abraziv. Pentru șlefuirea terasei, utilizați șmirghel cu o granulație de 60 sau 80, iar pentru șlefuirea gardului acesteia un șmirghel cu granulația de 80 sau 100. După șlefuire, aspirați bine suprafața. Vă dăm și un sfat privitor la protecția dumneavoastră personală: atunci când șlefuiți suprafețele terase, purtați întotdeauna o mască de față și ochelari de protecție, pentru a vă proteja în mod eficient fața și ochii.

4.6. Cum se lăcuiește sau vopsește terasa din lemn

Înainte de a aplica stratul de protecție, asigurați-vă că terasa s-a uscat timp de cel puțin două zile. Începeți cu aplicarea lacului pe garduri cu o perie, cu mișcări de sus și în jos, până la podeaua terasei. Folosiți o perie cu peri naturali pentru a aplica produse pe bază de ulei și o perie cu peri sintetici pentru aplicarea unor produse pe bază de apă.

Puteți aplica soluția protectoare cu diferite obiecte de lăcuit: role, bureți, perii. Acoperiți bine și suprafețele dintre plăci. Lăsați ca mijlocul de protecție să se absoarbă în textura plăcilor conform instrucțiunilor și îndepărtați orice exces cu o cârpă. Soluția protectoare are nevoie de timp pentru a se absorbi în lemn, dar se usucă rapid, așa că evitați aplicarea ei în lumina directă a soarelui. Lemnul poros poate avea nevoie de două straturi de lac, pentru o acoperire uniformă. Majoritatea teraselor nu trebuie să fie vopsite și pe partea inferioară, mai ales dacă sunt realizate din lemn tratat sub presiune. Vă mai dăm încă un sfat: lucrați în secțiuni mici, pentru a asigura uniformitatea culorii și acoperirea corespunzătoare cu lac a suprafețelor. Apoi, așteptați cel puțin 24 de ore, până când suprafețele sunt complet uscate. După aceea, scoateți benzile adezive de protecție și puneți la loc mobilierul pe terasă, în locația dorită.

4.7. Sfaturi pentru mentenanța unei terase din lemn

Prin întreținerea atentă a terasei din lemn, îi asigurați o durată de viață îndelungată și un aspectul frumos permanent.

Iată ce sfaturi vă dăm pentru mentenanța terasei din lemn:

- mutați periodic mobilierului terasei dintr-o parte în alta, inclusiv ghivecele cu plante, grătarul și eventualele leagăne pentru copii, pentru a preveni ca lumina soarelui să decoloreze inegal terasa și ca apa și mucegaiul să se acumuleze sub ele.

- nu utilizați covoare din materiale naturale, care pot reține umezeala. Este mai puțin probabil să aveți această problemă cu covoarele din plastic sau sintetice.

- tăiați arbuștii și copacii din apropierea terasei până la cel puțin 12 centimetri față de puntea acesteia, pentru a împiedica atât apariția lichenilor și a mucegaiul, cât și putrezirea lemnului.

- dacă observați că unele plăci sunt curbate sau ridicate, șlefuiți-le pentru a le alinia cu plăcile adiacente.

- când amestecați cu apă o soluție de curățat pentru lemn foarte murdar, folosiți mai puțină apă și mai mult detergent. Acest lucru poate fi deosebit de eficient în cazul teraselor, care au fost neglijate mult timp.

- dacă folosiți mai multe recipiente cu vopsea atunci când vopsiți terasa, amestecați mai întâi întreaga vopsea  într-o găleată mai mare și apoi puneți-o în mai multe recipiente. Astfel, terasa va avea o culoare uniformă.

- luați în considerare utilizarea unei soluții de impermeabilizare cu un pulverizator cu pompă. Aplicați soluția de impermeabilizare direct pe plăcile uscate și lăsați-o să se usuce timp de 24 de ore.

- umpleți orice eventuale crăpături dintre scânduri cu umplutură pentru lemn, apoi șlefuiți până la omogenizare.

- majoritatea panourilor din materiale compozite nu au nevoie de soluții de protecție. Unele dintre acestea pot fi însă vopsite cu produse concepute pentru materiale compozite, care să le restabilească sau să le îmbunătățească aspectul.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂTERASA LEMN

Bună ziua,

Doresc o terasă din lemn, 9x4,5 m. Exact ca in poza!

Mulțumesc 3042.9 4.83 la 5071.5 RON


........

TERASA LEMN FARA FUNDATIE

Bună ziua,

Doresc terasa lemn fara fundatie asezata pe strat de pietris, forma trapez conform schitei atasate.

Mulțumesc 2173.5 4.83 la 3622.5 RON


........

INLOCUIRE LEMNARIE TERASA

Bună ziua,

Terasa este la bloc, inchisa cu sipci orizontale de lemn. Lemnul e deteriorat si doresc sa il inlocuiesc.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, RESTAURARE TERASĂ DIN LEMN, 87
Terase din lemn, Remetea Mare

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, OFERTĂ TERASĂ DIN LEMN, CASUTA DE DEPOZITARE, 7 X 4 M
Terase din lemn, Dumbrăviţa

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, CARPORT LEMN SAU METAL, DE SINE-STATATOR, CU STALPI PE PAHARE BETON, 24 (4X6) MP
Terase din lemn, Dudu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SCHIMBARE BRAD CU WPC PENTRU UN PONTON PE APĂ, 6,1 X 6,1 M
Terase din lemn, Afumaţi

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, TERASA SUPRATERANA DE LEMN , 3X7M
Terase din lemn, Câmpina

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, TERASA ACOPERITA, LATIME 7 M.; LUNGIME 12 M.
Terase din lemn, Bârsău

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, LEMN PODEA PENTRU TERASA EXTERIOARA (NEAPOERITA), 6MX5M
Terase din lemn, Cocani

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, LEMNARIA PENTRU TERASA, 5X7M
Terase din lemn, Lunca de Sus

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, TERASĂ DIN LEMN IN DOUĂ APE PTR PROTEJARE MAȘINĂ, LĂȚIMEA 500 ȘI LUNGIMEA 600
Terase din lemn, Popeşti-Leordeni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, O TERASĂ DE LEMN, 10 MP
Terase din lemn, Bucium

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REALIZAREA UNEI TERASE DIN LEMN , 30 MP
Terase din lemn, Berceni

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, COPERTINA 2 MASINI + O TERASA , 2MASINI SI TERASA/PERGOLA 8X4=24 MP
Terase din lemn, Nazna

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ACOPERIS NOU LA O CASA RECENT RENOVATA + TERASA, CCA 150MP.
Terase din lemn, Vărădia de Mureş

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, MANOPERA TERASA DIN LEMN, LUNGIME 6M ȘI LĂȚIME 5 METRI
Terase din lemn, Mangalia

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, INLOCUIRE LEMN PUTREZIT SUB PARDOSEALA BALCON, BALCON APROXIMATIV 3MP
Terase din lemn, Azuga

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, ÎNCHIDERE TERASA CASEI CU LEMN. , 3M LATIME SI SE INGUSTEAZA, 10M LUNGIME.
Terase din lemn, Cocoşeşti

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, COPERTINA LEMN TERASA, 1BUC
Terase din lemn, Călimăneşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, TERASA ACOPERITA, SUPRAFATA DE 8MX3M
Terase din lemn, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE TERASA LEMN, PROIECTUL ESTE ATAȘAT
Terase din lemn, Iaşi

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, VREAU O TERASA DIN LEMN CU TIGLA METALICA , 15 MP
Terase din lemn, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, TERASĂ DIN LEMN, DIMENSIUNI 3X12
Terase din lemn, Gulia

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, TERASA DIN LEMN, 22 MP
Terase din lemn, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TERASĂ DIN LEMN, 4MX3,5M DIN LEMN
Terase din lemn, Timişoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIA UNEI TERASE DIN LEMN, 8M/3M
Terase din lemn, Tauţ

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, TERASA LEMN INTR-O APA , INCLINAT, 7M X 3,5M
Terase din lemn, Hunedoara

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, 4 PERGOLE /TERASE, 60 MP
Terase din lemn, Timişoara

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, TERASA LIPITA DE CASA, SOL DREPT, ACOPERIS INCLINATIE MICA
Terase din lemn, Brăila

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TERASA DE LEMN, CCA 21 MP
Terase din lemn, Oradea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TERASA ACOPERITĂ , 7M X 7M LA BAZA
Terase din lemn, Cărpiniş

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, COPERTINA INTRARE LEMN CU TABLĂ LINDA 8 MP, 1 BUC
Terase din lemn, Breaza

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, TERASA DESCOPERITA TB PODITA CU LEMN. + UN SET DE SCARI EXTERIORE , CCA 25 MP
Terase din lemn, Caşolţ

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, REALIZARE TERASA DIN LEMN, CCA 40 -50 MP
Terase din lemn, Cluj-Napoca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, STRUCTURA BALCON LEMN + ACOPERIS, 5 X 1,75M
Terase din lemn, Braşov

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ÎNCHIDERE TERASA EXTERIOARA, SOLUL ESTE ORIZONTAL,CCA 8MP
Terase din lemn, Boldeşti-Scăeni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CARPORT AUTO, LEMN, 2 MASINI
Terase din lemn, Ghiroda

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TERASA LEMN DESCHISA, LUNGIME 6,4 CU 2,9 LĂȚIME ȘI ÎNĂLȚIME 2,5
Terase din lemn, Piteşti

2173.5 RON la 3622.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Terase din lemn lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

411+ FIRME PENTRU TERASE DIN LEMN
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul TERASE DIN LEMN?

 • Terase din lemn Bucureşti
 • Terase din lemn Cluj-Napoca
 • Terase din lemn Constanţa
 • Terase din lemn Dumbrăveni
 • Terase din lemn Iaşi
 • Terase din lemn Timişoara
 • Terase din lemn Alba Iulia
 • Terase din lemn Arad
 • Terase din lemn Bacău
 • Terase din lemn Baia Mare
 • Terase din lemn Bârlad
 • Terase din lemn Bistriţa
 • Terase din lemn Botoşani
 • Terase din lemn Brăila
 • Terase din lemn Braşov
 • Terase din lemn Buzău
 • Terase din lemn Călăraşi
 • Terase din lemn Craiova
 • Terase din lemn Deva
 • Terase din lemn Drobeta-Turnu Severin
 • Terase din lemn Focşani
 • Terase din lemn Galaţi
 • Terase din lemn Giurgiu
 • Terase din lemn Hunedoara
 • Terase din lemn Mediaş
 • Terase din lemn Oradea
 • Terase din lemn Piatra-Neamţ
 • Terase din lemn Piteşti
 • Terase din lemn Ploieşti
 • Terase din lemn Râmnicu Vâlcea
 • Terase din lemn Reşiţa
 • Terase din lemn Roman
 • Terase din lemn Satu Mare
 • Terase din lemn Sfântu Gheorghe
 • Terase din lemn Sibiu
 • Terase din lemn Slatina
 • Terase din lemn Slobozia
 • Terase din lemn Suceava
 • Terase din lemn Târgovişte
 • Terase din lemn Târgu Jiu
 • Terase din lemn Târgu Mureş
 • Terase din lemn Tulcea
 • Terase din lemn Turda
 • Terase din lemn Vaslui
 • Terase din lemn Zalău
 • Terase din lemn Abrud
 • Terase din lemn Adjud
 • Terase din lemn Agnita
 • Terase din lemn Aiud
 • Terase din lemn Aleşd
 • Terase din lemn Alexandria
 • Terase din lemn Amara
 • Terase din lemn Anina
 • Terase din lemn Aninoasa
 • Terase din lemn Ardud
 • Terase din lemn Avrig
 • Terase din lemn Azuga
 • Terase din lemn Babadag
 • Terase din lemn Baia de Aramă
 • Terase din lemn Baia de Arieş
 • Terase din lemn Baia Sprie
 • Terase din lemn Băile Govora
 • Terase din lemn Băile Herculane
 • Terase din lemn Băile Olăneşti
 • Terase din lemn Băile Tuşnad
 • Terase din lemn Băileşti
 • Terase din lemn Bălan
 • Terase din lemn Bălceşti
 • Terase din lemn Balş
 • Terase din lemn Băneasa
 • Terase din lemn Baraolt
 • Terase din lemn Bechet
 • Terase din lemn Beclean
 • Terase din lemn Beiuş
 • Terase din lemn Berbeşti
 • Terase din lemn Bereşti
 • Terase din lemn Bicaz
 • Terase din lemn Blaj
 • Terase din lemn Bocşa
 • Terase din lemn Boldeşti-Scăeni
 • Terase din lemn Bolintin-Vale
 • Terase din lemn Borşa
 • Terase din lemn Borsec
 • Terase din lemn Brad
 • Terase din lemn Bran
 • Terase din lemn Breaza
 • Terase din lemn Brezoi
 • Terase din lemn Broşteni
 • Terase din lemn Bucecea
 • Terase din lemn Budeşti
 • Terase din lemn Buhuşi
 • Terase din lemn Bumbeşti-Jiu
 • Terase din lemn Buşteni
 • Terase din lemn Buziaş
 • Terase din lemn Cajvana
 • Terase din lemn Calafat
 • Terase din lemn Călan
 • Terase din lemn Călimăneşti
 • Terase din lemn Câmpeni
 • Terase din lemn Câmpia Turzii
 • Terase din lemn Câmpina
 • Terase din lemn Câmpulung
 • Terase din lemn Câmpulung Moldovenesc
 • Terase din lemn Caracal
 • Terase din lemn Caransebeş
 • Terase din lemn Carei
 • Terase din lemn Cavnic
 • Terase din lemn Căzăneşti
 • Terase din lemn Cehu Silvaniei
 • Terase din lemn Cernavodă
 • Terase din lemn Chişineu-Criş
 • Terase din lemn Ciacova
 • Terase din lemn Cisnădie
 • Terase din lemn Codlea
 • Terase din lemn Comăneşti
 • Terase din lemn Comarnic
 • Terase din lemn Copşa Mică
 • Terase din lemn Corabia
 • Terase din lemn Costeşti
 • Terase din lemn Covasna
 • Terase din lemn Cristuru Secuiesc
 • Terase din lemn Cugir
 • Terase din lemn Curtea de Argeş
 • Terase din lemn Curtici
 • Terase din lemn Dăbuleni
 • Terase din lemn Darabani
 • Terase din lemn Dărmăneşti
 • Terase din lemn Dej
 • Terase din lemn Deta
 • Terase din lemn Dolhasca
 • Terase din lemn Dorohoi
 • Terase din lemn Drăgăneşti
 • Terase din lemn Drăgăneşti-Olt
 • Terase din lemn Drăgăşani
 • Terase din lemn Dragomireşti
 • Terase din lemn Eforie
 • Terase din lemn Făgăraş
 • Terase din lemn Făget
 • Terase din lemn Fălticeni
 • Terase din lemn Făurei
 • Terase din lemn Feteşti
 • Terase din lemn Fieni
 • Terase din lemn Fierbinţi-Târg
 • Terase din lemn Filiaşi
 • Terase din lemn Flămânzi
 • Terase din lemn Frasin
 • Terase din lemn Fundulea
 • Terase din lemn Găeşti
 • Terase din lemn Gătaia
 • Terase din lemn Geoagiu
 • Terase din lemn Gheorgheni
 • Terase din lemn Gherla
 • Terase din lemn Ghimbav
 • Terase din lemn Gura Humorului
 • Terase din lemn Hârlău
 • Terase din lemn Hârşova
 • Terase din lemn Haţeg
 • Terase din lemn Horezu
 • Terase din lemn Huedin
 • Terase din lemn Huşi
 • Terase din lemn Ianca
 • Terase din lemn Iernut
 • Terase din lemn Ineu
 • Terase din lemn Însurăţei
 • Terase din lemn Întorsura Buzăului
 • Terase din lemn Isaccea
 • Terase din lemn Jibou
 • Terase din lemn Lehliu-Gară
 • Terase din lemn Lipova
 • Terase din lemn Liteni
 • Terase din lemn Livada
 • Terase din lemn Luduş
 • Terase din lemn Lugoj
 • Terase din lemn Lupeni
 • Terase din lemn Mangalia
 • Terase din lemn Mărăşeşti
 • Terase din lemn Marghita
 • Terase din lemn Medgidia
 • Terase din lemn Miercurea Nirajului
 • Terase din lemn Miercurea Sibiului
 • Terase din lemn Miercurea-Ciuc
 • Terase din lemn Mihăileşti
 • Terase din lemn Milişăuţi
 • Terase din lemn Mioveni
 • Terase din lemn Mizil
 • Terase din lemn Moineşti
 • Terase din lemn Moldova Nouă
 • Terase din lemn Moreni
 • Terase din lemn Motru
 • Terase din lemn Murfatlar
 • Terase din lemn Murgeni
 • Terase din lemn Nădlac
 • Terase din lemn Năsăud
 • Terase din lemn Năvodari
 • Terase din lemn Negreşti
 • Terase din lemn Negreşti-Oaş
 • Terase din lemn Negru Vodă
 • Terase din lemn Nehoiu
 • Terase din lemn Novaci
 • Terase din lemn Nucet
 • Terase din lemn Ocna Mureş
 • Terase din lemn Ocna Sibiului
 • Terase din lemn Ocnele Mari
 • Terase din lemn Odobeşti
 • Terase din lemn Odorheiu Secuiesc
 • Terase din lemn Olteniţa
 • Terase din lemn Oneşti
 • Terase din lemn Orăştie
 • Terase din lemn Oraviţa
 • Terase din lemn Orşova
 • Terase din lemn Oţelu Roşu
 • Terase din lemn Ovidiu
 • Terase din lemn Panciu
 • Terase din lemn Pâncota
 • Terase din lemn Paşcani
 • Terase din lemn Pătârlagele
 • Terase din lemn Pecica
 • Terase din lemn Petrila
 • Terase din lemn Petroşani
 • Terase din lemn Piatra-Olt
 • Terase din lemn Plopeni
 • Terase din lemn Podu Iloaiei
 • Terase din lemn Pogoanele
 • Terase din lemn Potcoava
 • Terase din lemn Predeal
 • Terase din lemn Pucioasa
 • Terase din lemn Răcari
 • Terase din lemn Rădăuţi
 • Terase din lemn Râmnicu Sărat
 • Terase din lemn Râşnov
 • Terase din lemn Recaş
 • Terase din lemn Reghin
 • Terase din lemn Roşiori de Vede
 • Terase din lemn Rovinari
 • Terase din lemn Roznov
 • Terase din lemn Rupea
 • Terase din lemn Săcele
 • Terase din lemn Săcueni
 • Terase din lemn Salcea
 • Terase din lemn Sălişte
 • Terase din lemn Săliştea de Sus
 • Terase din lemn Salonta
 • Terase din lemn Sângeorgiu de Pădure
 • Terase din lemn Sângeorz-Băi
 • Terase din lemn Sânnicolau Mare
 • Terase din lemn Sântana
 • Terase din lemn Sărmaşu
 • Terase din lemn Săveni
 • Terase din lemn Scorniceşti
 • Terase din lemn Sebeş
 • Terase din lemn Sebiş
 • Terase din lemn Segarcea
 • Terase din lemn Seini
 • Terase din lemn Sighetu Marmaţiei
 • Terase din lemn Sighişoara
 • Terase din lemn Simeria
 • Terase din lemn Şimleu Silvaniei
 • Terase din lemn Sinaia
 • Terase din lemn Siret
 • Terase din lemn Slănic
 • Terase din lemn Slănic-Moldova
 • Terase din lemn Solca
 • Terase din lemn Şomcuta Mare
 • Terase din lemn Sovata
 • Terase din lemn Ştefăneşti
 • Terase din lemn Ştefăneşti
 • Terase din lemn Ştei
 • Terase din lemn Strehaia
 • Terase din lemn Sulina
 • Terase din lemn Tălmaciu
 • Terase din lemn Ţăndărei
 • Terase din lemn Târgu Bujor
 • Terase din lemn Târgu Cărbuneşti
 • Terase din lemn Târgu Frumos
 • Terase din lemn Târgu Lăpuş
 • Terase din lemn Târgu Neamţ
 • Terase din lemn Târgu Ocna
 • Terase din lemn Târgu Secuiesc
 • Terase din lemn Târnăveni
 • Terase din lemn Tăşnad
 • Terase din lemn Tăuţii-Măgherăuş
 • Terase din lemn Techirghiol
 • Terase din lemn Tecuci
 • Terase din lemn Teiuş
 • Terase din lemn Ţicleni
 • Terase din lemn Tismana
 • Terase din lemn Titu
 • Terase din lemn Topliţa
 • Terase din lemn Topoloveni
 • Terase din lemn Turceni
 • Terase din lemn Turnu Măgurele
 • Terase din lemn Ulmeni
 • Terase din lemn Ungheni
 • Terase din lemn Uricani
 • Terase din lemn Urlaţi
 • Terase din lemn Urziceni
 • Terase din lemn Valea lui Mihai
 • Terase din lemn Vălenii de Munte
 • Terase din lemn Vânju Mare
 • Terase din lemn Vaşcău
 • Terase din lemn Vatra Dornei
 • Terase din lemn Vicovu de Sus
 • Terase din lemn Victoria
 • Terase din lemn Videle
 • Terase din lemn Vişeu de Sus
 • Terase din lemn Vlăhiţa
 • Terase din lemn Vulcan
 • Terase din lemn Zărneşti
 • Terase din lemn Zimnicea
 • Terase din lemn Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate