Pentru zona

    Terase din lemn pret

    Care este prețul unei terase din lemn? Acesta depinde de dimensiunile terasei (minimum 3 x 3 m), material (lemn, piatră, ceramică), modul de instalare, teren (drept sau înclinat) și, nu în ultimul rând, și de furnizor. Prețul unei terase din lemn de zadă siberiană pe substructură până la înălțimea de 20 cm este 60-100 lei/m2.

    Cui să încredințați montarea unei terase din lemn? Trimiteți o cerere către executanții de terase din lemn din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
    Trimiteți cerere

    Prețul unei terase din lemn


    Prețul unei terase din lemn. Prețul unei terase din lemn de zadă siberiană pe substructură de până la înălțimea de 20 cm.

    60 RON/mp

    PREȚ MINIM
    80.00 RON/mp

    PREȚ MEDIU
    100 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Terase din lemn (2024)

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Terase din lemn – tot ce trebuie să știți

    Construirea unei terase din lemn este un proiect minunat, pe care îl puteți planifica pentru sezonul cald. Terasele din lemn sunt locuri ideale pentru primirea prietenilor și a familiei, pentru picnicuri, jocuri, stat la soare și alte activități plăcute în aer liber. Cu intenția de a vă ușura planificarea și executarea unei terase din lemn frumoase, am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

    Terasele din lemn sunt un loc ideal pentru petrecerea timpului liber, pentru picnicuri, jocuri, stare la soare și alte activități plăcute în aer liber.
    Terasele din lemn sunt un loc ideal pentru petrecerea timpului liber, pentru picnicuri, jocuri, stare la soare și alte activități plăcute în aer liber.

    1. Ce trebuie să știm despre terasele din lemn?

    1.1. Terasele din lemn pot avea stiluri variate

    Dacă doriți să vă construiți o terasă din lemn, trebuie să știți că aveți posibilitatea de a alege dintre o varietate de stiluri diferite. Mai întâi, stabiliți dacă doriți o terasă mică, pentru uz personal și întâlniri mai restrânse cu prietenii și membrii familiei sau preferați să vă construiți o terasă mare, unde să puteți găzdui chiar și petreceri în toată regula. Apoi, decideți cum doriți să arate terasa dumneavoastră.

    1.2. Ce mărime să aibă terasa din lemn?

    Factorul decisiv pentru terasa dumneavoastră va fi dimensiunea pe care doriți ca aceasta să o aibă. Poate veți dori doar o mică terasă, pe care să luați în fiecare seară de vară cina cu partenerul dumneavoastră. În acest caz, terasa nu vă va costa mult, pentru că veți avea nevoie de o cantitate redusă de materiale și de lucrări mai puțin ample. Dar, poate că veți prefera să vă comandați o terasă mare, unde să puteți găzdui frecvent oaspeți. Terasa poate fi amplasată în fața casei sau în spatele acesteia și se poate prelungi și de-a lungul unui colț al casei, dacă aveți curte mare. În acest fel, veți avea spațiu și pentru grătare, mese, scaune și multe alte elemente, iar oaspeții dumneavoastră vor avea suficient spațiu pentru a socializa.

    2. Terasa din lemn poate fi executată din diferite materiale

    Una dintre cele mai ieftine modalități prin care puteți extinde  spațiul de locuit al casei dumneavoastră este de a construi o terasă, care este ca un fel de cameră de zi în aer liber. Costul construirii unei terase în aer liber depinde în principal de dimensiunile terasei și de materialele din care aceasta va fi realizată. Pentru a afla mai multe despre avantajele și dezavantajele pe care le prezintă diferitele materiale de construcții utilizate la construirea unei terase din lemn – care pot fi: lemn natural, lemn tratat sub presiune și materiale compozite -, dar și despre costurile acestora, nu trebuie decât să citiți acest articol până la capăt.

    2.1. Terase din lemn natural

    Terasa din lemn natural este plăcută la atingere și pe timp călduros rămâne mai răcoroasă decât terasele construite din alte materiale. Pinul este cea mai ieftină alegere (dar și cea mai puțin durabilă). Un alt avantaj al lemnului natural este acela că absoarbe apa. Astfel, terasa este mai puțin umedă pe timp de ploaie sau dacă terasa se află lângă o piscină. Unele tipuri de lemn – inclusiv lemnul de zadă, zadă siberiană, secvoia și cedrul - sunt mai rezistente pentru că nu putrezesc ușor și, de asemenea, sunt mai rar deteriorate de către insecte față de alte tipuri de lemn. Pentru ca plăcile de lemn să arate bine de la an la an, tratați-le cu ulei sau cu soluții  protectoare în fiecare an.

    Lemnul de tec este un tip de lemn deosebit de durabil, dar este și una dintre cele mai scumpe opțiuni. Dacă vă puteți permite un cost mai mare - având în vedere și durata de viață mai îndelungată a terasei din lemn de tec - acesta ar putea fi, la urma urmei, o alegere rezonabilă. Majoritatea speciilor de lemn capătă cu timpul o culoare gri-argintie dacă nu sunt tratate. Dacă aveți de gând să tratați lemnul cu lac, atunci va trebui să îl lăcuiți din nou în fiecare an. Vopsirea lemnului sau tratarea lui cu ulei îi va prelungi durata de viață. Speciile tropicale de lemn sunt mai dense și mai uleioase, ceea ce înseamnă că nu se deformează și, de asemenea, sunt mai durabile. Pe lângă faptul că prețul lor mai ridicat, un alt dezavantaj al lor este acela că sunt mai greu de prelucrat. Aceste specii de lemn sunt, de exemplu: ipe, mahon, cambara și meranti, care provin din America Centrală și de Sud și din Filipine.

    2.2. Lemn prelucrat sub presiune

    Ce este lemnul tratat sub presiune? Tratarea lemnului sub presiune este un proces de conservare a acestuia, care ajută ca lemnul să reziste la agenții externi, îi împiedică putrezirea și face ca lemnul să respingă insectele și microorganismele. Cele mai frecvente substanțe chimice utilizate pentru tratarea sub presiune a lemnului sunt cuprul cuaternar alcalin (ACQ), azolul de cupru (CA) și azolul de cupru micronizat (MCA). Lemnul tratat sub presiune pentru terase este cu aproximativ 50% mai ieftin față de plăcile din lemn natural, netratate, destinate construirii de terase.

    2.3. WPC și materiale compozite

    Materialele compozite pentru terase combină plasticul cu fibrele din lemn. De obicei, montajul lor este puțin mai scump față de montajul unor scânduri din lemn. Cu toate acestea, plăcile din materiale compozite nu au nevoie să fie vopsite sau unse cu ulei și restaurate. Sunt foarte durabile - vă puteți aștepta ca o terasă din materiale compozite să reziste până la 25 de ani - ceea ce înseamnă că veți avea costuri mai mici cu repararea terasei și înlocuirea elementelor deteriorate, putând face deci economii pe termen lung. Sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Iar învelișurile de acoperiș din materiale compozite pot fi, de asemenea, vopsite în aproape orice culoare doriți.

    2.4. Terase din bambus

    Terasele cu pardoseala din bambus constituie o noutate pe piața noastră. Plăcile din bambus sunt realizate prin lipirea fibrelor de bambus sub presiune. Bambusul este un material foarte stabil și durabil, care are un singur dezavantaj, și anume acela că este predispus la crăpături. Veți preveni aceste probleme tratându-l în fiecare an cu ulei sau cu alt mijloc adecvat de protecție împotriva acțiunii negative a razelor solare.

    3. Puteți executa singuri terasa din lemn sau veți angaja niște profesioniști?

    Dacă vă doriți doar o terasă mică și simplă, probabil că o veți putea construi singuri. Terasele cu un singur nivel sunt mai ușor și mai rapid de construit. Dar, în orice caz trebuie să vă asigurați că fundația pe care vă construiți terasa este una solidă. De asemenea, construcția interioară a terasei va trebui să fie fixată corespunzător, pentru a menține terasa stabilă. În cazul în care doriți o terasă cu mai multe niveluri, cu scări, curbată și în care să montați și un jacuzzi etc., cel mai bine este să angajați executanți specializați în domeniu.

    3.1. Dimensiunile și proiectarea unei terase din lemn

    Una dintre cele mai importante etape ale construirii unei terase este execuția corectă a măsurătorilor și verificarea repetată a acestora. Numai în acest fel vă veți puteți asigura că materialele de construcție vor fi în cantitate potrivită și adecvate. Mai ales la colțuri sau lângă gard, nu veți avea prea mult loc pentru greșeli. De asemenea, este important să aveți elementele de fixare adecvate pentru asamblarea terasei, deoarece în caz contrar stabilitatea terasei poate fi afectată foarte mult. Dacă utilizați materiale compozite, aveți grijă la dimensiunile maxime ale elementelor (lungimea maximă a plăcilor) și nu le depășiți, mai ales atunci când construiți scările terasei. Pentru a construi corect o terasă, trebuie să se ia în considerare mai mulți factori. Înainte de a începe construirea terasei, este bine să aveți o idee conceptuală detaliată despre cum ar trebui să fie terasa. Metoda de execuție și prețul final al terasei depind de forma, dimensiunile și nivelurile acesteia, ca și de tipul de material ales. De asemenea, dacă vă decideți să vă construiți singuri terasa, atunci nu va trebui să plătiți manopera.

    3.2. Sfaturi pentru execuția unei terase din lemn

    Odată ce ați făcut planurile de bază pentru terasă, ați decis cât de mare va fi aceasta și în ce scop va servi, este timpul pentru a cumpăra toate materialele necesare și a începe să o construiți. Este important să știți cum să instalați corect terasa, indiferent dacă ea va fi din lemn dur sau din materiale compozite. De asemenea, veți dori să stabiliți cum va arăta terasa. Asigurați-vă că aceasta se va potrivi cu casa și zona înconjurătoare. Înainte de a începe să montați scândurile terasei, asigurați-vă că lemnul este uscat corespunzător. Acest lucru va reduce contractarea și dilatarea lemnului și va crește stabilitatea terasei. Lăsați un spațiu liber de cel puțin 18 centimetri sub consolele, care au laturile deschise, pentru a crește ventilația încrucișată. Atunci când tăiați plăcile la lungimea corectă, asigurați-vă că le și fixați în următoarele 24 de ore. Dacă montați plăci compozite, trebuie să fiți conștienți de dilatarea acestora odată cu creșterea temperaturii. Aceasta este o problemă pe care lemnul dur natural nu o are, însă materialele compozite da, deoarece sunt fabricate din plastic. Aceasta înseamnă că puntea terasei se va extinde și se va contracta în funcție de temperaturile exterioare, fiind expusă vremii calde și reci de-a lungul anului.

    3.3. Protecția pentru terasa din lemn

    Odată ce ați ridicat construcția interioară și ați așezat lemnul pe ea, vă puteți felicita, pentru că ați încheiat deja lucrările cele mai dificile. Acum este necesar doar să tratați terasa cu un mijloc de protecție adecvat, pentru a o proteja de toate influențele externe nefavorabile la care este expusă și care ar putea cauza probleme fără aplicarea acestui mijloc de protecție. Protejarea terasei este aproape la fel de importantă ca și construirea ei corectă. După ce ați aplicat mijlocul de protecție adecvat pe suprafața terasei, stropiți-o cu apă pentru a testa, dacă lemnul absoarbe sau nu apa. Dacă picăturile de apă sunt absorbite de lemn, va trebui să mai aplicați încă un strat de protecție.

    3.4. Utilarea respectiv decorarea terasei

    Odată ce terasa este montată, urmează cea mai distractivă parte a proiectului. Utilizați energia dumneavoastră creativă și începeți să vă amenajați terasa. Utilarea terasei pornește de la scopul, pe care aceasta o va avea. Dacă veți invita  adesea oaspeți pe terasă, utilați-o cu o masă mare și scaune confortabile, în care oaspeții să se poată relaxa. Dacă doriți să gătiți afară în sezonul cald, veți avea nevoie de o bucătărie sau de un grătar în aer liber. Amplasați umbrele mari pe terasă, în funcție de traseul soarelui de-a lungul zilei. Astfel, dumneavoastră și oaspeții pe care îi veți primi pe terasă veți fi feriți de căldura arzătoare a verii. Veți adăuga farmec terasei dumneavoastră, dacă veți amplasa ghivece mari cu plante și flori pe marginile terasei. Puteți confecționa singuri ghivecele sau le puteți cumpăra de la un magazin de produse și echipamente pentru grădină.

    Plantați în ele plante aromatice și flori colorate, pentru a înviora terasa. Pentru a vă asigura intimitatea și a vă proteja de privirile indiscrete ale vecinilor și trecătorilor, puteți folosi un ecran. Acest lucru va face din terasa dumneavoastră un spațiu intim și privat, iar ecranul va servi și ca protecție împotriva vântului. Pentru a vă proteja împotriva soarelui și a insectelor vă puteți monta și o copertină. Aceasta vă va permite să stați confortabil în aer liber în lunile călduroase. Dați un aspect unic și personalizat terasei, prin folosirea de decorațiuni la alegere. De exemplu, dacă locuiți aproape de mare și vă place să navigați, utilizați decorațiuni cu tematică nautică și, în ceea ce privește culorile, alegeți o combinați de albastru cu alb. Ocupați-vă și de iluminarea terasei. Cumpărați câteva corpuri de iluminat și amplasați-le astfel încât să creați o lumină plăcută atunci când vă bucurați de briza serii în companie familiei sau a prietenilor. Pentru a crea o atmosferă plăcută și odihnitoare, cumpărați perne frumoase și confortabile pentru scaune, în culorile dumneavoastră preferate.

    4. Mentenanța unei terase din lemn

    Va trebui să vă ocupați de mentenanța terasei pe tot parcursul anului, pentru a vă asigura că aceasta va rezista în bune condiții timp de un deceniu sau mai mult. Dacă terasa dvs. are un aspect puțin murdar, puteți îndepărta murdăria cu un produs de curățat special, destinat teraselor din lemn. Dacă este necesar, uleiați de mai multe ori pe an terasa, după ce ați curățat-o. Pentru a menține terasa ca nouă, curățați imediat orice resturi de mâncare sau băutură, care cad pe podea. Dacă din greșeală va curge pe podeaua terasei o substanță acidă sau de culoare închisă, cum ar fi vinul, aceasta poate lăsa pete permanente pe lemn, așa că ștergeți substanța de pe podea cât mai curând posibil. Odată ce terasa dvs. va fi terminată, vă puteți bucura de ea pe tot parcursul anului.

    4.1. Inspectarea regulată a stării în care se află terasa din lemn

    Una dintre metodele principale pentru o bună întreținere a unei terase din lemn este inspectarea regulată a stării ei. Verificați, dacă nu cumva anumite scânduri au putrezit și mai verificați și stabilitatea structurală a terasei. Vara este perioada cea mai potrivită pentru a verifica starea terasei, deoarece aerul este cald și uscat în același timp. Atunci când inspectați terasa, acordați o atenție specială zonelor în care aceasta se unește cu fațada casei și ia contact cu solul. Ca parte a inspecției, pășiți pe fiecare placă și verificați dacă este fixată ferm de structura interioară. Dacă observați șuruburi metalice ridicate, îndepărtați-le și înlocuiți-le cu șuruburi din lemn. Umpleți găurile din scânduri cu material de umplere din lemn, pentru exterior. De asemenea, înlocuiți orice alt element metalic, care pare ruginit. Măturați terasa în mod regulat, mai ales toamna, când frunzele cad din pomi.

    4.2. Înlocuirea părților deteriorate

    Poate fi necesar să înlocuiți din când în când câte o placă sau două rupte sau deteriorate. Folosiți un ciocan pentru a le separa de structura interioară și tăiați plăci noi, cu lungimea potrivită. Alegeți același tip de lemn și tratați-l cu același mijloc de protecție ca și pe restul scândurilor. Bineînțeles, că plăcile nou incorporate vor ieși în evidență, pentru că cele vechi vor fi deja oxidate și de culoare gri. Cu timpul și plăcile noi vor căpăta o culoare gri, ca și cele vechi. Vă mai dăm încă un sfat: dacă constatați că s-au deteriorat destul de multe plăci, atunci poate este mai bine să le înlocuiți pe toate, pentru a reînnoi aspectul terasei, care va fi astfel uniform. În acest fel, veți asigura integritate structurală a terasei.

    4.3. Cum se întreține și curăță podeaua terasei

    O parte componentă a muncii de îngrijire a terasei o constituie curățarea ei profundă o dată pe an. Cea mai bună perioadă pentru a face acest lucru este atunci când temperaturile sunt plăcute, nici prea ridicate, nici prea scăzute - de exemplu, primăvara. Înainte de a curăța bine podeaua terasei, îndepărtați de pe aceasta întregul mobilier și tot ce mai aveți amplasat pe ea, ca și ghivecele cu plante. Măturați bine podeaua. Folosiți un cuțit pentru a îndepărta orice murdărie persistentă rămasă între scândurile podele, care nu poate fi curățată cu mătura. Curățați terasa cu un produs de curățare biodegradabil, care îndepărtează și mucegaiul. Apoi, periați-o bine și clătiți-o cu apă, cu ajutorul unui furtun de grădină. Terasa mai poate fi spălată și cu un aparat de curățat cu presiune. Dacă alegeți această variantă, respectați strict instrucțiunile de folosire a aparatului, pentru a nu deteriora lemnul. Nu utilizați un astfel de aparat cu înaltă presiune pe o terasă alcătuită din plăci din materiale compozite, deoarece acesta le poate deteriora. Vă mai dăm încă un sfat: curățați gardul din lemn al terasei folosind un produs de curățare și frecând de jos în sus. Dacă curățați gardul în direcție de sus în jos, este posibil să împroșcați podeaua cu picături de detergent, care poate lăsa urme pe ea.

    4.4. Reînnoirea lacului sau a vopselei de protecție

    La fiecare câțiva ani, este necesar să reînnoiți stratul protector al terasei din lemn. Acest lucru va îmbunătăți aspectul terasei și, în același timp, îl va proteja de agenții externi nefavorabili. Unele produse folosite la protejarea lemnului trebuie să fie aplicate în fiecare an sau chiar de mai multe ori pe an, în timp ce altele se aplică doar o dată la câțiva ani și dau rezultate optime. Dacă aveți o terasă nouă, cu scânduri din lemn încă netratate, lăsați-o să se ”adapteze” la condițiile exterioare timp de aproximativ 60 până la 90 de zile înainte de a aplica mijlocul de protecție. În cazul unei terase mai vechi, efectuați un test cu picături de apă. Se toarnă câteva picături de apă pe scânduri. Dacă plăcile din lemn absorb apa, terasa are cu siguranță nevoie de un nou strat protector împotriva acțiunii apei. Atunci când aplicați mijlocul de protecție, acoperiți plantele sau arbuștii din apropierea terasei cu folii de plastic, astfel încât să nu le pulverizați cu detergenți sau lacuri. Aplicați temporar o bandă protectoare pe linia ce unește terasa cu fațada casei. Utilizați un răzuitor de vopsea pentru a îndepărta particulele de vopsea sau de lac desprinse de pe suprafața terasei. Folosiți o perie tare pentru a îndepărta petele și murdăria. Înainte de a vopsi terasa, curățați-o așa cum este descris la pasul 3. Vă mai dăm încă un sfat: nu folosiți o perie metalică pe lemn moale, deoarece aceasta îl poate deteriora.

    4.5. Cum se șlefuiește terasa din lemn

    Dacă intenționați să vopsiți podeaua terasei, șlefuiți suprafața înainte de a aplica vopseaua, pentru ca lemnul să o absoarbă mai bine. Șlefuirea face și ca suprafața lemnului să fie mai netedă. Șlefuiți terasa pentru a îndepărta particulele de vopsea veche și a o netezi. Poate că va fi nevoie să șlefuiți gardul manual, cu un burete abraziv. Pentru șlefuirea terasei, utilizați șmirghel cu o granulație de 60 sau 80, iar pentru șlefuirea gardului acesteia un șmirghel cu granulația de 80 sau 100. După șlefuire, aspirați bine suprafața. Vă dăm și un sfat privitor la protecția dumneavoastră personală: atunci când șlefuiți suprafețele terase, purtați întotdeauna o mască de față și ochelari de protecție, pentru a vă proteja în mod eficient fața și ochii.

    4.6. Cum se lăcuiește sau vopsește terasa din lemn

    Înainte de a aplica stratul de protecție, asigurați-vă că terasa s-a uscat timp de cel puțin două zile. Începeți cu aplicarea lacului pe garduri cu o perie, cu mișcări de sus și în jos, până la podeaua terasei. Folosiți o perie cu peri naturali pentru a aplica produse pe bază de ulei și o perie cu peri sintetici pentru aplicarea unor produse pe bază de apă.

    Puteți aplica soluția protectoare cu diferite obiecte de lăcuit: role, bureți, perii. Acoperiți bine și suprafețele dintre plăci. Lăsați ca mijlocul de protecție să se absoarbă în textura plăcilor conform instrucțiunilor și îndepărtați orice exces cu o cârpă. Soluția protectoare are nevoie de timp pentru a se absorbi în lemn, dar se usucă rapid, așa că evitați aplicarea ei în lumina directă a soarelui. Lemnul poros poate avea nevoie de două straturi de lac, pentru o acoperire uniformă. Majoritatea teraselor nu trebuie să fie vopsite și pe partea inferioară, mai ales dacă sunt realizate din lemn tratat sub presiune. Vă mai dăm încă un sfat: lucrați în secțiuni mici, pentru a asigura uniformitatea culorii și acoperirea corespunzătoare cu lac a suprafețelor. Apoi, așteptați cel puțin 24 de ore, până când suprafețele sunt complet uscate. După aceea, scoateți benzile adezive de protecție și puneți la loc mobilierul pe terasă, în locația dorită.

    4.7. Sfaturi pentru mentenanța unei terase din lemn

    Prin întreținerea atentă a terasei din lemn, îi asigurați o durată de viață îndelungată și un aspectul frumos permanent.

    Iată ce sfaturi vă dăm pentru mentenanța terasei din lemn:

    - mutați periodic mobilierului terasei dintr-o parte în alta, inclusiv ghivecele cu plante, grătarul și eventualele leagăne pentru copii, pentru a preveni ca lumina soarelui să decoloreze inegal terasa și ca apa și mucegaiul să se acumuleze sub ele.

    - nu utilizați covoare din materiale naturale, care pot reține umezeala. Este mai puțin probabil să aveți această problemă cu covoarele din plastic sau sintetice.

    - tăiați arbuștii și copacii din apropierea terasei până la cel puțin 12 centimetri față de puntea acesteia, pentru a împiedica atât apariția lichenilor și a mucegaiul, cât și putrezirea lemnului.

    - dacă observați că unele plăci sunt curbate sau ridicate, șlefuiți-le pentru a le alinia cu plăcile adiacente.

    - când amestecați cu apă o soluție de curățat pentru lemn foarte murdar, folosiți mai puțină apă și mai mult detergent. Acest lucru poate fi deosebit de eficient în cazul teraselor, care au fost neglijate mult timp.

    - dacă folosiți mai multe recipiente cu vopsea atunci când vopsiți terasa, amestecați mai întâi întreaga vopsea  într-o găleată mai mare și apoi puneți-o în mai multe recipiente. Astfel, terasa va avea o culoare uniformă.

    - luați în considerare utilizarea unei soluții de impermeabilizare cu un pulverizator cu pompă. Aplicați soluția de impermeabilizare direct pe plăcile uscate și lăsați-o să se usuce timp de 24 de ore.

    - umpleți orice eventuale crăpături dintre scânduri cu umplutură pentru lemn, apoi șlefuiți până la omogenizare.

    - majoritatea panourilor din materiale compozite nu au nevoie de soluții de protecție. Unele dintre acestea pot fi însă vopsite cu produse concepute pentru materiale compozite, care să le restabilească sau să le îmbunătățească aspectul.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Terase din lemn?

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Terasa lemn

    O terasa tip pergola, pe structura de lemn, acoperita cu tabla gen lindab cu:
    -o latura de lungime 280 cm inchisa total cu un panou pentru protectie impotriva vantului ( acceptam sugestii), cu o usa de acces de 100 cm ,
    -o latura de 360 cm cu gardulet pe toata lungimea,
    -o latura de 280 cm cu gardulet pe distanta de 180 cm.
    A patra latura de 360 cm este lipita de casa. 5216.4 RON la 8694 RON

    ........

    Constructie terasa din lemn

    Terasa neacoperita are 15mp. Noi dorim sa ii facem acoperis impermeabil si posibil sa o si inchidem in functie de buget. 3042.9 RON la 5071.5 RON

    ........

    Reparație terasa lemn putrezita

    Avem nevoie de reparație terasa de lemn putrezită, suprafata de aprox 16 mp. 1304.1 RON la 2173.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Terasa simpla din lemn, 3,5 x 3,5 m
    Terase din lemn, Bucureşti

    1956.15 RON la 3260.25 RON

    Prețul, Terasa gradina de la A...Z, 60 mp
    Terase din lemn, Satu Mare

    10867.5 RON la 18112.5 RON

    Prețul, Constructie terasa externa si adapost animale, Aprox 45 mp, 24 mp
    Terase din lemn, Pucioasa

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Montaj a 3 balcoane si 2 terase din lemn, material adus de mine, 6000x2750x2600
    Terase din lemn, Moşniţa Veche

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Terasa mica din lemn, 4 x 3 m
    Terase din lemn, Ploieşti

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Terasă într-o apă, 14,5 lungime și 2,60 latime
    Terase din lemn, Craiova

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Renovarea unei sure din lemn, de gard, terasa,
    Terase din lemn, Bosanci

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Terasa lemn, Terasa 25 mp
    Terase din lemn, Urviş de Beiuş

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Terasa din lemn, fără acoperiș, 4 m x 4 m
    Terase din lemn, Ipoteşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Pergola lemn, Aprox 5 x 6 m
    Terase din lemn, Ştefăneştii de Jos

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Terasa lemn, Lățime 2.16 m, lungime 7.50 m
    Terase din lemn, Floreşti

    1086.75 RON la 1811.25 RON

    Prețul, Balustrade terasa, 3m x 2.65m
    Terase din lemn, Miroslava

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Extindere balcon mansarda, din lemn, 3 x 1,75 m
    Terase din lemn, Poenari

    347.76 RON la 579.6 RON

    Prețul, Doresc execuție terasa cu wpc., 24mp terasa iar treptele 4,5 mp
    Terase din lemn, Fărcaşa

    1521.45 RON la 2535.75 RON

    Prețul, Terasa din lemn pentru curte, Lungime = 3 m, latime = 3 m, inaltime cred ca 2,60m.
    Terase din lemn, Gulia

    608.58 RON la 1014.3 RON

    Prețul, Terase exterioara acoperita, Aprox 12 mp
    Terase din lemn, Botoşani

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Terasa din lemn, 3 lățime- 5 lungime
    Terase din lemn, Salcea

    1043.28 RON la 1738.8 RON

    Prețul, Reconditionare terasa lemn Ovidiu, Aprox 18 mp
    Terase din lemn, Ovidiu

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Terasa din lemn, Aprox 4 x 6 m
    Terase din lemn, Livada

    1521.45 RON la 2535.75 RON

    Prețul, Terasa din lemn, 6 x 5 m
    Terase din lemn, Râmnicu Vâlcea

    1956.15 RON la 3260.25 RON

    Prețul, 3 platforme lemn pt cort glamping, 6x6 m
    Terase din lemn, Boldeşti-Scăeni

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Terasa din lemn, 5m x 2, 5 m
    Terase din lemn, Băile Olăneşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Acoperiș terasa, 8.15 x 3.35 m
    Terase din lemn, Oşorhei

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, acoperire terasa casa, 15 mp
    Terase din lemn, Iaşi

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Terasa lipita de intrarea in casa, 4m latime si 6m lungime
    Terase din lemn, Măldăeni

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Terasa lemn, 2m×10m
    Terase din lemn, Vaslui

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Foisor gradin si o terasa, Foisor gradin 6 x 7 m plus o terasa de 6 x 2 m
    Terase din lemn, Baciu

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Terasa din lemn, 12m lungime și 4,2 m lățime
    Terase din lemn, Sântana

    3042.9 RON la 5071.5 RON

    Prețul, Terasa lemn cu fundație de beton, 6 x 5 m și 2,2m -h
    Terase din lemn, Brăila

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Terasa din lemn, acopris carton tip solzi, 3m lățime 4m Lungime
    Terase din lemn, Căldăruşeanca

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Terasa lemn exterior,renovare scari exterior, 12 × 4m
    Terase din lemn, Covasna

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Terasa simpla din lemn, Lungime 8,60 m latime 3,50 m
    Terase din lemn, Doljeşti

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Terasă din lemn, 8 x3 x 2.5 m
    Terase din lemn, Brăila

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Material si executie la fata locului, Trei tronsoane un tronson 14 x 2.5 m al doilea 5 x 2.5 m al treilea 5 x 4 m
    Terase din lemn, Runcu

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Terasa din lemn, 4 x 8 m
    Terase din lemn, Sângeorgiu de Mureş

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Ofertă terasa din lemn, 5,5 x5,5 m
    Terase din lemn, Slatina

    8694 RON la 14490 RON



    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Terase din lemn lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    545+ Firme pentru Terase din lemn
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă