Constructii metalice pret

Prețul unei structuri metalice depinde de dimensiunile structurii din oțel, de tipul profilelor din oțel și de executant. Pentru obiective mai mari, să spunem hale de producție, se utilizează prețul pe kilogram. În cazul copertinelor din metal, prețul se calculează pe m2. Prețul unei structuri metalice din profile zincate la cald, împreună cu livrare și montaj, se ridică în jur de 12-15 lei/kg. Prețul indicativ pentru livrarea și montajul unei copertine din metal de dimensiunile 4 x 4 m, acoperită cu o învelitoare din policarbonat, este în jur de 700-800 lei/m2.

Cui să încredințați montarea unor construcții metalice? Trimiteți o cerere către montatorii de structuri metalice din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE
Verificați și:
Copertine metalice, prețul

PREȚUL CONSTRUCȚIILOR METALICE


Prețul construcțiilor metalice. Prețul unei structuri metalice din profile zincate la cald, împreună cu livrare și montaj.

12 RON/kg

PREȚ MINIM
RON/kg

PREȚ MEDIU
15 RON/kg

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Constructii metalice pret

ALTE PREȚURI PENTRU CONSTRUCȚII METALICE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Scară metalică paralelogram

Preț scară metalică paralelogram 600 x 1200


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul demontării confecțiilor metalice


RON

RON/kg

kg
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Copertine metalice


Care este prețul unei copertine din inox? Inoxul este cu mult mai scump decât oțelul galvanizat. Pre...

Verificați și: Copertine metalice pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

STRUCTURI METALICE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Structuri metalice - ce trebuie să știți?

Datorită numeroaselor lor avantaje, structurile metalice sunt foarte puternice în concurență cu alte materiale de construcții obișnuite de mai bine de un secol
Datorită numeroaselor lor avantaje, structurile metalice sunt foarte puternice în concurență cu alte materiale de construcții obișnuite de mai bine de un secol

1.1. În general despre structurile de oțel

Datorită numeroaselor lor avantaje, construcțiile din oțel sunt în competiție cu alte materiale de construcție comune, în special beton, de mai bine de un secol. Cu toate acestea, structurile din oțel sunt folosite și astăzi pentru ridicarea clădirilor publice mai mari, în special a clădirilor cu mai multe etaje, a blocurilor sau a halelor sportive și a altor hale și săli cu deschideri mari de acoperiș. Datorită prețului relativ ridicat al oțelului și a greutății mari a grinzilor, investiția într-o structură din oțel merită cel mai mult pentru clădirile de această dimensiune, în timp ce pentru mai mici nu are sens.

1.2. Structuri din oțel sau metal?

Mai întâi trebuie făcută o distincție între structurile din oțel și cele metalice. Construcții metalice se mai numesc și cele din aluminiu, fier și oțel. Dacă se spune că clădirea este o construcție metalică, de fapt, nu s-a spus încă nimic despre aceasta, deoarece este necesar să se specifice despre ce metal este vorba. Astăzi, construcțiile din fier sunt un lucru al trecutului, deoarece au fost înlocuite cu cele din oțel, iar cele din aluminiu sunt utilizate doar pentru anumite părți ale clădirilor, din nou din cauza prețului foarte ridicat și foarte rar pentru întreaga construcție.

1.3. Oțel

Pe lângă diferența dintre termenii de structură metalică și cea din oțel, este important să înțelegem diferența dintre fier și oțel. Oțelul este fier rafinat. Este un aliaj de fier la care, printre alte elemente de aliere, s-a adăugat carbonul ca cel mai important element. Deși există foarte puțin, de obicei mai puțin de 2%, această cantitate afectează semnificativ proprietățile oțelului.

1.4. Istoria utilizării oțelului

Oțelul a început să fie utilizat pe scară largă la sfârșitul secolului al XIX-lea, când progresul tehnologic și cunoașterea procesării metalelor au făcut posibilă descoperirea fierului cu proprietăți de construcție mai bune - oțelul. Înainte de acea perioadă, structurile din oțel nici măcar nu existau, deoarece toate erau din fier. În secolul al XIX-lea, oțelul a fost folosit pentru prima dată în stilul Art Nouveau sau în perioada de secesiune, unde oțelul și fierul erau combinate într-un mod extrem de expresiv, decorativ. Ornamentele florale și geometrice erau foarte populare și serveau atât ca elemente de susținere, cât și ca ornament. La sfârșitul secolului al XIX-lea, însă, a avut loc o altă mare schimbare în construcții: descoperirea betonului armat, care a fost, de fapt, posibilă prin invenția oțelului. Inginerul francez François Hennebique a fost unul dintre primii care a explorat posibilitățile de combinare a betonului cu armătura din oțel și a oferit linii directoare pentru structurile din beton armat. Armătura din oțel, care suportă tensiuni și deformări liniare la întindere în beton, a permis întinderi uriașe de dale și grinzi de beton, ceea ce a dus la descoperirea unui plan de etaj liber în arhitectură în timpul modernismului, la începutul secolului al XX-lea.

1.5. Structuri din oțel în construcții

La șantier, structurile din oțel sunt asamblate prin îmbinarea profilelor de oțel. Prin urmare, este o structură scheletică compusă din multe elemente independente conectate în ansamblu. Toate profilele din oțel sunt modulare și sunt aduse cu camionul de la fabrică la șantier. Structurile din oțel constă din grinzi, coloane și stâlpi portanți din oțel.

1.6. Avantajele structurii din oțel

Structurile din oțel au multe avantaje. Cel mai mare avantaj al grinzilor din oțel este gama excepțională care poate fi realizată cu ajutorul acestora. Gama pe care le oferă este absolut cea mai mare în comparație cu alte materiale de construcție (beton armat, lemn). Un alt avantaj oferit de structurile din oțel este numărul de profiluri diferite cu variatele caracteristici, care permite o selecție largă în funcție de designul dat și de cerințele statice. Aceste două proprietăți fac din oțel unul dintre cele mai bune materiale pentru construirea structurilor complexe ale clădirilor mari. Al treilea avantaj al oțelului îl reprezintă, cu o protecție adecvată, o construcție care este practic indestructibilă și într-adevăr extrem de durabilă. Al patrulea avantaj, care nu este neglijabil, este procesul de construcție cu profilele din oțel, deoarece acestea sunt modulare și sunt aduse direct de la producție la șantier gata de asamblare și instalare. Spre deosebire de betonul armat care este turnat pe șantier, construirea are loc foarte repede și șantierul rămâne curat. Datorită procesului de asamblare, calitatea profilelor din oțel este, de asemenea, controlată la maxim. Nu în ultimul rând, trebuie remarcat și un alt lucru, contrar credinței populare, că oțelul este un material ecologic, deoarece poate fi complet reciclat.

1.7. Dezavantajele structurii din oțel

Cel mai evident dezavantaj al structurii din oțel este prețul ridicat al profilelor din oțel. Prin urmare, numai acele clădiri sunt construite din oțel, în care alte materiale nu ar putea realiza ceea ce pot proprietățile fizice și mecanice ale oțelului. Acest lucru este evident mai ales la clădirile mari. Un alt dezavantaj important al oțelului este greutatea sa, care în sine nu este o problemă, cu toate acestea, o greutate atât de mare exercită o presiune considerabilă asupra altor materiale din întreaga structură. Al treilea dezavantaj al oțelului este că, în ciuda protecției împotriva focului prin acoperiri de suprafață și contrar atitudinii general acceptate, nu este un material rezistent la foc, deoarece se topește la temperaturi ridicate create de foc. Posibilitatea unei compoziții slabe a aliajului este o slăbiciune care apare doar în mod excepțional, dar totuși este  o slăbiciune și poate duce la colapsul clădirilor și la mari probleme. Prin urmare, toate structurile din oțel sunt examinate cu ultrasunete sau cu raze X pentru a detecta astfel de defecte potențiale.

2. Proprietățile oțelului

2.1.Proprietăți fizice și mecanice generale

Oțelul este un material elastic cu modulul de elasticitate de 2,0-2,2 × 105 N / mm². Fierul pur are o duritate de numai 60 HRC, în timp ce oțelul atinge o valoare de până la 800 HRC datorită procesului de prelucrare (adăugare de carbon) și chiar până la 2.000 HRC dacă este prelucrat chimic. Oțelul are o rezistență la întindere de 4000 N / mm², care este de 20 de ori mai mare decât duritatea la întindere a fierului.

2.2. Rezistența la coroziune a oțelului

Rezistența la coroziune a oțelului poate fi adaptată la diferite cerințe, la fel cum proprietățile tehnologice pot fi ajustate. Pentru acest tip de rezistență de obicei se adaugă cromul (11%) la aliajele de oțel.

2.3. Modelarea oțelului

Oțelul poate fi format prin prelucrarea metalurgică, așa-numitul prin „procesele la cald”, adică prin forjare, turnare, presare sau laminare. „Procesele la rece” prin care se prelucrează oțelul sunt tragere, laminare, presare sau tăiere, dar se poate face și prin metalurgia pulberilor.

2.4. Oțel călit

Oțelul călit este o versiune întărită, formată prin tratament termic. Procesul are loc încălzind mai întâi oțelul până la punctul în care începe să se topească și apoi răcindu-l foarte repede. Acest proces formează o structură foarte dură numită martensită. Datorită răcirii foarte rapide în timpul procesului de întărire, apar forțări interne semnificative în material, ceea ce crește riscul de fisurare a obiectului care trebuie călit. Pentru a preveni acest lucru, obiectul procesat este „stins” rapid în ulei, apă sau aer, ceea ce îi conferă anumite proprietăți. Scopul principal al călirii oțelului este îmbunătățirea proprietăților, în acest caz în primul rând duritatea.

3. Profile din oțel

3.1. Profilele din oțel sunt produse semifabricate

Oțelul nu poate fi utilizat brut așa că toate elementele din oțel sunt semifabricate. Aceasta înseamnă că sunt produse în fabrică și apoi aduse cu camionul la șantier, unde structura dată este asamblată din ele. Semifabricatele au multe avantaje, cum ar fi profilele de înaltă calitate, deoarece, datorită controlului procesului de producție și a vitezei procesului de construcție, toate profilele sunt standardizate și definite cu precizie. Pentru un arhitect, acest lucru poate fi un dezavantaj, deoarece trebuie să își adapteze ideile despre aspectul construcției la materialul de care dispune, și nu invers.

3.2. Tipuri de profile din oțel

Există o serie de profile standardizate din oțel cu anumite proprietăți mecanice. Profilele din oțel sunt împărțite și diferențiate în funcție de secțiunea transversală, care sunt profilele I și IPE, subțiri și înalte, iar secțiunea lor transversală seamănă cu litera I. La aceste profile, înălțimea este semnificativ mai mare decât lățimea. Similar profilurilor IPE sunt profilurile HEA, H și HEB, care au o diferență mai mică între proporțiile de înălțime și lățime. Dacă profilurile IPE și I sunt remarcabil dreptunghiulare, profilurile HEA, H și HEB sunt mai pătrate. Profilurile IPE au dimensiuni de înălțime cuprinse între 8-60 cm, H și alte profile de 10-100 cm. În plus față de acestea, există profile numite cutii și țevi, precum și profile U și L, care pot fi identificate printr-o secțiune transversală tipică în formă de U sau L. La selectarea profilului participă de obicei un inginer static și / sau inginer civil specializat în oțel.

3.3. Eurocode 3

Toate tipurile de profile standard din oțel, proprietățile și cerințele în ceea ce privește dimensiunile și structurile lor, pot fi găsite în standardul "Eurocode 3 - standard pentru proiectarea structurilor din oțel".

3.4. Caracteristicile profilelor din oțel

Profilele din oțel au caracteristici fizice și mecanice foarte bune. Datorită caracteristicilor fierului, acestea pot conecta puncte foarte îndepărtate, deci se găsesc cel mai adesea în construcția acelor structuri care acoperă întinderea holurilor, podurilor, stadioanelor, aleilor, holurilor și facilităților similare. Unul dintre principalele avantaje ale profilelor este combinarea lor ușoară cu alte materiale, ceea ce permite flexibilitatea construcției. Pe de altă parte, sunt foarte ușor de întreținut, trebuie doar să le protejați de influențele externe. În caz contrar, va începe procesul de coroziune (ruginire) a oțelului.

3.5. Îmbinarea profilelor din oțel

Profilele din oțel sunt asamblate într-o structură scheletică prin sudare sau înșurubare. Decizia cu privire la un mod sau altul de operare este condiționată de cerințele statice și de aspectul final dorit. La înșurubare, șuruburile sunt întotdeauna vizibile, cu excepția cazului în care sunt acoperite cu alt material, iar în timpul sudării, linia de sudură rămâne vizibilă, dar în cele din urmă poate fi netezită, astfel încât să devină practic invizibilă. Profilele din oțel pot fi, de asemenea, îmbinate prin laminare și nituire.

4. Casa din structuri din oțel

Datorită prețului ridicat al oțelului, casele familiale din oțel sunt relativ rare. Structurile din oțel pentru casă sunt deosebit de rare în regiunea noastră, unde predomină materialele de construcție tradiționale precum cărămida și betonul armat. Cu toate acestea, casele cu structuri din oțel au fost construite încă din perioada modernismului, adică prima jumătate a secolului XX. Avantajul structurii scheletice din oțel este că permite un plan complet deschis, cu deschideri mari, pe care utilizatorii le aranjează în funcție de afinitățile, dorințele și nevoile proprii și care pot fi complet schimbate într-un timp foarte scurt dacă există modificări sau reutilizări. Cum pot fi casele din oțel este cel mai bine văzut în exemplele din arhitectură, cum ar fi casa Farnsworth, arhitectul Mies van der Roch și multe case din anii 1960, din perioada așa-numită „Case study houses”.

4.1. O combinație din oțel și lemn

Deoarece structurile din oțel sunt întotdeauna scheletice, acestea trebuie combinate cu alte materiale, care sunt utilizate pentru a delimita exteriorul și a aranja interiorul. Din punct de vedere istoric, oțelul a fost cel mai adesea combinat cu sticla (un exemplu în acest sens este Farnsworth Mies van der Roch). Această combinație este foarte modernă și curată, atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere al modei, dar poate avea și un aspect rece. În ultimele decenii, oțelul a fost combinat foarte mult cu lemnul, care prin căldura sa înmoaie aspectul brut al acestui material. Lemnul aduce căldură spațiului și îl înmoaie, în timp ce oțelul conferă caracteristicile unui stil industrial. Cu toate acestea, în interior, o combinație de pereți Knauf de culoare albă și grinzi din oțel vizibile, în special stâlpi, este foarte frecventă.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂPICIOR MASA NEGRU BALUSTRADE TM, 72X60X8

Bună ziua,

Pe site - ul dvs si pe EMAG am gasit produsul "Set 2 picioare masa, Profil Lat, Vopsire camp electrostatic, Finisaje premium, BalustradeTM, Metal Negru, 72x60x8 cm. Pentru proiectul meu mi - ar trebui un singur picior, nu 2 si ma intereseaza daca se comercializeaza separat si care este costul.

Mulțumesc 434.7 4.83 la 724.5 RON


........

SUPORT PENTU PANOURI FOTOVOLTAICE

Bună ziua,

Am nevoie de suport pentu panouri fotovoltaice 13m×2m.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

SUPRASTRUCTURA METALICA -OTEL LAMINAT S235 JR,TERASA-SUPRAINALTATA ET3

Bună ziua,

Am nevoie de o echipa de profesionisti, specializati in constructii metalice usoare, care sa realizeze o supainaltare a unei terase neuniforme, prin montarea unei structuri usoare din elemente de otel laminat tip S235 JR + stalpi, ce se va rezema pe stalpii si grinzile planseului din beton armat existent -de peste etajul 2. Panseul peste etajul 3 se va realiza din rigle metalice si tabla cutata, peste care se va monta termosistemul si hidroizolatia.

Mulțumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, CONSTRUCȚII PEREȚI DIN PANOURI CU STRUCTURA METALICA, 800 M2
Construcții metalice, Bârlad

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, MONTAJ STRUCTURA METALICA COPERTINA, 1
Construcții metalice, Tunari

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA , 5 MP
Construcții metalice, Buftea

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ACOPERIS PARCARE AUTO PE STRUCTURA METALICA IN 3 PUNCTE DE SUSTINERE, 140
Construcții metalice, Sibiu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, FINISAJUL EXTERIOR AL UNEI STRUCTURI METALICE EXISTENTA, 80 MP
Construcții metalice, Craiova

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, GARAJ DIN PANOURI SANDWICH DE 10 CM , 3,5 LATIME,3,5 INALTIME,3,5 LUNGIME
Construcții metalice, Glodeanu-Siliştea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, HALE METALICE, 2
Construcții metalice, Izbiceni

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, HALA DEPOZITARE, STRUCTURA METALICA INVELITA IN PANOU SANDWICH., 200 MP
Construcții metalice, Brăneşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TERASA DIN CADRU METALIC, 20 MP
Construcții metalice, Techirghiol

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, IMPREJMUIRE TEREN,TARCURI PENTRU CATEI, CCA 1000M PATRATI
Construcții metalice, Brebu

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MAGAZIN 100 MP STRUCTURA METALICA, IZOPAN , TERMOPAN..., 100 MP
Construcții metalice, Mihăeşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CONFECȚIONARE SCARA METALICA, NU
Construcții metalice, Drobeta-Turnu Severin

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, TERASĂ PE STRUCTURĂ METALICĂ, 4M LUNGIME SI 2. M LATIME
Construcții metalice, Oradea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, HALA METALICĂ , LĂȚIME 10M LUNGIME 20M ÎNĂLȚIME 3M
Construcții metalice, Vaslui

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, FUNDATIE CASĂ DIN STRUCTURA USOARA (METALICA) 45 MP, 45 MP
Construcții metalice, Tunari

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, PICIOARE DE FIER FORJAT, 2 BUC ,UN SET
Construcții metalice, Sibiu

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, ECHIPA DE MONTAJ ECHIPAMENTE SPORT INTR-O SALA DE SPORT, 24 SALI
Construcții metalice, Cluj-Napoca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ANEXA PANOURI SANDWICH, LUNGIME 4M, LATIME 2,5M, INALTIME 2,2M
Construcții metalice, Dorna-Arini

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PLACARE STRUCTURA METALICA PLUS DECORATIVA, FISIER ATAȘAT
Construcții metalice, Dumbrăviţa

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, CADRU METALIC AURIU GOLD, L 150 X L 10 X H 104
Construcții metalice, Ştefăneştii de Jos

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE METALICA+PROIECT, 60M²
Construcții metalice, Craiova

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE SALĂ NUNTĂ , 25M X 25 M 3.5M ÎNĂLȚIME
Construcții metalice, Cicârlău

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, DORESC O MAGAZIE DIN METAL, 1 MAGAZIE LA COMANDA DIMENSIUNI 3/3
Construcții metalice, Berceni

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, PROIECTARE, IMPREJMUIRE, PLATFORMA BETONATA, HALA, 170 M PERIMETRUL TERENULUI, PLATFORMA BETONATA 200 MP, HALA 150 M PATRATI
Construcții metalice, Codlea

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, ANEXA A CASEI, O CAMERA STRUCTURA METALICA, 3,5 X 4 M
Construcții metalice, Bragadiru

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, STRUCTUTURA METALICA, 18M LUNGIME .6,20 M LATIME, INALTIME 7,5M
Construcții metalice, Satu Mare

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE CASA STRUCTURA METALICA SAU LEMN, LA CHEIE, PROIECTUL ATAȘAT
Construcții metalice, Siminicea

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, STRUCTURA METALICA, PROIECT ,ETAJAT, 90 MP
Construcții metalice, Năvodari

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA PE STRUCTURA METALICA , CLASICA , CCA 100 MP
Construcții metalice, Medgidia

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIA UNEI HALE METALICE, SUPRAFAȚA DE 120M2, 120 MP
Construcții metalice, Giurgiu

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CASA 43MP, LA CHEIE, STRUCTURA METALICA SAU DE LEMN, FAZA LA CHEIE, 43 MP
Construcții metalice, Vadu Săpat

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, HALA CEREALE, 26 X 6 M
Construcții metalice, Peicani

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, MAGAZIN TIP CONTAINER , 2 BUC
Construcții metalice, Alexandria

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CONSTRUCÂIE HALĂ, HALA 600MP
Construcții metalice, Cornetu

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, REALIZAREA LUCRARI DE DULGHERIE SI FIERARIE PROIECT NOU,
Construcții metalice, Blaj

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, DOAR STRUCTURA METALICA, 15X20M INALTIME UTILA 2.5M
Construcții metalice, Otopeni

13041 RON la 21735 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Construcții metalice LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1001+ FIRME PENTRU CONSTRUCȚII METALICE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL CONSTRUCȚII METALICE?

 • Construcții metalice Bucureşti
 • Construcții metalice Cluj-Napoca
 • Construcții metalice Constanţa
 • Construcții metalice Dumbrăveni
 • Construcții metalice Iaşi
 • Construcții metalice Timişoara
 • Construcții metalice Alba Iulia
 • Construcții metalice Arad
 • Construcții metalice Bacău
 • Construcții metalice Baia Mare
 • Construcții metalice Bârlad
 • Construcții metalice Bistriţa
 • Construcții metalice Botoşani
 • Construcții metalice Brăila
 • Construcții metalice Braşov
 • Construcții metalice Buzău
 • Construcții metalice Călăraşi
 • Construcții metalice Craiova
 • Construcții metalice Deva
 • Construcții metalice Drobeta-Turnu Severin
 • Construcții metalice Focşani
 • Construcții metalice Galaţi
 • Construcții metalice Giurgiu
 • Construcții metalice Hunedoara
 • Construcții metalice Mediaş
 • Construcții metalice Oradea
 • Construcții metalice Piatra-Neamţ
 • Construcții metalice Piteşti
 • Construcții metalice Ploieşti
 • Construcții metalice Râmnicu Vâlcea
 • Construcții metalice Reşiţa
 • Construcții metalice Roman
 • Construcții metalice Satu Mare
 • Construcții metalice Sfântu Gheorghe
 • Construcții metalice Sibiu
 • Construcții metalice Slatina
 • Construcții metalice Slobozia
 • Construcții metalice Suceava
 • Construcții metalice Târgovişte
 • Construcții metalice Târgu Jiu
 • Construcții metalice Târgu Mureş
 • Construcții metalice Tulcea
 • Construcții metalice Turda
 • Construcții metalice Vaslui
 • Construcții metalice Zalău
 • Construcții metalice Abrud
 • Construcții metalice Adjud
 • Construcții metalice Agnita
 • Construcții metalice Aiud
 • Construcții metalice Aleşd
 • Construcții metalice Alexandria
 • Construcții metalice Amara
 • Construcții metalice Anina
 • Construcții metalice Aninoasa
 • Construcții metalice Ardud
 • Construcții metalice Avrig
 • Construcții metalice Azuga
 • Construcții metalice Babadag
 • Construcții metalice Baia de Aramă
 • Construcții metalice Baia de Arieş
 • Construcții metalice Baia Sprie
 • Construcții metalice Băile Govora
 • Construcții metalice Băile Herculane
 • Construcții metalice Băile Olăneşti
 • Construcții metalice Băile Tuşnad
 • Construcții metalice Băileşti
 • Construcții metalice Bălan
 • Construcții metalice Bălceşti
 • Construcții metalice Balş
 • Construcții metalice Băneasa
 • Construcții metalice Baraolt
 • Construcții metalice Bechet
 • Construcții metalice Beclean
 • Construcții metalice Beiuş
 • Construcții metalice Berbeşti
 • Construcții metalice Bereşti
 • Construcții metalice Bicaz
 • Construcții metalice Blaj
 • Construcții metalice Bocşa
 • Construcții metalice Boldeşti-Scăeni
 • Construcții metalice Bolintin-Vale
 • Construcții metalice Borşa
 • Construcții metalice Borsec
 • Construcții metalice Brad
 • Construcții metalice Bran
 • Construcții metalice Breaza
 • Construcții metalice Brezoi
 • Construcții metalice Broşteni
 • Construcții metalice Bucecea
 • Construcții metalice Budeşti
 • Construcții metalice Buhuşi
 • Construcții metalice Bumbeşti-Jiu
 • Construcții metalice Buşteni
 • Construcții metalice Buziaş
 • Construcții metalice Cajvana
 • Construcții metalice Calafat
 • Construcții metalice Călan
 • Construcții metalice Călimăneşti
 • Construcții metalice Câmpeni
 • Construcții metalice Câmpia Turzii
 • Construcții metalice Câmpina
 • Construcții metalice Câmpulung
 • Construcții metalice Câmpulung Moldovenesc
 • Construcții metalice Caracal
 • Construcții metalice Caransebeş
 • Construcții metalice Carei
 • Construcții metalice Cavnic
 • Construcții metalice Căzăneşti
 • Construcții metalice Cehu Silvaniei
 • Construcții metalice Cernavodă
 • Construcții metalice Chişineu-Criş
 • Construcții metalice Ciacova
 • Construcții metalice Cisnădie
 • Construcții metalice Codlea
 • Construcții metalice Comăneşti
 • Construcții metalice Comarnic
 • Construcții metalice Copşa Mică
 • Construcții metalice Corabia
 • Construcții metalice Costeşti
 • Construcții metalice Covasna
 • Construcții metalice Cristuru Secuiesc
 • Construcții metalice Cugir
 • Construcții metalice Curtea de Argeş
 • Construcții metalice Curtici
 • Construcții metalice Dăbuleni
 • Construcții metalice Darabani
 • Construcții metalice Dărmăneşti
 • Construcții metalice Dej
 • Construcții metalice Deta
 • Construcții metalice Dolhasca
 • Construcții metalice Dorohoi
 • Construcții metalice Drăgăneşti
 • Construcții metalice Drăgăneşti-Olt
 • Construcții metalice Drăgăşani
 • Construcții metalice Dragomireşti
 • Construcții metalice Eforie
 • Construcții metalice Făgăraş
 • Construcții metalice Făget
 • Construcții metalice Fălticeni
 • Construcții metalice Făurei
 • Construcții metalice Feteşti
 • Construcții metalice Fieni
 • Construcții metalice Fierbinţi-Târg
 • Construcții metalice Filiaşi
 • Construcții metalice Flămânzi
 • Construcții metalice Frasin
 • Construcții metalice Fundulea
 • Construcții metalice Găeşti
 • Construcții metalice Gătaia
 • Construcții metalice Geoagiu
 • Construcții metalice Gheorgheni
 • Construcții metalice Gherla
 • Construcții metalice Ghimbav
 • Construcții metalice Gura Humorului
 • Construcții metalice Hârlău
 • Construcții metalice Hârşova
 • Construcții metalice Haţeg
 • Construcții metalice Horezu
 • Construcții metalice Huedin
 • Construcții metalice Huşi
 • Construcții metalice Ianca
 • Construcții metalice Iernut
 • Construcții metalice Ineu
 • Construcții metalice Însurăţei
 • Construcții metalice Întorsura Buzăului
 • Construcții metalice Isaccea
 • Construcții metalice Jibou
 • Construcții metalice Lehliu-Gară
 • Construcții metalice Lipova
 • Construcții metalice Liteni
 • Construcții metalice Livada
 • Construcții metalice Luduş
 • Construcții metalice Lugoj
 • Construcții metalice Lupeni
 • Construcții metalice Mangalia
 • Construcții metalice Mărăşeşti
 • Construcții metalice Marghita
 • Construcții metalice Medgidia
 • Construcții metalice Miercurea Nirajului
 • Construcții metalice Miercurea Sibiului
 • Construcții metalice Miercurea-Ciuc
 • Construcții metalice Mihăileşti
 • Construcții metalice Milişăuţi
 • Construcții metalice Mioveni
 • Construcții metalice Mizil
 • Construcții metalice Moineşti
 • Construcții metalice Moldova Nouă
 • Construcții metalice Moreni
 • Construcții metalice Motru
 • Construcții metalice Murfatlar
 • Construcții metalice Murgeni
 • Construcții metalice Nădlac
 • Construcții metalice Năsăud
 • Construcții metalice Năvodari
 • Construcții metalice Negreşti
 • Construcții metalice Negreşti-Oaş
 • Construcții metalice Negru Vodă
 • Construcții metalice Nehoiu
 • Construcții metalice Novaci
 • Construcții metalice Nucet
 • Construcții metalice Ocna Mureş
 • Construcții metalice Ocna Sibiului
 • Construcții metalice Ocnele Mari
 • Construcții metalice Odobeşti
 • Construcții metalice Odorheiu Secuiesc
 • Construcții metalice Olteniţa
 • Construcții metalice Oneşti
 • Construcții metalice Orăştie
 • Construcții metalice Oraviţa
 • Construcții metalice Orşova
 • Construcții metalice Oţelu Roşu
 • Construcții metalice Ovidiu
 • Construcții metalice Panciu
 • Construcții metalice Pâncota
 • Construcții metalice Paşcani
 • Construcții metalice Pătârlagele
 • Construcții metalice Pecica
 • Construcții metalice Petrila
 • Construcții metalice Petroşani
 • Construcții metalice Piatra-Olt
 • Construcții metalice Plopeni
 • Construcții metalice Podu Iloaiei
 • Construcții metalice Pogoanele
 • Construcții metalice Potcoava
 • Construcții metalice Predeal
 • Construcții metalice Pucioasa
 • Construcții metalice Răcari
 • Construcții metalice Rădăuţi
 • Construcții metalice Râmnicu Sărat
 • Construcții metalice Râşnov
 • Construcții metalice Recaş
 • Construcții metalice Reghin
 • Construcții metalice Roşiori de Vede
 • Construcții metalice Rovinari
 • Construcții metalice Roznov
 • Construcții metalice Rupea
 • Construcții metalice Săcele
 • Construcții metalice Săcueni
 • Construcții metalice Salcea
 • Construcții metalice Sălişte
 • Construcții metalice Săliştea de Sus
 • Construcții metalice Salonta
 • Construcții metalice Sângeorgiu de Pădure
 • Construcții metalice Sângeorz-Băi
 • Construcții metalice Sânnicolau Mare
 • Construcții metalice Sântana
 • Construcții metalice Sărmaşu
 • Construcții metalice Săveni
 • Construcții metalice Scorniceşti
 • Construcții metalice Sebeş
 • Construcții metalice Sebiş
 • Construcții metalice Segarcea
 • Construcții metalice Seini
 • Construcții metalice Sighetu Marmaţiei
 • Construcții metalice Sighişoara
 • Construcții metalice Simeria
 • Construcții metalice Şimleu Silvaniei
 • Construcții metalice Sinaia
 • Construcții metalice Siret
 • Construcții metalice Slănic
 • Construcții metalice Slănic-Moldova
 • Construcții metalice Solca
 • Construcții metalice Şomcuta Mare
 • Construcții metalice Sovata
 • Construcții metalice Ştefăneşti
 • Construcții metalice Ştefăneşti
 • Construcții metalice Ştei
 • Construcții metalice Strehaia
 • Construcții metalice Sulina
 • Construcții metalice Tălmaciu
 • Construcții metalice Ţăndărei
 • Construcții metalice Târgu Bujor
 • Construcții metalice Târgu Cărbuneşti
 • Construcții metalice Târgu Frumos
 • Construcții metalice Târgu Lăpuş
 • Construcții metalice Târgu Neamţ
 • Construcții metalice Târgu Ocna
 • Construcții metalice Târgu Secuiesc
 • Construcții metalice Târnăveni
 • Construcții metalice Tăşnad
 • Construcții metalice Tăuţii-Măgherăuş
 • Construcții metalice Techirghiol
 • Construcții metalice Tecuci
 • Construcții metalice Teiuş
 • Construcții metalice Ţicleni
 • Construcții metalice Tismana
 • Construcții metalice Titu
 • Construcții metalice Topliţa
 • Construcții metalice Topoloveni
 • Construcții metalice Turceni
 • Construcții metalice Turnu Măgurele
 • Construcții metalice Ulmeni
 • Construcții metalice Ungheni
 • Construcții metalice Uricani
 • Construcții metalice Urlaţi
 • Construcții metalice Urziceni
 • Construcții metalice Valea lui Mihai
 • Construcții metalice Vălenii de Munte
 • Construcții metalice Vânju Mare
 • Construcții metalice Vaşcău
 • Construcții metalice Vatra Dornei
 • Construcții metalice Vicovu de Sus
 • Construcții metalice Victoria
 • Construcții metalice Videle
 • Construcții metalice Vişeu de Sus
 • Construcții metalice Vlăhiţa
 • Construcții metalice Vulcan
 • Construcții metalice Zărneşti
 • Construcții metalice Zimnicea
 • Construcții metalice Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate