Constructii metalice pret

  Prețul unei structuri metalice depinde de dimensiunile structurii din oțel, de tipul profilelor din oțel și de executant. Pentru obiective mai mari, să spunem hale de producție, se utilizează prețul pe kilogram. În cazul copertinelor din metal, prețul se calculează pe m2. Prețul unei structuri metalice din profile zincate la cald, împreună cu livrare și montaj, se ridică în jur de 12-15 lei/kg. Prețul indicativ pentru livrarea și montajul unei copertine din metal de dimensiunile 4 x 4 m, acoperită cu o învelitoare din policarbonat, este în jur de 700-800 lei/m2. Pentru un preț exact al structurilor din oțel sau aluminiu, puteți solicita informații montatorilor noștri de structuri metalice verificați și veți primi mai multe oferte. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre structurile metalice.

  Verificați și:
  Copertine metalice, prețul
  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL CONSTRUCȚIILOR METALICE


  Prețul construcțiilor metalice. Prețul unei structuri metalice din profile zincate la cald, împreună cu livrare și montaj.

  12 lei/kg

  PREȚ MINIM
  lei/kg

  PREȚ MEDIU
  15 lei/kg

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Constructii metalice pret

  ALTE PREȚURI PENTRU CONSTRUCȚII METALICE

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Scară metalică paralelogram

  Preț scară metalică paralelogram 600 x 1200


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul demontării confecțiilor metalice


  lei

  lei/kg

  kg
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Copertine metalice


  Care este prețul unei copertine din inox? Inoxul este cu mult mai scump decât oțelul galvanizat. Pre...

  Verificați și: Copertine metalice pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Construcții metalice – tot ce trebuie să știți

  1.Ce trebuie să știți despre prelucrarea metalelor?

  Prin prelucrarea metalelor se execută elemente, ansambluri și construcții metalice. Domeniul prelucrării metalelor este foarte extins. Acesta include atât construirea de nave, cât și fabricarea celor mai mici piese ale unui motor. Domeniul prelucrării metalelor mai cuprinde și o largă paletă de cunoștințe, procedee tehnologice și mașini-unelte.

  Prelucrarea metalelor cuprinde o largă paletă de cunoștințe, procedee tehnologice și mașini-unelte
  Prelucrarea metalelor cuprinde o largă paletă de cunoștințe, procedee tehnologice și mașini-unelteCaption

  2. Alegerea executantului de produse metalice

  Alegeți o firmă de încredere respectiv un executant cu experiență îndelungată pentru proiectul dumneavoastră legat de domeniul prelucrării metalelor. Indiferent de proiectul pe care doriți să îl realizați, este bine ca executantul ales de dumneavoastră să vă viziteze la locație și să vă ofere consultanță tehnică înainte de începerea lucrărilor, iar după finalizarea acestora, să vă stea la dispoziție cu servicii de mentenanță.  De asemenea, este important să cereți de la executant o garanție pentru execuție, aceasta pentru eventualitatea apariției de defecțiuni sau lipsuri. Un alt aspect de care trebuie să țineți seama la alegerea executantului este acela, că executantul trebuie să fie firmă flexibilă și eficientă, care să se adapteze la dorințele dumneavoastră.

  3. Produsele metalice cele mai frecvente 

  3.1. Porți de curte metalice

  Porțile de curte sunt de obicei executate din inox, aluminiu sau fier (forjat). Forma și culoare porților pot fi conform dorințelor dumneavoastră.

  Porțile de curte metalice pot fi:

  - de sine stătătoare: asemenea porți sunt fixate cu o consolă de un stâlp din metal sau din beton și nu necesită șine de podea. Se pot deschide manual sau automat, pentru a se simplifica modul de utilizare. 

  - glisante : au șinele fixate în sol; se deschid manual sau automat.

  - batante : sunt fixate pe un stâlp (dacă au doar un canat) sau pe doi stâlpi (dacă au două canaturi). Se pot deschide manual sau automat, pentru a se simplifica modul de utilizare. 

  - poartă privată.

  3.2. Garduri și balustrade metalice

  Gardurile și balustradele metalice servesc la îngrădirea parcelelor, a curților, a teraselor, a piscinelor, a scărilor etc. Acestea trebuie să se potrivească din punct de vedere estetic cu ambientul înconjurător și cu clădirea. De cele mai multe ori, gardurile și balustradele metalice sunt executate din inox, aluminiu, o combinație de sticlă și lemn sau sunt din fier forjat. Gardurile și balustradele de exterior trebuie să fie protejate corespunzător împotriva coroziunii și a ruginii.

  Garduri și balustrade din inox

  Gardurile și balustradele din inox sunt adecvate pentru a fi folosite atât în spații interioare, cât și în exterior. Acestea pot fi sablate, șlefuite sau polizate. Deseori, inoxul se combină cu alte materiale, cum ar fi lemnul și sticla. Gardurile și balustradele din inox se disting printr-o durată de viață îndelungată.

  Garduri și balustrade forjate

  Gardurile și balustradele forjate sunt interesante din punct de vedere estetic, fiind chiar elegante. Puteți alege singuri modelul elementelor constitutive. De obicei, acestea se înșurubează pe stâlpi metalici sau din beton. Gardurile și balustradele forjate trebuie să fie protejate împotriva coroziunii, pentru a le asigura o durată de viață îndelungată. Gardurile și balustradele forjate sunt de cele mai multe ori zincate la cald, după care sunt vopsite în mod clasic sau cu pulberi.

  Garduri și balustrade din aluminiu

  Gardurile și balustradele din aluminiu sunt adecvate atât pentru balcoane sau terase, scări exterioare sau interioare, cât și pentru îngrădirea perimetrului bazinelor și al curții caselor. În comparație cu gardurile și balustradele din inox, gardurile și balustradele din aluminiu sunt mai ușoare și nu sunt sudate, ci prinse cu șuruburi. Ele au un aspect foarte asemănător cu cel al gardurilor și balustradelor din inox.

  3.3. Scări metalice

  Pe piață sunt disponibile modele variate de scări metalice sau construcții metalice pentru scări interioare, exterioare sau industriale. De obicei, acestea sunt executate din oțel zincat la cald sau din oțel inoxidabil.

  3.4. Copertine metalice

  Copertinele metalice au o utilizare versatilă. Astfel, se pot executa copertine metalice pentru automobile sau copertine metalice pentru balcoane, terase și alte spații, pe care dorim să le protejăm de condițiile nefavorabile de mediu (ninsoare, ploaie, grindină sau soare puternic). Aceste copertine sunt de cele mai multe ori din oțel, aluminiu sau din oțel inoxidabil. Oțelul este zincat la cald și vopsit cu pulberi sau cu vopsele lichide, a căror culoare o alege clientul. Copertinele pot fi fixate pe stâlpi sau pot fi de tip consolă.

  3.5. Produse metalice executate la comandă

  În funcție de dorințele dumneavoastră, prelucrătorii de metale mai pot executa și numeroase alte produse metalice, cum ar fi: diferite construcții portante, socluri, elemente de susținere, cadre pentru utilaje, elemente metalice pentru depozite, construcții industriale, construcții sportive sau construcții de alt fel.

  4. Proceduri de prelucrare, îmbinare și protejare a metalelor

  4.1. Proceduri de prelucrare a metalelor

  4.1.1. Îndoirea metalelor

  La îndoirea elementelor metalice fibrele exterioare se lungesc (datorită tensiunii de întindere apărute pe suprafața exterioară a acestora), iar fibrele interioare se scurtează (datorită tensiunilor de compresiune din interior). În mijloc, fibrele neutre, care nu sunt supuse nici unei tensiuni, își păstrează dimensiunile inițiale, nedeformându-se. Îndoirea metalelor constituie unul dintre cele mai frecvent utilizate procedee tehnologice de prelucrare a semifabricatelor metalice, cum ar fi: tabla, profilurile și țevile. Produsele de serie mică și cele individuale se prelucrează cu unelte și la mașini-unelte universale. La fabricarea produselor de serie se folosesc unelte speciale (matrițe), cu care se execută în același timp tăierea, îndoirea și întinderea metalelor.

  4.1.2. Baterea metalelor

  La ora actuală, acest tip de prelucrare a metalelor mai este practicat doar de către meșteșugarii din domeniu. În cadrul acestui procedeu, tabla se așază pe un suport și se bate cu un ciocan special în mod circular, de la centru către margini. În urma baterii, elementele metalice se subțiază. Prin acest procedeu se prelucrează în special cuprul, alama, aluminiul, cositorul și zincul.

  4.1.3. Șlefuirea metalelor

  Șlefuirea metalelor se poate executa în mai multe moduri. Prin șlefuire se pot obține piese cu suprafețe strunjite atât pe partea exterioară, cât și pe partea interioară, ca și suprafețe plane, conice, elicoidale, poligonale, ovale, ovoidale, profilate. Pentru șlefuirea metalelor se folosesc  mașini-unelte respectiv strunguri.

  4.1.4. Găurirea metalelor

  Găurirea metalelor este procedeul tehnologic de prelucrare prin așchiere a metalelor și aliajelor, cu ajutorul unor scule așchietoare numite burghie, pe mașini de găurit. Prin găurire se execută suprafețe cilindrice interioare (alezaje). În cadrul operațiunii de găurire a metalelor putem executa: găurirea, lărgirea, teșirea și alezarea pieselor metalice. Se pot executa găuri în piese din oțel, hardox, inox, țevi din inox, aluminiu, cupru și alamă etc.

  4.1.5. Tăierea metalelor

  Tăierea metalelor cu laser

  Tăierea metalelor cu laser constituie procedeul tehnologic cel mai avansat și mai precis, care poate fi utilizat la ora actuală în acest domeniu. Acest procedeu prezintă numeroase avantaje față de restul procedeelor de tăiere a metalelor. Tăierea metalelor cu laser este avantajoasă din punct de vedere financiar, mai rapidă și mai de calitate. De obicei, cu laser se taie tablele, aluminiul și inoxul cu grosimea de până la 2 cm și cu dimensiunile maxime de 2 x 4 m. Dimensiunile pe care le pot avea aceste elemente depind de tipul mașinii de tăiat utilizate.

  Tăierea metalelor cu plasmă

  Tăierea metalelor cu un fierăstrău cu plasmă este mai ieftină decât tăierea acestora cu laser. Pentru a putea fi tăiată, tabla trebuie să aibă o grosime de maxim 8 cm, în timp grosimea maximă necesară a elementelor din aluminiu și inox este de 4 cm. Dimensiunile maxime ale tablelor sunt de 2 x 6m. Aceste dimensiuni depind de tipul mașinii de tăiat utilizate.

  Tăierea metalelor cu un fierăstrău cu bandă

  Fierăstrăul cu bandă se folosește la tăierea profilurilor și a țevilor metalice. Tăierea poate fi și oblică. Pentru a putea fi tăiate, diametrul maxim al profilurilor și a țevilor metalice trebuie să fie de 60 cm.

  4.2. Metode de îmbinare a metalelor

  4.2.1. Nituirea elementelor metalice

  Nituirea pieselor metalice cu nituri formează elemente greu de dezasamblat. Nituirea se face la cald sau la rece. Elementele metalice nituite pot fi dezmembrate numai prin tăiere. Nituirea se folosește la construcțiile podurilor, fabricarea gardurilor și a balustradelor, ca și a plaselor metalice etc.

  4.2.2. Sudarea elementelor metalice

  Piesele metalice pot fi îmbinate prin sudare. Astfel se creează un întreg, ce nu mai poate fi dezasamblat. Sudarea pieselor se face prin încălzire, prin presare sau prin încălzire și presare. Pentru sudarea elementelor metalice se poate folosi sau nu o sârmă de sudare din aliaj de alamă. Sudarea se poate face cu arc electric, cu laser, cu plasmă...

  4.2.3. Lipirea elementelor metalice

  Lipirea este metoda de îmbinare nedemontabilă a pieselor metalice cu ajutorul difuziei unui metal de adaos, aflat în stare lichidă, în metalul piesei, aflat în stare solidă. Această legătură este deci eterogenă. Metalele de adaos sunt aliaje ușor fuzibile sau materiale nemetalice, care aderă pe porțiunile de lipit. Există două proceduri de lipire a metalelor: lipirea moale *(când temperatura de topire a materialului de adaos este sub 300 ℃) și lipirea tare(când temperatura de topire a materialului de adaos depășește 500 ℃).

  4.2.4. Înșurubarea elementelor metalice

  Elementele metalice pot fi îmbinate prin înșurubare. Acest procedeu permite și deșurubarea șuruburilor, pentru a dezasambla elementele conectate prin înșurubare.

  4.3. Protecția anticorozivă

  Anumite metale se oxidează ușor, pe suprafața lor apărând un strat de oxid. Aluminiul este protejat de  fenomenul continuat de oxidare chiar de către acest strat superior de oxid. În schimb, fierul continuă să ruginească după oxidare sub influența aerului și a apei. Dacă nu protejăm în mod adecvat astfel de metale, acestea vor fi în final distruse de rugină. Acesta este motivul pentru care este obligatoriu a folosi un procedeu adecvat de protecție a metalelor împotriva ruginirii în faza finală de prelucrare a metalelor. Metalele pot fi protejate cu straturi protectoare metalice sau nemetalice.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  DE COPERTINA CE VA ACOPERI O TERASA LA ET 3 A UNEI CASE CU 3 NIVELE

  Bună ziua,

  De montat cu teava de 80x80 a unei copertine

  Mulțumesc 90 lei la 150 lei


  ........

  CASA PE STRUCTURA METALICĂ

  Bună ziua,

  Doresc sa construiesc o casa pe structura metalică de aproximativ 120 m fără mansarda cu 2 dormitoare 2 bai o camera tehnica un dressing și o sufragerie.

  Mulțumesc 32400 lei la 54000 lei


  ........

  CONSTRUCȚIE METALICA

  Bună ziua,
  Construcție metalica depozit construcții.
  Mulțumim 0 lei la 0 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, LUCRARI DE REABILITARE SI PLACARE CU MATERIAL TIP SENDVIS IN FRANTA , 5232+833=6065 MP
  Construcții metalice, Fălticeni

  173880 lei la 289800 lei

  PREȚUL, DORESC O ARCADA SAU SEMI ARCADA PENTRU VITA DE VIE,
  Construcții metalice, Constanţa

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, INCHIDERE PERETE PANOU SANDWICH, 18 MP
  Construcții metalice, Cluj-Napoca

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, SUDURA BALUSTRADA BALCON, 15M
  Construcții metalice, Iaşi

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, EXECUTARE CONSTRUCTIE USOARA, LA CHEIE
  Construcții metalice, Braşov

  65205 lei la 108675 lei

  PREȚUL, EXECUTIE SALA DE SPORT, CONFORM PROIECT TEHNIC
  Construcții metalice, Vlădeşti

  217350 lei la 362250 lei

  PREȚUL, POARTA METALICA , 1 POARTA CU DOUA ARIPI LATIME CAM 5 METRI
  Construcții metalice, Bălceşti

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, POARTA METALICA,
  Construcții metalice, Tunari

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, PERETE DIN RAME METELICE SECURIZATA CU USA, 270X270 CM
  Construcții metalice, Cluj-Napoca

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, SPALATORIE AUTO ...CONSTRUCTIE METALICA....PE ACOPERIS VIN CU PANOURI , DESCHIDERE 35 M PE 6 ML SI INALTIME 3 - 3,5 ,
  Construcții metalice, Bucureşti

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, GARAJ PE STRUCTURA METALICA SI PANOURI TIP SANDWICH, 1
  Construcții metalice, Bucureşti

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, SERA DIN STICLA PE STRUCTURA METALICA , 15MP
  Construcții metalice, Cernica

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, STRUCTURA METALICA LARGIRE 3 TERASE SUPRAPUSE,
  Construcții metalice, Agigea

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, STALPI METALICI DE SUSTINERE, SINGUR
  Construcții metalice, Cugir

  2608.2 lei la 4347 lei

  PREȚUL, CONSTRUCTIE METALICA, AMPRENTA=220MP, DESCHIDERE=10,6ML, PARTER+ETAJ, H=7ML
  Construcții metalice, Bucureşti

  19561.5 lei la 32602.5 lei

  PREȚUL, TERASĂ , 25 MP
  Construcții metalice, Vulcan

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, CASA METALICA, 160 MP
  Construcții metalice, Oradea

  43470 lei la 72450 lei

  PREȚUL, TERASA METALICA 6M/3,7M LIPITA DE CASA, 1
  Construcții metalice, Livezeni

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, HALA METALICA, 400-500M2
  Construcții metalice, Merei

  65205 lei la 108675 lei

  PREȚUL, OFERTA PENTRU HALA PRODUCTIE CRAIOVA, 2000MP SPATIU VERDE, PAVELE AUTOBLOCANTE 330MC, STRAT DE NISIP 5CM GROSIME=211MC, BALAST STABILIZAT 6% CIMENT - 20CM GROSIME=846MC, BETON CONCASAT 30C
  Construcții metalice, Craiova

  43470 lei la 72450 lei

  PREȚUL, O COPERTINA ACOPERITA CU POLICARBONAT., 12M X 5,6M
  Construcții metalice, Buzău

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, AMENAJAREA TERENULUI DE A CONSTRUI O HALA DE 2500M2 , 2500M2
  Construcții metalice, Şeitin

  260820 lei la 434700 lei

  PREȚUL, SERA DE 2M PE 8M, DORESC MONTAJ
  Construcții metalice, Bascov

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, HALA METALICA , 12MX8M
  Construcții metalice, Glăjărie

  65205 lei la 108675 lei

  PREȚUL, CONSTRUCTIE HALA PRODUCTIE,
  Construcții metalice, Dragomireşti-Vale

  434700 lei la 724500 lei

  PREȚUL, GRILAJ FIER FORJAT USA APARTAMENT , 1 BUC
  Construcții metalice, Balş

  1738.8 lei la 2898 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  CONSTRUCȚII METALICE LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 635 FIRME PENTRU CONSTRUCȚII METALICE


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL CONSTRUCȚII METALICE?

 • Construcții metalice Abrud
 • Construcții metalice Adjud
 • Construcții metalice Agnita
 • Construcții metalice Aiud
 • Construcții metalice Alba Iulia
 • Construcții metalice Aleşd
 • Construcții metalice Alexandria
 • Construcții metalice Amara
 • Construcții metalice Anina
 • Construcții metalice Aninoasa
 • Construcții metalice Arad
 • Construcții metalice Ardud
 • Construcții metalice Avrig
 • Construcții metalice Azuga
 • Construcții metalice Babadag
 • Construcții metalice Bacău
 • Construcții metalice Baia de Aramă
 • Construcții metalice Baia de Arieş
 • Construcții metalice Baia Mare
 • Construcții metalice Baia Sprie
 • Construcții metalice Băile Govora
 • Construcții metalice Băile Herculane
 • Construcții metalice Băile Olăneşti
 • Construcții metalice Băile Tuşnad
 • Construcții metalice Băileşti
 • Construcții metalice Bălan
 • Construcții metalice Bălceşti
 • Construcții metalice Balş
 • Construcții metalice Băneasa
 • Construcții metalice Baraolt
 • Construcții metalice Bârlad
 • Construcții metalice Bechet
 • Construcții metalice Beclean
 • Construcții metalice Beiuş
 • Construcții metalice Berbeşti
 • Construcții metalice Bereşti
 • Construcții metalice Bicaz
 • Construcții metalice Bistriţa
 • Construcții metalice Blaj
 • Construcții metalice Bocşa
 • Construcții metalice Boldeşti-Scăeni
 • Construcții metalice Bolintin-Vale
 • Construcții metalice Borşa
 • Construcții metalice Borsec
 • Construcții metalice Botoşani
 • Construcții metalice Brad
 • Construcții metalice Brăila
 • Construcții metalice Bran
 • Construcții metalice Braşov
 • Construcții metalice Breaza
 • Construcții metalice Brezoi
 • Construcții metalice Broşteni
 • Construcții metalice Bucecea
 • Construcții metalice Bucureşti
 • Construcții metalice Budeşti
 • Construcții metalice Buhuşi
 • Construcții metalice Bumbeşti-Jiu
 • Construcții metalice Buşteni
 • Construcții metalice Buzău
 • Construcții metalice Buziaş
 • Construcții metalice Cajvana
 • Construcții metalice Calafat
 • Construcții metalice Călan
 • Construcții metalice Călăraşi
 • Construcții metalice Călimăneşti
 • Construcții metalice Câmpeni
 • Construcții metalice Câmpia Turzii
 • Construcții metalice Câmpina
 • Construcții metalice Câmpulung
 • Construcții metalice Câmpulung Moldovenesc
 • Construcții metalice Caracal
 • Construcții metalice Caransebeş
 • Construcții metalice Carei
 • Construcții metalice Cavnic
 • Construcții metalice Căzăneşti
 • Construcții metalice Cehu Silvaniei
 • Construcții metalice Cernavodă
 • Construcții metalice Chişineu-Criş
 • Construcții metalice Ciacova
 • Construcții metalice Cisnădie
 • Construcții metalice Cluj-Napoca
 • Construcții metalice Codlea
 • Construcții metalice Comăneşti
 • Construcții metalice Comarnic
 • Construcții metalice Constanţa
 • Construcții metalice Copşa Mică
 • Construcții metalice Corabia
 • Construcții metalice Costeşti
 • Construcții metalice Covasna
 • Construcții metalice Craiova
 • Construcții metalice Cristuru Secuiesc
 • Construcții metalice Cugir
 • Construcții metalice Curtea de Argeş
 • Construcții metalice Curtici
 • Construcții metalice Dăbuleni
 • Construcții metalice Darabani
 • Construcții metalice Dărmăneşti
 • Construcții metalice Dej
 • Construcții metalice Deta
 • Construcții metalice Deva
 • Construcții metalice Dolhasca
 • Construcții metalice Dorohoi
 • Construcții metalice Drăgăneşti
 • Construcții metalice Drăgăneşti-Olt
 • Construcții metalice Drăgăşani
 • Construcții metalice Dragomireşti
 • Construcții metalice Drobeta-Turnu Severin
 • Construcții metalice Eforie
 • Construcții metalice Făgăraş
 • Construcții metalice Făget
 • Construcții metalice Fălticeni
 • Construcții metalice Făurei
 • Construcții metalice Feteşti
 • Construcții metalice Fieni
 • Construcții metalice Fierbinţi-Târg
 • Construcții metalice Filiaşi
 • Construcții metalice Flămânzi
 • Construcții metalice Focşani
 • Construcții metalice Frasin
 • Construcții metalice Fundulea
 • Construcții metalice Găeşti
 • Construcții metalice Galaţi
 • Construcții metalice Gătaia
 • Construcții metalice Geoagiu
 • Construcții metalice Gheorgheni
 • Construcții metalice Gherla
 • Construcții metalice Ghimbav
 • Construcții metalice Giurgiu
 • Construcții metalice Gura Humorului
 • Construcții metalice Hârlău
 • Construcții metalice Hârşova
 • Construcții metalice Haţeg
 • Construcții metalice Horezu
 • Construcții metalice Huedin
 • Construcții metalice Hunedoara
 • Construcții metalice Huşi
 • Construcții metalice Ianca
 • Construcții metalice Iaşi
 • Construcții metalice Iernut
 • Construcții metalice Ineu
 • Construcții metalice Însurăţei
 • Construcții metalice Întorsura Buzăului
 • Construcții metalice Isaccea
 • Construcții metalice Jibou
 • Construcții metalice Lehliu-Gară
 • Construcții metalice Lipova
 • Construcții metalice Liteni
 • Construcții metalice Livada
 • Construcții metalice Luduş
 • Construcții metalice Lugoj
 • Construcții metalice Lupeni
 • Construcții metalice Mangalia
 • Construcții metalice Mărăşeşti
 • Construcții metalice Marghita
 • Construcții metalice Medgidia
 • Construcții metalice Mediaş
 • Construcții metalice Miercurea Nirajului
 • Construcții metalice Miercurea Sibiului
 • Construcții metalice Miercurea-Ciuc
 • Construcții metalice Mihăileşti
 • Construcții metalice Milişăuţi
 • Construcții metalice Mioveni
 • Construcții metalice Mizil
 • Construcții metalice Moineşti
 • Construcții metalice Moldova Nouă
 • Construcții metalice Moreni
 • Construcții metalice Motru
 • Construcții metalice Murfatlar
 • Construcții metalice Murgeni
 • Construcții metalice Nădlac
 • Construcții metalice Năsăud
 • Construcții metalice Năvodari
 • Construcții metalice Negreşti
 • Construcții metalice Negreşti-Oaş
 • Construcții metalice Negru Vodă
 • Construcții metalice Nehoiu
 • Construcții metalice Novaci
 • Construcții metalice Nucet
 • Construcții metalice Ocna Mureş
 • Construcții metalice Ocna Sibiului
 • Construcții metalice Ocnele Mari
 • Construcții metalice Odobeşti
 • Construcții metalice Odorheiu Secuiesc
 • Construcții metalice Olteniţa
 • Construcții metalice Oneşti
 • Construcții metalice Oradea
 • Construcții metalice Orăştie
 • Construcții metalice Oraviţa
 • Construcții metalice Orşova
 • Construcții metalice Oţelu Roşu
 • Construcții metalice Ovidiu
 • Construcții metalice Panciu
 • Construcții metalice Pâncota
 • Construcții metalice Paşcani
 • Construcții metalice Pătârlagele
 • Construcții metalice Pecica
 • Construcții metalice Petrila
 • Construcții metalice Petroşani
 • Construcții metalice Piatra-Neamţ
 • Construcții metalice Piatra-Olt
 • Construcții metalice Piteşti
 • Construcții metalice Ploieşti
 • Construcții metalice Plopeni
 • Construcții metalice Podu Iloaiei
 • Construcții metalice Pogoanele
 • Construcții metalice Potcoava
 • Construcții metalice Predeal
 • Construcții metalice Pucioasa
 • Construcții metalice Răcari
 • Construcții metalice Rădăuţi
 • Construcții metalice Râmnicu Sărat
 • Construcții metalice Râmnicu Vâlcea
 • Construcții metalice Râşnov
 • Construcții metalice Recaş
 • Construcții metalice Reghin
 • Construcții metalice Reşiţa
 • Construcții metalice Roman
 • Construcții metalice Roşiori de Vede
 • Construcții metalice Rovinari
 • Construcții metalice Roznov
 • Construcții metalice Rupea
 • Construcții metalice Săcele
 • Construcții metalice Săcueni
 • Construcții metalice Salcea
 • Construcții metalice Sălişte
 • Construcții metalice Săliştea de Sus
 • Construcții metalice Salonta
 • Construcții metalice Sângeorgiu de Pădure
 • Construcții metalice Sângeorz-Băi
 • Construcții metalice Sânnicolau Mare
 • Construcții metalice Sântana
 • Construcții metalice Sărmaşu
 • Construcții metalice Satu Mare
 • Construcții metalice Săveni
 • Construcții metalice Scorniceşti
 • Construcții metalice Sebeş
 • Construcții metalice Sebiş
 • Construcții metalice Segarcea
 • Construcții metalice Seini
 • Construcții metalice Sfântu Gheorghe
 • Construcții metalice Sibiu
 • Construcții metalice Sighetu Marmaţiei
 • Construcții metalice Sighişoara
 • Construcții metalice Simeria
 • Construcții metalice Şimleu Silvaniei
 • Construcții metalice Sinaia
 • Construcții metalice Siret
 • Construcții metalice Slănic
 • Construcții metalice Slănic-Moldova
 • Construcții metalice Slatina
 • Construcții metalice Slobozia
 • Construcții metalice Solca
 • Construcții metalice Şomcuta Mare
 • Construcții metalice Sovata
 • Construcții metalice Ştefăneşti
 • Construcții metalice Ştefăneşti
 • Construcții metalice Ştei
 • Construcții metalice Strehaia
 • Construcții metalice Suceava
 • Construcții metalice Sulina
 • Construcții metalice Tălmaciu
 • Construcții metalice Ţăndărei
 • Construcții metalice Târgovişte
 • Construcții metalice Târgu Bujor
 • Construcții metalice Târgu Cărbuneşti
 • Construcții metalice Târgu Frumos
 • Construcții metalice Târgu Jiu
 • Construcții metalice Târgu Lăpuş
 • Construcții metalice Târgu Mureş
 • Construcții metalice Târgu Neamţ
 • Construcții metalice Târgu Ocna
 • Construcții metalice Târgu Secuiesc
 • Construcții metalice Târnăveni
 • Construcții metalice Tăşnad
 • Construcții metalice Tăuţii-Măgherăuş
 • Construcții metalice Techirghiol
 • Construcții metalice Tecuci
 • Construcții metalice Teiuş
 • Construcții metalice Ţicleni
 • Construcții metalice Timişoara
 • Construcții metalice Tismana
 • Construcții metalice Titu
 • Construcții metalice Topliţa
 • Construcții metalice Topoloveni
 • Construcții metalice Tulcea
 • Construcții metalice Turceni
 • Construcții metalice Turda
 • Construcții metalice Turnu Măgurele
 • Construcții metalice Ulmeni
 • Construcții metalice Ungheni
 • Construcții metalice Uricani
 • Construcții metalice Urlaţi
 • Construcții metalice Urziceni
 • Construcții metalice Valea lui Mihai
 • Construcții metalice Vălenii de Munte
 • Construcții metalice Vânju Mare
 • Construcții metalice Vaşcău
 • Construcții metalice Vaslui
 • Construcții metalice Vatra Dornei
 • Construcții metalice Vicovu de Sus
 • Construcții metalice Victoria
 • Construcții metalice Videle
 • Construcții metalice Vişeu de Sus
 • Construcții metalice Vlăhiţa
 • Construcții metalice Vulcan
 • Construcții metalice Zalău
 • Construcții metalice Zărneşti
 • Construcții metalice Zimnicea
 • Construcții metalice Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate