Incalzire in pardoseala pret

Prețul încălzirii prin pardoseală depinde de sistemul ales (cu apă sau pe bază de energie electrică), de suprafață și de alte elemente, cum ar fi: cazane, pompă de căldură, colectoare solare. Pentru livrarea, montarea și conectarea la cutia de distribuție și testul de presiune al sistemului de încălzire prin pardoseală veți plăti între 100-200lei/mp.

Cui să încredințați montarea unui sistem de încălzire prin pardoseală? Trimiteți o cerere către executanții de sisteme de încălzire prin pardoseală din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚ ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ


Preț încălzire în pardoseală. Preț pentru livrarea, instalarea încălzirii în pardoseală cu instalarea plăcilor de sistem, conectarea la cutia de distribuție. Prețul cu testul de presiune al sistemului de încălzire prin pardoseală.

200 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
250 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Incalzire in pardoseala pret

ALTE PREȚURI PENTRU ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEALĂ

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul montării foliei pardoseală un strat


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Încălzire în pardoseală – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți despre sistemele de încălzire în pardoseală

Sistemele de încălzire în pardoseală sunt din ce în ce mai frecvent folosite, datorită faptului că asigură un confort ridicat al locuirii. Aceste sisteme de încălzire sunt montate cu precădere în clădirile nou construite. De asemenea, ele sunt legate și de sursele regenerabile de energie și tehnologia încălzirii cu centrale termice cu temperaturi joase.

Sistemele de încălzire în pardoseală asigură un confort ridicat al locuirii
Sistemele de încălzire în pardoseală asigură un confort ridicat al locuirii

1.1. Dacă sistemul de încălzire în pardoseală este montat profesional, nu aveți de ce să vă temeți de producerea de defecțiuni

Defecțiunile la sistemele de încălzire în pardoseală nu vor apărea în condiții de funcționare normală. Dacă totuși sistemul de încălzire în pardoseală se defectează, acesta va putea fi reparat prin intervenții minore. Dar, complexitatea reparațiilor depinde în primul rând de tipul pardoselii și de cât de ușor aceasta poate fi parțial înlocuită în locul în care ea trebuie să fie demontată pentru a se repara țevile. Dacă montarea a fost executată corect, defecțiunile vor apărea foarte rar, pentru că țevile sunt montate în șapă, care le protejează. Înainte de montarea pardoselii, funcționarea sistemului de încălzire în pardoseală trebuie să fie testată de mai multe ori. Defecțiunile pot apărea mai ales din cauza înghețării țevilor, dacă imobilul nu este folosit pe o perioadă mai lungă de timp în anotimpul iernii. Bineînțeles, că țevile nu pot îngheța, dacă sistemul este pus în funcțiune în mod constant. Dacă nu se folosește imobilul în timpul iernii, atunci apa din țevi trebuie să fie eliminată sau trebuie să se umple sistemul cu lichid anti-îngheț. Defecțiunile mai pot apărea și dacă se fac găuri în pardoseală sau dacă aceasta este tăiată sau lovită cu forță mare. De exemplu, nu se poate instala un bazin WC în podeaua în care există un sistem de încălzire în pardoseală, dacă acest lucru nu a fost planificat și introdus în proiectul sistemului de încălzire în pardoseală și dacă montarea acestuia nu a fost executată conform proiectului, rezervându-se locul respectiv pentru bazinul WC.

1.2. Tipul pardoselii trebuie să fie stabilit și cunoscut înaintea montării sistemului de încălzire în pardoseală

Pardoseala trebuie să fie compatibilă cu sistemul de încălzire în pardoseală. Anumite pardoseli sunt mai compatibile decât altele. Compatibilitatea este dată de conductivitatea termică a pardoselii. Cel mai bine este să alegeți tipul pardoselii înainte de montarea sistemului de încălzire în pardoseală. Pardoseala cea mai bună este aceea care are o foarte bună conductivitate termică. Înainte de a cumpăra pardoseala, verificați în specificațiile tehnice ale acesteia, ce nivel de conductivitate termică are și dacă este compatibilă cu sistemele de încălzire în pardoseală sau nu. Pardoselile cele mai compatibile cu sistemele de încălzire în pardoseală sunt: plăcile ceramice, plăcile din piatră, beton, pardoselile textile subțiri sau țesute rar, parchetul dublu-stratificat cu straturi subțiri și pardoselile din polivinil.

1.3. Testul de presiune este obligatoriu

Prin testul de presiune se verifică etanșeitatea țevilor sistemului de încălzire în pardoseală. De aceea, acesta trebuie să fie făcut imediat după montare, înainte de a se executa șapa. După turnarea șapei, testul de etanșeitate trebuie să fie repetat. Procedura de testare este destul de simplă, dar ia destul de mult timp. Testarea se face în următorul fel: sistemul se alimentează cu apă, se elimină aerul din țevi și se conectează manometrul. Dacă există riscul ca apa din țevile sistemului să înghețe, trebuie să se adauge lichid anti-îngheț sau se folosească și un sistem de încălzire alternativ. Trebuie să se aștepte 24 ore pentru ca temperatura apei din țevi să ajungă la temperatura imobilului. După aceea, se ridică presiunea cu o pompă de presiune manuală până la 1,3 din presiunea de funcționare și se verifică dacă conexiunile dintre țevi sunt uscate. Apoi, se așteaptă din nou 24 ore, după care se verifică, dacă presiunea din țevi este aceeași ca și la momentul pornirii respectiv dacă aceasta nu a scăzut cu mai mult de 0,2 bari. Dacă testul de presiune este pozitiv, atunci se poate turna șapa. Pe perioada execuției șapei, nu este permisă punerea în funcțiune a sistemului de încălzire în pardoseală. Acesta nu poate fi folosit nici pentru uscarea șapei. Sistemul de încălzire în pardoseală poate fi pus în funcțiune doar după trecerea perioadei necesare uscării șapei. Sistemul de încălzire în pardoseală se pornește gradual, până la temperatura de funcționare maximă admisibilă pentru tipul sistemului și al șapei. Și răcirea se face gradual, pentru a nu forța prea tare instalația. Testul de presiune se face întotdeauna cu apă și doar în situații excepționale cu aer (dacă nu există o sursă de apă disponibilă sau nu se poate asigura o temperatură de funcționare adecvată).

1.4. Apa trebuie să fie adecvată

În sistemele de încălzire cu consum redus de energie, temperatura apei este ideală pentru dezvoltarea microorganismelor. Apa devine densă, lipicioasă și maro, ceea ce se observă cel mai des la ventilele de control. În cel mai prost caz, o astfel de apă poate înfunda o parte a sistemului de încălzire în pardoseală. Acest lucru se întâmplă dacă apa provine din o sursă de captare a apei sau din sistemul de alimentare cu apă. Fenomenul pe care l-am descris poate fi împiedicat, dacă se folosește apă distilată sau se adaugă substanțe biocide. În cazul în care aveți deja probleme cu apa, trebuie să apelați la un meșter, care să vă curețe sistemul cu un produs de curățare special.

1.5. Perioada necesară pentru ca sistemul de încălzire în pardoseală să încălzească locuința poate fi scurtată

Sistemele de încălzire în pardoseală necesită mai mult timp pentru a încălzi imobilele decât sistemele de încălzire cu calorifere. Aceasta mai ales dacă între țevi există o distanță mult prea mare sau șapa este mult prea groasă. Sistemul poate fi îmbunătățit, dacă alegem țevi cu un diametru mai mare, care să faciliteze un flux mărit al apei și o inerție scăzută. Și placa sistemică trebuie să fie adecvată și să permită acoperirea țevilor cu șapa în procent de minim 85%. Pentru ca sistemul să funcționeze bine, este necesar și un termostat, cu care să se mențină temperatura dorită. Astfel, sistemul va încălzi în funcție de temperatura exterioară și va menține temperatura constantă în locuință, fără a trebui să fie pornit sau oprit.

1.6. Alegerea corectă a țevilor

Pentru sistemele de încălzire în pardoseală, cele mai adecvate sunt țevile din polietilenă, care sunt prevăzute cu o barieră de intruziune a oxigenului, pentru ca părțile metalice ale instalației să nu ruginească și să se împiedice adunarea murdăriei în țevi și diminuarea fluxului apei. Pe piață, există o ofertă foarte variată de țevi din polietilenă. Țevile din polietilenă sunt împărțite în diferite clase, care se deosebesc între ele prin procedura de fabricare. Clasele sunt următoarele: PEX, a, b, c și d. Datorită duratei de viață îndelungate, pentru sistemele de încălzire în pardoseală cele mai bune țevi din polietilenă sunt cele din clasa PEX. Adăugăm, că este important să folosiți țevi fabricate în UE, pentru a putea beneficia de dreptul de a face reclamații și de garanție în cazul defecțiunilor.

2. Montatorii de sisteme de încălzire în pardoseală

Vă recomandăm, să încredințați montarea sistemului de încălzire în pardoseală unui executant cu experiență, care folosește materiale certificate, testate și aprobate. Dacă sistemul de încălzire în pardoseală este montat corect și profesional, eventualitatea apariției defecțiunilor este foarte mică și teama privind fiabilitatea sistemului nu își are rostul. În schimb, dacă lucrarea este executată cu superficialitate și neprofesionalism, atunci beneficiarul va avea coșmaruri din cauza problemelor apărute după montare.

3. Tipuri de sisteme de încălzire în pardoseală

3.1. Sisteme de încălzire în pardoseală cu apă caldă sau cu electricitate

3.1.1. Sistemele de încălzire în pardoseală cu apă caldă

În cazul folosirii acestui sistem de încălzire în pardoseală, apa nu este încălzită până la temperaturi foarte ridicate. Aceste sisteme sunt recomandate pentru clădiri bine izolate, pentru că temperatura apei din țevi este de doar 25-29 ℃. În schimb, în cazul sistemelor clasice de încălzire temperatura apei este ridicată la peste 60 ℃. Principiul de funcționare al sistemului de încălzire prin pardoseală (sau prin pereți) este transmiterea căldurii apei din țevi la șapă sau perete. Astfel, întreaga suprafață a pardoselii sau a peretelui transmite/propagă căldura în încăpere. Spre deosebire de cazul încălzirii cu calorifere, podeaua încălzită nu are drept efect circulația aerului și a prafului în încăpere. De asemenea, dacă încăperile sunt încălzite cu un sistem de încălzire în pardoseală, aerul din acestea este mai puțin uscat și are o temperatură mai uniformă, căldura radiind din podea către tavan. Temperatura cea mai ridicată este la nivelul podelei (în jur de 27 ℃) și cea mai scăzută la nivelul tavanului. Astfel, temperatura camerei este mai scăzută decât în cazul încălzirii cu radiatoare, pentru că eficiența sistemului este mai mare. Aceasta înseamnă că pe termen lung se reduc substanțial consumul de energie și cheltuielile cu încălzirea locuinței. Un alt avantaj al folosirii unui sistem de încălzire în pardoseală este că atunci când se aerisește camera - se deschid ferestrele - nu se pierde căldura atât de mult ca în cazul încălzirii cu calorifere. Sistemele de încălzire în pardoseală se recomandă pentru imobilele folosite constant, pentru că aceste sisteme necesită mai mult timp pentru încălzirea camerelor. Eficiența maximă se obține, dacă cu ajutorul termostatului se menține o temperatură constantă în locuință sau cameră și se evită răcirea și reîncălzirea. Sistemele de încălzire în pardoseală sunt din ce în ce mai folosite și datorită materialelor moderne din care sunt fabricate, care au simplificat și ieftinit execuția și montarea lor. În ciuda acestui lucru, montarea unui sistem de încălzire în pardoseală este cu cca. 20-40% mai scumpă față de instalarea unui sistem de încălzire cu calorifere. Țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi instalate într-o șapă umedă clasică, peste stratul termoizolației sau pe o suprafață uscată - pe plăci speciale termoizolante - peste care se montează șapa uscată. Șapa uscată este mai ușoară față de cea umedă și se montează într-un strat mai subțire. De aceea, folosirea șapei uscate în combinație cu sistemul de încălzire în pardoseală este mai adecvată pentru clădirile mai vechi, care se renovează și la care trebuie să se acorde o atenție deosebită capacității portante a construcției.

3.1.2. Sistemele de încălzire în pardoseală cu electricitate

Sistemele electrice de încălzire în pardoseală se folosesc mai ales în cazul renovării și adaptării clădirilor mai vechi, dar și în clădiri noi, mai ales pentru încălzirea băilor. Acest sistem de încălzire este adecvat pentru toate camerele locuinței (vestibul, hol, bucătărie, baie, dormitor, camera de lucru etc.). Se recomandă ca după montarea rețelei electrice a sistemului, să se monteze o pardoseală din plăci ceramice. În schimb, dacă se folosește o folie sau un covor de încălzire în pardoseală se poate monta o pardoseală din lemn sau din PVC. Foliile de încălzire în pardoseală se folosesc și pentru reabilitarea podelelor reci deja existente (finalizate). Dacă se dorește stabilizarea cu exactitate a temperaturii camerei și reducerea consumului de energie, trebuie să se instaleze și termostate. Avantajul principal pe care îl oferă încălzirea electrică în pardoseală este înălțimea redusă a sistemului. Grosimea foliilor de încălzire în pardoseală este de cca. 1,8 mm, iar a covoarelor de încălzire în pardoseală de 3,5 mm. Foliile de încălzire în pardoseală se folosesc mai ales dacă șapa cu termoizolație este deja executată sau dacă pardoseala este deja finalizată (direct pe plăci sau pe pardoseala din lemn). Folia se montează direct pe un strat adecvat de termoizolație cu grosimea minimă de 6 milimetri, care se lipește direct pe plăci. Rețeaua electrică de încălzire în pardoseală se montează în mod asemănător.

3.2. Încălzirea spațiilor exterioare cu un sistem de încălzire în pardoseală

Cu un sistem electric de încălzire în pardoseală se pot încălzi și spații exterioare, de exemplu spațiul din fața garajului, terasa sau căile de acces. Astfel, iarna nu este necesară înlăturarea zăpezii de pe aceste spații. Există două sisteme destinate acestui scop: primul este adecvat pentru suprafețe asfaltate, iar cel de-al doilea pentru pavaje cu pavele sau pavaje cu beton. Foarte practic este și cablul de încălzire electrică în pardoseală, cu care pot fi încălzite jgheaburile. Astfel, se evită formarea de țurțuri, care – știm bine – sunt foarte periculoși. Cablurile de încălzire în pardoseală mai pot fi folosite și la încălzirea conductelor și a țevilor de scurgere, pentru ca să nu se crape pe timp de iarnă.

4. Procedura de proiectare și montare a sistemelor de încălzire în pardoseală – este importantă respectarea tuturor regulilor

La proiectarea și montarea sistemelor de încălzire în pardoseală este foarte importantă respectarea tuturor regulilor pas cu pas. Este esențială și efectuarea calculelor legate de încălzirea în pardoseală. Pentru acesta, trebuie să se țină seama atât de pierderile de căldurii ale clădirii și ale fiecărei camere, cât și de temperatura dorită în camere. Astfel, se poate decide modul de instalare a țevilor, lungimea și diametrul acestora, ca și modul de conectare a țevilor. Cele mai mari greșeli pe care le pot face executanții și montatorii de sisteme de încălzire în pardoseală este designul greșit al rețelei și lungimea prea mare a țevilor. Dacă elementul de conectare este prea lung, atunci apare o rezistență la presiune în țeavă. Pompa, care pune în mișcare apa din țevi are anumite limitări. O greșeală frecventă mai este și neexecutarea termoizolației sub țevile sistemului de încălzire în pardoseală. Un executant fără experiență nu va ști să poziționeze corect tabloul de distribuție. De multe ori, țevile sunt prea lungi sau sunt prea distanțate unele de altele, iar executantul nu face testul de presiune. Astfel, din cauza lipsei de experiență a executantului, cu timpul pot apărea scurgeri la conexiunile țevilor. Este important a se ține seama și de regulile privind zonele marginale, cu care se elimină pierderile de căldură în anumite locuri, cum ar fi locurile în care sunt montate uși glisante.  Un alt lucru esențial este și umplerea țevilor cu apă de calitate. De asemenea, este important a menționa, că placa pe care se montează sistemul de încălzire în pardoseală trebuie să fie netedă și curată. Dacă există o termoizolație (membrană) bituminoasă, între placa din beton armat și placa sistemică se montează în mod obligatoriu un strat de izolație din folie PE. Mai trebuie să se aibă grijă ca țevile și cablurile restului instalațiilor de sub placa sistemică să nu fie montate încrucișat.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂÎNCĂLZIRE PARDOSEA

Bună ziua,

Doresc încălzire în pardoseală.

Mulțumesc 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

ÎNCALZIRE IN PARDOSEALA FARA SAPA

Bună ziua,

Am nevoie de montaj incalzire prin pardoseala fata sapa.

Mulțumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

MANOPERĂ ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Bună ziua,

Manoperă încălzire în pardoseală+centrală termică într-un apartament cu 3 camere și deviz materiale (aș dori să le achiziționez personal).

Mulțumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, ÎNCALZIRE PARDOSEALA, 23 M2
Încălzire in pardoseală, Sinaia

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIREA IN PARDOSEALA A UNUI APARTAMENT , 78MP
Încălzire in pardoseală, Şelimbăr

14779.8 RON la 24633 RON

PREȚUL, PARDOSEALĂ EXTERIOR, 30MP
Încălzire in pardoseală, Dobroeşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, OFERTA INCALZIRE IN PARDOSEALA, 111 MP
Încălzire in pardoseală, Curtişoara

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ÎNCALZIRE PARDOSEALA + INSTALATIE SANITARA, 140MP
Încălzire in pardoseală, Suceava

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE PARDOSEALA PE APA , 90 MP
Încălzire in pardoseală, Craiova

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, IMPLANT ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ , 110 MP
Încălzire in pardoseală, Coada Stâncii

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, INSTALAȚIE COMPLETA PE TOATĂ SUPRAFAȚA APARTAMENTULUI, 50 MP
Încălzire in pardoseală, Baia Sprie

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, INSTALAȚIE COMPLETA ÎNCĂLZIRE PARDOSEALA HIDRAULICA, 150MP
Încălzire in pardoseală, Braşov

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, INCALZIRE IN PARDOSEALA, 49MP
Încălzire in pardoseală, Victoria

4999.05 RON la 8331.75 RON

PREȚUL, CĂLDURĂ PARDOSEALA, 90MP
Încălzire in pardoseală, Lupeni

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALA , 100MP
Încălzire in pardoseală, Deta

10432.8 RON la 17388 RON

PREȚUL, PE GAZ, CU TOT INCLUS INAFARA DE CENTRALA, 55 MP
Încălzire in pardoseală, Timişoara

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALA , 140 MP
Încălzire in pardoseală, Alexandria

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, INSTALATIE SANITARA BAI+BUCATARIE SI MONTAJ INCALZIRE PARDOSEALA, 170 M2
Încălzire in pardoseală, Bran

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PROIECTARE, MONTAJ, PUNERE IN FUNCTIUNE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ, 100M2
Încălzire in pardoseală, Alimăneşti

14779.8 RON la 24633 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ , 74 MP
Încălzire in pardoseală, Buziaş

7824.6 RON la 13041 RON

PREȚUL, MONTAJ ÎNCALZIRE IN PARDOSEALA SI CENTRALA TERMICA, TURNARE ȘAPĂ, 69,5 MP
Încălzire in pardoseală, Timişoara

11736.9 RON la 19561.5 RON

PREȚUL, DEZINSTALAREA A 2 GPA SI BYPASS PUFFER, 2 GPA
Încălzire in pardoseală, Deva

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INCALZIRE IN PARDOSEA, MONTARE SI CONEXIUNE
Încălzire in pardoseală, Lugojel

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, OFERTĂ ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEALA, 155MP
Încălzire in pardoseală, Cazasu

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, PROIECTARE, REALIZARE INCALZIRE PARDOSEALA SI INSTALATII SANITARE, 84
Încălzire in pardoseală, Ghimbav

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEM SLIM, 38
Încălzire in pardoseală, Oradea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, INCALZIRE PARDOSEALA, 70MP
Încălzire in pardoseală, Craiova

7302.96 RON la 12171.6 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEA PIESE ȘI MONTAJ, 100MP
Încălzire in pardoseală, Gelmar

10432.8 RON la 17388 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ , 80MP
Încălzire in pardoseală, Avrig

8346.24 RON la 13910.4 RON

PREȚUL, VERIFICARE INSTALATIE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ, 1
Încălzire in pardoseală, Timişoara

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, REPARARE/VERIFICARE INCALZIRE IN PARDOSEALA , 170 MP
Încălzire in pardoseală, Balş

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INSTALAȚIA SANITARA ȘI TERMICA ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALA, 60 MP
Încălzire in pardoseală, Cluj-Napoca

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ÎNCĂLZIRE PARDOSEALA, 100 MP
Încălzire in pardoseală, Schitu Duca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, INCALZIRE IN PARDOSEALA , 190 MP
Încălzire in pardoseală, Otopeni

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, INCALZIRE IN PARDOSEALA + INSTALATIE SANITARA (RENOVARE), 100MP
Încălzire in pardoseală, Târgu Frumos

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, CURATARE INSTALATIE IN PARDOSEA, 53
Încălzire in pardoseală, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INCALZARE IN PARDOSEA , 240
Încălzire in pardoseală, Craiova

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, INSTALATIE SANITARA CASA + INCALZIRE CENTRALA IN PARDOSEALA , 90
Încălzire in pardoseală, Fughiu

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, VERIFICARE SI AERISIRE SISTEM INCALZIRE IN PARDOSEALA, 115MP
Încălzire in pardoseală, Braşov

217.35 RON la 362.25 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Încălzire in pardoseală lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2195+ FIRME PENTRU ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEALĂ
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEALĂ?

 • Încălzire in pardoseală Bucureşti
 • Încălzire in pardoseală Cluj-Napoca
 • Încălzire in pardoseală Constanţa
 • Încălzire in pardoseală Dumbrăveni
 • Încălzire in pardoseală Iaşi
 • Încălzire in pardoseală Timişoara
 • Încălzire in pardoseală Alba Iulia
 • Încălzire in pardoseală Arad
 • Încălzire in pardoseală Bacău
 • Încălzire in pardoseală Baia Mare
 • Încălzire in pardoseală Bârlad
 • Încălzire in pardoseală Bistriţa
 • Încălzire in pardoseală Botoşani
 • Încălzire in pardoseală Brăila
 • Încălzire in pardoseală Braşov
 • Încălzire in pardoseală Buzău
 • Încălzire in pardoseală Călăraşi
 • Încălzire in pardoseală Craiova
 • Încălzire in pardoseală Deva
 • Încălzire in pardoseală Drobeta-Turnu Severin
 • Încălzire in pardoseală Focşani
 • Încălzire in pardoseală Galaţi
 • Încălzire in pardoseală Giurgiu
 • Încălzire in pardoseală Hunedoara
 • Încălzire in pardoseală Mediaş
 • Încălzire in pardoseală Oradea
 • Încălzire in pardoseală Piatra-Neamţ
 • Încălzire in pardoseală Piteşti
 • Încălzire in pardoseală Ploieşti
 • Încălzire in pardoseală Râmnicu Vâlcea
 • Încălzire in pardoseală Reşiţa
 • Încălzire in pardoseală Roman
 • Încălzire in pardoseală Satu Mare
 • Încălzire in pardoseală Sfântu Gheorghe
 • Încălzire in pardoseală Sibiu
 • Încălzire in pardoseală Slatina
 • Încălzire in pardoseală Slobozia
 • Încălzire in pardoseală Suceava
 • Încălzire in pardoseală Târgovişte
 • Încălzire in pardoseală Târgu Jiu
 • Încălzire in pardoseală Târgu Mureş
 • Încălzire in pardoseală Tulcea
 • Încălzire in pardoseală Turda
 • Încălzire in pardoseală Vaslui
 • Încălzire in pardoseală Zalău
 • Încălzire in pardoseală Abrud
 • Încălzire in pardoseală Adjud
 • Încălzire in pardoseală Agnita
 • Încălzire in pardoseală Aiud
 • Încălzire in pardoseală Aleşd
 • Încălzire in pardoseală Alexandria
 • Încălzire in pardoseală Amara
 • Încălzire in pardoseală Anina
 • Încălzire in pardoseală Aninoasa
 • Încălzire in pardoseală Ardud
 • Încălzire in pardoseală Avrig
 • Încălzire in pardoseală Azuga
 • Încălzire in pardoseală Babadag
 • Încălzire in pardoseală Baia de Aramă
 • Încălzire in pardoseală Baia de Arieş
 • Încălzire in pardoseală Baia Sprie
 • Încălzire in pardoseală Băile Govora
 • Încălzire in pardoseală Băile Herculane
 • Încălzire in pardoseală Băile Olăneşti
 • Încălzire in pardoseală Băile Tuşnad
 • Încălzire in pardoseală Băileşti
 • Încălzire in pardoseală Bălan
 • Încălzire in pardoseală Bălceşti
 • Încălzire in pardoseală Balş
 • Încălzire in pardoseală Băneasa
 • Încălzire in pardoseală Baraolt
 • Încălzire in pardoseală Bechet
 • Încălzire in pardoseală Beclean
 • Încălzire in pardoseală Beiuş
 • Încălzire in pardoseală Berbeşti
 • Încălzire in pardoseală Bereşti
 • Încălzire in pardoseală Bicaz
 • Încălzire in pardoseală Blaj
 • Încălzire in pardoseală Bocşa
 • Încălzire in pardoseală Boldeşti-Scăeni
 • Încălzire in pardoseală Bolintin-Vale
 • Încălzire in pardoseală Borşa
 • Încălzire in pardoseală Borsec
 • Încălzire in pardoseală Brad
 • Încălzire in pardoseală Bran
 • Încălzire in pardoseală Breaza
 • Încălzire in pardoseală Brezoi
 • Încălzire in pardoseală Broşteni
 • Încălzire in pardoseală Bucecea
 • Încălzire in pardoseală Budeşti
 • Încălzire in pardoseală Buhuşi
 • Încălzire in pardoseală Bumbeşti-Jiu
 • Încălzire in pardoseală Buşteni
 • Încălzire in pardoseală Buziaş
 • Încălzire in pardoseală Cajvana
 • Încălzire in pardoseală Calafat
 • Încălzire in pardoseală Călan
 • Încălzire in pardoseală Călimăneşti
 • Încălzire in pardoseală Câmpeni
 • Încălzire in pardoseală Câmpia Turzii
 • Încălzire in pardoseală Câmpina
 • Încălzire in pardoseală Câmpulung
 • Încălzire in pardoseală Câmpulung Moldovenesc
 • Încălzire in pardoseală Caracal
 • Încălzire in pardoseală Caransebeş
 • Încălzire in pardoseală Carei
 • Încălzire in pardoseală Cavnic
 • Încălzire in pardoseală Căzăneşti
 • Încălzire in pardoseală Cehu Silvaniei
 • Încălzire in pardoseală Cernavodă
 • Încălzire in pardoseală Chişineu-Criş
 • Încălzire in pardoseală Ciacova
 • Încălzire in pardoseală Cisnădie
 • Încălzire in pardoseală Codlea
 • Încălzire in pardoseală Comăneşti
 • Încălzire in pardoseală Comarnic
 • Încălzire in pardoseală Copşa Mică
 • Încălzire in pardoseală Corabia
 • Încălzire in pardoseală Costeşti
 • Încălzire in pardoseală Covasna
 • Încălzire in pardoseală Cristuru Secuiesc
 • Încălzire in pardoseală Cugir
 • Încălzire in pardoseală Curtea de Argeş
 • Încălzire in pardoseală Curtici
 • Încălzire in pardoseală Dăbuleni
 • Încălzire in pardoseală Darabani
 • Încălzire in pardoseală Dărmăneşti
 • Încălzire in pardoseală Dej
 • Încălzire in pardoseală Deta
 • Încălzire in pardoseală Dolhasca
 • Încălzire in pardoseală Dorohoi
 • Încălzire in pardoseală Drăgăneşti
 • Încălzire in pardoseală Drăgăneşti-Olt
 • Încălzire in pardoseală Drăgăşani
 • Încălzire in pardoseală Dragomireşti
 • Încălzire in pardoseală Eforie
 • Încălzire in pardoseală Făgăraş
 • Încălzire in pardoseală Făget
 • Încălzire in pardoseală Fălticeni
 • Încălzire in pardoseală Făurei
 • Încălzire in pardoseală Feteşti
 • Încălzire in pardoseală Fieni
 • Încălzire in pardoseală Fierbinţi-Târg
 • Încălzire in pardoseală Filiaşi
 • Încălzire in pardoseală Flămânzi
 • Încălzire in pardoseală Frasin
 • Încălzire in pardoseală Fundulea
 • Încălzire in pardoseală Găeşti
 • Încălzire in pardoseală Gătaia
 • Încălzire in pardoseală Geoagiu
 • Încălzire in pardoseală Gheorgheni
 • Încălzire in pardoseală Gherla
 • Încălzire in pardoseală Ghimbav
 • Încălzire in pardoseală Gura Humorului
 • Încălzire in pardoseală Hârlău
 • Încălzire in pardoseală Hârşova
 • Încălzire in pardoseală Haţeg
 • Încălzire in pardoseală Horezu
 • Încălzire in pardoseală Huedin
 • Încălzire in pardoseală Huşi
 • Încălzire in pardoseală Ianca
 • Încălzire in pardoseală Iernut
 • Încălzire in pardoseală Ineu
 • Încălzire in pardoseală Însurăţei
 • Încălzire in pardoseală Întorsura Buzăului
 • Încălzire in pardoseală Isaccea
 • Încălzire in pardoseală Jibou
 • Încălzire in pardoseală Lehliu-Gară
 • Încălzire in pardoseală Lipova
 • Încălzire in pardoseală Liteni
 • Încălzire in pardoseală Livada
 • Încălzire in pardoseală Luduş
 • Încălzire in pardoseală Lugoj
 • Încălzire in pardoseală Lupeni
 • Încălzire in pardoseală Mangalia
 • Încălzire in pardoseală Mărăşeşti
 • Încălzire in pardoseală Marghita
 • Încălzire in pardoseală Medgidia
 • Încălzire in pardoseală Miercurea Nirajului
 • Încălzire in pardoseală Miercurea Sibiului
 • Încălzire in pardoseală Miercurea-Ciuc
 • Încălzire in pardoseală Mihăileşti
 • Încălzire in pardoseală Milişăuţi
 • Încălzire in pardoseală Mioveni
 • Încălzire in pardoseală Mizil
 • Încălzire in pardoseală Moineşti
 • Încălzire in pardoseală Moldova Nouă
 • Încălzire in pardoseală Moreni
 • Încălzire in pardoseală Motru
 • Încălzire in pardoseală Murfatlar
 • Încălzire in pardoseală Murgeni
 • Încălzire in pardoseală Nădlac
 • Încălzire in pardoseală Năsăud
 • Încălzire in pardoseală Năvodari
 • Încălzire in pardoseală Negreşti
 • Încălzire in pardoseală Negreşti-Oaş
 • Încălzire in pardoseală Negru Vodă
 • Încălzire in pardoseală Nehoiu
 • Încălzire in pardoseală Novaci
 • Încălzire in pardoseală Nucet
 • Încălzire in pardoseală Ocna Mureş
 • Încălzire in pardoseală Ocna Sibiului
 • Încălzire in pardoseală Ocnele Mari
 • Încălzire in pardoseală Odobeşti
 • Încălzire in pardoseală Odorheiu Secuiesc
 • Încălzire in pardoseală Olteniţa
 • Încălzire in pardoseală Oneşti
 • Încălzire in pardoseală Orăştie
 • Încălzire in pardoseală Oraviţa
 • Încălzire in pardoseală Orşova
 • Încălzire in pardoseală Oţelu Roşu
 • Încălzire in pardoseală Ovidiu
 • Încălzire in pardoseală Panciu
 • Încălzire in pardoseală Pâncota
 • Încălzire in pardoseală Paşcani
 • Încălzire in pardoseală Pătârlagele
 • Încălzire in pardoseală Pecica
 • Încălzire in pardoseală Petrila
 • Încălzire in pardoseală Petroşani
 • Încălzire in pardoseală Piatra-Olt
 • Încălzire in pardoseală Plopeni
 • Încălzire in pardoseală Podu Iloaiei
 • Încălzire in pardoseală Pogoanele
 • Încălzire in pardoseală Potcoava
 • Încălzire in pardoseală Predeal
 • Încălzire in pardoseală Pucioasa
 • Încălzire in pardoseală Răcari
 • Încălzire in pardoseală Rădăuţi
 • Încălzire in pardoseală Râmnicu Sărat
 • Încălzire in pardoseală Râşnov
 • Încălzire in pardoseală Recaş
 • Încălzire in pardoseală Reghin
 • Încălzire in pardoseală Roşiori de Vede
 • Încălzire in pardoseală Rovinari
 • Încălzire in pardoseală Roznov
 • Încălzire in pardoseală Rupea
 • Încălzire in pardoseală Săcele
 • Încălzire in pardoseală Săcueni
 • Încălzire in pardoseală Salcea
 • Încălzire in pardoseală Sălişte
 • Încălzire in pardoseală Săliştea de Sus
 • Încălzire in pardoseală Salonta
 • Încălzire in pardoseală Sângeorgiu de Pădure
 • Încălzire in pardoseală Sângeorz-Băi
 • Încălzire in pardoseală Sânnicolau Mare
 • Încălzire in pardoseală Sântana
 • Încălzire in pardoseală Sărmaşu
 • Încălzire in pardoseală Săveni
 • Încălzire in pardoseală Scorniceşti
 • Încălzire in pardoseală Sebeş
 • Încălzire in pardoseală Sebiş
 • Încălzire in pardoseală Segarcea
 • Încălzire in pardoseală Seini
 • Încălzire in pardoseală Sighetu Marmaţiei
 • Încălzire in pardoseală Sighişoara
 • Încălzire in pardoseală Simeria
 • Încălzire in pardoseală Şimleu Silvaniei
 • Încălzire in pardoseală Sinaia
 • Încălzire in pardoseală Siret
 • Încălzire in pardoseală Slănic
 • Încălzire in pardoseală Slănic-Moldova
 • Încălzire in pardoseală Solca
 • Încălzire in pardoseală Şomcuta Mare
 • Încălzire in pardoseală Sovata
 • Încălzire in pardoseală Ştefăneşti
 • Încălzire in pardoseală Ştefăneşti
 • Încălzire in pardoseală Ştei
 • Încălzire in pardoseală Strehaia
 • Încălzire in pardoseală Sulina
 • Încălzire in pardoseală Tălmaciu
 • Încălzire in pardoseală Ţăndărei
 • Încălzire in pardoseală Târgu Bujor
 • Încălzire in pardoseală Târgu Cărbuneşti
 • Încălzire in pardoseală Târgu Frumos
 • Încălzire in pardoseală Târgu Lăpuş
 • Încălzire in pardoseală Târgu Neamţ
 • Încălzire in pardoseală Târgu Ocna
 • Încălzire in pardoseală Târgu Secuiesc
 • Încălzire in pardoseală Târnăveni
 • Încălzire in pardoseală Tăşnad
 • Încălzire in pardoseală Tăuţii-Măgherăuş
 • Încălzire in pardoseală Techirghiol
 • Încălzire in pardoseală Tecuci
 • Încălzire in pardoseală Teiuş
 • Încălzire in pardoseală Ţicleni
 • Încălzire in pardoseală Tismana
 • Încălzire in pardoseală Titu
 • Încălzire in pardoseală Topliţa
 • Încălzire in pardoseală Topoloveni
 • Încălzire in pardoseală Turceni
 • Încălzire in pardoseală Turnu Măgurele
 • Încălzire in pardoseală Ulmeni
 • Încălzire in pardoseală Ungheni
 • Încălzire in pardoseală Uricani
 • Încălzire in pardoseală Urlaţi
 • Încălzire in pardoseală Urziceni
 • Încălzire in pardoseală Valea lui Mihai
 • Încălzire in pardoseală Vălenii de Munte
 • Încălzire in pardoseală Vânju Mare
 • Încălzire in pardoseală Vaşcău
 • Încălzire in pardoseală Vatra Dornei
 • Încălzire in pardoseală Vicovu de Sus
 • Încălzire in pardoseală Victoria
 • Încălzire in pardoseală Videle
 • Încălzire in pardoseală Vişeu de Sus
 • Încălzire in pardoseală Vlăhiţa
 • Încălzire in pardoseală Vulcan
 • Încălzire in pardoseală Zărneşti
 • Încălzire in pardoseală Zimnicea
 • Încălzire in pardoseală Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate