Plase tantari pret

Care este prețul unei plase de țânțari? Plasele de țânțari vă vor salva de la petrecerea multor nopți nedormite din cauza unui bâzâit enervant. Prețul plaselor de țânțari pentru ferestre sau uși depinde de tipul de plasă (fixă, batantă, plisată, tip rulou, glisantă, încorporată), materialul cadrului (PVC, aluminiu), suprafața plasei și, desigur, de executant. Pentru o plasă contra țânțarilor tip rulou obișnuită, împreună cu ghidajele și montajul, veți plăti între 60-100 EURO/m2.

Cui să încredințați montarea plaselor de țânțari? Trimiteți o cerere către montatorii de plase de țânțari din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL PLASELOR INSECTE


Prețul plaselor insecte cu balamale

300 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
400 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Plase tantari pret

ALTE PREȚURI PENTRU PLASE TANTARI

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul plaselor pentru insecte cu balamale pentru


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul plaselor pentru insecte cu balamale pentru


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Plase de țânțari – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra plase de țânțari pentru ferestre și balcoane

1.1. Plase de țânțari pentru toate tipurile de ferestre și uși de balcon

Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de plase de țânțari respectiv de plase de protecție împotriva insectelor. De aceea, orice tip de fereastră sau ușă de balcon - indiferent de formă și dimensiuni - poate fi echipat cu astfel de plase. Putem planifica montarea de plase de țânțari deja înainte de a cumpăra ferestre, uși sau copertine noi, pentru că aceste plase pot fi montate în mai multe moduri: ele pot fi integrate în storurile exterioare sau montate direct în cutia roletelor, împreună cu acestea.  Bineînțeles, că există și posibilitatea de a monta ulterior plasele de țânțari - ca elemente de sine stătătoare – și că putem face acest lucru oricând.

plase tantari.jpg
Aerisirea nestingherită a locuinței este neprețuită!

 

1.2. Plasa de țânțari este de fapt o plasă de insecte

Plasele de țânțari ne protejează în realitate de tot felul de insecte, care s-ar putea târî sau ar putea zbura prin fereastră în interiorul locuinței. Trebuie să știți, că există chiar și plase de țânțari, care protejează împotriva polenului. Bineînțeles, că acestea sunt foarte folositoare pentru cei care suferă de alergie la polen.

Deci, dacă montăm plasele de țânțari la ferestre și la ușa balconului, vom putea aerisi în mod nestingherit camerele locuinței, iar în timpul nopții, le vom putea și răci într-un mod natural, ținând ferestrele deschise. Astfel, ne vom asigura un somn liniștit, fără a utiliza chimicale pentru a ne proteja de insecte. Dar, este adevărat și faptul, că intrarea aerului în camere este puțin obstrucționată de existența plaselor de țânțari la ferestre și la ușa balconului.

1.3. Ce culoare poate avea plasa de țânțari

Profilurile din aluminiu ale plaselor de țânțari au, de obicei, culoarea albă sau maron. Majoritatea cumpărătorilor sunt satisfăcuți de aceste două culori disponibile. Plasa este de culoare gri, ceea ce facilitează vizibilitatea clară din interior către exterior. Adevărul este, că de cele mai multe ori observăm plasa, doar atunci când ne apropiem de fereastră.

1.4. Montați o plasă de țânțari măcar la fereastra dormitorului

În cazul în care dispuneți de mijloace financiare reduse, vă recomandăm, să montați o plasă de țânțari măcar la fereastra dormitorului. Cu toții știm, că aerisirea nestingherită a camerei în care dormim este neprețuită, pentru că ne stimulează somnul.

1.5. Alegerea unor plase de țânțari de calitate

Atunci când cumpărați plase de țânțari, trebuie să fiți atenți la calitate. Nu cumpărați plase de țânțari fixe, ale căror elemente de fixare se lipesc pe rama ferestrei. Astfel de plase nu sunt de calitate și au o foarte scurtă durată de viață, pentru că, cu timpul, adezivul încetează a mai lipi. În mod cert nu vă recomandăm alegerea unor plase de țânțari fără ramă, care se lipesc pur și simplu de ferestre.

1.6. Plasa de țânțari trebuie să fie durabilă și, deci, întreținută

Durata de viață a unei plase de țânțari depinde în mare măsură de calitatea produsului, dar și de utilizator. Dacă plasele de țânțari sunt folosite și întreținute în mod corect, durata lor de viață va fi cu mult mai mare față de perioada de garanție a produsului, care este, de obicei, de doi ani. De cele mai multe ori se întâmplă, că trebuie să fie schimbată doar plasa, nu și rama. De exemplu, dacă rama este din aluminiu, aceasta aproape că nu necesită mentenanță, cu excepția existenței unor defecțiuni mecanice, rezultate în urma unei utilizări incorecte.

2. Alegerea furnizorului și a montatorului de plase de țânțari

Înainte de a căuta informații pe piață, trebuie să ne decidem, la care dintre ferestrele și ușile locuinței dorim să montăm plase de țânțari. Următorul lucru important este de a căuta produse de calitate, pentru că plasele de țânțari trebuie să fie eficiente și să aibă o durată lungă de viață. În acest sens, vă recomandăm să cereți informații la furnizori cu privire la tipurile de plase de țânțari pe care le oferă și chiar să vizitați magazinele în care acestea se vând, pentru a le vedea pe viu și chiar a le pipăi. Numai așa veți putea constata adevărata calitate a acestor produse. Alegeți plase de țânțari, care sunt fabricate din materiale de calitate și inoxidabile. Dați atenție și materialului din care este făcută plasa în sine. Alegeți o plasă din fibre de sticlă, care rezistă cel mai bine la condițiile nefavorabile de mediu. Și nu în ultimul rând, vă recomandăm, să alegeți plasele de țânțari și în funcție de aspectul și stilul clădirii, ca și de culoarea ramelor ferestrelor și ale ușilor.

3. Tipuri de plase de țânțari respectiv de plase de insecte

Există mai multe tipuri de plase de țânțari, care pot fi adaptate la tipul ferestrelor și al ușii de balcon.

3.1. Plasa de țânțari fixă

Plasa de țânțari fixă se montează pur și simplu pe rama ferestrei sau în perete. Această plasă este detașabilă, putând fi demontată, dacă acest lucru este necesar. Acest tip de plasă de țânțari este adecvat pentru ferestrele, prin care foarte rar sau niciodată nu scoatem capul sau mâinile, plasa putând rămâne fixată în mod nestingherit de primăvara până toamna. Plasele de țânțari fixe sunt adecvate, de exemplu, pentru ferestrele de la subsolul casei.

3.2. Plasa de țânțari rulou

Plasa de țânțari de tip rulou se înfășoară în cutia jaluzelei împreună cu aceasta. Este prevăzută în părțile laterale cu șine cu perie, care împiedică intrarea insectelor. Poate fi amplasată în partea exterioară a ferestrelor și a ușilor sau direct pe zid. Acest tip de plasă de țânțari este ideal, dacă avem ghivece pe pervazurile exterioare ale ferestrelor, pentru că nu este necesară înlăturarea acestora. Plasa de țânțari de tip rulou poate fi manevrată manual cu un lanț sau acționată electric cu o telecomandă. La deschiderea plasei, aceasta se înfășoară în cutie. Ea poate fi deschisă pe verticală sau pe orizontală.

3.3. Plasa de țânțari integrată

Acest tip de plasă de țânțari se integrează odată cu roleta în cutia acesteia respectiv odată cu storul exterior în cutia acestuia. Plasa trebuie să fie amplasată între fereastră și roletă, pentru că numai astfel o putem deschide și închide, chiar și atunci când roleta este lăsată în jos. Trebuie să mai știm și că roleta protejează plasa de agenții externi. Atunci când ridicăm plasa, aceasta se înfășoară în cutie, devenind complet invizibilă.

3.4. Plasa de țânțari batantă

Plasa de țânțari batantă se deschide/închide la fel ca și ușa de balcon respectiv ca și fereastra, de care este fixată. Ea poate fi montată pe orice tip de fereastră sau ușă și facilitează în special trecerea persoanelor din interior în exterior și invers. Se poate monta cu balamale, cu arcuri sau fără. Este echipată cu un sistem magnetic, care împiedică deschiderea nedorită a plasei atunci când suflă vântul. Din această categorie fac parte și plasele de țânțari oscilo-batante, care facilitează o rază de deschidere de 240 grade. În acest caz, putem deschide plasa chiar și atunci când avem mâinile ocupate, aceasta închizându-se imediat singură.

3.5. Plasa de țânțari glisantă

Plasa de țânțari glisantă este adecvată pentru protecția ușilor de trecere în grădină, pe balcon sau pe terasă. Poate fi montată pe orice tip de ușă. Se poate deschide și închide atât din interior, cât și din exterior. Poate avea o singură aripă glisantă sau două aripi glisante.

3.6. Plasa de țânțari plisată

Cel mai nou sistem de plase de țânțari de sine stătătoare, destinate trecerii persoanelor în grădină, pe balcon sau pe terasă este sistemul plisat. Această plasă se închide și se deschide ca un acordeon. Plasele de țânțari plisate se pot monta pe orice tip de uși. Ele pot fi deschise și închise atât din interior, cât și din exterior. Avantajul oferit de plasele de țânțari plisate în comparație cu plasele de țânțari glisante și batante, este că ocupă foarte puțin spațiu.

4. Procedura de alegere și montare de plase de țânțari

Cel mai bine este să recurgeți la sfaturile unui specialist, atunci când trebuie să alegeți și să montați plase de țânțari. Din experiența proprie, vă putem spune că montarea plaselor de țânțari este destul de simplă și curată. Plasele de țânțari sunt de obicei incorporate pe ferestre și pe uși. Mai există și posibilitatea de a le monta în oblon. Dar, uneori nici una dintre aceste două modalități de montare nu este posibilă. În cazul în care montăm și rolete sau jaluzele noi, este bine să alegem modelele care permit integrarea de plase de țânțari sau care sunt deja prevăzute cu plase de țânțari.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ5 PLASE DE ȚÂNȚARI (CULOARE INCHISA RAME)

Bună ziua,

Am nevoie de 5 plase de țânțari. Este vorba despre dimensiuni diferite la 4 ferestre si o usa de terasa.

Mulțumesc
2173.5 4.83 la 3622.5 RON


........

2 PLASE ȚÂNȚARI UȘI BALCON PVC

Bună ziua,

2 rame plasa țânțari ptr uși exterioare balcon și intrare bucatarie.

Mulțumesc 869.4 4.83 la 1449 RON


........

OFERTĂ PLASE TANTARI GEAMURI ȘI USI BALCON

Bună ziua,

Am nevoie de plase de tantari pentru 2 buc. geam la bucatarie, 2 buc usi la balcon. Plasele de la geamuri trebuie schimbate cu rame cu tot, iar la usile de la balcon este nevoie de parerea unui specialist ce se poate face. Avem nevoie de oferta de pret, va rugam.

Mulțumesc 1738.8 4.83 la 2898 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, PLASE TANTARI, 4X78X155 + 2 USI
Plase tantari, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PLASE TANTARI GEAMURI SI USA, 5+1
Plase tantari, Toporu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, BUNA ZIUA ,DORESC 6 PLASE /SITE PENTRU TANTARI LA GEAMURI, DIDERITE
Plase tantari, Timişoara

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PLASE TANTARI , 3 BUC
Plase tantari, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PLASE INSECTE LA APROXIMATIV 7 FERESTRE, 100, 75
Plase tantari, Frasin

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, PLASĂ PENTRU USA DE BALCON, NU POT DA ACUM DIMENSIUNI PENTRU CĂ MĂ AFLU INTR-O ALTĂ LOCALITATE
Plase tantari, Târgu Mureş

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, PLASE TANTARI,
Plase tantari, Brebu

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PLASE ȚÂNȚARI PT GEAM CURBAT, 2 BUC
Plase tantari, Cluj-Napoca

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, DORESC PLASE DE INSECTE LA UN APARTAMENT CU 8 GEAMURI TOTAL (6 GEAMURI), DIFERĂ (POT TRIMITE POZĂ PE WHATSAPP SAU DIRECT LA APARTAMENTPT MĂSURARE)
Plase tantari, Timişoara

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, PLASE ȚÂNȚARI,
Plase tantari, Bacău

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PLASE INSECTE RULOU , 140/70 4 BUC
Plase tantari, Ploieşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PLASA DE TANTARI LA UN GEAM TERMOPAN., 1
Plase tantari, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CONFECȚIONAT 3 PLASE GEAM SI O USA, 55/100 - 2 BUC, 83/194 - 1 BUC, 75/55-1 BUC
Plase tantari, Clinceni

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, USA EXTERIOR DE PREFERAT IN TOC DE LEMN SI PLASE DE INSECTE LA GEAMURI, 85 LATIME 2M INALTIME ...APROX
Plase tantari, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTARE PLASE INSECTE, 4
Plase tantari, Piatra-Neamţ

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PLASE DE TANTARI CU BALAMALE SI UNA CU PLISEE PENTRU 2 APARTAMENTE, 7 PLASE CU BALAMALE SU UNA CU PLISEE SI UN ROLU INTERIOR TEXITL
Plase tantari, Timişoara

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PLASE TANTARI, 2 FERESTRE
Plase tantari, Baia Mare

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PLASE DR TÂNȚARI , 1 GEAM BAIE 1 CAMERĂ 1 BUCĂTĂRIE UȘĂ BALCON
Plase tantari, Giroc

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PLASE DE TANTARI TIP RULOU, 2 BUC
Plase tantari, Baia Mare

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIREA A DOUĂ PLASE DE ȚÂNȚARI, 2
Plase tantari, Slatina

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, AM NEVOIE SA SE MONTEZE LA DOUA GEAMURI PLASE DE TANTARI, 2 PLASE
Plase tantari, Timişoara

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, PLASA ȚÂNȚARI PENTRU UȘA DE EXTERIOR , L 193 L 90
Plase tantari, Moţăieni

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PLASE TANTARI , 2 BUC
Plase tantari, Timişoara

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PLASE TANTARI, 20 CASUTE
Plase tantari, Comarnic

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PLASE DE TANTARI , 6 GEAMURI DE DIFERITE DIMENSIUNI
Plase tantari, Baia Mare

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PLASA PENTRU TANTARI SI MUSTE PE BALAMALE, 2
Plase tantari, Timişoara

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PLASE DE INSECTE RULOU, 2 BUC, DESCHIDERE ORIZONTALA H= ~200, L=~70
Plase tantari, Cluj-Napoca

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PLASE MOBILE PENTRU PATRU FRTESTRE., PROBABIL CINCI METRI PATRAȚI DE PLASA.
Plase tantari, Sinaia

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, UN GEAM MANSARDA+RULOU INTUNERIC, LATIME 58, LUNGIME 112 DIN PERETE IN PERETE
Plase tantari, Sânpetru

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, PLASE TANTARI PENTRU 8 FERESTRE, 8 FERESTRE
Plase tantari, Breaza

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, USI DE PLASTIC ALB PT TINTARI 4 USI SI 8 FERESTRE , 4 USI SI 8 FERESTRE
Plase tantari, Mediaş

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, VERIFICAT PLASE GEAMURI NU SE INCHID, 9 PLASE
Plase tantari, Ovidiu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PLASA GLISANTA ., 1 PLASA GLISANTA 100MM/ 200 MM. 2 PLASE 70MM /200
Plase tantari, Buzău

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, 4 PLASE DE ȚÂNȚARI LA UN APARTAMENT , 4 PLASE LA GEAMURI
Plase tantari, Bacău

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, 3 PLASE TANTARI, BUCĂTĂRIE, DORMITOR, BALCON, BALCON: 79.5 X 209, DORMITOR: 79.5 X 131, BUCATARIE: 53 X 131
Plase tantari, Cluj-Napoca

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PLASA PENTRU INSECTE FEREASTRA., 1
Plase tantari, Câmpina

652.05 RON la 1086.75 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Plase tantari lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

238+ FIRME PENTRU PLASE TANTARI
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul PLASE TANTARI?

 • Plase tantari Bucureşti
 • Plase tantari Cluj-Napoca
 • Plase tantari Constanţa
 • Plase tantari Dumbrăveni
 • Plase tantari Iaşi
 • Plase tantari Timişoara
 • Plase tantari Alba Iulia
 • Plase tantari Arad
 • Plase tantari Bacău
 • Plase tantari Baia Mare
 • Plase tantari Bârlad
 • Plase tantari Bistriţa
 • Plase tantari Botoşani
 • Plase tantari Brăila
 • Plase tantari Braşov
 • Plase tantari Buzău
 • Plase tantari Călăraşi
 • Plase tantari Craiova
 • Plase tantari Deva
 • Plase tantari Drobeta-Turnu Severin
 • Plase tantari Focşani
 • Plase tantari Galaţi
 • Plase tantari Giurgiu
 • Plase tantari Hunedoara
 • Plase tantari Mediaş
 • Plase tantari Oradea
 • Plase tantari Piatra-Neamţ
 • Plase tantari Piteşti
 • Plase tantari Ploieşti
 • Plase tantari Râmnicu Vâlcea
 • Plase tantari Reşiţa
 • Plase tantari Roman
 • Plase tantari Satu Mare
 • Plase tantari Sfântu Gheorghe
 • Plase tantari Sibiu
 • Plase tantari Slatina
 • Plase tantari Slobozia
 • Plase tantari Suceava
 • Plase tantari Târgovişte
 • Plase tantari Târgu Jiu
 • Plase tantari Târgu Mureş
 • Plase tantari Tulcea
 • Plase tantari Turda
 • Plase tantari Vaslui
 • Plase tantari Zalău
 • Plase tantari Abrud
 • Plase tantari Adjud
 • Plase tantari Agnita
 • Plase tantari Aiud
 • Plase tantari Aleşd
 • Plase tantari Alexandria
 • Plase tantari Amara
 • Plase tantari Anina
 • Plase tantari Aninoasa
 • Plase tantari Ardud
 • Plase tantari Avrig
 • Plase tantari Azuga
 • Plase tantari Babadag
 • Plase tantari Baia de Aramă
 • Plase tantari Baia de Arieş
 • Plase tantari Baia Sprie
 • Plase tantari Băile Govora
 • Plase tantari Băile Herculane
 • Plase tantari Băile Olăneşti
 • Plase tantari Băile Tuşnad
 • Plase tantari Băileşti
 • Plase tantari Bălan
 • Plase tantari Bălceşti
 • Plase tantari Balş
 • Plase tantari Băneasa
 • Plase tantari Baraolt
 • Plase tantari Bechet
 • Plase tantari Beclean
 • Plase tantari Beiuş
 • Plase tantari Berbeşti
 • Plase tantari Bereşti
 • Plase tantari Bicaz
 • Plase tantari Blaj
 • Plase tantari Bocşa
 • Plase tantari Boldeşti-Scăeni
 • Plase tantari Bolintin-Vale
 • Plase tantari Borşa
 • Plase tantari Borsec
 • Plase tantari Brad
 • Plase tantari Bran
 • Plase tantari Breaza
 • Plase tantari Brezoi
 • Plase tantari Broşteni
 • Plase tantari Bucecea
 • Plase tantari Budeşti
 • Plase tantari Buhuşi
 • Plase tantari Bumbeşti-Jiu
 • Plase tantari Buşteni
 • Plase tantari Buziaş
 • Plase tantari Cajvana
 • Plase tantari Calafat
 • Plase tantari Călan
 • Plase tantari Călimăneşti
 • Plase tantari Câmpeni
 • Plase tantari Câmpia Turzii
 • Plase tantari Câmpina
 • Plase tantari Câmpulung
 • Plase tantari Câmpulung Moldovenesc
 • Plase tantari Caracal
 • Plase tantari Caransebeş
 • Plase tantari Carei
 • Plase tantari Cavnic
 • Plase tantari Căzăneşti
 • Plase tantari Cehu Silvaniei
 • Plase tantari Cernavodă
 • Plase tantari Chişineu-Criş
 • Plase tantari Ciacova
 • Plase tantari Cisnădie
 • Plase tantari Codlea
 • Plase tantari Comăneşti
 • Plase tantari Comarnic
 • Plase tantari Copşa Mică
 • Plase tantari Corabia
 • Plase tantari Costeşti
 • Plase tantari Covasna
 • Plase tantari Cristuru Secuiesc
 • Plase tantari Cugir
 • Plase tantari Curtea de Argeş
 • Plase tantari Curtici
 • Plase tantari Dăbuleni
 • Plase tantari Darabani
 • Plase tantari Dărmăneşti
 • Plase tantari Dej
 • Plase tantari Deta
 • Plase tantari Dolhasca
 • Plase tantari Dorohoi
 • Plase tantari Drăgăneşti
 • Plase tantari Drăgăneşti-Olt
 • Plase tantari Drăgăşani
 • Plase tantari Dragomireşti
 • Plase tantari Eforie
 • Plase tantari Făgăraş
 • Plase tantari Făget
 • Plase tantari Fălticeni
 • Plase tantari Făurei
 • Plase tantari Feteşti
 • Plase tantari Fieni
 • Plase tantari Fierbinţi-Târg
 • Plase tantari Filiaşi
 • Plase tantari Flămânzi
 • Plase tantari Frasin
 • Plase tantari Fundulea
 • Plase tantari Găeşti
 • Plase tantari Gătaia
 • Plase tantari Geoagiu
 • Plase tantari Gheorgheni
 • Plase tantari Gherla
 • Plase tantari Ghimbav
 • Plase tantari Gura Humorului
 • Plase tantari Hârlău
 • Plase tantari Hârşova
 • Plase tantari Haţeg
 • Plase tantari Horezu
 • Plase tantari Huedin
 • Plase tantari Huşi
 • Plase tantari Ianca
 • Plase tantari Iernut
 • Plase tantari Ineu
 • Plase tantari Însurăţei
 • Plase tantari Întorsura Buzăului
 • Plase tantari Isaccea
 • Plase tantari Jibou
 • Plase tantari Lehliu-Gară
 • Plase tantari Lipova
 • Plase tantari Liteni
 • Plase tantari Livada
 • Plase tantari Luduş
 • Plase tantari Lugoj
 • Plase tantari Lupeni
 • Plase tantari Mangalia
 • Plase tantari Mărăşeşti
 • Plase tantari Marghita
 • Plase tantari Medgidia
 • Plase tantari Miercurea Nirajului
 • Plase tantari Miercurea Sibiului
 • Plase tantari Miercurea-Ciuc
 • Plase tantari Mihăileşti
 • Plase tantari Milişăuţi
 • Plase tantari Mioveni
 • Plase tantari Mizil
 • Plase tantari Moineşti
 • Plase tantari Moldova Nouă
 • Plase tantari Moreni
 • Plase tantari Motru
 • Plase tantari Murfatlar
 • Plase tantari Murgeni
 • Plase tantari Nădlac
 • Plase tantari Năsăud
 • Plase tantari Năvodari
 • Plase tantari Negreşti
 • Plase tantari Negreşti-Oaş
 • Plase tantari Negru Vodă
 • Plase tantari Nehoiu
 • Plase tantari Novaci
 • Plase tantari Nucet
 • Plase tantari Ocna Mureş
 • Plase tantari Ocna Sibiului
 • Plase tantari Ocnele Mari
 • Plase tantari Odobeşti
 • Plase tantari Odorheiu Secuiesc
 • Plase tantari Olteniţa
 • Plase tantari Oneşti
 • Plase tantari Orăştie
 • Plase tantari Oraviţa
 • Plase tantari Orşova
 • Plase tantari Oţelu Roşu
 • Plase tantari Ovidiu
 • Plase tantari Panciu
 • Plase tantari Pâncota
 • Plase tantari Paşcani
 • Plase tantari Pătârlagele
 • Plase tantari Pecica
 • Plase tantari Petrila
 • Plase tantari Petroşani
 • Plase tantari Piatra-Olt
 • Plase tantari Plopeni
 • Plase tantari Podu Iloaiei
 • Plase tantari Pogoanele
 • Plase tantari Potcoava
 • Plase tantari Predeal
 • Plase tantari Pucioasa
 • Plase tantari Răcari
 • Plase tantari Rădăuţi
 • Plase tantari Râmnicu Sărat
 • Plase tantari Râşnov
 • Plase tantari Recaş
 • Plase tantari Reghin
 • Plase tantari Roşiori de Vede
 • Plase tantari Rovinari
 • Plase tantari Roznov
 • Plase tantari Rupea
 • Plase tantari Săcele
 • Plase tantari Săcueni
 • Plase tantari Salcea
 • Plase tantari Sălişte
 • Plase tantari Săliştea de Sus
 • Plase tantari Salonta
 • Plase tantari Sângeorgiu de Pădure
 • Plase tantari Sângeorz-Băi
 • Plase tantari Sânnicolau Mare
 • Plase tantari Sântana
 • Plase tantari Sărmaşu
 • Plase tantari Săveni
 • Plase tantari Scorniceşti
 • Plase tantari Sebeş
 • Plase tantari Sebiş
 • Plase tantari Segarcea
 • Plase tantari Seini
 • Plase tantari Sighetu Marmaţiei
 • Plase tantari Sighişoara
 • Plase tantari Simeria
 • Plase tantari Şimleu Silvaniei
 • Plase tantari Sinaia
 • Plase tantari Siret
 • Plase tantari Slănic
 • Plase tantari Slănic-Moldova
 • Plase tantari Solca
 • Plase tantari Şomcuta Mare
 • Plase tantari Sovata
 • Plase tantari Ştefăneşti
 • Plase tantari Ştefăneşti
 • Plase tantari Ştei
 • Plase tantari Strehaia
 • Plase tantari Sulina
 • Plase tantari Tălmaciu
 • Plase tantari Ţăndărei
 • Plase tantari Târgu Bujor
 • Plase tantari Târgu Cărbuneşti
 • Plase tantari Târgu Frumos
 • Plase tantari Târgu Lăpuş
 • Plase tantari Târgu Neamţ
 • Plase tantari Târgu Ocna
 • Plase tantari Târgu Secuiesc
 • Plase tantari Târnăveni
 • Plase tantari Tăşnad
 • Plase tantari Tăuţii-Măgherăuş
 • Plase tantari Techirghiol
 • Plase tantari Tecuci
 • Plase tantari Teiuş
 • Plase tantari Ţicleni
 • Plase tantari Tismana
 • Plase tantari Titu
 • Plase tantari Topliţa
 • Plase tantari Topoloveni
 • Plase tantari Turceni
 • Plase tantari Turnu Măgurele
 • Plase tantari Ulmeni
 • Plase tantari Ungheni
 • Plase tantari Uricani
 • Plase tantari Urlaţi
 • Plase tantari Urziceni
 • Plase tantari Valea lui Mihai
 • Plase tantari Vălenii de Munte
 • Plase tantari Vânju Mare
 • Plase tantari Vaşcău
 • Plase tantari Vatra Dornei
 • Plase tantari Vicovu de Sus
 • Plase tantari Victoria
 • Plase tantari Videle
 • Plase tantari Vişeu de Sus
 • Plase tantari Vlăhiţa
 • Plase tantari Vulcan
 • Plase tantari Zărneşti
 • Plase tantari Zimnicea
 • Plase tantari Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate