Pentru zona

  Plase țânțari preț

  Care este prețul unei plase de țânțari? Plasele de țânțari vă vor salva de la petrecerea multor nopți nedormite din cauza unui bâzâit enervant. Prețul plaselor de țânțari pentru ferestre sau uși depinde de tipul de plasă (fixă, batantă, plisată, tip rulou, glisantă, încorporată), materialul cadrului (PVC, aluminiu), suprafața plasei și, desigur, de executant. Pentru o plasă contra țânțarilor tip rulou obișnuită, împreună cu ghidajele și montajul, veți plăti între 60-100 EURO/m2.

  Cui să încredințați montarea plaselor de țânțari? Trimiteți o cerere către montatorii de plase de țânțari din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul plaselor de insecte


  Prețul plaselor de insecte cu balamale

  300 RON/mp

  PREȚ MINIM
  350.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  400 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Plase tantari (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul plaselor pentru insecte cu balamale pentru


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul plaselor pentru insecte cu balamale pentru


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Plase de țânțari – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra plase de țânțari pentru ferestre și balcoane

  1.1. Plase de țânțari pentru toate tipurile de ferestre și uși de balcon

  Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de plase de țânțari respectiv de plase de protecție împotriva insectelor. De aceea, orice tip de fereastră sau ușă de balcon - indiferent de formă și dimensiuni - poate fi echipat cu astfel de plase. Putem planifica montarea de plase de țânțari deja înainte de a cumpăra ferestre, uși sau copertine noi, pentru că aceste plase pot fi montate în mai multe moduri: ele pot fi integrate în storurile exterioare sau montate direct în cutia roletelor, împreună cu acestea.  Bineînțeles, că există și posibilitatea de a monta ulterior plasele de țânțari - ca elemente de sine stătătoare – și că putem face acest lucru oricând.

  plase tantari.jpg
  Aerisirea nestingherită a locuinței este neprețuită!

   

  1.2. Plasa de țânțari este de fapt o plasă de insecte

  Plasele de țânțari ne protejează în realitate de tot felul de insecte, care s-ar putea târî sau ar putea zbura prin fereastră în interiorul locuinței. Trebuie să știți, că există chiar și plase de țânțari, care protejează împotriva polenului. Bineînțeles, că acestea sunt foarte folositoare pentru cei care suferă de alergie la polen.

  Deci, dacă montăm plasele de țânțari la ferestre și la ușa balconului, vom putea aerisi în mod nestingherit camerele locuinței, iar în timpul nopții, le vom putea și răci într-un mod natural, ținând ferestrele deschise. Astfel, ne vom asigura un somn liniștit, fără a utiliza chimicale pentru a ne proteja de insecte. Dar, este adevărat și faptul, că intrarea aerului în camere este puțin obstrucționată de existența plaselor de țânțari la ferestre și la ușa balconului.

  1.3. Ce culoare poate avea plasa de țânțari

  Profilurile din aluminiu ale plaselor de țânțari au, de obicei, culoarea albă sau maron. Majoritatea cumpărătorilor sunt satisfăcuți de aceste două culori disponibile. Plasa este de culoare gri, ceea ce facilitează vizibilitatea clară din interior către exterior. Adevărul este, că de cele mai multe ori observăm plasa, doar atunci când ne apropiem de fereastră.

  1.4. Montați o plasă de țânțari măcar la fereastra dormitorului

  În cazul în care dispuneți de mijloace financiare reduse, vă recomandăm, să montați o plasă de țânțari măcar la fereastra dormitorului. Cu toții știm, că aerisirea nestingherită a camerei în care dormim este neprețuită, pentru că ne stimulează somnul.

  1.5. Alegerea unor plase de țânțari de calitate

  Atunci când cumpărați plase de țânțari, trebuie să fiți atenți la calitate. Nu cumpărați plase de țânțari fixe, ale căror elemente de fixare se lipesc pe rama ferestrei. Astfel de plase nu sunt de calitate și au o foarte scurtă durată de viață, pentru că, cu timpul, adezivul încetează a mai lipi. În mod cert nu vă recomandăm alegerea unor plase de țânțari fără ramă, care se lipesc pur și simplu de ferestre.

  1.6. Plasa de țânțari trebuie să fie durabilă și, deci, întreținută

  Durata de viață a unei plase de țânțari depinde în mare măsură de calitatea produsului, dar și de utilizator. Dacă plasele de țânțari sunt folosite și întreținute în mod corect, durata lor de viață va fi cu mult mai mare față de perioada de garanție a produsului, care este, de obicei, de doi ani. De cele mai multe ori se întâmplă, că trebuie să fie schimbată doar plasa, nu și rama. De exemplu, dacă rama este din aluminiu, aceasta aproape că nu necesită mentenanță, cu excepția existenței unor defecțiuni mecanice, rezultate în urma unei utilizări incorecte.

  2. Alegerea furnizorului și a montatorului de plase de țânțari

  Înainte de a căuta informații pe piață, trebuie să ne decidem, la care dintre ferestrele și ușile locuinței dorim să montăm plase de țânțari. Următorul lucru important este de a căuta produse de calitate, pentru că plasele de țânțari trebuie să fie eficiente și să aibă o durată lungă de viață. În acest sens, vă recomandăm să cereți informații la furnizori cu privire la tipurile de plase de țânțari pe care le oferă și chiar să vizitați magazinele în care acestea se vând, pentru a le vedea pe viu și chiar a le pipăi. Numai așa veți putea constata adevărata calitate a acestor produse. Alegeți plase de țânțari, care sunt fabricate din materiale de calitate și inoxidabile. Dați atenție și materialului din care este făcută plasa în sine. Alegeți o plasă din fibre de sticlă, care rezistă cel mai bine la condițiile nefavorabile de mediu. Și nu în ultimul rând, vă recomandăm, să alegeți plasele de țânțari și în funcție de aspectul și stilul clădirii, ca și de culoarea ramelor ferestrelor și ale ușilor.

  3. Tipuri de plase de țânțari respectiv de plase de insecte

  Există mai multe tipuri de plase de țânțari, care pot fi adaptate la tipul ferestrelor și al ușii de balcon.

  3.1. Plasa de țânțari fixă

  Plasa de țânțari fixă se montează pur și simplu pe rama ferestrei sau în perete. Această plasă este detașabilă, putând fi demontată, dacă acest lucru este necesar. Acest tip de plasă de țânțari este adecvat pentru ferestrele, prin care foarte rar sau niciodată nu scoatem capul sau mâinile, plasa putând rămâne fixată în mod nestingherit de primăvara până toamna. Plasele de țânțari fixe sunt adecvate, de exemplu, pentru ferestrele de la subsolul casei.

  3.2. Plasa de țânțari rulou

  Plasa de țânțari de tip rulou se înfășoară în cutia jaluzelei împreună cu aceasta. Este prevăzută în părțile laterale cu șine cu perie, care împiedică intrarea insectelor. Poate fi amplasată în partea exterioară a ferestrelor și a ușilor sau direct pe zid. Acest tip de plasă de țânțari este ideal, dacă avem ghivece pe pervazurile exterioare ale ferestrelor, pentru că nu este necesară înlăturarea acestora. Plasa de țânțari de tip rulou poate fi manevrată manual cu un lanț sau acționată electric cu o telecomandă. La deschiderea plasei, aceasta se înfășoară în cutie. Ea poate fi deschisă pe verticală sau pe orizontală.

  3.3. Plasa de țânțari integrată

  Acest tip de plasă de țânțari se integrează odată cu roleta în cutia acesteia respectiv odată cu storul exterior în cutia acestuia. Plasa trebuie să fie amplasată între fereastră și roletă, pentru că numai astfel o putem deschide și închide, chiar și atunci când roleta este lăsată în jos. Trebuie să mai știm și că roleta protejează plasa de agenții externi. Atunci când ridicăm plasa, aceasta se înfășoară în cutie, devenind complet invizibilă.

  3.4. Plasa de țânțari batantă

  Plasa de țânțari batantă se deschide/închide la fel ca și ușa de balcon respectiv ca și fereastra, de care este fixată. Ea poate fi montată pe orice tip de fereastră sau ușă și facilitează în special trecerea persoanelor din interior în exterior și invers. Se poate monta cu balamale, cu arcuri sau fără. Este echipată cu un sistem magnetic, care împiedică deschiderea nedorită a plasei atunci când suflă vântul. Din această categorie fac parte și plasele de țânțari oscilo-batante, care facilitează o rază de deschidere de 240 grade. În acest caz, putem deschide plasa chiar și atunci când avem mâinile ocupate, aceasta închizându-se imediat singură.

  3.5. Plasa de țânțari glisantă

  Plasa de țânțari glisantă este adecvată pentru protecția ușilor de trecere în grădină, pe balcon sau pe terasă. Poate fi montată pe orice tip de ușă. Se poate deschide și închide atât din interior, cât și din exterior. Poate avea o singură aripă glisantă sau două aripi glisante.

  3.6. Plasa de țânțari plisată

  Cel mai nou sistem de plase de țânțari de sine stătătoare, destinate trecerii persoanelor în grădină, pe balcon sau pe terasă este sistemul plisat. Această plasă se închide și se deschide ca un acordeon. Plasele de țânțari plisate se pot monta pe orice tip de uși. Ele pot fi deschise și închise atât din interior, cât și din exterior. Avantajul oferit de plasele de țânțari plisate în comparație cu plasele de țânțari glisante și batante, este că ocupă foarte puțin spațiu.

  4. Procedura de alegere și montare de plase de țânțari

  Cel mai bine este să recurgeți la sfaturile unui specialist, atunci când trebuie să alegeți și să montați plase de țânțari. Din experiența proprie, vă putem spune că montarea plaselor de țânțari este destul de simplă și curată. Plasele de țânțari sunt de obicei incorporate pe ferestre și pe uși. Mai există și posibilitatea de a le monta în oblon. Dar, uneori nici una dintre aceste două modalități de montare nu este posibilă. În cazul în care montăm și rolete sau jaluzele noi, este bine să alegem modelele care permit integrarea de plase de țânțari sau care sunt deja prevăzute cu plase de țânțari.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Plase tantari?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Plasa tip plisse ( maro închis ...wenge).

  Plasa tip plisse maro închis...wenge
  206cm x 93 cm
  Va rog sa mi faceți un calcul ! 434.7 RON la 724.5 RON

  ........

  Plase pentru insecte

  Doresc două plase de țânțari pentru două ferestre. 521.64 RON la 869.4 RON

  ........

  Plase țințari

  Plase de țințari , rama gri antracit, am pus și dimensiunile mai sus.
  Dacă s-ar putea pentru geamul de la baie și dormitor sa fie fixe, iar ușa de la balcon cu balamale. 1304.1 RON la 2173.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Pase tintari, 120.80 cm
  Plase tantari, Mangalia

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Plase tantari, 4 buc
  Plase tantari, Deva

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri aluminiu plus plase insecte, 4 buc
  Plase tantari, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plase tantari, 2 usi balcon, 3 geamuri
  Plase tantari, Bacău

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Plase tantari, 4 geamuri si o usa de balcon
  Plase tantari, Baciu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plasă împotriva insectelor, Lungime=2,38m lățime=1,20m; Lungime=3,45m lățime=1,20m;
  Plase tantari, Câmpina

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plasa glisanta, usa dubla, cadru: h=206cm, l=147,5cm, partea glisanta cu l=75
  Plase tantari, Dridu

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Plase tantari, 5 buc
  Plase tantari, Craiova

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Înlocuire geam cadru lemn + plase insecte, 3 buc
  Plase tantari, Iaşi

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plase de tantari, 5 buc
  Plase tantari, Tulcea

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plase insecte cu rame si montaj, 3 × geam dublu, 1 × geam, 2 × usi
  Plase tantari, Alba Iulia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plase de tantari, 3x137/80, 1x110/30, 1x150/86
  Plase tantari, Cluj-Napoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plase de țânțari foarte rezistente, 4 plase, una dintre ele pentru ușa de balcon
  Plase tantari, Baia Mare

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri exterioare cu plasa, 2 buc
  Plase tantari, Baia Mare

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plasă pentru inecte pentru bucatarie si 2 camere, 3 buc
  Plase tantari, Timişoara

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Plase insecte pentru ferestre, Aprox 70 x 115 cm
  Plase tantari, Bacău

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Plase tantari geamuri, 3 buc
  Plase tantari, Bolintin-Vale

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Plase țințari, 3 buc pentru fereste și 1 pentru ușa dublă
  Plase tantari, Radu Vodă

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plasa plisanta, 3 buc 1800/880 mm, 2300/980 mm, 2000/980 mm
  Plase tantari, Obreja

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plasă de țânțari pentru un geam și o plasă pentru ușa de la intrare,
  Plase tantari, Valea Lupului

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Plase pentru tănțari la 2 geamuri, 67 x 105 cm si 47 x 47 cm
  Plase tantari, Ploieşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Plasa de insecte pentru o usa terasa si un geam, Usa terasa: 75,5 x 211 cm, Geam: 83,5 x 121 cm
  Plase tantari, Floreşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Balamale la un geam și schimbarea sitelor, 2 balamale și 4 site
  Plase tantari, Drobeta-Turnu Severin

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plase tantari si reconditionare jaluzele exterioare,
  Plase tantari, Satu Mare

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, 4 geamuri PVC si plase tantari,
  Plase tantari, Uileacu de Beiuş

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ramă pentru ușă metalica cu plasă tânțari, 200 ×100 cm
  Plase tantari, Giroc

  260.82 RON la 434.7 RON

  Prețul, Plase tantari pentru 3 gemuri si o usa,
  Plase tantari, Ighiu

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, 6 plase insecte rulou, 900 x 1400 cm
  Plase tantari, Bacău

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Masurare, executie, montare plasa cu balamale, 7 buc
  Plase tantari, Oşorhei

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Plase țânțari, 80cm/215cm, 50cm/120cm, 90cm/1,2m, 90cm/215cm, 90/215cm
  Plase tantari, Râşnov

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Rulou aluminiu, actionare manuala, plasa insecte pe maro, 900 x 1700 mm
  Plase tantari, Ploieşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plase tantari pentru 4 usi, 2 geamuri si 2 geamuri pentru baie, 8 buc
  Plase tantari, Ştefăneşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, 4 bucăți plase insecte cu balamale, 2 buc 102 x 49, 1 buc 146 x 57,1 buc 146 x 63.
  Plase tantari, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plasa tantari, pentru 2 geamuri si o usa exterior
  Plase tantari, Oradea

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Plasa insecte la un geam, Doresc masurare
  Plase tantari, Galaţi

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Plase țânțari sistem balamale, 5 buc
  Plase tantari, Timişoara

  1086.75 RON la 1811.25 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Plase tantari lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  297+ Firme pentru Plase tantari
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă