Pentru zona

  Plase țânțari preț

  Care este prețul unei plase de țânțari? Plasele de țânțari vă vor salva de la petrecerea multor nopți nedormite din cauza unui bâzâit enervant. Prețul plaselor de țânțari pentru ferestre sau uși depinde de tipul de plasă (fixă, batantă, plisată, tip rulou, glisantă, încorporată), materialul cadrului (PVC, aluminiu), suprafața plasei și, desigur, de executant. Pentru o plasă contra țânțarilor tip rulou obișnuită, împreună cu ghidajele și montajul, veți plăti între 60-100 EURO/m2.

  Cui să încredințați montarea plaselor de țânțari? Trimiteți o cerere către montatorii de plase de țânțari din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul plaselor de insecte


  Prețul plaselor de insecte cu balamale

  300 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  400 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Plase tantari

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul plaselor pentru insecte cu balamale pentru


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul plaselor pentru insecte cu balamale pentru


  buc

  RON/buc

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Plase de țânțari – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra plase de țânțari pentru ferestre și balcoane

  1.1. Plase de țânțari pentru toate tipurile de ferestre și uși de balcon

  Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de plase de țânțari respectiv de plase de protecție împotriva insectelor. De aceea, orice tip de fereastră sau ușă de balcon - indiferent de formă și dimensiuni - poate fi echipat cu astfel de plase. Putem planifica montarea de plase de țânțari deja înainte de a cumpăra ferestre, uși sau copertine noi, pentru că aceste plase pot fi montate în mai multe moduri: ele pot fi integrate în storurile exterioare sau montate direct în cutia roletelor, împreună cu acestea.  Bineînțeles, că există și posibilitatea de a monta ulterior plasele de țânțari - ca elemente de sine stătătoare – și că putem face acest lucru oricând.

  plase tantari.jpg
  Aerisirea nestingherită a locuinței este neprețuită!

   

  1.2. Plasa de țânțari este de fapt o plasă de insecte

  Plasele de țânțari ne protejează în realitate de tot felul de insecte, care s-ar putea târî sau ar putea zbura prin fereastră în interiorul locuinței. Trebuie să știți, că există chiar și plase de țânțari, care protejează împotriva polenului. Bineînțeles, că acestea sunt foarte folositoare pentru cei care suferă de alergie la polen.

  Deci, dacă montăm plasele de țânțari la ferestre și la ușa balconului, vom putea aerisi în mod nestingherit camerele locuinței, iar în timpul nopții, le vom putea și răci într-un mod natural, ținând ferestrele deschise. Astfel, ne vom asigura un somn liniștit, fără a utiliza chimicale pentru a ne proteja de insecte. Dar, este adevărat și faptul, că intrarea aerului în camere este puțin obstrucționată de existența plaselor de țânțari la ferestre și la ușa balconului.

  1.3. Ce culoare poate avea plasa de țânțari

  Profilurile din aluminiu ale plaselor de țânțari au, de obicei, culoarea albă sau maron. Majoritatea cumpărătorilor sunt satisfăcuți de aceste două culori disponibile. Plasa este de culoare gri, ceea ce facilitează vizibilitatea clară din interior către exterior. Adevărul este, că de cele mai multe ori observăm plasa, doar atunci când ne apropiem de fereastră.

  1.4. Montați o plasă de țânțari măcar la fereastra dormitorului

  În cazul în care dispuneți de mijloace financiare reduse, vă recomandăm, să montați o plasă de țânțari măcar la fereastra dormitorului. Cu toții știm, că aerisirea nestingherită a camerei în care dormim este neprețuită, pentru că ne stimulează somnul.

  1.5. Alegerea unor plase de țânțari de calitate

  Atunci când cumpărați plase de țânțari, trebuie să fiți atenți la calitate. Nu cumpărați plase de țânțari fixe, ale căror elemente de fixare se lipesc pe rama ferestrei. Astfel de plase nu sunt de calitate și au o foarte scurtă durată de viață, pentru că, cu timpul, adezivul încetează a mai lipi. În mod cert nu vă recomandăm alegerea unor plase de țânțari fără ramă, care se lipesc pur și simplu de ferestre.

  1.6. Plasa de țânțari trebuie să fie durabilă și, deci, întreținută

  Durata de viață a unei plase de țânțari depinde în mare măsură de calitatea produsului, dar și de utilizator. Dacă plasele de țânțari sunt folosite și întreținute în mod corect, durata lor de viață va fi cu mult mai mare față de perioada de garanție a produsului, care este, de obicei, de doi ani. De cele mai multe ori se întâmplă, că trebuie să fie schimbată doar plasa, nu și rama. De exemplu, dacă rama este din aluminiu, aceasta aproape că nu necesită mentenanță, cu excepția existenței unor defecțiuni mecanice, rezultate în urma unei utilizări incorecte.

  2. Alegerea furnizorului și a montatorului de plase de țânțari

  Înainte de a căuta informații pe piață, trebuie să ne decidem, la care dintre ferestrele și ușile locuinței dorim să montăm plase de țânțari. Următorul lucru important este de a căuta produse de calitate, pentru că plasele de țânțari trebuie să fie eficiente și să aibă o durată lungă de viață. În acest sens, vă recomandăm să cereți informații la furnizori cu privire la tipurile de plase de țânțari pe care le oferă și chiar să vizitați magazinele în care acestea se vând, pentru a le vedea pe viu și chiar a le pipăi. Numai așa veți putea constata adevărata calitate a acestor produse. Alegeți plase de țânțari, care sunt fabricate din materiale de calitate și inoxidabile. Dați atenție și materialului din care este făcută plasa în sine. Alegeți o plasă din fibre de sticlă, care rezistă cel mai bine la condițiile nefavorabile de mediu. Și nu în ultimul rând, vă recomandăm, să alegeți plasele de țânțari și în funcție de aspectul și stilul clădirii, ca și de culoarea ramelor ferestrelor și ale ușilor.

  3. Tipuri de plase de țânțari respectiv de plase de insecte

  Există mai multe tipuri de plase de țânțari, care pot fi adaptate la tipul ferestrelor și al ușii de balcon.

  3.1. Plasa de țânțari fixă

  Plasa de țânțari fixă se montează pur și simplu pe rama ferestrei sau în perete. Această plasă este detașabilă, putând fi demontată, dacă acest lucru este necesar. Acest tip de plasă de țânțari este adecvat pentru ferestrele, prin care foarte rar sau niciodată nu scoatem capul sau mâinile, plasa putând rămâne fixată în mod nestingherit de primăvara până toamna. Plasele de țânțari fixe sunt adecvate, de exemplu, pentru ferestrele de la subsolul casei.

  3.2. Plasa de țânțari rulou

  Plasa de țânțari de tip rulou se înfășoară în cutia jaluzelei împreună cu aceasta. Este prevăzută în părțile laterale cu șine cu perie, care împiedică intrarea insectelor. Poate fi amplasată în partea exterioară a ferestrelor și a ușilor sau direct pe zid. Acest tip de plasă de țânțari este ideal, dacă avem ghivece pe pervazurile exterioare ale ferestrelor, pentru că nu este necesară înlăturarea acestora. Plasa de țânțari de tip rulou poate fi manevrată manual cu un lanț sau acționată electric cu o telecomandă. La deschiderea plasei, aceasta se înfășoară în cutie. Ea poate fi deschisă pe verticală sau pe orizontală.

  3.3. Plasa de țânțari integrată

  Acest tip de plasă de țânțari se integrează odată cu roleta în cutia acesteia respectiv odată cu storul exterior în cutia acestuia. Plasa trebuie să fie amplasată între fereastră și roletă, pentru că numai astfel o putem deschide și închide, chiar și atunci când roleta este lăsată în jos. Trebuie să mai știm și că roleta protejează plasa de agenții externi. Atunci când ridicăm plasa, aceasta se înfășoară în cutie, devenind complet invizibilă.

  3.4. Plasa de țânțari batantă

  Plasa de țânțari batantă se deschide/închide la fel ca și ușa de balcon respectiv ca și fereastra, de care este fixată. Ea poate fi montată pe orice tip de fereastră sau ușă și facilitează în special trecerea persoanelor din interior în exterior și invers. Se poate monta cu balamale, cu arcuri sau fără. Este echipată cu un sistem magnetic, care împiedică deschiderea nedorită a plasei atunci când suflă vântul. Din această categorie fac parte și plasele de țânțari oscilo-batante, care facilitează o rază de deschidere de 240 grade. În acest caz, putem deschide plasa chiar și atunci când avem mâinile ocupate, aceasta închizându-se imediat singură.

  3.5. Plasa de țânțari glisantă

  Plasa de țânțari glisantă este adecvată pentru protecția ușilor de trecere în grădină, pe balcon sau pe terasă. Poate fi montată pe orice tip de ușă. Se poate deschide și închide atât din interior, cât și din exterior. Poate avea o singură aripă glisantă sau două aripi glisante.

  3.6. Plasa de țânțari plisată

  Cel mai nou sistem de plase de țânțari de sine stătătoare, destinate trecerii persoanelor în grădină, pe balcon sau pe terasă este sistemul plisat. Această plasă se închide și se deschide ca un acordeon. Plasele de țânțari plisate se pot monta pe orice tip de uși. Ele pot fi deschise și închise atât din interior, cât și din exterior. Avantajul oferit de plasele de țânțari plisate în comparație cu plasele de țânțari glisante și batante, este că ocupă foarte puțin spațiu.

  4. Procedura de alegere și montare de plase de țânțari

  Cel mai bine este să recurgeți la sfaturile unui specialist, atunci când trebuie să alegeți și să montați plase de țânțari. Din experiența proprie, vă putem spune că montarea plaselor de țânțari este destul de simplă și curată. Plasele de țânțari sunt de obicei incorporate pe ferestre și pe uși. Mai există și posibilitatea de a le monta în oblon. Dar, uneori nici una dintre aceste două modalități de montare nu este posibilă. În cazul în care montăm și rolete sau jaluzele noi, este bine să alegem modelele care permit integrarea de plase de țânțari sau care sunt deja prevăzute cu plase de țânțari.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Plasa insecte la un geam

  O plasa de insecte pentru un singur geam, dețin balamale pe geam. 217.35 RON la 362.25 RON

  ........

  Plase țânțari sistem balamale

  Plase țânțari, sistem cu balamale pentru 5 ferestre, dimensiunile sunt de aprox 132 x 58 cm, 127 x 60 cm, 102 x 63 cm, 98 x 65 cm, 140x57 cm. 1086.75 RON la 1811.25 RON

  ........

  Jaluzele exterioare la telecomanda, plasa tantari glisanta

  Am nevoie de 2 x jaluzele exterioare și 2 x plase tanțari cu urmatpparele dimensiuni:
  1. Jaluzea exterioara aluminiu gri antracit pe perete (nu pe tamplarie) gol H=2150, L=1800, actionare cu motor si telecomanda. 2.Plasa tantari tip usa glisanta H=2150 L=900. 3.Jaluzea exterioara aluminiu gri antracit pe perete (nu pe tamplarie) gol H=1400, L=1800, actionare cu motor si telecomanda. 4.Plasa tantari tip rulou H=1400 L=900. 4347 RON la 7245 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, 2 plase fixe, alb, 100x54 și 100.5x52
  Plase tantari, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plase tantari exterioare tip rulou, 2 buc
  Plase tantari, Bascov

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plasa de tintari, 1 buc
  Plase tantari, Buzău

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Achiziție și montaj plase insecte, 3 buc
  Plase tantari, Iaşi

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plasa tantari, 2 buc
  Plase tantari, Piteşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plase țânțari, peste 10 buc
  Plase tantari, Bolintin-Vale

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Plasa tantari tip plisee, 186 inatltime si 160 latime
  Plase tantari, Lilieci

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Inlocuire plase tantaru in rulouri, 1/2-3 mp; 1/1-2 mp; 1/3-4 mp
  Plase tantari, Otopeni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Plase geam bucatarie si baie inlocuite si reparatii, plasa bucatarie aprox. 108/44, plasa baie aprox.50/50
  Plase tantari, Timişoara

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Scurtare inaltimea cadrului usii existente, 2,40mx 0,80 m
  Plase tantari, Timişoara

  130.41 RON la 217.35 RON

  Prețul, O plasa de tantari pentru usa, 192 lungimea,80 latimea
  Plase tantari, Voluntari

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Plasa tantari orizontala, 1 buc
  Plase tantari, Sinaia

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Înlocuire snur SI caseta rulou +plase tantari, 3 buc
  Plase tantari, Tunari

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Plase țânțari casa, 100*100, 40*100, etc 10 buc
  Plase tantari, Utvin

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Plase țânțari pt 3 geamuri + 1 usa balcon, 2 buc =112x85 cm , 1 buc =90x1,20 , usa =80x2,20
  Plase tantari, Oradea

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plase tantari, 8 buc + ușa
  Plase tantari, Lisaura

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Plase de tantari, 4 buc
  Plase tantari, Oradea

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, O sticla in geam balcon ,o plasa tantari, 2010/80
  Plase tantari, Oradea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, 3 plase de tantari, 2 balcon140/741dormitorul mare114/78
  Plase tantari, Craiova

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Plase de țânțari cu montaj, 3 buc
  Plase tantari, Buzău

  782.46 RON la 1304.1 RON

  Prețul, Plase tantari, Dimensiunile normale apartamente ( 4 incaperi)
  Plase tantari, Craiova

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Montaj plasa tantari, 4 buc
  Plase tantari, Giroc

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plasa insecta usa, 1 buc
  Plase tantari, Mihai Bravu

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Montare plasa insecte, 1.90 cm lungime , 85 cm latime
  Plase tantari, Arad

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Plase antiinsecte, 3 buc
  Plase tantari, Podeni

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Ofertă 4 plase de tantari culoarea gri inchis, 130x90 2 buc, 130x55 1buc, 50x35 1 buc
  Plase tantari, Satu Mare

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, PLASE INSECTE, H = 2.26 mL = 0.77 m
  Plase tantari, Sinaia

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plase de țânțari, 4 buc
  Plase tantari, Giroc

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Plasa tantari usa balcon, 234 lungime si 73 latime
  Plase tantari, Bragadiru

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Plase de tantari glisante, Dimensiuni plase glisante lungime 3m, înălțime 2 m
  Plase tantari, Cosoba

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, 2 plase usi si o plasa geam pt tantari, 2 buc
  Plase tantari, Sinaia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Rulou exterior din aluminiu si plasa geam, 1 buc
  Plase tantari, Dorohoi

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Plasa insecte pentru usa termopan, 1 buc
  Plase tantari, Văcăreşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Plasa țânțari, 2 geamuri și ușa balcon
  Plase tantari, Reşiţa

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Plase țânțari și montaj, 3 buc ( necesită măsurători din partea executantului)
  Plase tantari, Cluj-Napoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Schimbat plasa și Tabacherele cu șnur, 5 tabachere cu șnur 2 plase de insecte
  Plase tantari, Babadag

  652.05 RON la 1086.75 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Plase tantari?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Plase tantari lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  281+ FIRME PENTRU Plase tantari
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ