Pentru zona

  Foișoare din lemn prețuri

  Prețurile copertinelor din lemn depind de structura, dimensiunea, materialul și învelitoarea copertinei. Copertinele cu consolă sunt de regulă mai scumpe decât cele de sine stătătoare. O copertină pentru două autoturisme, cu mărimea de 6x5m, cu o structură din lemn masiv și învelitoare, poate costa de la 2000 lei în sus. Livrarea și montarea unei copertine duble din lemn acoperite cu învelitoare din țigle, tablă sau policarbonat poate costa 70 până la 500 lei/m2. Vă sfătuim să căutați în avans un exemplu de copertină de referință sau să desenați o schiță, iar executanții vă vor putea astfel pregăti mai ușor o ofertă exactă.

  Cui să încredințați aprovizionarea unei copertine din lemn? Trimiteți o cerere către furnizorii de copertine din lemn din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul copertinei de lemn


  Prețul copertinei de lemn. Livrarea și montarea unei copertine duble din lemn 4x4m, acoperite cu învelitoare din țiglă, tablă sau policarbonat.

  200 RON/mp

  PREȚ MINIM
  250.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  500 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Foisor (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Copertina la intrare în casă

  Prețul copertinei de lemn, care protejează și ușa de acces de soare și intemperii. Ea este o parte importantă din identitatea arhitectonică a locuinței.


  buc

  RON/buc

  RON

  Copertina pentru auto

  Prețul copertinei pentru auto realizate din lemn, care poate fi instalată fie prin atașare de pereții clădirii sau ai casei, fie montată independent, acolo unde spațiul permite acest lucru


  buc

  RON/buc

  RON

  Foișor de lemn

  Prețul unui foișor de lemn pentru grădină natur (nevopsit) fabricat din lambriuri , fără masă și bănci


  mp

  RON/mp

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Copertine fier forjat


  Cui să încredințați achiziționarea unor copertine din fier forjat? Trimiteți o cerere către furnizo...

  Verificați și: Copertine fier forjat pret

  Copertine metalice


  Care este prețul unei copertine din inox? Inoxul este cu mult mai scump decât oțelul galvanizat. Pre...

  Verificați și: Copertine metalice pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Copertine din lemn – tot ce trebuie să știți

   Copertinele din lemn servesc deseori ca și parcare cu acoperiș pentru automobile
  Copertinele din lemn servesc deseori ca și parcare cu acoperiș pentru automobile

  1. Ce trebuie să știți înainte de a comanda o copertină din lemn?

  1.1. Avantajele pe care le oferă o copertină din lemn

  Copertinele din lemn se execută mult mai rapid și mai simplu față de copertinele metalice. Pentru că lemnul se prelucrează ușor, copertinele din lemn pot avea forme foarte diferite. Datorită aspectului lor foarte atractiv, copertinele din lemn constituie și un element decorativ a curții respectiv al casei. Un alt avantaj pe care copertinele din lemn le au față de cele metalice este că se și repară mult mai ușor, dacă este necesar. Bineînțeles, că dacă copertina din lemn nu este întreținută în mod adecvat, durata de viață a acesteia este mai mică față de durata de viață a unei copertine metalice. Dacă părțile lemnoase ale copertinei sunt revopsite sau relăcuite în fiecare an, reînnoindu-le deci protecția împotriva factorilor externi și reîmprospătându-le culoarea sau aspectul, copertinele din lemn pot avea o durată de viață foarte lungă (chiar și de peste 50 ani). De aceea, prima vopsire a elementelor din lemn trebuie făcută cu toată atenția. Numai astfel vom fi scutiți în anii următori de multe griji și multă muncă. Pentru a se asigura durabilitatea copertinei din lemn, alegerea corectă a tipului de lemn folosit este esențială. Alegeți deci un lemn de calitate, provenit din pomi tăiați în timpul iernii, când aceștia nu sunt atât de plini de sevă. Lemnul trebuie să fie uscat în mod corect, tăiat și prelucrat în mod adecvat. Fiți atenți ca pe părțile expuse influențelor climaterice să nu se adune apă. Este foarte important și ca elementele din lemn să nu intre în contact cu pământul. Toate bucățile de lemn trebuie să fie protejate suplimentar chimic sau mecanic. Printr-o impregnare corectă a lemnului cu lac se va preveni ca acesta să fie atacat de dăunători, mucegai și ciuperci. Deci, lacul sau vopseaua folosită va înfrumuseța aspectul elementelor din lemn și le va proteja împotriva agenților externi nefavorabili.

  1.2. Ce aspecte negative poate prezenta o copertină din lemn

  Atunci când copertinele din lemn sunt expuse influențelor climaterice în mod neîntrerupt și totodată nu sunt bine întreținute, durata lor de viață este scurtată. Fluctuațiile de temperatură și umiditatea ridicată afectează negativ durabilitatea construcției din lemn. Pentru a le prelungi durata de viață, copertinele din lemn trebuie să fie întreținute foarte bine și relăcuite sau revopsite periodic.

  2. Tipuri de copertine din lemn

  2.1. Copertine din lemn fabricate în serie sau executate la comandă

  Construcțiile copertinelor din lemn fabricate industrial sau în serie au dimensiuni standard, iar materiale din care sunt realizate nu sunt foarte variate. Puteți monta singuri o copertină din lemn prefabricată sau puteți alege să angajați un montator profesionist. Atunci când comandați o copertină din lemn unicat la un dulgher, puteți decide singuri dimensiunile, forma și tipul lemnului. Dulgherul angajat vă va executa și montajul, inclusiv lucrările premergătoare acestuia: fundația și pavajul.

  2.2. Copertină din lemn de sine stătătoare sau de tip consolă

  Copertina poate fi de sine stătătoare sau poate fi prinsă în zidul casei. Deci, poate avea fundație în toate cele patru colțuri sau numai pe o latură. Toți cei patru pereți ai copertinei pot fi deschiși sau cel mult doi pot fi închiși.

  2.3. Ce acoperiș să aleg pentru copertina din lemn?

  Tipul acoperișului depinde de mai mulți factori: poziția geografică, aspectul casei, dacă aceasta din urmă se află în mediul urban sau rural etc. Copertina trebuie să se încadreze în stilul arhitectural al zonei și să nu facă notă discordantă cu acesta. Deci, în zonele rurale se pot alege modele tradiționale de copertine, iar în cele urbane modele mai moderne, chiar și cu forme futuriste. Copertina din lemn poate avea un acoperiș într-o apă, în două ape sau în mai multe ape sau poate avea un acoperiș plat (cu unghi minim de înclinare de 2%).

  2.4. Ce înveliș de acoperiș să aleg pentru copertina din lemn?

  În ultimul timp, învelișurile de acoperiș din policarbonat și din sticlă sunt cele mai frecvent folosite pentru copertinele din lemn. Avantajul pe care acestea îl oferă este faptul că lasă să treacă lumina prin ele și în același timp oferă protecție împotriva precipitațiilor. Acest lucru este foarte bun, mai ales dacă sub copertină se află ferestre ale casei, pentru că în acest fel lumina va intra nestingherit și prin acele ferestre. Dacă nu vă deranjează lipsa luminii, atunci puteți alege unul dintre numeroasele alte tipuri de învelișuri de acoperiș, cum ar fi cele din țiglă, tablă, tegola etc.

  3. De la cine să cumpăr copertina din lemn și cine să mi-o monteze?

  Alegerea executantului copertinei din lemn constituie partea cea mai dificilă a acestui proiect. Cum puteți găsi un meșter de calitate și de încredere? Veți găsi unul în apropierea locuinței dumneavoastră? Ce prețuri practică executanții buni de copertine din lemn? Deci, dacă nu cunoașteți nici dumneavoastră și nici prietenii dumneavoastră un executant de calitate, apelați la portalul Daibau, pe care sunt înscriși executați din întreaga țară, cu experiență îndelungată, lucrări de calitate deja executate și caracterizați prin corectitudine și exactitate. Portalul nostru vă facilitează accesul la date cu ajutorul cărora să puteți alege rapid executantul cel mai potrivit pentru dumneavoastră, după o analiză a referințelor ofertanților. Deci, pe portalul nostru veți putea vizualiza proiectele finalizare ale executanților potențiali și, în final, veți putea alege pe cel ce corespunde cu standardele dumneavoastră. În acest sens, vă vor ajuta foarte mult și evaluările făcute de clienții anteriori ai executanților.

  3.1. Copertina din lemn trebuie să fie executată și montată de către specialiști

  Indiferent dacă doriți să comandați o copertină simplă - pe care să o montați la ușa de intrare a casei - sau o pergolă sau poate o copertină auto etc. vă sfătuim să vă consultați în prealabil în această privință cu niște specialiști cu experiență în acest domeniu. Doar un specialist vă poate executa o copertină adecvată, care să corespundă dorințelor și necesităților dumneavoastră. În acest sens, trebuie să știți că nu rareori se întâmplă ca meșteri neiscusiți să execute copertine, care nu au o capacitate portantă suficient de mare pentru a fi stabile. Merită, deci, să investiți bani într-o copertină de calitate, al cărei preț va fi justificat de satisfacția dumneavoastră îndelungată.

  3.2. Montarea și service-ul

  Vă recomandăm să alegeți un ofertant, care să execute toate lucrările legate de copertină. De exemplu, înainte de a executa și monta copertina, ofertantul trebuie să facă măsurătorile necesare și să vă dea sfaturi de calitate privind opțiunile pe care le aveți în alegerea modelului copertinei. Iar după montarea copertinei, executantul trebuie să vă asigure service-ul și reparațiile acesteia. Alegeți un ofertant, care să aibă propria echipă de montatori și reparatori. Trebuie să știți că există și mulți ofertanți, care pentru montarea copertinei angajează subcontractanți. Acest lucru nu este bun pentru dumneavoastră, pentru că în cazul în care vă veți confrunta cu defecțiuni, ofertantul va da vina pe subcontractanți, cu care nu ați semnat nici un contract de execuție și, deci, va trebui să rezolvați singuri problemele apărute.

  3.3. Verificați lucrările anterioare ale ofertantului

  Verificați lucrările deja executate de către ofertant. Puteți chiar face vizite la locații la care ofertantul a executat deja lucrări asemănătoare. În acest fel, vă veți putea întâlni cu clienții anteriori ai executantului, care vă vor putea da numeroase informații utile pentru dumneavoastră. Îi puteți întreba, de exemplu, în ce fel s-au realizat execuțiile, dacă ofertantul asigură service de calitate, ce cheltuieli au avut și care au fost serviciile de care au beneficiat după montarea copertinei.

  4. Procedura de construire a unei copertine din lemn

  Construirea unei copertine este o lucrare mult mai simplă față de construirea unui garaj. Dacă conform dimensiunilor sale copertina se încadrează în definiția construcțiilor simple, nu veți avea nevoie de autorizație de construire pentru ea. Aceasta înseamnă și că veți putea decide singuri unde va fi amplasată copertina. Lucrările de montare pot dura una sau mai multe zile. Pentru montarea unei copertine standard nu sunt necesare lucrări de construcții de amploare.

  4.1. Înălțimea pe care trebuie să o aibă copertina din lemn

  Dacă doriți să vă protejați în mod corespunzător automobilul împotriva acțiunii dăunătoare a razelor ultraviolete, ploii, grindinei și zăpezii atunci trebuie să calculați cu atenție înălțimea adecvată a copertinei auto. Același lucru este valabil și în cazul în care vă decideți să montați o copertină pentru terasă, pentru a proteja echipamentul acesteia. Cu cât mai înaltă este copertina, cu atât mai mare este unghiul de cădere a precipitațiilor și a razelor solare. Deci, nivelul de protecție este mai scăzut dacă înălțimea este mare. O copertină cu o înălțime mică oferă o siguranță mai ridicată. Copertinele auto au, de obicei, înălțimea între 2,1 - 2,2 metri. Aceasta este și înălțimea recomandabilă a pergolelor.

  4.2. Ce lungime și lățime trebuie să aibă copertina auto din lemn?

  Pentru a stabili lungimea și lățimea corespunzătoare ale unei copertinei auto, trebuie să măsurăm lungimea și lățimea automobilului, la care adăugăm câte minim 50 cm pe fiecare parte. În cazul unei copertine duble - pentru două automobile - trebuie să ținem cont și de distanța minimă dintre mașini, care este de 80 cm. Deci, dimensiunile minime ale unei copertine pentru un automobil sunt 3 x 5 m, în timp ce dimensiunile minime ale unei copertine pentru 2 automobile sunt 5,15 x 5 metri.

  4.3. Capacitatea portantă a unei copertine din lemn

  Copertina din lemn trebuie să aibă o capacitate portantă suficient de mare pentru a face față ninsorilor abundente din timpul iernii. Aceasta pentru a evita deteriorarea construcției și a învelișului acoperișului sub greutatea zăpezii, care este periculoasă și sub aspectul siguranței persoanelor și animalelor. Dacă locuiți într-o zonă cu ninsori puternice pe timp de iarnă, trebuie să dimensionați construcția copertinei astfel încât aceasta să susțină fără probleme zăpada.

  4.4. Pregătirea bazei pentru copertina din lemn

  Înainte de montarea copertinei, trebuie să fie executate fundația și suprafața-bază. Dacă vă construiți de fapt o casă nouă, este bine să includeți copertina în proiectul amenajării exterioare a casei. Dacă copertina va fi de tip consolă și, deci, prinsă cu o latură în zidul casei, pentru latura opusă trebuie să fie executată o fundație-bandă din beton armat, pentru că acea latură va susține aproape întreaga greutate a copertinei. Este recomandabil a monta consolele copertinei înainte de execuția fațadei. În acest fel, nu vor avea loc intervenții la fațadă și nu vor apărea zone de pierdere a căldurii la nivelul acesteia. Pentru o copertină de sine stătătoare cu trei sau patru stâlpi se execută o fundație cu piloni din beton. Dimensiunile fundației trebuie să corespundă mărimii copertinei. Este recomandabil ca proiectul copertinei - cu calculele necesare - să fie executat de către un specialist. Copertinele de dimensiuni mici, care se montează deasupra ușilor de intrare ale caselor, sunt de tip consolă și prinse în zidul casei, fără stâlpi.

  4.5. Cum se montează copertina din lemn?

  Majoritatea copertinelor din lemn moderne sunt prefabricate și se asamblează și înșurubează direct în locul de amplasare. Bineînțeles, că înainte de aceasta trebuie să se execute fundația și pavajul. O echipă de montatori bine calificată și experimentată poate monta o copertină pentru un automobil sau două în cam 10 ore. Avantajele pe care le oferă un astfel de montaj sunt următoarele: lucrările nu sunt zgomotoase, pentru că nu necesită utilaje grele de construcții; în urma executării lucrărilor la locație nu rezultă deșeuri și nu există resturi de materiale sau urme de vopsea, pentru că toate părțile componente ale copertinei au fost tăiate și vopsite deja din fabrică.

  4.6. Autorizațiile necesare pentru copertina din lemn

  Copertinele din lemn sunt de regulă construcții simple, pentru care nu este necesară o autorizație de construire. Construcțiile simple au următoarele caracteristici: au un singur nivel; înălțimea și lățimea lor nu depășește; perimetrul sau suprafața unui obiect simplu poate fi de maxim 20 m2 . Amplasarea și montarea copertinei trebuie să se facă în conformitate cu reglementările în vigoare din domeniul construcțiilor.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Foisor?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Foisor lemn pe pamant

  As dori un foisor din lemn, dimensiunea 800 x 300 cm si o inaltime de aproximativ 3 metrii. Acesta va fi contruit pe un teren fara fundatie din beton (eventual pe piloni) in fata unei case dar care nu va avea conexiuni pe casa. Fara pereti exteriori. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Foisor

  De o aplecatoare cu L 6 ml si l 5 ml partea din fata o so inchid cu sticla si parta din spate cu lambriu de la 8 inaltimea de 1.7 pana la acoperis. Sunt atasate poze. 9563.4 RON la 15939 RON

  ........

  Foișor

  Avem nevoie de foișor 4 x 4 m fără placa fata podea acoperiș drept,,acoperire lindub 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Foișor, 2 mese cu scaune, 1 leagăn, L = 6 m; l = 4 m ;h = 2 m, 5-3 m
  Foisor, Dăbuleni

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Foișor de grădină, leagăne lemn, 4 buc, dim aprox 3 x 3 m
  Foisor, Predeal

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Foișor, lungime 7.2 m latime 4.8 m inaltime
  Foisor, Bacău

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Foisor intr-o apa, 4 x 6 m, 2,10 inaltime
  Foisor, Giurgiu

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Foisor, 6m/3m într-o apa
  Foisor, Timişoara

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Un foișor închis, 40 mp
  Foisor, Vatra Dornei

  7824.6 RON la 13041 RON

  Prețul, Foisor cu gratar acoperit, Foisor 6m×6m
  Foisor, Goleşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Foisor din lemn dreptughiular 10,95 m x 6 m, L=10,95 ml=6,00 m h = 2,3...2,5 m
  Foisor, Bucureşti

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Constructie foisor 8.5Lx3.8lx2.5H, 8.5x3.8x2.3h pe lateral - inaltimea la coama mai mare , aprox 2.8-3 h
  Foisor, Petrăchioaia

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Foisor gradin si o terasa, Foisor gradin 6 x 7 m plus o terasa de 6 x 2 m
  Foisor, Baciu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Foisor, 2,5/ 2,5 si H 3m
  Foisor, Piscu

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Foisor,
  Foisor, Vâlsăneşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ofertă terasa din lemn, 5,5 x5,5 m
  Foisor, Slatina

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Terasa din lemn cu acoperis in 2 ape, 5*4 metri
  Foisor, Horia

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Foisor din lemn, 16 mp
  Foisor, Codlea

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Casuta de gradina 3.5*3, 3,5*3
  Foisor, Dumbrăviţa

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Construcție filigorie, 550cm*340cm, cu acoperis in 4 ape
  Foisor, Uroi

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Acoperirea unei terase, 16 mp
  Foisor, Brebu

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Pergola / foisor, 10 m lungime, 3 inaltime
  Foisor, Bârlad

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Foisor simplu, 4000x4000x3000
  Foisor, Băgara

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Foișor 5x3m, fara placa beton, cu acoperiș solid, 5x3 m
  Foisor, Iaşi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Terasa lemn30mp + balustradă10m, 30 mp, 10m
  Foisor, Valu lui Traian

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Foișor cu grătar in doua ape, 4 x 7m
  Foisor, Mărgău

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, MAGAZIE LEMN INVELITOARE TABLA, 4,5X2X3
  Foisor, Cheţani

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Placa de beton cu piatra urmata de foisor si gratar multifunctional, 3.5x5x3.5
  Foisor, Gherla

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, Constructia unui foisor tip modern, 2,5 x 4,25 x 3,00 m
  Foisor, Craiova

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Montaj casuta lemn chertat, 300x450
  Foisor, Belciugatele

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Terase pergole anexe, 4 x 6 m
  Foisor, Şaru Dornei

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Izolare garaj, tencuit, pe garaj construit foisor, 7;9;2,5
  Foisor, Cernavodă

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, O oferta de pret pentru montarea unui foișor pe terasa blocului, 3x2.5m; înălțime 2.25
  Foisor, Oradea

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Manoperă foișor, 6/4m
  Foisor, Siliştea Snagovului

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Foisor lemn,asteriala fiind lambriu si acoperit cu tabla, 5m×5m×3,5m
  Foisor, Rădăuţi

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Foisor din lemn, semiinchis cu panouri( gărduleț), dimensiuni 2,5x4,5
  Foisor, Târgu Frumos

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Filigorie in Sibiu, 6m x 5m
  Foisor, Sibiu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Foisor cu gratar in 2 ape fara fundatie , 6000 L /5000 l /3500 h
  Foisor, Sovata

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Carport lemn sau metal, de sine-statator, cu stalpi pe pahare beton, 24 (4x6) mp
  Foisor, Dudu

  1738.8 RON la 2898 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Foisor lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  839+ Firme pentru Foisor
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă