Foisoare din lemn preturi

Prețurile copertinelor din lemn depind de structura, dimensiunea, materialul și învelitoarea copertinei. Copertinele cu consolă sunt de regulă mai scumpe decât cele de sine stătătoare. O copertină pentru două autoturisme, cu mărimea de 6x5m, cu o structură din lemn masiv și învelitoare, poate costa de la 2000 lei în sus. Livrarea și montarea unei copertine duble din lemn acoperite cu învelitoare din țigle, tablă sau policarbonat poate costa 70 până la 500 lei/m2. Vă sfătuim să căutați în avans un exemplu de copertină de referință sau să desenați o schiță, iar executanții vă vor putea astfel pregăti mai ușor o ofertă exactă.

Cui să încredințați aprovizionarea unei copertine din lemn? Trimiteți o cerere către furnizorii de copertine din lemn din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL COPERTINEI DE LEMN


Prețul copertinei de lemn. Livrarea și montarea unei copertine duble din lemn 4x4m, acoperite cu învelitoare din țiglă, tablă sau policarbonat.

70 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
500 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Foisoare din lemn preturi

ALTE PREȚURI PENTRU FOISOR

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Copertina la intrare în casă

Prețul copertinei de lemn, care protejează și ușa de acces de soare și intemperii. Ea este o parte importantă din identitatea arhitectonică a locuinței.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Copertina pentru auto

Prețul copertinei pentru auto realizate din lemn, care poate fi instalată fie prin atașare de pereții clădirii sau ai casei, fie montate independent, acolo unde spațiul permite acest lucru


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Copertine fier forjat


Cui să încredințați achiziționarea unor copertine din fier forjat? Trimiteți o cerere către furnizo...

Verificați și: Copertine fier forjat pret

Copertine metalice


Care este prețul unei copertine din inox? Inoxul este cu mult mai scump decât oțelul galvanizat. Pre...

Verificați și: Copertine metalice pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Copertine din lemn – tot ce trebuie să știți

 Copertinele din lemn servesc deseori ca și parcare cu acoperiș pentru automobile
Copertinele din lemn servesc deseori ca și parcare cu acoperiș pentru automobile

1. Ce trebuie să știți înainte de a comanda o copertină din lemn?

1.1. Avantajele pe care le oferă o copertină din lemn

Copertinele din lemn se execută mult mai rapid și mai simplu față de copertinele metalice. Pentru că lemnul se prelucrează ușor, copertinele din lemn pot avea forme foarte diferite. Datorită aspectului lor foarte atractiv, copertinele din lemn constituie și un element decorativ a curții respectiv al casei. Un alt avantaj pe care copertinele din lemn le au față de cele metalice este că se și repară mult mai ușor, dacă este necesar. Bineînțeles, că dacă copertina din lemn nu este întreținută în mod adecvat, durata de viață a acesteia este mai mică față de durata de viață a unei copertine metalice. Dacă părțile lemnoase ale copertinei sunt revopsite sau relăcuite în fiecare an, reînnoindu-le deci protecția împotriva factorilor externi și reîmprospătându-le culoarea sau aspectul, copertinele din lemn pot avea o durată de viață foarte lungă (chiar și de peste 50 ani). De aceea, prima vopsire a elementelor din lemn trebuie făcută cu toată atenția. Numai astfel vom fi scutiți în anii următori de multe griji și multă muncă. Pentru a se asigura durabilitatea copertinei din lemn, alegerea corectă a tipului de lemn folosit este esențială. Alegeți deci un lemn de calitate, provenit din pomi tăiați în timpul iernii, când aceștia nu sunt atât de plini de sevă. Lemnul trebuie să fie uscat în mod corect, tăiat și prelucrat în mod adecvat. Fiți atenți ca pe părțile expuse influențelor climaterice să nu se adune apă. Este foarte important și ca elementele din lemn să nu intre în contact cu pământul. Toate bucățile de lemn trebuie să fie protejate suplimentar chimic sau mecanic. Printr-o impregnare corectă a lemnului cu lac se va preveni ca acesta să fie atacat de dăunători, mucegai și ciuperci. Deci, lacul sau vopseaua folosită va înfrumuseța aspectul elementelor din lemn și le va proteja împotriva agenților externi nefavorabili.

1.2. Ce aspecte negative poate prezenta o copertină din lemn

Atunci când copertinele din lemn sunt expuse influențelor climaterice în mod neîntrerupt și totodată nu sunt bine întreținute, durata lor de viață este scurtată. Fluctuațiile de temperatură și umiditatea ridicată afectează negativ durabilitatea construcției din lemn. Pentru a le prelungi durata de viață, copertinele din lemn trebuie să fie întreținute foarte bine și relăcuite sau revopsite periodic.

2. Tipuri de copertine din lemn

2.1. Copertine din lemn fabricate în serie sau executate la comandă

Construcțiile copertinelor din lemn fabricate industrial sau în serie au dimensiuni standard, iar materiale din care sunt realizate nu sunt foarte variate. Puteți monta singuri o copertină din lemn prefabricată sau puteți alege să angajați un montator profesionist. Atunci când comandați o copertină din lemn unicat la un dulgher, puteți decide singuri dimensiunile, forma și tipul lemnului. Dulgherul angajat vă va executa și montajul, inclusiv lucrările premergătoare acestuia: fundația și pavajul.

2.2. Copertină din lemn de sine stătătoare sau de tip consolă

Copertina poate fi de sine stătătoare sau poate fi prinsă în zidul casei. Deci, poate avea fundație în toate cele patru colțuri sau numai pe o latură. Toți cei patru pereți ai copertinei pot fi deschiși sau cel mult doi pot fi închiși.

2.3. Ce acoperiș să aleg pentru copertina din lemn?

Tipul acoperișului depinde de mai mulți factori: poziția geografică, aspectul casei, dacă aceasta din urmă se află în mediul urban sau rural etc. Copertina trebuie să se încadreze în stilul arhitectural al zonei și să nu facă notă discordantă cu acesta. Deci, în zonele rurale se pot alege modele tradiționale de copertine, iar în cele urbane modele mai moderne, chiar și cu forme futuriste. Copertina din lemn poate avea un acoperiș într-o apă, în două ape sau în mai multe ape sau poate avea un acoperiș plat (cu unghi minim de înclinare de 2%).

2.4. Ce înveliș de acoperiș să aleg pentru copertina din lemn?

În ultimul timp, învelișurile de acoperiș din policarbonat și din sticlă sunt cele mai frecvent folosite pentru copertinele din lemn. Avantajul pe care acestea îl oferă este faptul că lasă să treacă lumina prin ele și în același timp oferă protecție împotriva precipitațiilor. Acest lucru este foarte bun, mai ales dacă sub copertină se află ferestre ale casei, pentru că în acest fel lumina va intra nestingherit și prin acele ferestre. Dacă nu vă deranjează lipsa luminii, atunci puteți alege unul dintre numeroasele alte tipuri de învelișuri de acoperiș, cum ar fi cele din țiglă, tablă, tegola etc.

3. De la cine să cumpăr copertina din lemn și cine să mi-o monteze?

Alegerea executantului copertinei din lemn constituie partea cea mai dificilă a acestui proiect. Cum puteți găsi un meșter de calitate și de încredere? Veți găsi unul în apropierea locuinței dumneavoastră? Ce prețuri practică executanții buni de copertine din lemn? Deci, dacă nu cunoașteți nici dumneavoastră și nici prietenii dumneavoastră un executant de calitate, apelați la portalul Daibau, pe care sunt înscriși executați din întreaga țară, cu experiență îndelungată, lucrări de calitate deja executate și caracterizați prin corectitudine și exactitate. Portalul nostru vă facilitează accesul la date cu ajutorul cărora să puteți alege rapid executantul cel mai potrivit pentru dumneavoastră, după o analiză a referințelor ofertanților. Deci, pe portalul nostru veți putea vizualiza proiectele finalizare ale executanților potențiali și, în final, veți putea alege pe cel ce corespunde cu standardele dumneavoastră. În acest sens, vă vor ajuta foarte mult și evaluările făcute de clienții anteriori ai executanților.

3.1. Copertina din lemn trebuie să fie executată și montată de către specialiști

Indiferent dacă doriți să comandați o copertină simplă - pe care să o montați la ușa de intrare a casei - sau o pergolă sau poate o copertină auto etc. vă sfătuim să vă consultați în prealabil în această privință cu niște specialiști cu experiență în acest domeniu. Doar un specialist vă poate executa o copertină adecvată, care să corespundă dorințelor și necesităților dumneavoastră. În acest sens, trebuie să știți că nu rareori se întâmplă ca meșteri neiscusiți să execute copertine, care nu au o capacitate portantă suficient de mare pentru a fi stabile. Merită, deci, să investiți bani într-o copertină de calitate, al cărei preț va fi justificat de satisfacția dumneavoastră îndelungată.

3.2. Montarea și service-ul

Vă recomandăm să alegeți un ofertant, care să execute toate lucrările legate de copertină. De exemplu, înainte de a executa și monta copertina, ofertantul trebuie să facă măsurătorile necesare și să vă dea sfaturi de calitate privind opțiunile pe care le aveți în alegerea modelului copertinei. Iar după montarea copertinei, executantul trebuie să vă asigure service-ul și reparațiile acesteia. Alegeți un ofertant, care să aibă propria echipă de montatori și reparatori. Trebuie să știți că există și mulți ofertanți, care pentru montarea copertinei angajează subcontractanți. Acest lucru nu este bun pentru dumneavoastră, pentru că în cazul în care vă veți confrunta cu defecțiuni, ofertantul va da vina pe subcontractanți, cu care nu ați semnat nici un contract de execuție și, deci, va trebui să rezolvați singuri problemele apărute.

3.3. Verificați lucrările anterioare ale ofertantului

Verificați lucrările deja executate de către ofertant. Puteți chiar face vizite la locații la care ofertantul a executat deja lucrări asemănătoare. În acest fel, vă veți putea întâlni cu clienții anteriori ai executantului, care vă vor putea da numeroase informații utile pentru dumneavoastră. Îi puteți întreba, de exemplu, în ce fel s-au realizat execuțiile, dacă ofertantul asigură service de calitate, ce cheltuieli au avut și care au fost serviciile de care au beneficiat după montarea copertinei.

4. Procedura de construire a unei copertine din lemn

Construirea unei copertine este o lucrare mult mai simplă față de construirea unui garaj. Dacă conform dimensiunilor sale copertina se încadrează în definiția construcțiilor simple, nu veți avea nevoie de autorizație de construire pentru ea. Aceasta înseamnă și că veți putea decide singuri unde va fi amplasată copertina. Lucrările de montare pot dura una sau mai multe zile. Pentru montarea unei copertine standard nu sunt necesare lucrări de construcții de amploare.

4.1. Înălțimea pe care trebuie să o aibă copertina din lemn

Dacă doriți să vă protejați în mod corespunzător automobilul împotriva acțiunii dăunătoare a razelor ultraviolete, ploii, grindinei și zăpezii atunci trebuie să calculați cu atenție înălțimea adecvată a copertinei auto. Același lucru este valabil și în cazul în care vă decideți să montați o copertină pentru terasă, pentru a proteja echipamentul acesteia. Cu cât mai înaltă este copertina, cu atât mai mare este unghiul de cădere a precipitațiilor și a razelor solare. Deci, nivelul de protecție este mai scăzut dacă înălțimea este mare. O copertină cu o înălțime mică oferă o siguranță mai ridicată. Copertinele auto au, de obicei, înălțimea între 2,1 - 2,2 metri. Aceasta este și înălțimea recomandabilă a pergolelor.

4.2. Ce lungime și lățime trebuie să aibă copertina auto din lemn?

Pentru a stabili lungimea și lățimea corespunzătoare ale unei copertinei auto, trebuie să măsurăm lungimea și lățimea automobilului, la care adăugăm câte minim 50 cm pe fiecare parte. În cazul unei copertine duble - pentru două automobile - trebuie să ținem cont și de distanța minimă dintre mașini, care este de 80 cm. Deci, dimensiunile minime ale unei copertine pentru un automobil sunt 3 x 5 m, în timp ce dimensiunile minime ale unei copertine pentru 2 automobile sunt 5,15 x 5 metri.

4.3. Capacitatea portantă a unei copertine din lemn

Copertina din lemn trebuie să aibă o capacitate portantă suficient de mare pentru a face față ninsorilor abundente din timpul iernii. Aceasta pentru a evita deteriorarea construcției și a învelișului acoperișului sub greutatea zăpezii, care este periculoasă și sub aspectul siguranței persoanelor și animalelor. Dacă locuiți într-o zonă cu ninsori puternice pe timp de iarnă, trebuie să dimensionați construcția copertinei astfel încât aceasta să susțină fără probleme zăpada.

4.4. Pregătirea bazei pentru copertina din lemn

Înainte de montarea copertinei, trebuie să fie executate fundația și suprafața-bază. Dacă vă construiți de fapt o casă nouă, este bine să includeți copertina în proiectul amenajării exterioare a casei. Dacă copertina va fi de tip consolă și, deci, prinsă cu o latură în zidul casei, pentru latura opusă trebuie să fie executată o fundație-bandă din beton armat, pentru că acea latură va susține aproape întreaga greutate a copertinei. Este recomandabil a monta consolele copertinei înainte de execuția fațadei. În acest fel, nu vor avea loc intervenții la fațadă și nu vor apărea zone de pierdere a căldurii la nivelul acesteia. Pentru o copertină de sine stătătoare cu trei sau patru stâlpi se execută o fundație cu piloni din beton. Dimensiunile fundației trebuie să corespundă mărimii copertinei. Este recomandabil ca proiectul copertinei - cu calculele necesare - să fie executat de către un specialist. Copertinele de dimensiuni mici, care se montează deasupra ușilor de intrare ale caselor, sunt de tip consolă și prinse în zidul casei, fără stâlpi.

4.5. Cum se montează copertina din lemn?

Majoritatea copertinelor din lemn moderne sunt prefabricate și se asamblează și înșurubează direct în locul de amplasare. Bineînțeles, că înainte de aceasta trebuie să se execute fundația și pavajul. O echipă de montatori bine calificată și experimentată poate monta o copertină pentru un automobil sau două în cam 10 ore. Avantajele pe care le oferă un astfel de montaj sunt următoarele: lucrările nu sunt zgomotoase, pentru că nu necesită utilaje grele de construcții; în urma executării lucrărilor la locație nu rezultă deșeuri și nu există resturi de materiale sau urme de vopsea, pentru că toate părțile componente ale copertinei au fost tăiate și vopsite deja din fabrică.

4.6. Autorizațiile necesare pentru copertina din lemn

Copertinele din lemn sunt de regulă construcții simple, pentru care nu este necesară o autorizație de construire. Construcțiile simple au următoarele caracteristici: au un singur nivel; înălțimea și lățimea lor nu depășește; perimetrul sau suprafața unui obiect simplu poate fi de maxim 20 m2 . Amplasarea și montarea copertinei trebuie să se facă în conformitate cu reglementările în vigoare din domeniul construcțiilor.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂFOISOR DIN LEMN, SEMIINCHIS CU PANOURI( GĂRDULEȚ)

Bună ziua,

Doresc foișor din lemn lăcuit, semiînchis cu panouri (gărduleț) cu lamele in forma de X, dimensiuni 2,5x4,5 m, h= 2m, acoperiș de culoare verde, in 2 ape. Aș dori si demontarea celui vechi.

Mulțumesc 1738.8 4.83 la 2898 RON


........

FOISOR CU GRATAR IN 2 APE FARA FUNDATIE

Bună ziua,

Doresc foisor cu gratar in 2 ape fara fundatie.
Plus captare sistem de apa pluvial, toalete si gratar cu 2 laturi inchise.

Mulțumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

CARPORT LEMN SAU METAL, DE SINE-STATATOR, CU STALPI PE PAHARE BETON

Bună ziua,

carport de lemn sau metal, constructie de sine statatoare, cu stalpii fixati pe pahare de beton, acoperis intr-o apa, invelitoare de tabla ondulata.

Mulțumesc
1738.8 4.83 la 2898 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, CONSTRUCTIE FOISOR , 3/4 M.
Foisor, Cisnădie

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CUPTOR CU GRATAR SI PLITA,
Foisor, Râmnicu Vâlcea

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, FOISOR LEMN 2 APE GRADINA, 6M X 6M X 3.5 M - 4M LA COAMA
Foisor, Periş

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REALIZARE FOIȘOR DIN LEMN, SEMIDESCHIS, FORMA ATIPICA , L1=5.8, L2=4.3, L3=4.3, L4=6.2, H=ÎN FUNCȚIE DE PROPUNERE
Foisor, Brăneşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CASUTA LEMN TIP CHIOSC, 12
Foisor, Râşnov

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, O TERASA/FOIȘOR CU ÎNCLINAȚIE 35% A ACOPERIȘULUI, 6/10/3 ACOPERIȘ MINIM 60M"MAXIM 80 M"
Foisor, Comarna

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FOISOR , 6X4 MT INALTIME 2.5 MT
Foisor, Râşca

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, FOISOR CURTE LEMN, 4 LATIME, 6 LUNGIME , 2,4 INALTIME
Foisor, Urlaţi

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FOISOR 2 APE , 5X5 M
Foisor, Galaţi

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, FOISOR , 4X6X3
Foisor, Predeal

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, COPERTINA LEMN TERASA, 1BUC
Foisor, Călimăneşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, MAGAZIE SCULE (EXTERIOR) DIN LEMN (SCANDURA SAU OSB), 1.5M LATIME 3M LUNGIME
Foisor, Tăuţii-Măgherăuş

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZID SPRIJIN, PLACA BETON, CONSTRUCTIE LEMN, 80 MP PLACA
Foisor, Comarnic

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, COPERTINA INTRARE LEMN CU TABLĂ LINDA 8 MP, 1 BUC
Foisor, Breaza

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MANOPERA FOISOR, 4X3 M
Foisor, Reşiţa

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FOISOR DIN LEMN, PIATRĂ, APROX 4.50 X 3
Foisor, Roman

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FOISOR SI MAGAZIE CU PERETE COMUN, 800X400CM
Foisor, Cocorăştii Mislii

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, MAGAZIE DE LEMN CU FUNDATIE, 4 X3M
Foisor, Brezoi

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, AMENAJARI EXTERIOARE, SCHIȚĂ ATAȘATĂ
Foisor, Balş

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, FOISOR 4M/4M, LEMN
Foisor, Bughea de Sus

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FOISOR 6X4 METRI , 6 X 4 M
Foisor, Şelimbăr

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, UN PAVILION MODERN TIP PERGOLĂ ACOPERITĂ DE 4/6 MP., 4 X 6 M
Foisor, Jichişu de Jos

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FOISOR CURTE STRUCTURA METALICA, FUNDATIA EXISTA, AS AVEA NEVOIE DE MONTAJ
Foisor, Mogoşoaia

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FOISOR 5X3, 5 X 3 M
Foisor, Bumbeşti-Jiu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FOIȘOR + GARD, 2 X 2
Foisor, Câmpulung Moldovenesc

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FOISOR ZIDIT SI GRUP SANITAR, 7 X 4 M, FAZA LA CHEIE
Foisor, Alexandria

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, FOISOR 3 PE 3, 3 X 3 M
Foisor, Axintele

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DEMONTAJ , MONTAJ FOISOR , TEMELIA ESTE FACUTA, 30 MP
Foisor, Târgu Mureş

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, CASUTA DE LEMN PENTRU DEPOZITARE, 3 X 3 M
Foisor, Curtici

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, FOIȘOR LEMN, 3 X 5 M
Foisor, Iaşi

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TERASĂ DIN LEMN, 3 X 6 M
Foisor, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, FOISOR CU LEMNUL FIRMEI, DUPA MODELUL MEU
Foisor, Ruseni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, FOISOR5×6, CU FUNDATIE
Foisor, Găneasa

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, RENOVARE SI INCHIDERE FOISOR EXISTENT, FOISORUL ESTE EXISTENT 7 X 4 M
Foisor, Domneşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, FOISOR DE LA 0 SI INCHIDERE CU FOLIE, 4 X 4,5 M
Foisor, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FOISOR LEMN FARA BAZA BETONATA COMPLET, 3 X 3,5 M
Foisor, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Foisor lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

647+ FIRME PENTRU FOISOR
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul FOISOR?

 • Foisor Bucureşti
 • Foisor Cluj-Napoca
 • Foisor Constanţa
 • Foisor Dumbrăveni
 • Foisor Iaşi
 • Foisor Timişoara
 • Foisor Alba Iulia
 • Foisor Arad
 • Foisor Bacău
 • Foisor Baia Mare
 • Foisor Bârlad
 • Foisor Bistriţa
 • Foisor Botoşani
 • Foisor Brăila
 • Foisor Braşov
 • Foisor Buzău
 • Foisor Călăraşi
 • Foisor Craiova
 • Foisor Deva
 • Foisor Drobeta-Turnu Severin
 • Foisor Focşani
 • Foisor Galaţi
 • Foisor Giurgiu
 • Foisor Hunedoara
 • Foisor Mediaş
 • Foisor Oradea
 • Foisor Piatra-Neamţ
 • Foisor Piteşti
 • Foisor Ploieşti
 • Foisor Râmnicu Vâlcea
 • Foisor Reşiţa
 • Foisor Roman
 • Foisor Satu Mare
 • Foisor Sfântu Gheorghe
 • Foisor Sibiu
 • Foisor Slatina
 • Foisor Slobozia
 • Foisor Suceava
 • Foisor Târgovişte
 • Foisor Târgu Jiu
 • Foisor Târgu Mureş
 • Foisor Tulcea
 • Foisor Turda
 • Foisor Vaslui
 • Foisor Zalău
 • Foisor Abrud
 • Foisor Adjud
 • Foisor Agnita
 • Foisor Aiud
 • Foisor Aleşd
 • Foisor Alexandria
 • Foisor Amara
 • Foisor Anina
 • Foisor Aninoasa
 • Foisor Ardud
 • Foisor Avrig
 • Foisor Azuga
 • Foisor Babadag
 • Foisor Baia de Aramă
 • Foisor Baia de Arieş
 • Foisor Baia Sprie
 • Foisor Băile Govora
 • Foisor Băile Herculane
 • Foisor Băile Olăneşti
 • Foisor Băile Tuşnad
 • Foisor Băileşti
 • Foisor Bălan
 • Foisor Bălceşti
 • Foisor Balş
 • Foisor Băneasa
 • Foisor Baraolt
 • Foisor Bechet
 • Foisor Beclean
 • Foisor Beiuş
 • Foisor Berbeşti
 • Foisor Bereşti
 • Foisor Bicaz
 • Foisor Blaj
 • Foisor Bocşa
 • Foisor Boldeşti-Scăeni
 • Foisor Bolintin-Vale
 • Foisor Borşa
 • Foisor Borsec
 • Foisor Brad
 • Foisor Bran
 • Foisor Breaza
 • Foisor Brezoi
 • Foisor Broşteni
 • Foisor Bucecea
 • Foisor Budeşti
 • Foisor Buhuşi
 • Foisor Bumbeşti-Jiu
 • Foisor Buşteni
 • Foisor Buziaş
 • Foisor Cajvana
 • Foisor Calafat
 • Foisor Călan
 • Foisor Călimăneşti
 • Foisor Câmpeni
 • Foisor Câmpia Turzii
 • Foisor Câmpina
 • Foisor Câmpulung
 • Foisor Câmpulung Moldovenesc
 • Foisor Caracal
 • Foisor Caransebeş
 • Foisor Carei
 • Foisor Cavnic
 • Foisor Căzăneşti
 • Foisor Cehu Silvaniei
 • Foisor Cernavodă
 • Foisor Chişineu-Criş
 • Foisor Ciacova
 • Foisor Cisnădie
 • Foisor Codlea
 • Foisor Comăneşti
 • Foisor Comarnic
 • Foisor Copşa Mică
 • Foisor Corabia
 • Foisor Costeşti
 • Foisor Covasna
 • Foisor Cristuru Secuiesc
 • Foisor Cugir
 • Foisor Curtea de Argeş
 • Foisor Curtici
 • Foisor Dăbuleni
 • Foisor Darabani
 • Foisor Dărmăneşti
 • Foisor Dej
 • Foisor Deta
 • Foisor Dolhasca
 • Foisor Dorohoi
 • Foisor Drăgăneşti
 • Foisor Drăgăneşti-Olt
 • Foisor Drăgăşani
 • Foisor Dragomireşti
 • Foisor Eforie
 • Foisor Făgăraş
 • Foisor Făget
 • Foisor Fălticeni
 • Foisor Făurei
 • Foisor Feteşti
 • Foisor Fieni
 • Foisor Fierbinţi-Târg
 • Foisor Filiaşi
 • Foisor Flămânzi
 • Foisor Frasin
 • Foisor Fundulea
 • Foisor Găeşti
 • Foisor Gătaia
 • Foisor Geoagiu
 • Foisor Gheorgheni
 • Foisor Gherla
 • Foisor Ghimbav
 • Foisor Gura Humorului
 • Foisor Hârlău
 • Foisor Hârşova
 • Foisor Haţeg
 • Foisor Horezu
 • Foisor Huedin
 • Foisor Huşi
 • Foisor Ianca
 • Foisor Iernut
 • Foisor Ineu
 • Foisor Însurăţei
 • Foisor Întorsura Buzăului
 • Foisor Isaccea
 • Foisor Jibou
 • Foisor Lehliu-Gară
 • Foisor Lipova
 • Foisor Liteni
 • Foisor Livada
 • Foisor Luduş
 • Foisor Lugoj
 • Foisor Lupeni
 • Foisor Mangalia
 • Foisor Mărăşeşti
 • Foisor Marghita
 • Foisor Medgidia
 • Foisor Miercurea Nirajului
 • Foisor Miercurea Sibiului
 • Foisor Miercurea-Ciuc
 • Foisor Mihăileşti
 • Foisor Milişăuţi
 • Foisor Mioveni
 • Foisor Mizil
 • Foisor Moineşti
 • Foisor Moldova Nouă
 • Foisor Moreni
 • Foisor Motru
 • Foisor Murfatlar
 • Foisor Murgeni
 • Foisor Nădlac
 • Foisor Năsăud
 • Foisor Năvodari
 • Foisor Negreşti
 • Foisor Negreşti-Oaş
 • Foisor Negru Vodă
 • Foisor Nehoiu
 • Foisor Novaci
 • Foisor Nucet
 • Foisor Ocna Mureş
 • Foisor Ocna Sibiului
 • Foisor Ocnele Mari
 • Foisor Odobeşti
 • Foisor Odorheiu Secuiesc
 • Foisor Olteniţa
 • Foisor Oneşti
 • Foisor Orăştie
 • Foisor Oraviţa
 • Foisor Orşova
 • Foisor Oţelu Roşu
 • Foisor Ovidiu
 • Foisor Panciu
 • Foisor Pâncota
 • Foisor Paşcani
 • Foisor Pătârlagele
 • Foisor Pecica
 • Foisor Petrila
 • Foisor Petroşani
 • Foisor Piatra-Olt
 • Foisor Plopeni
 • Foisor Podu Iloaiei
 • Foisor Pogoanele
 • Foisor Potcoava
 • Foisor Predeal
 • Foisor Pucioasa
 • Foisor Răcari
 • Foisor Rădăuţi
 • Foisor Râmnicu Sărat
 • Foisor Râşnov
 • Foisor Recaş
 • Foisor Reghin
 • Foisor Roşiori de Vede
 • Foisor Rovinari
 • Foisor Roznov
 • Foisor Rupea
 • Foisor Săcele
 • Foisor Săcueni
 • Foisor Salcea
 • Foisor Sălişte
 • Foisor Săliştea de Sus
 • Foisor Salonta
 • Foisor Sângeorgiu de Pădure
 • Foisor Sângeorz-Băi
 • Foisor Sânnicolau Mare
 • Foisor Sântana
 • Foisor Sărmaşu
 • Foisor Săveni
 • Foisor Scorniceşti
 • Foisor Sebeş
 • Foisor Sebiş
 • Foisor Segarcea
 • Foisor Seini
 • Foisor Sighetu Marmaţiei
 • Foisor Sighişoara
 • Foisor Simeria
 • Foisor Şimleu Silvaniei
 • Foisor Sinaia
 • Foisor Siret
 • Foisor Slănic
 • Foisor Slănic-Moldova
 • Foisor Solca
 • Foisor Şomcuta Mare
 • Foisor Sovata
 • Foisor Ştefăneşti
 • Foisor Ştefăneşti
 • Foisor Ştei
 • Foisor Strehaia
 • Foisor Sulina
 • Foisor Tălmaciu
 • Foisor Ţăndărei
 • Foisor Târgu Bujor
 • Foisor Târgu Cărbuneşti
 • Foisor Târgu Frumos
 • Foisor Târgu Lăpuş
 • Foisor Târgu Neamţ
 • Foisor Târgu Ocna
 • Foisor Târgu Secuiesc
 • Foisor Târnăveni
 • Foisor Tăşnad
 • Foisor Tăuţii-Măgherăuş
 • Foisor Techirghiol
 • Foisor Tecuci
 • Foisor Teiuş
 • Foisor Ţicleni
 • Foisor Tismana
 • Foisor Titu
 • Foisor Topliţa
 • Foisor Topoloveni
 • Foisor Turceni
 • Foisor Turnu Măgurele
 • Foisor Ulmeni
 • Foisor Ungheni
 • Foisor Uricani
 • Foisor Urlaţi
 • Foisor Urziceni
 • Foisor Valea lui Mihai
 • Foisor Vălenii de Munte
 • Foisor Vânju Mare
 • Foisor Vaşcău
 • Foisor Vatra Dornei
 • Foisor Vicovu de Sus
 • Foisor Victoria
 • Foisor Videle
 • Foisor Vişeu de Sus
 • Foisor Vlăhiţa
 • Foisor Vulcan
 • Foisor Zărneşti
 • Foisor Zimnicea
 • Foisor Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate