Pentru zona

  Tencuiala mecanizata pret

  Care este prețul pentru o tencuială mecanizată? Aplicarea mecanizată a tencuielii este mai rapidă, mai ieftină și de aceeași bună calitate ca tencuiala aplicată manual. Prețul de livrare a materialului și execuție a tencuielilor mecanizate pe pereți sau tavan se situează în jur de 20-30 lei/m2. În funcție de cum conveniți cu executantul, tencuirea se poate efectua în câteva zile, însă executanții de tencuieli mecanizate buni sunt foarte ocupați, prin urmare contactați-i cât mai repede și cereți-le o ofertă, în special pentru suprafețele sub 50 m2.

  Cui să încredințați executarea unei tencuieli mecanizate? Trimiteți o cerere către executanții de tencuieli mecanizate din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Preț tencuială mecanizată


  Preț tencuială mecanizată. Prețul de livrare și execuție a tencuielii mecanizate pe perete și tavan.

  32 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  45 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Tencuială mecanizată

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul tencuielii mecanizate pe bază de ciment-var


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul tencuielii mecanizate pe bază de ipsos


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Tencuiala mecanizată - tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre tencuielile mecanizate?

  Tencuielile mecanizate se execută, de regulă, mai ieftin și mai rapid față de tencuielile manuale, mai ales dacă suprafețele de tencuit sunt mari
  Tencuielile mecanizate se execută, de regulă, mai ieftin și mai rapid față de tencuielile manuale, mai ales dacă suprafețele de tencuit sunt mari

  1.1. Ce este tencuiala?

  Tencuiala este stratul final, care se aplică atât pe zidurile exterioare ale casei, cât și pe pereții și tavanele din interiorul acesteia. Lucrările de tencuire se execută în ultimele faze ale construirii clădirilor. Pe lângă faptul că tencuiala constituie o protecție suplimentară pentru zidurile din cărămidă sau beton, sub aceasta se ascund toate cablurile electrice și mecanice ale imobilului. De asemenea, cu ajutorul tencuielii ascundem diferite iregularități, crăpături și denivelări prezente pe suprafața zidurilor, a pereților și a tavanelor, dându-le acestora un aspect frumos și îngrijit. Pentru executarea tencuielilor folosim diferite amestecuri de mortar, care se pot aplica cu mai multe tipuri de mașini de tencuit. În cadrul lucrărilor de tencuire mecanizată se pot folosi tehnici estetice variate. Aspectul final al tencuielii depinde de tipul amestecului de mortar, al mașinii de tencuit și al tehnicii utilizate.

  1.2. Să alegem tencuire manuală sau mecanizată?

  Tencuirea manuală clasică a pereților este o muncă complicată, care cere precizie. Acesta este motivul pentru care tencuirea mecanizată este, de regulă, mai ieftină. De asemenea, la tencuirea mecanizată a pereților se folosesc, de obicei, amestecuri de mortar produse în fabrici, care nu conțin lianți de ciment. Mortarul fără ciment se adaptează mai bine la anumite caracteristici fizice ale clădirilor. Un alt avantaj al tencuielilor mecanizate este acela că se execută mai rapid decât cele manuale. Acest lucru este valabil mai ales dacă pereții imobilului sunt drepți și de dimensiuni mari. Deci, tencuirea mecanizată a unor pereți cu suprafețe mari ne aduce economii financiare. Dar, dacă suprafețele de tencuit sunt mici, atunci este mai ieftină tencuirea manuală, pentru că din cauza tehnologiei folosite, tencuirea mecanizată necesită pregătiri costisitoare.

  2. Alegerea executantului de tencuieli mecanizate

  Vă sfătuim, ca pentru lucrările de tencuire mecanizată să alegeți un executant cu experiență și de încredere. Întrebați-vă cunoscuții, dacă vă pot recomanda pe cineva, sau folosiți portalul nostru daibau.ro, care conține o bază de date cu executanți de tencuieli mecanizate și cu evaluările făcute de numeroși clienți anteriori ai acestora privitor la serviciile prestate de ei. Contactați o parte din acești executanți și cereți-le să vă trimită oferte pentru lucrările de tencuire, de care aveți nevoie. De obicei, acești executanți sunt destul de ocupați și, de aceea, este bine să îi contactați cât mai curând posibil. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți de tencuit suprafețe mici, de până la 50 m2. Lucrările de tencuire durează câteva zile. Înainte de a vorbi cu executantul acestor lucrări, pregătiți-vă răspunsurile la următoarele întrebări:

  Este vorba de o clădire nou-construită sau de renovarea uneia vechi?

  Ce fel de suprafețe doriți a fi tencuite: ziduri, pereți, tavane? Zidurile sunt din beton sau din cărămidă?

  Câte goluri de fereastră vor trebui a fi prelucrate?

  Ce tip de tencuială mecanizată preferați: din ipsos, ciment, var-ciment...?

  Cum doriți să fie suprafața finală a tencuielii: fină, netedă, grosieră...?

  Aveți nevoie și de tencuirea canalelor destinate instalațiilor electrice și mecanice?

  Ce cuadratură aproximativă au suprafețele de tencuit?

  3. Tipuri de tencuieli mecanizate

  Prin tencuirea mecanizată se obține o tencuială mai uniformă în comparație cu tencuiala aplicată manual. Dacă materialul folosit la execuția tencuielilor mecanizate este amestecat permanent în timpul acestor lucrări, el devine mai omogen și nu apar găuri, care necesită cârpire. Astfel, aspectul final al tencuielii va fi mai frumos. Atât aspectul tencuielii, cât și izolația termică și fonică aceasta pe care le asigură depind și de amestecul de mortar utilizat. În continuare, vă prezentăm unele dintre cele mai frecvente amestecuri de mortar folosite în cadrul lucrărilor de tencuire mecanizată.

  3.1. Tencuiala mecanizată din var și ciment

  Această tencuială din var și ciment aplicată mecanizat are un aspect mai grosier, amintind de tencuiala aplicată manual. Această tencuială este adecvată și pentru camere cu umiditate mai ridicată și, de asemenea, pentru fațade, pentru că este mai solidă și mai rezistentă la lovituri și la alte condiții neprielnice.

  3.2. Tencuiala mecanizată din var și ipsos

  Tencuiala din var și ipsos aplicată mecanizat este mai netedă, mai moale și mai sensibilă. Acest tip de tencuială este adecvată doar pentru pereții spațiilor interioare, care nu sunt expuse umidității. Este exclus, deci, a executa o astfel de tencuială în camere de baie, subsoluri și alte ambiente interioare cu multă umiditate.

  3.3. Tencuiala mecanizată termoizolantă

  În amestecul de mortar se adaugă substanțe cu caracteristici termoizolante, cum ar fi argila expandată. Acest tip tencuială se mai poate aplica și manual.

  3.4. Tencuiala mecanizată plasticizată

  Tencuiala mecanizată plasticizată se realizează prin folosirea de lianți acrilici în loc de ciment. Acest tip de tencuială are un aspect frumos și neted. În schimb, aspectul negativ este acela că această tencuială nu lasă să treacă aerul prin ea și, în consecință, din cauza fibrelor artificiale peretele din spatele ei nu respiră.

  3.5. Tencuiala mecanizată pe bază de argilă

  Această tencuială pe bază de argilă este deosebită, pentru că este foarte naturală și ecologică. De aceea, spațiile interioare tencuite cu tencuiala pe bază de argilă sunt mai sănătoase. Amestecul se mai poate aplica și manual.

  4. Procedura de execuție a tencuielilor mecanizate

  4.1. Mașinile de tencuit

  Ne putem ușura munca de tencuire prin închirierea unei mașini de tencuit. Aceste servicii sunt oferite de anumite magazine specializate în vânzarea de materiale de construcții. Există mai multe tipuri de mașini de tencuit. Unele dintre acestea sunt universale. Aceasta înseamnă, că pot fi folosite pentru orice tip de tencuială. Altele sunt speciale și se folosesc numai pentru anumite tipuri de tencuială. Mașina de tencuit se umple manual cu amestecul de mortar, în stare uscată, cumpărat de la magazin. Apoi, în mașină se adaugă o cantitate adecvată de apă, până când se obține un amestec uniform și omogen de mortar în stare lichidă. Tencuielile aplicate mecanizat au o compoziție asemănătoare cu cele aplicate manual. Diferența dintre acestea este că amestecul folosit pentru tencuielile mecanizate au granule de nisip mai fine și conțin elemente suplimentare în cantitate mică.

  4.2. Lucrările ce preced tencuirea mecanizată

  În cazul în care pe suprafața de tencuit (pereți, ziduri, tavane) există crăpături și alte iregularități, acestea trebuie să fie eliminate respectiv trebuie să netezim bine suprafețele pe care urmează a le tencui. Mai întâi, trebuie să eliminăm părțile parțial desprinse de pe suprafața pereților și să consolidăm cărămizile sau bolțarii slab conectați. Mai ales pentru întărirea a zidurilor construite din materiale diferite, se pot folosi plase de protecție. Înainte de a începe lucrarea de tencuire, toate suprafețele care urmează a fi tencuite trebuie să fie solide și uscate. Trebuie să știți, că la tencuielile mecanizate nu se folosește grund, ca în cazul tencuielilor aplicate manual.

  4.3. Aplicarea tencuielii

  Tencuiala mecanizată se aplică întotdeauna în două straturi. Primul strat trebuie să aibă o grosime de până la  25 mm și se aplică în linii orizontale. Al doilea strat, de aceeași grosime, se aplică în linii verticale, perpendicular pe liniile orizontale ale primului strat. Este important, să așteptăm să se usuce foarte bine primul strat, înainte de a îl aplica pe cel de-al doilea. La aplicarea celui de-al doilea strat, trebuie să avem grijă ca structura acestuia să fie cât mai uniformă. După uscarea tencuielii, aceasta poate fi prelucrată în același fel ca și în cazul tencuielii manuale.

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Tencuiala pereti interior

  Bună ziua,

  Am nevoie de tencuiala normala la hol si bucatarie, peretii la drept pentru a fi gata de glet ulterior. Localitatea Mosteni langa Videle 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  Tencuială mecanizată

  Bună ziua,

  Am nevoie de tencuială mecanizată construcție nouă, interior și exterior.
  220mp.

  Mulțumesc 6955.2 RON la 11592 RON

  ........

  Tencuiala mecanizată interioară

  Bună ziua,

  Am nevoie de tencuiala interioară la o construcție nouă, 100 mp.

  Mulțumesc 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Tencuiala casa parter, cca 360 mp
  Tencuială mecanizată, Chitila

  12171.6 RON la 20286 RON

  Prețul, Tencuiala exterior, 360mp
  Tencuială mecanizată, Teasc

  12171.6 RON la 20286 RON

  Prețul, Tencuiala exterioara, Cca 150mp
  Tencuială mecanizată, Domneşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Tencuială pereți, 170m2 pereti si 76m2 tavan
  Tencuială mecanizată, Răuceşti

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Tencuieli mecanizate, 200mp
  Tencuială mecanizată, Baia Mare

  6781.32 RON la 11302.2 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, 200mp
  Tencuială mecanizată, Gorgota

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizată pentru exterior, 350mp
  Tencuială mecanizată, Budeasa

  11736.9 RON la 19561.5 RON

  Prețul, Tencuit pe baza de ciment interior exterior, 250mp
  Tencuială mecanizată, Buzău

  7607.25 RON la 12678.75 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata exterior, 300mp
  Tencuială mecanizată, Bucureşti

  9128.7 RON la 15214.5 RON

  Prețul, Tencuit fațada, 300m
  Tencuială mecanizată, Braşov

  9128.7 RON la 15214.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, 160mp
  Tencuială mecanizată, Bencecu de Sus

  4868.64 RON la 8114.4 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, 500 mp
  Tencuială mecanizată, Craiova

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Tencuiala exterioara, 500 mp
  Tencuială mecanizată, Tudora

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată interior, 160 mp
  Tencuială mecanizată, Vatra Dornei

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată, 300mp
  Tencuială mecanizată, Târgu Jiu

  9128.7 RON la 15214.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, sapa mecanizata, 800 m2
  Tencuială mecanizată, Timişoara

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuit si zugrăvit parter si fațada de la intrarea unui bloc, Parterul unui bloc si fațada de la parter
  Tencuială mecanizată, Breaza

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuit interior, 300 mp
  Tencuială mecanizată, Vlad Ţepeş

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Tencuiala, glet, vopsitorie lavabila, 200 mp
  Tencuială mecanizată, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Tencuiala manuala/mecanizata casa caramida exterior, 155 mp
  Tencuială mecanizată, Albeştii de Muscel

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Tencuit interior exterior, 400 mp interior 600 mp exterior
  Tencuială mecanizată, Corbeanca

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, 40 mp
  Tencuială mecanizată, Timişoara

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, 500 mp 3cm grosime
  Tencuială mecanizată, Tunari

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată, 160 mp
  Tencuială mecanizată, Buzău

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată, 180 mp
  Tencuială mecanizată, Dorobanţu

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizată, 280 mp
  Tencuială mecanizată, Negreşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata exterior, 250 mp
  Tencuială mecanizată, Cerneteaz

  8259.3 RON la 13765.5 RON

  Prețul, TENCUIALA MECANIZATA exterior casă, 285mp
  Tencuială mecanizată, Constanţa

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată, 150 mp
  Tencuială mecanizată, Târgu Frumos

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, 260mp
  Tencuială mecanizată, Girov

  7911.54 RON la 13185.9 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, minim 300mp
  Tencuială mecanizată, Deva

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Tencuit exterior, 200m2
  Tencuială mecanizată, Borsec

  6781.32 RON la 11302.2 RON

  Prețul, Tencuiala exterioara, 300 mp
  Tencuială mecanizată, Târgu Mureş

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Tencuiala de interior, 200mp
  Tencuială mecanizată, Pietroasele

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Tencuială și șapă mecanizată casă plan parter, 273 m2 interior, 133m2 exterior, 11m2 șapă
  Tencuială mecanizată, Poiana

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata interior, 540mp
  Tencuială mecanizată, Sibiu

  13041 RON la 21735 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile
  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tencuială mecanizată?

  Tencuială mecanizată lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  817+ FIRME PENTRU Tencuială mecanizată
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ