Pentru zona

  Tencuiala mecanizata pret

  Care este prețul pentru o tencuială mecanizată? Aplicarea mecanizată a tencuielii este mai rapidă, mai ieftină și de aceeași bună calitate ca tencuiala aplicată manual. Prețul de livrare a materialului și execuție a tencuielilor mecanizate pe pereți sau tavan se situează în jur de 20-30 lei/m2. În funcție de cum conveniți cu executantul, tencuirea se poate efectua în câteva zile, însă executanții de tencuieli mecanizate buni sunt foarte ocupați, prin urmare contactați-i cât mai repede și cereți-le o ofertă, în special pentru suprafețele sub 50 m2.

  Cui să încredințați executarea unei tencuieli mecanizate? Trimiteți o cerere către executanții de tencuieli mecanizate din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Preț tencuială mecanizată


  Preț tencuială mecanizată. Prețul de livrare și execuție a tencuielii mecanizate pe perete și tavan.

  32 RON/mp

  PREȚ MINIM
  38.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  45 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Tencuială mecanizată

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul tencuielii mecanizate pe bază de ciment-var


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul tencuielii mecanizate pe bază de ipsos


  mp

  RON/mp

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Tencuiala mecanizată - tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre tencuielile mecanizate?

  Tencuielile mecanizate se execută, de regulă, mai ieftin și mai rapid față de tencuielile manuale, mai ales dacă suprafețele de tencuit sunt mari
  Tencuielile mecanizate se execută, de regulă, mai ieftin și mai rapid față de tencuielile manuale, mai ales dacă suprafețele de tencuit sunt mari

  1.1. Ce este tencuiala?

  Tencuiala este stratul final, care se aplică atât pe zidurile exterioare ale casei, cât și pe pereții și tavanele din interiorul acesteia. Lucrările de tencuire se execută în ultimele faze ale construirii clădirilor. Pe lângă faptul că tencuiala constituie o protecție suplimentară pentru zidurile din cărămidă sau beton, sub aceasta se ascund toate cablurile electrice și mecanice ale imobilului. De asemenea, cu ajutorul tencuielii ascundem diferite iregularități, crăpături și denivelări prezente pe suprafața zidurilor, a pereților și a tavanelor, dându-le acestora un aspect frumos și îngrijit. Pentru executarea tencuielilor folosim diferite amestecuri de mortar, care se pot aplica cu mai multe tipuri de mașini de tencuit. În cadrul lucrărilor de tencuire mecanizată se pot folosi tehnici estetice variate. Aspectul final al tencuielii depinde de tipul amestecului de mortar, al mașinii de tencuit și al tehnicii utilizate.

  1.2. Să alegem tencuire manuală sau mecanizată?

  Tencuirea manuală clasică a pereților este o muncă complicată, care cere precizie. Acesta este motivul pentru care tencuirea mecanizată este, de regulă, mai ieftină. De asemenea, la tencuirea mecanizată a pereților se folosesc, de obicei, amestecuri de mortar produse în fabrici, care nu conțin lianți de ciment. Mortarul fără ciment se adaptează mai bine la anumite caracteristici fizice ale clădirilor. Un alt avantaj al tencuielilor mecanizate este acela că se execută mai rapid decât cele manuale. Acest lucru este valabil mai ales dacă pereții imobilului sunt drepți și de dimensiuni mari. Deci, tencuirea mecanizată a unor pereți cu suprafețe mari ne aduce economii financiare. Dar, dacă suprafețele de tencuit sunt mici, atunci este mai ieftină tencuirea manuală, pentru că din cauza tehnologiei folosite, tencuirea mecanizată necesită pregătiri costisitoare.

  2. Alegerea executantului de tencuieli mecanizate

  Vă sfătuim, ca pentru lucrările de tencuire mecanizată să alegeți un executant cu experiență și de încredere. Întrebați-vă cunoscuții, dacă vă pot recomanda pe cineva, sau folosiți portalul nostru daibau.ro, care conține o bază de date cu executanți de tencuieli mecanizate și cu evaluările făcute de numeroși clienți anteriori ai acestora privitor la serviciile prestate de ei. Contactați o parte din acești executanți și cereți-le să vă trimită oferte pentru lucrările de tencuire, de care aveți nevoie. De obicei, acești executanți sunt destul de ocupați și, de aceea, este bine să îi contactați cât mai curând posibil. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți de tencuit suprafețe mici, de până la 50 m2. Lucrările de tencuire durează câteva zile. Înainte de a vorbi cu executantul acestor lucrări, pregătiți-vă răspunsurile la următoarele întrebări:

  Este vorba de o clădire nou-construită sau de renovarea uneia vechi?

  Ce fel de suprafețe doriți a fi tencuite: ziduri, pereți, tavane? Zidurile sunt din beton sau din cărămidă?

  Câte goluri de fereastră vor trebui a fi prelucrate?

  Ce tip de tencuială mecanizată preferați: din ipsos, ciment, var-ciment...?

  Cum doriți să fie suprafața finală a tencuielii: fină, netedă, grosieră...?

  Aveți nevoie și de tencuirea canalelor destinate instalațiilor electrice și mecanice?

  Ce cuadratură aproximativă au suprafețele de tencuit?

  3. Tipuri de tencuieli mecanizate

  Prin tencuirea mecanizată se obține o tencuială mai uniformă în comparație cu tencuiala aplicată manual. Dacă materialul folosit la execuția tencuielilor mecanizate este amestecat permanent în timpul acestor lucrări, el devine mai omogen și nu apar găuri, care necesită cârpire. Astfel, aspectul final al tencuielii va fi mai frumos. Atât aspectul tencuielii, cât și izolația termică și fonică aceasta pe care le asigură depind și de amestecul de mortar utilizat. În continuare, vă prezentăm unele dintre cele mai frecvente amestecuri de mortar folosite în cadrul lucrărilor de tencuire mecanizată.

  3.1. Tencuiala mecanizată din var și ciment

  Această tencuială din var și ciment aplicată mecanizat are un aspect mai grosier, amintind de tencuiala aplicată manual. Această tencuială este adecvată și pentru camere cu umiditate mai ridicată și, de asemenea, pentru fațade, pentru că este mai solidă și mai rezistentă la lovituri și la alte condiții neprielnice.

  3.2. Tencuiala mecanizată din var și ipsos

  Tencuiala din var și ipsos aplicată mecanizat este mai netedă, mai moale și mai sensibilă. Acest tip de tencuială este adecvată doar pentru pereții spațiilor interioare, care nu sunt expuse umidității. Este exclus, deci, a executa o astfel de tencuială în camere de baie, subsoluri și alte ambiente interioare cu multă umiditate.

  3.3. Tencuiala mecanizată termoizolantă

  În amestecul de mortar se adaugă substanțe cu caracteristici termoizolante, cum ar fi argila expandată. Acest tip tencuială se mai poate aplica și manual.

  3.4. Tencuiala mecanizată plasticizată

  Tencuiala mecanizată plasticizată se realizează prin folosirea de lianți acrilici în loc de ciment. Acest tip de tencuială are un aspect frumos și neted. În schimb, aspectul negativ este acela că această tencuială nu lasă să treacă aerul prin ea și, în consecință, din cauza fibrelor artificiale peretele din spatele ei nu respiră.

  3.5. Tencuiala mecanizată pe bază de argilă

  Această tencuială pe bază de argilă este deosebită, pentru că este foarte naturală și ecologică. De aceea, spațiile interioare tencuite cu tencuiala pe bază de argilă sunt mai sănătoase. Amestecul se mai poate aplica și manual.

  4. Procedura de execuție a tencuielilor mecanizate

  4.1. Mașinile de tencuit

  Ne putem ușura munca de tencuire prin închirierea unei mașini de tencuit. Aceste servicii sunt oferite de anumite magazine specializate în vânzarea de materiale de construcții. Există mai multe tipuri de mașini de tencuit. Unele dintre acestea sunt universale. Aceasta înseamnă, că pot fi folosite pentru orice tip de tencuială. Altele sunt speciale și se folosesc numai pentru anumite tipuri de tencuială. Mașina de tencuit se umple manual cu amestecul de mortar, în stare uscată, cumpărat de la magazin. Apoi, în mașină se adaugă o cantitate adecvată de apă, până când se obține un amestec uniform și omogen de mortar în stare lichidă. Tencuielile aplicate mecanizat au o compoziție asemănătoare cu cele aplicate manual. Diferența dintre acestea este că amestecul folosit pentru tencuielile mecanizate au granule de nisip mai fine și conțin elemente suplimentare în cantitate mică.

  4.2. Lucrările ce preced tencuirea mecanizată

  În cazul în care pe suprafața de tencuit (pereți, ziduri, tavane) există crăpături și alte iregularități, acestea trebuie să fie eliminate respectiv trebuie să netezim bine suprafețele pe care urmează a le tencui. Mai întâi, trebuie să eliminăm părțile parțial desprinse de pe suprafața pereților și să consolidăm cărămizile sau bolțarii slab conectați. Mai ales pentru întărirea a zidurilor construite din materiale diferite, se pot folosi plase de protecție. Înainte de a începe lucrarea de tencuire, toate suprafețele care urmează a fi tencuite trebuie să fie solide și uscate. Trebuie să știți, că la tencuielile mecanizate nu se folosește grund, ca în cazul tencuielilor aplicate manual.

  4.3. Aplicarea tencuielii

  Tencuiala mecanizată se aplică întotdeauna în două straturi. Primul strat trebuie să aibă o grosime de până la  25 mm și se aplică în linii orizontale. Al doilea strat, de aceeași grosime, se aplică în linii verticale, perpendicular pe liniile orizontale ale primului strat. Este important, să așteptăm să se usuce foarte bine primul strat, înainte de a îl aplica pe cel de-al doilea. La aplicarea celui de-al doilea strat, trebuie să avem grijă ca structura acestuia să fie cât mai uniformă. După uscarea tencuielii, aceasta poate fi prelucrată în același fel ca și în cazul tencuielii manuale.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tencuială mecanizată?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  TENCUIALA MECANIZATA INTERIOR

  AM NEVOIE DE ECHIPA PENTRU TENCUIALA INTERIOARA, SUPRAFATA APROX 275 MP. 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Tencuia exterioara

  Am nevoie de tencuială exterioară la casă cu mansardă 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Tencuiala mecanizata

  Buna ziua,

  am nevoie de material tencuiala mecanizata interior 3042.9 RON la 5071.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Tencuiala mecanizata interior, Aprox 350 mp
  Tencuială mecanizată, Dezmir

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Tencuit mecanizat interior casa p+m, 340 mp
  Tencuială mecanizată, Buftea

  9998.1 RON la 16663.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata pe interioar, 1000
  Tencuială mecanizată, Şurdeşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuire mecanizata casa la rosu interior exterior, 230mp ext, 350mp int
  Tencuială mecanizată, Bărcăneşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuit mecanic pereti din boltari, 160 mp
  Tencuială mecanizată, Tecuci

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, Tencuire mecanizata de interior, Aprox 250 mp
  Tencuială mecanizată, Bod

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Tencuiala exterioara casa parter + etaj, 250 m2
  Tencuială mecanizată, Urziceni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata pereți BCA, Cca 150mp
  Tencuială mecanizată, Orăştie

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata pe baza de ciment si var, 140 mp
  Tencuială mecanizată, Barcea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, Aprox 200 mp
  Tencuială mecanizată, Sibiel

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată, 700 mp
  Tencuială mecanizată, Corabia

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuială, 600/700 mp
  Tencuială mecanizată, Făget

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Tencuiala interior si exterior, 550 mp
  Tencuială mecanizată, Domneşti

  16518.6 RON la 27531 RON

  Prețul, Tencuieli mecanizate, 1150 mp
  Tencuială mecanizată, Bragadiru

  14345.1 RON la 23908.5 RON

  Prețul, Tencuiala gard, 100 mp
  Tencuială mecanizată, Bucureşti

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Tecuire mecanizata, 120 mp
  Tencuială mecanizată, Sălişte

  3694.95 RON la 6158.25 RON

  Prețul, Tencuit mecanic exterior, cca 200 mp
  Tencuială mecanizată, Timişoara

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuială zid de piatră exterior, 25 mp
  Tencuială mecanizată, Hunedoara

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Tencuială mecanizată, cca 150 mp
  Tencuială mecanizată, Mitreni

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuire mansarda, 110 mp
  Tencuială mecanizată, Mogoşoaia

  3260.25 RON la 5433.75 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata pentru interior, 260 mp
  Tencuială mecanizată, Ciocănăi

  7824.6 RON la 13041 RON

  Prețul, Tencuit exterior casă P+1, 300 mp
  Tencuială mecanizată, Sibiu

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, rigips, 720 mp2 tencuiala, 250 mp2 tavane rigips
  Tencuială mecanizată, Dumbrăviţa

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata interior, 1000 mp
  Tencuială mecanizată, Mogoşoaia

  30429 RON la 50715 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata pe baza de var ciment, 400 m2
  Tencuială mecanizată, Balomiru de Câmp

  12171.6 RON la 20286 RON

  Prețul, tencuire interior si exterior, 400 mp
  Tencuială mecanizată, Buzău

  13910.4 RON la 23184 RON

  Prețul, Tencuire mecanizată interior, 400 mp
  Tencuială mecanizată, Timişoara

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Tencuială pereți interiori la o casă noua, 250 mp
  Tencuială mecanizată, Greci

  7607.25 RON la 12678.75 RON

  Prețul, Tencuiala exterioara la o casa batraneasca, 90 mp
  Tencuială mecanizată, Finta

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata exterior, 160 mp
  Tencuială mecanizată, Bistriţa

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, Tencuiala pe baza de ciment, 250 mp
  Tencuială mecanizată, Bucureşti

  7607.25 RON la 12678.75 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata la o casă, peste 1000 m2
  Tencuială mecanizată, Poienarii Burchii

  30429 RON la 50715 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizată, În jur de 300 m2
  Tencuială mecanizată, Brăila

  9128.7 RON la 15214.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizată la casă, Suprafața pereților este de 900 mp
  Tencuială mecanizată, Alba Iulia

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata suprafata de 200m2, 200mp
  Tencuială mecanizată, Câmpia Turzii

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata interioara la casa, 390 mp
  Tencuială mecanizată, Braşov

  13041 RON la 21735 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Tencuială mecanizată lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  878+ Firme pentru Tencuială mecanizată
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă