Pentru zona

  Pret zugravit

  Prețul unei lucrări de zugrăvire depinde de dimensiunea și complexitatea suprafeței zugrăvite, iar prețul poate fi majorat suplimentar și de alegerea culorilor sau de pictarea unor elemente decorative speciale - de exemplu un cadru în jurul ferestrelor și al ușilor. Cel mai adesea, zugrăvirea pereților interiori și a tavanelor (2x strat, material și manoperă), se situează între 8-16 lei/m2.

  Cui să încredințați lucrările de zugrăvire? Trimiteți o cerere către zugravii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Zugrav Pret mp


  Prețul zugrăvirii pereților si tavanelor. Prețul zugrăvirii cu vopsea albă, 2x strat, material si manoperă.

  10 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  30 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Zugrav, zugrăveli

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul aplicării vopselei lavabile

  Preturi cu materiale incluse
  Manopera, protejat cu folie mobila, infoliat pardoseala, uși, ferestre, reparații, vopsea pentru țevi si vopsea lavabila alba


  mp

  RON/mp

  RON

  appt

  RON/appt

  RON

  appt

  RON/appt

  RON

  appt

  RON/appt

  RON

  appt

  RON/appt

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Stucatură


  Prețul unei lucrări de stucatură depinde de forma acesteia și de material. Putem cumpăra profile pre...

  Verificați și: Stucatură pret

  Tencuială decorativă


  Care este prețul pentru tencuiala decorativă? Tencuielile decorative sunt o alegere mai scumpă decât...

  Verificați și: Tencuiala decorativă pret

  Tapet


  Prețurile tapetelor sunt extrem de variate. De regulă, ele depind în special de calitatea modelului ...

  Verificați și: Tapet pret

  Vopsirea metalului


  Prețul serviciilor de vopsire a metalului depinde de suprafața de vopsit, dificultatea suprafeței, s...

  Verificați și: Vopsirea metalului

  Vopsit lemn


  Prețul serviciilor de vopsire a lemnului depinde de suprafața elementelor din lemn, necesitatea șlef...

  Verificați și: Vopsit lemn pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Zugrav, zugrăveli – tot ce trebuie să știți

  1. Să angajez un zugrav sau să zugrăvesc eu?

  Atunci când trebuie să vă decideți dacă să angajați un zugrav sau să zugrăviți singuri casa, este bine să țineți seama de anumiți factori. Indiferent de cât de ambițioși sunteți, probabil că anumite circumstanțe vă vor determina să încredințați această muncă unui meseriaș.

  Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș
  Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș

  1.1. Amploarea lucrărilor de zugrăvire

  Bineînțeles, că de amploarea proiectului depinde dacă vă veți hotărî să îl realizați singuri sau să angajați un zugrav profesionist. Dacă doriți să văruiți întreaga locuință sau chiar o casă cu două etaje, gândiți-vă bine, dacă aveți cu adevărat suficient timp pentru a face acest lucru. Nu uitați, să includeți în calcul și timpul necesar pentru pregătirile preliminare. De asemenea, țineți cont și de faptul că trebuie să aplicați varul în mai multe straturi, adică de mai multe ori... Dacă aveți de zugrăvit numai o cameră sau două, atunci veți putea executa lucrările și singuri în timpul dumneavoastră liber. Dar, dacă proiectul este amplu, cel mai bine este să angajați un zugrav cu experiență.

  1.2. Starea pereților locuinței

  Zugrăvirea unei case complet noi și cu pereți netezi nu necesită multe lucrări preliminare, fiind destul de simplă. Însă, dacă doriți să văruiți pereți vechi de pe care se desprinde tapetul sau tencuiala, lucrările vor fi mult mai complicate și vor necesita mai mult timp. Pentru a șlefui, nivela și chitui pereții și tavanele și pentru alte lucrări asemănătoare trebuie să cunoașteți meseria de zugrav și să aveți experiență. Dacă credeți că nu vă pricepeți bine la zugrăvit, atunci căutați un zugrav de meserie.

  1.3. Vopsirea fațadei și a altor suprafețe exterioare

  Vopsirea sau zugrăvirea unor suprafețe exterioare este mai dificilă față de vopsirea și zugrăvirea suprafețelor interioare ale locuinței, deoarece succesul lucrărilor din interiorul locuinței nu depinde și de influențele climaterice, cum ar fi umezeala și temperatura atmosferică. De asemenea, tavanele camerelor nu sunt greu accesibile cu o simplă scară de zugrav, ele aflându-se la o înălțime acceptabilă. În schimb, zugrăvirea fațadei este dificilă, pentru că anumite părți ale acesteia sunt greu accesibile și pentru că aceste lucrări trebuie să fie realizate în condiții climaterice favorabile. Totuși, dacă doriți doar să revopsiți ușa de exterior, vă credem că veți reuși și singuri acest lucru. Dar, pentru o schimbare completă a aspectului exterior al casei, aveți nevoie de specialiști.

  2. Cum să găsesc un zugrav de calitate?

  În cazul în care realizați că nu puteți executa singuri aceste lucrări în timpul liber, vă prezentăm cum să căutați un meseriaș de calitate:

  2.1. Unde să caut zugravi?

  Mai întâi întrebați-vă prietenii și cunoștințele. Este foarte probabil să găsiți pe cineva cunoscut, care și-a zugrăvit de curând apartamentul și care vă poate comunica datele de contact ale zugravului pe care l-a angajat. Apoi, dacă ați angajat un arhitect sau un designer de interior pentru echiparea casei, cu siguranță că acesta  cunoaște zugravi de calitate, cu care chiar colaborează constant. O a treia opțiune este de a utiliza portalul Daibau, pe care sunt înregistrați mulți zugravi profesioniști demni de toată încrederea. Căutați pe portal zugravii disponibili în zona dumneavoastră. Pe site-ul nostru, veți putea verifica și evaluările făcute de clienții anteriori ai potențialilor executanți ai proiectului dumneavoastră.

  2.2. Obțineți mai multe oferte de la diferiți zugravi!

  Vă recomandăm, să obțineți cel puțin trei oferte de la trei zugravi diferiți. Numai astfel vă veți putea convinge că prețul pe care îl veți plăti pentru acest serviciu este concurent și adecvat. Pe site-ul Daibau puteți obține câte o ofertă de la diferiți zugravi cu o singură cerere. În acest fel, veți economisi mult timp și multă energie.

  2.3. Ce trebuie să conțină oferta primită de la zugrav?

  Înainte de a accepta oferta oricărui zugrav, cereți-i în mod obligatoriu ca acesta să o redacteze în scris. În oferta scrisă zugravul trebuie să menționeze: toate lucrările care urmează a fi executata; costurile separate ale acestora; materialele și vopselele folosite; dacă lucrările preliminare de protejare a suprafețelor și a mobilei sunt incluse în ofertă sau nu; dacă costul curățeniei finale este inclus sau nu; termenul de execuție. De asemenea, zugravul mai trebuie să menționeze în ofertă și dacă vă impune și plata cheltuielilor sale de transport. Cu cât mai detaliată este oferta zugravului, cu atât mai puține șanse există ca mai târziu să apară probleme și neînțelegeri.

  2.4. Permis de muncă, asigurare și garanție

  Atunci când căutați un executant pentru zugrăvirea locuinței (mai ales dacă este vorba de o casă mare, de fațada casei etc.) este bine să verificați dacă acesta are toate documentele în ordine. Interesați-vă și dacă zugravul are sau nu asigurare, pentru că în cazul în care se va vătăma corporal în exercițiul muncii sau vă va deteriora accidental proprietatea, va avea nevoie de o asigurare, care să acopere aceste costuri neprevăzute.

  2.5. Pregătirea locuinței înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire

  Chiar dacă veți angaja un meseriaș, este posibil să participați parțial la proiect, de exemplu, să îndepărtați mobila existentă de pereți, să scoateți ramele comutatoarelor și ale prizelor, să demontați lustrele... Poate că veți dori să protejați singuri mobila sau alte suprafețe sau să curățați casa după finalizarea lucrărilor de zugrăvire. Întrebați zugravul ales, ce așteptări are de la dumneavoastră înainte de începerea lucrărilor.

  2.6. Termenii de plată

  Este cunoscut faptul că trebuie să evităm zugravii care cer plata serviciului în avans de 100%. De obicei, zugravii cer un avans de 20% sau 30% din prețul serviciului, pentru a cumpăra materialele necesare. În acest caz, veți plăti restul sumei acordate după finalizarea lucrărilor. Vă sfătuim, să plătiți avansul abia în ziua în care zugravul se prezintă la locuința dumneavoastră cu uneltele necesare. Toate condițiile de plată trebuie să fie în mod obligatoriu menționate în ofertă sau în contractul încheiat.

  3. Tipuri de lucrări de zugrăvire

  Pe lângă zugrăvirea pereților și a tavanelor, zugravul mai execută și multe alte lucrări: lipește tapete, renovează fațade și alte suprafețe exterioare, combină diferite culori, creează diferite modele cu șabloane, fixează șipci și margini, creează diferite figurine, ornamente, imitații, chituiește, tencuiește atât în interiorul cât și în exteriorul casei, vopsește elemente din lemn sau metal. Anumiți zugravi se ocupă chiar și de restaurarea monumentelor, executarea de panouri publicitare și pancarte. Dacă este talentat și experimentat, zugravul vă poate da sfaturi foarte bune privind aspectul pe care locuința dumneavoastră în poate avea în urma zugrăvirii.

  4. Cum se execută lucrările de zugrăvire

  4.1. Pregătirea camerelor și protejarea suprafețelor

  Înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire, mobila trebuie să fie îndepărtată de pereți, iar corpurile de iluminat trebuie să fie demontate de pe tavane și pereți. În același mod, trebuie să se demonteze și orice ornamente de pe pereți și tavane, capacele prizelor și ale întrerupătoarelor. De asemenea, trebuie să fie protejate toate suprafețele, care vor intra în contact cu vopseaua. Aceasta înseamnă că ferestrele, ușile, pardoseala și mobila trebuie să fie acoperite cu folii de plastic. Este recomandabil și a acoperi pardoseala cu un covor din pâslă, pentru ca zugravul să nu o deterioreze cu pantofii săi sau cu scara de zugrav.

  4.2. Pregătirea suprafețelor

  Modul în care zugravul va pregăti pereții și tavanele înainte de a le zugrăvi, depinde de rezultatul final dorit. Dacă pe pereți se află tapete vechi, va trebui să le demonteze. De asemenea, zugravul va curăța pereții și tavanele de stratul de tencuială și de zugrăveală anterior, care este mult prea uzat, utilizând și procedee chimice și termice. Apoi, va îndepărta mucegaiul de pe pereți, reabilitând starea acestora plin aplicarea unui strat protector împotriva condensului și a mucegaiului. Va netezi pereții și îi va chitui, acolo unde este necesar.

  4.3. Lucrările de zugrăvire

  Dacă va zugrăvi în mai multe culori, zugravul va trebui să folosească anumite tehnici speciale și să delimiteze marginile zonelor pe care va aplica fiecare culoare în parte. Apoi, acesta va aplica vopselele pe pereți în cel mult două straturi. Fiecare strat trebuie să se usuce înainte de a se putea aplica următorul strat. Zugravul trebuie să se asigure și că vopseaua aplicată își va menține caracteristicile în timp. În acest sens, zugravul va utiliza soluții funcționale și diferite preparate, pentru a împiedica condensul.

  4.4. Curățenia finală după terminarea lucrărilor

  După încheierea lucrărilor, zugravul va dezlipi foliile din plastic cu care a protejat mobila, podeaua și restul suprafețelor. De asemenea, acesta va curăța suprafețele pe care au rămas urme nedorite de vopsea. De obicei, zugravul se ocupă și de eliminarea materialelor reziduale (tencuială, tapete, folii, alte elemente de protecție etc.)

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  De varuit in culoarea alba in toata casa

  As vrea sa varuiesc cu alb in toata casa aprox 200 mp 2173.5 RON la 3622.5 RON

  ........

  zugravit

  Zugravit in casa 1304.1 RON la 2173.5 RON

  ........

  Zugrăvit în 3 camere și un hol

  Doresc sa zugravesc 3 camere și un hol, pereții și tavanele. Suprafata camerilor si a holului este de aprox 42 mp. Sunt atasate poze. 2173.5 RON la 3622.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Vopsit lemn acoperiș, scândurile de pe partea laterala a acoperișului., 30 mp
  Zugrav, zugrăveli, Baia Mare

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Zugravit in interior casa scarii, 340 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bacău

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Scos tapet si zugravit, 75 m2
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Renovare garsoniera - zugravit, montaj faianta, 27 mp
  Zugrav, zugrăveli, Braşov

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, zugravit (pereti+tavane), parchet, probabil aprox 200 mp, nu ma pricep
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Izolatie mansarda interior ,zidit pereti despartitori , gresie , faian, 70 mp - mansarda
  Zugrav, zugrăveli, Năvodari

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Montaj gresie și faianta și zugraveli la o casă, 80 mp
  Zugrav, zugrăveli, Otopeni

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Reparatie pereti igrasie, 10 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Zugrăvit scară bloc, aprox. 100 mp
  Zugrav, zugrăveli, Ploieşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Gletuit si zugravit, 13.5 mp
  Zugrav, zugrăveli, Braşov

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Reabilitare dormitor; podele si zugravit, 16 mp
  Zugrav, zugrăveli, Reşiţa

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, O camera de zugravit, 30 mp
  Zugrav, zugrăveli, Baia Mare

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Renovare bucatarie, 6mp
  Zugrav, zugrăveli, Câmpulung

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Zugrăvit pereți, 40-50m2
  Zugrav, zugrăveli, Mogoşoaia

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Vopsit apartament, 150 m2
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Finisare bucătărie, 15mp
  Zugrav, zugrăveli, Arefu

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Vopsit interior apartament, cca 60mp apartamentul
  Zugrav, zugrăveli, Piteşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Renovare casă, 55mp
  Zugrav, zugrăveli, Zărneşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Eliminarea mucegaiului aflat pe peretele unei camere, 3mp
  Zugrav, zugrăveli, Cisnădie

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Amenajare spatiu comercial, 60 mp
  Zugrav, zugrăveli, Constanţa

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Renovare apartament, 55mp
  Zugrav, zugrăveli, Focşani

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Montaj gresie și parchet, 50mp gresie și 40mp parchet
  Zugrav, zugrăveli, Alba Iulia

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovarea apartamentului, 88mp
  Zugrav, zugrăveli, Mărăşeşti

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Renovare casa veche si finisare interior exterior casa noua, 150m2
  Zugrav, zugrăveli, Tulcea

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Restaurare casă, 60mp
  Zugrav, zugrăveli, Măcin

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Renovare baie si hol, bucatarie, 40mp
  Zugrav, zugrăveli, Buşteni

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Zugravit sufragerie, dormitor, bucatarie si hol, cca 30 + mp
  Zugrav, zugrăveli, Slatina

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Gletuit și zugrăvit pereți, 40m2
  Zugrav, zugrăveli, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Renovare apartament, 54mp
  Zugrav, zugrăveli, Ploieşti

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Aplicarea de glet si var, 650mp
  Zugrav, zugrăveli, Însurăţei

  11302.2 RON la 18837 RON

  Prețul, Amenajare 2 balcoane inchise, cca 6mp
  Zugrav, zugrăveli, Timişoara

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Tencuiala si Zugravit, 40mp
  Zugrav, zugrăveli, Braşov

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Masca rigips,glet si var, 20mp
  Zugrav, zugrăveli, Tulcea

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Lavabil hol, bucatarie, baie, 40mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  2260.44 RON la 3767.4 RON

  Prețul, Renovare apartament, 45m2
  Zugrav, zugrăveli, Carei

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Montaj parchet și gresie, (5x4) + (4x3)
  Zugrav, zugrăveli, Băicoi

  1738.8 RON la 2898 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zugrav, zugrăveli?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Zugrav, zugrăveli lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  3474+ FIRME PENTRU Zugrav, zugrăveli
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ