Pret zugravit

Prețul unei lucrări de zugrăvire depinde de dimensiunea și complexitatea suprafeței zugrăvite, iar prețul poate fi majorat suplimentar și de alegerea culorilor sau de pictarea unor elemente decorative speciale - de exemplu un cadru în jurul ferestrelor și al ușilor. Cel mai adesea, zugrăvirea pereților interiori și a tavanelor (2x strat, material și manoperă), se situează între 8-16 lei/m2.

Cui să încredințați lucrările de zugrăvire? Trimiteți o cerere către zugravii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Zugrav Pret mp


Prețul zugrăvirii pereților si tavanelor. Prețul zugrăvirii cu vopsea albă, 2x strat, material si manoperă.

10 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
30 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret zugravit

ALTE PREȚURI PENTRU Zugrav, zugrăveli

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul aplicării vopselei lavabile

Preturi cu materiale incluse
Manopera, protejat cu folie mobila, infoliat pardoseala, uși, ferestre, reparații, vopsea pentru țevi si vopsea lavabila alba


RON

RON/mp

mp

RON


RON/appt

appt

RON


RON/appt

appt

RON


RON/appt

appt

RON


RON/appt

appt
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Stucatură


Prețul unei lucrări de stucatură depinde de forma acesteia și de material. Putem cumpăra profile pre...

Verificați și: Stucatură pret

Tencuială decorativă


Care este prețul pentru tencuiala decorativă? Tencuielile decorative sunt o alegere mai scumpă decât...

Verificați și: Tencuiala decorativă pret

Tapet


Prețurile tapetelor sunt extrem de variate. De regulă, ele depind în special de calitatea modelului ...

Verificați și: Tapet pret

Vopsirea metalului


Prețul serviciilor de vopsire a metalului depinde de suprafața de vopsit, dificultatea suprafeței, s...

Verificați și: Vopsirea metalului

Vopsit lemn


Prețul serviciilor de vopsire a lemnului depinde de suprafața elementelor din lemn, necesitatea șlef...

Verificați și: Vopsit lemn pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Zugrav, zugrăveli – tot ce trebuie să știți

1. Să angajez un zugrav sau să zugrăvesc eu?

Atunci când trebuie să vă decideți dacă să angajați un zugrav sau să zugrăviți singuri casa, este bine să țineți seama de anumiți factori. Indiferent de cât de ambițioși sunteți, probabil că anumite circumstanțe vă vor determina să încredințați această muncă unui meseriaș.

Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș
Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș

1.1. Amploarea lucrărilor de zugrăvire

Bineînțeles, că de amploarea proiectului depinde dacă vă veți hotărî să îl realizați singuri sau să angajați un zugrav profesionist. Dacă doriți să văruiți întreaga locuință sau chiar o casă cu două etaje, gândiți-vă bine, dacă aveți cu adevărat suficient timp pentru a face acest lucru. Nu uitați, să includeți în calcul și timpul necesar pentru pregătirile preliminare. De asemenea, țineți cont și de faptul că trebuie să aplicați varul în mai multe straturi, adică de mai multe ori... Dacă aveți de zugrăvit numai o cameră sau două, atunci veți putea executa lucrările și singuri în timpul dumneavoastră liber. Dar, dacă proiectul este amplu, cel mai bine este să angajați un zugrav cu experiență.

1.2. Starea pereților locuinței

Zugrăvirea unei case complet noi și cu pereți netezi nu necesită multe lucrări preliminare, fiind destul de simplă. Însă, dacă doriți să văruiți pereți vechi de pe care se desprinde tapetul sau tencuiala, lucrările vor fi mult mai complicate și vor necesita mai mult timp. Pentru a șlefui, nivela și chitui pereții și tavanele și pentru alte lucrări asemănătoare trebuie să cunoașteți meseria de zugrav și să aveți experiență. Dacă credeți că nu vă pricepeți bine la zugrăvit, atunci căutați un zugrav de meserie.

1.3. Vopsirea fațadei și a altor suprafețe exterioare

Vopsirea sau zugrăvirea unor suprafețe exterioare este mai dificilă față de vopsirea și zugrăvirea suprafețelor interioare ale locuinței, deoarece succesul lucrărilor din interiorul locuinței nu depinde și de influențele climaterice, cum ar fi umezeala și temperatura atmosferică. De asemenea, tavanele camerelor nu sunt greu accesibile cu o simplă scară de zugrav, ele aflându-se la o înălțime acceptabilă. În schimb, zugrăvirea fațadei este dificilă, pentru că anumite părți ale acesteia sunt greu accesibile și pentru că aceste lucrări trebuie să fie realizate în condiții climaterice favorabile. Totuși, dacă doriți doar să revopsiți ușa de exterior, vă credem că veți reuși și singuri acest lucru. Dar, pentru o schimbare completă a aspectului exterior al casei, aveți nevoie de specialiști.

2. Cum să găsesc un zugrav de calitate?

În cazul în care realizați că nu puteți executa singuri aceste lucrări în timpul liber, vă prezentăm cum să căutați un meseriaș de calitate:

2.1. Unde să caut zugravi?

Mai întâi întrebați-vă prietenii și cunoștințele. Este foarte probabil să găsiți pe cineva cunoscut, care și-a zugrăvit de curând apartamentul și care vă poate comunica datele de contact ale zugravului pe care l-a angajat. Apoi, dacă ați angajat un arhitect sau un designer de interior pentru echiparea casei, cu siguranță că acesta  cunoaște zugravi de calitate, cu care chiar colaborează constant. O a treia opțiune este de a utiliza portalul Daibau, pe care sunt înregistrați mulți zugravi profesioniști demni de toată încrederea. Căutați pe portal zugravii disponibili în zona dumneavoastră. Pe site-ul nostru, veți putea verifica și evaluările făcute de clienții anteriori ai potențialilor executanți ai proiectului dumneavoastră.

2.2. Obțineți mai multe oferte de la diferiți zugravi!

Vă recomandăm, să obțineți cel puțin trei oferte de la trei zugravi diferiți. Numai astfel vă veți putea convinge că prețul pe care îl veți plăti pentru acest serviciu este concurent și adecvat. Pe site-ul Daibau puteți obține câte o ofertă de la diferiți zugravi cu o singură cerere. În acest fel, veți economisi mult timp și multă energie.

2.3. Ce trebuie să conțină oferta primită de la zugrav?

Înainte de a accepta oferta oricărui zugrav, cereți-i în mod obligatoriu ca acesta să o redacteze în scris. În oferta scrisă zugravul trebuie să menționeze: toate lucrările care urmează a fi executata; costurile separate ale acestora; materialele și vopselele folosite; dacă lucrările preliminare de protejare a suprafețelor și a mobilei sunt incluse în ofertă sau nu; dacă costul curățeniei finale este inclus sau nu; termenul de execuție. De asemenea, zugravul mai trebuie să menționeze în ofertă și dacă vă impune și plata cheltuielilor sale de transport. Cu cât mai detaliată este oferta zugravului, cu atât mai puține șanse există ca mai târziu să apară probleme și neînțelegeri.

2.4. Permis de muncă, asigurare și garanție

Atunci când căutați un executant pentru zugrăvirea locuinței (mai ales dacă este vorba de o casă mare, de fațada casei etc.) este bine să verificați dacă acesta are toate documentele în ordine. Interesați-vă și dacă zugravul are sau nu asigurare, pentru că în cazul în care se va vătăma corporal în exercițiul muncii sau vă va deteriora accidental proprietatea, va avea nevoie de o asigurare, care să acopere aceste costuri neprevăzute.

2.5. Pregătirea locuinței înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire

Chiar dacă veți angaja un meseriaș, este posibil să participați parțial la proiect, de exemplu, să îndepărtați mobila existentă de pereți, să scoateți ramele comutatoarelor și ale prizelor, să demontați lustrele... Poate că veți dori să protejați singuri mobila sau alte suprafețe sau să curățați casa după finalizarea lucrărilor de zugrăvire. Întrebați zugravul ales, ce așteptări are de la dumneavoastră înainte de începerea lucrărilor.

2.6. Termenii de plată

Este cunoscut faptul că trebuie să evităm zugravii care cer plata serviciului în avans de 100%. De obicei, zugravii cer un avans de 20% sau 30% din prețul serviciului, pentru a cumpăra materialele necesare. În acest caz, veți plăti restul sumei acordate după finalizarea lucrărilor. Vă sfătuim, să plătiți avansul abia în ziua în care zugravul se prezintă la locuința dumneavoastră cu uneltele necesare. Toate condițiile de plată trebuie să fie în mod obligatoriu menționate în ofertă sau în contractul încheiat.

3. Tipuri de lucrări de zugrăvire

Pe lângă zugrăvirea pereților și a tavanelor, zugravul mai execută și multe alte lucrări: lipește tapete, renovează fațade și alte suprafețe exterioare, combină diferite culori, creează diferite modele cu șabloane, fixează șipci și margini, creează diferite figurine, ornamente, imitații, chituiește, tencuiește atât în interiorul cât și în exteriorul casei, vopsește elemente din lemn sau metal. Anumiți zugravi se ocupă chiar și de restaurarea monumentelor, executarea de panouri publicitare și pancarte. Dacă este talentat și experimentat, zugravul vă poate da sfaturi foarte bune privind aspectul pe care locuința dumneavoastră în poate avea în urma zugrăvirii.

4. Cum se execută lucrările de zugrăvire

4.1. Pregătirea camerelor și protejarea suprafețelor

Înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire, mobila trebuie să fie îndepărtată de pereți, iar corpurile de iluminat trebuie să fie demontate de pe tavane și pereți. În același mod, trebuie să se demonteze și orice ornamente de pe pereți și tavane, capacele prizelor și ale întrerupătoarelor. De asemenea, trebuie să fie protejate toate suprafețele, care vor intra în contact cu vopseaua. Aceasta înseamnă că ferestrele, ușile, pardoseala și mobila trebuie să fie acoperite cu folii de plastic. Este recomandabil și a acoperi pardoseala cu un covor din pâslă, pentru ca zugravul să nu o deterioreze cu pantofii săi sau cu scara de zugrav.

4.2. Pregătirea suprafețelor

Modul în care zugravul va pregăti pereții și tavanele înainte de a le zugrăvi, depinde de rezultatul final dorit. Dacă pe pereți se află tapete vechi, va trebui să le demonteze. De asemenea, zugravul va curăța pereții și tavanele de stratul de tencuială și de zugrăveală anterior, care este mult prea uzat, utilizând și procedee chimice și termice. Apoi, va îndepărta mucegaiul de pe pereți, reabilitând starea acestora plin aplicarea unui strat protector împotriva condensului și a mucegaiului. Va netezi pereții și îi va chitui, acolo unde este necesar.

4.3. Lucrările de zugrăvire

Dacă va zugrăvi în mai multe culori, zugravul va trebui să folosească anumite tehnici speciale și să delimiteze marginile zonelor pe care va aplica fiecare culoare în parte. Apoi, acesta va aplica vopselele pe pereți în cel mult două straturi. Fiecare strat trebuie să se usuce înainte de a se putea aplica următorul strat. Zugravul trebuie să se asigure și că vopseaua aplicată își va menține caracteristicile în timp. În acest sens, zugravul va utiliza soluții funcționale și diferite preparate, pentru a împiedica condensul.

4.4. Curățenia finală după terminarea lucrărilor

După încheierea lucrărilor, zugravul va dezlipi foliile din plastic cu care a protejat mobila, podeaua și restul suprafețelor. De asemenea, acesta va curăța suprafețele pe care au rămas urme nedorite de vopsea. De obicei, zugravul se ocupă și de eliminarea materialelor reziduale (tencuială, tapete, folii, alte elemente de protecție etc.)

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Zugrăvit alb lavabil

Bună ziua,

Doresc o zugrăveala interior alb peste alb.

Mulțumesc 1304.1 RON la 2173.5 RON

........

Renovare casa batraneasca

Bună ziua,

Am nevoie de renovare casă bătrânească. Refacere fundatie, consolidare pereți, refacere structura acoperis, hidroizolatie, infiintare 2 bai, finisaje.

Mulțumesc 21735 RON la 36225 RON

........

Renovare casă

Bună ziua,

Am nevoie de renovare casă. Finisaje interioare, parchet, gresie, faianta, rigips etc.

Mulțumesc 21735 RON la 36225 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Finisare rigips tavan, cca 180 m2
Zugrav, zugrăveli, Lăpuşel

3129.84 RON la 5216.4 RON

Prețul, Gletuit și zugrăvit pereți, 30mp
Zugrav, zugrăveli, Oradea

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Renovare fatada spatiu comercial in Cluj, Conform pozei
Zugrav, zugrăveli, Cluj-Napoca

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Văruit, reparații geamuri termopan, 50mp
Zugrav, zugrăveli, Braşov

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Renovare apartament, 70mp
Zugrav, zugrăveli, Constanţa

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Renovare partiala apartament, 68mp
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Zugrăvit cu lavabilă, 200mp
Zugrav, zugrăveli, Vama Buzăului

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Montaj faianta și zugrăvit - Asociație de proprietari, 23mp
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

Prețul, Renovare baie, cămară, 50m2
Zugrav, zugrăveli, Baia Mare

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Renovare bucatarie, aproximativ 12mp
Zugrav, zugrăveli, Călan

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Zugravit vinarom, 60 mp
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Zugravire completa apartament, 150 mp (50 mp utili)
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

3260.25 RON la 5433.75 RON

Prețul, Placare exterior cu polistiren plus decorativa, 100 m2
Zugrav, zugrăveli, Hulubeşti

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Vopsirea fațadei exterioare la casa, Casa are approx 400-500 m2 utili interior.
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Daibau lucrări: Vopsire în hotel,München, Germania, 1
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Zugrăvit exterior si interior, 25 mp
Zugrav, zugrăveli, Piteşti

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Zugravir ap 2 camere. Schimbat parchet sufragerie, faianta bucatarie ,, 200
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Zugravit pereti+tavane, 93 mp
Zugrav, zugrăveli, Timişoara

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Amenajari interioare casa noua, 180 m2 utili
Zugrav, zugrăveli, Târgu Mureş

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Renovare sufragerie, zugrăvit apartament, 52,5m2
Zugrav, zugrăveli, Curtea de Argeş

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Execuție glafuri ferestre si gresie balcon, 1,5mp gresie
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Renovare apartment, 70mp
Zugrav, zugrăveli, Piteşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Două camere de zugravit, cca 36mp sup. ambelor camere
Zugrav, zugrăveli, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Montaj gresie, faianță, zugrăvit, cca 20mp
Zugrav, zugrăveli, Vatra Dornei

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Zugraveli cu pompa pe rigips, 300 mp
Zugrav, zugrăveli, Corunca

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Igienizare 6 camere+casa scarii casa, 90mp
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Finisaje interioare, 200mp zugraveala; 100ml gard; 30mp placari piatra; 20 mp parchet
Zugrav, zugrăveli, Clopotiva

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Zugrăveală casa scării., 200mp
Zugrav, zugrăveli, Craiova

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Finisaje complete,placari gips cart, glet, gresie, faianta, termosistem, parchet, 1600 mp
Zugrav, zugrăveli, Coloneşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, VOPSIT ACOPERIS ,CULOARE PESTE DECORATIVA, 300mp
Zugrav, zugrăveli, Botoşani

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Gletuit și lavabil, cca 50 mp
Zugrav, zugrăveli, Cumpăna

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Reparat varuit casa scarii, bloc cu P+4
Zugrav, zugrăveli, Bacău

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Renovare apartament 2 camere, 67mp
Zugrav, zugrăveli, Călăraşi

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Vopsit cu lavabila interior, 30 M2
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Zugravire interior spatiu birouri, 400mp
Zugrav, zugrăveli, Deva

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Renovare parțială apartament, 90mp
Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

6520.5 RON la 10867.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Zugrav, zugrăveli lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

3177+ FIRME PENTRU Zugrav, zugrăveli
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zugrav, zugrăveli?

 • Zugrav, zugrăveli Bucureşti
 • Zugrav, zugrăveli Cluj-Napoca
 • Zugrav, zugrăveli Constanţa
 • Zugrav, zugrăveli Dumbrăveni
 • Zugrav, zugrăveli Iaşi
 • Zugrav, zugrăveli Timişoara
 • Zugrav, zugrăveli Alba Iulia
 • Zugrav, zugrăveli Arad
 • Zugrav, zugrăveli Bacău
 • Zugrav, zugrăveli Baia Mare
 • Zugrav, zugrăveli Bârlad
 • Zugrav, zugrăveli Bistriţa
 • Zugrav, zugrăveli Botoşani
 • Zugrav, zugrăveli Brăila
 • Zugrav, zugrăveli Braşov
 • Zugrav, zugrăveli Buzău
 • Zugrav, zugrăveli Călăraşi
 • Zugrav, zugrăveli Craiova
 • Zugrav, zugrăveli Deva
 • Zugrav, zugrăveli Drobeta-Turnu Severin
 • Zugrav, zugrăveli Focşani
 • Zugrav, zugrăveli Galaţi
 • Zugrav, zugrăveli Giurgiu
 • Zugrav, zugrăveli Hunedoara
 • Zugrav, zugrăveli Mediaş
 • Zugrav, zugrăveli Oradea
 • Zugrav, zugrăveli Piatra-Neamţ
 • Zugrav, zugrăveli Piteşti
 • Zugrav, zugrăveli Ploieşti
 • Zugrav, zugrăveli Râmnicu Vâlcea
 • Zugrav, zugrăveli Reşiţa
 • Zugrav, zugrăveli Roman
 • Zugrav, zugrăveli Satu Mare
 • Zugrav, zugrăveli Sfântu Gheorghe
 • Zugrav, zugrăveli Sibiu
 • Zugrav, zugrăveli Slatina
 • Zugrav, zugrăveli Slobozia
 • Zugrav, zugrăveli Suceava
 • Zugrav, zugrăveli Târgovişte
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Jiu
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Mureş
 • Zugrav, zugrăveli Tulcea
 • Zugrav, zugrăveli Turda
 • Zugrav, zugrăveli Vaslui
 • Zugrav, zugrăveli Zalău
 • Zugrav, zugrăveli Abrud
 • Zugrav, zugrăveli Adjud
 • Zugrav, zugrăveli Agnita
 • Zugrav, zugrăveli Aiud
 • Zugrav, zugrăveli Aleşd
 • Zugrav, zugrăveli Alexandria
 • Zugrav, zugrăveli Amara
 • Zugrav, zugrăveli Anina
 • Zugrav, zugrăveli Aninoasa
 • Zugrav, zugrăveli Ardud
 • Zugrav, zugrăveli Avrig
 • Zugrav, zugrăveli Azuga
 • Zugrav, zugrăveli Babadag
 • Zugrav, zugrăveli Baia de Aramă
 • Zugrav, zugrăveli Baia de Arieş
 • Zugrav, zugrăveli Baia Sprie
 • Zugrav, zugrăveli Băile Govora
 • Zugrav, zugrăveli Băile Herculane
 • Zugrav, zugrăveli Băile Olăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Băile Tuşnad
 • Zugrav, zugrăveli Băileşti
 • Zugrav, zugrăveli Bălan
 • Zugrav, zugrăveli Bălceşti
 • Zugrav, zugrăveli Balş
 • Zugrav, zugrăveli Băneasa
 • Zugrav, zugrăveli Baraolt
 • Zugrav, zugrăveli Bechet
 • Zugrav, zugrăveli Beclean
 • Zugrav, zugrăveli Beiuş
 • Zugrav, zugrăveli Berbeşti
 • Zugrav, zugrăveli Bereşti
 • Zugrav, zugrăveli Bicaz
 • Zugrav, zugrăveli Blaj
 • Zugrav, zugrăveli Bocşa
 • Zugrav, zugrăveli Boldeşti-Scăeni
 • Zugrav, zugrăveli Bolintin-Vale
 • Zugrav, zugrăveli Borşa
 • Zugrav, zugrăveli Borsec
 • Zugrav, zugrăveli Brad
 • Zugrav, zugrăveli Bran
 • Zugrav, zugrăveli Breaza
 • Zugrav, zugrăveli Brezoi
 • Zugrav, zugrăveli Broşteni
 • Zugrav, zugrăveli Bucecea
 • Zugrav, zugrăveli Budeşti
 • Zugrav, zugrăveli Buhuşi
 • Zugrav, zugrăveli Bumbeşti-Jiu
 • Zugrav, zugrăveli Buşteni
 • Zugrav, zugrăveli Buziaş
 • Zugrav, zugrăveli Cajvana
 • Zugrav, zugrăveli Calafat
 • Zugrav, zugrăveli Călan
 • Zugrav, zugrăveli Călimăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Câmpeni
 • Zugrav, zugrăveli Câmpia Turzii
 • Zugrav, zugrăveli Câmpina
 • Zugrav, zugrăveli Câmpulung
 • Zugrav, zugrăveli Câmpulung Moldovenesc
 • Zugrav, zugrăveli Caracal
 • Zugrav, zugrăveli Caransebeş
 • Zugrav, zugrăveli Carei
 • Zugrav, zugrăveli Cavnic
 • Zugrav, zugrăveli Căzăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Cehu Silvaniei
 • Zugrav, zugrăveli Cernavodă
 • Zugrav, zugrăveli Chişineu-Criş
 • Zugrav, zugrăveli Ciacova
 • Zugrav, zugrăveli Cisnădie
 • Zugrav, zugrăveli Codlea
 • Zugrav, zugrăveli Comăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Comarnic
 • Zugrav, zugrăveli Copşa Mică
 • Zugrav, zugrăveli Corabia
 • Zugrav, zugrăveli Costeşti
 • Zugrav, zugrăveli Covasna
 • Zugrav, zugrăveli Cristuru Secuiesc
 • Zugrav, zugrăveli Cugir
 • Zugrav, zugrăveli Curtea de Argeş
 • Zugrav, zugrăveli Curtici
 • Zugrav, zugrăveli Dăbuleni
 • Zugrav, zugrăveli Darabani
 • Zugrav, zugrăveli Dărmăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Dej
 • Zugrav, zugrăveli Deta
 • Zugrav, zugrăveli Dolhasca
 • Zugrav, zugrăveli Dorohoi
 • Zugrav, zugrăveli Drăgăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Drăgăneşti-Olt
 • Zugrav, zugrăveli Drăgăşani
 • Zugrav, zugrăveli Dragomireşti
 • Zugrav, zugrăveli Eforie
 • Zugrav, zugrăveli Făgăraş
 • Zugrav, zugrăveli Făget
 • Zugrav, zugrăveli Fălticeni
 • Zugrav, zugrăveli Făurei
 • Zugrav, zugrăveli Feteşti
 • Zugrav, zugrăveli Fieni
 • Zugrav, zugrăveli Fierbinţi-Târg
 • Zugrav, zugrăveli Filiaşi
 • Zugrav, zugrăveli Flămânzi
 • Zugrav, zugrăveli Frasin
 • Zugrav, zugrăveli Fundulea
 • Zugrav, zugrăveli Găeşti
 • Zugrav, zugrăveli Gătaia
 • Zugrav, zugrăveli Geoagiu
 • Zugrav, zugrăveli Gheorgheni
 • Zugrav, zugrăveli Gherla
 • Zugrav, zugrăveli Ghimbav
 • Zugrav, zugrăveli Gura Humorului
 • Zugrav, zugrăveli Hârlău
 • Zugrav, zugrăveli Hârşova
 • Zugrav, zugrăveli Haţeg
 • Zugrav, zugrăveli Horezu
 • Zugrav, zugrăveli Huedin
 • Zugrav, zugrăveli Huşi
 • Zugrav, zugrăveli Ianca
 • Zugrav, zugrăveli Iernut
 • Zugrav, zugrăveli Ineu
 • Zugrav, zugrăveli Însurăţei
 • Zugrav, zugrăveli Întorsura Buzăului
 • Zugrav, zugrăveli Isaccea
 • Zugrav, zugrăveli Jibou
 • Zugrav, zugrăveli Lehliu-Gară
 • Zugrav, zugrăveli Lipova
 • Zugrav, zugrăveli Liteni
 • Zugrav, zugrăveli Livada
 • Zugrav, zugrăveli Luduş
 • Zugrav, zugrăveli Lugoj
 • Zugrav, zugrăveli Lupeni
 • Zugrav, zugrăveli Mangalia
 • Zugrav, zugrăveli Mărăşeşti
 • Zugrav, zugrăveli Marghita
 • Zugrav, zugrăveli Medgidia
 • Zugrav, zugrăveli Miercurea Nirajului
 • Zugrav, zugrăveli Miercurea Sibiului
 • Zugrav, zugrăveli Miercurea-Ciuc
 • Zugrav, zugrăveli Mihăileşti
 • Zugrav, zugrăveli Milişăuţi
 • Zugrav, zugrăveli Mioveni
 • Zugrav, zugrăveli Mizil
 • Zugrav, zugrăveli Moineşti
 • Zugrav, zugrăveli Moldova Nouă
 • Zugrav, zugrăveli Moreni
 • Zugrav, zugrăveli Motru
 • Zugrav, zugrăveli Murfatlar
 • Zugrav, zugrăveli Murgeni
 • Zugrav, zugrăveli Nădlac
 • Zugrav, zugrăveli Năsăud
 • Zugrav, zugrăveli Năvodari
 • Zugrav, zugrăveli Negreşti
 • Zugrav, zugrăveli Negreşti-Oaş
 • Zugrav, zugrăveli Negru Vodă
 • Zugrav, zugrăveli Nehoiu
 • Zugrav, zugrăveli Novaci
 • Zugrav, zugrăveli Nucet
 • Zugrav, zugrăveli Ocna Mureş
 • Zugrav, zugrăveli Ocna Sibiului
 • Zugrav, zugrăveli Ocnele Mari
 • Zugrav, zugrăveli Odobeşti
 • Zugrav, zugrăveli Odorheiu Secuiesc
 • Zugrav, zugrăveli Olteniţa
 • Zugrav, zugrăveli Oneşti
 • Zugrav, zugrăveli Orăştie
 • Zugrav, zugrăveli Oraviţa
 • Zugrav, zugrăveli Orşova
 • Zugrav, zugrăveli Oţelu Roşu
 • Zugrav, zugrăveli Ovidiu
 • Zugrav, zugrăveli Panciu
 • Zugrav, zugrăveli Pâncota
 • Zugrav, zugrăveli Paşcani
 • Zugrav, zugrăveli Pătârlagele
 • Zugrav, zugrăveli Pecica
 • Zugrav, zugrăveli Petrila
 • Zugrav, zugrăveli Petroşani
 • Zugrav, zugrăveli Piatra-Olt
 • Zugrav, zugrăveli Plopeni
 • Zugrav, zugrăveli Podu Iloaiei
 • Zugrav, zugrăveli Pogoanele
 • Zugrav, zugrăveli Potcoava
 • Zugrav, zugrăveli Predeal
 • Zugrav, zugrăveli Pucioasa
 • Zugrav, zugrăveli Răcari
 • Zugrav, zugrăveli Rădăuţi
 • Zugrav, zugrăveli Râmnicu Sărat
 • Zugrav, zugrăveli Râşnov
 • Zugrav, zugrăveli Recaş
 • Zugrav, zugrăveli Reghin
 • Zugrav, zugrăveli Roşiori de Vede
 • Zugrav, zugrăveli Rovinari
 • Zugrav, zugrăveli Roznov
 • Zugrav, zugrăveli Rupea
 • Zugrav, zugrăveli Săcele
 • Zugrav, zugrăveli Săcueni
 • Zugrav, zugrăveli Salcea
 • Zugrav, zugrăveli Sălişte
 • Zugrav, zugrăveli Săliştea de Sus
 • Zugrav, zugrăveli Salonta
 • Zugrav, zugrăveli Sângeorgiu de Pădure
 • Zugrav, zugrăveli Sângeorz-Băi
 • Zugrav, zugrăveli Sânnicolau Mare
 • Zugrav, zugrăveli Sântana
 • Zugrav, zugrăveli Sărmaşu
 • Zugrav, zugrăveli Săveni
 • Zugrav, zugrăveli Scorniceşti
 • Zugrav, zugrăveli Sebeş
 • Zugrav, zugrăveli Sebiş
 • Zugrav, zugrăveli Segarcea
 • Zugrav, zugrăveli Seini
 • Zugrav, zugrăveli Sighetu Marmaţiei
 • Zugrav, zugrăveli Sighişoara
 • Zugrav, zugrăveli Simeria
 • Zugrav, zugrăveli Şimleu Silvaniei
 • Zugrav, zugrăveli Sinaia
 • Zugrav, zugrăveli Siret
 • Zugrav, zugrăveli Slănic
 • Zugrav, zugrăveli Slănic-Moldova
 • Zugrav, zugrăveli Solca
 • Zugrav, zugrăveli Şomcuta Mare
 • Zugrav, zugrăveli Sovata
 • Zugrav, zugrăveli Ştefăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Ştefăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Ştei
 • Zugrav, zugrăveli Strehaia
 • Zugrav, zugrăveli Sulina
 • Zugrav, zugrăveli Tălmaciu
 • Zugrav, zugrăveli Ţăndărei
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Bujor
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Cărbuneşti
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Frumos
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Lăpuş
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Neamţ
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Ocna
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Secuiesc
 • Zugrav, zugrăveli Târnăveni
 • Zugrav, zugrăveli Tăşnad
 • Zugrav, zugrăveli Tăuţii-Măgherăuş
 • Zugrav, zugrăveli Techirghiol
 • Zugrav, zugrăveli Tecuci
 • Zugrav, zugrăveli Teiuş
 • Zugrav, zugrăveli Ţicleni
 • Zugrav, zugrăveli Tismana
 • Zugrav, zugrăveli Titu
 • Zugrav, zugrăveli Topliţa
 • Zugrav, zugrăveli Topoloveni
 • Zugrav, zugrăveli Turceni
 • Zugrav, zugrăveli Turnu Măgurele
 • Zugrav, zugrăveli Ulmeni
 • Zugrav, zugrăveli Ungheni
 • Zugrav, zugrăveli Uricani
 • Zugrav, zugrăveli Urlaţi
 • Zugrav, zugrăveli Urziceni
 • Zugrav, zugrăveli Valea lui Mihai
 • Zugrav, zugrăveli Vălenii de Munte
 • Zugrav, zugrăveli Vânju Mare
 • Zugrav, zugrăveli Vaşcău
 • Zugrav, zugrăveli Vatra Dornei
 • Zugrav, zugrăveli Vicovu de Sus
 • Zugrav, zugrăveli Victoria
 • Zugrav, zugrăveli Videle
 • Zugrav, zugrăveli Vişeu de Sus
 • Zugrav, zugrăveli Vlăhiţa
 • Zugrav, zugrăveli Vulcan
 • Zugrav, zugrăveli Zărneşti
 • Zugrav, zugrăveli Zimnicea
 • Zugrav, zugrăveli Zlatna