Pentru zona

  Pret zugravit

  Prețul unei lucrări de zugrăvire depinde de dimensiunea și complexitatea suprafeței zugrăvite, iar prețul poate fi majorat suplimentar și de alegerea culorilor sau de pictarea unor elemente decorative speciale - de exemplu un cadru în jurul ferestrelor și al ușilor. Cel mai adesea, zugrăvirea pereților interiori și a tavanelor (2x strat, material și manoperă), se situează între 8-16 lei/m2.

  Cui să încredințați lucrările de zugrăvire? Trimiteți o cerere către zugravii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Zugrav Pret mp


  Prețul zugrăvirii pereților si tavanelor. Prețul zugrăvirii cu vopsea albă, 2x strat, material si manoperă.

  10 RON/mp

  PREȚ MINIM
  20.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  30 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Zugrav, zugrăveli (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul aplicării vopselei lavabile

  Preturi cu materiale incluse
  Manopera, protejat cu folie mobila, infoliat pardoseala, uși, ferestre, reparații, vopsea pentru țevi si vopsea lavabila alba


  mp

  RON/mp

  RON

  appt

  RON/appt

  RON

  appt

  RON/appt

  RON

  appt

  RON/appt

  RON

  appt

  RON/appt

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Stucatură


  Prețul unei lucrări de stucatură depinde de forma acesteia și de material. Putem cumpăra profile pre...

  Verificați și: Stucatură pret

  Tencuială decorativă


  Care este prețul pentru tencuiala decorativă? Tencuielile decorative sunt o alegere mai scumpă decât...

  Verificați și: Tencuiala decorativă pret

  Tapet


  Prețurile tapetelor sunt extrem de variate. De regulă, ele depind în special de calitatea modelului ...

  Verificați și: Tapet pret

  Vopsirea metalului


  Prețul serviciilor de vopsire a metalului depinde de suprafața de vopsit, dificultatea suprafeței, s...

  Verificați și: Vopsirea metalului

  Vopsit lemn


  Prețul serviciilor de vopsire a lemnului depinde de suprafața elementelor din lemn, necesitatea șlef...

  Verificați și: Vopsit lemn pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Zugrav, zugrăveli – tot ce trebuie să știți

  1. Să angajez un zugrav sau să zugrăvesc eu?

  Atunci când trebuie să vă decideți dacă să angajați un zugrav sau să zugrăviți singuri casa, este bine să țineți seama de anumiți factori. Indiferent de cât de ambițioși sunteți, probabil că anumite circumstanțe vă vor determina să încredințați această muncă unui meseriaș.

  Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș
  Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș

  1.1. Amploarea lucrărilor de zugrăvire

  Bineînțeles, că de amploarea proiectului depinde dacă vă veți hotărî să îl realizați singuri sau să angajați un zugrav profesionist. Dacă doriți să văruiți întreaga locuință sau chiar o casă cu două etaje, gândiți-vă bine, dacă aveți cu adevărat suficient timp pentru a face acest lucru. Nu uitați, să includeți în calcul și timpul necesar pentru pregătirile preliminare. De asemenea, țineți cont și de faptul că trebuie să aplicați varul în mai multe straturi, adică de mai multe ori... Dacă aveți de zugrăvit numai o cameră sau două, atunci veți putea executa lucrările și singuri în timpul dumneavoastră liber. Dar, dacă proiectul este amplu, cel mai bine este să angajați un zugrav cu experiență.

  1.2. Starea pereților locuinței

  Zugrăvirea unei case complet noi și cu pereți netezi nu necesită multe lucrări preliminare, fiind destul de simplă. Însă, dacă doriți să văruiți pereți vechi de pe care se desprinde tapetul sau tencuiala, lucrările vor fi mult mai complicate și vor necesita mai mult timp. Pentru a șlefui, nivela și chitui pereții și tavanele și pentru alte lucrări asemănătoare trebuie să cunoașteți meseria de zugrav și să aveți experiență. Dacă credeți că nu vă pricepeți bine la zugrăvit, atunci căutați un zugrav de meserie.

  1.3. Vopsirea fațadei și a altor suprafețe exterioare

  Vopsirea sau zugrăvirea unor suprafețe exterioare este mai dificilă față de vopsirea și zugrăvirea suprafețelor interioare ale locuinței, deoarece succesul lucrărilor din interiorul locuinței nu depinde și de influențele climaterice, cum ar fi umezeala și temperatura atmosferică. De asemenea, tavanele camerelor nu sunt greu accesibile cu o simplă scară de zugrav, ele aflându-se la o înălțime acceptabilă. În schimb, zugrăvirea fațadei este dificilă, pentru că anumite părți ale acesteia sunt greu accesibile și pentru că aceste lucrări trebuie să fie realizate în condiții climaterice favorabile. Totuși, dacă doriți doar să revopsiți ușa de exterior, vă credem că veți reuși și singuri acest lucru. Dar, pentru o schimbare completă a aspectului exterior al casei, aveți nevoie de specialiști.

  2. Cum să găsesc un zugrav de calitate?

  În cazul în care realizați că nu puteți executa singuri aceste lucrări în timpul liber, vă prezentăm cum să căutați un meseriaș de calitate:

  2.1. Unde să caut zugravi?

  Mai întâi întrebați-vă prietenii și cunoștințele. Este foarte probabil să găsiți pe cineva cunoscut, care și-a zugrăvit de curând apartamentul și care vă poate comunica datele de contact ale zugravului pe care l-a angajat. Apoi, dacă ați angajat un arhitect sau un designer de interior pentru echiparea casei, cu siguranță că acesta  cunoaște zugravi de calitate, cu care chiar colaborează constant. O a treia opțiune este de a utiliza portalul Daibau, pe care sunt înregistrați mulți zugravi profesioniști demni de toată încrederea. Căutați pe portal zugravii disponibili în zona dumneavoastră. Pe site-ul nostru, veți putea verifica și evaluările făcute de clienții anteriori ai potențialilor executanți ai proiectului dumneavoastră.

  2.2. Obțineți mai multe oferte de la diferiți zugravi!

  Vă recomandăm, să obțineți cel puțin trei oferte de la trei zugravi diferiți. Numai astfel vă veți putea convinge că prețul pe care îl veți plăti pentru acest serviciu este concurent și adecvat. Pe site-ul Daibau puteți obține câte o ofertă de la diferiți zugravi cu o singură cerere. În acest fel, veți economisi mult timp și multă energie.

  2.3. Ce trebuie să conțină oferta primită de la zugrav?

  Înainte de a accepta oferta oricărui zugrav, cereți-i în mod obligatoriu ca acesta să o redacteze în scris. În oferta scrisă zugravul trebuie să menționeze: toate lucrările care urmează a fi executata; costurile separate ale acestora; materialele și vopselele folosite; dacă lucrările preliminare de protejare a suprafețelor și a mobilei sunt incluse în ofertă sau nu; dacă costul curățeniei finale este inclus sau nu; termenul de execuție. De asemenea, zugravul mai trebuie să menționeze în ofertă și dacă vă impune și plata cheltuielilor sale de transport. Cu cât mai detaliată este oferta zugravului, cu atât mai puține șanse există ca mai târziu să apară probleme și neînțelegeri.

  2.4. Permis de muncă, asigurare și garanție

  Atunci când căutați un executant pentru zugrăvirea locuinței (mai ales dacă este vorba de o casă mare, de fațada casei etc.) este bine să verificați dacă acesta are toate documentele în ordine. Interesați-vă și dacă zugravul are sau nu asigurare, pentru că în cazul în care se va vătăma corporal în exercițiul muncii sau vă va deteriora accidental proprietatea, va avea nevoie de o asigurare, care să acopere aceste costuri neprevăzute.

  2.5. Pregătirea locuinței înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire

  Chiar dacă veți angaja un meseriaș, este posibil să participați parțial la proiect, de exemplu, să îndepărtați mobila existentă de pereți, să scoateți ramele comutatoarelor și ale prizelor, să demontați lustrele... Poate că veți dori să protejați singuri mobila sau alte suprafețe sau să curățați casa după finalizarea lucrărilor de zugrăvire. Întrebați zugravul ales, ce așteptări are de la dumneavoastră înainte de începerea lucrărilor.

  2.6. Termenii de plată

  Este cunoscut faptul că trebuie să evităm zugravii care cer plata serviciului în avans de 100%. De obicei, zugravii cer un avans de 20% sau 30% din prețul serviciului, pentru a cumpăra materialele necesare. În acest caz, veți plăti restul sumei acordate după finalizarea lucrărilor. Vă sfătuim, să plătiți avansul abia în ziua în care zugravul se prezintă la locuința dumneavoastră cu uneltele necesare. Toate condițiile de plată trebuie să fie în mod obligatoriu menționate în ofertă sau în contractul încheiat.

  3. Tipuri de lucrări de zugrăvire

  Pe lângă zugrăvirea pereților și a tavanelor, zugravul mai execută și multe alte lucrări: lipește tapete, renovează fațade și alte suprafețe exterioare, combină diferite culori, creează diferite modele cu șabloane, fixează șipci și margini, creează diferite figurine, ornamente, imitații, chituiește, tencuiește atât în interiorul cât și în exteriorul casei, vopsește elemente din lemn sau metal. Anumiți zugravi se ocupă chiar și de restaurarea monumentelor, executarea de panouri publicitare și pancarte. Dacă este talentat și experimentat, zugravul vă poate da sfaturi foarte bune privind aspectul pe care locuința dumneavoastră în poate avea în urma zugrăvirii.

  4. Cum se execută lucrările de zugrăvire

  4.1. Pregătirea camerelor și protejarea suprafețelor

  Înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire, mobila trebuie să fie îndepărtată de pereți, iar corpurile de iluminat trebuie să fie demontate de pe tavane și pereți. În același mod, trebuie să se demonteze și orice ornamente de pe pereți și tavane, capacele prizelor și ale întrerupătoarelor. De asemenea, trebuie să fie protejate toate suprafețele, care vor intra în contact cu vopseaua. Aceasta înseamnă că ferestrele, ușile, pardoseala și mobila trebuie să fie acoperite cu folii de plastic. Este recomandabil și a acoperi pardoseala cu un covor din pâslă, pentru ca zugravul să nu o deterioreze cu pantofii săi sau cu scara de zugrav.

  4.2. Pregătirea suprafețelor

  Modul în care zugravul va pregăti pereții și tavanele înainte de a le zugrăvi, depinde de rezultatul final dorit. Dacă pe pereți se află tapete vechi, va trebui să le demonteze. De asemenea, zugravul va curăța pereții și tavanele de stratul de tencuială și de zugrăveală anterior, care este mult prea uzat, utilizând și procedee chimice și termice. Apoi, va îndepărta mucegaiul de pe pereți, reabilitând starea acestora plin aplicarea unui strat protector împotriva condensului și a mucegaiului. Va netezi pereții și îi va chitui, acolo unde este necesar.

  4.3. Lucrările de zugrăvire

  Dacă va zugrăvi în mai multe culori, zugravul va trebui să folosească anumite tehnici speciale și să delimiteze marginile zonelor pe care va aplica fiecare culoare în parte. Apoi, acesta va aplica vopselele pe pereți în cel mult două straturi. Fiecare strat trebuie să se usuce înainte de a se putea aplica următorul strat. Zugravul trebuie să se asigure și că vopseaua aplicată își va menține caracteristicile în timp. În acest sens, zugravul va utiliza soluții funcționale și diferite preparate, pentru a împiedica condensul.

  4.4. Curățenia finală după terminarea lucrărilor

  După încheierea lucrărilor, zugravul va dezlipi foliile din plastic cu care a protejat mobila, podeaua și restul suprafețelor. De asemenea, acesta va curăța suprafețele pe care au rămas urme nedorite de vopsea. De obicei, zugravul se ocupă și de eliminarea materialelor reziduale (tencuială, tapete, folii, alte elemente de protecție etc.)

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zugrav, zugrăveli?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Zugrav

  Zugrav care sa de-a cu glet,amorsa var 1086.75 RON la 1811.25 RON

  ........

  Montaj gresie si zugraveli

  Am nevoie de montaj gresie, suprafata de 60 m2 si de zugravit 2 camere, bucatarie si un hol. 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Vopsit lavabila 400m/p,Cornise 100m/l,Parchet 100m/p

  Montaj cornise duropolimer 100m/l
  Vopsit lavabila alba 400m/p
  Montaj parchet+ plinta duropolimer 100mp
  Montaj usa 6buc 2608.2 RON la 4347 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Zugraveala interior, 60mp, curatenie, apartament 60m2, 3 camere + bucatarie/hol
  Zugrav, zugrăveli, Vulcan

  1782.27 RON la 2970.45 RON

  Prețul, Zugraveli pentru o garsonieră, Aprox 100mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Zugrăvire apartament, 48 mp
  Zugrav, zugrăveli, Craiova

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Zugravit 2 camere, Aprox 54 mp
  Zugrav, zugrăveli, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Zugravit exterior casa, izolat exterior mansarda, 350 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Zugraveli interior casa parter + etaj, Suprafata casa (170m2)
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Ras peretii pana la beton, gletuit si zugravit, Aprox 34 mp
  Zugrav, zugrăveli, Cluj-Napoca

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Zugrăveala fatada și aplecarea ancadramente, 200 m2 fațadă
  Zugrav, zugrăveli, Eforie

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Reparatii interioare,
  Zugrav, zugrăveli, Suceava

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Zugraveli la o bucatarie, 47 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Zugravit 2 camere, renovare baie gresie +faianță, Aprox 60 mp
  Zugrav, zugrăveli, Codlea

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Zugravit interior casa 100 m2, Casa cu etaj (cubica) de 102 m2 utili.
  Zugrav, zugrăveli, Zalău

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Lavabilă, Aprox 65mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Curățat reparat și zugrăvit o scăra al unui bloc cu 4 etaje,
  Zugrav, zugrăveli, Sighetu Marmaţiei

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Zugrăvire completa, Aprox 55 mp
  Zugrav, zugrăveli, Câmpulung

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Lavabila ap 65 mp, 65
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Interior bloc P+4 Neptun, Aprox 250 mp
  Zugrav, zugrăveli, Mangalia

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Varuit clădire birouri, Aprox 400 mp
  Zugrav, zugrăveli, Videle

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Zugraveli casa, Aprox 64 mp
  Zugrav, zugrăveli, Răcari

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Fatada casa, zugraveli si montaj piatră decorativă, Între 60-80mp
  Zugrav, zugrăveli, Feldioara

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Reparat și zugrăvit, 70 mp
  Zugrav, zugrăveli, Sibiu

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Zugrăvit apartament 3 camere, 80 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bacău

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, De zugrăvit interior, 200 m2
  Zugrav, zugrăveli, Dumbrăviţa

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Zugrăvit, parchet, gresie, 18 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Zugravit bucatarie, 70 mp
  Zugrav, zugrăveli, Timişoara

  1912.68 RON la 3187.8 RON

  Prețul, Zugrăveli, Apartament 2 camere
  Zugrav, zugrăveli, Braşov

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Zugrăvit apartament 2 camere, Aprox 50 m2
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Zugravire apartament 3 camere, 120 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1956.15 RON la 3260.25 RON

  Prețul, Zugraveli la un apartament, Aprox 60 mp
  Zugrav, zugrăveli, Alexandria

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Curatat pereti gletuit lavabila, Aprox 60 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1043.28 RON la 1738.8 RON

  Prețul, Demontat/Montat gresie si faianta, gletuit, Aprox 40 mp
  Zugrav, zugrăveli, Ploieşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Varuit balcon in exterior, Aprox 10 mp
  Zugrav, zugrăveli, Iaşi

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Zugrăvit scara de bloc cu 4 etaje si vopsit dunga de pe scari, Arox 100 mp
  Zugrav, zugrăveli, Petroşani

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Zugravit lavabil, 40 m2
  Zugrav, zugrăveli, Roşu

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Reparatii si zugravire fatada exterioara, Aprox 80 mp
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Zugrăvit apartament, Aprox 80 mp
  Zugrav, zugrăveli, Hunedoara

  1738.8 RON la 2898 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Zugrav, zugrăveli lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  3548+ Firme pentru Zugrav, zugrăveli
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă