Pret zugravit

  Prețul unei lucrări de zugrăvire depinde în special de dimensiunea și de complexitatea suprafeței zugrăvite, iar prețul poate fi majorat suplimentar și de utilizarea mai multor culori sau de pictarea unor elemente decorative speciale - de exemplu un cadru în jurul ferestrelor și al ușilor. Cel mai adesea, zugrăvirea pereților interiori și a tavanelor (2x strat, material și manoperă), se situează între 5-8 lei/m2. Pentru prețul exact al unei lucrări de zugrăvire, puteți solicita informații zugravilor noștri verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre lucrările de zugrăvire.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL ZUGRĂVIRII PEREȚILOR ȘI TAVANELOR


  Prețul zugrăvirii pereților si tavanelor.Prețul zugrăvirii cu vopsea albă, 2x strat, material si manoperă.

  8 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  16 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Pret zugravit

  ALTE PREȚURI PENTRU ZUGRAV, ZUGRĂVELI

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul aplicării zugrăvelii lavabile

  Preturi cu materiale incluse
  Manopera, protejat cu folie mobila, infoliat pardoseala, uși, ferestre, reparații, vopsea pentru țevi si vopsea lavabila alba


  RON

  RON/mp

  mp

  RON


  RON/appt

  appt

  RON


  RON/appt

  appt

  RON


  RON/appt

  appt

  RON


  RON/appt

  appt
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Stucatură


  Prețul unei lucrări de stucatură depinde de forma acesteia și de material. Putem cumpăra profile pre...

  Verificați și: Stucatură pret

  Tencuială decorativă


  Care este prețul pentru tencuiala decorativă? Tencuielile decorative sunt o alegere mai scumpă decât...

  Verificați și: Tapet pret

  Tapet


  Prețurile tapetelor sunt extrem de variate. De regulă, ele depind în special de calitatea modelului ...

  Verificați și: Tapet pret

  Vopsirea metalului


  Prețul serviciilor de vopsire a metalului depinde de suprafața de vopsit, dificultatea suprafeței, s...

  Verificați și: Vopsirea metalului

  Vopsit lemn


  Prețul serviciilor de vopsire a lemnului depinde de suprafața elementelor din lemn, necesitatea șlef...

  Verificați și: Vopsit lemn pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Zugrav, zugrăveli – tot ce trebuie să știți

  1. Să angajez un zugrav sau să zugrăvesc eu?

  Atunci când trebuie să vă decideți dacă să angajați un zugrav sau să zugrăviți singuri casa, este bine să țineți seama de anumiți factori. Indiferent de cât de ambițioși sunteți, probabil că anumite circumstanțe vă vor determina să încredințați această muncă unui meseriaș.

  Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș
  Dacă văruirea casei constituie o lucrare amplă și dificilă, atunci este mai bine angajați un meseriaș

  1.1. Amploarea lucrărilor de zugrăvire

  Bineînțeles, că de amploarea proiectului depinde dacă vă veți hotărî să îl realizați singuri sau să angajați un zugrav profesionist. Dacă doriți să văruiți întreaga locuință sau chiar o casă cu două etaje, gândiți-vă bine, dacă aveți cu adevărat suficient timp pentru a face acest lucru. Nu uitați, să includeți în calcul și timpul necesar pentru pregătirile preliminare. De asemenea, țineți cont și de faptul că trebuie să aplicați varul în mai multe straturi, adică de mai multe ori... Dacă aveți de zugrăvit numai o cameră sau două, atunci veți putea executa lucrările și singuri în timpul dumneavoastră liber. Dar, dacă proiectul este amplu, cel mai bine este să angajați un zugrav cu experiență.

  1.2. Starea pereților locuinței

  Zugrăvirea unei case complet noi și cu pereți netezi nu necesită multe lucrări preliminare, fiind destul de simplă. Însă, dacă doriți să văruiți pereți vechi de pe care se desprinde tapetul sau tencuiala, lucrările vor fi mult mai complicate și vor necesita mai mult timp. Pentru a șlefui, nivela și chitui pereții și tavanele și pentru alte lucrări asemănătoare trebuie să cunoașteți meseria de zugrav și să aveți experiență. Dacă credeți că nu vă pricepeți bine la zugrăvit, atunci căutați un zugrav de meserie.

  1.3. Vopsirea fațadei și a altor suprafețe exterioare

  Vopsirea sau zugrăvirea unor suprafețe exterioare este mai dificilă față de vopsirea și zugrăvirea suprafețelor interioare ale locuinței, deoarece succesul lucrărilor din interiorul locuinței nu depinde și de influențele climaterice, cum ar fi umezeala și temperatura atmosferică. De asemenea, tavanele camerelor nu sunt greu accesibile cu o simplă scară de zugrav, ele aflându-se la o înălțime acceptabilă. În schimb, zugrăvirea fațadei este dificilă, pentru că anumite părți ale acesteia sunt greu accesibile și pentru că aceste lucrări trebuie să fie realizate în condiții climaterice favorabile. Totuși, dacă doriți doar să revopsiți ușa de exterior, vă credem că veți reuși și singuri acest lucru. Dar, pentru o schimbare completă a aspectului exterior al casei, aveți nevoie de specialiști.

  2. Cum să găsesc un zugrav de calitate?

  În cazul în care realizați că nu puteți executa singuri aceste lucrări în timpul liber, vă prezentăm cum să căutați un meseriaș de calitate:

  2.1. Unde să caut zugravi?

  Mai întâi întrebați-vă prietenii și cunoștințele. Este foarte probabil să găsiți pe cineva cunoscut, care și-a zugrăvit de curând apartamentul și care vă poate comunica datele de contact ale zugravului pe care l-a angajat. Apoi, dacă ați angajat un arhitect sau un designer de interior pentru echiparea casei, cu siguranță că acesta  cunoaște zugravi de calitate, cu care chiar colaborează constant. O a treia opțiune este de a utiliza portalul Daibau, pe care sunt înregistrați mulți zugravi profesioniști demni de toată încrederea. Căutați pe portal zugravii disponibili în zona dumneavoastră. Pe site-ul nostru, veți putea verifica și evaluările făcute de clienții anteriori ai potențialilor executanți ai proiectului dumneavoastră.

  2.2. Obțineți mai multe oferte de la diferiți zugravi!

  Vă recomandăm, să obțineți cel puțin trei oferte de la trei zugravi diferiți. Numai astfel vă veți putea convinge că prețul pe care îl veți plăti pentru acest serviciu este concurent și adecvat. Pe site-ul Daibau puteți obține câte o ofertă de la diferiți zugravi cu o singură cerere. În acest fel, veți economisi mult timp și multă energie.

  2.3. Ce trebuie să conțină oferta primită de la zugrav?

  Înainte de a accepta oferta oricărui zugrav, cereți-i în mod obligatoriu ca acesta să o redacteze în scris. În oferta scrisă zugravul trebuie să menționeze: toate lucrările care urmează a fi executata; costurile separate ale acestora; materialele și vopselele folosite; dacă lucrările preliminare de protejare a suprafețelor și a mobilei sunt incluse în ofertă sau nu; dacă costul curățeniei finale este inclus sau nu; termenul de execuție. De asemenea, zugravul mai trebuie să menționeze în ofertă și dacă vă impune și plata cheltuielilor sale de transport. Cu cât mai detaliată este oferta zugravului, cu atât mai puține șanse există ca mai târziu să apară probleme și neînțelegeri.

  2.4. Permis de muncă, asigurare și garanție

  Atunci când căutați un executant pentru zugrăvirea locuinței (mai ales dacă este vorba de o casă mare, de fațada casei etc.) este bine să verificați dacă acesta are toate documentele în ordine. Interesați-vă și dacă zugravul are sau nu asigurare, pentru că în cazul în care se va vătăma corporal în exercițiul muncii sau vă va deteriora accidental proprietatea, va avea nevoie de o asigurare, care să acopere aceste costuri neprevăzute.

  2.5. Pregătirea locuinței înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire

  Chiar dacă veți angaja un meseriaș, este posibil să participați parțial la proiect, de exemplu, să îndepărtați mobila existentă de pereți, să scoateți ramele comutatoarelor și ale prizelor, să demontați lustrele... Poate că veți dori să protejați singuri mobila sau alte suprafețe sau să curățați casa după finalizarea lucrărilor de zugrăvire. Întrebați zugravul ales, ce așteptări are de la dumneavoastră înainte de începerea lucrărilor.

  2.6. Termenii de plată

  Este cunoscut faptul că trebuie să evităm zugravii care cer plata serviciului în avans de 100%. De obicei, zugravii cer un avans de 20% sau 30% din prețul serviciului, pentru a cumpăra materialele necesare. În acest caz, veți plăti restul sumei acordate după finalizarea lucrărilor. Vă sfătuim, să plătiți avansul abia în ziua în care zugravul se prezintă la locuința dumneavoastră cu uneltele necesare. Toate condițiile de plată trebuie să fie în mod obligatoriu menționate în ofertă sau în contractul încheiat.

  3. Tipuri de lucrări de zugrăvire

  Pe lângă zugrăvirea pereților și a tavanelor, zugravul mai execută și multe alte lucrări: lipește tapete, renovează fațade și alte suprafețe exterioare, combină diferite culori, creează diferite modele cu șabloane, fixează șipci și margini, creează diferite figurine, ornamente, imitații, chituiește, tencuiește atât în interiorul cât și în exteriorul casei, vopsește elemente din lemn sau metal. Anumiți zugravi se ocupă chiar și de restaurarea monumentelor, executarea de panouri publicitare și pancarte. Dacă este talentat și experimentat, zugravul vă poate da sfaturi foarte bune privind aspectul pe care locuința dumneavoastră în poate avea în urma zugrăvirii.

  4. Cum se execută lucrările de zugrăvire

  4.1. Pregătirea camerelor și protejarea suprafețelor

  Înainte de începerea lucrărilor de zugrăvire, mobila trebuie să fie îndepărtată de pereți, iar corpurile de iluminat trebuie să fie demontate de pe tavane și pereți. În același mod, trebuie să se demonteze și orice ornamente de pe pereți și tavane, capacele prizelor și ale întrerupătoarelor. De asemenea, trebuie să fie protejate toate suprafețele, care vor intra în contact cu vopseaua. Aceasta înseamnă că ferestrele, ușile, pardoseala și mobila trebuie să fie acoperite cu folii de plastic. Este recomandabil și a acoperi pardoseala cu un covor din pâslă, pentru ca zugravul să nu o deterioreze cu pantofii săi sau cu scara de zugrav.

  4.2. Pregătirea suprafețelor

  Modul în care zugravul va pregăti pereții și tavanele înainte de a le zugrăvi, depinde de rezultatul final dorit. Dacă pe pereți se află tapete vechi, va trebui să le demonteze. De asemenea, zugravul va curăța pereții și tavanele de stratul de tencuială și de zugrăveală anterior, care este mult prea uzat, utilizând și procedee chimice și termice. Apoi, va îndepărta mucegaiul de pe pereți, reabilitând starea acestora plin aplicarea unui strat protector împotriva condensului și a mucegaiului. Va netezi pereții și îi va chitui, acolo unde este necesar.

  4.3. Lucrările de zugrăvire

  Dacă va zugrăvi în mai multe culori, zugravul va trebui să folosească anumite tehnici speciale și să delimiteze marginile zonelor pe care va aplica fiecare culoare în parte. Apoi, acesta va aplica vopselele pe pereți în cel mult două straturi. Fiecare strat trebuie să se usuce înainte de a se putea aplica următorul strat. Zugravul trebuie să se asigure și că vopseaua aplicată își va menține caracteristicile în timp. În acest sens, zugravul va utiliza soluții funcționale și diferite preparate, pentru a împiedica condensul.

  4.4. Curățenia finală după terminarea lucrărilor

  După încheierea lucrărilor, zugravul va dezlipi foliile din plastic cu care a protejat mobila, podeaua și restul suprafețelor. De asemenea, acesta va curăța suprafețele pe care au rămas urme nedorite de vopsea. De obicei, zugravul se ocupă și de eliminarea materialelor reziduale (tencuială, tapete, folii, alte elemente de protecție etc.)

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  ZUGRAVIT, VOPSIT 3 USI, RIGIPS

  Buna ziua,
  este nevoie dezugravit baie, bucatarie si hol- 17 mp
  vopsit 3 usi
  mascat o teava de scurgere cu rigips
  reparat o zona in care s-a lucrat pentru alimentarea bazinului d ela wc.

  Multumesc 450 RON la 750 RON


  ........

  RENOVARE 2CAMERE.

  Bună ziua,
  Am nevoie de
  Sapa si parket, varuit 5/5m.
  Tencuit glet varuit 5/2.5m.
  Mulțumesc 445.5 RON la 742.5 RON


  ........

  TAPETAT LIVINGUL

  Bună ziua,

  Am nevoie de tapetat livingul, mochetat hol si bucătărie cu mocheta tip hotel impermeabila

  Mulțumesc
  225 RON la 375 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, REPARAT TENCUIALA LOCAL, ZUGRAVIT, 90 M2
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, PARTER SCARA BLOC, DA
  Zugrav, zugrăveli, Călimăneşti

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, REPARATII, 50 M2
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, IZOLARE, INCALZIRE,TAVANE , FINISAJE, 150 MP
  Zugrav, zugrăveli, Mogoşeşti

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, FINISAJ + SLEFUIRE+ LAVABIL, 250 MP
  Zugrav, zugrăveli, Măgireşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, MONTARE GRESIE, GLAFURI UȘI, ZUGRĂVIT, OBIECTE SANITARE, CALORIFERE,
  Zugrav, zugrăveli, Valu lui Traian

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, SUBZIDIRE, 63 MP
  Zugrav, zugrăveli, Băiţa

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, ZUGRAVEALA CAMERA SI HOL PE PERETE RIGIPS (PRACTIC, SCHIMBAREA CULORII, CCA 23 MP
  Zugrav, zugrăveli, Arad

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, GLETUIT SI VARUIT O CASA NOUA 550 MP, 550 MP
  Zugrav, zugrăveli, Târgu Ocna

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, ZUGRAVIT SCARA BLOC 4 ETAJE + PARTER, 1000MP
  Zugrav, zugrăveli, Reşiţa

  10432.8 RON la 17388 RON

  PREȚUL, COMPLET APARTAMENT ZUGRAVIT , 80MP
  Zugrav, zugrăveli, Bacău

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  PREȚUL, ZUGRAVIT BALCON SI SUFRAGERIE, 16MP
  Zugrav, zugrăveli, Caransebeş

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, RENOVARE INTERIOR 5 CAMERE, 50MP
  Zugrav, zugrăveli, Nucet

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, TERMINAREA UNEI AGRO PENSIUNI , 100MP
  Zugrav, zugrăveli, Ormindea

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, ZUGRAVIT,FAIANTA,GRESIE,PARCHET, ZUGRĂVIT CCA 200MP, GRESIE, FAIANȚĂ 40MP
  Zugrav, zugrăveli, Satu Mare

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, ZUGRAVIT DORMITOR + BALCÓN INCHIS, 25MP
  Zugrav, zugrăveli, Otopeni

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MONTAJ TAPET , 24MP
  Zugrav, zugrăveli, Petroşani

  652.05 RON la 1086.75 RON

  PREȚUL, VOPSIT CU LAVABILA HOL SI BUCĂTĂRIE, 35MP
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, RENOVARE INTERIOARA COMPLETA APARTAMENT, 64MP
  Zugrav, zugrăveli, Oradea

  21735 RON la 36225 RON

  PREȚUL, RENOVARE FINISAJE INTERIOR ȘI EXTERIOR, 180 M2
  Zugrav, zugrăveli, Buşteni

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, RENOVAT 3 CAMERE+ HOL MARE, 300M2
  Zugrav, zugrăveli, Belinţ

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, ZUGRAVIT APARTAMENT , 50 MP
  Zugrav, zugrăveli, Craiova

  521.64 RON la 869.4 RON

  PREȚUL, ECHIPA FINISAJ INTERIOR - GLET GROSIER, 2.000 MP
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, RENOVARE BAIE DISTRUSA DE SPARGEREA TEVEI APA CALDA, DA
  Zugrav, zugrăveli, Botoşani

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, RECONDIȚIONARE CASA VECHE, 3 CAMERE
  Zugrav, zugrăveli, Milcov

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, RENOVARE AP 2 CAMERE, 54 M2
  Zugrav, zugrăveli, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, REPARATII DEFECTE PERETI, GLETUIRE PARTIALA, VOPSIRE/ZUGRAVIRE,
  Zugrav, zugrăveli, Suseni

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, ECHIPE DE TENCUIELI, TINCI, ZUGRAVELI, 300 MP+ 1000 MP
  Zugrav, zugrăveli, Cluj-Napoca

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, VOPSIREA PERETILOR EXTERIORI AI CASEI., 110 M2
  Zugrav, zugrăveli, Zimnicele

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  PREȚUL, ZUGRĂVIT, 20 M2
  Zugrav, zugrăveli, Craiova

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, REFACERE ZUGRAVEALA EXTERIOARA, 35 MP
  Zugrav, zugrăveli, Otopeni

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, ELECTRICIAN, ZUGRAVI, FAIANTARI, 85 MP
  Zugrav, zugrăveli, Mangalia

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, DECORATIVA LA CASA, 100 MP
  Zugrav, zugrăveli, Doba

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, ZUGRĂVIRE ȘI GRESIE, 66 MP
  Zugrav, zugrăveli, Bragadiru

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, VARUIT SI SCHIMBAT BURLANE,
  Zugrav, zugrăveli, Constanţa

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, ZUGRĂVELI, 100 MP
  Zugrav, zugrăveli, Dumbrava

  1738.8 RON la 2898 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  ZUGRAV, ZUGRĂVELI LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 1630 FIRME PENTRU ZUGRAV, ZUGRĂVELI


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ZUGRAV, ZUGRĂVELI?

 • Zugrav, zugrăveli Abrud
 • Zugrav, zugrăveli Adjud
 • Zugrav, zugrăveli Agnita
 • Zugrav, zugrăveli Aiud
 • Zugrav, zugrăveli Alba Iulia
 • Zugrav, zugrăveli Aleşd
 • Zugrav, zugrăveli Alexandria
 • Zugrav, zugrăveli Amara
 • Zugrav, zugrăveli Anina
 • Zugrav, zugrăveli Aninoasa
 • Zugrav, zugrăveli Arad
 • Zugrav, zugrăveli Ardud
 • Zugrav, zugrăveli Avrig
 • Zugrav, zugrăveli Azuga
 • Zugrav, zugrăveli Babadag
 • Zugrav, zugrăveli Bacău
 • Zugrav, zugrăveli Baia de Aramă
 • Zugrav, zugrăveli Baia de Arieş
 • Zugrav, zugrăveli Baia Mare
 • Zugrav, zugrăveli Baia Sprie
 • Zugrav, zugrăveli Băile Govora
 • Zugrav, zugrăveli Băile Herculane
 • Zugrav, zugrăveli Băile Olăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Băile Tuşnad
 • Zugrav, zugrăveli Băileşti
 • Zugrav, zugrăveli Bălan
 • Zugrav, zugrăveli Bălceşti
 • Zugrav, zugrăveli Balş
 • Zugrav, zugrăveli Băneasa
 • Zugrav, zugrăveli Baraolt
 • Zugrav, zugrăveli Bârlad
 • Zugrav, zugrăveli Bechet
 • Zugrav, zugrăveli Beclean
 • Zugrav, zugrăveli Beiuş
 • Zugrav, zugrăveli Berbeşti
 • Zugrav, zugrăveli Bereşti
 • Zugrav, zugrăveli Bicaz
 • Zugrav, zugrăveli Bistriţa
 • Zugrav, zugrăveli Blaj
 • Zugrav, zugrăveli Bocşa
 • Zugrav, zugrăveli Boldeşti-Scăeni
 • Zugrav, zugrăveli Bolintin-Vale
 • Zugrav, zugrăveli Borşa
 • Zugrav, zugrăveli Borsec
 • Zugrav, zugrăveli Botoşani
 • Zugrav, zugrăveli Brad
 • Zugrav, zugrăveli Brăila
 • Zugrav, zugrăveli Bran
 • Zugrav, zugrăveli Braşov
 • Zugrav, zugrăveli Breaza
 • Zugrav, zugrăveli Brezoi
 • Zugrav, zugrăveli Broşteni
 • Zugrav, zugrăveli Bucecea
 • Zugrav, zugrăveli Bucureşti
 • Zugrav, zugrăveli Budeşti
 • Zugrav, zugrăveli Buhuşi
 • Zugrav, zugrăveli Bumbeşti-Jiu
 • Zugrav, zugrăveli Buşteni
 • Zugrav, zugrăveli Buzău
 • Zugrav, zugrăveli Buziaş
 • Zugrav, zugrăveli Cajvana
 • Zugrav, zugrăveli Calafat
 • Zugrav, zugrăveli Călan
 • Zugrav, zugrăveli Călăraşi
 • Zugrav, zugrăveli Călimăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Câmpeni
 • Zugrav, zugrăveli Câmpia Turzii
 • Zugrav, zugrăveli Câmpina
 • Zugrav, zugrăveli Câmpulung
 • Zugrav, zugrăveli Câmpulung Moldovenesc
 • Zugrav, zugrăveli Caracal
 • Zugrav, zugrăveli Caransebeş
 • Zugrav, zugrăveli Carei
 • Zugrav, zugrăveli Cavnic
 • Zugrav, zugrăveli Căzăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Cehu Silvaniei
 • Zugrav, zugrăveli Cernavodă
 • Zugrav, zugrăveli Chişineu-Criş
 • Zugrav, zugrăveli Ciacova
 • Zugrav, zugrăveli Cisnădie
 • Zugrav, zugrăveli Cluj-Napoca
 • Zugrav, zugrăveli Codlea
 • Zugrav, zugrăveli Comăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Comarnic
 • Zugrav, zugrăveli Constanţa
 • Zugrav, zugrăveli Copşa Mică
 • Zugrav, zugrăveli Corabia
 • Zugrav, zugrăveli Costeşti
 • Zugrav, zugrăveli Covasna
 • Zugrav, zugrăveli Craiova
 • Zugrav, zugrăveli Cristuru Secuiesc
 • Zugrav, zugrăveli Cugir
 • Zugrav, zugrăveli Curtea de Argeş
 • Zugrav, zugrăveli Curtici
 • Zugrav, zugrăveli Dăbuleni
 • Zugrav, zugrăveli Darabani
 • Zugrav, zugrăveli Dărmăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Dej
 • Zugrav, zugrăveli Deta
 • Zugrav, zugrăveli Deva
 • Zugrav, zugrăveli Dolhasca
 • Zugrav, zugrăveli Dorohoi
 • Zugrav, zugrăveli Drăgăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Drăgăneşti-Olt
 • Zugrav, zugrăveli Drăgăşani
 • Zugrav, zugrăveli Dragomireşti
 • Zugrav, zugrăveli Drobeta-Turnu Severin
 • Zugrav, zugrăveli Eforie
 • Zugrav, zugrăveli Făgăraş
 • Zugrav, zugrăveli Făget
 • Zugrav, zugrăveli Fălticeni
 • Zugrav, zugrăveli Făurei
 • Zugrav, zugrăveli Feteşti
 • Zugrav, zugrăveli Fieni
 • Zugrav, zugrăveli Fierbinţi-Târg
 • Zugrav, zugrăveli Filiaşi
 • Zugrav, zugrăveli Flămânzi
 • Zugrav, zugrăveli Focşani
 • Zugrav, zugrăveli Frasin
 • Zugrav, zugrăveli Fundulea
 • Zugrav, zugrăveli Găeşti
 • Zugrav, zugrăveli Galaţi
 • Zugrav, zugrăveli Gătaia
 • Zugrav, zugrăveli Geoagiu
 • Zugrav, zugrăveli Gheorgheni
 • Zugrav, zugrăveli Gherla
 • Zugrav, zugrăveli Ghimbav
 • Zugrav, zugrăveli Giurgiu
 • Zugrav, zugrăveli Gura Humorului
 • Zugrav, zugrăveli Hârlău
 • Zugrav, zugrăveli Hârşova
 • Zugrav, zugrăveli Haţeg
 • Zugrav, zugrăveli Horezu
 • Zugrav, zugrăveli Huedin
 • Zugrav, zugrăveli Hunedoara
 • Zugrav, zugrăveli Huşi
 • Zugrav, zugrăveli Ianca
 • Zugrav, zugrăveli Iaşi
 • Zugrav, zugrăveli Iernut
 • Zugrav, zugrăveli Ineu
 • Zugrav, zugrăveli Însurăţei
 • Zugrav, zugrăveli Întorsura Buzăului
 • Zugrav, zugrăveli Isaccea
 • Zugrav, zugrăveli Jibou
 • Zugrav, zugrăveli Lehliu-Gară
 • Zugrav, zugrăveli Lipova
 • Zugrav, zugrăveli Liteni
 • Zugrav, zugrăveli Livada
 • Zugrav, zugrăveli Luduş
 • Zugrav, zugrăveli Lugoj
 • Zugrav, zugrăveli Lupeni
 • Zugrav, zugrăveli Mangalia
 • Zugrav, zugrăveli Mărăşeşti
 • Zugrav, zugrăveli Marghita
 • Zugrav, zugrăveli Medgidia
 • Zugrav, zugrăveli Mediaş
 • Zugrav, zugrăveli Miercurea Nirajului
 • Zugrav, zugrăveli Miercurea Sibiului
 • Zugrav, zugrăveli Miercurea-Ciuc
 • Zugrav, zugrăveli Mihăileşti
 • Zugrav, zugrăveli Milişăuţi
 • Zugrav, zugrăveli Mioveni
 • Zugrav, zugrăveli Mizil
 • Zugrav, zugrăveli Moineşti
 • Zugrav, zugrăveli Moldova Nouă
 • Zugrav, zugrăveli Moreni
 • Zugrav, zugrăveli Motru
 • Zugrav, zugrăveli Murfatlar
 • Zugrav, zugrăveli Murgeni
 • Zugrav, zugrăveli Nădlac
 • Zugrav, zugrăveli Năsăud
 • Zugrav, zugrăveli Năvodari
 • Zugrav, zugrăveli Negreşti
 • Zugrav, zugrăveli Negreşti-Oaş
 • Zugrav, zugrăveli Negru Vodă
 • Zugrav, zugrăveli Nehoiu
 • Zugrav, zugrăveli Novaci
 • Zugrav, zugrăveli Nucet
 • Zugrav, zugrăveli Ocna Mureş
 • Zugrav, zugrăveli Ocna Sibiului
 • Zugrav, zugrăveli Ocnele Mari
 • Zugrav, zugrăveli Odobeşti
 • Zugrav, zugrăveli Odorheiu Secuiesc
 • Zugrav, zugrăveli Olteniţa
 • Zugrav, zugrăveli Oneşti
 • Zugrav, zugrăveli Oradea
 • Zugrav, zugrăveli Orăştie
 • Zugrav, zugrăveli Oraviţa
 • Zugrav, zugrăveli Orşova
 • Zugrav, zugrăveli Oţelu Roşu
 • Zugrav, zugrăveli Ovidiu
 • Zugrav, zugrăveli Panciu
 • Zugrav, zugrăveli Pâncota
 • Zugrav, zugrăveli Paşcani
 • Zugrav, zugrăveli Pătârlagele
 • Zugrav, zugrăveli Pecica
 • Zugrav, zugrăveli Petrila
 • Zugrav, zugrăveli Petroşani
 • Zugrav, zugrăveli Piatra-Neamţ
 • Zugrav, zugrăveli Piatra-Olt
 • Zugrav, zugrăveli Piteşti
 • Zugrav, zugrăveli Ploieşti
 • Zugrav, zugrăveli Plopeni
 • Zugrav, zugrăveli Podu Iloaiei
 • Zugrav, zugrăveli Pogoanele
 • Zugrav, zugrăveli Potcoava
 • Zugrav, zugrăveli Predeal
 • Zugrav, zugrăveli Pucioasa
 • Zugrav, zugrăveli Răcari
 • Zugrav, zugrăveli Rădăuţi
 • Zugrav, zugrăveli Râmnicu Sărat
 • Zugrav, zugrăveli Râmnicu Vâlcea
 • Zugrav, zugrăveli Râşnov
 • Zugrav, zugrăveli Recaş
 • Zugrav, zugrăveli Reghin
 • Zugrav, zugrăveli Reşiţa
 • Zugrav, zugrăveli Roman
 • Zugrav, zugrăveli Roşiori de Vede
 • Zugrav, zugrăveli Rovinari
 • Zugrav, zugrăveli Roznov
 • Zugrav, zugrăveli Rupea
 • Zugrav, zugrăveli Săcele
 • Zugrav, zugrăveli Săcueni
 • Zugrav, zugrăveli Salcea
 • Zugrav, zugrăveli Sălişte
 • Zugrav, zugrăveli Săliştea de Sus
 • Zugrav, zugrăveli Salonta
 • Zugrav, zugrăveli Sângeorgiu de Pădure
 • Zugrav, zugrăveli Sângeorz-Băi
 • Zugrav, zugrăveli Sânnicolau Mare
 • Zugrav, zugrăveli Sântana
 • Zugrav, zugrăveli Sărmaşu
 • Zugrav, zugrăveli Satu Mare
 • Zugrav, zugrăveli Săveni
 • Zugrav, zugrăveli Scorniceşti
 • Zugrav, zugrăveli Sebeş
 • Zugrav, zugrăveli Sebiş
 • Zugrav, zugrăveli Segarcea
 • Zugrav, zugrăveli Seini
 • Zugrav, zugrăveli Sfântu Gheorghe
 • Zugrav, zugrăveli Sibiu
 • Zugrav, zugrăveli Sighetu Marmaţiei
 • Zugrav, zugrăveli Sighişoara
 • Zugrav, zugrăveli Simeria
 • Zugrav, zugrăveli Şimleu Silvaniei
 • Zugrav, zugrăveli Sinaia
 • Zugrav, zugrăveli Siret
 • Zugrav, zugrăveli Slănic
 • Zugrav, zugrăveli Slănic-Moldova
 • Zugrav, zugrăveli Slatina
 • Zugrav, zugrăveli Slobozia
 • Zugrav, zugrăveli Solca
 • Zugrav, zugrăveli Şomcuta Mare
 • Zugrav, zugrăveli Sovata
 • Zugrav, zugrăveli Ştefăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Ştefăneşti
 • Zugrav, zugrăveli Ştei
 • Zugrav, zugrăveli Strehaia
 • Zugrav, zugrăveli Suceava
 • Zugrav, zugrăveli Sulina
 • Zugrav, zugrăveli Tălmaciu
 • Zugrav, zugrăveli Ţăndărei
 • Zugrav, zugrăveli Târgovişte
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Bujor
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Cărbuneşti
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Frumos
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Jiu
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Lăpuş
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Mureş
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Neamţ
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Ocna
 • Zugrav, zugrăveli Târgu Secuiesc
 • Zugrav, zugrăveli Târnăveni
 • Zugrav, zugrăveli Tăşnad
 • Zugrav, zugrăveli Tăuţii-Măgherăuş
 • Zugrav, zugrăveli Techirghiol
 • Zugrav, zugrăveli Tecuci
 • Zugrav, zugrăveli Teiuş
 • Zugrav, zugrăveli Ţicleni
 • Zugrav, zugrăveli Timişoara
 • Zugrav, zugrăveli Tismana
 • Zugrav, zugrăveli Titu
 • Zugrav, zugrăveli Topliţa
 • Zugrav, zugrăveli Topoloveni
 • Zugrav, zugrăveli Tulcea
 • Zugrav, zugrăveli Turceni
 • Zugrav, zugrăveli Turda
 • Zugrav, zugrăveli Turnu Măgurele
 • Zugrav, zugrăveli Ulmeni
 • Zugrav, zugrăveli Ungheni
 • Zugrav, zugrăveli Uricani
 • Zugrav, zugrăveli Urlaţi
 • Zugrav, zugrăveli Urziceni
 • Zugrav, zugrăveli Valea lui Mihai
 • Zugrav, zugrăveli Vălenii de Munte
 • Zugrav, zugrăveli Vânju Mare
 • Zugrav, zugrăveli Vaşcău
 • Zugrav, zugrăveli Vaslui
 • Zugrav, zugrăveli Vatra Dornei
 • Zugrav, zugrăveli Vicovu de Sus
 • Zugrav, zugrăveli Victoria
 • Zugrav, zugrăveli Videle
 • Zugrav, zugrăveli Vişeu de Sus
 • Zugrav, zugrăveli Vlăhiţa
 • Zugrav, zugrăveli Vulcan
 • Zugrav, zugrăveli Zalău
 • Zugrav, zugrăveli Zărneşti
 • Zugrav, zugrăveli Zimnicea
 • Zugrav, zugrăveli Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate