Pentru zona

  Izolație exterioară preț - Fațade case

  Prețul unei fațade depinde cel mai mult de tipul și grosimea izolației. Pentru o bună izolare termică, nu montați o izolație mai subțire de 12 cm. Dacă renovați fațada unei case mai vechi, pentru executarea unei izolații mai groase sunt deseori disponibile diverse programe (de exemplu Administrația Fondului pentru Mediu), prin care vă puteți reduce cheltuielile de investiție. Pentru un sistem de fațadă de 12 cm din polistiren veți plăti în jur de 40 lei/m2. Prețul pentru 15 cm de polistiren este 50 lei/m2. Pentru polistiren și mai gros, de 20 cm, prețul unei fațade se situează în jur de 60 lei/m2.

  Cui să încredințați montarea unei fațade la casă? Trimiteți o cerere către executanții de fațade din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul izolării fațadei


  Prețul izolării fațadei casei. Prețul lucrărilor de izolare a fațadei, pentru un sistem de 16 cm din polistiren.

  85 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  100 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Fațade case

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Plăci de polistiren extrudat EPS

  Preț plăci de izolație EPS cu dimensiunea 100 x 50 de diferite grosimi


  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  Placare cu polistiren

  Prețul placării cu polistiren


  mp

  RON/mp

  RON

  Plăci de polistiren extrudat XPS

  Preț plăci de izolație XPS cu dimensiunea 125 x 60 de diferite grosimi


  mc

  RON/mc

  RON

  mc

  RON/mc

  RON

  mc

  RON/mc

  RON

  mc

  RON/mc

  RON

  mc

  RON/mc

  RON

  mc

  RON/mc

  RON

  Preț colțar cu plasă

  Prețul colțarului cu plasă


  ml

  RON/ml

  RON

  Preț termosistem

  Prețul termosistemului (lipire cu adeziv polistiren + montare 4 buc. dibluri/mp + 1 rând de masă pe șpaclu +
  montare plasă fibră sticlă + 1 rând masă de șpaclu drișcuită), (fără schelă)


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Fațada - tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a alege sistemul de fațadă al casei

  Fațada protejează clădirea de factorii de mediu nefavorabili, dându-i în același timp un aspect frumos.

  Fatada1.1 Informațiile cele mai importante, pe care trebuie să le obțineți înainte de a vă renova fațada casei sunt următoarele:

  - obțineți informații de specialitate cu privire la izolația cea mai adecvată pentru casa dumneavoastră;

  - interesați-vă cu privire la prețul execuției diferitelor tipuri de fațadă pe metru pătrat;

  - alegeți stratul final al fațadei dumneavoastră - consultați-vă în această privință cu un arhitect sau cu un specialist în vopsele;

  - aflați, dacă puteți obține o subvenție pentru execuția fațadei

  - planificați ca execuția fațadei să fie realizată în perioada anului, în care condițiile de mediu sunt optime pentru acest tip de lucrare (temperatura aerului, precipitațiile, lumina solară).

  1.2 Obținerea unei subvenții din Fondul pentru Mediu pentru fațadă – dacă clădirea va avea izolație exterioară

  Pentru a obține o subvenție din Fondul pentru Mediu pentru renovarea sau execuția fațadei casei, trebuie să îndepliniți condiția ca sistemul de fațadă să aibă cel puțin 18 cm de izolație termică. Puteți obține o subvenție și dacă imobilul dvs. este deja echipat cu izolație termică și îi adăugați o izolație termică suplimentară.

  Fondul pentru Mediu subvenționează până la 20 % din cheltuielile recunoscute ale investiției (dar nu plătește mai mult de 12 EUR/m2). Dacă imobilul dvs. se află în una din zonele care au adoptat Ordonanța privind calitatea aerului, puteți obține chiar și o subvenție de până la 50% din valoarea investiției. Persoanele defavorizate pot obține chiar și un stimulent financiar, în valoare de 100% din costurile recunoscute ale investiției.

  Fondul pentru Mediu nu recunoaște toate cheltuielile investiției. Din cheltuielile acceptate fac parte: costul cumpărării și al montării sistemului de fațadă, costul schelelor folosite, eliminarea și nivelarea tencuielii existente, montarea hidroizolației, demontarea pervazurilor vechi ale ferestrelor, prelucrarea obloanelor și cumpărarea și montarea noilor pervazuri ale ferestrelor.

  Subvenția nu se poate obține doar pentru un apartament sau un etaj al unui imobil cu mai multe apartamente. Execuția fațadelor este subvenționată doar în cazul imobilelor construite înaintea anului 2003. Imobilele ilegale trebuie să fie legalizate înainte de depunerea cererii de subvenționare.

  Cererea de subvenționare se depune la Administrația Fondului pentru Mediu înainte de începerea lucrărilor la fațadă. Execuția trebuie să fie realizată în termen de 9 luni de la primirea subvenției. În același timp, se poate primi și un credit de la Administrația Fondului pentru Mediu.

  Beneficiarul subvenției poate fi o persoană fizică (proprietarul imobilului, proprietarul unui etaj al unui imobil, titularul dreptului asupra imobilului sau chiriașul, dacă dispune de acordul scris al proprietarului)

  Administrația Fondului pentru Mediu oferă consiliere gratuită și asistență judiciară pentru pregătirea cererii de primire a subvenției.

  2. Fațada și izolația exterioară - alegerea executantului

  Majoritatea persoanelor se ocupă de execuția fațadei casei o dată sau de două ori în viață. Mulți executanți profită de acest lucru și de lipsa de experiență a clienților, realizând execuții de slabă calitate, nerespectând termenele și comunicând defectuos cu clienții. Deseori, aceștia încheie complet comunicarea cu clienții după finalizarea și achitarea lucrărilor, pentru a nu primi reclamații din cauza defectelor constatate ulterior. Deci, este foarte importantă alegerea unui executant de fațade de încredere. Cel mai bine este să trimiteți lista lucrărilor dorite mai multor firme. După ce le primiți ofertele, faceți o selecție a acestora și rugați executanții aleși să vă trimită un document cu lucrările lor de referință și cu datele de contact ale clienților avuți până la acel moment. Executanții de pe portalul Daibau sunt verificați și testați. Calitatea muncii lor este dovedită de evaluările făcute de către clienții pentru care au lucrat, publicate în profilurile lor. După ce ați ales executantul, semnați neapărat un contract cu el.

  3. Tipuri de fațade

  3.1 Tipurile cele mai folosite de sisteme de fațadă

  3.1.1 Fațada de contact

  Majoritatea caselor au fațade de contact, care pot avea straturi subțiri sau groase. Fațada de contact este un sistem de fațadă, care se aplică direct pe zidul portant în mai multe straturi. Stratul final al fațadei de contact este întotdeauna un strat de tencuială, care se poate aplica fie pe zidul portant, fie pe izolația termică. Deci, în acest fel se execută fațadele tencuite izolate sau fațadele tencuite neizolate.

  3.1.2 Fațada placată

  Fațada placată este un sistem de fațadă, în care zidul portant și stratul final al fațadei sunt separate (între acestea se află o construcție intermediară). Fațadele placate pot fi ventilate (atunci când există aer între zidul portant și stratul final) sau neventilate.

  Fațada ventilată

  Straturile care alcătuiesc fațada ventilată sunt: zidul portant, plăcile izolatoare autoportante (hidroizolatoare și izolatoare termic și fonic),  un strat de ventilare de minim 4 cm și plăcile exterioare. Zona intermediară de ventilare servește uscării umidității produse prin condensarea aburilor de apă, care se emană din construcție. În timpul verii, acest canal de ventilare ajută la reducerea încălzirii clădirii.

  Fațada neventilată

  Straturile care alcătuiesc fațada neventilată sunt: zidul portant, izolația și plăcile exterioare. Pentru că plăcile exterioare (din cărămidă, lemn, aluminiu etc.) se află chiar lângă izolație, este important a se alege un material care să respingă apa și să fie permeabil la aburi, pentru ca umiditatea rezultată în urma condensării să nu rămână în stratul izolator.

  3.2 Materialele folosite pentru placarea fațadei

  3.2.1 Fațada tencuită

  Fațadele tencuite se împart în fațade tencuite neizolate (așa-numitele fațade clasice) și fațade tencuite izolate.

  Fațadele clasice se întâlnesc cel mai frecvent la casele vechi, declarate monumente istorice. Aceste case necesită fațade rezistente din punct de vedere mecanic, fără izolație termică. Zidurile exterioare ale acestor obiecte nu sunt hidroizolate. Montarea unei izolații termice pe zid, ar împiedica ca acesta ”să respire” și să elimine umiditatea capilară. Tencuiala clasică este alcătuită din trei straturi: un strat aplicat prin pulverizare, un strat de tencuială grosieră și un strat de tencuială fină, înălbit cu vopsea de var sau vopsea de silicat (este important ca vopseaua ”să respire”!). Liantul tencuielii trebuie să fie în mod obligatoriu pe bază de var, ca să faciliteze uscarea zidurilor și pe partea exterioară.

  Fațada tencuită izolată este un sistem de fațadă alcătuit din mai multe straturi, în care izolația termică are atât rolul de a proteja termic, cât și de a susține stratul final (mortarul cu rol de adeziv și tencuiala finală). De obicei, se folosesc plăci din polistiren expandat sau lamele din lână minerală. Aceste sisteme de fațadă pot avea straturi subțiri sau groase.

  Plăcile izolatoare ale fațadelor cu straturi subțiri sunt lipite și fixate pe zidul portant, iar peste ele se aplică un strat subțire de tencuială cu grosimea de 3-6 mm, în care se incorporează o plasă de armatură din fibre de sticlă. Apoi se aplică o tencuială decorativă subțire cu grosimea de 2 mm. Fațada de contact cu straturi subțiri se execută atât la casele nou construite, cât și pentru reabilitarea unor clădiri vechi, zidite din diferite materiale de construcție.

  Fațada de contact cu straturi groase este adecvată mai ales pentru clădirile nou construite. Plăcile izolatoare se fixează pe zidul portant cu ancore suplimentare, care sunt prevăzute cu suporturi pentru plasa din oțel zincat, aplicată peste ancore. Peste această plasă se aplică mai întâi o tencuială pe bază din ciment. După uscarea acestei tencuieli, se aplică tencuiala finală.

  3.2.2 Fațada cu panouri decorative din lemn

  Lemnul este un material natural și ecologic, care a fost întotdeauna folosit în mediul rural. Ca și material de placare a fațadelor, lemnul prezintă multe avantaje: izolează termic, este un material rezistent și nobil, aportă o senzație de intimitate și este ecologic. Avem la dispoziție mai multe tipuri de lemn, care sunt adecvate pentru placarea fațadelor. Iată cele mai folosite tipuri de lemn: de brad, de pin, de măceș și de stejar. Fațada din lemn facilitează execuții unicate, pentru că avem posibilitatea de a alege între: lemnul masiv și plăcile din lemn prelucrat; profilul; modul de montare (suprapunere, lipire, cu rosturi între șipci...); diferitele moduri de prelucrare a părții exterioare. Lemnul se combină frumos și cu alte materiale (piatra, sticla, tencuiala...). Pentru a împiedica apariția ciupercilor și a mucegaiului, toate fațadele din lemn trebuie să fie ventilate.

  3.2.3 Fațada cu panouri decorative vitrate

  Fațadele vitrate sunt caracteristice mai ales pentru clădirile de afaceri, dar încep a fi folosite tot mai mult și la clădirile de apartamente. Pe timp de iarnă, camerele interioare ale clădirilor se încălzesc natural prin suprafețele mari din sticlă. Partea proastă este că vara aceste clădiri se pot supraîncălzi. În timpul zilei, fațadele vitrate lasă să intre în spațiile interioare ale clădirilor foarte multă lumină și astfel nevoia de lumină artificială este mai redusă. Fațadele vitrate de calitate se adaptează dinamic la condițiile de lumină și de vreme, echilibrează pierderea de căldură, facilitează aerisirea și altele. Este important ca fațada să faciliteze controlul asupra influenței razelor solare și protecția împotriva supraîncălzirii. Rezultatele optime se obțin prin: alegerea sticlei, a copertinelor și a trapelor de aerisire adecvate. Fațadele vitrate pot avea geamuri simple sau duble (spațiul interior dintre geamuri este umplut cu aer).

  3.2.4 Fațada cu panouri decorative din piatră

  Piatra masivă a fost utilizată pentru construcții din timpuri imemoriale. La începutul secolului al XX-lea, piatra a început să se folosească pentru execuția fațadelor, sub formă de plăci subțiri. Montarea plăcilor subțiri din piatră se poate face în două feluri. Prima metodă - care este deja depășită- constă în lipirea plăcilor pe zidul portant cu un liant din ciment. A doua metodă – care se folosește la ora actuală – este folosirea acestor plăci pentru execuția unor fațade ventilate. Între pietre și construcția portantă se află construcția interioară și o ”bandă” de aer, care face ca zidul ”să respire” și ca deformările construcției portante să nu apară pe fațadă. Între plăcile din piatră ale fațadelor (care au de regulă grosimea de 3 cm) se află rosturi de dilatate, care facilitează dilatarea plăcilor în cazul creșterii temperaturii și mișcarea lor, atunci când construcția interioară portantă ”respiră”.

  3.2.5 Fațada cu panouri decorative din fibră de ciment

  Aceste plăci sunt alcătuite din fibre sintetice și un liant din ciment. Ele sunt vopsite în diferite culori și pot fi netede sau ondulate. Structura suprafeței poate fi vizibilă sau acoperită. Plăcile se fixează pe construcția interioară metalică sau din lemn, lipite una de alta sau cu rosturi între ele. Plăcile din fibre de ciment oferă numeroase avantaje: sunt ignifuge, au o durată de viață îndelungată și se întrețin ușor.

  3.2.6 Fațada cu panouri decorative din materiale sintetice

  Plăcile din materiale sintetice sunt de cele mai multe ori din sticlă acrilică, policarbonat, clorură de polivinil, polistiren și rășină poliesterică nesaturată. Sunt transparente și pot fi vopsite în numeroase culori. Pentru că sunt ușoare, nu îngreunează construcția. Se montează pe construcția interioară, facilitează crearea de modele variate, fiind disponibile sub formă de plăci, benzi și lamele.

  3.2.7 Fațada cu panouri decorative din aluminiu

  Fațadele din aluminiu sunt realizate cu plăci din aluminiu de tip ”sandwich”, fiind alcătuite din mai multe straturi sintetice și aluminiu. Sunt acoperite cu filme de protecție multistratificate, care protejează fațada de factorii nefavorabili de mediu, cum ar fi: razele UV, ploaia acidă, poluarea industrială și diferite substanțe alcaline. Avantajele oferite de fațadele din aluminiu sunt următoarele: au o rezistență deosebită având în vedere greutatea plăcilor, sunt foarte solide, se prelucrează ușor, sunt rezistente la factorii nefavorabili de mediu, se întrețin ușor și sunt versatile. Se montează pe construcția interioară metalică. Plăcile pot fi combinate și cu alte tipuri de elemente de placare a fațadelor și sunt disponibile în diferite culori.

  3.2.8 Fațada cu panouri decorative din cărămidă și fațada cu panouri decorative ceramice

  Fațadele din cărămizi ceramice sunt foarte rezistente la factorii nefavorabili de mediu și se întrețin ușor. Montarea lor poate fi vizibilă sau nu. Nu sunt foarte des întâlnite la noi. Se folosesc mai ales în zonele cu precipitații frecvente și ierni blânde, de exemplu, în Marea Britanie și în Japonia.

  4. Procedura de execuție a unei fațade de contact

  Pentru a obține un rezultat de calitate, o funcționare corectă și un aspect final frumos este foarte important, ca fațada să fie executată cu profesionalism. Factorii cei mai importanți sunt următorii:

  4.1 Condițiile climaterice optime

  Una dintre condițiile importante, care trebuie a fi îndeplinite pentru executarea unei fațade de calitate, este ca lucrările să nu se realizeze atunci când, ziua sau noaptea, temperatura aerului scade sub 5 °C. De asemenea, nu se recomandă executarea fațadei la lumina directă a soarelui și nici pe timp de ploaie și vânt puternic.

  4.2 Suprafața portantă adecvată

  Suprafața pe care se lipește sistemul de fațadă trebuie să fie foarte netedă. Pe o lungime de 4 metri, aceasta poate prezenta diferențe de nivel de cel mult 1 cm. Atunci când se aplică adezivul, suprafața de bază nu trebuie să fie umedă. În cazul construcțiilor noi, se recomandă ca suprafața de bază din beton să se fi uscat cel puțin 1 lună înainte de începerea lucrărilor la fațadă. În caz contrar, pe fațadă pot apărea crăpături și diferențe de culoare.

  4.3 Aplicarea adezivului

  Pentru a împiedica execuția unei izolații de proastă calitate și circularea aerului în timpul placării zidurilor din cărămidă sau beton, adezivul se aplică pe marginile plăcilor izolatoare. Trebuie să se aplice un strat de adeziv cu lățimea de 5 cm și cu grosimea de maxim 2 cm. Atunci când izolația se lipește pe o suprafață netedă, adezivul trebuie să aibă grosimea de 1 cm și să se aplice pe întreaga suprafață a plăcilor izolatoare. Plăcile trebuie să fie montate imediat pe zid, pentru ca adezivul să nu se usuce prea rapid, pentru că astfel plăcile vor fi prost lipite.

  4.4 Montarea plăcilor izolatoare

  Este foarte important ca plăcile izolatoare să fie montate cât mai lipite una de alta. În cazul în care apar rosturi între plăci, acestea trebuie să fie umplute cu polistiren expandat.

  4.5 Montarea ferestrelor, a pervazurilor și a altor accesorii

  Mobilierul clădirii și elementele aferente trebuie să fie montate cu profesionalism și în conformitate cu toate reglementările, pentru a nu apărea zone de pierdere a căldurii.

  4.6 Balcoane izolate

  Zonele de pierdere a căldurii apar de cele mai multe ori atunci când se execută fațadele în zona balcoanelor neizolate. Astfel, pe clădire se formează condens pe suprafețele prin care se pierde căldura, putând apărea și mucegaiul.

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Izolație exterioară cu polistiren exudrat de 5 cm

  Avem nevoie de izolație exterioară cu polistiren exudrat de 5 cm , cu plasă și zuza reală decorativă, aprox 70 mp. 912.87 RON la 1521.45 RON

  ........

  Izolare exterioară cu vată bazaltică

  Doresc izolare termică exterioară cu vată bazaltică, suprafata de cca 200 mp. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Termosistem 2 case p+1 Bragadiru

  Buna ziua,

  Este nevoie de termosistem polistiren 10cm + decorativa(alb) pentru 2 case la rosu p+1.

  Multumesc 14779.8 RON la 24633 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Izolare polistiren si montaj glafuri, 240mp
  Fațade case, Coşoveni

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Termosistem polistiren si tencuiala decorativa, 85 mp
  Fațade case, Constanţa

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Placare la gata(cu decorativa) polistiren, 250 mp
  Fațade case, Mamaia-Sat

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Termoizolatie casa p+1 cu vata bazaltica, 300 mp
  Fațade case, Târgu Jiu

  7824.6 RON la 13041 RON

  Prețul, Renovare fatada casa, 150m2
  Fațade case, Reşiţa

  11736.9 RON la 19561.5 RON

  Prețul, Reparatie atic balcon, 4.5 mp
  Fațade case, Brăila

  347.76 RON la 579.6 RON

  Prețul, Izolatie, placare casa, 97 mp
  Fațade case, Cartojani

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Reabilitare 2 balcoane, in total de aprox 10-12 pe exterior
  Fațade case, Cluj-Napoca

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Termoizolatii pe exterior, 134 mp
  Fațade case, Vrancea

  3694.95 RON la 6158.25 RON

  Prețul, Tencuiala interior si exterior, 550 mp
  Fațade case, Domneşti

  16518.6 RON la 27531 RON

  Prețul, Fatada casa cu polistiren, 40-50 mp
  Fațade case, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Reparatie fatada casa P+E, 360 m2
  Fațade case, Cluj-Napoca

  14779.8 RON la 24633 RON

  Prețul, Izolație cu vată bazaltica, 170 mp
  Fațade case, Turda

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Montaj vata bazaltica fatade, 220 mp
  Fațade case, Călineşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Termoizolație exterioară bloc, 30 mp
  Fațade case, Galaţi

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Vopsire fatada, 250 m2
  Fațade case, Alexandria

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Izolare exterioara la bloc ,et.1,in oras Siret ,jud. Suceava, 28 mp
  Fațade case, Suceava

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Reparare fatada casa, 100 mp
  Fațade case, Nucet

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Placare polistiren + plasa, 30 mp
  Fațade case, Târgovişte

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Tencuiala decorativa pe casa si piatra si coltari pe fundatie., 370 mp
  Fațade case, Breaza

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Placare cu polistiren și tencuiala decorativa, 700 mp
  Fațade case, Timişoara

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Placare cu placă PIR de 10 cm, 110mp
  Fațade case, Galaţi

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Reparati fatada casa si tifel, 200m2
  Fațade case, Reşiţa

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Izolat casa fara etaj cu polistiren de 10 cm, In jur de 170 -180 mp2
  Fațade case, Orţişoara

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Izolare apartment et 4 polistiren de 10cm, Aproximativ 15 mp
  Fațade case, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Fatada, placare polistiren si tencuiala decorativa, 180 mp
  Fațade case, Breaza

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Placare cu polistiren casa, 250 mp
  Fațade case, Craiova

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Fațade case, 250 mp
  Fațade case, Ploieşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Fațadă casă, 240 mp
  Fațade case, Bâldana

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Izolat exterior balcoane, balconul mare 10m, balconul nr 2cu 6 m, balconul nr 3 cu 6m, inaltime 1m
  Fațade case, Tecuci

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Vopsit fatada casa, 150 mp
  Fațade case, Reşiţa

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Izolatie vata bazaltica, 70 m2
  Fațade case, Sălătrucu

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Schimbat termopane si termoizolat apartament, 92 mp suprafata utila
  Fațade case, Brăila

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Tencuiala decorativa la o fațadă casă, 120 mp
  Fațade case, Orăştie

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Termosistem apartament etaj 9, 80 mp
  Fațade case, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Izolatie, reparatii, 10
  Fațade case, Timişoara

  4347 RON la 7245 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Fațade case?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Fațade case lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  2480+ Firme pentru Fațade case
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă