Izolatie exterioara pret

  Prețul unei fațade depinde cel mai mult de tipul și grosimea izolației. Pentru o bună izolare termică, nu montați o izolație mai subțire de 12 cm. Dacă renovați fațada unei clădiri mai vechi, pentru executarea unei izolații mai groase sunt deseori disponibile diverse programe (de exemplu Administrația Fondului pentru Mediu), prin care vă puteți reduce cheltuielile de investiție. Pentru un sistem de fațadă de 12 cm din polistiren veți plăti în jur de 40 lei/m2. Prețul pentru 15 cm de polistiren este 50 lei/m2. Pentru polistiren și mai gros, de 20 cm, prețul unei fațade se situează în jur de 60 lei/m2. Pentru un preț exact, puteți solicita informații specialiștilor noștri în fațade verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre fațade.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL IZOLĂRII FAȚADEI


  Prețul izolării fațadei casei. Prețul lucrărilor de izolare a fațadei, pentru un sistem de 16 cm din polistiren.

  40 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  60 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Izolatie exterioara pret

  ALTE PREȚURI PENTRU FATADE CASE

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Preț termosistem

  Prețul termosistemului (lipire cu adeziv polistiren + montare 4 buc. dibluri/mp + 1 rând de masa pe șpaclu +
  montare plasa fibra sticla + 1 rând masă de șpaclu drișcuită), (fără schelă)


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Placare cu polistiren

  Prețul placării cu polistiren


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul colțarului cu plasă

  Prețul colțarului cu plasă


  RON

  RON/ml

  ml
  cerere>

  Plăci de izolație XPS


  RON

  RON/mc

  mc

  RON


  RON/mc

  mc

  RON


  RON/mc

  mc

  RON


  RON/mc

  mc

  RON


  RON/mc

  mc

  RON


  RON/mc

  mc
  cerere>

  Plăci de izolare EPS


  RON

  RON/buc

  buc

  RON


  RON/buc

  buc

  RON


  RON/buc

  buc

  RON


  RON/buc

  buc
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Fațada - tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a alege sistemul de fațadă al casei

  Fațada protejează clădirea de factorii de mediu nefavorabili, dându-i în același timp un aspect frumos.

  Fatada1.1 Informațiile cele mai importante, pe care trebuie să le obțineți înainte de a vă renova fațada casei sunt următoarele:

  - obțineți informații de specialitate cu privire la izolația cea mai adecvată pentru casa dumneavoastră;

  - interesați-vă cu privire la prețul execuției diferitelor tipuri de fațadă pe metru pătrat;

  - alegeți stratul final al fațadei dumneavoastră - consultați-vă în această privință cu un arhitect sau cu un specialist în vopsele;

  - aflați, dacă puteți obține o subvenție pentru execuția fațadei

  - planificați ca execuția fațadei să fie realizată în perioada anului, în care condițiile de mediu sunt optime pentru acest tip de lucrare (temperatura aerului, precipitațiile, lumina solară).

  1.2 Obținerea unei subvenții din Fondul pentru Mediu pentru fațadă – dacă clădirea va avea izolație exterioară

  Pentru a obține o subvenție din Fondul pentru Mediu pentru renovarea sau execuția fațadei casei, trebuie să îndepliniți condiția ca sistemul de fațadă să aibă cel puțin 18 cm de izolație termică. Puteți obține o subvenție și dacă imobilul dvs. este deja echipat cu izolație termică și îi adăugați o izolație termică suplimentară.

  Fondul pentru Mediu subvenționează până la 20 % din cheltuielile recunoscute ale investiției (dar nu plătește mai mult de 12 EUR/m2). Dacă imobilul dvs. se află în una din zonele care au adoptat Ordonanța privind calitatea aerului, puteți obține chiar și o subvenție de până la 50% din valoarea investiției. Persoanele defavorizate pot obține chiar și un stimulent financiar, în valoare de 100% din costurile recunoscute ale investiției.

  Fondul pentru Mediu nu recunoaște toate cheltuielile investiției. Din cheltuielile acceptate fac parte: costul cumpărării și al montării sistemului de fațadă, costul schelelor folosite, eliminarea și nivelarea tencuielii existente, montarea hidroizolației, demontarea pervazurilor vechi ale ferestrelor, prelucrarea obloanelor și cumpărarea și montarea noilor pervazuri ale ferestrelor.

  Subvenția nu se poate obține doar pentru un apartament sau un etaj al unui imobil cu mai multe apartamente. Execuția fațadelor este subvenționată doar în cazul imobilelor construite înaintea anului 2003. Imobilele ilegale trebuie să fie legalizate înainte de depunerea cererii de subvenționare.

  Cererea de subvenționare se depune la Administrația Fondului pentru Mediu înainte de începerea lucrărilor la fațadă. Execuția trebuie să fie realizată în termen de 9 luni de la primirea subvenției. În același timp, se poate primi și un credit de la Administrația Fondului pentru Mediu.

  Beneficiarul subvenției poate fi o persoană fizică (proprietarul imobilului, proprietarul unui etaj al unui imobil, titularul dreptului asupra imobilului sau chiriașul, dacă dispune de acordul scris al proprietarului)

  Administrația Fondului pentru Mediu oferă consiliere gratuită și asistență judiciară pentru pregătirea cererii de primire a subvenției.

  2. Fațada și izolația exterioară - alegerea executantului

  Majoritatea persoanelor se ocupă de execuția fațadei casei o dată sau de două ori în viață. Mulți executanți profită de acest lucru și de lipsa de experiență a clienților, realizând execuții de slabă calitate, nerespectând termenele și comunicând defectuos cu clienții. Deseori, aceștia încheie complet comunicarea cu clienții după finalizarea și achitarea lucrărilor, pentru a nu primi reclamații din cauza defectelor constatate ulterior. Deci, este foarte importantă alegerea unui executant de fațade de încredere. Cel mai bine este să trimiteți lista lucrărilor dorite mai multor firme. După ce le primiți ofertele, faceți o selecție a acestora și rugați executanții aleși să vă trimită un document cu lucrările lor de referință și cu datele de contact ale clienților avuți până la acel moment. Executanții de pe portalul Daibau sunt verificați și testați. Calitatea muncii lor este dovedită de evaluările făcute de către clienții pentru care au lucrat, publicate în profilurile lor. După ce ați ales executantul, semnați neapărat un contract cu el.

  3. Tipuri de fațade

  3.1 Tipurile cele mai folosite de sisteme de fațadă

  3.1.1 Fațada de contact

  Majoritatea caselor au fațade de contact, care pot avea straturi subțiri sau groase. Fațada de contact este un sistem de fațadă, care se aplică direct pe zidul portant în mai multe straturi. Stratul final al fațadei de contact este întotdeauna un strat de tencuială, care se poate aplica fie pe zidul portant, fie pe izolația termică. Deci, în acest fel se execută fațadele tencuite izolate sau fațadele tencuite neizolate.

  3.1.2 Fațada placată

  Fațada placată este un sistem de fațadă, în care zidul portant și stratul final al fațadei sunt separate (între acestea se află o construcție intermediară). Fațadele placate pot fi ventilate (atunci când există aer între zidul portant și stratul final) sau neventilate.

  Fațada ventilată

  Straturile care alcătuiesc fațada ventilată sunt: zidul portant, plăcile izolatoare autoportante (hidroizolatoare și izolatoare termic și fonic),  un strat de ventilare de minim 4 cm și plăcile exterioare. Zona intermediară de ventilare servește uscării umidității produse prin condensarea aburilor de apă, care se emană din construcție. În timpul verii, acest canal de ventilare ajută la reducerea încălzirii clădirii.

  Fațada neventilată

  Straturile care alcătuiesc fațada neventilată sunt: zidul portant, izolația și plăcile exterioare. Pentru că plăcile exterioare (din cărămidă, lemn, aluminiu etc.) se află chiar lângă izolație, este important a se alege un material care să respingă apa și să fie permeabil la aburi, pentru ca umiditatea rezultată în urma condensării să nu rămână în stratul izolator.

  3.2 Materialele folosite pentru placarea fațadei

  3.2.1 Fațada tencuită

  Fațadele tencuite se împart în fațade tencuite neizolate (așa-numitele fațade clasice) și fațade tencuite izolate.

  Fațadele clasice se întâlnesc cel mai frecvent la casele vechi, declarate monumente istorice. Aceste case necesită fațade rezistente din punct de vedere mecanic, fără izolație termică. Zidurile exterioare ale acestor obiecte nu sunt hidroizolate. Montarea unei izolații termice pe zid, ar împiedica ca acesta ”să respire” și să elimine umiditatea capilară. Tencuiala clasică este alcătuită din trei straturi: un strat aplicat prin pulverizare, un strat de tencuială grosieră și un strat de tencuială fină, înălbit cu vopsea de var sau vopsea de silicat (este important ca vopseaua ”să respire”!). Liantul tencuielii trebuie să fie în mod obligatoriu pe bază de var, ca să faciliteze uscarea zidurilor și pe partea exterioară.

  Fațada tencuită izolată este un sistem de fațadă alcătuit din mai multe straturi, în care izolația termică are atât rolul de a proteja termic, cât și de a susține stratul final (mortarul cu rol de adeziv și tencuiala finală). De obicei, se folosesc plăci din polistiren expandat sau lamele din lână minerală. Aceste sisteme de fațadă pot avea straturi subțiri sau groase.

  Plăcile izolatoare ale fațadelor cu straturi subțiri sunt lipite și fixate pe zidul portant, iar peste ele se aplică un strat subțire de tencuială cu grosimea de 3-6 mm, în care se incorporează o plasă de armatură din fibre de sticlă. Apoi se aplică o tencuială decorativă subțire cu grosimea de 2 mm. Fațada de contact cu straturi subțiri se execută atât la casele nou construite, cât și pentru reabilitarea unor clădiri vechi, zidite din diferite materiale de construcție.

  Fațada de contact cu straturi groase este adecvată mai ales pentru clădirile nou construite. Plăcile izolatoare se fixează pe zidul portant cu ancore suplimentare, care sunt prevăzute cu suporturi pentru plasa din oțel zincat, aplicată peste ancore. Peste această plasă se aplică mai întâi o tencuială pe bază din ciment. După uscarea acestei tencuieli, se aplică tencuiala finală.

  3.2.2 Fațada cu panouri decorative din lemn

  Lemnul este un material natural și ecologic, care a fost întotdeauna folosit în mediul rural. Ca și material de placare a fațadelor, lemnul prezintă multe avantaje: izolează termic, este un material rezistent și nobil, aportă o senzație de intimitate și este ecologic. Avem la dispoziție mai multe tipuri de lemn, care sunt adecvate pentru placarea fațadelor. Iată cele mai folosite tipuri de lemn: de brad, de pin, de măceș și de stejar. Fațada din lemn facilitează execuții unicate, pentru că avem posibilitatea de a alege între: lemnul masiv și plăcile din lemn prelucrat; profilul; modul de montare (suprapunere, lipire, cu rosturi între șipci...); diferitele moduri de prelucrare a părții exterioare. Lemnul se combină frumos și cu alte materiale (piatra, sticla, tencuiala...). Pentru a împiedica apariția ciupercilor și a mucegaiului, toate fațadele din lemn trebuie să fie ventilate.

  3.2.3 Fațada cu panouri decorative vitrate

  Fațadele vitrate sunt caracteristice mai ales pentru clădirile de afaceri, dar încep a fi folosite tot mai mult și la clădirile de apartamente. Pe timp de iarnă, camerele interioare ale clădirilor se încălzesc natural prin suprafețele mari din sticlă. Partea proastă este că vara aceste clădiri se pot supraîncălzi. În timpul zilei, fațadele vitrate lasă să intre în spațiile interioare ale clădirilor foarte multă lumină și astfel nevoia de lumină artificială este mai redusă. Fațadele vitrate de calitate se adaptează dinamic la condițiile de lumină și de vreme, echilibrează pierderea de căldură, facilitează aerisirea și altele. Este important ca fațada să faciliteze controlul asupra influenței razelor solare și protecția împotriva supraîncălzirii. Rezultatele optime se obțin prin: alegerea sticlei, a copertinelor și a trapelor de aerisire adecvate. Fațadele vitrate pot avea geamuri simple sau duble (spațiul interior dintre geamuri este umplut cu aer).

  3.2.4 Fațada cu panouri decorative din piatră

  Piatra masivă a fost utilizată pentru construcții din timpuri imemoriale. La începutul secolului al XX-lea, piatra a început să se folosească pentru execuția fațadelor, sub formă de plăci subțiri. Montarea plăcilor subțiri din piatră se poate face în două feluri. Prima metodă - care este deja depășită- constă în lipirea plăcilor pe zidul portant cu un liant din ciment. A doua metodă – care se folosește la ora actuală – este folosirea acestor plăci pentru execuția unor fațade ventilate. Între pietre și construcția portantă se află construcția interioară și o ”bandă” de aer, care face ca zidul ”să respire” și ca deformările construcției portante să nu apară pe fațadă. Între plăcile din piatră ale fațadelor (care au de regulă grosimea de 3 cm) se află rosturi de dilatate, care facilitează dilatarea plăcilor în cazul creșterii temperaturii și mișcarea lor, atunci când construcția interioară portantă ”respiră”.

  3.2.5 Fațada cu panouri decorative din fibră de ciment

  Aceste plăci sunt alcătuite din fibre sintetice și un liant din ciment. Ele sunt vopsite în diferite culori și pot fi netede sau ondulate. Structura suprafeței poate fi vizibilă sau acoperită. Plăcile se fixează pe construcția interioară metalică sau din lemn, lipite una de alta sau cu rosturi între ele. Plăcile din fibre de ciment oferă numeroase avantaje: sunt ignifuge, au o durată de viață îndelungată și se întrețin ușor.

  3.2.6 Fațada cu panouri decorative din materiale sintetice

  Plăcile din materiale sintetice sunt de cele mai multe ori din sticlă acrilică, policarbonat, clorură de polivinil, polistiren și rășină poliesterică nesaturată. Sunt transparente și pot fi vopsite în numeroase culori. Pentru că sunt ușoare, nu îngreunează construcția. Se montează pe construcția interioară, facilitează crearea de modele variate, fiind disponibile sub formă de plăci, benzi și lamele.

  3.2.7 Fațada cu panouri decorative din aluminiu

  Fațadele din aluminiu sunt realizate cu plăci din aluminiu de tip ”sandwich”, fiind alcătuite din mai multe straturi sintetice și aluminiu. Sunt acoperite cu filme de protecție multistratificate, care protejează fațada de factorii nefavorabili de mediu, cum ar fi: razele UV, ploaia acidă, poluarea industrială și diferite substanțe alcaline. Avantajele oferite de fațadele din aluminiu sunt următoarele: au o rezistență deosebită având în vedere greutatea plăcilor, sunt foarte solide, se prelucrează ușor, sunt rezistente la factorii nefavorabili de mediu, se întrețin ușor și sunt versatile. Se montează pe construcția interioară metalică. Plăcile pot fi combinate și cu alte tipuri de elemente de placare a fațadelor și sunt disponibile în diferite culori.

  3.2.8 Fațada cu panouri decorative din cărămidă și fațada cu panouri decorative ceramice

  Fațadele din cărămizi ceramice sunt foarte rezistente la factorii nefavorabili de mediu și se întrețin ușor. Montarea lor poate fi vizibilă sau nu. Nu sunt foarte des întâlnite la noi. Se folosesc mai ales în zonele cu precipitații frecvente și ierni blânde, de exemplu, în Marea Britanie și în Japonia.

  4. Procedura de execuție a unei fațade de contact

  Pentru a obține un rezultat de calitate, o funcționare corectă și un aspect final frumos este foarte important, ca fațada să fie executată cu profesionalism. Factorii cei mai importanți sunt următorii:

  4.1 Condițiile climaterice optime

  Una dintre condițiile importante, care trebuie a fi îndeplinite pentru executarea unei fațade de calitate, este ca lucrările să nu se realizeze atunci când, ziua sau noaptea, temperatura aerului scade sub 5 °C. De asemenea, nu se recomandă executarea fațadei la lumina directă a soarelui și nici pe timp de ploaie și vânt puternic.

  4.2 Suprafața portantă adecvată

  Suprafața pe care se lipește sistemul de fațadă trebuie să fie foarte netedă. Pe o lungime de 4 metri, aceasta poate prezenta diferențe de nivel de cel mult 1 cm. Atunci când se aplică adezivul, suprafața de bază nu trebuie să fie umedă. În cazul construcțiilor noi, se recomandă ca suprafața de bază din beton să se fi uscat cel puțin 1 lună înainte de începerea lucrărilor la fațadă. În caz contrar, pe fațadă pot apărea crăpături și diferențe de culoare.

  4.3 Aplicarea adezivului

  Pentru a împiedica execuția unei izolații de proastă calitate și circularea aerului în timpul placării zidurilor din cărămidă sau beton, adezivul se aplică pe marginile plăcilor izolatoare. Trebuie să se aplice un strat de adeziv cu lățimea de 5 cm și cu grosimea de maxim 2 cm. Atunci când izolația se lipește pe o suprafață netedă, adezivul trebuie să aibă grosimea de 1 cm și să se aplice pe întreaga suprafață a plăcilor izolatoare. Plăcile trebuie să fie montate imediat pe zid, pentru ca adezivul să nu se usuce prea rapid, pentru că astfel plăcile vor fi prost lipite.

  4.4 Montarea plăcilor izolatoare

  Este foarte important ca plăcile izolatoare să fie montate cât mai lipite una de alta. În cazul în care apar rosturi între plăci, acestea trebuie să fie umplute cu polistiren expandat.

  4.5 Montarea ferestrelor, a pervazurilor și a altor accesorii

  Mobilierul clădirii și elementele aferente trebuie să fie montate cu profesionalism și în conformitate cu toate reglementările, pentru a nu apărea zone de pierdere a căldurii.

  4.6 Balcoane izolate

  Zonele de pierdere a căldurii apar de cele mai multe ori atunci când se execută fațadele în zona balcoanelor neizolate. Astfel, pe clădire se formează condens pe suprafețele prin care se pierde căldura, putând apărea și mucegaiul.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  PLACARE AMPORA DE 10 CM

  Bună ziua,

  Doresc placare ampora de 10cm pe constructie noua din zidarie macón .

  Mulțumesc 1800 RON la 3000 RON


  ........

  IZOLARE SPATE CASA VECHE PARTER(CALCAN) CU POLISTIR. DE 5+TENC. DECOR.

  Bună ziua,
  Doresc un preț estimativ pt. repararea și izolarea spatelui (la calcan) de la o casă veche, doar parter, pe o lungime de cca 12m și înălțime de cca 5m (spre un capăt al casei acoperișul coboară lin la înălțimea de cca 3m). Ar fi nevoie de înlăturat tencuiala care cade (umflată), de re-tencuit întreaga suprafață cu cca 1,5cm-2cm, de aplicat polistiren expandat de 5 cm cu plasă, tinci etc și vopsea tencuială decorativă. Aș dori, dacă se poate, să-mi dați un preț estimativ și pt. ridicarea de la locație a deșeurilor rezultate de la această lucrare. Casa este în apropiere de primăria sectorului 1.

  Mulțumesc 540 RON la 900 RON


  ........

  CASA LA ROSU FINISAJE

  Bună ziua,

  Izolatie exterior 400mp si interior tavane
  Decorativa exterior si placat piatra, montare sageac ,
  Montaj parchet, gresie, faianta aprox 200 mp
  Tavane rigips, lavabila, istalatie bai si bucatarie , construtie trepte intrare si placat cu piatra, gard de beton aprox 100ml zidit si tencuit.

  Mulțumesc 3600 RON la 6000 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, IZOLARE EXTERIOARA PERETI CASA, 120 MP
  Fatade case, Braşov

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, PLACARE VATA BAZALTICA, 240 MP
  Fatade case, Pantelimon

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, REFACEREA PERETELUI STRADAL & GARDULUI CU PLACI CERAMICE, 26 M2
  Fatade case, Bucureşti

  1130.22 RON la 1883.7 RON

  PREȚUL, IZOLARE POLISTIREN, 200 MP
  Fatade case, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, SE VA PLACA CU POLISTIREN SI TREBUIE PRELUNGITA TEAVA DE GAZ, 200 MP
  Fatade case, Chiajna

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, MONTARE VATA BAZALTICA 20CM, MONTARE PLASA SI EXECUTIE DECORATIVA, CCA 300 MP
  Fatade case, Bucureşti

  7824.6 RON la 13041 RON

  PREȚUL, DECOPERTARE SI ANVELOPARE CU VATA BAZALTICA, 350 MP
  Fatade case, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, FATADA CASEI CU TOT CU IZOLATIE, 200 MP
  Fatade case, Întorsura Buzăului

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, IZOLARE EXTERIOR , 70 MP
  Fatade case, Lugoj

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, FATADA, TERASA, RECONSTRUCTIE TERASA,
  Fatade case, Moşniţa Nouă

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, REVOPSIT EXTERIOR CASA DIN LEMN, 150 MP
  Fatade case, Întorsura Buzăului

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, APLICARE POLISTIREN SUPLIMENTAR, DESFACERE TAVAN MANSARDĂ, IZOLARE CU , POLISTIREN CCA 133MP, IZOLARE 120MP
  Fatade case, Măgurele

  43470 RON la 72450 RON

  PREȚUL, TERMOIZOLATIE CASA POLISTIREN, 197 MP , ÎNĂLȚIME 5.5 M
  Fatade case, Gliganu de Sus

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, IZOLATIE CU POLISTIREN DE5 ŞI 10 CM, 200MP
  Fatade case, Constanţa

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, TERMOIZOLATIE LA GATA, 50 MP
  Fatade case, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, ANVELOPARE CASA , 250MP
  Fatade case, Hârseşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  PREȚUL, PLACARE FATADA CU POLISTIREN; MONTAJ PAVELE; CONSTRUCTIE TERASA., 150 MP FATADA
  Fatade case, Boldeşti-Scăeni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, PLACARE SOCLU POLISTIREN, 30 MP
  Fatade case, Chiajna

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, IZOLAȚIE TERMICĂ PE CASĂ TENCUITĂ CU MANSARDĂ, REVIZUIRE IZOLAȚIE POD,, 50MP
  Fatade case, Miroslava

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, SISTEM TERMOIZOLAȚIE EXTERIOARĂ ȘI DECORATIVĂ , 240MP
  Fatade case, Braşov

  28255.5 RON la 47092.5 RON

  PREȚUL, IZOLATIE EXTERIOARA + DECORATIVA / SAGEAC, 230 MP
  Fatade case, Berceni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, REABILITARE TERMICA A UNUI BLOC DE 10 ETAJE, 1900 MP
  Fatade case, Cluj-Napoca

  1304100 RON la 2173500 RON

  PREȚUL, BUNA ZIUA,DORESC SA IZOLEZ O CASA P+1 CU VATA BAZALTICA, 140MP
  Fatade case, Bucureşti

  6085.8 RON la 10143 RON

  PREȚUL, REFACERE TENCUIALA EXTERIOARA ATIC SI BALCOANE (P+1), CCA4MP
  Fatade case, Otopeni

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, TERMOIZOLARE CASA, 240MP
  Fatade case, Cluj-Napoca

  10432.8 RON la 17388 RON

  PREȚUL, TERMOSISTEM VATA BAZALTICA CASA NOUA , 100MP
  Fatade case, Jilava

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, FAȚADA ȘI FINISAJ , 500MP
  Fatade case, Pângăraţi

  43470 RON la 72450 RON

  PREȚUL, REPARATIE SI REFACERE PERETE EXTERIOR BALCON, 2MP
  Fatade case, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, INCARCAT PERETII INTERN ȘI EXTERN,
  Fatade case, Deveselu

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, PLACARE POD SI ADEZIV , 20 MP
  Fatade case, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, FAȚADĂ CASĂ ȘI TENCUIALA,
  Fatade case, Craiova

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, REPARARE FATADA EXTERIOARA DIN BALCON, NU
  Fatade case, Cluj-Napoca

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, FAȚADĂ CASĂ + TENCUIALĂ INTERIOR, 2 ETAJE -
  Fatade case, Bucureşti

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  PREȚUL, SCHELA METALICA, 300 MP
  Fatade case, Bragadiru

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, ANVELOPARE APARTAMENT POLISTIREN, 35 MP
  Fatade case, Bucureşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, FATADA + BAZIA, 250 MP
  Fatade case, Glodeanu-Siliştea

  10867.5 RON la 18112.5 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  FATADE CASE LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 1136 FIRME PENTRU FATADE CASE


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL FATADE CASE?

 • Fatade case Abrud
 • Fatade case Adjud
 • Fatade case Agnita
 • Fatade case Aiud
 • Fatade case Alba Iulia
 • Fatade case Aleşd
 • Fatade case Alexandria
 • Fatade case Amara
 • Fatade case Anina
 • Fatade case Aninoasa
 • Fatade case Arad
 • Fatade case Ardud
 • Fatade case Avrig
 • Fatade case Azuga
 • Fatade case Babadag
 • Fatade case Bacău
 • Fatade case Baia de Aramă
 • Fatade case Baia de Arieş
 • Fatade case Baia Mare
 • Fatade case Baia Sprie
 • Fatade case Băile Govora
 • Fatade case Băile Herculane
 • Fatade case Băile Olăneşti
 • Fatade case Băile Tuşnad
 • Fatade case Băileşti
 • Fatade case Bălan
 • Fatade case Bălceşti
 • Fatade case Balş
 • Fatade case Băneasa
 • Fatade case Baraolt
 • Fatade case Bârlad
 • Fatade case Bechet
 • Fatade case Beclean
 • Fatade case Beiuş
 • Fatade case Berbeşti
 • Fatade case Bereşti
 • Fatade case Bicaz
 • Fatade case Bistriţa
 • Fatade case Blaj
 • Fatade case Bocşa
 • Fatade case Boldeşti-Scăeni
 • Fatade case Bolintin-Vale
 • Fatade case Borşa
 • Fatade case Borsec
 • Fatade case Botoşani
 • Fatade case Brad
 • Fatade case Brăila
 • Fatade case Bran
 • Fatade case Braşov
 • Fatade case Breaza
 • Fatade case Brezoi
 • Fatade case Broşteni
 • Fatade case Bucecea
 • Fatade case Bucureşti
 • Fatade case Budeşti
 • Fatade case Buhuşi
 • Fatade case Bumbeşti-Jiu
 • Fatade case Buşteni
 • Fatade case Buzău
 • Fatade case Buziaş
 • Fatade case Cajvana
 • Fatade case Calafat
 • Fatade case Călan
 • Fatade case Călăraşi
 • Fatade case Călimăneşti
 • Fatade case Câmpeni
 • Fatade case Câmpia Turzii
 • Fatade case Câmpina
 • Fatade case Câmpulung
 • Fatade case Câmpulung Moldovenesc
 • Fatade case Caracal
 • Fatade case Caransebeş
 • Fatade case Carei
 • Fatade case Cavnic
 • Fatade case Căzăneşti
 • Fatade case Cehu Silvaniei
 • Fatade case Cernavodă
 • Fatade case Chişineu-Criş
 • Fatade case Ciacova
 • Fatade case Cisnădie
 • Fatade case Cluj-Napoca
 • Fatade case Codlea
 • Fatade case Comăneşti
 • Fatade case Comarnic
 • Fatade case Constanţa
 • Fatade case Copşa Mică
 • Fatade case Corabia
 • Fatade case Costeşti
 • Fatade case Covasna
 • Fatade case Craiova
 • Fatade case Cristuru Secuiesc
 • Fatade case Cugir
 • Fatade case Curtea de Argeş
 • Fatade case Curtici
 • Fatade case Dăbuleni
 • Fatade case Darabani
 • Fatade case Dărmăneşti
 • Fatade case Dej
 • Fatade case Deta
 • Fatade case Deva
 • Fatade case Dolhasca
 • Fatade case Dorohoi
 • Fatade case Drăgăneşti
 • Fatade case Drăgăneşti-Olt
 • Fatade case Drăgăşani
 • Fatade case Dragomireşti
 • Fatade case Drobeta-Turnu Severin
 • Fatade case Eforie
 • Fatade case Făgăraş
 • Fatade case Făget
 • Fatade case Fălticeni
 • Fatade case Făurei
 • Fatade case Feteşti
 • Fatade case Fieni
 • Fatade case Fierbinţi-Târg
 • Fatade case Filiaşi
 • Fatade case Flămânzi
 • Fatade case Focşani
 • Fatade case Frasin
 • Fatade case Fundulea
 • Fatade case Găeşti
 • Fatade case Galaţi
 • Fatade case Gătaia
 • Fatade case Geoagiu
 • Fatade case Gheorgheni
 • Fatade case Gherla
 • Fatade case Ghimbav
 • Fatade case Giurgiu
 • Fatade case Gura Humorului
 • Fatade case Hârlău
 • Fatade case Hârşova
 • Fatade case Haţeg
 • Fatade case Horezu
 • Fatade case Huedin
 • Fatade case Hunedoara
 • Fatade case Huşi
 • Fatade case Ianca
 • Fatade case Iaşi
 • Fatade case Iernut
 • Fatade case Ineu
 • Fatade case Însurăţei
 • Fatade case Întorsura Buzăului
 • Fatade case Isaccea
 • Fatade case Jibou
 • Fatade case Lehliu-Gară
 • Fatade case Lipova
 • Fatade case Liteni
 • Fatade case Livada
 • Fatade case Luduş
 • Fatade case Lugoj
 • Fatade case Lupeni
 • Fatade case Mangalia
 • Fatade case Mărăşeşti
 • Fatade case Marghita
 • Fatade case Medgidia
 • Fatade case Mediaş
 • Fatade case Miercurea Nirajului
 • Fatade case Miercurea Sibiului
 • Fatade case Miercurea-Ciuc
 • Fatade case Mihăileşti
 • Fatade case Milişăuţi
 • Fatade case Mioveni
 • Fatade case Mizil
 • Fatade case Moineşti
 • Fatade case Moldova Nouă
 • Fatade case Moreni
 • Fatade case Motru
 • Fatade case Murfatlar
 • Fatade case Murgeni
 • Fatade case Nădlac
 • Fatade case Năsăud
 • Fatade case Năvodari
 • Fatade case Negreşti
 • Fatade case Negreşti-Oaş
 • Fatade case Negru Vodă
 • Fatade case Nehoiu
 • Fatade case Novaci
 • Fatade case Nucet
 • Fatade case Ocna Mureş
 • Fatade case Ocna Sibiului
 • Fatade case Ocnele Mari
 • Fatade case Odobeşti
 • Fatade case Odorheiu Secuiesc
 • Fatade case Olteniţa
 • Fatade case Oneşti
 • Fatade case Oradea
 • Fatade case Orăştie
 • Fatade case Oraviţa
 • Fatade case Orşova
 • Fatade case Oţelu Roşu
 • Fatade case Ovidiu
 • Fatade case Panciu
 • Fatade case Pâncota
 • Fatade case Paşcani
 • Fatade case Pătârlagele
 • Fatade case Pecica
 • Fatade case Petrila
 • Fatade case Petroşani
 • Fatade case Piatra-Neamţ
 • Fatade case Piatra-Olt
 • Fatade case Piteşti
 • Fatade case Ploieşti
 • Fatade case Plopeni
 • Fatade case Podu Iloaiei
 • Fatade case Pogoanele
 • Fatade case Potcoava
 • Fatade case Predeal
 • Fatade case Pucioasa
 • Fatade case Răcari
 • Fatade case Rădăuţi
 • Fatade case Râmnicu Sărat
 • Fatade case Râmnicu Vâlcea
 • Fatade case Râşnov
 • Fatade case Recaş
 • Fatade case Reghin
 • Fatade case Reşiţa
 • Fatade case Roman
 • Fatade case Roşiori de Vede
 • Fatade case Rovinari
 • Fatade case Roznov
 • Fatade case Rupea
 • Fatade case Săcele
 • Fatade case Săcueni
 • Fatade case Salcea
 • Fatade case Sălişte
 • Fatade case Săliştea de Sus
 • Fatade case Salonta
 • Fatade case Sângeorgiu de Pădure
 • Fatade case Sângeorz-Băi
 • Fatade case Sânnicolau Mare
 • Fatade case Sântana
 • Fatade case Sărmaşu
 • Fatade case Satu Mare
 • Fatade case Săveni
 • Fatade case Scorniceşti
 • Fatade case Sebeş
 • Fatade case Sebiş
 • Fatade case Segarcea
 • Fatade case Seini
 • Fatade case Sfântu Gheorghe
 • Fatade case Sibiu
 • Fatade case Sighetu Marmaţiei
 • Fatade case Sighişoara
 • Fatade case Simeria
 • Fatade case Şimleu Silvaniei
 • Fatade case Sinaia
 • Fatade case Siret
 • Fatade case Slănic
 • Fatade case Slănic-Moldova
 • Fatade case Slatina
 • Fatade case Slobozia
 • Fatade case Solca
 • Fatade case Şomcuta Mare
 • Fatade case Sovata
 • Fatade case Ştefăneşti
 • Fatade case Ştefăneşti
 • Fatade case Ştei
 • Fatade case Strehaia
 • Fatade case Suceava
 • Fatade case Sulina
 • Fatade case Tălmaciu
 • Fatade case Ţăndărei
 • Fatade case Târgovişte
 • Fatade case Târgu Bujor
 • Fatade case Târgu Cărbuneşti
 • Fatade case Târgu Frumos
 • Fatade case Târgu Jiu
 • Fatade case Târgu Lăpuş
 • Fatade case Târgu Mureş
 • Fatade case Târgu Neamţ
 • Fatade case Târgu Ocna
 • Fatade case Târgu Secuiesc
 • Fatade case Târnăveni
 • Fatade case Tăşnad
 • Fatade case Tăuţii-Măgherăuş
 • Fatade case Techirghiol
 • Fatade case Tecuci
 • Fatade case Teiuş
 • Fatade case Ţicleni
 • Fatade case Timişoara
 • Fatade case Tismana
 • Fatade case Titu
 • Fatade case Topliţa
 • Fatade case Topoloveni
 • Fatade case Tulcea
 • Fatade case Turceni
 • Fatade case Turda
 • Fatade case Turnu Măgurele
 • Fatade case Ulmeni
 • Fatade case Ungheni
 • Fatade case Uricani
 • Fatade case Urlaţi
 • Fatade case Urziceni
 • Fatade case Valea lui Mihai
 • Fatade case Vălenii de Munte
 • Fatade case Vânju Mare
 • Fatade case Vaşcău
 • Fatade case Vaslui
 • Fatade case Vatra Dornei
 • Fatade case Vicovu de Sus
 • Fatade case Victoria
 • Fatade case Videle
 • Fatade case Vişeu de Sus
 • Fatade case Vlăhiţa
 • Fatade case Vulcan
 • Fatade case Zalău
 • Fatade case Zărneşti
 • Fatade case Zimnicea
 • Fatade case Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate