Izolație exterioară preț

Prețul unei fațade depinde cel mai mult de tipul și grosimea izolației. Pentru o bună izolare termică, nu montați o izolație mai subțire de 12 cm. Dacă renovați fațada unei clădiri mai vechi, pentru executarea unei izolații mai groase sunt deseori disponibile diverse programe (de exemplu Administrația Fondului pentru Mediu), prin care vă puteți reduce cheltuielile de investiție. Pentru un sistem de fațadă de 12 cm din polistiren veți plăti în jur de 40 lei/m2. Prețul pentru 15 cm de polistiren este 50 lei/m2. Pentru polistiren și mai gros, de 20 cm, prețul unei fațade se situează în jur de 60 lei/m2.

Cui să încredințați montarea unei fațade la casă? Trimiteți o cerere către executanții de fațade din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul izolării fațadei


Prețul izolării fațadei casei. Prețul lucrărilor de izolare a fațadei, pentru un sistem de 16 cm din polistiren.

85 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
100 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Izolație exterioară preț

ALTE PREȚURI PENTRU Fațade case

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Preț termosistem

Prețul termosistemului (lipire cu adeziv polistiren + montare 4 buc. dibluri/mp + 1 rând de masă pe șpaclu +
montare plasă fibră sticlă + 1 rând masă de șpaclu drișcuită), (fără schelă)


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placare cu polistiren

Prețul placării cu polistiren


RON

RON/mp

mp
cerere>

Preț colțar cu plasă

Prețul colțarului cu plasă


RON

RON/ml

ml
cerere>

Plăci de polistiren extrudat XPS

Preț plăci de izolație XPS cu dimensiunea 125 x 60 de diferite grosimi


RON

RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc
cerere>

Plăci de polistiren extrudat EPS

Preț plăci de izolație EPS cu dimensiunea 100 x 50 de diferite grosimi


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Fațada - tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a alege sistemul de fațadă al casei

Fațada protejează clădirea de factorii de mediu nefavorabili, dându-i în același timp un aspect frumos.

Fatada1.1 Informațiile cele mai importante, pe care trebuie să le obțineți înainte de a vă renova fațada casei sunt următoarele:

- obțineți informații de specialitate cu privire la izolația cea mai adecvată pentru casa dumneavoastră;

- interesați-vă cu privire la prețul execuției diferitelor tipuri de fațadă pe metru pătrat;

- alegeți stratul final al fațadei dumneavoastră - consultați-vă în această privință cu un arhitect sau cu un specialist în vopsele;

- aflați, dacă puteți obține o subvenție pentru execuția fațadei

- planificați ca execuția fațadei să fie realizată în perioada anului, în care condițiile de mediu sunt optime pentru acest tip de lucrare (temperatura aerului, precipitațiile, lumina solară).

1.2 Obținerea unei subvenții din Fondul pentru Mediu pentru fațadă – dacă clădirea va avea izolație exterioară

Pentru a obține o subvenție din Fondul pentru Mediu pentru renovarea sau execuția fațadei casei, trebuie să îndepliniți condiția ca sistemul de fațadă să aibă cel puțin 18 cm de izolație termică. Puteți obține o subvenție și dacă imobilul dvs. este deja echipat cu izolație termică și îi adăugați o izolație termică suplimentară.

Fondul pentru Mediu subvenționează până la 20 % din cheltuielile recunoscute ale investiției (dar nu plătește mai mult de 12 EUR/m2). Dacă imobilul dvs. se află în una din zonele care au adoptat Ordonanța privind calitatea aerului, puteți obține chiar și o subvenție de până la 50% din valoarea investiției. Persoanele defavorizate pot obține chiar și un stimulent financiar, în valoare de 100% din costurile recunoscute ale investiției.

Fondul pentru Mediu nu recunoaște toate cheltuielile investiției. Din cheltuielile acceptate fac parte: costul cumpărării și al montării sistemului de fațadă, costul schelelor folosite, eliminarea și nivelarea tencuielii existente, montarea hidroizolației, demontarea pervazurilor vechi ale ferestrelor, prelucrarea obloanelor și cumpărarea și montarea noilor pervazuri ale ferestrelor.

Subvenția nu se poate obține doar pentru un apartament sau un etaj al unui imobil cu mai multe apartamente. Execuția fațadelor este subvenționată doar în cazul imobilelor construite înaintea anului 2003. Imobilele ilegale trebuie să fie legalizate înainte de depunerea cererii de subvenționare.

Cererea de subvenționare se depune la Administrația Fondului pentru Mediu înainte de începerea lucrărilor la fațadă. Execuția trebuie să fie realizată în termen de 9 luni de la primirea subvenției. În același timp, se poate primi și un credit de la Administrația Fondului pentru Mediu.

Beneficiarul subvenției poate fi o persoană fizică (proprietarul imobilului, proprietarul unui etaj al unui imobil, titularul dreptului asupra imobilului sau chiriașul, dacă dispune de acordul scris al proprietarului)

Administrația Fondului pentru Mediu oferă consiliere gratuită și asistență judiciară pentru pregătirea cererii de primire a subvenției.

2. Fațada și izolația exterioară - alegerea executantului

Majoritatea persoanelor se ocupă de execuția fațadei casei o dată sau de două ori în viață. Mulți executanți profită de acest lucru și de lipsa de experiență a clienților, realizând execuții de slabă calitate, nerespectând termenele și comunicând defectuos cu clienții. Deseori, aceștia încheie complet comunicarea cu clienții după finalizarea și achitarea lucrărilor, pentru a nu primi reclamații din cauza defectelor constatate ulterior. Deci, este foarte importantă alegerea unui executant de fațade de încredere. Cel mai bine este să trimiteți lista lucrărilor dorite mai multor firme. După ce le primiți ofertele, faceți o selecție a acestora și rugați executanții aleși să vă trimită un document cu lucrările lor de referință și cu datele de contact ale clienților avuți până la acel moment. Executanții de pe portalul Daibau sunt verificați și testați. Calitatea muncii lor este dovedită de evaluările făcute de către clienții pentru care au lucrat, publicate în profilurile lor. După ce ați ales executantul, semnați neapărat un contract cu el.

3. Tipuri de fațade

3.1 Tipurile cele mai folosite de sisteme de fațadă

3.1.1 Fațada de contact

Majoritatea caselor au fațade de contact, care pot avea straturi subțiri sau groase. Fațada de contact este un sistem de fațadă, care se aplică direct pe zidul portant în mai multe straturi. Stratul final al fațadei de contact este întotdeauna un strat de tencuială, care se poate aplica fie pe zidul portant, fie pe izolația termică. Deci, în acest fel se execută fațadele tencuite izolate sau fațadele tencuite neizolate.

3.1.2 Fațada placată

Fațada placată este un sistem de fațadă, în care zidul portant și stratul final al fațadei sunt separate (între acestea se află o construcție intermediară). Fațadele placate pot fi ventilate (atunci când există aer între zidul portant și stratul final) sau neventilate.

Fațada ventilată

Straturile care alcătuiesc fațada ventilată sunt: zidul portant, plăcile izolatoare autoportante (hidroizolatoare și izolatoare termic și fonic),  un strat de ventilare de minim 4 cm și plăcile exterioare. Zona intermediară de ventilare servește uscării umidității produse prin condensarea aburilor de apă, care se emană din construcție. În timpul verii, acest canal de ventilare ajută la reducerea încălzirii clădirii.

Fațada neventilată

Straturile care alcătuiesc fațada neventilată sunt: zidul portant, izolația și plăcile exterioare. Pentru că plăcile exterioare (din cărămidă, lemn, aluminiu etc.) se află chiar lângă izolație, este important a se alege un material care să respingă apa și să fie permeabil la aburi, pentru ca umiditatea rezultată în urma condensării să nu rămână în stratul izolator.

3.2 Materialele folosite pentru placarea fațadei

3.2.1 Fațada tencuită

Fațadele tencuite se împart în fațade tencuite neizolate (așa-numitele fațade clasice) și fațade tencuite izolate.

Fațadele clasice se întâlnesc cel mai frecvent la casele vechi, declarate monumente istorice. Aceste case necesită fațade rezistente din punct de vedere mecanic, fără izolație termică. Zidurile exterioare ale acestor obiecte nu sunt hidroizolate. Montarea unei izolații termice pe zid, ar împiedica ca acesta ”să respire” și să elimine umiditatea capilară. Tencuiala clasică este alcătuită din trei straturi: un strat aplicat prin pulverizare, un strat de tencuială grosieră și un strat de tencuială fină, înălbit cu vopsea de var sau vopsea de silicat (este important ca vopseaua ”să respire”!). Liantul tencuielii trebuie să fie în mod obligatoriu pe bază de var, ca să faciliteze uscarea zidurilor și pe partea exterioară.

Fațada tencuită izolată este un sistem de fațadă alcătuit din mai multe straturi, în care izolația termică are atât rolul de a proteja termic, cât și de a susține stratul final (mortarul cu rol de adeziv și tencuiala finală). De obicei, se folosesc plăci din polistiren expandat sau lamele din lână minerală. Aceste sisteme de fațadă pot avea straturi subțiri sau groase.

Plăcile izolatoare ale fațadelor cu straturi subțiri sunt lipite și fixate pe zidul portant, iar peste ele se aplică un strat subțire de tencuială cu grosimea de 3-6 mm, în care se incorporează o plasă de armatură din fibre de sticlă. Apoi se aplică o tencuială decorativă subțire cu grosimea de 2 mm. Fațada de contact cu straturi subțiri se execută atât la casele nou construite, cât și pentru reabilitarea unor clădiri vechi, zidite din diferite materiale de construcție.

Fațada de contact cu straturi groase este adecvată mai ales pentru clădirile nou construite. Plăcile izolatoare se fixează pe zidul portant cu ancore suplimentare, care sunt prevăzute cu suporturi pentru plasa din oțel zincat, aplicată peste ancore. Peste această plasă se aplică mai întâi o tencuială pe bază din ciment. După uscarea acestei tencuieli, se aplică tencuiala finală.

3.2.2 Fațada cu panouri decorative din lemn

Lemnul este un material natural și ecologic, care a fost întotdeauna folosit în mediul rural. Ca și material de placare a fațadelor, lemnul prezintă multe avantaje: izolează termic, este un material rezistent și nobil, aportă o senzație de intimitate și este ecologic. Avem la dispoziție mai multe tipuri de lemn, care sunt adecvate pentru placarea fațadelor. Iată cele mai folosite tipuri de lemn: de brad, de pin, de măceș și de stejar. Fațada din lemn facilitează execuții unicate, pentru că avem posibilitatea de a alege între: lemnul masiv și plăcile din lemn prelucrat; profilul; modul de montare (suprapunere, lipire, cu rosturi între șipci...); diferitele moduri de prelucrare a părții exterioare. Lemnul se combină frumos și cu alte materiale (piatra, sticla, tencuiala...). Pentru a împiedica apariția ciupercilor și a mucegaiului, toate fațadele din lemn trebuie să fie ventilate.

3.2.3 Fațada cu panouri decorative vitrate

Fațadele vitrate sunt caracteristice mai ales pentru clădirile de afaceri, dar încep a fi folosite tot mai mult și la clădirile de apartamente. Pe timp de iarnă, camerele interioare ale clădirilor se încălzesc natural prin suprafețele mari din sticlă. Partea proastă este că vara aceste clădiri se pot supraîncălzi. În timpul zilei, fațadele vitrate lasă să intre în spațiile interioare ale clădirilor foarte multă lumină și astfel nevoia de lumină artificială este mai redusă. Fațadele vitrate de calitate se adaptează dinamic la condițiile de lumină și de vreme, echilibrează pierderea de căldură, facilitează aerisirea și altele. Este important ca fațada să faciliteze controlul asupra influenței razelor solare și protecția împotriva supraîncălzirii. Rezultatele optime se obțin prin: alegerea sticlei, a copertinelor și a trapelor de aerisire adecvate. Fațadele vitrate pot avea geamuri simple sau duble (spațiul interior dintre geamuri este umplut cu aer).

3.2.4 Fațada cu panouri decorative din piatră

Piatra masivă a fost utilizată pentru construcții din timpuri imemoriale. La începutul secolului al XX-lea, piatra a început să se folosească pentru execuția fațadelor, sub formă de plăci subțiri. Montarea plăcilor subțiri din piatră se poate face în două feluri. Prima metodă - care este deja depășită- constă în lipirea plăcilor pe zidul portant cu un liant din ciment. A doua metodă – care se folosește la ora actuală – este folosirea acestor plăci pentru execuția unor fațade ventilate. Între pietre și construcția portantă se află construcția interioară și o ”bandă” de aer, care face ca zidul ”să respire” și ca deformările construcției portante să nu apară pe fațadă. Între plăcile din piatră ale fațadelor (care au de regulă grosimea de 3 cm) se află rosturi de dilatate, care facilitează dilatarea plăcilor în cazul creșterii temperaturii și mișcarea lor, atunci când construcția interioară portantă ”respiră”.

3.2.5 Fațada cu panouri decorative din fibră de ciment

Aceste plăci sunt alcătuite din fibre sintetice și un liant din ciment. Ele sunt vopsite în diferite culori și pot fi netede sau ondulate. Structura suprafeței poate fi vizibilă sau acoperită. Plăcile se fixează pe construcția interioară metalică sau din lemn, lipite una de alta sau cu rosturi între ele. Plăcile din fibre de ciment oferă numeroase avantaje: sunt ignifuge, au o durată de viață îndelungată și se întrețin ușor.

3.2.6 Fațada cu panouri decorative din materiale sintetice

Plăcile din materiale sintetice sunt de cele mai multe ori din sticlă acrilică, policarbonat, clorură de polivinil, polistiren și rășină poliesterică nesaturată. Sunt transparente și pot fi vopsite în numeroase culori. Pentru că sunt ușoare, nu îngreunează construcția. Se montează pe construcția interioară, facilitează crearea de modele variate, fiind disponibile sub formă de plăci, benzi și lamele.

3.2.7 Fațada cu panouri decorative din aluminiu

Fațadele din aluminiu sunt realizate cu plăci din aluminiu de tip ”sandwich”, fiind alcătuite din mai multe straturi sintetice și aluminiu. Sunt acoperite cu filme de protecție multistratificate, care protejează fațada de factorii nefavorabili de mediu, cum ar fi: razele UV, ploaia acidă, poluarea industrială și diferite substanțe alcaline. Avantajele oferite de fațadele din aluminiu sunt următoarele: au o rezistență deosebită având în vedere greutatea plăcilor, sunt foarte solide, se prelucrează ușor, sunt rezistente la factorii nefavorabili de mediu, se întrețin ușor și sunt versatile. Se montează pe construcția interioară metalică. Plăcile pot fi combinate și cu alte tipuri de elemente de placare a fațadelor și sunt disponibile în diferite culori.

3.2.8 Fațada cu panouri decorative din cărămidă și fațada cu panouri decorative ceramice

Fațadele din cărămizi ceramice sunt foarte rezistente la factorii nefavorabili de mediu și se întrețin ușor. Montarea lor poate fi vizibilă sau nu. Nu sunt foarte des întâlnite la noi. Se folosesc mai ales în zonele cu precipitații frecvente și ierni blânde, de exemplu, în Marea Britanie și în Japonia.

4. Procedura de execuție a unei fațade de contact

Pentru a obține un rezultat de calitate, o funcționare corectă și un aspect final frumos este foarte important, ca fațada să fie executată cu profesionalism. Factorii cei mai importanți sunt următorii:

4.1 Condițiile climaterice optime

Una dintre condițiile importante, care trebuie a fi îndeplinite pentru executarea unei fațade de calitate, este ca lucrările să nu se realizeze atunci când, ziua sau noaptea, temperatura aerului scade sub 5 °C. De asemenea, nu se recomandă executarea fațadei la lumina directă a soarelui și nici pe timp de ploaie și vânt puternic.

4.2 Suprafața portantă adecvată

Suprafața pe care se lipește sistemul de fațadă trebuie să fie foarte netedă. Pe o lungime de 4 metri, aceasta poate prezenta diferențe de nivel de cel mult 1 cm. Atunci când se aplică adezivul, suprafața de bază nu trebuie să fie umedă. În cazul construcțiilor noi, se recomandă ca suprafața de bază din beton să se fi uscat cel puțin 1 lună înainte de începerea lucrărilor la fațadă. În caz contrar, pe fațadă pot apărea crăpături și diferențe de culoare.

4.3 Aplicarea adezivului

Pentru a împiedica execuția unei izolații de proastă calitate și circularea aerului în timpul placării zidurilor din cărămidă sau beton, adezivul se aplică pe marginile plăcilor izolatoare. Trebuie să se aplice un strat de adeziv cu lățimea de 5 cm și cu grosimea de maxim 2 cm. Atunci când izolația se lipește pe o suprafață netedă, adezivul trebuie să aibă grosimea de 1 cm și să se aplice pe întreaga suprafață a plăcilor izolatoare. Plăcile trebuie să fie montate imediat pe zid, pentru ca adezivul să nu se usuce prea rapid, pentru că astfel plăcile vor fi prost lipite.

4.4 Montarea plăcilor izolatoare

Este foarte important ca plăcile izolatoare să fie montate cât mai lipite una de alta. În cazul în care apar rosturi între plăci, acestea trebuie să fie umplute cu polistiren expandat.

4.5 Montarea ferestrelor, a pervazurilor și a altor accesorii

Mobilierul clădirii și elementele aferente trebuie să fie montate cu profesionalism și în conformitate cu toate reglementările, pentru a nu apărea zone de pierdere a căldurii.

4.6 Balcoane izolate

Zonele de pierdere a căldurii apar de cele mai multe ori atunci când se execută fațadele în zona balcoanelor neizolate. Astfel, pe clădire se formează condens pe suprafețele prin care se pierde căldura, putând apărea și mucegaiul.

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Izolare termică a unui perete de camera la bloc

Bună ziua,

Solicit o lucrare de izolare termică a exteriorului unui perete de aproximativ 15 m2 la etajul doi a unui bloc P+4 etaje
Doresc o oferta completa cu materiale și manopera inclusă.

Mulțumesc 1304.1 RON la 2173.5 RON

........

Izolatie casa

Bună ziua,

Casa din bca constructie noua, vreau sa o izolez cu polistiren de 10cm, adeziv plasa adeziv si driscuit , fara decorativa. Inaltimea casei la coama 7m. Peretii sunt drepti.

Mulțumesc 15649.2 RON la 26082 RON

........

Reparație fațadă

Bună ziua,

Casa, două fațade. Există proiect.
Caut un executant. Sunt două fațade, parter etaj
Trebuie decopertat tencuiala veche, curățarea și spălarea rosturilor,refacerea00 tencuielii exterioare, termoizolație la pereți cu vată minerală, repararea fisurilor din soclu, și refacere tencuială soclu, 37 mp, vopsitorie exterior.

Mulțumesc 7824.6 RON la 13041 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Aplicare decorativă fațada bloc, 60m x 12m
Fațade case, Ploieşti

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Acoperit 4 tevi exterioare cu polistiren- 15mx40cm, 4 x (15mx40cm)
Fațade case, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Reparatie fatada, 300 MP
Fațade case, Rupea

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Izolare exterior etaj 1, 100mp
Fațade case, Sibiu

7824.6 RON la 13041 RON

Prețul, Izolare vata bazaltica, 285 mp
Fațade case, Curtici

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Placare cu polistiren, 120mp
Fațade case, Manga

9128.7 RON la 15214.5 RON

Prețul, Placat casa, Mai multe informații prin telefon, nu știu exact suprafața
Fațade case, Davideşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Fatada la o vila, 500 m2
Fațade case, Bucureşti

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Placare exterior cu polistiren plus decorativa, 100 m2
Fațade case, Hulubeşti

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Reparatii Fatada 740 mp, 740 mp
Fațade case, Agigea

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Fațada case, 150 mp
Fațade case, Cernavodă

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Izolatie exterioara casa+imprejmuire+terasare exterioara, 200 mp
Fațade case, Sinaia

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Izolatie cu vata bazaltica interior, 33 mp
Fațade case, Şag

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Fațade case, 35 mp
Fațade case, Cluj-Napoca

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Izolatie exterioara cu polistiren - Asociația de proprietari, cca 2000 mp
Fațade case, Mangalia

30429 RON la 50715 RON

Prețul, Ofertă izolare casa, Aproximativ 150m2
Fațade case, Bârlad

3912.3 RON la 6520.5 RON

Prețul, Termosistem si finisaje fatada, 300 mp
Fațade case, Cojocna

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Termoizolare casa, 80-85 mp
Fațade case, Trăisteni

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Aplicare adezivi, plasa de armare, acoperire de bază, 350 - 400 m2
Fațade case, Cluj-Napoca

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Anvelopare fatada casa, 150 m2
Fațade case, Bucureşti

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Fațadă casă, cca 120 mp
Fațade case, Şorogari

9128.7 RON la 15214.5 RON

Prețul, Termosistem fatada cu decorativa, 200mp
Fațade case, Călimăneşti

15649.2 RON la 26082 RON

Prețul, Fațadă casă, 190 mp
Fațade case, Giurgiu

14779.8 RON la 24633 RON

Prețul, Aplicare decorativa, 330
Fațade case, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Execuție fațadă, 185mp
Fațade case, Lipia

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Izolatie exterioara, 40mp
Fațade case, Iaşi

3129.84 RON la 5216.4 RON

Prețul, Montaj vata si decorativa, 380mp
Fațade case, Manolache

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Izolatie polistiren, fatada tencuiala decorativa 10 -15 cm, 200mp
Fațade case, Câmpulung Moldovenesc

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Termosistem, decorativa, 430mp
Fațade case, Dumbrăviţa

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Izolare termica casa cu un etaj, 300-350mp
Fațade case, Braşov

14345.1 RON la 23908.5 RON

Prețul, Tencuiala decorativa, aprox 300m2
Fațade case, Horodnic de Jos

3912.3 RON la 6520.5 RON

Prețul, Vopsire fațada casa, 520 mp
Fațade case, Drobeta-Turnu Severin

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Fațada placare cu polistiren, 280 mp
Fațade case, Reşiţa

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Ofertă reabilitare terminca bloc cu 10 etaje, 3 scari, 4 apartamente pe etaj, cca 5620 mp
Fațade case, Bucureşti

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Reparatii fatada,glafuri, decorativa ., 120mp
Fațade case, Câmpulung Moldovenesc

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Izolare polistiren 12 cm, Suprafata variabila , in jur de 120 mp.
Fațade case, Cluj-Napoca

8694 RON la 14490 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Fațade case lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2198+ FIRME PENTRU Fațade case
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Fațade case?

 • Fațade case Bucureşti
 • Fațade case Cluj-Napoca
 • Fațade case Constanţa
 • Fațade case Dumbrăveni
 • Fațade case Iaşi
 • Fațade case Timişoara
 • Fațade case Alba Iulia
 • Fațade case Arad
 • Fațade case Bacău
 • Fațade case Baia Mare
 • Fațade case Bârlad
 • Fațade case Bistriţa
 • Fațade case Botoşani
 • Fațade case Brăila
 • Fațade case Braşov
 • Fațade case Buzău
 • Fațade case Călăraşi
 • Fațade case Craiova
 • Fațade case Deva
 • Fațade case Drobeta-Turnu Severin
 • Fațade case Focşani
 • Fațade case Galaţi
 • Fațade case Giurgiu
 • Fațade case Hunedoara
 • Fațade case Mediaş
 • Fațade case Oradea
 • Fațade case Piatra-Neamţ
 • Fațade case Piteşti
 • Fațade case Ploieşti
 • Fațade case Râmnicu Vâlcea
 • Fațade case Reşiţa
 • Fațade case Roman
 • Fațade case Satu Mare
 • Fațade case Sfântu Gheorghe
 • Fațade case Sibiu
 • Fațade case Slatina
 • Fațade case Slobozia
 • Fațade case Suceava
 • Fațade case Târgovişte
 • Fațade case Târgu Jiu
 • Fațade case Târgu Mureş
 • Fațade case Tulcea
 • Fațade case Turda
 • Fațade case Vaslui
 • Fațade case Zalău
 • Fațade case Abrud
 • Fațade case Adjud
 • Fațade case Agnita
 • Fațade case Aiud
 • Fațade case Aleşd
 • Fațade case Alexandria
 • Fațade case Amara
 • Fațade case Anina
 • Fațade case Aninoasa
 • Fațade case Ardud
 • Fațade case Avrig
 • Fațade case Azuga
 • Fațade case Babadag
 • Fațade case Baia de Aramă
 • Fațade case Baia de Arieş
 • Fațade case Baia Sprie
 • Fațade case Băile Govora
 • Fațade case Băile Herculane
 • Fațade case Băile Olăneşti
 • Fațade case Băile Tuşnad
 • Fațade case Băileşti
 • Fațade case Bălan
 • Fațade case Bălceşti
 • Fațade case Balş
 • Fațade case Băneasa
 • Fațade case Baraolt
 • Fațade case Bechet
 • Fațade case Beclean
 • Fațade case Beiuş
 • Fațade case Berbeşti
 • Fațade case Bereşti
 • Fațade case Bicaz
 • Fațade case Blaj
 • Fațade case Bocşa
 • Fațade case Boldeşti-Scăeni
 • Fațade case Bolintin-Vale
 • Fațade case Borşa
 • Fațade case Borsec
 • Fațade case Brad
 • Fațade case Bran
 • Fațade case Breaza
 • Fațade case Brezoi
 • Fațade case Broşteni
 • Fațade case Bucecea
 • Fațade case Budeşti
 • Fațade case Buhuşi
 • Fațade case Bumbeşti-Jiu
 • Fațade case Buşteni
 • Fațade case Buziaş
 • Fațade case Cajvana
 • Fațade case Calafat
 • Fațade case Călan
 • Fațade case Călimăneşti
 • Fațade case Câmpeni
 • Fațade case Câmpia Turzii
 • Fațade case Câmpina
 • Fațade case Câmpulung
 • Fațade case Câmpulung Moldovenesc
 • Fațade case Caracal
 • Fațade case Caransebeş
 • Fațade case Carei
 • Fațade case Cavnic
 • Fațade case Căzăneşti
 • Fațade case Cehu Silvaniei
 • Fațade case Cernavodă
 • Fațade case Chişineu-Criş
 • Fațade case Ciacova
 • Fațade case Cisnădie
 • Fațade case Codlea
 • Fațade case Comăneşti
 • Fațade case Comarnic
 • Fațade case Copşa Mică
 • Fațade case Corabia
 • Fațade case Costeşti
 • Fațade case Covasna
 • Fațade case Cristuru Secuiesc
 • Fațade case Cugir
 • Fațade case Curtea de Argeş
 • Fațade case Curtici
 • Fațade case Dăbuleni
 • Fațade case Darabani
 • Fațade case Dărmăneşti
 • Fațade case Dej
 • Fațade case Deta
 • Fațade case Dolhasca
 • Fațade case Dorohoi
 • Fațade case Drăgăneşti
 • Fațade case Drăgăneşti-Olt
 • Fațade case Drăgăşani
 • Fațade case Dragomireşti
 • Fațade case Eforie
 • Fațade case Făgăraş
 • Fațade case Făget
 • Fațade case Fălticeni
 • Fațade case Făurei
 • Fațade case Feteşti
 • Fațade case Fieni
 • Fațade case Fierbinţi-Târg
 • Fațade case Filiaşi
 • Fațade case Flămânzi
 • Fațade case Frasin
 • Fațade case Fundulea
 • Fațade case Găeşti
 • Fațade case Gătaia
 • Fațade case Geoagiu
 • Fațade case Gheorgheni
 • Fațade case Gherla
 • Fațade case Ghimbav
 • Fațade case Gura Humorului
 • Fațade case Hârlău
 • Fațade case Hârşova
 • Fațade case Haţeg
 • Fațade case Horezu
 • Fațade case Huedin
 • Fațade case Huşi
 • Fațade case Ianca
 • Fațade case Iernut
 • Fațade case Ineu
 • Fațade case Însurăţei
 • Fațade case Întorsura Buzăului
 • Fațade case Isaccea
 • Fațade case Jibou
 • Fațade case Lehliu-Gară
 • Fațade case Lipova
 • Fațade case Liteni
 • Fațade case Livada
 • Fațade case Luduş
 • Fațade case Lugoj
 • Fațade case Lupeni
 • Fațade case Mangalia
 • Fațade case Mărăşeşti
 • Fațade case Marghita
 • Fațade case Medgidia
 • Fațade case Miercurea Nirajului
 • Fațade case Miercurea Sibiului
 • Fațade case Miercurea-Ciuc
 • Fațade case Mihăileşti
 • Fațade case Milişăuţi
 • Fațade case Mioveni
 • Fațade case Mizil
 • Fațade case Moineşti
 • Fațade case Moldova Nouă
 • Fațade case Moreni
 • Fațade case Motru
 • Fațade case Murfatlar
 • Fațade case Murgeni
 • Fațade case Nădlac
 • Fațade case Năsăud
 • Fațade case Năvodari
 • Fațade case Negreşti
 • Fațade case Negreşti-Oaş
 • Fațade case Negru Vodă
 • Fațade case Nehoiu
 • Fațade case Novaci
 • Fațade case Nucet
 • Fațade case Ocna Mureş
 • Fațade case Ocna Sibiului
 • Fațade case Ocnele Mari
 • Fațade case Odobeşti
 • Fațade case Odorheiu Secuiesc
 • Fațade case Olteniţa
 • Fațade case Oneşti
 • Fațade case Orăştie
 • Fațade case Oraviţa
 • Fațade case Orşova
 • Fațade case Oţelu Roşu
 • Fațade case Ovidiu
 • Fațade case Panciu
 • Fațade case Pâncota
 • Fațade case Paşcani
 • Fațade case Pătârlagele
 • Fațade case Pecica
 • Fațade case Petrila
 • Fațade case Petroşani
 • Fațade case Piatra-Olt
 • Fațade case Plopeni
 • Fațade case Podu Iloaiei
 • Fațade case Pogoanele
 • Fațade case Potcoava
 • Fațade case Predeal
 • Fațade case Pucioasa
 • Fațade case Răcari
 • Fațade case Rădăuţi
 • Fațade case Râmnicu Sărat
 • Fațade case Râşnov
 • Fațade case Recaş
 • Fațade case Reghin
 • Fațade case Roşiori de Vede
 • Fațade case Rovinari
 • Fațade case Roznov
 • Fațade case Rupea
 • Fațade case Săcele
 • Fațade case Săcueni
 • Fațade case Salcea
 • Fațade case Sălişte
 • Fațade case Săliştea de Sus
 • Fațade case Salonta
 • Fațade case Sângeorgiu de Pădure
 • Fațade case Sângeorz-Băi
 • Fațade case Sânnicolau Mare
 • Fațade case Sântana
 • Fațade case Sărmaşu
 • Fațade case Săveni
 • Fațade case Scorniceşti
 • Fațade case Sebeş
 • Fațade case Sebiş
 • Fațade case Segarcea
 • Fațade case Seini
 • Fațade case Sighetu Marmaţiei
 • Fațade case Sighişoara
 • Fațade case Simeria
 • Fațade case Şimleu Silvaniei
 • Fațade case Sinaia
 • Fațade case Siret
 • Fațade case Slănic
 • Fațade case Slănic-Moldova
 • Fațade case Solca
 • Fațade case Şomcuta Mare
 • Fațade case Sovata
 • Fațade case Ştefăneşti
 • Fațade case Ştefăneşti
 • Fațade case Ştei
 • Fațade case Strehaia
 • Fațade case Sulina
 • Fațade case Tălmaciu
 • Fațade case Ţăndărei
 • Fațade case Târgu Bujor
 • Fațade case Târgu Cărbuneşti
 • Fațade case Târgu Frumos
 • Fațade case Târgu Lăpuş
 • Fațade case Târgu Neamţ
 • Fațade case Târgu Ocna
 • Fațade case Târgu Secuiesc
 • Fațade case Târnăveni
 • Fațade case Tăşnad
 • Fațade case Tăuţii-Măgherăuş
 • Fațade case Techirghiol
 • Fațade case Tecuci
 • Fațade case Teiuş
 • Fațade case Ţicleni
 • Fațade case Tismana
 • Fațade case Titu
 • Fațade case Topliţa
 • Fațade case Topoloveni
 • Fațade case Turceni
 • Fațade case Turnu Măgurele
 • Fațade case Ulmeni
 • Fațade case Ungheni
 • Fațade case Uricani
 • Fațade case Urlaţi
 • Fațade case Urziceni
 • Fațade case Valea lui Mihai
 • Fațade case Vălenii de Munte
 • Fațade case Vânju Mare
 • Fațade case Vaşcău
 • Fațade case Vatra Dornei
 • Fațade case Vicovu de Sus
 • Fațade case Victoria
 • Fațade case Videle
 • Fațade case Vişeu de Sus
 • Fațade case Vlăhiţa
 • Fațade case Vulcan
 • Fațade case Zărneşti
 • Fațade case Zimnicea
 • Fațade case Zlatna