Izolatie exterioara pret

Prețul unei fațade depinde cel mai mult de tipul și grosimea izolației. Pentru o bună izolare termică, nu montați o izolație mai subțire de 12 cm. Dacă renovați fațada unei clădiri mai vechi, pentru executarea unei izolații mai groase sunt deseori disponibile diverse programe (de exemplu Administrația Fondului pentru Mediu), prin care vă puteți reduce cheltuielile de investiție. Pentru un sistem de fațadă de 12 cm din polistiren veți plăti în jur de 40 lei/m2. Prețul pentru 15 cm de polistiren este 50 lei/m2. Pentru polistiren și mai gros, de 20 cm, prețul unei fațade se situează în jur de 60 lei/m2. 155.

Cui să încredințați montarea unei fațade la casă? Trimiteți o cerere către executanții de fațade din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL IZOLĂRII FAȚADEI


Prețul izolării fațadei casei. Prețul lucrărilor de izolare a fațadei, pentru un sistem de 16 cm din polistiren.

85 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
100 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Izolatie exterioara pret

ALTE PREȚURI PENTRU FATADE CASE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Preț termosistem

Prețul termosistemului (lipire cu adeziv polistiren + montare 4 buc. dibluri/mp + 1 rând de masa pe șpaclu +
montare plasa fibra sticla + 1 rând masă de șpaclu drișcuită), (fără schelă)


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placare cu polistiren

Prețul placării cu polistiren


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul colțarului cu plasă

Prețul colțarului cu plasă


RON

RON/ml

ml
cerere>

Plăci de izolație XPS


RON

RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc
cerere>

Plăci de izolare EPS


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Fațada - tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a alege sistemul de fațadă al casei

Fațada protejează clădirea de factorii de mediu nefavorabili, dându-i în același timp un aspect frumos.

Fatada1.1 Informațiile cele mai importante, pe care trebuie să le obțineți înainte de a vă renova fațada casei sunt următoarele:

- obțineți informații de specialitate cu privire la izolația cea mai adecvată pentru casa dumneavoastră;

- interesați-vă cu privire la prețul execuției diferitelor tipuri de fațadă pe metru pătrat;

- alegeți stratul final al fațadei dumneavoastră - consultați-vă în această privință cu un arhitect sau cu un specialist în vopsele;

- aflați, dacă puteți obține o subvenție pentru execuția fațadei

- planificați ca execuția fațadei să fie realizată în perioada anului, în care condițiile de mediu sunt optime pentru acest tip de lucrare (temperatura aerului, precipitațiile, lumina solară).

1.2 Obținerea unei subvenții din Fondul pentru Mediu pentru fațadă – dacă clădirea va avea izolație exterioară

Pentru a obține o subvenție din Fondul pentru Mediu pentru renovarea sau execuția fațadei casei, trebuie să îndepliniți condiția ca sistemul de fațadă să aibă cel puțin 18 cm de izolație termică. Puteți obține o subvenție și dacă imobilul dvs. este deja echipat cu izolație termică și îi adăugați o izolație termică suplimentară.

Fondul pentru Mediu subvenționează până la 20 % din cheltuielile recunoscute ale investiției (dar nu plătește mai mult de 12 EUR/m2). Dacă imobilul dvs. se află în una din zonele care au adoptat Ordonanța privind calitatea aerului, puteți obține chiar și o subvenție de până la 50% din valoarea investiției. Persoanele defavorizate pot obține chiar și un stimulent financiar, în valoare de 100% din costurile recunoscute ale investiției.

Fondul pentru Mediu nu recunoaște toate cheltuielile investiției. Din cheltuielile acceptate fac parte: costul cumpărării și al montării sistemului de fațadă, costul schelelor folosite, eliminarea și nivelarea tencuielii existente, montarea hidroizolației, demontarea pervazurilor vechi ale ferestrelor, prelucrarea obloanelor și cumpărarea și montarea noilor pervazuri ale ferestrelor.

Subvenția nu se poate obține doar pentru un apartament sau un etaj al unui imobil cu mai multe apartamente. Execuția fațadelor este subvenționată doar în cazul imobilelor construite înaintea anului 2003. Imobilele ilegale trebuie să fie legalizate înainte de depunerea cererii de subvenționare.

Cererea de subvenționare se depune la Administrația Fondului pentru Mediu înainte de începerea lucrărilor la fațadă. Execuția trebuie să fie realizată în termen de 9 luni de la primirea subvenției. În același timp, se poate primi și un credit de la Administrația Fondului pentru Mediu.

Beneficiarul subvenției poate fi o persoană fizică (proprietarul imobilului, proprietarul unui etaj al unui imobil, titularul dreptului asupra imobilului sau chiriașul, dacă dispune de acordul scris al proprietarului)

Administrația Fondului pentru Mediu oferă consiliere gratuită și asistență judiciară pentru pregătirea cererii de primire a subvenției.

2. Fațada și izolația exterioară - alegerea executantului

Majoritatea persoanelor se ocupă de execuția fațadei casei o dată sau de două ori în viață. Mulți executanți profită de acest lucru și de lipsa de experiență a clienților, realizând execuții de slabă calitate, nerespectând termenele și comunicând defectuos cu clienții. Deseori, aceștia încheie complet comunicarea cu clienții după finalizarea și achitarea lucrărilor, pentru a nu primi reclamații din cauza defectelor constatate ulterior. Deci, este foarte importantă alegerea unui executant de fațade de încredere. Cel mai bine este să trimiteți lista lucrărilor dorite mai multor firme. După ce le primiți ofertele, faceți o selecție a acestora și rugați executanții aleși să vă trimită un document cu lucrările lor de referință și cu datele de contact ale clienților avuți până la acel moment. Executanții de pe portalul Daibau sunt verificați și testați. Calitatea muncii lor este dovedită de evaluările făcute de către clienții pentru care au lucrat, publicate în profilurile lor. După ce ați ales executantul, semnați neapărat un contract cu el.

3. Tipuri de fațade

3.1 Tipurile cele mai folosite de sisteme de fațadă

3.1.1 Fațada de contact

Majoritatea caselor au fațade de contact, care pot avea straturi subțiri sau groase. Fațada de contact este un sistem de fațadă, care se aplică direct pe zidul portant în mai multe straturi. Stratul final al fațadei de contact este întotdeauna un strat de tencuială, care se poate aplica fie pe zidul portant, fie pe izolația termică. Deci, în acest fel se execută fațadele tencuite izolate sau fațadele tencuite neizolate.

3.1.2 Fațada placată

Fațada placată este un sistem de fațadă, în care zidul portant și stratul final al fațadei sunt separate (între acestea se află o construcție intermediară). Fațadele placate pot fi ventilate (atunci când există aer între zidul portant și stratul final) sau neventilate.

Fațada ventilată

Straturile care alcătuiesc fațada ventilată sunt: zidul portant, plăcile izolatoare autoportante (hidroizolatoare și izolatoare termic și fonic),  un strat de ventilare de minim 4 cm și plăcile exterioare. Zona intermediară de ventilare servește uscării umidității produse prin condensarea aburilor de apă, care se emană din construcție. În timpul verii, acest canal de ventilare ajută la reducerea încălzirii clădirii.

Fațada neventilată

Straturile care alcătuiesc fațada neventilată sunt: zidul portant, izolația și plăcile exterioare. Pentru că plăcile exterioare (din cărămidă, lemn, aluminiu etc.) se află chiar lângă izolație, este important a se alege un material care să respingă apa și să fie permeabil la aburi, pentru ca umiditatea rezultată în urma condensării să nu rămână în stratul izolator.

3.2 Materialele folosite pentru placarea fațadei

3.2.1 Fațada tencuită

Fațadele tencuite se împart în fațade tencuite neizolate (așa-numitele fațade clasice) și fațade tencuite izolate.

Fațadele clasice se întâlnesc cel mai frecvent la casele vechi, declarate monumente istorice. Aceste case necesită fațade rezistente din punct de vedere mecanic, fără izolație termică. Zidurile exterioare ale acestor obiecte nu sunt hidroizolate. Montarea unei izolații termice pe zid, ar împiedica ca acesta ”să respire” și să elimine umiditatea capilară. Tencuiala clasică este alcătuită din trei straturi: un strat aplicat prin pulverizare, un strat de tencuială grosieră și un strat de tencuială fină, înălbit cu vopsea de var sau vopsea de silicat (este important ca vopseaua ”să respire”!). Liantul tencuielii trebuie să fie în mod obligatoriu pe bază de var, ca să faciliteze uscarea zidurilor și pe partea exterioară.

Fațada tencuită izolată este un sistem de fațadă alcătuit din mai multe straturi, în care izolația termică are atât rolul de a proteja termic, cât și de a susține stratul final (mortarul cu rol de adeziv și tencuiala finală). De obicei, se folosesc plăci din polistiren expandat sau lamele din lână minerală. Aceste sisteme de fațadă pot avea straturi subțiri sau groase.

Plăcile izolatoare ale fațadelor cu straturi subțiri sunt lipite și fixate pe zidul portant, iar peste ele se aplică un strat subțire de tencuială cu grosimea de 3-6 mm, în care se incorporează o plasă de armatură din fibre de sticlă. Apoi se aplică o tencuială decorativă subțire cu grosimea de 2 mm. Fațada de contact cu straturi subțiri se execută atât la casele nou construite, cât și pentru reabilitarea unor clădiri vechi, zidite din diferite materiale de construcție.

Fațada de contact cu straturi groase este adecvată mai ales pentru clădirile nou construite. Plăcile izolatoare se fixează pe zidul portant cu ancore suplimentare, care sunt prevăzute cu suporturi pentru plasa din oțel zincat, aplicată peste ancore. Peste această plasă se aplică mai întâi o tencuială pe bază din ciment. După uscarea acestei tencuieli, se aplică tencuiala finală.

3.2.2 Fațada cu panouri decorative din lemn

Lemnul este un material natural și ecologic, care a fost întotdeauna folosit în mediul rural. Ca și material de placare a fațadelor, lemnul prezintă multe avantaje: izolează termic, este un material rezistent și nobil, aportă o senzație de intimitate și este ecologic. Avem la dispoziție mai multe tipuri de lemn, care sunt adecvate pentru placarea fațadelor. Iată cele mai folosite tipuri de lemn: de brad, de pin, de măceș și de stejar. Fațada din lemn facilitează execuții unicate, pentru că avem posibilitatea de a alege între: lemnul masiv și plăcile din lemn prelucrat; profilul; modul de montare (suprapunere, lipire, cu rosturi între șipci...); diferitele moduri de prelucrare a părții exterioare. Lemnul se combină frumos și cu alte materiale (piatra, sticla, tencuiala...). Pentru a împiedica apariția ciupercilor și a mucegaiului, toate fațadele din lemn trebuie să fie ventilate.

3.2.3 Fațada cu panouri decorative vitrate

Fațadele vitrate sunt caracteristice mai ales pentru clădirile de afaceri, dar încep a fi folosite tot mai mult și la clădirile de apartamente. Pe timp de iarnă, camerele interioare ale clădirilor se încălzesc natural prin suprafețele mari din sticlă. Partea proastă este că vara aceste clădiri se pot supraîncălzi. În timpul zilei, fațadele vitrate lasă să intre în spațiile interioare ale clădirilor foarte multă lumină și astfel nevoia de lumină artificială este mai redusă. Fațadele vitrate de calitate se adaptează dinamic la condițiile de lumină și de vreme, echilibrează pierderea de căldură, facilitează aerisirea și altele. Este important ca fațada să faciliteze controlul asupra influenței razelor solare și protecția împotriva supraîncălzirii. Rezultatele optime se obțin prin: alegerea sticlei, a copertinelor și a trapelor de aerisire adecvate. Fațadele vitrate pot avea geamuri simple sau duble (spațiul interior dintre geamuri este umplut cu aer).

3.2.4 Fațada cu panouri decorative din piatră

Piatra masivă a fost utilizată pentru construcții din timpuri imemoriale. La începutul secolului al XX-lea, piatra a început să se folosească pentru execuția fațadelor, sub formă de plăci subțiri. Montarea plăcilor subțiri din piatră se poate face în două feluri. Prima metodă - care este deja depășită- constă în lipirea plăcilor pe zidul portant cu un liant din ciment. A doua metodă – care se folosește la ora actuală – este folosirea acestor plăci pentru execuția unor fațade ventilate. Între pietre și construcția portantă se află construcția interioară și o ”bandă” de aer, care face ca zidul ”să respire” și ca deformările construcției portante să nu apară pe fațadă. Între plăcile din piatră ale fațadelor (care au de regulă grosimea de 3 cm) se află rosturi de dilatate, care facilitează dilatarea plăcilor în cazul creșterii temperaturii și mișcarea lor, atunci când construcția interioară portantă ”respiră”.

3.2.5 Fațada cu panouri decorative din fibră de ciment

Aceste plăci sunt alcătuite din fibre sintetice și un liant din ciment. Ele sunt vopsite în diferite culori și pot fi netede sau ondulate. Structura suprafeței poate fi vizibilă sau acoperită. Plăcile se fixează pe construcția interioară metalică sau din lemn, lipite una de alta sau cu rosturi între ele. Plăcile din fibre de ciment oferă numeroase avantaje: sunt ignifuge, au o durată de viață îndelungată și se întrețin ușor.

3.2.6 Fațada cu panouri decorative din materiale sintetice

Plăcile din materiale sintetice sunt de cele mai multe ori din sticlă acrilică, policarbonat, clorură de polivinil, polistiren și rășină poliesterică nesaturată. Sunt transparente și pot fi vopsite în numeroase culori. Pentru că sunt ușoare, nu îngreunează construcția. Se montează pe construcția interioară, facilitează crearea de modele variate, fiind disponibile sub formă de plăci, benzi și lamele.

3.2.7 Fațada cu panouri decorative din aluminiu

Fațadele din aluminiu sunt realizate cu plăci din aluminiu de tip ”sandwich”, fiind alcătuite din mai multe straturi sintetice și aluminiu. Sunt acoperite cu filme de protecție multistratificate, care protejează fațada de factorii nefavorabili de mediu, cum ar fi: razele UV, ploaia acidă, poluarea industrială și diferite substanțe alcaline. Avantajele oferite de fațadele din aluminiu sunt următoarele: au o rezistență deosebită având în vedere greutatea plăcilor, sunt foarte solide, se prelucrează ușor, sunt rezistente la factorii nefavorabili de mediu, se întrețin ușor și sunt versatile. Se montează pe construcția interioară metalică. Plăcile pot fi combinate și cu alte tipuri de elemente de placare a fațadelor și sunt disponibile în diferite culori.

3.2.8 Fațada cu panouri decorative din cărămidă și fațada cu panouri decorative ceramice

Fațadele din cărămizi ceramice sunt foarte rezistente la factorii nefavorabili de mediu și se întrețin ușor. Montarea lor poate fi vizibilă sau nu. Nu sunt foarte des întâlnite la noi. Se folosesc mai ales în zonele cu precipitații frecvente și ierni blânde, de exemplu, în Marea Britanie și în Japonia.

4. Procedura de execuție a unei fațade de contact

Pentru a obține un rezultat de calitate, o funcționare corectă și un aspect final frumos este foarte important, ca fațada să fie executată cu profesionalism. Factorii cei mai importanți sunt următorii:

4.1 Condițiile climaterice optime

Una dintre condițiile importante, care trebuie a fi îndeplinite pentru executarea unei fațade de calitate, este ca lucrările să nu se realizeze atunci când, ziua sau noaptea, temperatura aerului scade sub 5 °C. De asemenea, nu se recomandă executarea fațadei la lumina directă a soarelui și nici pe timp de ploaie și vânt puternic.

4.2 Suprafața portantă adecvată

Suprafața pe care se lipește sistemul de fațadă trebuie să fie foarte netedă. Pe o lungime de 4 metri, aceasta poate prezenta diferențe de nivel de cel mult 1 cm. Atunci când se aplică adezivul, suprafața de bază nu trebuie să fie umedă. În cazul construcțiilor noi, se recomandă ca suprafața de bază din beton să se fi uscat cel puțin 1 lună înainte de începerea lucrărilor la fațadă. În caz contrar, pe fațadă pot apărea crăpături și diferențe de culoare.

4.3 Aplicarea adezivului

Pentru a împiedica execuția unei izolații de proastă calitate și circularea aerului în timpul placării zidurilor din cărămidă sau beton, adezivul se aplică pe marginile plăcilor izolatoare. Trebuie să se aplice un strat de adeziv cu lățimea de 5 cm și cu grosimea de maxim 2 cm. Atunci când izolația se lipește pe o suprafață netedă, adezivul trebuie să aibă grosimea de 1 cm și să se aplice pe întreaga suprafață a plăcilor izolatoare. Plăcile trebuie să fie montate imediat pe zid, pentru ca adezivul să nu se usuce prea rapid, pentru că astfel plăcile vor fi prost lipite.

4.4 Montarea plăcilor izolatoare

Este foarte important ca plăcile izolatoare să fie montate cât mai lipite una de alta. În cazul în care apar rosturi între plăci, acestea trebuie să fie umplute cu polistiren expandat.

4.5 Montarea ferestrelor, a pervazurilor și a altor accesorii

Mobilierul clădirii și elementele aferente trebuie să fie montate cu profesionalism și în conformitate cu toate reglementările, pentru a nu apărea zone de pierdere a căldurii.

4.6 Balcoane izolate

Zonele de pierdere a căldurii apar de cele mai multe ori atunci când se execută fațadele în zona balcoanelor neizolate. Astfel, pe clădire se formează condens pe suprafețele prin care se pierde căldura, putând apărea și mucegaiul.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂREPARATII INFILTRATII CLADIRE SEDIU BIROURI

Obiectul cererii de oferta
In prezent un perete interior al cladiriii prezinta infiltratii de apa datorate izlolatiei exterioare care s-a degradat.Se propune spre executie refacerea reparatia peretelui exterior si interior unde au avut loc infiltratii:
- Demontari/decopertari zonele afectate de umezeala-sort tabla,tencuiala veche,etc
- Termosistem-amorsa,placare cu polistiren extrudat 3 cm grosime,aplicare plasa armare,dibluri ciuperca,adeziv grosier,adeziv finisaj(tinci), vopsea lavabila exterior 21 mp
- Reparatii cu tabla zincata (zona acoperis),modificare burlan scurgere
- Reparatii cu glet si vopsea lavabila alba in biroul afectat
- Evacuare deseuri,protectia spatiului de lucru , curatenie generala,etc
3477.6 4.83 la 5796 RON


........

MATERIALE FATADA SI MANOPERA

Bună ziua,

Am nevoie de fatada casa doua laturi la strada(L6m,H6m,) Materiale fatada si manopera.

Mulțumesc 3912.3 4.83 la 6520.5 RON


........

TENCUIALA DECORATIVA

Bună ziua.

Dat cu tencuiala decorativa 160 de m2 la o casa in zona Iris.

Mulțumesc 6955.2 4.83 la 11592 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, IZOLAȚIE EXTERIOR APARTAMENT, 30M2
Fatade case, Constanţa

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, IZOLATIE EXTERIOARA CU POLISTIREN DE 10 CM CASA CU ETAJ, 150 MP
Fatade case, Slobozia

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, RENOVARE FATADA, 50MP
Fatade case, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, IZOLATI EXT CU VATA, CONSTRUCTIE TERASA, CONST.COȘ DE FUM , 200MP
Fatade case, Sovata

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, FATADA CASA CU IZOLATIE SI DECORATIVA, 80 MP
Fatade case, Orşova

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, IZOLARE PEREȚI EXTERIORI BLOC,
Fatade case, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RENOVARE ACOPERIS, FAȚADA CASEI, 100MP
Fatade case, Topolovăţu Mare

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, TENCUIT PERETE EXTERIOR, FĂCUTĂ MANSARDA, CASA ARE 200 MP
Fatade case, Brăneşti

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, IZOLARE FUNDAȚIE, TENCUIT, MONTARE POLISTIREN, VOPSIT, 200MP
Fatade case, Ploieşti

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, IZOLARE POLISTIREN CASA 220M +DECORATIVĂ , 220 MP
Fatade case, Dioşti

5651.1 RON la 9418.5 RON

PREȚUL, FINISAT EXTERIOR CASA (LAVABILA + IZOLARE ANUMITE PARTI), 250 APROXIMATIV
Fatade case, Sălişte

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, FAȚADA CASA ȘI COMPLETARE CONSTRUCȚIE , APROXIMATIV 70 M^2 AMPRENTA LA SOL
Fatade case, Râmnicu Vâlcea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, IZOLATIE EXTERIOARA, 200 METRI PARATI
Fatade case, Mediaş

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, REFACERE FATADA,ANVELOPARE, 350
Fatade case, Timişoara

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, TERMOIZOLARE FAȚADA ȘI AMENAJĂRI INTERIOARE, 240
Fatade case, Piteşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, REPARATII IZOLARE 3 PERETI EXTERIORI, 30 MP
Fatade case, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, TERMOSISTEM FATADA VATA BAZALTICA , 115 M2
Fatade case, Târgu Neamţ

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, IZOLATIE CU POLISTIREN DE 10 CM PE CARAMIDA, TINCI, VOPSEA, 200MP
Fatade case, Alba Iulia

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ZUGRAVEALA UNEI FATADE , PE O SINGURA LATURA, 127
Fatade case, Giarmata

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, ECHIPĂ DE MONTAJ, 250
Fatade case, Sânmartin

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, TERMOIZOLARE APARTAMENT , 50 MP
Fatade case, Cluj-Napoca

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FATADA CASA, 320
Fatade case, Bucureşti

13910.4 RON la 23184 RON

PREȚUL, IZOLAREA PEREȚILOR DIN BETON , 1200 MP
Fatade case, Bârlad

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, ANVELOPARE LOCUINTA, 150 MP
Fatade case, Timişoara

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, IZOLARE TERMICA EXTERIOARA , 20-25
Fatade case, Târgovişte

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PLACARE FATADA CU POLISTIREN DE 15CM, 150
Fatade case, Comarnic

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, IZOLAT EXTERIOR POLISTIREN ETAJ4 BLOC, 24 M2
Fatade case, Prundu Bârgăului

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FINALIZARE IZOLATIE VATA + IZOLATIE ANEXA POLISTIREN, CCA 140 MP
Fatade case, Petreştii de Jos

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, AMENAJARE FATADA BALCON ETAJUL 6, 8-9 MP
Fatade case, Buzău

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, MASA DE SPACLU + TENCUIALA DECORATIVA, 350MP
Fatade case, Zurbaua

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, IZOLARE EXTERIOR APARTAMENT ETAJ 1, 59
Fatade case, Buzău

2564.73 RON la 4274.55 RON

PREȚUL, IZOLATIE POLISTIREN, 200 M2
Fatade case, Călăraşi

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, TERMOIZOLARE FATADA, 60MP
Fatade case, Bucureşti

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, LUCRĂRI LA FUNDAȚIE ȘI PEREȚI EXTERIORI., 100MP
Fatade case, Cherleştii din Deal

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, IZOLATIE FATA BLOC 5CM, 70 MP
Fatade case, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REFĂCUT FAȚADA CASĂ, APLICAT DECORATIVA., APROXIMATIV 220 MP.
Fatade case, Voineşti

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Fatade case LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2006+ FIRME PENTRU FATADE CASE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL FATADE CASE?

 • Fatade case Bucureşti
 • Fatade case Cluj-Napoca
 • Fatade case Constanţa
 • Fatade case Dumbrăveni
 • Fatade case Iaşi
 • Fatade case Timişoara
 • Fatade case Alba Iulia
 • Fatade case Arad
 • Fatade case Bacău
 • Fatade case Baia Mare
 • Fatade case Bârlad
 • Fatade case Bistriţa
 • Fatade case Botoşani
 • Fatade case Brăila
 • Fatade case Braşov
 • Fatade case Buzău
 • Fatade case Călăraşi
 • Fatade case Craiova
 • Fatade case Deva
 • Fatade case Drobeta-Turnu Severin
 • Fatade case Focşani
 • Fatade case Galaţi
 • Fatade case Giurgiu
 • Fatade case Hunedoara
 • Fatade case Mediaş
 • Fatade case Oradea
 • Fatade case Piatra-Neamţ
 • Fatade case Piteşti
 • Fatade case Ploieşti
 • Fatade case Râmnicu Vâlcea
 • Fatade case Reşiţa
 • Fatade case Roman
 • Fatade case Satu Mare
 • Fatade case Sfântu Gheorghe
 • Fatade case Sibiu
 • Fatade case Slatina
 • Fatade case Slobozia
 • Fatade case Suceava
 • Fatade case Târgovişte
 • Fatade case Târgu Jiu
 • Fatade case Târgu Mureş
 • Fatade case Tulcea
 • Fatade case Turda
 • Fatade case Vaslui
 • Fatade case Zalău
 • Fatade case Abrud
 • Fatade case Adjud
 • Fatade case Agnita
 • Fatade case Aiud
 • Fatade case Aleşd
 • Fatade case Alexandria
 • Fatade case Amara
 • Fatade case Anina
 • Fatade case Aninoasa
 • Fatade case Ardud
 • Fatade case Avrig
 • Fatade case Azuga
 • Fatade case Babadag
 • Fatade case Baia de Aramă
 • Fatade case Baia de Arieş
 • Fatade case Baia Sprie
 • Fatade case Băile Govora
 • Fatade case Băile Herculane
 • Fatade case Băile Olăneşti
 • Fatade case Băile Tuşnad
 • Fatade case Băileşti
 • Fatade case Bălan
 • Fatade case Bălceşti
 • Fatade case Balş
 • Fatade case Băneasa
 • Fatade case Baraolt
 • Fatade case Bechet
 • Fatade case Beclean
 • Fatade case Beiuş
 • Fatade case Berbeşti
 • Fatade case Bereşti
 • Fatade case Bicaz
 • Fatade case Blaj
 • Fatade case Bocşa
 • Fatade case Boldeşti-Scăeni
 • Fatade case Bolintin-Vale
 • Fatade case Borşa
 • Fatade case Borsec
 • Fatade case Brad
 • Fatade case Bran
 • Fatade case Breaza
 • Fatade case Brezoi
 • Fatade case Broşteni
 • Fatade case Bucecea
 • Fatade case Budeşti
 • Fatade case Buhuşi
 • Fatade case Bumbeşti-Jiu
 • Fatade case Buşteni
 • Fatade case Buziaş
 • Fatade case Cajvana
 • Fatade case Calafat
 • Fatade case Călan
 • Fatade case Călimăneşti
 • Fatade case Câmpeni
 • Fatade case Câmpia Turzii
 • Fatade case Câmpina
 • Fatade case Câmpulung
 • Fatade case Câmpulung Moldovenesc
 • Fatade case Caracal
 • Fatade case Caransebeş
 • Fatade case Carei
 • Fatade case Cavnic
 • Fatade case Căzăneşti
 • Fatade case Cehu Silvaniei
 • Fatade case Cernavodă
 • Fatade case Chişineu-Criş
 • Fatade case Ciacova
 • Fatade case Cisnădie
 • Fatade case Codlea
 • Fatade case Comăneşti
 • Fatade case Comarnic
 • Fatade case Copşa Mică
 • Fatade case Corabia
 • Fatade case Costeşti
 • Fatade case Covasna
 • Fatade case Cristuru Secuiesc
 • Fatade case Cugir
 • Fatade case Curtea de Argeş
 • Fatade case Curtici
 • Fatade case Dăbuleni
 • Fatade case Darabani
 • Fatade case Dărmăneşti
 • Fatade case Dej
 • Fatade case Deta
 • Fatade case Dolhasca
 • Fatade case Dorohoi
 • Fatade case Drăgăneşti
 • Fatade case Drăgăneşti-Olt
 • Fatade case Drăgăşani
 • Fatade case Dragomireşti
 • Fatade case Eforie
 • Fatade case Făgăraş
 • Fatade case Făget
 • Fatade case Fălticeni
 • Fatade case Făurei
 • Fatade case Feteşti
 • Fatade case Fieni
 • Fatade case Fierbinţi-Târg
 • Fatade case Filiaşi
 • Fatade case Flămânzi
 • Fatade case Frasin
 • Fatade case Fundulea
 • Fatade case Găeşti
 • Fatade case Gătaia
 • Fatade case Geoagiu
 • Fatade case Gheorgheni
 • Fatade case Gherla
 • Fatade case Ghimbav
 • Fatade case Gura Humorului
 • Fatade case Hârlău
 • Fatade case Hârşova
 • Fatade case Haţeg
 • Fatade case Horezu
 • Fatade case Huedin
 • Fatade case Huşi
 • Fatade case Ianca
 • Fatade case Iernut
 • Fatade case Ineu
 • Fatade case Însurăţei
 • Fatade case Întorsura Buzăului
 • Fatade case Isaccea
 • Fatade case Jibou
 • Fatade case Lehliu-Gară
 • Fatade case Lipova
 • Fatade case Liteni
 • Fatade case Livada
 • Fatade case Luduş
 • Fatade case Lugoj
 • Fatade case Lupeni
 • Fatade case Mangalia
 • Fatade case Mărăşeşti
 • Fatade case Marghita
 • Fatade case Medgidia
 • Fatade case Miercurea Nirajului
 • Fatade case Miercurea Sibiului
 • Fatade case Miercurea-Ciuc
 • Fatade case Mihăileşti
 • Fatade case Milişăuţi
 • Fatade case Mioveni
 • Fatade case Mizil
 • Fatade case Moineşti
 • Fatade case Moldova Nouă
 • Fatade case Moreni
 • Fatade case Motru
 • Fatade case Murfatlar
 • Fatade case Murgeni
 • Fatade case Nădlac
 • Fatade case Năsăud
 • Fatade case Năvodari
 • Fatade case Negreşti
 • Fatade case Negreşti-Oaş
 • Fatade case Negru Vodă
 • Fatade case Nehoiu
 • Fatade case Novaci
 • Fatade case Nucet
 • Fatade case Ocna Mureş
 • Fatade case Ocna Sibiului
 • Fatade case Ocnele Mari
 • Fatade case Odobeşti
 • Fatade case Odorheiu Secuiesc
 • Fatade case Olteniţa
 • Fatade case Oneşti
 • Fatade case Orăştie
 • Fatade case Oraviţa
 • Fatade case Orşova
 • Fatade case Oţelu Roşu
 • Fatade case Ovidiu
 • Fatade case Panciu
 • Fatade case Pâncota
 • Fatade case Paşcani
 • Fatade case Pătârlagele
 • Fatade case Pecica
 • Fatade case Petrila
 • Fatade case Petroşani
 • Fatade case Piatra-Olt
 • Fatade case Plopeni
 • Fatade case Podu Iloaiei
 • Fatade case Pogoanele
 • Fatade case Potcoava
 • Fatade case Predeal
 • Fatade case Pucioasa
 • Fatade case Răcari
 • Fatade case Rădăuţi
 • Fatade case Râmnicu Sărat
 • Fatade case Râşnov
 • Fatade case Recaş
 • Fatade case Reghin
 • Fatade case Roşiori de Vede
 • Fatade case Rovinari
 • Fatade case Roznov
 • Fatade case Rupea
 • Fatade case Săcele
 • Fatade case Săcueni
 • Fatade case Salcea
 • Fatade case Sălişte
 • Fatade case Săliştea de Sus
 • Fatade case Salonta
 • Fatade case Sângeorgiu de Pădure
 • Fatade case Sângeorz-Băi
 • Fatade case Sânnicolau Mare
 • Fatade case Sântana
 • Fatade case Sărmaşu
 • Fatade case Săveni
 • Fatade case Scorniceşti
 • Fatade case Sebeş
 • Fatade case Sebiş
 • Fatade case Segarcea
 • Fatade case Seini
 • Fatade case Sighetu Marmaţiei
 • Fatade case Sighişoara
 • Fatade case Simeria
 • Fatade case Şimleu Silvaniei
 • Fatade case Sinaia
 • Fatade case Siret
 • Fatade case Slănic
 • Fatade case Slănic-Moldova
 • Fatade case Solca
 • Fatade case Şomcuta Mare
 • Fatade case Sovata
 • Fatade case Ştefăneşti
 • Fatade case Ştefăneşti
 • Fatade case Ştei
 • Fatade case Strehaia
 • Fatade case Sulina
 • Fatade case Tălmaciu
 • Fatade case Ţăndărei
 • Fatade case Târgu Bujor
 • Fatade case Târgu Cărbuneşti
 • Fatade case Târgu Frumos
 • Fatade case Târgu Lăpuş
 • Fatade case Târgu Neamţ
 • Fatade case Târgu Ocna
 • Fatade case Târgu Secuiesc
 • Fatade case Târnăveni
 • Fatade case Tăşnad
 • Fatade case Tăuţii-Măgherăuş
 • Fatade case Techirghiol
 • Fatade case Tecuci
 • Fatade case Teiuş
 • Fatade case Ţicleni
 • Fatade case Tismana
 • Fatade case Titu
 • Fatade case Topliţa
 • Fatade case Topoloveni
 • Fatade case Turceni
 • Fatade case Turnu Măgurele
 • Fatade case Ulmeni
 • Fatade case Ungheni
 • Fatade case Uricani
 • Fatade case Urlaţi
 • Fatade case Urziceni
 • Fatade case Valea lui Mihai
 • Fatade case Vălenii de Munte
 • Fatade case Vânju Mare
 • Fatade case Vaşcău
 • Fatade case Vatra Dornei
 • Fatade case Vicovu de Sus
 • Fatade case Victoria
 • Fatade case Videle
 • Fatade case Vişeu de Sus
 • Fatade case Vlăhiţa
 • Fatade case Vulcan
 • Fatade case Zărneşti
 • Fatade case Zimnicea
 • Fatade case Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate