Pentru zona

  Montaj Rigips pret

  Care este prețul unei lucrări de rigipsare? Montarea unui perete despărțitor este simplă și rapidă, iar prețul ei crește în special din cauza grosimii peretelui și a unei eventuale izolații fonice suplimentare. Prețul unui perete despărțitor simplu variază între 30-50/m2. Un perete despărțitor dublu este între 250lei/m2. Montatorul vă execută un tavan fals din rigips pentru 25-65lei/m2.

  Cui să încredințați lucrările de rigipsare? Trimiteți o cerere către rigipsarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul tavanului fals din rigips


  Prețul montării knauf - tavanului fals din rigips. Prețul tavanului fals din rigips, coborât cu 15 cm.

  25 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  65 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Rigips, gips carton

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Grinzi și măști

  Prețul montării de grinzi, măști


  mp

  RON/mp

  RON

  Plăci gips carton

  Prețul montării plăcilor gips carton pe structură metalică a tavanelor (exclusiv chit îmbinări)


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul montării scafelor, grinzilor din gips – car


  mp

  RON/mp

  RON

  Structura metalică tavan

  Prețul executării structurii metalice la tavane


  mp

  RON/mp

  RON

  Tavan casetat

  Prețul montării tavanului casetat


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Izolație celuloză


  Prețul izolației cu injectare de celuloză depinde de cantitatea necesară de material injectat, metod...

  Verificați și: Izolatie celuloza pret

  Șapa uscata


  Care este prețul unei șape uscate? O șapă uscată este de peste 2x mai scumpă decât șapele obișnuite,...

  Verificați și: Șapa uscata pret

  Izolație mansardă


  Care este prețul serviciilor de izolare a unei mansarde? În general, acoperișul trebuie să fie foart...

  Verificați și: Izolatie mansarda pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Montaj uscat, sisteme Knauf – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre montajul uscat și sistemele Knauf?

  1.1. Sistemele Knauf se montează rapid, dar este necesară armonizarea tuturor lucrărilor

  Montarea de plăci „Knauf“ este o lucrare care se execută rapid și permite ajustări simple chiar la momentul execuției. Dar, cel mai bine este să se facă în prealabil un plan al montării. În acest articol am pregătit pentru dumneavoastră câteva informații de bază privind lucrările de montaj uscat. Restul detaliilor vi le va da chiar executantul lucrărilor, dacă veți fi interesat de ele. Pentru că montarea plăcilor Knauf se execută odată cu lucrările de montare a instalațiilor imobilului și cu lucrările de zugrăvit, va trebui să planificați corect toate aceste lucrări.

  1.2. Este necesar a se face în prealabil un proiect?

  Este recomandabil, să pregătiți cu arhitectul dumneavoastră un proiect sau cel puțin o schiță a mansardei dorite sau a renovării apartamentului, în care să fie menționate toate lucrările de montaj uscat, care urmează a fi executate. Numai în acest fel executanții vă vor putea face o ofertă clară și exactă. Acest plan vă va scuti de multe probleme și surprize neplăcute.

  Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă
  Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă

  1.3. În ce fază se află construcția înainte de executarea lucrărilor de montaj uscat?

  Este bine să știți în ce fază se află lucrările la imobilul dumneavoastră, pentru a planifica corect execuția lucrărilor de montaj uscat. Trebuie să știți, că pe profilurile construcției portante zgomotul se propagă foarte puternic. Dacă nu ați turnat încă șapa, este important să montați construcția portantă a pereților din plăci Knauf direct pe placa din beton. Executantul trebuie să pună cauciuc sub profilurile Knauf, pentru a înăbuși zgomotele. Pentru ca șapa să poată fi executată cu simplitate, trebuie neapărat ca executantul să monteze plăcile Knauf cel puțin la 10 cm peste nivelul pardoselii finale. În cazul în care instalați și un sistem de încălzire în pardoseală, vă recomandăm să faceți acest lucru după ce s-a executat construcția portantă. Altfel, țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi găurite în timpul execuției înșurubărilor. Bineînțeles, că pereții de compartimentare pot fi montați și pe parchet sau pe pardoseala din plăci ceramice. Aveți însă grijă să nu avariați instalațiile.

  1.4. Nu uitați de instalații

  De obicei, țevile sistemului de ventilație și conductele sistemului de canalizare au diametre mari, uneori chiar de până la 200 mm. Și dulapurile sistemelor de încălzire în pardoseală sunt de dimensiuni mari și acest lucru nu trebuie să fie ignorat. Acesta este motivul pentru care trebuie să acordați atenție grosimii pereților Knauf, în care va trebui să montați cablurile și țevile tuturor instalațiilor casei. Dacă nu ascundeți aceste cabluri și țevi în pereți, singura soluție ulterioară pentru montarea acestora va fi execuția unor cutii exterioare pentru ele, care însă vor strica aspectul ambientului interior al casei. Sperăm, că acum înțelegeți, că o planificare prealabilă atentă și corectă vă va scuti de multe dureri de cap.

  Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor
  Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor

  2. Alegerea montatorului de plăci Knauf

  2.1. Este greu să găsești un montator bun?

  Lucrările de montaj uscat sunt relativ simple. De aceea, există mulți executanți, care activează în acest domeniu. Pentru că aceste lucrări se execută rapid, multe persoane se hotărăsc să le execute în proprie regie, deși nu sunt de meserie. În ultimul timp, chiar și zugravii oferă execuția de lucrări de montaj uscat. Vă atenționăm, că deși pe piață există o ofertă largă de astfel de servicii, nu toți executanții sunt de calitate. Vă sfătuim, ca pentru execuția unor astfel de lucrări să apelați la firme specializate în montajul uscat, care au executat deja cu succes proiecte asemănătoare și cărora le puteți verifica referințele.

  2.2. Când să încep să caut un montator de plăci Knauf?

  Decideți momentul potrivit pentru căutarea unui executant de lucrări de montaj uscat în funcție de faza de construire în care se află casa dumneavoastră și de mărimea proiectului. Dacă aveți nevoie doar de placarea a câtorva metri pătrați de perete, va trebui să vă adaptați la programul executantului, care va veni să vă facă lucrarea atunci când va găsi timp liber. În schimb, dacă doriți să montați plăci Knauf în întregul apartament, veți găsi cu ușurință executanți, care să vă accepte imediat comanda și să înceapă lucrul în cel mult o săptămână de la lansarea comenzii. În sezonul estiv executanții de lucrări de construcție exterioare sunt mult mai ocupați decât în restul anului. Acesta este motivul pentru care în acest sezon lucrările de montaj uscat sunt mai scumpe. Așa că, cel mai bine este să planificați execuția acestor lucrări în sezonul rece al anului. Montarea de plăci din ghips-carton într-o casă cu suprafață de 150 m2 durează cel puțin trei săptămâni.

  3. Versatilitatea folosirii plăcilor din ghips-carton

  Plăcile din ghips-carton se folosesc foarte adesea pentru realizarea renovării de imobile și a caselor noi, fiind un material ușor de montat și versatil. Din aceste plăci se execută pereții de compartimentare și tavanele în casele prefabricate. Plăcile din ghips-carton sunt excelente și pentru eliminarea umidității, placarea pereților și tot felul de renovări, care nu permit modificarea construcției portante a imobilului sau efectuarea de lucrări de zidărie, care implică folosirea apei.

  3.1. Tipuri de plăci Knauf din ghips-carton

  Montajul uscat are la bază folosirea de plăci din ghips-carton. Aceste plăci sunt alcătuite din ghips și două straturi de carton. Plăcile din ghips-carton se taie și se înșurubează cu simplitate. Dimensiunile standard ale plăcilor din ghips-carton sunt 2000 x 1250 x 12,5 mm. Există destul de mulți producători de plăci din ghips-carton. Plăcile din ghips-caton sunt de mai multe feluri. Cele mai frecvent folosite sunt plăcile „simple“ sau „gri“, care sunt adecvate pentru spațiile lipsite de umiditate. În schimb, camerele de baie se montează plăci din ghips-carton verzi, iar pentru camera în care se află centrala termică se folosesc plăci din ghips ignifuge. De asemenea, pe piață mai sunt disponibile atât plăci din ghips masive, cu grosimea 25 mm, cât și plăci cu fibre adăugate, care le măresc soliditatea.

  Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele
  Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele

  3.2. Profilurile Knauf

  Plăcile Knauf se înșurubează pe construcții portante alcătuite din profiluri Knauf. În trecut, aceste construcții portante se executau din profiluri din lemn, care prezintă anumite avantaje, pentru că absorb zgomotele și sunt mult mai masive. În schimb, profilurile din aluminiu facilitează o tăiere rapidă și sunt mai ușoare și mai ieftine. De aceea, la ora actuală majoritatea executanților folosesc profiluri Knauf din aluminiu. Acestea sunt disponibile în dimensiuni și execuții variate, care satisfac orice necesitate.

  Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf
  Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf

  3.3. Pereții Knauf compartimentare sau despărțitori

  Pereții de compartimentare din ghips-carton sunt o soluție excelentă atât pentru renovarea unor imobile vechi, cât și pentru construcțiile noi. Există o mare varietate de posibilității de execuții a acestor pereți, alcătuiți din profiluri și plăci Knauf simple pe ambele părți. Peretele despărțitor cel mai subțire are o grosime de 75 mm; pereții destinații ascunderii instalațiilor imobilelor au grosimea între 150 mm și 200 mm. Cel mai frecvent sunt aleși pereții cu grosimea de 125 mm, pentru că în aceștia pot fi montate și conducte verticale de canalizare. Este recomandabil a termoizola pereții de compartimentare Knauf. Pentru aceasta se folosește lână de piatră moale. Pereții, care urmează a fi foarte solicitați (de exemplu pereții bucătăriei, pe care se vor monta dulapuri suspendate), trebuie să fie executați din plăci duble Knauf, pentru a-i face mai solizi.

  Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi
  Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi

  3.4. Tavanele Knauf

  Placarea tavanelor cu plăci Knauf se face și pentru a repara iregularități ale tavanului. În acest fel, se execută tavane suspendate. Pe profilurile din aluminiu – care trebuie să fie montate toate la același nivel - se montează prin înșurubare plăci din ghips-carton obișnuite.
  Tavanele Knauf constituie o soluție rapidă și fiabilă pentru cazurile în care trebuie să fie ascunse instalația de ventilație, instalația electrică și chiar conductele de apă.
  Tavanele Knauf se mai execută și renovarea modernă a apartamentelor, în ele putând a fi montate becuri, leduri și chiar perdele.

  După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice
  După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice

  3.5. Placarea pereților cu plăci Knauf

  De multe ori, în cadrul renovării imobilelor se constată că pereții nu sunt drepți și sunt chiar umezi. În aceste cazuri, se execută placări cu plăci Knauf, care se montează de cele mai multe ori prin înșurubare pe profiluri. Și atunci când se dorește mutarea instalațiilor și nu este posibilă găurirea pereților pentru montarea în ei a cablurilor – de exemplu dacă pereții sunt din beton sau casa este prefabricată – se optează pentru placarea pereților cu plăci din ghips-carton. Bineînțeles, că aceste plăci pot fi înșurubate și direct pe pereți, de exemplu, atunci când dorim să rezolvăm problema căderii tencuielii.

  Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături
  Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături

  4. Procedura de lucru: execuția corectă a montajului uscat

  Deși lucrările de montaj uscat se execută cu simplitate și rapid, nu vă sfătuim să le executați voi înșivă. Este bine însă, să fiți informați cu privire la modul de desfășurare a acestor lucrări. Pentru a vă explica mai bine procedura de lucru, vă enumerăm principalele etape ale montării de plăci Knauf pe faze de lucru, la care vor participa și alți meseriași.

  4.1. Montarea profilurilor cu șuruburi

  Construcția portantă din profiluri trebuie să fie schițată cu exactitate și apoi montată cu șuruburi în tavan și pereți. Mai întâi se montează cadrul, pe care vor fi înșurubate restul profilurilor. Trebuie să se folosească în mod obligatoriu o bandă izolatoare pentru a împiedica propagarea zgomotelor. Dacă cunoașteți unde se află țevile și cablurile instalațiilor imobilului, informați executantul în legătură cu aceasta, pentru a evita avarierea instalațiilor. După aceea, urmează montarea la intervale prestablite, cu șuruburi, a profilurilor orizontale și verticale, pe care vor fi fixate plăcile Knauf. Tot din profiluri se vor executa și obloane în jurul ferestrelor, construcții pentru golurile de ușă și casete pentru ușile glisante.
  Construcția portantă pentru tavanul suspendat se execută de obicei după montarea elementelor de bază ale pereților de compartimentare. Profilurile se fixează parțial, se îndreptă pentru a se afla toate la același nivel, după care se finalizează montare.

  4.2. Instalațiile de apă, canalizare, electrică și altele

  După aceea, instalatorul poate monta grosier instalația de apă și instalația de canalizare, ca și elementele sistemului de încălzire în pardoseală. Tot în această fază, electricianul poate monta țevile destinate cablurilor electrice. Vă sfătuim, să decideți cu atenție pozițiile instalațiilor, pentru că orice modificare ulterioară vă va mării costurile execuției.

  4.3. Placarea cu plăci Knauf

  Urmează fixarea prin înșurubare a plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă. Mai întâi, se închide doar o latură a pereților, pentru ca electricianul să poată executa găurile pentru doze și monta instalațiile electrice în pozițiile prestabilite. Apoi, se finalizează și cealaltă parte a pereților. În cadrul acestei etape, executantul montajului uscat și electricianul lucrează împreună. După montarea plăcilor pe pereții de compartimentare, trebuie să fie finalizat și tavanul Knauf. În colțuri și pe liniile de îmbinare plăcilor suprasolicitate, se vor monta colțari din aluminiu.

  4.4. Chituirea și finisarea suprafețelor

  Liniile de îmbinare ale plăcilor din ghips sunt foarte solicitate, construcția nefiind complet stabilă. Pentru a evita crăparea pereților, trebuie să se aplice benzi speciale peste aceste linii. În mijlocul linilor de contact dintre plăci se aplică mai întâi o plasă, apoi se execută chituirea. După uscarea chitului, trebuie să se pună un nou strat de chit. După chituire, suprafețele trebuie să fie drepte. Este obligatorie și chituirea tuturor găurilor rezultate în urma înșurubărilor. Și colțarii trebuie să fie chituiți în așa măsură încât să nu mai fie vizibili.

  Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led
  Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led

   

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Masca rigips,glet si var

  Bună ziua,

  In urma unei avarii la conducta de incalzire a tronsonului de bloc, apa care a picurat a umezit rigipsul care masca tevile si o portiune din tavanul din rigips. Acesta trebuie inlocuit, gletuit si apoi varuit.

  Mulțumesc 434.7 RON la 724.5 RON

  ........

  Rigipsare pe un cadru pentru WC suspendat

  Bună ziua,

  A fost montat un cadru pentru WC suspendat, acesta trebuie rigipsat si finisat pentru varuiala, nu se aplica faianta.

  Mulțumesc 217.35 RON la 362.25 RON

  ........

  Inlocuire tavan rigips in 2 dormitoare si camera de zi

  Bună ziua,

  Lucrarea trebuie realizata la un duplex care nu are placa de beton la etaj si este pus doar rigips sub grinzile de lemn din pod, se doreste inlocuirea tavanelor de rigips in dormitoarele de la etaj pentru a adauga bariera de vapori si protectie fonica si adaugarea unui perete de rigips pe peretele despartitor catre vecini pentru protectie fonica. La parter in living trebuie dat jos rigipsul actual de la tavan, pusa bariera de vapori si apoi adaugat din nou alt rigips. Suprata dormitoarelor este de 28mp iar la parter suprafata in living este de 25mp. Confirm plan atașat.

  Mulțumim 4347 RON la 7245 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Reparatie tavan rigips baie, Suprafata zonei avariate 2mx2m
  Rigips, gips carton, Iaşi

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Finisaje interioare, 8250 mp
  Rigips, gips carton, Oradea

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Montaj termosistem și finisaje interioare, cca 400 mp
  Rigips, gips carton, Hărman

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Tencuit,tinci,montare rigips tavane, 310mp pereti
  Rigips, gips carton, Moreni

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovare casă, 15 m2
  Rigips, gips carton, Petrindu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, TAVAN RIGIPS, 40m2
  Rigips, gips carton, Feleag

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Înlocuire rigips si zugravire, 40-50 mp
  Rigips, gips carton, Câmpina

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Montaj masca din gips carton pentru țevi, 0.5 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Ofertă montare tavan fals rigips, 33,3 m2
  Rigips, gips carton, Orăştie

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Montare rigips pe OSB, aprox 110 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Rrigips de montat, Tavan p 85m2 nu trebuie făcută structura se montează pe cea metalica existenta, et 175 m2 la fel
  Rigips, gips carton, Corbeanca

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Refacere izolatie mansarda, 100 mp
  Rigips, gips carton, Corbeanca

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Șlefuit și finisat 270 mp doar îmbinările, 270 mp
  Rigips, gips carton, Berceni

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Amenajare mansarda izolatie ,rigips,glet,var alb,tras curent electric,
  Rigips, gips carton, Hemeiuş

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Refacerea unui perete In urma schimbarii conductei de scurgere, 1.5 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Renovare completa apart. 2 camere, 50mp
  Rigips, gips carton, Constanţa

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Finisaje complete,placari gips cart, glet, gresie, faianta, termosistem, parchet, 1600 mp
  Rigips, gips carton, Coloneşti

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Renovare o bucătărie, 20-25 mp
  Rigips, gips carton, Târgu Neamţ

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Pus rigips pe structura osb, 120mp
  Rigips, gips carton, Stânceni

  6259.68 RON la 10432.8 RON

  Prețul, Plafoane rigips, 4 plafoane de cate 16 m fiecare si 2 bai a cate 7m si 4 m + dressing 10 m2
  Rigips, gips carton, Brăila

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Reparație tavan fals rigips, 2m.p
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  173.88 RON la 289.8 RON

  Prețul, Renovare totala, ap.3 camere, 67m2u
  Rigips, gips carton, Timişoara

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Înlocuire rigips balcon, pe o latura, 1,5 metri patrati
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  86.94 RON la 144.9 RON

  Prețul, Compartimentarecu rigips, 20mp
  Rigips, gips carton, Piteşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Tavane rigips + placare rigips WC incastrat, 73 mp
  Rigips, gips carton, Târgovişte

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Rigips, gips carton, 70 mp
  Rigips, gips carton, Berceni

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Compartimentare cu pereti rigips, cu tavan casetat, Pereti = 430 mp (dubli), tavane casetate (cu bandouri pe margine) = 260 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Renovat camera cu profil aluminiu și rigips, Tavan - 16m2Pereti - 40mp
  Rigips, gips carton, Ciugud

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Execuție casete gips carton pt ascundere țevi termoficare. Renovare ba, 10
  Rigips, gips carton, Constanţa

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Renovare casă, 125mp
  Rigips, gips carton, Zărneşti

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Tavan fals rigips, 65mp
  Rigips, gips carton, Bacău

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Tencuit pereți, rigips tavane, 50mp
  Rigips, gips carton, Mihăileşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Tencuiala interior exterior, 100mp
  Rigips, gips carton, Drăgoeşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Ofertă tavan gipscarton + izolatie, 140mp
  Rigips, gips carton, Jucu

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovare hala garaj, 90mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gresie si faianta montat, 32 mp
  Rigips, gips carton, Goicea

  2608.2 RON la 4347 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile
  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Rigips, gips carton?

  Rigips, gips carton lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  2915+ FIRME PENTRU Rigips, gips carton
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ