Pentru zona

  Montaj Rigips pret

  Care este prețul unei lucrări de rigipsare? Montarea unui perete despărțitor este simplă și rapidă, iar prețul ei crește în special din cauza grosimii peretelui și a unei eventuale izolații fonice suplimentare. Prețul unui perete despărțitor simplu variază între 30-50/m2. Un perete despărțitor dublu este între 250lei/m2. Montatorul vă execută un tavan fals din rigips pentru 25-65lei/m2.

  Cui să încredințați lucrările de rigipsare? Trimiteți o cerere către rigipsarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul tavanului fals din rigips


  Prețul montării knauf - tavanului fals din rigips. Prețul tavanului fals din rigips, coborât cu 15 cm.

  25 RON/mp

  PREȚ MINIM
  35.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  65 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Rigips, gips carton (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Grinzi și măști

  Prețul montării de grinzi, măști


  mp

  RON/mp

  RON

  Plăci gips carton

  Prețul montării plăcilor gips carton pe structură metalică a tavanelor (exclusiv chit îmbinări)


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul montării scafelor, grinzilor din gips – car


  mp

  RON/mp

  RON

  Structura metalică tavan

  Prețul executării structurii metalice la tavane


  mp

  RON/mp

  RON

  Tavan casetat

  Prețul montării tavanului casetat


  mp

  RON/mp

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Izolație celuloză


  Prețul izolației cu injectare de celuloză depinde de cantitatea necesară de material injectat, metod...

  Verificați și: Izolatie celuloza pret

  Șapa uscata


  Care este prețul unei șape uscate? O șapă uscată este de peste 2x mai scumpă decât șapele obișnuite,...

  Verificați și: Șapa uscata pret

  Izolație mansardă


  Care este prețul serviciilor de izolare a unei mansarde? În general, acoperișul trebuie să fie foart...

  Verificați și: Izolatie mansarda pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Montaj uscat, sisteme Knauf – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre montajul uscat și sistemele Knauf?

  1.1. Sistemele Knauf se montează rapid, dar este necesară armonizarea tuturor lucrărilor

  Montarea de plăci „Knauf“ este o lucrare care se execută rapid și permite ajustări simple chiar la momentul execuției. Dar, cel mai bine este să se facă în prealabil un plan al montării. În acest articol am pregătit pentru dumneavoastră câteva informații de bază privind lucrările de montaj uscat. Restul detaliilor vi le va da chiar executantul lucrărilor, dacă veți fi interesat de ele. Pentru că montarea plăcilor Knauf se execută odată cu lucrările de montare a instalațiilor imobilului și cu lucrările de zugrăvit, va trebui să planificați corect toate aceste lucrări.

  1.2. Este necesar a se face în prealabil un proiect?

  Este recomandabil, să pregătiți cu arhitectul dumneavoastră un proiect sau cel puțin o schiță a mansardei dorite sau a renovării apartamentului, în care să fie menționate toate lucrările de montaj uscat, care urmează a fi executate. Numai în acest fel executanții vă vor putea face o ofertă clară și exactă. Acest plan vă va scuti de multe probleme și surprize neplăcute.

  Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă
  Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă

  1.3. În ce fază se află construcția înainte de executarea lucrărilor de montaj uscat?

  Este bine să știți în ce fază se află lucrările la imobilul dumneavoastră, pentru a planifica corect execuția lucrărilor de montaj uscat. Trebuie să știți, că pe profilurile construcției portante zgomotul se propagă foarte puternic. Dacă nu ați turnat încă șapa, este important să montați construcția portantă a pereților din plăci Knauf direct pe placa din beton. Executantul trebuie să pună cauciuc sub profilurile Knauf, pentru a înăbuși zgomotele. Pentru ca șapa să poată fi executată cu simplitate, trebuie neapărat ca executantul să monteze plăcile Knauf cel puțin la 10 cm peste nivelul pardoselii finale. În cazul în care instalați și un sistem de încălzire în pardoseală, vă recomandăm să faceți acest lucru după ce s-a executat construcția portantă. Altfel, țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi găurite în timpul execuției înșurubărilor. Bineînțeles, că pereții de compartimentare pot fi montați și pe parchet sau pe pardoseala din plăci ceramice. Aveți însă grijă să nu avariați instalațiile.

  1.4. Nu uitați de instalații

  De obicei, țevile sistemului de ventilație și conductele sistemului de canalizare au diametre mari, uneori chiar de până la 200 mm. Și dulapurile sistemelor de încălzire în pardoseală sunt de dimensiuni mari și acest lucru nu trebuie să fie ignorat. Acesta este motivul pentru care trebuie să acordați atenție grosimii pereților Knauf, în care va trebui să montați cablurile și țevile tuturor instalațiilor casei. Dacă nu ascundeți aceste cabluri și țevi în pereți, singura soluție ulterioară pentru montarea acestora va fi execuția unor cutii exterioare pentru ele, care însă vor strica aspectul ambientului interior al casei. Sperăm, că acum înțelegeți, că o planificare prealabilă atentă și corectă vă va scuti de multe dureri de cap.

  Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor
  Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor

  2. Alegerea montatorului de plăci Knauf

  2.1. Este greu să găsești un montator bun?

  Lucrările de montaj uscat sunt relativ simple. De aceea, există mulți executanți, care activează în acest domeniu. Pentru că aceste lucrări se execută rapid, multe persoane se hotărăsc să le execute în proprie regie, deși nu sunt de meserie. În ultimul timp, chiar și zugravii oferă execuția de lucrări de montaj uscat. Vă atenționăm, că deși pe piață există o ofertă largă de astfel de servicii, nu toți executanții sunt de calitate. Vă sfătuim, ca pentru execuția unor astfel de lucrări să apelați la firme specializate în montajul uscat, care au executat deja cu succes proiecte asemănătoare și cărora le puteți verifica referințele.

  2.2. Când să încep să caut un montator de plăci Knauf?

  Decideți momentul potrivit pentru căutarea unui executant de lucrări de montaj uscat în funcție de faza de construire în care se află casa dumneavoastră și de mărimea proiectului. Dacă aveți nevoie doar de placarea a câtorva metri pătrați de perete, va trebui să vă adaptați la programul executantului, care va veni să vă facă lucrarea atunci când va găsi timp liber. În schimb, dacă doriți să montați plăci Knauf în întregul apartament, veți găsi cu ușurință executanți, care să vă accepte imediat comanda și să înceapă lucrul în cel mult o săptămână de la lansarea comenzii. În sezonul estiv executanții de lucrări de construcție exterioare sunt mult mai ocupați decât în restul anului. Acesta este motivul pentru care în acest sezon lucrările de montaj uscat sunt mai scumpe. Așa că, cel mai bine este să planificați execuția acestor lucrări în sezonul rece al anului. Montarea de plăci din ghips-carton într-o casă cu suprafață de 150 m2 durează cel puțin trei săptămâni.

  3. Versatilitatea folosirii plăcilor din ghips-carton

  Plăcile din ghips-carton se folosesc foarte adesea pentru realizarea renovării de imobile și a caselor noi, fiind un material ușor de montat și versatil. Din aceste plăci se execută pereții de compartimentare și tavanele în casele prefabricate. Plăcile din ghips-carton sunt excelente și pentru eliminarea umidității, placarea pereților și tot felul de renovări, care nu permit modificarea construcției portante a imobilului sau efectuarea de lucrări de zidărie, care implică folosirea apei.

  3.1. Tipuri de plăci Knauf din ghips-carton

  Montajul uscat are la bază folosirea de plăci din ghips-carton. Aceste plăci sunt alcătuite din ghips și două straturi de carton. Plăcile din ghips-carton se taie și se înșurubează cu simplitate. Dimensiunile standard ale plăcilor din ghips-carton sunt 2000 x 1250 x 12,5 mm. Există destul de mulți producători de plăci din ghips-carton. Plăcile din ghips-caton sunt de mai multe feluri. Cele mai frecvent folosite sunt plăcile „simple“ sau „gri“, care sunt adecvate pentru spațiile lipsite de umiditate. În schimb, camerele de baie se montează plăci din ghips-carton verzi, iar pentru camera în care se află centrala termică se folosesc plăci din ghips ignifuge. De asemenea, pe piață mai sunt disponibile atât plăci din ghips masive, cu grosimea 25 mm, cât și plăci cu fibre adăugate, care le măresc soliditatea.

  Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele
  Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele

  3.2. Profilurile Knauf

  Plăcile Knauf se înșurubează pe construcții portante alcătuite din profiluri Knauf. În trecut, aceste construcții portante se executau din profiluri din lemn, care prezintă anumite avantaje, pentru că absorb zgomotele și sunt mult mai masive. În schimb, profilurile din aluminiu facilitează o tăiere rapidă și sunt mai ușoare și mai ieftine. De aceea, la ora actuală majoritatea executanților folosesc profiluri Knauf din aluminiu. Acestea sunt disponibile în dimensiuni și execuții variate, care satisfac orice necesitate.

  Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf
  Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf

  3.3. Pereții Knauf compartimentare sau despărțitori

  Pereții de compartimentare din ghips-carton sunt o soluție excelentă atât pentru renovarea unor imobile vechi, cât și pentru construcțiile noi. Există o mare varietate de posibilității de execuții a acestor pereți, alcătuiți din profiluri și plăci Knauf simple pe ambele părți. Peretele despărțitor cel mai subțire are o grosime de 75 mm; pereții destinații ascunderii instalațiilor imobilelor au grosimea între 150 mm și 200 mm. Cel mai frecvent sunt aleși pereții cu grosimea de 125 mm, pentru că în aceștia pot fi montate și conducte verticale de canalizare. Este recomandabil a termoizola pereții de compartimentare Knauf. Pentru aceasta se folosește lână de piatră moale. Pereții, care urmează a fi foarte solicitați (de exemplu pereții bucătăriei, pe care se vor monta dulapuri suspendate), trebuie să fie executați din plăci duble Knauf, pentru a-i face mai solizi.

  Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi
  Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi

  3.4. Tavanele Knauf

  Placarea tavanelor cu plăci Knauf se face și pentru a repara iregularități ale tavanului. În acest fel, se execută tavane suspendate. Pe profilurile din aluminiu – care trebuie să fie montate toate la același nivel - se montează prin înșurubare plăci din ghips-carton obișnuite.
  Tavanele Knauf constituie o soluție rapidă și fiabilă pentru cazurile în care trebuie să fie ascunse instalația de ventilație, instalația electrică și chiar conductele de apă.
  Tavanele Knauf se mai execută și renovarea modernă a apartamentelor, în ele putând a fi montate becuri, leduri și chiar perdele.

  După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice
  După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice

  3.5. Placarea pereților cu plăci Knauf

  De multe ori, în cadrul renovării imobilelor se constată că pereții nu sunt drepți și sunt chiar umezi. În aceste cazuri, se execută placări cu plăci Knauf, care se montează de cele mai multe ori prin înșurubare pe profiluri. Și atunci când se dorește mutarea instalațiilor și nu este posibilă găurirea pereților pentru montarea în ei a cablurilor – de exemplu dacă pereții sunt din beton sau casa este prefabricată – se optează pentru placarea pereților cu plăci din ghips-carton. Bineînțeles, că aceste plăci pot fi înșurubate și direct pe pereți, de exemplu, atunci când dorim să rezolvăm problema căderii tencuielii.

  Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături
  Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături

  4. Procedura de lucru: execuția corectă a montajului uscat

  Deși lucrările de montaj uscat se execută cu simplitate și rapid, nu vă sfătuim să le executați voi înșivă. Este bine însă, să fiți informați cu privire la modul de desfășurare a acestor lucrări. Pentru a vă explica mai bine procedura de lucru, vă enumerăm principalele etape ale montării de plăci Knauf pe faze de lucru, la care vor participa și alți meseriași.

  4.1. Montarea profilurilor cu șuruburi

  Construcția portantă din profiluri trebuie să fie schițată cu exactitate și apoi montată cu șuruburi în tavan și pereți. Mai întâi se montează cadrul, pe care vor fi înșurubate restul profilurilor. Trebuie să se folosească în mod obligatoriu o bandă izolatoare pentru a împiedica propagarea zgomotelor. Dacă cunoașteți unde se află țevile și cablurile instalațiilor imobilului, informați executantul în legătură cu aceasta, pentru a evita avarierea instalațiilor. După aceea, urmează montarea la intervale prestablite, cu șuruburi, a profilurilor orizontale și verticale, pe care vor fi fixate plăcile Knauf. Tot din profiluri se vor executa și obloane în jurul ferestrelor, construcții pentru golurile de ușă și casete pentru ușile glisante.
  Construcția portantă pentru tavanul suspendat se execută de obicei după montarea elementelor de bază ale pereților de compartimentare. Profilurile se fixează parțial, se îndreptă pentru a se afla toate la același nivel, după care se finalizează montare.

  4.2. Instalațiile de apă, canalizare, electrică și altele

  După aceea, instalatorul poate monta grosier instalația de apă și instalația de canalizare, ca și elementele sistemului de încălzire în pardoseală. Tot în această fază, electricianul poate monta țevile destinate cablurilor electrice. Vă sfătuim, să decideți cu atenție pozițiile instalațiilor, pentru că orice modificare ulterioară vă va mării costurile execuției.

  4.3. Placarea cu plăci Knauf

  Urmează fixarea prin înșurubare a plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă. Mai întâi, se închide doar o latură a pereților, pentru ca electricianul să poată executa găurile pentru doze și monta instalațiile electrice în pozițiile prestabilite. Apoi, se finalizează și cealaltă parte a pereților. În cadrul acestei etape, executantul montajului uscat și electricianul lucrează împreună. După montarea plăcilor pe pereții de compartimentare, trebuie să fie finalizat și tavanul Knauf. În colțuri și pe liniile de îmbinare plăcilor suprasolicitate, se vor monta colțari din aluminiu.

  4.4. Chituirea și finisarea suprafețelor

  Liniile de îmbinare ale plăcilor din ghips sunt foarte solicitate, construcția nefiind complet stabilă. Pentru a evita crăparea pereților, trebuie să se aplice benzi speciale peste aceste linii. În mijlocul linilor de contact dintre plăci se aplică mai întâi o plasă, apoi se execută chituirea. După uscarea chitului, trebuie să se pună un nou strat de chit. După chituire, suprafețele trebuie să fie drepte. Este obligatorie și chituirea tuturor găurilor rezultate în urma înșurubărilor. Și colțarii trebuie să fie chituiți în așa măsură încât să nu mai fie vizibili.

  Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led
  Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led

   

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Rigips, gips carton?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Zugraveli pentru un cabinet medical

  Pentru un cabinet medical avem nevoie de zugravit, vopsit 3 usi, 3 sacfe rigips. 695.52 RON la 1159.2 RON

  ........

  Placare cu rigips

  Dorim placare cu rigips
  90m2 placare rigips habito pereti
  40m2 placare rigips habito tavan 2173.5 RON la 3622.5 RON

  ........

  Placarea tavanelor cu rigips

  Placarea tavanelor cu rigips 3042.9 RON la 5071.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Rigisps, 6.5 m
  Rigips, gips carton, Braşov

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Compartimentare rigips, cca 117 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  3260.25 RON la 5433.75 RON

  Prețul, Reparatie balcon pe interior in urma reconditionarii blocului,
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Perete rigips, Aprox 20 mp
  Rigips, gips carton, Târgu Mureş

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Montaj rigips, 100 mp
  Rigips, gips carton, Târgu Mureş

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Montat rigips perete, 9 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Montare profile si rigips, 60 mp
  Rigips, gips carton, Huedin

  1956.15 RON la 3260.25 RON

  Prețul, Polita din rigips in bucatarie, Aproximativ 2-3 mp rigips
  Rigips, gips carton, Giurgiu

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, De refăcut un zid intre bucătărie și balcon.,
  Rigips, gips carton, Reşiţa

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Placare tavan cu gips carton, 120 mp
  Rigips, gips carton, Baloteşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Renovare spatiu comercial, 100 mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Izolatie mansarda si rigips tavan, 30 mp
  Rigips, gips carton, Leordeni

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, Montat rigips, 18 mp
  Rigips, gips carton, Vălenii de Munte

  521.64 RON la 869.4 RON

  Prețul, Decopertare tavan garaj, montaj rigips, Suprafata tavanulu aproximativ 28mp (4m * 7m)
  Rigips, gips carton, Târgu Mureş

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Tencuit și rigips, 770
  Rigips, gips carton, Boldeşti-Scăeni

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Rigips tavan și pereți, 140 mp
  Rigips, gips carton, Buşteni

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Aplicat gled+var pereti 350mp, tavane rigips 150mp., 500 mp
  Rigips, gips carton, Galaţi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Compartimentare birouri, 600 mp
  Rigips, gips carton, Braşov

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Tavan de rigips si izolatie in 3 camere, 60mp
  Rigips, gips carton, Sibiu

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, Placare dubla ambele parti, 2.7h, 39ml
  Rigips, gips carton, Buzău

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, PLACARE DUBLA PERETI RIGIPS, 39ml, inaltimea de 2.7 m
  Rigips, gips carton, Tulcea

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, Placare dubla, 2,7 inaltime si 40 ml
  Rigips, gips carton, Sighişoara

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, Placare rigips, 2.7inaltime, 39 ml
  Rigips, gips carton, Sfântu Gheorghe

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, Placre dubla rigips, 2.7 inaltine, 39 ml
  Rigips, gips carton, Cluj-Napoca

  2390.85 RON la 3984.75 RON

  Prețul, IZOLARE PERETE INTERIOR, 10 p
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Izolare pereti si placare interior cu rigips, 54 mp amprenta
  Rigips, gips carton, Jugureni

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Renovare apartament, 68 mp
  Rigips, gips carton, Târgovişte

  34776 RON la 57960 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata, rigips, 720 mp2 tencuiala, 250 mp2 tavane rigips
  Rigips, gips carton, Dumbrăviţa

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Blocat usa veche cu rigips, 80 x 200 cm
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  86.94 RON la 144.9 RON

  Prețul, Placare si finisare un perete ingust, 1.25 mp
  Rigips, gips carton, Constanţa

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Tavane finisaje interioare rigips, 150 m2
  Rigips, gips carton, Bârlad

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Izolatie acoperis cu vata bazaltica de 15cm si placare cu rigips, 100m2
  Rigips, gips carton, Sâmbăta

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, montaj perete fals + usa, 9 m2
  Rigips, gips carton, Dărăşti-Ilfov

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Acoperire fisura/gaura perete baie, 1-2m2
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, inlocuire gips carton, zugravire, 51mp
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Rigips carton, 40 mp
  Rigips, gips carton, Lovrin

  1304.1 RON la 2173.5 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Rigips, gips carton lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  3151+ Firme pentru Rigips, gips carton
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă