Rigips pret

Care este prețul unei lucrări de rigipsare? Montarea unui perete despărțitor este simplă și rapidă, iar prețul ei crește în special din cauza grosimii peretelui și a unei eventuale izolații fonice suplimentare. Prețul unui perete despărțitor simplu variază între 30-50/m2. Un perete despărțitor dublu este între 250lei/m2. Montatorul vă execută un tavan fals din rigips pentru 25-65lei/m2.

Cui să încredințați lucrările de rigipsare? Trimiteți o cerere către rigipsarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL TAVANULUI FALS DIN RIGIPS


Prețul montării knauf - tavanului fals din rigips. Prețul tavanului fals din rigips, coborât cu 15 cm.

25 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
65 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Rigips pret

ALTE PREȚURI PENTRU RIGIPS, GIPS CARTON

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Tavan casetat

Prețul montării tavanului casetat


RON

RON/mp

mp
cerere>

Grinzi și măști

Prețul montării de grinzi, măști


RON

RON/mp

mp
cerere>

Structura metalică tavan

Prețul executării structurii metalice la tavane


RON

RON/mp

mp
cerere>

Plăci gips carton

Prețul montării plăcilor gips carton pe structură metalică a tavanelor (exclusiv chit îmbinări)


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul montării scafelor, grinzilor din gips – car


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Izolație celuloză


Prețul izolației cu injectare de celuloză depinde de cantitatea necesară de material injectat, metod...

Verificați și: Izolatie celuloza pret

Șapa uscata


Care este prețul unei șape uscate? O șapă uscată este de peste 2x mai scumpă decât șapele obișnuite,...

Verificați și: Șapa uscata pret

Izolație mansardă


Care este prețul serviciilor de izolare a unei mansarde? În general, acoperișul trebuie să fie foart...

Verificați și: Izolatie mansarda pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Montaj uscat, sisteme Knauf – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm despre montajul uscat și sistemele Knauf?

1.1. Sistemele Knauf se montează rapid, dar este necesară armonizarea tuturor lucrărilor

Montarea de plăci „Knauf“ este o lucrare care se execută rapid și permite ajustări simple chiar la momentul execuției. Dar, cel mai bine este să se facă în prealabil un plan al montării. În acest articol am pregătit pentru dumneavoastră câteva informații de bază privind lucrările de montaj uscat. Restul detaliilor vi le va da chiar executantul lucrărilor, dacă veți fi interesat de ele. Pentru că montarea plăcilor Knauf se execută odată cu lucrările de montare a instalațiilor imobilului și cu lucrările de zugrăvit, va trebui să planificați corect toate aceste lucrări.

1.2. Este necesar a se face în prealabil un proiect?

Este recomandabil, să pregătiți cu arhitectul dumneavoastră un proiect sau cel puțin o schiță a mansardei dorite sau a renovării apartamentului, în care să fie menționate toate lucrările de montaj uscat, care urmează a fi executate. Numai în acest fel executanții vă vor putea face o ofertă clară și exactă. Acest plan vă va scuti de multe probleme și surprize neplăcute.

Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă
Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă

1.3. În ce fază se află construcția înainte de executarea lucrărilor de montaj uscat?

Este bine să știți în ce fază se află lucrările la imobilul dumneavoastră, pentru a planifica corect execuția lucrărilor de montaj uscat. Trebuie să știți, că pe profilurile construcției portante zgomotul se propagă foarte puternic. Dacă nu ați turnat încă șapa, este important să montați construcția portantă a pereților din plăci Knauf direct pe placa din beton. Executantul trebuie să pună cauciuc sub profilurile Knauf, pentru a înăbuși zgomotele. Pentru ca șapa să poată fi executată cu simplitate, trebuie neapărat ca executantul să monteze plăcile Knauf cel puțin la 10 cm peste nivelul pardoselii finale. În cazul în care instalați și un sistem de încălzire în pardoseală, vă recomandăm să faceți acest lucru după ce s-a executat construcția portantă. Altfel, țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi găurite în timpul execuției înșurubărilor. Bineînțeles, că pereții de compartimentare pot fi montați și pe parchet sau pe pardoseala din plăci ceramice. Aveți însă grijă să nu avariați instalațiile.

1.4. Nu uitați de instalații

De obicei, țevile sistemului de ventilație și conductele sistemului de canalizare au diametre mari, uneori chiar de până la 200 mm. Și dulapurile sistemelor de încălzire în pardoseală sunt de dimensiuni mari și acest lucru nu trebuie să fie ignorat. Acesta este motivul pentru care trebuie să acordați atenție grosimii pereților Knauf, în care va trebui să montați cablurile și țevile tuturor instalațiilor casei. Dacă nu ascundeți aceste cabluri și țevi în pereți, singura soluție ulterioară pentru montarea acestora va fi execuția unor cutii exterioare pentru ele, care însă vor strica aspectul ambientului interior al casei. Sperăm, că acum înțelegeți, că o planificare prealabilă atentă și corectă vă va scuti de multe dureri de cap.

Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor
Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor

2. Alegerea montatorului de plăci Knauf

2.1. Este greu să găsești un montator bun?

Lucrările de montaj uscat sunt relativ simple. De aceea, există mulți executanți, care activează în acest domeniu. Pentru că aceste lucrări se execută rapid, multe persoane se hotărăsc să le execute în proprie regie, deși nu sunt de meserie. În ultimul timp, chiar și zugravii oferă execuția de lucrări de montaj uscat. Vă atenționăm, că deși pe piață există o ofertă largă de astfel de servicii, nu toți executanții sunt de calitate. Vă sfătuim, ca pentru execuția unor astfel de lucrări să apelați la firme specializate în montajul uscat, care au executat deja cu succes proiecte asemănătoare și cărora le puteți verifica referințele.

2.2. Când să încep să caut un montator de plăci Knauf?

Decideți momentul potrivit pentru căutarea unui executant de lucrări de montaj uscat în funcție de faza de construire în care se află casa dumneavoastră și de mărimea proiectului. Dacă aveți nevoie doar de placarea a câtorva metri pătrați de perete, va trebui să vă adaptați la programul executantului, care va veni să vă facă lucrarea atunci când va găsi timp liber. În schimb, dacă doriți să montați plăci Knauf în întregul apartament, veți găsi cu ușurință executanți, care să vă accepte imediat comanda și să înceapă lucrul în cel mult o săptămână de la lansarea comenzii. În sezonul estiv executanții de lucrări de construcție exterioare sunt mult mai ocupați decât în restul anului. Acesta este motivul pentru care în acest sezon lucrările de montaj uscat sunt mai scumpe. Așa că, cel mai bine este să planificați execuția acestor lucrări în sezonul rece al anului. Montarea de plăci din ghips-carton într-o casă cu suprafață de 150 m2 durează cel puțin trei săptămâni.

3. Versatilitatea folosirii plăcilor din ghips-carton

Plăcile din ghips-carton se folosesc foarte adesea pentru realizarea renovării de imobile și a caselor noi, fiind un material ușor de montat și versatil. Din aceste plăci se execută pereții de compartimentare și tavanele în casele prefabricate. Plăcile din ghips-carton sunt excelente și pentru eliminarea umidității, placarea pereților și tot felul de renovări, care nu permit modificarea construcției portante a imobilului sau efectuarea de lucrări de zidărie, care implică folosirea apei.

3.1. Tipuri de plăci Knauf din ghips-carton

Montajul uscat are la bază folosirea de plăci din ghips-carton. Aceste plăci sunt alcătuite din ghips și două straturi de carton. Plăcile din ghips-carton se taie și se înșurubează cu simplitate. Dimensiunile standard ale plăcilor din ghips-carton sunt 2000 x 1250 x 12,5 mm. Există destul de mulți producători de plăci din ghips-carton. Plăcile din ghips-caton sunt de mai multe feluri. Cele mai frecvent folosite sunt plăcile „simple“ sau „gri“, care sunt adecvate pentru spațiile lipsite de umiditate. În schimb, camerele de baie se montează plăci din ghips-carton verzi, iar pentru camera în care se află centrala termică se folosesc plăci din ghips ignifuge. De asemenea, pe piață mai sunt disponibile atât plăci din ghips masive, cu grosimea 25 mm, cât și plăci cu fibre adăugate, care le măresc soliditatea.

Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele
Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele

3.2. Profilurile Knauf

Plăcile Knauf se înșurubează pe construcții portante alcătuite din profiluri Knauf. În trecut, aceste construcții portante se executau din profiluri din lemn, care prezintă anumite avantaje, pentru că absorb zgomotele și sunt mult mai masive. În schimb, profilurile din aluminiu facilitează o tăiere rapidă și sunt mai ușoare și mai ieftine. De aceea, la ora actuală majoritatea executanților folosesc profiluri Knauf din aluminiu. Acestea sunt disponibile în dimensiuni și execuții variate, care satisfac orice necesitate.

Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf
Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf

3.3. Pereții Knauf compartimentare sau despărțitori

Pereții de compartimentare din ghips-carton sunt o soluție excelentă atât pentru renovarea unor imobile vechi, cât și pentru construcțiile noi. Există o mare varietate de posibilității de execuții a acestor pereți, alcătuiți din profiluri și plăci Knauf simple pe ambele părți. Peretele despărțitor cel mai subțire are o grosime de 75 mm; pereții destinații ascunderii instalațiilor imobilelor au grosimea între 150 mm și 200 mm. Cel mai frecvent sunt aleși pereții cu grosimea de 125 mm, pentru că în aceștia pot fi montate și conducte verticale de canalizare. Este recomandabil a termoizola pereții de compartimentare Knauf. Pentru aceasta se folosește lână de piatră moale. Pereții, care urmează a fi foarte solicitați (de exemplu pereții bucătăriei, pe care se vor monta dulapuri suspendate), trebuie să fie executați din plăci duble Knauf, pentru a-i face mai solizi.

Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi
Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi

3.4. Tavanele Knauf

Placarea tavanelor cu plăci Knauf se face și pentru a repara iregularități ale tavanului. În acest fel, se execută tavane suspendate. Pe profilurile din aluminiu – care trebuie să fie montate toate la același nivel - se montează prin înșurubare plăci din ghips-carton obișnuite.
Tavanele Knauf constituie o soluție rapidă și fiabilă pentru cazurile în care trebuie să fie ascunse instalația de ventilație, instalația electrică și chiar conductele de apă.
Tavanele Knauf se mai execută și renovarea modernă a apartamentelor, în ele putând a fi montate becuri, leduri și chiar perdele.

După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice
După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice

3.5. Placarea pereților cu plăci Knauf

De multe ori, în cadrul renovării imobilelor se constată că pereții nu sunt drepți și sunt chiar umezi. În aceste cazuri, se execută placări cu plăci Knauf, care se montează de cele mai multe ori prin înșurubare pe profiluri. Și atunci când se dorește mutarea instalațiilor și nu este posibilă găurirea pereților pentru montarea în ei a cablurilor – de exemplu dacă pereții sunt din beton sau casa este prefabricată – se optează pentru placarea pereților cu plăci din ghips-carton. Bineînțeles, că aceste plăci pot fi înșurubate și direct pe pereți, de exemplu, atunci când dorim să rezolvăm problema căderii tencuielii.

Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături
Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături

4. Procedura de lucru: execuția corectă a montajului uscat

Deși lucrările de montaj uscat se execută cu simplitate și rapid, nu vă sfătuim să le executați voi înșivă. Este bine însă, să fiți informați cu privire la modul de desfășurare a acestor lucrări. Pentru a vă explica mai bine procedura de lucru, vă enumerăm principalele etape ale montării de plăci Knauf pe faze de lucru, la care vor participa și alți meseriași.

4.1. Montarea profilurilor cu șuruburi

Construcția portantă din profiluri trebuie să fie schițată cu exactitate și apoi montată cu șuruburi în tavan și pereți. Mai întâi se montează cadrul, pe care vor fi înșurubate restul profilurilor. Trebuie să se folosească în mod obligatoriu o bandă izolatoare pentru a împiedica propagarea zgomotelor. Dacă cunoașteți unde se află țevile și cablurile instalațiilor imobilului, informați executantul în legătură cu aceasta, pentru a evita avarierea instalațiilor. După aceea, urmează montarea la intervale prestablite, cu șuruburi, a profilurilor orizontale și verticale, pe care vor fi fixate plăcile Knauf. Tot din profiluri se vor executa și obloane în jurul ferestrelor, construcții pentru golurile de ușă și casete pentru ușile glisante.
Construcția portantă pentru tavanul suspendat se execută de obicei după montarea elementelor de bază ale pereților de compartimentare. Profilurile se fixează parțial, se îndreptă pentru a se afla toate la același nivel, după care se finalizează montare.

4.2. Instalațiile de apă, canalizare, electrică și altele

După aceea, instalatorul poate monta grosier instalația de apă și instalația de canalizare, ca și elementele sistemului de încălzire în pardoseală. Tot în această fază, electricianul poate monta țevile destinate cablurilor electrice. Vă sfătuim, să decideți cu atenție pozițiile instalațiilor, pentru că orice modificare ulterioară vă va mării costurile execuției.

4.3. Placarea cu plăci Knauf

Urmează fixarea prin înșurubare a plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă. Mai întâi, se închide doar o latură a pereților, pentru ca electricianul să poată executa găurile pentru doze și monta instalațiile electrice în pozițiile prestabilite. Apoi, se finalizează și cealaltă parte a pereților. În cadrul acestei etape, executantul montajului uscat și electricianul lucrează împreună. După montarea plăcilor pe pereții de compartimentare, trebuie să fie finalizat și tavanul Knauf. În colțuri și pe liniile de îmbinare plăcilor suprasolicitate, se vor monta colțari din aluminiu.

4.4. Chituirea și finisarea suprafețelor

Liniile de îmbinare ale plăcilor din ghips sunt foarte solicitate, construcția nefiind complet stabilă. Pentru a evita crăparea pereților, trebuie să se aplice benzi speciale peste aceste linii. În mijlocul linilor de contact dintre plăci se aplică mai întâi o plasă, apoi se execută chituirea. După uscarea chitului, trebuie să se pună un nou strat de chit. După chituire, suprafețele trebuie să fie drepte. Este obligatorie și chituirea tuturor găurilor rezultate în urma înșurubărilor. Și colțarii trebuie să fie chituiți în așa măsură încât să nu mai fie vizibili.

Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led
Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led

 

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂCREARE BAIE, INSTALAȚIE SANITARĂ, UN PERETE CU UȘĂ TERMOPAN

Bună ziua,

am o baie de făcut în Măceșu de Sus ceea ce cuprinde un perete din rigips cu ușă termopan, montarea unei ferestre de 1m pe 1m la exterior, instalația sanitară (alimentare cu apă de la aproximativ 10 m și instalația de canalizare pe aproximativ 15 m în exterior și eventual o fosă septică) și instalarea unei cabine de duș, unei chiuvete, unui wc, unui boiler electric.

Mulțumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

TENCUIALA INTERIOARA, PLACARE TAVAN POLISTIREN EXTRUDAT TAVAN FALS RIG

Bună ziua,

Tencuiala int. 180 mp, placare tavan 64 mp cu polistiren extrudat, tavan fals rigips 80 mp

Mulțumesc 8694 4.83 la 14490 RON


........

PERETI SI TAVANE RIGIPS

Bună ziua,

pereti despartitori simplu placati = cca 4300 mp de pereti
pereti despartitori dublu placati = cca 2800 mp de pereti
pereti despartitori triplu placati = cca 750 mp de pereti
inchideri ghene instalatii (2 straturi gips carton) = cca 1600 mp
placari suplimentare cu gips-carton cu insertie plumb = cca 560 mp de pereti
tavane casetate din gips-carton cca 1700 mp
tavane simple din gips-carton cca 5000 mp
placari cu gips-carton la intrados rampe si podeste scari cca 250 mp
diverse scafe din gips-carton cca 120 mp.

Multumesc 21735 4.83 la 36225 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, RENOVARE TOTALA APT 3 CAM, APT 95MP
Rigips, gips carton, Bucureşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, TAVAN RIGIPS VARUIT, 80MP
Rigips, gips carton, Bacău

2434.32 RON la 4057.2 RON

PREȚUL, TRANSFORMARE BAIE IN BAIE SI BUCATARIE, 15
Rigips, gips carton, Bucureşti

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, MOBILIER RIGIPS, 7MP
Rigips, gips carton, Ploieşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZUGRAVELI ,REPARATII ,AMENAJARI INTERIOARE, 200
Rigips, gips carton, Mangalia

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RIGIPS STRUCTURA METALICA, PREȚ RIGIPS LA GATA, GLET, LAVABIL ETC, TAVAN 300M2, PEREȚI 500-600M2
Rigips, gips carton, Braşov

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, GRESIE, FAIANTA, TENCUIT, GLETUIT, 100 MP
Rigips, gips carton, Sibiu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PLACARE PERETI RIGIPS LA GATA, 2500MP
Rigips, gips carton, Hârşova

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, GIPS CARTON, PARCHET, GRESIE, FAIANȚĂ , 80MP
Rigips, gips carton, Filioara

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, RIGIPS, TAVAN, MANSARDA, 100MP
Rigips, gips carton, Păuleşti

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, MONTAT PLAFOANE RIGIPS, REPARATII PERETI, ZUGRAVIT , 40 MP
Rigips, gips carton, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PLACAT TAVAN CU RIGIPS! BLIDELE SUNT DEJA INSTALATE, 60 MP2
Rigips, gips carton, Chiajna

1956.15 RON la 3260.25 RON

PREȚUL, MONTAJ RIGIPS + GLET, APROX 300
Rigips, gips carton, Ciofliceni

9128.7 RON la 15214.5 RON

PREȚUL, MONTAJ RIGIPS PLACA DUBLA ANTIFOC IN CASA PE STRUCTURA LEMN, 500 MP
Rigips, gips carton, Runcu

15214.5 RON la 25357.5 RON

PREȚUL, MONTARE RIGIPS, GRESIE, GLET SI ZUGRAVIT, APROX 40 MP
Rigips, gips carton, Câmpina

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, RENOVARE CASA BATRANEASCA , AMPRENTA LA SOL CCA 76 MP
Rigips, gips carton, Valu lui Traian

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT, 185 M 2
Rigips, gips carton, Cluj-Napoca

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, GIPS CARTON, 100
Rigips, gips carton, Bragadiru

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, CREAREA UNOR SCAFE PRIN TĂIEREA TAVANULUI FALS DEJA MONTAT, 40 MP
Rigips, gips carton, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SCOATERE TAPET, ZUGRAVIRE, RIGIPS, LAVABILA, MONTARE PARCHET, 38
Rigips, gips carton, Bucureşti

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, SAPA, GRESIE, FAIANTA SI TAVAN FALS LA O BAIE DE ~ 5MP, 5
Rigips, gips carton, Braşov

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, IZOLARE PERETE INTERIOR, 15
Rigips, gips carton, Constanţa

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, FINISAJ INTERIOR, MONTAJ RIGIPS 60 MP, GLETUIT 10 MP, LAVABILA 200 MP
Rigips, gips carton, Bragadiru

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PERETI RIGIPS, 2000 MP
Rigips, gips carton, Bucureşti

15214.5 RON la 25357.5 RON

PREȚUL, MONTAREA RIGIPS CU DECLARATIA DE CONF. AGREMENTULUI TEHNIC , 85 MP
Rigips, gips carton, Constanţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PLACARE PERETI, TAVANE, MANSARDA, CCA 300 MP
Rigips, gips carton, Zoreşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, REPARATII DUPA TERMOPANE, 9 GEAMURI
Rigips, gips carton, Dobroeşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SCAFE CAMERA , 20 MP
Rigips, gips carton, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, FINISAJE INTERIOARE, 350 MP
Rigips, gips carton, Mangalia

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PERETI RIGIPS, TAVAN RIGIPS, 60 MP TAVAN + 60 MP RIGIPS
Rigips, gips carton, Luduş

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, TAVAN CASA PARTER + GLET TAVAN ȘI PEREȚI , CCA 120 MP
Rigips, gips carton, Timişeşti

3651.48 RON la 6085.8 RON

PREȚUL, FINISAJE INTERIOARE CASA LA ROSU , SUPRAFATA UTILA DE 294 MP
Rigips, gips carton, Iaşi

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, GLET, ZIDARIE, FAIANTA, GRESIE, PARCHET, 45 MP
Rigips, gips carton, Zlatna

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, PROFILAT SI PUS RIGIPS MANSARDA, 300 MP
Rigips, gips carton, Oradea

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE PLACI RIGIPS, 32MP
Rigips, gips carton, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, RENOVARE CASĂ, RENOVARE PARȚIALA
Rigips, gips carton, Pesac

13041 RON la 21735 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Rigips, gips carton LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2546+ FIRME PENTRU RIGIPS, GIPS CARTON
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL RIGIPS, GIPS CARTON?

 • Rigips, gips carton Bucureşti
 • Rigips, gips carton Cluj-Napoca
 • Rigips, gips carton Constanţa
 • Rigips, gips carton Dumbrăveni
 • Rigips, gips carton Iaşi
 • Rigips, gips carton Timişoara
 • Rigips, gips carton Alba Iulia
 • Rigips, gips carton Arad
 • Rigips, gips carton Bacău
 • Rigips, gips carton Baia Mare
 • Rigips, gips carton Bârlad
 • Rigips, gips carton Bistriţa
 • Rigips, gips carton Botoşani
 • Rigips, gips carton Brăila
 • Rigips, gips carton Braşov
 • Rigips, gips carton Buzău
 • Rigips, gips carton Călăraşi
 • Rigips, gips carton Craiova
 • Rigips, gips carton Deva
 • Rigips, gips carton Drobeta-Turnu Severin
 • Rigips, gips carton Focşani
 • Rigips, gips carton Galaţi
 • Rigips, gips carton Giurgiu
 • Rigips, gips carton Hunedoara
 • Rigips, gips carton Mediaş
 • Rigips, gips carton Oradea
 • Rigips, gips carton Piatra-Neamţ
 • Rigips, gips carton Piteşti
 • Rigips, gips carton Ploieşti
 • Rigips, gips carton Râmnicu Vâlcea
 • Rigips, gips carton Reşiţa
 • Rigips, gips carton Roman
 • Rigips, gips carton Satu Mare
 • Rigips, gips carton Sfântu Gheorghe
 • Rigips, gips carton Sibiu
 • Rigips, gips carton Slatina
 • Rigips, gips carton Slobozia
 • Rigips, gips carton Suceava
 • Rigips, gips carton Târgovişte
 • Rigips, gips carton Târgu Jiu
 • Rigips, gips carton Târgu Mureş
 • Rigips, gips carton Tulcea
 • Rigips, gips carton Turda
 • Rigips, gips carton Vaslui
 • Rigips, gips carton Zalău
 • Rigips, gips carton Abrud
 • Rigips, gips carton Adjud
 • Rigips, gips carton Agnita
 • Rigips, gips carton Aiud
 • Rigips, gips carton Aleşd
 • Rigips, gips carton Alexandria
 • Rigips, gips carton Amara
 • Rigips, gips carton Anina
 • Rigips, gips carton Aninoasa
 • Rigips, gips carton Ardud
 • Rigips, gips carton Avrig
 • Rigips, gips carton Azuga
 • Rigips, gips carton Babadag
 • Rigips, gips carton Baia de Aramă
 • Rigips, gips carton Baia de Arieş
 • Rigips, gips carton Baia Sprie
 • Rigips, gips carton Băile Govora
 • Rigips, gips carton Băile Herculane
 • Rigips, gips carton Băile Olăneşti
 • Rigips, gips carton Băile Tuşnad
 • Rigips, gips carton Băileşti
 • Rigips, gips carton Bălan
 • Rigips, gips carton Bălceşti
 • Rigips, gips carton Balş
 • Rigips, gips carton Băneasa
 • Rigips, gips carton Baraolt
 • Rigips, gips carton Bechet
 • Rigips, gips carton Beclean
 • Rigips, gips carton Beiuş
 • Rigips, gips carton Berbeşti
 • Rigips, gips carton Bereşti
 • Rigips, gips carton Bicaz
 • Rigips, gips carton Blaj
 • Rigips, gips carton Bocşa
 • Rigips, gips carton Boldeşti-Scăeni
 • Rigips, gips carton Bolintin-Vale
 • Rigips, gips carton Borşa
 • Rigips, gips carton Borsec
 • Rigips, gips carton Brad
 • Rigips, gips carton Bran
 • Rigips, gips carton Breaza
 • Rigips, gips carton Brezoi
 • Rigips, gips carton Broşteni
 • Rigips, gips carton Bucecea
 • Rigips, gips carton Budeşti
 • Rigips, gips carton Buhuşi
 • Rigips, gips carton Bumbeşti-Jiu
 • Rigips, gips carton Buşteni
 • Rigips, gips carton Buziaş
 • Rigips, gips carton Cajvana
 • Rigips, gips carton Calafat
 • Rigips, gips carton Călan
 • Rigips, gips carton Călimăneşti
 • Rigips, gips carton Câmpeni
 • Rigips, gips carton Câmpia Turzii
 • Rigips, gips carton Câmpina
 • Rigips, gips carton Câmpulung
 • Rigips, gips carton Câmpulung Moldovenesc
 • Rigips, gips carton Caracal
 • Rigips, gips carton Caransebeş
 • Rigips, gips carton Carei
 • Rigips, gips carton Cavnic
 • Rigips, gips carton Căzăneşti
 • Rigips, gips carton Cehu Silvaniei
 • Rigips, gips carton Cernavodă
 • Rigips, gips carton Chişineu-Criş
 • Rigips, gips carton Ciacova
 • Rigips, gips carton Cisnădie
 • Rigips, gips carton Codlea
 • Rigips, gips carton Comăneşti
 • Rigips, gips carton Comarnic
 • Rigips, gips carton Copşa Mică
 • Rigips, gips carton Corabia
 • Rigips, gips carton Costeşti
 • Rigips, gips carton Covasna
 • Rigips, gips carton Cristuru Secuiesc
 • Rigips, gips carton Cugir
 • Rigips, gips carton Curtea de Argeş
 • Rigips, gips carton Curtici
 • Rigips, gips carton Dăbuleni
 • Rigips, gips carton Darabani
 • Rigips, gips carton Dărmăneşti
 • Rigips, gips carton Dej
 • Rigips, gips carton Deta
 • Rigips, gips carton Dolhasca
 • Rigips, gips carton Dorohoi
 • Rigips, gips carton Drăgăneşti
 • Rigips, gips carton Drăgăneşti-Olt
 • Rigips, gips carton Drăgăşani
 • Rigips, gips carton Dragomireşti
 • Rigips, gips carton Eforie
 • Rigips, gips carton Făgăraş
 • Rigips, gips carton Făget
 • Rigips, gips carton Fălticeni
 • Rigips, gips carton Făurei
 • Rigips, gips carton Feteşti
 • Rigips, gips carton Fieni
 • Rigips, gips carton Fierbinţi-Târg
 • Rigips, gips carton Filiaşi
 • Rigips, gips carton Flămânzi
 • Rigips, gips carton Frasin
 • Rigips, gips carton Fundulea
 • Rigips, gips carton Găeşti
 • Rigips, gips carton Gătaia
 • Rigips, gips carton Geoagiu
 • Rigips, gips carton Gheorgheni
 • Rigips, gips carton Gherla
 • Rigips, gips carton Ghimbav
 • Rigips, gips carton Gura Humorului
 • Rigips, gips carton Hârlău
 • Rigips, gips carton Hârşova
 • Rigips, gips carton Haţeg
 • Rigips, gips carton Horezu
 • Rigips, gips carton Huedin
 • Rigips, gips carton Huşi
 • Rigips, gips carton Ianca
 • Rigips, gips carton Iernut
 • Rigips, gips carton Ineu
 • Rigips, gips carton Însurăţei
 • Rigips, gips carton Întorsura Buzăului
 • Rigips, gips carton Isaccea
 • Rigips, gips carton Jibou
 • Rigips, gips carton Lehliu-Gară
 • Rigips, gips carton Lipova
 • Rigips, gips carton Liteni
 • Rigips, gips carton Livada
 • Rigips, gips carton Luduş
 • Rigips, gips carton Lugoj
 • Rigips, gips carton Lupeni
 • Rigips, gips carton Mangalia
 • Rigips, gips carton Mărăşeşti
 • Rigips, gips carton Marghita
 • Rigips, gips carton Medgidia
 • Rigips, gips carton Miercurea Nirajului
 • Rigips, gips carton Miercurea Sibiului
 • Rigips, gips carton Miercurea-Ciuc
 • Rigips, gips carton Mihăileşti
 • Rigips, gips carton Milişăuţi
 • Rigips, gips carton Mioveni
 • Rigips, gips carton Mizil
 • Rigips, gips carton Moineşti
 • Rigips, gips carton Moldova Nouă
 • Rigips, gips carton Moreni
 • Rigips, gips carton Motru
 • Rigips, gips carton Murfatlar
 • Rigips, gips carton Murgeni
 • Rigips, gips carton Nădlac
 • Rigips, gips carton Năsăud
 • Rigips, gips carton Năvodari
 • Rigips, gips carton Negreşti
 • Rigips, gips carton Negreşti-Oaş
 • Rigips, gips carton Negru Vodă
 • Rigips, gips carton Nehoiu
 • Rigips, gips carton Novaci
 • Rigips, gips carton Nucet
 • Rigips, gips carton Ocna Mureş
 • Rigips, gips carton Ocna Sibiului
 • Rigips, gips carton Ocnele Mari
 • Rigips, gips carton Odobeşti
 • Rigips, gips carton Odorheiu Secuiesc
 • Rigips, gips carton Olteniţa
 • Rigips, gips carton Oneşti
 • Rigips, gips carton Orăştie
 • Rigips, gips carton Oraviţa
 • Rigips, gips carton Orşova
 • Rigips, gips carton Oţelu Roşu
 • Rigips, gips carton Ovidiu
 • Rigips, gips carton Panciu
 • Rigips, gips carton Pâncota
 • Rigips, gips carton Paşcani
 • Rigips, gips carton Pătârlagele
 • Rigips, gips carton Pecica
 • Rigips, gips carton Petrila
 • Rigips, gips carton Petroşani
 • Rigips, gips carton Piatra-Olt
 • Rigips, gips carton Plopeni
 • Rigips, gips carton Podu Iloaiei
 • Rigips, gips carton Pogoanele
 • Rigips, gips carton Potcoava
 • Rigips, gips carton Predeal
 • Rigips, gips carton Pucioasa
 • Rigips, gips carton Răcari
 • Rigips, gips carton Rădăuţi
 • Rigips, gips carton Râmnicu Sărat
 • Rigips, gips carton Râşnov
 • Rigips, gips carton Recaş
 • Rigips, gips carton Reghin
 • Rigips, gips carton Roşiori de Vede
 • Rigips, gips carton Rovinari
 • Rigips, gips carton Roznov
 • Rigips, gips carton Rupea
 • Rigips, gips carton Săcele
 • Rigips, gips carton Săcueni
 • Rigips, gips carton Salcea
 • Rigips, gips carton Sălişte
 • Rigips, gips carton Săliştea de Sus
 • Rigips, gips carton Salonta
 • Rigips, gips carton Sângeorgiu de Pădure
 • Rigips, gips carton Sângeorz-Băi
 • Rigips, gips carton Sânnicolau Mare
 • Rigips, gips carton Sântana
 • Rigips, gips carton Sărmaşu
 • Rigips, gips carton Săveni
 • Rigips, gips carton Scorniceşti
 • Rigips, gips carton Sebeş
 • Rigips, gips carton Sebiş
 • Rigips, gips carton Segarcea
 • Rigips, gips carton Seini
 • Rigips, gips carton Sighetu Marmaţiei
 • Rigips, gips carton Sighişoara
 • Rigips, gips carton Simeria
 • Rigips, gips carton Şimleu Silvaniei
 • Rigips, gips carton Sinaia
 • Rigips, gips carton Siret
 • Rigips, gips carton Slănic
 • Rigips, gips carton Slănic-Moldova
 • Rigips, gips carton Solca
 • Rigips, gips carton Şomcuta Mare
 • Rigips, gips carton Sovata
 • Rigips, gips carton Ştefăneşti
 • Rigips, gips carton Ştefăneşti
 • Rigips, gips carton Ştei
 • Rigips, gips carton Strehaia
 • Rigips, gips carton Sulina
 • Rigips, gips carton Tălmaciu
 • Rigips, gips carton Ţăndărei
 • Rigips, gips carton Târgu Bujor
 • Rigips, gips carton Târgu Cărbuneşti
 • Rigips, gips carton Târgu Frumos
 • Rigips, gips carton Târgu Lăpuş
 • Rigips, gips carton Târgu Neamţ
 • Rigips, gips carton Târgu Ocna
 • Rigips, gips carton Târgu Secuiesc
 • Rigips, gips carton Târnăveni
 • Rigips, gips carton Tăşnad
 • Rigips, gips carton Tăuţii-Măgherăuş
 • Rigips, gips carton Techirghiol
 • Rigips, gips carton Tecuci
 • Rigips, gips carton Teiuş
 • Rigips, gips carton Ţicleni
 • Rigips, gips carton Tismana
 • Rigips, gips carton Titu
 • Rigips, gips carton Topliţa
 • Rigips, gips carton Topoloveni
 • Rigips, gips carton Turceni
 • Rigips, gips carton Turnu Măgurele
 • Rigips, gips carton Ulmeni
 • Rigips, gips carton Ungheni
 • Rigips, gips carton Uricani
 • Rigips, gips carton Urlaţi
 • Rigips, gips carton Urziceni
 • Rigips, gips carton Valea lui Mihai
 • Rigips, gips carton Vălenii de Munte
 • Rigips, gips carton Vânju Mare
 • Rigips, gips carton Vaşcău
 • Rigips, gips carton Vatra Dornei
 • Rigips, gips carton Vicovu de Sus
 • Rigips, gips carton Victoria
 • Rigips, gips carton Videle
 • Rigips, gips carton Vişeu de Sus
 • Rigips, gips carton Vlăhiţa
 • Rigips, gips carton Vulcan
 • Rigips, gips carton Zărneşti
 • Rigips, gips carton Zimnicea
 • Rigips, gips carton Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate