Rigips pret

  Care este prețul unei lucrări de rigipsare? Montarea unui perete despărțitor este simplă și rapidă, iar prețul ei crește în special din cauza grosimii peretelui și a unei eventuale izolații fonice suplimentare. Prețul unui perete despărțitor simplu variază între 30-50/m2. Un perete despărțitor dublu este între 250lei/m2. Montatorul vă execută un tavan fals din rigips pentru 25-65lei/m2. Pentru o evaluare mai detaliată a costurilor, puteți apela la calculatorul nostru de prețuri sau puteți solicita informații în mod direct unuia dintre numeroșii noștri rigipsari verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile pentru lucrările de rigipsare.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL TAVANULUI FALS DIN RIGIPS


  Prețul montării knauf - tavanului fals din rigips. Prețul tavanului fals din rigips, coborât cu 15 cm.

  25 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  65 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Rigips pret

  ALTE PREȚURI PENTRU RIGIPS, GIPS CARTON

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Tavan casetat

  Prețul montării tavanului casetat


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Grinzi și măști

  Prețul montării de grinzi, măști


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Structura metalică tavan

  Prețul executării structurii metalice la tavane


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Plăci gips carton

  Prețul montării plăcilor gips carton pe structură metalică a tavanelor (exclusiv chit îmbinări)


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul montării scafelor, grinzilor din gips – car


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Izolație celuloză


  Prețul izolației cu injectare de celuloză depinde de cantitatea necesară de material injectat, metod...

  Verificați și: Izolatie celuloza pret

  Șapa uscata


  Care este prețul unei șape uscate? O șapă uscată este de peste 2x mai scumpă decât șapele obișnuite,...

  Verificați și: Șapa uscata pret

  Izolație mansardă


  Care este prețul serviciilor de izolare a unei mansarde? În general, acoperișul trebuie să fie foart...

  Verificați și: Izolatie mansarda pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Montaj uscat, sisteme Knauf – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre montajul uscat și sistemele Knauf?

  1.1. Sistemele Knauf se montează rapid, dar este necesară armonizarea tuturor lucrărilor

  Montarea de plăci „Knauf“ este o lucrare care se execută rapid și permite ajustări simple chiar la momentul execuției. Dar, cel mai bine este să se facă în prealabil un plan al montării. În acest articol am pregătit pentru dumneavoastră câteva informații de bază privind lucrările de montaj uscat. Restul detaliilor vi le va da chiar executantul lucrărilor, dacă veți fi interesat de ele. Pentru că montarea plăcilor Knauf se execută odată cu lucrările de montare a instalațiilor imobilului și cu lucrările de zugrăvit, va trebui să planificați corect toate aceste lucrări.

  1.2. Este necesar a se face în prealabil un proiect?

  Este recomandabil, să pregătiți cu arhitectul dumneavoastră un proiect sau cel puțin o schiță a mansardei dorite sau a renovării apartamentului, în care să fie menționate toate lucrările de montaj uscat, care urmează a fi executate. Numai în acest fel executanții vă vor putea face o ofertă clară și exactă. Acest plan vă va scuti de multe probleme și surprize neplăcute.

  Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă
  Pentru montarea de plăci Knauf este nevoie de o planificare corectă

  1.3. În ce fază se află construcția înainte de executarea lucrărilor de montaj uscat?

  Este bine să știți în ce fază se află lucrările la imobilul dumneavoastră, pentru a planifica corect execuția lucrărilor de montaj uscat. Trebuie să știți, că pe profilurile construcției portante zgomotul se propagă foarte puternic. Dacă nu ați turnat încă șapa, este important să montați construcția portantă a pereților din plăci Knauf direct pe placa din beton. Executantul trebuie să pună cauciuc sub profilurile Knauf, pentru a înăbuși zgomotele. Pentru ca șapa să poată fi executată cu simplitate, trebuie neapărat ca executantul să monteze plăcile Knauf cel puțin la 10 cm peste nivelul pardoselii finale. În cazul în care instalați și un sistem de încălzire în pardoseală, vă recomandăm să faceți acest lucru după ce s-a executat construcția portantă. Altfel, țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi găurite în timpul execuției înșurubărilor. Bineînțeles, că pereții de compartimentare pot fi montați și pe parchet sau pe pardoseala din plăci ceramice. Aveți însă grijă să nu avariați instalațiile.

  1.4. Nu uitați de instalații

  De obicei, țevile sistemului de ventilație și conductele sistemului de canalizare au diametre mari, uneori chiar de până la 200 mm. Și dulapurile sistemelor de încălzire în pardoseală sunt de dimensiuni mari și acest lucru nu trebuie să fie ignorat. Acesta este motivul pentru care trebuie să acordați atenție grosimii pereților Knauf, în care va trebui să montați cablurile și țevile tuturor instalațiilor casei. Dacă nu ascundeți aceste cabluri și țevi în pereți, singura soluție ulterioară pentru montarea acestora va fi execuția unor cutii exterioare pentru ele, care însă vor strica aspectul ambientului interior al casei. Sperăm, că acum înțelegeți, că o planificare prealabilă atentă și corectă vă va scuti de multe dureri de cap.

  Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor
  Lucrările de montaj uscat au un rol esențial în cadrul renovării imobilelor

  2. Alegerea montatorului de plăci Knauf

  2.1. Este greu să găsești un montator bun?

  Lucrările de montaj uscat sunt relativ simple. De aceea, există mulți executanți, care activează în acest domeniu. Pentru că aceste lucrări se execută rapid, multe persoane se hotărăsc să le execute în proprie regie, deși nu sunt de meserie. În ultimul timp, chiar și zugravii oferă execuția de lucrări de montaj uscat. Vă atenționăm, că deși pe piață există o ofertă largă de astfel de servicii, nu toți executanții sunt de calitate. Vă sfătuim, ca pentru execuția unor astfel de lucrări să apelați la firme specializate în montajul uscat, care au executat deja cu succes proiecte asemănătoare și cărora le puteți verifica referințele.

  2.2. Când să încep să caut un montator de plăci Knauf?

  Decideți momentul potrivit pentru căutarea unui executant de lucrări de montaj uscat în funcție de faza de construire în care se află casa dumneavoastră și de mărimea proiectului. Dacă aveți nevoie doar de placarea a câtorva metri pătrați de perete, va trebui să vă adaptați la programul executantului, care va veni să vă facă lucrarea atunci când va găsi timp liber. În schimb, dacă doriți să montați plăci Knauf în întregul apartament, veți găsi cu ușurință executanți, care să vă accepte imediat comanda și să înceapă lucrul în cel mult o săptămână de la lansarea comenzii. În sezonul estiv executanții de lucrări de construcție exterioare sunt mult mai ocupați decât în restul anului. Acesta este motivul pentru care în acest sezon lucrările de montaj uscat sunt mai scumpe. Așa că, cel mai bine este să planificați execuția acestor lucrări în sezonul rece al anului. Montarea de plăci din ghips-carton într-o casă cu suprafață de 150 m2 durează cel puțin trei săptămâni.

  3. Versatilitatea folosirii plăcilor din ghips-carton

  Plăcile din ghips-carton se folosesc foarte adesea pentru realizarea renovării de imobile și a caselor noi, fiind un material ușor de montat și versatil. Din aceste plăci se execută pereții de compartimentare și tavanele în casele prefabricate. Plăcile din ghips-carton sunt excelente și pentru eliminarea umidității, placarea pereților și tot felul de renovări, care nu permit modificarea construcției portante a imobilului sau efectuarea de lucrări de zidărie, care implică folosirea apei.

  3.1. Tipuri de plăci Knauf din ghips-carton

  Montajul uscat are la bază folosirea de plăci din ghips-carton. Aceste plăci sunt alcătuite din ghips și două straturi de carton. Plăcile din ghips-carton se taie și se înșurubează cu simplitate. Dimensiunile standard ale plăcilor din ghips-carton sunt 2000 x 1250 x 12,5 mm. Există destul de mulți producători de plăci din ghips-carton. Plăcile din ghips-caton sunt de mai multe feluri. Cele mai frecvent folosite sunt plăcile „simple“ sau „gri“, care sunt adecvate pentru spațiile lipsite de umiditate. În schimb, camerele de baie se montează plăci din ghips-carton verzi, iar pentru camera în care se află centrala termică se folosesc plăci din ghips ignifuge. De asemenea, pe piață mai sunt disponibile atât plăci din ghips masive, cu grosimea 25 mm, cât și plăci cu fibre adăugate, care le măresc soliditatea.

  Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele
  Plăcile verzi din ghips sunt adecvate pentru băi, pentru că nu lasă ca apa să treacă prin ele

  3.2. Profilurile Knauf

  Plăcile Knauf se înșurubează pe construcții portante alcătuite din profiluri Knauf. În trecut, aceste construcții portante se executau din profiluri din lemn, care prezintă anumite avantaje, pentru că absorb zgomotele și sunt mult mai masive. În schimb, profilurile din aluminiu facilitează o tăiere rapidă și sunt mai ușoare și mai ieftine. De aceea, la ora actuală majoritatea executanților folosesc profiluri Knauf din aluminiu. Acestea sunt disponibile în dimensiuni și execuții variate, care satisfac orice necesitate.

  Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf
  Construcția portantă a plăcilor Knauf se execută din profiluri Knauf

  3.3. Pereții Knauf compartimentare sau despărțitori

  Pereții de compartimentare din ghips-carton sunt o soluție excelentă atât pentru renovarea unor imobile vechi, cât și pentru construcțiile noi. Există o mare varietate de posibilității de execuții a acestor pereți, alcătuiți din profiluri și plăci Knauf simple pe ambele părți. Peretele despărțitor cel mai subțire are o grosime de 75 mm; pereții destinații ascunderii instalațiilor imobilelor au grosimea între 150 mm și 200 mm. Cel mai frecvent sunt aleși pereții cu grosimea de 125 mm, pentru că în aceștia pot fi montate și conducte verticale de canalizare. Este recomandabil a termoizola pereții de compartimentare Knauf. Pentru aceasta se folosește lână de piatră moale. Pereții, care urmează a fi foarte solicitați (de exemplu pereții bucătăriei, pe care se vor monta dulapuri suspendate), trebuie să fie executați din plăci duble Knauf, pentru a-i face mai solizi.

  Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi
  Placarea tavanului cu plăci Knauf, montarea plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă cu șuruburi

  3.4. Tavanele Knauf

  Placarea tavanelor cu plăci Knauf se face și pentru a repara iregularități ale tavanului. În acest fel, se execută tavane suspendate. Pe profilurile din aluminiu – care trebuie să fie montate toate la același nivel - se montează prin înșurubare plăci din ghips-carton obișnuite.
  Tavanele Knauf constituie o soluție rapidă și fiabilă pentru cazurile în care trebuie să fie ascunse instalația de ventilație, instalația electrică și chiar conductele de apă.
  Tavanele Knauf se mai execută și renovarea modernă a apartamentelor, în ele putând a fi montate becuri, leduri și chiar perdele.

  După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice
  După montarea plăcilor din ghips-carton urmează montarea dozelor pentru instalațiile electrice

  3.5. Placarea pereților cu plăci Knauf

  De multe ori, în cadrul renovării imobilelor se constată că pereții nu sunt drepți și sunt chiar umezi. În aceste cazuri, se execută placări cu plăci Knauf, care se montează de cele mai multe ori prin înșurubare pe profiluri. Și atunci când se dorește mutarea instalațiilor și nu este posibilă găurirea pereților pentru montarea în ei a cablurilor – de exemplu dacă pereții sunt din beton sau casa este prefabricată – se optează pentru placarea pereților cu plăci din ghips-carton. Bineînțeles, că aceste plăci pot fi înșurubate și direct pe pereți, de exemplu, atunci când dorim să rezolvăm problema căderii tencuielii.

  Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături
  Bandajarea și chituirea dublă este obligatorie pentru obținerea de suprafețe drepte și fără crăpături

  4. Procedura de lucru: execuția corectă a montajului uscat

  Deși lucrările de montaj uscat se execută cu simplitate și rapid, nu vă sfătuim să le executați voi înșivă. Este bine însă, să fiți informați cu privire la modul de desfășurare a acestor lucrări. Pentru a vă explica mai bine procedura de lucru, vă enumerăm principalele etape ale montării de plăci Knauf pe faze de lucru, la care vor participa și alți meseriași.

  4.1. Montarea profilurilor cu șuruburi

  Construcția portantă din profiluri trebuie să fie schițată cu exactitate și apoi montată cu șuruburi în tavan și pereți. Mai întâi se montează cadrul, pe care vor fi înșurubate restul profilurilor. Trebuie să se folosească în mod obligatoriu o bandă izolatoare pentru a împiedica propagarea zgomotelor. Dacă cunoașteți unde se află țevile și cablurile instalațiilor imobilului, informați executantul în legătură cu aceasta, pentru a evita avarierea instalațiilor. După aceea, urmează montarea la intervale prestablite, cu șuruburi, a profilurilor orizontale și verticale, pe care vor fi fixate plăcile Knauf. Tot din profiluri se vor executa și obloane în jurul ferestrelor, construcții pentru golurile de ușă și casete pentru ușile glisante.
  Construcția portantă pentru tavanul suspendat se execută de obicei după montarea elementelor de bază ale pereților de compartimentare. Profilurile se fixează parțial, se îndreptă pentru a se afla toate la același nivel, după care se finalizează montare.

  4.2. Instalațiile de apă, canalizare, electrică și altele

  După aceea, instalatorul poate monta grosier instalația de apă și instalația de canalizare, ca și elementele sistemului de încălzire în pardoseală. Tot în această fază, electricianul poate monta țevile destinate cablurilor electrice. Vă sfătuim, să decideți cu atenție pozițiile instalațiilor, pentru că orice modificare ulterioară vă va mării costurile execuției.

  4.3. Placarea cu plăci Knauf

  Urmează fixarea prin înșurubare a plăcilor din ghips-carton pe construcția portantă. Mai întâi, se închide doar o latură a pereților, pentru ca electricianul să poată executa găurile pentru doze și monta instalațiile electrice în pozițiile prestabilite. Apoi, se finalizează și cealaltă parte a pereților. În cadrul acestei etape, executantul montajului uscat și electricianul lucrează împreună. După montarea plăcilor pe pereții de compartimentare, trebuie să fie finalizat și tavanul Knauf. În colțuri și pe liniile de îmbinare plăcilor suprasolicitate, se vor monta colțari din aluminiu.

  4.4. Chituirea și finisarea suprafețelor

  Liniile de îmbinare ale plăcilor din ghips sunt foarte solicitate, construcția nefiind complet stabilă. Pentru a evita crăparea pereților, trebuie să se aplice benzi speciale peste aceste linii. În mijlocul linilor de contact dintre plăci se aplică mai întâi o plasă, apoi se execută chituirea. După uscarea chitului, trebuie să se pună un nou strat de chit. După chituire, suprafețele trebuie să fie drepte. Este obligatorie și chituirea tuturor găurilor rezultate în urma înșurubărilor. Și colțarii trebuie să fie chituiți în așa măsură încât să nu mai fie vizibili.

  Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led
  Tavanul suspendat Knauf facilitează o creativitate nelimitată pentru montarea luminilor și canalelor led

   

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  GRESIE, FAIANTA, INSTALATII SANITARE, RIGIPS

  Baie 2,1 x 2 x 2,4m -
  - inlocuire gresie si faianta (faianta pana la tavan)
  - inlocuire tevi si modificare circuit pentru adaugarea unui boiler, schimbare vas wc clasic cu vas (cu functe de bideu / robinet bideu separat) suspendat (rezervor incastrat), modificare dus pentru 3 iesiri (pipa, dus clasic si sistem tip ploaie - baterie + robinet cu 3 cai)
  - pereti tip rigips
  1350 RON la 2250 RON


  ........

  PERETE DESPARTITOR DIN GIPS

  1-un perete despartitor cu usa culisanta incastrata, peretele sa aiba o freastra ptr. lumina. peretele de lungimea 4,5 m
  2-un perete despartitor cu usa culisanta incastrata.peretele de lungimea 2 m
  180 RON la 300 RON


  ........

  RENOVARE APARTAMENT

  Doresc renovarea acestui apartament, am atesat poze.

  Mulțumesc 2700 RON la 4500 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, RENOVARE BAIE, 12 MP
  Rigips, gips carton, Reşiţa

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, FINISAJE INTERIOARE, 100MP
  Rigips, gips carton, Sibiu

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, PLACARE RIGIPS MANSARDA, 300 MP
  Rigips, gips carton, Voluntari

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, RENOVAT BAIE, 6 M2
  Rigips, gips carton, Braşov

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, TAVAN RIGIPS LA GATA, 90 MP
  Rigips, gips carton, Domneşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, GLET, PARTER, ETAJ SI MANSARDA, 190 MP
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, DEMONTARE SIFONIER INCASTRAT IN PLACI DE GIPS CARTON SI REMONTAREA,
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, FINISAJE INTERIOARE, 72 M2
  Rigips, gips carton, Turceni

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, REPARATIE GIPS CARTON DUPA MONTAJ AER CONDITIONAT ,
  Rigips, gips carton, Voluntari

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, PLACARE TAVANE GIPSCARTON, GLET GIPSCARTON, GLET PEREȚI, PLACARE EXTERIOR, NU
  Rigips, gips carton, Târgovişte

  17388 RON la 28980 RON

  PREȚUL, RIGIPS IZOLATIE PROFILE, NU
  Rigips, gips carton, Cluj-Napoca

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, GLETURI ,
  Rigips, gips carton, Chiajna

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, SAPA, GRESIE, FAIANTA, PERETI FINISATI LA GATA.,
  Rigips, gips carton, Zărneşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, TAVAN RIGIPS,HOREZU, VALCEA, 80 MP
  Rigips, gips carton, Craiova

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, TAVAN RIGIPS, 80 MP
  Rigips, gips carton, Horezu

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, RENOVARE CASA+MANSARDA(2CAMERE, BAIE, DRESSING), PROIECT, 100 MP
  Rigips, gips carton, Teliucu Inferior

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, PERETI + TAVANE PE STRUCTURA METALICA ,
  Rigips, gips carton, Târgşoru Vechi

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, RIGIPS SI ZUGRAVIT, NU
  Rigips, gips carton, Constanţa

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, MONTAJ RIGIPS, 150 MP
  Rigips, gips carton, Alba Iulia

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ TAVAN RIGIPS PE PLACA BETON ARMAT, 20 MP
  Rigips, gips carton, Popeşti-Leordeni

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, TAVAN RIGIPS, 20 MP
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, PLACARE RIGIPS SI LAMBRIURI CU VATA MINERALA , 40 MP
  Rigips, gips carton, Caransebeş

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, INLOCUIT RIGIPS, ZUGRAVIT, DA
  Rigips, gips carton, Snagov

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, TAVAN GIPS CARTON, APROXIMATIV 90 MP
  Rigips, gips carton, Jilava

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, AMENAJARE INTERIOARE RIGIPS,
  Rigips, gips carton, Covasna

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, RIGIPS TAVANE , SUPRAFATA 130 MP
  Rigips, gips carton, Braşov

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, TENCUIALA INTERIOR, TAVANE RIGIPS, FATADA , 450 MP
  Rigips, gips carton, Lechinţa

  19561.5 RON la 32602.5 RON

  PREȚUL, REPARARE CADRU USA DUPA INLOCUIRE,
  Rigips, gips carton, Bucureşti

  347.76 RON la 579.6 RON

  PREȚUL, PLACAT RIGIPS, GRESIE, FAŢADA, NU
  Rigips, gips carton, Socolari

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, TENCUIELI INTERIOR CASA 5 CAMERE, 3 BAI, 1 BUCATARIE, 1 HOL, 1 SCARA., 350MP + 200MP
  Rigips, gips carton, Cosmina de Jos

  17388 RON la 28980 RON

  PREȚUL, MONTARE TAVAN DE RIGIPS, 150 MP
  Rigips, gips carton, Recaş

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, PLAFOANE RIGIPS SPOTURI/MODELE, 75 M2
  Rigips, gips carton, Homocea

  1956.15 RON la 3260.25 RON

  PREȚUL, RIGIPSARE INTEGRALA (PEREȚI/TAVAN) A UNUI APARTAMENT! , NU. (AM TOATE MATERIALELE, IMI TREBUIE DOAR ECHIPA DE MONTAJ)
  Rigips, gips carton, Moineşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, VOPSIT GARD LEMN , 60 MP
  Rigips, gips carton, Valea Adâncă

  217.35 RON la 362.25 RON

  PREȚUL, IZOLARE IMBINARI PERETE INTERIOR HALA, 1
  Rigips, gips carton, Ovidiu

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, TENCUIALA INTERIOARA, SAPE, PERETI DIN REGIPS , 280MP
  Rigips, gips carton, Valu lui Traian

  17388 RON la 28980 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  RIGIPS, GIPS CARTON LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 1319 FIRME PENTRU RIGIPS, GIPS CARTON


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL RIGIPS, GIPS CARTON?

 • Rigips, gips carton Abrud
 • Rigips, gips carton Adjud
 • Rigips, gips carton Agnita
 • Rigips, gips carton Aiud
 • Rigips, gips carton Alba Iulia
 • Rigips, gips carton Aleşd
 • Rigips, gips carton Alexandria
 • Rigips, gips carton Amara
 • Rigips, gips carton Anina
 • Rigips, gips carton Aninoasa
 • Rigips, gips carton Arad
 • Rigips, gips carton Ardud
 • Rigips, gips carton Avrig
 • Rigips, gips carton Azuga
 • Rigips, gips carton Babadag
 • Rigips, gips carton Bacău
 • Rigips, gips carton Baia de Aramă
 • Rigips, gips carton Baia de Arieş
 • Rigips, gips carton Baia Mare
 • Rigips, gips carton Baia Sprie
 • Rigips, gips carton Băile Govora
 • Rigips, gips carton Băile Herculane
 • Rigips, gips carton Băile Olăneşti
 • Rigips, gips carton Băile Tuşnad
 • Rigips, gips carton Băileşti
 • Rigips, gips carton Bălan
 • Rigips, gips carton Bălceşti
 • Rigips, gips carton Balş
 • Rigips, gips carton Băneasa
 • Rigips, gips carton Baraolt
 • Rigips, gips carton Bârlad
 • Rigips, gips carton Bechet
 • Rigips, gips carton Beclean
 • Rigips, gips carton Beiuş
 • Rigips, gips carton Berbeşti
 • Rigips, gips carton Bereşti
 • Rigips, gips carton Bicaz
 • Rigips, gips carton Bistriţa
 • Rigips, gips carton Blaj
 • Rigips, gips carton Bocşa
 • Rigips, gips carton Boldeşti-Scăeni
 • Rigips, gips carton Bolintin-Vale
 • Rigips, gips carton Borşa
 • Rigips, gips carton Borsec
 • Rigips, gips carton Botoşani
 • Rigips, gips carton Brad
 • Rigips, gips carton Brăila
 • Rigips, gips carton Bran
 • Rigips, gips carton Braşov
 • Rigips, gips carton Breaza
 • Rigips, gips carton Brezoi
 • Rigips, gips carton Broşteni
 • Rigips, gips carton Bucecea
 • Rigips, gips carton Bucureşti
 • Rigips, gips carton Budeşti
 • Rigips, gips carton Buhuşi
 • Rigips, gips carton Bumbeşti-Jiu
 • Rigips, gips carton Buşteni
 • Rigips, gips carton Buzău
 • Rigips, gips carton Buziaş
 • Rigips, gips carton Cajvana
 • Rigips, gips carton Calafat
 • Rigips, gips carton Călan
 • Rigips, gips carton Călăraşi
 • Rigips, gips carton Călimăneşti
 • Rigips, gips carton Câmpeni
 • Rigips, gips carton Câmpia Turzii
 • Rigips, gips carton Câmpina
 • Rigips, gips carton Câmpulung
 • Rigips, gips carton Câmpulung Moldovenesc
 • Rigips, gips carton Caracal
 • Rigips, gips carton Caransebeş
 • Rigips, gips carton Carei
 • Rigips, gips carton Cavnic
 • Rigips, gips carton Căzăneşti
 • Rigips, gips carton Cehu Silvaniei
 • Rigips, gips carton Cernavodă
 • Rigips, gips carton Chişineu-Criş
 • Rigips, gips carton Ciacova
 • Rigips, gips carton Cisnădie
 • Rigips, gips carton Cluj-Napoca
 • Rigips, gips carton Codlea
 • Rigips, gips carton Comăneşti
 • Rigips, gips carton Comarnic
 • Rigips, gips carton Constanţa
 • Rigips, gips carton Copşa Mică
 • Rigips, gips carton Corabia
 • Rigips, gips carton Costeşti
 • Rigips, gips carton Covasna
 • Rigips, gips carton Craiova
 • Rigips, gips carton Cristuru Secuiesc
 • Rigips, gips carton Cugir
 • Rigips, gips carton Curtea de Argeş
 • Rigips, gips carton Curtici
 • Rigips, gips carton Dăbuleni
 • Rigips, gips carton Darabani
 • Rigips, gips carton Dărmăneşti
 • Rigips, gips carton Dej
 • Rigips, gips carton Deta
 • Rigips, gips carton Deva
 • Rigips, gips carton Dolhasca
 • Rigips, gips carton Dorohoi
 • Rigips, gips carton Drăgăneşti
 • Rigips, gips carton Drăgăneşti-Olt
 • Rigips, gips carton Drăgăşani
 • Rigips, gips carton Dragomireşti
 • Rigips, gips carton Drobeta-Turnu Severin
 • Rigips, gips carton Eforie
 • Rigips, gips carton Făgăraş
 • Rigips, gips carton Făget
 • Rigips, gips carton Fălticeni
 • Rigips, gips carton Făurei
 • Rigips, gips carton Feteşti
 • Rigips, gips carton Fieni
 • Rigips, gips carton Fierbinţi-Târg
 • Rigips, gips carton Filiaşi
 • Rigips, gips carton Flămânzi
 • Rigips, gips carton Focşani
 • Rigips, gips carton Frasin
 • Rigips, gips carton Fundulea
 • Rigips, gips carton Găeşti
 • Rigips, gips carton Galaţi
 • Rigips, gips carton Gătaia
 • Rigips, gips carton Geoagiu
 • Rigips, gips carton Gheorgheni
 • Rigips, gips carton Gherla
 • Rigips, gips carton Ghimbav
 • Rigips, gips carton Giurgiu
 • Rigips, gips carton Gura Humorului
 • Rigips, gips carton Hârlău
 • Rigips, gips carton Hârşova
 • Rigips, gips carton Haţeg
 • Rigips, gips carton Horezu
 • Rigips, gips carton Huedin
 • Rigips, gips carton Hunedoara
 • Rigips, gips carton Huşi
 • Rigips, gips carton Ianca
 • Rigips, gips carton Iaşi
 • Rigips, gips carton Iernut
 • Rigips, gips carton Ineu
 • Rigips, gips carton Însurăţei
 • Rigips, gips carton Întorsura Buzăului
 • Rigips, gips carton Isaccea
 • Rigips, gips carton Jibou
 • Rigips, gips carton Lehliu-Gară
 • Rigips, gips carton Lipova
 • Rigips, gips carton Liteni
 • Rigips, gips carton Livada
 • Rigips, gips carton Luduş
 • Rigips, gips carton Lugoj
 • Rigips, gips carton Lupeni
 • Rigips, gips carton Mangalia
 • Rigips, gips carton Mărăşeşti
 • Rigips, gips carton Marghita
 • Rigips, gips carton Medgidia
 • Rigips, gips carton Mediaş
 • Rigips, gips carton Miercurea Nirajului
 • Rigips, gips carton Miercurea Sibiului
 • Rigips, gips carton Miercurea-Ciuc
 • Rigips, gips carton Mihăileşti
 • Rigips, gips carton Milişăuţi
 • Rigips, gips carton Mioveni
 • Rigips, gips carton Mizil
 • Rigips, gips carton Moineşti
 • Rigips, gips carton Moldova Nouă
 • Rigips, gips carton Moreni
 • Rigips, gips carton Motru
 • Rigips, gips carton Murfatlar
 • Rigips, gips carton Murgeni
 • Rigips, gips carton Nădlac
 • Rigips, gips carton Năsăud
 • Rigips, gips carton Năvodari
 • Rigips, gips carton Negreşti
 • Rigips, gips carton Negreşti-Oaş
 • Rigips, gips carton Negru Vodă
 • Rigips, gips carton Nehoiu
 • Rigips, gips carton Novaci
 • Rigips, gips carton Nucet
 • Rigips, gips carton Ocna Mureş
 • Rigips, gips carton Ocna Sibiului
 • Rigips, gips carton Ocnele Mari
 • Rigips, gips carton Odobeşti
 • Rigips, gips carton Odorheiu Secuiesc
 • Rigips, gips carton Olteniţa
 • Rigips, gips carton Oneşti
 • Rigips, gips carton Oradea
 • Rigips, gips carton Orăştie
 • Rigips, gips carton Oraviţa
 • Rigips, gips carton Orşova
 • Rigips, gips carton Oţelu Roşu
 • Rigips, gips carton Ovidiu
 • Rigips, gips carton Panciu
 • Rigips, gips carton Pâncota
 • Rigips, gips carton Paşcani
 • Rigips, gips carton Pătârlagele
 • Rigips, gips carton Pecica
 • Rigips, gips carton Petrila
 • Rigips, gips carton Petroşani
 • Rigips, gips carton Piatra-Neamţ
 • Rigips, gips carton Piatra-Olt
 • Rigips, gips carton Piteşti
 • Rigips, gips carton Ploieşti
 • Rigips, gips carton Plopeni
 • Rigips, gips carton Podu Iloaiei
 • Rigips, gips carton Pogoanele
 • Rigips, gips carton Potcoava
 • Rigips, gips carton Predeal
 • Rigips, gips carton Pucioasa
 • Rigips, gips carton Răcari
 • Rigips, gips carton Rădăuţi
 • Rigips, gips carton Râmnicu Sărat
 • Rigips, gips carton Râmnicu Vâlcea
 • Rigips, gips carton Râşnov
 • Rigips, gips carton Recaş
 • Rigips, gips carton Reghin
 • Rigips, gips carton Reşiţa
 • Rigips, gips carton Roman
 • Rigips, gips carton Roşiori de Vede
 • Rigips, gips carton Rovinari
 • Rigips, gips carton Roznov
 • Rigips, gips carton Rupea
 • Rigips, gips carton Săcele
 • Rigips, gips carton Săcueni
 • Rigips, gips carton Salcea
 • Rigips, gips carton Sălişte
 • Rigips, gips carton Săliştea de Sus
 • Rigips, gips carton Salonta
 • Rigips, gips carton Sângeorgiu de Pădure
 • Rigips, gips carton Sângeorz-Băi
 • Rigips, gips carton Sânnicolau Mare
 • Rigips, gips carton Sântana
 • Rigips, gips carton Sărmaşu
 • Rigips, gips carton Satu Mare
 • Rigips, gips carton Săveni
 • Rigips, gips carton Scorniceşti
 • Rigips, gips carton Sebeş
 • Rigips, gips carton Sebiş
 • Rigips, gips carton Segarcea
 • Rigips, gips carton Seini
 • Rigips, gips carton Sfântu Gheorghe
 • Rigips, gips carton Sibiu
 • Rigips, gips carton Sighetu Marmaţiei
 • Rigips, gips carton Sighişoara
 • Rigips, gips carton Simeria
 • Rigips, gips carton Şimleu Silvaniei
 • Rigips, gips carton Sinaia
 • Rigips, gips carton Siret
 • Rigips, gips carton Slănic
 • Rigips, gips carton Slănic-Moldova
 • Rigips, gips carton Slatina
 • Rigips, gips carton Slobozia
 • Rigips, gips carton Solca
 • Rigips, gips carton Şomcuta Mare
 • Rigips, gips carton Sovata
 • Rigips, gips carton Ştefăneşti
 • Rigips, gips carton Ştefăneşti
 • Rigips, gips carton Ştei
 • Rigips, gips carton Strehaia
 • Rigips, gips carton Suceava
 • Rigips, gips carton Sulina
 • Rigips, gips carton Tălmaciu
 • Rigips, gips carton Ţăndărei
 • Rigips, gips carton Târgovişte
 • Rigips, gips carton Târgu Bujor
 • Rigips, gips carton Târgu Cărbuneşti
 • Rigips, gips carton Târgu Frumos
 • Rigips, gips carton Târgu Jiu
 • Rigips, gips carton Târgu Lăpuş
 • Rigips, gips carton Târgu Mureş
 • Rigips, gips carton Târgu Neamţ
 • Rigips, gips carton Târgu Ocna
 • Rigips, gips carton Târgu Secuiesc
 • Rigips, gips carton Târnăveni
 • Rigips, gips carton Tăşnad
 • Rigips, gips carton Tăuţii-Măgherăuş
 • Rigips, gips carton Techirghiol
 • Rigips, gips carton Tecuci
 • Rigips, gips carton Teiuş
 • Rigips, gips carton Ţicleni
 • Rigips, gips carton Timişoara
 • Rigips, gips carton Tismana
 • Rigips, gips carton Titu
 • Rigips, gips carton Topliţa
 • Rigips, gips carton Topoloveni
 • Rigips, gips carton Tulcea
 • Rigips, gips carton Turceni
 • Rigips, gips carton Turda
 • Rigips, gips carton Turnu Măgurele
 • Rigips, gips carton Ulmeni
 • Rigips, gips carton Ungheni
 • Rigips, gips carton Uricani
 • Rigips, gips carton Urlaţi
 • Rigips, gips carton Urziceni
 • Rigips, gips carton Valea lui Mihai
 • Rigips, gips carton Vălenii de Munte
 • Rigips, gips carton Vânju Mare
 • Rigips, gips carton Vaşcău
 • Rigips, gips carton Vaslui
 • Rigips, gips carton Vatra Dornei
 • Rigips, gips carton Vicovu de Sus
 • Rigips, gips carton Victoria
 • Rigips, gips carton Videle
 • Rigips, gips carton Vişeu de Sus
 • Rigips, gips carton Vlăhiţa
 • Rigips, gips carton Vulcan
 • Rigips, gips carton Zalău
 • Rigips, gips carton Zărneşti
 • Rigips, gips carton Zimnicea
 • Rigips, gips carton Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate