Montaj gresie si faianta preturi

  Prețul placărilor ceramice poate varia în mod semnificativ. Depinde în special de mărimea suprafeței, de plăcile ceramice alese, de adezivii pentru placări ceramice și, desigur, de montatorul de plăci ceramice. Am pregătit pentru dumneavoastră o listă de prețuri, pe baza căreia puteți calcula simplu prețul montării de gresie și faianță. Pentru un preț exact, puteți solicita informații montatorilor noștri de plăci ceramice verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile pentru montarea plăcilor ceramice.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL PLACĂRILOR CERAMICE


  Prețul placărilor ceramice. Prețul placărilor ceramice de dimensiuni standarde, pe un suport pregătit, fără achiziționarea materialelor.

  30 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  80 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Montaj gresie si faianta preturi

  ALTE PREȚURI PENTRU MONTATORI GRESIE, FAIANTA

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Placare trepte

  Prețul placării cu gresie a treptelor și contratreptelor


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Placare clasică cu distanțiere

  Prețul placării stil clasic cu distanțiere 1-3 mm


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Montare gresie și faianță


  RON

  RON/mp

  mp

  RON


  RON/mp

  mp

  RON


  RON/mp

  mp

  RON


  RON/mp

  mp
  cerere>

  Colțari

  Preț executare colțari din gresie și faianță, muchii la 45%


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Montaj gresie și faianță


  Care este prețul montajului de plăci ceramice? Atunci când cumpărați plăci ceramice, aveți în vedere...

  Verificați și: Montaj gresie si faianta preturi

  Gresie


  Care este prețul plăcilor ceramice? Plăcile ceramice au o durată lungă de viață, sunt ușor de întreț...

  Verificați și: Pret montaj gresie

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Montatorii de plăci ceramice – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a vă hotărî să vă montați plăci ceramice?

  Plăcile ceramice sunt folosite în locuințele oamenilor de mii de ani. Tehnologia a avansat și datorită acestui fapt plăcile ceramice fabricate la ora actuală nu sunt adecvate doar pentru băi, bucătării și holuri, ci se pot folosi în toate camerele locuințelor și chiar și în spații exterioare ale acestora.

  Pentru montarea corectă a plăcilor avem nevoie de materiale și unelte de calitate, ca și de o precizie deosebită
  Pentru montarea corectă a plăcilor avem nevoie de materiale și unelte de calitate, ca și de o precizie deosebită

  1.1. Ce avantaje prezintă plăcile ceramice?

  Cum de au plăcile ceramice o utilizare atât de versatilă? Dacă le comparăm cu alte tipuri de plăci de podea sau de perete, ele prezintă numeroase avantaje: sunt rezistente la intemperii, diferențe de temperatură, umiditate și chimicale. Pe lângă acestea, ele sunt disponibile în numeroase culori, texturi și modele, și au mărimi variate. De exemplu, există plăci, care se montează sub formă de mozaic și plăci ceramice de mărimi foarte mari. Plăcile ceramice acumulează foarte bine căldura. Datorită acestui aspect ele constituie o pardoseală ideală în cazul în care avem montat un sistem de încălzire în pardoseală. În plus, se curăță ușor și au o durată de viață practic nelimitată.

  1.2. Care sunt aspectele negative ale plăcilor ceramice?

  Atunci când vorbim despre niște materiale rezistente și de calitate, cum este cazul plăcilor ceramice, întotdeauna există problema prețului. Plăcile ceramice de înaltă calitate au un preț ceva mai ridicat, însă merită să investim în ele, pentru că – dacă sunt întreținute corect – ele practic nu se deteriorează. Una dintre caracteristicile negative ale plăcilor ceramice este aceea, că nu sunt rezistente la lovituri cu obiecte dure, putând a se crăpa. Mai ales în cazul plăcilor ceramice montate în exteriorul locuinței trebuie să se aibă grijă să nu fie lovite și crăpate, pentru că sunt mai sensibile atunci când apa acumulată în ele îngheață.

  2. Tipuri de placări sau de plăci 

  Plăcile se deosebesc în funcție de caracteristicile fizice și chimice. De obicei, ele elimină bine apa, dar au reacții diferite la condițiile de temperatură, uzură, lovituri, curbare, întindere, murdărie, chimicale și la alți factori. Plăcile ceramice se clasifică în funcție de mărime în: plăci clasice, plăci de mozaic și plăci mari. De asemenea, plăcile ceramice se mai clasifică în funcție de utilizare. Deosebim astfel plăci de interior, plăci de exterior, plăci de pardoseală și plăci de perete, care au la rândul lor diferite caracteristici fizico-chimice. În funcție de material, deosebim: plăci ceramice (cele mai frecvent folosite), plăci din piatră, plăci din gresie, plăci din lemn. Datorită tehnologiei moderne de fabricare, la ora actuală plăcile pot fi montate în camere și spații diverse. Astfel, avem la dispoziție: plăci de baie, plăci de bucătărie, plăci de terasă ș.a.

  3. Montatorii de plăci ceramice – cum să găsesc un executant bun?

  Montarea de plăci ceramice - sau de alt fel - poate părea o muncă simplă, dar nu este așa. Pentru executarea unei lucrări de calitate este nevoie de iscusință și experiență. Pe piață, există mulți ofertanți de astfel de servicii, care au nivele calitative, de preț și fiabilitate diferite. Tocmai de aceea este important a alege un executant de calitate, care să execute pentru dumneavoastră lucrări durabile. Trimiteți pe platforma noastră descrierea dorințelor dvs. sau a lucrărilor de care aveți nevoie și vă vom răspunde cu mai multe oferte, pe care le veți putea compara între ele. Cereți executanților, care vi se par mai interesanți, să vă trimită informații privind lucrările lor de referință și datele de contact ale foștilor lor clienți. După ce alegeți un executant, este important să încheiați cu el un contract înainte de ca acesta să înceapă lucrul. Pe platforma Daibau veți găsi într-un singur loc mii de executanți verificați, împreună cu referințele lor, evaluările și părerile clienților lor anteriori.

  4. Tehnici generale de montare plăci ceramice

  Montarea plăcilor nu este o muncă complicată, și totuși, aceasta cere răbdare și precizie. Atunci când cumpărați plăcile, țineți seama de faptul că veți avea nevoie de un surplus de 10% față de mărimea suprafețelor de placat, pentru că numeroase plăci vor trebui a fi tăiate. Cheia succesului stă în buna pregătire a suprafețelor de placat.  Pentru montarea plăcilor ceramice, suprafețele trebuie să fie dure, nivelate, uscate și curate. Este important și modelul conform căruia aceste plăci se montează. Trebuie, deci, să se stabilească mai întâi punctul de la care se va începe montarea. Aceasta se poate face prin unirea liniilor mediane ale pereților opuși. În baza acestei cruci aparente puteți desena o schiță cu modelul de amplasare și montare a plăcilor. Sau puteți amplasa într-o primă fază plăcile pe suprafețele-bază fără adeziv, pentru a vizualiza aspectul final pe care îl va avea spațiul după montarea propriu-zisă. În zonele cele mai vizibile - cum ar fi lângă ușă – încercați să montați plăci întregi. Montarea plăcilor pe pereți se face de jos în sus. Dacă nu veți placa podeaua sau pereții în totalitate, aveți grijă la modul de dispunere a plăcilor întregi și a celor tăiate. Un montator de plăci profesionist va știi cum să monteze cât mai puține plăci tăiate.

  Înainte de a începe montarea plăcilor ceramice, verificați dacă aveți la îndemână întregul material și toate uneltele: plăcile ceramice, adezivul, o mistrie dințată, grund, masa de nivelare, un instrument de măsurare (un metru), o perie din sârmă, o găleată pentru masa de nivelare, un ciocan din cauciuc destinat îndreptării plăcilor, o sfoară pentru verificarea unghiurilor de înclinare, mortar pentru rosturi, o mașină de tăiat plăci, un burghiu, elemente de distanțare din plastic, silicon și soluție de îndepărtat urmele de ciment.

  Pentru ca adezivul să adere mai bine, pe suprafața-bază se va aplica o soluție specială, care trebuie să se usuce foarte bine înainte de a se aplica adezivul pentru plăci. Adezivul se aplică pe câte cel mult 1 m2 o dată, pentru că se usucă foarte repede. Peste adeziv se pun plăcile, a căror poziție se îndreaptă cu un ciocan de cauciuc. Montatorul va folosi elemente de distanțare pentru a menține o distanță uniformă între plăci. Acolo unde este necesar, plăcile se taie cu un tăietor cu diamant. După montarea plăcilor, se așteaptă o zi pentru ca adezivul să se usuce foarte bine. Apoi, se execută rosturile cu chit, care se usucă cam într-o jumătate de zi. Rosturile din colțuri, ca și cele de dilatare și de conectare trebuie să fie sigilate cu silicon. După curățarea lichidă a suprafețelor, camera este gata pentru a fi folosită.

  5. Tehnici de montare plăci ceramice de exterior și de baie

  Montarea plăcilor în spații exterioare sau în camere expuse foarte intens la acțiunea apei necesită o atenție mărită. De exemplu, plăcile de exterior vor fi expuse la diferențele mari de temperatură dintre noapte și zi, ca și dintre anotimpuri. De asemenea, acestea vor mai fi expuse și la precipitații, umezeală, îngheț, murdărie, alge și licheni. Deci, în primul rând, trebuie să cumpărați plăci destinate uzului extern. În al doilea rând, plăcile trebuie să fie montate cu un unghi de înclinație de 2%, care să faciliteze scurgerea mai rapidă a apei. Iar în al treilea rând, sub plăci se montează în prealabil un strat impermeabil de hidroizolație. Același lucru îl recomandăm și în cazul montării de plăci în camere de baie și în bucătării. Din cauza oscilațiilor de temperatură, trebuie să folosiți un chit cât mai elastic pentru rosturi. Puteți folosi și silicon, deși acesta nu are o durată de viață îndelungată.

  6. Alte specificități de montare plăci ceramice și de alt fel

  6.1. Renovarea camerei de baie

  Cel mai adesea, plăcile se montează în băi, bucătării și în alte spații interioare supuse umidității. Din cauza utilizării lor frecvente, aceste camere sunt supuse unei uzuri accentuate. Renovarea băii este un proiect în cadrul căruia se vor desfășura anumite lucrări de construcție, pe o durată de una până la patru săptămâni. Dintre lucrările de construcție, care se execută de obicei în cadrul renovării băilor, menționăm următoarele: demontarea echipamentului tehnico-sanitar și a plăcilor ceramice vechi; scoaterea instalației de apă și a instalației de canalizare vechi; montarea unei noi instalații de apă; montarea noilor guri de scurgere; montarea sistemului de încălzire în pardoseală, prin pereți sau prin tavan; montarea de calorifere; montarea de pereți despărțitori; nivelarea suprafețelor pentru montarea de plăci noi; lucrări de montare uscată; lucrări de zugrăvire; montarea fină a cabinei de duș, a vasului WC nou, a unor dulapuri și a altor elemente specifice camerei de baie.

  6.2. Montarea de plăci din piatră

  Montarea de plăci din piatră se execută asemănător cu montarea plăcilor ceramice, dar prezintă anumite specificități. Piatra naturală sau artificială se montează pe suprafețe de susținere nivelate și curate. Există multe tipuri de piatră cu diferite caracteristici, cum ar fi: marmura, granitul, piatra artificială. Este important a alege un adeziv și un chit de rostuire compatibile cu tipul de piatră, care urmează a fi montată. Pentru că piatra are forme neregulate, montarea acesteia este mai dificilă decât montarea de plăci ceramice. De aceea, este bine să angajați un montator de meserie pentru o astfel de lucrare.

  6.3. Montarea plăcilor de mozaic

  Înainte de a putea monta plăci de mozaic, este necesar a prelucra și pregăti bine suprafața de bază. Pentru montare, mai este nevoie și de multă precizie. Pentru că mozaicurile sunt alcătuite din plăci de mărimi mici, suprafața-bază trebuie să fie foarte bine nivelată. Deosebim mai multe tipuri de mozaicuri în funcție de material și formă: mozaicuri ceramice, din sticlă, din piatră naturală sau artificială, metalice sau din lemn. Pentru că montarea de plăci de mozaic cere o precizie deosebită, alegeți pentru acest tip de lucrare un meseriaș foarte experimentat.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  MONTAJ GRESIE ȘI FAIANTA

  Buna ziua,
  Placare bai cu gresie si faianta, bucatarie, hol, si balcon cu gresie.
  placare soclu casa si gard cu gresie.

  Multumesc 720 RON la 1200 RON


  ........

  MONTARE PE FATADA CU LAMINAM

  Bună ziua,

  Montarea pe o fațada placata cu polistiren a 10 placi de Laminam. Placile laminam sunt de tipul 3+ și au dimensiunile 1x3 m. Fațadele pe care se montează au trei goluri de ferestre si usi pe care se vor placa si spaletii.

  Mulțumesc 270 RON la 450 RON


  ........

  RENOVARE BAIE

  Bună ziua,

  Doresc montare gresie 5mp si faianta 21 mp, instalare perete sticla dus walk-in.

  Mulțumesc 270 RON la 450 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE PORTELANATA, 60 M2
  Montatori gresie, faianta, Corbeanca

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, TERASĂ+BALCON EXTERIOARE, IZOLARE SI PLACARE, CCA 25 MP
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MONTARE FAIANTA BUCATARIE, CCA 2 MP
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, MONTARE GRESIE ȘI FAIANȚĂ , 85 MP
  Montatori gresie, faianta, Oradea

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, MONTAJ PLACI 280X120, 160MP
  Montatori gresie, faianta, Chitila

  14779.8 RON la 24633 RON

  PREȚUL, DE MONTAT FAIANTA, CCA 4MP
  Montatori gresie, faianta, Constanţa

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MONTAT FAIANȚĂ , 15 MP
  Montatori gresie, faianta, Brăila

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, BETONARE TERASĂ ȘI GRESIE, 15 M2
  Montatori gresie, faianta, Valea Lupului

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, FAIANȚA, 21 M2
  Montatori gresie, faianta, Zalău

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE, 200MP
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, MONTAJ FAIANTA ȘI GRESIE, 150 MP
  Montatori gresie, faianta, Botoşani

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, GRESIE EXTERIOR, 29 MP
  Montatori gresie, faianta, Piteşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE, 5 M
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  391.23 RON la 652.05 RON

  PREȚUL, MONTARE GRESIE SI FAIANTA.,
  Montatori gresie, faianta, Dărmăneşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ FAIANTA ÎN BUCATARIE,
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE ȘI FAIANȚĂ,
  Montatori gresie, faianta, Lugoj

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE SI FAIANTA, 40 MP
  Montatori gresie, faianta, Ţăndărei

  652.05 RON la 1086.75 RON

  PREȚUL, PAVAJ CU GRESIE ANTIDERAPANTA , 84 MP
  Montatori gresie, faianta, Jilava

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, GRESIE SI FAIANTA, 41 MP
  Montatori gresie, faianta, Bragadiru

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE , 14 MP
  Montatori gresie, faianta, Giurgiu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MONTARE FAIANȚĂ ȘI FINISAJE INTERIOARE, 250 MP
  Montatori gresie, faianta, Botoşani

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  PREȚUL, FAIANTA BAIE, APROX. 6 MP
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, 20 METRI PATRATI,
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, RENOVARE BAIE (CURATARE FAIANTA, GLET, ETC), 3M2
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ GRESIE LIVING, 24 MP
  Montatori gresie, faianta, Baloteşti

  1043.28 RON la 1738.8 RON

  PREȚUL, MONTAJ FAIANTA GRESIE, DA 1/2 MM
  Montatori gresie, faianta, Măgurele

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, MATERIALE, MONTAJ MOZAIC ȘI FAIANȚA , 41 MP
  Montatori gresie, faianta, Agigea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, 3 SCARI BLOC A 56 MP FIECARE SI 8 BALCOANE , 168MP
  Montatori gresie, faianta, Corbeanca

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, ELECTRICIAN,FINISAJ EXTERIOR INTERIOR INSTALATOR SANITAR, BETON
  Montatori gresie, faianta, Piatra-Neamţ

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, DORESC SA PLACHEZ CU PLACI CERAMICE DE LAMINAM , APROXIMATIV 150 MP
  Montatori gresie, faianta, Carei

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, FAIANȚĂ, GRESIE,INSTALAȚIE SANITARA, 1 CPL
  Montatori gresie, faianta, Galaţi

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, RENOVARE COMPLETA BAIE,
  Montatori gresie, faianta, Oneşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, PLACARE GRESIE , DA
  Montatori gresie, faianta, Popeşti-Leordeni

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, SAPA, GRESIE, FAIANTA, PERETI FINISATI LA GATA.,
  Montatori gresie, faianta, Zărneşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, DECOPERTARE SI MONTARE GRESIR, TERASA 20M2, 20 MP
  Montatori gresie, faianta, Bragadiru

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, 2 BAI GRESIE FAIANTA , DA
  Montatori gresie, faianta, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  MONTATORI GRESIE, FAIANTA LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 860 FIRME PENTRU MONTATORI GRESIE, FAIANTA


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MONTATORI GRESIE, FAIANTA?

 • Montatori gresie, faianta Abrud
 • Montatori gresie, faianta Adjud
 • Montatori gresie, faianta Agnita
 • Montatori gresie, faianta Aiud
 • Montatori gresie, faianta Alba Iulia
 • Montatori gresie, faianta Aleşd
 • Montatori gresie, faianta Alexandria
 • Montatori gresie, faianta Amara
 • Montatori gresie, faianta Anina
 • Montatori gresie, faianta Aninoasa
 • Montatori gresie, faianta Arad
 • Montatori gresie, faianta Ardud
 • Montatori gresie, faianta Avrig
 • Montatori gresie, faianta Azuga
 • Montatori gresie, faianta Babadag
 • Montatori gresie, faianta Bacău
 • Montatori gresie, faianta Baia de Aramă
 • Montatori gresie, faianta Baia de Arieş
 • Montatori gresie, faianta Baia Mare
 • Montatori gresie, faianta Baia Sprie
 • Montatori gresie, faianta Băile Govora
 • Montatori gresie, faianta Băile Herculane
 • Montatori gresie, faianta Băile Olăneşti
 • Montatori gresie, faianta Băile Tuşnad
 • Montatori gresie, faianta Băileşti
 • Montatori gresie, faianta Bălan
 • Montatori gresie, faianta Bălceşti
 • Montatori gresie, faianta Balş
 • Montatori gresie, faianta Băneasa
 • Montatori gresie, faianta Baraolt
 • Montatori gresie, faianta Bârlad
 • Montatori gresie, faianta Bechet
 • Montatori gresie, faianta Beclean
 • Montatori gresie, faianta Beiuş
 • Montatori gresie, faianta Berbeşti
 • Montatori gresie, faianta Bereşti
 • Montatori gresie, faianta Bicaz
 • Montatori gresie, faianta Bistriţa
 • Montatori gresie, faianta Blaj
 • Montatori gresie, faianta Bocşa
 • Montatori gresie, faianta Boldeşti-Scăeni
 • Montatori gresie, faianta Bolintin-Vale
 • Montatori gresie, faianta Borşa
 • Montatori gresie, faianta Borsec
 • Montatori gresie, faianta Botoşani
 • Montatori gresie, faianta Brad
 • Montatori gresie, faianta Brăila
 • Montatori gresie, faianta Bran
 • Montatori gresie, faianta Braşov
 • Montatori gresie, faianta Breaza
 • Montatori gresie, faianta Brezoi
 • Montatori gresie, faianta Broşteni
 • Montatori gresie, faianta Bucecea
 • Montatori gresie, faianta Bucureşti
 • Montatori gresie, faianta Budeşti
 • Montatori gresie, faianta Buhuşi
 • Montatori gresie, faianta Bumbeşti-Jiu
 • Montatori gresie, faianta Buşteni
 • Montatori gresie, faianta Buzău
 • Montatori gresie, faianta Buziaş
 • Montatori gresie, faianta Cajvana
 • Montatori gresie, faianta Calafat
 • Montatori gresie, faianta Călan
 • Montatori gresie, faianta Călăraşi
 • Montatori gresie, faianta Călimăneşti
 • Montatori gresie, faianta Câmpeni
 • Montatori gresie, faianta Câmpia Turzii
 • Montatori gresie, faianta Câmpina
 • Montatori gresie, faianta Câmpulung
 • Montatori gresie, faianta Câmpulung Moldovenesc
 • Montatori gresie, faianta Caracal
 • Montatori gresie, faianta Caransebeş
 • Montatori gresie, faianta Carei
 • Montatori gresie, faianta Cavnic
 • Montatori gresie, faianta Căzăneşti
 • Montatori gresie, faianta Cehu Silvaniei
 • Montatori gresie, faianta Cernavodă
 • Montatori gresie, faianta Chişineu-Criş
 • Montatori gresie, faianta Ciacova
 • Montatori gresie, faianta Cisnădie
 • Montatori gresie, faianta Cluj-Napoca
 • Montatori gresie, faianta Codlea
 • Montatori gresie, faianta Comăneşti
 • Montatori gresie, faianta Comarnic
 • Montatori gresie, faianta Constanţa
 • Montatori gresie, faianta Copşa Mică
 • Montatori gresie, faianta Corabia
 • Montatori gresie, faianta Costeşti
 • Montatori gresie, faianta Covasna
 • Montatori gresie, faianta Craiova
 • Montatori gresie, faianta Cristuru Secuiesc
 • Montatori gresie, faianta Cugir
 • Montatori gresie, faianta Curtea de Argeş
 • Montatori gresie, faianta Curtici
 • Montatori gresie, faianta Dăbuleni
 • Montatori gresie, faianta Darabani
 • Montatori gresie, faianta Dărmăneşti
 • Montatori gresie, faianta Dej
 • Montatori gresie, faianta Deta
 • Montatori gresie, faianta Deva
 • Montatori gresie, faianta Dolhasca
 • Montatori gresie, faianta Dorohoi
 • Montatori gresie, faianta Drăgăneşti
 • Montatori gresie, faianta Drăgăneşti-Olt
 • Montatori gresie, faianta Drăgăşani
 • Montatori gresie, faianta Dragomireşti
 • Montatori gresie, faianta Drobeta-Turnu Severin
 • Montatori gresie, faianta Eforie
 • Montatori gresie, faianta Făgăraş
 • Montatori gresie, faianta Făget
 • Montatori gresie, faianta Fălticeni
 • Montatori gresie, faianta Făurei
 • Montatori gresie, faianta Feteşti
 • Montatori gresie, faianta Fieni
 • Montatori gresie, faianta Fierbinţi-Târg
 • Montatori gresie, faianta Filiaşi
 • Montatori gresie, faianta Flămânzi
 • Montatori gresie, faianta Focşani
 • Montatori gresie, faianta Frasin
 • Montatori gresie, faianta Fundulea
 • Montatori gresie, faianta Găeşti
 • Montatori gresie, faianta Galaţi
 • Montatori gresie, faianta Gătaia
 • Montatori gresie, faianta Geoagiu
 • Montatori gresie, faianta Gheorgheni
 • Montatori gresie, faianta Gherla
 • Montatori gresie, faianta Ghimbav
 • Montatori gresie, faianta Giurgiu
 • Montatori gresie, faianta Gura Humorului
 • Montatori gresie, faianta Hârlău
 • Montatori gresie, faianta Hârşova
 • Montatori gresie, faianta Haţeg
 • Montatori gresie, faianta Horezu
 • Montatori gresie, faianta Huedin
 • Montatori gresie, faianta Hunedoara
 • Montatori gresie, faianta Huşi
 • Montatori gresie, faianta Ianca
 • Montatori gresie, faianta Iaşi
 • Montatori gresie, faianta Iernut
 • Montatori gresie, faianta Ineu
 • Montatori gresie, faianta Însurăţei
 • Montatori gresie, faianta Întorsura Buzăului
 • Montatori gresie, faianta Isaccea
 • Montatori gresie, faianta Jibou
 • Montatori gresie, faianta Lehliu-Gară
 • Montatori gresie, faianta Lipova
 • Montatori gresie, faianta Liteni
 • Montatori gresie, faianta Livada
 • Montatori gresie, faianta Luduş
 • Montatori gresie, faianta Lugoj
 • Montatori gresie, faianta Lupeni
 • Montatori gresie, faianta Mangalia
 • Montatori gresie, faianta Mărăşeşti
 • Montatori gresie, faianta Marghita
 • Montatori gresie, faianta Medgidia
 • Montatori gresie, faianta Mediaş
 • Montatori gresie, faianta Miercurea Nirajului
 • Montatori gresie, faianta Miercurea Sibiului
 • Montatori gresie, faianta Miercurea-Ciuc
 • Montatori gresie, faianta Mihăileşti
 • Montatori gresie, faianta Milişăuţi
 • Montatori gresie, faianta Mioveni
 • Montatori gresie, faianta Mizil
 • Montatori gresie, faianta Moineşti
 • Montatori gresie, faianta Moldova Nouă
 • Montatori gresie, faianta Moreni
 • Montatori gresie, faianta Motru
 • Montatori gresie, faianta Murfatlar
 • Montatori gresie, faianta Murgeni
 • Montatori gresie, faianta Nădlac
 • Montatori gresie, faianta Năsăud
 • Montatori gresie, faianta Năvodari
 • Montatori gresie, faianta Negreşti
 • Montatori gresie, faianta Negreşti-Oaş
 • Montatori gresie, faianta Negru Vodă
 • Montatori gresie, faianta Nehoiu
 • Montatori gresie, faianta Novaci
 • Montatori gresie, faianta Nucet
 • Montatori gresie, faianta Ocna Mureş
 • Montatori gresie, faianta Ocna Sibiului
 • Montatori gresie, faianta Ocnele Mari
 • Montatori gresie, faianta Odobeşti
 • Montatori gresie, faianta Odorheiu Secuiesc
 • Montatori gresie, faianta Olteniţa
 • Montatori gresie, faianta Oneşti
 • Montatori gresie, faianta Oradea
 • Montatori gresie, faianta Orăştie
 • Montatori gresie, faianta Oraviţa
 • Montatori gresie, faianta Orşova
 • Montatori gresie, faianta Oţelu Roşu
 • Montatori gresie, faianta Ovidiu
 • Montatori gresie, faianta Panciu
 • Montatori gresie, faianta Pâncota
 • Montatori gresie, faianta Paşcani
 • Montatori gresie, faianta Pătârlagele
 • Montatori gresie, faianta Pecica
 • Montatori gresie, faianta Petrila
 • Montatori gresie, faianta Petroşani
 • Montatori gresie, faianta Piatra-Neamţ
 • Montatori gresie, faianta Piatra-Olt
 • Montatori gresie, faianta Piteşti
 • Montatori gresie, faianta Ploieşti
 • Montatori gresie, faianta Plopeni
 • Montatori gresie, faianta Podu Iloaiei
 • Montatori gresie, faianta Pogoanele
 • Montatori gresie, faianta Potcoava
 • Montatori gresie, faianta Predeal
 • Montatori gresie, faianta Pucioasa
 • Montatori gresie, faianta Răcari
 • Montatori gresie, faianta Rădăuţi
 • Montatori gresie, faianta Râmnicu Sărat
 • Montatori gresie, faianta Râmnicu Vâlcea
 • Montatori gresie, faianta Râşnov
 • Montatori gresie, faianta Recaş
 • Montatori gresie, faianta Reghin
 • Montatori gresie, faianta Reşiţa
 • Montatori gresie, faianta Roman
 • Montatori gresie, faianta Roşiori de Vede
 • Montatori gresie, faianta Rovinari
 • Montatori gresie, faianta Roznov
 • Montatori gresie, faianta Rupea
 • Montatori gresie, faianta Săcele
 • Montatori gresie, faianta Săcueni
 • Montatori gresie, faianta Salcea
 • Montatori gresie, faianta Sălişte
 • Montatori gresie, faianta Săliştea de Sus
 • Montatori gresie, faianta Salonta
 • Montatori gresie, faianta Sângeorgiu de Pădure
 • Montatori gresie, faianta Sângeorz-Băi
 • Montatori gresie, faianta Sânnicolau Mare
 • Montatori gresie, faianta Sântana
 • Montatori gresie, faianta Sărmaşu
 • Montatori gresie, faianta Satu Mare
 • Montatori gresie, faianta Săveni
 • Montatori gresie, faianta Scorniceşti
 • Montatori gresie, faianta Sebeş
 • Montatori gresie, faianta Sebiş
 • Montatori gresie, faianta Segarcea
 • Montatori gresie, faianta Seini
 • Montatori gresie, faianta Sfântu Gheorghe
 • Montatori gresie, faianta Sibiu
 • Montatori gresie, faianta Sighetu Marmaţiei
 • Montatori gresie, faianta Sighişoara
 • Montatori gresie, faianta Simeria
 • Montatori gresie, faianta Şimleu Silvaniei
 • Montatori gresie, faianta Sinaia
 • Montatori gresie, faianta Siret
 • Montatori gresie, faianta Slănic
 • Montatori gresie, faianta Slănic-Moldova
 • Montatori gresie, faianta Slatina
 • Montatori gresie, faianta Slobozia
 • Montatori gresie, faianta Solca
 • Montatori gresie, faianta Şomcuta Mare
 • Montatori gresie, faianta Sovata
 • Montatori gresie, faianta Ştefăneşti
 • Montatori gresie, faianta Ştefăneşti
 • Montatori gresie, faianta Ştei
 • Montatori gresie, faianta Strehaia
 • Montatori gresie, faianta Suceava
 • Montatori gresie, faianta Sulina
 • Montatori gresie, faianta Tălmaciu
 • Montatori gresie, faianta Ţăndărei
 • Montatori gresie, faianta Târgovişte
 • Montatori gresie, faianta Târgu Bujor
 • Montatori gresie, faianta Târgu Cărbuneşti
 • Montatori gresie, faianta Târgu Frumos
 • Montatori gresie, faianta Târgu Jiu
 • Montatori gresie, faianta Târgu Lăpuş
 • Montatori gresie, faianta Târgu Mureş
 • Montatori gresie, faianta Târgu Neamţ
 • Montatori gresie, faianta Târgu Ocna
 • Montatori gresie, faianta Târgu Secuiesc
 • Montatori gresie, faianta Târnăveni
 • Montatori gresie, faianta Tăşnad
 • Montatori gresie, faianta Tăuţii-Măgherăuş
 • Montatori gresie, faianta Techirghiol
 • Montatori gresie, faianta Tecuci
 • Montatori gresie, faianta Teiuş
 • Montatori gresie, faianta Ţicleni
 • Montatori gresie, faianta Timişoara
 • Montatori gresie, faianta Tismana
 • Montatori gresie, faianta Titu
 • Montatori gresie, faianta Topliţa
 • Montatori gresie, faianta Topoloveni
 • Montatori gresie, faianta Tulcea
 • Montatori gresie, faianta Turceni
 • Montatori gresie, faianta Turda
 • Montatori gresie, faianta Turnu Măgurele
 • Montatori gresie, faianta Ulmeni
 • Montatori gresie, faianta Ungheni
 • Montatori gresie, faianta Uricani
 • Montatori gresie, faianta Urlaţi
 • Montatori gresie, faianta Urziceni
 • Montatori gresie, faianta Valea lui Mihai
 • Montatori gresie, faianta Vălenii de Munte
 • Montatori gresie, faianta Vânju Mare
 • Montatori gresie, faianta Vaşcău
 • Montatori gresie, faianta Vaslui
 • Montatori gresie, faianta Vatra Dornei
 • Montatori gresie, faianta Vicovu de Sus
 • Montatori gresie, faianta Victoria
 • Montatori gresie, faianta Videle
 • Montatori gresie, faianta Vişeu de Sus
 • Montatori gresie, faianta Vlăhiţa
 • Montatori gresie, faianta Vulcan
 • Montatori gresie, faianta Zalău
 • Montatori gresie, faianta Zărneşti
 • Montatori gresie, faianta Zimnicea
 • Montatori gresie, faianta Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate