Montaj gresie si faianta preturi

Prețul placărilor ceramice poate varia în mod semnificativ. Depinde în special de mărimea suprafeței, de plăcile ceramice alese, de adezivii pentru placări ceramice și, desigur, de montatorul de plăci ceramice. Am pregătit pentru dumneavoastră o listă de prețuri, pe baza căreia puteți calcula simplu prețul montării de gresie și faianță.

Cui să încredințați montarea plăcilor ceramice? Trimiteți o cerere către montatorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL PLACĂRILOR CERAMICE


Prețul placărilor ceramice. Prețul placărilor ceramice de dimensiuni standarde, pe un suport pregătit, fără achiziționarea materialelor.

60 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
70 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Montaj gresie si faianta preturi

ALTE PREȚURI PENTRU MONTATORI GRESIE, FAIANTA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Placare trepte

Prețul placării cu gresie a treptelor și contratreptelor


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placare clasică cu distanțiere

Prețul placării stil clasic cu distanțiere 1-3 mm


RON

RON/mp

mp
cerere>

Montare gresie și faianță


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>

Colțari

Preț executare colțari din gresie și faianță, muchii la 45%


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Montaj gresie și faianță


Care este prețul montajului de plăci ceramice? Atunci când cumpărați plăci ceramice, aveți în vedere...

Verificați și: Montaj gresie si faianta preturi

Gresie


Care este prețul plăcilor ceramice? Plăcile ceramice au o durată lungă de viață, sunt ușor de întreț...

Verificați și: Pret montaj gresie

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Montatorii de plăci ceramice – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a vă hotărî să vă montați plăci ceramice?

Plăcile ceramice sunt folosite în locuințele oamenilor de mii de ani. Tehnologia a avansat și datorită acestui fapt plăcile ceramice fabricate la ora actuală nu sunt adecvate doar pentru băi, bucătării și holuri, ci se pot folosi în toate camerele locuințelor și chiar și în spații exterioare ale acestora.

Pentru montarea corectă a plăcilor avem nevoie de materiale și unelte de calitate, ca și de o precizie deosebită
Pentru montarea corectă a plăcilor avem nevoie de materiale și unelte de calitate, ca și de o precizie deosebită

1.1. Ce avantaje prezintă plăcile ceramice?

Cum de au plăcile ceramice o utilizare atât de versatilă? Dacă le comparăm cu alte tipuri de plăci de podea sau de perete, ele prezintă numeroase avantaje: sunt rezistente la intemperii, diferențe de temperatură, umiditate și chimicale. Pe lângă acestea, ele sunt disponibile în numeroase culori, texturi și modele, și au mărimi variate. De exemplu, există plăci, care se montează sub formă de mozaic și plăci ceramice de mărimi foarte mari. Plăcile ceramice acumulează foarte bine căldura. Datorită acestui aspect ele constituie o pardoseală ideală în cazul în care avem montat un sistem de încălzire în pardoseală. În plus, se curăță ușor și au o durată de viață practic nelimitată.

1.2. Care sunt aspectele negative ale plăcilor ceramice?

Atunci când vorbim despre niște materiale rezistente și de calitate, cum este cazul plăcilor ceramice, întotdeauna există problema prețului. Plăcile ceramice de înaltă calitate au un preț ceva mai ridicat, însă merită să investim în ele, pentru că – dacă sunt întreținute corect – ele practic nu se deteriorează. Una dintre caracteristicile negative ale plăcilor ceramice este aceea, că nu sunt rezistente la lovituri cu obiecte dure, putând a se crăpa. Mai ales în cazul plăcilor ceramice montate în exteriorul locuinței trebuie să se aibă grijă să nu fie lovite și crăpate, pentru că sunt mai sensibile atunci când apa acumulată în ele îngheață.

2. Tipuri de placări sau de plăci 

Plăcile se deosebesc în funcție de caracteristicile fizice și chimice. De obicei, ele elimină bine apa, dar au reacții diferite la condițiile de temperatură, uzură, lovituri, curbare, întindere, murdărie, chimicale și la alți factori. Plăcile ceramice se clasifică în funcție de mărime în: plăci clasice, plăci de mozaic și plăci mari. De asemenea, plăcile ceramice se mai clasifică în funcție de utilizare. Deosebim astfel plăci de interior, plăci de exterior, plăci de pardoseală și plăci de perete, care au la rândul lor diferite caracteristici fizico-chimice. În funcție de material, deosebim: plăci ceramice (cele mai frecvent folosite), plăci din piatră, plăci din gresie, plăci din lemn. Datorită tehnologiei moderne de fabricare, la ora actuală plăcile pot fi montate în camere și spații diverse. Astfel, avem la dispoziție: plăci de baie, plăci de bucătărie, plăci de terasă ș.a.

3. Montatorii de plăci ceramice – cum să găsesc un executant bun?

Montarea de plăci ceramice - sau de alt fel - poate părea o muncă simplă, dar nu este așa. Pentru executarea unei lucrări de calitate este nevoie de iscusință și experiență. Pe piață, există mulți ofertanți de astfel de servicii, care au nivele calitative, de preț și fiabilitate diferite. Tocmai de aceea este important a alege un executant de calitate, care să execute pentru dumneavoastră lucrări durabile. Trimiteți pe platforma noastră descrierea dorințelor dvs. sau a lucrărilor de care aveți nevoie și vă vom răspunde cu mai multe oferte, pe care le veți putea compara între ele. Cereți executanților, care vi se par mai interesanți, să vă trimită informații privind lucrările lor de referință și datele de contact ale foștilor lor clienți. După ce alegeți un executant, este important să încheiați cu el un contract înainte de ca acesta să înceapă lucrul. Pe platforma Daibau veți găsi într-un singur loc mii de executanți verificați, împreună cu referințele lor, evaluările și părerile clienților lor anteriori.

4. Tehnici generale de montare plăci ceramice

Montarea plăcilor nu este o muncă complicată, și totuși, aceasta cere răbdare și precizie. Atunci când cumpărați plăcile, țineți seama de faptul că veți avea nevoie de un surplus de 10% față de mărimea suprafețelor de placat, pentru că numeroase plăci vor trebui a fi tăiate. Cheia succesului stă în buna pregătire a suprafețelor de placat.  Pentru montarea plăcilor ceramice, suprafețele trebuie să fie dure, nivelate, uscate și curate. Este important și modelul conform căruia aceste plăci se montează. Trebuie, deci, să se stabilească mai întâi punctul de la care se va începe montarea. Aceasta se poate face prin unirea liniilor mediane ale pereților opuși. În baza acestei cruci aparente puteți desena o schiță cu modelul de amplasare și montare a plăcilor. Sau puteți amplasa într-o primă fază plăcile pe suprafețele-bază fără adeziv, pentru a vizualiza aspectul final pe care îl va avea spațiul după montarea propriu-zisă. În zonele cele mai vizibile - cum ar fi lângă ușă – încercați să montați plăci întregi. Montarea plăcilor pe pereți se face de jos în sus. Dacă nu veți placa podeaua sau pereții în totalitate, aveți grijă la modul de dispunere a plăcilor întregi și a celor tăiate. Un montator de plăci profesionist va știi cum să monteze cât mai puține plăci tăiate.

Înainte de a începe montarea plăcilor ceramice, verificați dacă aveți la îndemână întregul material și toate uneltele: plăcile ceramice, adezivul, o mistrie dințată, grund, masa de nivelare, un instrument de măsurare (un metru), o perie din sârmă, o găleată pentru masa de nivelare, un ciocan din cauciuc destinat îndreptării plăcilor, o sfoară pentru verificarea unghiurilor de înclinare, mortar pentru rosturi, o mașină de tăiat plăci, un burghiu, elemente de distanțare din plastic, silicon și soluție de îndepărtat urmele de ciment.

Pentru ca adezivul să adere mai bine, pe suprafața-bază se va aplica o soluție specială, care trebuie să se usuce foarte bine înainte de a se aplica adezivul pentru plăci. Adezivul se aplică pe câte cel mult 1 m2 o dată, pentru că se usucă foarte repede. Peste adeziv se pun plăcile, a căror poziție se îndreaptă cu un ciocan de cauciuc. Montatorul va folosi elemente de distanțare pentru a menține o distanță uniformă între plăci. Acolo unde este necesar, plăcile se taie cu un tăietor cu diamant. După montarea plăcilor, se așteaptă o zi pentru ca adezivul să se usuce foarte bine. Apoi, se execută rosturile cu chit, care se usucă cam într-o jumătate de zi. Rosturile din colțuri, ca și cele de dilatare și de conectare trebuie să fie sigilate cu silicon. După curățarea lichidă a suprafețelor, camera este gata pentru a fi folosită.

5. Tehnici de montare plăci ceramice de exterior și de baie

Montarea plăcilor în spații exterioare sau în camere expuse foarte intens la acțiunea apei necesită o atenție mărită. De exemplu, plăcile de exterior vor fi expuse la diferențele mari de temperatură dintre noapte și zi, ca și dintre anotimpuri. De asemenea, acestea vor mai fi expuse și la precipitații, umezeală, îngheț, murdărie, alge și licheni. Deci, în primul rând, trebuie să cumpărați plăci destinate uzului extern. În al doilea rând, plăcile trebuie să fie montate cu un unghi de înclinație de 2%, care să faciliteze scurgerea mai rapidă a apei. Iar în al treilea rând, sub plăci se montează în prealabil un strat impermeabil de hidroizolație. Același lucru îl recomandăm și în cazul montării de plăci în camere de baie și în bucătării. Din cauza oscilațiilor de temperatură, trebuie să folosiți un chit cât mai elastic pentru rosturi. Puteți folosi și silicon, deși acesta nu are o durată de viață îndelungată.

6. Alte specificități de montare plăci ceramice și de alt fel

6.1. Renovarea camerei de baie

Cel mai adesea, plăcile se montează în băi, bucătării și în alte spații interioare supuse umidității. Din cauza utilizării lor frecvente, aceste camere sunt supuse unei uzuri accentuate. Renovarea băii este un proiect în cadrul căruia se vor desfășura anumite lucrări de construcție, pe o durată de una până la patru săptămâni. Dintre lucrările de construcție, care se execută de obicei în cadrul renovării băilor, menționăm următoarele: demontarea echipamentului tehnico-sanitar și a plăcilor ceramice vechi; scoaterea instalației de apă și a instalației de canalizare vechi; montarea unei noi instalații de apă; montarea noilor guri de scurgere; montarea sistemului de încălzire în pardoseală, prin pereți sau prin tavan; montarea de calorifere; montarea de pereți despărțitori; nivelarea suprafețelor pentru montarea de plăci noi; lucrări de montare uscată; lucrări de zugrăvire; montarea fină a cabinei de duș, a vasului WC nou, a unor dulapuri și a altor elemente specifice camerei de baie.

6.2. Montarea de plăci din piatră

Montarea de plăci din piatră se execută asemănător cu montarea plăcilor ceramice, dar prezintă anumite specificități. Piatra naturală sau artificială se montează pe suprafețe de susținere nivelate și curate. Există multe tipuri de piatră cu diferite caracteristici, cum ar fi: marmura, granitul, piatra artificială. Este important a alege un adeziv și un chit de rostuire compatibile cu tipul de piatră, care urmează a fi montată. Pentru că piatra are forme neregulate, montarea acesteia este mai dificilă decât montarea de plăci ceramice. De aceea, este bine să angajați un montator de meserie pentru o astfel de lucrare.

6.3. Montarea plăcilor de mozaic

Înainte de a putea monta plăci de mozaic, este necesar a prelucra și pregăti bine suprafața de bază. Pentru montare, mai este nevoie și de multă precizie. Pentru că mozaicurile sunt alcătuite din plăci de mărimi mici, suprafața-bază trebuie să fie foarte bine nivelată. Deosebim mai multe tipuri de mozaicuri în funcție de material și formă: mozaicuri ceramice, din sticlă, din piatră naturală sau artificială, metalice sau din lemn. Pentru că montarea de plăci de mozaic cere o precizie deosebită, alegeți pentru acest tip de lucrare un meseriaș foarte experimentat.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂDEMONTAT SI MONTATA GRESIE SI FAIANTA (APARTAMENT)

Apartament 2 camere Sinaia. Demontat gresie existenta in hol, baie si bucatarie. Carat moloz. Montajul actual al faiantei este pe placi rigips. Se monteaza gresie in hol, bucatarie si baie. Se monteaza faianta in baie si partial (numai deasupra blatului de la mobila) in bucatarie. Trebuie demontate vas WC, lavoar si cabina dus in baie. Trebuie demontata mobila de bucatarie. Apoi trebuie montate la loc. 2608.2 4.83 la 4347 RON


........

2 PERETI CABINA DUS FAIANTA,GRESIE PT O CAMERA

Bună ziua,

Am nevoie de montaj faianta pe peretii unde s-a instalat cabina de dus.plus montaj gresie si turnat beton pe o jumatate de camera...aprox 5m2

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

MONTAT GRESIE SI FAIANTA

Bună ziua,

Este nevoie 80 de m2 de gresie și faianta.

Multumesc frumos 3042.9 4.83 la 5071.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, GRESIE DE EXTERIOR, 12 ,13 MP
Montatori gresie, faianta, Timişoara

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, GRESIE PE SCARA CASEI , 25M PATRATI
Montatori gresie, faianta, Capu Codrului

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, GRESIE FAIANTA BAIE, 65 MP
Montatori gresie, faianta, Oradea

2825.55 RON la 4709.25 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE 2 DORMITOARE, 15MP + 13MP = 28 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE, 3 MP
Montatori gresie, faianta, Craiova

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, RENOVARE BAIE, 8 MP FAIANȚĂ 40/20CM, 5MP GRESIE 15/50CM
Montatori gresie, faianta, Chitid

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE CHITUL DINTRE PLĂCILE DE GRESIE., 8 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, FINISAT BAIE RIGIPIS HIDROIZOLATIE GRESIE SI FAIANTA, DIMENSIUNEA BAII ESTE DE 4 MP CU O INALTIME DE 2.5 M.
Montatori gresie, faianta, Blăjeni

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE , FAIANTA , PLINTE , HIDORIZOLATIE, CCA 20000 - 25000 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

217350 RON la 362250 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE 140 MP EXTERIOR, 140 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ TRAVERTIN + FINISARE SCARI, 23 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE ȘI FAIANȚA , 10000 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

15214.5 RON la 25357.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE SI FAIANTA, 200 MP
Montatori gresie, faianta, Porumbacu de Jos

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FAIANTA ȘI GRESIE 65MP, PLACI MARI DE FAIANTA DE H=250CM
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, FINISAJE INTERIOARE, 20MP GRESIE, LAVABILA CIRCA 40 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, MANOPERA GRESIE, 7 METRI PATRATI
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, FAIANTA PE UN PERETE DREPT , 8 MP
Montatori gresie, faianta, Dudeştii Noi

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE , 4 -5 MP
Montatori gresie, faianta, Roman

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE TERASA, 15 MP
Montatori gresie, faianta, Buzău

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIA , 35 MP
Montatori gresie, faianta, Sântandrei

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, GRESIE SI FAIANTA IN DOUA BAI, 2 (174 X143CM)
Montatori gresie, faianta, Novaci

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE GRESIE BAIE, ȘAPĂ, HIDROIZOLARE, DA
Montatori gresie, faianta, Azuga

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE SI FAIANTA, 24 MP
Montatori gresie, faianta, Iaşi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, MONTAJ FAIANȚĂ, 20 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIT GRESIE BAIE 5MP, ZIDĂRIE LA VANA, ÎNCHIS CU GRESIE ȘI USIȚĂ, 1
Montatori gresie, faianta, Cluj-Napoca

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, AMENAJĂRI INTERIOARE, 1000 - 1500 MP
Montatori gresie, faianta, Vaslui

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ FAIANTA PE PERETE 6.6 MP, 6,6 MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, RENOVARE BAIE SI BUCATARIE, BAIA ARE 3MP, HOL; 3.5 MP, BUCATARIE 4.5MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ FAIANTA SI GRESIE , 80 MP
Montatori gresie, faianta, Piatra-Neamţ

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE LA TREPTE EXTERIOARE CASA, 26 ML, GRESIE 30X60 CM
Montatori gresie, faianta, Săcălaz

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, RENOVARE DOUĂ CASE, 74MP SI 63 MP
Montatori gresie, faianta, Coverca

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE SI FAIANTA, GRESIE 40MP FAIANTA CCA30MP
Montatori gresie, faianta, Baloteşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE SI FAIANTA, GRESIE CCA 10 MP, FAIANȚĂ 10MP
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE, 40 M PATRATI GRESIE SI 13 TREPTE 60/120
Montatori gresie, faianta, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ GRESIE , 11 MERTI PATRATI
Montatori gresie, faianta, Buzău

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT, CCA 60 MP
Montatori gresie, faianta, Călăraşi

10867.5 RON la 18112.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Montatori gresie, faianta lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1721+ FIRME PENTRU MONTATORI GRESIE, FAIANTA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul MONTATORI GRESIE, FAIANTA?

 • Montatori gresie, faianta Bucureşti
 • Montatori gresie, faianta Cluj-Napoca
 • Montatori gresie, faianta Constanţa
 • Montatori gresie, faianta Dumbrăveni
 • Montatori gresie, faianta Iaşi
 • Montatori gresie, faianta Timişoara
 • Montatori gresie, faianta Alba Iulia
 • Montatori gresie, faianta Arad
 • Montatori gresie, faianta Bacău
 • Montatori gresie, faianta Baia Mare
 • Montatori gresie, faianta Bârlad
 • Montatori gresie, faianta Bistriţa
 • Montatori gresie, faianta Botoşani
 • Montatori gresie, faianta Brăila
 • Montatori gresie, faianta Braşov
 • Montatori gresie, faianta Buzău
 • Montatori gresie, faianta Călăraşi
 • Montatori gresie, faianta Craiova
 • Montatori gresie, faianta Deva
 • Montatori gresie, faianta Drobeta-Turnu Severin
 • Montatori gresie, faianta Focşani
 • Montatori gresie, faianta Galaţi
 • Montatori gresie, faianta Giurgiu
 • Montatori gresie, faianta Hunedoara
 • Montatori gresie, faianta Mediaş
 • Montatori gresie, faianta Oradea
 • Montatori gresie, faianta Piatra-Neamţ
 • Montatori gresie, faianta Piteşti
 • Montatori gresie, faianta Ploieşti
 • Montatori gresie, faianta Râmnicu Vâlcea
 • Montatori gresie, faianta Reşiţa
 • Montatori gresie, faianta Roman
 • Montatori gresie, faianta Satu Mare
 • Montatori gresie, faianta Sfântu Gheorghe
 • Montatori gresie, faianta Sibiu
 • Montatori gresie, faianta Slatina
 • Montatori gresie, faianta Slobozia
 • Montatori gresie, faianta Suceava
 • Montatori gresie, faianta Târgovişte
 • Montatori gresie, faianta Târgu Jiu
 • Montatori gresie, faianta Târgu Mureş
 • Montatori gresie, faianta Tulcea
 • Montatori gresie, faianta Turda
 • Montatori gresie, faianta Vaslui
 • Montatori gresie, faianta Zalău
 • Montatori gresie, faianta Abrud
 • Montatori gresie, faianta Adjud
 • Montatori gresie, faianta Agnita
 • Montatori gresie, faianta Aiud
 • Montatori gresie, faianta Aleşd
 • Montatori gresie, faianta Alexandria
 • Montatori gresie, faianta Amara
 • Montatori gresie, faianta Anina
 • Montatori gresie, faianta Aninoasa
 • Montatori gresie, faianta Ardud
 • Montatori gresie, faianta Avrig
 • Montatori gresie, faianta Azuga
 • Montatori gresie, faianta Babadag
 • Montatori gresie, faianta Baia de Aramă
 • Montatori gresie, faianta Baia de Arieş
 • Montatori gresie, faianta Baia Sprie
 • Montatori gresie, faianta Băile Govora
 • Montatori gresie, faianta Băile Herculane
 • Montatori gresie, faianta Băile Olăneşti
 • Montatori gresie, faianta Băile Tuşnad
 • Montatori gresie, faianta Băileşti
 • Montatori gresie, faianta Bălan
 • Montatori gresie, faianta Bălceşti
 • Montatori gresie, faianta Balş
 • Montatori gresie, faianta Băneasa
 • Montatori gresie, faianta Baraolt
 • Montatori gresie, faianta Bechet
 • Montatori gresie, faianta Beclean
 • Montatori gresie, faianta Beiuş
 • Montatori gresie, faianta Berbeşti
 • Montatori gresie, faianta Bereşti
 • Montatori gresie, faianta Bicaz
 • Montatori gresie, faianta Blaj
 • Montatori gresie, faianta Bocşa
 • Montatori gresie, faianta Boldeşti-Scăeni
 • Montatori gresie, faianta Bolintin-Vale
 • Montatori gresie, faianta Borşa
 • Montatori gresie, faianta Borsec
 • Montatori gresie, faianta Brad
 • Montatori gresie, faianta Bran
 • Montatori gresie, faianta Breaza
 • Montatori gresie, faianta Brezoi
 • Montatori gresie, faianta Broşteni
 • Montatori gresie, faianta Bucecea
 • Montatori gresie, faianta Budeşti
 • Montatori gresie, faianta Buhuşi
 • Montatori gresie, faianta Bumbeşti-Jiu
 • Montatori gresie, faianta Buşteni
 • Montatori gresie, faianta Buziaş
 • Montatori gresie, faianta Cajvana
 • Montatori gresie, faianta Calafat
 • Montatori gresie, faianta Călan
 • Montatori gresie, faianta Călimăneşti
 • Montatori gresie, faianta Câmpeni
 • Montatori gresie, faianta Câmpia Turzii
 • Montatori gresie, faianta Câmpina
 • Montatori gresie, faianta Câmpulung
 • Montatori gresie, faianta Câmpulung Moldovenesc
 • Montatori gresie, faianta Caracal
 • Montatori gresie, faianta Caransebeş
 • Montatori gresie, faianta Carei
 • Montatori gresie, faianta Cavnic
 • Montatori gresie, faianta Căzăneşti
 • Montatori gresie, faianta Cehu Silvaniei
 • Montatori gresie, faianta Cernavodă
 • Montatori gresie, faianta Chişineu-Criş
 • Montatori gresie, faianta Ciacova
 • Montatori gresie, faianta Cisnădie
 • Montatori gresie, faianta Codlea
 • Montatori gresie, faianta Comăneşti
 • Montatori gresie, faianta Comarnic
 • Montatori gresie, faianta Copşa Mică
 • Montatori gresie, faianta Corabia
 • Montatori gresie, faianta Costeşti
 • Montatori gresie, faianta Covasna
 • Montatori gresie, faianta Cristuru Secuiesc
 • Montatori gresie, faianta Cugir
 • Montatori gresie, faianta Curtea de Argeş
 • Montatori gresie, faianta Curtici
 • Montatori gresie, faianta Dăbuleni
 • Montatori gresie, faianta Darabani
 • Montatori gresie, faianta Dărmăneşti
 • Montatori gresie, faianta Dej
 • Montatori gresie, faianta Deta
 • Montatori gresie, faianta Dolhasca
 • Montatori gresie, faianta Dorohoi
 • Montatori gresie, faianta Drăgăneşti
 • Montatori gresie, faianta Drăgăneşti-Olt
 • Montatori gresie, faianta Drăgăşani
 • Montatori gresie, faianta Dragomireşti
 • Montatori gresie, faianta Eforie
 • Montatori gresie, faianta Făgăraş
 • Montatori gresie, faianta Făget
 • Montatori gresie, faianta Fălticeni
 • Montatori gresie, faianta Făurei
 • Montatori gresie, faianta Feteşti
 • Montatori gresie, faianta Fieni
 • Montatori gresie, faianta Fierbinţi-Târg
 • Montatori gresie, faianta Filiaşi
 • Montatori gresie, faianta Flămânzi
 • Montatori gresie, faianta Frasin
 • Montatori gresie, faianta Fundulea
 • Montatori gresie, faianta Găeşti
 • Montatori gresie, faianta Gătaia
 • Montatori gresie, faianta Geoagiu
 • Montatori gresie, faianta Gheorgheni
 • Montatori gresie, faianta Gherla
 • Montatori gresie, faianta Ghimbav
 • Montatori gresie, faianta Gura Humorului
 • Montatori gresie, faianta Hârlău
 • Montatori gresie, faianta Hârşova
 • Montatori gresie, faianta Haţeg
 • Montatori gresie, faianta Horezu
 • Montatori gresie, faianta Huedin
 • Montatori gresie, faianta Huşi
 • Montatori gresie, faianta Ianca
 • Montatori gresie, faianta Iernut
 • Montatori gresie, faianta Ineu
 • Montatori gresie, faianta Însurăţei
 • Montatori gresie, faianta Întorsura Buzăului
 • Montatori gresie, faianta Isaccea
 • Montatori gresie, faianta Jibou
 • Montatori gresie, faianta Lehliu-Gară
 • Montatori gresie, faianta Lipova
 • Montatori gresie, faianta Liteni
 • Montatori gresie, faianta Livada
 • Montatori gresie, faianta Luduş
 • Montatori gresie, faianta Lugoj
 • Montatori gresie, faianta Lupeni
 • Montatori gresie, faianta Mangalia
 • Montatori gresie, faianta Mărăşeşti
 • Montatori gresie, faianta Marghita
 • Montatori gresie, faianta Medgidia
 • Montatori gresie, faianta Miercurea Nirajului
 • Montatori gresie, faianta Miercurea Sibiului
 • Montatori gresie, faianta Miercurea-Ciuc
 • Montatori gresie, faianta Mihăileşti
 • Montatori gresie, faianta Milişăuţi
 • Montatori gresie, faianta Mioveni
 • Montatori gresie, faianta Mizil
 • Montatori gresie, faianta Moineşti
 • Montatori gresie, faianta Moldova Nouă
 • Montatori gresie, faianta Moreni
 • Montatori gresie, faianta Motru
 • Montatori gresie, faianta Murfatlar
 • Montatori gresie, faianta Murgeni
 • Montatori gresie, faianta Nădlac
 • Montatori gresie, faianta Năsăud
 • Montatori gresie, faianta Năvodari
 • Montatori gresie, faianta Negreşti
 • Montatori gresie, faianta Negreşti-Oaş
 • Montatori gresie, faianta Negru Vodă
 • Montatori gresie, faianta Nehoiu
 • Montatori gresie, faianta Novaci
 • Montatori gresie, faianta Nucet
 • Montatori gresie, faianta Ocna Mureş
 • Montatori gresie, faianta Ocna Sibiului
 • Montatori gresie, faianta Ocnele Mari
 • Montatori gresie, faianta Odobeşti
 • Montatori gresie, faianta Odorheiu Secuiesc
 • Montatori gresie, faianta Olteniţa
 • Montatori gresie, faianta Oneşti
 • Montatori gresie, faianta Orăştie
 • Montatori gresie, faianta Oraviţa
 • Montatori gresie, faianta Orşova
 • Montatori gresie, faianta Oţelu Roşu
 • Montatori gresie, faianta Ovidiu
 • Montatori gresie, faianta Panciu
 • Montatori gresie, faianta Pâncota
 • Montatori gresie, faianta Paşcani
 • Montatori gresie, faianta Pătârlagele
 • Montatori gresie, faianta Pecica
 • Montatori gresie, faianta Petrila
 • Montatori gresie, faianta Petroşani
 • Montatori gresie, faianta Piatra-Olt
 • Montatori gresie, faianta Plopeni
 • Montatori gresie, faianta Podu Iloaiei
 • Montatori gresie, faianta Pogoanele
 • Montatori gresie, faianta Potcoava
 • Montatori gresie, faianta Predeal
 • Montatori gresie, faianta Pucioasa
 • Montatori gresie, faianta Răcari
 • Montatori gresie, faianta Rădăuţi
 • Montatori gresie, faianta Râmnicu Sărat
 • Montatori gresie, faianta Râşnov
 • Montatori gresie, faianta Recaş
 • Montatori gresie, faianta Reghin
 • Montatori gresie, faianta Roşiori de Vede
 • Montatori gresie, faianta Rovinari
 • Montatori gresie, faianta Roznov
 • Montatori gresie, faianta Rupea
 • Montatori gresie, faianta Săcele
 • Montatori gresie, faianta Săcueni
 • Montatori gresie, faianta Salcea
 • Montatori gresie, faianta Sălişte
 • Montatori gresie, faianta Săliştea de Sus
 • Montatori gresie, faianta Salonta
 • Montatori gresie, faianta Sângeorgiu de Pădure
 • Montatori gresie, faianta Sângeorz-Băi
 • Montatori gresie, faianta Sânnicolau Mare
 • Montatori gresie, faianta Sântana
 • Montatori gresie, faianta Sărmaşu
 • Montatori gresie, faianta Săveni
 • Montatori gresie, faianta Scorniceşti
 • Montatori gresie, faianta Sebeş
 • Montatori gresie, faianta Sebiş
 • Montatori gresie, faianta Segarcea
 • Montatori gresie, faianta Seini
 • Montatori gresie, faianta Sighetu Marmaţiei
 • Montatori gresie, faianta Sighişoara
 • Montatori gresie, faianta Simeria
 • Montatori gresie, faianta Şimleu Silvaniei
 • Montatori gresie, faianta Sinaia
 • Montatori gresie, faianta Siret
 • Montatori gresie, faianta Slănic
 • Montatori gresie, faianta Slănic-Moldova
 • Montatori gresie, faianta Solca
 • Montatori gresie, faianta Şomcuta Mare
 • Montatori gresie, faianta Sovata
 • Montatori gresie, faianta Ştefăneşti
 • Montatori gresie, faianta Ştefăneşti
 • Montatori gresie, faianta Ştei
 • Montatori gresie, faianta Strehaia
 • Montatori gresie, faianta Sulina
 • Montatori gresie, faianta Tălmaciu
 • Montatori gresie, faianta Ţăndărei
 • Montatori gresie, faianta Târgu Bujor
 • Montatori gresie, faianta Târgu Cărbuneşti
 • Montatori gresie, faianta Târgu Frumos
 • Montatori gresie, faianta Târgu Lăpuş
 • Montatori gresie, faianta Târgu Neamţ
 • Montatori gresie, faianta Târgu Ocna
 • Montatori gresie, faianta Târgu Secuiesc
 • Montatori gresie, faianta Târnăveni
 • Montatori gresie, faianta Tăşnad
 • Montatori gresie, faianta Tăuţii-Măgherăuş
 • Montatori gresie, faianta Techirghiol
 • Montatori gresie, faianta Tecuci
 • Montatori gresie, faianta Teiuş
 • Montatori gresie, faianta Ţicleni
 • Montatori gresie, faianta Tismana
 • Montatori gresie, faianta Titu
 • Montatori gresie, faianta Topliţa
 • Montatori gresie, faianta Topoloveni
 • Montatori gresie, faianta Turceni
 • Montatori gresie, faianta Turnu Măgurele
 • Montatori gresie, faianta Ulmeni
 • Montatori gresie, faianta Ungheni
 • Montatori gresie, faianta Uricani
 • Montatori gresie, faianta Urlaţi
 • Montatori gresie, faianta Urziceni
 • Montatori gresie, faianta Valea lui Mihai
 • Montatori gresie, faianta Vălenii de Munte
 • Montatori gresie, faianta Vânju Mare
 • Montatori gresie, faianta Vaşcău
 • Montatori gresie, faianta Vatra Dornei
 • Montatori gresie, faianta Vicovu de Sus
 • Montatori gresie, faianta Victoria
 • Montatori gresie, faianta Videle
 • Montatori gresie, faianta Vişeu de Sus
 • Montatori gresie, faianta Vlăhiţa
 • Montatori gresie, faianta Vulcan
 • Montatori gresie, faianta Zărneşti
 • Montatori gresie, faianta Zimnicea
 • Montatori gresie, faianta Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate