Pentru zona

  Garduri si porti metalice preturi

  Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul inoxidabil sau inoxul este mult mai scump decât oțelul clasic. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m, se situează în jur de 130-200 lei/ml. Prețul poate varia de la un tip de gard la altul și de aceea vă sugerăm să verificați oferta de garduri asemănătoare. Termenul de livrare este de la 2 la 5 săptămâni.

  Cui să încredințați realizarea unor garduri metalice? Trimiteți o cerere către fierarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul unui gard din metal


  Prețul unui gard din metal. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m cu bare verticale.

  600 RON/ml

  PREȚ MINIM
  RON/ml

  PREȚ MEDIU
  800 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Garduri metalice

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Montare grilaje metalice

  Prețul montării grilajelor metalice


  mp

  RON/mp

  RON

  Montare panouri gard

  Prețul montării panourilor pentru un gard de metal


  buc

  RON/buc

  RON

  Montarea stâlpului din țeavă

  Prețul montării stâlpului din țeavă metalică gard


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul împrejmuirii cu gard (cu stâlpi fundați în


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Gard, porti fier forjat


  Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

  Verificați și: Gard fier forjat pret

  Gard lemn


  Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

  Verificați și: Gard lemn pret

  Balustrada sticla


  Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

  Verificați și: Balustradă sticlă preț

  Gard PVC


  Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

  Verificați și: Gard PVC pret

  Gard inox


  Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

  Verificați și: Gard inox pret

  Panouri gard


  Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

  Verificați și: Panou gard pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  GARDURI METALICE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Garduri metalice - ce trebuie să știi?

  1.1. De ce să alegi un gard metalic?

  Fiecare parcelă are nevoie de protecție. Gardul nu numai că servește la delimitarea proprietății, ci oferă și un sentiment de securitate și intimitate, astfel încât să vă puteți relaxa cu adevărat în casa dvs. Cu toate acestea, desigur, protejează proprietatea și indică clar altora unde este linia dintre public și privat. Atunci când începeți să vă gândiți și să cercetați despre instalarea gardului și securitate, veți vedea că există atât de multe opțiuni pe piață încât este aproape imposibil să decideți asupra unuia și să fiți siguri că este cel mai bun, deoarece veți găsi multe diferențe între ele. Gardurile metalice sunt una dintre cele mai frecvente alegeri, în primul rând pentru că îndeplinesc tot ceea ce se putea aștepta de la un gard: sunt puternice, rezistente, de lungă durată și ușor de întreținut.

  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor.
  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor.

  1.2. Originea gardurilor metalice

  Gardul metalic este succesorul de astăzi al gardurilor din fier forjat care au condus suveran de-a lungul istoriei. Gardurile din fier forjat, turnate manual și forjate la forma dorită și apoi asamblate în forma dorită, împodobeau odată doar clădirile de stat, palatele regale și reședințele oamenilor bogați, deoarece datorită prețului lor erau produse indisponibile, luxoase, un simbol al prestigiului. Cu toate acestea, odată cu îmbunătățirea sculelor, a mașinilor, a mecanizării și a proceselor tehnologice, gardurile metalice au devenit subiectul producției de masă și, prin urmare, aproape obișnuite în gospodării.

  1.3. Avantajele gardurilor metalice

  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile meteorologice, zgârieturi, șocuri și alte daune. Gardul metalic sfidează toate acestea, în primul rând datorită materialului extrem de durabil și rezistent (metal) și, în al doilea rând, din cauza proceselor de finisare și protecție, cum ar fi galvanizarea sau placarea cu crom. Spre deosebire de cele din lemn, gardurile metalice nu trebuie reînnoite la fiecare câțiva ani și sunt foarte ușor de curățat. În majoritatea cazurilor, este suficientă o singură ploaie abundentă.

  1.4. Dezavantajele gardurilor metalice

  Acestui tip de gard practic nu poate fi atribuite unele neajunsuri speciale. Singurul lucru negativ care se poate spune despre gardurile metalice este prețul lor. Sunt mai scumpe, deși este și foarte relativ, deoarece depinde de mai mulți factori legați de tipul de material, procesare, instalare, complexitatea terenului și cerințele clientului. Numai un gard din fier forjat este mai scump decât un gard din metal sau oțel inoxidabil.

  2. Unde sunt folosite gardurile metalice cel mai des?

  2.1. Gard metalic exterior

  Gardurile metalice exterioare sunt excelente și foarte fiabile datorită proprietăților lor mecanice. Durata lor de viață este, cu o întreținere adecvată, practic nelimitată. Singura lor slăbiciune este prețul; acestea sunt taxate pe metru de lungime și, deoarece sunt instalate de obicei în jurul întregii parcele, costul total al achiziției și instalării ar putea fi considerabil. Din acest motiv, vă sfătuim să montați gardul metalic, de fapt poarta, numai pe accesări și intrări, iar pentru restul parcelei, combinați variantele mai ieftine.

  2.2. Balustrade metalice pentru balcon

  Spre deosebire de gardurile de grădină sau de curte, gardurile de balcon sunt mai scurte și, prin urmare, prețurile lor sunt mai accesibile, astfel încât acestea ar putea fi toate din metal. Pentru astfel de garduri, se folosește mai ales oțelul inoxidabil și mai rar aluminiu. Balustradele metalice pentru balcon în combinație cu sticla sau lemnul sunt, de asemenea, obișnuite, dar balustradele obișnuite din țevi metalice, adică profile, sunt încă cele mai populare. Acestea blochează cel mai puțin vederea, ceea ce este deosebit de important dacă ferestrele sunt de la podea până la tavan.

  2.3. Garduri metalice interioare

  Balustradele interioare sunt de obicei cele de pe scări, galerii și la niveluri superioare, pentru a preveni accidentele. Balustradele metalice sunt una dintre cele mai frecvente alegeri pentru scări, deoarece țevile și profilele și cablurile din ce în ce mai în trend, pot fi destul de subțiri, astfel încât să nu blocheze vederea spațiului sau a iluminatului și să facă întregul interior mai aerisit , transparent și elegant.

  3. Tipuri de garduri metalice: inox și aluminiu

  3.1. Garduri din oțel inoxidabil

  Gardurile din oțel inoxidabil sunt cel mai durabil, cel mai rezistent și aproape indestructibil tip de garduri metalice. Oțelul inoxidabil este un tip de oțel, cunoscut și sub denumirea franceză - inox sau german - rostfrei, iar ceea ce au în comun, de fapt, este cea mai importantă caracteristică - sunt inoxidabile. Oțelurile inoxidabile sunt aliaje cu cel puțin 12% crom adăugat la o soluție solidă. Gardurile din oțel inoxidabil păstrează proprietăți excelente ale materialului în sine, cum ar fi conductivitatea termică și electrică scăzută, inflexibilitatea, rezistența ridicată la acizi și coroziune și cu siguranță deteriorarea mecanică. Gardurile din oțel fără fracțiune de nichel formează cristale de ferită datorită cărora metalul capătă proprietăți magnetice. Dacă fracțiunile de nichel sunt chiar mai mari, oțelul primește o structură austenită specială, crescând și mai mult rezistența la coroziune. Datorită tuturor caracteristicilor de mai sus, gardurile din oțel inoxidabil sunt pe departe cele mai longevive dintre toate tipurile existente.

  Gardurile din oțel inoxidabil sunt disponibile pe piață sub diferite forme: netratate (gri mat), șlefuite (lucioase) sau lustruite (lucioase și de luciu înalt). O combinație de suporturi metalice cu umpluturi, adică panouri din lemn și sticlă, este de asemenea obișnuită. Gardurile metalice pot fi instalate fără sudură, astfel încât instalarea nu trebuie să fie atât de solicitantă. Componentele sunt de obicei îmbinate prin înșurubare sau lipire, în special cele achiziționate gata făcute ca produse semifabricate. Gardurile din oțel inoxidabil sudate sau înșurubate sunt cele mai stabile și nu recomandăm versiunile care trebuie lipite.

  3.2. Garduri din aluminiu

  Gardurile din aluminiu sunt, de asemenea, solicitate; aluminiul este un material mai moale, astfel încât este mai ușor de prelucrat. De fapt, este un metal solid, dar ușor, motiv pentru care gardurile au nevoie de mai mulți stâlpi și suporturi intermediare. În acest fel, gardurile din aluminiu obțin rezistență și stabilitate asemănătoare gardurilor din oțel inoxidabil. O altă diferență este că gardurile din aluminiu nu sunt niciodată sudate, ci sunt montate cu șuruburi, ceea ce le face destul de ușor de asamblat. Astfel de garduri, atunci când sunt proiectate și instalate corespunzător, sunt la fel de durabile și rezistente la șocuri și daune ca și alte garduri metalice. Nici acestea nu necesită curățare regulată - este suficient să le ștergeți cu o cârpă umedă și sunt, de asemenea, rezistente la razele UV. Avantajul gardurilor din aluminiu este că, spre deosebire de oțel, pot fi cumpărate și sub formă de garduri din imitație de fier forjat, ceea ce este, desigur, mult mai ieftin. Dacă decideți să vopsiți aluminiu cu praf, care este cea mai obișnuită alegere a clienților, există o selecție largă de nuanțe de culori RAL - posibilitățile de potrivire în funcție de stil și dorința dvs. sunt aproape nelimitate.

  Dezavantajele gardului din aluminiu se datorează proprietăților sale fizice și mecanice. Deoarece aluminiul este moale, gardurile pot începe să se deformeze cu mult înainte decât să se întâmple cu orice alt metal și, de asemenea, dacă nu sunt bine îngropate, înșurubate sau fără fundație, pot deveni decapitate și pot începe să se legene.

  4. Prețurile gardurilor metalice

  Gardurile metalice sunt printre cele mai scumpe. Costurile de achiziție ar trebui să fie adăugate la achiziția în sine, dacă angajați un meșter pentru această lucrare; de foarte multe ori nici măcar nu ați putea să vă descurcați singuri, deoarece piesele sunt de așa natură încât trebuie sudate, ceea ce necesită echipament profesional. Cu toate acestea, un gard metalic este încă mai ieftin decât un gard din fier forjat și, prin urmare, reprezintă o alternativă bună.

  4.1. Prețul unui gard din oțel inoxidabil

  Gardul din oțel inoxidabil se află pe lista de prețuri chiar după gardurile din fier forjat și numai unele garduri din sticlă pot fi comparate cu acestea. Prețul unui gard din oțel inoxidabil nu depinde prea mult de metoda de prelucrare, deoarece toate metodele de finisare și instalare sunt prețuri aproximative.

  Prețul gardurilor metalice depinde de lungimea, tipul de forjări, complexitatea modelului și instalării, numărul de ornamente suplimentare și alte elemente cât și de furnizorul de servicii, adică executant. Diferențele mari în ceea ce privește prețul sunt date de unicitatea produselor la comandă sau finisarea semifabricatelor. Oțelul inoxidabil sau inoxul este mult mai scump decât oțelul clasic. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m, se situează în jur de 130-200 lei/ml. Prețul poate varia de la un tip de gard la altul și de aceea vă sugerăm să verificați oferta de garduri asemănătoare.

  4.2. Prețul gardului din aluminiu

  În ciuda convingerii generale că aluminiul este un material scump (ceea ce este adevărat), gardurile din aluminiu sunt mai ieftine decât cele din oțel inoxidabil și mult mai ușoare. Gard aluminiu tip jaluzea Abel 1,53 x 2 m gri antracit, se găsește la prețul de 1.299 lei/bucată.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Gard plasa bordurata soclu

  Bună ziua,

  Montare gard plasa bordurata lungime 33 metrii
  Terent plan 28m ultimii 5 metrii denivelare de +0.4
  Inaltime soclu 50cm, si 90 cm in pamant

  !!!Executantul trebuie sa aiba panourile sale de cofraj!!!

  Beneficiarul asigura:
  Sapatura mecanizata Buldo
  Betonul (cifa + pompa),
  stalpi, panouri plasa bordurata, elemente armare beton, cuie, etc
  !!!Panourile de Cofraj in sarcina executantului!!!!

  Mulțumesc 13910.4 RON la 23184 RON

  ........

  Ofertă gard din panouri bordurate

  Bună ziua,

  Am nevoie de ofertă gard din panouri bordurate cu stâlpi de 4/4 îngropați la 0.70 m.

  Mulțumesc 13041 RON la 21735 RON

  ........

  Executie garduri

  Bună ziua,

  montare stalpi metalici in pamant, betonare, montare tabla.

  Mulțumesc 13041 RON la 21735 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Gard metalic, 70 ml
  Garduri metalice, Alba Iulia

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Construire gard boltari prefabricați Symetrica, Lungime 1100 cm, inaltime 200 cm
  Garduri metalice, Drobeta-Turnu Severin

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Împrejmuire teren extravilan, 200 ml., h= 1,20 ml.
  Garduri metalice, Feleacu

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Executie Gard plasa bordurata, cca 24 ml
  Garduri metalice, Bădeni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard mormânt, 5m /2.5 m
  Garduri metalice, Tulcea

  7824.6 RON la 13041 RON

  Prețul, Porti si garduri metalice, 3.66mx1.95m și 1mx1.95m
  Garduri metalice, Bucovăţ

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Ofertă gard sârmă sau panouri, cca 750 ml
  Garduri metalice, Dorna-Arini

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Poarta culisanta, 3 m x 1,8 m = 1 buc
  Garduri metalice, Codlea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montare 2 tevi de fier, 1.5m-2m
  Garduri metalice, Piteşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Montaj gard 26m plus 2porti cu stâlpi refăcut bordura la gard, 16m gard. 4m poarta din2 o poarta de0,78. Totu ii din spica metalica
  Garduri metalice, Schitu Duca

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Gard sipci metalice, 1200 cm lungime. 180-190 cm inaltime
  Garduri metalice, Buzău

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Poarta electrica, 2/3
  Garduri metalice, Coţofenii din Dos

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Montat Panou ZN Gard Verde, 20,50 metri liniari
  Garduri metalice, Viişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Gard plus porți mari și mică, Aprox 15 m lung.si 1,75 inalt
  Garduri metalice, Făgăraş

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Cusca din gard, 20mp
  Garduri metalice, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Oferta pt montare panou gard pe soclu, 60ml
  Garduri metalice, Buziaş

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Poarta hol comun bloc, lățime 135 cm x înalțime 250 cm
  Garduri metalice, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Reparatie poarta autoportanta,
  Garduri metalice, Târgu Mureş

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Executie gard metalic, 50 ml aproximativ 1,50 metri inaltime
  Garduri metalice, Cheia

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Fier forjat balustradă, dimensiunile la fața locului
  Garduri metalice, Iordăcheanu

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard metalic pentru fata curtii, 30m deschidere, 3000 x 1700
  Garduri metalice, Bolintin-Deal

  1956.15 RON la 3260.25 RON

  Prețul, Imprejmuirea cu gard a unei parcele de teren, S teren = 550m. Petrimetru gard=101 ml
  Garduri metalice, Nojorid

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard cu soclu beton 60 cm ,tip jaluzea(partea de sus din metal/lemn ), Lungime -1000cm Inaltime -180 cm
  Garduri metalice, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard lungime 40ml inaltime 2 m cu doua porti batante de 3.5ml, 40ml
  Garduri metalice, Braşov

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Imprejmuire gradina, 123,82 metri lungime 2metri inaltime
  Garduri metalice, Comana de Sus

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard metalic, 19m lungime 1,65 inaltime
  Garduri metalice, Dorohoi

  2477.79 RON la 4129.65 RON

  Prețul, Gard din gabioane si poarta metalica, 17 m lungime
  Garduri metalice, Bucea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Constructie gard plasa bordurata, 12+
  Garduri metalice, Călăraşi

  1564.92 RON la 2608.2 RON

  Prețul, Garde cu poarta auto si pietonala, 10 m; 170 cm
  Garduri metalice, Constanţa

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard si poarta culisanta , 750ml
  Garduri metalice, Breaza

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard beton + poarta 5 m. Lungimea gard (cu poarta inclusa) 20 m., 15 mp
  Garduri metalice, Craiova

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard, închidere terasă, magazie, 60
  Garduri metalice, Bacău

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Construcția unui gard metalic de delimitare, 25/30 metri +- 5 metri
  Garduri metalice, Blejoi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard metalic plin (sa nu se vada prin el), 25m lungime inalt de 1.9m-2m
  Garduri metalice, Lugoj

  3260.25 RON la 5433.75 RON

  Prețul, Gard metalic, execuție completa, soclu beton + construcție metalica, 20000 cm lungime, 175 cm înălțime
  Garduri metalice, Măgureni

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard plasa bordurata + sipca metalica, Lungime 60 metri - inaltime 1.7 m
  Garduri metalice, Poseşti

  3477.6 RON la 5796 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile
  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Garduri metalice?

  Garduri metalice lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  383+ FIRME PENTRU Garduri metalice
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ