Garduri si porti metalice preturi

  Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul inoxidabil sau inoxul este mult mai scump decât oțelul clasic. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m, se situează în jur de 130-200 lei/ml. Prețul poate varia de la un tip de gard la altul și de aceea vă sugerăm să verificați oferta de garduri asemănătoare. Termenul de livrare este de la 2 la 5 săptămâni. Pentru un preț exact, puteți solicita informații fierarilor noștri experimentați și veți primi mai multe oferte. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre gardurile din metal.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL UNUI GARD DIN METAL


  Prețul unui gard din metal. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m cu bare verticale.

  130 RON/ml

  PREȚ MINIM
  RON/ml

  PREȚ MEDIU
  200 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Garduri si porti metalice preturi

  ALTE PREȚURI PENTRU GARDURI METALICE

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Montarea stâlpului din țeavă

  Prețul montării stâlpului din țeavă metalică gard


  RON

  RON/buc

  buc
  cerere>

  Montare panouri gard

  Prețul montării panourilor pentru un gard de metal


  RON

  RON/buc

  buc
  cerere>

  Montare grilaje metalice

  Prețul montării grilajelor metalice


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul împrejmuirii cu gard (cu stâlpi fundați în


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Gard, porti fier forjat


  Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

  Verificați și: Gard fier forjat pret

  Gard lemn


  Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

  Verificați și: Gard lemn pret

  Balustrada sticla


  Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

  Verificați și: Balustrada sticla pret

  Gard PVC


  Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

  Verificați și: Gard PVC pret

  Gard inox


  Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

  Verificați și: Gard inox pret

  Panouri gard


  Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

  Verificați și: Panou gard pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  GARDURI METALICE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Garduri metalice - ce trebuie să știi?

  1.1. De ce să alegi un gard metalic?

  Fiecare parcelă are nevoie de protecție. Gardul nu numai că servește la delimitarea proprietății, ci oferă și un sentiment de securitate și intimitate, astfel încât să vă puteți relaxa cu adevărat în casa dvs. Cu toate acestea, desigur, protejează proprietatea și indică clar altora unde este linia dintre public și privat. Atunci când începeți să vă gândiți și să cercetați despre instalarea gardului și securitate, veți vedea că există atât de multe opțiuni pe piață încât este aproape imposibil să decideți asupra unuia și să fiți siguri că este cel mai bun, deoarece veți găsi multe diferențe între ele. Gardurile metalice sunt una dintre cele mai frecvente alegeri, în primul rând pentru că îndeplinesc tot ceea ce se putea aștepta de la un gard: sunt puternice, rezistente, de lungă durată și ușor de întreținut.

  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor.
  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor.

  1.2. Originea gardurilor metalice

  Gardul metalic este succesorul de astăzi al gardurilor din fier forjat care au condus suveran de-a lungul istoriei. Gardurile din fier forjat, turnate manual și forjate la forma dorită și apoi asamblate în forma dorită, împodobeau odată doar clădirile de stat, palatele regale și reședințele oamenilor bogați, deoarece datorită prețului lor erau produse indisponibile, luxoase, un simbol al prestigiului. Cu toate acestea, odată cu îmbunătățirea sculelor, a mașinilor, a mecanizării și a proceselor tehnologice, gardurile metalice au devenit subiectul producției de masă și, prin urmare, aproape obișnuite în gospodării.

  1.3. Avantajele gardurilor metalice

  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile meteorologice, zgârieturi, șocuri și alte daune. Gardul metalic sfidează toate acestea, în primul rând datorită materialului extrem de durabil și rezistent (metal) și, în al doilea rând, din cauza proceselor de finisare și protecție, cum ar fi galvanizarea sau placarea cu crom. Spre deosebire de cele din lemn, gardurile metalice nu trebuie reînnoite la fiecare câțiva ani și sunt foarte ușor de curățat. În majoritatea cazurilor, este suficientă o singură ploaie abundentă.

  1.4. Dezavantajele gardurilor metalice

  Acestui tip de gard practic nu poate fi atribuite unele neajunsuri speciale. Singurul lucru negativ care se poate spune despre gardurile metalice este prețul lor. Sunt mai scumpe, deși este și foarte relativ, deoarece depinde de mai mulți factori legați de tipul de material, procesare, instalare, complexitatea terenului și cerințele clientului. Numai un gard din fier forjat este mai scump decât un gard din metal sau oțel inoxidabil.

  2. Unde sunt folosite gardurile metalice cel mai des?

  2.1. Gard metalic exterior

  Gardurile metalice exterioare sunt excelente și foarte fiabile datorită proprietăților lor mecanice. Durata lor de viață este, cu o întreținere adecvată, practic nelimitată. Singura lor slăbiciune este prețul; acestea sunt taxate pe metru de lungime și, deoarece sunt instalate de obicei în jurul întregii parcele, costul total al achiziției și instalării ar putea fi considerabil. Din acest motiv, vă sfătuim să montați gardul metalic, de fapt poarta, numai pe accesări și intrări, iar pentru restul parcelei, combinați variantele mai ieftine.

  2.2. Balustrade metalice pentru balcon

  Spre deosebire de gardurile de grădină sau de curte, gardurile de balcon sunt mai scurte și, prin urmare, prețurile lor sunt mai accesibile, astfel încât acestea ar putea fi toate din metal. Pentru astfel de garduri, se folosește mai ales oțelul inoxidabil și mai rar aluminiu. Balustradele metalice pentru balcon în combinație cu sticla sau lemnul sunt, de asemenea, obișnuite, dar balustradele obișnuite din țevi metalice, adică profile, sunt încă cele mai populare. Acestea blochează cel mai puțin vederea, ceea ce este deosebit de important dacă ferestrele sunt de la podea până la tavan.

  2.3. Garduri metalice interioare

  Balustradele interioare sunt de obicei cele de pe scări, galerii și la niveluri superioare, pentru a preveni accidentele. Balustradele metalice sunt una dintre cele mai frecvente alegeri pentru scări, deoarece țevile și profilele și cablurile din ce în ce mai în trend, pot fi destul de subțiri, astfel încât să nu blocheze vederea spațiului sau a iluminatului și să facă întregul interior mai aerisit , transparent și elegant.

  3. Tipuri de garduri metalice: inox și aluminiu

  3.1. Garduri din oțel inoxidabil

  Gardurile din oțel inoxidabil sunt cel mai durabil, cel mai rezistent și aproape indestructibil tip de garduri metalice. Oțelul inoxidabil este un tip de oțel, cunoscut și sub denumirea franceză - inox sau german - rostfrei, iar ceea ce au în comun, de fapt, este cea mai importantă caracteristică - sunt inoxidabile. Oțelurile inoxidabile sunt aliaje cu cel puțin 12% crom adăugat la o soluție solidă. Gardurile din oțel inoxidabil păstrează proprietăți excelente ale materialului în sine, cum ar fi conductivitatea termică și electrică scăzută, inflexibilitatea, rezistența ridicată la acizi și coroziune și cu siguranță deteriorarea mecanică. Gardurile din oțel fără fracțiune de nichel formează cristale de ferită datorită cărora metalul capătă proprietăți magnetice. Dacă fracțiunile de nichel sunt chiar mai mari, oțelul primește o structură austenită specială, crescând și mai mult rezistența la coroziune. Datorită tuturor caracteristicilor de mai sus, gardurile din oțel inoxidabil sunt pe departe cele mai longevive dintre toate tipurile existente.

  Gardurile din oțel inoxidabil sunt disponibile pe piață sub diferite forme: netratate (gri mat), șlefuite (lucioase) sau lustruite (lucioase și de luciu înalt). O combinație de suporturi metalice cu umpluturi, adică panouri din lemn și sticlă, este de asemenea obișnuită. Gardurile metalice pot fi instalate fără sudură, astfel încât instalarea nu trebuie să fie atât de solicitantă. Componentele sunt de obicei îmbinate prin înșurubare sau lipire, în special cele achiziționate gata făcute ca produse semifabricate. Gardurile din oțel inoxidabil sudate sau înșurubate sunt cele mai stabile și nu recomandăm versiunile care trebuie lipite.

  3.2. Garduri din aluminiu

  Gardurile din aluminiu sunt, de asemenea, solicitate; aluminiul este un material mai moale, astfel încât este mai ușor de prelucrat. De fapt, este un metal solid, dar ușor, motiv pentru care gardurile au nevoie de mai mulți stâlpi și suporturi intermediare. În acest fel, gardurile din aluminiu obțin rezistență și stabilitate asemănătoare gardurilor din oțel inoxidabil. O altă diferență este că gardurile din aluminiu nu sunt niciodată sudate, ci sunt montate cu șuruburi, ceea ce le face destul de ușor de asamblat. Astfel de garduri, atunci când sunt proiectate și instalate corespunzător, sunt la fel de durabile și rezistente la șocuri și daune ca și alte garduri metalice. Nici acestea nu necesită curățare regulată - este suficient să le ștergeți cu o cârpă umedă și sunt, de asemenea, rezistente la razele UV. Avantajul gardurilor din aluminiu este că, spre deosebire de oțel, pot fi cumpărate și sub formă de garduri din imitație de fier forjat, ceea ce este, desigur, mult mai ieftin. Dacă decideți să vopsiți aluminiu cu praf, care este cea mai obișnuită alegere a clienților, există o selecție largă de nuanțe de culori RAL - posibilitățile de potrivire în funcție de stil și dorința dvs. sunt aproape nelimitate.

  Dezavantajele gardului din aluminiu se datorează proprietăților sale fizice și mecanice. Deoarece aluminiul este moale, gardurile pot începe să se deformeze cu mult înainte decât să se întâmple cu orice alt metal și, de asemenea, dacă nu sunt bine îngropate, înșurubate sau fără fundație, pot deveni decapitate și pot începe să se legene.

  4. Prețurile gardurilor metalice

  Gardurile metalice sunt printre cele mai scumpe. Costurile de achiziție ar trebui să fie adăugate la achiziția în sine, dacă angajați un meșter pentru această lucrare; de foarte multe ori nici măcar nu ați putea să vă descurcați singuri, deoarece piesele sunt de așa natură încât trebuie sudate, ceea ce necesită echipament profesional. Cu toate acestea, un gard metalic este încă mai ieftin decât un gard din fier forjat și, prin urmare, reprezintă o alternativă bună.

  4.1. Prețul unui gard din oțel inoxidabil

  Gardul din oțel inoxidabil se află pe lista de prețuri chiar după gardurile din fier forjat și numai unele garduri din sticlă pot fi comparate cu acestea. Prețul unui gard din oțel inoxidabil nu depinde prea mult de metoda de prelucrare, deoarece toate metodele de finisare și instalare sunt prețuri aproximative.

  Prețul gardurilor metalice depinde de lungimea, tipul de forjări, complexitatea modelului și instalării, numărul de ornamente suplimentare și alte elemente cât și de furnizorul de servicii, adică executant. Diferențele mari în ceea ce privește prețul sunt date de unicitatea produselor la comandă sau finisarea semifabricatelor. Oțelul inoxidabil sau inoxul este mult mai scump decât oțelul clasic. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m, se situează în jur de 130-200 lei/ml. Prețul poate varia de la un tip de gard la altul și de aceea vă sugerăm să verificați oferta de garduri asemănătoare.

  4.2. Prețul gardului din aluminiu

  În ciuda convingerii generale că aluminiul este un material scump (ceea ce este adevărat), gardurile din aluminiu sunt mai ieftine decât cele din oțel inoxidabil și mult mai ușoare. Gard aluminiu tip jaluzea Abel 1,53 x 2 m gri antracit, se găsește la prețul de 1.299 lei/bucată.

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  GARD,POARTĂ CULISANTĂ, POARTĂ PIETONALĂ

  Bună ziua,

  Fundația este realizată cu tot cu stâlpi. Înlocuit vechiul gard de lemn cu unul din șipcă metalică, poarta culisantă și poartă pietonală.
  Total lungime 15,5 m.
  Poarta pietonală 1 m.
  Poarta mare 3 m.
  Total șipcă numărate 150.
  Înălțime șipcă 1,60 pentru gard și 1,70 pentru porți. (40 buc. de 1.70 și 110 buc. de 1,60)
  Trebuie turnată fundație cu șină pentru ghidajul porții.
  Modelul aș vrea să fie exact ca cel de prezentare, care îl aveți pe pagina principală, dar pe altă culoare (maro mat)
  Mulțumesc! 450 RON la 750 RON


  ........

  POARTA CURTE 1,80/1,30M,

  Bună ziua,

  Am nevoie de poarta grilaj umpluta

  Mulțumesc 900 RON la 1500 RON


  ........

  GARD DIN PANOURI 2D CU STALPI METALICI

  Bună ziua,

  Doresc sa realizez un gard din panouri 2D de 2 metri inaltime si 2.5 latime. Stalpii de metal trebuiesc montati in beton , eventual la strada 16 metri liniari putem face soclu de beton. Lungimea totala gard aproximativ 80 de metri liniari. Lucrarea este in Cristian Brasov. Nu este inca apa sau curent pe teren.
  Doresc sa pun stalpii dupa indicatiile producatorului, nu cu sudari, taieri etc. Se poate turna cu Cifa daca este nevoie.

  Mulțumesc 2250 RON la 3750 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, MONTAJ GARD METALIC ,CU POARTA ACCES AUTO SI PIETONAL, 13 M
  Garduri metalice, Tămădău Mare

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, MONTAJ GARD METALIC TIP SIPCA, 24 ML
  Garduri metalice, Azuga

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, BALUSTRADA PT TERASA. DIN STICLA , METAL, SAU LEMN, 3M
  Garduri metalice, Luncuşoara

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, GARD PLASA BORDURATA, GARD
  Garduri metalice, Sitaru

  2738.61 RON la 4564.35 RON

  PREȚUL, AMENAJARE EXTERIOARA, 770 ML
  Garduri metalice, Curtea de Argeş

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, GARD, POARTA MARE SI POARTA MICA, CLASIC
  Garduri metalice, Sibiu

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, GARD METALIC,
  Garduri metalice, Lozna

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, POARTA AUTOMATICA BATANTA, POARTA PIETONALA SI FUNDATIE PENTRU ACESTEA, CLASIC
  Garduri metalice, Râşnov

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, ECHIPA PENTRU TURNARE GARD BETON, 33 MP
  Garduri metalice, Breaza

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, GARD PVC, 1000 MP
  Garduri metalice, Bucşani

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, GARD, 500 MP
  Garduri metalice, Sâmbăta de Sus

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, MONTAJ GARD METALIC, PANOU GARD METALIC ZINCAT BORDURAT
  Garduri metalice, Calafat

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, FUNDATIE, STALPI, PLASA ZINCATA, 60M
  Garduri metalice, Chiajna

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, GARD SI POARTA AUTO CULISANTA AUTOMATA CU POARTA PIETONALA INCLUSA, STIL MODERN
  Garduri metalice, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, GARD, POARTA TELECOMANDATA., 13ML
  Garduri metalice, Ceraşu

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, 1900X1050, 4 BUC
  Garduri metalice, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, GARD PLASA BORDURATA , 2420M PATRATI+POARTA MARE DE 4M+POARTA MICA 1M
  Garduri metalice, Câmpina

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, POARTA PIETONALA 1M ȘI MAȘINA 3M BATANTA, EGAL
  Garduri metalice, Bucureşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, MONTAJ 60 M LINIARI DE GARD METALIC PE TERASA BLOCULUI, 60M
  Garduri metalice, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, ÎMPREJMUIRE TEREN - PANOURI DE SARMA PE STALPI FIXATI IN BORDURA DE BETON, 125 MP
  Garduri metalice, 2 Mai

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, POARTA METALICA , 1 POARTA CU DOUA ARIPI LATIME CAM 5 METRI
  Garduri metalice, Bălceşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, GARD SI PORTI, 28 M GARD MODERN TIP JALUZELE
  Garduri metalice, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, CONSTRUIT GARD, 20ML
  Garduri metalice, Urlaţi

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, ZIDARIE BECI + GARD , CARAMIDA SI BETON
  Garduri metalice, Moieciu

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, EXECUTIE GARD PANOURI BORDURATE, 40ML
  Garduri metalice, Ploieşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ GARD CU SIPCI METALICE DE LA A LA Z CU MATERIALELE NOASTRE , NU
  Garduri metalice, Râşnov

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, FUNDATIE CASA SI GARAJ, INSTALARE REZERVOR DE APA, STATIE DE PURIFICAR, DA
  Garduri metalice, Râşnov

  21735 RON la 36225 RON

  PREȚUL, GARD SIPCA METALICĂ PE SUPORT ZIDARIE CU O POARTĂ MICĂ, POARTĂ AUTO , 18ML
  Garduri metalice, Vălenii de Munte

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, MONTAJ STALPI SI GARD PANOU BORDURAT, 3000 MP
  Garduri metalice, Cămăraşu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, SOCLU BETON, STÂLPI METAL, ȘIPCĂ METALICA, MODERN
  Garduri metalice, Miroslava

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, STALPI BETON SI GARD FIER, 15 ML
  Garduri metalice, Corbeanca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, GARD PERIMETRAL, BETONARE DRUM ACCES, PARCARE...,
  Garduri metalice, Breaza

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, STALPI METALICI DE SUSTINERE, SINGUR
  Garduri metalice, Cugir

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, SERVICII DE MONTAJ GARD ESTERIOR SPATIU VERDE APROX 64 METRI LINIARI, 64 ML
  Garduri metalice, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, GARD, 24 MP
  Garduri metalice, Chitila

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, EXECUTIE GARD DIN METAL , 200 ML
  Garduri metalice, Baia Mare

  6955.2 RON la 11592 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  GARDURI METALICE LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 167 FIRME PENTRU GARDURI METALICE


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL GARDURI METALICE?

 • Garduri metalice Abrud
 • Garduri metalice Adjud
 • Garduri metalice Agnita
 • Garduri metalice Aiud
 • Garduri metalice Alba Iulia
 • Garduri metalice Aleşd
 • Garduri metalice Alexandria
 • Garduri metalice Amara
 • Garduri metalice Anina
 • Garduri metalice Aninoasa
 • Garduri metalice Arad
 • Garduri metalice Ardud
 • Garduri metalice Avrig
 • Garduri metalice Azuga
 • Garduri metalice Babadag
 • Garduri metalice Bacău
 • Garduri metalice Baia de Aramă
 • Garduri metalice Baia de Arieş
 • Garduri metalice Baia Mare
 • Garduri metalice Baia Sprie
 • Garduri metalice Băile Govora
 • Garduri metalice Băile Herculane
 • Garduri metalice Băile Olăneşti
 • Garduri metalice Băile Tuşnad
 • Garduri metalice Băileşti
 • Garduri metalice Bălan
 • Garduri metalice Bălceşti
 • Garduri metalice Balş
 • Garduri metalice Băneasa
 • Garduri metalice Baraolt
 • Garduri metalice Bârlad
 • Garduri metalice Bechet
 • Garduri metalice Beclean
 • Garduri metalice Beiuş
 • Garduri metalice Berbeşti
 • Garduri metalice Bereşti
 • Garduri metalice Bicaz
 • Garduri metalice Bistriţa
 • Garduri metalice Blaj
 • Garduri metalice Bocşa
 • Garduri metalice Boldeşti-Scăeni
 • Garduri metalice Bolintin-Vale
 • Garduri metalice Borşa
 • Garduri metalice Borsec
 • Garduri metalice Botoşani
 • Garduri metalice Brad
 • Garduri metalice Brăila
 • Garduri metalice Bran
 • Garduri metalice Braşov
 • Garduri metalice Breaza
 • Garduri metalice Brezoi
 • Garduri metalice Broşteni
 • Garduri metalice Bucecea
 • Garduri metalice Bucureşti
 • Garduri metalice Budeşti
 • Garduri metalice Buhuşi
 • Garduri metalice Bumbeşti-Jiu
 • Garduri metalice Buşteni
 • Garduri metalice Buzău
 • Garduri metalice Buziaş
 • Garduri metalice Cajvana
 • Garduri metalice Calafat
 • Garduri metalice Călan
 • Garduri metalice Călăraşi
 • Garduri metalice Călimăneşti
 • Garduri metalice Câmpeni
 • Garduri metalice Câmpia Turzii
 • Garduri metalice Câmpina
 • Garduri metalice Câmpulung
 • Garduri metalice Câmpulung Moldovenesc
 • Garduri metalice Caracal
 • Garduri metalice Caransebeş
 • Garduri metalice Carei
 • Garduri metalice Cavnic
 • Garduri metalice Căzăneşti
 • Garduri metalice Cehu Silvaniei
 • Garduri metalice Cernavodă
 • Garduri metalice Chişineu-Criş
 • Garduri metalice Ciacova
 • Garduri metalice Cisnădie
 • Garduri metalice Cluj-Napoca
 • Garduri metalice Codlea
 • Garduri metalice Comăneşti
 • Garduri metalice Comarnic
 • Garduri metalice Constanţa
 • Garduri metalice Copşa Mică
 • Garduri metalice Corabia
 • Garduri metalice Costeşti
 • Garduri metalice Covasna
 • Garduri metalice Craiova
 • Garduri metalice Cristuru Secuiesc
 • Garduri metalice Cugir
 • Garduri metalice Curtea de Argeş
 • Garduri metalice Curtici
 • Garduri metalice Dăbuleni
 • Garduri metalice Darabani
 • Garduri metalice Dărmăneşti
 • Garduri metalice Dej
 • Garduri metalice Deta
 • Garduri metalice Deva
 • Garduri metalice Dolhasca
 • Garduri metalice Dorohoi
 • Garduri metalice Drăgăneşti
 • Garduri metalice Drăgăneşti-Olt
 • Garduri metalice Drăgăşani
 • Garduri metalice Dragomireşti
 • Garduri metalice Drobeta-Turnu Severin
 • Garduri metalice Eforie
 • Garduri metalice Făgăraş
 • Garduri metalice Făget
 • Garduri metalice Fălticeni
 • Garduri metalice Făurei
 • Garduri metalice Feteşti
 • Garduri metalice Fieni
 • Garduri metalice Fierbinţi-Târg
 • Garduri metalice Filiaşi
 • Garduri metalice Flămânzi
 • Garduri metalice Focşani
 • Garduri metalice Frasin
 • Garduri metalice Fundulea
 • Garduri metalice Găeşti
 • Garduri metalice Galaţi
 • Garduri metalice Gătaia
 • Garduri metalice Geoagiu
 • Garduri metalice Gheorgheni
 • Garduri metalice Gherla
 • Garduri metalice Ghimbav
 • Garduri metalice Giurgiu
 • Garduri metalice Gura Humorului
 • Garduri metalice Hârlău
 • Garduri metalice Hârşova
 • Garduri metalice Haţeg
 • Garduri metalice Horezu
 • Garduri metalice Huedin
 • Garduri metalice Hunedoara
 • Garduri metalice Huşi
 • Garduri metalice Ianca
 • Garduri metalice Iaşi
 • Garduri metalice Iernut
 • Garduri metalice Ineu
 • Garduri metalice Însurăţei
 • Garduri metalice Întorsura Buzăului
 • Garduri metalice Isaccea
 • Garduri metalice Jibou
 • Garduri metalice Lehliu-Gară
 • Garduri metalice Lipova
 • Garduri metalice Liteni
 • Garduri metalice Livada
 • Garduri metalice Luduş
 • Garduri metalice Lugoj
 • Garduri metalice Lupeni
 • Garduri metalice Mangalia
 • Garduri metalice Mărăşeşti
 • Garduri metalice Marghita
 • Garduri metalice Medgidia
 • Garduri metalice Mediaş
 • Garduri metalice Miercurea Nirajului
 • Garduri metalice Miercurea Sibiului
 • Garduri metalice Miercurea-Ciuc
 • Garduri metalice Mihăileşti
 • Garduri metalice Milişăuţi
 • Garduri metalice Mioveni
 • Garduri metalice Mizil
 • Garduri metalice Moineşti
 • Garduri metalice Moldova Nouă
 • Garduri metalice Moreni
 • Garduri metalice Motru
 • Garduri metalice Murfatlar
 • Garduri metalice Murgeni
 • Garduri metalice Nădlac
 • Garduri metalice Năsăud
 • Garduri metalice Năvodari
 • Garduri metalice Negreşti
 • Garduri metalice Negreşti-Oaş
 • Garduri metalice Negru Vodă
 • Garduri metalice Nehoiu
 • Garduri metalice Novaci
 • Garduri metalice Nucet
 • Garduri metalice Ocna Mureş
 • Garduri metalice Ocna Sibiului
 • Garduri metalice Ocnele Mari
 • Garduri metalice Odobeşti
 • Garduri metalice Odorheiu Secuiesc
 • Garduri metalice Olteniţa
 • Garduri metalice Oneşti
 • Garduri metalice Oradea
 • Garduri metalice Orăştie
 • Garduri metalice Oraviţa
 • Garduri metalice Orşova
 • Garduri metalice Oţelu Roşu
 • Garduri metalice Ovidiu
 • Garduri metalice Panciu
 • Garduri metalice Pâncota
 • Garduri metalice Paşcani
 • Garduri metalice Pătârlagele
 • Garduri metalice Pecica
 • Garduri metalice Petrila
 • Garduri metalice Petroşani
 • Garduri metalice Piatra-Neamţ
 • Garduri metalice Piatra-Olt
 • Garduri metalice Piteşti
 • Garduri metalice Ploieşti
 • Garduri metalice Plopeni
 • Garduri metalice Podu Iloaiei
 • Garduri metalice Pogoanele
 • Garduri metalice Potcoava
 • Garduri metalice Predeal
 • Garduri metalice Pucioasa
 • Garduri metalice Răcari
 • Garduri metalice Rădăuţi
 • Garduri metalice Râmnicu Sărat
 • Garduri metalice Râmnicu Vâlcea
 • Garduri metalice Râşnov
 • Garduri metalice Recaş
 • Garduri metalice Reghin
 • Garduri metalice Reşiţa
 • Garduri metalice Roman
 • Garduri metalice Roşiori de Vede
 • Garduri metalice Rovinari
 • Garduri metalice Roznov
 • Garduri metalice Rupea
 • Garduri metalice Săcele
 • Garduri metalice Săcueni
 • Garduri metalice Salcea
 • Garduri metalice Sălişte
 • Garduri metalice Săliştea de Sus
 • Garduri metalice Salonta
 • Garduri metalice Sângeorgiu de Pădure
 • Garduri metalice Sângeorz-Băi
 • Garduri metalice Sânnicolau Mare
 • Garduri metalice Sântana
 • Garduri metalice Sărmaşu
 • Garduri metalice Satu Mare
 • Garduri metalice Săveni
 • Garduri metalice Scorniceşti
 • Garduri metalice Sebeş
 • Garduri metalice Sebiş
 • Garduri metalice Segarcea
 • Garduri metalice Seini
 • Garduri metalice Sfântu Gheorghe
 • Garduri metalice Sibiu
 • Garduri metalice Sighetu Marmaţiei
 • Garduri metalice Sighişoara
 • Garduri metalice Simeria
 • Garduri metalice Şimleu Silvaniei
 • Garduri metalice Sinaia
 • Garduri metalice Siret
 • Garduri metalice Slănic
 • Garduri metalice Slănic-Moldova
 • Garduri metalice Slatina
 • Garduri metalice Slobozia
 • Garduri metalice Solca
 • Garduri metalice Şomcuta Mare
 • Garduri metalice Sovata
 • Garduri metalice Ştefăneşti
 • Garduri metalice Ştefăneşti
 • Garduri metalice Ştei
 • Garduri metalice Strehaia
 • Garduri metalice Suceava
 • Garduri metalice Sulina
 • Garduri metalice Tălmaciu
 • Garduri metalice Ţăndărei
 • Garduri metalice Târgovişte
 • Garduri metalice Târgu Bujor
 • Garduri metalice Târgu Cărbuneşti
 • Garduri metalice Târgu Frumos
 • Garduri metalice Târgu Jiu
 • Garduri metalice Târgu Lăpuş
 • Garduri metalice Târgu Mureş
 • Garduri metalice Târgu Neamţ
 • Garduri metalice Târgu Ocna
 • Garduri metalice Târgu Secuiesc
 • Garduri metalice Târnăveni
 • Garduri metalice Tăşnad
 • Garduri metalice Tăuţii-Măgherăuş
 • Garduri metalice Techirghiol
 • Garduri metalice Tecuci
 • Garduri metalice Teiuş
 • Garduri metalice Ţicleni
 • Garduri metalice Timişoara
 • Garduri metalice Tismana
 • Garduri metalice Titu
 • Garduri metalice Topliţa
 • Garduri metalice Topoloveni
 • Garduri metalice Tulcea
 • Garduri metalice Turceni
 • Garduri metalice Turda
 • Garduri metalice Turnu Măgurele
 • Garduri metalice Ulmeni
 • Garduri metalice Ungheni
 • Garduri metalice Uricani
 • Garduri metalice Urlaţi
 • Garduri metalice Urziceni
 • Garduri metalice Valea lui Mihai
 • Garduri metalice Vălenii de Munte
 • Garduri metalice Vânju Mare
 • Garduri metalice Vaşcău
 • Garduri metalice Vaslui
 • Garduri metalice Vatra Dornei
 • Garduri metalice Vicovu de Sus
 • Garduri metalice Victoria
 • Garduri metalice Videle
 • Garduri metalice Vişeu de Sus
 • Garduri metalice Vlăhiţa
 • Garduri metalice Vulcan
 • Garduri metalice Zalău
 • Garduri metalice Zărneşti
 • Garduri metalice Zimnicea
 • Garduri metalice Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate