Pentru zona

  Garduri si porti metalice preturi

  Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul inoxidabil sau inoxul este mult mai scump decât oțelul clasic. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m, se situează în jur de 130-200 lei/ml. Prețul poate varia de la un tip de gard la altul și de aceea vă sugerăm să verificați oferta de garduri asemănătoare. Termenul de livrare este de la 2 la 5 săptămâni.

  Cui să încredințați realizarea unor garduri metalice? Trimiteți o cerere către fierarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul unui gard din metal


  Prețul unui gard din metal. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m cu bare verticale.

  600 RON/ml

  PREȚ MINIM
  700.00 RON/ml

  PREȚ MEDIU
  800 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Garduri metalice

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Montare grilaje metalice

  Prețul montării grilajelor metalice


  mp

  RON/mp

  RON

  Montare panouri gard

  Prețul montării panourilor pentru un gard de metal


  buc

  RON/buc

  RON

  Montarea stâlpului din țeavă

  Prețul montării stâlpului din țeavă metalică gard


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul împrejmuirii cu gard (cu stâlpi fundați în


  mp

  RON/mp

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Gard, porti fier forjat


  Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

  Verificați și: Gard fier forjat pret

  Gard lemn


  Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

  Verificați și: Gard lemn pret

  Balustrada sticla


  Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

  Verificați și: Balustradă sticlă preț

  Gard PVC


  Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

  Verificați și: Gard PVC pret

  Gard inox


  Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

  Verificați și: Gard inox pret

  Panouri gard


  Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

  Verificați și: Panou gard pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  GARDURI METALICE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Garduri metalice - ce trebuie să știi?

  1.1. De ce să alegi un gard metalic?

  Fiecare parcelă are nevoie de protecție. Gardul nu numai că servește la delimitarea proprietății, ci oferă și un sentiment de securitate și intimitate, astfel încât să vă puteți relaxa cu adevărat în casa dvs. Cu toate acestea, desigur, protejează proprietatea și indică clar altora unde este linia dintre public și privat. Atunci când începeți să vă gândiți și să cercetați despre instalarea gardului și securitate, veți vedea că există atât de multe opțiuni pe piață încât este aproape imposibil să decideți asupra unuia și să fiți siguri că este cel mai bun, deoarece veți găsi multe diferențe între ele. Gardurile metalice sunt una dintre cele mai frecvente alegeri, în primul rând pentru că îndeplinesc tot ceea ce se putea aștepta de la un gard: sunt puternice, rezistente, de lungă durată și ușor de întreținut.

  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor.
  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor.

  1.2. Originea gardurilor metalice

  Gardul metalic este succesorul de astăzi al gardurilor din fier forjat care au condus suveran de-a lungul istoriei. Gardurile din fier forjat, turnate manual și forjate la forma dorită și apoi asamblate în forma dorită, împodobeau odată doar clădirile de stat, palatele regale și reședințele oamenilor bogați, deoarece datorită prețului lor erau produse indisponibile, luxoase, un simbol al prestigiului. Cu toate acestea, odată cu îmbunătățirea sculelor, a mașinilor, a mecanizării și a proceselor tehnologice, gardurile metalice au devenit subiectul producției de masă și, prin urmare, aproape obișnuite în gospodării.

  1.3. Avantajele gardurilor metalice

  Gardurile metalice au fost întotdeauna una dintre cele mai populare alegeri datorită durabilității lor. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată la condițiile meteorologice, zgârieturi, șocuri și alte daune. Gardul metalic sfidează toate acestea, în primul rând datorită materialului extrem de durabil și rezistent (metal) și, în al doilea rând, din cauza proceselor de finisare și protecție, cum ar fi galvanizarea sau placarea cu crom. Spre deosebire de cele din lemn, gardurile metalice nu trebuie reînnoite la fiecare câțiva ani și sunt foarte ușor de curățat. În majoritatea cazurilor, este suficientă o singură ploaie abundentă.

  1.4. Dezavantajele gardurilor metalice

  Acestui tip de gard practic nu poate fi atribuite unele neajunsuri speciale. Singurul lucru negativ care se poate spune despre gardurile metalice este prețul lor. Sunt mai scumpe, deși este și foarte relativ, deoarece depinde de mai mulți factori legați de tipul de material, procesare, instalare, complexitatea terenului și cerințele clientului. Numai un gard din fier forjat este mai scump decât un gard din metal sau oțel inoxidabil.

  2. Unde sunt folosite gardurile metalice cel mai des?

  2.1. Gard metalic exterior

  Gardurile metalice exterioare sunt excelente și foarte fiabile datorită proprietăților lor mecanice. Durata lor de viață este, cu o întreținere adecvată, practic nelimitată. Singura lor slăbiciune este prețul; acestea sunt taxate pe metru de lungime și, deoarece sunt instalate de obicei în jurul întregii parcele, costul total al achiziției și instalării ar putea fi considerabil. Din acest motiv, vă sfătuim să montați gardul metalic, de fapt poarta, numai pe accesări și intrări, iar pentru restul parcelei, combinați variantele mai ieftine.

  2.2. Balustrade metalice pentru balcon

  Spre deosebire de gardurile de grădină sau de curte, gardurile de balcon sunt mai scurte și, prin urmare, prețurile lor sunt mai accesibile, astfel încât acestea ar putea fi toate din metal. Pentru astfel de garduri, se folosește mai ales oțelul inoxidabil și mai rar aluminiu. Balustradele metalice pentru balcon în combinație cu sticla sau lemnul sunt, de asemenea, obișnuite, dar balustradele obișnuite din țevi metalice, adică profile, sunt încă cele mai populare. Acestea blochează cel mai puțin vederea, ceea ce este deosebit de important dacă ferestrele sunt de la podea până la tavan.

  2.3. Garduri metalice interioare

  Balustradele interioare sunt de obicei cele de pe scări, galerii și la niveluri superioare, pentru a preveni accidentele. Balustradele metalice sunt una dintre cele mai frecvente alegeri pentru scări, deoarece țevile și profilele și cablurile din ce în ce mai în trend, pot fi destul de subțiri, astfel încât să nu blocheze vederea spațiului sau a iluminatului și să facă întregul interior mai aerisit , transparent și elegant.

  3. Tipuri de garduri metalice: inox și aluminiu

  3.1. Garduri din oțel inoxidabil

  Gardurile din oțel inoxidabil sunt cel mai durabil, cel mai rezistent și aproape indestructibil tip de garduri metalice. Oțelul inoxidabil este un tip de oțel, cunoscut și sub denumirea franceză - inox sau german - rostfrei, iar ceea ce au în comun, de fapt, este cea mai importantă caracteristică - sunt inoxidabile. Oțelurile inoxidabile sunt aliaje cu cel puțin 12% crom adăugat la o soluție solidă. Gardurile din oțel inoxidabil păstrează proprietăți excelente ale materialului în sine, cum ar fi conductivitatea termică și electrică scăzută, inflexibilitatea, rezistența ridicată la acizi și coroziune și cu siguranță deteriorarea mecanică. Gardurile din oțel fără fracțiune de nichel formează cristale de ferită datorită cărora metalul capătă proprietăți magnetice. Dacă fracțiunile de nichel sunt chiar mai mari, oțelul primește o structură austenită specială, crescând și mai mult rezistența la coroziune. Datorită tuturor caracteristicilor de mai sus, gardurile din oțel inoxidabil sunt pe departe cele mai longevive dintre toate tipurile existente.

  Gardurile din oțel inoxidabil sunt disponibile pe piață sub diferite forme: netratate (gri mat), șlefuite (lucioase) sau lustruite (lucioase și de luciu înalt). O combinație de suporturi metalice cu umpluturi, adică panouri din lemn și sticlă, este de asemenea obișnuită. Gardurile metalice pot fi instalate fără sudură, astfel încât instalarea nu trebuie să fie atât de solicitantă. Componentele sunt de obicei îmbinate prin înșurubare sau lipire, în special cele achiziționate gata făcute ca produse semifabricate. Gardurile din oțel inoxidabil sudate sau înșurubate sunt cele mai stabile și nu recomandăm versiunile care trebuie lipite.

  3.2. Garduri din aluminiu

  Gardurile din aluminiu sunt, de asemenea, solicitate; aluminiul este un material mai moale, astfel încât este mai ușor de prelucrat. De fapt, este un metal solid, dar ușor, motiv pentru care gardurile au nevoie de mai mulți stâlpi și suporturi intermediare. În acest fel, gardurile din aluminiu obțin rezistență și stabilitate asemănătoare gardurilor din oțel inoxidabil. O altă diferență este că gardurile din aluminiu nu sunt niciodată sudate, ci sunt montate cu șuruburi, ceea ce le face destul de ușor de asamblat. Astfel de garduri, atunci când sunt proiectate și instalate corespunzător, sunt la fel de durabile și rezistente la șocuri și daune ca și alte garduri metalice. Nici acestea nu necesită curățare regulată - este suficient să le ștergeți cu o cârpă umedă și sunt, de asemenea, rezistente la razele UV. Avantajul gardurilor din aluminiu este că, spre deosebire de oțel, pot fi cumpărate și sub formă de garduri din imitație de fier forjat, ceea ce este, desigur, mult mai ieftin. Dacă decideți să vopsiți aluminiu cu praf, care este cea mai obișnuită alegere a clienților, există o selecție largă de nuanțe de culori RAL - posibilitățile de potrivire în funcție de stil și dorința dvs. sunt aproape nelimitate.

  Dezavantajele gardului din aluminiu se datorează proprietăților sale fizice și mecanice. Deoarece aluminiul este moale, gardurile pot începe să se deformeze cu mult înainte decât să se întâmple cu orice alt metal și, de asemenea, dacă nu sunt bine îngropate, înșurubate sau fără fundație, pot deveni decapitate și pot începe să se legene.

  4. Prețurile gardurilor metalice

  Gardurile metalice sunt printre cele mai scumpe. Costurile de achiziție ar trebui să fie adăugate la achiziția în sine, dacă angajați un meșter pentru această lucrare; de foarte multe ori nici măcar nu ați putea să vă descurcați singuri, deoarece piesele sunt de așa natură încât trebuie sudate, ceea ce necesită echipament profesional. Cu toate acestea, un gard metalic este încă mai ieftin decât un gard din fier forjat și, prin urmare, reprezintă o alternativă bună.

  4.1. Prețul unui gard din oțel inoxidabil

  Gardul din oțel inoxidabil se află pe lista de prețuri chiar după gardurile din fier forjat și numai unele garduri din sticlă pot fi comparate cu acestea. Prețul unui gard din oțel inoxidabil nu depinde prea mult de metoda de prelucrare, deoarece toate metodele de finisare și instalare sunt prețuri aproximative.

  Prețul gardurilor metalice depinde de lungimea, tipul de forjări, complexitatea modelului și instalării, numărul de ornamente suplimentare și alte elemente cât și de furnizorul de servicii, adică executant. Diferențele mari în ceea ce privește prețul sunt date de unicitatea produselor la comandă sau finisarea semifabricatelor. Oțelul inoxidabil sau inoxul este mult mai scump decât oțelul clasic. Prețul livrării și montării unui gard din oțel de calitate, cu înălțimea de 1 m, se situează în jur de 130-200 lei/ml. Prețul poate varia de la un tip de gard la altul și de aceea vă sugerăm să verificați oferta de garduri asemănătoare.

  4.2. Prețul gardului din aluminiu

  În ciuda convingerii generale că aluminiul este un material scump (ceea ce este adevărat), gardurile din aluminiu sunt mai ieftine decât cele din oțel inoxidabil și mult mai ușoare. Gard aluminiu tip jaluzea Abel 1,53 x 2 m gri antracit, se găsește la prețul de 1.299 lei/bucată.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Garduri metalice?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Gard din sipci metalice

  Am un gard din lemn avariat care trebuie dat jos. Il vreau inlocuit cu gard din sipci de tabla, cu fundatie doar pentru stalpii de metal, nu pentru tot gardul. Eventual, dupa cum considerati dumneavoastra, poate puteti folosi gaurile stalpilor actuali pentru stalpii noi, din metal. Sipcile de metal le vreau alternativ puse, adica una cu fata, una cu spatele, pentru ca e gardul dintre mine si vecin si sa arate la fel din ambele parti. Lungimea e de 20 de metri. 1086.75 RON la 1811.25 RON

  ........

  Panouri gard bordurate

  Am nevoie de montat un gard gradina zarzavaturi din panouri gard bordurate, lungimea de 70 metrii.
  Gardul este in linie dreapta, pe o singura latura a gradinii. 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  Gard metalic

  Am nevoie de gard metalic, poartă pietonală, poartă auto și panouri plasa bordura ta. Fără fundație. Lungime 11 m, înălțime 1.70 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Gard, 8000 cm lungime si 200cm inaltime
  Garduri metalice, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard tabla cutata, 8,4 ml si inaltimea 2 m
  Garduri metalice, Buşteni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Gard de imprejmuire proprietate, Lungime gard 1000 ml, inaltime 170-175 cm
  Garduri metalice, Tihău

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Gard metalic la strada, Lungime 18,2 m si inaltime 1,8 m
  Garduri metalice, Timişoara

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Gard imprejmuire teren agricol, 70 ml
  Garduri metalice, Bârlad

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Poarta acces pietonal și poarta auto, Poarta pietonala 97/170cm, poarta auto 356cm
  Garduri metalice, Târgu Mureş

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard și porți.montaj și modele., 10m 1,80 m
  Garduri metalice, Pantelimon

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Garduri metalice, 4 x Panouri gard + 1 x poarta pietonala + 2 x poarta auto
  Garduri metalice, Moşniţa Nouă

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Tăiat flex, micșorată poarta existentă pe înălțime , decupată de tabla, 4m pe 1.9 m
  Garduri metalice, Braşov

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Gard de plasa sau panouri zincate, 80 ml, inaltimea 2m
  Garduri metalice, Lugoj

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Împrejmuire teren - garduri metalice, 112M liniari la 2,20m inaltime m
  Garduri metalice, Lanurile

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Constructie gard metal + panouri bordurate, Adâncimea fundației: 80 cm; lățime: 16 cm (max. 25); înălțime 180; lungime totală: 70 m
  Garduri metalice, Săcel

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Constructie gard, approx 230 ml, inaltime 1.5 - 2m
  Garduri metalice, Sâmbăta de Sus

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Poarta auto cu acces pietonal, 3 metri, 1,6-1,8 metri
  Garduri metalice, Vişineşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, garduri metalice tip jaluzea, 40m lungime; 1,8m -2m inaltime
  Garduri metalice, Brăneşti

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Gard / Porti (nu neaparat fier forjat), Gard:400Porti:490 - 500Usa:80Gard:485Pt toate: I:2M
  Garduri metalice, Moşniţa Nouă

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, GARD METALIC FIER FORJAT 11M LINIAR, 1100/180 cm
  Garduri metalice, Sânandrei

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard metalic tip jaluzele,
  Garduri metalice, Constanţa

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard tip jaluzea, 6 panouri x (230×133) și 2 uși de curte
  Garduri metalice, Galaţi

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Poarta auto si pietonala metalica, Poarta auto batanta 3.5 m x 1.80 m, poarta pietonala 0.9 x 1.80 m
  Garduri metalice, Arad

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Gard metalic, 7 panouri
  Garduri metalice, Roman

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Achizitie si montare gard provizoriu + poartă, 19 m
  Garduri metalice, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard si poarta, 80 ml și 2m înalțime
  Garduri metalice, Călăraşi

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Gard metalice, 115 ml, inaltime 2 m
  Garduri metalice, Bucureşti

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Ofertă panouri gard, panourile de gard 140 cm X 200 cm
  Garduri metalice, Moşniţa Nouă

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard intre gradini, 50 ml
  Garduri metalice, Seuca

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Gard metalic, 1800 cm x 200 cm
  Garduri metalice, Măgura

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Gard plasa bordurata soclu, lungime 32 metrii terent plan
  Garduri metalice, Drajna

  13910.4 RON la 23184 RON

  Prețul, Ofertă gard din panouri bordurate, 115 ml
  Garduri metalice, Ciurbeşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Refacere gard boltari + panouri metalice (pe gard), Lungime: 23m, inaltime: 2.10
  Garduri metalice, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balustrada din fier forjat, 13 ml
  Garduri metalice, Bran

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Executie garduri, 100 ml 140 cm inaltime
  Garduri metalice, Târgu Mureş

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Gard din tabla, 24 ml
  Garduri metalice, Iaşi

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Gard metalic, 70 ml
  Garduri metalice, Alba Iulia

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Demontată ușă veche și montată usă nouă, 88 x 200 cm
  Garduri metalice, Bacău

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Construire gard boltari prefabricați Symetrica, Lungime 1100 cm, inaltime 200 cm
  Garduri metalice, Drobeta-Turnu Severin

  4347 RON la 7245 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Garduri metalice lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  418+ Firme pentru Garduri metalice
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă