Pompa de caldura pret

Care este prețul unei pompe de căldură? Înainte de a începe instalarea unei pompe de căldură, comparați cu exactitate caracteristicile casei dumneavoastră și proprietățile dispozitivului. Nu vă lăsați ispitiți doar de prețul pompei de căldură, pentru că fără o bună cântărire a opțiunilor disponibile este posibil să plătiți prea mult sau, și mai rău, să cumpărați o pompă de căldură prea slabă, care oferă economii cu mult mai mici. Prețul nu trebuie să fie criteriul principal, o pompă de căldură fiind o investiție pe 20 de ani sau și mai mult. Criteriul principal trebuie să fie calitatea pompei de căldură și consultanța de specialitate privind alegerea acesteia, modul de instalare și reglarea sistemului, precum și execuția instalării propriu-zise. Pompa de căldură poate fi în sine un dispozitiv foarte bun, însă dacă nu este integrată în mod corespunzător în sistem, nu va funcționa corect și eficiența ei energetică va fi mai scăzută. Prețul unui sistem de pompă de căldură apă-apă sau sol-apă este cel mai ridicat și se situează între 32000 - 40000 lei, fără investiția în sistemul de distribuție, încălzirea prin pardoseală sau prin calorifere. Prețul unei pompe de căldură aer-apă este mult mai scăzut, astfel că pentru livrarea și montajul unei pompe de căldură de putere medie 8 kW, care este suficientă pentru o clădire rezidențială bine izolată, veți plăti de la 20000 lei în sus. Care sunt economiile la încălzire? Triple!

Cui să încredințați montarea unei pompe de căldură? Trimiteți o cerere către furnizorii de pompe de căldură din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNEI POMPE DE CĂLDURĂ


Prețul unei pompe de căldură. Prețul pentru livrarea și montarea unei pompe de căldură de putere medie 12 kW.

28000 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
32000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pompa de caldura pret

ALTE PREȚURI PENTRU POMPA DE CĂLDURĂ

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul unei pompe de căldură aer-apă

Prețul unei pompe de căldură aer-apă pentru o casă unifamilială


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei pompe de căldură sol-apă

Prețul unei pompe de căldură sol-apă pentru o casă unifamilială


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei pompe de căldură aer-apă

Prețul unei pompe de căldură aer-apă pentru o casă unifamilială


RON

RON/buc

buc
cerere>

Foraj geotermal

Prețul unui foraj geotermal pentru pompă de căldură 120m


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unui rezervor pentru apă caldă


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unui rezervor pentru apă caldă


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Pompa de căldură – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o pompă de căldură?

pompa-de-caldura.jpg
Încălzirea cu o pompă de căldură este eficientă d.p.d.v. energetic și nu dăunează mediului înconjurător

1.1. Avantajele pe care le oferă pompa de căldură

Avantajele pe care le oferă pompele de căldură sunt:

Consumul redus de energie, emisia redusă de noxe și reducerea substanțială a costurilor cu încălzirea.

Cheltuielile pentru încălzirea apei, încălzirea casei în sezonul rece și răcirea camerelor acesteia în perioada estivală sunt chiar și de zece ori mai mici în cazul caselor bine izolate și pasive față de casele clasice, care au de exemplu sisteme de încălzire pe ulei.

Investiția într-o pompă de căldură se amortizează într-un timp relativ scurt. Dacă se alege corect tipul pompei de căldură și un furnizor competitiv, investiția va fi amortizată în 5 ani. Dar, cu siguranță că dacă se folosesc și surse de energie alternative regenerabile (energie solară fotovoltaică, peleți...), investiția se amortizează mai rapid.

Au o durata de viață îndelungată, fără mentenanță.

Durata de viață a pompelor de căldură este chiar și de până la 25 ani. Pentru funcționare pompele de căldură practic nu necesită mentenanță. Vara, pompa de căldură poate fi folosită pentru răcirea camerelor. Astfel, nu se mai creează cheltuieli cu aparatele de aer condiționat.

1.2. Dezavantajele pe care le prezintă pompa de căldură

Zgomotul produs de compresor

Pompele de căldură de ultimă generație sunt mai silențioase, producând un zgomot de aproximativ 52 decibeli. În ciuda acestui fapt, este bine ca unitatea externă, care conține compresorul, să nu fie amplasată undeva sub dormitor. Dacă amplasăm unitatea externă a pompei de căldură la o distanță de 3 metri de fereastră, zgomotul pe care îl produce abia că poate fi auzit, chiar dacă fereastra este deschisă.

Limitări

Pentru o pompă de căldură de tip apă-apă avem nevoie de o sursă de apă, care să aibă un debit suficient de puternic, iar pentru o pompă de căldură de tipul pământ-apă, este nevoie de o parcelă suficient de mare în care să se amplaseze și monteze colectoarele – suprafața parcelei trebuie să fie cel puțin de 2 ori mai mare față de perimetrul casei. Cele două tipuri de pompe de căldură mai sus menționate sunt și mai scumpe ca pompa de căldură de tip aer-apă. De asemenea, pentru ele este nevoie de obținerea unei autorizații de instalare. Și totuși, aceste două tipuri de pompe de căldură au un coeficient de performanță mai ridicat față de pompa de căldură de tip aer-apă. Având în vedere cele menționate, vă sfătuim să vă consultați cu un specialist (proiectant) cu privire la tipul de pompă de căldură, care este cel mai adecvat și mai rentabil pentru necesitățile dumneavoastră.

1.3. Subvenția din Fondul pentru Mediu pentru pompa de căldură

Investiția într-o pompă de căldură se amortizează chiar mai rapid datorită subvenției acordate din Fondul de Mediu. Pe lângă subvenții, Administrația Fondului pentru Mediu mai acordă și credite avantajoase pentru cumpărarea și montarea de pompe de căldură. Interesați-vă, care sunt programele de finanțare oferite la ora actuală de Administrația Fondului pentru Mediu la adresa: https://www.afm.ro/programe_finantate.php

2. De la ce furnizor să cumpăr pompa de căldură?

Alegerea unui furnizor de calitate vă asigură o funcționare impecabilă a pompei de căldură pe o perioadă de timp îndelungată și reducerea cheltuielilor.

2.1. Pompa de căldură trebuie să fie montată fiabil

Montajul adecvat și de calitate are o importanță esențială pentru buna funcționare a pompei de căldură. Piața este la ora actuală împânzită de vânzători de pompe de căldură, care oferă și montarea acestora, dar nu au propria echipă de montatori, ci angajează sub-contractanți respectiv montatori externi, pentru a asigura acest serviciu. Nu este bine, să alegeți un astfel de furnizor, pentru că acesta nu își va asuma în întregime responsabilitatea pentru montarea de calitate a pompei. În practică, de multe ori instalatorii folosesc materiale de montare de slabă calitate, executând astfel un montaj nefiabil și inestetic, și nici nu răspund la cererile de eliminare a eventualelor defecțiuni. Din aceste motive, este foarte important să alegeți un furnizor, care are propria echipă de instalatori și depanatori, și care oferă garanție pentru întregul serviciu de vânzare și instalare.

2.2. Evaluarea furnizorului

Verificați proiectele deja executate de către furnizor și mergeți cu el să vizitați clădirile în care acesta a montat pompe de căldură de tipul celei pe care doriți să o cumpărați dumneavoastră. Astfel, veți putea vedea cu ochii dumneavoastră, ce fel de execuții oferă furnizorul, și veți putea discuta cu beneficiarii acestuia despre experiența lor, cât de satisfăcuți sunt cu serviciul primit, cât au plătit pentru el și dacă într-adevăr furnizorul oferă servicii fiabile de mentenanță după vânzarea și montarea pompei de căldură.

2.3. Serviciile de întreținere pentru pompa de căldură

Este important, ca furnizorul pompei de căldură să aibă propria echipă service, ca și certificate adecvate pentru vânzarea și montarea de pompe de căldură. Interesați-vă și cu privire la termenul de execuție oferit pentru eventualele reparații la pompa de căldură. Nu este o idee bună, să cumpărați o pompă de căldură de la un magazin și apoi să angajați singuri montatorul unui alt furnizor! Montatorul, care este și depanator, nu va fi interesat să ofere servicii de reparații gratuite și, de aceea, va trebui să îl așteptați mult timp, pentru că va prefera să execute lucrări plătite.

3. Pompa de căldură este de diferite tipuri

3.1. Pompa de căldură de tip apă-apă, pământ-apă sau aer-apă

În funcție de modul de funcționare, pompele de căldură sunt de 3 feluri: de tip apă-apă, pământ-apă și aer-apă. Primul cuvânt indică sursa de energie, iar al doilea mediul în care este transferată căldura.

Pompa de căldură de tip apă-apă

Pompa de căldură de tip apă-apă este cea mai performantă. Condiția de bază pentru montarea unei astfel de pompe de căldură este ca obiectul dvs. să se afle pe un teren bogat în apă freatică. Pentru montarea unei pompe de căldură de tip apă-apă este necesară săparea unui puț, iar pentru aceasta aveți nevoie de anumite autorizații. Aceste pompe de căldură au cel mai ridicat coeficient de performanță, care este în valoare de 4,5. Acest coeficient de performanță reprezintă raportul dintre căldura produsă și cantitatea de energie investită. Deci, un coeficient de performanță în valoare de 4,5 înseamnă, că pentru o energie de încălzire de 4,5 kWh folosim 1 kWh energie electrică.

Pompa de căldură de tip pământ-apă

Pompa de căldură de tip pământ-apă ocupă locul al doilea din punctul de vedere al eficienței, coeficientul de performanță al acesteia fiind de 4,0. Condiția de bază pentru montarea unei astfel de pompe de căldură este posedarea unei suprafețe de pământ suficient de mari, în care să fie montate colectoarele. Dezavantajul prezentat de acest tip de pompă de căldură este faptul că, dacă colectoarele nu sunt amplasate la o adâncime suficient de mare, apa din ele poate îngheța. În cazul în care aceste colectoare sunt amplasate pe verticală, este necesar a obține o autorizație de forare, pentru că sondele se amplasează la o adâncime de 30 până la 200 m.

Pompa de căldură de tip aer-apă

Pompele de căldură de tipul aer-apă sunt cel mai frecvent folosite, pentru că se montează ușor și au un preț avantajos. De aceea, chiar dacă dau un randament mai scăzut față de celelalte două tipuri de pompe de căldură, și anume, chiar dacă au un coeficient de performanță de 3,5, investiția într-o astfel de pompă de căldură este avantajoasă, pentru că oricum este mai eficientă decât sursele tradiționale de căldură. Perioada de amortizare a investiției făcute în acest tip de pompă de căldură este cea mai scurtă, iar durata sa de viață este asemănătoare cu cea a celorlalte două tipuri de pompe de căldură.

3.2. Pompa de căldură poate avea diferite tipuri de încălzitoare

Pompele de căldură se mai clasifică și după temperatura de ieșire a apei.

Pompa de căldură pentru temperaturi înalte

Pentru o clădire veche slab izolată și cu un sistem de încălzire clasic cu calorifere (temperatura de ieșire este de 55-60 °C) vom avea nevoie de o pompă de căldură pentru temperaturi înalte, care asigură o temperatură a apei de 80 °C. Numai în acest fel vom putea asigura o temperatură adecvată pentru încălzirea cu calorifere, fără a supraîncărca inutil componentele interne.

Pompa de căldură pentru temperaturi joase

Pentru o clădire nouă, bine izolată și cu un sistem de încălzire modern - cum ar fi încălzirea în pardoseală, convectoarele și radiatoarele de temperatură joasă -, se folosește o pompă de căldură pentru temperaturi joase, care ridică temperatura apei până la 55 °C. Pompa de căldură pentru temperaturi joase este adecvată și pentru clădirile vechi, dacă acestea au fost în prealabil renovate, au fost bine izolate termic și au un sistem de încălzire modern.

3.3. Pompa de căldură facilitează mai multe regimuri de funcționare

Funcționare monovalentă

Funcționarea monovalentă înseamnă că pompa de căldură se folosește în mod exclusiv pe durata întregului sezon rece, fără a se folosi alte sisteme de încălzire, și furnizează întreaga căldură necesară clădirii. Regimul de temperatură în acest caz este acela al sistemelor de încălzire pentru temperatură joasă, cu valori între 40 °C și 45°C.

Funcționare bivalentă alternativă

În acest caz, pompa de căldură funcționează pe perioada în care temperatura exterioară este de peste 0°C -5 °C. În perioadele în care temperaturile sunt mai scăzute, pompa de căldură este oprită și se pornește un alt sistem de încălzire, care este de obicei o centrală electrică. Sistemul de încălzire al casei are deci două generatoare independente între ele. În cazul în care unul se defectează, se pornește celălalt sistem. Bineînțeles, că această opțiune prezintă avantaje. Regimul de temperatură în acest caz este acela al sistemelor de încălzire pentru temperatură ridicată, având valori între 50 °C - 60°C, și chiar de 60°C – 80°C.

Funcționare bivalentă paralelă

Pompa de căldură funcționează constant, fără a fi oprită. Atunci când temperaturile exterioare scad sub 0 °C, se pornește și centrala electrică, ca și sursă suplimentară de căldură. Astfel, ambele generatoare de căldură funcționează în paralel.

Funcționare bivalentă parțial paralelă

Pompa de căldură funcționează la fel ca în cazul funcționării bivalente alternative. Diferența față de aceasta din urmă constă în faptul că funcționarea poate fi regulată după plac, în funcție de temperaturile exterioare.

4. Cum se montează și utilizează pompa de căldură

Pe lângă alegerea corectă a tipului de pompă de căldură, mai sunt foarte importante și alte două aspecte, și anume: unde și cum se instalează pompa de căldură. Pentru a primi asistență în acest sens, este cu siguranță bine să se apeleze la specialiști și furnizori de pompe de căldură recunoscuți, care au propriile echipe de instalatori și service.

4.1. Cum se montează pompa de căldură

Pompa de căldură are o componentă de interior și una de exterior. Alegerea locului de amplasare a componentei de interior este la dispoziția beneficiarului, pentru că nu este necesar ca aceasta să se afle lângă coșul de fum sau lângă containerul cu combustibil. De obicei, în clădirile nou construite componenta de interior se amplasează la subsol. Componentele de interior ale pompelor de căldură sunt la ora actuală atât de frumos realizate, încât ele pot fi amplasate chiar și în locuință respectiv în spațiul locuit. Mai întâi, aceasta se conectează la instalația de apă și la sistemul de încălzire în pardoseală sau cu radiatoare. Apoi se instalează componenta de exterior, care se amplasează de obicei undeva în apropierea casei, pe o suprafață din beton. Ambele unități se conectează la instalația de curent electric. Urmează eliminarea aerului și conectarea ambelor unități la gaz (freon)..

4.2. Utilizarea pompei de căldură

După montarea ambelor unități și conectarea acestora în întregime, urmează racordarea la instalația de alimentare cu apă și la instalația electrică. După conectarea la instalația electrică a pompei, ventilului de amestecare și a termometrului, din unitatea de exterior se eliberează gaz, iar apoi se umple cu apă sistemul de încălzire și se elimină aerul. Astfel, pornirea noului sistem de încălzire este încheiată. Este foarte important ca instalatorii să informeze beneficiarii despre cum funcționează sistemul și care sunt setările -cheie. Manevrarea sistemului este destul de simplă, în ciuda mulțimii de setări posibile. Dar, este important a deține informațiile de bază privind funcționarea sistemului. Prezentarea modului de manevrare este obligatorie și aceasta pentru a se asigura funcționarea optimală a pompei de căldură și a sistemului de încălzire.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ



POMPA DE CALDURA SA FUNCȚIONEZE IN PARALEL CU CENTRALA TERMICA PE GAZ

Bună ziua,

Doresc o pompa de caldura, sa funcționeze în paralel cu centrala termica pe gaz in condensare existenta si eventual și un sistem fotovoltaic de 3 sau 5 kw cu dosar de prosumator.

Mulțumesc 17388 4.83 la 28980 RON


........

POMPA DE CALDURA AER-APA

Buna,

as dori o pompa de caldura care sa imi satisfaca nevoile si sa fie un pret accesibil. Aer-apa sau, exista teren si pentru sol-apa. (doresc sa vad diferenta de pret intre cele doua si care e randamentul).

Mulțumesc 13041 4.83 la 21735 RON


........

POMPA DE CALDURA AER-APA

Bună ziua,

La o constructie/casa noua de 170 mp locuibili si 2,6 m inaltimea medie, pe care o definitivam(la cheie) in luna mai 2023, constructie din caramida Porotherm 30 cm cu izolarea termica exterioara polistiren de 10 cm, instalatia de incalzire este in pardoseala si ma gandesc sa folosim pentru obtinerea agentului termic si apei calde menajere o pompa de caldura aer-apa. Exista posibilitatea de a incalzi apa si cu o centrala pe gaz, dar as prefera pompa de caldura si/sau daca este necesar si centrala pe gaz. Daca se poate, am nevoie de solutia tehnica si achizitia si instalarea sistemului necesar . Prefer lucrurile de calitate cu o fiabilitate si functionare recunoscute.
In asteptarea raspunsului dvs, cu stima,
Dan Botea 13041 4.83 la 21735 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





PREȚUL, MONTAREA UNEI POMPE DE CALDURA CU TOT CHITUL,, 150M2
Pompa de căldură, Bacău

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ POMPA DE CALDURA 16 KW, 270 M2
Pompa de căldură, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURA AER APA , 250MP
Pompa de căldură, Suceava

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, POMPĂ DE CĂLDURĂ AER,APA,
Pompa de căldură, Vama

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, INSTALARE POMPA CALDURA DOTELS , 12 KW
Pompa de căldură, Suseni

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURA AER-APA, 300
Pompa de căldură, Băile Herculane

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURA AER APA ,
Pompa de căldură, Fierbinţi-Târg

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ POMPA DE CALDURA PENTRU INCALZIRE CASA PARTER, CU RADIATOARE, 120MP
Pompa de căldură, Craiova

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURA INCALZIRE 160 MP SI APA CALDA, 1
Pompa de căldură, Horpaz

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, MONTAREA UNUI PUFER DE 60 L PENTRU O POMPA DE CALDURA MAXA DE 12 KW, 1
Pompa de căldură, Măldăreşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, REPARAȚII POMPA AER APA ECOHEAT, 100
Pompa de căldură, Siminoc

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, POMPA DE CĂLDURĂ , 200 M2
Pompa de căldură, Nojorid

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, INSTALAREI POMPĂ DE CĂLDURĂ AER APA 12 KW, 1
Pompa de căldură, Tuzla

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, POMPE DE CALDURA, 1800MP
Pompa de căldură, Constanţa

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, POMPA AER APA 12KW, 12 KW
Pompa de căldură, Preajba

15214.5 RON la 25357.5 RON

PREȚUL, POMPA CALDURA, 120
Pompa de căldură, Porumbacu de Sus

15214.5 RON la 25357.5 RON

PREȚUL, POMPA DE CĂLDURĂ ȘI MANOPERA, 100M2
Pompa de căldură, Coşoveni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, POMPĂ DE CĂLDURĂ, 250
Pompa de căldură, Cioflanu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ/INSTALARE POMPA DE CALDURA AER - APA TERMOCASA (O DEȚIN), 120
Pompa de căldură, Bascov

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, BUNA ZIUA, MA NUMESC CSONKA ALICE ȘI SUNT INTERESATĂ DE O POMPA DE CA, 119
Pompa de căldură, Buziaş

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, INSTALARE POMPA DE CALDURA AER APA HYUNDAI MONOBLOC 8KW, 130
Pompa de căldură, Craiova

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURA SI CENTRALA PE LEMNE, 240
Pompa de căldură, Sadova

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, POMPA CALDURA , 100
Pompa de căldură, Perişoru

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURA PENTRU 350 MP, 350
Pompa de căldură, Mangalia

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ÎNCALZIRE 900M2, 6500M3 HALA DIN BETON, 900
Pompa de căldură, Bârlad

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, POMPA CALDURA AER APA, 100 MP
Pompa de căldură, Frasin-Deal

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SPALARE SCHIMBATOR CALDURA, 1
Pompa de căldură, Brad

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, INSTALATIE POMPA DE CALDURA APA-APA, 150
Pompa de căldură, Sfântu Gheorghe

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, POMPA DE CALDURĂ PLUS MONTARE, 195
Pompa de căldură, Oradea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PANOURI FOTOVOLTAICE, POMPA DE CALDURA, 240 MP2
Pompa de căldură, Timişoara

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MAMMOT REVIZIE, 1
Pompa de căldură, Buzău

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, SISTEM PANOURI FOTOVOLTAICE ON GRID , 5 KW
Pompa de căldură, Glodeanu-Siliştea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ POMPA DE CALDURA, 150M2
Pompa de căldură, Cugir

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, POMPĂ CALDURA, 180
Pompa de căldură, Moreni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCHIMBARE CENTRA PE PELETI CU O POMPA DE CALDURA, 100 M2 PE 2 NIVELE
Pompa de căldură, Craiova

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, INSTALARE POMPA DE CĂLDURĂ AER APA, 180
Pompa de căldură, Săcălaz

652.05 RON la 1086.75 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Pompa de căldură lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1892+ FIRME PENTRU POMPA DE CĂLDURĂ
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul POMPA DE CĂLDURĂ?

  • Pompa de căldură Bucureşti
  • Pompa de căldură Cluj-Napoca
  • Pompa de căldură Constanţa
  • Pompa de căldură Dumbrăveni
  • Pompa de căldură Iaşi
  • Pompa de căldură Timişoara
  • Pompa de căldură Alba Iulia
  • Pompa de căldură Arad
  • Pompa de căldură Bacău
  • Pompa de căldură Baia Mare
  • Pompa de căldură Bârlad
  • Pompa de căldură Bistriţa
  • Pompa de căldură Botoşani
  • Pompa de căldură Brăila
  • Pompa de căldură Braşov
  • Pompa de căldură Buzău
  • Pompa de căldură Călăraşi
  • Pompa de căldură Craiova
  • Pompa de căldură Deva
  • Pompa de căldură Drobeta-Turnu Severin
  • Pompa de căldură Focşani
  • Pompa de căldură Galaţi
  • Pompa de căldură Giurgiu
  • Pompa de căldură Hunedoara
  • Pompa de căldură Mediaş
  • Pompa de căldură Oradea
  • Pompa de căldură Piatra-Neamţ
  • Pompa de căldură Piteşti
  • Pompa de căldură Ploieşti
  • Pompa de căldură Râmnicu Vâlcea
  • Pompa de căldură Reşiţa
  • Pompa de căldură Roman
  • Pompa de căldură Satu Mare
  • Pompa de căldură Sfântu Gheorghe
  • Pompa de căldură Sibiu
  • Pompa de căldură Slatina
  • Pompa de căldură Slobozia
  • Pompa de căldură Suceava
  • Pompa de căldură Târgovişte
  • Pompa de căldură Târgu Jiu
  • Pompa de căldură Târgu Mureş
  • Pompa de căldură Tulcea
  • Pompa de căldură Turda
  • Pompa de căldură Vaslui
  • Pompa de căldură Zalău
  • Pompa de căldură Abrud
  • Pompa de căldură Adjud
  • Pompa de căldură Agnita
  • Pompa de căldură Aiud
  • Pompa de căldură Aleşd
  • Pompa de căldură Alexandria
  • Pompa de căldură Amara
  • Pompa de căldură Anina
  • Pompa de căldură Aninoasa
  • Pompa de căldură Ardud
  • Pompa de căldură Avrig
  • Pompa de căldură Azuga
  • Pompa de căldură Babadag
  • Pompa de căldură Baia de Aramă
  • Pompa de căldură Baia de Arieş
  • Pompa de căldură Baia Sprie
  • Pompa de căldură Băile Govora
  • Pompa de căldură Băile Herculane
  • Pompa de căldură Băile Olăneşti
  • Pompa de căldură Băile Tuşnad
  • Pompa de căldură Băileşti
  • Pompa de căldură Bălan
  • Pompa de căldură Bălceşti
  • Pompa de căldură Balş
  • Pompa de căldură Băneasa
  • Pompa de căldură Baraolt
  • Pompa de căldură Bechet
  • Pompa de căldură Beclean
  • Pompa de căldură Beiuş
  • Pompa de căldură Berbeşti
  • Pompa de căldură Bereşti
  • Pompa de căldură Bicaz
  • Pompa de căldură Blaj
  • Pompa de căldură Bocşa
  • Pompa de căldură Boldeşti-Scăeni
  • Pompa de căldură Bolintin-Vale
  • Pompa de căldură Borşa
  • Pompa de căldură Borsec
  • Pompa de căldură Brad
  • Pompa de căldură Bran
  • Pompa de căldură Breaza
  • Pompa de căldură Brezoi
  • Pompa de căldură Broşteni
  • Pompa de căldură Bucecea
  • Pompa de căldură Budeşti
  • Pompa de căldură Buhuşi
  • Pompa de căldură Bumbeşti-Jiu
  • Pompa de căldură Buşteni
  • Pompa de căldură Buziaş
  • Pompa de căldură Cajvana
  • Pompa de căldură Calafat
  • Pompa de căldură Călan
  • Pompa de căldură Călimăneşti
  • Pompa de căldură Câmpeni
  • Pompa de căldură Câmpia Turzii
  • Pompa de căldură Câmpina
  • Pompa de căldură Câmpulung
  • Pompa de căldură Câmpulung Moldovenesc
  • Pompa de căldură Caracal
  • Pompa de căldură Caransebeş
  • Pompa de căldură Carei
  • Pompa de căldură Cavnic
  • Pompa de căldură Căzăneşti
  • Pompa de căldură Cehu Silvaniei
  • Pompa de căldură Cernavodă
  • Pompa de căldură Chişineu-Criş
  • Pompa de căldură Ciacova
  • Pompa de căldură Cisnădie
  • Pompa de căldură Codlea
  • Pompa de căldură Comăneşti
  • Pompa de căldură Comarnic
  • Pompa de căldură Copşa Mică
  • Pompa de căldură Corabia
  • Pompa de căldură Costeşti
  • Pompa de căldură Covasna
  • Pompa de căldură Cristuru Secuiesc
  • Pompa de căldură Cugir
  • Pompa de căldură Curtea de Argeş
  • Pompa de căldură Curtici
  • Pompa de căldură Dăbuleni
  • Pompa de căldură Darabani
  • Pompa de căldură Dărmăneşti
  • Pompa de căldură Dej
  • Pompa de căldură Deta
  • Pompa de căldură Dolhasca
  • Pompa de căldură Dorohoi
  • Pompa de căldură Drăgăneşti
  • Pompa de căldură Drăgăneşti-Olt
  • Pompa de căldură Drăgăşani
  • Pompa de căldură Dragomireşti
  • Pompa de căldură Eforie
  • Pompa de căldură Făgăraş
  • Pompa de căldură Făget
  • Pompa de căldură Fălticeni
  • Pompa de căldură Făurei
  • Pompa de căldură Feteşti
  • Pompa de căldură Fieni
  • Pompa de căldură Fierbinţi-Târg
  • Pompa de căldură Filiaşi
  • Pompa de căldură Flămânzi
  • Pompa de căldură Frasin
  • Pompa de căldură Fundulea
  • Pompa de căldură Găeşti
  • Pompa de căldură Gătaia
  • Pompa de căldură Geoagiu
  • Pompa de căldură Gheorgheni
  • Pompa de căldură Gherla
  • Pompa de căldură Ghimbav
  • Pompa de căldură Gura Humorului
  • Pompa de căldură Hârlău
  • Pompa de căldură Hârşova
  • Pompa de căldură Haţeg
  • Pompa de căldură Horezu
  • Pompa de căldură Huedin
  • Pompa de căldură Huşi
  • Pompa de căldură Ianca
  • Pompa de căldură Iernut
  • Pompa de căldură Ineu
  • Pompa de căldură Însurăţei
  • Pompa de căldură Întorsura Buzăului
  • Pompa de căldură Isaccea
  • Pompa de căldură Jibou
  • Pompa de căldură Lehliu-Gară
  • Pompa de căldură Lipova
  • Pompa de căldură Liteni
  • Pompa de căldură Livada
  • Pompa de căldură Luduş
  • Pompa de căldură Lugoj
  • Pompa de căldură Lupeni
  • Pompa de căldură Mangalia
  • Pompa de căldură Mărăşeşti
  • Pompa de căldură Marghita
  • Pompa de căldură Medgidia
  • Pompa de căldură Miercurea Nirajului
  • Pompa de căldură Miercurea Sibiului
  • Pompa de căldură Miercurea-Ciuc
  • Pompa de căldură Mihăileşti
  • Pompa de căldură Milişăuţi
  • Pompa de căldură Mioveni
  • Pompa de căldură Mizil
  • Pompa de căldură Moineşti
  • Pompa de căldură Moldova Nouă
  • Pompa de căldură Moreni
  • Pompa de căldură Motru
  • Pompa de căldură Murfatlar
  • Pompa de căldură Murgeni
  • Pompa de căldură Nădlac
  • Pompa de căldură Năsăud
  • Pompa de căldură Năvodari
  • Pompa de căldură Negreşti
  • Pompa de căldură Negreşti-Oaş
  • Pompa de căldură Negru Vodă
  • Pompa de căldură Nehoiu
  • Pompa de căldură Novaci
  • Pompa de căldură Nucet
  • Pompa de căldură Ocna Mureş
  • Pompa de căldură Ocna Sibiului
  • Pompa de căldură Ocnele Mari
  • Pompa de căldură Odobeşti
  • Pompa de căldură Odorheiu Secuiesc
  • Pompa de căldură Olteniţa
  • Pompa de căldură Oneşti
  • Pompa de căldură Orăştie
  • Pompa de căldură Oraviţa
  • Pompa de căldură Orşova
  • Pompa de căldură Oţelu Roşu
  • Pompa de căldură Ovidiu
  • Pompa de căldură Panciu
  • Pompa de căldură Pâncota
  • Pompa de căldură Paşcani
  • Pompa de căldură Pătârlagele
  • Pompa de căldură Pecica
  • Pompa de căldură Petrila
  • Pompa de căldură Petroşani
  • Pompa de căldură Piatra-Olt
  • Pompa de căldură Plopeni
  • Pompa de căldură Podu Iloaiei
  • Pompa de căldură Pogoanele
  • Pompa de căldură Potcoava
  • Pompa de căldură Predeal
  • Pompa de căldură Pucioasa
  • Pompa de căldură Răcari
  • Pompa de căldură Rădăuţi
  • Pompa de căldură Râmnicu Sărat
  • Pompa de căldură Râşnov
  • Pompa de căldură Recaş
  • Pompa de căldură Reghin
  • Pompa de căldură Roşiori de Vede
  • Pompa de căldură Rovinari
  • Pompa de căldură Roznov
  • Pompa de căldură Rupea
  • Pompa de căldură Săcele
  • Pompa de căldură Săcueni
  • Pompa de căldură Salcea
  • Pompa de căldură Sălişte
  • Pompa de căldură Săliştea de Sus
  • Pompa de căldură Salonta
  • Pompa de căldură Sângeorgiu de Pădure
  • Pompa de căldură Sângeorz-Băi
  • Pompa de căldură Sânnicolau Mare
  • Pompa de căldură Sântana
  • Pompa de căldură Sărmaşu
  • Pompa de căldură Săveni
  • Pompa de căldură Scorniceşti
  • Pompa de căldură Sebeş
  • Pompa de căldură Sebiş
  • Pompa de căldură Segarcea
  • Pompa de căldură Seini
  • Pompa de căldură Sighetu Marmaţiei
  • Pompa de căldură Sighişoara
  • Pompa de căldură Simeria
  • Pompa de căldură Şimleu Silvaniei
  • Pompa de căldură Sinaia
  • Pompa de căldură Siret
  • Pompa de căldură Slănic
  • Pompa de căldură Slănic-Moldova
  • Pompa de căldură Solca
  • Pompa de căldură Şomcuta Mare
  • Pompa de căldură Sovata
  • Pompa de căldură Ştefăneşti
  • Pompa de căldură Ştefăneşti
  • Pompa de căldură Ştei
  • Pompa de căldură Strehaia
  • Pompa de căldură Sulina
  • Pompa de căldură Tălmaciu
  • Pompa de căldură Ţăndărei
  • Pompa de căldură Târgu Bujor
  • Pompa de căldură Târgu Cărbuneşti
  • Pompa de căldură Târgu Frumos
  • Pompa de căldură Târgu Lăpuş
  • Pompa de căldură Târgu Neamţ
  • Pompa de căldură Târgu Ocna
  • Pompa de căldură Târgu Secuiesc
  • Pompa de căldură Târnăveni
  • Pompa de căldură Tăşnad
  • Pompa de căldură Tăuţii-Măgherăuş
  • Pompa de căldură Techirghiol
  • Pompa de căldură Tecuci
  • Pompa de căldură Teiuş
  • Pompa de căldură Ţicleni
  • Pompa de căldură Tismana
  • Pompa de căldură Titu
  • Pompa de căldură Topliţa
  • Pompa de căldură Topoloveni
  • Pompa de căldură Turceni
  • Pompa de căldură Turnu Măgurele
  • Pompa de căldură Ulmeni
  • Pompa de căldură Ungheni
  • Pompa de căldură Uricani
  • Pompa de căldură Urlaţi
  • Pompa de căldură Urziceni
  • Pompa de căldură Valea lui Mihai
  • Pompa de căldură Vălenii de Munte
  • Pompa de căldură Vânju Mare
  • Pompa de căldură Vaşcău
  • Pompa de căldură Vatra Dornei
  • Pompa de căldură Vicovu de Sus
  • Pompa de căldură Victoria
  • Pompa de căldură Videle
  • Pompa de căldură Vişeu de Sus
  • Pompa de căldură Vlăhiţa
  • Pompa de căldură Vulcan
  • Pompa de căldură Zărneşti
  • Pompa de căldură Zimnicea
  • Pompa de căldură Zlatna
  • Romania
    DAIBAU.RO

    +40 31 630 4000

    © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate