x

  Firma de curatenie pret

  Prețul serviciilor de curățenie depinde în mare măsură de complexitatea sau precizia curățării, de frecvența curățării, de mijloacele de curățare. Prețurile serviciilor de curățenie depind și de zona unde locuiți, de distanța domiciliului dumneavoastră de centrul orașului și de tipul de curățenie oferită - este vorba despre curățenie manuală sau mecanizată. O oră de curățenie începe în jur de 8lei/h. Trebuie subliniat că, de regulă, o persoană prestează servicii de curățenie de la minimum 2 ore în sus. Putem astfel calcula că vizita unei femei de serviciu ne va costa cel puțin 20 lei. Prețurile curățeniei generale într-o locuință sunt puțin mai ridicate și depind în special de suprafață, de numărul de ferestre care trebuie spălate și încep în jur de 300 lei pentru un apartament. Curățenia generală a unei case este mai scumpă și începe în jur de 600 lei. Prețul indicativ pentru curățenia zilnică a spațiilor de birouri (1200 m2/lucrător) este de 5 lei/m2. Pentru un preț exact, solicitați informații furnizorilor noștri de servicii de curățenie verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre serviciile de curățenie.

  PREȚUL SERVICIILOR DE CURĂȚENIE


  Prețul serviciilor de curățenie. Prețul pentru curățenia spațiilor de birou.

  4 lei/mp

  PREȚ MINIM
  lei/mp

  PREȚ MEDIU
  6 lei/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Firma de curatenie pret

  ALTE PREȚURI PENTRU FIRMĂ DE CURĂȚENIE

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul curățeniei în blocuri


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul curățirii canapelelor


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul curățirii saltelelor


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul curățirii mochetelor sau covoarelor


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>
  TRIMITEȚI O CERERE >
  TOTAL:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Firmă de curățenie – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a colabora cu o firmă de curățenie?

  Curățenia în casă este o muncă insipidă, care ne răpește multă energie și timp, în condițiile în care nici nu ne mai vedem capul de mulțimea îndatoririlor de serviciu și a obligațiilor ce țin de viața personală sau de familie. Dar, dacă vă bucurați de o situație financiară bună, atunci puteți apela la serviciile unei firme de curățenie, care să preia această dificilă responsabilitate de a întreține o curățenie de nota 10 în locuința dumneavoastră și care să vă faciliteze în acest fel efectuarea unor activități mai plăcute și mai utile în timpul pe care l-ați fi petrecut curățându-vă singuri casa.

  Angajarea unei firme de curățenie vă va permite să vă ocupați de lucruri mai plăcute în timpul astfel câștigat
  Angajarea unei firme de curățenie vă va permite să vă ocupați de lucruri mai plăcute în timpul astfel câștigat

  1.1. De ce fel de servicii de curățenie aveți nevoie?

  Firmele de curățenie pot fi angajate atât pentru curățarea întregii locuințe, cât și numai pentru curățarea camerelor celor mai expuse mizeriei, cum ar fi bucătăria și baia. De asemenea, curățenia poate fi făcută la mai multe nivele. De exemplu, puteți comanda servicii de curățenie simple, de zi cu zi, sau o curățenie generală, care să includă și spălarea geamurilor sau curățarea lustrelor. Trebuie să știți însă, că anumite servicii nu sunt oferite de către firmele de curățenie: acestea vă pot refuza, dacă le cereți să vă spele geamurile aflate la mare înălțime sau să vă lăcuiască parchetul. Pentru astfel de servicii va trebui să apelați deci la firme specializate. Majoritatea firmelor de curățenie oferă diferite pachete cu servicii specifice. Dacă comandați o curățare obișnuită a locuinței, vă puteți aștepta la executarea următoarelor munci: aspirarea podelelor cu aspiratorul, ștergerea prafului de pe mobilier, spălarea și curățarea anumitor suprafețe. În cadrul desfășurării serviciilor de curățenie obișnuite, femeia de serviciu nu vă va spăla însă geamurile, nu va face ordine în dulapuri și nu vă va curăța anumite obiecte sau elemente de mobilier. Pentru astfel de lucrări, va trebui să comandați servicii de curățenie generală sau alte servicii de curățenie specializate.

  1.2. Numărul de ore necesar pentru efectuarea lucrărilor de curățenie

  Evaluați de câte ore este nevoie pentru a face curățenie în locuința dumneavoastră. Majoritatea firmelor de curățenie vă vor întreba cât de mare este casa sau apartamentul dumneavoastră, câte dormitoare și băi are, și care este rutina dumneavoastră obișnuită atunci când faceți curățenie. De exemplu, pentru a face curățenie într-un apartament cu două camere este nevoie cam de 4-5 ore. Dar, dacă apartamentul nu a mai fost curățat de mult timp, atunci este nevoie de chiar mai mult timp.

  1.3. Frecvența serviciilor de curățenie

  Decideți cât de frecvent doriți să fie curățată locuința dumneavoastră. Această decizie depinde de necesitățile familiei dumneavoastră. Poate că veți dori ca lucrările de curățenie să aibă loc doar o dată sau de două ori pe săptămână. În cazul în care aspectul financiar nu este o problemă și aveți un program de lucru încărcat, poate că veți comanda servicii de curățenie mai frecvente. Mai puteți opta și pentru un program săptămânal individual al lucrărilor de curățenie, în cadrul cărora femeia de serviciu să curețe de fiecare dată spații diferite ale locuinței.

  1.4. Folosirea propriilor produse de curățare

  Dacă aveți dorințe și necesități speciale, puteți să cumpărați singuri produsele de curățare, care să fie folosite pentru curățarea locuinței dumneavoastră. De exemplu, poate că țineți ca apartamentul dumneavoastră să fie curățat cu produse naturale sau ecologice. În acest caz, probabil că veți putea negocia cu firma de curățenie să vă ofere un preț mai redus pentru serviciile prestate, având în vedere că achiziționați singuri produsele de curățare.

  1.5. Stabiliți-vă bugetul pentru serviciile de curățenie

  Înainte de a contacta firme de curățenie, stabiliți bugetul pe care puteți să îl alocați pentru serviciile de curățenie. Astfel, veți ști clar ce servicii vă puteți permite și până la ce sumă puteți negocia cu firmele de curățenie.

  2. Alegerea firmei de curățenie

  2.1. Apelați la o firmă de curățenie profesionistă

  Atunci când nu optați ca serviciile de curățenie să fie efectuate de către o persoană fizică, ci de o firmă de curățenie, aceasta va prelua responsabilitatea pentru munca efectuată de către angajații săi, care vor presta aceste servicii. Poate că aceasta este alegerea cea mai bună pentru toți cei care nu dispun de suficient timp sau nu știu cum să se protejeze în cazul apariției unor eventuale conflicte cu prestatori independenți de servicii de curățenie. Bineînțeles, că prețul pe care vi-l va cere o firmă de curățenie va fi mai mare față de prețurile practicate de către executanții independenți, însă dacă veți alege totuși firma de curățenie și nu o persoană fizică, o veți face pentru a scăpa de griji și situații neplăcute sau conflicte.

  2.2. Alegeți o firmă de curățenie sau un executant individual cu asigurare

  O firmă de curățenie profesionistă are de regulă toate asigurările și toate certificatele necesare pentru desfășurarea activității sale. În schimb, de cele mai multe ori cei care lucrează pe cont propriu nu au aceste asigurări. De asemenea, o firmă de curățenie de calitate va avea pus la punct și un regulament intern de acțiune pentru cazul în care angajații lor vor produce daune în locuințele clienților. Este vorba de eventuale deteriorări, care s-ar putea produce pe parcursul desfășurării muncii de curățare a mobilei și a altor elemente ale locuinței, de dispariția sau defectarea anumitor obiecte etc. În ciuda acestui fapt, vă recomandăm să atenționați în prealabil executantul cu privire la obiectele și elementele mai fragile din casa dumneavoastră, pentru care trebuie să se aplice un tratament special. Dacă totuși executantul produce pagube materiale în timp ce vă curăță apartamentul, el vă va putea plăti daune-interese, dacă este o firmă care dispune de asigurare. În schimb, o persoană neasigurată nu o va face.

  2.3. Citiți evaluările făcute on-line de către clienții firmelor de curățenie

  Marea majoritate a firmelor de curățenie - și mai ales cele cu o activitate în domeniu desfășurată pe parcursul mai multor ani - au publicat pe propriile site-uri web numeroase referințe pozitive. Citind aceste referințe și părerile clienților firmelor de curățenie vă veți putea face o idee în legătură cu calitatea serviciilor pe care acestea le prestează. De exemplu, veți afla dacă femeia de serviciu este punctuală sau dacă măcar își anunță în prealabil clienții atunci când știe că va întârzia. Pentru informații mai obiective puteți apela la portalul daibau.ro, pe care sunt publicate numeroase evaluări ale unor firme de curățenie și părerile multor clienți.

  3. Pachete cu servicii de curățenie

  Firmele de curățenie oferă pachete variate, care cuprind servicii diferite. De exemplu, puteți cumpăra un pachet de servicii de curățenie standard sau puteți chiar încheia cu firma de curățenie, pe care ați ales-o, un contract individual de colaborare, care să răspundă necesităților și dorințelor dumneavoastră specifice. În continuare, vă prezentăm cele mai frecvente servicii de curățenie oferite de către firmele de curățenie.

  3.1. Servicii de curățenie regulată

  Serviciile de curățenie regulată se prestează la intervale de timp regulate, de exemplu, o dată pe săptămână, de două ori pe lună sau conform unui program săptămânal sau lunar prestabilit. În cazul în care comandați acest tip de servicii de curățenie, puteți stabili pe perioada executării contractului, ce fel de lucrări doriți de fiecare dată. Serviciile de curățenie regulate cuprind de obicei următoarele munci: aspirarea covoarelor și spălarea podelelor, ștergerea prafului de pe mobilă și de pe alte suprafețe, curățarea părții exterioare a dulapurilor, curățarea întrerupătoarelor și a clanțelor, ca și ducerea gunoiului.

  În bucătărie se spală și curăță aragazul, chiuveta, armaturile, pereții... În baie se curăță vasul și capacul WC, chiuveta, armaturile, cabina de duș, sifoanele, oglinda... În dormitoare se pot schimba și cearșafurile... Serviciile de curățenie regulate nu includ munci, cum ar fi: ștergerea ferestrelor, a interioarelor dulapurilor și a aparatelor electrocasnice.

  3.2. Serviciile de curățenie generală

  Curățarea generală a locuinței constituie pentru marea majoritate a persoanelor o mare provocare și este clar, că o singură persoană nu poate face toate muncile, pe care aceasta o presupune, într-o singură zi. De aceea, de cele mai multe ori curățenia generală a locuinței se extinde pe mai multe zile și, de fapt, niciodată nu este absolut curat în toată locuința. În schimb, dacă angajați o firmă de curățenie, aceasta vă poate trimite o echipă de angajați, care să vă curețe întreaga casă într-o singură zi. Astfel, mai multe femei de serviciu vă vor aspira și spăla podelele, vă vor șterge praful, vă vor curăța foarte bine bucătăria (chiar și interiorul cuptorului și al frigiderului), iar baia va străluci de curățenie din tavan și până în podea. De asemenea, femeile de serviciu vă vor curăța în toate camerele interiorul dulapurilor, vă vor spăla toate ferestrele, inclusiv ramele acestora și pervazurile. Curățenia generală a locuințelor aflate în uz continuu se poate efectua o dată sau de două ori pe an. Astfel de lucrări se mai fac și la momentul mutării într-un nou apartament, după terminarea renovării apartamentului sau la mutarea într-o casă nouă. Anumite firme de curățenia oferă în cadrul serviciilor de curățenie generală în curățarea subsolurilor, a mansardelor, a camerei în care se află centrala termică a casei și a garajului.

  3.3. Serviciile de curățenie aprofundată

  Puteți comanda curățarea aprofundată a canapelelor, fotoliilor, scaunelor de bucătărie tapițate, covoarelor și saltelelor.

  Pentru executarea serviciilor de curățenie aprofundată este nevoie de echipamente de curățare speciale, care sunt destul de scumpe și pe care utilizatorii obișnuiți nu le dețin. Curățenia aprofundată trebuie să fie făcută cel puțin o dată pe an, iar pentru persoanele care suferă de diferite alergii sau astm chiar de mai multe ori pe an. În urmă curățării aprofundate a imobilului scăpăm de acarieni și de praful foarte fin, ca și de mirosul de fum de țigară impregnat în materialele textile ale mobilei locuinței, care capătă prin curățare un miros plăcut și cărora li se și reîmprospătează culorile. Puteți opta și pentru servicii ecologice de curățenie aprofundată.

  3.4 Serviciile de curățenie speciale

  Curățarea cu aburi

  Metoda curățării cu aburi este foarte adecvată pentru curățarea și dezinfectarea băilor și a bucătăriilor. Cu aburi vom spăla foarte bine și caloriferele, rosturile dintre plăcile ceramice, pardoselile, ferestrele și ușile (inclusiv tocurile), ca și anumite zone greu accesibile ale locuinței. Deci, avantajele pe care le prezintă curățarea cu aburi sunt următoarele: suprafețele curățate sunt și dezinfectate; se pot curăța și zone ale locuinței altfel foarte greu accesibile; aburii elimină depunerile de calcar și diferite tipuri de pete; pentru curățarea cu aburi nu se folosesc deloc detergenți, această metodă de curățare fiind foarte ecologică și binevenită atât pentru oameni și animale, cât și pentru mediul înconjurător.

  Spălarea geamurilor

  Spălarea geamurilor este foarte importantă pentru asigurarea unui aspect curat al locuinței, aceasta părând murdară sau neîngrijită atât timp cât geamurile sunt murdare. Trebuie, deci, să vă îngrijiți de spălarea regulată a ferestrelor, inclusiv a ramelor acestora și a pervazurilor. Dacă nu sunteți învățați și obișnuiți cu această muncă, spălarea geamurilor vă va lua destul de mult efort și timp.

  3.5. Curățarea pardoselelor

  Curățarea plăcilor ceramice sau a plăcilor de alt fel

  Pe plăcile ceramice sau de alt fel din băi și bucătării se depune foarte mult calcar, apare mucegaiul și chiar o murdărie supărătoare. Pentru curățarea unor astfel de suprafețe, este nevoie de produse de curățare profesionale și adecvate. O alternativă la aceste produse este curățarea cu aburi, care și dezinfectează și înlătură mucegaiul și murdăria, cel puțin pentru o anumită perioadă de timp.

  Curățarea parchetului

  Curățarea temeinică a parchetului se recomandă în cazul renovării generale a locuinței, când și din cauza lucrărilor de renovare, pe parchet pot apărea pete și murdărie, care trebuie să fie înlăturate cu mare grijă. Trebuie să știți, că parchetul nu poate fi spălat cu detergenți agresivi. De-a lungul anilor, parchetul își schimbă culoarea, mai ales cel uleiat. În schimb, parchetul lăcuit nu își pierde culoarea, dacă este bine curățat și relăcuit în mod constant. Stratul protector al parchetului lăcuit trebuie să fie reîmprospătat mai des decât cel al parchetului uleiat.

  Curățarea linoleumului și a suprafețelor acoperite cu PVC sau cauciuc

  Atunci când curățați temeinic linoleumul, pardoselile din PVC sau cauciuc, va trebui să îndepărtați mai întâi stratul protector al acestora. Apoi, după uscarea acestor suprafețe, se poate aplica un nou strat protector în variantă mat sau lucioasă. De fiecare dată când stratul protector se uzează, acesta poate fi înlocuit.

  4. Procedura de colaborare cu o firmă de curățenie

  4.1. Semnați un contract de prestări servicii de curățenie

  După ce alegeți firma de curățenie este important să semnați cu aceasta un contract de prestări servicii. Este bine, ca acest contract să fie cât mai detaliat. Menționați, deci, toate obligațiile firmei de curățenie: cerințele dumneavoastră privind efectuarea serviciilor (ce munci trebuie să fie prestate, în ce fel și cât de frecvent), serviciile suplimentare cerute, măsurile care trebuie să fie luate în cazul în care executantul vă produce daune etc. Semnarea unui astfel de contract va împiedica apariția de neclarități și neînțelegeri pe perioada colaborării.

  4.2. Decideți dacă îi veți lăsa sau nu singuri în casă pe angajații firmei de curățenie

  Respectați înțelegerea făcură cu firma de curățenie cu privire la prezența sau absența dumneavoastră din imobil pe perioada prestării serviciilor de curățenie. Anumite firme de curățenie le cer clienților lor să rămână în imobil atâta timp cât sunt prezenți acolo angajații lor. Este un mod prin care firmele de curățenie se protejează pentru eventualitatea în care din imobilele clienților dispar bunuri. Dacă firma de curățenie aleasă nu vă va cere acest lucru și nu vă temeți să lăsați angajații acesteia singuri în casa dumneavoastră, puteți profita de ocazie pentru a vă rezolva problemele și obligațiile personale sau pentru a petrece timp liber în afara casei, până când respectivii angajați își termină munca. Dacă totuși decideți să rămâneți în casă în timp ce angajații firmei de curățenie lucrează la curățarea locuinței dumneavoastră, nu vă comportați ca niște pisălogi și nu îi urmăriți și verificați pas cu pas, pentru a nu crea o atmosferă negativă de stres și frustrații pentru aceștia. Aveți încredere, că firma de curățenie și angajații acesteia știu să își facă munca cu profesionalism.

  4.3. Prezența animalelor de companie

  Anumite firme de curățenie v-ar putea cere să luați afară cu dumneavoastră animalul de companie pe perioada efectuării curățeniei în locuință sau să îi împiedicați accesul la anumite camere. Dacă firma de curățenie nu vă impune acest lucru, este bine totuși să îi faceți cunoștință femeii de serviciu cu animalul dumneavoastră de companie și să vă convingeți că aceștia doi se înțeleg bine, înainte de a îi lăsa singuri în locuință.

  4.4. Accesul angajatului firmei de curățenie la locuință

  Asigurați accesul angajatului firmei de curățenie în interiorul locuinței dumneavoastră. Poate că dacă nu veți fi acasă în orele în care acesta urmează să facă curățenie, îi veți da un rând de chei ale locuinței. În contractul pe care îl veți semna cu firma de curățenie, includeți un articol cu privire la predarea în siguranță a cheilor casei femeii de serviciu. Astfel, veți fi siguri că nu va face dubluri sau nu va da aceste chei colegelor sale de serviciu, fără acceptul dumneavoastră.

  4.5. Prezentați locuința angajaților firmei de curățenie

  Înainte ca femeia de serviciu să își înceapă munca, mergeți cu ea prin toate camerele, pentru a-i le prezenta. Atenționați-o cu privire la eventuale lucruri la care trebuie să fie atentă sau pe care trebuie să le evite. Acesta este și momentul cel mai oportun pentru a o informa, unde trebuie să curețe mai în profunzime și mai frecvent și unde nu.

  4.6. Informați angajații firmei de curățenie cu privire la cererile și așteptările dumneavoastră

  Explicați-i clar femeii de serviciu, ce fel de așteptări aveți de la ea, pentru a înlătura orice confuzie. Apoi, întrebați-o dacă a înțeles cerințele dumneavoastră și dacă știe clar tot ce are de făcut. Astfel, veți putea colabora foarte armonios atât cu femeia de serviciu, cât și cu firma de curățenie la care aceasta este angajată. Acest lucru este important, mai ales dacă ați încheiat cu firma de curățenie un contract special și doriți să evitați orice fel de frustrații, să vă asigurați că vor fi efectuate cu sârguință toate lucrările de curățenie comandate și că nu vor rămâne părți ale imobilului necurățate sau că nu veți avea costuri suplimentare, pentru că femeia de serviciu a curățat camere, pe care nu trebuia să le curețe ea, ci dumneavoastră. Stabiliți clar cu femeia de serviciu ora la care aceasta trebuie să sosească și să își înceapă munca.

  4.7. Pregătiți în prealabil locuința

  Înainte de sosirea femeii de serviciu, este bine să vă faceți puțină ordine în locuință. Vă recomandăm acest lucru, pentru că timpul și energia necesare ca angajata firmei de curățenie să strângă jucăriile și hainele de pe podea ar putea fi folosite mai bine curățând temeinic apartamentul. Fiți atenți, deci, la astfel de lucruri, mai ales dacă plătiți serviciile la oră.

  4.8. Cereți informații ulterioare de la angajații firmei de curățenie

  După câteva vizite ale femeii de serviciu, întrebați-o dacă are întrebări sau propuneri în legătură cu munca pe care o desfășoară. De asemenea, comunicați-i ce doriți să facă diferit față de modul în care a lucrat anterior. Fiți atenți să păstrați un raport profesional, amabil și respectuos cu femeia de serviciu. Dacă nu sunteți satisfăcut cu prestațiile acesteia, comunicați acest lucru firmei de curățenie, explicând amănunțit, care sunt lipsurile sesizate. Astfel veți putea ajunge la o înțelegere mai avantajoasă pentru dumneavoastră cu firma de curățenie, stabilind mai clar regulile de colaborare. Acest lucru este de preferat decât să începeți din nou căutarea unei noi firme de curățenie.

     LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  GĂLEATĂ MOP MATURA SOLUȚII DE CURĂȚENIE

  Firma de curățenie executam lucrări de curățenie profesionala scări de bloc sediu firme birouri apartamente la preț avantajos informații la telefon 0759082337 450 lei la 750 €


  ........  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  FIRMĂ DE CURĂȚENIE LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 58 FIRME PENTRU FIRMĂ DE CURĂȚENIE


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL FIRMĂ DE CURĂȚENIE?

 • Firmă de curățenie Abrud
 • Firmă de curățenie Adjud
 • Firmă de curățenie Agnita
 • Firmă de curățenie Aiud
 • Firmă de curățenie Alba Iulia
 • Firmă de curățenie Aleşd
 • Firmă de curățenie Alexandria
 • Firmă de curățenie Amara
 • Firmă de curățenie Anina
 • Firmă de curățenie Aninoasa
 • Firmă de curățenie Arad
 • Firmă de curățenie Ardud
 • Firmă de curățenie Avrig
 • Firmă de curățenie Azuga
 • Firmă de curățenie Babadag
 • Firmă de curățenie Bacău
 • Firmă de curățenie Baia de Aramă
 • Firmă de curățenie Baia de Arieş
 • Firmă de curățenie Baia Mare
 • Firmă de curățenie Baia Sprie
 • Firmă de curățenie Băile Govora
 • Firmă de curățenie Băile Herculane
 • Firmă de curățenie Băile Olăneşti
 • Firmă de curățenie Băile Tuşnad
 • Firmă de curățenie Băileşti
 • Firmă de curățenie Bălan
 • Firmă de curățenie Bălceşti
 • Firmă de curățenie Balş
 • Firmă de curățenie Băneasa
 • Firmă de curățenie Baraolt
 • Firmă de curățenie Bârlad
 • Firmă de curățenie Bechet
 • Firmă de curățenie Beclean
 • Firmă de curățenie Beiuş
 • Firmă de curățenie Berbeşti
 • Firmă de curățenie Bereşti
 • Firmă de curățenie Bicaz
 • Firmă de curățenie Bistriţa
 • Firmă de curățenie Blaj
 • Firmă de curățenie Bocşa
 • Firmă de curățenie Boldeşti-Scăeni
 • Firmă de curățenie Bolintin-Vale
 • Firmă de curățenie Borşa
 • Firmă de curățenie Borsec
 • Firmă de curățenie Botoşani
 • Firmă de curățenie Brad
 • Firmă de curățenie Brăila
 • Firmă de curățenie Bran
 • Firmă de curățenie Braşov
 • Firmă de curățenie Breaza
 • Firmă de curățenie Brezoi
 • Firmă de curățenie Broşteni
 • Firmă de curățenie Bucecea
 • Firmă de curățenie Bucureşti
 • Firmă de curățenie Budeşti
 • Firmă de curățenie Buhuşi
 • Firmă de curățenie Bumbeşti-Jiu
 • Firmă de curățenie Buşteni
 • Firmă de curățenie Buzău
 • Firmă de curățenie Buziaş
 • Firmă de curățenie Cajvana
 • Firmă de curățenie Calafat
 • Firmă de curățenie Călan
 • Firmă de curățenie Călăraşi
 • Firmă de curățenie Călimăneşti
 • Firmă de curățenie Câmpeni
 • Firmă de curățenie Câmpia Turzii
 • Firmă de curățenie Câmpina
 • Firmă de curățenie Câmpulung
 • Firmă de curățenie Câmpulung Moldovenesc
 • Firmă de curățenie Caracal
 • Firmă de curățenie Caransebeş
 • Firmă de curățenie Carei
 • Firmă de curățenie Cavnic
 • Firmă de curățenie Căzăneşti
 • Firmă de curățenie Cehu Silvaniei
 • Firmă de curățenie Cernavodă
 • Firmă de curățenie Chişineu-Criş
 • Firmă de curățenie Ciacova
 • Firmă de curățenie Cisnădie
 • Firmă de curățenie Cluj-Napoca
 • Firmă de curățenie Codlea
 • Firmă de curățenie Comăneşti
 • Firmă de curățenie Comarnic
 • Firmă de curățenie Constanţa
 • Firmă de curățenie Copşa Mică
 • Firmă de curățenie Corabia
 • Firmă de curățenie Costeşti
 • Firmă de curățenie Covasna
 • Firmă de curățenie Craiova
 • Firmă de curățenie Cristuru Secuiesc
 • Firmă de curățenie Cugir
 • Firmă de curățenie Curtea de Argeş
 • Firmă de curățenie Curtici
 • Firmă de curățenie Dăbuleni
 • Firmă de curățenie Darabani
 • Firmă de curățenie Dărmăneşti
 • Firmă de curățenie Dej
 • Firmă de curățenie Deta
 • Firmă de curățenie Deva
 • Firmă de curățenie Dolhasca
 • Firmă de curățenie Dorohoi
 • Firmă de curățenie Drăgăneşti
 • Firmă de curățenie Drăgăneşti-Olt
 • Firmă de curățenie Drăgăşani
 • Firmă de curățenie Dragomireşti
 • Firmă de curățenie Drobeta-Turnu Severin
 • Firmă de curățenie Eforie
 • Firmă de curățenie Făgăraş
 • Firmă de curățenie Făget
 • Firmă de curățenie Fălticeni
 • Firmă de curățenie Făurei
 • Firmă de curățenie Feteşti
 • Firmă de curățenie Fieni
 • Firmă de curățenie Fierbinţi-Târg
 • Firmă de curățenie Filiaşi
 • Firmă de curățenie Flămânzi
 • Firmă de curățenie Focşani
 • Firmă de curățenie Frasin
 • Firmă de curățenie Fundulea
 • Firmă de curățenie Găeşti
 • Firmă de curățenie Galaţi
 • Firmă de curățenie Gătaia
 • Firmă de curățenie Geoagiu
 • Firmă de curățenie Gheorgheni
 • Firmă de curățenie Gherla
 • Firmă de curățenie Ghimbav
 • Firmă de curățenie Giurgiu
 • Firmă de curățenie Gura Humorului
 • Firmă de curățenie Hârlău
 • Firmă de curățenie Hârşova
 • Firmă de curățenie Haţeg
 • Firmă de curățenie Horezu
 • Firmă de curățenie Huedin
 • Firmă de curățenie Hunedoara
 • Firmă de curățenie Huşi
 • Firmă de curățenie Ianca
 • Firmă de curățenie Iaşi
 • Firmă de curățenie Iernut
 • Firmă de curățenie Ineu
 • Firmă de curățenie Însurăţei
 • Firmă de curățenie Întorsura Buzăului
 • Firmă de curățenie Isaccea
 • Firmă de curățenie Jibou
 • Firmă de curățenie Lehliu-Gară
 • Firmă de curățenie Lipova
 • Firmă de curățenie Liteni
 • Firmă de curățenie Livada
 • Firmă de curățenie Luduş
 • Firmă de curățenie Lugoj
 • Firmă de curățenie Lupeni
 • Firmă de curățenie Mangalia
 • Firmă de curățenie Mărăşeşti
 • Firmă de curățenie Marghita
 • Firmă de curățenie Medgidia
 • Firmă de curățenie Mediaş
 • Firmă de curățenie Miercurea Nirajului
 • Firmă de curățenie Miercurea Sibiului
 • Firmă de curățenie Miercurea-Ciuc
 • Firmă de curățenie Mihăileşti
 • Firmă de curățenie Milişăuţi
 • Firmă de curățenie Mioveni
 • Firmă de curățenie Mizil
 • Firmă de curățenie Moineşti
 • Firmă de curățenie Moldova Nouă
 • Firmă de curățenie Moreni
 • Firmă de curățenie Motru
 • Firmă de curățenie Murfatlar
 • Firmă de curățenie Murgeni
 • Firmă de curățenie Nădlac
 • Firmă de curățenie Năsăud
 • Firmă de curățenie Năvodari
 • Firmă de curățenie Negreşti
 • Firmă de curățenie Negreşti-Oaş
 • Firmă de curățenie Negru Vodă
 • Firmă de curățenie Nehoiu
 • Firmă de curățenie Novaci
 • Firmă de curățenie Nucet
 • Firmă de curățenie Ocna Mureş
 • Firmă de curățenie Ocna Sibiului
 • Firmă de curățenie Ocnele Mari
 • Firmă de curățenie Odobeşti
 • Firmă de curățenie Odorheiu Secuiesc
 • Firmă de curățenie Olteniţa
 • Firmă de curățenie Oneşti
 • Firmă de curățenie Oradea
 • Firmă de curățenie Orăştie
 • Firmă de curățenie Oraviţa
 • Firmă de curățenie Orşova
 • Firmă de curățenie Oţelu Roşu
 • Firmă de curățenie Ovidiu
 • Firmă de curățenie Panciu
 • Firmă de curățenie Pâncota
 • Firmă de curățenie Paşcani
 • Firmă de curățenie Pătârlagele
 • Firmă de curățenie Pecica
 • Firmă de curățenie Petrila
 • Firmă de curățenie Petroşani
 • Firmă de curățenie Piatra-Neamţ
 • Firmă de curățenie Piatra-Olt
 • Firmă de curățenie Piteşti
 • Firmă de curățenie Ploieşti
 • Firmă de curățenie Plopeni
 • Firmă de curățenie Podu Iloaiei
 • Firmă de curățenie Pogoanele
 • Firmă de curățenie Potcoava
 • Firmă de curățenie Predeal
 • Firmă de curățenie Pucioasa
 • Firmă de curățenie Răcari
 • Firmă de curățenie Rădăuţi
 • Firmă de curățenie Râmnicu Sărat
 • Firmă de curățenie Râmnicu Vâlcea
 • Firmă de curățenie Râşnov
 • Firmă de curățenie Recaş
 • Firmă de curățenie Reghin
 • Firmă de curățenie Reşiţa
 • Firmă de curățenie Roman
 • Firmă de curățenie Roşiori de Vede
 • Firmă de curățenie Rovinari
 • Firmă de curățenie Roznov
 • Firmă de curățenie Rupea
 • Firmă de curățenie Săcele
 • Firmă de curățenie Săcueni
 • Firmă de curățenie Salcea
 • Firmă de curățenie Sălişte
 • Firmă de curățenie Săliştea de Sus
 • Firmă de curățenie Salonta
 • Firmă de curățenie Sângeorgiu de Pădure
 • Firmă de curățenie Sângeorz-Băi
 • Firmă de curățenie Sânnicolau Mare
 • Firmă de curățenie Sântana
 • Firmă de curățenie Sărmaşu
 • Firmă de curățenie Satu Mare
 • Firmă de curățenie Săveni
 • Firmă de curățenie Scorniceşti
 • Firmă de curățenie Sebeş
 • Firmă de curățenie Sebiş
 • Firmă de curățenie Segarcea
 • Firmă de curățenie Seini
 • Firmă de curățenie Sfântu Gheorghe
 • Firmă de curățenie Sibiu
 • Firmă de curățenie Sighetu Marmaţiei
 • Firmă de curățenie Sighişoara
 • Firmă de curățenie Simeria
 • Firmă de curățenie Şimleu Silvaniei
 • Firmă de curățenie Sinaia
 • Firmă de curățenie Siret
 • Firmă de curățenie Slănic
 • Firmă de curățenie Slănic-Moldova
 • Firmă de curățenie Slatina
 • Firmă de curățenie Slobozia
 • Firmă de curățenie Solca
 • Firmă de curățenie Şomcuta Mare
 • Firmă de curățenie Sovata
 • Firmă de curățenie Ştefăneşti
 • Firmă de curățenie Ştefăneşti
 • Firmă de curățenie Ştei
 • Firmă de curățenie Strehaia
 • Firmă de curățenie Suceava
 • Firmă de curățenie Sulina
 • Firmă de curățenie Tălmaciu
 • Firmă de curățenie Ţăndărei
 • Firmă de curățenie Târgovişte
 • Firmă de curățenie Târgu Bujor
 • Firmă de curățenie Târgu Cărbuneşti
 • Firmă de curățenie Târgu Frumos
 • Firmă de curățenie Târgu Jiu
 • Firmă de curățenie Târgu Lăpuş
 • Firmă de curățenie Târgu Mureş
 • Firmă de curățenie Târgu Neamţ
 • Firmă de curățenie Târgu Ocna
 • Firmă de curățenie Târgu Secuiesc
 • Firmă de curățenie Târnăveni
 • Firmă de curățenie Tăşnad
 • Firmă de curățenie Tăuţii-Măgherăuş
 • Firmă de curățenie Techirghiol
 • Firmă de curățenie Tecuci
 • Firmă de curățenie Teiuş
 • Firmă de curățenie Ţicleni
 • Firmă de curățenie Timişoara
 • Firmă de curățenie Tismana
 • Firmă de curățenie Titu
 • Firmă de curățenie Topliţa
 • Firmă de curățenie Topoloveni
 • Firmă de curățenie Tulcea
 • Firmă de curățenie Turceni
 • Firmă de curățenie Turda
 • Firmă de curățenie Turnu Măgurele
 • Firmă de curățenie Ulmeni
 • Firmă de curățenie Ungheni
 • Firmă de curățenie Uricani
 • Firmă de curățenie Urlaţi
 • Firmă de curățenie Urziceni
 • Firmă de curățenie Valea lui Mihai
 • Firmă de curățenie Vălenii de Munte
 • Firmă de curățenie Vânju Mare
 • Firmă de curățenie Vaşcău
 • Firmă de curățenie Vaslui
 • Firmă de curățenie Vatra Dornei
 • Firmă de curățenie Vicovu de Sus
 • Firmă de curățenie Victoria
 • Firmă de curățenie Videle
 • Firmă de curățenie Vişeu de Sus
 • Firmă de curățenie Vlăhiţa
 • Firmă de curățenie Vulcan
 • Firmă de curățenie Zalău
 • Firmă de curățenie Zărneşti
 • Firmă de curățenie Zimnicea
 • Firmă de curățenie Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO  0040(312) 296 065

  CONTACTE

  Cereri: 0040(312) 296 065
  Firme: 0040(312) 296 065

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate