Pentru zona

  Rulouri exterioare preț

  Prețul roletelor pentru ferestre sau uși depinde de tipul de rolete sau jaluzele (clasice, tencuibile, casetate, în fața ferestrei, deasupra ferestrei sau oblice), de material (PVC, aluminiu), suprafața roletelor și, desigur, de executant. Pentru rolete din PVC clasice cu lățimea lamelelor de 45mm, veți plăti în jur de 33,50€/m2, roletele din PVC cu lățimea lamelelor de 37mm costă în jur de 40€/m2, iar pentru jaluzele din aluminiu cu lățimea lamelelor de 37mm veți plăti 55€/m2.

  Cui să încredințați montarea rulourilor exterioare? Trimiteți o cerere către montatorii de rulouri exterioare din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul roletelor


  Preț rolete PVC cu dimensiunea lamelei între 37-45 mm.

  85 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  300 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Rulouri exterioare

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Preț rolete ferestre mansardă

  Prețul roletei exterioare Velux


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul rulourilor exterioare

  Preț rolete PVC cu dimensiunea lamelei 39 mm, antiefracție și cu acționare electrică cu telecomandă


  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul rulourilor exterioare din ALU clasice

  Prețul rulourilor exterioare din ALU clasice cu lățimea lamelei 37mm


  mp

  RON/mp

  RON

  Rulouri exterior PVC

  Prețul rulourilor exterioare din PVC clasice cu lățimea lamelei 45mm


  mp

  RON/mp

  RON

  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Rulouri exterioare – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre jaluzelele exterioare?

  Rulourile exterioare constituie o protecție excelentă împotriva soarelui, a vântului, a privirilor indiscrete și  chiar împotriva hoților
  Rulourile exterioare constituie o protecție excelentă împotriva soarelui, a vântului, a privirilor indiscrete și  chiar împotriva hoților

  Ferestrele sunt un element foarte important al fiecărei camere a locuinței, pentru că permit intrarea luminii în interior. Astfel, ele au un rol esențial pentru starea noastră de bine și gradul de confort al locuirii. Este important să ne echipăm ferestrele cu rolete, cu care să reglăm cantitatea de lumină, care să ne intre în cameră, să ne apărăm de priviri indiscrete, să ne protejăm ferestrele și casa de vânt, ploaie și poluare și chiar de hoți. Cu ajutorul roletelor evităm supraîncălzirea camerelor, reducem pierderea de căldură din locuință cu până la 25% și îmbunătățim izolarea fonică a locuinței cu până la 10dB. Roletele sunt foarte ușor de întreținut. Protecția antiefracție se asigură cu mecanisme și încuietori antiefracție suplimentare. Roletele se montează extrem de ușor. Acestea pot fi montate fie deasupra, fie în fața ferestrei; ele mai pot fi incorporate, oblice sau de mansardă. În funcție de preț și calitate, puteți alege dintr-o ofertă variată de rolete cu lamele din PVC, aluminiu sau lemn. Odată cu roletele mai puteți monta și plase împotriva țânțarilor, care împiedică intrarea insectelor în locuință.

  1.1. Rulouri exteriore din PVC, aluminiu sau lemn?

  Roletele pot avea lamelele din PVC, aluminiu sau lemn. Roletele din PVC au profilurile din masă plastică de calitate, rezistentă la diferențe mari de temperatură, umezeală și raze UV. Acestea sunt disponibile în numeroase culori - de la bej și până la culori foarte vii - și sunt mai ieftine față de roletele din aluminiu. Roletele din aluminiu sunt mai solide și mai rezistente față de roletele din plastic și, de aceea, au o durată de viață mai îndelungată și asigură o protecție antiefracție mai bună. Sunt de diferite dimensiuni, putând avea următoarele lățimi ale profilurilor: 39 mm, 45 mm, 52 mm, 55mm și 77mm. Roletele din aluminiu sunt disponibile în 12 culori variate. Roletele din lemn sunt foarte atractive din punct de vedere vizual. Însă, pentru că lemnul este mai sensibil la influențele climaterice, roletele din lemn necesită o mentenanță și o renovare regulate.

  2. Ce tip de rulouri exterioare să alegem?

  Pe piață sunt disponibile diferite tipuri de rolete și, de aceea, nu este ușor să ne decidem pe care să le alegem. Trebuie să ne gândim, ce funcții dorim în special să aibă roletele: să se închidă perfect și să împiedice astfel complet intrarea luminii; să fie în culoarea preferată, să se potrivească cu aspectul casei; să aibă incorporate și plase împotriva țânțarilor etc. Roletele care sunt destinate pentru a fi montate în fața ferestrelor se folosesc în cazul în care ele nici nu au fost prevăzute în planul de construcție a casei. Acestea se montează pe partea exterioară a ramelor ferestrelor și facilitează și montarea unei plase împotriva țânțarilor. E bine să știți că roletele care se montează deasupra ferestrei și cele care se montează sub tencuială trebuie să fie planificate deja în faza de construire a casei. Ele sunt invizibile atunci când sunt ridicate și oferă o termoizolație și o izolație fonică optimale când sunt lăsate. Roletele sub tencuială se montează odată cu ferestrele. După cum o sugerează și numele, carcasa acestor rolete este ascunsă sub tencuială.

  2.1. Rulouri exterioare montate deasupra ferestrelor

  Roletele, care se montează deasupra ferestrelor oferă o protecție bună pentru ferestre și o termoizolare și izolare fonică ridicate. Carcasa în care se află roleta este montată imediat deasupra ramei ferestrei și, de aceea, nu bate la ochi. Acest tip de rolete se montează la casele nou-construite sau nou-renovate, pentru că trebuie a fi montate concomitent cu ferestrele. Deși sunt incorporate, aceste rolete se întrețin și repară ușor.

  2.2. Rulouri exterioare montate în fața ferestrelor

  Tipul de roletele, care se fixează în fața ferestrelor, este cel mai frecvent utilizat, pentru că aceste rolete pot fi montate oricând: atât în timpul construirii sau renovării casei, cât și pe o fațadă veche. Montarea unor astfel de rolete nu necesită o planificare prealabilă, pentru că se montează direct pe fațadă. Deși se montează ușor, aceste rolete pot fi de tipuri foarte diferite: ele pot avea lamele din PVC sau din aluminiu; pot fi prevăzute cu plase împotriva țânțarilor; pot fi acționate manual sau automat. Vă recomandăm, să alegeți cu atenție culoarea acestui tip de rolete, pentru că ele sunt vizibile pe fațadă chiar și atunci când sunt ridicate.

  2.3. Rulouri exterioare montate sub tencuială

  Roletele montate sub tencuială trebuie să fie prevăzute cu anticipație, deja în perioada construirii casei. Dar, acest efort merită. Atunci când sunt închise, aceste rolete sunt complet ascunse ochilor, iar deschise asigură o protecție maximă împotriva luminii și căldurii, ca și protecție antiefracție. Aceste rolete sunt fabricate din materiale mai rezistente. Chiar și culoarea lor este rezistentă. Ele protejează suplimentar ramele ferestrelor. Cutia în care se află roleta este montată sub tencuială, deasupra ferestrei. Pentru că sunt ascunse sub tencuială, acest tip de rolete constituie o alegere ideală pentru clădirile moderne, care cer linii curate. Montarea unor astfel de rolete se face într-o nișă sau fereastra trebuie să fie în linie cu marginea exterioară a construcției portante. Roletele sub tencuială pot fi fabricate din orice material. Ele sunt prevăzute și cu o plasă împotriva țânțarilor, care se află de asemenea sub tencuială.

  2.4. Rulouri exterioare oblice

  Roletele oblice se folosesc la ferestrele cu forme neregulare sub unghi între 0,5° și 45°. În acest fel, putem umbri și ferestrele rotunde, triunghiulare, hexagonale și asimetrice. Forma neregulată a roletelor le slăbește construcția. Acesta este motivul pentru care roletele oblice sunt numai din aluminiu și nu au găuri de aerisire.

  2.5. Rulouri exterioare pentru ferestre de mansardă

  Și ferestrele de mansardă - care sunt destul de problematice sub aspectul supraîncălzirii sau al pierderilor de căldură - pot fi umbrite cu rolete.  Roletele pentru ferestrele de mansardă au un design ce împiedică scurgerea prin ele a apei pluviale, iar zăpada pur și simplu alunecă de pe ele.

  2.6. Rulouri exterioare prevăzute cu plasele împotriva țânțarilor

  Uneori ne dorim lumină și aer în încăperile locuinței, dar nu vrem să ne intre în casă țânțari sau alte insecte nedorite. Majoritatea tipurilor de rolete facilitează montarea concomitentă a plaselor împotriva țânțarilor. Acestea se deschid independent de rolete și, de aceea, puteți deschide fereastra oricând doriți.

  2.7. Rulouri exterioare electrice

  Roletele pot fi acționate manual  sau automat. Roletele electrice pot fi acționate cu butoane, cu telecomandă sau  printr-o aplicație instalată într-un telefon. Avantajul pe care îl prezintă roletele electrice este în deschiderea și închiderea lor confortabilă. Acest lucru este foarte bine-venit în cazul ferestrelor mari și greu accesibile. Acționarea inteligentă a roletelor permite deschiderea sau închiderea acestora în funcție de oră sau vreme, pentru a asigura o temperatură optimală în camere. Acționarea automată a roletelor reduce și pierderile de căldură, pentru că nu există deschizătura necesară acționării manuale.

  2.8. Rulouri exterioare cu protecție antiefracție

  Roletele mai asigură și o protecție antiefracție satisfăcătoare. Roletele cu protecție antiefracție sunt prevăzute cu arcuri de siguranță, care împiedică deschiderea lor din exterior. De asemenea, dacă roletele sunt manuale și nu automate, ele pot fi blocate atunci când sunt lăsate în jos. În cazul în care aveți rolete acționate cu monocomandă sau motor electric, puteți să vă achiziționați și arcuri antiefracție speciale, cu ajutorul cărora roletele se închid automat în poziția coborâtă.

  3. Cine să ne monteze jaluzelele exterioare?

  Pe piață există mulți furnizori și montatori de rolete. Este important a face diferența dintre sistemul roletei și montator. În textul de mai sus, am arătat și cât de importante sunt: materialul din care sunt fabricate roletele, lățimea lamelelor și tipul roletei. De toți acești factori depinde modul de montare a roletelor. După cum am menționat deja, roletele pot fi montate deasupra ferestrelor, în fața acestora sau sub tencuială. Calitatea roletelor mai depinde în ultimă instanță și de calitatea montării lor. Pe portalul daibau.ro sunt înregistrați mulți montatori de rolete. Puteți să le citiți referințele, ca și evaluările pe care le-au făcut clienții lor anteriori în legătură cu calitatea serviciilor pe care le-au prestat. Trimiteți-le o cerere și veți primi de la ei oferte, pe care le puteți compara, pentru a alege-o pe cea mai avantajoasă și a găsi montatorul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

  4. Montarea rulourilor exterioare

  Montarea roletelor de exterior nu este complicată. Roletele, care se fixează deasupra ferestrelor sau sub tencuială, necesită o planificare prealabilă a montării lor, care trebuie să fie executată deja în perioada construirii sau renovării casei. În acest fel se execută ”casa” cutiei roletei sau se montează roleta pe linia parții exterioare a construcției portante. Cutia roletei se montează odată cu roleta.

  4.1. Montarea rulourilor exterioare după construirea casei

  Există și roletele, care pot fi montate la un moment posterior construirii sau renovării casei. Montarea unor astfel de rolete este rapidă și simplă. Roletele se fixează pe partea exterioară a ferestrei. Alegeți cu grijă aspectul roletelor, pentru că vor fi vizibile pe fațadă. Alegând corect culorile, lamelele, șinele și cutiile roletelor veți putea fie scoate în relief , fie diminua efectele anumitor elemente arhitecturale ale casei dumneavoastră.

  5. Repararea rulourilor exterioare

  De cele mai multe ori, este mai ieftin să repari niște rolete vechi, decât să cumperi unele noi. Defecțiunile cele mai frecvente întâlnite la rolete sunt destul de minore. Dacă roleta are elemente uzate, acestea pot fi reparate cu simplitate sau înlocuite. Părțile cel mai des schimbate ale roletelor sunt: rotițele, lamelele și motoarele roletelor automate. Piesele de schimb ale roletelor sunt mai ieftine decât roletele noi. Și totuși, înainte de a vă decide să vă reparați roletele, verificați cât v-ar costa niște rolete noi.

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Rulouri exterioare

  Primul și al doilea rulou vor fi identice ca măsură: (confirmat din 3 geamuri, cel din mijloc se deschide) 215x138, iar al doilea(bucătărie) 140x77. Toate rulourile să aibă sită 1956.15 RON la 3260.25 RON

  ........

  Înlocuire rolete pvc deteriorate pentru 4 geamuri

  Rulouri pvc albe noi pentru înlocuirea celor vechi la 4 geamuri de termopan. Dimensiunile trebuie masurate. 1738.8 RON la 2898 RON

  ........

  2 GEAM TERMOPAN CU RULOU METALIC

  Doresc doua geamuri termopan din PVC cu rulou metalic. Dimensiunile sunt de circa 1500 mm x 1200 mm si 1 buc. circa 700 mm x 1200 mm. 3477.6 RON la 5796 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Rulou exterior aluminiu electric, 1-220x200 cm
  Rulouri exterioare, Târgu Mureş

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Rulouri exterioare aluminiu, 10
  Rulouri exterioare, Glina

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Rulouri aluminiu, 4 buc
  Rulouri exterioare, Tulcea

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, 2 rulouri exterioare, 1850/1235 și 1433/895
  Rulouri exterioare, Ploieşti

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Bună ziua.Am nevoie de inlocuirea șnurului de la rulou exterior, 1
  Rulouri exterioare, Buşteni

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Rulouri, 3 buc
  Rulouri exterioare, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri PVC pentru 8 geamuri, 8 buc
  Rulouri exterioare, Craiova

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 buc
  Rulouri exterioare, Baia

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 buc aprox 4× 2.30 m
  Rulouri exterioare, Găeşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Rulou exterior, 3 buc 1.50 / 1.90 m
  Rulouri exterioare, Periam

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Rulouri aluminiu motorizate cu telecomanda si plase plisate, 7 buc
  Rulouri exterioare, Vişeu de Sus

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Rulou exterior balcon, 2 buc
  Rulouri exterioare, Baia Mare

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 buc
  Rulouri exterioare, Otopeni

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulou exterior aplicat, 1 bucata
  Rulouri exterioare, Buşteni

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Rolete exterioare, 3 buc
  Rulouri exterioare, Pucioasa

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Reparație roleta exterioara electrica, 1 buc
  Rulouri exterioare, Oradea

  43.47 RON la 72.45 RON

  Prețul, Jaluzele exterioare electrice,
  Rulouri exterioare, Baia Mare

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Rulouri exterior, 4 buc
  Rulouri exterioare, Săcele

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Rulou exterior ral 8017, 2 buc
  Rulouri exterioare, Ştefeşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 buc
  Rulouri exterioare, Târgu Mureş

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 buc
  Rulouri exterioare, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 deschideri de 3m latime / 2.6m inaltime
  Rulouri exterioare, Hideaga

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, RULOURI EXTERIOARE PENTRU 2 FERESTRE EXISTENTE CU GEAM TERMOPAN, 2
  Rulouri exterioare, Câmpina

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Dorim rulouri exterioare pt geamuri, 2 geamuri aproximativ 1de 1,60si1 de2 m
  Rulouri exterioare, Giroc

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Rolete exterioare, 2 buc
  Rulouri exterioare, Sâncraiu de Mureş

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Rulou exterior, 1 buc
  Rulouri exterioare, Braşov

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, prelungitor pvc octogonal de 10 cm pt bara de rulare lamele, 2 buc
  Rulouri exterioare, Alba Iulia

  43.47 RON la 72.45 RON

  Prețul, Lamele pt jaluzele albe, 150 buc
  Rulouri exterioare, Bahnea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Rulouri exterioare aluminiu, 4buc
  Rulouri exterioare, Piteşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Ofertă rulouri exterioare, 2buc
  Rulouri exterioare, Târgu Mureş

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Tautii-Magheraus, 4buc (1,2 x 0,5m) si 2 buc 2,10 x 0,5m - dimensiuni orientative.
  Rulouri exterioare, Baia Mare

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 buc
  Rulouri exterioare, Ghirdoveni

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Jaluzele aluminiu exterioare, 120/100cm
  Rulouri exterioare, Butoieşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Rulouri exterioare, 2 bucati
  Rulouri exterioare, Dorohoi

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Rulou exterior la ferestre, 2 buc
  Rulouri exterioare, Valu lui Traian

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Jaluzele exterioare PVC, 2 buc 1800 mmx1800 mm
  Rulouri exterioare, Gorneşti

  521.64 RON la 869.4 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Rulouri exterioare?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Rulouri exterioare lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  264+ Firme pentru Rulouri exterioare
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă