Pentru zona

  Pret tencuiala

  Prețul executării unei tencuieli depinde de metoda de aplicare și de material: tencuiala manuală oferă mai multe opțiuni decorative, dar este ceva mai scumpă decât tencuiala mecanizată - cu pistol de tencuit, aceasta se realizează mai repede și mai ieftin. Diferența în prețul materialelor nu este mare, intervine doar în cazul utilizării tencuielilor speciale, cum este de exemplu: tencuiala uscată. Tencuirea unui metru pătrat de perete costă între 15-40lei/m2.

  Cui să încredințați executarea unei tencuieli? Trimiteți o cerere către executanții de tencuieli din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul executării unei tencuieli


  Prețul executării unei tencuieli. Prețul executării unei tencuieli manuale, procurarea si tencuirea manuala a pereților interiori și a tavanelor.

  17 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  70 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Tencuială interior

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul desfacerii tencuielilor de interior-exterio


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul gletului ipsos – finisat


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul lucrărilor de curățire a gletului de pe per


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul tencuielilor interioare


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul tincilor


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Tencuială manuală


  Care este prețul pentru o tencuială clasică? Tencuielile manuale clasice sunt mai scumpe decât cele ...

  Verificați și: Pret manopera tencuiala

  Tencuială mecanizată


  Care este prețul pentru o tencuială mecanizată? Aplicarea mecanizată a tencuielii este mai rapidă, m...

  Verificați și: Tencuiala mecanizata pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  TENCUIALĂ ȘI MORTAR – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Tencuieli și mortar - ce trebuie să știți?

  1.1. Tencuiala de fațadă

  Fațada protejează fiecare clădire de intemperii, ploaie si umezeală. Împreună cu acoperișul, este partea cea mai expusă a construcției, care trebuie să reziste la cele mai puternice și mai nefavorabile influențe ale mediului, care pot duce chiar la avarii. Alegerea sistemului de fațadă, a materialului și a construcției sunt foarte importante și afectează durata de viață a fațadei la fel de mult ca și complexitatea întreținerii acesteia. Cele mai comune straturi de finisare a fațadelor din țara noastră sunt încă tencuielile diferite, care oferă multe soluții și variante unice. Sunt disponibile diferite culori, granulații, tratamente, structuri și proprietăți mecanice.

   Posibilități de realizare a fațadelor cu tencuială
  Posibilități de realizare a fațadelor cu tencuială

  1.2. De ce să alegeți mortarul?

  Mortarul este un tip de material foarte accesibil și, în același timp, o soluție estetică foarte acceptabilă. Marele avantaj al mortarului este că se aplică ușor, deci ați putea face tencuiala singuri. Pe de altă parte, deteriorarea suprafeței, găurile și fisurile sunt ușor de reparat. Nu în ultimul rând, mortarul este un material care permite chiar și libertatea artistică, în ceea ce privește alegerea culorilor, nuanțelor, modelelor și există și modalități de prelucrare prin care obțin diferite texturi. În plus, mortarele sunt produse cu diverși aditivi care îi modifică proprietățile chimice, mecanice și fizice. Pe scurt, posibilitățile sunt cu adevărat numeroase.

  1.3. Dezavantajele mortarului

  Dezavantajul mortarului este sensibilitatea sa la condițiile meteorologice. În comparație cu fațadele din alte materiale, tencuiala se degradează mai repede și trebuie reînnoită periodic - cel puțin revopsită la fiecare 10 ani. Pur și simplu uitați de posibilitatea de a tencui o casă cu acoperiș fără streașină - o astfel de fațadă va fi complet distrusă în câțiva ani. O altă slăbiciune a mortarului este apariția algelor și a mucegaiului, în special în zonele cu multă ploaie și umiditate ridicată. Ele pot fi suprimate de algicide, dar nu sunt complet inofensive pentru mediu sau sănătatea umană; cel mai rău este că algele reapar în câțiva ani. Algele creează în special o problemă în care există izolație termică, deoarece acestea împiedică, adică încetinesc trecerea căldurii din interior către exterior, ceea ce duce la umectarea mortarului și la o uscare mai dificilă și mai lungă.

  2. Ce tipuri de mortar există?

  2.1. O ofertă mare

  Există foarte multe tipuri de mortare disponibile: acrilic, silicat, silicon, silicat-silicon, silicon-acrilic și mineral. Pe lângă compoziție, elasticitate, capacitate de legare și rezistență, toate diferă cel mai mult în ceea ce privește rezistența la apă și permeabilitatea la vapori, mortarul acrilic fiind mai puțin permeabil la vapori și impermeabil în comparație cu mortarul de silicat, în timp ce mortarul din silicon este complet rezistent la apă.

  Diferențele calitative dintre tipurile de mortar determină care vor fi utilizate într-un anumit sistem de fațadă, deoarece nu fiecare mortar este potrivit pentru fiecare fațadă, ci invers: mai multe tipuri de mortar sunt utilizate de obicei pentru o singură fațadă. Atunci când alegeți un mortar, cel mai bine este să urmați recomandările producătorului. În principiu, regula spune că nu există restricții speciale pentru fațadele cu izolație EPS (polistiren expandat), în timp ce pentru fațadele cu vată minerală, se recomandă mortare cu permeabilitate ușor mai bună la vapori.

  2.2. Mortar acrilic

  Apariția mortarelor acrilice a fost un fel de revoluție pe piața mortarelor și în producția de fațade. În comparație cu mortarele de var-ciment, liantul de mortar acrilic este ușor de aplicat și, în același timp, are proprietăți excelente de rezistență la apă și abur. Mortarele acrilice pot fi adăugate straturilor de vopsea și acoperire fără restricții și sunt relativ stabile și rezistente la razele UV, în timp ce amplificatoarele pot fi utilizate pentru uscare, mai ales iarna, când temperaturile aerului sunt scăzute.

  2.3. Mortar cu silicon

  Mortarele din silicon sunt ultimele din această serie, dar au proprietăți excelente de elasticitate, rezistență la apă, au culori stabile (protecție împotriva razelor UV) și, în general, sunt foarte durabile chiar și în cele mai dificile condiții de mediu. Acest lucru se observă cel mai bine în fluctuațiile de temperatură din cauza cărora mortarul obișnuit se fisurează, iar siliconul „funcționează” și nu se fisurează nici măcar la diferențe de temperatură atât de mari.

  2.4 Mortar cu silicat

  Pentru mortarele cu silicat, sunt importante un liant de sticlă cu apă și un proces de silicificare chimică, care permit o legătură fermă pe substrat și o permeabilitate mai mare la vapori. În plus, datorită valorii ridicate a pH-ului, adică aciditate, sunt destul de rezistente la alge și mucegai. Cu toate acestea, au și o slăbiciune majoră - o paletă de culori limitată, care poate fi discutabilă din punct de vedere estetic.

  2.5. Mortar de silicat-silicon, silicon-acrilic

  Mortarele combinate, cum ar fi silicatul-silicon și siliconul-acrilic, au avantajul de a conține simultan proprietățile și avantajele tuturor mortarelor de finisare. Silicatul-silicon este ideal permeabil la vapori și impermeabil, în timp ce altele au o gamă foarte largă de culori și permeabilitate ridicată la vapori. Prin urmare, oferă mai multe opțiuni decât fiecare alt mortar individual.

  2.6. Mortare minerale uscate

  Acesta este un amestec pregătit din fabrică din var, ciment și nisip. Avantajul lor este că sunt higroscopice, ceea ce înseamnă că absorb umezeala din aer și, datorită numeroaselor vene care fac parte din structura lor, transferă uniform apa la suprafață. Acest lucru permite o uscare mult mai rapidă și astfel previne formarea mucegaiului și a algelor.

  2.7. Mortare mozaice (decorative)

  Aceste mortare sunt produse pe bază de emulsie acrilică de înaltă calitate și granule de marmură multicolore pentru protecția permanentă a suprafețelor fațadei. Sunt cunoscute pentru duritatea lor excepțională și rezistența la deteriorare și pete, deși aparțin grupului de straturi subțiri, cu grosimea de până la 3 mm. Avantajul acestui mortar compozit este conținutul de rășină, care previne pătrunderea apei în amestec, dar în același timp permite evaporarea acestuia. Prin urmare, astfel de tencuieli pot fi spălate și curățate cu apă, de fapt, cu un jet de presiune, fără teama de deteriorare (desigur, trebuie avut grijă cu puterea jetului). Datorită acestor proprietăți, mortarul mozaic este, de asemenea, utilizat ca strat final al substratului de fațadă - este ușor de întreținut și poate arăta excelent.

   Tencuială decorativă în interior
  Tencuială decorativă în interior

  3. Procesul de tencuială

  3.1 Când tencuiți o fațadă?

  Pentru ca tencuirea fațadei să fie realizată în mod meșteșugit așa cum ar trebui și să arate bine, iar tencuiala să fie durabilă și să-și păstreze toate calitățile, nu se poate face în orice moment și oarecum. Fisurile și deteriorările apar cel mai adesea toamna și la începutul iernii, când umiditatea este mai mare, ceea ce încetinește uscarea și când temperaturile încep să scadă brusc. Aceste luni sunt, prin urmare, cele mai puțin potrivite pentru construcția fațadei, așa că vă recomandăm să le evitați. În general vorbind, în condițiile ideale pentru lucrările pe fațadă, umiditatea nu trebuie să depășească 65%, iar expunerea directă la soare și pătrunderea vântului trebuie prevenite folosind plase de protecție plasate în jurul clădirii, la o anumită distanță. Perioada din martie până în noiembrie la temperaturile cuprinse între 5 ° C și 35 ° C este, în acest sens, destul de potrivită.

  3.2. Pregătirea suprafeței pentru tencuială

  Înainte de a termina orice perete, fie că este vorba despre o fațadă exterioară sau de pereți interiori, suportul trebuie pregătit într-un mod adecvat. Fisurile, crăpăturile, nodurile și alte nereguli trebuie reparate mai întâi. Apoi peretele este întărit cu o plasă de construcție, mai ales dacă este realizat din diferite materiale. În unele cazuri (de exemplu, atunci când peretele este din beton aerat / siporex / beton spumant), acesta este mai întâi acoperit cu acoperiri pentru o mai bună aderență a mortarului la substratul existent. Un perete de cărămidă, pe de altă parte, deoarece este mai puțin poros, necesită tratament prin pulverizare. După ce peretele se usucă, se face tencuirea.

  3.3. Amestec de mortar

  Amestecul de mortar se face pe loc în malaxor, deși este mai practic să cumpărați gata preparat, care trebuie, de asemenea, amestecat. Amestecul poate fi amestecat manual, când este vorba de o cantitate mai mică, cel mai adesea pentru lucrări interioare și reparațiile deteriorărilor, iar dacă este o cantitate mare, atunci într-o mașină profesională sau într-o malaxor de beton. Regula este să amestecați până când amestecul este uniform și complet neted, fără noduri. În majoritatea cazurilor, producătorul menționează în instrucțiuni proporțiile optime ale mortarului și apei și timpul de amestecare al amestecului, în funcție de care meșterii sunt orientați.

  3.4. Aplicarea mortarului pe suprafață

  Înainte de a aplica tencuiala pe perete, sunt fixate profile metalice, care sunt utilizate pentru a controla grosimea uniformă a aplicației pe întreaga suprafață. Este întotdeauna tencuit cu mistrie, astfel încât să se facă benzi verticale. După ce mortarul se usucă, suprafața este prelucrată în continuare după dorință, adică după cum rezultatul final ar trebui să arate. În acest sens, există mai multe moduri de lucru și tipuri de texturi care pot fi obținute.

  3.5. Straturi de mortar

  Mortarul poate fi aplicat pe fațadă în unul sau două straturi, care este condiționat de suprafața existentă a peretelui. Pentru pereții interiori, o singură tencuială este suficientă, în timp ce două straturi sunt aplicate de obicei pe fațadă, pentru a o face mai durabilă și mai rezistentă. Pe fațadă se aplică mai întâi așa numitul grund sau mortar aspru, și apoi peste el un strat fin de mortar. Datorită texturilor diferite, aceste două straturi au o suprafață uniformă și frumoasă.

  4. Efectuarea mortarului și tencuiala

  4.1. Fabricarea și aplicarea manuală a mortarului

  Fabricarea manuală și aplicarea mortarului este o tehnică foarte veche de tratare a suprafeței. Este o tehnică de lucru mai complexă, care nu este realizată de toți executanții. În trecut, se foloseau în principal mortare de var, a căror structură este îmbunătățită acum cu aditivi de ciment. Amestecul pentru mortar manual este preparat într-un malaxor. Cel mai evident avantaj al lucrărilor manuale este crearea texturilor artistice și originale cu modele. Așa se fac suprafețe foarte diferite: de la rustic, cu aspect antic, la acoperiri aspre sau texturi abia vizibile. Dezavantajul mortarului și tencuielii manuale este rezistența, densitatea și grosimea neuniformă a materialului, deoarece amestecul nu iese întotdeauna la fel.

  4.2. Fabricarea și aplicarea mecanică de mortar

  Tencuiala mecanică face ca tratarea pereților să fie mult mai rapidă și mai ieftină. Tehnica tencuielii manuale a fost înlocuită de apariția pompelor de compresie prin procedura mecanică de injectare a mortarului. Avantajul mortarelor fabricate cu mașină, adică tencuiala mecanizată, este o muncă mai rapidă. Pe de altă parte, mortarul în sine este de o calitate mai bună și mai omogen datorită amestecării constante și, în același timp, este întotdeauna de aceeași compoziție și distribuit mai uniform. Un alt mare avantaj al tencuielii mecanizate este suprafața "dintr-o piesă", adică fără rosturi, care nu se decojește sau care trebuie ulterior să fie cârpit. Există mai multe tipuri de mortar mecanizat care diferă prin duritate și proprietăți izolante.

  5. Prelucrarea mortarului

  5.1 Mortar fin - mortar grosier

  După cum sugerează și numele, împărțirea mortarului în grosier și fin este cea mai de bază și indică tactilitate. Finețea sau rugozitatea mortarului depinde de mărimea granulelor, care sunt măcinate până la pulbere pentru mortarele fine, în timp ce granulele mai grosiere sunt lăsate pentru mortarele grosiere. Mortarele mai fine sunt de obicei utilizate pentru pereții interiori, pe când cele mai grosiere sunt mai bune pentru fațade, deoarece sunt mai puțin sensibile la murdărie, mai rezistente și mai durabile.

  5.2. Mortar structural

  Acesta este un tip de mortar brut și este recunoscut prin structura granulară creată de granulele de cuarț. Mortarul structural arată parcă are umflături și este noduros. Este o alegere excelentă pentru încăperile în care pereții nu sunt complet plați, deoarece textura și structura sa corectează oarecum neajunsurile peretelui. Mortarele structurale însuflețesc spațiul și îi conferă o tactilitate pe care pereții plați obișnuiți nu o au. Prin urmare, adesea este suficientă doar albirea, deoarece efectul dorit va fi obținut prin textura peretelui în sine. Punctul slab al acestui mortar este că, datorită impermeabilității sale, nu este potrivit pentru încăperile în care suprafețele se murdăresc și se uda rapid, adică pentru bucătării și băi, deoarece un astfel de perete va fi greu de curățat, iar grăsimea va rămâne pe el.

  5.3. Mortar texturat

  Mortarul texturat are o textură unică de „relief” care poate imita piatra zdrobită, se poate face o hartă a lumii, peretele marocan, structura carbonului, textura lemnului sau a hârtiei. Cel mai important lucru este că acest mortar este caracterizat de plasticitate, care permite realizarea unor astfel de lucrări, meșteșugărești și tehnice, precum și artistice, foarte solicitante. Este cu siguranță de neînlocuit într-un interior în care suprafețele pereților sunt cel mai important element al decorului. Limitarea mortarului texturat constă în faptul că aplicarea sa necesită un perete complet plat și prelucrat fără probleme și faptul că încăperile umede sunt excluse, deoarece absorb rapid umezeala și se degradează.

  5.4. Mortar venețian

  Este un mortar decorativ cu mai multe straturi, care este imediat recunoscut prin faptul că imită textura marmurei. Mortarul venețian este realizat din vopsele acrilice sau naturale, pulbere de pietre prețioase și polimeri sintetici. Este un mortar extrem de elegant, care conferă spațiului o strălucire de lux și glamour. Mortarul venețian este un tip tradițional care a fost folosit în antichitate și se caracterizează prin durabilitate și longevitate.

  Mortar venețian
  Mortar venețian

  5.5. Mortar mineral

  Mortarul mineral este un amestec de ciment, minerale și var. Varul servește ca dezinfectant care previne formarea algelor și a mucegaiului. Datorită permeabilității sale la vapori, acest tip de mortar este o alegere excelentă pentru spațiile care necesită reglarea umidității, deoarece mineralele au această proprietate. Un avantaj suplimentar îl reprezintă faptul că este cel mai simplu și mai ieftin mortar a cărui utilizare este versatilă.

  5.6. Imitații de piatră, cărămidă, lemn

  La sfârșitul secolului trecut, mortarele erau foarte populare, deoarece, datorită texturii și aspectului final, puteau fi folosite pentru a imita materiale mai scumpe precum piatra, cărămida și lemnul. O astfel de tencuială necesită un șablon, care este presat pe suprafață după aplicarea mortarului pentru a lăsa o amprentă. Șablonul este îndepărtat în timp ce mortarul este încă umed, astfel încât să nu rămână lipit de perete. Tencuiala care imită alte materiale este de fapt reliefată, astfel încât suprafața denivelată nu este pentru încăperile în care lucrați, deci posibilitatea de murdărire este mare. Pentru acest tip de tencuială sunt disponibile diferite tipuri de lianți. Mortarele cu silicon sunt potrivite pentru imitația cărămizii, mortarele pe bază organică și vopsele de fațadă azurie pentru imitația lemnului și mortare pe bază de marmure în combinație cu acoperiri de bază, pentru imitarea pietrei plate.

  6. Prețul mortarului și tencuielii

  Prețul mortarului nu diferă în funcție de metoda de tencuială. Tencuiala manuală poate costa de la 15-40 RON/mp. Desigur, achiziționarea de materiale, lucrările pregătitoare și prelucrarea ulterioară sunt taxate suplimentar.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Consolidare interna casa cirpici

  Detin o casa din chirpici si vreau o tencuire in interiorul casei pe o suprafata tencuita cu lut. Probabil ca trebuie fixata o plasa de Buzau si apoi tencuita toata suprafata. Suprafata de aprox 90 mp. 2173.5 RON la 3622.5 RON

  ........

  Solicit tencuire și tinciuire

  Am nevoie de tencuire si tinciuire la o magazie, un foisor (interior si exterior) și cateva panouri de gard, in total 250 MP in com Domnesti, Ilfov. 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Amenajare 2 terase

  Doresc renovarea a doua terase cu suprafata de aprox 50 mp. De placat 2 pereti cu rigips, vopsit, decorații, gresie? In funcție de părerea dv. Sunt atasate poze. 1738.8 RON la 2898 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Tencuială interior, 14 mp
  Tencuială interior, Braşov

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Tencuit exterior, 250 mp
  Tencuială interior, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Renovare bucătărie 30 de la tencuit la zugrăvit, 30 mp
  Tencuială interior, Gherla

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Perete de 15 metri patrati, tencuit, tinciuit si varuit, 15 mp
  Tencuială interior, Iaşi

  521.64 RON la 869.4 RON

  Prețul, Renovare interioara la un spatiu comercial, 96 mp
  Tencuială interior, Roman

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Tencuit, varuit, 21 m2
  Tencuială interior, Dej

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Tencuială pereți interiori la o casă noua, 250 mp
  Tencuială interior, Greci

  7607.25 RON la 12678.75 RON

  Prețul, Tencuit interior, 120 mp
  Tencuială interior, Sângeri

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizată la casă, Suprafața pereților este de 900 mp
  Tencuială interior, Alba Iulia

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Tencuiala mecanizata interioara la casa, 390 mp
  Tencuială interior, Braşov

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuială interior, 300 m2
  Tencuială interior, Curtea de Argeş

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Tencuiala interioara pe caramida, 60mp
  Tencuială interior, Braşov

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Tencuială după montare termopan, cca3 mp
  Tencuială interior, Arad

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Ofertă tencuiala interioara pensiune, 715mp
  Tencuială interior, Vârtop

  16083.9 RON la 26806.5 RON

  Prețul, Finisaj cameră tehnică, 30mp
  Tencuială interior, Finiş

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuiala pereti interior, 90mp
  Tencuială interior, Videle

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Ofertă tencuiala interior, 500 mp
  Tencuială interior, Dărăşti-Ilfov

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ofertă finisaje interioare și exterioare, 90mp
  Tencuială interior, Corbeanca

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Renovare casa traditionala, 70 mp
  Tencuială interior, Luncoiu de Sus

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Tencuiala interioara, cca 300mp
  Tencuială interior, Viişoara

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Tencuiala interior + șapă, 150mp
  Tencuială interior, Giurgiu

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Tencuiala interioară, o magazie de 6/4
  Tencuială interior, Dumitreşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Tencuiala exterior, interior, casa parter, 300 mp
  Tencuială interior, Horpaz

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Tencuit interior;exterior; izolatie exterioara, Interior -500 mp,tavane 185mp exterior 320 mp
  Tencuială interior, Moşniţa Nouă

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuieli interioare casa de locuit P+M, cca 600mp
  Tencuială interior, Sighetu Marmaţiei

  19561.5 RON la 32602.5 RON

  Prețul, Tencuiala interior, cca 125 mp
  Tencuială interior, Miroslava

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovare casă bătrânească, 130mp
  Tencuială interior, Roman

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Tencuiala exterioara, Cca 150mp
  Tencuială interior, Domneşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Tencuit manual exterior, 250-350mp
  Tencuială interior, Cluj-Napoca

  12171.6 RON la 20286 RON

  Prețul, Tencuială pereți, 170m2 pereti si 76m2 tavan
  Tencuială interior, Răuceşti

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Tencuit,tinci,montare rigips tavane, 310mp pereti
  Tencuială interior, Moreni

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, TENCUIALA CLADIRE INTERIOR/EXTERIOR, IN JUR DE 130 m2
  Tencuială interior, Comăneşti

  4520.88 RON la 7534.8 RON

  Prețul, Tencuit subsol in casa la rosu, cca 200mp
  Tencuială interior, Dobreşti

  6955.2 RON la 11592 RON

  Prețul, Renovare casă, 60mp
  Tencuială interior, Argetoaia

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Ofertă finisaje interioare, 150 m2
  Tencuială interior, Horezu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Tencuit interior, 300 mp
  Tencuială interior, Vlad Ţepeş

  8694 RON la 14490 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tencuială interior?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Tencuială interior lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  2690+ Firme pentru Tencuială interior
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă