Pret tencuiala

Prețul executării unei tencuieli depinde de metoda de aplicare și de material: tencuiala manuală oferă mai multe opțiuni decorative, dar este ceva mai scumpă decât tencuiala mecanizată - cu pistol de tencuit, aceasta se realizează mai repede și mai ieftin. Diferența în prețul materialelor nu este mare, intervine doar în cazul utilizării tencuielilor speciale, cum este de exemplu: tencuiala uscată. Tencuirea unui metru pătrat de perete costă între 15-40lei/m2.

Cui să încredințați executarea unei tencuieli? Trimiteți o cerere către executanții de tencuieli din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul executării unei tencuieli


Prețul executării unei tencuieli. Prețul executării unei tencuieli manuale, procurarea si tencuirea manuala a pereților interiori și a tavanelor.

17 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
70 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret tencuiala

ALTE PREȚURI PENTRU Tencuială interior

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul lucrărilor de curățire a gletului de pe per


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul desfacerii tencuielilor de interior-exterio


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul tencuielilor interioare


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul tincilor


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul gletului ipsos – finisat


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Tencuială manuală


Care este prețul pentru o tencuială clasică? Tencuielile manuale clasice sunt mai scumpe decât cele ...

Verificați și: Pret manopera tencuiala

Tencuială mecanizată


Care este prețul pentru o tencuială mecanizată? Aplicarea mecanizată a tencuielii este mai rapidă, m...

Verificați și: Tencuiala mecanizata pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

TENCUIALĂ ȘI MORTAR – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Tencuieli și mortar - ce trebuie să știți?

1.1. Tencuiala de fațadă

Fațada protejează fiecare clădire de intemperii, ploaie si umezeală. Împreună cu acoperișul, este partea cea mai expusă a construcției, care trebuie să reziste la cele mai puternice și mai nefavorabile influențe ale mediului, care pot duce chiar la avarii. Alegerea sistemului de fațadă, a materialului și a construcției sunt foarte importante și afectează durata de viață a fațadei la fel de mult ca și complexitatea întreținerii acesteia. Cele mai comune straturi de finisare a fațadelor din țara noastră sunt încă tencuielile diferite, care oferă multe soluții și variante unice. Sunt disponibile diferite culori, granulații, tratamente, structuri și proprietăți mecanice.

 Posibilități de realizare a fațadelor cu tencuială
Posibilități de realizare a fațadelor cu tencuială

1.2. De ce să alegeți mortarul?

Mortarul este un tip de material foarte accesibil și, în același timp, o soluție estetică foarte acceptabilă. Marele avantaj al mortarului este că se aplică ușor, deci ați putea face tencuiala singuri. Pe de altă parte, deteriorarea suprafeței, găurile și fisurile sunt ușor de reparat. Nu în ultimul rând, mortarul este un material care permite chiar și libertatea artistică, în ceea ce privește alegerea culorilor, nuanțelor, modelelor și există și modalități de prelucrare prin care obțin diferite texturi. În plus, mortarele sunt produse cu diverși aditivi care îi modifică proprietățile chimice, mecanice și fizice. Pe scurt, posibilitățile sunt cu adevărat numeroase.

1.3. Dezavantajele mortarului

Dezavantajul mortarului este sensibilitatea sa la condițiile meteorologice. În comparație cu fațadele din alte materiale, tencuiala se degradează mai repede și trebuie reînnoită periodic - cel puțin revopsită la fiecare 10 ani. Pur și simplu uitați de posibilitatea de a tencui o casă cu acoperiș fără streașină - o astfel de fațadă va fi complet distrusă în câțiva ani. O altă slăbiciune a mortarului este apariția algelor și a mucegaiului, în special în zonele cu multă ploaie și umiditate ridicată. Ele pot fi suprimate de algicide, dar nu sunt complet inofensive pentru mediu sau sănătatea umană; cel mai rău este că algele reapar în câțiva ani. Algele creează în special o problemă în care există izolație termică, deoarece acestea împiedică, adică încetinesc trecerea căldurii din interior către exterior, ceea ce duce la umectarea mortarului și la o uscare mai dificilă și mai lungă.

2. Ce tipuri de mortar există?

2.1. O ofertă mare

Există foarte multe tipuri de mortare disponibile: acrilic, silicat, silicon, silicat-silicon, silicon-acrilic și mineral. Pe lângă compoziție, elasticitate, capacitate de legare și rezistență, toate diferă cel mai mult în ceea ce privește rezistența la apă și permeabilitatea la vapori, mortarul acrilic fiind mai puțin permeabil la vapori și impermeabil în comparație cu mortarul de silicat, în timp ce mortarul din silicon este complet rezistent la apă.

Diferențele calitative dintre tipurile de mortar determină care vor fi utilizate într-un anumit sistem de fațadă, deoarece nu fiecare mortar este potrivit pentru fiecare fațadă, ci invers: mai multe tipuri de mortar sunt utilizate de obicei pentru o singură fațadă. Atunci când alegeți un mortar, cel mai bine este să urmați recomandările producătorului. În principiu, regula spune că nu există restricții speciale pentru fațadele cu izolație EPS (polistiren expandat), în timp ce pentru fațadele cu vată minerală, se recomandă mortare cu permeabilitate ușor mai bună la vapori.

2.2. Mortar acrilic

Apariția mortarelor acrilice a fost un fel de revoluție pe piața mortarelor și în producția de fațade. În comparație cu mortarele de var-ciment, liantul de mortar acrilic este ușor de aplicat și, în același timp, are proprietăți excelente de rezistență la apă și abur. Mortarele acrilice pot fi adăugate straturilor de vopsea și acoperire fără restricții și sunt relativ stabile și rezistente la razele UV, în timp ce amplificatoarele pot fi utilizate pentru uscare, mai ales iarna, când temperaturile aerului sunt scăzute.

2.3. Mortar cu silicon

Mortarele din silicon sunt ultimele din această serie, dar au proprietăți excelente de elasticitate, rezistență la apă, au culori stabile (protecție împotriva razelor UV) și, în general, sunt foarte durabile chiar și în cele mai dificile condiții de mediu. Acest lucru se observă cel mai bine în fluctuațiile de temperatură din cauza cărora mortarul obișnuit se fisurează, iar siliconul „funcționează” și nu se fisurează nici măcar la diferențe de temperatură atât de mari.

2.4 Mortar cu silicat

Pentru mortarele cu silicat, sunt importante un liant de sticlă cu apă și un proces de silicificare chimică, care permit o legătură fermă pe substrat și o permeabilitate mai mare la vapori. În plus, datorită valorii ridicate a pH-ului, adică aciditate, sunt destul de rezistente la alge și mucegai. Cu toate acestea, au și o slăbiciune majoră - o paletă de culori limitată, care poate fi discutabilă din punct de vedere estetic.

2.5. Mortar de silicat-silicon, silicon-acrilic

Mortarele combinate, cum ar fi silicatul-silicon și siliconul-acrilic, au avantajul de a conține simultan proprietățile și avantajele tuturor mortarelor de finisare. Silicatul-silicon este ideal permeabil la vapori și impermeabil, în timp ce altele au o gamă foarte largă de culori și permeabilitate ridicată la vapori. Prin urmare, oferă mai multe opțiuni decât fiecare alt mortar individual.

2.6. Mortare minerale uscate

Acesta este un amestec pregătit din fabrică din var, ciment și nisip. Avantajul lor este că sunt higroscopice, ceea ce înseamnă că absorb umezeala din aer și, datorită numeroaselor vene care fac parte din structura lor, transferă uniform apa la suprafață. Acest lucru permite o uscare mult mai rapidă și astfel previne formarea mucegaiului și a algelor.

2.7. Mortare mozaice (decorative)

Aceste mortare sunt produse pe bază de emulsie acrilică de înaltă calitate și granule de marmură multicolore pentru protecția permanentă a suprafețelor fațadei. Sunt cunoscute pentru duritatea lor excepțională și rezistența la deteriorare și pete, deși aparțin grupului de straturi subțiri, cu grosimea de până la 3 mm. Avantajul acestui mortar compozit este conținutul de rășină, care previne pătrunderea apei în amestec, dar în același timp permite evaporarea acestuia. Prin urmare, astfel de tencuieli pot fi spălate și curățate cu apă, de fapt, cu un jet de presiune, fără teama de deteriorare (desigur, trebuie avut grijă cu puterea jetului). Datorită acestor proprietăți, mortarul mozaic este, de asemenea, utilizat ca strat final al substratului de fațadă - este ușor de întreținut și poate arăta excelent.

 Tencuială decorativă în interior
Tencuială decorativă în interior

3. Procesul de tencuială

3.1 Când tencuiți o fațadă?

Pentru ca tencuirea fațadei să fie realizată în mod meșteșugit așa cum ar trebui și să arate bine, iar tencuiala să fie durabilă și să-și păstreze toate calitățile, nu se poate face în orice moment și oarecum. Fisurile și deteriorările apar cel mai adesea toamna și la începutul iernii, când umiditatea este mai mare, ceea ce încetinește uscarea și când temperaturile încep să scadă brusc. Aceste luni sunt, prin urmare, cele mai puțin potrivite pentru construcția fațadei, așa că vă recomandăm să le evitați. În general vorbind, în condițiile ideale pentru lucrările pe fațadă, umiditatea nu trebuie să depășească 65%, iar expunerea directă la soare și pătrunderea vântului trebuie prevenite folosind plase de protecție plasate în jurul clădirii, la o anumită distanță. Perioada din martie până în noiembrie la temperaturile cuprinse între 5 ° C și 35 ° C este, în acest sens, destul de potrivită.

3.2. Pregătirea suprafeței pentru tencuială

Înainte de a termina orice perete, fie că este vorba despre o fațadă exterioară sau de pereți interiori, suportul trebuie pregătit într-un mod adecvat. Fisurile, crăpăturile, nodurile și alte nereguli trebuie reparate mai întâi. Apoi peretele este întărit cu o plasă de construcție, mai ales dacă este realizat din diferite materiale. În unele cazuri (de exemplu, atunci când peretele este din beton aerat / siporex / beton spumant), acesta este mai întâi acoperit cu acoperiri pentru o mai bună aderență a mortarului la substratul existent. Un perete de cărămidă, pe de altă parte, deoarece este mai puțin poros, necesită tratament prin pulverizare. După ce peretele se usucă, se face tencuirea.

3.3. Amestec de mortar

Amestecul de mortar se face pe loc în malaxor, deși este mai practic să cumpărați gata preparat, care trebuie, de asemenea, amestecat. Amestecul poate fi amestecat manual, când este vorba de o cantitate mai mică, cel mai adesea pentru lucrări interioare și reparațiile deteriorărilor, iar dacă este o cantitate mare, atunci într-o mașină profesională sau într-o malaxor de beton. Regula este să amestecați până când amestecul este uniform și complet neted, fără noduri. În majoritatea cazurilor, producătorul menționează în instrucțiuni proporțiile optime ale mortarului și apei și timpul de amestecare al amestecului, în funcție de care meșterii sunt orientați.

3.4. Aplicarea mortarului pe suprafață

Înainte de a aplica tencuiala pe perete, sunt fixate profile metalice, care sunt utilizate pentru a controla grosimea uniformă a aplicației pe întreaga suprafață. Este întotdeauna tencuit cu mistrie, astfel încât să se facă benzi verticale. După ce mortarul se usucă, suprafața este prelucrată în continuare după dorință, adică după cum rezultatul final ar trebui să arate. În acest sens, există mai multe moduri de lucru și tipuri de texturi care pot fi obținute.

3.5. Straturi de mortar

Mortarul poate fi aplicat pe fațadă în unul sau două straturi, care este condiționat de suprafața existentă a peretelui. Pentru pereții interiori, o singură tencuială este suficientă, în timp ce două straturi sunt aplicate de obicei pe fațadă, pentru a o face mai durabilă și mai rezistentă. Pe fațadă se aplică mai întâi așa numitul grund sau mortar aspru, și apoi peste el un strat fin de mortar. Datorită texturilor diferite, aceste două straturi au o suprafață uniformă și frumoasă.

4. Efectuarea mortarului și tencuiala

4.1. Fabricarea și aplicarea manuală a mortarului

Fabricarea manuală și aplicarea mortarului este o tehnică foarte veche de tratare a suprafeței. Este o tehnică de lucru mai complexă, care nu este realizată de toți executanții. În trecut, se foloseau în principal mortare de var, a căror structură este îmbunătățită acum cu aditivi de ciment. Amestecul pentru mortar manual este preparat într-un malaxor. Cel mai evident avantaj al lucrărilor manuale este crearea texturilor artistice și originale cu modele. Așa se fac suprafețe foarte diferite: de la rustic, cu aspect antic, la acoperiri aspre sau texturi abia vizibile. Dezavantajul mortarului și tencuielii manuale este rezistența, densitatea și grosimea neuniformă a materialului, deoarece amestecul nu iese întotdeauna la fel.

4.2. Fabricarea și aplicarea mecanică de mortar

Tencuiala mecanică face ca tratarea pereților să fie mult mai rapidă și mai ieftină. Tehnica tencuielii manuale a fost înlocuită de apariția pompelor de compresie prin procedura mecanică de injectare a mortarului. Avantajul mortarelor fabricate cu mașină, adică tencuiala mecanizată, este o muncă mai rapidă. Pe de altă parte, mortarul în sine este de o calitate mai bună și mai omogen datorită amestecării constante și, în același timp, este întotdeauna de aceeași compoziție și distribuit mai uniform. Un alt mare avantaj al tencuielii mecanizate este suprafața "dintr-o piesă", adică fără rosturi, care nu se decojește sau care trebuie ulterior să fie cârpit. Există mai multe tipuri de mortar mecanizat care diferă prin duritate și proprietăți izolante.

5. Prelucrarea mortarului

5.1 Mortar fin - mortar grosier

După cum sugerează și numele, împărțirea mortarului în grosier și fin este cea mai de bază și indică tactilitate. Finețea sau rugozitatea mortarului depinde de mărimea granulelor, care sunt măcinate până la pulbere pentru mortarele fine, în timp ce granulele mai grosiere sunt lăsate pentru mortarele grosiere. Mortarele mai fine sunt de obicei utilizate pentru pereții interiori, pe când cele mai grosiere sunt mai bune pentru fațade, deoarece sunt mai puțin sensibile la murdărie, mai rezistente și mai durabile.

5.2. Mortar structural

Acesta este un tip de mortar brut și este recunoscut prin structura granulară creată de granulele de cuarț. Mortarul structural arată parcă are umflături și este noduros. Este o alegere excelentă pentru încăperile în care pereții nu sunt complet plați, deoarece textura și structura sa corectează oarecum neajunsurile peretelui. Mortarele structurale însuflețesc spațiul și îi conferă o tactilitate pe care pereții plați obișnuiți nu o au. Prin urmare, adesea este suficientă doar albirea, deoarece efectul dorit va fi obținut prin textura peretelui în sine. Punctul slab al acestui mortar este că, datorită impermeabilității sale, nu este potrivit pentru încăperile în care suprafețele se murdăresc și se uda rapid, adică pentru bucătării și băi, deoarece un astfel de perete va fi greu de curățat, iar grăsimea va rămâne pe el.

5.3. Mortar texturat

Mortarul texturat are o textură unică de „relief” care poate imita piatra zdrobită, se poate face o hartă a lumii, peretele marocan, structura carbonului, textura lemnului sau a hârtiei. Cel mai important lucru este că acest mortar este caracterizat de plasticitate, care permite realizarea unor astfel de lucrări, meșteșugărești și tehnice, precum și artistice, foarte solicitante. Este cu siguranță de neînlocuit într-un interior în care suprafețele pereților sunt cel mai important element al decorului. Limitarea mortarului texturat constă în faptul că aplicarea sa necesită un perete complet plat și prelucrat fără probleme și faptul că încăperile umede sunt excluse, deoarece absorb rapid umezeala și se degradează.

5.4. Mortar venețian

Este un mortar decorativ cu mai multe straturi, care este imediat recunoscut prin faptul că imită textura marmurei. Mortarul venețian este realizat din vopsele acrilice sau naturale, pulbere de pietre prețioase și polimeri sintetici. Este un mortar extrem de elegant, care conferă spațiului o strălucire de lux și glamour. Mortarul venețian este un tip tradițional care a fost folosit în antichitate și se caracterizează prin durabilitate și longevitate.

Mortar venețian
Mortar venețian

5.5. Mortar mineral

Mortarul mineral este un amestec de ciment, minerale și var. Varul servește ca dezinfectant care previne formarea algelor și a mucegaiului. Datorită permeabilității sale la vapori, acest tip de mortar este o alegere excelentă pentru spațiile care necesită reglarea umidității, deoarece mineralele au această proprietate. Un avantaj suplimentar îl reprezintă faptul că este cel mai simplu și mai ieftin mortar a cărui utilizare este versatilă.

5.6. Imitații de piatră, cărămidă, lemn

La sfârșitul secolului trecut, mortarele erau foarte populare, deoarece, datorită texturii și aspectului final, puteau fi folosite pentru a imita materiale mai scumpe precum piatra, cărămida și lemnul. O astfel de tencuială necesită un șablon, care este presat pe suprafață după aplicarea mortarului pentru a lăsa o amprentă. Șablonul este îndepărtat în timp ce mortarul este încă umed, astfel încât să nu rămână lipit de perete. Tencuiala care imită alte materiale este de fapt reliefată, astfel încât suprafața denivelată nu este pentru încăperile în care lucrați, deci posibilitatea de murdărire este mare. Pentru acest tip de tencuială sunt disponibile diferite tipuri de lianți. Mortarele cu silicon sunt potrivite pentru imitația cărămizii, mortarele pe bază organică și vopsele de fațadă azurie pentru imitația lemnului și mortare pe bază de marmure în combinație cu acoperiri de bază, pentru imitarea pietrei plate.

6. Prețul mortarului și tencuielii

Prețul mortarului nu diferă în funcție de metoda de tencuială. Tencuiala manuală poate costa de la 15-40 RON/mp. Desigur, achiziționarea de materiale, lucrările pregătitoare și prelucrarea ulterioară sunt taxate suplimentar.

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Tencuit interior

Buna ziua,

Tencuit interior, aprox 300mp, in aprox 4-6 saptamani.

Mulțumesc 8694 RON la 14490 RON

........

1 perete ext/de tencuit si zugravit, 3 peretii tencuiala decorativa

Bună ziua,

Casa individuala, am nevoie de 1 perete exterior de tencuit si zugravit, 3 peretii tencuiala decorativa. Necesita schela.

Mulțumesc 4347 RON la 7245 RON

........

Daibau lucrări: tencuieli în hotel,Munchen Germania

Locația : München, Germania
Când va începe proiectul (aproximativ)?: Aproximativ în septembrie
Durata proiectului: 2 luni
Detaliați lucrarea: Proiectul implică efectuarea de tencuieli la renovarea unui hotel.
Plata €/oră: 19
Plata lunară aproximativ €: 3800
Cum este organizată munca (schimburi, ore așteptate, ore suplimentare, ...)?: Programul de lucru este planificat între orele 8:00 și 17:00, aproximativ 9 ore pe zi sau 50-50 ore pe săptămână.
Este inclusă cazarea și ce tip de cazare este?: Cazarea este inclusă (plătită), camere pentru 2 persoane în
apartamente.
Este organizată transferul, ce tip de transport și unde este punctul de adunare?: Transportul propriu (mașină, microbuz), costurile de transport sunt plătite de către companie. Dacă cineva (sau echipa) lucrează pe o perioadă mai lungă, oferim și mașină sau microbuz.
Sunt posibile și organizate întoarcerile acasă (cât de des, când, etc.)?: La fiecare 4-6 săptămâni.
Puteți descrie locația proiectului (încălzită, în interior/în aer liber, etc.) și care vor fi sarcinile în detaliu?: Munca se desfășoară într-un spațiu închis în interiorul clădirii.
Ce calificări sunt necesare (standarde, SIST EN, ISO, etc.)?: Nu sunt necesare calificări speciale.
Ce limbă cereți?: Prezența a cel puțin unui membru al echipei care vorbește germană este binevenită, dar nu este obligatorie 217.35 RON la 362.25 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Tencuială manuală, 16 mp
Tencuială interior, Brătuleşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Tencuit tavan și perete exterior, 10 mp
Tencuială interior, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Tencuit interior si exterior, 300mp
Tencuială interior, Bazna

10432.8 RON la 17388 RON

Prețul, Tencuirea ambrazurii ferestrelor, 33m liniari
Tencuială interior, Drobeta-Turnu Severin

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Armare pereti cu plasa si tencuiala plus gletuire, 390mp
Tencuială interior, Gurahonţ

13475.7 RON la 22459.5 RON

Prețul, Instalație hidraulica. Izolare casa . Interioare gresie faianta, 95mp
Tencuială interior, Ghindăreşti

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Tencuit și zugrăvit pereții, cu aproximație cat este o cameră de garsoniere
Tencuială interior, Vedea

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Renovare apartament bloc anterior anului 1989, 53mp
Tencuială interior, Bacău

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Tencuiala exterioara 25 mp,
Tencuială interior, Alba Iulia

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Tencuire tavane din beton, 120mp
Tencuială interior, Bârnova

4173.12 RON la 6955.2 RON

Prețul, Tencuit 1 camera 1 hol 1 bucatarie, 17 mp
Tencuială interior, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Tencuiala interior, 60 mp
Tencuială interior, Voluntari

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Glet Q2 +Q3 peste gips carton, 1000mp
Tencuială interior, Baloteşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Reparatii casa paiantă, 40 mp
Tencuială interior, Vărbilău

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Tencuială glafuri ferestre, 9 ferestre
Tencuială interior, Valea Adâncă

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Tencuiala interior exterior, 100mp
Tencuială interior, Drăgoeşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Tencuire pereti interiori, 300mp
Tencuială interior, Piteşti

10432.8 RON la 17388 RON

Prețul, Tencuit in jurul usilor si ferestrelor, sase usi si o terasa
Tencuială interior, Bucov

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Tencuiala interior , cca 400mp
Tencuială interior, Jina

13910.4 RON la 23184 RON

Prețul, Tencuit pereți, încălzire în pardoseala, 20 mp
Tencuială interior, Codlea

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Renovare casă bătrânească , Aproximativ 50
Tencuială interior, Vultureşti

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Sapa și tencuit interior, 178mp
Tencuială interior, Garoafa

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Amenajare interior exterior la cheie, 60mp
Tencuială interior, Slănic-Moldova

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Renovare casă, Total cam 30 m patrati
Tencuială interior, Docăneasa

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Tencuiala mecanizata sau manuala, 300mp
Tencuială interior, Tomşani

10432.8 RON la 17388 RON

Prețul, Extindere si mansardare casa veche, instalații, semifinisare, 207mp
Tencuială interior, Sibiu

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Tencuiala manuala, 50 mp
Tencuială interior, Măgurele

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Interior casa, 100 mp
Tencuială interior, Vulcan

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Tencuială casă, 400m2
Tencuială interior, Văgiuleşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Tencuiala manuala , 450mp
Tencuială interior, Năvodari

6955.2 RON la 11592 RON

Prețul, Finisaje, tencuit, gletuit doua camere, 25-30 mp suprafața celor două camere
Tencuială interior, Dobreşti

1043.28 RON la 1738.8 RON

Prețul, Tencuiala interior, 20mp
Tencuială interior, Schitu

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Renovare casă, 196mp
Tencuială interior, Brezoi

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Tencuieli, tavane rigips, instalații sanitare, 184,80
Tencuială interior, Sibiu

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Tencuit interior+tinci, glet+vopsit, 374mp
Tencuială interior, Tulghieş

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Tencui interior casa nouă, 100mp
Tencuială interior, Şieu-Măgheruş

3477.6 RON la 5796 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Tencuială interior lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2520+ FIRME PENTRU Tencuială interior
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tencuială interior?

 • Tencuială interior Bucureşti
 • Tencuială interior Cluj-Napoca
 • Tencuială interior Constanţa
 • Tencuială interior Dumbrăveni
 • Tencuială interior Iaşi
 • Tencuială interior Timişoara
 • Tencuială interior Alba Iulia
 • Tencuială interior Arad
 • Tencuială interior Bacău
 • Tencuială interior Baia Mare
 • Tencuială interior Bârlad
 • Tencuială interior Bistriţa
 • Tencuială interior Botoşani
 • Tencuială interior Brăila
 • Tencuială interior Braşov
 • Tencuială interior Buzău
 • Tencuială interior Călăraşi
 • Tencuială interior Craiova
 • Tencuială interior Deva
 • Tencuială interior Drobeta-Turnu Severin
 • Tencuială interior Focşani
 • Tencuială interior Galaţi
 • Tencuială interior Giurgiu
 • Tencuială interior Hunedoara
 • Tencuială interior Mediaş
 • Tencuială interior Oradea
 • Tencuială interior Piatra-Neamţ
 • Tencuială interior Piteşti
 • Tencuială interior Ploieşti
 • Tencuială interior Râmnicu Vâlcea
 • Tencuială interior Reşiţa
 • Tencuială interior Roman
 • Tencuială interior Satu Mare
 • Tencuială interior Sfântu Gheorghe
 • Tencuială interior Sibiu
 • Tencuială interior Slatina
 • Tencuială interior Slobozia
 • Tencuială interior Suceava
 • Tencuială interior Târgovişte
 • Tencuială interior Târgu Jiu
 • Tencuială interior Târgu Mureş
 • Tencuială interior Tulcea
 • Tencuială interior Turda
 • Tencuială interior Vaslui
 • Tencuială interior Zalău
 • Tencuială interior Abrud
 • Tencuială interior Adjud
 • Tencuială interior Agnita
 • Tencuială interior Aiud
 • Tencuială interior Aleşd
 • Tencuială interior Alexandria
 • Tencuială interior Amara
 • Tencuială interior Anina
 • Tencuială interior Aninoasa
 • Tencuială interior Ardud
 • Tencuială interior Avrig
 • Tencuială interior Azuga
 • Tencuială interior Babadag
 • Tencuială interior Baia de Aramă
 • Tencuială interior Baia de Arieş
 • Tencuială interior Baia Sprie
 • Tencuială interior Băile Govora
 • Tencuială interior Băile Herculane
 • Tencuială interior Băile Olăneşti
 • Tencuială interior Băile Tuşnad
 • Tencuială interior Băileşti
 • Tencuială interior Bălan
 • Tencuială interior Bălceşti
 • Tencuială interior Balş
 • Tencuială interior Băneasa
 • Tencuială interior Baraolt
 • Tencuială interior Bechet
 • Tencuială interior Beclean
 • Tencuială interior Beiuş
 • Tencuială interior Berbeşti
 • Tencuială interior Bereşti
 • Tencuială interior Bicaz
 • Tencuială interior Blaj
 • Tencuială interior Bocşa
 • Tencuială interior Boldeşti-Scăeni
 • Tencuială interior Bolintin-Vale
 • Tencuială interior Borşa
 • Tencuială interior Borsec
 • Tencuială interior Brad
 • Tencuială interior Bran
 • Tencuială interior Breaza
 • Tencuială interior Brezoi
 • Tencuială interior Broşteni
 • Tencuială interior Bucecea
 • Tencuială interior Budeşti
 • Tencuială interior Buhuşi
 • Tencuială interior Bumbeşti-Jiu
 • Tencuială interior Buşteni
 • Tencuială interior Buziaş
 • Tencuială interior Cajvana
 • Tencuială interior Calafat
 • Tencuială interior Călan
 • Tencuială interior Călimăneşti
 • Tencuială interior Câmpeni
 • Tencuială interior Câmpia Turzii
 • Tencuială interior Câmpina
 • Tencuială interior Câmpulung
 • Tencuială interior Câmpulung Moldovenesc
 • Tencuială interior Caracal
 • Tencuială interior Caransebeş
 • Tencuială interior Carei
 • Tencuială interior Cavnic
 • Tencuială interior Căzăneşti
 • Tencuială interior Cehu Silvaniei
 • Tencuială interior Cernavodă
 • Tencuială interior Chişineu-Criş
 • Tencuială interior Ciacova
 • Tencuială interior Cisnădie
 • Tencuială interior Codlea
 • Tencuială interior Comăneşti
 • Tencuială interior Comarnic
 • Tencuială interior Copşa Mică
 • Tencuială interior Corabia
 • Tencuială interior Costeşti
 • Tencuială interior Covasna
 • Tencuială interior Cristuru Secuiesc
 • Tencuială interior Cugir
 • Tencuială interior Curtea de Argeş
 • Tencuială interior Curtici
 • Tencuială interior Dăbuleni
 • Tencuială interior Darabani
 • Tencuială interior Dărmăneşti
 • Tencuială interior Dej
 • Tencuială interior Deta
 • Tencuială interior Dolhasca
 • Tencuială interior Dorohoi
 • Tencuială interior Drăgăneşti
 • Tencuială interior Drăgăneşti-Olt
 • Tencuială interior Drăgăşani
 • Tencuială interior Dragomireşti
 • Tencuială interior Eforie
 • Tencuială interior Făgăraş
 • Tencuială interior Făget
 • Tencuială interior Fălticeni
 • Tencuială interior Făurei
 • Tencuială interior Feteşti
 • Tencuială interior Fieni
 • Tencuială interior Fierbinţi-Târg
 • Tencuială interior Filiaşi
 • Tencuială interior Flămânzi
 • Tencuială interior Frasin
 • Tencuială interior Fundulea
 • Tencuială interior Găeşti
 • Tencuială interior Gătaia
 • Tencuială interior Geoagiu
 • Tencuială interior Gheorgheni
 • Tencuială interior Gherla
 • Tencuială interior Ghimbav
 • Tencuială interior Gura Humorului
 • Tencuială interior Hârlău
 • Tencuială interior Hârşova
 • Tencuială interior Haţeg
 • Tencuială interior Horezu
 • Tencuială interior Huedin
 • Tencuială interior Huşi
 • Tencuială interior Ianca
 • Tencuială interior Iernut
 • Tencuială interior Ineu
 • Tencuială interior Însurăţei
 • Tencuială interior Întorsura Buzăului
 • Tencuială interior Isaccea
 • Tencuială interior Jibou
 • Tencuială interior Lehliu-Gară
 • Tencuială interior Lipova
 • Tencuială interior Liteni
 • Tencuială interior Livada
 • Tencuială interior Luduş
 • Tencuială interior Lugoj
 • Tencuială interior Lupeni
 • Tencuială interior Mangalia
 • Tencuială interior Mărăşeşti
 • Tencuială interior Marghita
 • Tencuială interior Medgidia
 • Tencuială interior Miercurea Nirajului
 • Tencuială interior Miercurea Sibiului
 • Tencuială interior Miercurea-Ciuc
 • Tencuială interior Mihăileşti
 • Tencuială interior Milişăuţi
 • Tencuială interior Mioveni
 • Tencuială interior Mizil
 • Tencuială interior Moineşti
 • Tencuială interior Moldova Nouă
 • Tencuială interior Moreni
 • Tencuială interior Motru
 • Tencuială interior Murfatlar
 • Tencuială interior Murgeni
 • Tencuială interior Nădlac
 • Tencuială interior Năsăud
 • Tencuială interior Năvodari
 • Tencuială interior Negreşti
 • Tencuială interior Negreşti-Oaş
 • Tencuială interior Negru Vodă
 • Tencuială interior Nehoiu
 • Tencuială interior Novaci
 • Tencuială interior Nucet
 • Tencuială interior Ocna Mureş
 • Tencuială interior Ocna Sibiului
 • Tencuială interior Ocnele Mari
 • Tencuială interior Odobeşti
 • Tencuială interior Odorheiu Secuiesc
 • Tencuială interior Olteniţa
 • Tencuială interior Oneşti
 • Tencuială interior Orăştie
 • Tencuială interior Oraviţa
 • Tencuială interior Orşova
 • Tencuială interior Oţelu Roşu
 • Tencuială interior Ovidiu
 • Tencuială interior Panciu
 • Tencuială interior Pâncota
 • Tencuială interior Paşcani
 • Tencuială interior Pătârlagele
 • Tencuială interior Pecica
 • Tencuială interior Petrila
 • Tencuială interior Petroşani
 • Tencuială interior Piatra-Olt
 • Tencuială interior Plopeni
 • Tencuială interior Podu Iloaiei
 • Tencuială interior Pogoanele
 • Tencuială interior Potcoava
 • Tencuială interior Predeal
 • Tencuială interior Pucioasa
 • Tencuială interior Răcari
 • Tencuială interior Rădăuţi
 • Tencuială interior Râmnicu Sărat
 • Tencuială interior Râşnov
 • Tencuială interior Recaş
 • Tencuială interior Reghin
 • Tencuială interior Roşiori de Vede
 • Tencuială interior Rovinari
 • Tencuială interior Roznov
 • Tencuială interior Rupea
 • Tencuială interior Săcele
 • Tencuială interior Săcueni
 • Tencuială interior Salcea
 • Tencuială interior Sălişte
 • Tencuială interior Săliştea de Sus
 • Tencuială interior Salonta
 • Tencuială interior Sângeorgiu de Pădure
 • Tencuială interior Sângeorz-Băi
 • Tencuială interior Sânnicolau Mare
 • Tencuială interior Sântana
 • Tencuială interior Sărmaşu
 • Tencuială interior Săveni
 • Tencuială interior Scorniceşti
 • Tencuială interior Sebeş
 • Tencuială interior Sebiş
 • Tencuială interior Segarcea
 • Tencuială interior Seini
 • Tencuială interior Sighetu Marmaţiei
 • Tencuială interior Sighişoara
 • Tencuială interior Simeria
 • Tencuială interior Şimleu Silvaniei
 • Tencuială interior Sinaia
 • Tencuială interior Siret
 • Tencuială interior Slănic
 • Tencuială interior Slănic-Moldova
 • Tencuială interior Solca
 • Tencuială interior Şomcuta Mare
 • Tencuială interior Sovata
 • Tencuială interior Ştefăneşti
 • Tencuială interior Ştefăneşti
 • Tencuială interior Ştei
 • Tencuială interior Strehaia
 • Tencuială interior Sulina
 • Tencuială interior Tălmaciu
 • Tencuială interior Ţăndărei
 • Tencuială interior Târgu Bujor
 • Tencuială interior Târgu Cărbuneşti
 • Tencuială interior Târgu Frumos
 • Tencuială interior Târgu Lăpuş
 • Tencuială interior Târgu Neamţ
 • Tencuială interior Târgu Ocna
 • Tencuială interior Târgu Secuiesc
 • Tencuială interior Târnăveni
 • Tencuială interior Tăşnad
 • Tencuială interior Tăuţii-Măgherăuş
 • Tencuială interior Techirghiol
 • Tencuială interior Tecuci
 • Tencuială interior Teiuş
 • Tencuială interior Ţicleni
 • Tencuială interior Tismana
 • Tencuială interior Titu
 • Tencuială interior Topliţa
 • Tencuială interior Topoloveni
 • Tencuială interior Turceni
 • Tencuială interior Turnu Măgurele
 • Tencuială interior Ulmeni
 • Tencuială interior Ungheni
 • Tencuială interior Uricani
 • Tencuială interior Urlaţi
 • Tencuială interior Urziceni
 • Tencuială interior Valea lui Mihai
 • Tencuială interior Vălenii de Munte
 • Tencuială interior Vânju Mare
 • Tencuială interior Vaşcău
 • Tencuială interior Vatra Dornei
 • Tencuială interior Vicovu de Sus
 • Tencuială interior Victoria
 • Tencuială interior Videle
 • Tencuială interior Vişeu de Sus
 • Tencuială interior Vlăhiţa
 • Tencuială interior Vulcan
 • Tencuială interior Zărneşti
 • Tencuială interior Zimnicea
 • Tencuială interior Zlatna