Pentru zona

  Copertine fier forjat pret  Cui să încredințați achiziționarea unor copertine din fier forjat? Trimiteți o cerere către furnizorii de copertine din fier forjat din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Preț copertină metalică la comandă


  Prețul copertinei metalice realizate din profile dreptunghiulare. Profiluri zincate la cald și vopsite. Copertina este acoperită cu tablă trapezoidală și sticlă securizată.

  1000 RON/mp

  PREȚ MINIM
  1200.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  1500 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Copertine fier forjat

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Copertine fier forjat preț

  Prețul copertine metalice din fier forjat și policarbonat.


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul copertinei din aluminiu

  Preț pentru copertina de tip consolă pentru două mașini. Copertina este acoperită cu policarbonat.


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul pentru marchiză fier forjat

  Prețul pentru marchiză fier forjat. Prețul pentru livrarea și montarea unei marchize din fier forjat, cu dimensiunea 4x4, acoperite cu copertină din policarbonat.


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Foisor


  Prețurile copertinelor din lemn depind de structura, dimensiunea, materialul și învelitoarea coperti...

  Verificați și: Foișoare din lemn prețuri

  Copertine metalice


  Care este prețul unei copertine din inox? Inoxul este cu mult mai scump decât oțelul galvanizat. Pre...

  Verificați și: Copertine metalice pret

  Copertine fier forjat


  Cui să încredințați achiziționarea unor copertine din fier forjat? Trimiteți o cerere către furnizo...

  Verificați și: Copertine fier forjat pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Copertina sau marchiza metalică – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a monta o copertină sau o marchiză metalică

  Marchizele metalice oferă protecție împotriva precipitațiilor și a razelor solare!

  copertina-metalica.jpg1.1 Bugetul pe care îl alocăm pentru marchiza metalica

  Execuția unei marchize metalice nu este o investiție neglijabilă și, de aceea, este bine să ne stabilim dinainte bugetul pentru ea. Executații respectiv furnizorii de marchize metalice vă vor face o ofertă exactă în baza dorințelor și a planului dvs. concret. Deci, înainte de a trimite cererea privind execuția unei marchize, este bine să vă faceți măcar o schiță orientativă a produsului pe care îl doriți. Un furnizor bun vă va face o vizită pentru a vedea locul în care doriți să fie amplasată marchiza, vă va da sfaturi detaliate, iar în baza alegerilor dvs. vă va pregăti oferta finală. Deși trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți exagerat de mult pentru echiparea proprietății private exterioare cu o marchiză, este bine să puneți accentul pe calitatea produsului final. Deci, aveți grijă ca raportul dintre preț și calitate să fie unul corect. Pentru că marchiza metalică va avea mult timp un rol important în asigurarea calității locuirii, decideți-vă să investiți suficient în ea, pentru a nu fi mai apoi dezamăgiți.

  1.2 Cum să ne asigurăm o marchiză metalică rezistentă

  Pentru asigurarea calității marchizei, trebuie să se pună accentul pe rezistența acesteia. Este, deci, necesar a ține seama de mai mulți factori, cum ar fi influența climaterică nefavorabilă și alți factori de mediu, care ar putea scurta durata de viață a marchizei. Chiar dacă construcțiile din oțel și din aluminiu sunt destul de rezistente la influențele negative de mediu, ele nu sunt indestructibile, la fel ca și diferitele materiale din care se poate fabrica acoperișul copertinei. Construcțiile din metal sunt cel mai sensibile la umiditate, la razele UV și la diferențele mari de temperatură atmosferică. Aici trebuie să mai menționăm și alte eventuale influențe negative, care își au originea în modul de utilizare și întreținere a copertinei. De exemplu, urina câinilor accelerează coroziunea stâlpilor metalici.

  1.3 Copertina metalică trebuie să aibă o capacitate portantă suficient de mare

  A doua caracteristică importantă a copertinelor este capacitatea portantă pe care o au. În primul rând, trebuie să ținem seama de sarcina pe care o poate exercita zăpada asupra copertinei. Această sarcină trebuie să fie calculată corect. În caz contrar, consecințele pot fi catastrofale! Deci, cât de abundente sunt iarna ninsorile în zona dumneavoastră? Dacă locuiți într-o zonă cu ninsori invernale abundente, trebuie să alegeți o construcție corespunzătoare, care să poată susține greutatea zăpezii, astfel încât nici construcția (cadrul sau scheletul) și nici acoperișul să nu fie afectate. O copertină rezistentă necesită profiluri de stâlpi mai mari și mai solide, ca și bare transversale mai dese.

  1.4. Ce dimensiuni să aibă copertina metalică?

  Atunci când decideți dimensiunile copertinei, trebuie să știți în primul rând la ce o veți folosi. De obicei, beneficiarul stabilește dimensiunile copertinei. De exemplu, dacă doriți să parcați două automobile sub copertină, puteți alege o copertină cu dimensiunile: 550 cm x 550 cm. Astfel, pe fiecare parte a fiecărui automobil va rămâne o jumătate de metru pentru trecere. Dacă aveți o mașină mai mare decât cele obișnuite, va trebui, bineînțeles, să adaptați aceste dimensiuni ale copertinei la mărimea autovehiculului. Înălțimea minimă utilizabilă a copertinei este de 210 cm până la 270 cm. Această înălțime facilitează parcarea autovehiculelor personale, de teren, a autoutilitarelor și a autovehiculelor cu bagaje pe capotă. Pentru parcarea unui singur autovehicul este suficientă chiar și o copertină cu dimensiunile de 320 (până la 400) cm x 500 cm. Pentru parcarea a trei autovehicule, ați avea nevoie de o copertină cu dimensiunile: 750 cm x 550 cm. Cu cât mai scundă este copertina, cu atât mai protejat este tot ce se află sub ea, pentru că unghiul de cădere a precipitațiilor și a razelor solare este mai mic. Vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a decide dimensiunile copertinei, pentru a nu regreta ulterior, că ați făcut prea multă economie de spațiu.

  2. De la care furnizor să cumpăr copertina metalică și cine să mi-o monteze?

  2.1. Planul și execuția copertinei trebuie să fie realizate de specialiști

  Este primordial, ca planul copertinei și execuția acesteia să fie realizate de specialiști! Chiar dacă e vorba doar de o simplă marchiză amplasată la intrarea în casă sau de o simplă copertină pentru autovehicule, vă recomandăm să consultați specialiști pentru realizarea ei. Un specialist cu experiență vă va executa o copertină optimală, corespunzătoare specificațiilor dumneavoastră. De fapt, experiența unui astfel de specialist este de neprețuit. Prea des se întâmplă că persoane, care nu posedă cunoștințele necesare, se apucă să își facă singuri copertine, care nu suportă nici măcar sarcini minime și nu sunt cu adevărat funcționale. Cu siguranță, că merită să investiți mai mulți bani pentru executarea unei copertine de calitate, cu o durată îndelungată de viață.

  2.2. Montajul și service-ul sunt foarte importante

  Pe piață, veți găsi un număr foarte ridicat de furnizori de copertine. Vă recomandăm, să alegeți un furnizor, care să vă execute întregul serviciu. Aceasta înseamnă că acest furnizor trebuie să facă mai întâi măsurătorile necesare, să vă ofere consultanță și apoi să execute și să monteze copertina; iar după aceea să vă stea la dispoziție pentru eventualele reparații. Un montaj adecvat și de calitate este primordial pentru asigurarea fiabilității și durabilității copertinei. La ora actuală, mulți furnizori de copertine angajează echipe de montare externe. Astfel, aceștia transferă responsabilitatea pentru produsul final la subcontractori, iar atunci când apar probleme, nu mai iau nici un fel de măsuri. Deseori, subcontractorii sunt prost plătiți. De aceea, aceștia folosesc materiale de montare ieftine și de slabă calitate și își execută prost lucrările. Bineînțeles, că dacă este prost plătit, subcontractantul nu va fi stimulat, să remedieze eventualele lipsuri. De aceea, este important să verificați, dacă furnizorul copertinei are propriul personal, care să se ocupe de montare și service.

  2.3. Verificați calitatea lucrărilor anterioare ale executantului

  Verificați referințele furnizorului de copertine. Faceți cu el o vizită la clădirile, pe care le-a echipat cu copertine și cereți de la clienții lui informații privind execuția și costul copertinelor, fiabilitatea lucrărilor de service și serviciile de după vânzarea copertinelor.

  3. Tipuri de copertină metalică

  3.1. Copertină metalică fabricată în serie sau executată la comandă?

  Copertinele pot fi fabricate în serie - în fabrici - sau pot fi executate la comandă. În cazul copertinei fabricate în serie, construcția acesteia este primul element fabricat; mărimea copertinei, materialele din care aceasta este fabricată, ca și restul caracteristicilor copertinei sunt decise dinainte și limitate. Puteți monta în regie proprie o copertină fabricată industrial sau puteți angaja un specialist montator pentru aceasta. În schimb, atunci când alegeți o copertină metalică executată la comandă, montarea profesională a copertinei face parte din serviciu și poate include toate pregătirile prealabile pe teren, cum ar fi: execuția fundației, a pavajului etc. De asemenea, executantul copertinei vă poate obține autorizația de construire și alte autorizații necesare.

  3.2. Copertina metalică are o utilizare versatilă

  Copertina metalică poate fi folosită în mai multe scopuri. Aceasta poate avea rolul de a acoperi o terasă sau un balcon; copertina mai poate fi utilizată și ca pergolă, sub care să ne petrecem timpul în afara casei sau a apartamentului, la adăpost de precipitații și soarele puternic; copertina poate fi un element de protecție a unor locuri de parcare a autovehiculelor; sau juca rolul unui mic acoperiș deasupra ușii de exterior a casei. Cu o copertină se poate proteja bucătăria de vară, se pot acoperi pubelele de gunoi și spațiile de parcare a bicicletelor... În subsidiar, copertina metalică mai are și o funcție decorativă, înfrumusețând aspectul amenajării exterioare a casei.

  3.3. Copertina metalică poate fi executată din diferite materiale

  3.3.1 Copertina din oțel

  Copertinele din oțel au forme moderne și elegante și prezintă o funcționalitate maximă. Oțelul este un material foarte versatil, durabil și de înaltă calitate. Durata de viață a elementelor din oțel depășește chiar și 30 de ani. Copertinele din oțel se montează rapid și simplu. Componentele acesteia se asamblează la locație. Astfel, montarea copertinei din oțel durează doar câteva ore. Copertina din oțel poate fi oricând dezasamblată și reasamblată în altă locație. Este posibilă și adăugarea ulterioară de elemente constitutive, care îi schimbă aspectul și mărimea. Astfel, utilizabilitatea copertinei crește. Oțelul nu ruginește, pentru că este în procesul de prelucrare zincat fierbinte. Construcția poate fi protejată suplimentar și înfrumusețată prin vopsire prin pulverizare. Această modalitate de vopsire face ca vopseaua să fie durabilă și să nu se crape - pentru că a fost prelucrată la 200°C. Alegerea culorii vopselei este nelimitată, ceea ce înseamnă că veți putea găsi o nuanță potrivită și pentru dumneavoastră. Copertinele din oțel nu necesită mentenanță, ceea ce înseamnă că raportul dintre preț și calitate este excelent.

  3.3.2 Copertina din aluminiu

  Aluminiul este materialul de construcții cel mai adecvat pentru copertinele de dimensiuni mai mici, pentru că în comparație cu oțelul și cu lemnul este mai puțin rezistent. Cel mai des, cu copertine din aluminiu se acoperă terase, balcoane și piscine mici. Construcția sau scheletul din aluminiu este rezistent la influențe climaterice și externe nefavorabile. Profilurile din aluminiu pot fi asamblate și adaptate cu ușurință. Avantajele principale oferite de copertinele din aluminiu sunt: raportul excelent dintre preț și calitate, durabilitatea, rezistența ridicată și întreținerea ușoară. Acoperișul copertinelor din aluminiu este executat cu un unghi de înclinare de 5 până la 30 grade și rezistă la sarcini de până la 220 kg/m2. Montarea și demontarea copertinelor din aluminiu este deosebit de simplă și se execută rapid, datorită greutății mici a materialului.

  3.3. Copertină metalică de sine stătătoare sau prinsă în construcția clădirii?

  Copertinele metalice pot fi de sine stătătoare - pe proprii stâlpi - sau pot fi prinse în construcția clădirii cu console solide. De obicei, copertinele se prind în construcția clădirii, dacă aceasta încă nu este izolată. Dacă clădirea este deja izolată, pentru a incorpora copertina în clădire este necesară îndepărtarea izolației și a stratului final al fațadei, în locul în care se fixează consolele. Acest lucru are un efect negativ de nereparat asupra învelișului izolator al casei.

  3.4. Copertinele metalice pot avea diferite feluri de acoperișuri

  Acoperișul copertinei poate fi într-o apă, în două ape, în mai multe ape sau poate fi plat (cu grad minim de înclinare de 2%). Acoperișurile de copertină din policarbonat și cele vitrate sunt foarte populare. Acestea permit trecerea luminii și sunt rezistente la condițiile climaterice nefavorabile. Folosirea acestor două materiale este utila mai ales în zonele ferestrelor, pentru că astfel intrarea luminii în interiorul locuinței nu este obstrucționată. Dacă nu vă interesează acest aspect al cantității de lumină care intră în locuință, puteți alege un acoperiș de copertină din tablă, țiglă, tegola etc.

  4. Procedura prealabilă necesară pentru montarea unei copertine

  4.1. Pregătirea terenului pe care va fi amplasată copertina

  Pentru executarea unei copertine sunt, de obicei, necesare anumite pregătiri preliminare pe teren. Este bine să includeți copertina în planul de amenajare exterioară a casei sau a locuinței. Acest lucru este, bineînțeles, valabil în cazul construcțiilor noi. Deci, cum se pregătește terenul? De ce fel de fundație este nevoie pentru ca, copertina să suporte toate sarcinile? Răspunsul nu este simplu. În cazul copertinelor cu consolă, prinse în obiect, este necesară o fundație de tip bandă din beton armat, pentru că doar o latură a copertinei suportă majoritatea sarcinii. În schimb, pentru copertinele de sine stătătoare cu trei sau patru stâlpi, vor fi probabil suficiente fundații-pilon din beton. Mărimea fundației depinde de mărimea copertinei. Cel mai bine este să angajați un specialist, care să vă execute un plan fiabil al fundației copertinei. Se recomandă, ca consolele copertinei prinse în clădire, să fie montate înainte de executarea fațadei. În acest fel, veți evita intervenții ulterioare la fațadă, care pot cauza pierderi de căldură. Fiți atenți, să nu creați zone de pierdere a căldurii. Copertinele mici de deasupra ușilor de intrare sau a balcoanelor se montează pe casă cu console, fără a se utiliza stâlpi.

  4.2. Autorizațiile necesare pentru montarea unei copertine

  De cele mai multe ori, copertinele sau marchizele se încadrează în categoria construcțiilor simple, pentru care nu este necesară o autorizație de construire. Caracteristicile construcțiilor simple sunt: au un singur nivel; au o înălțime care nu depășește 4 metri și o lungime de maxim 4 metri; au o suprafață de maxim 20 m2. Investitorul este obligat să asigure, că amplasarea copertinei este în concordanță cu actele privind amenajarea teritoriului și cu reglementările legate de domeniul construcțiilor, ca și cu alte reglementări. Dacă reglementările în vigoare prevăd ca beneficiarul să obțină păreri și accepte respectiv alte autorizații, acesta trebuie să le respecte și să îndeplinească toate aceste condiții. De exemplu, dacă copertina se amplasează chiar lângă un drum rutier regional, probabil că veți avea nevoie de acceptul administrației drumurilor publice, care va stabili, la ce distanță față de drum poate fi amplasată copertina.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Copertine fier forjat?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Specialisti pt montat copertina balcon

  Buna ziua,

  as avea nevoie de meseriasi care se ocupa cu montarea copertinelor ( inox, fier, policarbonat, etc.)pt un balcon la bloc, la ultimul etaj. 869.4 RON la 1449 RON

  ........

  Copertina intrare scara bloc

  Doresc o copertină la intrare scara de bloc....sa nu fie transparent.. Cu dimensiunile de 500 x 160 cm 2825.55 RON la 4709.25 RON

  ........

  O copertina pt un vw t5

  O copertina simpla pt iarna vara încapă un t5, suprafata aprox de 24 mp. Este atasata poza. 8694 RON la 14490 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Copertină fier forjat acoperita cu țiglă sau tablă, 150/100 (aproximativ)
  Copertine fier forjat, Timişoara

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, COPERTINA LA INTRARE IN SCARA DE BLOC DIN METAL SAU LEMN, 1buc
  Copertine fier forjat, Râmnicu Vâlcea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pergola metalica, L=7, l=6, h=3,50
  Copertine fier forjat, Mereni

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Solicit confecționarea unei copertine pentru balcon, 2,88 metri lungime și 0,65 metri lățime
  Copertine fier forjat, Constanţa

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Copertina metalica terasa, acoperita cu policarbonat., 6.80 m.l. x 5.30 m.l.
  Copertine fier forjat, Vălenii de Munte

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Copertina BAlcon, Copertina Teava rectangularaLungime- 8 mLatime- 50 cmInaltime- StandardCantitate- 2 bucCopertina se va monta la balcon- etaj 2
  Copertine fier forjat, Craiova

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Un acoperis deasupra la un balcon la casa, ca o prelungire la acoperis, 5-8mp, nu cu panta mare
  Copertine fier forjat, Cisnădie

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Reparație sistem de susținere copertina balcon, 1 buc
  Copertine fier forjat, Iaşi

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Copertina auto, 500X300X2500
  Copertine fier forjat, Piteşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Acoperirea (nu închiderea) unui balcon , Balcon 5 m lungime, 1 m lățime
  Copertine fier forjat, Cluj-Napoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Copertina usa exterioara, 2;1,5;1,5.
  Copertine fier forjat, Dubova

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Copertina metal si enajare balcon fier jorjat si panouri broderie, Copertina 3m lugine 1,5m; balcon 6mx2.5
  Copertine fier forjat, Oradea

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Copertina exterior sala intrare casa, 2-3 m
  Copertine fier forjat, Cetăţeni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Acoperis scara, 10m lungime 2, m latime
  Copertine fier forjat, Gheorgheni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, 2 x copertina usa intrare (fier forjat sau Al), 1 x copertina (1950 x 1950); 1 x copertina (1750 x 1600)
  Copertine fier forjat, Timişoara

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Pergola de aprox 2 m lungime pt intrare, 2 m lungime
  Copertine fier forjat, Potoci

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Copertina de 4m lungime și 1.5m latime,, 4 x 1,5m
  Copertine fier forjat, Medgidia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Foisor curte structura metalica, fundatia exista, as avea nevoie de montaj
  Copertine fier forjat, Mogoşoaia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pergola cu acoperiș din policarbonat transparent, 1
  Copertine fier forjat, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, capac metalic pentru caminul de apa, 1
  Copertine fier forjat, Hărman

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, 2 copertine de 3.5x4 m. pentru acoperirea unei terase , 2 copertine de 3.5x4 m
  Copertine fier forjat, Cisnădie

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pergola din teava dreptunghiulara, 2 laturi de 4,8m; 2 laturi de 4,13m
  Copertine fier forjat, Bucureşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Acoperire terasă, Inclusiv montarea de către firma
  Copertine fier forjat, Bascov

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Copertina 1.8x4.8 m, prindere in prelungire a unui balcon, 2 stapi ,
  Copertine fier forjat, Chiajna

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Copertina casa, 8mp
  Copertine fier forjat, Bistriţa

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, reabilitare, am nevoie de o reparatie a unei copertine
  Copertine fier forjat, Recea

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Copertina 6m/3m, 18mp
  Copertine fier forjat, Timişoara

  18692.1 RON la 31153.5 RON

  Prețul, Copertină balcon, 3 m lungime -1,5m lățime, 4,5mp
  Copertine fier forjat, Oradea

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Terasa metalică, 30mp
  Copertine fier forjat, Caransebeş

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Copertina gratar 5,2 m lungime cu 2,7 m latime, 14
  Copertine fier forjat, Cornetu

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Aparatoare ploaie pentru trei intrari in forma literei L si inca una p, 10m loc. Stoenesti, Arges
  Copertine fier forjat, Stoeneşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Marchiza metalica , 3x3m
  Copertine fier forjat, Piteşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Acoperire balcon etajul 10, sa o faca executantul
  Copertine fier forjat, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Copertine fier forjat lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  243+ Firme pentru Copertine fier forjat
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă