Copertine fier forjat pretCui să încredințați achiziționarea unor copertine din fier forjat? Trimiteți o cerere către furnizorii de copertine din fier forjat din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚ COPERTINĂ METALICĂ LA COMANDĂ


Prețul copertinei metalice realizate din profile dreptunghiulare. Profiluri zincate la cald și vopsite. Copertina este acoperită cu tablă trapezoidală și sticlă securizata.

1000 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
1500 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Copertine fier forjat pret

ALTE PREȚURI PENTRU COPERTINE FIER FORJAT

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul pentru marchiză metalică

Prețul pentru marchiză metalică. Prețul pentru livrarea și montarea unei marchize metalice, cu dimensiunea 4x4, acoperite cu copertină din policarbonat.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul copertinei din aluminiu

Preț pentru copertina de tip consolă pentru două mașini. Copertina este acoperită cu policarbonat.


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Foisor


Prețurile copertinelor din lemn depind de structura, dimensiunea, materialul și învelitoarea coperti...

Verificați și: foisoare din lemn preturi

Copertine metalice


Care este prețul unei copertine din inox? Inoxul este cu mult mai scump decât oțelul galvanizat. Pre...

Verificați și: Copertine metalice pret

Copertine fier forjat


Cui să încredințați achiziționarea unor copertine din fier forjat? Trimiteți o cerere către furnizo...

Verificați și: Copertine fier forjat pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Copertina sau marchiza metalică – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a monta o copertină sau o marchiză metalică

Marchizele metalice oferă protecție împotriva precipitațiilor și a razelor solare!

copertina-metalica.jpg1.1 Bugetul pe care îl alocăm pentru marchiza metalica

Execuția unei marchize metalice nu este o investiție neglijabilă și, de aceea, este bine să ne stabilim dinainte bugetul pentru ea. Executații respectiv furnizorii de marchize metalice vă vor face o ofertă exactă în baza dorințelor și a planului dvs. concret. Deci, înainte de a trimite cererea privind execuția unei marchize, este bine să vă faceți măcar o schiță orientativă a produsului pe care îl doriți. Un furnizor bun vă va face o vizită pentru a vedea locul în care doriți să fie amplasată marchiza, vă va da sfaturi detaliate, iar în baza alegerilor dvs. vă va pregăti oferta finală. Deși trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți exagerat de mult pentru echiparea proprietății private exterioare cu o marchiză, este bine să puneți accentul pe calitatea produsului final. Deci, aveți grijă ca raportul dintre preț și calitate să fie unul corect. Pentru că marchiza metalică va avea mult timp un rol important în asigurarea calității locuirii, decideți-vă să investiți suficient în ea, pentru a nu fi mai apoi dezamăgiți.

1.2 Cum să ne asigurăm o marchiză metalică rezistentă

Pentru asigurarea calității marchizei, trebuie să se pună accentul pe rezistența acesteia. Este, deci, necesar a ține seama de mai mulți factori, cum ar fi influența climaterică nefavorabilă și alți factori de mediu, care ar putea scurta durata de viață a marchizei. Chiar dacă construcțiile din oțel și din aluminiu sunt destul de rezistente la influențele negative de mediu, ele nu sunt indestructibile, la fel ca și diferitele materiale din care se poate fabrica acoperișul copertinei. Construcțiile din metal sunt cel mai sensibile la umiditate, la razele UV și la diferențele mari de temperatură atmosferică. Aici trebuie să mai menționăm și alte eventuale influențe negative, care își au originea în modul de utilizare și întreținere a copertinei. De exemplu, urina câinilor accelerează coroziunea stâlpilor metalici.

1.3 Copertina metalică trebuie să aibă o capacitate portantă suficient de mare

A doua caracteristică importantă a copertinelor este capacitatea portantă pe care o au. În primul rând, trebuie să ținem seama de sarcina pe care o poate exercita zăpada asupra copertinei. Această sarcină trebuie să fie calculată corect. În caz contrar, consecințele pot fi catastrofale! Deci, cât de abundente sunt iarna ninsorile în zona dumneavoastră? Dacă locuiți într-o zonă cu ninsori invernale abundente, trebuie să alegeți o construcție corespunzătoare, care să poată susține greutatea zăpezii, astfel încât nici construcția (cadrul sau scheletul) și nici acoperișul să nu fie afectate. O copertină rezistentă necesită profiluri de stâlpi mai mari și mai solide, ca și bare transversale mai dese.

1.4. Ce dimensiuni să aibă copertina metalică?

Atunci când decideți dimensiunile copertinei, trebuie să știți în primul rând la ce o veți folosi. De obicei, beneficiarul stabilește dimensiunile copertinei. De exemplu, dacă doriți să parcați două automobile sub copertină, puteți alege o copertină cu dimensiunile: 550 cm x 550 cm. Astfel, pe fiecare parte a fiecărui automobil va rămâne o jumătate de metru pentru trecere. Dacă aveți o mașină mai mare decât cele obișnuite, va trebui, bineînțeles, să adaptați aceste dimensiuni ale copertinei la mărimea autovehiculului. Înălțimea minimă utilizabilă a copertinei este de 210 cm până la 270 cm. Această înălțime facilitează parcarea autovehiculelor personale, de teren, a autoutilitarelor și a autovehiculelor cu bagaje pe capotă. Pentru parcarea unui singur autovehicul este suficientă chiar și o copertină cu dimensiunile de 320 (până la 400) cm x 500 cm. Pentru parcarea a trei autovehicule, ați avea nevoie de o copertină cu dimensiunile: 750 cm x 550 cm. Cu cât mai scundă este copertina, cu atât mai protejat este tot ce se află sub ea, pentru că unghiul de cădere a precipitațiilor și a razelor solare este mai mic. Vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a decide dimensiunile copertinei, pentru a nu regreta ulterior, că ați făcut prea multă economie de spațiu.

2. De la care furnizor să cumpăr copertina metalică și cine să mi-o monteze?

2.1. Planul și execuția copertinei trebuie să fie realizate de specialiști

Este primordial, ca planul copertinei și execuția acesteia să fie realizate de specialiști! Chiar dacă e vorba doar de o simplă marchiză amplasată la intrarea în casă sau de o simplă copertină pentru autovehicule, vă recomandăm să consultați specialiști pentru realizarea ei. Un specialist cu experiență vă va executa o copertină optimală, corespunzătoare specificațiilor dumneavoastră. De fapt, experiența unui astfel de specialist este de neprețuit. Prea des se întâmplă că persoane, care nu posedă cunoștințele necesare, se apucă să își facă singuri copertine, care nu suportă nici măcar sarcini minime și nu sunt cu adevărat funcționale. Cu siguranță, că merită să investiți mai mulți bani pentru executarea unei copertine de calitate, cu o durată îndelungată de viață.

2.2. Montajul și service-ul sunt foarte importante

Pe piață, veți găsi un număr foarte ridicat de furnizori de copertine. Vă recomandăm, să alegeți un furnizor, care să vă execute întregul serviciu. Aceasta înseamnă că acest furnizor trebuie să facă mai întâi măsurătorile necesare, să vă ofere consultanță și apoi să execute și să monteze copertina; iar după aceea să vă stea la dispoziție pentru eventualele reparații. Un montaj adecvat și de calitate este primordial pentru asigurarea fiabilității și durabilității copertinei. La ora actuală, mulți furnizori de copertine angajează echipe de montare externe. Astfel, aceștia transferă responsabilitatea pentru produsul final la subcontractori, iar atunci când apar probleme, nu mai iau nici un fel de măsuri. Deseori, subcontractorii sunt prost plătiți. De aceea, aceștia folosesc materiale de montare ieftine și de slabă calitate și își execută prost lucrările. Bineînțeles, că dacă este prost plătit, subcontractantul nu va fi stimulat, să remedieze eventualele lipsuri. De aceea, este important să verificați, dacă furnizorul copertinei are propriul personal, care să se ocupe de montare și service.

2.3. Verificați calitatea lucrărilor anterioare ale executantului

Verificați referințele furnizorului de copertine. Faceți cu el o vizită la clădirile, pe care le-a echipat cu copertine și cereți de la clienții lui informații privind execuția și costul copertinelor, fiabilitatea lucrărilor de service și serviciile de după vânzarea copertinelor.

3. Tipuri de copertină metalică

3.1. Copertină metalică fabricată în serie sau executată la comandă?

Copertinele pot fi fabricate în serie - în fabrici - sau pot fi executate la comandă. În cazul copertinei fabricate în serie, construcția acesteia este primul element fabricat; mărimea copertinei, materialele din care aceasta este fabricată, ca și restul caracteristicilor copertinei sunt decise dinainte și limitate. Puteți monta în regie proprie o copertină fabricată industrial sau puteți angaja un specialist montator pentru aceasta. În schimb, atunci când alegeți o copertină metalică executată la comandă, montarea profesională a copertinei face parte din serviciu și poate include toate pregătirile prealabile pe teren, cum ar fi: execuția fundației, a pavajului etc. De asemenea, executantul copertinei vă poate obține autorizația de construire și alte autorizații necesare.

3.2. Copertina metalică are o utilizare versatilă

Copertina metalică poate fi folosită în mai multe scopuri. Aceasta poate avea rolul de a acoperi o terasă sau un balcon; copertina mai poate fi utilizată și ca pergolă, sub care să ne petrecem timpul în afara casei sau a apartamentului, la adăpost de precipitații și soarele puternic; copertina poate fi un element de protecție a unor locuri de parcare a autovehiculelor; sau juca rolul unui mic acoperiș deasupra ușii de exterior a casei. Cu o copertină se poate proteja bucătăria de vară, se pot acoperi pubelele de gunoi și spațiile de parcare a bicicletelor... În subsidiar, copertina metalică mai are și o funcție decorativă, înfrumusețând aspectul amenajării exterioare a casei.

3.3. Copertina metalică poate fi executată din diferite materiale

3.3.1 Copertina din oțel

Copertinele din oțel au forme moderne și elegante și prezintă o funcționalitate maximă. Oțelul este un material foarte versatil, durabil și de înaltă calitate. Durata de viață a elementelor din oțel depășește chiar și 30 de ani. Copertinele din oțel se montează rapid și simplu. Componentele acesteia se asamblează la locație. Astfel, montarea copertinei din oțel durează doar câteva ore. Copertina din oțel poate fi oricând dezasamblată și reasamblată în altă locație. Este posibilă și adăugarea ulterioară de elemente constitutive, care îi schimbă aspectul și mărimea. Astfel, utilizabilitatea copertinei crește. Oțelul nu ruginește, pentru că este în procesul de prelucrare zincat fierbinte. Construcția poate fi protejată suplimentar și înfrumusețată prin vopsire prin pulverizare. Această modalitate de vopsire face ca vopseaua să fie durabilă și să nu se crape - pentru că a fost prelucrată la 200°C. Alegerea culorii vopselei este nelimitată, ceea ce înseamnă că veți putea găsi o nuanță potrivită și pentru dumneavoastră. Copertinele din oțel nu necesită mentenanță, ceea ce înseamnă că raportul dintre preț și calitate este excelent.

3.3.2 Copertina din aluminiu

Aluminiul este materialul de construcții cel mai adecvat pentru copertinele de dimensiuni mai mici, pentru că în comparație cu oțelul și cu lemnul este mai puțin rezistent. Cel mai des, cu copertine din aluminiu se acoperă terase, balcoane și piscine mici. Construcția sau scheletul din aluminiu este rezistent la influențe climaterice și externe nefavorabile. Profilurile din aluminiu pot fi asamblate și adaptate cu ușurință. Avantajele principale oferite de copertinele din aluminiu sunt: raportul excelent dintre preț și calitate, durabilitatea, rezistența ridicată și întreținerea ușoară. Acoperișul copertinelor din aluminiu este executat cu un unghi de înclinare de 5 până la 30 grade și rezistă la sarcini de până la 220 kg/m2. Montarea și demontarea copertinelor din aluminiu este deosebit de simplă și se execută rapid, datorită greutății mici a materialului.

3.3. Copertină metalică de sine stătătoare sau prinsă în construcția clădirii?

Copertinele metalice pot fi de sine stătătoare - pe proprii stâlpi - sau pot fi prinse în construcția clădirii cu console solide. De obicei, copertinele se prind în construcția clădirii, dacă aceasta încă nu este izolată. Dacă clădirea este deja izolată, pentru a incorpora copertina în clădire este necesară îndepărtarea izolației și a stratului final al fațadei, în locul în care se fixează consolele. Acest lucru are un efect negativ de nereparat asupra învelișului izolator al casei.

3.4. Copertinele metalice pot avea diferite feluri de acoperișuri

Acoperișul copertinei poate fi într-o apă, în două ape, în mai multe ape sau poate fi plat (cu grad minim de înclinare de 2%). Acoperișurile de copertină din policarbonat și cele vitrate sunt foarte populare. Acestea permit trecerea luminii și sunt rezistente la condițiile climaterice nefavorabile. Folosirea acestor două materiale este utila mai ales în zonele ferestrelor, pentru că astfel intrarea luminii în interiorul locuinței nu este obstrucționată. Dacă nu vă interesează acest aspect al cantității de lumină care intră în locuință, puteți alege un acoperiș de copertină din tablă, țiglă, tegola etc.

4. Procedura prealabilă necesară pentru montarea unei copertine

4.1. Pregătirea terenului pe care va fi amplasată copertina

Pentru executarea unei copertine sunt, de obicei, necesare anumite pregătiri preliminare pe teren. Este bine să includeți copertina în planul de amenajare exterioară a casei sau a locuinței. Acest lucru este, bineînțeles, valabil în cazul construcțiilor noi. Deci, cum se pregătește terenul? De ce fel de fundație este nevoie pentru ca, copertina să suporte toate sarcinile? Răspunsul nu este simplu. În cazul copertinelor cu consolă, prinse în obiect, este necesară o fundație de tip bandă din beton armat, pentru că doar o latură a copertinei suportă majoritatea sarcinii. În schimb, pentru copertinele de sine stătătoare cu trei sau patru stâlpi, vor fi probabil suficiente fundații-pilon din beton. Mărimea fundației depinde de mărimea copertinei. Cel mai bine este să angajați un specialist, care să vă execute un plan fiabil al fundației copertinei. Se recomandă, ca consolele copertinei prinse în clădire, să fie montate înainte de executarea fațadei. În acest fel, veți evita intervenții ulterioare la fațadă, care pot cauza pierderi de căldură. Fiți atenți, să nu creați zone de pierdere a căldurii. Copertinele mici de deasupra ușilor de intrare sau a balcoanelor se montează pe casă cu console, fără a se utiliza stâlpi.

4.2. Autorizațiile necesare pentru montarea unei copertine

De cele mai multe ori, copertinele sau marchizele se încadrează în categoria construcțiilor simple, pentru care nu este necesară o autorizație de construire. Caracteristicile construcțiilor simple sunt: au un singur nivel; au o înălțime care nu depășește 4 metri și o lungime de maxim 4 metri; au o suprafață de maxim 20 m2. Investitorul este obligat să asigure, că amplasarea copertinei este în concordanță cu actele privind amenajarea teritoriului și cu reglementările legate de domeniul construcțiilor, ca și cu alte reglementări. Dacă reglementările în vigoare prevăd ca beneficiarul să obțină păreri și accepte respectiv alte autorizații, acesta trebuie să le respecte și să îndeplinească toate aceste condiții. De exemplu, dacă copertina se amplasează chiar lângă un drum rutier regional, probabil că veți avea nevoie de acceptul administrației drumurilor publice, care va stabili, la ce distanță față de drum poate fi amplasată copertina.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂCOPERTINA METAL SI ENAJARE BALCON FIER JORJAT SI PANOURI BRODERIE

Bună ziua,

Este un balcon cu elemente metalice din construire etaj 6 din 8.
O copertina pentru partea superioară si laterale balcon mascat cu module panouri brodate prinse in fier forjat de strucrura metalice a balconului.

Multumesc 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

ACOPERIS SCARA

Bună ziua,

Am nevoie de acoperis scara. Scara alunecoasa exterioara. Am atasat poză.

Mulțumesc 2173.5 4.83 la 3622.5 RON


........

2 X COPERTINA USA INTRARE (FIER FORJAT SAU AL)

Bună ziua,

2 x copertine usa intrare din fier forjat + policarbonat sau Aluminiu + policarbonat

Mulțumesc 2608.2 4.83 la 4347 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, PERGOLA DE APROX 2 M LUNGIME PT INTRARE, 2 M LUNGIME
Copertine fier forjat, Potoci

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, COPERTINA DE 4M LUNGIME ȘI 1.5M LATIME,, 4 X 1,5M
Copertine fier forjat, Medgidia

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FOISOR CURTE STRUCTURA METALICA, FUNDATIA EXISTA, AS AVEA NEVOIE DE MONTAJ
Copertine fier forjat, Mogoşoaia

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PERGOLA CU ACOPERIȘ DIN POLICARBONAT TRANSPARENT, 1
Copertine fier forjat, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, CAPAC METALIC PENTRU CAMINUL DE APA, 1
Copertine fier forjat, Hărman

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, 2 COPERTINE DE 3.5X4 M. PENTRU ACOPERIREA UNEI TERASE , 2 COPERTINE DE 3.5X4 M
Copertine fier forjat, Cisnădie

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PERGOLA DIN TEAVA DREPTUNGHIULARA, 2 LATURI DE 4,8M; 2 LATURI DE 4,13M
Copertine fier forjat, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ACOPERIRE TERASĂ, INCLUSIV MONTAREA DE CĂTRE FIRMA
Copertine fier forjat, Bascov

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, COPERTINA 1.8X4.8 M, PRINDERE IN PRELUNGIRE A UNUI BALCON, 2 STAPI ,
Copertine fier forjat, Chiajna

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, COPERTINA CASA, 8MP
Copertine fier forjat, Bistriţa

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, REABILITARE, AM NEVOIE DE O REPARATIE A UNEI COPERTINE
Copertine fier forjat, Recea

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, COPERTINA 6M/3M, 18MP
Copertine fier forjat, Timişoara

18692.1 RON la 31153.5 RON

PREȚUL, COPERTINĂ BALCON, 3 M LUNGIME -1,5M LĂȚIME, 4,5MP
Copertine fier forjat, Oradea

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, TERASA METALICĂ, 30MP
Copertine fier forjat, Caransebeş

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, COPERTINA GRATAR 5,2 M LUNGIME CU 2,7 M LATIME, 14
Copertine fier forjat, Cornetu

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, APARATOARE PLOAIE PENTRU TREI INTRARI IN FORMA LITEREI L SI INCA UNA P, 10M LOC. STOENESTI, ARGES
Copertine fier forjat, Stoeneşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, MARCHIZA METALICA , 3X3M
Copertine fier forjat, Piteşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ACOPERIRE BALCON ETAJUL 10, SA O FACA EXECUTANTUL
Copertine fier forjat, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Copertine fier forjat LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

195+ FIRME PENTRU COPERTINE FIER FORJAT
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL COPERTINE FIER FORJAT?

 • Copertine fier forjat Bucureşti
 • Copertine fier forjat Cluj-Napoca
 • Copertine fier forjat Constanţa
 • Copertine fier forjat Dumbrăveni
 • Copertine fier forjat Iaşi
 • Copertine fier forjat Timişoara
 • Copertine fier forjat Alba Iulia
 • Copertine fier forjat Arad
 • Copertine fier forjat Bacău
 • Copertine fier forjat Baia Mare
 • Copertine fier forjat Bârlad
 • Copertine fier forjat Bistriţa
 • Copertine fier forjat Botoşani
 • Copertine fier forjat Brăila
 • Copertine fier forjat Braşov
 • Copertine fier forjat Buzău
 • Copertine fier forjat Călăraşi
 • Copertine fier forjat Craiova
 • Copertine fier forjat Deva
 • Copertine fier forjat Drobeta-Turnu Severin
 • Copertine fier forjat Focşani
 • Copertine fier forjat Galaţi
 • Copertine fier forjat Giurgiu
 • Copertine fier forjat Hunedoara
 • Copertine fier forjat Mediaş
 • Copertine fier forjat Oradea
 • Copertine fier forjat Piatra-Neamţ
 • Copertine fier forjat Piteşti
 • Copertine fier forjat Ploieşti
 • Copertine fier forjat Râmnicu Vâlcea
 • Copertine fier forjat Reşiţa
 • Copertine fier forjat Roman
 • Copertine fier forjat Satu Mare
 • Copertine fier forjat Sfântu Gheorghe
 • Copertine fier forjat Sibiu
 • Copertine fier forjat Slatina
 • Copertine fier forjat Slobozia
 • Copertine fier forjat Suceava
 • Copertine fier forjat Târgovişte
 • Copertine fier forjat Târgu Jiu
 • Copertine fier forjat Târgu Mureş
 • Copertine fier forjat Tulcea
 • Copertine fier forjat Turda
 • Copertine fier forjat Vaslui
 • Copertine fier forjat Zalău
 • Copertine fier forjat Abrud
 • Copertine fier forjat Adjud
 • Copertine fier forjat Agnita
 • Copertine fier forjat Aiud
 • Copertine fier forjat Aleşd
 • Copertine fier forjat Alexandria
 • Copertine fier forjat Amara
 • Copertine fier forjat Anina
 • Copertine fier forjat Aninoasa
 • Copertine fier forjat Ardud
 • Copertine fier forjat Avrig
 • Copertine fier forjat Azuga
 • Copertine fier forjat Babadag
 • Copertine fier forjat Baia de Aramă
 • Copertine fier forjat Baia de Arieş
 • Copertine fier forjat Baia Sprie
 • Copertine fier forjat Băile Govora
 • Copertine fier forjat Băile Herculane
 • Copertine fier forjat Băile Olăneşti
 • Copertine fier forjat Băile Tuşnad
 • Copertine fier forjat Băileşti
 • Copertine fier forjat Bălan
 • Copertine fier forjat Bălceşti
 • Copertine fier forjat Balş
 • Copertine fier forjat Băneasa
 • Copertine fier forjat Baraolt
 • Copertine fier forjat Bechet
 • Copertine fier forjat Beclean
 • Copertine fier forjat Beiuş
 • Copertine fier forjat Berbeşti
 • Copertine fier forjat Bereşti
 • Copertine fier forjat Bicaz
 • Copertine fier forjat Blaj
 • Copertine fier forjat Bocşa
 • Copertine fier forjat Boldeşti-Scăeni
 • Copertine fier forjat Bolintin-Vale
 • Copertine fier forjat Borşa
 • Copertine fier forjat Borsec
 • Copertine fier forjat Brad
 • Copertine fier forjat Bran
 • Copertine fier forjat Breaza
 • Copertine fier forjat Brezoi
 • Copertine fier forjat Broşteni
 • Copertine fier forjat Bucecea
 • Copertine fier forjat Budeşti
 • Copertine fier forjat Buhuşi
 • Copertine fier forjat Bumbeşti-Jiu
 • Copertine fier forjat Buşteni
 • Copertine fier forjat Buziaş
 • Copertine fier forjat Cajvana
 • Copertine fier forjat Calafat
 • Copertine fier forjat Călan
 • Copertine fier forjat Călimăneşti
 • Copertine fier forjat Câmpeni
 • Copertine fier forjat Câmpia Turzii
 • Copertine fier forjat Câmpina
 • Copertine fier forjat Câmpulung
 • Copertine fier forjat Câmpulung Moldovenesc
 • Copertine fier forjat Caracal
 • Copertine fier forjat Caransebeş
 • Copertine fier forjat Carei
 • Copertine fier forjat Cavnic
 • Copertine fier forjat Căzăneşti
 • Copertine fier forjat Cehu Silvaniei
 • Copertine fier forjat Cernavodă
 • Copertine fier forjat Chişineu-Criş
 • Copertine fier forjat Ciacova
 • Copertine fier forjat Cisnădie
 • Copertine fier forjat Codlea
 • Copertine fier forjat Comăneşti
 • Copertine fier forjat Comarnic
 • Copertine fier forjat Copşa Mică
 • Copertine fier forjat Corabia
 • Copertine fier forjat Costeşti
 • Copertine fier forjat Covasna
 • Copertine fier forjat Cristuru Secuiesc
 • Copertine fier forjat Cugir
 • Copertine fier forjat Curtea de Argeş
 • Copertine fier forjat Curtici
 • Copertine fier forjat Dăbuleni
 • Copertine fier forjat Darabani
 • Copertine fier forjat Dărmăneşti
 • Copertine fier forjat Dej
 • Copertine fier forjat Deta
 • Copertine fier forjat Dolhasca
 • Copertine fier forjat Dorohoi
 • Copertine fier forjat Drăgăneşti
 • Copertine fier forjat Drăgăneşti-Olt
 • Copertine fier forjat Drăgăşani
 • Copertine fier forjat Dragomireşti
 • Copertine fier forjat Eforie
 • Copertine fier forjat Făgăraş
 • Copertine fier forjat Făget
 • Copertine fier forjat Fălticeni
 • Copertine fier forjat Făurei
 • Copertine fier forjat Feteşti
 • Copertine fier forjat Fieni
 • Copertine fier forjat Fierbinţi-Târg
 • Copertine fier forjat Filiaşi
 • Copertine fier forjat Flămânzi
 • Copertine fier forjat Frasin
 • Copertine fier forjat Fundulea
 • Copertine fier forjat Găeşti
 • Copertine fier forjat Gătaia
 • Copertine fier forjat Geoagiu
 • Copertine fier forjat Gheorgheni
 • Copertine fier forjat Gherla
 • Copertine fier forjat Ghimbav
 • Copertine fier forjat Gura Humorului
 • Copertine fier forjat Hârlău
 • Copertine fier forjat Hârşova
 • Copertine fier forjat Haţeg
 • Copertine fier forjat Horezu
 • Copertine fier forjat Huedin
 • Copertine fier forjat Huşi
 • Copertine fier forjat Ianca
 • Copertine fier forjat Iernut
 • Copertine fier forjat Ineu
 • Copertine fier forjat Însurăţei
 • Copertine fier forjat Întorsura Buzăului
 • Copertine fier forjat Isaccea
 • Copertine fier forjat Jibou
 • Copertine fier forjat Lehliu-Gară
 • Copertine fier forjat Lipova
 • Copertine fier forjat Liteni
 • Copertine fier forjat Livada
 • Copertine fier forjat Luduş
 • Copertine fier forjat Lugoj
 • Copertine fier forjat Lupeni
 • Copertine fier forjat Mangalia
 • Copertine fier forjat Mărăşeşti
 • Copertine fier forjat Marghita
 • Copertine fier forjat Medgidia
 • Copertine fier forjat Miercurea Nirajului
 • Copertine fier forjat Miercurea Sibiului
 • Copertine fier forjat Miercurea-Ciuc
 • Copertine fier forjat Mihăileşti
 • Copertine fier forjat Milişăuţi
 • Copertine fier forjat Mioveni
 • Copertine fier forjat Mizil
 • Copertine fier forjat Moineşti
 • Copertine fier forjat Moldova Nouă
 • Copertine fier forjat Moreni
 • Copertine fier forjat Motru
 • Copertine fier forjat Murfatlar
 • Copertine fier forjat Murgeni
 • Copertine fier forjat Nădlac
 • Copertine fier forjat Năsăud
 • Copertine fier forjat Năvodari
 • Copertine fier forjat Negreşti
 • Copertine fier forjat Negreşti-Oaş
 • Copertine fier forjat Negru Vodă
 • Copertine fier forjat Nehoiu
 • Copertine fier forjat Novaci
 • Copertine fier forjat Nucet
 • Copertine fier forjat Ocna Mureş
 • Copertine fier forjat Ocna Sibiului
 • Copertine fier forjat Ocnele Mari
 • Copertine fier forjat Odobeşti
 • Copertine fier forjat Odorheiu Secuiesc
 • Copertine fier forjat Olteniţa
 • Copertine fier forjat Oneşti
 • Copertine fier forjat Orăştie
 • Copertine fier forjat Oraviţa
 • Copertine fier forjat Orşova
 • Copertine fier forjat Oţelu Roşu
 • Copertine fier forjat Ovidiu
 • Copertine fier forjat Panciu
 • Copertine fier forjat Pâncota
 • Copertine fier forjat Paşcani
 • Copertine fier forjat Pătârlagele
 • Copertine fier forjat Pecica
 • Copertine fier forjat Petrila
 • Copertine fier forjat Petroşani
 • Copertine fier forjat Piatra-Olt
 • Copertine fier forjat Plopeni
 • Copertine fier forjat Podu Iloaiei
 • Copertine fier forjat Pogoanele
 • Copertine fier forjat Potcoava
 • Copertine fier forjat Predeal
 • Copertine fier forjat Pucioasa
 • Copertine fier forjat Răcari
 • Copertine fier forjat Rădăuţi
 • Copertine fier forjat Râmnicu Sărat
 • Copertine fier forjat Râşnov
 • Copertine fier forjat Recaş
 • Copertine fier forjat Reghin
 • Copertine fier forjat Roşiori de Vede
 • Copertine fier forjat Rovinari
 • Copertine fier forjat Roznov
 • Copertine fier forjat Rupea
 • Copertine fier forjat Săcele
 • Copertine fier forjat Săcueni
 • Copertine fier forjat Salcea
 • Copertine fier forjat Sălişte
 • Copertine fier forjat Săliştea de Sus
 • Copertine fier forjat Salonta
 • Copertine fier forjat Sângeorgiu de Pădure
 • Copertine fier forjat Sângeorz-Băi
 • Copertine fier forjat Sânnicolau Mare
 • Copertine fier forjat Sântana
 • Copertine fier forjat Sărmaşu
 • Copertine fier forjat Săveni
 • Copertine fier forjat Scorniceşti
 • Copertine fier forjat Sebeş
 • Copertine fier forjat Sebiş
 • Copertine fier forjat Segarcea
 • Copertine fier forjat Seini
 • Copertine fier forjat Sighetu Marmaţiei
 • Copertine fier forjat Sighişoara
 • Copertine fier forjat Simeria
 • Copertine fier forjat Şimleu Silvaniei
 • Copertine fier forjat Sinaia
 • Copertine fier forjat Siret
 • Copertine fier forjat Slănic
 • Copertine fier forjat Slănic-Moldova
 • Copertine fier forjat Solca
 • Copertine fier forjat Şomcuta Mare
 • Copertine fier forjat Sovata
 • Copertine fier forjat Ştefăneşti
 • Copertine fier forjat Ştefăneşti
 • Copertine fier forjat Ştei
 • Copertine fier forjat Strehaia
 • Copertine fier forjat Sulina
 • Copertine fier forjat Tălmaciu
 • Copertine fier forjat Ţăndărei
 • Copertine fier forjat Târgu Bujor
 • Copertine fier forjat Târgu Cărbuneşti
 • Copertine fier forjat Târgu Frumos
 • Copertine fier forjat Târgu Lăpuş
 • Copertine fier forjat Târgu Neamţ
 • Copertine fier forjat Târgu Ocna
 • Copertine fier forjat Târgu Secuiesc
 • Copertine fier forjat Târnăveni
 • Copertine fier forjat Tăşnad
 • Copertine fier forjat Tăuţii-Măgherăuş
 • Copertine fier forjat Techirghiol
 • Copertine fier forjat Tecuci
 • Copertine fier forjat Teiuş
 • Copertine fier forjat Ţicleni
 • Copertine fier forjat Tismana
 • Copertine fier forjat Titu
 • Copertine fier forjat Topliţa
 • Copertine fier forjat Topoloveni
 • Copertine fier forjat Turceni
 • Copertine fier forjat Turnu Măgurele
 • Copertine fier forjat Ulmeni
 • Copertine fier forjat Ungheni
 • Copertine fier forjat Uricani
 • Copertine fier forjat Urlaţi
 • Copertine fier forjat Urziceni
 • Copertine fier forjat Valea lui Mihai
 • Copertine fier forjat Vălenii de Munte
 • Copertine fier forjat Vânju Mare
 • Copertine fier forjat Vaşcău
 • Copertine fier forjat Vatra Dornei
 • Copertine fier forjat Vicovu de Sus
 • Copertine fier forjat Victoria
 • Copertine fier forjat Videle
 • Copertine fier forjat Vişeu de Sus
 • Copertine fier forjat Vlăhiţa
 • Copertine fier forjat Vulcan
 • Copertine fier forjat Zărneşti
 • Copertine fier forjat Zimnicea
 • Copertine fier forjat Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate