Mobila bucatarie la comanda pret

Care este prețul unei bucătării la comandă? Bucătăria poate fi renovată cu costuri reduse prin vopsirea elementelor de bucătărie uzate și zugrăvirea pereților. Se recomandă realizarea vopsirii elementelor de către un specialist, fiind o procedură mai complexă. Dulapurile de bucătărie pot fi renovate și prin înlocuirea mânerelor, care pot decora în mod atractiv bucătăria dumneavoastră. Puteți de asemenea înlocui fronturile de bucătărie și blatul de bucătărie. O bucătărie la comandă este cu 30% mai scumpă, dar și mai de calitate decât una industrială. Termenul de livrare a unei bucătării este de la 4 la 7 săptămâni. Prețul unei bucătării la comandă variază între 900 și 3000lei/ml. Trebuie subliniat că acesta este prețul unei bucătării medii cu opțiunea standard privind numărul de sertare.

Cui să încredințați achiziționarea mobilei de bucătărie la comandă? Trimiteți o cerere către tâmplarii sau designerii de interior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNEI BUCĂTĂRII


Prețul unei bucătării. Prețul pentru furnizarea și instalarea elementelor de bucătărie, material din PAL furnir. Prețul unei bucătării clasice.

900 RON/ml

PREȚ MINIM
RON/ml

PREȚ MEDIU
3000 RON/ml

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Mobila bucatarie la comanda pret

ALTE PREȚURI PENTRU MOBILĂ BUCATARIE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Renovare mobilier bucătărie

Prețul renovării mobilierului de bucătărie cu schimbarea blatului si înlocuirea ușilor.


RON

RON/ml

ml
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Mobilă de bucătărie – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm despre mobila de bucătărie?

La planificarea sau renovarea unei bucătării, trebuie să se țină seama de mai mulți factori. Bucătăria este adesea centrul casei și, de aceea, este foarte important să ne-o planificăm corect. Planificarea unei bucătării necesită timp și cunoștințe. În continuare, vă prezentăm câteva sfaturi utile despre cum să vă planificați noua bucătărie.

Pentru că bucătăria este ”inima” casei, ea trebuie să fie astfel concepută încât să ne simțim bine în ea.
Pentru că bucătăria este ”inima” casei, ea trebuie să fie astfel concepută încât să ne simțim bine în ea.

1.1. Bugetul alocat pentru noua bucătărie

Înainte de a începe lucrul la bucătărie, este important să decideți câți bani doriți să alocați acestui proiect și să alegeți elemente principale, ca de exemplu: pardoseala, dulapurile și blatul de bucătărie. Poate că veți dori să reduceți costurile și, de aceea, vă veți decide să păstrați mobila de bucătărie existentă și să înlocuiți doar ușile și mânerele dulapurilor. De asemenea, trebuie să vă gândiți, dacă veți planifica singuri bucătăria sau veți angaja un arhitect sau un designer de interior pentru aceasta.

1.2. Materialele, culorile și stilul

Având în vedere faptul că bucătăria este un spațiu important al apartamentului, aceasta ar trebui să fie proiectată astfel încât persoanele, care vor lucra în ea, să se simtă confortabil. Bucătăria nu trebuie să fie scumpă pentru a arăta frumos. Factorii importanți pe care trebuie să îi luați în considerare sunt următorii:

1.2.1. Pardoseala bucătăriei

Alegerea pardoselii bucătăriei este foarte importantă, deoarece aceasta este foarte o suprafață extrem de expusă la solicitări. Atunci când alegeți materiale din care doriți să fie pardoseala bucătăriei, puneți în primul rând accent pe următoarele aspecte: durabilitate, curățare ușoară, aspect plăcut și confort. De exemplu, plăcile ceramice sunt rezistente și ușor de curățat. În schimb, pardoselile din lemn sunt calde, naturale și frumoase, dar necesită mai multă întreținere și îngrijire.

1.2.2. Dulapurile inferioare și superioare ale bucătăriei

Pentru a da bucătăriei dumneavoastră un aspect modern, trebuie să alegeți aparate casnice incorporate în mobilă. Acest lucru este valabil mai ales pentru frigider, deoarece acesta este cel voluminos. Bucătăria are nevoie și de un spațiu pentru depozitarea alimentelor, oalelor, tigăilor, cratițelor și electrocasnicelor de dimensiuni mici. Proiectați dulapurile astfel încât, să vă asigurați suficient spațiu pentru tot ce aveți nevoie.

1.2.3. Blatul de bucătărie

Designul bucătăriei ar trebui să vă asigure suficient spațiu pentru a putea lucra confortabil și efectua rutina obișnuită fără probleme. Lungimea suprafețelor de lucru depinde de nevoile dumneavoastră. În ultimă instanță, principala preocupare a dumneavoastră trebuie să fie aceea de a vă asigura că materialul din care va fi blatul de bucătărie este durabil și ușor de curățat.

1.2.4. Stilul bucătăriei

La ora actuală, pe piață se comercializează mobilă de bucătărie în stiluri variate. Acesta este motivul pentru care este bine să știți, cum doriți să arate noua dumneavoastră bucătărie. Mobila de bucătărie trebuie să fie pe gustul dumneavoastră, dar și să se încadreze armonios în camera de bucătărie.

1.2.5. Ce culori veți alege pentru bucătărie?

Înainte de a alege culoarea bucătăriei dvs., luați-vă în prealabil timp pentru a reflecta asupra ambianței bucătăriei. Întrebați-vă, dacă doriți ca bucătăria dvs. să iasă în evidență sau să fie un spațiu liniștit? Dacă veți alege o bucătărie modernă, atunci veți dori în primul rând suficient spațiu pentru a găti și experimenta tot felul de mâncăruri și veți prefera să rezervați un loc important masei la care la care veți mânca și petrece timpul împreună cu familia. Pentru că bucătăria este ”inima” casei, ea trebuie să fie atrăgătoare pentru toți membrii familiei. Folosiți culori mai picante și calde, cum ar fi: roșul, portocaliul sau galbenul, pentru a face din bucătărie un spațiu interesant. Sau, folosiți culori mai reci, cum ar fi: verdele, albastrul sau violetul deschis, pentru a crea o atmosferă calmă și proaspătă. Fiți siguri, că chiar și o simplă schimbare de culoare este suficientă pentru renovarea parțială a bucătăriei. Trebuie să mai știți și că nuanțele de gri dau rafinament spațiului, în timp ce albul umple camera cu lumină și energie.

2. Contactați specialiști, care să vă proiecteze bucătăria

Dacă doriți o utilizare optimă a spațiului, vă sfătuim să încredințați proiectarea bucătăriei unui arhitect, unui designer de interior sau unui consultant calificat al salonului de mobilă. Având experiență și cunoștințe de specialitate, un astfel de profesionist vă poate oferi soluții inovatoare și funcționale, pe care cu greu le-ați concepe sau afla singuri. Înainte de a pregăti oferta pentru dumneavoastră, specialistul respectiv vă va face o vizită la locuință pentru a lua măsurile bucătăriei cu acuratețe și a analiza cu dumneavoastră în amănunțime dorințele și așteptările pe care le aveți. Apoi, vă va pregăti un desen al spațiului și designul conceptual al bucătăriei. După selecția finală a elementelor bucătăriei, el va executa, de asemenea, planuri pentru tâmplar sau pentru salonul de mobilă. Dacă sunteți de acord, arhitectul poate conduce proiectul până la asamblarea finală a mobilei de bucătărie. Este recomandabil, să discutați sincer cu profesionistul angajat cu privire la bugetul pe care l-ați alocat acestui proiect, mai ales dacă aveți la dispoziție resurse limitate. Astfel, el va putea să vă sfătuiască, unde să faceți economii.  De exemplu, puteți economisi ceva bani dacă optați pentru rafturi deschise în locul unor dulapuri superioare; ușile laminate ale dulapurilor de bucătărie sunt mult mai ieftine decât ușile lăcuite, care sunt și mai delicate etc.

3. Bucătărie la comandă sau cumpărată din magazin?

3.1. Bucătăriile realizate de tâmplari

Dacă comandați o bucătărie personalizată, la comandă, veți avea la dispoziție opțiuni foarte variate cu privire la alegerea materialelor, dimensiunilor și a designului pieselor de mobilier.

Puteți comanda o bucătărie, care să îndeplinească complet toate dorințele dumneavoastră personale. Puteți introduce ca elemente ale bucătăriei și piese neobișnuite, cum ar fi un șemineu încorporat etc. Tâmplarul vă poate realiza mobilă de bucătărie pe măsură, care să se potrivească perfect cu pereții înclinați ai mansardei sau alte iregularități ale spațiului interior. Printre persoanele care potențial pot comanda mobilă de bucătărie personalizată se numără și cei ce țin în mod deosebit ca piesele de mobilier ale bucătăriei să fie în perfectă armonie cu restul mobilierului locuinței sub aspectul stilului și al culorilor. Acest lucru este deosebit de important mai ales atunci când camera de bucătărie nu este separată prin pereți despărțitori de sufragerie și nici de camera în care se ia masa. Dacă piesele de mobilier vor fi desenate de un arhitect, tâmplarul va putea realiza mobilierul conform planurilor acestuia. O astfel de bucătărie va fi cu siguranță unică, perfect adaptată atât nevoilor și dorințelor dumneavoastră, cât și stilului și spațiului apartamentului. Nimeni altcineva nu va mai avea o astfel de bucătărie.

Este important ca pentru execuția pieselor de mobilier să angajați un tâmplar bun, despre care știți că folosește în munca sa materiale și accesorii de calitate și care poate repara rapid eventualele erori și defecțiuni apărute -ceea ce un magazin sau un producător industrial de mobilă nu o vor face. Este bine să cereți tâmplarului să vă elibereze o garanție de câțiva ani pentru mobilierul fabricat. Mobila de bucătărie executată de un tâmplar este puțin mai scumpă față de cea pe care o puteți cumpăra de la un magazin de mobilă.

3.2. Producători renumiți de mobilă de bucătărie

Mobila de bucătărie produsă în serie de un brand bine-cunoscut poate fi o alegere de calitate, practică și adesea accesibilă financiar. La ora actuală, pe piață puteți găsi o gamă cu adevărat variată de bucătării, ce se încadrează în diferite clase de prețuri și stiluri, și permit tot mai mult flexibilitatea elementelor individuale. În plus, puteți alege și componente individuale ale bucătăriei, cum ar fi: blatul de bucătărie, mânerele sertarelor și ale ușilor dulapurilor, șinele, corpurile de iluminat integrate etc. Alegând o bucătărie de marcă, veți economisi mult timp și bani deoarece nu veți avea nevoie de serviciile unui arhitect și nici să căutați un tâmplar de calitate și să așteptați ca acesta să vă execute mobila. Astăzi, aproape toate magazinele specializate în vânzare de mobilier oferă consultanță gratuită și relevee ale bucătăriei. Angajații acestor magazine vă pot ghida prin întregul proces și se pot ocupa de montarea mobilei de bucătărie. Dacă se comandă mobilierul bucătăriei unui tâmplar, se poate întâmpla ca acesta să întârzie cu lucrul. În schimb, mobila produsă în serie este, de obicei, livrată în termen de șase săptămâni de la lansarea comenzii.

Calitatea pieselor de mobilier produse în serie este de multe ori mai ridicată față de calitatea mobilei executate de tâmplari. Desigur, acest lucru mai depinde și de clasa de preț a bucătăriei alese. Dar, și în cazul angajării unui tâmplar, clasa de preț ridicată presupune folosirea de materiale de foarte bună calitate. Deci, prețul bucătăriei depinde de calitatea materialelor și de complexitatea fabricării. Bucătăriile fabricate în serie sunt co-create de experți de top din domeniile proiectării și tehnologiei. Fiecare detaliu al bucătăriei este planificat cu atenție. Fabricare mobilei de serie este mai complexă și de calitate superioară, pentru că este realizată cu mașini specializate, pe care atelierele de tâmplărie mici nu și le pot permite. Toate piesele de mobilier de fabrică sunt controlate sub aspectul calități și sunt însoțite de o garanție a producătorului. Mobilierul de serie este mai ieftin decât mobilierul realizat de tâmplari, pentru că tâmplarii lucrează mai ales manual și aceasta ia mai mult timp față producția de mobilă pe bandă rulantă din fabrică. De asemenea, tâmplarul cumpără cantități mai mici de materiale și, de aceea, plătește un preț mai mare pentru ele decât producătorul industrial de mobilă. În general, prețurile bucătăriilor produse în serie sunt cu aproximativ 30% mai ieftine față de cele fabricate de tâmplari.

4. Pașii către o nouă bucătărie

4.1. Lista pieselor de mobilier ale bucătăriei

Faceți o listă de control a elementelor pe care doriți să le includă bucătăria, pentru a fi siguri că nu uitați de niciuna dintre acestea.

4.2. Planul organizării spațiului

Atunci când planificați o bucătărie nouă, este important să cunoașteți și să înțelegeți spațiul disponibil pentru montarea bucătăriei. În acest sens, un arhitect, un designer de interior sau un expert al magazinului de mobilă vă poate ajuta foarte mult, pregătindu-vă un desen adecvat al organizării spațiului la scară.

4.3. Cum se măsoară corect suprafețele?

Măsurătorile minuțioase și exacte ale spațiului sunt foarte importante atunci când se face planul bucătăriei, deoarece ele pot preveni cu ușurință multe probleme, care ar putea fi observate prea târziu, când ar fi mai greu de remediat. Desenați toți pereții care delimitează camera de bucătărie și desenați toate elementele acesteia: ușa, ferestrele, caloriferele etc. Nu uitați de prize, instalația de alimentare cu apă și gura de scurgere. Odată ce toate elementele au fost desenate, se trece la executarea măsurătorilor precise.

4.4. Regulile de bază care trebuie să fie respectate la proiectarea bucătăriei

4.4.1. Dimensiunile suprafețelor bucătăriei

Lungimea totală a bucătăriei pentru o gospodărie cu doi membri trebuie să fie de minim 3 m, iar pentru fiecare membru de familie în plus această lungime se mărește cu 0,5 m. Frigiderul, aragazul și chiuveta ocupă câte 60 cm. Între chiuvetă și aragaz trebuie să existe o distanță de cel puțin 40 cm. Tot o distanță de 40 cm trebuie să existe între aceste două elemente și pereți sau elementele înalte. Pentru suprafața centrală de lucru se rezervă cel puțin 90 cm.

4.4.2. Triunghiul de lucru

Atunci când faceți planul unei bucătării, regula de bază care trebuie să fie respectată este ca distanța totală dintre frigider, chiuvetă și aragaz să nu depășească 660 cm.

4.4.3. Distanța dintre elementele bucătăriei

Elementele superioare ale bucătăriei trebuie să fie la o înălțime cel puțin 50 cm deasupra blatului de bucătărie. Hota de bucătărie trebuie să fie la cel puțin 60 cm deasupra blatului de bucătărie dacă aveți aragaz electric, iar dacă gătiți cu gaze la cel puțin 80 cm. Înălțimea elementelor de bucătărie și distanța dintre setul de bucătărie și perete trebuie să fie de cel puțin 100 cm. Masa la care se servesc mesele trebuie să fie la cel puțin 140 cm distanță de elementele bucătăriei.

4.4.4. Cât de înalt trebuie să fie blatul de bucătărie?

Blatul de bucătărie pe care se lucrează respectiv pregătesc alimentele este de obicei la o înălțime de 87-92 cm. Cu toate acestea, înălțimea adecvată depinde de înălțimea utilizatorului. Înălțimea potrivită pentru utilizatorii pe scaune cu rotile este de la 70-80 cm.

4.5. Amplasarea bucătăriei

Atunci când planificați o bucătărie, este bine să țineți cont de caracteristicile spațiului disponibil și să găsiți principiul optim pentru amplasare a bucătăriei în spațiu.

4.5.1. Bucătăria dispusă în linie dreaptă

Acest mod de dispunere a bucătăriei este, de obicei, cel mai bun pentru bucătăriile mai mici. El este eficient, fără a sacrifica funcționalitatea bucătăriei. Bucătăria dispusă în linie dreaptă este formată din elemente de bucătărie așezate de-a lungul unui perete. Ea poate fi compusă doar din elemente inferioare sau dintr-o combinație de elemente de bucătărie inferioare și superioare. Deși într-o bucătărie dispusă în linie dreaptă triunghiul de lucru tradițional nu este posibil, încercați măcar să așezați frigiderul la un capăt, aragazul în mijloc și chiuveta la celălalt capăt. Dacă dulapurile nu sunt înalte până la tavan, utilizați spațiul de deasupra lor pentru a stoca obiecte, pe care nu le folosiți des. Puteți folosi acest spațiu și ca spațiu expozițional, pentru oale frumoase, cărți de bucate, sticluțe cu condimente etc., care vor sublinia personalitatea bucătăriei dumneavoastră.

4.5.2. Bucătăria dispusă în două linii paralele

O astfel de bucătărie este formată din două seturi de elemente de bucătărie paralele, cu un spațiu intermediar între ele. Acest tip de dispunere facilitează utilizarea fiecărui milimetru de spațiu disponibil. Proiectarea simplă înseamnă, că sunt necesare mai puține elemente speciale, care fac bucătăria mai ieftină. Dacă există suficient spațiu, este bine ca frigiderul, chiuveta și aragazul să fie dispuse pe o linie, iar pe cealaltă linie să se lucreze. Astfel, nu se vor ciocni între ei membrii gospodăriei, chiar dacă folosesc în același timp bucătăria.

4.5.3. Bucătăria în forma literei L

Dispunerea practică cea mai potrivită pentru bucătăriile mici și mari are elementele plasate de-a lungul a doi pereți adiacenți. Deși există un colț între cele două linii de elemente, în care trebuie să se amplaseze dulapuri speciale, designul bucătăriei în formă de L deschis oferă multe posibilități de amplasare a elementelor și suprafețelor de lucru. Acolo unde spațiul vă permite, profitați la maximum de colț plasând un dulap înalt de depozitare în el. În acest fel, nu veți pierde un spațiu valoros. Puteți crea chiar și un mic colț de mic dejun la capătul uneia dintre cele două linii de elemente ale bucătăriei în formă de L, care va spori și mai mult plăcerea de a petrece timpul în familie, în bucătărie.

4.5.4. Bucătăria în forma literei U

Bucătăria în formă de U este o dispunere excelentă pentru camerele de bucătărie mai mari, deoarece este formată din dulapuri amplasate de-a lungul a trei pereți adiacenți. Acest tip de bucătărie dispune de mai mult spațiu de depozitare, dar poate părea foarte încărcată, dacă pe toți cei trei pereți se montează elemente superioare. Pentru a evita acest lucru, montați dulapuri superioare doar de-a lungul unuia sau a doi pereți, lăsând restul pereților goi, sau montați pe ei rafturi deschise. Bucătăria în formă de U oferă un flux de lucru excelent și facilitează folosirea sa concomitentă de mai mulți utilizatori. Lăsați zonele cu ferestre fără elemente. Acest tip de amenajare a bucătăriei oferă o oportunitate excelentă de a lucra continuu într-un triunghi de lucru. Puteți profita la maximum de spațiu, stabilind zone de lucru pe cele două linii opuse cu elemente de bucătărie.

4.5.5. Bucătăria în formă de insulă

Bucătăria în formă de insulă este o alegere foarte populară în casele de tip deschis și oferă mult spațiu de lucru și chiar spațiu de depozitare în mijlocul bucătăriei. Insula poate include suprafața în care se gătește, chiuveta și mașina de spălat vase, precum și un bar sau un frigider pentru vin. Ea poate fi folosită și ca loc de pregătire a mâncărurilor sau pentru a lua masa în familie. Deși acest tip de bucătărie necesită suficient spațiu, el este excelent chiar și atunci când este utilizat de mai multe persoane în același timp. Utilizați insula ca zonă de lucru și de socializare, în care familia și prietenii pot fi prezenți în timp ce pregătiți mesele. Datorită poziției sale în centrul bucătăriei, bucătăria insulară este un loc minunat pentru a instala lumini decorative suspendate, care pot servi și pentru iluminarea suprafețelor de lucru.

4.5.6.  Bucătăria în formă de peninsulă

Bucătăria în formă de peninsulă este similară bucătăriei insulare, deosebindu-se de aceasta doar prin faptul că atinge cu o latură un perete. Aceasta este o soluție excelentă pentru spațiile puțin mai mici, oferind toate beneficiile unei insule de bucătărie. Peninsula poate fi folosită pentru prepararea mâncărurilor, luarea meselor, gătit sau spălat vase. Bucătăria în formă de peninsulă oferă, de asemenea, o mare oportunitate de a interacționa cu alte persoane în timp ce pregătiți mesele. Aceasta este o soluție excelentă pentru camerele de bucătărie mici și închise, la care se poate îndepărta unul sau mai mulți pereți, pentru a deschide acest spațiu către sufragerie, fără a renunța la spațiul de depozitare.

4.6. Căutarea inspirației pentru bucătărie

Puteți căuta inspirație pentru noua bucătărie răsfoind publicații de specialitate tipărite și de pe internet. Alegeți din reviste elementele de bucătărie, care vă plac, și faceți un colaj respectiv un mood-board cu ele. Notați materialele și accesoriile, pe care le vedeți în imagini și care se potrivesc frumos unele cu altele. Uneori, chiar și o farfurie frumoasă, o piesă de mobilier sau o bucată de țesătură poate constitui un excelent punct de plecare pentru alegerea unei teme de design sau a unei scheme de culori.

4.7. Comandarea și execuția bucătăriei

Odată ce știți exact, ce fel de bucătărie vă doriți, și o aveți desenată, este timpul să apelați la experți.

Dacă ați comandat o bucătărie de marcă, magazinul de la care ați comandat-o se va ocupa de livrarea și montarea acesteia. Dacă la momentul cumpărării bucătăriei nu vi s-a asigurat și montarea ei sau ați cumpărat o bucătărie dintr-un magazin cum este Ikea, atunci este recomandabil, să angajați un tâmplar sau un montator bun, care să v-o monteze. Dacă bucătăria nu este bine montată, aceasta poate fi distrusă, chiar și dacă este de calitate superioară. Înainte de montare, trebuie să vă asigurați că toate conexiunile electrice, punctele de alimentare cu apă și gurile de scurgere au fost executate.

În cazul în care ați optat pentru o bucătărie personalizată (la comandă) veți avea nevoie de un tâmplar de calitate, care să v-o execute și monteze. Vă sfătuim, să obțineți cel puțin trei oferte comparabile de la diferiți executanți. Verificați întotdeauna referințele tâmplarului. Înainte de începerea lucrărilor, semnați un contract cu tâmplarul ales, în care să fie stipulate: prețul convenit, termenul de execuție și termenele de plată. Tâmplarul  ales vă va executa piesele de mobilier în conformitate cu planurile arhitectului sau conform instrucțiunilor dumneavoastră. Este foarte important ca - indiferent dacă lucrează sau nu conform unor planuri - tâmplarul să-și facă propriile măsurători ale camerei de bucătărie în prealabil. Apoi, tâmplarul va comanda toate materialele necesare și va executa toate elementele bucătăriei. La sfârșit, acesta va aduce elementele bucătăriei executate la locația dumneavoastră și le va asambla în camera de bucătărie.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂFRONTURI MOBILIER MDF

Am nevoie de fronturi mdf custom la comanda cu frezare infoliere furniruire.
Mulțumesc 434.7 4.83 la 724.5 RON


........

MOBILA DE BUCĂTĂRIE

Bună ziua,

Mobilă de Bucătărie corpuri modulare.

Mulţumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

MOBILA DE BUCATARIE

Bună ziua,

Doresc mobilă bucătărie la comandă. Pal egger, abs 2 mm, blat termorezistent, feronerie blom, plita si cuptor incorporabile, inaltime corpuri superioare 75 cm.

Mulțumesc 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE LINEARA, L 460 X L 60 X H 230
Mobilă bucatarie, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BUCĂTĂRIE NOUĂ 3M, PAL/MDF, 3M
Mobilă bucatarie, Bucureşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE MDF, 2000CM
Mobilă bucatarie, Oradea

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCĂTĂRIE ÎN FORMĂ DE L , APROXIMATIV 6 ML
Mobilă bucatarie, Moşniţa Nouă

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE , LUNGIME 3 METRI
Mobilă bucatarie, Mediaş

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE LINIARĂ LA COMANDĂ, 280CM, 260CM ELEMENTE SUSPENDATE
Mobilă bucatarie, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BLAT DE BUCATARIE, IN FORMA DE L, 335 + 216 CM LUGIMEA TOTALA A PARTII DE JOS, IN FORMA DE L
Mobilă bucatarie, Târgu Mureş

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MOBILA BUCUTARIE: BLAT, DULAP, CABINETE DEASUPRA, SERTARE, 3M
Mobilă bucatarie, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCĂTĂRIE LA COMANDĂ, 3 M LUNGIME
Mobilă bucatarie, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILIER BUCĂTĂRIE, 2,60/60
Mobilă bucatarie, Luptători

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CORP BUCĂTĂRIE PENTRU PLITA GAZ, CORP PENTRU PLITA LĂȚIME 60 ADÂNCIME 51
Mobilă bucatarie, Sibiu

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MOBILA BUCĂTĂRIE , 4,60 M LUNGIME TOTALA 3 M ELEMENTE SUSPENDATE
Mobilă bucatarie, Comăneşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCARATIE MODERNA , 1
Mobilă bucatarie, Cămărzana

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BLAT BUCATARIE, 177 CM LUNGIME PE 63 CM LATIME
Mobilă bucatarie, Buneşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MOBILA DE BUCATARIE PLUS INSTALARE CUPTOR, HOTA , MASINA DE SPALAT, 1
Mobilă bucatarie, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REPARAT UȘA DE LA ȘIFONIER, UN DULAP ÎN BUCĂTĂRIE ȘI UNUL LA BAIE, 3 CPL
Mobilă bucatarie, Galaţi

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE LEMN PT CABANA, 1
Mobilă bucatarie, Neagra

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILĂ BUCATARIE LA COMANDĂ, 3,5ML ALBA MDF
Mobilă bucatarie, Iaşi

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DOUA CORPURI DE BUCATARIE,
Mobilă bucatarie, Sohatu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE , 1
Mobilă bucatarie, Călăraşi

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, MOBILĂ LA COMANDĂ BUCĂTĂRIE U 7 ML, 7 ML
Mobilă bucatarie, Turda

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE, CLASICA LUNGIME 2.40-2.60 CM, 6
Mobilă bucatarie, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILĂ LA COMANDĂ MASCA CHIUVETA, CORP SUSPENDAT, 1
Mobilă bucatarie, Dumbrăviţa

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE, 1
Mobilă bucatarie, Buzău

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DULAPURI INALTE PLUS MASINA DE SPALAT VASE , JOS 60X60X80 SUSPENDATE 60X37X60
Mobilă bucatarie, Arad

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA DE BUCĂTĂRIE SIMPLA, 1
Mobilă bucatarie, Giroc

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE LA COMANDA , 1
Mobilă bucatarie, Arad

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCĂTĂRIE , 8 ML
Mobilă bucatarie, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE , 2 ML
Mobilă bucatarie, Găneasa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BUCĂTĂRIE CU INSULA MODERNA ECHIPATA CU APARATURA DE ULTIMĂ GENERAȚIE , 1
Mobilă bucatarie, Însurăţei

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE DIN PAL, 1
Mobilă bucatarie, Cluj-Napoca

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, MOBILĂ BUCĂTĂRIE, 8 M
Mobilă bucatarie, Satu Mare

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BLAT PT.BUCATARIE , 2,5M LUNGIME,APROXIMATIV
Mobilă bucatarie, Roman

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, RENOVARE MOBILA BUCATARIE, 1
Mobilă bucatarie, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCĂTĂRIE FORMA L 1,60M CU 2,48, FORMA L 1,60M CU 2,48
Mobilă bucatarie, Lunguleţu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BUCATARIE 3400X1200 MM - MOBILIER+DULAP MARE IN BAIE (TOTUL LA CASA), 343400X1200 MM - MOBILIER+DULAP MARE IN BAIE
Mobilă bucatarie, Benesat

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Mobilă bucatarie LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

171+ FIRME PENTRU MOBILĂ BUCATARIE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MOBILĂ BUCATARIE?

 • Mobilă bucatarie Bucureşti
 • Mobilă bucatarie Cluj-Napoca
 • Mobilă bucatarie Constanţa
 • Mobilă bucatarie Dumbrăveni
 • Mobilă bucatarie Iaşi
 • Mobilă bucatarie Timişoara
 • Mobilă bucatarie Alba Iulia
 • Mobilă bucatarie Arad
 • Mobilă bucatarie Bacău
 • Mobilă bucatarie Baia Mare
 • Mobilă bucatarie Bârlad
 • Mobilă bucatarie Bistriţa
 • Mobilă bucatarie Botoşani
 • Mobilă bucatarie Brăila
 • Mobilă bucatarie Braşov
 • Mobilă bucatarie Buzău
 • Mobilă bucatarie Călăraşi
 • Mobilă bucatarie Craiova
 • Mobilă bucatarie Deva
 • Mobilă bucatarie Drobeta-Turnu Severin
 • Mobilă bucatarie Focşani
 • Mobilă bucatarie Galaţi
 • Mobilă bucatarie Giurgiu
 • Mobilă bucatarie Hunedoara
 • Mobilă bucatarie Mediaş
 • Mobilă bucatarie Oradea
 • Mobilă bucatarie Piatra-Neamţ
 • Mobilă bucatarie Piteşti
 • Mobilă bucatarie Ploieşti
 • Mobilă bucatarie Râmnicu Vâlcea
 • Mobilă bucatarie Reşiţa
 • Mobilă bucatarie Roman
 • Mobilă bucatarie Satu Mare
 • Mobilă bucatarie Sfântu Gheorghe
 • Mobilă bucatarie Sibiu
 • Mobilă bucatarie Slatina
 • Mobilă bucatarie Slobozia
 • Mobilă bucatarie Suceava
 • Mobilă bucatarie Târgovişte
 • Mobilă bucatarie Târgu Jiu
 • Mobilă bucatarie Târgu Mureş
 • Mobilă bucatarie Tulcea
 • Mobilă bucatarie Turda
 • Mobilă bucatarie Vaslui
 • Mobilă bucatarie Zalău
 • Mobilă bucatarie Abrud
 • Mobilă bucatarie Adjud
 • Mobilă bucatarie Agnita
 • Mobilă bucatarie Aiud
 • Mobilă bucatarie Aleşd
 • Mobilă bucatarie Alexandria
 • Mobilă bucatarie Amara
 • Mobilă bucatarie Anina
 • Mobilă bucatarie Aninoasa
 • Mobilă bucatarie Ardud
 • Mobilă bucatarie Avrig
 • Mobilă bucatarie Azuga
 • Mobilă bucatarie Babadag
 • Mobilă bucatarie Baia de Aramă
 • Mobilă bucatarie Baia de Arieş
 • Mobilă bucatarie Baia Sprie
 • Mobilă bucatarie Băile Govora
 • Mobilă bucatarie Băile Herculane
 • Mobilă bucatarie Băile Olăneşti
 • Mobilă bucatarie Băile Tuşnad
 • Mobilă bucatarie Băileşti
 • Mobilă bucatarie Bălan
 • Mobilă bucatarie Bălceşti
 • Mobilă bucatarie Balş
 • Mobilă bucatarie Băneasa
 • Mobilă bucatarie Baraolt
 • Mobilă bucatarie Bechet
 • Mobilă bucatarie Beclean
 • Mobilă bucatarie Beiuş
 • Mobilă bucatarie Berbeşti
 • Mobilă bucatarie Bereşti
 • Mobilă bucatarie Bicaz
 • Mobilă bucatarie Blaj
 • Mobilă bucatarie Bocşa
 • Mobilă bucatarie Boldeşti-Scăeni
 • Mobilă bucatarie Bolintin-Vale
 • Mobilă bucatarie Borşa
 • Mobilă bucatarie Borsec
 • Mobilă bucatarie Brad
 • Mobilă bucatarie Bran
 • Mobilă bucatarie Breaza
 • Mobilă bucatarie Brezoi
 • Mobilă bucatarie Broşteni
 • Mobilă bucatarie Bucecea
 • Mobilă bucatarie Budeşti
 • Mobilă bucatarie Buhuşi
 • Mobilă bucatarie Bumbeşti-Jiu
 • Mobilă bucatarie Buşteni
 • Mobilă bucatarie Buziaş
 • Mobilă bucatarie Cajvana
 • Mobilă bucatarie Calafat
 • Mobilă bucatarie Călan
 • Mobilă bucatarie Călimăneşti
 • Mobilă bucatarie Câmpeni
 • Mobilă bucatarie Câmpia Turzii
 • Mobilă bucatarie Câmpina
 • Mobilă bucatarie Câmpulung
 • Mobilă bucatarie Câmpulung Moldovenesc
 • Mobilă bucatarie Caracal
 • Mobilă bucatarie Caransebeş
 • Mobilă bucatarie Carei
 • Mobilă bucatarie Cavnic
 • Mobilă bucatarie Căzăneşti
 • Mobilă bucatarie Cehu Silvaniei
 • Mobilă bucatarie Cernavodă
 • Mobilă bucatarie Chişineu-Criş
 • Mobilă bucatarie Ciacova
 • Mobilă bucatarie Cisnădie
 • Mobilă bucatarie Codlea
 • Mobilă bucatarie Comăneşti
 • Mobilă bucatarie Comarnic
 • Mobilă bucatarie Copşa Mică
 • Mobilă bucatarie Corabia
 • Mobilă bucatarie Costeşti
 • Mobilă bucatarie Covasna
 • Mobilă bucatarie Cristuru Secuiesc
 • Mobilă bucatarie Cugir
 • Mobilă bucatarie Curtea de Argeş
 • Mobilă bucatarie Curtici
 • Mobilă bucatarie Dăbuleni
 • Mobilă bucatarie Darabani
 • Mobilă bucatarie Dărmăneşti
 • Mobilă bucatarie Dej
 • Mobilă bucatarie Deta
 • Mobilă bucatarie Dolhasca
 • Mobilă bucatarie Dorohoi
 • Mobilă bucatarie Drăgăneşti
 • Mobilă bucatarie Drăgăneşti-Olt
 • Mobilă bucatarie Drăgăşani
 • Mobilă bucatarie Dragomireşti
 • Mobilă bucatarie Eforie
 • Mobilă bucatarie Făgăraş
 • Mobilă bucatarie Făget
 • Mobilă bucatarie Fălticeni
 • Mobilă bucatarie Făurei
 • Mobilă bucatarie Feteşti
 • Mobilă bucatarie Fieni
 • Mobilă bucatarie Fierbinţi-Târg
 • Mobilă bucatarie Filiaşi
 • Mobilă bucatarie Flămânzi
 • Mobilă bucatarie Frasin
 • Mobilă bucatarie Fundulea
 • Mobilă bucatarie Găeşti
 • Mobilă bucatarie Gătaia
 • Mobilă bucatarie Geoagiu
 • Mobilă bucatarie Gheorgheni
 • Mobilă bucatarie Gherla
 • Mobilă bucatarie Ghimbav
 • Mobilă bucatarie Gura Humorului
 • Mobilă bucatarie Hârlău
 • Mobilă bucatarie Hârşova
 • Mobilă bucatarie Haţeg
 • Mobilă bucatarie Horezu
 • Mobilă bucatarie Huedin
 • Mobilă bucatarie Huşi
 • Mobilă bucatarie Ianca
 • Mobilă bucatarie Iernut
 • Mobilă bucatarie Ineu
 • Mobilă bucatarie Însurăţei
 • Mobilă bucatarie Întorsura Buzăului
 • Mobilă bucatarie Isaccea
 • Mobilă bucatarie Jibou
 • Mobilă bucatarie Lehliu-Gară
 • Mobilă bucatarie Lipova
 • Mobilă bucatarie Liteni
 • Mobilă bucatarie Livada
 • Mobilă bucatarie Luduş
 • Mobilă bucatarie Lugoj
 • Mobilă bucatarie Lupeni
 • Mobilă bucatarie Mangalia
 • Mobilă bucatarie Mărăşeşti
 • Mobilă bucatarie Marghita
 • Mobilă bucatarie Medgidia
 • Mobilă bucatarie Miercurea Nirajului
 • Mobilă bucatarie Miercurea Sibiului
 • Mobilă bucatarie Miercurea-Ciuc
 • Mobilă bucatarie Mihăileşti
 • Mobilă bucatarie Milişăuţi
 • Mobilă bucatarie Mioveni
 • Mobilă bucatarie Mizil
 • Mobilă bucatarie Moineşti
 • Mobilă bucatarie Moldova Nouă
 • Mobilă bucatarie Moreni
 • Mobilă bucatarie Motru
 • Mobilă bucatarie Murfatlar
 • Mobilă bucatarie Murgeni
 • Mobilă bucatarie Nădlac
 • Mobilă bucatarie Năsăud
 • Mobilă bucatarie Năvodari
 • Mobilă bucatarie Negreşti
 • Mobilă bucatarie Negreşti-Oaş
 • Mobilă bucatarie Negru Vodă
 • Mobilă bucatarie Nehoiu
 • Mobilă bucatarie Novaci
 • Mobilă bucatarie Nucet
 • Mobilă bucatarie Ocna Mureş
 • Mobilă bucatarie Ocna Sibiului
 • Mobilă bucatarie Ocnele Mari
 • Mobilă bucatarie Odobeşti
 • Mobilă bucatarie Odorheiu Secuiesc
 • Mobilă bucatarie Olteniţa
 • Mobilă bucatarie Oneşti
 • Mobilă bucatarie Orăştie
 • Mobilă bucatarie Oraviţa
 • Mobilă bucatarie Orşova
 • Mobilă bucatarie Oţelu Roşu
 • Mobilă bucatarie Ovidiu
 • Mobilă bucatarie Panciu
 • Mobilă bucatarie Pâncota
 • Mobilă bucatarie Paşcani
 • Mobilă bucatarie Pătârlagele
 • Mobilă bucatarie Pecica
 • Mobilă bucatarie Petrila
 • Mobilă bucatarie Petroşani
 • Mobilă bucatarie Piatra-Olt
 • Mobilă bucatarie Plopeni
 • Mobilă bucatarie Podu Iloaiei
 • Mobilă bucatarie Pogoanele
 • Mobilă bucatarie Potcoava
 • Mobilă bucatarie Predeal
 • Mobilă bucatarie Pucioasa
 • Mobilă bucatarie Răcari
 • Mobilă bucatarie Rădăuţi
 • Mobilă bucatarie Râmnicu Sărat
 • Mobilă bucatarie Râşnov
 • Mobilă bucatarie Recaş
 • Mobilă bucatarie Reghin
 • Mobilă bucatarie Roşiori de Vede
 • Mobilă bucatarie Rovinari
 • Mobilă bucatarie Roznov
 • Mobilă bucatarie Rupea
 • Mobilă bucatarie Săcele
 • Mobilă bucatarie Săcueni
 • Mobilă bucatarie Salcea
 • Mobilă bucatarie Sălişte
 • Mobilă bucatarie Săliştea de Sus
 • Mobilă bucatarie Salonta
 • Mobilă bucatarie Sângeorgiu de Pădure
 • Mobilă bucatarie Sângeorz-Băi
 • Mobilă bucatarie Sânnicolau Mare
 • Mobilă bucatarie Sântana
 • Mobilă bucatarie Sărmaşu
 • Mobilă bucatarie Săveni
 • Mobilă bucatarie Scorniceşti
 • Mobilă bucatarie Sebeş
 • Mobilă bucatarie Sebiş
 • Mobilă bucatarie Segarcea
 • Mobilă bucatarie Seini
 • Mobilă bucatarie Sighetu Marmaţiei
 • Mobilă bucatarie Sighişoara
 • Mobilă bucatarie Simeria
 • Mobilă bucatarie Şimleu Silvaniei
 • Mobilă bucatarie Sinaia
 • Mobilă bucatarie Siret
 • Mobilă bucatarie Slănic
 • Mobilă bucatarie Slănic-Moldova
 • Mobilă bucatarie Solca
 • Mobilă bucatarie Şomcuta Mare
 • Mobilă bucatarie Sovata
 • Mobilă bucatarie Ştefăneşti
 • Mobilă bucatarie Ştefăneşti
 • Mobilă bucatarie Ştei
 • Mobilă bucatarie Strehaia
 • Mobilă bucatarie Sulina
 • Mobilă bucatarie Tălmaciu
 • Mobilă bucatarie Ţăndărei
 • Mobilă bucatarie Târgu Bujor
 • Mobilă bucatarie Târgu Cărbuneşti
 • Mobilă bucatarie Târgu Frumos
 • Mobilă bucatarie Târgu Lăpuş
 • Mobilă bucatarie Târgu Neamţ
 • Mobilă bucatarie Târgu Ocna
 • Mobilă bucatarie Târgu Secuiesc
 • Mobilă bucatarie Târnăveni
 • Mobilă bucatarie Tăşnad
 • Mobilă bucatarie Tăuţii-Măgherăuş
 • Mobilă bucatarie Techirghiol
 • Mobilă bucatarie Tecuci
 • Mobilă bucatarie Teiuş
 • Mobilă bucatarie Ţicleni
 • Mobilă bucatarie Tismana
 • Mobilă bucatarie Titu
 • Mobilă bucatarie Topliţa
 • Mobilă bucatarie Topoloveni
 • Mobilă bucatarie Turceni
 • Mobilă bucatarie Turnu Măgurele
 • Mobilă bucatarie Ulmeni
 • Mobilă bucatarie Ungheni
 • Mobilă bucatarie Uricani
 • Mobilă bucatarie Urlaţi
 • Mobilă bucatarie Urziceni
 • Mobilă bucatarie Valea lui Mihai
 • Mobilă bucatarie Vălenii de Munte
 • Mobilă bucatarie Vânju Mare
 • Mobilă bucatarie Vaşcău
 • Mobilă bucatarie Vatra Dornei
 • Mobilă bucatarie Vicovu de Sus
 • Mobilă bucatarie Victoria
 • Mobilă bucatarie Videle
 • Mobilă bucatarie Vişeu de Sus
 • Mobilă bucatarie Vlăhiţa
 • Mobilă bucatarie Vulcan
 • Mobilă bucatarie Zărneşti
 • Mobilă bucatarie Zimnicea
 • Mobilă bucatarie Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate