Pentru zona

  Mobila bucatarie la comanda pret

  Care este prețul unei bucătării la comandă? Bucătăria poate fi renovată cu costuri reduse prin vopsirea elementelor de bucătărie uzate și zugrăvirea pereților. Se recomandă realizarea vopsirii elementelor de către un specialist, fiind o procedură mai complexă. Dulapurile de bucătărie pot fi renovate și prin înlocuirea mânerelor, care pot decora în mod atractiv bucătăria dumneavoastră. Puteți de asemenea înlocui fronturile de bucătărie și blatul de bucătărie. O bucătărie la comandă este cu 30% mai scumpă, dar și mai de calitate decât una industrială. Termenul de livrare a unei bucătării este de la 4 la 7 săptămâni. Prețul unei bucătării la comandă variază între 900 și 3000lei/ml. Trebuie subliniat că acesta este prețul unei bucătării medii cu opțiunea standard privind numărul de sertare.

  Cui să încredințați achiziționarea mobilei de bucătărie la comandă? Trimiteți o cerere către tâmplarii sau designerii de interior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul unei bucătării


  Prețul unei bucătării. Prețul pentru furnizarea și instalarea elementelor de bucătărie, material din PAL furnir. Prețul unei bucătării clasice.

  900 RON/ml

  PREȚ MINIM
  1500.00 RON/ml

  PREȚ MEDIU
  3000 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Mobilă bucatarie (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Renovare mobilier bucătărie

  Prețul renovării mobilierului de bucătărie cu schimbarea blatului si înlocuirea ușilor.


  ml

  RON/ml

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Mobilă de bucătărie – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm despre mobila de bucătărie?

  La planificarea sau renovarea unei bucătării, trebuie să se țină seama de mai mulți factori. Bucătăria este adesea centrul casei și, de aceea, este foarte important să ne-o planificăm corect. Planificarea unei bucătării necesită timp și cunoștințe. În continuare, vă prezentăm câteva sfaturi utile despre cum să vă planificați noua bucătărie.

  Pentru că bucătăria este ”inima” casei, ea trebuie să fie astfel concepută încât să ne simțim bine în ea.
  Pentru că bucătăria este ”inima” casei, ea trebuie să fie astfel concepută încât să ne simțim bine în ea.

  1.1. Bugetul alocat pentru noua bucătărie

  Înainte de a începe lucrul la bucătărie, este important să decideți câți bani doriți să alocați acestui proiect și să alegeți elemente principale, ca de exemplu: pardoseala, dulapurile și blatul de bucătărie. Poate că veți dori să reduceți costurile și, de aceea, vă veți decide să păstrați mobila de bucătărie existentă și să înlocuiți doar ușile și mânerele dulapurilor. De asemenea, trebuie să vă gândiți, dacă veți planifica singuri bucătăria sau veți angaja un arhitect sau un designer de interior pentru aceasta.

  1.2. Materialele, culorile și stilul

  Având în vedere faptul că bucătăria este un spațiu important al apartamentului, aceasta ar trebui să fie proiectată astfel încât persoanele, care vor lucra în ea, să se simtă confortabil. Bucătăria nu trebuie să fie scumpă pentru a arăta frumos. Factorii importanți pe care trebuie să îi luați în considerare sunt următorii:

  1.2.1. Pardoseala bucătăriei

  Alegerea pardoselii bucătăriei este foarte importantă, deoarece aceasta este foarte o suprafață extrem de expusă la solicitări. Atunci când alegeți materiale din care doriți să fie pardoseala bucătăriei, puneți în primul rând accent pe următoarele aspecte: durabilitate, curățare ușoară, aspect plăcut și confort. De exemplu, plăcile ceramice sunt rezistente și ușor de curățat. În schimb, pardoselile din lemn sunt calde, naturale și frumoase, dar necesită mai multă întreținere și îngrijire.

  1.2.2. Dulapurile inferioare și superioare ale bucătăriei

  Pentru a da bucătăriei dumneavoastră un aspect modern, trebuie să alegeți aparate casnice incorporate în mobilă. Acest lucru este valabil mai ales pentru frigider, deoarece acesta este cel voluminos. Bucătăria are nevoie și de un spațiu pentru depozitarea alimentelor, oalelor, tigăilor, cratițelor și electrocasnicelor de dimensiuni mici. Proiectați dulapurile astfel încât, să vă asigurați suficient spațiu pentru tot ce aveți nevoie.

  1.2.3. Blatul de bucătărie

  Designul bucătăriei ar trebui să vă asigure suficient spațiu pentru a putea lucra confortabil și efectua rutina obișnuită fără probleme. Lungimea suprafețelor de lucru depinde de nevoile dumneavoastră. În ultimă instanță, principala preocupare a dumneavoastră trebuie să fie aceea de a vă asigura că materialul din care va fi blatul de bucătărie este durabil și ușor de curățat.

  1.2.4. Stilul bucătăriei

  La ora actuală, pe piață se comercializează mobilă de bucătărie în stiluri variate. Acesta este motivul pentru care este bine să știți, cum doriți să arate noua dumneavoastră bucătărie. Mobila de bucătărie trebuie să fie pe gustul dumneavoastră, dar și să se încadreze armonios în camera de bucătărie.

  1.2.5. Ce culori veți alege pentru bucătărie?

  Înainte de a alege culoarea bucătăriei dvs., luați-vă în prealabil timp pentru a reflecta asupra ambianței bucătăriei. Întrebați-vă, dacă doriți ca bucătăria dvs. să iasă în evidență sau să fie un spațiu liniștit? Dacă veți alege o bucătărie modernă, atunci veți dori în primul rând suficient spațiu pentru a găti și experimenta tot felul de mâncăruri și veți prefera să rezervați un loc important masei la care la care veți mânca și petrece timpul împreună cu familia. Pentru că bucătăria este ”inima” casei, ea trebuie să fie atrăgătoare pentru toți membrii familiei. Folosiți culori mai picante și calde, cum ar fi: roșul, portocaliul sau galbenul, pentru a face din bucătărie un spațiu interesant. Sau, folosiți culori mai reci, cum ar fi: verdele, albastrul sau violetul deschis, pentru a crea o atmosferă calmă și proaspătă. Fiți siguri, că chiar și o simplă schimbare de culoare este suficientă pentru renovarea parțială a bucătăriei. Trebuie să mai știți și că nuanțele de gri dau rafinament spațiului, în timp ce albul umple camera cu lumină și energie.

  2. Contactați specialiști, care să vă proiecteze bucătăria

  Dacă doriți o utilizare optimă a spațiului, vă sfătuim să încredințați proiectarea bucătăriei unui arhitect, unui designer de interior sau unui consultant calificat al salonului de mobilă. Având experiență și cunoștințe de specialitate, un astfel de profesionist vă poate oferi soluții inovatoare și funcționale, pe care cu greu le-ați concepe sau afla singuri. Înainte de a pregăti oferta pentru dumneavoastră, specialistul respectiv vă va face o vizită la locuință pentru a lua măsurile bucătăriei cu acuratețe și a analiza cu dumneavoastră în amănunțime dorințele și așteptările pe care le aveți. Apoi, vă va pregăti un desen al spațiului și designul conceptual al bucătăriei. După selecția finală a elementelor bucătăriei, el va executa, de asemenea, planuri pentru tâmplar sau pentru salonul de mobilă. Dacă sunteți de acord, arhitectul poate conduce proiectul până la asamblarea finală a mobilei de bucătărie. Este recomandabil, să discutați sincer cu profesionistul angajat cu privire la bugetul pe care l-ați alocat acestui proiect, mai ales dacă aveți la dispoziție resurse limitate. Astfel, el va putea să vă sfătuiască, unde să faceți economii.  De exemplu, puteți economisi ceva bani dacă optați pentru rafturi deschise în locul unor dulapuri superioare; ușile laminate ale dulapurilor de bucătărie sunt mult mai ieftine decât ușile lăcuite, care sunt și mai delicate etc.

  3. Bucătărie la comandă sau cumpărată din magazin?

  3.1. Bucătăriile realizate de tâmplari

  Dacă comandați o bucătărie personalizată, la comandă, veți avea la dispoziție opțiuni foarte variate cu privire la alegerea materialelor, dimensiunilor și a designului pieselor de mobilier.

  Puteți comanda o bucătărie, care să îndeplinească complet toate dorințele dumneavoastră personale. Puteți introduce ca elemente ale bucătăriei și piese neobișnuite, cum ar fi un șemineu încorporat etc. Tâmplarul vă poate realiza mobilă de bucătărie pe măsură, care să se potrivească perfect cu pereții înclinați ai mansardei sau alte iregularități ale spațiului interior. Printre persoanele care potențial pot comanda mobilă de bucătărie personalizată se numără și cei ce țin în mod deosebit ca piesele de mobilier ale bucătăriei să fie în perfectă armonie cu restul mobilierului locuinței sub aspectul stilului și al culorilor. Acest lucru este deosebit de important mai ales atunci când camera de bucătărie nu este separată prin pereți despărțitori de sufragerie și nici de camera în care se ia masa. Dacă piesele de mobilier vor fi desenate de un arhitect, tâmplarul va putea realiza mobilierul conform planurilor acestuia. O astfel de bucătărie va fi cu siguranță unică, perfect adaptată atât nevoilor și dorințelor dumneavoastră, cât și stilului și spațiului apartamentului. Nimeni altcineva nu va mai avea o astfel de bucătărie.

  Este important ca pentru execuția pieselor de mobilier să angajați un tâmplar bun, despre care știți că folosește în munca sa materiale și accesorii de calitate și care poate repara rapid eventualele erori și defecțiuni apărute -ceea ce un magazin sau un producător industrial de mobilă nu o vor face. Este bine să cereți tâmplarului să vă elibereze o garanție de câțiva ani pentru mobilierul fabricat. Mobila de bucătărie executată de un tâmplar este puțin mai scumpă față de cea pe care o puteți cumpăra de la un magazin de mobilă.

  3.2. Producători renumiți de mobilă de bucătărie

  Mobila de bucătărie produsă în serie de un brand bine-cunoscut poate fi o alegere de calitate, practică și adesea accesibilă financiar. La ora actuală, pe piață puteți găsi o gamă cu adevărat variată de bucătării, ce se încadrează în diferite clase de prețuri și stiluri, și permit tot mai mult flexibilitatea elementelor individuale. În plus, puteți alege și componente individuale ale bucătăriei, cum ar fi: blatul de bucătărie, mânerele sertarelor și ale ușilor dulapurilor, șinele, corpurile de iluminat integrate etc. Alegând o bucătărie de marcă, veți economisi mult timp și bani deoarece nu veți avea nevoie de serviciile unui arhitect și nici să căutați un tâmplar de calitate și să așteptați ca acesta să vă execute mobila. Astăzi, aproape toate magazinele specializate în vânzare de mobilier oferă consultanță gratuită și relevee ale bucătăriei. Angajații acestor magazine vă pot ghida prin întregul proces și se pot ocupa de montarea mobilei de bucătărie. Dacă se comandă mobilierul bucătăriei unui tâmplar, se poate întâmpla ca acesta să întârzie cu lucrul. În schimb, mobila produsă în serie este, de obicei, livrată în termen de șase săptămâni de la lansarea comenzii.

  Calitatea pieselor de mobilier produse în serie este de multe ori mai ridicată față de calitatea mobilei executate de tâmplari. Desigur, acest lucru mai depinde și de clasa de preț a bucătăriei alese. Dar, și în cazul angajării unui tâmplar, clasa de preț ridicată presupune folosirea de materiale de foarte bună calitate. Deci, prețul bucătăriei depinde de calitatea materialelor și de complexitatea fabricării. Bucătăriile fabricate în serie sunt co-create de experți de top din domeniile proiectării și tehnologiei. Fiecare detaliu al bucătăriei este planificat cu atenție. Fabricare mobilei de serie este mai complexă și de calitate superioară, pentru că este realizată cu mașini specializate, pe care atelierele de tâmplărie mici nu și le pot permite. Toate piesele de mobilier de fabrică sunt controlate sub aspectul calități și sunt însoțite de o garanție a producătorului. Mobilierul de serie este mai ieftin decât mobilierul realizat de tâmplari, pentru că tâmplarii lucrează mai ales manual și aceasta ia mai mult timp față producția de mobilă pe bandă rulantă din fabrică. De asemenea, tâmplarul cumpără cantități mai mici de materiale și, de aceea, plătește un preț mai mare pentru ele decât producătorul industrial de mobilă. În general, prețurile bucătăriilor produse în serie sunt cu aproximativ 30% mai ieftine față de cele fabricate de tâmplari.

  4. Pașii către o nouă bucătărie

  4.1. Lista pieselor de mobilier ale bucătăriei

  Faceți o listă de control a elementelor pe care doriți să le includă bucătăria, pentru a fi siguri că nu uitați de niciuna dintre acestea.

  4.2. Planul organizării spațiului

  Atunci când planificați o bucătărie nouă, este important să cunoașteți și să înțelegeți spațiul disponibil pentru montarea bucătăriei. În acest sens, un arhitect, un designer de interior sau un expert al magazinului de mobilă vă poate ajuta foarte mult, pregătindu-vă un desen adecvat al organizării spațiului la scară.

  4.3. Cum se măsoară corect suprafețele?

  Măsurătorile minuțioase și exacte ale spațiului sunt foarte importante atunci când se face planul bucătăriei, deoarece ele pot preveni cu ușurință multe probleme, care ar putea fi observate prea târziu, când ar fi mai greu de remediat. Desenați toți pereții care delimitează camera de bucătărie și desenați toate elementele acesteia: ușa, ferestrele, caloriferele etc. Nu uitați de prize, instalația de alimentare cu apă și gura de scurgere. Odată ce toate elementele au fost desenate, se trece la executarea măsurătorilor precise.

  4.4. Regulile de bază care trebuie să fie respectate la proiectarea bucătăriei

  4.4.1. Dimensiunile suprafețelor bucătăriei

  Lungimea totală a bucătăriei pentru o gospodărie cu doi membri trebuie să fie de minim 3 m, iar pentru fiecare membru de familie în plus această lungime se mărește cu 0,5 m. Frigiderul, aragazul și chiuveta ocupă câte 60 cm. Între chiuvetă și aragaz trebuie să existe o distanță de cel puțin 40 cm. Tot o distanță de 40 cm trebuie să existe între aceste două elemente și pereți sau elementele înalte. Pentru suprafața centrală de lucru se rezervă cel puțin 90 cm.

  4.4.2. Triunghiul de lucru

  Atunci când faceți planul unei bucătării, regula de bază care trebuie să fie respectată este ca distanța totală dintre frigider, chiuvetă și aragaz să nu depășească 660 cm.

  4.4.3. Distanța dintre elementele bucătăriei

  Elementele superioare ale bucătăriei trebuie să fie la o înălțime cel puțin 50 cm deasupra blatului de bucătărie. Hota de bucătărie trebuie să fie la cel puțin 60 cm deasupra blatului de bucătărie dacă aveți aragaz electric, iar dacă gătiți cu gaze la cel puțin 80 cm. Înălțimea elementelor de bucătărie și distanța dintre setul de bucătărie și perete trebuie să fie de cel puțin 100 cm. Masa la care se servesc mesele trebuie să fie la cel puțin 140 cm distanță de elementele bucătăriei.

  4.4.4. Cât de înalt trebuie să fie blatul de bucătărie?

  Blatul de bucătărie pe care se lucrează respectiv pregătesc alimentele este de obicei la o înălțime de 87-92 cm. Cu toate acestea, înălțimea adecvată depinde de înălțimea utilizatorului. Înălțimea potrivită pentru utilizatorii pe scaune cu rotile este de la 70-80 cm.

  4.5. Amplasarea bucătăriei

  Atunci când planificați o bucătărie, este bine să țineți cont de caracteristicile spațiului disponibil și să găsiți principiul optim pentru amplasare a bucătăriei în spațiu.

  4.5.1. Bucătăria dispusă în linie dreaptă

  Acest mod de dispunere a bucătăriei este, de obicei, cel mai bun pentru bucătăriile mai mici. El este eficient, fără a sacrifica funcționalitatea bucătăriei. Bucătăria dispusă în linie dreaptă este formată din elemente de bucătărie așezate de-a lungul unui perete. Ea poate fi compusă doar din elemente inferioare sau dintr-o combinație de elemente de bucătărie inferioare și superioare. Deși într-o bucătărie dispusă în linie dreaptă triunghiul de lucru tradițional nu este posibil, încercați măcar să așezați frigiderul la un capăt, aragazul în mijloc și chiuveta la celălalt capăt. Dacă dulapurile nu sunt înalte până la tavan, utilizați spațiul de deasupra lor pentru a stoca obiecte, pe care nu le folosiți des. Puteți folosi acest spațiu și ca spațiu expozițional, pentru oale frumoase, cărți de bucate, sticluțe cu condimente etc., care vor sublinia personalitatea bucătăriei dumneavoastră.

  4.5.2. Bucătăria dispusă în două linii paralele

  O astfel de bucătărie este formată din două seturi de elemente de bucătărie paralele, cu un spațiu intermediar între ele. Acest tip de dispunere facilitează utilizarea fiecărui milimetru de spațiu disponibil. Proiectarea simplă înseamnă, că sunt necesare mai puține elemente speciale, care fac bucătăria mai ieftină. Dacă există suficient spațiu, este bine ca frigiderul, chiuveta și aragazul să fie dispuse pe o linie, iar pe cealaltă linie să se lucreze. Astfel, nu se vor ciocni între ei membrii gospodăriei, chiar dacă folosesc în același timp bucătăria.

  4.5.3. Bucătăria în forma literei L

  Dispunerea practică cea mai potrivită pentru bucătăriile mici și mari are elementele plasate de-a lungul a doi pereți adiacenți. Deși există un colț între cele două linii de elemente, în care trebuie să se amplaseze dulapuri speciale, designul bucătăriei în formă de L deschis oferă multe posibilități de amplasare a elementelor și suprafețelor de lucru. Acolo unde spațiul vă permite, profitați la maximum de colț plasând un dulap înalt de depozitare în el. În acest fel, nu veți pierde un spațiu valoros. Puteți crea chiar și un mic colț de mic dejun la capătul uneia dintre cele două linii de elemente ale bucătăriei în formă de L, care va spori și mai mult plăcerea de a petrece timpul în familie, în bucătărie.

  4.5.4. Bucătăria în forma literei U

  Bucătăria în formă de U este o dispunere excelentă pentru camerele de bucătărie mai mari, deoarece este formată din dulapuri amplasate de-a lungul a trei pereți adiacenți. Acest tip de bucătărie dispune de mai mult spațiu de depozitare, dar poate părea foarte încărcată, dacă pe toți cei trei pereți se montează elemente superioare. Pentru a evita acest lucru, montați dulapuri superioare doar de-a lungul unuia sau a doi pereți, lăsând restul pereților goi, sau montați pe ei rafturi deschise. Bucătăria în formă de U oferă un flux de lucru excelent și facilitează folosirea sa concomitentă de mai mulți utilizatori. Lăsați zonele cu ferestre fără elemente. Acest tip de amenajare a bucătăriei oferă o oportunitate excelentă de a lucra continuu într-un triunghi de lucru. Puteți profita la maximum de spațiu, stabilind zone de lucru pe cele două linii opuse cu elemente de bucătărie.

  4.5.5. Bucătăria în formă de insulă

  Bucătăria în formă de insulă este o alegere foarte populară în casele de tip deschis și oferă mult spațiu de lucru și chiar spațiu de depozitare în mijlocul bucătăriei. Insula poate include suprafața în care se gătește, chiuveta și mașina de spălat vase, precum și un bar sau un frigider pentru vin. Ea poate fi folosită și ca loc de pregătire a mâncărurilor sau pentru a lua masa în familie. Deși acest tip de bucătărie necesită suficient spațiu, el este excelent chiar și atunci când este utilizat de mai multe persoane în același timp. Utilizați insula ca zonă de lucru și de socializare, în care familia și prietenii pot fi prezenți în timp ce pregătiți mesele. Datorită poziției sale în centrul bucătăriei, bucătăria insulară este un loc minunat pentru a instala lumini decorative suspendate, care pot servi și pentru iluminarea suprafețelor de lucru.

  4.5.6.  Bucătăria în formă de peninsulă

  Bucătăria în formă de peninsulă este similară bucătăriei insulare, deosebindu-se de aceasta doar prin faptul că atinge cu o latură un perete. Aceasta este o soluție excelentă pentru spațiile puțin mai mici, oferind toate beneficiile unei insule de bucătărie. Peninsula poate fi folosită pentru prepararea mâncărurilor, luarea meselor, gătit sau spălat vase. Bucătăria în formă de peninsulă oferă, de asemenea, o mare oportunitate de a interacționa cu alte persoane în timp ce pregătiți mesele. Aceasta este o soluție excelentă pentru camerele de bucătărie mici și închise, la care se poate îndepărta unul sau mai mulți pereți, pentru a deschide acest spațiu către sufragerie, fără a renunța la spațiul de depozitare.

  4.6. Căutarea inspirației pentru bucătărie

  Puteți căuta inspirație pentru noua bucătărie răsfoind publicații de specialitate tipărite și de pe internet. Alegeți din reviste elementele de bucătărie, care vă plac, și faceți un colaj respectiv un mood-board cu ele. Notați materialele și accesoriile, pe care le vedeți în imagini și care se potrivesc frumos unele cu altele. Uneori, chiar și o farfurie frumoasă, o piesă de mobilier sau o bucată de țesătură poate constitui un excelent punct de plecare pentru alegerea unei teme de design sau a unei scheme de culori.

  4.7. Comandarea și execuția bucătăriei

  Odată ce știți exact, ce fel de bucătărie vă doriți, și o aveți desenată, este timpul să apelați la experți.

  Dacă ați comandat o bucătărie de marcă, magazinul de la care ați comandat-o se va ocupa de livrarea și montarea acesteia. Dacă la momentul cumpărării bucătăriei nu vi s-a asigurat și montarea ei sau ați cumpărat o bucătărie dintr-un magazin cum este Ikea, atunci este recomandabil, să angajați un tâmplar sau un montator bun, care să v-o monteze. Dacă bucătăria nu este bine montată, aceasta poate fi distrusă, chiar și dacă este de calitate superioară. Înainte de montare, trebuie să vă asigurați că toate conexiunile electrice, punctele de alimentare cu apă și gurile de scurgere au fost executate.

  În cazul în care ați optat pentru o bucătărie personalizată (la comandă) veți avea nevoie de un tâmplar de calitate, care să v-o execute și monteze. Vă sfătuim, să obțineți cel puțin trei oferte comparabile de la diferiți executanți. Verificați întotdeauna referințele tâmplarului. Înainte de începerea lucrărilor, semnați un contract cu tâmplarul ales, în care să fie stipulate: prețul convenit, termenul de execuție și termenele de plată. Tâmplarul  ales vă va executa piesele de mobilier în conformitate cu planurile arhitectului sau conform instrucțiunilor dumneavoastră. Este foarte important ca - indiferent dacă lucrează sau nu conform unor planuri - tâmplarul să-și facă propriile măsurători ale camerei de bucătărie în prealabil. Apoi, tâmplarul va comanda toate materialele necesare și va executa toate elementele bucătăriei. La sfârșit, acesta va aduce elementele bucătăriei executate la locația dumneavoastră și le va asambla în camera de bucătărie.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă bucatarie?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Montat mobila de la Ikea si mobila la comanda

  Am nevoie de asamblare mobila Ikea si de mobilier bucatarie, hol, baie. Apartamentul este in renovare si mai dureaza cel putin o luna. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Bucatarie pe colt

  Doresc bucatarie pe colt dreapta 3,30 m partea stanga 2,90 m. Este atasata schita. 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Mobila de bucatarie liniara din MDF

  Am nevoie sa mobilez un apartament de 60 mp, mai exact doua dormitoare, bucatarie, si hol. Precizez ca blocul este nou intr-un ansamblu rezidential si de aceea si vreau mobila de calitate superioara. Bucataria are 4,60 lungime, este liniara si vreau sa incorporez in ea centrala, hota, cuptorul electric cu plita, masina model mic de spalat vase, cuptor cu microunde si combina frigorica. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Mobila bucatarie, Aprox 240 cm
  Mobilă bucatarie, Techirghiol

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Schimbare blat bucatarie + corp mobilier pt cuptor incorporat, 3,6 m lungime blat fara corpuri suspendate
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobila bucătărie, 3m
  Mobilă bucatarie, Călineşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Mobila de bucatarie la comanda, 195 m are bucataria
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobila de bucatarie si baie, 6.5 m lungime blat si 3.5 m lungime elemente suspendate
  Mobilă bucatarie, Brăduleţ

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Modificare mobilă bucătărie, trebuie la fața locului văzut
  Mobilă bucatarie, Piatra-Neamţ

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Mobila bucatarie la comanda, lungime bucatarie 2,2 m și elemente suspendate 1,4 m
  Mobilă bucatarie, Codlea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, 205+140 cm
  Mobilă bucatarie, Hârşova

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Mobilier de bucătărie, 2,40 m x 2,5 m
  Mobilă bucatarie, Braşov

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Mobilă bucătărie colț, cu frigider incorporabile, aprox 6 ml
  Mobilă bucatarie, Iaşi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Fronturi din lemn pentru bucătărie, 7 buc
  Mobilă bucatarie, Giarmata-Vii

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Bucătărie utilată complect la comandă, 610 cm
  Mobilă bucatarie, Variaş

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, Forma de L 2.5 x 1.5 m
  Mobilă bucatarie, Iaşi

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Mobilier de bucătărie, 3,6m
  Mobilă bucatarie, Brateiu

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Bucatarie in L centrala mascata,
  Mobilă bucatarie, Giarmata

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mobila de bucatarie la comanda, 2750 x 2500
  Mobilă bucatarie, Timişoara

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, 3.45 x 2.30 m
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  6955.2 RON la 11592 RON

  Prețul, Bucatarie liniara, 335 cm
  Mobilă bucatarie, Cristuru Secuiesc

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobilier bucătărie si insula, 6 metri
  Mobilă bucatarie, Zimandu Nou

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mobila bucatarie+ vitrina sub scara, 7m/4m
  Mobilă bucatarie, Reghin

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, 2 metri
  Mobilă bucatarie, Sinaia

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, 4-5 corpuri
  Mobilă bucatarie, Comana

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Înlocuit blat bucatarie, 2 buc
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Montaj chiuveta si baterie bucatarie, 2 chiuveta
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Montare bucatarie IKEA Enhet bucatarie modulara pe colt, Enhet bucatarie modulara pe colt
  Mobilă bucatarie, Ploieşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, montaj mobila bucatarie IKEA, 3x3 ml
  Mobilă bucatarie, Corbeanca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Mobila bucatarie clasica, 7m
  Mobilă bucatarie, Bacău

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mobilier bucatarie stil scandinav/modern, 2.60 m
  Mobilă bucatarie, Timişoara

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Ofertă mobila bucatarie, 3 metri
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Blat bucatarie, 1 bucata 3 m lungime
  Mobilă bucatarie, Roşiori de Vede

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Montare blat bucătărie, 280 cm
  Mobilă bucatarie, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Inlocuire fronturi si blat. Incorporare frigider si creare masca perfo, 5 metri
  Mobilă bucatarie, Sibiu

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, 2,7 m liniari, cu doua randuri de corpuri suspendate, 2,7 sus si jos
  Mobilă bucatarie, Baia Mare

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Montaj bucatarie IKEA semifinalizată, 350x270
  Mobilă bucatarie, Craiova

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, IKEA Asamblare montaj și instalare bucatarie METOD/BODBYN, 3,2 m si 3,8 m
  Mobilă bucatarie, Buzău

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Inlocuirea / renovarea mobilei de bucatarie, 2,37m
  Mobilă bucatarie, Techirghiol

  4347 RON la 7245 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Mobilă bucatarie lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  235+ Firme pentru Mobilă bucatarie
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă