Preturi manopera constructii

Care este prețul unor lucrări de construcții? Lucrările de construcții acoperă o gamă foarte largă de servicii: de la betonarea fundației, până la zugrăvirea pereților. Prețul tuturor lucrărilor de construcții și al lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie se ridică la 800-1200€/m2.

Cui să încredințați lucrările de construcții? Trimiteți o cerere către constructorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul lucrărilor de construcții


Prețul lucrărilor de construcții casa. Prețul tuturor lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie.

1400 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
2200 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Preturi manopera constructii

ALTE PREȚURI PENTRU Firme de construcții

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
trimiteți o cerere >

Demolare pereți


Costul unei demolări depinde în foarte mare măsură de materialul din care este construit peretele și...

Verificați și: Firma demolari pret

Zidărie


Care este prețul unei betonări? Prețul betonului depinde cel mai mult de calitatea acestuia. Dacă lu...

Verificați și: Pret zidarie

Gabioane


Care este prețul unui zid de susținere ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consid...

Verificați și: Gabioane pret

Zid de sprijin din beton armat


Care este prețul unui zid de sprijin ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consider...

Verificați și: Zid de sprijin din beton armat pret

Fundație casa


Care este prețul construcției unei fundații? Prețul fundațiilor depinde în cea mai mare măsură de ti...

Verificați și: Fundatie casa pret

Demolări


Care este prețul demolării unei case? Prețul demolării unei case unifamiliale medii depinde de numer...

Verificați și: Pret demolare casa

Manopera zidărie


Care este prețul unor mici lucrări de zidărie? Lucrările de zidărie sunt foarte diverse și, prin urm...

Verificați și: Preturi finisaje interioare

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

MANOPERĂ CONSTRUCȚII - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Ce trebuie să știți despre lucrările de construcții?

Dacă decideți să renovați, să adaptați, să asanați sau să construiți o casă complet nouă, este clar că lucrările de construcție vor fi coloana vertebrală a întregii întreprinderi. Lucrările de construcție, grosiere sau fine, includ toate meșteșugurile, de la marcarea parcelei și pilonarea clădirii până la tencuirea fațadei și decorarea grădinii, așa că, indiferent de amploarea lucrării în cazul dumneavoastră, angajarea unui expert joacă un rol important.

lucrari-de-construcii.jpg

Primul și cel mai important lucru este să știți exact ce și cum doriți. Dacă nu știți clar toate detaliile, arhitectul sau designerul care preia lucrarea nu va putea realiza ceea ce v-ați imaginat. Când, fie singuri, fie cu ajutorul unui profesionist, definiți întreaga idee, abia atunci va fi posibil să faceți planuri, proiecte și calcule și, în final, să finalizați proiectul conceptual și de execuție.

2. Unde și cum să găsiți executanți?

În funcție de volumul de lucru pe care îl planificați, designerul sau arhitectul pe care îl angajați va face și o estimare corespunzătoare - acesta este o listă profesională a tuturor meșteșugurilor care vor fi efectuate împreună cu tipurile și cantitățile de materiale care trebuie să fie procurate. Când aveți o astfel de listă, atunci știți exact și precis cât material este necesar, ce tipuri ar trebui să fie, de la ce producător și - desigur - la ce prețuri. Pe baza acesteia, veți cere și veți primi oferte de la executanți, așa că există foarte puține probabilități ca mai târziu să apară surprize neplăcute în ceea ce privește costurile suplimentare.

Toate acestea se aplică în cazul în care decideți să realizați singuri lucrarea și în etape. De fapt, puteți din cauza finanțelor și a posibilelor economii, să căutați singuri executanți și furnizori de servicii și încheiați individual un contract de lucru cu aceștia. Vă recomandăm să optați pentru un sistem „la cheie”, deoarece atunci firma cu care încheiați un contract de construcție, renovare, adaptare sau asanare își asumă responsabilitatea atât pentru planificare, cât și pentru proiectare, calitatea materialelor și montaj, respectarea termenelor și supravegherea tuturor lucrărilor, și în final, atât pentru perioada de garanție cât și pentru eventualele corecții și îmbunătățiri.

Din practică se știe că, până la urmă, diferența dintre o afacere „la cheie” și angajament independent, când totul se adună și se scade, iese a fi aproximativ 5% din valoarea totală a investiției. Prin urmare, gândiți-vă bine dacă o astfel de diferență merită investițiile de timp, efort și nervi.

De aceea, vă recomandăm să ne contactați, fiindcă lucrăm doar cu companii și meșteri de încredere ale căror referințe și toate comentariile clienților le puteți vedea pe site-ul nostru. Completați formularul online cu informații de bază despre proiectul solicitat și veți primi în curând oferte de la executanții interesați cu toate detaliile.

3. Lucrări de construcții brute și fine

Luând în considerare că denumirea generală de lucrări de construcție le au și toate pregătirile, execuția și finalizarea lucrărilor de construcție sau renovare, rețineți că acestea includ:

3.1. Lucrări de terasamente

Lucrările care se încadrează în această categorie sunt în mare parte realizate de mașină. Pe lângă marcarea și securizarea șantierului, toate săpăturile în pământ sau umplerea, nivelarea și compactarea acestuia, transportul și eliminarea, protecția și fortificarea, fie că se realizează pentru un drum de acces, alei, poteci sau pentru o groapă de construcție, canale , fose septice, piscine, rezervoare de ploaie sau tranșee, trebuie efectuate cu mașini de construcții, adică mașini, echipamente și unelte profesionale. După finalizarea clădirii, urmează lucrările de amenajare a grădinii, precum asfaltarea, pavarea și plantarea de verdeață.

3.2. Zidărie

Aceste lucrări includ toate tipurile de construcții, adică ridicarea zidurilor și asamblarea structurii de susținere precum și a cofrajelor cu orice material; acestea sunt însoțite de șape, betonare, armare și montajul tuturor tipurilor de izolații. Lucrările fine de zidărie sunt cele care se folosesc pentru tratarea pereților exteriori sau interiori, vopsirea acestora sau montarea plasticului decorativ.

3.3. Lucrări de acoperișuri

Acestea sunt la fel lucrări de construcție, dar ale acoperișului. Lucrările brute de tâmplărie includ montarea structurii acoperișului, iar montarea fină presupune izolația și montarea învelitoarei acoperișului. Aici sunt incluse și construcția coșurilor de fum, fie că sunt din zidărie sau prefabricate. Ultimele la rând vin lucrările de tinichigerie, de fapt, montajul de burlane și jgheaburi.

3.4. Instalații

Excavațiile de pământ pentru distribuția instalațiilor - alimentare cu apă, canalizare, toate tipurile de energie electrică sau de telecomunicații, precum și executarea racordurilor acestora la conductele publice, se numără printre lucrările pregătitoare de inginerie civilă. Lucrările de montaj fine sunt lucrările în clădire care asigură funcționarea și utilizarea tuturor elementelor: montajul instalațiilor sanitare, iluminat, montajul instalațiilor din bucătărie, supravegherea video sau racordarea la un sistem unic de casă inteligentă.

4. Executarea lucrărilor de construcții

Lucrările de construcție sunt întotdeauna efectuate conform unui plan și programului stabilit. De aceea pentru lucrările de volum mai mic sau mai mare se realizează proiecte de execuție - plan de lucru și în legătură cu acestea numărul și tipul de meșteri, materialele necesare, cantitățile și tipurile acestora precum și modul de lucru, datorită introducerii mecanizării, echipamentelor, mașinilor, dispozitivelor și uneltelor.

Pentru raționalizarea costurilor, precum și a timpului, experții întotdeauna recomandă planuri cât mai simple, deoarece și implementarea acestora va fi mai rapidă, mai ușoară și mai bună. Aceasta înseamnă, dacă este o construcție nouă, formele geometrice de bază ale planului clădirii și ale acoperișului, distribuția instalațiilor pe aceeași verticală etc. Dacă este vorba de o clădire mai veche, este indicativ să acordați mai multă atenție și resurse calității și durabilității materialelor decât esteticii. În ambele cazuri, durabilitatea, caracterul practic și confortul ar trebui să fie factorii decisivi pentru orice decizie.

Aceste recomandări se aplică în egală măsură atât construcțiilor noi, cât și pentru renovări, mai ales dacă vă asumați singuri întreaga lucrare. Cea mai importantă este continuitatea – ca la șantier să ajungă cantitățile și tipurile de materiale precis determinate precum și meșterii care le vor monta sau asambla, conform programului și timpului stabilit. Există încă o opțiune - dacă nu angajați o companie care să finalizeze totul conform sistemului „la cheie”, s-ar putea să nu fie o idee bună să luați în considerare măcar un diriginte de șantier - o persoană profesionistă care va fi pe șantier în locul vostru, pe toată durata construcției sau renovării, sau cel puțin de câteva ori pentru a monitoriza, controla și rezolva problemele sau situațiile la fața locului și în timp util. Asta v-ar oferi, de asemenea, un fel de garanție că veți obține ceea ce vă doriți pentru prețul plătit.

5. La ce ar trebui acordată o atenție deosebită privind lucrările de construcții?

5.1. Lucrări de construcții la cheie

Dacă alegeți să construiți sau să vă renovați locuința la cheie, practic în momentul în care definiți proiectul, conveniți asupra termenului de predare a lucrărilor și semnați contractul, lucrul vostru e gata. Desigur, trebuie să plătiți totul conform dinamicii convenite și să vă mutați. La ceea ce ar trebui să acordați o atenție deosebită, în afară de partea legală a documentului, sunt specificațiile tehnice. Prin urmare, ce materiale vor fi folosite și ce calitate, care sunt perioadele de garanție pentru astfel de produse, modalitatea de montare a acestora și garanțiile post-vânzare, adică service și întreținere. Rețineți că în timpul lucrărilor de construcție, unele defecte sau erori sunt vizibile imediat, dar unele sunt descoperite abia după mulți ani sau în anumite situații extreme: ploi abundente, inundații, secete, cutremure etc. De aceea ar trebui să fiți pregătiți și asigurați pentru orice eventualitate. Majoritatea problemelor de acest tip nu sunt  de așa natură încât să poată fi rezolvate imediat, simplu și ușor, iar adesea sunt înlănțuite – se declanșează una pe alta, putem spune.

5.2. Lucrări de construcții în regie proprie

Construirea, renovarea, adaptarea sau asanarea sub  direcția dumneavoastră sunt activități deosebit de. Ele nu sunt deloc recomandate persoanelor care nu au ocazia să dedice suficient timp și atenție. Nu degeaba se spune „o casă, o viață”. Dacă sunteți din profesie, totul ar fi puțin mai ușor, din moment ce știți lucrările și procedurile necesare. Construcția în regie proprie este aleasă des atunci când doriți să lucrați în etape, deoarece povara financiară este mai mică și când există șansa de a obține ajutorul familiei și prietenilor.

În orice caz, pentru fiecare parte a lucrării, veți fi obligați să căutați singuri meșteri și să negociați cu aceștia, să procurați și să livrați materialul, apoi să îndepărtați molozul, să urmăriți montarea și amplasarea materialelor, execuția instalațiilor și racordările la rețeaua publică și toate celelalte după ordine. În plus, veți controla execuția lucrărilor și calitatea acestora și, în final, vă veți ocupa de perioadele de garanție și eventualele modificări. Ca să nu mai vorbim de situațiile zilnice de pe șantier cu privire la achiziții, logistică și alte probleme.

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Constructie BCA

Bună ziua,

Doresc realizare constructie din BCA lipita de casa cu destinatie bucatarie si camera de zi. Constructie BCA cu acoperis si tencuit la exterior. Suprafata construita: bucatarie 5X5 m, camera de zi 3,5X5 m, suprafata totala 42,5 mp.

Mulțumesc 8694 RON la 14490 RON

........

Indreptat, egalizat scari interioare

Buna ziua,

Indreptat/egalizat 22 de trepte.

Mulțumesc 2608.2 RON la 4347 RON

........

Vreau o rampa de acces

Buna ziua,

Vreau o rampa de acces de lângă sosea până în podul de beton dimensiuni 6x1.5 x10 cm grosime.

Mulțumesc 3042.9 RON la 5071.5 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Asfalt, 16 mp
Firme de construcții, Buşteni

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Reparatii Fatada 740 mp, 740 mp
Firme de construcții, Agigea

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Izolatie exterioara casa+imprejmuire+terasare exterioara, 200 mp
Firme de construcții, Sinaia

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Prelungirea casei si Masarda,
Firme de construcții, Rădeşti

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Turnare beton curte, 70 m2 - 7mc
Firme de construcții, Fundeni

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Demolare casa chirpici si constructie nou baie si bucatarie, 20mp
Firme de construcții, Blejeşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Constructie Garaj + Magazie + Camin Put, 7mx7m, 5mx5m
Firme de construcții, Dascălu

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Construcție beci, 1 beci de 12 mp cu înălțimea de 2m.
Firme de construcții, Braşov

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Reconstructie gard, 15 ml de gard (1 m poarta)
Firme de construcții, Bucureşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Asfaltare trotuar, 50 mp
Firme de construcții, Banloc

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Turnat platforma beton cu o suprafață de 40 m2, 40 m2
Firme de construcții, Brăila

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Asfalt pe o terasa, 20 mp
Firme de construcții, Ploieşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Ridicare nivel beton, 2 metrii cubi
Firme de construcții, Bragadiru

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Renovare si construcții, 80 mp
Firme de construcții, Marsilieni

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Consolidare fundatie casa P+1. Fundati din beton (sfaramicios acum) , Amprenta la sol 70 mp
Firme de construcții, Târgu Jiu

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Izolare garaj, tencuit, pe garaj construit foisor, 7;9;2,5
Firme de construcții, Cernavodă

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Reparatii lemnarie si electrica, 50 mp
Firme de construcții, Sibiu

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Constructie 2 dormitoare,
Firme de construcții, Siliştea Crucii

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Vreau sa construesc o casa p+1, 5 camere
Firme de construcții, Slobozia

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Etansare fundatie casa, drenaj, rigole, 150mp
Firme de construcții, Marpod

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Gaurit buiandrugi pentru fixat in stalpi beton, 15 stalpi
Firme de construcții, Braşov

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Beci langa casa 3x5,5m, beci suprafata 16,5 mp adancimea 2,3m
Firme de construcții, Runcu

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Execuție beci, 45mp
Firme de construcții, Moieciu

4347 RON la 7245 RON

Prețul, proiect și construcție extensie , Estimat 35mp
Firme de construcții, Băile Tuşnad

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Montaj gard beton, 30 metrii liniari
Firme de construcții, Căzăneşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Constructie gard, fundatie beton 20m, zidire gard din boltari 16m, 20m
Firme de construcții, Ostratu

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Reparare fatada, executare balcon, prelungire terasa, 98mp
Firme de construcții, Fundulea

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Casa la roșu sau la cheie P+M din cărămidă., cca 180 mp
Firme de construcții, Movileni

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Ofertă turnare placa de ciment si ridicate un etaj cu acoperis , 156mp
Firme de construcții, Caransebeş

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Gard de plăci din beton 2 m înălțime , 30 ml
Firme de construcții, Părău

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Turnat placa beton la terasa, 29mp
Firme de construcții, Brezoi

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Consolidare fundatie fisurata terasa, Suprafata terasei 18m2
Firme de construcții, Dudu

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Vopsire gard beton si inlocuire placa beton sparta, fixare stalpii, 192mp
Firme de construcții, Timişoara

4173.12 RON la 6955.2 RON

Prețul, Ofertă beton de ciment B250/B400, MORTAR M100S, 15.000,00 MC
Firme de construcții, Dragoslavele

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Modificat forma casei prin darimare ziduri si reconstruire, 100mp
Firme de construcții, Deta

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Terasa cu scara beton la iesirea din bucatarie, 3.6 x 3.6 m este deja facut turnat conturul, dar vreau sa o extind la 5 x 3.6
Firme de construcții, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Firme de construcții lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

3766+ FIRME PENTRU Firme de construcții
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firme de construcții?

 • Firme de construcții Bucureşti
 • Firme de construcții Cluj-Napoca
 • Firme de construcții Constanţa
 • Firme de construcții Dumbrăveni
 • Firme de construcții Iaşi
 • Firme de construcții Timişoara
 • Firme de construcții Alba Iulia
 • Firme de construcții Arad
 • Firme de construcții Bacău
 • Firme de construcții Baia Mare
 • Firme de construcții Bârlad
 • Firme de construcții Bistriţa
 • Firme de construcții Botoşani
 • Firme de construcții Brăila
 • Firme de construcții Braşov
 • Firme de construcții Buzău
 • Firme de construcții Călăraşi
 • Firme de construcții Craiova
 • Firme de construcții Deva
 • Firme de construcții Drobeta-Turnu Severin
 • Firme de construcții Focşani
 • Firme de construcții Galaţi
 • Firme de construcții Giurgiu
 • Firme de construcții Hunedoara
 • Firme de construcții Mediaş
 • Firme de construcții Oradea
 • Firme de construcții Piatra-Neamţ
 • Firme de construcții Piteşti
 • Firme de construcții Ploieşti
 • Firme de construcții Râmnicu Vâlcea
 • Firme de construcții Reşiţa
 • Firme de construcții Roman
 • Firme de construcții Satu Mare
 • Firme de construcții Sfântu Gheorghe
 • Firme de construcții Sibiu
 • Firme de construcții Slatina
 • Firme de construcții Slobozia
 • Firme de construcții Suceava
 • Firme de construcții Târgovişte
 • Firme de construcții Târgu Jiu
 • Firme de construcții Târgu Mureş
 • Firme de construcții Tulcea
 • Firme de construcții Turda
 • Firme de construcții Vaslui
 • Firme de construcții Zalău
 • Firme de construcții Abrud
 • Firme de construcții Adjud
 • Firme de construcții Agnita
 • Firme de construcții Aiud
 • Firme de construcții Aleşd
 • Firme de construcții Alexandria
 • Firme de construcții Amara
 • Firme de construcții Anina
 • Firme de construcții Aninoasa
 • Firme de construcții Ardud
 • Firme de construcții Avrig
 • Firme de construcții Azuga
 • Firme de construcții Babadag
 • Firme de construcții Baia de Aramă
 • Firme de construcții Baia de Arieş
 • Firme de construcții Baia Sprie
 • Firme de construcții Băile Govora
 • Firme de construcții Băile Herculane
 • Firme de construcții Băile Olăneşti
 • Firme de construcții Băile Tuşnad
 • Firme de construcții Băileşti
 • Firme de construcții Bălan
 • Firme de construcții Bălceşti
 • Firme de construcții Balş
 • Firme de construcții Băneasa
 • Firme de construcții Baraolt
 • Firme de construcții Bechet
 • Firme de construcții Beclean
 • Firme de construcții Beiuş
 • Firme de construcții Berbeşti
 • Firme de construcții Bereşti
 • Firme de construcții Bicaz
 • Firme de construcții Blaj
 • Firme de construcții Bocşa
 • Firme de construcții Boldeşti-Scăeni
 • Firme de construcții Bolintin-Vale
 • Firme de construcții Borşa
 • Firme de construcții Borsec
 • Firme de construcții Brad
 • Firme de construcții Bran
 • Firme de construcții Breaza
 • Firme de construcții Brezoi
 • Firme de construcții Broşteni
 • Firme de construcții Bucecea
 • Firme de construcții Budeşti
 • Firme de construcții Buhuşi
 • Firme de construcții Bumbeşti-Jiu
 • Firme de construcții Buşteni
 • Firme de construcții Buziaş
 • Firme de construcții Cajvana
 • Firme de construcții Calafat
 • Firme de construcții Călan
 • Firme de construcții Călimăneşti
 • Firme de construcții Câmpeni
 • Firme de construcții Câmpia Turzii
 • Firme de construcții Câmpina
 • Firme de construcții Câmpulung
 • Firme de construcții Câmpulung Moldovenesc
 • Firme de construcții Caracal
 • Firme de construcții Caransebeş
 • Firme de construcții Carei
 • Firme de construcții Cavnic
 • Firme de construcții Căzăneşti
 • Firme de construcții Cehu Silvaniei
 • Firme de construcții Cernavodă
 • Firme de construcții Chişineu-Criş
 • Firme de construcții Ciacova
 • Firme de construcții Cisnădie
 • Firme de construcții Codlea
 • Firme de construcții Comăneşti
 • Firme de construcții Comarnic
 • Firme de construcții Copşa Mică
 • Firme de construcții Corabia
 • Firme de construcții Costeşti
 • Firme de construcții Covasna
 • Firme de construcții Cristuru Secuiesc
 • Firme de construcții Cugir
 • Firme de construcții Curtea de Argeş
 • Firme de construcții Curtici
 • Firme de construcții Dăbuleni
 • Firme de construcții Darabani
 • Firme de construcții Dărmăneşti
 • Firme de construcții Dej
 • Firme de construcții Deta
 • Firme de construcții Dolhasca
 • Firme de construcții Dorohoi
 • Firme de construcții Drăgăneşti
 • Firme de construcții Drăgăneşti-Olt
 • Firme de construcții Drăgăşani
 • Firme de construcții Dragomireşti
 • Firme de construcții Eforie
 • Firme de construcții Făgăraş
 • Firme de construcții Făget
 • Firme de construcții Fălticeni
 • Firme de construcții Făurei
 • Firme de construcții Feteşti
 • Firme de construcții Fieni
 • Firme de construcții Fierbinţi-Târg
 • Firme de construcții Filiaşi
 • Firme de construcții Flămânzi
 • Firme de construcții Frasin
 • Firme de construcții Fundulea
 • Firme de construcții Găeşti
 • Firme de construcții Gătaia
 • Firme de construcții Geoagiu
 • Firme de construcții Gheorgheni
 • Firme de construcții Gherla
 • Firme de construcții Ghimbav
 • Firme de construcții Gura Humorului
 • Firme de construcții Hârlău
 • Firme de construcții Hârşova
 • Firme de construcții Haţeg
 • Firme de construcții Horezu
 • Firme de construcții Huedin
 • Firme de construcții Huşi
 • Firme de construcții Ianca
 • Firme de construcții Iernut
 • Firme de construcții Ineu
 • Firme de construcții Însurăţei
 • Firme de construcții Întorsura Buzăului
 • Firme de construcții Isaccea
 • Firme de construcții Jibou
 • Firme de construcții Lehliu-Gară
 • Firme de construcții Lipova
 • Firme de construcții Liteni
 • Firme de construcții Livada
 • Firme de construcții Luduş
 • Firme de construcții Lugoj
 • Firme de construcții Lupeni
 • Firme de construcții Mangalia
 • Firme de construcții Mărăşeşti
 • Firme de construcții Marghita
 • Firme de construcții Medgidia
 • Firme de construcții Miercurea Nirajului
 • Firme de construcții Miercurea Sibiului
 • Firme de construcții Miercurea-Ciuc
 • Firme de construcții Mihăileşti
 • Firme de construcții Milişăuţi
 • Firme de construcții Mioveni
 • Firme de construcții Mizil
 • Firme de construcții Moineşti
 • Firme de construcții Moldova Nouă
 • Firme de construcții Moreni
 • Firme de construcții Motru
 • Firme de construcții Murfatlar
 • Firme de construcții Murgeni
 • Firme de construcții Nădlac
 • Firme de construcții Năsăud
 • Firme de construcții Năvodari
 • Firme de construcții Negreşti
 • Firme de construcții Negreşti-Oaş
 • Firme de construcții Negru Vodă
 • Firme de construcții Nehoiu
 • Firme de construcții Novaci
 • Firme de construcții Nucet
 • Firme de construcții Ocna Mureş
 • Firme de construcții Ocna Sibiului
 • Firme de construcții Ocnele Mari
 • Firme de construcții Odobeşti
 • Firme de construcții Odorheiu Secuiesc
 • Firme de construcții Olteniţa
 • Firme de construcții Oneşti
 • Firme de construcții Orăştie
 • Firme de construcții Oraviţa
 • Firme de construcții Orşova
 • Firme de construcții Oţelu Roşu
 • Firme de construcții Ovidiu
 • Firme de construcții Panciu
 • Firme de construcții Pâncota
 • Firme de construcții Paşcani
 • Firme de construcții Pătârlagele
 • Firme de construcții Pecica
 • Firme de construcții Petrila
 • Firme de construcții Petroşani
 • Firme de construcții Piatra-Olt
 • Firme de construcții Plopeni
 • Firme de construcții Podu Iloaiei
 • Firme de construcții Pogoanele
 • Firme de construcții Potcoava
 • Firme de construcții Predeal
 • Firme de construcții Pucioasa
 • Firme de construcții Răcari
 • Firme de construcții Rădăuţi
 • Firme de construcții Râmnicu Sărat
 • Firme de construcții Râşnov
 • Firme de construcții Recaş
 • Firme de construcții Reghin
 • Firme de construcții Roşiori de Vede
 • Firme de construcții Rovinari
 • Firme de construcții Roznov
 • Firme de construcții Rupea
 • Firme de construcții Săcele
 • Firme de construcții Săcueni
 • Firme de construcții Salcea
 • Firme de construcții Sălişte
 • Firme de construcții Săliştea de Sus
 • Firme de construcții Salonta
 • Firme de construcții Sângeorgiu de Pădure
 • Firme de construcții Sângeorz-Băi
 • Firme de construcții Sânnicolau Mare
 • Firme de construcții Sântana
 • Firme de construcții Sărmaşu
 • Firme de construcții Săveni
 • Firme de construcții Scorniceşti
 • Firme de construcții Sebeş
 • Firme de construcții Sebiş
 • Firme de construcții Segarcea
 • Firme de construcții Seini
 • Firme de construcții Sighetu Marmaţiei
 • Firme de construcții Sighişoara
 • Firme de construcții Simeria
 • Firme de construcții Şimleu Silvaniei
 • Firme de construcții Sinaia
 • Firme de construcții Siret
 • Firme de construcții Slănic
 • Firme de construcții Slănic-Moldova
 • Firme de construcții Solca
 • Firme de construcții Şomcuta Mare
 • Firme de construcții Sovata
 • Firme de construcții Ştefăneşti
 • Firme de construcții Ştefăneşti
 • Firme de construcții Ştei
 • Firme de construcții Strehaia
 • Firme de construcții Sulina
 • Firme de construcții Tălmaciu
 • Firme de construcții Ţăndărei
 • Firme de construcții Târgu Bujor
 • Firme de construcții Târgu Cărbuneşti
 • Firme de construcții Târgu Frumos
 • Firme de construcții Târgu Lăpuş
 • Firme de construcții Târgu Neamţ
 • Firme de construcții Târgu Ocna
 • Firme de construcții Târgu Secuiesc
 • Firme de construcții Târnăveni
 • Firme de construcții Tăşnad
 • Firme de construcții Tăuţii-Măgherăuş
 • Firme de construcții Techirghiol
 • Firme de construcții Tecuci
 • Firme de construcții Teiuş
 • Firme de construcții Ţicleni
 • Firme de construcții Tismana
 • Firme de construcții Titu
 • Firme de construcții Topliţa
 • Firme de construcții Topoloveni
 • Firme de construcții Turceni
 • Firme de construcții Turnu Măgurele
 • Firme de construcții Ulmeni
 • Firme de construcții Ungheni
 • Firme de construcții Uricani
 • Firme de construcții Urlaţi
 • Firme de construcții Urziceni
 • Firme de construcții Valea lui Mihai
 • Firme de construcții Vălenii de Munte
 • Firme de construcții Vânju Mare
 • Firme de construcții Vaşcău
 • Firme de construcții Vatra Dornei
 • Firme de construcții Vicovu de Sus
 • Firme de construcții Victoria
 • Firme de construcții Videle
 • Firme de construcții Vişeu de Sus
 • Firme de construcții Vlăhiţa
 • Firme de construcții Vulcan
 • Firme de construcții Zărneşti
 • Firme de construcții Zimnicea
 • Firme de construcții Zlatna