Pentru zona

  Prețuri manoperă construcții

  Care este prețul unor lucrări de construcții? Lucrările de construcții acoperă o gamă foarte largă de servicii: de la betonarea fundației, până la zugrăvirea pereților. Prețul tuturor lucrărilor de construcții și al lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie se ridică la 800-1200€/m2.

  Cui să încredințați lucrările de construcții? Trimiteți o cerere către constructorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul lucrărilor de construcții


  Prețul lucrărilor de construcții casa. Prețul tuturor lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie.

  1400 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  2200 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Firme de construcții

  Demolare pereți


  Costul unei demolări depinde în foarte mare măsură de materialul din care este construit peretele și...

  Verificați și: Firmă demolări preț

  Zidărie


  Care este prețul unei betonări? Prețul betonului depinde cel mai mult de calitatea acestuia. Dacă lu...

  Verificați și: Preț zidărie

  Gabioane


  Care este prețul unui zid de susținere ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consid...

  Verificați și: Gabioane preț

  Zid de sprijin din beton armat


  Care este prețul unui zid de sprijin ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consider...

  Verificați și: Zid de sprijin din beton armat preț

  Fundație casa


  Care este prețul construcției unei fundații? Prețul fundațiilor depinde în cea mai mare măsură de ti...

  Verificați și: Fundație casă preț

  Demolări


  Care este prețul demolării unei case? Prețul demolării unei case unifamiliale medii depinde de numer...

  Verificați și: Preț demolare casă

  Manopera zidărie


  Care este prețul unor mici lucrări de zidărie? Lucrările de zidărie sunt foarte diverse și, prin urm...

  Verificați și: Prețuri finisaje interioare

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  MANOPERĂ CONSTRUCȚII - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Ce trebuie să știți despre lucrările de construcții?

  Dacă decideți să renovați, să adaptați, să asanați sau să construiți o casă complet nouă, este clar că lucrările de construcție vor fi coloana vertebrală a întregii întreprinderi. Lucrările de construcție, grosiere sau fine, includ toate meșteșugurile, de la marcarea parcelei și pilonarea clădirii până la tencuirea fațadei și decorarea grădinii, așa că, indiferent de amploarea lucrării în cazul dumneavoastră, angajarea unui expert joacă un rol important.

  lucrari-de-construcii.jpg

  Primul și cel mai important lucru este să știți exact ce și cum doriți. Dacă nu știți clar toate detaliile, arhitectul sau designerul care preia lucrarea nu va putea realiza ceea ce v-ați imaginat. Când, fie singuri, fie cu ajutorul unui profesionist, definiți întreaga idee, abia atunci va fi posibil să faceți planuri, proiecte și calcule și, în final, să finalizați proiectul conceptual și de execuție.

  2. Unde și cum să găsiți executanți?

  În funcție de volumul de lucru pe care îl planificați, designerul sau arhitectul pe care îl angajați va face și o estimare corespunzătoare - acesta este o listă profesională a tuturor meșteșugurilor care vor fi efectuate împreună cu tipurile și cantitățile de materiale care trebuie să fie procurate. Când aveți o astfel de listă, atunci știți exact și precis cât material este necesar, ce tipuri ar trebui să fie, de la ce producător și - desigur - la ce prețuri. Pe baza acesteia, veți cere și veți primi oferte de la executanți, așa că există foarte puține probabilități ca mai târziu să apară surprize neplăcute în ceea ce privește costurile suplimentare.

  Toate acestea se aplică în cazul în care decideți să realizați singuri lucrarea și în etape. De fapt, puteți din cauza finanțelor și a posibilelor economii, să căutați singuri executanți și furnizori de servicii și încheiați individual un contract de lucru cu aceștia. Vă recomandăm să optați pentru un sistem „la cheie”, deoarece atunci firma cu care încheiați un contract de construcție, renovare, adaptare sau asanare își asumă responsabilitatea atât pentru planificare, cât și pentru proiectare, calitatea materialelor și montaj, respectarea termenelor și supravegherea tuturor lucrărilor, și în final, atât pentru perioada de garanție cât și pentru eventualele corecții și îmbunătățiri.

  Din practică se știe că, până la urmă, diferența dintre o afacere „la cheie” și angajament independent, când totul se adună și se scade, iese a fi aproximativ 5% din valoarea totală a investiției. Prin urmare, gândiți-vă bine dacă o astfel de diferență merită investițiile de timp, efort și nervi.

  De aceea, vă recomandăm să ne contactați, fiindcă lucrăm doar cu companii și meșteri de încredere ale căror referințe și toate comentariile clienților le puteți vedea pe site-ul nostru. Completați formularul online cu informații de bază despre proiectul solicitat și veți primi în curând oferte de la executanții interesați cu toate detaliile.

  3. Lucrări de construcții brute și fine

  Luând în considerare că denumirea generală de lucrări de construcție le au și toate pregătirile, execuția și finalizarea lucrărilor de construcție sau renovare, rețineți că acestea includ:

  3.1. Lucrări de terasamente

  Lucrările care se încadrează în această categorie sunt în mare parte realizate de mașină. Pe lângă marcarea și securizarea șantierului, toate săpăturile în pământ sau umplerea, nivelarea și compactarea acestuia, transportul și eliminarea, protecția și fortificarea, fie că se realizează pentru un drum de acces, alei, poteci sau pentru o groapă de construcție, canale , fose septice, piscine, rezervoare de ploaie sau tranșee, trebuie efectuate cu mașini de construcții, adică mașini, echipamente și unelte profesionale. După finalizarea clădirii, urmează lucrările de amenajare a grădinii, precum asfaltarea, pavarea și plantarea de verdeață.

  3.2. Zidărie

  Aceste lucrări includ toate tipurile de construcții, adică ridicarea zidurilor și asamblarea structurii de susținere precum și a cofrajelor cu orice material; acestea sunt însoțite de șape, betonare, armare și montajul tuturor tipurilor de izolații. Lucrările fine de zidărie sunt cele care se folosesc pentru tratarea pereților exteriori sau interiori, vopsirea acestora sau montarea plasticului decorativ.

  3.3. Lucrări de acoperișuri

  Acestea sunt la fel lucrări de construcție, dar ale acoperișului. Lucrările brute de tâmplărie includ montarea structurii acoperișului, iar montarea fină presupune izolația și montarea învelitoarei acoperișului. Aici sunt incluse și construcția coșurilor de fum, fie că sunt din zidărie sau prefabricate. Ultimele la rând vin lucrările de tinichigerie, de fapt, montajul de burlane și jgheaburi.

  3.4. Instalații

  Excavațiile de pământ pentru distribuția instalațiilor - alimentare cu apă, canalizare, toate tipurile de energie electrică sau de telecomunicații, precum și executarea racordurilor acestora la conductele publice, se numără printre lucrările pregătitoare de inginerie civilă. Lucrările de montaj fine sunt lucrările în clădire care asigură funcționarea și utilizarea tuturor elementelor: montajul instalațiilor sanitare, iluminat, montajul instalațiilor din bucătărie, supravegherea video sau racordarea la un sistem unic de casă inteligentă.

  4. Executarea lucrărilor de construcții

  Lucrările de construcție sunt întotdeauna efectuate conform unui plan și programului stabilit. De aceea pentru lucrările de volum mai mic sau mai mare se realizează proiecte de execuție - plan de lucru și în legătură cu acestea numărul și tipul de meșteri, materialele necesare, cantitățile și tipurile acestora precum și modul de lucru, datorită introducerii mecanizării, echipamentelor, mașinilor, dispozitivelor și uneltelor.

  Pentru raționalizarea costurilor, precum și a timpului, experții întotdeauna recomandă planuri cât mai simple, deoarece și implementarea acestora va fi mai rapidă, mai ușoară și mai bună. Aceasta înseamnă, dacă este o construcție nouă, formele geometrice de bază ale planului clădirii și ale acoperișului, distribuția instalațiilor pe aceeași verticală etc. Dacă este vorba de o clădire mai veche, este indicativ să acordați mai multă atenție și resurse calității și durabilității materialelor decât esteticii. În ambele cazuri, durabilitatea, caracterul practic și confortul ar trebui să fie factorii decisivi pentru orice decizie.

  Aceste recomandări se aplică în egală măsură atât construcțiilor noi, cât și pentru renovări, mai ales dacă vă asumați singuri întreaga lucrare. Cea mai importantă este continuitatea – ca la șantier să ajungă cantitățile și tipurile de materiale precis determinate precum și meșterii care le vor monta sau asambla, conform programului și timpului stabilit. Există încă o opțiune - dacă nu angajați o companie care să finalizeze totul conform sistemului „la cheie”, s-ar putea să nu fie o idee bună să luați în considerare măcar un diriginte de șantier - o persoană profesionistă care va fi pe șantier în locul vostru, pe toată durata construcției sau renovării, sau cel puțin de câteva ori pentru a monitoriza, controla și rezolva problemele sau situațiile la fața locului și în timp util. Asta v-ar oferi, de asemenea, un fel de garanție că veți obține ceea ce vă doriți pentru prețul plătit.

  5. La ce ar trebui acordată o atenție deosebită privind lucrările de construcții?

  5.1. Lucrări de construcții la cheie

  Dacă alegeți să construiți sau să vă renovați locuința la cheie, practic în momentul în care definiți proiectul, conveniți asupra termenului de predare a lucrărilor și semnați contractul, lucrul vostru e gata. Desigur, trebuie să plătiți totul conform dinamicii convenite și să vă mutați. La ceea ce ar trebui să acordați o atenție deosebită, în afară de partea legală a documentului, sunt specificațiile tehnice. Prin urmare, ce materiale vor fi folosite și ce calitate, care sunt perioadele de garanție pentru astfel de produse, modalitatea de montare a acestora și garanțiile post-vânzare, adică service și întreținere. Rețineți că în timpul lucrărilor de construcție, unele defecte sau erori sunt vizibile imediat, dar unele sunt descoperite abia după mulți ani sau în anumite situații extreme: ploi abundente, inundații, secete, cutremure etc. De aceea ar trebui să fiți pregătiți și asigurați pentru orice eventualitate. Majoritatea problemelor de acest tip nu sunt  de așa natură încât să poată fi rezolvate imediat, simplu și ușor, iar adesea sunt înlănțuite – se declanșează una pe alta, putem spune.

  5.2. Lucrări de construcții în regie proprie

  Construirea, renovarea, adaptarea sau asanarea sub  direcția dumneavoastră sunt activități deosebit de. Ele nu sunt deloc recomandate persoanelor care nu au ocazia să dedice suficient timp și atenție. Nu degeaba se spune „o casă, o viață”. Dacă sunteți din profesie, totul ar fi puțin mai ușor, din moment ce știți lucrările și procedurile necesare. Construcția în regie proprie este aleasă des atunci când doriți să lucrați în etape, deoarece povara financiară este mai mică și când există șansa de a obține ajutorul familiei și prietenilor.

  În orice caz, pentru fiecare parte a lucrării, veți fi obligați să căutați singuri meșteri și să negociați cu aceștia, să procurați și să livrați materialul, apoi să îndepărtați molozul, să urmăriți montarea și amplasarea materialelor, execuția instalațiilor și racordările la rețeaua publică și toate celelalte după ordine. În plus, veți controla execuția lucrărilor și calitatea acestora și, în final, vă veți ocupa de perioadele de garanție și eventualele modificări. Ca să nu mai vorbim de situațiile zilnice de pe șantier cu privire la achiziții, logistică și alte probleme.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Beton

  Am nevoie de beton b250sau b350 ,armatura este făcută...vreau ambele preturi că să știu ce beton să iau,

  Mulțumesc! 5651.1 RON la 9418.5 RON

  ........

  Reparare scării bloc si montaj gresie

  Reparare scării bloc și montare gresie. Sunt atasate si poze. 1304.1 RON la 2173.5 RON

  ........

  Casa la rosu materiale+manopea

  Materiale+manopera casa la rosu conform proiectului. Locația Domnești
  Mulțumesc 86940 RON la 144900 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Renovare casa, 60 m2
  Firme de construcții, Turnu Măgurele

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Renovare casa, 70 mp
  Firme de construcții, Arad

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Finisaje interioare și exterioare, 160 mp
  Firme de construcții, Tunari

  30429 RON la 50715 RON

  Prețul, Izolatie mansarda interior ,zidit pereti despartitori , gresie , faian, 70 mp - mansarda
  Firme de construcții, Năvodari

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Am nevoie de demolarea unei fundații din beton., Porțiunea de 4-5 m
  Firme de construcții, Luduş

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Renovare casa din paianta, 60 m²
  Firme de construcții, Giurgiu

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Renovare acoperiș + fundație, cca 150m2
  Firme de construcții, Alexandria

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Zidarie si tencuiala, 250mp
  Firme de construcții, Măureni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Fundatie casa un nivel, 200 mp
  Firme de construcții, Satu Mare

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Reparatii gard beton și montaj policarbonat ferestre, 2 cpl
  Firme de construcții, Călăraşi

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Dulgherie, pardoseli, finisare pereți, instalații canalizare, 13 metri lungime, 4 metri latime-mansarda
  Firme de construcții, Bucureşti

  14345.1 RON la 23908.5 RON

  Prețul, Construcție destinație mixta, 1000 mp
  Firme de construcții, Tuzla

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Placare exterioara cu scandura casa + constructie, 90 mp
  Firme de construcții, Jugureni

  14779.8 RON la 24633 RON

  Prețul, Sistem de incalzire,electric,șapă, Mărimea construcției,în jur de 190 mp,parter+etaj
  Firme de construcții, Urecheni

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Construcție pensiune, 1000 mp
  Firme de construcții, Borsec

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Turnare placă magazie, 5mx3m
  Firme de construcții, Pucioasa

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Betonare curte industriala, 100mp
  Firme de construcții, Râmnicu Vâlcea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Consolidare zid casa, cca 5 x 7 m
  Firme de construcții, Braşov

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard beton, 125 metri liniari,la 2metri înălțime
  Firme de construcții, Caransebeş

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Construcție acoperiș nou, 100 mp
  Firme de construcții, Cioroiu

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Constructie structura lemn mansarda, 112mp
  Firme de construcții, Buzău

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Consolidare si finisare terasa din lemn, 25mp
  Firme de construcții, Mangalia

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, armare pereti caramida, cca 190 mp
  Firme de construcții, Bucureşti

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Turnare gard frontal din beton, 21ml
  Firme de construcții, Ghiroda

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Construcție casa, 104mp
  Firme de construcții, Novaci

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Amenajări exterioare, 200mp
  Firme de construcții, Zimandu Nou

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Constructor Cladire Birouri, cca 1700 mp
  Firme de construcții, Pantelimon

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, Extindere, Modificarea Fatadelor si sarpantelor, 600mp
  Firme de construcții, Sfântu Gheorghe

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Proiectare si construire, cca 600 mp
  Firme de construcții, Petroşani

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Montaj tablă acoperiș și zidărie, 200 mp
  Firme de construcții, Reghin

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Ofertă demolare grajd 20 mp si constructie anexa pe aceiasi suprafata., 20 mp
  Firme de construcții, Leiceşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Betonare curte, 60mp
  Firme de construcții, Galaţi

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Refacere trotuar si etanseitatii dintre trotuar si bloc, 200 mp
  Firme de construcții, Constanţa

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Fundatie magazie, 50 mp
  Firme de construcții, Vedea

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Firma de construcții, Gard sarma-46 ml, tencuiala gard bca-100 mp pavaje-100mp
  Firme de construcții, Domneşti

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Proiect și execuție casă la roșu, cca 100 mp
  Firme de construcții, Galicea Mare

  8694 RON la 14490 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firme de construcții?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Firme de construcții lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  3902+ FIRME PENTRU Firme de construcții
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ