Pentru zona

  Prețuri manoperă construcții

  Care este prețul unor lucrări de construcții? Lucrările de construcții acoperă o gamă foarte largă de servicii: de la betonarea fundației, până la zugrăvirea pereților. Prețul tuturor lucrărilor de construcții și al lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie se ridică la 800-1200€/m2.

  Cui să încredințați lucrările de construcții? Trimiteți o cerere către constructorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul lucrărilor de construcții


  Prețul lucrărilor de construcții casa. Prețul tuturor lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie.

  1400 RON/mp

  PREȚ MINIM
  1800.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  2200 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Firme de construcții

  Demolare pereți


  Costul unei demolări depinde în foarte mare măsură de materialul din care este construit peretele și...

  Verificați și: Firmă demolări preț

  Zidărie


  Care este prețul unei betonări? Prețul betonului depinde cel mai mult de calitatea acestuia. Dacă lu...

  Verificați și: Preț zidărie

  Gabioane


  Care este prețul unui zid de susținere ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consid...

  Verificați și: Gabioane preț

  Zid de sprijin din beton armat


  Care este prețul unui zid de sprijin ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consider...

  Verificați și: Zid de sprijin din beton armat preț

  Fundație casa


  Care este prețul construcției unei fundații? Prețul fundațiilor depinde în cea mai mare măsură de ti...

  Verificați și: Fundație casă preț

  Demolări


  Care este prețul demolării unei case? Prețul demolării unei case unifamiliale medii depinde de numer...

  Verificați și: Preț demolare casă

  Manopera zidărie


  Care este prețul unor mici lucrări de zidărie? Lucrările de zidărie sunt foarte diverse și, prin urm...

  Verificați și: Prețuri finisaje interioare

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  MANOPERĂ CONSTRUCȚII - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Ce trebuie să știți despre lucrările de construcții?

  Dacă decideți să renovați, să adaptați, să asanați sau să construiți o casă complet nouă, este clar că lucrările de construcție vor fi coloana vertebrală a întregii întreprinderi. Lucrările de construcție, grosiere sau fine, includ toate meșteșugurile, de la marcarea parcelei și pilonarea clădirii până la tencuirea fațadei și decorarea grădinii, așa că, indiferent de amploarea lucrării în cazul dumneavoastră, angajarea unui expert joacă un rol important.

  lucrari-de-construcii.jpg

  Primul și cel mai important lucru este să știți exact ce și cum doriți. Dacă nu știți clar toate detaliile, arhitectul sau designerul care preia lucrarea nu va putea realiza ceea ce v-ați imaginat. Când, fie singuri, fie cu ajutorul unui profesionist, definiți întreaga idee, abia atunci va fi posibil să faceți planuri, proiecte și calcule și, în final, să finalizați proiectul conceptual și de execuție.

  2. Unde și cum să găsiți executanți?

  În funcție de volumul de lucru pe care îl planificați, designerul sau arhitectul pe care îl angajați va face și o estimare corespunzătoare - acesta este o listă profesională a tuturor meșteșugurilor care vor fi efectuate împreună cu tipurile și cantitățile de materiale care trebuie să fie procurate. Când aveți o astfel de listă, atunci știți exact și precis cât material este necesar, ce tipuri ar trebui să fie, de la ce producător și - desigur - la ce prețuri. Pe baza acesteia, veți cere și veți primi oferte de la executanți, așa că există foarte puține probabilități ca mai târziu să apară surprize neplăcute în ceea ce privește costurile suplimentare.

  Toate acestea se aplică în cazul în care decideți să realizați singuri lucrarea și în etape. De fapt, puteți din cauza finanțelor și a posibilelor economii, să căutați singuri executanți și furnizori de servicii și încheiați individual un contract de lucru cu aceștia. Vă recomandăm să optați pentru un sistem „la cheie”, deoarece atunci firma cu care încheiați un contract de construcție, renovare, adaptare sau asanare își asumă responsabilitatea atât pentru planificare, cât și pentru proiectare, calitatea materialelor și montaj, respectarea termenelor și supravegherea tuturor lucrărilor, și în final, atât pentru perioada de garanție cât și pentru eventualele corecții și îmbunătățiri.

  Din practică se știe că, până la urmă, diferența dintre o afacere „la cheie” și angajament independent, când totul se adună și se scade, iese a fi aproximativ 5% din valoarea totală a investiției. Prin urmare, gândiți-vă bine dacă o astfel de diferență merită investițiile de timp, efort și nervi.

  De aceea, vă recomandăm să ne contactați, fiindcă lucrăm doar cu companii și meșteri de încredere ale căror referințe și toate comentariile clienților le puteți vedea pe site-ul nostru. Completați formularul online cu informații de bază despre proiectul solicitat și veți primi în curând oferte de la executanții interesați cu toate detaliile.

  3. Lucrări de construcții brute și fine

  Luând în considerare că denumirea generală de lucrări de construcție le au și toate pregătirile, execuția și finalizarea lucrărilor de construcție sau renovare, rețineți că acestea includ:

  3.1. Lucrări de terasamente

  Lucrările care se încadrează în această categorie sunt în mare parte realizate de mașină. Pe lângă marcarea și securizarea șantierului, toate săpăturile în pământ sau umplerea, nivelarea și compactarea acestuia, transportul și eliminarea, protecția și fortificarea, fie că se realizează pentru un drum de acces, alei, poteci sau pentru o groapă de construcție, canale , fose septice, piscine, rezervoare de ploaie sau tranșee, trebuie efectuate cu mașini de construcții, adică mașini, echipamente și unelte profesionale. După finalizarea clădirii, urmează lucrările de amenajare a grădinii, precum asfaltarea, pavarea și plantarea de verdeață.

  3.2. Zidărie

  Aceste lucrări includ toate tipurile de construcții, adică ridicarea zidurilor și asamblarea structurii de susținere precum și a cofrajelor cu orice material; acestea sunt însoțite de șape, betonare, armare și montajul tuturor tipurilor de izolații. Lucrările fine de zidărie sunt cele care se folosesc pentru tratarea pereților exteriori sau interiori, vopsirea acestora sau montarea plasticului decorativ.

  3.3. Lucrări de acoperișuri

  Acestea sunt la fel lucrări de construcție, dar ale acoperișului. Lucrările brute de tâmplărie includ montarea structurii acoperișului, iar montarea fină presupune izolația și montarea învelitoarei acoperișului. Aici sunt incluse și construcția coșurilor de fum, fie că sunt din zidărie sau prefabricate. Ultimele la rând vin lucrările de tinichigerie, de fapt, montajul de burlane și jgheaburi.

  3.4. Instalații

  Excavațiile de pământ pentru distribuția instalațiilor - alimentare cu apă, canalizare, toate tipurile de energie electrică sau de telecomunicații, precum și executarea racordurilor acestora la conductele publice, se numără printre lucrările pregătitoare de inginerie civilă. Lucrările de montaj fine sunt lucrările în clădire care asigură funcționarea și utilizarea tuturor elementelor: montajul instalațiilor sanitare, iluminat, montajul instalațiilor din bucătărie, supravegherea video sau racordarea la un sistem unic de casă inteligentă.

  4. Executarea lucrărilor de construcții

  Lucrările de construcție sunt întotdeauna efectuate conform unui plan și programului stabilit. De aceea pentru lucrările de volum mai mic sau mai mare se realizează proiecte de execuție - plan de lucru și în legătură cu acestea numărul și tipul de meșteri, materialele necesare, cantitățile și tipurile acestora precum și modul de lucru, datorită introducerii mecanizării, echipamentelor, mașinilor, dispozitivelor și uneltelor.

  Pentru raționalizarea costurilor, precum și a timpului, experții întotdeauna recomandă planuri cât mai simple, deoarece și implementarea acestora va fi mai rapidă, mai ușoară și mai bună. Aceasta înseamnă, dacă este o construcție nouă, formele geometrice de bază ale planului clădirii și ale acoperișului, distribuția instalațiilor pe aceeași verticală etc. Dacă este vorba de o clădire mai veche, este indicativ să acordați mai multă atenție și resurse calității și durabilității materialelor decât esteticii. În ambele cazuri, durabilitatea, caracterul practic și confortul ar trebui să fie factorii decisivi pentru orice decizie.

  Aceste recomandări se aplică în egală măsură atât construcțiilor noi, cât și pentru renovări, mai ales dacă vă asumați singuri întreaga lucrare. Cea mai importantă este continuitatea – ca la șantier să ajungă cantitățile și tipurile de materiale precis determinate precum și meșterii care le vor monta sau asambla, conform programului și timpului stabilit. Există încă o opțiune - dacă nu angajați o companie care să finalizeze totul conform sistemului „la cheie”, s-ar putea să nu fie o idee bună să luați în considerare măcar un diriginte de șantier - o persoană profesionistă care va fi pe șantier în locul vostru, pe toată durata construcției sau renovării, sau cel puțin de câteva ori pentru a monitoriza, controla și rezolva problemele sau situațiile la fața locului și în timp util. Asta v-ar oferi, de asemenea, un fel de garanție că veți obține ceea ce vă doriți pentru prețul plătit.

  5. La ce ar trebui acordată o atenție deosebită privind lucrările de construcții?

  5.1. Lucrări de construcții la cheie

  Dacă alegeți să construiți sau să vă renovați locuința la cheie, practic în momentul în care definiți proiectul, conveniți asupra termenului de predare a lucrărilor și semnați contractul, lucrul vostru e gata. Desigur, trebuie să plătiți totul conform dinamicii convenite și să vă mutați. La ceea ce ar trebui să acordați o atenție deosebită, în afară de partea legală a documentului, sunt specificațiile tehnice. Prin urmare, ce materiale vor fi folosite și ce calitate, care sunt perioadele de garanție pentru astfel de produse, modalitatea de montare a acestora și garanțiile post-vânzare, adică service și întreținere. Rețineți că în timpul lucrărilor de construcție, unele defecte sau erori sunt vizibile imediat, dar unele sunt descoperite abia după mulți ani sau în anumite situații extreme: ploi abundente, inundații, secete, cutremure etc. De aceea ar trebui să fiți pregătiți și asigurați pentru orice eventualitate. Majoritatea problemelor de acest tip nu sunt  de așa natură încât să poată fi rezolvate imediat, simplu și ușor, iar adesea sunt înlănțuite – se declanșează una pe alta, putem spune.

  5.2. Lucrări de construcții în regie proprie

  Construirea, renovarea, adaptarea sau asanarea sub  direcția dumneavoastră sunt activități deosebit de. Ele nu sunt deloc recomandate persoanelor care nu au ocazia să dedice suficient timp și atenție. Nu degeaba se spune „o casă, o viață”. Dacă sunteți din profesie, totul ar fi puțin mai ușor, din moment ce știți lucrările și procedurile necesare. Construcția în regie proprie este aleasă des atunci când doriți să lucrați în etape, deoarece povara financiară este mai mică și când există șansa de a obține ajutorul familiei și prietenilor.

  În orice caz, pentru fiecare parte a lucrării, veți fi obligați să căutați singuri meșteri și să negociați cu aceștia, să procurați și să livrați materialul, apoi să îndepărtați molozul, să urmăriți montarea și amplasarea materialelor, execuția instalațiilor și racordările la rețeaua publică și toate celelalte după ordine. În plus, veți controla execuția lucrărilor și calitatea acestora și, în final, vă veți ocupa de perioadele de garanție și eventualele modificări. Ca să nu mai vorbim de situațiile zilnice de pe șantier cu privire la achiziții, logistică și alte probleme.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firme de construcții?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Pregatire teren

  Incepere lucrare: 17.06.2024
  Avem o suprafata de 2400 mp in care se face:
  Decopertare pământ vegetal 30 cm
  Încărcare și evacuare pământ în incinta locației
  Compactare
  Umplutură cu piatră spartă si compactat
  Distanta depozitare 5-10 kg 6955.2 RON la 11592 RON

  ........

  O mansardă cu doua camere și o baie

  Doresc o mansardă de 9 x 5,5 m locubila cu două camere si o baie. 19561.5 RON la 32602.5 RON

  ........

  Imprejmuire din gard de beton la o casa

  Dorim un gard de beton imprejmuire, fara partea de gard din fata casei. Este vorba de aprox 83 ml. 7824.6 RON la 13041 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Inchidere si izolatie balcon (va fi unit cu camera), 4 mp
  Firme de construcții, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Extensie casă (bucătărie 25m pătrați), 25 mp
  Firme de construcții, Râmnicu Vâlcea

  9563.4 RON la 15939 RON

  Prețul, Baie + bucătărie 15m2, Aprox 15 m2
  Firme de construcții, Stâlpeni

  9563.4 RON la 15939 RON

  Prețul, Trotuar beton si bazin betonat subteran, 40ml trotuar2.5x2.5x2.5m bazin + capac
  Firme de construcții, Boldeşti-Scăeni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare interioara cladire cu suprafata de 380 mp si amenajare 5 grup, Instal 5 toalete și renovare 380 mp
  Firme de construcții, Constanţa

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, O Șură din cărămidă recuperată, 53 m³. 12x9 m. H mediu 4,5 m.
  Firme de construcții, Harghita-Băi

  34776 RON la 57960 RON

  Prețul, Zidit grătar de caramida, betonat cămin apa,
  Firme de construcții, Mihăeşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Fundație casa, 100m/2
  Firme de construcții, Olteniţa

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Constructie terasa cu inchidere geamuri, 15 m
  Firme de construcții, Codlea

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Executia a doua organizari de santier in judetul Giurgiu, 1000 m2
  Firme de construcții, Giurgiu

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Reintrarea beci,
  Firme de construcții, Caracal

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Garaj din lemn, Aprox 6 x 6 m
  Firme de construcții, Bilbor

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Constructie garaj, extensie bucatarie gradina, gard, piscina, curte., 720 m2
  Firme de construcții, Băile Olăneşti

  30863.7 RON la 51439.5 RON

  Prețul, Balcon parter bloc (6.00mx1.00m)., 6 cuzineti 40/40/30 cu 6 stalpi
  Firme de construcții, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Casa in jur de 100 m plus gard, Aprox 100 mp
  Firme de construcții, Făgăraş

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Gard beton la Copsa Mica, Aprox 200 ml
  Firme de construcții, Valea Lungă

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Amenajarea unei bai la o casa la tara., 3m/5m și mai alte diverse de finisaje
  Firme de construcții, Târgu Jiu

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Fundatie casa, amenajare teren, 120m2 la 130mm
  Firme de construcții, Şiria

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Constructie magazie, foisor, radier si pereti boltari piscina,
  Firme de construcții, Costineşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Construcție casa p+1, 250 mp
  Firme de construcții, Năvodari

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Reparatii scari exterioare, 10
  Firme de construcții, Bistriţa

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Gard placat cu piatră decorativă, Aprox 34 ml
  Firme de construcții, Otopeni

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Casa un nivel 50 mp, 50mp
  Firme de construcții, Călăraşi

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Constructie zid protectie, 60.m.p.
  Firme de construcții, Târgovişte

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Turnat planseu, 180m2
  Firme de construcții, Ineu

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Curatare teren 251m2 , constructie aprox 50 metri lineari ,, 251m2
  Firme de construcții, Medgidia

  82593 RON la 137655 RON

  Prețul, Montat un gard prefabricat, 15 ml
  Firme de construcții, Radovanu

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Constructie / Imprejmuire / Podet acces, 60 mp
  Firme de construcții, Râşca

  30429 RON la 50715 RON

  Prețul, Conectare canalizare,turnare beton curte plus scari pivnita,
  Firme de construcții, Râmnicu Vâlcea

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Planseu pe un garaj dublu, 105 mp
  Firme de construcții, Baia Mare

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Pavaj, renovare scara exterior, 60 m2
  Firme de construcții, Bucureşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Renovate Pensiune in Tirgu mures, 690 mp
  Firme de construcții, Târgu Mureş

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Fundatie casa pe un teren din zona Rucar, Arges, 200 mp
  Firme de construcții, Rucăr

  26082 RON la 43470 RON

  Prețul, Renovare interior/exterior casă, 100 mp
  Firme de construcții, Uroi

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Reparare zid de sustinere casa, inclusiv finisare, 20m2
  Firme de construcții, Sinaia

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Grindă de beton, lungime10m lățime 30cm h60cm
  Firme de construcții, Sânnicolau Mare

  2608.2 RON la 4347 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Firme de construcții lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  3944+ Firme pentru Firme de construcții
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă