Preturi manopera constructii

Care este prețul unor lucrări de construcții? Lucrările de construcții acoperă o gamă foarte largă de servicii: de la betonarea fundației, până la zugrăvirea pereților. Prețul tuturor lucrărilor de construcții și al lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie se ridică la 800-1200€/m2.

Cui să încredințați lucrările de construcții? Trimiteți o cerere către constructorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL LUCRĂRILOR DE CONSTRUCȚII


Prețul lucrărilor de construcții casa. Prețul tuturor lucrărilor de finisare pentru o casă la cheie.

1400 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
2200 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Preturi manopera constructii

ALTE PREȚURI PENTRU MANOPERA CONSTRUCȚII

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Demolare pereți


Costul unei demolări depinde în foarte mare măsură de materialul din care este construit peretele și...

Verificați și: Firma demolari pret

Zidărie


Care este prețul unei betonări? Prețul betonului depinde cel mai mult de calitatea acestuia. Dacă lu...

Verificați și: Pret zidarie

Gabioane


Care este prețul unui zid de susținere ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consid...

Verificați și: Gabioane pret

Zid de sprijin din beton armat


Care este prețul unui zid de sprijin ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod consider...

Verificați și: Zid de sprijin din beton armat pret

Fundație casa


Care este prețul construcției unei fundații? Prețul fundațiilor depinde în cea mai mare măsură de ti...

Verificați și: Fundatie casa pret

Demolări


Care este prețul demolării unei case? Prețul demolării unei case unifamiliale medii depinde de numer...

Verificați și: Pret demolare casa

Manopera zidărie


Care este prețul unor mici lucrări de zidărie? Lucrările de zidărie sunt foarte diverse și, prin urm...

Verificați și: Preturi finisaje interioare

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

MANOPERĂ CONSTRUCȚII - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Ce trebuie să știți despre lucrările de construcții?

Dacă decideți să renovați, să adaptați, să asanați sau să construiți o casă complet nouă, este clar că lucrările de construcție vor fi coloana vertebrală a întregii întreprinderi. Lucrările de construcție, grosiere sau fine, includ toate meșteșugurile, de la marcarea parcelei și pilonarea clădirii până la tencuirea fațadei și decorarea grădinii, așa că, indiferent de amploarea lucrării în cazul dumneavoastră, angajarea unui expert joacă un rol important.

lucrari-de-construcii.jpg

Primul și cel mai important lucru este să știți exact ce și cum doriți. Dacă nu știți clar toate detaliile, arhitectul sau designerul care preia lucrarea nu va putea realiza ceea ce v-ați imaginat. Când, fie singuri, fie cu ajutorul unui profesionist, definiți întreaga idee, abia atunci va fi posibil să faceți planuri, proiecte și calcule și, în final, să finalizați proiectul conceptual și de execuție.

2. Unde și cum să găsiți executanți?

În funcție de volumul de lucru pe care îl planificați, designerul sau arhitectul pe care îl angajați va face și o estimare corespunzătoare - acesta este o listă profesională a tuturor meșteșugurilor care vor fi efectuate împreună cu tipurile și cantitățile de materiale care trebuie să fie procurate. Când aveți o astfel de listă, atunci știți exact și precis cât material este necesar, ce tipuri ar trebui să fie, de la ce producător și - desigur - la ce prețuri. Pe baza acesteia, veți cere și veți primi oferte de la executanți, așa că există foarte puține probabilități ca mai târziu să apară surprize neplăcute în ceea ce privește costurile suplimentare.

Toate acestea se aplică în cazul în care decideți să realizați singuri lucrarea și în etape. De fapt, puteți din cauza finanțelor și a posibilelor economii, să căutați singuri executanți și furnizori de servicii și încheiați individual un contract de lucru cu aceștia. Vă recomandăm să optați pentru un sistem „la cheie”, deoarece atunci firma cu care încheiați un contract de construcție, renovare, adaptare sau asanare își asumă responsabilitatea atât pentru planificare, cât și pentru proiectare, calitatea materialelor și montaj, respectarea termenelor și supravegherea tuturor lucrărilor, și în final, atât pentru perioada de garanție cât și pentru eventualele corecții și îmbunătățiri.

Din practică se știe că, până la urmă, diferența dintre o afacere „la cheie” și angajament independent, când totul se adună și se scade, iese a fi aproximativ 5% din valoarea totală a investiției. Prin urmare, gândiți-vă bine dacă o astfel de diferență merită investițiile de timp, efort și nervi.

De aceea, vă recomandăm să ne contactați, fiindcă lucrăm doar cu companii și meșteri de încredere ale căror referințe și toate comentariile clienților le puteți vedea pe site-ul nostru. Completați formularul online cu informații de bază despre proiectul solicitat și veți primi în curând oferte de la executanții interesați cu toate detaliile.

3. Lucrări de construcții brute și fine

Luând în considerare că denumirea generală de lucrări de construcție le au și toate pregătirile, execuția și finalizarea lucrărilor de construcție sau renovare, rețineți că acestea includ:

3.1. Lucrări de terasamente

Lucrările care se încadrează în această categorie sunt în mare parte realizate de mașină. Pe lângă marcarea și securizarea șantierului, toate săpăturile în pământ sau umplerea, nivelarea și compactarea acestuia, transportul și eliminarea, protecția și fortificarea, fie că se realizează pentru un drum de acces, alei, poteci sau pentru o groapă de construcție, canale , fose septice, piscine, rezervoare de ploaie sau tranșee, trebuie efectuate cu mașini de construcții, adică mașini, echipamente și unelte profesionale. După finalizarea clădirii, urmează lucrările de amenajare a grădinii, precum asfaltarea, pavarea și plantarea de verdeață.

3.2. Zidărie

Aceste lucrări includ toate tipurile de construcții, adică ridicarea zidurilor și asamblarea structurii de susținere precum și a cofrajelor cu orice material; acestea sunt însoțite de șape, betonare, armare și montajul tuturor tipurilor de izolații. Lucrările fine de zidărie sunt cele care se folosesc pentru tratarea pereților exteriori sau interiori, vopsirea acestora sau montarea plasticului decorativ.

3.3. Lucrări de acoperișuri

Acestea sunt la fel lucrări de construcție, dar ale acoperișului. Lucrările brute de tâmplărie includ montarea structurii acoperișului, iar montarea fină presupune izolația și montarea învelitoarei acoperișului. Aici sunt incluse și construcția coșurilor de fum, fie că sunt din zidărie sau prefabricate. Ultimele la rând vin lucrările de tinichigerie, de fapt, montajul de burlane și jgheaburi.

3.4. Instalații

Excavațiile de pământ pentru distribuția instalațiilor - alimentare cu apă, canalizare, toate tipurile de energie electrică sau de telecomunicații, precum și executarea racordurilor acestora la conductele publice, se numără printre lucrările pregătitoare de inginerie civilă. Lucrările de montaj fine sunt lucrările în clădire care asigură funcționarea și utilizarea tuturor elementelor: montajul instalațiilor sanitare, iluminat, montajul instalațiilor din bucătărie, supravegherea video sau racordarea la un sistem unic de casă inteligentă.

4. Executarea lucrărilor de construcții

Lucrările de construcție sunt întotdeauna efectuate conform unui plan și programului stabilit. De aceea pentru lucrările de volum mai mic sau mai mare se realizează proiecte de execuție - plan de lucru și în legătură cu acestea numărul și tipul de meșteri, materialele necesare, cantitățile și tipurile acestora precum și modul de lucru, datorită introducerii mecanizării, echipamentelor, mașinilor, dispozitivelor și uneltelor.

Pentru raționalizarea costurilor, precum și a timpului, experții întotdeauna recomandă planuri cât mai simple, deoarece și implementarea acestora va fi mai rapidă, mai ușoară și mai bună. Aceasta înseamnă, dacă este o construcție nouă, formele geometrice de bază ale planului clădirii și ale acoperișului, distribuția instalațiilor pe aceeași verticală etc. Dacă este vorba de o clădire mai veche, este indicativ să acordați mai multă atenție și resurse calității și durabilității materialelor decât esteticii. În ambele cazuri, durabilitatea, caracterul practic și confortul ar trebui să fie factorii decisivi pentru orice decizie.

Aceste recomandări se aplică în egală măsură atât construcțiilor noi, cât și pentru renovări, mai ales dacă vă asumați singuri întreaga lucrare. Cea mai importantă este continuitatea – ca la șantier să ajungă cantitățile și tipurile de materiale precis determinate precum și meșterii care le vor monta sau asambla, conform programului și timpului stabilit. Există încă o opțiune - dacă nu angajați o companie care să finalizeze totul conform sistemului „la cheie”, s-ar putea să nu fie o idee bună să luați în considerare măcar un diriginte de șantier - o persoană profesionistă care va fi pe șantier în locul vostru, pe toată durata construcției sau renovării, sau cel puțin de câteva ori pentru a monitoriza, controla și rezolva problemele sau situațiile la fața locului și în timp util. Asta v-ar oferi, de asemenea, un fel de garanție că veți obține ceea ce vă doriți pentru prețul plătit.

5. La ce ar trebui acordată o atenție deosebită privind lucrările de construcții?

5.1. Lucrări de construcții la cheie

Dacă alegeți să construiți sau să vă renovați locuința la cheie, practic în momentul în care definiți proiectul, conveniți asupra termenului de predare a lucrărilor și semnați contractul, lucrul vostru e gata. Desigur, trebuie să plătiți totul conform dinamicii convenite și să vă mutați. La ceea ce ar trebui să acordați o atenție deosebită, în afară de partea legală a documentului, sunt specificațiile tehnice. Prin urmare, ce materiale vor fi folosite și ce calitate, care sunt perioadele de garanție pentru astfel de produse, modalitatea de montare a acestora și garanțiile post-vânzare, adică service și întreținere. Rețineți că în timpul lucrărilor de construcție, unele defecte sau erori sunt vizibile imediat, dar unele sunt descoperite abia după mulți ani sau în anumite situații extreme: ploi abundente, inundații, secete, cutremure etc. De aceea ar trebui să fiți pregătiți și asigurați pentru orice eventualitate. Majoritatea problemelor de acest tip nu sunt  de așa natură încât să poată fi rezolvate imediat, simplu și ușor, iar adesea sunt înlănțuite – se declanșează una pe alta, putem spune.

5.2. Lucrări de construcții în regie proprie

Construirea, renovarea, adaptarea sau asanarea sub  direcția dumneavoastră sunt activități deosebit de. Ele nu sunt deloc recomandate persoanelor care nu au ocazia să dedice suficient timp și atenție. Nu degeaba se spune „o casă, o viață”. Dacă sunteți din profesie, totul ar fi puțin mai ușor, din moment ce știți lucrările și procedurile necesare. Construcția în regie proprie este aleasă des atunci când doriți să lucrați în etape, deoarece povara financiară este mai mică și când există șansa de a obține ajutorul familiei și prietenilor.

În orice caz, pentru fiecare parte a lucrării, veți fi obligați să căutați singuri meșteri și să negociați cu aceștia, să procurați și să livrați materialul, apoi să îndepărtați molozul, să urmăriți montarea și amplasarea materialelor, execuția instalațiilor și racordările la rețeaua publică și toate celelalte după ordine. În plus, veți controla execuția lucrărilor și calitatea acestora și, în final, vă veți ocupa de perioadele de garanție și eventualele modificări. Ca să nu mai vorbim de situațiile zilnice de pe șantier cu privire la achiziții, logistică și alte probleme.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂTURNARE PLATFORMA BETONATA ARMATA

Bună ziua,

Am nevoie de platforma betonata, 3000x1500x200, armata cu plasa de Buzau fi4.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

LUCRARI DE MANOPERA CONSTRUCTIE LA ROSU

Bună ziua,

Cautam firma executie lucrari pentru constructie la rosu: S+P+2E+3R amprenta 70mp
Supraetajare constructie existenta cu 2 niveluri: 145mp/nivel
Inchidere 3 goluri de placa aprox 7mp/gol
Extindere balcoane etaj 2 (2 buc)

Mulțumesc 43470 4.83 la 72450 RON


........

CONSTRUCTIE MAGAZIE

Demolat si construit magazie Magazia este veche (de demolat pe fundatie de 50 cm cu teva si tabla neagra) si de construit cu caramida veche (ce am in curte, boltari) sau placi OSB. Mai multe detalii o să discutăm telefonic.
Mulțumesc, 13041 4.83 la 21735 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, GARAJ DIN PANOURI SANDWICH DE 10 CM , 3,5 LATIME,3,5 INALTIME,3,5 LUNGIME
Manopera construcții, Glodeanu-Siliştea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PLATFORMA BETONATA , DIMENSIUNI APROX 2,5X1,5M INALTIME BETON APROX 30 CM
Manopera construcții, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FUNDATIA, PLACA, DEMOLARE PERETE EXISTENT, 3X10M
Manopera construcții, Arad

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD PREFABRICATE SI GARAJ BCA,
Manopera construcții, Clinceni

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE FOISOR SI GARD, DEMOLAT CASĂ, GARD DE PIATRĂ
Manopera construcții, Pietroasele

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, COFRAT ELEVATIE , 51 MP
Manopera construcții, Sălătrucu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE CAMIN , 1,5 X1,5 X 2 M ADANCIME
Manopera construcții, Cocoreni

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ASFALT TROTUAR FATA CASEI, 25 MP
Manopera construcții, Marghita

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, CONSTRUIRE ÎN ROSU A UNEI CASE PARTER , 105 MP
Manopera construcții, Buziaş

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE CASA DE LA 0, 90 MP
Manopera construcții, Giurgiu

86940 RON la 144900 RON

PREȚUL, SCARA EXTERIOARA, PLATFORMA DE 1X1.5M SI SCARA CU 15 TREPTE.
Manopera construcții, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DEMOLARE ZID VAIUGA SI CONSTRIRE UNUL DIN BCA, 93 MP
Manopera construcții, Niţchidorf

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SCARĂ INTRE ETAJE , 14 TREPTE
Manopera construcții, Ciocadia

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, LOCUINTA P+1 LA ROSU, SC= 122MP, SD=212MP, STRUCTURA PARTIAL CADRE B.A., ZIDARIE CARAMIDA
Manopera construcții, Iaşi

86940 RON la 144900 RON

PREȚUL, RAMPA ACCES ASFALT, 15
Manopera construcții, Cluj-Napoca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA EXTERIOR SI ZID SUSTINERE, 10 METRI
Manopera construcții, Borşa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, REFACERE SCARA ACCES BLOC, 1
Manopera construcții, Piteşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ZIDĂRIE BLOC P+3, P + 3
Manopera construcții, Bucureşti

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE GARAJ, 20 METRI PATRATI
Manopera construcții, Piatra-Neamţ

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, GARD BETON APARENT, APROXIMATIV 60 M LININARI
Manopera construcții, Blaj

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE GARD DIN CARAMIDA, 33 METRI LINIARI
Manopera construcții, Şintereag

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE CASA , 370 MP
Manopera construcții, Frumuşani

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, GLAFURI LA O CASA P+ 1, APROXIMATIV 10MP
Manopera construcții, Drajna

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, TURNARE BETON CURTE ,DOAR MANOPERĂ.DOBROESTI -ILFOV(130M2), 120M2
Manopera construcții, Dobroeşti

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, TURNAT BETON PENTRU O MAGAZIE, COLECTARE APA PLUVIALA, PAVAJ, 40 MP
Manopera construcții, Târgu Jiu

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, EXECUTIE TROTUARE SI ZONA PARCARE BETONATA, 310 MP
Manopera construcții, Năvodari

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE GARAJ , 36 MP
Manopera construcții, Tuzla

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE BECI SEMINGROPAT, 2,50/3 M
Manopera construcții, Vaideeni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TURNAT DOUA PLACI BETON ARMAT 4X4 SI PAVAJ 4X7, 4X4M SI PAVAJ 4X7M
Manopera construcții, Tohanu Nou

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CONSOLIDARE CASĂ FĂRĂ STRUCTURA DE REZISTENȚA, 60
Manopera construcții, Mitocu Dragomirnei

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, BETONARE CURTE DE 90MP, CU BETON DE MAX. 10 CM, 90 MP
Manopera construcții, Jilava

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, BETONAT CURTEA, 60 MP
Manopera construcții, Brăila

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIA UNEI ANEXE, 24 M2
Manopera construcții, Iohanisfeld

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, INSTALATIE TERMICA SI SANITARA ,ZUGRAVEALA INTERIOR,IZOLATIE FUNDATIE,, 160 M2
Manopera construcții, Fălticeni

14345.1 RON la 23908.5 RON

PREȚUL, TURNAT BETON IN JURUL CASEI, 40MP/4MC
Manopera construcții, Bicaz

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, EXECUTIE MANSARDA,CONSTRUCTIE FOISOR, 150 MP
Manopera construcții, Valea Babei

8694 RON la 14490 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Manopera construcții LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

3564+ FIRME PENTRU MANOPERA CONSTRUCȚII
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MANOPERA CONSTRUCȚII?

 • Manopera construcții Bucureşti
 • Manopera construcții Cluj-Napoca
 • Manopera construcții Constanţa
 • Manopera construcții Dumbrăveni
 • Manopera construcții Iaşi
 • Manopera construcții Timişoara
 • Manopera construcții Alba Iulia
 • Manopera construcții Arad
 • Manopera construcții Bacău
 • Manopera construcții Baia Mare
 • Manopera construcții Bârlad
 • Manopera construcții Bistriţa
 • Manopera construcții Botoşani
 • Manopera construcții Brăila
 • Manopera construcții Braşov
 • Manopera construcții Buzău
 • Manopera construcții Călăraşi
 • Manopera construcții Craiova
 • Manopera construcții Deva
 • Manopera construcții Drobeta-Turnu Severin
 • Manopera construcții Focşani
 • Manopera construcții Galaţi
 • Manopera construcții Giurgiu
 • Manopera construcții Hunedoara
 • Manopera construcții Mediaş
 • Manopera construcții Oradea
 • Manopera construcții Piatra-Neamţ
 • Manopera construcții Piteşti
 • Manopera construcții Ploieşti
 • Manopera construcții Râmnicu Vâlcea
 • Manopera construcții Reşiţa
 • Manopera construcții Roman
 • Manopera construcții Satu Mare
 • Manopera construcții Sfântu Gheorghe
 • Manopera construcții Sibiu
 • Manopera construcții Slatina
 • Manopera construcții Slobozia
 • Manopera construcții Suceava
 • Manopera construcții Târgovişte
 • Manopera construcții Târgu Jiu
 • Manopera construcții Târgu Mureş
 • Manopera construcții Tulcea
 • Manopera construcții Turda
 • Manopera construcții Vaslui
 • Manopera construcții Zalău
 • Manopera construcții Abrud
 • Manopera construcții Adjud
 • Manopera construcții Agnita
 • Manopera construcții Aiud
 • Manopera construcții Aleşd
 • Manopera construcții Alexandria
 • Manopera construcții Amara
 • Manopera construcții Anina
 • Manopera construcții Aninoasa
 • Manopera construcții Ardud
 • Manopera construcții Avrig
 • Manopera construcții Azuga
 • Manopera construcții Babadag
 • Manopera construcții Baia de Aramă
 • Manopera construcții Baia de Arieş
 • Manopera construcții Baia Sprie
 • Manopera construcții Băile Govora
 • Manopera construcții Băile Herculane
 • Manopera construcții Băile Olăneşti
 • Manopera construcții Băile Tuşnad
 • Manopera construcții Băileşti
 • Manopera construcții Bălan
 • Manopera construcții Bălceşti
 • Manopera construcții Balş
 • Manopera construcții Băneasa
 • Manopera construcții Baraolt
 • Manopera construcții Bechet
 • Manopera construcții Beclean
 • Manopera construcții Beiuş
 • Manopera construcții Berbeşti
 • Manopera construcții Bereşti
 • Manopera construcții Bicaz
 • Manopera construcții Blaj
 • Manopera construcții Bocşa
 • Manopera construcții Boldeşti-Scăeni
 • Manopera construcții Bolintin-Vale
 • Manopera construcții Borşa
 • Manopera construcții Borsec
 • Manopera construcții Brad
 • Manopera construcții Bran
 • Manopera construcții Breaza
 • Manopera construcții Brezoi
 • Manopera construcții Broşteni
 • Manopera construcții Bucecea
 • Manopera construcții Budeşti
 • Manopera construcții Buhuşi
 • Manopera construcții Bumbeşti-Jiu
 • Manopera construcții Buşteni
 • Manopera construcții Buziaş
 • Manopera construcții Cajvana
 • Manopera construcții Calafat
 • Manopera construcții Călan
 • Manopera construcții Călimăneşti
 • Manopera construcții Câmpeni
 • Manopera construcții Câmpia Turzii
 • Manopera construcții Câmpina
 • Manopera construcții Câmpulung
 • Manopera construcții Câmpulung Moldovenesc
 • Manopera construcții Caracal
 • Manopera construcții Caransebeş
 • Manopera construcții Carei
 • Manopera construcții Cavnic
 • Manopera construcții Căzăneşti
 • Manopera construcții Cehu Silvaniei
 • Manopera construcții Cernavodă
 • Manopera construcții Chişineu-Criş
 • Manopera construcții Ciacova
 • Manopera construcții Cisnădie
 • Manopera construcții Codlea
 • Manopera construcții Comăneşti
 • Manopera construcții Comarnic
 • Manopera construcții Copşa Mică
 • Manopera construcții Corabia
 • Manopera construcții Costeşti
 • Manopera construcții Covasna
 • Manopera construcții Cristuru Secuiesc
 • Manopera construcții Cugir
 • Manopera construcții Curtea de Argeş
 • Manopera construcții Curtici
 • Manopera construcții Dăbuleni
 • Manopera construcții Darabani
 • Manopera construcții Dărmăneşti
 • Manopera construcții Dej
 • Manopera construcții Deta
 • Manopera construcții Dolhasca
 • Manopera construcții Dorohoi
 • Manopera construcții Drăgăneşti
 • Manopera construcții Drăgăneşti-Olt
 • Manopera construcții Drăgăşani
 • Manopera construcții Dragomireşti
 • Manopera construcții Eforie
 • Manopera construcții Făgăraş
 • Manopera construcții Făget
 • Manopera construcții Fălticeni
 • Manopera construcții Făurei
 • Manopera construcții Feteşti
 • Manopera construcții Fieni
 • Manopera construcții Fierbinţi-Târg
 • Manopera construcții Filiaşi
 • Manopera construcții Flămânzi
 • Manopera construcții Frasin
 • Manopera construcții Fundulea
 • Manopera construcții Găeşti
 • Manopera construcții Gătaia
 • Manopera construcții Geoagiu
 • Manopera construcții Gheorgheni
 • Manopera construcții Gherla
 • Manopera construcții Ghimbav
 • Manopera construcții Gura Humorului
 • Manopera construcții Hârlău
 • Manopera construcții Hârşova
 • Manopera construcții Haţeg
 • Manopera construcții Horezu
 • Manopera construcții Huedin
 • Manopera construcții Huşi
 • Manopera construcții Ianca
 • Manopera construcții Iernut
 • Manopera construcții Ineu
 • Manopera construcții Însurăţei
 • Manopera construcții Întorsura Buzăului
 • Manopera construcții Isaccea
 • Manopera construcții Jibou
 • Manopera construcții Lehliu-Gară
 • Manopera construcții Lipova
 • Manopera construcții Liteni
 • Manopera construcții Livada
 • Manopera construcții Luduş
 • Manopera construcții Lugoj
 • Manopera construcții Lupeni
 • Manopera construcții Mangalia
 • Manopera construcții Mărăşeşti
 • Manopera construcții Marghita
 • Manopera construcții Medgidia
 • Manopera construcții Miercurea Nirajului
 • Manopera construcții Miercurea Sibiului
 • Manopera construcții Miercurea-Ciuc
 • Manopera construcții Mihăileşti
 • Manopera construcții Milişăuţi
 • Manopera construcții Mioveni
 • Manopera construcții Mizil
 • Manopera construcții Moineşti
 • Manopera construcții Moldova Nouă
 • Manopera construcții Moreni
 • Manopera construcții Motru
 • Manopera construcții Murfatlar
 • Manopera construcții Murgeni
 • Manopera construcții Nădlac
 • Manopera construcții Năsăud
 • Manopera construcții Năvodari
 • Manopera construcții Negreşti
 • Manopera construcții Negreşti-Oaş
 • Manopera construcții Negru Vodă
 • Manopera construcții Nehoiu
 • Manopera construcții Novaci
 • Manopera construcții Nucet
 • Manopera construcții Ocna Mureş
 • Manopera construcții Ocna Sibiului
 • Manopera construcții Ocnele Mari
 • Manopera construcții Odobeşti
 • Manopera construcții Odorheiu Secuiesc
 • Manopera construcții Olteniţa
 • Manopera construcții Oneşti
 • Manopera construcții Orăştie
 • Manopera construcții Oraviţa
 • Manopera construcții Orşova
 • Manopera construcții Oţelu Roşu
 • Manopera construcții Ovidiu
 • Manopera construcții Panciu
 • Manopera construcții Pâncota
 • Manopera construcții Paşcani
 • Manopera construcții Pătârlagele
 • Manopera construcții Pecica
 • Manopera construcții Petrila
 • Manopera construcții Petroşani
 • Manopera construcții Piatra-Olt
 • Manopera construcții Plopeni
 • Manopera construcții Podu Iloaiei
 • Manopera construcții Pogoanele
 • Manopera construcții Potcoava
 • Manopera construcții Predeal
 • Manopera construcții Pucioasa
 • Manopera construcții Răcari
 • Manopera construcții Rădăuţi
 • Manopera construcții Râmnicu Sărat
 • Manopera construcții Râşnov
 • Manopera construcții Recaş
 • Manopera construcții Reghin
 • Manopera construcții Roşiori de Vede
 • Manopera construcții Rovinari
 • Manopera construcții Roznov
 • Manopera construcții Rupea
 • Manopera construcții Săcele
 • Manopera construcții Săcueni
 • Manopera construcții Salcea
 • Manopera construcții Sălişte
 • Manopera construcții Săliştea de Sus
 • Manopera construcții Salonta
 • Manopera construcții Sângeorgiu de Pădure
 • Manopera construcții Sângeorz-Băi
 • Manopera construcții Sânnicolau Mare
 • Manopera construcții Sântana
 • Manopera construcții Sărmaşu
 • Manopera construcții Săveni
 • Manopera construcții Scorniceşti
 • Manopera construcții Sebeş
 • Manopera construcții Sebiş
 • Manopera construcții Segarcea
 • Manopera construcții Seini
 • Manopera construcții Sighetu Marmaţiei
 • Manopera construcții Sighişoara
 • Manopera construcții Simeria
 • Manopera construcții Şimleu Silvaniei
 • Manopera construcții Sinaia
 • Manopera construcții Siret
 • Manopera construcții Slănic
 • Manopera construcții Slănic-Moldova
 • Manopera construcții Solca
 • Manopera construcții Şomcuta Mare
 • Manopera construcții Sovata
 • Manopera construcții Ştefăneşti
 • Manopera construcții Ştefăneşti
 • Manopera construcții Ştei
 • Manopera construcții Strehaia
 • Manopera construcții Sulina
 • Manopera construcții Tălmaciu
 • Manopera construcții Ţăndărei
 • Manopera construcții Târgu Bujor
 • Manopera construcții Târgu Cărbuneşti
 • Manopera construcții Târgu Frumos
 • Manopera construcții Târgu Lăpuş
 • Manopera construcții Târgu Neamţ
 • Manopera construcții Târgu Ocna
 • Manopera construcții Târgu Secuiesc
 • Manopera construcții Târnăveni
 • Manopera construcții Tăşnad
 • Manopera construcții Tăuţii-Măgherăuş
 • Manopera construcții Techirghiol
 • Manopera construcții Tecuci
 • Manopera construcții Teiuş
 • Manopera construcții Ţicleni
 • Manopera construcții Tismana
 • Manopera construcții Titu
 • Manopera construcții Topliţa
 • Manopera construcții Topoloveni
 • Manopera construcții Turceni
 • Manopera construcții Turnu Măgurele
 • Manopera construcții Ulmeni
 • Manopera construcții Ungheni
 • Manopera construcții Uricani
 • Manopera construcții Urlaţi
 • Manopera construcții Urziceni
 • Manopera construcții Valea lui Mihai
 • Manopera construcții Vălenii de Munte
 • Manopera construcții Vânju Mare
 • Manopera construcții Vaşcău
 • Manopera construcții Vatra Dornei
 • Manopera construcții Vicovu de Sus
 • Manopera construcții Victoria
 • Manopera construcții Videle
 • Manopera construcții Vişeu de Sus
 • Manopera construcții Vlăhiţa
 • Manopera construcții Vulcan
 • Manopera construcții Zărneşti
 • Manopera construcții Zimnicea
 • Manopera construcții Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate