Pret manopera acoperis

Care este prețul de execuție a unui acoperiș? Prețurile lucrărilor de construcții acoperișuri pot varia în mod semnificativ. Depinde în special de mărimea acoperișului sau a copertinei, de structură, de învelitorile de acoperiș alese și, desigur, de constructorul de acoperișuri. Am pregătit pentru dumneavoastră o listă de prețuri, după care puteți calcula simplu costurile construcției sau ale renovării acoperișului.

Cui să încredințați realizarea unui acoperiș? Trimiteți o cerere către constructorii de acoperișuri din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul lucrărilor de construcție a acoperișurilor


Prețul lucrărilor de construcție a acoperișurilor. Prețul total al unui acoperiș clasic, cu toate piesele de tâmplărie, manopera, precum și furnizarea și instalarea învelitorii din tablă

350 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
400 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret manopera acoperis

ALTE PREȚURI PENTRU Acoperisuri

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Șarpantă din lemn

Prețul șarpantei simple din lemn


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>

Preț montaj învelitoare

Prețul montării învelitorii ceramice sau metalice pentru acoperiș.


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>

Preț montaj astereala

Prețul montajului de astereală din OSB și scândură nerindeluită.


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>

Termoizolare pod

Prețul termoizolării intrados pod ( vată si folie anticondens)


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>

Preț montaj pazie din scândură de rășinoase

Preț montaj pazie din scândură de rășinoase de lățime de 20-25 cm


RON

RON/ml

ml

RON


RON/ml

ml
cerere>

Preț montaj streașină din scândură rășinoase

Preț montaj streașină din scândură de rășinoase


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul decopertării acoperișului

Prețul decopertării acoperișului cu transport inclus


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Învelitoare acoperis


Prețul învelitorii depinde în special de material (învelitoare din țiglă, beton, metal), tipul sau p...

Verificați și: Invelitori acoperis preturi

Acoperișuri stuf


Care este prețul unui acoperiș din paie? Acoperișul învelit cu paie nu este cea mai convenabilă solu...

Verificați și: Acoperis stuf pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Montaj și reparații acoperișuri - tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți despre montarea respectiv renovarea acoperișului?

Acoperișul ne protejează casa de intemperii și împiedică apariția condensului și a mucegaiului în interiorul casei, care ar putea duce la deteriorarea acesteia. Acoperișul trebuie să fie impermeabil și alcătuit din mai multe straturi, prin care să se elimine umezeala. Acoperișul nu este format numai din învelitoarea de acoperiș, ci și din șorțuri de streașină, dolii, borduri fronton, bureți de etanșare, șuruburi speciale, parazăpezi, ca și din sisteme de eliminare a apei pluviale (jgheaburi și burlane). Impermeabilitatea acoperișului se obține folosind materiale, care nu lasă să treacă apa prin ele, fără conexiuni sau cu conexiuni impermeabile. Învelitoarea de acoperiș se montează în pantă, elementele acesteia fiind suprapuse unele peste altele, pentru ca apa pluvială să se scurgă rapid de pe acoperiș. Din nou, toate conexiunile acoperișului trebuie să fie impermeabile.

Montatorii de acoperișuri se ocupă mai ales de montarea învelișurilor de acoperiș
Montatorii de acoperișuri se ocupă mai ales de montarea învelitoarelor de acoperiș

1.1. Alegerea învelitoarei de acoperiș

La alegerea tipului de învelitoare de acoperiș este important a ține seama de forma, mărimea și unghiul de înclinare ale acoperișului. De asemenea, trebuie să se mai țină seama și de zona climaterică, condițiile locației și stilul arhitectural al zonei. Tipul învelitoarei de acoperiș se mai alege și în funcție de scopul clădirii, de exemplu, dacă aceasta este destinată uzului industrial sau dacă este o clădire de birouri sau un bloc de apartamente sau poate un șopron. Atunci când avem de ales o învelitoare de acoperiș pentru o casă nouă, alegerea noastră nu este limitată. În schimb, dacă trebuie să fie schimbată învelitoarea de acoperiș a unei clădiri mai vechi - mai ales dacă aceasta este un monument istoric - alegerea noii învetoare de acoperiș este limitată. Bineînțeles, că alegerea învelitoarei de acoperiș mai depinde atât de capacitățile financiare ale beneficiarului, cât și de reglementările naționale în domeniu. În cazul clădirilor mai vechi și al monumentelor istorice, poate că s-a reglementat montarea de învelitori de acoperiș din piatră, din lemn sau din cărămidă. În timp ce învelitoarele din lemn se execută manual, cele din piatră sunt mai greu de găsit, fiind de cele mai multe ori importate din Germania sau înlocuite cu alte tipuri de învelitoare. Dar, bineînțeles că pentru monumentele istorice nu este permis a se folosi materiale înlocuitoare.

2. Lucrări de montare și reparare acoperișuri; alegerea executantului

Munca principală a montatorilor de acoperișuri este montarea învelitoarelor de acoperiș pe diferite tipuri de clădiri. Este vorba, deci, de montarea de acoperișuri noi pe casele aflate în construire sau de înlocuirea învelitoarelor de acoperiș vechi în cazul renovării și reabilitării edificiilor mai vechi. Învelitoarele de acoperiș, care se montează pe clădirile nou-construite, pot fi de diferite forme și din materiale variate: din țiglă, tablă etc. În cazul reabilitării unor acoperișuri vechi, executantul verifică mai întâi starea și calitatea învelitoarei de acoperiș existente, ca și starea și calitatea cadrului acoperișului. În baza celor constatate, executantul alege modul adecvat de reabilitare. El înlocuiește elementele deteriorate ale acoperișului și ale cadrului acestuia. Cadrele de acoperiș ale construcțiilor noi sunt executate de dulgheri (dacă sunt din lemn) sau de alți executanți. În schimb, repararea cadrelor acoperișurilor vechi este realizată de către montatorii de acoperișuri. Pentru că lucrările la acoperișuri sunt legate și de lucrări de dulgherie sau de alte lucrări de montare, la ora actuală, firmele care activează în domeniul montării și renovării acoperișurilor posedă toate cunoștințele și experiența necesară pentru a oferi și toate aceste lucrări complementare, adică un serviciu complet legat de domeniul montării și reparării de acoperișuri la case și la alte tipuri de clădiri.

Vă sfătuim, să alegeți cu mare grijă montatorul sau reparatorul acoperișului casei dumneavoastră. La noi, meșterii iscusiți - care știu să monteze chiar și învelitoarele de acoperiș cele mai exigente - nu sunt numeroși. Deseori, instruirea profesională pe care o organizează producătorii de învelitori de acoperiș pentru montatori nu este la un nivel suficient de ridicat, ei neoferind cursuri avansate. De asemenea, producătorii nu fac controale și evaluări ale muncii montatorilor de acoperișuri. Deci, atunci când trebuie să alegeți un montator de calitate, țineți seamă de referințele și renumele ofertanților.

Bineînțeles, că nu vă sfătuim să vă montați singuri acoperișul casei, dacă nu aveți pregătirea profesională necesară, pentru că în acest fel vă puteți pune chiar viața și sănătatea în pericol. În plus, montarea de acoperișuri este o muncă grea, care cuprinde multe detalii, ce cer experiență și iscusință. O montare de proastă calitate a acoperișului poate duce la deteriorarea casei și, deci, la pagube financiare.

3. Cele mai frecvent folosite învelitori de acoperiș

Este important ca montatorul de acoperișuri ales să știe foarte bine cum să monteze diferite tipuri de învelitori de acoperiș. Acesta trebuie să cunoască caracteristicile fiecărui tip de învelitoare, în ce fel se montează și cum se întreține.

3.1. Învelitoare de acoperiș din tablă de oțel

Aspectul pozitiv al învelitorilor de acoperiș din tablă de oțel este greutatea redusă, pe care acestea o au. Greutatea unei astfel de învelitori cu suprafața de 150 m2 este de aproximativ 1000 kg. Învelitorile din tablă de oțel din generațiile mai noi sunt prevăzute cu un strat superior nisipos, care le face mai atrăgătoare, având totodată și funcția de izolator fonic, pentru că anihilează zgomotul produs de căderea picăturilor de ploaie. Modul de montare a acestui tip de învelitoare împiedică rămânerea apei pe acoperiș. Anumite plăci de acoperiș din tablă de oțel disponibile pe piață la ora actuală au o lungime foarte mare, ajungând de la coama acoperișului și până la jgheab. Montarea unor astfel de plăci din tablă de oțel este foarte ușoară, cadrul acoperișului nefiind foarte solicitat. Partea negativă a învelitorilor de acoperiș din tablă de oțel este formarea condensului pe ele, ca urmare a oscilațiilor de temperatură.  Producătorii au rezolvat însă și această problemă și oferă acum plăci din tablă de oțel de tip ”sandwich”, prevăzute cu izolație (polistiren, poliuretan, lână minerală etc.), care împiedică apariția condensului și are totodată funcția de izolator termic și fonic. Învelitorile de acoperiș metalice sunt cele mai scumpe.

3.2. Învelitoare de acoperiș bituminoasă sau tegola

În cazul acoperișurilor mai exigente și mai dinamice se folosește țigla bituminoasă, care nu necesită elemente de acoperiș suplimentare pentru a fi montată. Avantajul pe care această țiglă bituminoasă îl prezintă este acela că este ușoară (un metru pătrat cântărește doar 10 kg). Țiglele bituminoase sunt alcătuite din bitum și fibre din sticlă, peste care s-a aplicat nisip de siliciu. Nisipul cuarțos poate avea culori diferite și oferă și protecție împotriva razelor ultraviolete. Învelitoarea de acoperiș bituminoasă se poate folosi pentru toate tipurile de clădiri, indiferent de gradul de înclinare a acoperișurilor acestora. Mai există și țigle bituminoase cu un strat superior de cupru.

3.3. Învelitoare de acoperiș din fibre de ciment

Acest tip de învelitoare de acoperiș este una dintre cele mai avantajoase din punctul de vedere al prețului. Aceste țigle au aceleași dimensiuni ca țiglele din fibre de ciment și azbest, care astăzi sunt interzise. Deci, cum înlocuirea învelitorilor cu conținut de azbest este obligatorie, este ușor a le înlocui cu acest tip de învelitoare, pentru că nu este nevoie a înlocui cadrul și șipcile acoperișului. Acoperișurile din fibră de ciment se înlocuiesc după o perioadă de 20 și ceva de ani. Dacă cadrul nu trebuie schimbat, costul reabilitării acoperișului este mult mai redus. Învelitoarea de acoperiș din fibre de ciment se numără printre cele mai ușoare învelitori de acoperiș (cântărește 19 kg/m2). Aceasta se poate folosi la orice tip de obiect, chiar și la cele cu acoperișuri cu unghi de înclinare mic (de minim 7 grade). Dacă vă montați o învelitoare de acoperiș din fibre de ciment, nu veți avea nevoie și de o învelitoare secundară, pentru că fibrele din ciment sunt un material natural, care respiră. Astfel, pe aceste învelitori nu apare condens.

3.4. Învelitoare de acoperiș din beton

Învelitoarea de acoperiș din beton este foarte rezistentă la oscilațiile mari de temperatură, de care zonele noastre climaterice nu sunt scutite. Pentru că sunt fabricate folosind o tehnologie deosebită și pe ele sunt aplicate straturi protectoare care resping umiditatea, țiglele din beton sunt rezistente și la îngheț. În plus, pe suprafața acestor tipuri de țigle s-a aplicat oxid de siliciu, care protejează împotriva razelor ultraviolete, algelor și lichenilor. Țiglele din beton au un preț foarte avantajos. Sunt adecvate pentru orice tip de acoperiș cu unghi de înclinare de cel puțin 15 grade. Dacă unghiul de înclinare este între 15 și 22 grade, este necesar a monta și o învelitoare de acoperiș secundară.

3.5. Învelitoare de acoperiș din cărămidă

Țigla ceramică este fabricată din argilă, care este un material natural și ecologic. Țiglele fabricate din argilă și apă, sunt lăsate mai întâi să se usuce la soare, după care sunt arse în cuptor. Argila este un material foarte rezistent și poate fi 100% reciclată.  Argila mai este rezistentă și la razele ultraviolete, la acizi, materiale alcaline, sarcini mecanice, foc și ger. La ora actuală, există țiglă ceramică, care se poate monta pe acoperișuri cu grad de înclinare de la 15 grade în sus. Țigla ceramică are o durată de viață îndelungată, iar prețul ei este accesibil.

4. Procedura de lucru a unui montator de acoperișuri

4.1. Vizita la locație și măsurătorile

Executantul vă va vizita la locație pentru a vedea situația pe viu și a face măsurătorile la acoperiș. Cu această ocazie, el vă va da și sfaturi și informații utile legate de noul acoperiș. După efectuarea vizitei, executantul vă va trimite o ofertă pentru montarea noii învelitori de acoperiș.

4.2. Stabilirea termenului de execuție

După acceptarea ofertei și achitarea avansului, care este de obicei de 50% din costul serviciului, veți stabili cu executantul data începerii lucrărilor și termenul de finalizare a acestora. Este bine să acordați executantului un termen mai îndelungat, pentru că lucrările la acoperiș depind foarte mult de condițiile de vreme. Este bine să încheiați un contract scris cu executantul, în care să fie menționate toate detaliile execuției.

4.3. Execuția lucrărilor

Pentru montarea învelitorii de acoperiș a unei case familiare este nevoie cam de o săptămână de zile. Lucrările se desfășoară în următoarea ordine: 

a). mai întâi, se montează schelele și se protejează marginile acoperișului; 
b). în cazul înlocuirii unei învelitori vechi cu una nouă, cea veche trebuie să fie transportată la un centru de colectare a deșeurilor; 
c). muncitorii trebuie să inspecteze apoi cu mare atenție starea cadrului acoperișului și să pregătească suprafața pe care se va monta noua învelitoare, adică să monteze șipci de acoperiș noi; 
d). apoi, învelitoarea nouă se poate monta chiar și într-o singură zi;
e). la sfârșit, se inspectează starea noului acoperiș și se face curățenia finală.

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Renovare acoperis (lati si tigla)

Buna ziua,

Este necesara inlocuirea laților (partial) si a țiglei (in totalitate). Suprafata este de aprox. 100 mp.

Multumesc! 17388 RON la 28980 RON

........

Montaj invelitoare din sindria bituminoasa

Bună ziua,

Am nevoie de montaj sindrila bituminoasa, montaj jgheaburi și burlane.

Mulțumesc 14345.1 RON la 23908.5 RON

........

Construcție acoperis

Bună ziua,

Doresc realizarea unei structuri de lemn și montaj țiglă metalică.

Mulțumesc 21735 RON la 36225 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Ofertă montaj acoperis, 105mp, 30grade
Acoperisuri, Valea Doftanei

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Acoperis cu tigla ceramica, cca 170 mp
Acoperisuri, Cluj-Napoca

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Fixat astereala pe suport metalic si acoperis cu tigla metalica, 66 mp, 15 grade 48.6 mp si 45 grade 17.3 mp
Acoperisuri, Câmpulung

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Refacere acoperiș terasa, 50-60 mp, panta 10 grade
Acoperisuri, Sânnicolau Mare

16953.3 RON la 28255.5 RON

Prețul, Verificare acoperis existent, renovare pazie si stocatura, aprox. 180 - 200 m2
Acoperisuri, Cluj-Napoca

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Montaj lambriuri si scocuri, 7/8m2
Acoperisuri, Zlatna

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Reparatii acoperis cu carton bituminos, 1mp +
Acoperisuri, Slănic-Moldova

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Confectionat si montaj atic, cca 10ml
Acoperisuri, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Acoperit terasă (Țiglă Roșie), 25-30 mp
Acoperisuri, Viişoara

9998.1 RON la 16663.5 RON

Prețul, Verificare si stabilizare acoperis, 169 mp, panta acoperisului de 45 grade
Acoperisuri, Sibiu

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Acoperis, mansarda, 200 mp
Acoperisuri, Drobeta-Turnu Severin

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Acoperiș casă 100mp, 100 mp
Acoperisuri, Bacău

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Daibau lucrări: Lucrări variate de acoperiș și tinichigerie În Sollstedt, Germania., 1
Acoperisuri, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Acoperiș Țiglă Metalica!, 130 mp de tablă
Acoperisuri, Curtea de Argeş

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Reparații infiltratii prin acoperisul balconului, 4mp
Acoperisuri, Braşov

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Executie inchidere coama ptr acoperis din eternit, 40 ml
Acoperisuri, Cluj-Napoca

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Inchidere cu tabla acoperis si grinzi, 10 mp panta 35%
Acoperisuri, Oradea

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Acoperiș cu țiglă lindab, 60 m2
Acoperisuri, Brăila

19561.5 RON la 32602.5 RON

Prețul, Acoperis hala, cca 1000 metri
Acoperisuri, Deva

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Schimbare acoperis complet, Cca 66m2
Acoperisuri, Hemeiuş

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Acoperiș nou, 10m lungime pe 6m lățime, tip A
Acoperisuri, Rogova

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Reparatie parțială acoperis, 100mp,60
Acoperisuri, Oradea

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Reabilitare acoperis, cca 25mp
Acoperisuri, Poplaca

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Montaj profil exterior tabla pazie si reparatie sistem pluvial acoperis, 200, 45 grade
Acoperisuri, Corbeanca

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Acoperis nou cu tigla metálica, 90 mp
Acoperisuri, Bârza

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Acoperis ex. Policarbonat, o terasa/ balcon care are cca 8 x 1 m, 10 m2, cca 20 grade
Acoperisuri, Oradea

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Înlocuire și calculare suprafata pt inlocuirea acoperisului, cca 20 x 5 suprafața casei
Acoperisuri, Baia Sprie

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Refacerea acoperisului și pusa țiglă noua, 160 mp
Acoperisuri, Merişani

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Reparație acoperiș, Înălțimea minimă a șipci 3 cm = 253 metri Lată de acoperiș = 253 metri Izolație fonică sub șipca Izolație polistiren = 146 mp Țigla metalică gri ant
Acoperisuri, Cozieni

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Montare acoperis placi bituminoase + burlane, 90 mp
Acoperisuri, Săvârşin

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Acoperis, cca 170 mp
Acoperisuri, Horodniceni

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Reparatie acoperis,
Acoperisuri, Suteşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Schimbare acoperis, 3000 m2
Acoperisuri, Munteni

41296.5 RON la 68827.5 RON

Prețul, Acoperis, 150 m2
Acoperisuri, Găneşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Înlocuire invelitoare, 120 m2, panta de 10 grade, cu aproximatie
Acoperisuri, Hangu

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Renovare case traditionale, diferă supr. de la 50 - 150 mp ( 5 case)
Acoperisuri, Cluj-Napoca

21735 RON la 36225 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Acoperisuri lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1885+ FIRME PENTRU Acoperisuri
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Acoperisuri?

 • Acoperisuri Bucureşti
 • Acoperisuri Cluj-Napoca
 • Acoperisuri Constanţa
 • Acoperisuri Dumbrăveni
 • Acoperisuri Iaşi
 • Acoperisuri Timişoara
 • Acoperisuri Alba Iulia
 • Acoperisuri Arad
 • Acoperisuri Bacău
 • Acoperisuri Baia Mare
 • Acoperisuri Bârlad
 • Acoperisuri Bistriţa
 • Acoperisuri Botoşani
 • Acoperisuri Brăila
 • Acoperisuri Braşov
 • Acoperisuri Buzău
 • Acoperisuri Călăraşi
 • Acoperisuri Craiova
 • Acoperisuri Deva
 • Acoperisuri Drobeta-Turnu Severin
 • Acoperisuri Focşani
 • Acoperisuri Galaţi
 • Acoperisuri Giurgiu
 • Acoperisuri Hunedoara
 • Acoperisuri Mediaş
 • Acoperisuri Oradea
 • Acoperisuri Piatra-Neamţ
 • Acoperisuri Piteşti
 • Acoperisuri Ploieşti
 • Acoperisuri Râmnicu Vâlcea
 • Acoperisuri Reşiţa
 • Acoperisuri Roman
 • Acoperisuri Satu Mare
 • Acoperisuri Sfântu Gheorghe
 • Acoperisuri Sibiu
 • Acoperisuri Slatina
 • Acoperisuri Slobozia
 • Acoperisuri Suceava
 • Acoperisuri Târgovişte
 • Acoperisuri Târgu Jiu
 • Acoperisuri Târgu Mureş
 • Acoperisuri Tulcea
 • Acoperisuri Turda
 • Acoperisuri Vaslui
 • Acoperisuri Zalău
 • Acoperisuri Abrud
 • Acoperisuri Adjud
 • Acoperisuri Agnita
 • Acoperisuri Aiud
 • Acoperisuri Aleşd
 • Acoperisuri Alexandria
 • Acoperisuri Amara
 • Acoperisuri Anina
 • Acoperisuri Aninoasa
 • Acoperisuri Ardud
 • Acoperisuri Avrig
 • Acoperisuri Azuga
 • Acoperisuri Babadag
 • Acoperisuri Baia de Aramă
 • Acoperisuri Baia de Arieş
 • Acoperisuri Baia Sprie
 • Acoperisuri Băile Govora
 • Acoperisuri Băile Herculane
 • Acoperisuri Băile Olăneşti
 • Acoperisuri Băile Tuşnad
 • Acoperisuri Băileşti
 • Acoperisuri Bălan
 • Acoperisuri Bălceşti
 • Acoperisuri Balş
 • Acoperisuri Băneasa
 • Acoperisuri Baraolt
 • Acoperisuri Bechet
 • Acoperisuri Beclean
 • Acoperisuri Beiuş
 • Acoperisuri Berbeşti
 • Acoperisuri Bereşti
 • Acoperisuri Bicaz
 • Acoperisuri Blaj
 • Acoperisuri Bocşa
 • Acoperisuri Boldeşti-Scăeni
 • Acoperisuri Bolintin-Vale
 • Acoperisuri Borşa
 • Acoperisuri Borsec
 • Acoperisuri Brad
 • Acoperisuri Bran
 • Acoperisuri Breaza
 • Acoperisuri Brezoi
 • Acoperisuri Broşteni
 • Acoperisuri Bucecea
 • Acoperisuri Budeşti
 • Acoperisuri Buhuşi
 • Acoperisuri Bumbeşti-Jiu
 • Acoperisuri Buşteni
 • Acoperisuri Buziaş
 • Acoperisuri Cajvana
 • Acoperisuri Calafat
 • Acoperisuri Călan
 • Acoperisuri Călimăneşti
 • Acoperisuri Câmpeni
 • Acoperisuri Câmpia Turzii
 • Acoperisuri Câmpina
 • Acoperisuri Câmpulung
 • Acoperisuri Câmpulung Moldovenesc
 • Acoperisuri Caracal
 • Acoperisuri Caransebeş
 • Acoperisuri Carei
 • Acoperisuri Cavnic
 • Acoperisuri Căzăneşti
 • Acoperisuri Cehu Silvaniei
 • Acoperisuri Cernavodă
 • Acoperisuri Chişineu-Criş
 • Acoperisuri Ciacova
 • Acoperisuri Cisnădie
 • Acoperisuri Codlea
 • Acoperisuri Comăneşti
 • Acoperisuri Comarnic
 • Acoperisuri Copşa Mică
 • Acoperisuri Corabia
 • Acoperisuri Costeşti
 • Acoperisuri Covasna
 • Acoperisuri Cristuru Secuiesc
 • Acoperisuri Cugir
 • Acoperisuri Curtea de Argeş
 • Acoperisuri Curtici
 • Acoperisuri Dăbuleni
 • Acoperisuri Darabani
 • Acoperisuri Dărmăneşti
 • Acoperisuri Dej
 • Acoperisuri Deta
 • Acoperisuri Dolhasca
 • Acoperisuri Dorohoi
 • Acoperisuri Drăgăneşti
 • Acoperisuri Drăgăneşti-Olt
 • Acoperisuri Drăgăşani
 • Acoperisuri Dragomireşti
 • Acoperisuri Eforie
 • Acoperisuri Făgăraş
 • Acoperisuri Făget
 • Acoperisuri Fălticeni
 • Acoperisuri Făurei
 • Acoperisuri Feteşti
 • Acoperisuri Fieni
 • Acoperisuri Fierbinţi-Târg
 • Acoperisuri Filiaşi
 • Acoperisuri Flămânzi
 • Acoperisuri Frasin
 • Acoperisuri Fundulea
 • Acoperisuri Găeşti
 • Acoperisuri Gătaia
 • Acoperisuri Geoagiu
 • Acoperisuri Gheorgheni
 • Acoperisuri Gherla
 • Acoperisuri Ghimbav
 • Acoperisuri Gura Humorului
 • Acoperisuri Hârlău
 • Acoperisuri Hârşova
 • Acoperisuri Haţeg
 • Acoperisuri Horezu
 • Acoperisuri Huedin
 • Acoperisuri Huşi
 • Acoperisuri Ianca
 • Acoperisuri Iernut
 • Acoperisuri Ineu
 • Acoperisuri Însurăţei
 • Acoperisuri Întorsura Buzăului
 • Acoperisuri Isaccea
 • Acoperisuri Jibou
 • Acoperisuri Lehliu-Gară
 • Acoperisuri Lipova
 • Acoperisuri Liteni
 • Acoperisuri Livada
 • Acoperisuri Luduş
 • Acoperisuri Lugoj
 • Acoperisuri Lupeni
 • Acoperisuri Mangalia
 • Acoperisuri Mărăşeşti
 • Acoperisuri Marghita
 • Acoperisuri Medgidia
 • Acoperisuri Miercurea Nirajului
 • Acoperisuri Miercurea Sibiului
 • Acoperisuri Miercurea-Ciuc
 • Acoperisuri Mihăileşti
 • Acoperisuri Milişăuţi
 • Acoperisuri Mioveni
 • Acoperisuri Mizil
 • Acoperisuri Moineşti
 • Acoperisuri Moldova Nouă
 • Acoperisuri Moreni
 • Acoperisuri Motru
 • Acoperisuri Murfatlar
 • Acoperisuri Murgeni
 • Acoperisuri Nădlac
 • Acoperisuri Năsăud
 • Acoperisuri Năvodari
 • Acoperisuri Negreşti
 • Acoperisuri Negreşti-Oaş
 • Acoperisuri Negru Vodă
 • Acoperisuri Nehoiu
 • Acoperisuri Novaci
 • Acoperisuri Nucet
 • Acoperisuri Ocna Mureş
 • Acoperisuri Ocna Sibiului
 • Acoperisuri Ocnele Mari
 • Acoperisuri Odobeşti
 • Acoperisuri Odorheiu Secuiesc
 • Acoperisuri Olteniţa
 • Acoperisuri Oneşti
 • Acoperisuri Orăştie
 • Acoperisuri Oraviţa
 • Acoperisuri Orşova
 • Acoperisuri Oţelu Roşu
 • Acoperisuri Ovidiu
 • Acoperisuri Panciu
 • Acoperisuri Pâncota
 • Acoperisuri Paşcani
 • Acoperisuri Pătârlagele
 • Acoperisuri Pecica
 • Acoperisuri Petrila
 • Acoperisuri Petroşani
 • Acoperisuri Piatra-Olt
 • Acoperisuri Plopeni
 • Acoperisuri Podu Iloaiei
 • Acoperisuri Pogoanele
 • Acoperisuri Potcoava
 • Acoperisuri Predeal
 • Acoperisuri Pucioasa
 • Acoperisuri Răcari
 • Acoperisuri Rădăuţi
 • Acoperisuri Râmnicu Sărat
 • Acoperisuri Râşnov
 • Acoperisuri Recaş
 • Acoperisuri Reghin
 • Acoperisuri Roşiori de Vede
 • Acoperisuri Rovinari
 • Acoperisuri Roznov
 • Acoperisuri Rupea
 • Acoperisuri Săcele
 • Acoperisuri Săcueni
 • Acoperisuri Salcea
 • Acoperisuri Sălişte
 • Acoperisuri Săliştea de Sus
 • Acoperisuri Salonta
 • Acoperisuri Sângeorgiu de Pădure
 • Acoperisuri Sângeorz-Băi
 • Acoperisuri Sânnicolau Mare
 • Acoperisuri Sântana
 • Acoperisuri Sărmaşu
 • Acoperisuri Săveni
 • Acoperisuri Scorniceşti
 • Acoperisuri Sebeş
 • Acoperisuri Sebiş
 • Acoperisuri Segarcea
 • Acoperisuri Seini
 • Acoperisuri Sighetu Marmaţiei
 • Acoperisuri Sighişoara
 • Acoperisuri Simeria
 • Acoperisuri Şimleu Silvaniei
 • Acoperisuri Sinaia
 • Acoperisuri Siret
 • Acoperisuri Slănic
 • Acoperisuri Slănic-Moldova
 • Acoperisuri Solca
 • Acoperisuri Şomcuta Mare
 • Acoperisuri Sovata
 • Acoperisuri Ştefăneşti
 • Acoperisuri Ştefăneşti
 • Acoperisuri Ştei
 • Acoperisuri Strehaia
 • Acoperisuri Sulina
 • Acoperisuri Tălmaciu
 • Acoperisuri Ţăndărei
 • Acoperisuri Târgu Bujor
 • Acoperisuri Târgu Cărbuneşti
 • Acoperisuri Târgu Frumos
 • Acoperisuri Târgu Lăpuş
 • Acoperisuri Târgu Neamţ
 • Acoperisuri Târgu Ocna
 • Acoperisuri Târgu Secuiesc
 • Acoperisuri Târnăveni
 • Acoperisuri Tăşnad
 • Acoperisuri Tăuţii-Măgherăuş
 • Acoperisuri Techirghiol
 • Acoperisuri Tecuci
 • Acoperisuri Teiuş
 • Acoperisuri Ţicleni
 • Acoperisuri Tismana
 • Acoperisuri Titu
 • Acoperisuri Topliţa
 • Acoperisuri Topoloveni
 • Acoperisuri Turceni
 • Acoperisuri Turnu Măgurele
 • Acoperisuri Ulmeni
 • Acoperisuri Ungheni
 • Acoperisuri Uricani
 • Acoperisuri Urlaţi
 • Acoperisuri Urziceni
 • Acoperisuri Valea lui Mihai
 • Acoperisuri Vălenii de Munte
 • Acoperisuri Vânju Mare
 • Acoperisuri Vaşcău
 • Acoperisuri Vatra Dornei
 • Acoperisuri Vicovu de Sus
 • Acoperisuri Victoria
 • Acoperisuri Videle
 • Acoperisuri Vişeu de Sus
 • Acoperisuri Vlăhiţa
 • Acoperisuri Vulcan
 • Acoperisuri Zărneşti
 • Acoperisuri Zimnicea
 • Acoperisuri Zlatna