Pret manopera acoperis

  Care este prețul de execuție a unui acoperiș? Prețurile lucrărilor de construcții acoperișuri pot varia în mod semnificativ. Depinde în special de mărimea acoperișului sau a copertinei, de structură, de învelitorile de acoperiș alese și, desigur, de constructorul de acoperișuri. Am pregătit pentru dumneavoastră o listă de prețuri, după care puteți calcula simplu costurile construcției sau ale renovării acoperișului. Pentru un preț exact, puteți solicita informații constructorilor noștri de acoperișuri verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre execuția de acoperișuri.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL LUCRĂRILOR DE CONSTRUCȚIE A ACOPERIȘURILOR


  Prețul lucrărilor de construcție a acoperișurilor. Prețul total al unui acoperiș clasic, cu toate piesele de tâmplărie, manopera, precum și furnizarea și instalarea învelitorii din tablă

  25 lei/mp

  PREȚ MINIM
  lei/mp

  PREȚ MEDIU
  45 lei/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Pret manopera acoperis

  ALTE PREȚURI PENTRU ACOPERISURI

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Șarpantă din lemn

  Prețul șarpantei simple din lemn


  lei

  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul montării învelitorii


  lei

  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp
  cerere>

  Preț montaj astereala


  lei

  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp
  cerere>

  Termoizolare pod

  Prețul termoizolării intrados pod ( vată si folie anticondens)


  lei

  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp
  cerere>

  Preț montaj pazie din scândură


  lei

  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp
  cerere>

  Preț montaj streașină din scândură rășinoase


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul decopertării acoperișului


  lei

  lei/mp

  mp

  lei


  lei/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Învelitoare acoperis


  Prețul învelitorii depinde în special de material (învelitoare din țiglă, beton, metal), tipul sau p...

  Verificați și: Invelitori acoperis preturi

  Acoperișuri stuf


  Care este prețul unui acoperiș din paie? Acoperișul învelit cu paie nu este cea mai convenabilă solu...

  Verificați și: Acoperis stuf pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Montaj și reparații acoperișuri - tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți despre montarea respectiv renovarea acoperișului?

  Acoperișul ne protejează casa de intemperii și împiedică apariția condensului și a mucegaiului în interiorul casei, care ar putea duce la deteriorarea acesteia. Acoperișul trebuie să fie impermeabil și alcătuit din mai multe straturi, prin care să se elimine umezeala. Acoperișul nu este format numai din învelitoarea de acoperiș, ci și din șorțuri de streașină, dolii, borduri fronton, bureți de etanșare, șuruburi speciale, parazăpezi, ca și din sisteme de eliminare a apei pluviale (jgheaburi și burlane). Impermeabilitatea acoperișului se obține folosind materiale, care nu lasă să treacă apa prin ele, fără conexiuni sau cu conexiuni impermeabile. Învelitoarea de acoperiș se montează în pantă, elementele acesteia fiind suprapuse unele peste altele, pentru ca apa pluvială să se scurgă rapid de pe acoperiș. Din nou, toate conexiunile acoperișului trebuie să fie impermeabile.

  Montatorii de acoperișuri se ocupă mai ales de montarea învelișurilor de acoperiș
  Montatorii de acoperișuri se ocupă mai ales de montarea învelitoarelor de acoperiș

  1.1. Alegerea învelitoarei de acoperiș

  La alegerea tipului de învelitoare de acoperiș este important a ține seama de forma, mărimea și unghiul de înclinare ale acoperișului. De asemenea, trebuie să se mai țină seama și de zona climaterică, condițiile locației și stilul arhitectural al zonei. Tipul învelitoarei de acoperiș se mai alege și în funcție de scopul clădirii, de exemplu, dacă aceasta este destinată uzului industrial sau dacă este o clădire de birouri sau un bloc de apartamente sau poate un șopron. Atunci când avem de ales o învelitoare de acoperiș pentru o casă nouă, alegerea noastră nu este limitată. În schimb, dacă trebuie să fie schimbată învelitoarea de acoperiș a unei clădiri mai vechi - mai ales dacă aceasta este un monument istoric - alegerea noii învetoare de acoperiș este limitată. Bineînțeles, că alegerea învelitoarei de acoperiș mai depinde atât de capacitățile financiare ale beneficiarului, cât și de reglementările naționale în domeniu. În cazul clădirilor mai vechi și al monumentelor istorice, poate că s-a reglementat montarea de învelitori de acoperiș din piatră, din lemn sau din cărămidă. În timp ce învelitoarele din lemn se execută manual, cele din piatră sunt mai greu de găsit, fiind de cele mai multe ori importate din Germania sau înlocuite cu alte tipuri de învelitoare. Dar, bineînțeles că pentru monumentele istorice nu este permis a se folosi materiale înlocuitoare.

  2. Lucrări de montare și reparare acoperișuri; alegerea executantului

  Munca principală a montatorilor de acoperișuri este montarea învelitoarelor de acoperiș pe diferite tipuri de clădiri. Este vorba, deci, de montarea de acoperișuri noi pe casele aflate în construire sau de înlocuirea învelitoarelor de acoperiș vechi în cazul renovării și reabilitării edificiilor mai vechi. Învelitoarele de acoperiș, care se montează pe clădirile nou-construite, pot fi de diferite forme și din materiale variate: din țiglă, tablă etc. În cazul reabilitării unor acoperișuri vechi, executantul verifică mai întâi starea și calitatea învelitoarei de acoperiș existente, ca și starea și calitatea cadrului acoperișului. În baza celor constatate, executantul alege modul adecvat de reabilitare. El înlocuiește elementele deteriorate ale acoperișului și ale cadrului acestuia. Cadrele de acoperiș ale construcțiilor noi sunt executate de dulgheri (dacă sunt din lemn) sau de alți executanți. În schimb, repararea cadrelor acoperișurilor vechi este realizată de către montatorii de acoperișuri. Pentru că lucrările la acoperișuri sunt legate și de lucrări de dulgherie sau de alte lucrări de montare, la ora actuală, firmele care activează în domeniul montării și renovării acoperișurilor posedă toate cunoștințele și experiența necesară pentru a oferi și toate aceste lucrări complementare, adică un serviciu complet legat de domeniul montării și reparării de acoperișuri la case și la alte tipuri de clădiri.

  Vă sfătuim, să alegeți cu mare grijă montatorul sau reparatorul acoperișului casei dumneavoastră. La noi, meșterii iscusiți - care știu să monteze chiar și învelitoarele de acoperiș cele mai exigente - nu sunt numeroși. Deseori, instruirea profesională pe care o organizează producătorii de învelitori de acoperiș pentru montatori nu este la un nivel suficient de ridicat, ei neoferind cursuri avansate. De asemenea, producătorii nu fac controale și evaluări ale muncii montatorilor de acoperișuri. Deci, atunci când trebuie să alegeți un montator de calitate, țineți seamă de referințele și renumele ofertanților.

  Bineînțeles, că nu vă sfătuim să vă montați singuri acoperișul casei, dacă nu aveți pregătirea profesională necesară, pentru că în acest fel vă puteți pune chiar viața și sănătatea în pericol. În plus, montarea de acoperișuri este o muncă grea, care cuprinde multe detalii, ce cer experiență și iscusință. O montare de proastă calitate a acoperișului poate duce la deteriorarea casei și, deci, la pagube financiare.

  3. Cele mai frecvent folosite învelitori de acoperiș

  Este important ca montatorul de acoperișuri ales să știe foarte bine cum să monteze diferite tipuri de învelitori de acoperiș. Acesta trebuie să cunoască caracteristicile fiecărui tip de învelitoare, în ce fel se montează și cum se întreține.

  3.1. Învelitoare de acoperiș din tablă de oțel

  Aspectul pozitiv al învelitorilor de acoperiș din tablă de oțel este greutatea redusă, pe care acestea o au. Greutatea unei astfel de învelitori cu suprafața de 150 m2 este de aproximativ 1000 kg. Învelitorile din tablă de oțel din generațiile mai noi sunt prevăzute cu un strat superior nisipos, care le face mai atrăgătoare, având totodată și funcția de izolator fonic, pentru că anihilează zgomotul produs de căderea picăturilor de ploaie. Modul de montare a acestui tip de învelitoare împiedică rămânerea apei pe acoperiș. Anumite plăci de acoperiș din tablă de oțel disponibile pe piață la ora actuală au o lungime foarte mare, ajungând de la coama acoperișului și până la jgheab. Montarea unor astfel de plăci din tablă de oțel este foarte ușoară, cadrul acoperișului nefiind foarte solicitat. Partea negativă a învelitorilor de acoperiș din tablă de oțel este formarea condensului pe ele, ca urmare a oscilațiilor de temperatură.  Producătorii au rezolvat însă și această problemă și oferă acum plăci din tablă de oțel de tip ”sandwich”, prevăzute cu izolație (polistiren, poliuretan, lână minerală etc.), care împiedică apariția condensului și are totodată funcția de izolator termic și fonic. Învelitorile de acoperiș metalice sunt cele mai scumpe.

  3.2. Învelitoare de acoperiș bituminoasă sau tegola

  În cazul acoperișurilor mai exigente și mai dinamice se folosește țigla bituminoasă, care nu necesită elemente de acoperiș suplimentare pentru a fi montată. Avantajul pe care această țiglă bituminoasă îl prezintă este acela că este ușoară (un metru pătrat cântărește doar 10 kg). Țiglele bituminoase sunt alcătuite din bitum și fibre din sticlă, peste care s-a aplicat nisip de siliciu. Nisipul cuarțos poate avea culori diferite și oferă și protecție împotriva razelor ultraviolete. Învelitoarea de acoperiș bituminoasă se poate folosi pentru toate tipurile de clădiri, indiferent de gradul de înclinare a acoperișurilor acestora. Mai există și țigle bituminoase cu un strat superior de cupru.

  3.3. Învelitoare de acoperiș din fibre de ciment

  Acest tip de învelitoare de acoperiș este una dintre cele mai avantajoase din punctul de vedere al prețului. Aceste țigle au aceleași dimensiuni ca țiglele din fibre de ciment și azbest, care astăzi sunt interzise. Deci, cum înlocuirea învelitorilor cu conținut de azbest este obligatorie, este ușor a le înlocui cu acest tip de învelitoare, pentru că nu este nevoie a înlocui cadrul și șipcile acoperișului. Acoperișurile din fibră de ciment se înlocuiesc după o perioadă de 20 și ceva de ani. Dacă cadrul nu trebuie schimbat, costul reabilitării acoperișului este mult mai redus. Învelitoarea de acoperiș din fibre de ciment se numără printre cele mai ușoare învelitori de acoperiș (cântărește 19 kg/m2). Aceasta se poate folosi la orice tip de obiect, chiar și la cele cu acoperișuri cu unghi de înclinare mic (de minim 7 grade). Dacă vă montați o învelitoare de acoperiș din fibre de ciment, nu veți avea nevoie și de o învelitoare secundară, pentru că fibrele din ciment sunt un material natural, care respiră. Astfel, pe aceste învelitori nu apare condens.

  3.4. Învelitoare de acoperiș din beton

  Învelitoarea de acoperiș din beton este foarte rezistentă la oscilațiile mari de temperatură, de care zonele noastre climaterice nu sunt scutite. Pentru că sunt fabricate folosind o tehnologie deosebită și pe ele sunt aplicate straturi protectoare care resping umiditatea, țiglele din beton sunt rezistente și la îngheț. În plus, pe suprafața acestor tipuri de țigle s-a aplicat oxid de siliciu, care protejează împotriva razelor ultraviolete, algelor și lichenilor. Țiglele din beton au un preț foarte avantajos. Sunt adecvate pentru orice tip de acoperiș cu unghi de înclinare de cel puțin 15 grade. Dacă unghiul de înclinare este între 15 și 22 grade, este necesar a monta și o învelitoare de acoperiș secundară.

  3.5. Învelitoare de acoperiș din cărămidă

  Țigla ceramică este fabricată din argilă, care este un material natural și ecologic. Țiglele fabricate din argilă și apă, sunt lăsate mai întâi să se usuce la soare, după care sunt arse în cuptor. Argila este un material foarte rezistent și poate fi 100% reciclată.  Argila mai este rezistentă și la razele ultraviolete, la acizi, materiale alcaline, sarcini mecanice, foc și ger. La ora actuală, există țiglă ceramică, care se poate monta pe acoperișuri cu grad de înclinare de la 15 grade în sus. Țigla ceramică are o durată de viață îndelungată, iar prețul ei este accesibil.

  4. Procedura de lucru a unui montator de acoperișuri

  4.1. Vizita la locație și măsurătorile

  Executantul vă va vizita la locație pentru a vedea situația pe viu și a face măsurătorile la acoperiș. Cu această ocazie, el vă va da și sfaturi și informații utile legate de noul acoperiș. După efectuarea vizitei, executantul vă va trimite o ofertă pentru montarea noii învelitori de acoperiș.

  4.2. Stabilirea termenului de execuție

  După acceptarea ofertei și achitarea avansului, care este de obicei de 50% din costul serviciului, veți stabili cu executantul data începerii lucrărilor și termenul de finalizare a acestora. Este bine să acordați executantului un termen mai îndelungat, pentru că lucrările la acoperiș depind foarte mult de condițiile de vreme. Este bine să încheiați un contract scris cu executantul, în care să fie menționate toate detaliile execuției.

  4.3. Execuția lucrărilor

  Pentru montarea învelitorii de acoperiș a unei case familiare este nevoie cam de o săptămână de zile. Lucrările se desfășoară în următoarea ordine: 

  a). mai întâi, se montează schelele și se protejează marginile acoperișului; 
  b). în cazul înlocuirii unei învelitori vechi cu una nouă, cea veche trebuie să fie transportată la un centru de colectare a deșeurilor; 
  c). muncitorii trebuie să inspecteze apoi cu mare atenție starea cadrului acoperișului și să pregătească suprafața pe care se va monta noua învelitoare, adică să monteze șipci de acoperiș noi; 
  d). apoi, învelitoarea nouă se poate monta chiar și într-o singură zi;
  e). la sfârșit, se inspectează starea noului acoperiș și se face curățenia finală.

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  ACOPERIS

  Bună ziua,

  Acoperis in doua ape tip tigla metalica pe o suprafata de aproxomativ 200 mp. Cu toate fitingurile

  Mulțumesc 900 lei la 1500 lei


  ........

  DECOPERTAT ACOPERIS VECHI (ONDULINA),MONTARE TIGLA METALICA

  Decopertare acoperis vechi (ondulina),peste 200 mp2,apoi montare sipci pt prinderea tablei si montare tigla metalica Bilka inclusiv accesoriile (folie anticondens,dolie,bordura..etc.)
  Multumesc 1080 lei la 1800 lei


  ........

  DECOPERTARE ACOPERIS SI TURNAT PLACA ACOPERIS TEREASA

  Bună ziua,
  Pret manopera decopertare acoperis in 2 ape si turnat placa pentru acoperis plat casa la rosu, fara transport. 1080 lei la 1800 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, REPARATII TIGLA DE PE LANGA UN COS DE EVACUARE GAZE ARDERE SOBA,
  Acoperisuri, Tărtăşeşti

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, ACOPERIRE TERASA 5.5X2.5X2.7H, CCA 14 MP
  Acoperisuri, Moşniţa Nouă

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, RENOVARE ACOPERIȘ, 100 MP
  Acoperisuri, Satu Nou

  2608.2 lei la 4347 lei

  PREȚUL, 60/20CM, PENTRU 6 CASE, 120 MP
  Acoperisuri, Baloteşti

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, SCHIMBARE TIGLA CASA, 230MP
  Acoperisuri, Desa

  5651.1 lei la 9418.5 lei

  PREȚUL, SCHIMBARE TIGLA CU TABLA, 100 M2
  Acoperisuri, Schitu Goleşti

  2608.2 lei la 4347 lei

  PREȚUL, MONTAJ TIGLA METALICA, 150MP
  Acoperisuri, Teliu

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, RENOVARE ACOPERI, IZOLARE CLADIRE,ETC, 100MP
  Acoperisuri, Adămuş

  21735 lei la 36225 lei

  PREȚUL, MONTAT 12 METRI DE JGHEAB LA BLOC CU 3 ETAJE, STRADA UNIRII, PETROSANI, JGHEABURI
  Acoperisuri, Petroşani

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, RENOVARE ACOPERIS GRAJD, 125MP
  Acoperisuri, Mizil

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, ACOPERIS NOU 2 BALCOANE, 25MP
  Acoperisuri, Bucureşti

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, REPARAȚIE ACOPERIS, 120MP
  Acoperisuri, Tuzla

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, REALIZARE ACOPERIS LEMN SI TIGLA METALICA, 400MP
  Acoperisuri, Bălăuşeri

  17388 lei la 28980 lei

  PREȚUL, REALIZAREA UNUI ACOPERIS PENTRU UN BLOC, 450MP
  Acoperisuri, Iernut

  43470 lei la 72450 lei

  PREȚUL, ACOPERIS IN LOCUL ALTUI ACOPERISI DIN FOI DE AZBEST, 2MP
  Acoperisuri, Bârlad

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, ACOPERIS PE BAZA 5X3M FARA POD H=1M, 15 M2
  Acoperisuri, Zalău

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, REABILITARE INVELITOARE (ACTUAL TABLA ZINCATA), 110MP
  Acoperisuri, Valea Mare-Pravăţ

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, PRELUNGIRE ACOPERIS CABANA LEMN, 5X1,5
  Acoperisuri, Poieniţa Voinii

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, DECOPERTAT TABLA, INLOCUIT TOT LEMNUL, MONTAT ACOPERIS 100 MP., 100MP
  Acoperisuri, Tulcea

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, ACOPERISI IN 2 APE ,
  Acoperisuri, Peştera

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, ACOPERIȘ FOIȘOR , IN 4 APE 6/5
  Acoperisuri, Bacău

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, REPARATIE STRUCTURA LEMN ACOPERIS CASA (1/3 DIN ACOPERIS),
  Acoperisuri, Bucureşti

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, SCHIMBARE ACOPERIȘ LA CASĂ,
  Acoperisuri, Ilovăţ

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, REPARAȚII ACOPERIȘ, NU
  Acoperisuri, Satu Mare

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, ACOPERIS 120MP IN DOUA APE., 120 MP
  Acoperisuri, Iaşi

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, ACOPERIȘ COMPLET CU ASTERIALA, SCHELET ȘI TABLĂ BILKA, 200 MP
  Acoperisuri, Bârsăneşti

  5216.4 lei la 8694 lei

  PREȚUL, SCHIMBARE TABLĂ ACOPERIȘ, 160 MP
  Acoperisuri, Proviţa de Sus

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, REALIZARE TAVAN POFITERM, DIMENSIUNE 100 M^2
  Acoperisuri, Brătila

  5216.4 lei la 8694 lei

  PREȚUL, ACOPERIS ZONA CAMPINA, 130 MP - DOUĂ VELUXURI DE MONTAT
  Acoperisuri, Câmpina

  10867.5 lei la 18112.5 lei

  PREȚUL, PAZIE SI STREASINA , APROXIMATIV 50 ML
  Acoperisuri, Alba Iulia

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, ACOPERIS , 150 MP
  Acoperisuri, Sibiu

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, ACOPERIS ȘI SCHIMBAT DULGHERIA, 25 M2
  Acoperisuri, Pucioasa

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, SCHIMBAT SI PRELUNGIT ACOPERIS TIGLA, 100 M2
  Acoperisuri, Ocoliş

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, CONSTRUCTIE MANSARDA SI ACOPERIS, FAZA A 3-A PRELUNGITA
  Acoperisuri, Hunedoara

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, O PRELUNGIRE DE ACOPERIS,
  Acoperisuri, Porumbacu de Jos

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, SCHIMBAT ȚIGLĂ ACOPERIS, 150 MP
  Acoperisuri, Sibiu

  3912.3 lei la 6520.5 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  ACOPERISURI LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 776 FIRME PENTRU ACOPERISURI


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ACOPERISURI?

 • Acoperisuri Abrud
 • Acoperisuri Adjud
 • Acoperisuri Agnita
 • Acoperisuri Aiud
 • Acoperisuri Alba Iulia
 • Acoperisuri Aleşd
 • Acoperisuri Alexandria
 • Acoperisuri Amara
 • Acoperisuri Anina
 • Acoperisuri Aninoasa
 • Acoperisuri Arad
 • Acoperisuri Ardud
 • Acoperisuri Avrig
 • Acoperisuri Azuga
 • Acoperisuri Babadag
 • Acoperisuri Bacău
 • Acoperisuri Baia de Aramă
 • Acoperisuri Baia de Arieş
 • Acoperisuri Baia Mare
 • Acoperisuri Baia Sprie
 • Acoperisuri Băile Govora
 • Acoperisuri Băile Herculane
 • Acoperisuri Băile Olăneşti
 • Acoperisuri Băile Tuşnad
 • Acoperisuri Băileşti
 • Acoperisuri Bălan
 • Acoperisuri Bălceşti
 • Acoperisuri Balş
 • Acoperisuri Băneasa
 • Acoperisuri Baraolt
 • Acoperisuri Bârlad
 • Acoperisuri Bechet
 • Acoperisuri Beclean
 • Acoperisuri Beiuş
 • Acoperisuri Berbeşti
 • Acoperisuri Bereşti
 • Acoperisuri Bicaz
 • Acoperisuri Bistriţa
 • Acoperisuri Blaj
 • Acoperisuri Bocşa
 • Acoperisuri Boldeşti-Scăeni
 • Acoperisuri Bolintin-Vale
 • Acoperisuri Borşa
 • Acoperisuri Borsec
 • Acoperisuri Botoşani
 • Acoperisuri Brad
 • Acoperisuri Brăila
 • Acoperisuri Bran
 • Acoperisuri Braşov
 • Acoperisuri Breaza
 • Acoperisuri Brezoi
 • Acoperisuri Broşteni
 • Acoperisuri Bucecea
 • Acoperisuri Bucureşti
 • Acoperisuri Budeşti
 • Acoperisuri Buhuşi
 • Acoperisuri Bumbeşti-Jiu
 • Acoperisuri Buşteni
 • Acoperisuri Buzău
 • Acoperisuri Buziaş
 • Acoperisuri Cajvana
 • Acoperisuri Calafat
 • Acoperisuri Călan
 • Acoperisuri Călăraşi
 • Acoperisuri Călimăneşti
 • Acoperisuri Câmpeni
 • Acoperisuri Câmpia Turzii
 • Acoperisuri Câmpina
 • Acoperisuri Câmpulung
 • Acoperisuri Câmpulung Moldovenesc
 • Acoperisuri Caracal
 • Acoperisuri Caransebeş
 • Acoperisuri Carei
 • Acoperisuri Cavnic
 • Acoperisuri Căzăneşti
 • Acoperisuri Cehu Silvaniei
 • Acoperisuri Cernavodă
 • Acoperisuri Chişineu-Criş
 • Acoperisuri Ciacova
 • Acoperisuri Cisnădie
 • Acoperisuri Cluj-Napoca
 • Acoperisuri Codlea
 • Acoperisuri Comăneşti
 • Acoperisuri Comarnic
 • Acoperisuri Constanţa
 • Acoperisuri Copşa Mică
 • Acoperisuri Corabia
 • Acoperisuri Costeşti
 • Acoperisuri Covasna
 • Acoperisuri Craiova
 • Acoperisuri Cristuru Secuiesc
 • Acoperisuri Cugir
 • Acoperisuri Curtea de Argeş
 • Acoperisuri Curtici
 • Acoperisuri Dăbuleni
 • Acoperisuri Darabani
 • Acoperisuri Dărmăneşti
 • Acoperisuri Dej
 • Acoperisuri Deta
 • Acoperisuri Deva
 • Acoperisuri Dolhasca
 • Acoperisuri Dorohoi
 • Acoperisuri Drăgăneşti
 • Acoperisuri Drăgăneşti-Olt
 • Acoperisuri Drăgăşani
 • Acoperisuri Dragomireşti
 • Acoperisuri Drobeta-Turnu Severin
 • Acoperisuri Eforie
 • Acoperisuri Făgăraş
 • Acoperisuri Făget
 • Acoperisuri Fălticeni
 • Acoperisuri Făurei
 • Acoperisuri Feteşti
 • Acoperisuri Fieni
 • Acoperisuri Fierbinţi-Târg
 • Acoperisuri Filiaşi
 • Acoperisuri Flămânzi
 • Acoperisuri Focşani
 • Acoperisuri Frasin
 • Acoperisuri Fundulea
 • Acoperisuri Găeşti
 • Acoperisuri Galaţi
 • Acoperisuri Gătaia
 • Acoperisuri Geoagiu
 • Acoperisuri Gheorgheni
 • Acoperisuri Gherla
 • Acoperisuri Ghimbav
 • Acoperisuri Giurgiu
 • Acoperisuri Gura Humorului
 • Acoperisuri Hârlău
 • Acoperisuri Hârşova
 • Acoperisuri Haţeg
 • Acoperisuri Horezu
 • Acoperisuri Huedin
 • Acoperisuri Hunedoara
 • Acoperisuri Huşi
 • Acoperisuri Ianca
 • Acoperisuri Iaşi
 • Acoperisuri Iernut
 • Acoperisuri Ineu
 • Acoperisuri Însurăţei
 • Acoperisuri Întorsura Buzăului
 • Acoperisuri Isaccea
 • Acoperisuri Jibou
 • Acoperisuri Lehliu-Gară
 • Acoperisuri Lipova
 • Acoperisuri Liteni
 • Acoperisuri Livada
 • Acoperisuri Luduş
 • Acoperisuri Lugoj
 • Acoperisuri Lupeni
 • Acoperisuri Mangalia
 • Acoperisuri Mărăşeşti
 • Acoperisuri Marghita
 • Acoperisuri Medgidia
 • Acoperisuri Mediaş
 • Acoperisuri Miercurea Nirajului
 • Acoperisuri Miercurea Sibiului
 • Acoperisuri Miercurea-Ciuc
 • Acoperisuri Mihăileşti
 • Acoperisuri Milişăuţi
 • Acoperisuri Mioveni
 • Acoperisuri Mizil
 • Acoperisuri Moineşti
 • Acoperisuri Moldova Nouă
 • Acoperisuri Moreni
 • Acoperisuri Motru
 • Acoperisuri Murfatlar
 • Acoperisuri Murgeni
 • Acoperisuri Nădlac
 • Acoperisuri Năsăud
 • Acoperisuri Năvodari
 • Acoperisuri Negreşti
 • Acoperisuri Negreşti-Oaş
 • Acoperisuri Negru Vodă
 • Acoperisuri Nehoiu
 • Acoperisuri Novaci
 • Acoperisuri Nucet
 • Acoperisuri Ocna Mureş
 • Acoperisuri Ocna Sibiului
 • Acoperisuri Ocnele Mari
 • Acoperisuri Odobeşti
 • Acoperisuri Odorheiu Secuiesc
 • Acoperisuri Olteniţa
 • Acoperisuri Oneşti
 • Acoperisuri Oradea
 • Acoperisuri Orăştie
 • Acoperisuri Oraviţa
 • Acoperisuri Orşova
 • Acoperisuri Oţelu Roşu
 • Acoperisuri Ovidiu
 • Acoperisuri Panciu
 • Acoperisuri Pâncota
 • Acoperisuri Paşcani
 • Acoperisuri Pătârlagele
 • Acoperisuri Pecica
 • Acoperisuri Petrila
 • Acoperisuri Petroşani
 • Acoperisuri Piatra-Neamţ
 • Acoperisuri Piatra-Olt
 • Acoperisuri Piteşti
 • Acoperisuri Ploieşti
 • Acoperisuri Plopeni
 • Acoperisuri Podu Iloaiei
 • Acoperisuri Pogoanele
 • Acoperisuri Potcoava
 • Acoperisuri Predeal
 • Acoperisuri Pucioasa
 • Acoperisuri Răcari
 • Acoperisuri Rădăuţi
 • Acoperisuri Râmnicu Sărat
 • Acoperisuri Râmnicu Vâlcea
 • Acoperisuri Râşnov
 • Acoperisuri Recaş
 • Acoperisuri Reghin
 • Acoperisuri Reşiţa
 • Acoperisuri Roman
 • Acoperisuri Roşiori de Vede
 • Acoperisuri Rovinari
 • Acoperisuri Roznov
 • Acoperisuri Rupea
 • Acoperisuri Săcele
 • Acoperisuri Săcueni
 • Acoperisuri Salcea
 • Acoperisuri Sălişte
 • Acoperisuri Săliştea de Sus
 • Acoperisuri Salonta
 • Acoperisuri Sângeorgiu de Pădure
 • Acoperisuri Sângeorz-Băi
 • Acoperisuri Sânnicolau Mare
 • Acoperisuri Sântana
 • Acoperisuri Sărmaşu
 • Acoperisuri Satu Mare
 • Acoperisuri Săveni
 • Acoperisuri Scorniceşti
 • Acoperisuri Sebeş
 • Acoperisuri Sebiş
 • Acoperisuri Segarcea
 • Acoperisuri Seini
 • Acoperisuri Sfântu Gheorghe
 • Acoperisuri Sibiu
 • Acoperisuri Sighetu Marmaţiei
 • Acoperisuri Sighişoara
 • Acoperisuri Simeria
 • Acoperisuri Şimleu Silvaniei
 • Acoperisuri Sinaia
 • Acoperisuri Siret
 • Acoperisuri Slănic
 • Acoperisuri Slănic-Moldova
 • Acoperisuri Slatina
 • Acoperisuri Slobozia
 • Acoperisuri Solca
 • Acoperisuri Şomcuta Mare
 • Acoperisuri Sovata
 • Acoperisuri Ştefăneşti
 • Acoperisuri Ştefăneşti
 • Acoperisuri Ştei
 • Acoperisuri Strehaia
 • Acoperisuri Suceava
 • Acoperisuri Sulina
 • Acoperisuri Tălmaciu
 • Acoperisuri Ţăndărei
 • Acoperisuri Târgovişte
 • Acoperisuri Târgu Bujor
 • Acoperisuri Târgu Cărbuneşti
 • Acoperisuri Târgu Frumos
 • Acoperisuri Târgu Jiu
 • Acoperisuri Târgu Lăpuş
 • Acoperisuri Târgu Mureş
 • Acoperisuri Târgu Neamţ
 • Acoperisuri Târgu Ocna
 • Acoperisuri Târgu Secuiesc
 • Acoperisuri Târnăveni
 • Acoperisuri Tăşnad
 • Acoperisuri Tăuţii-Măgherăuş
 • Acoperisuri Techirghiol
 • Acoperisuri Tecuci
 • Acoperisuri Teiuş
 • Acoperisuri Ţicleni
 • Acoperisuri Timişoara
 • Acoperisuri Tismana
 • Acoperisuri Titu
 • Acoperisuri Topliţa
 • Acoperisuri Topoloveni
 • Acoperisuri Tulcea
 • Acoperisuri Turceni
 • Acoperisuri Turda
 • Acoperisuri Turnu Măgurele
 • Acoperisuri Ulmeni
 • Acoperisuri Ungheni
 • Acoperisuri Uricani
 • Acoperisuri Urlaţi
 • Acoperisuri Urziceni
 • Acoperisuri Valea lui Mihai
 • Acoperisuri Vălenii de Munte
 • Acoperisuri Vânju Mare
 • Acoperisuri Vaşcău
 • Acoperisuri Vaslui
 • Acoperisuri Vatra Dornei
 • Acoperisuri Vicovu de Sus
 • Acoperisuri Victoria
 • Acoperisuri Videle
 • Acoperisuri Vişeu de Sus
 • Acoperisuri Vlăhiţa
 • Acoperisuri Vulcan
 • Acoperisuri Zalău
 • Acoperisuri Zărneşti
 • Acoperisuri Zimnicea
 • Acoperisuri Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate