Pentru zona

    Preț manoperă acoperiș

    Care este prețul de execuție a unui acoperiș? Prețurile lucrărilor de construcții acoperișuri pot varia în mod semnificativ. Depinde în special de mărimea acoperișului sau a copertinei, de structură, de învelitorile de acoperiș alese și, desigur, de constructorul de acoperișuri. Am pregătit pentru dumneavoastră o listă de prețuri, după care puteți calcula simplu costurile construcției sau ale renovării acoperișului.

    Cui să încredințați realizarea unui acoperiș? Trimiteți o cerere către constructorii de acoperișuri din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul lucrărilor de construcție a acoperișurilor


    Prețul lucrărilor de construcție a acoperișurilor. Prețul total al unui acoperiș clasic, cu toate piesele de tâmplărie, manopera, precum și furnizarea și instalarea învelitorii din tablă

    350 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    400 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    ALTE PREȚURI PENTRU Acoperisuri

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Preț montaj învelitoare

    Prețul montării învelitorii ceramice sau metalice pentru acoperiș.


    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON

    Preț montaj astereala

    Prețul montajului de astereală din OSB și scândură nerindeluită.


    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON

    Preț montaj pazie din scândură de rășinoase

    Preț montaj pazie din scândură de rășinoase de lățime de 20-25 cm


    ml

    RON/ml

    RON

    ml

    RON/ml

    RON

    Preț montaj streașină din scândură rășinoase

    Preț montaj streașină din scândură de rășinoase


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul decopertării acoperișului

    Prețul decopertării acoperișului cu transport inclus


    mp

    RON/mp

    RON

    Șarpantă din lemn

    Prețul șarpantei simple din lemn


    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON

    Termoizolare pod

    Prețul termoizolării intrados pod ( vată si folie anticondens)


    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Învelitoare acoperis


    Prețul învelitorii depinde în special de material (învelitoare din țiglă, beton, metal), tipul sau p...

    Verificați și: Învelitori acoperiș prețuri

    Acoperișuri stuf


    Care este prețul unui acoperiș din paie? Acoperișul învelit cu paie nu este cea mai convenabilă solu...

    Verificați și: Acoperiș stuf preț

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Montaj și reparații acoperișuri - tot ce trebuie să știți

    1. Ce trebuie să știți despre montarea respectiv renovarea acoperișului?

    Acoperișul ne protejează casa de intemperii și împiedică apariția condensului și a mucegaiului în interiorul casei, care ar putea duce la deteriorarea acesteia. Acoperișul trebuie să fie impermeabil și alcătuit din mai multe straturi, prin care să se elimine umezeala. Acoperișul nu este format numai din învelitoarea de acoperiș, ci și din șorțuri de streașină, dolii, borduri fronton, bureți de etanșare, șuruburi speciale, parazăpezi, ca și din sisteme de eliminare a apei pluviale (jgheaburi și burlane). Impermeabilitatea acoperișului se obține folosind materiale, care nu lasă să treacă apa prin ele, fără conexiuni sau cu conexiuni impermeabile. Învelitoarea de acoperiș se montează în pantă, elementele acesteia fiind suprapuse unele peste altele, pentru ca apa pluvială să se scurgă rapid de pe acoperiș. Din nou, toate conexiunile acoperișului trebuie să fie impermeabile.

    Montatorii de acoperișuri se ocupă mai ales de montarea învelișurilor de acoperiș
    Montatorii de acoperișuri se ocupă mai ales de montarea învelitoarelor de acoperiș

    1.1. Alegerea învelitoarei de acoperiș

    La alegerea tipului de învelitoare de acoperiș este important a ține seama de forma, mărimea și unghiul de înclinare ale acoperișului. De asemenea, trebuie să se mai țină seama și de zona climaterică, condițiile locației și stilul arhitectural al zonei. Tipul învelitoarei de acoperiș se mai alege și în funcție de scopul clădirii, de exemplu, dacă aceasta este destinată uzului industrial sau dacă este o clădire de birouri sau un bloc de apartamente sau poate un șopron. Atunci când avem de ales o învelitoare de acoperiș pentru o casă nouă, alegerea noastră nu este limitată. În schimb, dacă trebuie să fie schimbată învelitoarea de acoperiș a unei clădiri mai vechi - mai ales dacă aceasta este un monument istoric - alegerea noii învetoare de acoperiș este limitată. Bineînțeles, că alegerea învelitoarei de acoperiș mai depinde atât de capacitățile financiare ale beneficiarului, cât și de reglementările naționale în domeniu. În cazul clădirilor mai vechi și al monumentelor istorice, poate că s-a reglementat montarea de învelitori de acoperiș din piatră, din lemn sau din cărămidă. În timp ce învelitoarele din lemn se execută manual, cele din piatră sunt mai greu de găsit, fiind de cele mai multe ori importate din Germania sau înlocuite cu alte tipuri de învelitoare. Dar, bineînțeles că pentru monumentele istorice nu este permis a se folosi materiale înlocuitoare.

    2. Lucrări de montare și reparare acoperișuri; alegerea executantului

    Munca principală a montatorilor de acoperișuri este montarea învelitoarelor de acoperiș pe diferite tipuri de clădiri. Este vorba, deci, de montarea de acoperișuri noi pe casele aflate în construire sau de înlocuirea învelitoarelor de acoperiș vechi în cazul renovării și reabilitării edificiilor mai vechi. Învelitoarele de acoperiș, care se montează pe clădirile nou-construite, pot fi de diferite forme și din materiale variate: din țiglă, tablă etc. În cazul reabilitării unor acoperișuri vechi, executantul verifică mai întâi starea și calitatea învelitoarei de acoperiș existente, ca și starea și calitatea cadrului acoperișului. În baza celor constatate, executantul alege modul adecvat de reabilitare. El înlocuiește elementele deteriorate ale acoperișului și ale cadrului acestuia. Cadrele de acoperiș ale construcțiilor noi sunt executate de dulgheri (dacă sunt din lemn) sau de alți executanți. În schimb, repararea cadrelor acoperișurilor vechi este realizată de către montatorii de acoperișuri. Pentru că lucrările la acoperișuri sunt legate și de lucrări de dulgherie sau de alte lucrări de montare, la ora actuală, firmele care activează în domeniul montării și renovării acoperișurilor posedă toate cunoștințele și experiența necesară pentru a oferi și toate aceste lucrări complementare, adică un serviciu complet legat de domeniul montării și reparării de acoperișuri la case și la alte tipuri de clădiri.

    Vă sfătuim, să alegeți cu mare grijă montatorul sau reparatorul acoperișului casei dumneavoastră. La noi, meșterii iscusiți - care știu să monteze chiar și învelitoarele de acoperiș cele mai exigente - nu sunt numeroși. Deseori, instruirea profesională pe care o organizează producătorii de învelitori de acoperiș pentru montatori nu este la un nivel suficient de ridicat, ei neoferind cursuri avansate. De asemenea, producătorii nu fac controale și evaluări ale muncii montatorilor de acoperișuri. Deci, atunci când trebuie să alegeți un montator de calitate, țineți seamă de referințele și renumele ofertanților.

    Bineînțeles, că nu vă sfătuim să vă montați singuri acoperișul casei, dacă nu aveți pregătirea profesională necesară, pentru că în acest fel vă puteți pune chiar viața și sănătatea în pericol. În plus, montarea de acoperișuri este o muncă grea, care cuprinde multe detalii, ce cer experiență și iscusință. O montare de proastă calitate a acoperișului poate duce la deteriorarea casei și, deci, la pagube financiare.

    3. Cele mai frecvent folosite învelitori de acoperiș

    Este important ca montatorul de acoperișuri ales să știe foarte bine cum să monteze diferite tipuri de învelitori de acoperiș. Acesta trebuie să cunoască caracteristicile fiecărui tip de învelitoare, în ce fel se montează și cum se întreține.

    3.1. Învelitoare de acoperiș din tablă de oțel

    Aspectul pozitiv al învelitorilor de acoperiș din tablă de oțel este greutatea redusă, pe care acestea o au. Greutatea unei astfel de învelitori cu suprafața de 150 m2 este de aproximativ 1000 kg. Învelitorile din tablă de oțel din generațiile mai noi sunt prevăzute cu un strat superior nisipos, care le face mai atrăgătoare, având totodată și funcția de izolator fonic, pentru că anihilează zgomotul produs de căderea picăturilor de ploaie. Modul de montare a acestui tip de învelitoare împiedică rămânerea apei pe acoperiș. Anumite plăci de acoperiș din tablă de oțel disponibile pe piață la ora actuală au o lungime foarte mare, ajungând de la coama acoperișului și până la jgheab. Montarea unor astfel de plăci din tablă de oțel este foarte ușoară, cadrul acoperișului nefiind foarte solicitat. Partea negativă a învelitorilor de acoperiș din tablă de oțel este formarea condensului pe ele, ca urmare a oscilațiilor de temperatură.  Producătorii au rezolvat însă și această problemă și oferă acum plăci din tablă de oțel de tip ”sandwich”, prevăzute cu izolație (polistiren, poliuretan, lână minerală etc.), care împiedică apariția condensului și are totodată funcția de izolator termic și fonic. Învelitorile de acoperiș metalice sunt cele mai scumpe.

    3.2. Învelitoare de acoperiș bituminoasă sau tegola

    În cazul acoperișurilor mai exigente și mai dinamice se folosește țigla bituminoasă, care nu necesită elemente de acoperiș suplimentare pentru a fi montată. Avantajul pe care această țiglă bituminoasă îl prezintă este acela că este ușoară (un metru pătrat cântărește doar 10 kg). Țiglele bituminoase sunt alcătuite din bitum și fibre din sticlă, peste care s-a aplicat nisip de siliciu. Nisipul cuarțos poate avea culori diferite și oferă și protecție împotriva razelor ultraviolete. Învelitoarea de acoperiș bituminoasă se poate folosi pentru toate tipurile de clădiri, indiferent de gradul de înclinare a acoperișurilor acestora. Mai există și țigle bituminoase cu un strat superior de cupru.

    3.3. Învelitoare de acoperiș din fibre de ciment

    Acest tip de învelitoare de acoperiș este una dintre cele mai avantajoase din punctul de vedere al prețului. Aceste țigle au aceleași dimensiuni ca țiglele din fibre de ciment și azbest, care astăzi sunt interzise. Deci, cum înlocuirea învelitorilor cu conținut de azbest este obligatorie, este ușor a le înlocui cu acest tip de învelitoare, pentru că nu este nevoie a înlocui cadrul și șipcile acoperișului. Acoperișurile din fibră de ciment se înlocuiesc după o perioadă de 20 și ceva de ani. Dacă cadrul nu trebuie schimbat, costul reabilitării acoperișului este mult mai redus. Învelitoarea de acoperiș din fibre de ciment se numără printre cele mai ușoare învelitori de acoperiș (cântărește 19 kg/m2). Aceasta se poate folosi la orice tip de obiect, chiar și la cele cu acoperișuri cu unghi de înclinare mic (de minim 7 grade). Dacă vă montați o învelitoare de acoperiș din fibre de ciment, nu veți avea nevoie și de o învelitoare secundară, pentru că fibrele din ciment sunt un material natural, care respiră. Astfel, pe aceste învelitori nu apare condens.

    3.4. Învelitoare de acoperiș din beton

    Învelitoarea de acoperiș din beton este foarte rezistentă la oscilațiile mari de temperatură, de care zonele noastre climaterice nu sunt scutite. Pentru că sunt fabricate folosind o tehnologie deosebită și pe ele sunt aplicate straturi protectoare care resping umiditatea, țiglele din beton sunt rezistente și la îngheț. În plus, pe suprafața acestor tipuri de țigle s-a aplicat oxid de siliciu, care protejează împotriva razelor ultraviolete, algelor și lichenilor. Țiglele din beton au un preț foarte avantajos. Sunt adecvate pentru orice tip de acoperiș cu unghi de înclinare de cel puțin 15 grade. Dacă unghiul de înclinare este între 15 și 22 grade, este necesar a monta și o învelitoare de acoperiș secundară.

    3.5. Învelitoare de acoperiș din cărămidă

    Țigla ceramică este fabricată din argilă, care este un material natural și ecologic. Țiglele fabricate din argilă și apă, sunt lăsate mai întâi să se usuce la soare, după care sunt arse în cuptor. Argila este un material foarte rezistent și poate fi 100% reciclată.  Argila mai este rezistentă și la razele ultraviolete, la acizi, materiale alcaline, sarcini mecanice, foc și ger. La ora actuală, există țiglă ceramică, care se poate monta pe acoperișuri cu grad de înclinare de la 15 grade în sus. Țigla ceramică are o durată de viață îndelungată, iar prețul ei este accesibil.

    4. Procedura de lucru a unui montator de acoperișuri

    4.1. Vizita la locație și măsurătorile

    Executantul vă va vizita la locație pentru a vedea situația pe viu și a face măsurătorile la acoperiș. Cu această ocazie, el vă va da și sfaturi și informații utile legate de noul acoperiș. După efectuarea vizitei, executantul vă va trimite o ofertă pentru montarea noii învelitori de acoperiș.

    4.2. Stabilirea termenului de execuție

    După acceptarea ofertei și achitarea avansului, care este de obicei de 50% din costul serviciului, veți stabili cu executantul data începerii lucrărilor și termenul de finalizare a acestora. Este bine să acordați executantului un termen mai îndelungat, pentru că lucrările la acoperiș depind foarte mult de condițiile de vreme. Este bine să încheiați un contract scris cu executantul, în care să fie menționate toate detaliile execuției.

    4.3. Execuția lucrărilor

    Pentru montarea învelitorii de acoperiș a unei case familiare este nevoie cam de o săptămână de zile. Lucrările se desfășoară în următoarea ordine: 

    a). mai întâi, se montează schelele și se protejează marginile acoperișului; 
    b). în cazul înlocuirii unei învelitori vechi cu una nouă, cea veche trebuie să fie transportată la un centru de colectare a deșeurilor; 
    c). muncitorii trebuie să inspecteze apoi cu mare atenție starea cadrului acoperișului și să pregătească suprafața pe care se va monta noua învelitoare, adică să monteze șipci de acoperiș noi; 
    d). apoi, învelitoarea nouă se poate monta chiar și într-o singură zi;
    e). la sfârșit, se inspectează starea noului acoperiș și se face curățenia finală.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Montare tabla pe acoperis

    Buna ziua,

    Structura din lemn pentru acoperis e facuta deja si dorim montarea tablie si cumparatrea ei

    Multumesc 10867.5 RON la 18112.5 RON

    ........

    Decopertare acoperis vechi montare acoperis nou turnat centura +3 stal

    BUNA ZIUA,

    DEMONTARE ACOPERIS VECHI SI REFACERE ACOPERIS LEMN TABLA CENTURA SI 3 STALPI 15214.5 RON la 25357.5 RON

    ........

    Demontat Acoperis, Montat Acoperis Tigla Ceramica

    Demontare acoperis vechi, Montare Acoperis Nou cu tigla ceramica suprafata casei 173 mp

    Multumesc 10867.5 RON la 18112.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Acoperis lemn + tigla, 320 mp o panta 23 gr o panta 30 gr
    Acoperisuri, Chiselet

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Terasa lipita de intrarea in casa, 4m latime si 6m lungime
    Acoperisuri, Măldăeni

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Acoperis nou cu tabla, 60 mp
    Acoperisuri, Alma

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Acoperis bloc, 500mp
    Acoperisuri, Bucureşti

    26082 RON la 43470 RON

    Prețul, Acoperiș nou la balcon - oferta, aprox 1m x 7m
    Acoperisuri, Deva

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Dulgherie si acoperis, 250m2,4mlin 2 ape ,casa în forma de L
    Acoperisuri, Satu Nou

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, inlocuire acoperis, mansardare, cca 170 m2; panta ~ 45°. Coama 1 ~ 18,5 m + Coama 2 ~6,5 m
    Acoperisuri, Braniştea

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Renovare acoperis 2 corpuri de cladire + unirea lor, 80 - 100 mp
    Acoperisuri, Şuncuiuş

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Inlocuire placi fibrociment cu tigla, Aproximativ 55m2 (casa are 48 mp utili in interior). Panta este intre 35 si 40 de grade.
    Acoperisuri, Cluj-Napoca

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Acoperis, 180 mp
    Acoperisuri, Botoşani

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Inlocuire tigla, 200 m2
    Acoperisuri, Pecica

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Acoperiș casa în Făgăraș, țiglă metalica +structura lemn!, 50 m2
    Acoperisuri, Făgăraş

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Renovare acoperiș + fundație, cca 150m2
    Acoperisuri, Alexandria

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Construire acoperis, 200 mp
    Acoperisuri, Sibiu

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Înlocuit acoperiș din tablă, 50 m2
    Acoperisuri, Bucureşti

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Lambriu streasina casa, 30-40 m2 / 60 grade
    Acoperisuri, Oradea

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Renovare acoperis casa, cca 100m2
    Acoperisuri, Târgu Jiu

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Acoperis bloc într-o apa, 52 mp
    Acoperisuri, Călăraşi

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Montaj astereala, folie, lati si tigla, 210m2, panta de 35 grade
    Acoperisuri, Braşov

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Ofertă achiziționare și montaj Invelitoare acoperis, plan este atașat
    Acoperisuri, Otopeni

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Execuție acoperiș, 60 mp apartamentul
    Acoperisuri, Reşiţa

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Extindere si inlocuire acoperis, 256mp
    Acoperisuri, Bistricioara

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Schimbare acoperiș casă bătrânească, 190 mp
    Acoperisuri, Ploieşti

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Acoperis nou, 120-125 mp
    Acoperisuri, Slănic-Moldova

    19561.5 RON la 32602.5 RON

    Prețul, Invelitoare tabla dublu faltuita, 300mp, 32 de grade
    Acoperisuri, Cristian

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Evaluarea starii acoperișului bloc cu tigla, Acoperiș de bloc
    Acoperisuri, Paleu

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Investigatie acoperis, reparație parțial
    Acoperisuri, Slobozia

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Schimbare acoperis, 240 m2
    Acoperisuri, Oneşti

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Izolație carton bitumat, 37m²
    Acoperisuri, Urziceni

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Montaj acoperis si tigla metalica, 300 mp
    Acoperisuri, Sibiu

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Schimb acoperiș casa, 80 mp+180mp
    Acoperisuri, Remetea Chioarului

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Montaj tablă pe acoperiș, 150mp
    Acoperisuri, Floroaica

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Constructie acoperis in 4 ape, 120mp
    Acoperisuri, Marin

    19561.5 RON la 32602.5 RON

    Prețul, Pazie și sageac metalice, 50-60 m
    Acoperisuri, Pantelimon

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Renovare acoperis (lati si tigla), 100 mp, aprox. 45 grade
    Acoperisuri, Sibiu

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Tablă fălțuită, cca 200mp
    Acoperisuri, Craiova

    8694 RON la 14490 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Acoperisuri?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Acoperisuri lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    1999+ FIRME PENTRU Acoperisuri
    SERVICIU GRATUIT
    FĂRĂ COMISIOANE
    OBȚINE O OFERTĂ