Pentru zona

  Pardoseala epoxidica pret

  Care este prețul unei pardoseli epoxidice? Pardoselile epoxidice sunt ușor de întreținut și curățat, au înaltă rezistență la compresiune și încovoiere și sunt rezistente la substanțe chimice, solvenți, acizi și agenți de curățare, prin urmare vă vor servi timp îndelungat. Prețul rășinii epoxidice depinde de grosimea sa, tip, diverși aditivi și, desigur, de executant. Prețul unei pardoseli epoxidice se situează între 100 -200 lei . Execuția mai groasă, în jur de 4 mm, costă 200-400lei/m2.

  Cui să încredințați montarea pardoselii epoxidice? Trimiteți o cerere către executanții de pardoseli epoxidice din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Preț pardoseală epoxidică


  Preț pardoseală epoxidică decorativă. Preț pardoseală epoxidică decorativă cu grosimea 4 mm.

  100 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  400 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Pardoseala epoxidica

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Rășină epoxidică, pardoseli epoxidice – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți despre rășina epoxidică?

  Pardoselile epoxidice sunt executate din rășină epoxidică, la care se adaugă aditivi - cum ar fi nisipul de silice sau alte tipuri de nisipuri - și un agent de întărire. Din interacțiunea dintre rășina epoxidică și agentul de întărire rezultă un liant polimeric. În compoziția rășinii epoxidice se pot adăuga și diferiți potențatori. La ora actuală, rășinile epoxidice pe bază de apă sunt foarte frecvent folosite, fiind mai sigure pentru sănătatea oamenilor și a mediului înconjurător. În scop estetic, rășinii epoxidice i se mai adaugă și pigmenți, nisip decorativ sau alte elemente decorative, pentru a obține pardoseli cu diferite efecte vizuale, motive și culori. Pardoselile epoxidice prezintă numeroase avantaje față de alte tipuri de pardoseli, cum ar fi vinilul, plăcile ceramice sau pardoselile textile.

  Pardoseala epoxidică se poate executa într-o singură bucată, este impermeabilă, rezistentă la chimicale și deteriorări mecanice, ușor de curățat și de întreținut.
  Pardoseala epoxidică se poate executa într-o singură bucată, este impermeabilă, rezistentă la chimicale și deteriorări mecanice, ușor de curățat și de întreținut.

  1.1. Aspectul estetic

  Pardoselile epoxidice autonivelante au suprafețe lucioase, semilucioase sau mate impecabile, care se curăță ușor. Pot avea culori foarte variate, chiar și metalizate, adaptate la stilul ambientului spațiului interior în cauză.

  1.2. Mentenanța pardoselilor epoxidice

  Pardoselile epoxidice sunt executate într-o singură bucată și sunt impermeabile. Astfel, aceste pardoseli asigură protejarea podelei din beton, pe care se aplică pentru a o proteja împotriva acțiunii diferitelor chimicale sau a murdăriei. Podelele pe care se aplică rășină epoxidică sunt ușor de curățat cu un mop și detergenți obișnuiți. Bineînțeles, că pentru curățare nu este necesară aplicarea de ceară și nici lustruirea. De fapt, pardoselile epoxidice se întrețin pur și simplu printr-o curățare normală.

  1.3. Gradul de siguranță

  Unul dintre avantajele mai puțin conștientizate de către utilizatori, este faptul că pardoselile epoxidice conțin nisip și alte materiale, care le fac nealunecoase. Această caracteristică a pardoselii epoxidice este foarte importantă, mai ales în interiorul magazinelor sau al halelor industriale, în care siguranța oamenilor este primordială.

  1.4. Durabilitatea

  Pardoselile epoxidice pot fi expuse la solicitări foarte variate, de la mersul pe jos pe ele și până la circularea cu camioane și stivuitoare peste aceste pardoseli, în diferite ambiente industriale.  Pardoselile epoxidice industriale rezistă la acțiunea zilnică a celor mai diferite mașini și utilaje sau procese de producție. Nefiind afectate de mijloace abrazive și chimicale, aceste pardoseli satisfac necesitățile majorității producătorilor industriali.

  1.5. Utilitatea

  Datorită faptului că sunt extrem de versatile, pardoselile epoxidice constituie o soluție excelentă pentru ambiente foarte variate, cum ar fi cele industriale și de producție, comerciale, medico-sanitare, aeronautice, recreative, educaționale etc. Aceste pardoseli se execută din ce în ce mai frecvent și în case particulare, mai ales în garaje, subsoluri, dar și în alte spații interioare ale locuinței.

  1.6. Nu dăunează sănătății

  Pardoselile epoxidice de calitate cu conțin solvenți, conțin cantități mici de COV (compuși organici volatili) și nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător.

  2. Angajați in profesionist

  Vă informăm, că veți beneficia de toate avantajele, pe care le prezintă pardoselile epoxidice, doar dacă acestea vor fi executate corect.

  Numai un meseriaș profesionist poate executa cu succes pardoseli epoxidice. Și aceasta pentru că profesionalismul și precizia sunt extrem de importante în acest domeniu. Trebuie să mai știți și că termenul de execuție al unei pardoseli epoxidice depinde atât de grosimea dorită a pardoselii, cât și de suprafața fiecărei camere.

  În cazul unei execuții de proastă calitate, vă veți confrunta cu următoarele eventuale complicații:

  2.1. Decojirea pardoselilor epoxidice

  Pardoselile epoxidice care nu se execută corect se pot decoji. Acest rezultat nedorit este de obicei urmarea unei pregătiri necorespunzătoare a suprafeței înainte de aplicarea soluției finale. Suprafața trebuie să fie bine pregătită înainte de aplicarea oricărui strat.

  2.2. Bule de aer

  O altă urmare nedorită a unei execuții necorespunzătoare este formarea de bule de aer. Acest fenomen poate fi cauzat de un grad ridicat de umiditate a suprafeței-bază. Executantul trebuie să fie deci atent la cât de umedă este suprafața podelei, înainte de a aplica rășina epoxidică. Suprafețele foarte umede necesită o abordare specială.

  2.3. Deteriorarea pardoselii epoxidice

  Deteriorarea pardoselii epoxidice poate provoca și deteriorarea suprafeței-bază. De aceea, este foarte important a alege un sistem de pardoseală corect.

  În general, pardoselile epoxidice au o durată de viață îndelungată și nu creează probleme, dacă sunt executate de meseriași profesioniști.

  3. Tipuri de pardoseli epoxidice

  Pardoselile epoxidice pot fi de diferite culori, stiluri și pot avea motive, efecte vizuale și decorațiuni speciale. Există mai multe tipuri de pardoseli epoxidice:

  3.1. Pardoseala epoxidică de tip terazzo

  Pardoselile epoxidice de tip terazzo sunt decorative, rezistente și executate într-o singură bucată. Acest tip de pardoseală se realizează dintr-un amestec de rășină epoxidică colorată și agregate alese (cum ar fi marmura, sideful, sticla, granitul etc.). După aplicarea pe podea a acestui amestec, pardoseala se șlefuiește și polizează. Astfel, agregatul iese în evidență, iar suprafața pardoselii este netedă, dură și are un aspect vizual foarte estetic. Pardoselile epoxidice de tip terazzo nu sunt alese numai pentru aspectul lor vizual special sau pentru rezistența lor, ci și pentru faptul că se întrețin foarte ușor și au o durată de viață foarte îndelungată (de până la 40 ani). Aceasta le face foarte adecvate pentru orice tip de spațiu interior public, ca și pentru birouri și locuințe.

  3.2. Pardoseală epoxidică cu foițe decorative

  În rășina epoxidică de bază se adaugă foițe de diferite mărimi, culori și forme, care creează un efect decorativ special. După turnarea acestui strat, se aplică stratul final transparent și protector, care este foarte rezistent. Această pardoseală cu motive foarte decorative se curăță ușor și are o rezistență mare la uzură și la chimicale. Este ideală pentru magazine, saloane de expoziții, restaurante și școli.

  3.3. Vopseaua epoxidică

  Pardoseala epoxidică aplicată cu ajutorul unui trafalet se mai numește și vopsea epoxidică sau vopsea epoxidică de podea. Produsul final este de obicei într-o singură culoare, stratul final fiind mat, semimat sau lucios. Pentru că acest strat este mai subțire, este important ca suprafața pe care se aplică să fie complet netedă și dreaptă. O astfel de pardoseală se folosește pentru spații industriale, comerciale și chiar private expuse solicitărilor mici și mijlocii. Pentru că există o listă lungă de tipuri de pardoseli epoxidice este bine să vă consultați cu un specialist, atunci când doriți să alegeți pardoseala epoxidică cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

  3.4. Pardoseală epoxidică autonivelantă

  Pardoselile epoxidice autonivelante se folosesc pentru scopuri variate și se execută mai ales în spații care urmează a fi foarte foarte solicitate din punct de vedere mecanic sau expuse unor chimicale. Avantajele principale ale acestor pardoseli sunt: rezistența foarte ridicată la deteriorări mecanice sau la acțiunea unor substanțe chimice, aspectul vizual atrăgător, întreținerea ușoară și curățarea foarte simplă. Pardoselile epoxidice autonivelante au grosimi între 1-5 mm și sunt compuse din rășină epoxidică, agent de întărite și material de umplere. Prețul acestor pardoseli este foarte avantajos. Pentru a putea executa corect o pardoseală epoxidică autonivelantă, este foarte importantă buna pregătire a suprafeței-bază. De asemenea, trebuie să se țină seama de condițiile ambientale, oscilațiile de temperatură și caracteristicile specifice ale suprafeței-bază. Numai în acest fel pot fi evitate deteriorări ulterioare ale pardoselii și ale podelei, o proastă aderență a rășinii pe podea sau producerea de pete și găuri în pardoseală. Suprafața pe care urmează a turna rășina epoxidică trebuie să fie șlefuită, sablată sau frezată în prealabil. Trebuie să se aibă grijă ca suprafața inițială să nu fie umedă și nici crăpată. De obicei, rășina epoxidică se toarnă în mai multe straturi. Mai întâi, se toarnă stratul de bază, care trebuie să asigure o aderență bună pe suprafața inițială și să fie dură. Următorul strat va avea o grosime de 3-5 mm. Dacă pardoseala epoxidică va fi expusă la sarcini și solicitări foarte mari, atunci grosimea pardoselii trebuie să fie între 6-9 mm. Stratul final poate conține și un adaos de nisip, pentru a face pardoseala nealunecoasă sau un adaos de foițe decorative, pentru obținerea unui efect estetic special.

  3.5. Mortar epoxidic

  În spațiile estrem de solicitate, se folosește de obicei mortar epoxidic. Grosimea unei astfel de pardoseli este de 3-5 mm.

  3.6. Șape epoxidice

  Șapele epoxidice sunt adecvate pentru spații extrem de solicitate și au grosimea între 10 - 20 mm.

  4. Cum se execută pardoselile epoxidice?

  Pardoselile epoxidice se aplică numai pe suprafețe dure, netede și uscate, care pot fi: șape, podele din beton sau plăcuțe. Umiditatea suprafeței inițiale nu trebuie să depășească 5%. La alegerea tipului adecvat de pardoseală epoxidică pe lângă aspectul vizual se mai ține seama  și de alți factori, cum ar fi: solicitările la care pardoselile urmează a fi expuse, ce scop are spațiul în cauză, dacă în acest spațiu vor exista oscilații mari de temperatură, dacă vor fi expuse razelor UV, umidității capilare sau chimicalelor etc. Deci, tipul pardoselii epoxidice se alege în funcție de condițiile existente în spațiul în care este executată. După stabilirea acestor factori și a tipului pardoselii, se alege culoarea, structura pardoselii și modelul pardoselii, Pardoseala poate avea o suprafață mată, semimată sau lucioasă. Apoi, executantul va pregăti cu atenție suprafața pe care urmează a turna rășina epoxidică. Suprafața inițială se șlefuiește sau sablează pentru ca smoala epoxidică să adere bine pe ea. Rășina epoxidică se aplică în mai multe straturi (la alegere). Stratul final este transparent și are rol protector.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Pardoseala 3D

  Asi dori o pardoseala 3d in bucatarie, suprafata de aprox 15 mp. 2173.5 RON la 3622.5 RON

  ........

  Pardoseala in toata casa din rasina epoxy

  Pardoseala din rasina epoxidica intr-o constructie noua, suprafata de aprox 118 mp. 13041 RON la 21735 RON

  ........

  Pardoseală epoxidică paviment cantină

  Liceul Andronic Motrescu din Rădăuți montare pardoselii se va face pe o suprafață mozaic , veche ,degradată.
  Mulțumesc frumos 34776 RON la 57960 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Epoxidica la duș pentru a modifica scurgerea, 1l
  Pardoseala epoxidica, Constanţa

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica in locuinta personala, 80 mp
  Pardoseala epoxidica, Drobeta-Turnu Severin

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Pardoseala dus, 150x70cm
  Pardoseala epoxidica, Ploieşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică pentru baie, 8 mp
  Pardoseala epoxidica, Timişoara

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pardoseala in rasina epoxidica, 95
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Rasina epoxidica intr-o zona rezidentiala, 80 mp
  Pardoseala epoxidica, Cluj-Napoca

  13910.4 RON la 23184 RON

  Prețul, pardoseala epoxidica terasa, 20mp
  Pardoseala epoxidica, Constanţa

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica., Cca.70mp
  Pardoseala epoxidica, Craiova

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica, 80 mp
  Pardoseala epoxidica, Tuluceşti

  13910.4 RON la 23184 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 17 mp
  Pardoseala epoxidica, Baia Mare

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Montare pardoseala epoxidica, 42 mp
  Pardoseala epoxidica, Filipeştii de Pădure

  7389.9 RON la 12316.5 RON

  Prețul, Placare scara cu rasina epoxidica, 14 trepte de 900x300mm
  Pardoseala epoxidica, Utvin

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică garaj, 40 metri patrati
  Pardoseala epoxidica, Tunari

  13910.4 RON la 23184 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică garaj, 40 m2
  Pardoseala epoxidica, Sânmartin

  1391.04 RON la 2318.4 RON

  Prețul, Pardosea epoxidică, 100 m2
  Pardoseala epoxidica, Baia Mare

  17822.7 RON la 29704.5 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica, 160 mp
  Pardoseala epoxidica, Domneşti

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Rășina epoxy baie, 4mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Pereti si pardoseala microciment, 42 m2
  Pardoseala epoxidica, Cluj-Napoca

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Ofertă pardoseală epoxy, 70 mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Aplicare vopsea epoxidica, 70 mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  12475.89 RON la 20793.15 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 100 mp
  Pardoseala epoxidica, Ploieşti

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Întretinere pardoseli epoxidice intr un apartament, 70 mp
  Pardoseala epoxidica, Piteşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Renovare pardoseala cabinet medical, 10-12 mp
  Pardoseala epoxidica, Alba Iulia

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Executie pardoseala rasina epoxidica, 150 mp
  Pardoseala epoxidica, Piteşti

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica terasa exterioara, 12 mp
  Pardoseala epoxidica, Ghimbav

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica sau microciment apartament, 90 mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Aplicare epoxidica in garaj, 32mp
  Pardoseala epoxidica, Braşov

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pardoseala Epoxidica efect marmura, 400mp
  Pardoseala epoxidica, Bragadiru

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, cca 200 mp
  Pardoseala epoxidica, Timişoara

  18257.4 RON la 30429 RON

  Prețul, Aplicare vopsea epoxidică în garaj, 28mp
  Pardoseala epoxidica, Valu lui Traian

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 80 mp
  Pardoseala epoxidica, Iaşi

  13910.4 RON la 23184 RON

  Prețul, Acoperire terasa cu vopsea epoxidica antiderapanta, 30 metri pătrați
  Pardoseala epoxidica, Deva

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică birouri si spatiu depozitare, 250mp
  Pardoseala epoxidica, Clinceni

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica, 130mp
  Pardoseala epoxidica, Constanţa

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Aplicare pardosea epoxidica, 50 mp
  Pardoseala epoxidica, Aleşd

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidica, 56mp
  Pardoseala epoxidica, Suceava

  8694 RON la 14490 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pardoseala epoxidica?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Pardoseala epoxidica lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  296+ Firme pentru Pardoseala epoxidica
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă