Pentru zona

  Pardoseala epoxidica pret

  Care este prețul unei pardoseli epoxidice? Pardoselile epoxidice sunt ușor de întreținut și curățat, au înaltă rezistență la compresiune și încovoiere și sunt rezistente la substanțe chimice, solvenți, acizi și agenți de curățare, prin urmare vă vor servi timp îndelungat. Prețul rășinii epoxidice depinde de grosimea sa, tip, diverși aditivi și, desigur, de executant. Prețul unei pardoseli epoxidice se situează între 100 -200 lei . Execuția mai groasă, în jur de 4 mm, costă 200-400lei/m2.

  Cui să încredințați montarea pardoselii epoxidice? Trimiteți o cerere către executanții de pardoseli epoxidice din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Preț pardoseală epoxidică


  Preț pardoseală epoxidică decorativă. Preț pardoseală epoxidică decorativă cu grosimea 4 mm.

  100 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  400 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Pardoseala epoxidica

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Rășină epoxidică, pardoseli epoxidice – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți despre rășina epoxidică?

  Pardoselile epoxidice sunt executate din rășină epoxidică, la care se adaugă aditivi - cum ar fi nisipul de silice sau alte tipuri de nisipuri - și un agent de întărire. Din interacțiunea dintre rășina epoxidică și agentul de întărire rezultă un liant polimeric. În compoziția rășinii epoxidice se pot adăuga și diferiți potențatori. La ora actuală, rășinile epoxidice pe bază de apă sunt foarte frecvent folosite, fiind mai sigure pentru sănătatea oamenilor și a mediului înconjurător. În scop estetic, rășinii epoxidice i se mai adaugă și pigmenți, nisip decorativ sau alte elemente decorative, pentru a obține pardoseli cu diferite efecte vizuale, motive și culori. Pardoselile epoxidice prezintă numeroase avantaje față de alte tipuri de pardoseli, cum ar fi vinilul, plăcile ceramice sau pardoselile textile.

  Pardoseala epoxidică se poate executa într-o singură bucată, este impermeabilă, rezistentă la chimicale și deteriorări mecanice, ușor de curățat și de întreținut.
  Pardoseala epoxidică se poate executa într-o singură bucată, este impermeabilă, rezistentă la chimicale și deteriorări mecanice, ușor de curățat și de întreținut.

  1.1. Aspectul estetic

  Pardoselile epoxidice autonivelante au suprafețe lucioase, semilucioase sau mate impecabile, care se curăță ușor. Pot avea culori foarte variate, chiar și metalizate, adaptate la stilul ambientului spațiului interior în cauză.

  1.2. Mentenanța pardoselilor epoxidice

  Pardoselile epoxidice sunt executate într-o singură bucată și sunt impermeabile. Astfel, aceste pardoseli asigură protejarea podelei din beton, pe care se aplică pentru a o proteja împotriva acțiunii diferitelor chimicale sau a murdăriei. Podelele pe care se aplică rășină epoxidică sunt ușor de curățat cu un mop și detergenți obișnuiți. Bineînțeles, că pentru curățare nu este necesară aplicarea de ceară și nici lustruirea. De fapt, pardoselile epoxidice se întrețin pur și simplu printr-o curățare normală.

  1.3. Gradul de siguranță

  Unul dintre avantajele mai puțin conștientizate de către utilizatori, este faptul că pardoselile epoxidice conțin nisip și alte materiale, care le fac nealunecoase. Această caracteristică a pardoselii epoxidice este foarte importantă, mai ales în interiorul magazinelor sau al halelor industriale, în care siguranța oamenilor este primordială.

  1.4. Durabilitatea

  Pardoselile epoxidice pot fi expuse la solicitări foarte variate, de la mersul pe jos pe ele și până la circularea cu camioane și stivuitoare peste aceste pardoseli, în diferite ambiente industriale.  Pardoselile epoxidice industriale rezistă la acțiunea zilnică a celor mai diferite mașini și utilaje sau procese de producție. Nefiind afectate de mijloace abrazive și chimicale, aceste pardoseli satisfac necesitățile majorității producătorilor industriali.

  1.5. Utilitatea

  Datorită faptului că sunt extrem de versatile, pardoselile epoxidice constituie o soluție excelentă pentru ambiente foarte variate, cum ar fi cele industriale și de producție, comerciale, medico-sanitare, aeronautice, recreative, educaționale etc. Aceste pardoseli se execută din ce în ce mai frecvent și în case particulare, mai ales în garaje, subsoluri, dar și în alte spații interioare ale locuinței.

  1.6. Nu dăunează sănătății

  Pardoselile epoxidice de calitate cu conțin solvenți, conțin cantități mici de COV (compuși organici volatili) și nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător.

  2. Angajați in profesionist

  Vă informăm, că veți beneficia de toate avantajele, pe care le prezintă pardoselile epoxidice, doar dacă acestea vor fi executate corect.

  Numai un meseriaș profesionist poate executa cu succes pardoseli epoxidice. Și aceasta pentru că profesionalismul și precizia sunt extrem de importante în acest domeniu. Trebuie să mai știți și că termenul de execuție al unei pardoseli epoxidice depinde atât de grosimea dorită a pardoselii, cât și de suprafața fiecărei camere.

  În cazul unei execuții de proastă calitate, vă veți confrunta cu următoarele eventuale complicații:

  2.1. Decojirea pardoselilor epoxidice

  Pardoselile epoxidice care nu se execută corect se pot decoji. Acest rezultat nedorit este de obicei urmarea unei pregătiri necorespunzătoare a suprafeței înainte de aplicarea soluției finale. Suprafața trebuie să fie bine pregătită înainte de aplicarea oricărui strat.

  2.2. Bule de aer

  O altă urmare nedorită a unei execuții necorespunzătoare este formarea de bule de aer. Acest fenomen poate fi cauzat de un grad ridicat de umiditate a suprafeței-bază. Executantul trebuie să fie deci atent la cât de umedă este suprafața podelei, înainte de a aplica rășina epoxidică. Suprafețele foarte umede necesită o abordare specială.

  2.3. Deteriorarea pardoselii epoxidice

  Deteriorarea pardoselii epoxidice poate provoca și deteriorarea suprafeței-bază. De aceea, este foarte important a alege un sistem de pardoseală corect.

  În general, pardoselile epoxidice au o durată de viață îndelungată și nu creează probleme, dacă sunt executate de meseriași profesioniști.

  3. Tipuri de pardoseli epoxidice

  Pardoselile epoxidice pot fi de diferite culori, stiluri și pot avea motive, efecte vizuale și decorațiuni speciale. Există mai multe tipuri de pardoseli epoxidice:

  3.1. Pardoseala epoxidică de tip terazzo

  Pardoselile epoxidice de tip terazzo sunt decorative, rezistente și executate într-o singură bucată. Acest tip de pardoseală se realizează dintr-un amestec de rășină epoxidică colorată și agregate alese (cum ar fi marmura, sideful, sticla, granitul etc.). După aplicarea pe podea a acestui amestec, pardoseala se șlefuiește și polizează. Astfel, agregatul iese în evidență, iar suprafața pardoselii este netedă, dură și are un aspect vizual foarte estetic. Pardoselile epoxidice de tip terazzo nu sunt alese numai pentru aspectul lor vizual special sau pentru rezistența lor, ci și pentru faptul că se întrețin foarte ușor și au o durată de viață foarte îndelungată (de până la 40 ani). Aceasta le face foarte adecvate pentru orice tip de spațiu interior public, ca și pentru birouri și locuințe.

  3.2. Pardoseală epoxidică cu foițe decorative

  În rășina epoxidică de bază se adaugă foițe de diferite mărimi, culori și forme, care creează un efect decorativ special. După turnarea acestui strat, se aplică stratul final transparent și protector, care este foarte rezistent. Această pardoseală cu motive foarte decorative se curăță ușor și are o rezistență mare la uzură și la chimicale. Este ideală pentru magazine, saloane de expoziții, restaurante și școli.

  3.3. Vopseaua epoxidică

  Pardoseala epoxidică aplicată cu ajutorul unui trafalet se mai numește și vopsea epoxidică sau vopsea epoxidică de podea. Produsul final este de obicei într-o singură culoare, stratul final fiind mat, semimat sau lucios. Pentru că acest strat este mai subțire, este important ca suprafața pe care se aplică să fie complet netedă și dreaptă. O astfel de pardoseală se folosește pentru spații industriale, comerciale și chiar private expuse solicitărilor mici și mijlocii. Pentru că există o listă lungă de tipuri de pardoseli epoxidice este bine să vă consultați cu un specialist, atunci când doriți să alegeți pardoseala epoxidică cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

  3.4. Pardoseală epoxidică autonivelantă

  Pardoselile epoxidice autonivelante se folosesc pentru scopuri variate și se execută mai ales în spații care urmează a fi foarte foarte solicitate din punct de vedere mecanic sau expuse unor chimicale. Avantajele principale ale acestor pardoseli sunt: rezistența foarte ridicată la deteriorări mecanice sau la acțiunea unor substanțe chimice, aspectul vizual atrăgător, întreținerea ușoară și curățarea foarte simplă. Pardoselile epoxidice autonivelante au grosimi între 1-5 mm și sunt compuse din rășină epoxidică, agent de întărite și material de umplere. Prețul acestor pardoseli este foarte avantajos. Pentru a putea executa corect o pardoseală epoxidică autonivelantă, este foarte importantă buna pregătire a suprafeței-bază. De asemenea, trebuie să se țină seama de condițiile ambientale, oscilațiile de temperatură și caracteristicile specifice ale suprafeței-bază. Numai în acest fel pot fi evitate deteriorări ulterioare ale pardoselii și ale podelei, o proastă aderență a rășinii pe podea sau producerea de pete și găuri în pardoseală. Suprafața pe care urmează a turna rășina epoxidică trebuie să fie șlefuită, sablată sau frezată în prealabil. Trebuie să se aibă grijă ca suprafața inițială să nu fie umedă și nici crăpată. De obicei, rășina epoxidică se toarnă în mai multe straturi. Mai întâi, se toarnă stratul de bază, care trebuie să asigure o aderență bună pe suprafața inițială și să fie dură. Următorul strat va avea o grosime de 3-5 mm. Dacă pardoseala epoxidică va fi expusă la sarcini și solicitări foarte mari, atunci grosimea pardoselii trebuie să fie între 6-9 mm. Stratul final poate conține și un adaos de nisip, pentru a face pardoseala nealunecoasă sau un adaos de foițe decorative, pentru obținerea unui efect estetic special.

  3.5. Mortar epoxidic

  În spațiile estrem de solicitate, se folosește de obicei mortar epoxidic. Grosimea unei astfel de pardoseli este de 3-5 mm.

  3.6. Șape epoxidice

  Șapele epoxidice sunt adecvate pentru spații extrem de solicitate și au grosimea între 10 - 20 mm.

  4. Cum se execută pardoselile epoxidice?

  Pardoselile epoxidice se aplică numai pe suprafețe dure, netede și uscate, care pot fi: șape, podele din beton sau plăcuțe. Umiditatea suprafeței inițiale nu trebuie să depășească 5%. La alegerea tipului adecvat de pardoseală epoxidică pe lângă aspectul vizual se mai ține seama  și de alți factori, cum ar fi: solicitările la care pardoselile urmează a fi expuse, ce scop are spațiul în cauză, dacă în acest spațiu vor exista oscilații mari de temperatură, dacă vor fi expuse razelor UV, umidității capilare sau chimicalelor etc. Deci, tipul pardoselii epoxidice se alege în funcție de condițiile existente în spațiul în care este executată. După stabilirea acestor factori și a tipului pardoselii, se alege culoarea, structura pardoselii și modelul pardoselii, Pardoseala poate avea o suprafață mată, semimată sau lucioasă. Apoi, executantul va pregăti cu atenție suprafața pe care urmează a turna rășina epoxidică. Suprafața inițială se șlefuiește sau sablează pentru ca smoala epoxidică să adere bine pe ea. Rășina epoxidică se aplică în mai multe straturi (la alegere). Stratul final este transparent și are rol protector.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Renovare pardoseala cabinet medical

  Bună ziua,

  Am nevoie de reparatie pardoseala cabinet medical.

  Mulțumesc 434.7 RON la 724.5 RON

  ........

  Executie pardoseala rasina epoxidica

  Buna ziua,

  Numele meu este Claudia Bothaza si va contactez din partea GMB Romania.

  Suntem o companie care activeaza in domeniul automotivelor, in localitatea Oarja, in acelasi parc industrial cu Martur si CPS.

  Cautam un colaborator de incredere pentru a acoperi o suprafata de aproximativ 150 mp cu rasina epoxidica de trafic, culoare GRI, RAL 7040 si evident acoperire din poliuretan anti-zgarieturi.

  Va rugam sa ne transmiteti oferta dumneavostra de pret pentru executarea acestei lucrari ( material+manopera si timp de executie ).

  Lucrarea va fi executata la interior, in hala de turnatorie unde avem beton cu strat de quartz. 21735 RON la 36225 RON

  ........

  Pardoseală epoxidică

  Bună ziua,

  De turnat în băii cu plintă de 10cm pe perete vopsea epoxidica gri.

  Mulțumesc 18257.4 RON la 30429 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Aplicare vopsea epoxidică în garaj, 28mp
  Pardoseala epoxidica, Valu lui Traian

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Acoperire terasa cu vopsea epoxidica antiderapanta, 30 metri pătrați
  Pardoseala epoxidica, Deva

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică birouri si spatiu depozitare, 250mp
  Pardoseala epoxidica, Clinceni

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica, 130mp
  Pardoseala epoxidica, Constanţa

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Aplicare pardosea epoxidica, 50 mp
  Pardoseala epoxidica, Aleşd

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidica, 56mp
  Pardoseala epoxidica, Suceava

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică baie, 4,55mp
  Pardoseala epoxidica, Constanţa

  825.93 RON la 1376.55 RON

  Prețul, Aplicare pardiseala epoxi pe o sapa de egalizare., 21mp
  Pardoseala epoxidica, Prejmer

  3738.42 RON la 6230.7 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică spațiu comercial, 30 mp
  Pardoseala epoxidica, Braşov

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Montaj rasina de exterior, 25mp
  Pardoseala epoxidica, Vlaha

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica alba, 200 mp
  Pardoseala epoxidica, Sebeş

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Acoperire beton exterior, 100 mp
  Pardoseala epoxidica, Târgu Jiu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Sapa + pardoseala epoxidica intr-un apt de 69mp., suprafata de 69mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Pardosesla epixidica interior casa, 45 mp
  Pardoseala epoxidica, Alba Iulia

  7824.6 RON la 13041 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica ptr. garaj service, ptr aprox 45 mp
  Pardoseala epoxidica, Giurgiu

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica cu model imprimat 3d pentru baie, 7mp, 7 mp
  Pardoseala epoxidica, Ordoreanu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Pardoseala epxidică exact cum , ar fi pardoseala din marmura, 60mp
  Pardoseala epoxidica, Vălcani

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Acoperire epoxidica garaj, 50 mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 75/80 mp
  Pardoseala epoxidica, Vaslui

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 14m2+14m2
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Cabinet medical, 70 m2
  Pardoseala epoxidica, Năvodari

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica in apartament, 25 mp aproximativ
  Pardoseala epoxidica, Brăila

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică cabinet medical veterinar, 70 mp
  Pardoseala epoxidica, Sighişoara

  2434.32 RON la 4057.2 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 210m2
  Pardoseala epoxidica, Codlea

  37384.2 RON la 62307 RON

  Prețul, Aplicare expoxidica si material, 20 mp
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  3564.54 RON la 5940.9 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica 550 mp + preti vopsea epoxidica 600 mp, 1150 mp
  Pardoseala epoxidica, Târgu Mureş

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Covor de piatra, 40 mp
  Pardoseala epoxidica, Galaţi

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Pardoseala pentru garaj, 45mp
  Pardoseala epoxidica, Izvorani

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Ofertă aplicare rasina epoxidica trepte, 16 trepte x 16.7 cm = 2.85 m
  Pardoseala epoxidica, Călăraşi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica si microciment, prox 30mp total (pardoseala si pereti baie, supraf de baza, peste gresie si faianta)
  Pardoseala epoxidica, Bucureşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Pardoseala epoxy, 50mp
  Pardoseala epoxidica, Bacău

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Pardoseală epoxidică, 200mp
  Pardoseala epoxidica, Dumbrava Roşie

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Vopsea epoxidica imitatie marmura, supraf de 140mp
  Pardoseala epoxidica, Câmpulung

  21735 RON la 36225 RON

  Prețul, Pardoseala într-o clasa, 60m2
  Pardoseala epoxidica, Caransebeş

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidica ptr garaj, 100 mp
  Pardoseala epoxidica, Săcele

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Pardoseala epoxidică, 1000 mp
  Pardoseala epoxidica, Râmnicu Vâlcea

  15214.5 RON la 25357.5 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile
  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pardoseala epoxidica?

  Pardoseala epoxidica lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  270+ FIRME PENTRU Pardoseala epoxidica
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ