Pentru zona

  Uși de garaj preț

  Care este prețul ușilor de garaj? Prețul ușilor de garaj este determinat de numeroși factori: dimensiuni, producător, material, modalitate de deschidere (mecanic, automat), culoarea aleasă, grosimea ușilor de garaj sau a lamelelor și tipul acestora (basculante, batante, tip rulou, secționale). Prețul pentru livrarea și montajul unei uși de garaj secționale automate pentru un autoturism cu motor cu lățimea între 240 și 400 cm se ridică la 2000-4000 lei. Termenul de livrare durează de regulă de la 1 la 2 luni.

  Cui să încredințați aprovizionarea cu uși de garaj? Trimiteți o cerere către furnizorii de uși de garaj din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul ușilor de garaj


  Prețul ușilor de garaj. Prețul pentru livrarea și montarea unei uși de garaj secționale automate pentru un autoturism.

  1500 RON/buc

  PREȚ MINIM
  3000.00 RON/buc

  PREȚ MEDIU
  5000 RON/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Uși de garaj

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul unei uși de garaj cu 2 porți

  Prețul a 2 porți de garaj metalice, neizolate, cu încuietoare butuc. Prețurile sunt informative pentru dimensiunile 3000 x 1800, 2400 x 2000 mm și 2500 x 2000 mm.


  buc

  RON/buc

  RON

  Ușă garaj 3000X2500

  Prețul unei uși de garaj automate cu dimensiunile de 3000 X 2500 H. Prețurile au caracter orientativ


  buc

  RON/buc

  RON

  Ușă garaj 3500x2500

  Prețul unei uși de garaj automate cu dimensiunile de 3500x 2500 H. Prețurile au caracter orientativ.


  buc

  RON/buc

  RON

  Ușă garaj rulou

  Prețul unei uși de garaj rulou cu lamele de 55mm. Prețurile au caracter orientativ


  buc

  RON/buc

  RON

  Uși garaj automate preț

  Prețul unei uși de garaj automate. Prețurile au caracter orientativ


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Usi de garaj sectionale


  Prețul ușilor de garaj secționale depinde de mărime, material (aluminiu, oțel, PVC, lemn) și, desigu...

  Verificați și: Uși garaj secționale preț

  Usi garaj rulou


  Prețul ușilor de garaj tip rulou depinde de mărime, material (aluminiu, oțel, PVC, lemn) și, desigur...

  Verificați și: Uși garaj rulou preț

  Usa garaj basculanta


  Prețul ușilor de garaj basculante depinde de mărime, material (aluminiu, oțel, PVC, lemn) și, desigu...

  Verificați și: Uși garaj basculante preț

  Usi de garaj batante


  Prețul ușilor de garaj batante depinde de mărime, material (aluminiu, oțel, PVC, lemn), deschiderea ...

  Verificați și: Uși garaj batante preț

  Uși industriale


  Prețul ușilor de garaj industriale depinde de dimensiunile ușilor, de furnizor și de modalitatea de ...

  Verificați și: Uși industriale preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  UȘi DE GARAJ - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Ce trebuie să știm înainte de a cumpăra o ușă de garaj

  1.1. Gradul de siguranță a unei uși de garaj

  Pentru că ușa de garaj este și o ușă de intrare în interiorul casei, trebuie să avem grijă, ca aceasta să ne ofere siguranță împotriva efracției. Ușile de garaj moderne oferă această siguranță datorită materialelor rezistente și solide din care sunt fabricate, ca și a sistemului sigur de încuiere. Gradul cel mai ridicat de siguranță împotriva hoților îl oferă ușile din oțel cu perete dublu, balamale robuste și deschidere și închidere cu telecomandă codificată (Rolling Code), care nu poate fi folosită de persoane neautorizate. Verificați, dacă ușa de garaj pe care o cumpărați a fost testată împotriva efracției.

  uși-de-garaj.jpg1.2. Gradul de izolare termică și etanșare a unei uși de garaj

  Ușa de garaj poate permite pierderea de căldură din interiorul obiectului. Gradul de izolare termică oferit de ușa de garaj depinde de sistemul de deschidere a ușii, materialul din care aceasta este fabricată și grosimea ușii, ca și de montarea corectă a acesteia. Dacă doriți să reduceți cheltuielile cu încălzirea, alegeți o ușă de garaj cu perete dublu și cu un strat de izolație termică suficient de gros. De asemenea, este important ca ușa să se închidă etanș. Este de dorit ca ușa de garaj să fie prevăzută cu elemente de etanșare (garnituri) pe toate marginile ușii și între secțiuni, pentru a evita pierderea călduri din interiorul obiectului și a proteja ușa de condițiile nefavorabile de mediu.

  1.3. Uși de garaj cu deschidere prin ridicare

  Ușile de garaj cu deschidere prin ridicare în sus și alunecare orizontală pe șine de-a lungul tavanului garajului sunt foarte practice, pentru că lasă mult spațiu liber atât în interiorul acestuia, cât și în fața lui, permițând parcarea autovehiculului chiar în fața ușii.

  1.4. Împiedicarea producerii de vătămări corporale la acționarea unei uși de garaj

  Ușa de garaj trebuie să fie prevăzută cu un senzor, care să oprească deschiderea și închiderea acesteia fără atingere, dacă sub ușă apare de exemplu un copil sau un animal de casă. De asemenea, execuția ușii trebuie să împiedice prinderea degetelor persoanelor aflate în interiorul, în exteriorul sau în părțile laterale ale garajului. Eventualele accidente și vătămări corporale sunt împiedicate și de arcurile cu mască, care au o durată de viață lungă și sunt protejate împotriva murdăriei și a influenței factorilor nefavorabili de mediu.

  2. Selectarea furnizorului și a montatorului ușii de garaj

  2.1. Sfaturi privind cumpărarea și montarea unei uși de garaj

  În furnizor bun de uși de garaj își va rezerva timpul necesar pentru a vă da sfaturi detaliate și a stabili cu dvs. cu exactitate toate detaliile legate de ușa de garaj. Acesta va livra la termenul stabilit ușa de garaj și vă va oferi și serviciul montării acesteia. Montarea ușii de garaj trebuie să fie realizată într-o singură zi, pentru ca imobilul să nu rămână neîncuiat pe timp de noapte. Un bun furnizor are propriile sale echipe de montatori experimentați și bine instruiți profesional, care să asigure montarea adecvată a ușii de garaj și execuția altor eventuale lucrări necesare.

  2.2. Garanția oferită de furnizorul de uși de garaj

  Calitatea produselor este indicată în primul rând de termenul de garanție. Producătorii de uși de garaj de calitate oferă un termen de garanție de zece ani sau chiar mai îndelungat pentru ușile de garaj și de cel puțin 5 ani pentru motoare și sistemul electronic. În perioada de valabilitate a garanției, ușile de garaj nu trebuie să prezinte defecțiuni vizuale sau funcționale. O astfel de rezistență a ușilor de garaj poate fi atinsă doar prin folosirea de materiale de calitate și printr-o execuție fără cusur. În cazul apariției defecțiunilor, furnizorul trebuie să asigure întregul set de piese de schimb.

  2.3. Service-ul și mentenanța unei uși de garaj

  Pentru ușile de garaj cu motor se recomandă efectuarea unei revizii tehnice anuale de către o persoană autorizată și instruită profesional. De asemenea, este important ca clienții să aibă mereu la dispoziție o echipă de mentenanță, care să asigure eliminarea rapidă și de calitate a eventualelor defecțiuni.

  3. Modele de uși de garaj

  3.1. Clasificare după modul de deschidere

  Uși de garaj automate
  Din această categorie fac parte toate ușile de garaj acționate cu o telecomandă, care ne scutește de coborârea din mașină pentru a deschide sau închide ușa garajului, situație problematică mai ales pe timp de ploaie sau furtună. De asemenea, datorită telecomenzii nu trebuie să mai căutăm cheile ușii garajului, pentru că avem telecomanda mereu cu nou în automobil.

  Uși de garaj secționale - cele mai frecvent folosite.
  Uși de garaj secționale - cele mai frecvent folosite.

  Uși de garaj secționale și uși de garaj secționale cu deschidere laterală
  Ușile de garaj secționale sunt cel mai adesea folosite. Acestea se deschid fie prin ridicare, fie prin glisare, și sunt alcătuite din mai multe segmente. Cele ce se deschid prin ridicare sunt formate din lamele, care se desprind una de alta, pentru a se ”lipi” din nou atunci când ajung sub tavan. Ușile laterale glisante se deschid în ambele sensuri pe segmente. Avantajul oferit de aceste uși este acela că iau foarte puțin spațiu pentru a se deschide și în același timp descoperă la maxim deschizătura ușii. Ele pot fi sau nu izolate termic și pot avea integrată o fereastră sau o ușă pietonală. De obicei, ușile de garaj secționale funcționează cu motor.

  Uși de garaj cu deschidere clasică prin ridicare
  Spre deosebire de ușile de garaj secționale, aceste uși de garaj se ridică sub tavan într-o singură bucată, cu sau fără motor. Dezavantajul pe care îl prezintă ușile de garaj cu deschidere clasică prin ridicare este că sunt mai puțin etanșe și, de obicei, nu sunt izolate termic. Acestea se folosesc mai ales pentru garajele în serie sau unice, care nu au nevoie de o etanșeitate deosebită.

  Uși de garaj de tip rulou
  Caracteristica specifică a ușilor de garaj de tip rulou este aceea, că sunt alcătuite din lamele subțiri (de obicei din aluminiu), care sunt prin deschidere rulate într-o cutie. Lamelele sunt cel mai adesea izolate termic. Avantajul oferit de aceste uși este acela, că nu ocupă loc în garaj. Ușile de garaj de tip rulou pot fi automate sau manuale. Acestea se mai disting și prin următoarele caracteristici: se montează ușor, au un aspect frumos și sunt silențioase.

  Uși de garaj duble (cu două aripi)
  Ușile de garaj duble sunt tot mai rar folosite, și aceasta din cauza faptului că sunt mai de slabă calitate față de restul ușilor de garaj. Acestea se folosesc de obicei pentru case specifice, mai ales pentru case vechi, care au garaje prea înguste sau cu tavane prea scunde față de cele standard, moderne. Și ușile de garaj duble pot fi automate și izolate termic.

  Uși de garaj industriale
  Ușile de garaj industriale au dimensiuni mari și se folosesc pentru autovehicule cu gabarit mare (camioane) în fabrici, ferme, depozite, clădiri pentru pompieri etc.. Aceste uși de garaj au o construcție mai compactă și un motor mai puternic față de ușile de garaj obișnuite. De obicei, ușile de garaj industriale au incorporată o ușă pietonală și culori și dimensiuni variate.

  3.2. Clasificare după materialele din care sunt fabricate

  Atât aspectul cât și utilitatea ușilor de garaj depind de materialele din care acestea sunt fabricate. Pe piață sunt disponibile uși de garaj din diverse materiale și de diferite culori, astfel că aspectul ușii de garaj poate fi armonizat cu cel al casei. Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale.

  Uși de garaj din lemn
  Deși nu sunt ușor de întreținut, ușile de garaj din lemn sunt foarte populare și aceasta datorită aspectului lor frumos, care influențează asupra efectului vizual creat de întreaga casă. Ușile de garaj din lemn pot avea culori foarte variate și pot fi fabricate din diferite tipuri de lemn. Acest tip de uși de garaj pot fi de înaltă calitate și foarte rezistente, dacă sunt corect întreținute. Aceasta înseamnă că ele trebuie să fie cel puțin o dată pe an vopsite, lăcuite și unse cu ulei, pentru a nu se deteriora din cauza influențelor de mediu nefavorabile.

  Uși de garaj din material artificial
  Ușile de garaj din material artificial (PVC, ABS) sunt foarte utilizate. Acest lucru se datorează atât prețurilor scăzute și duratei de viață îndelungate, cât și simplității montării și a mentenanței. Aceste uși pot avea și un aspect foarte atrăgător, imitând oțelul sau lemnul. Modelele mai scumpe sunt fabricate din fibre de sticlă (fibreglass). Ușile de garaj din fibre de sticle sunt rezistente la coroziune, solide și practic nu necesită mentenanță.

  Uși de garaj din aluminiu
  Dintre materialele cel mai des folosite la fabricarea ușilor de garaj, aluminiul este cel mai apreciat, cel mai rezistent și are cea mai lungă durată de viață. Ușile de garaj din aluminiu sunt o alegere excelentă pentru zonele de litoral, pentru că aluminiul este un material rezistent la coroziunea, care ar putea fi produsă de sarea din aer. Aceste uși se mai caracterizează și prin faptul că nu necesită o mentenanță deosebită. Ușile de garaj din aluminiu se încadrează în clasa superioară de preț. Dar, merită a se investi într-o astfel de ușă de garaj, pentru că aceasta își va păstra aspectul frumos și după zece ani de folosire și expunere la influențele mediului înconjurător.

  4. Stiluri și tendințe noi pentru ușa de garaj

  4.1. Ușa de garaj cu ferestre și ușa de garaj din sticlă

  La ora actuală, garajele nu mai sunt numai un spațiu destinat autovehiculului. Datorită calității ușii de garaj, care izolează termic obiectul, garajul se mai poate folosi și ca spălătorie, atelier, cameră de gimnastică și birou. Cu cât mai mult timp veți petrece în garaj, cu atât mai mult veți dori să îl faceți mai luminos. O tendință modernă este și garajul cu ferestre, care înfrumusețează interiorul acestuia și aportă un stil deosebit și spațiului exterior al casei. Dacă doriți să vă inundați garajul cu lumină, alegeți o ușă de garaj modernă. Ușile de garaj din sticlă sunt elegante. Ele au rame solide din aluminiu și aportă un ambient până acum necunoscut garajelor.

  4.2. Alegerea unei uși de garaj cu o culoare îndrăzneață

  A trecut timpul ușilor de garaj standard, de culoare albă. La ora actuală, pe piață există uși de garaj în culori îndrăznețe, închise! Alegeți-vă o ușă de garaj cu o culoare, care să se potrivească bine cu exteriorul casei. Vă sugerăm, să alegeți o culoare suficient de închisă, care să facă ca ușa de garaj să iasă în relief. O variantă excelentă este și ușa de garaj de culoare neagră, care este la ora actuală cea mai modernă și mai populară.

  4.3. Tehnologiile cele mai avansate de manipulare a unei uși de garaj

  Folosirea de către întreaga lume a tehnologiei wifi și a aplicațiilor inteligente pentru deschiderea și închiderea ușilor de garaj este numai o chestiune de timp. Ușile de garaj inteligente se pot deschide la distanță și pot fi monitorizate atunci când suntem la serviciu sau în vacanță. Tehnologia inteligentă facilitează și manipularea temporară a ușilor de garaj de către persoane, cum ar fi baby-sitterele și plimbătorii de câini, astfel ca aceștia să poată intra în casă, atunci când proprietarii nu sunt prezenți.

  4.4. Uși de garaj fabricate din materiale moderne

  În trecut, marea majoritate a ușilor de garaj erau din oțel, lemn sau aluminiu. La ora actuală însă, cele mai bune uși de garaj sunt fabricate din materiale sintetice. Ușile de garaj din materiale, cum ar fi PVC-ul și fibrele din sticlă, devin din ce în ce mai atractive pentru proprietarii de case, pentru că sunt ușoare, accesibile ca și preț și ușor de întreținut. În plus, acestea sunt rezistente, izolează bine termic și sunt disponibile în variante și modele foarte variate.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși de garaj?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Usa garaj sectionala automatizat

  Ma intereseaza usi de garaj automatizate sectionale (inclusiv montaj, daca este posibil), pe dimensiunile 2930x2630 (LxH). Avand in vedere inaltimea atipic de mare, daca este posibil ca 1, 2 fasii din materialul usii sa fie transparent( sau sa adagati hublouri/geamuri). 3042.9 RON la 5071.5 RON

  ........

  Usa garaj residential

  M-ar interesa o usa de garaj sectionala, cu culoare/nuanta aprox. maro, pentru dimensiunea garaj intrare 230x188, si avand o usa pentru acces pietonal. 2608.2 RON la 4347 RON

  ........

  Uși garaj sectionale automate

  Doresc uși si de garaj sectionale automate. Dimensiunile sunt de h 3000, l 4000. 2608.2 RON la 4347 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Usi de garaj autobasculante, Lungime 240cm, inaltime 180 cm
  Uși de garaj, Ceptura de Sus

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usa de garaj sectionala, 2500 latime x 2000 inaltime
  Uși de garaj, Oradea

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Reparatie usa de garaj, L=3,5m; h=2,1m
  Uși de garaj, Galaţi

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Montaj o usa de garaj, 306 lățime pe 280 analtime
  Uși de garaj, Suceava

  304.29 RON la 507.15 RON

  Prețul, Usa de garaj, L 3m si 68 cm.H 1 m si 98 cm
  Uși de garaj, Corpadea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usa garaj sectionala rezidentiala, 1 buc
  Uși de garaj, Giurgiu

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usi pentru garaj sectionale cu actionare automata, 2 buc
  Uși de garaj, Sumurducu

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Usa garaj basculanta, 2 buc 2500/2100
  Uși de garaj, Josani

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Ofertă usa garaj, 1 buc
  Uși de garaj, Dudu

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Usa garaj, 1 buc
  Uși de garaj, Lugoj

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usa garaj tip rulou, 4390 x 2360
  Uși de garaj, Bod

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Montaj ușă de garaj, 1 buc
  Uși de garaj, Cotnari

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Ușă de garaj secțională acționată electric, 1 buc
  Uși de garaj, Tulcea

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Usa de garaj sectionala actionata electric, 1 buc
  Uși de garaj, Vărmaga

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usa de garaj, 1 buc
  Uși de garaj, Medgidia

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Ușa garaj rulou, 26500 ×2200 mm
  Uși de garaj, Vadu Moldovei

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Ofertă ferestre termopan pentru o vilă, 15 ferestre, 2 uși de garaj
  Uși de garaj, Sovata

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Usi de garaj, 2 buc
  Uși de garaj, Mangalia

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Reparatie usi glisante garaj, 4 m latime, 2 m. inaltime, usile se deschid in 2
  Uși de garaj, Murighiol

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Înlocuire sau adaugare sistem automatizat la poarta existenta, 1
  Uși de garaj, Lilieci

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Ușă de garaj, 3000 lungime 2500 inaltime
  Uși de garaj, Nazna

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Usa garaj, 2,70 /3,80
  Uși de garaj, Valea Mărului

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Porti auto culisante , 3400/2000
  Uși de garaj, Pantelimon

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Ușa garaj sectionala, 3350x1950 (3000x2000)
  Uși de garaj, Simeria

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, 3 buc usi de garaj tip rulou, 3 buc
  Uși de garaj, Praid

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usa garaj sectionala automata, 3000x2000
  Uși de garaj, Isaccea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Usi de garaj culoarea galbena sau portocalie , 4 x (3000/3500)
  Uși de garaj, Galaţi

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Reparatie usa sectionala, 4000x4000
  Uși de garaj, Oneşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Usa garaj alba manuala, 3380mm latime/2700mm inaltime
  Uși de garaj, Rus

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Usa garaj basculanta, manuala, 2500 x 2000
  Uși de garaj, Păuleşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, usa de garaj sectionalî cu usa pietonala inclusa, 3.5x2.9m
  Uși de garaj, Bârlad

  2782.08 RON la 4636.8 RON

  Prețul, Usa de garaj pe alb., 5100,2300
  Uși de garaj, Timişoara

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, 3 usi garaj : 2 albe aspect de lemn vopsit si 1 maro NUC aspect fibra , aprox. LxÎ - 2x2,1 - 2 albe si 2,5x2,3 - 1 maro
  Uși de garaj, Alba Iulia

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Usa de garaj automata cu telecomanda , dimensiunea 4/2.15 m
  Uși de garaj, Cluj-Napoca

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ușă garaj Aluminiu cu lamela de 55, 265-200 cota de gol se adauga tâmplăria
  Uși de garaj, Axente Sever

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Usa garaj cu rampa sectionata, 1
  Uși de garaj, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Uși de garaj lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  225+ Firme pentru Uși de garaj
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă