Pentru zona

    Uși industriale preț

    Prețul ușilor de garaj industriale depinde de dimensiunile ușilor, de furnizor și de modalitatea de deschidere, care poate fi secțională, rapidă, culisantă sau tip rulou. Prețul unor uși de garaj industriale cu sistem de deschidere rapidă și montaj până la dimensiunile 220 x 240 cm se ridică în jur de 1000-1400 EURO/complet.

    Cui să încredințați montarea ușilor industriale? Trimiteți o cerere către furnizorii de uși industriale din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Uși de garaj industriale


    Prețul unei uși de garaj secționale industriale fără montaj

    500 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    800 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    ALTE PREȚURI PENTRU Uși industriale

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    UȘI DE GARAJ INDUSTRIALE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

    1. Uși de garaj industriale - ce trebuie să știți?

    1.1. Ce sunt ușile de garaj industriale

    Ușile de garaj industriale sunt uși adaptate pentru utilizare în industrie. Se folosesc pe clădiri publice și rezidențiale mai mari, precum școli, grădinițe, spitale, stații de pompieri, unități militare și de poliție, garaje publice sau cele din pavilioane și depozite industriale, blocuri și altele asemenea. Astfel de uși de garaj diferă de cele pentru case particulare, adică garaje, în principal prin faptul că sunt produse astfel încât să suporte sarcini mult mai mari, deoarece sunt folosite mai des și, desigur, sunt de dimensiuni mai mari. Ele se ridică și coboară de sute de ori pe zi, iar dimensiunile sunt de câteva ori mai mari decât cele ale ușilor de garaj obișnuite. Prin urmare, astfel de uși de garaj industriale trebuie să fie realizate din materiale mai rezistente, iar acestea trebuie să aibă o construcție puțin diferită și un sistem de mișcare automată datorită modului de utilizare și a dimensiunilor.

    Ușile de garaj industriale sunt adaptate utilizării frecvente
    Ușile de garaj industriale sunt adaptate utilizării frecvente

    1.2. Avantajele ușilor de garaj industriale

    Deoarece trebuie să reziste la sarcini mari și la frecvența mare de utilizare, ușile de garaj industriale se caracterizează printr-o durabilitate excepțională. Construcția lor este proiectată și realizată din materiale rezistente și de calitate care nu permit deformații fizice sau mecanice și nici îndoirea suporturilor și ghidajelor. Ele se caracterizează și prin mecanisme antiefracție îmbunătățite, deoarece sunt amplasate pe multe clădiri publice importante, care trebuie bine protejate. Datorita tuturor celor de mai sus, ușile industriale sunt practic indestructibile. Se poate spune liber că singurul lor dezavantaj este sistemul electronic de pornire, de fapt motorul, deoarece numai el se poate strica. Ușa în sine are o durată de viață de aproximativ 15-20 de ani, dacă este utilizată corespunzător.

    1.3. Uși industriale de uz casnic

    Dacă aveți un garaj cu mai multe mașini și doriți o ușă dintr-o singură piesă sau aveți o clădire auxiliară mai mare, cu o rulotă parcată, un tractor sau mașini și echipamente similare, o ușă de garaj industrială este o alegere excelentă pentru dvs. Totuși, este necesar să țineți cont de faptul că ușile industriale nu sunt la fel de elegante sau frumoase precum ușile adaptate caselor familiale. Producția lor este bazată pe durabilitate, rezistență și suportare, nu stilizare, așa că arată robust și brut, piesele metalice sunt vizibile și complet goale, iar detaliile sunt și ele industriale. Din această cauză, nu va fi compatibilă cu fiecare casă.

    1.4. Puterea motorului

    Toate ușile de garaj industriale sunt acționate de motor, pentru că de obicei sunt atât de mari și grele încât ar fi imposibil să le deschideți manual. Nu în ultimul rând, având în vedere frecvența de utilizare, nu ar fi nici practic, deoarece ușile de garaj industriale se deschid și se închid de sute de ori pe zi. La acestea se adaugă de obicei senzori de mișcare, care le deschid și închid automat, permițând astfel munca și transportul neîntrerupt în zonă.

    1.5. Ușă pietonală

    Pentru că nu doar utilajele, camioanele și alte vehicule, ci și angajații trec între anumite hale sau zone ale fabricilor, majoritatea ușilor industriale au uși de trecere integrate și mai mici, așa-numitele „uși pietonale”. Nu se deschid automat, deci au motor doar prin excepție. Sunt realizate la fel ca și cele clasice și se deschid ușor manual, deoarece nu sunt încărcate ca ușa principală de garaj. Așa fel de intrare au și ușile de garaj cu mai multe canate pentru casele de familie, adică clădirile mai mici și de aceea nu sunt unice. Se deosebesc prin faptul că „ușile pietonale” sunt încorporate în garaje mai mici, pe când la cele industriale sunt amplasate de obicei  lateral.

    2. Materiale pentru uși industriale

    2.1. Uși industriale metalice

    De foarte multe ori ușile industriale sunt fabricate din metal. Cel mai comun metal folosit pentru producerea lor este aluminiul. Acest lucru se datorează faptului că aluminiul este extrem de ușor, ceea ce împiedică ușa să se lase sau să se „blocheze”, iar materialul este suficient de puternic și, prin urmare, rezistent la deteriorarea mecanică. Ușile din aluminiu sunt realizate din lamele din aluminiu anodizat, care sunt ușor de întreținut și au întotdeauna o construcție din tablă zincată. Există și uși industriale cu lamele din tablă zincată. Dacă este un spațiu încălzit, lamelele sunt duble, cu un strat de izolație între ele. În ceea ce privește culorile, sunt utilizate în mare parte culorile naturale ale metalului, deși pot fi și metalice sau vopsite cu una dintre culorile pulbere conform scalei RAL. Ușile industriale metalice sunt puțin mai scumpe decât ușile din PVC.

    Ușile din aluminiu sunt foarte des întâlnite în deschiderile unui garaj
    Ușile din aluminiu sunt foarte des întâlnite în deschiderile unui garaj

    2.2. Uși industriale din PVC

    Dacă sunteți în căutarea unei versiuni mai ieftine de uși industriale metalice, ușile din PVC sunt o alternativă excelentă. La fel ca aluminiul, acestea sunt ușoare și vin în mai multe culori. Sunt mai ușor de întreținut decât cele din metal. Cu toate acestea, plasticul nu poate arăta niciodată la fel de elegant și rezistent ca metalul, așa că vă sugerăm să optați întotdeauna pentru metal, mai ales dacă este o ușă de garaj de dimensiuni mai mari, și asta pentru un garaj industrial.

    2.3. Uși industriale din lemn

    Lemnul este un material sensibil, care este mult mai puțin rezistent la condițiile meteorologice decât aluminiul, alte metale și PVC. Întreținerea este și mai complicată, deoarece necesită curățare, vopsire sau lăcuire regulată și nu trebuie expus la ploaie sau apă, deoarece lemnul poate începe să putrezească. În general, ușile de garaj industriale din lemn sunt așadar extrem de rare; lemnul nu este un material suficient de rezistent pentru a suporta toate sarcinile, cât cele mecanice - deschideri și închideri dese, atât și condițiile externe de mediu.

    3. Tipuri de uși industriale

    3.1. Uși secționale industriale

    Ușile secționale sunt realizate din mai multe panouri de aceleași dimensiuni, unde cele vitrate și pline sunt alternate, astfel încât pot fi doar pe un singur rând. Prin introducerea de panouri transparente în anumite locuri se asigură iluminarea spațiului de lângă ușă. Panourile sunt mereu așezate orizontal și stivuite unele peste altele până se obține întreaga ușă de dimensiunile cerute. Aceste uși sunt potrivite atât pentru spații exterioare cât și interioare și sunt, de asemenea, foarte rezistente în condițiile de trafic intens.

    3.2. Uși industriale secționale rapide din PVC și ALU de tip rulou

    Acest tip de ușă industrială se folosește atât pentru spații exterioare cât și interioare, mai ales în cazurile deschiderii și închiderii crescute și frecvența din cauza trecerii angajaților, vehiculelor și utilajelor. Ușile industriale rapide din PVC se caracterizează printr-o deschidere și închidere extrem de rapidă cu un sistem de înfășurare și desfășurare, care reduce pierderile de căldură și de asemenea previne transferul de zgomot între încăperi. Din acest motiv, ele sunt folosite mai ales ca linie de demarcație între depozite și hale de producție, unde temperatura dintre o zonă și alta variază cu câteva grade, deoarece una este încălzită, iar cealaltă nu. Sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru rampele de egalizare, mai ales în combinație cu ușile secționale. Sunt disponibile și uși rapide din PVC cu izolație mai groasă.

    3.3. Uși de tip rulou în formă  de plasă sau grilaje (zăbrele)

    Acest tip de ușă industrială este foarte des întâlnit și se utilizează adeseori la clădiri, adică acele clădiri care sunt garaje. Acestea sunt uși de garaj deschise care permit o aerisire ușoară a spațiului. Deoarece în garaje se acumulează o mulțime de gaze de eșapament, ușile cu zăbrele ajută la eliberarea din spațiu. Pe lângă garaje, acestea sunt cel mai adesea folosite pentru a proteja magazinele și spațiile comerciale pe timp de noapte. Ușile industriale de tip grilaje rulou se mișcă pe principiul rulourilor, și sunt realizate din plasă sau umpluturi cu zăbrele (fâșii), ghidaje pe părțile laterale pe care alunecă ușa, structuri portante și rolă pe care sunt înfășurate. Umplutura (mulajul

    ) poate fi din aluminiu sau tablă zincată, iar celelalte elemente sunt aproape întotdeauna din oțel zincat, ceea ce asigură durabilitatea ușii.

    3.4. Ușă pliantă acordeon din metal

    Aceste uși metalice sunt folosite pentru securitatea pe timp de noapte și protecția vitrinelor și magazinelor. Spre deosebire de toate celelalte uși prezentate până acum, acestea nu se deschid ca rulourile, ci sunt împinse la stânga sau la dreapta și pliate ca un acordeon, astfel că panourile lor sunt așezate vertical, nu orizontal, ca la alte tipuri. Panourile din care sunt compuse astfel de uși se potrivesc perfect între ele, astfel încât atunci când sunt adunate, adică complet pliate, nu ocupă mult spațiu. Lamele sau panourile se deplasează de-a lungul șinelor de pe plafon cu ajutorul roților, iar stabilitatea în contact cu podeaua este asigurată de un suport de podea care poate fi ridicat când ușa este deschisă. Spre deosebire de ușile de garaj industriale cu rulouri menționate anterior, ușile pliante acordeon se deschid și se închid manual, deoarece sunt mai mici, ușoare și pe roți și, cel mai important, sunt de unică folosință. Se închid seara, se deschid dimineața. Prin urmare, se consideră că frecvența lor de utilizare este redusă și nu trebuie să îndeplinească toate criteriile aferente celor pentru economie și industrie. Ușa se încuie cu cheie pentru încuietori speciale și este întotdeauna realizată pe baza unor măsurători pentru a se încadra cât mai bine în spațiu.

    4. Ușă de garaj laterală sau auxiliară

    Pe lângă ușile principale de garaj, clădirile industriale au întotdeauna uși mai mici, laterale, care sunt de obicei destinate deplasării angajaților și, eventual, încărcăturilor mai mici de mărfuri, dintr-un spațiu (hol) în altul. Deoarece aceste uși separă adesea încăperile încălzite și de cele neîncălzite, este foarte important ca acestea să fie izolate termic corespunzător. Ușile industriale laterale sunt realizate din panouri de oțel galvanizat de 4 cm grosime cu un strat termoizolant la mijloc. Există cu un singur canat și duble, iar sistemul depinde în principal de dimensiunea deschiderii în sine. Dacă este o deschidere foarte largă, trebuie luate uși glisante duble, deoarece o ușă cu un singur canat de asemenea dimensiuni s-ar desprinde sau s-ar deforma rapid. Deschiderea și închiderea poate fi manuală sau electrică.

    5. Burdufurile de etanșare cu prelată și rampe de egalizare

    Burdufurile de etanșare sunt adesea amplasate pe rampele de egalizare, unde sunt folosite pentru a acoperi golul de aer dintre camion și podeaua pentru depozitare la încărcarea sau descărcarea mărfii. Burdufurile de etanșare sunt de obicei realizate din cauciuc gros și asigură o anumită etanșare a spațiului, adică împiedică pierderea excesivă de căldură, deoarece transbordarea mărfurilor poate dura o perioadă mai lungă. De asemenea, aceste burdufuri, fiind robuste, groase și grele, împiedică pătrunderea insectelor și impurităților în depozit, lucru deosebit de important în industria alimentară. Platforma hidraulică de încărcare este proiectată să se adapteze la înălțimea caroseriei camionului, asigurând o manipulare ușoară a încărcăturii.

    Burdufurile de etanșare servesc la reducerea pierderilor de căldură
    Burdufurile de etanșare servesc la reducerea pierderilor de căldură

    6. Perdele industriale împotriva vântului

    Pe lângă ușile de garaj industriale, care protejează clădirea de condițiile externe și deteriorări, există și un sistem de perdele împotriva vântului. Se folosesc în acele locuri și clădiri în care se dorește limitarea și blocarea circulației aerului sau prevenirea formării depunerilor de zăpadă. Sistemele de protecție împotriva vântului nu sunt proiectate și nu pot proteja interiorul de pătrunderea influențelor externe. Sunt utilizate în principal în depozite deschise, acoperite și în clădiri auxiliare precum grajduri, umbrare și hambare. Materialul din care sunt confecționate aceste perdele este alcătuit din fibre sintetice de înaltă calitate și foarte puternice rezistente la tăieturi, zgârieturi și rupturi. De asemenea, sunt stabile la radiațiile UV, ceea ce înseamnă că nu se estompează atunci când sunt expuse la soare. Fibrele sunt țesute astfel încât, chiar și atunci când perdeaua este coborâtă, permite circularea maximă de aer proaspăt și lumină în interiorul încăperii.

    Datorită dimensiunilor mai mari, perdelele sunt înfășurate și desfășurate cu ajutorul unui motor electric controlat de o telecomandă sau o tastatură montată în clădire. În cazurile în care perdelele sunt mai mari decât cele standard sau în zone cu mult vânt, acestea sunt întărite suplimentar cu sarcini care sunt instalate la mijlocul înălțimii și capătul inferior.

    7. Sistem anti-blocare

    Când vine vorba de clădirile cu o frecvență mare de trecere, mișcarea rapidă și fiabilă a ușii este foarte importantă. Pe lângă ridicarea și coborârea rapidă, aceasta înseamnă și detectarea rapidă a persoanelor și mașinilor în mișcare și reacție rapidă la semnalele detectate. Ușile care se blochează, se defectează și pot „prinde” sau chiar răni o persoană sau deteriora vehiculele,  reprezintă un pericol. Tocmai din cauza unor astfel de situații, ușile de garaj industriale moderne sunt echipate cu așa-numita perdea luminoasă de siguranță, adică o serie de senzori în infraroșu care detectează și cea mai mică mișcare într-un anumit diametru. Acești senzori protejează în mod fiabil împotriva deteriorării și asigură că ușa nu se închide niciodată la momentul nepotrivit. Atenția șoferilor și a trecătorilor este atrasă de anumite semnale, de fapt, lumini intermitente sau semnale sonore, instalate deasupra sau lângă astfel de uși.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    usa industriala sectionala h4300xl4000

    Usa industrial sectionala, h4,3Xl4 culoare ext 7016 int 9002

    actionata cu telecomanda 4347 RON la 7245 RON

    ........

    Ușa garaj industriala, manuala cu lanț

    Ușa garaj industriala, manuala cu lant
    L 4000
    H 5000

    mulțumesc, 4347 RON la 7245 RON

    ........



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși industriale?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Uși industriale lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    108+ FIRME PENTRU Uși industriale
    SERVICIU GRATUIT
    FĂRĂ COMISIOANE
    OBȚINE O OFERTĂ