Pentru zona

    Sticlă securizată preț

    Care este prețul serviciilor unui sticlar? Având în vedere că putem monta sticlă pe numeroase suprafețe și elemente, nu există o metodă simplă de calculare a costurilor. Chiar și ușile glisante din sticlă diferă foarte mult între ele și depind de dimensiunea foii de ușă, ghidajul ales și prelucrarea foii de ușă. Aceasta înseamnă că, pentru o ușă glisantă de interior din sticlă de dimensiuni standard, împreună cu mânerele și accesoriile aferente, veți plăti cca. 1500/buc. Și prețurile sticlăriei pentru bucătărie depind de tipul de sticlă, dimensiuni și, nu în ultimul rând, de furnizorul sticlei. Prețul sticlei durificate securizate, cu grosimea de 8 mm, fără modele speciale, este aproximativ 150lei/m2.

    Cui să încredințați serviciile unui sticlar? Trimiteți o cerere către sticlarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere
    Verificați și:
    Balustrada sticla, prețul

    Preț pentru înlocuirea geamului


    Preț pentru înlocuirea geamului. Preț pentru înlocuirea sticlei termopan 4-12-4.

    300 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    500 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    ALTE PREȚURI PENTRU Geamgii

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Închidere balcon cu sticlă

    Pretul geamurilor pentru balcon. Pretul geamului balconului cu ferestre PVC . Pretul geamurilor de balcon pentru o inaltime de pana la 150 cm si montaj RAL.


    mp

    RON/mp

    RON

    Paravan sticlă duș

    Prețul unui mp de paravan din sticlă transparentă pentru duș


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul sticlei laminate 8,76 mm 100 x 75


    Laminarea sticlei reprezintă unificarea la cald a doua sau mai multe foi de geam de diverse grosimi introducându-se intre ele o folie elastică tip EVA.


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul sticlei securizate 8 mm 100 x 200

    Securizarea sticlei reprezintă procesul termic de încălzire a acesteia până la 700-740 C˚ si de răcire rapidă până la temperatura camerei – prin intermediul căruia materialul devine de 5 ori mai dur, fără a-și pierde elasticitatea.


    mp

    RON/mp

    RON

    Vitrină din sticlă

    Prețul unei vitrine din sticlă cu lumini, 32 x 172 x 33 cm


    mp

    RON/mp

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Balustrada sticla


    Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

    Verificați și: Balustradă sticlă preț

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Sticla - tot ce trebuie să știți

    1. Ce trebuie să știți despre sticlă?

    Sticla este un material accesibil, cu preț avantajos și, mai ales, foarte versatil. De asemenea, sticla este un material ecologic, care poate fi reciclat în totalitate. Sticla mai este și un material foarte practic. Ea are și o valoare estetică, fermecând cu eleganța sa. Sticla are un aspect plăcut și atunci când este folosită în combinație cu alte materiale. Ea permite intrarea luminii în locuință și face ca aceasta să pară mai mare.

    Sticla permite intrarea luminii în locuință și face ca aceasta să pară mai mare.
    Sticla permite intrarea luminii în locuință și face ca aceasta să pară mai mare. 

    1.1. Tehnologii noi de fabricare a sticlei

    Suprafața netedă a sticlei se curăță ușor. Sticla dă un aspect elegant camerelor, fiind astfel foarte adecvată pentru a fi folosită în baie și în bucătărie. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii de fabricare, la ora actuală pot fi îmbunătățite semnificativ numeroase caracteristici ale sticlei. Prin tehnologiile de lipire și călire, se produce sticlă mai rezistentă. Datorită acestui fapt, s-a extins și domeniul de utilizare al sticlei.  Întrebuințând, deci, tehnologii noi, astăzi se fabrică sticlă rezistentă la temperaturi înalte, umiditate și zgârieturi. Sticla folosită la fabricarea cabinelor de duș este înnobilată și nu reține apa pe suprafața ei. Astfel, pe sticlă nu apar depuneri de calcar și nici murdărie.

    1.2. Produse din sticlă folosite în designul interior al locuințelor

    Sticla poate fi utilizată pentru toate camerele locuințelor: ea este parte componentă a mobilei, cabinelor de duș, plăcilor, blaturilor de bucătărie, dulapurilor, balustradelor, pereților despărțitori, pereților panoramici etc. Sticla este un material popular și datorită luciului său, ca și a faptului că poate reflecta lumina. Datorită acestor caracteristici, sticla atrage lumina în încăperi și creează o senzație de deschidere și mărire a spațiului. În continuare, vă prezentăm câteva moduri de utilizare a sticlei în locuințe.

    1.2.1. Pereți și uși din sticlă

    Sticla poate fi utilizată și pentru pereți. Pereții despărțitori din sticlă pot fi complet transparenți sau translucizi, opaci sau colorați. Aceștia sunt ideali pentru împărțirea spațiilor unice. Prin folosirea de pereți despărțitori, veți mări spațiul interior. Folosiți sticla în bucătăriile mici și în holurile înguste. La ora actuală,  sunt la modă ușile din sticlă glisante sau obișnuite, pentru care se folosește sticlă călită cu grosimea de 8-10 cm. Folosiți etichete pe uși, pentru a decora suplimentar spațiul interior. Sticla artizanală va mări atractivitatea spațiului și îi va aduce unicitate. De fapt, ușile din sticlă pot fi folosite în combinație cu ușile obișnuite, pentru că oferă o izolare termică și fonică bună și constituie elemente de înfrumusețare a locuinței.

    1.2.2. Tavane din sticlă și podele din sticlă

    Avantajul oferit de plafonul din sticlă este acela că permite trecerea razelor solare în locuință. Acoperișul din sticlă al pergolei dumneavoastră vă va permite să vă simțiți bine pe terasă chiar și atunci când plouă. Un efect deosebit veți obține și dacă veți monta o podea din sticlă.

    1.2.3. Mobila din sticlă

    Înainte se folosea sticla doar pentru partea superioară a mesei. La ora actuală însă, sticla poate fi fabricată cu aproape orice formă și se poate folosi pentru orice parte a meselor și măsuțelor. Sticla poate înlocui aproape orice suprafață din lemn a elementelor de mobilier.

    1.2.4. Scări din sticlă

    La modă sunt scările fabricate din oțel și sticlă. Sticla călită se poate folosi atât la fabricarea balustradelor, cât și a treptelor.

    1.2.5. Elemente de sticlă în bucătărie

    Deja de ceva timp în bucătăriile moderne se montează sticlă în locul plăcilor ceramice. În acest caz, avantajul oferit de panourile de sticlă, este că se curăță foarte ușor. Din sticlă mai pot fi și chiuveta, rafturile, accesoriile etc.

    2. Tipuri de sticlă

    2.1. Sticla termoizolatoare

    Sticla termoizolatoare mai este numită și sticlă termopan. Aceasta se folosește mai ales pentru fațade și mobilierul de clădire. Asigură reducerea pierderilor de căldură atât ale locuințelor, cât și ale clădirilor publice și cu scop lucrativ. Sticla termoizolatoare este formată din două mai multe geamuri. Golurile dintre geamuri sunt umplute cu gaz înnobilat sau cu aer. Sticla termoizolatoare poate fi compusă din geamuri de diferite tipuri, grosimi și prelucrări. Astfel, se asigură izolarea termică și fonică a spațiilor interioare, ca și protecția împotriva razelor solare. Eficiența și perioada de viață îndelungată a sticlei termoizolatoare depinde în primul rând de calitatea materialelor folosite, ca și de calitatea fabricației (modul de lipire și etanșare).

    2.2. Sticla securizată

    Tehnologiile moderne ne facilitează folosirea sticlei pe suprafețe foarte extinse. La ora actuală, din sticlă se fabrică pereți despărțitori, uși, marchize, balustrade și garduri. Siguranța oferită de sticlă este obținută în mai multe moduri: prin lipirea a mai multor straturi de sticlă, călire, călire parțială și armare. Sticla cu protecție   anti-efracție are adăugată o folie specială.

    2.2.1. Sticla călită

    Din cauza fragilității sale, sticla obișnuită nu poate fi utilizată în scopuri prea numeroase, pentru că se crapă în caz de lovituri sau oscilații puternice de temperatură și se poate sparge într-o multitudine de cioburi ascuțite, care pot provoca vătămări corporale și avarii. În schimb, sticla călită se folosește la fabricarea de scări, uși, fațade vitrate, geamuri ale unor aparate de încălzit (șemineuri) etc.. În comparație cu sticla normală, sticla călită este de 4-5 ori mai rezistentă la lovituri și oscilații mari de temperatură, fiind rezistentă și la îndoire. Caracteristica principală și cea mai apreciată a sticlei călite este aceea, că atunci când se sparge nu se produce cioburi mici și ascuțite, ci capătă aspectul unei pânze de păianjen, iar cioburile nu sunt ascuțite și periculoase. Pentru a fi călită, sticla este încălzită la 600 °C (până la limita de topire) și apoi este rapid răcită. Astfel, moleculele de la suprafața sticlei sunt supuse unei tensiuni de compresiune și întindere interioară. În acest fel, sticla călită devine foarte rezistentă. Sticla călită nu poate fi tăiată, șlefuită sau găurită. De aceea, aceste lucrări se fie executate înainte de călirea sticlei. După călirea sticlei, suprafața acesteia poate fi satinată sau sablată.

    2.2.2. Sticla lipită

    Sticla lipită are două sau mai multe staturi lipite cu adeziv, care face ca în caz de spargere, cioburile să nu se împrăștie, ci să rămână pe loc. Sticla lipită se folosește pentru echipamentul interior al locuințelor și al spațiilor interioare cu scop lucrativ, și anume pentru: balustrade, scări, pereți despărțitori, podele din sticlă pentru galerii etc.. Sticla lipită se folosește și la fabricarea unor elemente de exterior, mai ales la fabricarea fațadelor vitrate, a grădinilor de iarnă și a copertinelor. Sticla securizată oferă și protecție anti-efracție. Sticla securizată se poate fabrica din diferite tipuri de sticlă, cum ar fi: sticlă ornamentală, sticlă reflexivă, sticlă inteligentă, care se curăță singură, sticlă emailată sau sticlă imprimată. După fabricarea sticlei securizate, aceasta poate fi prelucrată suplimentar prin gravare, sablare, tratare chimică (satinare) și imprimare, pentru a i se da un aspect vizual atrăgător și personalizat.

    2.3. Sticla sablată

    Prin sablare, suprafața transparentă a sticlei normale devine puțin aspră, încețoșată și opacă. Prin ea încă mai trece lumina și se văd contururile. Astfel, este înfrumusețat suplimentar aspectul sticlei și se împiedică privirile indiscrete și nedorite în interiorul locuinței. Prin sablare, sticla poate căpăta un aspect decorativ, datorită modelelor folosite. Prin sablare, pe sticlă se pot imprima texte sau logotipuri. Procedeul este următorul: pe sticlă se așază modelul dorit, cu care este protejată o parte din suprafața acesteia, iar restul suprafeței este expus sablării. Astfel, partea protejată rămâne transparentă și netedă, iar restul suprafeței este sablat. După încheierea procedurii, sticla se acoperă cu o substanță specială, care o protejează de impurități. Sablării pot fi supuse diferite tipuri de sticlă, chiar și oglinzile. Prin sablarea sticlei la diferite nivele, aceasta poate fi și nuanțată.

    2.4. Sticlă tratată chimic sau satinată

    Sticla satinată este o sticlă normală, care a fost tratată chimic printr-un procedeu special. Prin satinare, suprafața sticlei devine asemănătoare sticlei sablate, dar este mai netedă. Sticla satinată poate fi mată în totalitate sau doar parțial. Se folosește la fel ca și sticla sablată, pentru a da personalitate și diversitate spațiului. Ea poate avea pe suprafața ei diferite motive și texte. De asemenea, sticla satinată împiedică privirile nedorite.

    2.5. Sticla ornamentală sau decorativă

    Sticla decorativă se obține prin fuziunea unor foi de sticlă. Mai întâi se decupează forma dorită a sticlei. Între două straturi de sticlă se aplică pigmenți de culoare (oxizi) care îi dau nuanța dorită. Sticla se coace în cuptor la minim 850 °C, timp în care straturile încep să fuzioneze. Apoi, se reduce temperatura cuptorului. Întregul proces durează cel puțin 20 ore, durata depinzând de dimensiunile sticlei. Prin fuziune, pe suprafața sticlei pot fi create diferite texturi. Putem pune sticla într-un șablon ceramic, iar aceasta va lua forma acestui șablon. Între foile de sticlă se poate adăuga o substanță specială, pentru a se crea bule de aer în sticlă. În cuptor, această substanța se evaporă, dar bulele rămân vizibile în textura sticlei. Cele mai frecvente modele sunt: Alt Deutsch, Chinchilla, Chatedral, Krizet, Silvit, Nisip alb.

    2.6. Sticlă ignifugă respectiv sticlă rezistentă la foc

    Sticla ignifugă rezistă la temperaturi de până la 1.000 °C. Cel mai adesea, aceasta se folosește pentru fabricarea ușilor șemineurilor.

    2.7. Sticla pentru cabinele de duș

    La fabricarea cabinelor de duș se folosește sticlă călită, care este mai dură și mai securizată. Se recomandă  prelucrarea acestei sticle cu tehnologie nano, care împiedică depunerea calcarului și a murdăriei pe suprafața ei. Sticla este în acest fel protejată și împotriva chimicalelor și a altor substanțe dăunătoare. Astfel, sticla își păstrează suprafața netedă și frumoasă, fiind mai ușor de curățat. Sticla cabinelor de duș se curăță simplu, cu o cârpă moale și cu detergenți neagresivi.

    2.8. Sticla armată cu sârmă

    Sticla armată cu sârmă nu se împrăștie în cioburi ascuțite în caz de spargere. Cu toate acestea, această sticlă nu este securizată pentru că are margini ascuțite, care pot fi periculoase. Acest tip de sticlă se folosește de cele mai multe ori la producerea de ferestre și uși.

    2.9. Sticla reflexivă

    Sticla reflexivă este netedă și are efect de oglindă, care poate fi mai slab sau mai pronunțat. O proprietate bună a sticlei reflexive este că protejează împotriva supraîncălzirii. Este foarte adecvată pentru acoperirea unor suprafețe mai mari ale obiectelor cu sticlă, de exemplu, poate fi foarte utilă în spațiile cu scop lucrativ. O caracteristică negativă a sticlei reflexive este aceea că întunecă încăperile. Sticla reflexivă ne protejează de privirile indiscrete în  timpul zilei, când în spațiile interioare este mai puțină lumină decât afară. De fapt, pe timp de zi această sticlă are efect de oglindă. După lăsarea întunericului, când aprindem lumina în încăperi, prin sticla reflexivă se poate vedea din afară la fel ca prin sticla normală. Sticla reflexivă este disponibilă în diferite culori: în culoarea bronzului, albastră, verde și argintie.

    2.10. Oglinzile

    Oglinzile sunt fabricate din sticlă obișnuită, dar de înaltă calitate (Float), care este pe o parte vopsită cu o soluție argintie, care reține reflexia luminii. Oglinzile pot avea forme și grosimi variate și pot fi prelucrate suplimentar prin șlefuire, fațetare, sablare și gravare. Se folosesc ca și oglinzi de baie sau elemente de decorare și echipare a pereților interiori, a pereților garderobelor și a sălilor de fitness, ca rafturi și ca elemente de mobilier. Există mai multe variante de oglinzi: luminoase, antice, colorate etc.

    3. Procedura de lucru

    3.1. Consilierea în magazine

    Personalul calificat al atelierului de sticlărie vă va ajuta să găsiți soluțiile optimale conform dorințelor exprimate. Vă vor arăta diferite tipuri de sticlă și vă vor expune modul de prelucrare cel mai adecvat pentru produsele comandate. De asemenea, aceștia vă vor pregăti o ofertă informativă.

    3.2. Măsurătorile făcute în locuință

    După ce veți accepta oferta sticlarului, acesta vă va vizita acasă, pentru a face măsurătorile necesare și a constata condițiile la locul de montare a elementelor din sticlă, care urmează a fi executate. Astfel, sticlarul va putea decide în ce mod vă va livra produsele și va verifica dacă spațiile sunt suficient de mari pentru aducerea produselor în locuință etc.

    3.3. Fabricarea sticlei

    Un atelier de sticlărie de calitate este excelent echipat din punct de vedere tehnologic. În el, meșterii sticlari prelucrează sticla în diferite moduri (prin tăiere, șlefuire, lipirea foliilor, fațetare etc). Astfel, ei creează produse unicat. Comenzile se execută conform termenelor acordate în prealabil.

    3.4. Montarea și reparațiile

    Un atelier de sticlărie de calitate are propria echipă de montatori specializați, care sunt gata oricând să monteze în locuințe, la timp și profesional, elementele din sticlă comandate. De asemenea, atelierele de sticlărie trebuie să aibă și echipe service, care să înlocuiască în timp util elementele din sticlă sparte sau crăpate.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Sticla de 10mm

    Mar interesa sticla de 10 mm pentru confectionarea unui acvariu. de 1,5m x 0,5 m x 0,4 m
    Mulțumesc 869.4 RON la 1449 RON

    ........

    sticla securizata 6 mm slefuita pe toate canturile

    115 de bucati de sticla securizata de 6 mm cu dimensiunile 431/536 mm , slefuita pe toate canturile 6520.5 RON la 10867.5 RON

    ........

    Inlocuire geam pentru o fereastra cu cadru de lemn

    Inlocuirea unui geam, nu este termopan, are cadru de lemn, pe stil vechi. Inaltime 136-140, latime aproximativ 44. Atasat poza 652.05 RON la 1086.75 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Mi s-a spart o usa de la cabina de dus, 46/190 cm (aptox)
    Geamgii, Botoşani

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Sticla am cumparat,
    Geamgii, Zalău

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Inlocuit geam usa lemn interior, Una
    Geamgii, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Inlocuire sticla geam termopan, Dimensiuni sticla aprox 345x990 mm
    Geamgii, Sibiu

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Înlocuirea unei sticle antrun termopan, 1 buc
    Geamgii, Arad

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Cabina de duș personalizata, 180 x 70 cm
    Geamgii, Botoşani

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Geamuri sticla securizata , 8mm,
    Geamgii, Giurgiu

    1869.21 RON la 3115.35 RON

    Prețul, Balustradă de sticlă, 4 ml
    Geamgii, Nanov

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Am nevoie de un geam mat pentru o usa, dimensiuni 80 h, 25 latime apro, 145 cm h15 cm latime
    Geamgii, Chitila

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, usa sticla, 2,01x1,47
    Geamgii, Mărgineni

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, geam securizat birou, 78 * 38.5 cm
    Geamgii, Bucureşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Geamgii, 80.5cm/20cm 4buc.
    Geamgii, Mehadia

    1521.45 RON la 2535.75 RON

    Prețul, Doresc 3 sticle cu dimensiunea 1.5x0.7 m grosime 8mm, 3 buc 1.5 m x 0.75 m
    Geamgii, Tunari

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Înlocuire gemuleț usă, 1 buc
    Geamgii, Botoşani

    86.94 RON la 144.9 RON

    Prețul, Sticlă pentru uși, 6 buc
    Geamgii, Ilia

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Perete de oglinda, 3,5 m x 2,75m
    Geamgii, Vaslui

    3390.66 RON la 5651.1 RON

    Prețul, Sticla pt usa lemn, 4 buc
    Geamgii, Oradea

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Acvariu, 200 l
    Geamgii, Craiova

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Blat sticla securizata, 110x60 cm
    Geamgii, Oradea

    304.29 RON la 507.15 RON

    Prețul, Geam sertar dulap, 80x40 cm
    Geamgii, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Sticla la geamul termopan, 1 buc
    Geamgii, Valea Viilor

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Schimb geam la o vitrina de mobilier, 1 m
    Geamgii, Galaţi

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Geam de sticla mata, 90cm x 20cm
    Geamgii, Turda

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Oglinda semicerc, Înălțime 190Lățime 80
    Geamgii, Iaşi

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Inlocuit sticla geam, 1 buc
    Geamgii, Timişoara

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Geamuri de sticlă ( ochiuri ), 2 buc
    Geamgii, Constanţa

    347.76 RON la 579.6 RON

    Prețul, O bucată geam mobilă bucătărie, 60/39,5
    Geamgii, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Taiere oglinda și geam simplu, 2 buc
    Geamgii, Alexandria

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Geam pentru masă, 1 buc
    Geamgii, Moreni

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Schimbarea unui geam termopan spart, 1 buc
    Geamgii, Sibiu

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Geamuri de 4mm, 9 buc
    Geamgii, Cernica

    1956.15 RON la 3260.25 RON

    Prețul, Blat de sticla securizata decorativa pentru masa, 118×72 grosime 10mm
    Geamgii, Năvodari

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Inlocuit geam spart la dulap baie, 43/56 cm
    Geamgii, Piteşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Schimbare broasca usa exterior, 1 buc
    Geamgii, Bucureşti

    347.76 RON la 579.6 RON

    Prețul, Geam termopan pentru fatada cortina, 1 buc
    Geamgii, Bucureşti

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Inlocuirea sticlei unei usi cu cadrul din lemn, 1buc
    Geamgii, Craiova

    869.4 RON la 1449 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Geamgii?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Geamgii lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    161+ FIRME PENTRU Geamgii
    SERVICIU GRATUIT
    FĂRĂ COMISIOANE
    OBȚINE O OFERTĂ