Beton amprentat preț

Care este prețul betonului amprentat? Acesta depinde de suprafața betonului amprentat, de compoziția betonului, complexitatea modelului, de diverși aditivi și straturi protectoare și, desigur, de executant. Factorul cel mai important în stabilirea prețului este complexitatea suprafeței și grosimea suprafeței solului. Prețul betonului amprentat cu două culori obișnuit este 45-50 EURO/m2.

Cui să încredințați așezarea unui beton amprentat? Trimiteți o cerere către betoniștii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

BETON AMPRENTAT


Prețul betonului amprentat fără beton inclus. În preț în funcție de lucrare sunt incluse: cofrag, manopera, transport, matrițe, amprentare,două straturi (colorant și întăritor), două straturi de lac (unul pe bază de apă, altul acrilic special), fibra, rosturi de dilatare

50 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
70 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Beton amprentat preț

ALTE PREȚURI PENTRU BETON AMPRENTAT

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul betonului B350

Prețul betonului B350. Un metru cub de beton acoperă 20 mp alei pietonale și 10 mp alee mașină


RON

RON/mc

mc
cerere>

Întreținerea betonului amprentat

Lucrările de întreținere a betonului amprentat (se poate face la 2-3 ani). În acest preț sunt incluse reparații, 2 staturi de lac


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

BETON AMPRENTAT - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Beton amprentat - ce trebuie să știți?

Betonul amprentat este un material decorativ, în relief, care imită adesea elemente naturale precum piatra, cărămida și lemnul
Betonul amprentat este un material decorativ, în relief, care imită adesea elemente naturale precum piatra, cărămida și lemnul

1.1. Ce este betonul amprentat?

Probabil ați mai întâlnit deja o astfel de suprafață, doar că nu știați că este beton amprentat. Este un amestec de ciment și beton folosit pentru sol, în timp ce un amestec de ciment și gips este folosit pentru elementele verticale, precum ziduri sau scări. Betonul imprimat se caracterizează printr-un efect dublu: aspectul estetic dorit și protecția necesară a materialului. O caracteristică recunoscută a acestui tip de beton este modul în care este prelucrat: sunt folosite matrițe speciale de cauciuc pentru a imprima modele în amestecul proaspăt, obținându-se astfel structura finală, textura, forma și culoarea (de exemplu, imitație de piatră, cărămidă etc.). După aparență, betonul amprentat poate arăta ca o stâncă, dar în realitate nu este piatră, ci beton cu reliefuri - de unde și denumirea de beton amprentat. Acest mod de betonare are caracteristici estetice și tehnice excelente și este potrivit pentru orice curte. Dacă v-ați săturat de pavaje monotone din beton sau asfalt, betonul amprentat este o soluție potrivită care vă va decora și înfrumuseța curtea. Acest tip de beton poate imita diverse materiale, de la piatră și cărămidă, până la marmură și chiar lemn, și este, de asemenea, o soluție foarte accesibilă.

1.2. Beton amprentat și plăci de beton

Betonul amprentat este realizat în două versiuni. Poate fi turnat în cofraj în același mod ca și betonul clasic. Prin această metodă se obține o suprafață uniformă care este întreruptă, dar nu neapărat, doar de liniile de dilatare. Deci, în cea mai mare parte, sunt realizate suprafețe de podea, scări și pereți mai mici. Cu toate acestea, există și plăci de beton amprentate produse din fabrică care se stivuiesc una lângă alta sau una peste alta, rezultând căi sau alei pavate, precum și pereți.

1.3. Utilizarea betonului amprentat

Betonul amprentat este folosit pentru a construi alei, căi sau parcări în curți, pentru a realiza scări, scarpi, sau pereți de sprijin, precum și pereți obișnuiți, dar poate fi folosit și pentru blaturile din restaurante, fațade de case sau chiar ca decor -  roci artificiale în grădină. În plus, maeștrilor sunt disponibile numeroase tratamente pentru prelucrarea suprafeței, tot ce este nevoie este o matriță de cauciuc adecvată și o finisare. La urma urmei, toate metodele de prelucrare a betonului sunt mai ieftine decât materialele originale, naturale și, prin urmare, mai rentabile.

1.4. Avantajele betonului amprentat

Betonul amprentat are multe avantaje. Cel mai mare este cu siguranță prețul scăzut, care este motivul creșterii popularității sale. Pentru o sumă de bani mult mai mică, veți obține o imitație chiar și a materialelor foarte scumpe, precum piatra și lemnul. Avantajul incontestabil al acestui tip de beton îl reprezintă faptul că este practic indestructibil și poate rezista chiar și la cele mai dificile condiții meteorologice. Betonul amprentat este potrivit pentru suprafețele de curte, alee și accesuri, dar poate fi folosit și pentru garduri și pereți de curte, dar și ca decor de suprafață. Pe lângă toate acestea, betonul astfel tratat nu necesită o bază special pregătită, foarte dură și compactată precum asfaltul, ceea ce simplifică foarte mult întreaga lucrare și cu siguranță economisește timp și bani. De asemenea, este considerat un mare avantaj faptul că alegerea culorilor și a modelelor este practic nelimitată.

1.5. Dezavantajele betonului amprentat

Se poate spune că plăcile de beton amprentat produse în fabrică au anumite inconveniente, în ceea ce privește întreținerea mai pretențioasă. De fapt, pe măsură ce plăcile se aliniază una lângă alta, există întotdeauna un spațiu între ele în care vântul poate aduce semințe de buruieni. Deși plăcile în sine sunt ușor de întreținut, este necesar să eliminați în mod regulat aceste tulpini. Un alt dezavantaj este considerat a fi suprafața lor rugoasă, pe care, dacă este neglijată, poate apărea mușchi, astfel încât plăcile își vor schimba culoarea și pot devini verzui și alunecoase. Cu toate acestea, există curățătoare de foarte înaltă calitate cu așa-numitele programe hobby la mașini și dispozitive pentru întreținerea curții, care funcționează cel mai adesea pe principiul pompelor de înaltă presiune și cu ajutorul cărora aceste depuneri se îndepărtează foarte ușor. Pe de altă parte, suprafețele realizate prin turnare nu necesită lucrări de întreținere, deoarece nu au rosturi de dilatație.

2. Realizarea betonului amprentat

2.1. Excavarea unei terasament de construcție și compactarea suprafeței

Lucrările la montarea betonului amprentat încep cu săparea unei gropi de construcție. De fapt, nu este o „groapă” în adevăratul sens al cuvântului, ci o suprafață de pe care a fost îndepărtat un strat de pământ de 0,3 m grosime. Când această bază este dimensionată și pregătită, începe turnarea betonului obișnuit. Pentru alei, căi de acces și parcări, aceasta înseamnă umplerea cu pietriș de granulație diferită și compactarea acestuia (cu o placă vibrantă sau cu cilindru compactor) pentru a obține o suprafață tare, compactă și impermeabilă. Teoretic, betonul amprentat poate fi turnat sau așezat sub formă de plăci peste betonul și asfaltul existent, dar trebuie totuși asigurată adâncimea necesară de 0,3 m.

2.2. Turnarea betonului

Când suprafața este compactată și întărită, se montează o plasă sudată pentru armare, iar apoi se poate începe turnarea și nivelarea betonului. În timp ce se face acest lucru, trebuie avut grijă ca suprafața nou formată să aibă o pantă de cel puțin 2 °, deoarece altfel apa nu va putea să se scurgă și să curgă spre margini și mai departe într-o gură de scurgere.

2.3. Textura reliefată și culori

În timp ce betonul este încă suficient de proaspăt și moale pentru a se remodela, începe crearea unei texturi în relief. Aspectul suprafeței depinde de ceea ce doriți să fie rezultatul final - o formă, structură, mozaic sau imitație a diverselor materiale naturale precum piatra sau lemnul sau ceva asemănător. Indiferent ce doriți, relieful este realizat cu o matriță de cauciuc, care este presată în baza de beton. Dacă doriți să schimbați și culoarea betonului, suprafața poate fi stropită manual cu pigmenți.

2.4. Dilatații

De asemenea, în timp ce betonul este încă moale, liniile de dilatație pot fi incizate la distanțe adecvate. Acest lucru se poate face manual, prin gravare în betonul parțial uscat sau cu ajutorul benzilor de rosturi de dilatare gata făcute. Rosturile de dilatare permit materialului să se contracte și să se dilate din cauza diferențelor de temperatură în timpul verii și iernii. Dilatările permit materialului să „lucreze”, așa cum se numește popular, fără crăpare, deoarece lasă suficient spațiu pentru astfel de modificări naturale ale materialului. În cele din urmă, suprafața de beton este curățată și acoperită cu straturi de protecție.

2.5. Prelucrarea suprafețelor existente

Betonul amprentat poate fi potrivit și ca metodă de tratare a suprafețelor existente. Clienții optează de obicei pentru acest mod de lucru atunci când vine vorba de pante sau pereți pe care doresc să le înfrumusețeze. Suprafețele existente pot fi tratate în două moduri. Primul este mai frecvent, și este vorba despre aplicarea a câțiva centimetri de beton peste materialul existent. În timp ce este proaspăt, modelul este presat în acel strat și, după uscare, este prelucrat în continuare. A doua metodă este mai pretențioasă și nu este potrivită pentru toate texturile, ci doar pentru cele mai puțin adânci. Această metodă presupune turnarea unui strat subțire de beton - doar aproximativ 1 cm.

3. Întreținere

Suprafața betonului amprentat este foarte ușor de întreținut. Se spală foarte rapid și cu succes cu un jet puternic de apă cu ajutorul unui model de aparat de curățat sub presiune, care în același timp, alături de impurități, îndepărtează mușchiul și algele. Dacă se montează plăci de beton amprentat, este necesar să curățați în mod regulat rosturile dintre ele și să îndepărtați buruienile.

4. Culori și modele

Betonul amprentat oferă multe variante de culori și modele. Alegerea tipului, formei și culorii texturilor de suprafață care imită diferite materiale - de la piatră, cărămidă, lemn, granit, plăci și cuburi de marmură sau porfir, ceramică și altele - este cu adevărat nelimitată și depinde doar de imaginație, voință și banii clientului. Meșterii calificați și experimentați pot face ca betonul amprentat să arate literalmente în orice fel; pe lângă faptul că se poate realiza structura și textura oricărui material natural la un preț mult mai bun decât originalul, acesta poate fi realizat ca suprafață din bucăți sau cu îmbinări, mată sau lucioasă. Așadar, veți obține o gradină armonizata cu casa, din toate punctele de vedere.

5. Beton amprentat – preț

În funcție de dimensiunea și compoziția betonului, de complexitatea designului și de diverși aditivi și acoperiri, și cu siguranță de meșter, prețurile pot varia. Factorul principal este complexitatea modelului și grosimea betonului. Betonul amprentat fără beton inclus, unde intră: cofraj, manoperă, transport, matrițe, amprentare, două straturi (colorant și întăritor), două straturi de lac (unul pe bază de apă, altul acrilic special), fibră, rosturi de dilatare costă de la 50 - 70 RON/mp.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂBETONARE AMPRENTATA PESTE BAZA EXISTENTA

Bună ziua,

Doresc betonare amprentata trotuar existent.

Mulțumesc 5216.4 4.83 la 8694 RON


........

CONSTRUCȚIE CAMARA EXTERIOARA, PAVAJE BETON AMPRENTAT

Bună ziua,

Doresc:
-constructia unei magazii/camari lipita de casa;
-pavaje alei si gard cu beton amprentat.

Mulțumesc 8694 4.83 la 14490 RON


........

BETONARE ALEE, CCA 800MP

Bună ziua,

Doresc betonarea unei alei de cc 800mp ( 150m/5m) In prezent este acoperita cu pietris mare.

Mulțumesc 3477.6 4.83 la 5796 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, BETON AMPRENTAT TURNAT PE PAMANT, 20 - 50 MP
Beton amprentat, Bezdead

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT PTR ALEI, TERASA, 120 MP
Beton amprentat, Ploieşti

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT , 25 METRI PĂTRAȚI
Beton amprentat, Târgu Mureş

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ÎNTRETINERE SI VREO 4 METRI DE REPARATIE LA UN O ALEE, 30 MP
Beton amprentat, Gulia

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PAVAJE BETON AMPRENTAT IN CURTE, 100 MP
Beton amprentat, Mangalia

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT CU SISTEM DE DRENAJ (SCURS APA CANAL), 250 MP
Beton amprentat, Şoimi

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, TURNAT BETON AMPRENTAT PE TROTUARE,PESTE BETON NORMAL,TERASA…, 250 MP
Beton amprentat, Miroslava

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT PENTRU O CURTE, LUNGIME APROX.30M LATIME 6M
Beton amprentat, Secusigiu

9389.52 RON la 15649.2 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT, 150 MP
Beton amprentat, Piteşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DECOPERATAT, PREGATIT SUPRAFATA DE TURNARE ARMARE, COFRARE -TURNARE, CCA 158.25 MP
Beton amprentat, Sânandrei

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MONTARE BETON AMPRENTAT , 50
Beton amprentat, Mediaş

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT PENTRU CURTE, AMENAJARE INTERIOR (DESIGN INTERIOR RAND, 1
Beton amprentat, Moldova Nouă

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT, 100 MP
Beton amprentat, Valea Mare-Pravăţ

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT, 200 MP
Beton amprentat, Soroştin

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REPARAȚII SI ÎNTREȚINERE BETON AMPRENTAT , 200 M2
Beton amprentat, Paulian

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT MANOPERA, 20 MP
Beton amprentat, Corbeanca

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, AMENAJARE CURTE BETON AMPRENTAT SAU PIATRĂ CU PREGĂTIRE TEREN LA GATA , 40 MP
Beton amprentat, Mierea

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ALEI BETON AMPRENTAT, 100 MP
Beton amprentat, Vălişoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT, 73 METRI PATRATI
Beton amprentat, Buzău

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT PENTRU O TERASA ȘI TROTUAR, 50 MP
Beton amprentat, Bârlad

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT CULOAREA TIGLEI, 200
Beton amprentat, Predeal-Sărari

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT, CULOARE CARAMIZIU, SUPRAFATA 170 MP TROTUARE
Beton amprentat, Gogoşari

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PERETE DIN BETON, 40 ML
Beton amprentat, Reghin

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT IN CURTE , 50 MP
Beton amprentat, Măgurele

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, TURNAT BETON AMPRENTAT ÎN CURTE, 36 MP
Beton amprentat, Medgidia

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT APROX 60 MP , CCA 60 MP
Beton amprentat, Moşniţa Nouă

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT TERASA , 25 MP
Beton amprentat, Costeşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, BETON AMPRENTAT PENTRU O SUPRAFATA DE 45 MP TRAFIC PIETONAL, 45 MP
Beton amprentat, Fundeni

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, CORECȚIE PANTA SCURGERE ȘI REPARAȚIE ÎNCEPUT DE DEGRADARE, 60 M2
Beton amprentat, Răzvad

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, 80 MP CURTE - PAMANT - ACOPERIRE CU BETON CU CUART, 80 MP
Beton amprentat, Ploieşti

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, REFACEREA TROTOARELOR SI PLATOU ACCES AUTO , 135 MP
Beton amprentat, Berceni

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, BETON APRETAT, 300MP
Beton amprentat, George Enescu

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, TURNARE TROTUAR BETONAT, 16MP
Beton amprentat, Şotrile

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, TERASA +TROTUAR BETON AMPRENTAT, 50-50M2
Beton amprentat, Priponeşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, AM NEVOIE DE 6 METRI CUBI DE BETON C16, 6METRI CUBI
Beton amprentat, Bonţida

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BETONARE CURTE, APROX 300 MP
Beton amprentat, Pantelimon

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Beton amprentat lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1040+ FIRME PENTRU BETON AMPRENTAT
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul BETON AMPRENTAT?

 • Beton amprentat Bucureşti
 • Beton amprentat Cluj-Napoca
 • Beton amprentat Constanţa
 • Beton amprentat Dumbrăveni
 • Beton amprentat Iaşi
 • Beton amprentat Timişoara
 • Beton amprentat Alba Iulia
 • Beton amprentat Arad
 • Beton amprentat Bacău
 • Beton amprentat Baia Mare
 • Beton amprentat Bârlad
 • Beton amprentat Bistriţa
 • Beton amprentat Botoşani
 • Beton amprentat Brăila
 • Beton amprentat Braşov
 • Beton amprentat Buzău
 • Beton amprentat Călăraşi
 • Beton amprentat Craiova
 • Beton amprentat Deva
 • Beton amprentat Drobeta-Turnu Severin
 • Beton amprentat Focşani
 • Beton amprentat Galaţi
 • Beton amprentat Giurgiu
 • Beton amprentat Hunedoara
 • Beton amprentat Mediaş
 • Beton amprentat Oradea
 • Beton amprentat Piatra-Neamţ
 • Beton amprentat Piteşti
 • Beton amprentat Ploieşti
 • Beton amprentat Râmnicu Vâlcea
 • Beton amprentat Reşiţa
 • Beton amprentat Roman
 • Beton amprentat Satu Mare
 • Beton amprentat Sfântu Gheorghe
 • Beton amprentat Sibiu
 • Beton amprentat Slatina
 • Beton amprentat Slobozia
 • Beton amprentat Suceava
 • Beton amprentat Târgovişte
 • Beton amprentat Târgu Jiu
 • Beton amprentat Târgu Mureş
 • Beton amprentat Tulcea
 • Beton amprentat Turda
 • Beton amprentat Vaslui
 • Beton amprentat Zalău
 • Beton amprentat Abrud
 • Beton amprentat Adjud
 • Beton amprentat Agnita
 • Beton amprentat Aiud
 • Beton amprentat Aleşd
 • Beton amprentat Alexandria
 • Beton amprentat Amara
 • Beton amprentat Anina
 • Beton amprentat Aninoasa
 • Beton amprentat Ardud
 • Beton amprentat Avrig
 • Beton amprentat Azuga
 • Beton amprentat Babadag
 • Beton amprentat Baia de Aramă
 • Beton amprentat Baia de Arieş
 • Beton amprentat Baia Sprie
 • Beton amprentat Băile Govora
 • Beton amprentat Băile Herculane
 • Beton amprentat Băile Olăneşti
 • Beton amprentat Băile Tuşnad
 • Beton amprentat Băileşti
 • Beton amprentat Bălan
 • Beton amprentat Bălceşti
 • Beton amprentat Balş
 • Beton amprentat Băneasa
 • Beton amprentat Baraolt
 • Beton amprentat Bechet
 • Beton amprentat Beclean
 • Beton amprentat Beiuş
 • Beton amprentat Berbeşti
 • Beton amprentat Bereşti
 • Beton amprentat Bicaz
 • Beton amprentat Blaj
 • Beton amprentat Bocşa
 • Beton amprentat Boldeşti-Scăeni
 • Beton amprentat Bolintin-Vale
 • Beton amprentat Borşa
 • Beton amprentat Borsec
 • Beton amprentat Brad
 • Beton amprentat Bran
 • Beton amprentat Breaza
 • Beton amprentat Brezoi
 • Beton amprentat Broşteni
 • Beton amprentat Bucecea
 • Beton amprentat Budeşti
 • Beton amprentat Buhuşi
 • Beton amprentat Bumbeşti-Jiu
 • Beton amprentat Buşteni
 • Beton amprentat Buziaş
 • Beton amprentat Cajvana
 • Beton amprentat Calafat
 • Beton amprentat Călan
 • Beton amprentat Călimăneşti
 • Beton amprentat Câmpeni
 • Beton amprentat Câmpia Turzii
 • Beton amprentat Câmpina
 • Beton amprentat Câmpulung
 • Beton amprentat Câmpulung Moldovenesc
 • Beton amprentat Caracal
 • Beton amprentat Caransebeş
 • Beton amprentat Carei
 • Beton amprentat Cavnic
 • Beton amprentat Căzăneşti
 • Beton amprentat Cehu Silvaniei
 • Beton amprentat Cernavodă
 • Beton amprentat Chişineu-Criş
 • Beton amprentat Ciacova
 • Beton amprentat Cisnădie
 • Beton amprentat Codlea
 • Beton amprentat Comăneşti
 • Beton amprentat Comarnic
 • Beton amprentat Copşa Mică
 • Beton amprentat Corabia
 • Beton amprentat Costeşti
 • Beton amprentat Covasna
 • Beton amprentat Cristuru Secuiesc
 • Beton amprentat Cugir
 • Beton amprentat Curtea de Argeş
 • Beton amprentat Curtici
 • Beton amprentat Dăbuleni
 • Beton amprentat Darabani
 • Beton amprentat Dărmăneşti
 • Beton amprentat Dej
 • Beton amprentat Deta
 • Beton amprentat Dolhasca
 • Beton amprentat Dorohoi
 • Beton amprentat Drăgăneşti
 • Beton amprentat Drăgăneşti-Olt
 • Beton amprentat Drăgăşani
 • Beton amprentat Dragomireşti
 • Beton amprentat Eforie
 • Beton amprentat Făgăraş
 • Beton amprentat Făget
 • Beton amprentat Fălticeni
 • Beton amprentat Făurei
 • Beton amprentat Feteşti
 • Beton amprentat Fieni
 • Beton amprentat Fierbinţi-Târg
 • Beton amprentat Filiaşi
 • Beton amprentat Flămânzi
 • Beton amprentat Frasin
 • Beton amprentat Fundulea
 • Beton amprentat Găeşti
 • Beton amprentat Gătaia
 • Beton amprentat Geoagiu
 • Beton amprentat Gheorgheni
 • Beton amprentat Gherla
 • Beton amprentat Ghimbav
 • Beton amprentat Gura Humorului
 • Beton amprentat Hârlău
 • Beton amprentat Hârşova
 • Beton amprentat Haţeg
 • Beton amprentat Horezu
 • Beton amprentat Huedin
 • Beton amprentat Huşi
 • Beton amprentat Ianca
 • Beton amprentat Iernut
 • Beton amprentat Ineu
 • Beton amprentat Însurăţei
 • Beton amprentat Întorsura Buzăului
 • Beton amprentat Isaccea
 • Beton amprentat Jibou
 • Beton amprentat Lehliu-Gară
 • Beton amprentat Lipova
 • Beton amprentat Liteni
 • Beton amprentat Livada
 • Beton amprentat Luduş
 • Beton amprentat Lugoj
 • Beton amprentat Lupeni
 • Beton amprentat Mangalia
 • Beton amprentat Mărăşeşti
 • Beton amprentat Marghita
 • Beton amprentat Medgidia
 • Beton amprentat Miercurea Nirajului
 • Beton amprentat Miercurea Sibiului
 • Beton amprentat Miercurea-Ciuc
 • Beton amprentat Mihăileşti
 • Beton amprentat Milişăuţi
 • Beton amprentat Mioveni
 • Beton amprentat Mizil
 • Beton amprentat Moineşti
 • Beton amprentat Moldova Nouă
 • Beton amprentat Moreni
 • Beton amprentat Motru
 • Beton amprentat Murfatlar
 • Beton amprentat Murgeni
 • Beton amprentat Nădlac
 • Beton amprentat Năsăud
 • Beton amprentat Năvodari
 • Beton amprentat Negreşti
 • Beton amprentat Negreşti-Oaş
 • Beton amprentat Negru Vodă
 • Beton amprentat Nehoiu
 • Beton amprentat Novaci
 • Beton amprentat Nucet
 • Beton amprentat Ocna Mureş
 • Beton amprentat Ocna Sibiului
 • Beton amprentat Ocnele Mari
 • Beton amprentat Odobeşti
 • Beton amprentat Odorheiu Secuiesc
 • Beton amprentat Olteniţa
 • Beton amprentat Oneşti
 • Beton amprentat Orăştie
 • Beton amprentat Oraviţa
 • Beton amprentat Orşova
 • Beton amprentat Oţelu Roşu
 • Beton amprentat Ovidiu
 • Beton amprentat Panciu
 • Beton amprentat Pâncota
 • Beton amprentat Paşcani
 • Beton amprentat Pătârlagele
 • Beton amprentat Pecica
 • Beton amprentat Petrila
 • Beton amprentat Petroşani
 • Beton amprentat Piatra-Olt
 • Beton amprentat Plopeni
 • Beton amprentat Podu Iloaiei
 • Beton amprentat Pogoanele
 • Beton amprentat Potcoava
 • Beton amprentat Predeal
 • Beton amprentat Pucioasa
 • Beton amprentat Răcari
 • Beton amprentat Rădăuţi
 • Beton amprentat Râmnicu Sărat
 • Beton amprentat Râşnov
 • Beton amprentat Recaş
 • Beton amprentat Reghin
 • Beton amprentat Roşiori de Vede
 • Beton amprentat Rovinari
 • Beton amprentat Roznov
 • Beton amprentat Rupea
 • Beton amprentat Săcele
 • Beton amprentat Săcueni
 • Beton amprentat Salcea
 • Beton amprentat Sălişte
 • Beton amprentat Săliştea de Sus
 • Beton amprentat Salonta
 • Beton amprentat Sângeorgiu de Pădure
 • Beton amprentat Sângeorz-Băi
 • Beton amprentat Sânnicolau Mare
 • Beton amprentat Sântana
 • Beton amprentat Sărmaşu
 • Beton amprentat Săveni
 • Beton amprentat Scorniceşti
 • Beton amprentat Sebeş
 • Beton amprentat Sebiş
 • Beton amprentat Segarcea
 • Beton amprentat Seini
 • Beton amprentat Sighetu Marmaţiei
 • Beton amprentat Sighişoara
 • Beton amprentat Simeria
 • Beton amprentat Şimleu Silvaniei
 • Beton amprentat Sinaia
 • Beton amprentat Siret
 • Beton amprentat Slănic
 • Beton amprentat Slănic-Moldova
 • Beton amprentat Solca
 • Beton amprentat Şomcuta Mare
 • Beton amprentat Sovata
 • Beton amprentat Ştefăneşti
 • Beton amprentat Ştefăneşti
 • Beton amprentat Ştei
 • Beton amprentat Strehaia
 • Beton amprentat Sulina
 • Beton amprentat Tălmaciu
 • Beton amprentat Ţăndărei
 • Beton amprentat Târgu Bujor
 • Beton amprentat Târgu Cărbuneşti
 • Beton amprentat Târgu Frumos
 • Beton amprentat Târgu Lăpuş
 • Beton amprentat Târgu Neamţ
 • Beton amprentat Târgu Ocna
 • Beton amprentat Târgu Secuiesc
 • Beton amprentat Târnăveni
 • Beton amprentat Tăşnad
 • Beton amprentat Tăuţii-Măgherăuş
 • Beton amprentat Techirghiol
 • Beton amprentat Tecuci
 • Beton amprentat Teiuş
 • Beton amprentat Ţicleni
 • Beton amprentat Tismana
 • Beton amprentat Titu
 • Beton amprentat Topliţa
 • Beton amprentat Topoloveni
 • Beton amprentat Turceni
 • Beton amprentat Turnu Măgurele
 • Beton amprentat Ulmeni
 • Beton amprentat Ungheni
 • Beton amprentat Uricani
 • Beton amprentat Urlaţi
 • Beton amprentat Urziceni
 • Beton amprentat Valea lui Mihai
 • Beton amprentat Vălenii de Munte
 • Beton amprentat Vânju Mare
 • Beton amprentat Vaşcău
 • Beton amprentat Vatra Dornei
 • Beton amprentat Vicovu de Sus
 • Beton amprentat Victoria
 • Beton amprentat Videle
 • Beton amprentat Vişeu de Sus
 • Beton amprentat Vlăhiţa
 • Beton amprentat Vulcan
 • Beton amprentat Zărneşti
 • Beton amprentat Zimnicea
 • Beton amprentat Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate