Pentru zona

  Beton amprentat preț

  Care este prețul betonului amprentat? Acesta depinde de suprafața betonului amprentat, de compoziția betonului, complexitatea modelului, de diverși aditivi și straturi protectoare și, desigur, de executant. Factorul cel mai important în stabilirea prețului este complexitatea suprafeței și grosimea suprafeței solului. Prețul betonului amprentat cu două culori obișnuit este 45-50 EURO/m2.

  Cui să încredințați așezarea unui beton amprentat? Trimiteți o cerere către betoniștii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Beton amprentat


  Prețul betonului amprentat fără beton inclus. În preț în funcție de lucrare sunt incluse: cofrag, manopera, transport, matrițe, amprentare,două straturi (colorant și întăritor), două straturi de lac (unul pe bază de apă, altul acrilic special), fibra, rosturi de dilatare

  150 RON/mp

  PREȚ MINIM
  250.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  350 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Beton amprentat

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Întreținerea betonului amprentat

  Lucrările de întreținere a betonului amprentat (se poate face la 2-3 ani). În acest preț sunt incluse reparații, 2 staturi de lac


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul betonului B350

  Prețul betonului B350. Un metru cub de beton acoperă 20 mp alei pietonale și 10 mp alee mașină


  mc

  RON/mc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  BETON AMPRENTAT - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Beton amprentat - ce trebuie să știți?

  Betonul amprentat este un material decorativ, în relief, care imită adesea elemente naturale precum piatra, cărămida și lemnul
  Betonul amprentat este un material decorativ, în relief, care imită adesea elemente naturale precum piatra, cărămida și lemnul

  1.1. Ce este betonul amprentat?

  Probabil ați mai întâlnit deja o astfel de suprafață, doar că nu știați că este beton amprentat. Este un amestec de ciment și beton folosit pentru sol, în timp ce un amestec de ciment și gips este folosit pentru elementele verticale, precum ziduri sau scări. Betonul imprimat se caracterizează printr-un efect dublu: aspectul estetic dorit și protecția necesară a materialului. O caracteristică recunoscută a acestui tip de beton este modul în care este prelucrat: sunt folosite matrițe speciale de cauciuc pentru a imprima modele în amestecul proaspăt, obținându-se astfel structura finală, textura, forma și culoarea (de exemplu, imitație de piatră, cărămidă etc.). După aparență, betonul amprentat poate arăta ca o stâncă, dar în realitate nu este piatră, ci beton cu reliefuri - de unde și denumirea de beton amprentat. Acest mod de betonare are caracteristici estetice și tehnice excelente și este potrivit pentru orice curte. Dacă v-ați săturat de pavaje monotone din beton sau asfalt, betonul amprentat este o soluție potrivită care vă va decora și înfrumuseța curtea. Acest tip de beton poate imita diverse materiale, de la piatră și cărămidă, până la marmură și chiar lemn, și este, de asemenea, o soluție foarte accesibilă.

  1.2. Beton amprentat și plăci de beton

  Betonul amprentat este realizat în două versiuni. Poate fi turnat în cofraj în același mod ca și betonul clasic. Prin această metodă se obține o suprafață uniformă care este întreruptă, dar nu neapărat, doar de liniile de dilatare. Deci, în cea mai mare parte, sunt realizate suprafețe de podea, scări și pereți mai mici. Cu toate acestea, există și plăci de beton amprentate produse din fabrică care se stivuiesc una lângă alta sau una peste alta, rezultând căi sau alei pavate, precum și pereți.

  1.3. Utilizarea betonului amprentat

  Betonul amprentat este folosit pentru a construi alei, căi sau parcări în curți, pentru a realiza scări, scarpi, sau pereți de sprijin, precum și pereți obișnuiți, dar poate fi folosit și pentru blaturile din restaurante, fațade de case sau chiar ca decor -  roci artificiale în grădină. În plus, maeștrilor sunt disponibile numeroase tratamente pentru prelucrarea suprafeței, tot ce este nevoie este o matriță de cauciuc adecvată și o finisare. La urma urmei, toate metodele de prelucrare a betonului sunt mai ieftine decât materialele originale, naturale și, prin urmare, mai rentabile.

  1.4. Avantajele betonului amprentat

  Betonul amprentat are multe avantaje. Cel mai mare este cu siguranță prețul scăzut, care este motivul creșterii popularității sale. Pentru o sumă de bani mult mai mică, veți obține o imitație chiar și a materialelor foarte scumpe, precum piatra și lemnul. Avantajul incontestabil al acestui tip de beton îl reprezintă faptul că este practic indestructibil și poate rezista chiar și la cele mai dificile condiții meteorologice. Betonul amprentat este potrivit pentru suprafețele de curte, alee și accesuri, dar poate fi folosit și pentru garduri și pereți de curte, dar și ca decor de suprafață. Pe lângă toate acestea, betonul astfel tratat nu necesită o bază special pregătită, foarte dură și compactată precum asfaltul, ceea ce simplifică foarte mult întreaga lucrare și cu siguranță economisește timp și bani. De asemenea, este considerat un mare avantaj faptul că alegerea culorilor și a modelelor este practic nelimitată.

  1.5. Dezavantajele betonului amprentat

  Se poate spune că plăcile de beton amprentat produse în fabrică au anumite inconveniente, în ceea ce privește întreținerea mai pretențioasă. De fapt, pe măsură ce plăcile se aliniază una lângă alta, există întotdeauna un spațiu între ele în care vântul poate aduce semințe de buruieni. Deși plăcile în sine sunt ușor de întreținut, este necesar să eliminați în mod regulat aceste tulpini. Un alt dezavantaj este considerat a fi suprafața lor rugoasă, pe care, dacă este neglijată, poate apărea mușchi, astfel încât plăcile își vor schimba culoarea și pot devini verzui și alunecoase. Cu toate acestea, există curățătoare de foarte înaltă calitate cu așa-numitele programe hobby la mașini și dispozitive pentru întreținerea curții, care funcționează cel mai adesea pe principiul pompelor de înaltă presiune și cu ajutorul cărora aceste depuneri se îndepărtează foarte ușor. Pe de altă parte, suprafețele realizate prin turnare nu necesită lucrări de întreținere, deoarece nu au rosturi de dilatație.

  2. Realizarea betonului amprentat

  2.1. Excavarea unei terasament de construcție și compactarea suprafeței

  Lucrările la montarea betonului amprentat încep cu săparea unei gropi de construcție. De fapt, nu este o „groapă” în adevăratul sens al cuvântului, ci o suprafață de pe care a fost îndepărtat un strat de pământ de 0,3 m grosime. Când această bază este dimensionată și pregătită, începe turnarea betonului obișnuit. Pentru alei, căi de acces și parcări, aceasta înseamnă umplerea cu pietriș de granulație diferită și compactarea acestuia (cu o placă vibrantă sau cu cilindru compactor) pentru a obține o suprafață tare, compactă și impermeabilă. Teoretic, betonul amprentat poate fi turnat sau așezat sub formă de plăci peste betonul și asfaltul existent, dar trebuie totuși asigurată adâncimea necesară de 0,3 m.

  2.2. Turnarea betonului

  Când suprafața este compactată și întărită, se montează o plasă sudată pentru armare, iar apoi se poate începe turnarea și nivelarea betonului. În timp ce se face acest lucru, trebuie avut grijă ca suprafața nou formată să aibă o pantă de cel puțin 2 °, deoarece altfel apa nu va putea să se scurgă și să curgă spre margini și mai departe într-o gură de scurgere.

  2.3. Textura reliefată și culori

  În timp ce betonul este încă suficient de proaspăt și moale pentru a se remodela, începe crearea unei texturi în relief. Aspectul suprafeței depinde de ceea ce doriți să fie rezultatul final - o formă, structură, mozaic sau imitație a diverselor materiale naturale precum piatra sau lemnul sau ceva asemănător. Indiferent ce doriți, relieful este realizat cu o matriță de cauciuc, care este presată în baza de beton. Dacă doriți să schimbați și culoarea betonului, suprafața poate fi stropită manual cu pigmenți.

  2.4. Dilatații

  De asemenea, în timp ce betonul este încă moale, liniile de dilatație pot fi incizate la distanțe adecvate. Acest lucru se poate face manual, prin gravare în betonul parțial uscat sau cu ajutorul benzilor de rosturi de dilatare gata făcute. Rosturile de dilatare permit materialului să se contracte și să se dilate din cauza diferențelor de temperatură în timpul verii și iernii. Dilatările permit materialului să „lucreze”, așa cum se numește popular, fără crăpare, deoarece lasă suficient spațiu pentru astfel de modificări naturale ale materialului. În cele din urmă, suprafața de beton este curățată și acoperită cu straturi de protecție.

  2.5. Prelucrarea suprafețelor existente

  Betonul amprentat poate fi potrivit și ca metodă de tratare a suprafețelor existente. Clienții optează de obicei pentru acest mod de lucru atunci când vine vorba de pante sau pereți pe care doresc să le înfrumusețeze. Suprafețele existente pot fi tratate în două moduri. Primul este mai frecvent, și este vorba despre aplicarea a câțiva centimetri de beton peste materialul existent. În timp ce este proaspăt, modelul este presat în acel strat și, după uscare, este prelucrat în continuare. A doua metodă este mai pretențioasă și nu este potrivită pentru toate texturile, ci doar pentru cele mai puțin adânci. Această metodă presupune turnarea unui strat subțire de beton - doar aproximativ 1 cm.

  3. Întreținere

  Suprafața betonului amprentat este foarte ușor de întreținut. Se spală foarte rapid și cu succes cu un jet puternic de apă cu ajutorul unui model de aparat de curățat sub presiune, care în același timp, alături de impurități, îndepărtează mușchiul și algele. Dacă se montează plăci de beton amprentat, este necesar să curățați în mod regulat rosturile dintre ele și să îndepărtați buruienile.

  4. Culori și modele

  Betonul amprentat oferă multe variante de culori și modele. Alegerea tipului, formei și culorii texturilor de suprafață care imită diferite materiale - de la piatră, cărămidă, lemn, granit, plăci și cuburi de marmură sau porfir, ceramică și altele - este cu adevărat nelimitată și depinde doar de imaginație, voință și banii clientului. Meșterii calificați și experimentați pot face ca betonul amprentat să arate literalmente în orice fel; pe lângă faptul că se poate realiza structura și textura oricărui material natural la un preț mult mai bun decât originalul, acesta poate fi realizat ca suprafață din bucăți sau cu îmbinări, mată sau lucioasă. Așadar, veți obține o gradină armonizata cu casa, din toate punctele de vedere.

  5. Beton amprentat – preț

  În funcție de dimensiunea și compoziția betonului, de complexitatea designului și de diverși aditivi și acoperiri, și cu siguranță de meșter, prețurile pot varia. Factorul principal este complexitatea modelului și grosimea betonului. Betonul amprentat fără beton inclus, unde intră: cofraj, manoperă, transport, matrițe, amprentare, două straturi (colorant și întăritor), două straturi de lac (unul pe bază de apă, altul acrilic special), fibră, rosturi de dilatare costă de la 50 - 70 RON/mp.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Beton amprentat?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Beton amprentat

  Pregatire teren, turnare beton alei, terase, garaj. Suprafață 98 mp. 9563.4 RON la 15939 RON

  ........

  Decopertare, nivelare, turnare beton amprentat

  Avem nevoie de decopertare, umplutura, nivelare un teren de aprox 1000 mp si turnare beton amprentat pe o suprafata de aprox 150 mp. 13041 RON la 21735 RON

  ........

  Beton amprentat exterior

  Doresc beton amprentat pe exterior, suprafata de aprox 200 mp. 17388 RON la 28980 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Executare alei amprentate, Aprox 60 mp
  Beton amprentat, Novaci

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Beton amprentat, 20 mp
  Beton amprentat, Mogoşoaia

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Beton amprentat, 60 mp
  Beton amprentat, Delenii

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Beton periat curte interioara, 280 mp
  Beton amprentat, Fărcaşa

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Pavaj in curte, 150mp
  Beton amprentat, Ruginoasa

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Beton cifa, pompă de beton, aproximativ 60-70 metri cubi de beton b200si b250
  Beton amprentat, Murgeni

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Beton amrentat, 180 mp
  Beton amprentat, Bacău

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, 100m cubi beton, 100 m3
  Beton amprentat, Slatina

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Beton aprentat pentru curte interioara casa, 45-50 mp
  Beton amprentat, Turda

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Beton amprentant, 200 mp
  Beton amprentat, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Beton amprentat, 50 m pătrați
  Beton amprentat, Tecuci

  11084.85 RON la 18474.75 RON

  Prețul, Beton amprentat, 150-200 mp
  Beton amprentat, Buşteni

  15649.2 RON la 26082 RON

  Prețul, Ofertă beton amprentat, 110mp
  Beton amprentat, Baciu

  24343.2 RON la 40572 RON

  Prețul, Beton amprentat, 50 m.p.
  Beton amprentat, Roşiori

  12171.6 RON la 20286 RON

  Prețul, Beton amprentat, 100mp
  Beton amprentat, Chiojdu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Turnat trotuar de jur imprejurul blocului, 80 m3
  Beton amprentat, Craiova

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Rampă antiderapanta, 100m2
  Beton amprentat, Slănic-Moldova

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Beton ampretat terasa, 25 mp, gros 6 cm
  Beton amprentat, Soveja

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Reparații gard, trotuare beton amprentat, 55mp
  Beton amprentat, Flămânzi

  12171.6 RON la 20286 RON

  Prețul, Beton amprentat, cca 200mp +
  Beton amprentat, Agriş

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Beton amprentat, 50mp.
  Beton amprentat, Mihai Viteazu

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Ofertă beton amprentat, 7,2 metri patrati
  Beton amprentat, Bragadiru

  1608.39 RON la 2680.65 RON

  Prețul, Beton amprentat, 300mp trafic auto
  Beton amprentat, Priboieni

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Beton amprentat, 120 mp
  Beton amprentat, Cumpăna

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Ofertă beton amprentat terasa, 80 mp
  Beton amprentat, Constanţa

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Executare de alei cu beton amprentat., 200mp
  Beton amprentat, Săveni

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Elicopterizare beton, 32 mp
  Beton amprentat, Săpoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Beton amprentat, 35 mp
  Beton amprentat, Giurgiu

  1825.74 RON la 3042.9 RON

  Prețul, Beton amprentat, 22mp
  Beton amprentat, Sântandrei

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Ofertă trotuare casă, 55mp
  Beton amprentat, Bragadiru

  2869.02 RON la 4781.7 RON

  Prețul, Betonare amprentata peste baza existenta, 100mp
  Beton amprentat, Bragadiru

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Beton amprentat, 40-50 mp
  Beton amprentat, Corbeanca

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Pavare alei piatra naturala poligonala, Aproximativ 200 mp
  Beton amprentat, Măgurele

  10432.8 RON la 17388 RON

  Prețul, Construcție camara exterioara, pavaje beton amprentat, 70mp
  Beton amprentat, Chiajna

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Betonare alee, cca 800mp, cca 800mp
  Beton amprentat, Galaţi

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Beton amprentat turnat pe pamant, 20 - 50 mp
  Beton amprentat, Bezdead

  2608.2 RON la 4347 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Beton amprentat lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  1066+ Firme pentru Beton amprentat
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă