Șapă autonivelantă preț

Care este prețul unei șape autonivelante? Șapa autonivelantă este ceva mai scumpă decât o șapă clasică, însă în combinație cu încălzirea prin pardoseală vă va furniza un randament termic mai ridicat. Prețul unei pardoseli autonivelante depinde de suprafața solului, de grosimea șapei dorită, tipul de material și, desigur, de executant. Prețul de execuție a unei șape autonivelante cu grosimea de 4,5 cm se situează în jur de 17-30lei/m2.

Cui să încredințați executarea unei șape autonivelante? Trimiteți o cerere către executanții de șape autonivelante din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNEI ȘAPE AUTONIVELANTE


Prețul unei șape autonivelante. Prețul de execuție a unei șape autonivelante cu grosimea de 4,5 cm. Preț livrare si instalare.

17 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
30 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Șapă autonivelantă preț

ALTE PREȚURI PENTRU ȘAPĂ AUTONIVELANTĂ

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

ȘAPĂ AUTONIVELANTĂ - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Șapa autonivelantă - ce trebuie sa știți?

1.1. Ce este șapa și pentru ce se folosește?

Dacă vorbim de construcție sau renovare, mai devreme sau mai târziu, discutăm și despre șapă. Șapa este una dintre lucrările cheie de finisare ale clădirii, așa că este bine să aflați ce este exact și la ce se folosește înainte de a începe construcția și renovarea. Șapa este, de fapt, un termen foarte larg, un numitor comun care include diverse metode de prelucrare, execuție și altele. Ca să fie mai clar, se poate spune că este o versiune actualizată și îmbunătățită a șapelor de ciment care odată erau foarte mult folosite în construcții, de fapt, ca strat final pentru gresie.

Dacă șapele de ciment necesită o grosime medie a podelei de 5 cm, șapa autonivelantă permite o grosime cu până la 25% mai mică, adică aproximativ 3,5 cm
Dacă șapele de ciment permite grosimea medie a podelei de 5 cm, șapa autonivelantă permite o grosime cu până la 25% mai mică, adică aproximativ 3,5 cm

1.2. Utilizarea șapei

Șapa este utilizată în principal pentru nivelarea suprafețelor finale ale podelei, deși există și cea înclinată, care este utilizată în locuri în care nu este posibilă realizarea unei suprafețe perfect plane - din cauza scurgerii apei, de exemplu, și aceasta se numește șapă înclinată. Pe lângă stratul final al suprafețelor podelei, mai multe tipuri de șapă pot fi folosite și ca elemente structurale aderante sau ca bază pentru sarcini mecanice mai mari. Prin urmare, funcția principală a șapei este de a servi drept bază pe care apoi sunt așezate acoperirile finale ale podelei. Șapele sunt baze relativ subțiri, înălțimea lor, adică grosimea este de obicei aproximativ 5 cm.

1.3. Tipuri de șapă

În oferta diverșilor producători și furnizori de pe fiecare piață puteți găsi mai multe tipuri și feluri de amestecuri de șape gata făcute care diferă atât prin proprietăți mecanice, cât și prin metoda de montare. Clasificarea de bază a șapei este pe uscată și umedă, urmată de cea autonivelantă (șapă umedă), cu montaj uscat (șapă uscată) și uscare rapidă, precum și tipurile utilizate pentru izolație, pe de altă parte feluri și tipuri de șape mecanizate sau industriale.

2. Șapa autonivelantă

2.1. Ce este o șapă autonivelantă?

Șapele autonivelante sunt umede și lichide. Este un amestec care se întinde pe suprafața podelei, care în principiu nu necesită nivelare suplimentară. Aceste tipuri de șape sunt recomandate în special într-o combinație cu plăcile ceramice de altfel cu parchetul și laminatul.

2.2. Când se folosește șapa autonivelantă?

Acest tip este un substrat potrivit pentru mai multe tipuri de pardoseli, precum gresie, parchet și laminat. Avantajul șapei autonivelante în raport cu alte tipuri de șape și șape de ciment este în special potrivirea cu podelile care au încălzire în pardoseală. În acest caz, caracteristicile sale sunt cu mult înaintea tuturor celorlalte tipuri. Când întregul sistem de încălzire prin pardoseală este instalat, amestecul preparat este pur și simplu turnat și aplicat peste instalație până când totul este umplut și se obține o suprafață plană.

3. Avantajele șapei autonivelante

Acest tip de șapă are multe avantaje, datorită cărora este una dintre cele mai populare de pe piață. Totuși, vă sugerăm să vă consultați cu unii experți înainte de cumpărare, care vor ști să vă recomande exact felul și tipul care va fi potrivit în funcție de situația din cazul dumneavoastră.

3.1. Pardoseală solidă pentru picioare

Pardoselile trebuie să ofere întotdeauna o suprafață solidă, să nu alunece și să se meargă pe ele ușor și fără dificultăți. Dacă alegeți șapa ca strat final peste care nu vor merge alte acoperiri de pardoseală, cu atât mai mult baza trebuie să fie plană și stabilă, să adere bine. Șapa este folosită ca finisaj în ateliere, garaje și cămări, în unele instituții publice, iar uneori și în livinguri, dacă interiorul este amenajat în stil industrial. O suprafață netedă poate fi obținută cu șapa autonivelantă cu anhidridă, inofensivă pentru sănătate și mediu. Acest tip de șapă asigură o suprafață foarte netedă și plană care nu necesită uniformizare suplimentară ci, eventual, doar o șlefuire finală fină.

3.2. Mai puțin zgomot

Șapele autonivelante pot reduce grosimea pardoselii. Dacă pentru șapa de ciment este necesară o grosime medie a pardoselii de 5 cm, tipurile de șape autonivelante permit cu până la 25% mai puțină grosime, adică aproximativ 3,5 cm. Această economisire este utilă mai ales la renovarea clădirilor mai vechi, unde grosimea adică înălțimea pardoselii nu poate sau nu trebuie modificată. Pe de altă parte, dacă doriți o izolare fonică mai bună, în detrimentul unei pardoseli mai subțiri, pentru aceasta veți primi în plus 1,5 cm. De asemenea, dacă doriți pardoseli mai groase, există și această variantă.

3.3. Șapa autonivelantă se usucă mai repede

Unul dintre cele mai evidente avantaje este uscarea mult mai rapidă în comparație cu celelalte șape de ciment. Există mai multe motive, iar primul este, desigur, grosimea mai mică - un strat mai subțire se usucă automat mai repede. Al doilea motiv constă în componentele specifice din care este făcut amestecul, pentru că acesta diferă oarecum de amestecurile pentru șapele de ciment. Uscarea rapidă este convenabilă mai ales dacă vă grăbiți cu instalarea și timpul este restrâns. Șapa autonivelantă este pregătită pentru utilizare în doar în 24 de ore! Și nu în ultimul rând, avantajul uscării rapide a șapei autonivelante, chiar și în anotimpul rece, este că pardoselile pot fi realizate în orice perioadă a anului.

3.4. Proprietăți mecanice excelente

La fel ca toate tipurile de șape, șapele autonivelante au proprietăți mecanice excelente, motiv pentru care pot rezista la presiuni mari și diferite sarcini și pot rezista la îndoire și uzură. Datorită compoziției sale specifice și structurii granulare, șapa autonivelantă este mai rezistentă la îndoire în comparație cu șapele convenționale. Acesta este un alt avantaj obținut datorită grosimii lor mici, adică înălțimea - grosimea șapei poate fi mai mică în ciuda acelorași sarcini. În plus, conduce căldura perfect, motiv pentru care este utilizată frecvent în combinație cu încălzirea în pardoseală. Un avantaj mecanic suplimentar este că nu se contractă și dilată, ceea ce previne formarea de bulgări și denivelări, nu există anomalii la margini, iar în spațiile mai mici se poate lucra fără rosturile de dilatare.

4. Șapa autonivelantă și încălzirea în pardoseală

4.1. Șapă autonivelantă și încălzire în pardoseală - o combinație câștigătoare

Deocamdată, șapa autonivelantă este cu siguranță cel mai bun material pentru încălzirea prin pardoseală. Permite eficiența energetică maximă a sistemului de încălzire prin pardoseală la fel de mult ca și căldura generată de acesta, mai ales dacă optați pentru încălzire la temperatură scăzută. Datorita calității autonivelante și controlate, se întinde frumos și uniform pe suprafața podelei, astfel încât transferul de căldură este continuu și uniform. Deoarece șapa este în contact direct cu țevile fără goluri și are o grosime de numai 3,5 cm, eficiența sa termică este incontestabilă la fel de mult ca potențialele economisiri. Este adevărat că investiția inițială este mai mare, dar este și un fapt că se amortizează rapid. La instalarea încălzirii, grosimea țevii poate fi de numai 3 cm, ceea ce permite șapei în sine să fie de numai 3,5 cm.

4.2. Procedura de instalare

Procesul de realizare a încălzirii în pardoseală cu șapă autonivelantă este următorul: mai întâi așezați țevile întinzându-le de la un capăt la altul al încăperii pentru a forma șiruri de serpentine peste o folie specială cramponată sau plasă care nu permite mișcarea țevilor sau cablurilor (în funcție dacă este vorba de încălzire în pardoseală la apă sau curent) așadar le țin în poziție fixă și la aceeași distanță. În timpul instalării, țevile sunt de obicei sub presiune, astfel încât orice deteriorare poate fi observată imediat și țeava poate fi înlocuită cu una nedeteriorată. Când se face acest lucru, se toarnă șapa care, fiind un amestec autonivelant, se întinde uniform și egal pe bază până umple întreaga suprafață și acoperă complet țevile. Când turnarea este terminată, așteptați ca șapa să se usuce complet, apoi acoperiți pardoseala cu un strat final sau aplicați acoperiri de pardoseală dorite. Până la urmă, fără găurirea sau spargerea pardoselii, instalațiile nu vor mai fi accesibile.

5. Montarea șapei

5.1 Execuție ușoară și rapidă

Deși montarea este relativ simplă, vă recomandăm să o încredințați unor profesioniști. Substanța în sine trebuie amestecată astfel încât să fie suficient de groasă și fără cocoloașe, ceea ce necesită experiență și abilități profesionale. În plus, turnarea autonivelantă, de asemenea, necesită echipament profesional și un „ochi format” al unui meșter care poate determina cu precizie cantitatea și calitatea, precum și metoda de execuție. Amestecul autonivelant permite lucrări foarte rapide, economice și fiabile, atât în construcțiile noi, cât și la renovări sau asanări. Nu sunt necesare armături suplimentare și elemente similare, deoarece spre deosebire de alte tipuri de șapă, cele autonivelante se strâng și se întind mai puțin.

5.2. Amestecul de șapă autonivelantă

Șapa autonivelantă care este cumpărată de la depozitele de materiale de construcție sau din magazinele specializate este un amestec de pulbere deja preparat. Este ambalat în pungi sau saci de plastic și se amestecă cu apă cu un mixer electric conform instrucțiunilor producătorului. Amestecul de șapă autonivelantă este un amestec de gips și apă. Gipsul este un material sub formă de pulbere care se dizolvă în apă și este format din sulfat de calciu. Pe lângă gips, care poate fi numit și ciment, este nevoie de un agregat, care poate fi pietriș sau nisip fin. Toate acestea se amestecă cu apă în cantitatea recomandată de producător până se obține o masă fină, netedă, fără cocoloașe, apoi se toarnă pe podea cu ajutorul unui furtun.

5.3. Pregătirea podelii și a pereților

Înainte de a începe lucrarea, podeaua trebuie pregătită corespunzător și îmbinările cu pereții trebuie asigurate. Construcția podelei trebuie să fie complet uscată și solidă. Când construcția este terminată, se instalează mai întâi izolația fonică. Apoi îmbinările pereților cu podeaua sunt etanșate cu ajutorul unor materiale elastice speciale. Următorul pas este să instalați folie PVC peste izolația fonică, care face podeaua complet impermeabilă ca un bazin, astfel încât să se poată turna șapa peste ea. Bucățile individuale de folie trebuie să se suprapună cu cel puțin 10 cm. După ce toată suprafața podelei și toate contactele cu pereții sunt etanșate, se întinde instalația de încălzire în pardoseală, dacă ați optat pentru acest lucru. Când și acea parte a lucrării este terminată, se toarnă șapa, care se varsă și se nivelează.

5.4. Nivelarea substratului

Când turnați șapa într-o încăpere, trebuie avut grijă să distribuiți amestecul cât mai uniform posibil, deși avantajul șapei autonivelante este că se întinde singură. Pentru ca podeaua turnată să fie complet netedă și uniformă, turnarea începe acolo unde va fi mai groasă și se termină prin nivelarea cu o șipcă.

5.5. Uscare

Marele avantaj al șapei autonivelante este că se usucă foarte repede, astfel încât poate fi montată iarna, ceea ce alte tipuri de șape, și mai ales șapele clasice, nu permit. Acest tip de șapă este pregătită pentru trafic în 24 de ore, iar după șapte zile poate fi inclusă și încălzirea prin pardoseală, ceea ce va accelera și mai mult procesul de uscare. Dacă nu există încălzire prin pardoseală, șapa se va usca cu siguranță în câteva săptămâni, ceea ce depinde din nou de grosimea în care a fost realizată.

6. Șapa autonivelantă – preț

Șapa autonivelantă este puțin mai scumpă decât cea clasică, dar în combinație cu încălzirea prin pardoseală, permite o eficiență energetică maximă. Prețul depinde de metoda de lucru, de grosimea șapei și, bineînțeles, de executant. Prețul șapei autonivelante care se poate aplica în straturi cu grosime între 2 și 40 mm, sac de 24 kg, este în jur de 60 lei/unitate.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂSAPA MECANIZATA

Bună ziua,

Sapa mecanizat de autonivelare pentru o constructie noua.

Mulțumesc 2912.49 4.83 la 4854.15 RON


........

TURNARE ȘAPĂ

Bună ziua,

Am nevoie de turnat șapă 220 m².

Mulțumesc 652.05 4.83 la 1086.75 RON


........

ȘAPA AUTONIVELANTA SI MONTAT PARCHET DE 14MM TRIPLUSTRATIFICAT

Bună ziua,

în 3 camere de apartament de 40mp este nevoie de sapa autonivelanta si de montat parchetul de 14 mm triplustratificat.

Mulțumim frumos 3477.6 4.83 la 5796 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, SAPA PESTE INCALZIRE IN PARDOSEALA, 150
Șapă autonivelantă, Deva

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA PESTE INCALIZREA PARDOSEALA , 200 MP
Șapă autonivelantă, Işalniţa

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ, 2,3 CM, 65 METRII PĂTRAȚI INTERIOR
Șapă autonivelantă, Aiud

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA, 5000 M2
Șapă autonivelantă, Drobeta-Turnu Severin

39123 RON la 65205 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA ANHIDRICA , 100 METRI PATRATI
Șapă autonivelantă, Ciobanu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ , 40MP
Șapă autonivelantă, Sibiu

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA, 130MP
Șapă autonivelantă, Ioneşti

2260.44 RON la 3767.4 RON

PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ 5 CM GROSIME , 65MP
Șapă autonivelantă, Târgu Ocna

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA 78MP, RECTIFICARE 17 TREPTE SCARA INTERIOARA, 78MP/17
Șapă autonivelantă, Ostratu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA, 16 M2
Șapă autonivelantă, Constanţa

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, ȘAPA AUTONIVELANTA, 40M2
Șapă autonivelantă, Bolintin-Vale

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA, 42 MP
Șapă autonivelantă, Bacău

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA INTERIOR 5.6 CM, 100 MP SAU MAI MULT
Șapă autonivelantă, Pucioasa

1956.15 RON la 3260.25 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTE MANOPERA SI MATERIALE, 80 MP
Șapă autonivelantă, Ostratu

1391.04 RON la 2318.4 RON

PREȚUL, SAPA, 200 MP
Șapă autonivelantă, Tulcea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SAPA EGALIZARE APARTAMENT PARTER, 64 MP
Șapă autonivelantă, Baia Mare

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, DORESC ȘAPĂ AUTONIVELANTĂ MECANIZATS, 100 MP
Șapă autonivelantă, Cristian

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA EXTERIOR SI MONTAT DALE, CCA 60 MP
Șapă autonivelantă, Cochirleni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA AUTOLIVELANTA, 120 MP
Șapă autonivelantă, Timişoara

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA , 52 MP
Șapă autonivelantă, Simeria

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SAPA LICHIDA PTR ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ , 160 -180 M²
Șapă autonivelantă, Buhuşi

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA, 90 MP
Șapă autonivelantă, Galaţi

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA CU FULGI CASA PARTER 10CM, 100-110MP
Șapă autonivelantă, Pantelimon

1912.68 RON la 3187.8 RON

PREȚUL, ȘAPA AUTONIVELANTA IPSOS KNAUF, 180MP/3CM
Șapă autonivelantă, Timişoara

3260.25 RON la 5433.75 RON

PREȚUL, ȘAPA ELICOPTERIZATA, 200 M2
Șapă autonivelantă, Gherdeal

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, SAPA ELICOPTERIZATA CU CUART, 30 MP
Șapă autonivelantă, Peştere

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ȘAPA ALPHA 2000 PE 72.53MP CU 6CM, CCA 73 MP
Șapă autonivelantă, Mogoşeşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ȘAPA DREAPTĂ ÎNTR-O CAMERĂ DE 10 M.P., 10 M.P.
Șapă autonivelantă, Giurgiu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, VREAU SA TORN SAPA PESTE INCALZIREA IN PARDOSEALA, 180 MP
Șapă autonivelantă, Şcheia

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, SAPA PENTRU TERASA INCHISA, APROX 30 MP IN FORMA DE L
Șapă autonivelantă, Cisnădie

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ȘAPĂ AUTONIVELANTA, 28 MP
Șapă autonivelantă, Bumbeşti-Jiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ȘAPĂ INTERIOR, 60 METRI PĂTRAȚI ȘAPĂ
Șapă autonivelantă, Sebiş

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SAPA AUTONIVELANTA, 40MP
Șapă autonivelantă, Beiuş

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ, 200 MP
Șapă autonivelantă, Bucureşti

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, ȘAPA AUTONIVELANTA PE PARDOSEA, 180 MP
Șapă autonivelantă, Borşa

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA PUSA DREPT, 55 METRI PĂTRAȚI
Șapă autonivelantă, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Șapă autonivelantă lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1180+ FIRME PENTRU ȘAPĂ AUTONIVELANTĂ
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul ȘAPĂ AUTONIVELANTĂ?

 • Șapă autonivelantă Bucureşti
 • Șapă autonivelantă Cluj-Napoca
 • Șapă autonivelantă Constanţa
 • Șapă autonivelantă Dumbrăveni
 • Șapă autonivelantă Iaşi
 • Șapă autonivelantă Timişoara
 • Șapă autonivelantă Alba Iulia
 • Șapă autonivelantă Arad
 • Șapă autonivelantă Bacău
 • Șapă autonivelantă Baia Mare
 • Șapă autonivelantă Bârlad
 • Șapă autonivelantă Bistriţa
 • Șapă autonivelantă Botoşani
 • Șapă autonivelantă Brăila
 • Șapă autonivelantă Braşov
 • Șapă autonivelantă Buzău
 • Șapă autonivelantă Călăraşi
 • Șapă autonivelantă Craiova
 • Șapă autonivelantă Deva
 • Șapă autonivelantă Drobeta-Turnu Severin
 • Șapă autonivelantă Focşani
 • Șapă autonivelantă Galaţi
 • Șapă autonivelantă Giurgiu
 • Șapă autonivelantă Hunedoara
 • Șapă autonivelantă Mediaş
 • Șapă autonivelantă Oradea
 • Șapă autonivelantă Piatra-Neamţ
 • Șapă autonivelantă Piteşti
 • Șapă autonivelantă Ploieşti
 • Șapă autonivelantă Râmnicu Vâlcea
 • Șapă autonivelantă Reşiţa
 • Șapă autonivelantă Roman
 • Șapă autonivelantă Satu Mare
 • Șapă autonivelantă Sfântu Gheorghe
 • Șapă autonivelantă Sibiu
 • Șapă autonivelantă Slatina
 • Șapă autonivelantă Slobozia
 • Șapă autonivelantă Suceava
 • Șapă autonivelantă Târgovişte
 • Șapă autonivelantă Târgu Jiu
 • Șapă autonivelantă Târgu Mureş
 • Șapă autonivelantă Tulcea
 • Șapă autonivelantă Turda
 • Șapă autonivelantă Vaslui
 • Șapă autonivelantă Zalău
 • Șapă autonivelantă Abrud
 • Șapă autonivelantă Adjud
 • Șapă autonivelantă Agnita
 • Șapă autonivelantă Aiud
 • Șapă autonivelantă Aleşd
 • Șapă autonivelantă Alexandria
 • Șapă autonivelantă Amara
 • Șapă autonivelantă Anina
 • Șapă autonivelantă Aninoasa
 • Șapă autonivelantă Ardud
 • Șapă autonivelantă Avrig
 • Șapă autonivelantă Azuga
 • Șapă autonivelantă Babadag
 • Șapă autonivelantă Baia de Aramă
 • Șapă autonivelantă Baia de Arieş
 • Șapă autonivelantă Baia Sprie
 • Șapă autonivelantă Băile Govora
 • Șapă autonivelantă Băile Herculane
 • Șapă autonivelantă Băile Olăneşti
 • Șapă autonivelantă Băile Tuşnad
 • Șapă autonivelantă Băileşti
 • Șapă autonivelantă Bălan
 • Șapă autonivelantă Bălceşti
 • Șapă autonivelantă Balş
 • Șapă autonivelantă Băneasa
 • Șapă autonivelantă Baraolt
 • Șapă autonivelantă Bechet
 • Șapă autonivelantă Beclean
 • Șapă autonivelantă Beiuş
 • Șapă autonivelantă Berbeşti
 • Șapă autonivelantă Bereşti
 • Șapă autonivelantă Bicaz
 • Șapă autonivelantă Blaj
 • Șapă autonivelantă Bocşa
 • Șapă autonivelantă Boldeşti-Scăeni
 • Șapă autonivelantă Bolintin-Vale
 • Șapă autonivelantă Borşa
 • Șapă autonivelantă Borsec
 • Șapă autonivelantă Brad
 • Șapă autonivelantă Bran
 • Șapă autonivelantă Breaza
 • Șapă autonivelantă Brezoi
 • Șapă autonivelantă Broşteni
 • Șapă autonivelantă Bucecea
 • Șapă autonivelantă Budeşti
 • Șapă autonivelantă Buhuşi
 • Șapă autonivelantă Bumbeşti-Jiu
 • Șapă autonivelantă Buşteni
 • Șapă autonivelantă Buziaş
 • Șapă autonivelantă Cajvana
 • Șapă autonivelantă Calafat
 • Șapă autonivelantă Călan
 • Șapă autonivelantă Călimăneşti
 • Șapă autonivelantă Câmpeni
 • Șapă autonivelantă Câmpia Turzii
 • Șapă autonivelantă Câmpina
 • Șapă autonivelantă Câmpulung
 • Șapă autonivelantă Câmpulung Moldovenesc
 • Șapă autonivelantă Caracal
 • Șapă autonivelantă Caransebeş
 • Șapă autonivelantă Carei
 • Șapă autonivelantă Cavnic
 • Șapă autonivelantă Căzăneşti
 • Șapă autonivelantă Cehu Silvaniei
 • Șapă autonivelantă Cernavodă
 • Șapă autonivelantă Chişineu-Criş
 • Șapă autonivelantă Ciacova
 • Șapă autonivelantă Cisnădie
 • Șapă autonivelantă Codlea
 • Șapă autonivelantă Comăneşti
 • Șapă autonivelantă Comarnic
 • Șapă autonivelantă Copşa Mică
 • Șapă autonivelantă Corabia
 • Șapă autonivelantă Costeşti
 • Șapă autonivelantă Covasna
 • Șapă autonivelantă Cristuru Secuiesc
 • Șapă autonivelantă Cugir
 • Șapă autonivelantă Curtea de Argeş
 • Șapă autonivelantă Curtici
 • Șapă autonivelantă Dăbuleni
 • Șapă autonivelantă Darabani
 • Șapă autonivelantă Dărmăneşti
 • Șapă autonivelantă Dej
 • Șapă autonivelantă Deta
 • Șapă autonivelantă Dolhasca
 • Șapă autonivelantă Dorohoi
 • Șapă autonivelantă Drăgăneşti
 • Șapă autonivelantă Drăgăneşti-Olt
 • Șapă autonivelantă Drăgăşani
 • Șapă autonivelantă Dragomireşti
 • Șapă autonivelantă Eforie
 • Șapă autonivelantă Făgăraş
 • Șapă autonivelantă Făget
 • Șapă autonivelantă Fălticeni
 • Șapă autonivelantă Făurei
 • Șapă autonivelantă Feteşti
 • Șapă autonivelantă Fieni
 • Șapă autonivelantă Fierbinţi-Târg
 • Șapă autonivelantă Filiaşi
 • Șapă autonivelantă Flămânzi
 • Șapă autonivelantă Frasin
 • Șapă autonivelantă Fundulea
 • Șapă autonivelantă Găeşti
 • Șapă autonivelantă Gătaia
 • Șapă autonivelantă Geoagiu
 • Șapă autonivelantă Gheorgheni
 • Șapă autonivelantă Gherla
 • Șapă autonivelantă Ghimbav
 • Șapă autonivelantă Gura Humorului
 • Șapă autonivelantă Hârlău
 • Șapă autonivelantă Hârşova
 • Șapă autonivelantă Haţeg
 • Șapă autonivelantă Horezu
 • Șapă autonivelantă Huedin
 • Șapă autonivelantă Huşi
 • Șapă autonivelantă Ianca
 • Șapă autonivelantă Iernut
 • Șapă autonivelantă Ineu
 • Șapă autonivelantă Însurăţei
 • Șapă autonivelantă Întorsura Buzăului
 • Șapă autonivelantă Isaccea
 • Șapă autonivelantă Jibou
 • Șapă autonivelantă Lehliu-Gară
 • Șapă autonivelantă Lipova
 • Șapă autonivelantă Liteni
 • Șapă autonivelantă Livada
 • Șapă autonivelantă Luduş
 • Șapă autonivelantă Lugoj
 • Șapă autonivelantă Lupeni
 • Șapă autonivelantă Mangalia
 • Șapă autonivelantă Mărăşeşti
 • Șapă autonivelantă Marghita
 • Șapă autonivelantă Medgidia
 • Șapă autonivelantă Miercurea Nirajului
 • Șapă autonivelantă Miercurea Sibiului
 • Șapă autonivelantă Miercurea-Ciuc
 • Șapă autonivelantă Mihăileşti
 • Șapă autonivelantă Milişăuţi
 • Șapă autonivelantă Mioveni
 • Șapă autonivelantă Mizil
 • Șapă autonivelantă Moineşti
 • Șapă autonivelantă Moldova Nouă
 • Șapă autonivelantă Moreni
 • Șapă autonivelantă Motru
 • Șapă autonivelantă Murfatlar
 • Șapă autonivelantă Murgeni
 • Șapă autonivelantă Nădlac
 • Șapă autonivelantă Năsăud
 • Șapă autonivelantă Năvodari
 • Șapă autonivelantă Negreşti
 • Șapă autonivelantă Negreşti-Oaş
 • Șapă autonivelantă Negru Vodă
 • Șapă autonivelantă Nehoiu
 • Șapă autonivelantă Novaci
 • Șapă autonivelantă Nucet
 • Șapă autonivelantă Ocna Mureş
 • Șapă autonivelantă Ocna Sibiului
 • Șapă autonivelantă Ocnele Mari
 • Șapă autonivelantă Odobeşti
 • Șapă autonivelantă Odorheiu Secuiesc
 • Șapă autonivelantă Olteniţa
 • Șapă autonivelantă Oneşti
 • Șapă autonivelantă Orăştie
 • Șapă autonivelantă Oraviţa
 • Șapă autonivelantă Orşova
 • Șapă autonivelantă Oţelu Roşu
 • Șapă autonivelantă Ovidiu
 • Șapă autonivelantă Panciu
 • Șapă autonivelantă Pâncota
 • Șapă autonivelantă Paşcani
 • Șapă autonivelantă Pătârlagele
 • Șapă autonivelantă Pecica
 • Șapă autonivelantă Petrila
 • Șapă autonivelantă Petroşani
 • Șapă autonivelantă Piatra-Olt
 • Șapă autonivelantă Plopeni
 • Șapă autonivelantă Podu Iloaiei
 • Șapă autonivelantă Pogoanele
 • Șapă autonivelantă Potcoava
 • Șapă autonivelantă Predeal
 • Șapă autonivelantă Pucioasa
 • Șapă autonivelantă Răcari
 • Șapă autonivelantă Rădăuţi
 • Șapă autonivelantă Râmnicu Sărat
 • Șapă autonivelantă Râşnov
 • Șapă autonivelantă Recaş
 • Șapă autonivelantă Reghin
 • Șapă autonivelantă Roşiori de Vede
 • Șapă autonivelantă Rovinari
 • Șapă autonivelantă Roznov
 • Șapă autonivelantă Rupea
 • Șapă autonivelantă Săcele
 • Șapă autonivelantă Săcueni
 • Șapă autonivelantă Salcea
 • Șapă autonivelantă Sălişte
 • Șapă autonivelantă Săliştea de Sus
 • Șapă autonivelantă Salonta
 • Șapă autonivelantă Sângeorgiu de Pădure
 • Șapă autonivelantă Sângeorz-Băi
 • Șapă autonivelantă Sânnicolau Mare
 • Șapă autonivelantă Sântana
 • Șapă autonivelantă Sărmaşu
 • Șapă autonivelantă Săveni
 • Șapă autonivelantă Scorniceşti
 • Șapă autonivelantă Sebeş
 • Șapă autonivelantă Sebiş
 • Șapă autonivelantă Segarcea
 • Șapă autonivelantă Seini
 • Șapă autonivelantă Sighetu Marmaţiei
 • Șapă autonivelantă Sighişoara
 • Șapă autonivelantă Simeria
 • Șapă autonivelantă Şimleu Silvaniei
 • Șapă autonivelantă Sinaia
 • Șapă autonivelantă Siret
 • Șapă autonivelantă Slănic
 • Șapă autonivelantă Slănic-Moldova
 • Șapă autonivelantă Solca
 • Șapă autonivelantă Şomcuta Mare
 • Șapă autonivelantă Sovata
 • Șapă autonivelantă Ştefăneşti
 • Șapă autonivelantă Ştefăneşti
 • Șapă autonivelantă Ştei
 • Șapă autonivelantă Strehaia
 • Șapă autonivelantă Sulina
 • Șapă autonivelantă Tălmaciu
 • Șapă autonivelantă Ţăndărei
 • Șapă autonivelantă Târgu Bujor
 • Șapă autonivelantă Târgu Cărbuneşti
 • Șapă autonivelantă Târgu Frumos
 • Șapă autonivelantă Târgu Lăpuş
 • Șapă autonivelantă Târgu Neamţ
 • Șapă autonivelantă Târgu Ocna
 • Șapă autonivelantă Târgu Secuiesc
 • Șapă autonivelantă Târnăveni
 • Șapă autonivelantă Tăşnad
 • Șapă autonivelantă Tăuţii-Măgherăuş
 • Șapă autonivelantă Techirghiol
 • Șapă autonivelantă Tecuci
 • Șapă autonivelantă Teiuş
 • Șapă autonivelantă Ţicleni
 • Șapă autonivelantă Tismana
 • Șapă autonivelantă Titu
 • Șapă autonivelantă Topliţa
 • Șapă autonivelantă Topoloveni
 • Șapă autonivelantă Turceni
 • Șapă autonivelantă Turnu Măgurele
 • Șapă autonivelantă Ulmeni
 • Șapă autonivelantă Ungheni
 • Șapă autonivelantă Uricani
 • Șapă autonivelantă Urlaţi
 • Șapă autonivelantă Urziceni
 • Șapă autonivelantă Valea lui Mihai
 • Șapă autonivelantă Vălenii de Munte
 • Șapă autonivelantă Vânju Mare
 • Șapă autonivelantă Vaşcău
 • Șapă autonivelantă Vatra Dornei
 • Șapă autonivelantă Vicovu de Sus
 • Șapă autonivelantă Victoria
 • Șapă autonivelantă Videle
 • Șapă autonivelantă Vişeu de Sus
 • Șapă autonivelantă Vlăhiţa
 • Șapă autonivelantă Vulcan
 • Șapă autonivelantă Zărneşti
 • Șapă autonivelantă Zimnicea
 • Șapă autonivelantă Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate