Foraje puturi pret

Care este prețul unui foraj adânc? Prețul pe metru de puțuri forate și tubate depinde de diferiți factori, în special de scopul în care va fi utilizat puțul. La forajul unui puț de apă, prețul depinde de volumul de pompare dorit, deoarece de acesta depinde diametrul puțului și al conductei instalate, în care poate fi scufundată o pompă submersibilă cu un anumit diametru și putere. Prețul forării unui puț destinat unei fântâni sau sonde termale pentru o pompă de căldură pe un teren de categorie medie se situează în jur de 60-100 lei/ml.

Cui să încredințați foraj puțuri? Trimiteți o cerere către executanții de foraje adânci din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL FORĂRII UNUI PUȚ DESTINAT UNEI SONDE TERMAL


Prețul forării unui puț destinat unei fântâni sau sonde termale pentru o pompă de căldură pe un teren de categorie medie.

60 RON/ml

PREȚ MINIM
RON/ml

PREȚ MEDIU
100 RON/ml

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Foraje puturi pret

ALTE PREȚURI PENTRU FORAJE PUȚURI

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

FORAREA UNOR PUȚURI ȘI SONDE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Forarea puțurilor și sondelor - ce trebuie să știți?

Pentru a instala o pompă de căldură sol-apă este necesar un puț de adâncime 50-150 de metri
Pentru a instala o pompă de căldură sol-apă este necesar un puț de adâncime 50-150 de metri

1.1. Despre foraj în general

Sondele adânci sunt forate de cele mai multe ori atunci când se dorește să se exploateze ceva care este ascuns adânc în Pământ. În zona noastră, desigur, apa este cea care poate fi folosită cu sistemele de pompă de căldură pentru încălzirea caselor sau poate fi captată și folosită în alte scopuri. Forarea și sondele adânci sunt, de asemenea, necesare pentru sistemul de pompă de căldură sol-apă, folosind energia geotermală adâncă a solului.

2. Foraj în adâncime pentru pompe de căldură

2.1. Pompe de căldură

În ultimii ani, pompele de căldură au devenit foarte populare ca parte a sistemelor de încălzire, în special a celor individuale. Este prima dată când acesta este un mod de încălzire extrem de ecologic, care este subvenționat de tot mai multe țări tocmai datorită acestor caracteristici. Dacă decideți să cumpărați o pompă de căldură, puteți aplica și obține sprijin financiar, astfel încât achiziția vă va costa mult mai puțin. Este vorba despre programul ”Casa Verde Clasic” dedicat persoanelor fizice pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energia regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire. Tipurile de încălzire finanțate de acest program sunt pompele de căldură, exclusiv pompele de căldură aer-aer.

2.2. Tipuri de pompe de căldură și foraj

Există mai multe tipuri de pompe de căldură: o pompă de căldură sol-apă care utilizează energia geotermală a solului, o pompă de căldură aer-apă pentru energia aerului și o pompă de căldură apă-apă pentru exploatarea căldurii apei. Pentru sistemul aer-apă nu este necesară forarea, deoarece unitatea exterioară a pompei este amplasată undeva pe parcelă, fără nicio lucrare suplimentară. Forarea adâncă este necesară pentru pompele de căldură apă-apă și sol-apă. În acest din urmă caz, puteți opta pentru varianta de suprafață, în care rețeaua de țevi este plasată pe o suprafață mai mare, calculată cu precizie, la o adâncime de aproximativ un metru sub suprafață. Totuși, dacă vă decideți pentru o pompă de căldură sol-apă cu geosondă, va însemna că pentru sondă trebuie făcut un puț de peste zeci de metri adâncime.

2.3. Pompă de căldură apă-apă

Întrucât apa se află la metri sub suprafață și se ridică rar spre suprafață - doar în cazul ploilor abundente - trebuie să se ajungă la ea prin foraj adânc. Acest sistem de încălzire este extrem de eficient, deoarece coeficientul său de căldură atinge o valoare mai mare de 5, ceea ce, tradus în limbajul de practică, înseamnă costuri anuale de încălzire extrem de mici.

2.4. Pompă de căldură sol-apă

Pompa de căldură sol-apă poate fi realizată în două moduri; primul este superficial, întrucât este amplasat la doar câțiva metri sub pământ, deși pe o suprafață destul de mare. Ceea ce este discutabil pentru acest sistem este utilizarea acelei părți a parcelei, deoarece plantele nu cresc bine, iar copacii nu trebuie să fie plantați pentru ca rădăcinile să nu deterioreze sistemul încorporat. De aceea, majoritatea utilizatorilor preferă să aleagă un sistem de pompă de căldură sol-apă cu sondă geotermală. În această metodă de instalare, executantul sapă o sondă de câteva zeci de metri adâncime, în care este apoi introdusă o sondă geotermală, care seamănă cel mai mult cu o capsulă foarte lungă și îngustă. Vârful acesteia ajunge adânc în subteran (până la 100 de metri sau mai mult) și folosește căldura care se acumulează acolo.

2.5. Adâncimea sondei pentru pompa apă-apă

Adâncimea de foraj pentru pompa apă-apă nu este la fel de mare ca pentru tipul sol-apă. De obicei, conducta colectoare sau sonda ajunge la zeci de metri sub suprafață, dar asta variază de la o locație la alta, deoarece nivelul apei subterane nu este același peste tot. Furnizorii specializați, adică producătorii de pompe și executanții de la care se comandă pompe de căldură, au experți care știu să calculeze cât de adânc ar trebui să se facă forarea.

2.6. Adâncimea sondei pentru pompa sol-apă

Cu acest tip de pompă de căldură, este în interesul vostru ca sonda geotermală să ajungă cât mai adânc posibil - cu cât mergeți mai adânc, cu atât se poate folosi mai multă căldură, deoarece căldura este mai ușor reținută în straturile mai adânci. Este important ca adâncimea puțului pentru sondă geotermală să fie determinată de un expert; el/ea va calcula adâncimea optimă în funcție de locația și tipul de sol, astfel încât sonda geotermală să folosească cât mai multă energie geotermală, în timp ce costurile forajelor adânci să fie raționale și justificate. De asemenea, trebuie să știți că nu există un standard pentru cât de adânc forați, deoarece toți parametrii variază de la o locație la alta și depind de mulți factori. Una dintre ele, printre cele mai importante, de fapt, este compoziția solului - în solul stâncos și extrem de dur este mult mai greu de forat în comparație cu solul moale și afânat. Puțul pentru sonda geotermală variază deci între 50 și 150 m și poate ajunge până la 300 m, deși aceasta este mai degrabă excepția decât regula pentru nevoile caselor familiale. Sunt multe cazuri în care executantul preferă să opteze pentru mai multe sonde geotermale în diferite părți ale parcelei, dar acestea nu trebuie să fie atât de adânci.

3. Foraj pentru captarea apelor subterane

Un alt domeniu care necesită forare adâncă este captarea apelor subterane. Apa este folosită în acest scop de către producătorii de apă minerală, primării și stațiuni balneare, deci nu este o practică pentru casele familiale. Pe vremuri, când nu existau sisteme de apă curentă și țevi, fiecare casă avea o fântână de la câțiva metri până la câteva zeci de metri adâncime, care era folosită pentru extragerea apei freatice proaspete pentru nevoile gospodărești și cele mai multe dintre ele există și astăzi.

4. Obținerea autorizației de foraj adânc

4.1. Analize și permisiuni

Forarea adâncă este considerată o încălcare majoră a mediului natural sau a terenului, așa că trebuie obținute aprobări corespunzătoare înainte de începerea lucrărilor. De asemenea, este necesară obținerea unei analize de expertiză geologică și hidrologică a locației și proprietăților solului pe care se vor efectua foraje. Documentația necesară și tipurile de autorizații necesare variază în funcție de scopul forajului și de administrația locală. În cazul în care se efectuează foraje de adâncime pentru apă potabilă, pompe de căldură, irigații sau alimentarea sistemului, adică pentru utilizarea căldurii apelor subterane, este necesară o decizie emisă de autoritățile responsabile cu eliberarea autorizațiilor de construcție și de apă. Planul tehnic și documentația însoțitoare sunt pregătite mai întâi pentru fântâna în sine. În plus, este necesar așa-numitul permis de apă sau acordul eliberat de organul competent a apelor. Dacă un puț este utilizat pentru o pompă de căldură ca sursă de energie pentru o gospodărie individuală, se întocmește și o anumită documentație pentru instalarea acesteia și trebuie respectate standardele date pentru instalațiile sanitare și electrice.  În orice caz, vă recomandăm să vă consultați mai întâi cu experții companiei pe care o alegeți, deoarece aceștia sunt cel mai bine informați despre situația de pe teren, precum și despre cerințele administrației publice locale și știu cel mai bine ce să facă pentru a obține ceea ce doriți la un preț care vă convine în conformitate cu toate reglementările. De îndată ce inspectează terenul și anumite tipuri de planuri și înregistrări ale spațiului, ei vor putea evalua cum stau lucrurile.

4.2. Când sunt necesare permisele

Forajele pentru puțuri trebuie să fie realizate în conformitate cu prevederile legale. Aici amintim distanțele minime de la obiecte, adică: limita parcelei, șanțul rutier, fosa septică sau sistemul de canalizare.

Asociația Fondului de Mediu (AFM) este cea care se ocupă de finanțarea proiectelor care vor duce la creșterea eficienței energetice a casei. Pentru a participa la programul ”Casa eficientă energetic”, puteți accesa link-ul https://afm.ro/casa_eficienta_energetic_ghid_finantare.php. Aici veți găsi toate informațiile legate de acest proiect.

4.3. Durata procedurii

Procedura durează de obicei 30-60 de zile, iar prețul pe care îl veți plăti pentru toată documentația depinde în principal de tot ceea ce este nevoie, adică de gradul de complexitate referitor la documentația cerută. În cazul zonelor de apă strict protejate, pot fi necesare cercetări suplimentare, așa că va trebui să angajați pe cineva care să vină pe teren pentru analize geologice și hidrologice, ceea ce la rândul său presupune costuri suplimentare.

5. Performanță de foraj

Metoda de foraj depinde de locația în care se va efectua forajul și pentru ce va fi folosit. Este important să se țină cont de câțiva factori la locația forajului: compoziția solului, deoarece este mult mai dificil de forat pe soluri dure, stâncoase decât în ​​cele moi, argiloase sau în apropierea clădirilor învecinate.

5.1. Rezistența solului

Forarea pe teren dur, stâncos durează mai mult și necesită mai multă muncă, ceea ce va face și costul forajului să fie relativ mai mare decât atunci când se forează pe solul mai moale din zonele umede. Avantajul solurilor pietroase este că sunt impermeabile, ceea ce înseamnă că executantul nu va întâlni cantități mari de apă care trebuie să fie pompată în timpul forajului, ceea ce poate fi o problemă pe terenurile inundabile.

5.2. Apropierea de clădirile învecinate

Dacă forajul se efectuează în vecinătatea clădirilor, se folosește o procedură de foraj combinată cu un dispozitiv care previne exploziile, care permite în același timp evacuarea materialului forat și a nămolului direct în colector. Dacă sonda este destinată unei sonde geotermale, forarea se efectuează în conformitate cu ghidurile VDI.

6. Întreținerea și reabilitarea puțurilor

6.1. Factori care amenință puțurile

Ca toate celelalte lucruri, puțurile și forajele se murdăresc în timp și se pot înfunda. Cea mai frecventă cauză a deteriorării sau contaminării puțurilor, sondelor și sondelor geotermale este structura chimică și biologică agresivă a apelor subterane, puțurile construite incorect și puterea pompei. Că ceva nu este în regulă cu un puț, o sondă sau o sondă geotermală, spune apa noroioasă și murdară de culoare maro-gri amestecată cu nămol care se revarsă la suprafață. Acest lucru este indicat și de funcționarea mai slabă a pompei și cantitatea mai mică de apă pompată în cazul captării apei subterane. De asemenea, pompele de căldură pot înfunda schimbătorul de căldură, ducând la o defecțiune a întregului sistem de încălzire. În astfel de cazuri, cel mai bine este să contactați contractorul care a instalat sistemul, mai ales dacă perioada de garanție nu a expirat încă.

6.2. Cum se curăță/repară

Dacă se întâmplă ceva, sunt necesare măsuri urgente. Fântâna, adică puțul, trebuie curățat și reparat corespunzător și trebuie verificat dacă sonda geotermală este deteriorată. În cel mai rău caz, ar trebui să fie forată o nouă sondă dacă se dovedește că cea originală nu a fost potrivită din punct de vedere tehnic de la bun început.

Firmele oferă curățarea puțurilor și sondelor de până la 1800 m, ceea ce este mai mult decât suficient pentru nevoile fiecărei pompe de căldură. Curățarea de bază se face de obicei cu o unealtă mecanică, mai des o așa-numită pompă de noroi și nămol care ridică sedimentul și astfel desfunda țevile și fluxul și, dacă este necesar, se folosesc diverse preparate chimice pentru îndepărtarea bacteriilor și microorganismelor. De asemenea, dacă este necesar, țevile de presiune pot fi înlocuite. Sunt înlocuite cu țevile din oțel inoxidabil sau PVC.

7. Foraj adânc – preț

În tot cazul, prețul unui metru de foraj și așezarea țevilor depinde de mai mulți factori și, mai ales, de scop. Când vine vorba de puț, prețul depinde de cantitatea necesară de aflux de apă, deoarece pe baza acesteia se calculează diametrul de foraj, precum și instalarea de țevi și pompe submersibile de o anumită putere și debit. Prețul forării puțurilor pentru fântâni sau sondelor geotermale pentru pompele de căldură pe un teren de categorie medie este între 60 și 100 RON/ml.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ



FORAJ POMPA CALDURA APA-APA

Bună ziua,

Am nevoie de un foraj pentru pompa de caldura apa-apa de 18 kw.

Mulțumesc 1738.8 4.83 la 2898 RON


........

REALIZARE FÂNTÂNĂ (PUȚ DE 130/140 CM BURGHIUL), FÂNTÂNA 1M DIAM INTER.

Bună ziua,

Avem nevoie de o fântână al cărei dimensiuni să fie de cel puțin 1m diametrul interior al cilindrului.
Ar fi ideal ca firma să poată asigura tot: forare, cilindri beton, realizare ansamblu.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

PUT APA, ACVIFER FRĂȚEȘTI

Bună ziua,

Casa unifamiliala, forare put apa acvifer Fratesti la approx. 70m, oferta sa contina pretul total ( inclusiv teva albastra, pietris...). Nu sunati mai devereme de 12am.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





PREȚUL, REPARAȚIE FORAJ PUȚ, 53 M ADÂNCIME
Foraje puțuri, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PUT APA H=20M CU TOT CU POMPA , 1
Foraje puțuri, Cocorăştii Mislii

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, UN PUȚ ȘI O POMPA , UNA LA 10 METRI
Foraje puțuri, Călata

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PUT PTR A AVEA APA IN GRADINA, 1
Foraje puțuri, Cluj-Napoca

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FÂNTÂNĂ CU TUBURI BETON 800 MM DE EXTERIOR (ACHIZIȚIONATE), UNA, 12 - 15 M, DOAR SĂPĂTURA
Foraje puțuri, Târgu Cărbuneşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FORAJ PUȚ, 1
Foraje puțuri, Cepleniţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, FORAJ PUT, 20-22 ML
Foraje puțuri, Deveselu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FORARE PUȚ, 1, 30ML
Foraje puțuri, Vidra

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PUT PENTRU O POMPA SUBMERSIBILA, 1 GAURA, APROX 6M ADANCIME, DIAMETRUL POMPEI ESTE DE 80MM
Foraje puțuri, Dorolţ

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FORAJ PUȚ ,
Foraje puțuri, Bascov

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE/ FORAJ FÂNTÂNĂ CLASICĂ, AS VREA CEVA MAI APROPIAT DE O FÂNTÂNĂ CLASICĂ DACA MAI FACE CINEVA.
Foraje puțuri, Deta

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, ADINCIRE FINTINA,
Foraje puțuri, Breazu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PUT APA POTABILA POMPA APA ȚEAVA TUB, 35 ML
Foraje puțuri, Ciurila

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FORAJ FANTANA, 1 CIRCA 9 METRI
Foraje puțuri, Mihai Viteazu

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, FORAJ PUT , UN PUT CU DIAMETRU DE 25-40 CM , ADANCIMEA DE CAT ESTE NECESAR.
Foraje puțuri, Boldeşti-Grădiştea

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, UN PUT CU POMPA ELECTRICA PENTRU IRIGAT O GRADINA DE APROXIMATIV 2000M, O GAURA IN MIJLOCUL TERENULUI
Foraje puțuri, Cornu

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PUȚ- 2 BUC , 2 PUTURI LA A DOUA PANZA (APROX 18-22M)
Foraje puțuri, Bragadiru

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PUT FORAT MECANIZAT , 60 M
Foraje puțuri, Bucium

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, FORARE PUTURI FI 80 LA 7M (DEGAZEIFICARE), 11 BUC
Foraje puțuri, Satu Mare

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, FORAJ LA A DOUA PANZA FREATICA, PRIMA PANZA FREATICA ESTE LA 4 METRI ,
Foraje puțuri, Hălchiu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, FORAJ PUȚUL EXISTENT (8M) PANA PE LA 40M, 32M
Foraje puțuri, Băiculeşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PUȚ MICA-MEDIA ADANCIME, 1, 20 PANA LA 60M
Foraje puțuri, Sibiel

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PUT DESTINAT UNOR EXPERIMENTE TEHNOLOGICE, O SINGURA GAURA LA 100 M
Foraje puțuri, Borcea

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ADANCIREA UNUI PUT EXISTENT, 1
Foraje puțuri, Joiţa

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, FORAJ PUT 60 M ADÂNCIME , 1 GAURA PUT /60 M ADÂNCIME
Foraje puțuri, Lepşa

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FORAJ PUT APA POTABILA, UZ CASNIC, 1, APROX 100 M ADANCIME
Foraje puțuri, Gruiu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PUȚ CU APA POTABILA CONSUM GOSPODARIE, 1GAURA CU ADANCIMEA30-35 M
Foraje puțuri, Butnăreşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FORARE O FANTANA, LA O ADÂNCIME DE 15METRI
Foraje puțuri, Straja

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PUT FORAT, 36 M.L
Foraje puțuri, Fundeni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FORAJ PUȚ, DIAMETRUL DE 30CM LA 100M ADANCIME
Foraje puțuri, Sacoşu Turcesc

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, FORAJ PUȚ, 1
Foraje puțuri, Periş

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FORAJ PUȚ APĂ POTABILĂ, 1 60 M
Foraje puțuri, Mogoşeşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PUT APA PENTRU SISTEM IRIGARE GAZON - CCA 300 MP, 1 LA 30-40M
Foraje puțuri, Hărman

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CURATARE ADANCIRE PUT APA, O GAURA 15 20 M
Foraje puțuri, Moreni

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, SOLUTIE INTEGRATA DE FORARE A UNUI PUT , 1
Foraje puțuri, Zărneşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, CURATARE PUT EXISTENT, 10
Foraje puțuri, Creţeni

434.7 RON la 724.5 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Foraje puțuri lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

105+ FIRME PENTRU FORAJE PUȚURI
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul FORAJE PUȚURI?

  • Foraje puțuri Bucureşti
  • Foraje puțuri Cluj-Napoca
  • Foraje puțuri Constanţa
  • Foraje puțuri Dumbrăveni
  • Foraje puțuri Iaşi
  • Foraje puțuri Timişoara
  • Foraje puțuri Alba Iulia
  • Foraje puțuri Arad
  • Foraje puțuri Bacău
  • Foraje puțuri Baia Mare
  • Foraje puțuri Bârlad
  • Foraje puțuri Bistriţa
  • Foraje puțuri Botoşani
  • Foraje puțuri Brăila
  • Foraje puțuri Braşov
  • Foraje puțuri Buzău
  • Foraje puțuri Călăraşi
  • Foraje puțuri Craiova
  • Foraje puțuri Deva
  • Foraje puțuri Drobeta-Turnu Severin
  • Foraje puțuri Focşani
  • Foraje puțuri Galaţi
  • Foraje puțuri Giurgiu
  • Foraje puțuri Hunedoara
  • Foraje puțuri Mediaş
  • Foraje puțuri Oradea
  • Foraje puțuri Piatra-Neamţ
  • Foraje puțuri Piteşti
  • Foraje puțuri Ploieşti
  • Foraje puțuri Râmnicu Vâlcea
  • Foraje puțuri Reşiţa
  • Foraje puțuri Roman
  • Foraje puțuri Satu Mare
  • Foraje puțuri Sfântu Gheorghe
  • Foraje puțuri Sibiu
  • Foraje puțuri Slatina
  • Foraje puțuri Slobozia
  • Foraje puțuri Suceava
  • Foraje puțuri Târgovişte
  • Foraje puțuri Târgu Jiu
  • Foraje puțuri Târgu Mureş
  • Foraje puțuri Tulcea
  • Foraje puțuri Turda
  • Foraje puțuri Vaslui
  • Foraje puțuri Zalău
  • Foraje puțuri Abrud
  • Foraje puțuri Adjud
  • Foraje puțuri Agnita
  • Foraje puțuri Aiud
  • Foraje puțuri Aleşd
  • Foraje puțuri Alexandria
  • Foraje puțuri Amara
  • Foraje puțuri Anina
  • Foraje puțuri Aninoasa
  • Foraje puțuri Ardud
  • Foraje puțuri Avrig
  • Foraje puțuri Azuga
  • Foraje puțuri Babadag
  • Foraje puțuri Baia de Aramă
  • Foraje puțuri Baia de Arieş
  • Foraje puțuri Baia Sprie
  • Foraje puțuri Băile Govora
  • Foraje puțuri Băile Herculane
  • Foraje puțuri Băile Olăneşti
  • Foraje puțuri Băile Tuşnad
  • Foraje puțuri Băileşti
  • Foraje puțuri Bălan
  • Foraje puțuri Bălceşti
  • Foraje puțuri Balş
  • Foraje puțuri Băneasa
  • Foraje puțuri Baraolt
  • Foraje puțuri Bechet
  • Foraje puțuri Beclean
  • Foraje puțuri Beiuş
  • Foraje puțuri Berbeşti
  • Foraje puțuri Bereşti
  • Foraje puțuri Bicaz
  • Foraje puțuri Blaj
  • Foraje puțuri Bocşa
  • Foraje puțuri Boldeşti-Scăeni
  • Foraje puțuri Bolintin-Vale
  • Foraje puțuri Borşa
  • Foraje puțuri Borsec
  • Foraje puțuri Brad
  • Foraje puțuri Bran
  • Foraje puțuri Breaza
  • Foraje puțuri Brezoi
  • Foraje puțuri Broşteni
  • Foraje puțuri Bucecea
  • Foraje puțuri Budeşti
  • Foraje puțuri Buhuşi
  • Foraje puțuri Bumbeşti-Jiu
  • Foraje puțuri Buşteni
  • Foraje puțuri Buziaş
  • Foraje puțuri Cajvana
  • Foraje puțuri Calafat
  • Foraje puțuri Călan
  • Foraje puțuri Călimăneşti
  • Foraje puțuri Câmpeni
  • Foraje puțuri Câmpia Turzii
  • Foraje puțuri Câmpina
  • Foraje puțuri Câmpulung
  • Foraje puțuri Câmpulung Moldovenesc
  • Foraje puțuri Caracal
  • Foraje puțuri Caransebeş
  • Foraje puțuri Carei
  • Foraje puțuri Cavnic
  • Foraje puțuri Căzăneşti
  • Foraje puțuri Cehu Silvaniei
  • Foraje puțuri Cernavodă
  • Foraje puțuri Chişineu-Criş
  • Foraje puțuri Ciacova
  • Foraje puțuri Cisnădie
  • Foraje puțuri Codlea
  • Foraje puțuri Comăneşti
  • Foraje puțuri Comarnic
  • Foraje puțuri Copşa Mică
  • Foraje puțuri Corabia
  • Foraje puțuri Costeşti
  • Foraje puțuri Covasna
  • Foraje puțuri Cristuru Secuiesc
  • Foraje puțuri Cugir
  • Foraje puțuri Curtea de Argeş
  • Foraje puțuri Curtici
  • Foraje puțuri Dăbuleni
  • Foraje puțuri Darabani
  • Foraje puțuri Dărmăneşti
  • Foraje puțuri Dej
  • Foraje puțuri Deta
  • Foraje puțuri Dolhasca
  • Foraje puțuri Dorohoi
  • Foraje puțuri Drăgăneşti
  • Foraje puțuri Drăgăneşti-Olt
  • Foraje puțuri Drăgăşani
  • Foraje puțuri Dragomireşti
  • Foraje puțuri Eforie
  • Foraje puțuri Făgăraş
  • Foraje puțuri Făget
  • Foraje puțuri Fălticeni
  • Foraje puțuri Făurei
  • Foraje puțuri Feteşti
  • Foraje puțuri Fieni
  • Foraje puțuri Fierbinţi-Târg
  • Foraje puțuri Filiaşi
  • Foraje puțuri Flămânzi
  • Foraje puțuri Frasin
  • Foraje puțuri Fundulea
  • Foraje puțuri Găeşti
  • Foraje puțuri Gătaia
  • Foraje puțuri Geoagiu
  • Foraje puțuri Gheorgheni
  • Foraje puțuri Gherla
  • Foraje puțuri Ghimbav
  • Foraje puțuri Gura Humorului
  • Foraje puțuri Hârlău
  • Foraje puțuri Hârşova
  • Foraje puțuri Haţeg
  • Foraje puțuri Horezu
  • Foraje puțuri Huedin
  • Foraje puțuri Huşi
  • Foraje puțuri Ianca
  • Foraje puțuri Iernut
  • Foraje puțuri Ineu
  • Foraje puțuri Însurăţei
  • Foraje puțuri Întorsura Buzăului
  • Foraje puțuri Isaccea
  • Foraje puțuri Jibou
  • Foraje puțuri Lehliu-Gară
  • Foraje puțuri Lipova
  • Foraje puțuri Liteni
  • Foraje puțuri Livada
  • Foraje puțuri Luduş
  • Foraje puțuri Lugoj
  • Foraje puțuri Lupeni
  • Foraje puțuri Mangalia
  • Foraje puțuri Mărăşeşti
  • Foraje puțuri Marghita
  • Foraje puțuri Medgidia
  • Foraje puțuri Miercurea Nirajului
  • Foraje puțuri Miercurea Sibiului
  • Foraje puțuri Miercurea-Ciuc
  • Foraje puțuri Mihăileşti
  • Foraje puțuri Milişăuţi
  • Foraje puțuri Mioveni
  • Foraje puțuri Mizil
  • Foraje puțuri Moineşti
  • Foraje puțuri Moldova Nouă
  • Foraje puțuri Moreni
  • Foraje puțuri Motru
  • Foraje puțuri Murfatlar
  • Foraje puțuri Murgeni
  • Foraje puțuri Nădlac
  • Foraje puțuri Năsăud
  • Foraje puțuri Năvodari
  • Foraje puțuri Negreşti
  • Foraje puțuri Negreşti-Oaş
  • Foraje puțuri Negru Vodă
  • Foraje puțuri Nehoiu
  • Foraje puțuri Novaci
  • Foraje puțuri Nucet
  • Foraje puțuri Ocna Mureş
  • Foraje puțuri Ocna Sibiului
  • Foraje puțuri Ocnele Mari
  • Foraje puțuri Odobeşti
  • Foraje puțuri Odorheiu Secuiesc
  • Foraje puțuri Olteniţa
  • Foraje puțuri Oneşti
  • Foraje puțuri Orăştie
  • Foraje puțuri Oraviţa
  • Foraje puțuri Orşova
  • Foraje puțuri Oţelu Roşu
  • Foraje puțuri Ovidiu
  • Foraje puțuri Panciu
  • Foraje puțuri Pâncota
  • Foraje puțuri Paşcani
  • Foraje puțuri Pătârlagele
  • Foraje puțuri Pecica
  • Foraje puțuri Petrila
  • Foraje puțuri Petroşani
  • Foraje puțuri Piatra-Olt
  • Foraje puțuri Plopeni
  • Foraje puțuri Podu Iloaiei
  • Foraje puțuri Pogoanele
  • Foraje puțuri Potcoava
  • Foraje puțuri Predeal
  • Foraje puțuri Pucioasa
  • Foraje puțuri Răcari
  • Foraje puțuri Rădăuţi
  • Foraje puțuri Râmnicu Sărat
  • Foraje puțuri Râşnov
  • Foraje puțuri Recaş
  • Foraje puțuri Reghin
  • Foraje puțuri Roşiori de Vede
  • Foraje puțuri Rovinari
  • Foraje puțuri Roznov
  • Foraje puțuri Rupea
  • Foraje puțuri Săcele
  • Foraje puțuri Săcueni
  • Foraje puțuri Salcea
  • Foraje puțuri Sălişte
  • Foraje puțuri Săliştea de Sus
  • Foraje puțuri Salonta
  • Foraje puțuri Sângeorgiu de Pădure
  • Foraje puțuri Sângeorz-Băi
  • Foraje puțuri Sânnicolau Mare
  • Foraje puțuri Sântana
  • Foraje puțuri Sărmaşu
  • Foraje puțuri Săveni
  • Foraje puțuri Scorniceşti
  • Foraje puțuri Sebeş
  • Foraje puțuri Sebiş
  • Foraje puțuri Segarcea
  • Foraje puțuri Seini
  • Foraje puțuri Sighetu Marmaţiei
  • Foraje puțuri Sighişoara
  • Foraje puțuri Simeria
  • Foraje puțuri Şimleu Silvaniei
  • Foraje puțuri Sinaia
  • Foraje puțuri Siret
  • Foraje puțuri Slănic
  • Foraje puțuri Slănic-Moldova
  • Foraje puțuri Solca
  • Foraje puțuri Şomcuta Mare
  • Foraje puțuri Sovata
  • Foraje puțuri Ştefăneşti
  • Foraje puțuri Ştefăneşti
  • Foraje puțuri Ştei
  • Foraje puțuri Strehaia
  • Foraje puțuri Sulina
  • Foraje puțuri Tălmaciu
  • Foraje puțuri Ţăndărei
  • Foraje puțuri Târgu Bujor
  • Foraje puțuri Târgu Cărbuneşti
  • Foraje puțuri Târgu Frumos
  • Foraje puțuri Târgu Lăpuş
  • Foraje puțuri Târgu Neamţ
  • Foraje puțuri Târgu Ocna
  • Foraje puțuri Târgu Secuiesc
  • Foraje puțuri Târnăveni
  • Foraje puțuri Tăşnad
  • Foraje puțuri Tăuţii-Măgherăuş
  • Foraje puțuri Techirghiol
  • Foraje puțuri Tecuci
  • Foraje puțuri Teiuş
  • Foraje puțuri Ţicleni
  • Foraje puțuri Tismana
  • Foraje puțuri Titu
  • Foraje puțuri Topliţa
  • Foraje puțuri Topoloveni
  • Foraje puțuri Turceni
  • Foraje puțuri Turnu Măgurele
  • Foraje puțuri Ulmeni
  • Foraje puțuri Ungheni
  • Foraje puțuri Uricani
  • Foraje puțuri Urlaţi
  • Foraje puțuri Urziceni
  • Foraje puțuri Valea lui Mihai
  • Foraje puțuri Vălenii de Munte
  • Foraje puțuri Vânju Mare
  • Foraje puțuri Vaşcău
  • Foraje puțuri Vatra Dornei
  • Foraje puțuri Vicovu de Sus
  • Foraje puțuri Victoria
  • Foraje puțuri Videle
  • Foraje puțuri Vişeu de Sus
  • Foraje puțuri Vlăhiţa
  • Foraje puțuri Vulcan
  • Foraje puțuri Zărneşti
  • Foraje puțuri Zimnicea
  • Foraje puțuri Zlatna
  • Romania
    DAIBAU.RO

    +40 31 630 4000

    © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate