Balustrada sticla pret

Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modul de instalare, sticla aleasă și dacă avem în partea superioară a gardului un suport sau nu. Un gard din sticlă este ceva mai scump, însă vă va servi timp îndelungat deoarece sticla nu se uzează. Termenul de livrare este de la 3 la 5 săptămâni. Prețul de livrare și montaj al unui gard din sticlă cu înălțimea de 100 cm, din sticlă laminată securizată de 16mm grosime, se situează între 400 - 600lei/m.

Cui să încredințați aprovizionarea cu o balustradă din sticlă ? Trimiteți o cerere către sticlarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNUI GARD DIN STICLĂ


Prețul unui gard din sticlă. Prețul de livrare și montaj al unui gard din sticlă cu înălțimea de 100 cm, din sticlă laminată securizată de 16mm grosime.

400 RON/ml

PREȚ MINIM
RON/ml

PREȚ MEDIU
600 RON/ml

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Balustrada sticla pret

ALTE PREȚURI PENTRU BALUSTRADA STICLA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Gard, porti fier forjat


Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

Verificați și: Gard fier forjat pret

Gard lemn


Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

Verificați și: Gard lemn pret

Garduri metalice


Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul i...

Verificați și: Garduri si porti metalice preturi

Gard inox


Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

Verificați și: Gard inox pret

Gard PVC


Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

Verificați și: Gard PVC pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Balustrade și garduri din sticlă – tot ce trebuie să știți

 

Balustradele din sticlă aportă eleganță casei dumneavoastră
Balustradele din sticlă aportă eleganță casei dumneavoastră

1. Avantajele pe care le prezintă balustradele și gardurile din sticlă

1.1. Senzația de spațiu

Balustradele și gardurile din sticlă fac ca balcoanele și curțile să pară mai spațioase.

1.2. Nu obstrucționează vederea

Majoritatea persoanelor, care aleg balustradele sau gardurile din sticlă, o fac pentru a se bucura de priveliște și  a avea larg deschis spațiul din fața privirilor.

1.3. Se potrivesc cu orice stil de casă sau grădină

Aspectul și stilul balustradelor și a gardurilor din sticlă este influențat de sistemul lor de fixare. Alegeți stilul preferat sau modelul cel potrivit pentru casa sau grădina dumneavoastră.

1.4. Sunt rezistente și durabile

Balustradele și gardurile din sticlă sunt adecvate și pentru zonele cu condiții meteorologice extreme. Dacă este bine întreținută, sticla are o durată de viață foarte îndelungată, la fel și restul elementelor, care formează gardul respectiv balustrada din sticlă.

1.5. Balustrada din sticlă este excelentă pentru îngrădirea piscinei exterioare

Sticla este rezistentă la clor și la alte chimicale folosite pentru curățarea apei din piscine. Acesta este motivul pentru care balustradele din sticlă se folosesc foarte frecvent pentru îngrădirea piscinelor. În plus, balustradele din sticlă permit o vizibilitate foarte bună atât din interiorul piscinei, cât și din afara acesteia. Acesta este un avantaj important pentru cine are copii mici, pe care trebuie să îi supravegheze atunci când folosesc piscina.

1.6. Se curăță foarte ușor

Balustradele și gardurile din sticlă de curăță foarte ușor. Pentru a le întreține bine, trebuie să le curățați de câteva ori pe an cu un burete moale, apă și un detergent neagresiv.

2. Dezavantajele pe care le pot prezenta balustradele și gardurile din sticlă

2.1. Nu sunt observate de către păsări și insecte

În anumite condiții de vizibilitate redusă, păsările și insectele nu văd sticla și uneori se izbesc de ea cu putere. Păsările pot chiar muri în urma unor astfel de accidente. Puteți evita aceste situații prin lipirea de abțibilduri pe suprafața sticlei, care să o facă vizibilă.

2.2. Trebuie să fie curățate pe ambele părți

Dacă ambele părți ale panourilor din sticlă sunt ușor accesibile, atunci curățarea balustradelor și a gardurilor din sticlă nu este deloc dificilă. În caz contrar, poate că veți prefera să angajați o firmă de curățenie.

2.3. Posibilitatea de a fi zgâriate

Să nu permiteți niciodată curățarea balustradelor sau a gardurilor din sticlă cu raclete. Balustradele exterioare și gardurile din sticlă sunt mai expuse la agenții externi decât ferestrele și, de aceea, murdăria se lipește mai mult de ele. Dacă folosiți obiecte de curățat ascuțite sau abrazive, veți zgâria suprafețele din sticlă. Vă recomandăm cu căldură, să curățați aceste elemente doar cu apă și detergent neagresiv sau cu oțet natural din alcool etilic.

2.4. Oamenilor le place să se rezeme de balustradele din sticlă

Din punct de vedere structural, aplecarea ușoară pe o balustradă sau pe un gard din sticlă nu reprezintă o problemă. Însă, din motive necunoscute, oamenilor le place să mute panourile din sticlă în timp ce admiră priveliștile. Mai ales copiilor le place să se aplece peste balustrade. Dacă în aceste cazuri avem o balustradă din sticlă fără rame, atunci continua mutare respectiv mișcare a părților ei componente sau aplecarea peste ele poate provoca fisuri.

2.5. Cheltuielile de achiziție și reparare

Balustradele și gardurile din sticlă sunt destul de scumpe, mai ales modelele fără cadre și cu elemente de fixare metalice moderne. În cazul în care sticla se crapă, atunci reparațiile vor fi relativ complicate.

2.6. Elementele din aluminiu vopsite prin pulverizare se decolorează

Vă recomandăm, să alegeți balustrade sau garduri din sticlă cu elemente de fixare din oțel inoxidabil, pentru că aluminiul vopsit prin pulverizare se decolorează în urma acțiunii razelor UV, este sensibil și se poate și zgâria. În aceste cazuri, problema constă în faptul că elementele din aluminiu deteriorate nu pot fi pur și simplu revopsite, ci trebuie să fie demontate și duse la un atelier de vopsitorie specializat.

2.7. Lipsa inspirației

O balustradă sau un gard din sticlă vor fi un plus pentru locuința dumneavoastră din multe puncte de vedere! Căutați inspirație în diferite reviste pentru casă și grădină sau și mai bine: căutați pe internet diferite stiluri și modele, pentru a vedea, care dintre ele ar putea aporta casei dumneavoastră un aspect deosebit.

3. Executanții de balustrade și garduri din sticlă

Dacă doriți să vă cumpărați o balustradă sau un gard din sticlă, vă recomandăm să căutați un sticlar cu experiență, care să vă execute piesa și să v-o monteze. Și aceasta pentru că montarea unei balustrade sau a unui gard din sticlă cere multă precizie și iscusință. Procedura de montare a unei balustrade din sticlă este diferită față de procedurile de montare ale balustradelor din inox sau din lemn. Același lucru este adevărat pentru gardurile din sticlă, care se vor monta diferit față de alte tipuri de garduri. Vă recomandăm următoarele: să cereți și să obțineți oferte de la mai mulți sticlari; să verificați referințele acestora, adică pregătirea profesională și lucrările pe care le-au realizat deja pentru alți clienți; să aflați opiniile clienților lor anteriori cu privire la serviciile prestate de acești sticlari.

4. Tipuri de balustrade din sticlă

4.1. Balustrade din sticlă fără rame

Balustradele din sticlă fără rame sunt printre cele mai căutate în ultima perioadă, pentru că sunt elegante și discrete, potrivindu-se astfel perfect cu tendințele arhitecturale moderne. După cum ne putem da seama deja după denumire, aceste balustrade fără rame au un aspect subtil și foarte puțin invaziv. Acestea se fixează pe pereți sau pe podea, cu elemente din oțel inoxidabil sau cu profiluri speciale. Principalul avantaj pe care îl prezintă balustradele din sticlă fără rame este și dezavantajul lor cel mai mare: sunt atât de insesizabile încât putem să nu le observăm și să ne lovim de ele.

4.2. Balustrade din sticlă cu fixare în stâlpișori din inox

Aceste balustrade permit execuțiile cele mai independente și flexibile, care nu depind de tipul construcției. Ele au mâini continue din inox. Pentru astfel de balustrade este adecvată sticla lipită și călită, cu grosimea între 8 mm și 10 mm. Sticla poate fi decorată cu modele variate, prin gravare sau sablare.

4.3. Balustrade din sticlă cu fixare în profil

Acestea sunt balustradele din sticlă cele mai frecvent utilizate. Pot fi fixate pe perete, pe o placă portantă sau pe suporți din lemn sau inox. Pot avea mână continuă pentru a li se asigura o stabilitate ridicată sau nu. Pentru acest tip de balustrade sunt adecvate toate tipurile de sticlă călită sau lipită și toate modurile decorative de prelucrare a sticlei.

4.4. Balustrade din sticlă cu fixare punctuară

Astfel de balustrade se fixează cu suporți speciali punctuari. Pe partea inferioară a balustradei se poate monta o margine colorată, pentru a se crea un aspect mai elegant. Balustrada poate avea sau nu mână continuă. Dacă o are, aceasta este din inox sau din lemn. În mâna continuă se poate monta și o bandă led, pentru a ilumina scările (dacă balustrada se montează la scări) sau balconul (dacă balustrada se montează la balcon). Și balustradele cu fixare punctuară se fabrică din diferite tipuri de sticlă călită și pot fi decorate cu motive variate, prin gravare sau sablare.

4.5. Balustrade din sticlă pentru balcoane franțuzești

Dacă la balcoanele franțuzești se montează balustrade din sticlă, acestea vor fi scăldate în lumină, îndeplinindu-și astfel la maxim scopul pentru care au fost concepute. Astfel de balustrade se fabrică din sticlă călită sau călită și lipită. Sticla poate fi decorată cu modele variate prin gravare sau sablare.

5. Montarea balustradelor din sticlă

5.1. Balustrade din sticlă din jurul piscinelor

Balustradele din sticlă din jurul piscinelor au atât o funcție decorativă, cât și una de asigurare a siguranței utilizatorilor.  În marea lor majoritate, aceste balustrade au profiluri din inox polizat electric sau manual. După tratarea apei din piscină cu clor, există riscul ca elementele din inox să se decoloreze. Efectele negative ale clorului (deteriorarea sau corodarea) pot fi evitate printr-o curățare constantă a elementelor din inox ale balustradei. Este important, ca balustradele din jurul piscinelor să fie împământate pentru a se evita acțiunea periculoasă a electricității statice.

5.2. Balustrade din sticlă din apropierea apei și sării marine

Dacă locuiți în apropierea mării, atunci trebuie să acordați o atenție deosebită elementelor de fixare din inox ale balustradelor din sticlă. Acestea trebuie să fie o calitate superioară, pentru că vântul poate aduce sare marină peste ele, deteriorându-le. Elementele metalice ale balustradelor și gardurilor din sticlă, care intră în contact cu apa sau sarea marină, trebuie să fie electropolizate. Prin electropolizare se elimină toți oxizii de pe suprafețele metalice, care devin netede și împiedică acumularea de calcar.

5.3. Balustrade din sticlă în apartament

Balustradele din sticlă sunt excelente și pentru interiorul locuințelor, cărora le aportă multă eleganță.

5.4. Balustrade din sticlă pentru scări exterioare sau balcon

Balustradele din sticlă se folosesc deseori la îngrădirea scărilor exterioare și a balcoanelor.

5.5. Gard din sticlă pentru grădină

Gardurile din sticlă sunt foarte eficiente pentru protejarea grădinilor. Există diferite modele de garduri din sticlă. Alegeți-l pe acela, care este pe placul dumneavoastră.

6. Procedura de curățare și întreținere a balustradelor și a gardurilor din sticlă

Balustradele și gardurile din sticlă sunt ușor de întreținut, dacă se ține seama de câteva sfaturi. Nu vă recomandăm să curățați aceste obiecte cu detergenți, care conțin acid fosforic sau substanțe chimice agresive, chiar dacă în spoturilor publicitare vi se spune că acești detergenți vă vor curăța balustradele din sticlă atât de bine, încât vor sclipi. Nu utilizați detergenți agresivi, care pot produce zgârieturi pe suprafețele din sticlă. În schimb, vă sfătuim să folosiți un detergent simplu pentru vase și apă pentru spălarea balustradelor și a gardurilor din sticlă. Folosiți un burete moale și nu un mijloc de curățare abraziv. După ce ați terminat de frecat ușor balustrada pentru a înlătura murdăria de pe ea, clătiți-o bine cu apă. La final, puteți șterge balustrada cu o cârpă moale și uscată sau o puteți lăsa să se usuce la soare.

Suprafețele vitrate exterioare nu se curăță atunci când este foarte cald, pentru că se pot deteriora. Cel mai bine este, să spălați balustradele din sticlă dimineața sau seara, când lumina soarelui nu este foarte puternică.

Nu aplicați etichete autoadezive sau abțibilduri pe sticlă, pentru că vor lăsa urme inestetice. De asemenea, aveți grijă atunci când tăiați iarba, să nu deteriorați balustrada din sticlă cu pietriș sau alte elemente dure, ce pot ricoșa în balustradă.

Verificați din când în când starea tuturor elementelor balustradei din sticlă: stâlpișorii, șuruburile și elementele de fixare. Reînșurubați șuruburile acolo unde este nevoie și înlocuiți eventualele elemente deteriorate ale balustradei.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂBALUSTRADĂ STICLĂ

Bună ziua,

Am nevoie de balustraă sticlă pt un balcon - 8ml montaj in pardoseala
Pt un 2 geamuri - 3 ml montaj lateral

Mulțumesc 2173.5 4.83 la 3622.5 RON


........

BALUSTRADA DIN STICLA PENTRU BALCON

Bună ziua,

am doua balcoane la casa, 2,4ml x2,4ml si 3ml x 1m. Sunt pregatite pentru a primi balustrada.

Mulțumesc 3694.95 4.83 la 6158.25 RON


........

BALUSTRADA STICLA INTERIOARA

Bună ziua,

Am nevoie de balustrada sticla interioara cu maner de lemn sau aluminiu.

Mulțumesc 4347 4.83 la 7245 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA TERASA , 6 ML
Balustrada sticla, Păuleşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, 1.BUC. BALUSTRADA STICLA SECURIZATA 10 MM MATA, DIMENSIUNILE115 X 100 CM
Balustrada sticla, Tohanu Nou

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, 3 BALCOANE DIN STICLĂ, 20 ML
Balustrada sticla, Gura Humorului

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADĂ STICLĂ, 8 ML
Balustrada sticla, Poplaca

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, BALUSTRADA ȘI MANA CURENTA, 3 MP
Balustrada sticla, Topraisar

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA , 50 ML
Balustrada sticla, Timişoara

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, BALUSTRADA BALCON, 7 ML LUNGIME, 0.9 ML LATIME PE 2 LATURI
Balustrada sticla, Livada

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA PENTRU UN BALCON, CCA 7, 30 MP
Balustrada sticla, Comarnic

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA INTERIOR 3,3 M, BALUSTRADA SCARA 3, 3M
Balustrada sticla, Arad

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADĂ SCARĂ INTERIOARĂ , 7 ML
Balustrada sticla, Săvineşti

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA BALCON SI UN PANOU SCARI, 6.5M LUNGIME CU DOUA LATURI DE 1.1M
Balustrada sticla, Sânmartin

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA, 7,6 METRI LINIARI
Balustrada sticla, Suceava

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA,13.5X4.5, BALUSTRADA TERASA 13.5X4.5
Balustrada sticla, Deva

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA BALCON, BALUSTRADA PENTRU BALCON 20 ML
Balustrada sticla, Oradea

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, SCARA INTERIOARA, 9 ML
Balustrada sticla, Popeni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, BALUSTRADA DIN STICLA FUMURIE,H= 1M PE 3 LATURI ALE UNEI PISCINE, ,H= 1M PE 3 LATURI ALE UNEI PISCINE
Balustrada sticla, Almaşu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA GRI BALCON, BALUSTRADA STICLA GRI PT BALCON 10 ML CU STÂLPI DE INOX SATINAT.
Balustrada sticla, Drobeta-Turnu Severin

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA CASA SCARII SI BALUSTRADA TERASE, BALUSTRADA BALCOANE SI SCARI, 15 MP
Balustrada sticla, Baloteşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA DIN STICLA , 1.5 M - 2M DE BALUSTRADA DIN STICLA
Balustrada sticla, Vaslui

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DORESC SA PUN O CABINA DE DUS, BETEON
Balustrada sticla, Dorohoi

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, 2 BALUSTRADE BALCON STICLA, 4,5 ML FIECARE, 2 X ( 4,5M)
Balustrada sticla, Clinceni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA, CCA 11 ML
Balustrada sticla, Sibiu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA BALCOANE,
Balustrada sticla, Glina

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA, 106/71 CM (LUNGIME/INALTIME) SI RESPECTIV 90/71 CM (LATIME)
Balustrada sticla, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA DOUA LATURI 300 CM CU 100 CM CU PRINDERE PE LATERAL, BALCON
Balustrada sticla, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA SCARA, 6 ML
Balustrada sticla, Voluntari

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA SCARI INTERIOARE LEMN, BALUSTRADA DE STICLA INCADRATA PT SCARI DE LEMN
Balustrada sticla, Vladimirescu

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLĂ SCARI INTERIOARE, O BALUSTRADA PENTRU SCARILE INTERIOARE DE LA O CASA, POZE ATAȘATE
Balustrada sticla, Gilău

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADE DE STICLA , O SCARA INTERIOARĂ ȘI DOUA BALCOANE
Balustrada sticla, Fălticeni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BALUSTRADA DE STICLA PRINDERE IN PODEA CU PROFIL CONTINUU, DOUA LATURI, 6M + 2M, TREI LATURI 1,2M + 2M + 1,2M
Balustrada sticla, Drobeta-Turnu Severin

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, STICLA ȘI INSTALAȚIE PT BALUSTRADA APROX 20 M2, BALUSTRADA PT BALCON 20 MP
Balustrada sticla, Ciumbrud

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADA BALCON 2ATURI DE 5,5 SI 1 5 M, 2ATURI DE 5,5 SI 1 5 M
Balustrada sticla, Chitila

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA BALCON FUMURIE, 2,7 MP
Balustrada sticla, Decea

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PERETE STICLA 4.5X2M PENTRU TERASA , 4.5X2M
Balustrada sticla, Alba Iulia

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, BALUSTRADĂ GEAM CU LEMN, BALUSTRADĂ SCĂRĂ INTERIOARĂ 4 - 5 MP
Balustrada sticla, Dăbuleni

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA STICLA, BALCON CCA 12ML
Balustrada sticla, Mihăileşti

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Balustrada sticla LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

183+ FIRME PENTRU BALUSTRADA STICLA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL BALUSTRADA STICLA?

 • Balustrada sticla Bucureşti
 • Balustrada sticla Cluj-Napoca
 • Balustrada sticla Constanţa
 • Balustrada sticla Dumbrăveni
 • Balustrada sticla Iaşi
 • Balustrada sticla Timişoara
 • Balustrada sticla Alba Iulia
 • Balustrada sticla Arad
 • Balustrada sticla Bacău
 • Balustrada sticla Baia Mare
 • Balustrada sticla Bârlad
 • Balustrada sticla Bistriţa
 • Balustrada sticla Botoşani
 • Balustrada sticla Brăila
 • Balustrada sticla Braşov
 • Balustrada sticla Buzău
 • Balustrada sticla Călăraşi
 • Balustrada sticla Craiova
 • Balustrada sticla Deva
 • Balustrada sticla Drobeta-Turnu Severin
 • Balustrada sticla Focşani
 • Balustrada sticla Galaţi
 • Balustrada sticla Giurgiu
 • Balustrada sticla Hunedoara
 • Balustrada sticla Mediaş
 • Balustrada sticla Oradea
 • Balustrada sticla Piatra-Neamţ
 • Balustrada sticla Piteşti
 • Balustrada sticla Ploieşti
 • Balustrada sticla Râmnicu Vâlcea
 • Balustrada sticla Reşiţa
 • Balustrada sticla Roman
 • Balustrada sticla Satu Mare
 • Balustrada sticla Sfântu Gheorghe
 • Balustrada sticla Sibiu
 • Balustrada sticla Slatina
 • Balustrada sticla Slobozia
 • Balustrada sticla Suceava
 • Balustrada sticla Târgovişte
 • Balustrada sticla Târgu Jiu
 • Balustrada sticla Târgu Mureş
 • Balustrada sticla Tulcea
 • Balustrada sticla Turda
 • Balustrada sticla Vaslui
 • Balustrada sticla Zalău
 • Balustrada sticla Abrud
 • Balustrada sticla Adjud
 • Balustrada sticla Agnita
 • Balustrada sticla Aiud
 • Balustrada sticla Aleşd
 • Balustrada sticla Alexandria
 • Balustrada sticla Amara
 • Balustrada sticla Anina
 • Balustrada sticla Aninoasa
 • Balustrada sticla Ardud
 • Balustrada sticla Avrig
 • Balustrada sticla Azuga
 • Balustrada sticla Babadag
 • Balustrada sticla Baia de Aramă
 • Balustrada sticla Baia de Arieş
 • Balustrada sticla Baia Sprie
 • Balustrada sticla Băile Govora
 • Balustrada sticla Băile Herculane
 • Balustrada sticla Băile Olăneşti
 • Balustrada sticla Băile Tuşnad
 • Balustrada sticla Băileşti
 • Balustrada sticla Bălan
 • Balustrada sticla Bălceşti
 • Balustrada sticla Balş
 • Balustrada sticla Băneasa
 • Balustrada sticla Baraolt
 • Balustrada sticla Bechet
 • Balustrada sticla Beclean
 • Balustrada sticla Beiuş
 • Balustrada sticla Berbeşti
 • Balustrada sticla Bereşti
 • Balustrada sticla Bicaz
 • Balustrada sticla Blaj
 • Balustrada sticla Bocşa
 • Balustrada sticla Boldeşti-Scăeni
 • Balustrada sticla Bolintin-Vale
 • Balustrada sticla Borşa
 • Balustrada sticla Borsec
 • Balustrada sticla Brad
 • Balustrada sticla Bran
 • Balustrada sticla Breaza
 • Balustrada sticla Brezoi
 • Balustrada sticla Broşteni
 • Balustrada sticla Bucecea
 • Balustrada sticla Budeşti
 • Balustrada sticla Buhuşi
 • Balustrada sticla Bumbeşti-Jiu
 • Balustrada sticla Buşteni
 • Balustrada sticla Buziaş
 • Balustrada sticla Cajvana
 • Balustrada sticla Calafat
 • Balustrada sticla Călan
 • Balustrada sticla Călimăneşti
 • Balustrada sticla Câmpeni
 • Balustrada sticla Câmpia Turzii
 • Balustrada sticla Câmpina
 • Balustrada sticla Câmpulung
 • Balustrada sticla Câmpulung Moldovenesc
 • Balustrada sticla Caracal
 • Balustrada sticla Caransebeş
 • Balustrada sticla Carei
 • Balustrada sticla Cavnic
 • Balustrada sticla Căzăneşti
 • Balustrada sticla Cehu Silvaniei
 • Balustrada sticla Cernavodă
 • Balustrada sticla Chişineu-Criş
 • Balustrada sticla Ciacova
 • Balustrada sticla Cisnădie
 • Balustrada sticla Codlea
 • Balustrada sticla Comăneşti
 • Balustrada sticla Comarnic
 • Balustrada sticla Copşa Mică
 • Balustrada sticla Corabia
 • Balustrada sticla Costeşti
 • Balustrada sticla Covasna
 • Balustrada sticla Cristuru Secuiesc
 • Balustrada sticla Cugir
 • Balustrada sticla Curtea de Argeş
 • Balustrada sticla Curtici
 • Balustrada sticla Dăbuleni
 • Balustrada sticla Darabani
 • Balustrada sticla Dărmăneşti
 • Balustrada sticla Dej
 • Balustrada sticla Deta
 • Balustrada sticla Dolhasca
 • Balustrada sticla Dorohoi
 • Balustrada sticla Drăgăneşti
 • Balustrada sticla Drăgăneşti-Olt
 • Balustrada sticla Drăgăşani
 • Balustrada sticla Dragomireşti
 • Balustrada sticla Eforie
 • Balustrada sticla Făgăraş
 • Balustrada sticla Făget
 • Balustrada sticla Fălticeni
 • Balustrada sticla Făurei
 • Balustrada sticla Feteşti
 • Balustrada sticla Fieni
 • Balustrada sticla Fierbinţi-Târg
 • Balustrada sticla Filiaşi
 • Balustrada sticla Flămânzi
 • Balustrada sticla Frasin
 • Balustrada sticla Fundulea
 • Balustrada sticla Găeşti
 • Balustrada sticla Gătaia
 • Balustrada sticla Geoagiu
 • Balustrada sticla Gheorgheni
 • Balustrada sticla Gherla
 • Balustrada sticla Ghimbav
 • Balustrada sticla Gura Humorului
 • Balustrada sticla Hârlău
 • Balustrada sticla Hârşova
 • Balustrada sticla Haţeg
 • Balustrada sticla Horezu
 • Balustrada sticla Huedin
 • Balustrada sticla Huşi
 • Balustrada sticla Ianca
 • Balustrada sticla Iernut
 • Balustrada sticla Ineu
 • Balustrada sticla Însurăţei
 • Balustrada sticla Întorsura Buzăului
 • Balustrada sticla Isaccea
 • Balustrada sticla Jibou
 • Balustrada sticla Lehliu-Gară
 • Balustrada sticla Lipova
 • Balustrada sticla Liteni
 • Balustrada sticla Livada
 • Balustrada sticla Luduş
 • Balustrada sticla Lugoj
 • Balustrada sticla Lupeni
 • Balustrada sticla Mangalia
 • Balustrada sticla Mărăşeşti
 • Balustrada sticla Marghita
 • Balustrada sticla Medgidia
 • Balustrada sticla Miercurea Nirajului
 • Balustrada sticla Miercurea Sibiului
 • Balustrada sticla Miercurea-Ciuc
 • Balustrada sticla Mihăileşti
 • Balustrada sticla Milişăuţi
 • Balustrada sticla Mioveni
 • Balustrada sticla Mizil
 • Balustrada sticla Moineşti
 • Balustrada sticla Moldova Nouă
 • Balustrada sticla Moreni
 • Balustrada sticla Motru
 • Balustrada sticla Murfatlar
 • Balustrada sticla Murgeni
 • Balustrada sticla Nădlac
 • Balustrada sticla Năsăud
 • Balustrada sticla Năvodari
 • Balustrada sticla Negreşti
 • Balustrada sticla Negreşti-Oaş
 • Balustrada sticla Negru Vodă
 • Balustrada sticla Nehoiu
 • Balustrada sticla Novaci
 • Balustrada sticla Nucet
 • Balustrada sticla Ocna Mureş
 • Balustrada sticla Ocna Sibiului
 • Balustrada sticla Ocnele Mari
 • Balustrada sticla Odobeşti
 • Balustrada sticla Odorheiu Secuiesc
 • Balustrada sticla Olteniţa
 • Balustrada sticla Oneşti
 • Balustrada sticla Orăştie
 • Balustrada sticla Oraviţa
 • Balustrada sticla Orşova
 • Balustrada sticla Oţelu Roşu
 • Balustrada sticla Ovidiu
 • Balustrada sticla Panciu
 • Balustrada sticla Pâncota
 • Balustrada sticla Paşcani
 • Balustrada sticla Pătârlagele
 • Balustrada sticla Pecica
 • Balustrada sticla Petrila
 • Balustrada sticla Petroşani
 • Balustrada sticla Piatra-Olt
 • Balustrada sticla Plopeni
 • Balustrada sticla Podu Iloaiei
 • Balustrada sticla Pogoanele
 • Balustrada sticla Potcoava
 • Balustrada sticla Predeal
 • Balustrada sticla Pucioasa
 • Balustrada sticla Răcari
 • Balustrada sticla Rădăuţi
 • Balustrada sticla Râmnicu Sărat
 • Balustrada sticla Râşnov
 • Balustrada sticla Recaş
 • Balustrada sticla Reghin
 • Balustrada sticla Roşiori de Vede
 • Balustrada sticla Rovinari
 • Balustrada sticla Roznov
 • Balustrada sticla Rupea
 • Balustrada sticla Săcele
 • Balustrada sticla Săcueni
 • Balustrada sticla Salcea
 • Balustrada sticla Sălişte
 • Balustrada sticla Săliştea de Sus
 • Balustrada sticla Salonta
 • Balustrada sticla Sângeorgiu de Pădure
 • Balustrada sticla Sângeorz-Băi
 • Balustrada sticla Sânnicolau Mare
 • Balustrada sticla Sântana
 • Balustrada sticla Sărmaşu
 • Balustrada sticla Săveni
 • Balustrada sticla Scorniceşti
 • Balustrada sticla Sebeş
 • Balustrada sticla Sebiş
 • Balustrada sticla Segarcea
 • Balustrada sticla Seini
 • Balustrada sticla Sighetu Marmaţiei
 • Balustrada sticla Sighişoara
 • Balustrada sticla Simeria
 • Balustrada sticla Şimleu Silvaniei
 • Balustrada sticla Sinaia
 • Balustrada sticla Siret
 • Balustrada sticla Slănic
 • Balustrada sticla Slănic-Moldova
 • Balustrada sticla Solca
 • Balustrada sticla Şomcuta Mare
 • Balustrada sticla Sovata
 • Balustrada sticla Ştefăneşti
 • Balustrada sticla Ştefăneşti
 • Balustrada sticla Ştei
 • Balustrada sticla Strehaia
 • Balustrada sticla Sulina
 • Balustrada sticla Tălmaciu
 • Balustrada sticla Ţăndărei
 • Balustrada sticla Târgu Bujor
 • Balustrada sticla Târgu Cărbuneşti
 • Balustrada sticla Târgu Frumos
 • Balustrada sticla Târgu Lăpuş
 • Balustrada sticla Târgu Neamţ
 • Balustrada sticla Târgu Ocna
 • Balustrada sticla Târgu Secuiesc
 • Balustrada sticla Târnăveni
 • Balustrada sticla Tăşnad
 • Balustrada sticla Tăuţii-Măgherăuş
 • Balustrada sticla Techirghiol
 • Balustrada sticla Tecuci
 • Balustrada sticla Teiuş
 • Balustrada sticla Ţicleni
 • Balustrada sticla Tismana
 • Balustrada sticla Titu
 • Balustrada sticla Topliţa
 • Balustrada sticla Topoloveni
 • Balustrada sticla Turceni
 • Balustrada sticla Turnu Măgurele
 • Balustrada sticla Ulmeni
 • Balustrada sticla Ungheni
 • Balustrada sticla Uricani
 • Balustrada sticla Urlaţi
 • Balustrada sticla Urziceni
 • Balustrada sticla Valea lui Mihai
 • Balustrada sticla Vălenii de Munte
 • Balustrada sticla Vânju Mare
 • Balustrada sticla Vaşcău
 • Balustrada sticla Vatra Dornei
 • Balustrada sticla Vicovu de Sus
 • Balustrada sticla Victoria
 • Balustrada sticla Videle
 • Balustrada sticla Vişeu de Sus
 • Balustrada sticla Vlăhiţa
 • Balustrada sticla Vulcan
 • Balustrada sticla Zărneşti
 • Balustrada sticla Zimnicea
 • Balustrada sticla Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate