Pentru zona

  Balustradă sticlă preț

  Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modul de instalare, sticla aleasă și dacă avem în partea superioară a gardului un suport sau nu. Un gard din sticlă este ceva mai scump, însă vă va servi timp îndelungat deoarece sticla nu se uzează. Termenul de livrare este de la 3 la 5 săptămâni. Prețul de livrare și montaj al unui gard din sticlă cu înălțimea de 100 cm, din sticlă laminată securizată de 16mm grosime, se situează între 400 - 600lei/m.

  Cui să încredințați aprovizionarea cu o balustradă din sticlă ? Trimiteți o cerere către sticlarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul unui gard din sticlă


  Prețul unui gard din sticlă. Prețul de livrare și montaj al unui gard din sticlă cu înălțimea de 100 cm, din sticlă laminată securizată de 16mm grosime.

  1000 RON/ml

  PREȚ MINIM
  1200.00 RON/ml

  PREȚ MEDIU
  1400 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Balustrada sticla

  Gard, porti fier forjat


  Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune...

  Verificați și: Gard fier forjat pret

  Gard lemn


  Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

  Verificați și: Gard lemn pret

  Garduri metalice


  Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul i...

  Verificați și: Garduri si porti metalice preturi

  Gard inox


  Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

  Verificați și: Gard inox pret

  Gard PVC


  Care este prețul unui gard din PVC? Prețurile unui metru liniar de gard din plastic sunt diferite. E...

  Verificați și: Gard PVC pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Balustrade și garduri din sticlă – tot ce trebuie să știți

   

  Balustradele din sticlă aportă eleganță casei dumneavoastră
  Balustradele din sticlă aportă eleganță casei dumneavoastră

  1. Avantajele pe care le prezintă balustradele și gardurile din sticlă

  1.1. Senzația de spațiu

  Balustradele și gardurile din sticlă fac ca balcoanele și curțile să pară mai spațioase.

  1.2. Nu obstrucționează vederea

  Majoritatea persoanelor, care aleg balustradele sau gardurile din sticlă, o fac pentru a se bucura de priveliște și  a avea larg deschis spațiul din fața privirilor.

  1.3. Se potrivesc cu orice stil de casă sau grădină

  Aspectul și stilul balustradelor și a gardurilor din sticlă este influențat de sistemul lor de fixare. Alegeți stilul preferat sau modelul cel potrivit pentru casa sau grădina dumneavoastră.

  1.4. Sunt rezistente și durabile

  Balustradele și gardurile din sticlă sunt adecvate și pentru zonele cu condiții meteorologice extreme. Dacă este bine întreținută, sticla are o durată de viață foarte îndelungată, la fel și restul elementelor, care formează gardul respectiv balustrada din sticlă.

  1.5. Balustrada din sticlă este excelentă pentru îngrădirea piscinei exterioare

  Sticla este rezistentă la clor și la alte chimicale folosite pentru curățarea apei din piscine. Acesta este motivul pentru care balustradele din sticlă se folosesc foarte frecvent pentru îngrădirea piscinelor. În plus, balustradele din sticlă permit o vizibilitate foarte bună atât din interiorul piscinei, cât și din afara acesteia. Acesta este un avantaj important pentru cine are copii mici, pe care trebuie să îi supravegheze atunci când folosesc piscina.

  1.6. Se curăță foarte ușor

  Balustradele și gardurile din sticlă de curăță foarte ușor. Pentru a le întreține bine, trebuie să le curățați de câteva ori pe an cu un burete moale, apă și un detergent neagresiv.

  2. Dezavantajele pe care le pot prezenta balustradele și gardurile din sticlă

  2.1. Nu sunt observate de către păsări și insecte

  În anumite condiții de vizibilitate redusă, păsările și insectele nu văd sticla și uneori se izbesc de ea cu putere. Păsările pot chiar muri în urma unor astfel de accidente. Puteți evita aceste situații prin lipirea de abțibilduri pe suprafața sticlei, care să o facă vizibilă.

  2.2. Trebuie să fie curățate pe ambele părți

  Dacă ambele părți ale panourilor din sticlă sunt ușor accesibile, atunci curățarea balustradelor și a gardurilor din sticlă nu este deloc dificilă. În caz contrar, poate că veți prefera să angajați o firmă de curățenie.

  2.3. Posibilitatea de a fi zgâriate

  Să nu permiteți niciodată curățarea balustradelor sau a gardurilor din sticlă cu raclete. Balustradele exterioare și gardurile din sticlă sunt mai expuse la agenții externi decât ferestrele și, de aceea, murdăria se lipește mai mult de ele. Dacă folosiți obiecte de curățat ascuțite sau abrazive, veți zgâria suprafețele din sticlă. Vă recomandăm cu căldură, să curățați aceste elemente doar cu apă și detergent neagresiv sau cu oțet natural din alcool etilic.

  2.4. Oamenilor le place să se rezeme de balustradele din sticlă

  Din punct de vedere structural, aplecarea ușoară pe o balustradă sau pe un gard din sticlă nu reprezintă o problemă. Însă, din motive necunoscute, oamenilor le place să mute panourile din sticlă în timp ce admiră priveliștile. Mai ales copiilor le place să se aplece peste balustrade. Dacă în aceste cazuri avem o balustradă din sticlă fără rame, atunci continua mutare respectiv mișcare a părților ei componente sau aplecarea peste ele poate provoca fisuri.

  2.5. Cheltuielile de achiziție și reparare

  Balustradele și gardurile din sticlă sunt destul de scumpe, mai ales modelele fără cadre și cu elemente de fixare metalice moderne. În cazul în care sticla se crapă, atunci reparațiile vor fi relativ complicate.

  2.6. Elementele din aluminiu vopsite prin pulverizare se decolorează

  Vă recomandăm, să alegeți balustrade sau garduri din sticlă cu elemente de fixare din oțel inoxidabil, pentru că aluminiul vopsit prin pulverizare se decolorează în urma acțiunii razelor UV, este sensibil și se poate și zgâria. În aceste cazuri, problema constă în faptul că elementele din aluminiu deteriorate nu pot fi pur și simplu revopsite, ci trebuie să fie demontate și duse la un atelier de vopsitorie specializat.

  2.7. Lipsa inspirației

  O balustradă sau un gard din sticlă vor fi un plus pentru locuința dumneavoastră din multe puncte de vedere! Căutați inspirație în diferite reviste pentru casă și grădină sau și mai bine: căutați pe internet diferite stiluri și modele, pentru a vedea, care dintre ele ar putea aporta casei dumneavoastră un aspect deosebit.

  3. Executanții de balustrade și garduri din sticlă

  Dacă doriți să vă cumpărați o balustradă sau un gard din sticlă, vă recomandăm să căutați un sticlar cu experiență, care să vă execute piesa și să v-o monteze. Și aceasta pentru că montarea unei balustrade sau a unui gard din sticlă cere multă precizie și iscusință. Procedura de montare a unei balustrade din sticlă este diferită față de procedurile de montare ale balustradelor din inox sau din lemn. Același lucru este adevărat pentru gardurile din sticlă, care se vor monta diferit față de alte tipuri de garduri. Vă recomandăm următoarele: să cereți și să obțineți oferte de la mai mulți sticlari; să verificați referințele acestora, adică pregătirea profesională și lucrările pe care le-au realizat deja pentru alți clienți; să aflați opiniile clienților lor anteriori cu privire la serviciile prestate de acești sticlari.

  4. Tipuri de balustrade din sticlă

  4.1. Balustrade din sticlă fără rame

  Balustradele din sticlă fără rame sunt printre cele mai căutate în ultima perioadă, pentru că sunt elegante și discrete, potrivindu-se astfel perfect cu tendințele arhitecturale moderne. După cum ne putem da seama deja după denumire, aceste balustrade fără rame au un aspect subtil și foarte puțin invaziv. Acestea se fixează pe pereți sau pe podea, cu elemente din oțel inoxidabil sau cu profiluri speciale. Principalul avantaj pe care îl prezintă balustradele din sticlă fără rame este și dezavantajul lor cel mai mare: sunt atât de insesizabile încât putem să nu le observăm și să ne lovim de ele.

  4.2. Balustrade din sticlă cu fixare în stâlpișori din inox

  Aceste balustrade permit execuțiile cele mai independente și flexibile, care nu depind de tipul construcției. Ele au mâini continue din inox. Pentru astfel de balustrade este adecvată sticla lipită și călită, cu grosimea între 8 mm și 10 mm. Sticla poate fi decorată cu modele variate, prin gravare sau sablare.

  4.3. Balustrade din sticlă cu fixare în profil

  Acestea sunt balustradele din sticlă cele mai frecvent utilizate. Pot fi fixate pe perete, pe o placă portantă sau pe suporți din lemn sau inox. Pot avea mână continuă pentru a li se asigura o stabilitate ridicată sau nu. Pentru acest tip de balustrade sunt adecvate toate tipurile de sticlă călită sau lipită și toate modurile decorative de prelucrare a sticlei.

  4.4. Balustrade din sticlă cu fixare punctuară

  Astfel de balustrade se fixează cu suporți speciali punctuari. Pe partea inferioară a balustradei se poate monta o margine colorată, pentru a se crea un aspect mai elegant. Balustrada poate avea sau nu mână continuă. Dacă o are, aceasta este din inox sau din lemn. În mâna continuă se poate monta și o bandă led, pentru a ilumina scările (dacă balustrada se montează la scări) sau balconul (dacă balustrada se montează la balcon). Și balustradele cu fixare punctuară se fabrică din diferite tipuri de sticlă călită și pot fi decorate cu motive variate, prin gravare sau sablare.

  4.5. Balustrade din sticlă pentru balcoane franțuzești

  Dacă la balcoanele franțuzești se montează balustrade din sticlă, acestea vor fi scăldate în lumină, îndeplinindu-și astfel la maxim scopul pentru care au fost concepute. Astfel de balustrade se fabrică din sticlă călită sau călită și lipită. Sticla poate fi decorată cu modele variate prin gravare sau sablare.

  5. Montarea balustradelor din sticlă

  5.1. Balustrade din sticlă din jurul piscinelor

  Balustradele din sticlă din jurul piscinelor au atât o funcție decorativă, cât și una de asigurare a siguranței utilizatorilor.  În marea lor majoritate, aceste balustrade au profiluri din inox polizat electric sau manual. După tratarea apei din piscină cu clor, există riscul ca elementele din inox să se decoloreze. Efectele negative ale clorului (deteriorarea sau corodarea) pot fi evitate printr-o curățare constantă a elementelor din inox ale balustradei. Este important, ca balustradele din jurul piscinelor să fie împământate pentru a se evita acțiunea periculoasă a electricității statice.

  5.2. Balustrade din sticlă din apropierea apei și sării marine

  Dacă locuiți în apropierea mării, atunci trebuie să acordați o atenție deosebită elementelor de fixare din inox ale balustradelor din sticlă. Acestea trebuie să fie o calitate superioară, pentru că vântul poate aduce sare marină peste ele, deteriorându-le. Elementele metalice ale balustradelor și gardurilor din sticlă, care intră în contact cu apa sau sarea marină, trebuie să fie electropolizate. Prin electropolizare se elimină toți oxizii de pe suprafețele metalice, care devin netede și împiedică acumularea de calcar.

  5.3. Balustrade din sticlă în apartament

  Balustradele din sticlă sunt excelente și pentru interiorul locuințelor, cărora le aportă multă eleganță.

  5.4. Balustrade din sticlă pentru scări exterioare sau balcon

  Balustradele din sticlă se folosesc deseori la îngrădirea scărilor exterioare și a balcoanelor.

  5.5. Gard din sticlă pentru grădină

  Gardurile din sticlă sunt foarte eficiente pentru protejarea grădinilor. Există diferite modele de garduri din sticlă. Alegeți-l pe acela, care este pe placul dumneavoastră.

  6. Procedura de curățare și întreținere a balustradelor și a gardurilor din sticlă

  Balustradele și gardurile din sticlă sunt ușor de întreținut, dacă se ține seama de câteva sfaturi. Nu vă recomandăm să curățați aceste obiecte cu detergenți, care conțin acid fosforic sau substanțe chimice agresive, chiar dacă în spoturilor publicitare vi se spune că acești detergenți vă vor curăța balustradele din sticlă atât de bine, încât vor sclipi. Nu utilizați detergenți agresivi, care pot produce zgârieturi pe suprafețele din sticlă. În schimb, vă sfătuim să folosiți un detergent simplu pentru vase și apă pentru spălarea balustradelor și a gardurilor din sticlă. Folosiți un burete moale și nu un mijloc de curățare abraziv. După ce ați terminat de frecat ușor balustrada pentru a înlătura murdăria de pe ea, clătiți-o bine cu apă. La final, puteți șterge balustrada cu o cârpă moale și uscată sau o puteți lăsa să se usuce la soare.

  Suprafețele vitrate exterioare nu se curăță atunci când este foarte cald, pentru că se pot deteriora. Cel mai bine este, să spălați balustradele din sticlă dimineața sau seara, când lumina soarelui nu este foarte puternică.

  Nu aplicați etichete autoadezive sau abțibilduri pe sticlă, pentru că vor lăsa urme inestetice. De asemenea, aveți grijă atunci când tăiați iarba, să nu deteriorați balustrada din sticlă cu pietriș sau alte elemente dure, ce pot ricoșa în balustradă.

  Verificați din când în când starea tuturor elementelor balustradei din sticlă: stâlpișorii, șuruburile și elementele de fixare. Reînșurubați șuruburile acolo unde este nevoie și înlocuiți eventualele elemente deteriorate ale balustradei.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Balustrada sticla?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Balustrada sticla balcon

  Dorim balustrada sticla pentru 2 balcoane cu lungimea de aprox 4,5 ml. 3912.3 RON la 6520.5 RON

  ........

  Acoperis din sticla

  Doar o parte din acoperis as vrea sa fie din sticla 10867.5 RON la 18112.5 RON

  ........

  Balustrada sticla

  Terasa balustrada 14ml. O latura de 4 m și două de 5 m.
  Și un balcon 6 ml o latura de 4 m și două laturi de 1 m 9563.4 RON la 15939 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Închiderea a două balcoane cu inox si sticlă, Ambele de aprox 30mp
  Balustrada sticla, Baia Mare

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Balustrada in puncte circa 4 m lungime, 4 x 0,95m
  Balustrada sticla, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Balustrada sticla interioară, Aprox 3 ml
  Balustrada sticla, Sibiu

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Balustrada sticla cu profilul prins de pardoseala, Aproximativ 31 ml
  Balustrada sticla, Suceava

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balustrada din sticlă, Aproximativ 5-6 ml și 1 metru înălțime
  Balustrada sticla, Târgu Jiu

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Balustrada sticla securizat si profil U, 210 x 15 cm
  Balustrada sticla, Târgovişte

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Balustrada sticla, 11 ml și înălțime 1 / 1,10 m
  Balustrada sticla, Susenii Bârgăului

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balustrada sticla balcon, Aprox 15 m
  Balustrada sticla, Arad

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Usa de dus din sticla, plus un panou fix de sticla, 1470 mm x 2000mm
  Balustrada sticla, Câmpineanca

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Balustrada sticla pentru balcon, Lungime 4m
  Balustrada sticla, Vicovu de Sus

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  Prețul, Balustrada de sticla pentru trepte interioare, 830 cm
  Balustrada sticla, Lunca

  6955.2 RON la 11592 RON

  Prețul, sticla securizata 6 mm slefuita pe toate canturile, 115 buc 431x536 mm
  Balustrada sticla, Petroşani

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Sticla securizata pentru o usa exteriara, Latime 71 Lungime 1.41
  Balustrada sticla, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Cabina de dus, 1200/1900, 800/1900.
  Balustrada sticla, Ploieşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Inchidere bucatarie cu usi glisante din sticla securizata de 10mm grosime, 2 buc 1,65/2,80h si 1 buc 95cm/2,10
  Balustrada sticla, Domneşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, O bucata sticla securizata pentru paravan dus, Lungime 93 / lățime 55,5 / grosime 5 mm
  Balustrada sticla, Huedin

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Cabina de duș personalizata, 180 x 70 cm
  Balustrada sticla, Botoşani

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Geamuri sticla securizata , 8mm,
  Balustrada sticla, Giurgiu

  1869.21 RON la 3115.35 RON

  Prețul, Balustradă de sticlă, 4 ml
  Balustrada sticla, Nanov

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Balustrada sticla, 6 ml
  Balustrada sticla, Satu Mare

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, usa sticla, 2,01x1,47
  Balustrada sticla, Mărgineni

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, geam securizat birou, 78 * 38.5 cm
  Balustrada sticla, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Sticla dus securizata comanda, H:200 CM L:110
  Balustrada sticla, Hunedoara

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Balustrada sticla inaltare balcon bloc, 2 balcoane (2 + 6 m lungime)300-500 mm inaltime
  Balustrada sticla, Braşov

  11736.9 RON la 19561.5 RON

  Prețul, Doresc 3 sticle cu dimensiunea 1.5x0.7 m grosime 8mm, 3 buc 1.5 m x 0.75 m
  Balustrada sticla, Tunari

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balostrada scări interior, 7m 90cm
  Balustrada sticla, Crasna

  7389.9 RON la 12316.5 RON

  Prețul, Ofertă balustrada de sticla, 9m/90cm
  Balustrada sticla, Pecica

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balustrada scara din sticla securizata, 10 ml
  Balustrada sticla, Matca

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Pereți din sticla care sa separe living-ul de hol, 2 m lungime cu 2 m înălțime
  Balustrada sticla, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Balustrada sticlă, 1 mp
  Balustrada sticla, Bucureşti

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Balustrada de sticlă securizată/melaminată, 27 ml x 0,90 m
  Balustrada sticla, Bucureşti

  19561.5 RON la 32602.5 RON

  Prețul, Cabina dus, 80x80
  Balustrada sticla, Tulcea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Balustrada de sticla, 4,7 ml
  Balustrada sticla, Dărăşti-Ilfov

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balustrada sticla interior, 6,5m
  Balustrada sticla, Ghiroda

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Perete panoramic+inclus usa glisanta, H=4.4m L=2.38m
  Balustrada sticla, Ştefăneştii de Jos

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Balustrada sticla balcon, 2 ml
  Balustrada sticla, Roman

  2173.5 RON la 3622.5 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Balustrada sticla lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  227+ Firme pentru Balustrada sticla
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă