Pret sapa

Prețul unei șape depinde de execuție, de grosimea șapei și, desigur, de cantitatea comandată. Prețul unei șape clasice cu grosimea de 4-5 cm este de la 20 la 30 lei/m2.

Cui să încredințați executarea unei șape? Trimiteți o cerere către turnătorii de șape din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL ȘAPEI


Prețul șapei. Prețul unei șape clasice din ciment cu grosimea 5 cm cu materiale și manoperă.

25 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
30 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret sapa

ALTE PREȚURI PENTRU ȘAPA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul manoperei de desfacere a șapei


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul șapei de egalizare


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul turnării șapei armate


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul șlițului in beton,șapa


RON

RON/ml

ml
cerere>

Prețul șapei elicopterizate


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Șapă autonivelantă


Care este prețul unei șape autonivelante? Șapa autonivelantă este ceva mai scumpă decât o șapă clasi...

Verificați și: Șapă autonivelantă preț

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Șapa – tot ce trebuie să știți

 

1. Ce trebuie să știți despre șape?

Șapa este un strat intermediar de suport pentru pardoseli. Aceasta se execută peste placa din beton sau peste suprafețe-bază de alt tip și are o grosime de câțiva centimetri. Șapa este compusă din ciment, asfalt turnat și anhidrit. Liantul șapei îi dă și denumirea. Astfel, cunoaștem șape pe bază de ciment, șape autonivelante pe bază de sulfat de calciu, șape pe bază de ciment modificat polimeric, șape polimerice etc.. Prin executarea șapei se obține o podea netedă și fără denivelări, care facilitează montarea pardoselii. De asemenea, șapa are rolul de a proteja fonic încăperea și locuința. Ea are și proprietăți ignifuge și, deci, protejează imobilul împotriva incendiilor. În șapă se poate monta un sistem de încălzire în pardoseală. În acest caz, căldura este transmisă de la țevi la șapă și astfel aceasta se distribuie uniform pe toată suprafața podelei. Șapa lichidă se poate turna mecanizat sau manual. Este important să așteptați ca șapa lichidă să se întărească și să se usuce complet. Ea trebuie să fie prelucrată uniform, pentru a evita apariția de crăpături.

sapa-executare.jpg
Executarea de șape este o muncă dificilă și trebuie să fie efectuată de meseriași specializați

 

2. Executanții de șape

Executarea șapelor se încadrează în categoria lucrărilor de construcții dificile. De aceea, este important să căutați executanți specializați și cu experiență. Podelele sunt părți ale locuințelor extrem de solicitate, fiind expuse în mod accentuat uzurii. Din aceasta rezultă necesitatea de a avea șape executate și prelucrate profesional și la un nivel înalt de calitate. Bineînțeles, că puteți executa și singuri șapele, dar înainte de a le putea executa, trebuie să învățați foarte bine cum.

3. Tipuri de șapă

3.1. Tipuri de șapă în funcție de modul de execuție

În funcție de modul în care este aplicată șapa pe stratul inferior, șapele pot fi:

3.1.1. Șapă auto-aderentă

Șapa auto-aderentă este cea mai simplă variantă de șapă. Aceasta se toarnă direct pe suprafața-bază într-un strat sau în mai multe straturi. Pentru ca șapa auto-aderentă să adere foarte bine pe suprafața bază, se folosește o emulsie specială.

3.1.2. Șapa flotantă

Șapa flotantă este cel mai complex tip de șapă. Aceasta este separată de suprafața-bază printr-un strat despărțitor. De asemenea, șapa flotantă este separată prin rosturi cu lățimea de cel puțin 4 mm de elemente de construcție, cum ar fi: pereți, ziduri, coloane, coșuri de fum. Acolo unde există instalații, rosturile au lățimea de cel puțin 10 mm.

3.1.3. Șapa glisantă

Șapa glisantă este separată de suprafața-bază printr-un strat despărțitor (de exemplu, de o folie). În același timp, aceasta este separată cu rosturi cu lățimea de cel puțin 4 mm de restul elementelor construcției, astfel că nu intră în contact direct cu ele (șapa și elementele construcției nu se ating) . Șapa glisantă se folosește în încăperile, care urmează a fi suprasolicitate și în care izolația termică și fonică nu sunt atât de importante.

3.2.  Tipuri de șapă în funcție de compoziție și modul de turnare

3.2.1. Șapa executată manual

În cazul execuției unei șape manuale, amestecul de beton este aplicat și nivelat manual de către executant. Șapa manuală se toarnă cel mai frecvent în încăperile mici (camere de baie, cămări...) și în încăperile în care locația nu permite accesul cu echipamentul de executare a șapelor mecanizate. Șapa manuală se folosește și pentru umplerea unor goluri mai mari sau mai mici apărute în timpul renovării instalațiilor.

3.2.2. Șapa autonivelantă

În cazul execuției unei șape autonivelante, la amestecul de beton fabricat industrial se adaugă apă. Formula folosită este mai lichidă față de cea folosită pentru șapa clasică. Avantajul pe care îl prezintă șapa autonivelantă este faptul că aceasta se poate turna într-un strat subțire, cu grosimea de la 2 cm în sus. Țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi complet acoperite cu această șapă lichidă autonivelantă. Astfel, se asigură un transfer ideal al căldurii de la țevi la șapă și de la șapă la pardoseală.

3.2.3. Șapa uscată

Șapa uscată este formată din plăci din fibre din ciment sau din panouri din PAL. Acestea se montează pe suprafața-bază ca un pod flotant. Avantajul principal pe care îl prezintă acest tip de șapă este faptul că ea poate fi montată în orice anotimp, pentru că nu necesită uscare, ca restul tipurilor de șapă. Execuția șapei uscate este relativ simplă și rapidă. Șapa uscată se caracterizează printr-o masă și o înălțime minime. Un alt aspect pozitiv al montării unei șape uscate este și faptul că pe ea putem monta imediat stratul final al podelei (parchetul, plăcile ceramice etc.).

3.2.4. Șapa mecanizată

Șapele mecanizate sunt alcătuite din mai multe straturi de izolație și beton. Executantul toarnă șapa pe un strat de izolație și astfel întărește țevile. Stratul din beton este flotant, fiind despărțit de elementele de construcție. Astfel, se împiedică transmiterea zgomotului de la șapă la obiect.

3.3. Ce avantaje și dezavantaje prezintă șapa lichidă?

Șapele lichide sunt omogene, pentru că amestecul folosit pentru ele este fabricat industrial. De aceea, acestea se toarnă ușor și necesită doar o nivelare fină. Astfel de șape se recomandă pentru încăperile mari și pentru încăperile cu încălzire în pardoseală. Șapele lichide au o rezistență ridicată la compresiune și la flexiune. De aceea, acestea pot fi turnate uniform și fără denivelări. Șapele lichide pot fi turnate fără dilatare și pe suprafețe mari. Principalul aspect negativ al șapelor lichide este acela că necesită un timp îndelungat pentru a se usca: într-o săptămână se usucă doar 1 cm din șapă. Deci, cu cât mai groasă este șapa, cu atât mai mult timp necesită pentru a se usca. Din acest motiv, șapele umede se toarnă aproape exclusiv în timpul verii, când temperaturile atmosferice sunt ridicate. Toamna și primăvara șapele lichide pot necesita mai multe luni pentru a se usca, pentru că temperaturile sunt scăzute și umiditatea aerului este ridicată. Iarna nu este în nici un caz un anotimp indicat pentru turnarea șapelor lichide, pentru că există pericolul ca acestea să înghețe și se crape. Dacă nu dispuneți de timp suficient, atunci este mai bine să nu optați pentru șapele lichide. Accelerarea ”forțată” a uscării șapelor cu aparate de uscare a aerului duce la costuri suplimentare.

3.4. Ce avantaje și dezavantaje prezintă șapa uscată?

Șapa uscată este adecvată pentru toate tipurile de pardoseală. Aceasta se montează rapid și, pentru că nu necesită uscare, pe ea se poate monta imediat stratul final al podelei. În comparație cu șapele lichide, șapele uscate au o greutate mică. De aceea, în cazul execuției de mezaninuri pe tavane vechi din lemn, se recomandă folosirea de șape uscate. Aspectul negativ al șapelor uscate este costul lor destul de ridicat în comparație cu prețul șapelor lichide. Din acest motiv, majoritatea clienților optează pentru montarea de șape uscate doar dacă nu au altă soluție.

4. Cum se execută șapa

4.1. Cum se execută corect șapa lichidă?

Șapele lichide se împart în trei categorii: a) clasică din ciment; b) cu fixare rapidă (uscare rapidă); c) autonivelantă.

4.1.1. Șapa clasică din ciment

Șapa clasică din ciment se execută în următorul fel: mai întâi se pregătește amestecul de beton, după care acesta se toarnă mecanizat; după aceea, executantul nivelează stratul de beton manual cu o șipcă metalică; la sfârșit, șapa se netezește mecanizat.

4.1.2. Șapa cu uscare rapidă

Șapa cu uscare rapidă se utilizează atunci când nu dispunem de mult timp și dorim să montăm pardoseala deja în următoarele zile. Amestecul de beton al acestui tip de șapă conține un liant, care se leagă rapid. Aspectul negativ al șapelor cu uscare rapidă este costul ridicat al aparatului de uscare a aerului, care coboară umiditatea din încăpere sub 70 %.

4.1.3. Șapa autonivelantă

Amestecul șapei autonivelante este fabricat industrial și se aduce la obiect într-un siloz. Pe șantier i se adaugă apă, după care se toarnă pe podea până la înălțimea corespunzătoare.

Greșeli de execuție

Greșeala frecventă care se face la executarea șapelor lichide este că aceasta nu se separă de alte elemente ale construcției. Pentru a împiedica apariția crăpăturilor, șapa lichidă trebuie să fie separată de toți pereții și de toate coloanele din încăpere. Aceste rosturi dintre șapă și pereți depind de grosimea, mărimea și forma șapei, ca și de alți factori.

O altă greșeală de execuție frecventă se întâlnește în cazul șapelor clasice. Și anume, șapa nu este suficient de bine netezită și, deci, prezintă denivelări. Acest lucru îngreunează foarte mult montarea ulterioară a pardoselii.

4.2. Cum se execută corect șapa uscată?

Șapa uscată are, de obicei, trei straturi:

a) stratul de nisip, care are funcția de a nivela podeaua;

b) placa izolatoare și

c) plăcile de sarcină (care sunt, de obicei, două plăci încrucișate).

Stratul de nivelare se toarnă pur și simplu pe podea și se nivelează cu o șipcă. Dar, înainte de aceasta, trebuie să se aplice de-a lungul pereților o bandă izolatoare respectiv despărțitoare, care să împiedice propagarea sunetelor în alte încăperi. De asemenea, trebuie să ne asigurăm, că toate țevile instalațiilor sunt acoperite cu cel puțin 1 cm de nisip. Atunci când înălțimea stratului de nisip nu depășește 4 cm, acesta poate fi întărit călcând peste el. Dacă stratul de nisip are o înălțime de peste 4 cm, trebuie să se folosească o presă electrică sau manuală.

Plăcile izolatoare se montează întotdeauna începând de la ușă și se taie pe măsură.

După întărirea acestor două straturi, se montează încrucișat și plăcile de sarcină. Marginile trebuie să fie lipite și înșurubate.

Înainte de a monta pardoseala, se execută și rosturile.

La 12 ore de la montarea șapei uscate, se poate monta deja pardoseala.

Greșeli de execuție

Greșeala cea mai frecventă care se face la montarea șapelor uscate este întărirea insuficientă a stratului de nisip, care duce la apariția denivelărilor. Dacă șapa uscată prezintă denivelări, pardoseala nu poate fi montată.

De asemenea, de multe ori executanții uită să amplaseze banda izolatoare respectiv despărțitoare, ceea ce face ca sunetele să fie propagate în încăperile alăturate.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂSAPA ANHIDRIDA SAU SAPA CIMENT

Bună ziua,

Doresc turnarea unei sape anhidrida sau sapa conventionala de ciment intr-o mansarda, peste incalzirea in pardoseala. Suprafata este de cca 90-100 mp.

Mulțumesc 2173.5 4.83 la 3622.5 RON


........

RENOVARE CASĂ

Bună ziua,

Am nevoie de renovare casă. Turnate sapa, glet pereti, glafuri la geam. Gresie, faianta, parchet.

Mulțumesc 21735 4.83 la 36225 RON


........

SAPA INCALZIRE PARDOSEALA

Bună ziua,

Am nevoie de turnare șapa peste incalzirea in pardoseala.

Mulțumesc 1956.15 4.83 la 3260.25 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, TURNARE SAPA, 50 MP
Șapa, Năvodari

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, TURNARE ȘAPA PESTE INSTALATIA DE INCALZIRE IN PARDOSEALA , 100 M2
Șapa, Mirceşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ȘAPĂ ELICOPTERIZATA, 120 MP
Șapa, Coşereni

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ȘAPĂ, 180 MP
Șapa, Negreşti-Oaş

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, SAPA PESTE COVOR DE CĂLDURĂ, 80 MP
Șapa, Bucşeneşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CAUTAM 3 MUNCITORI FINISAJE, 1900 MP
Șapa, Târgu Mureş

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ȘAPA, 1900MP
Șapa, Târgu Mureş

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SAPĂ , 32 MP
Șapa, Craiova

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, INCALZIRE IN PARDOSEALA + INSTALATIE SANITARA (RENOVARE), 100MP
Șapa, Târgu Frumos

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, TURNARE SAPA SIMPLA ELICOPTERIZATA, 150MP
Șapa, Balomiru de Câmp

3260.25 RON la 5433.75 RON

PREȚUL, ȘAPĂ PENTRU EGALIZARE 5 CM, 170
Șapa, Rachelu

3694.95 RON la 6158.25 RON

PREȚUL, SAPĂ MATERIAL +MANOPERA , 67 MP
Șapa, Tunari

1477.98 RON la 2463.3 RON

PREȚUL, TURNARE SAPĂ 5-7CM , 95M PĂTRAȚI
Șapa, Săcele

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, TURNARE SAPA INTR-O MAGAZIE , 80MP
Șapa, Bârlad

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, RENOVARE CASĂ, 100MP
Șapa, Zlatna

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, TENCUIT INTERIOR, SAPĂ , 130 M2
Șapa, Topleţ

2825.55 RON la 4709.25 RON

PREȚUL, SAPA ELICOPTERIZATA , 70/73
Șapa, Brăila

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, ȘAPA CLADIREA NOUA INCALZIEREA PARDOSEALA, 185 CU TERASA
Șapa, Bucureşti

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, SAPA PANA LA 5 CM 40 MP, 40 MP
Șapa, Baia Mare

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, ȘAPA ELICOPTERIZATA, ȘLIȚ ÎN BETON 5 ML + 160 MP ȘAPĂ
Șapa, Corbeanca

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, SAPA DE IPSOS, 160 M2
Șapa, Bulzeştii de Sus

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, SAPA PESTE ÎNCĂLZIREA IN PARDOSEALA , 63 MP
Șapa, Târnăveni

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, ȘAPA PESTE INCALZIRE IN PARDOSEALA , 70 MP
Șapa, Zimnicea

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, ȘAPA PESTE SISTEM DE INCALZIRE , 70 MP
Șapa, Marcea

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SAPA MECANIZATA , 50MP
Șapa, Alba Iulia

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ȘAPA PESTE SISTEM DE INCALZIRE IN PARDOSEALA INTRU-UN APARTAMENT CU 2 , 50 MP
Șapa, Constanţa

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, RENOVARE CASA, 100MP
Șapa, Craiova

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, RENOVARE CAMERĂ, 24 M2
Șapa, Poienari

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, MANOPERA SAPA MECANIZATA , 77 MP
Șapa, Constanţa

1695.33 RON la 2825.55 RON

PREȚUL, GIPS CARTON, 100
Șapa, Bragadiru

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, SAPA INTERIOR-4 CAMERE; GLED-4 CAMERE; GRESIE, FAIANȚA , APROXIMATIV 80 MP
Șapa, Şcheia

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, TURNARE PLATFORMA BETONATA ARMATA , 3000X1500X200 (APROX 1 MC BETON)
Șapa, Alexandria

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SAPĂ ELICOPTERIZATA , 120
Șapa, Teliucu Inferior

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SAPA EGALIZARE ELICOPTERIZATA, 34 MP
Șapa, Săcele

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT, 46 MP
Șapa, Bucureşti

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT, 70MP
Șapa, Piatra-Neamţ

13041 RON la 21735 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Șapa LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2106+ FIRME PENTRU ȘAPA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ȘAPA?

 • Șapa Bucureşti
 • Șapa Cluj-Napoca
 • Șapa Constanţa
 • Șapa Dumbrăveni
 • Șapa Iaşi
 • Șapa Timişoara
 • Șapa Alba Iulia
 • Șapa Arad
 • Șapa Bacău
 • Șapa Baia Mare
 • Șapa Bârlad
 • Șapa Bistriţa
 • Șapa Botoşani
 • Șapa Brăila
 • Șapa Braşov
 • Șapa Buzău
 • Șapa Călăraşi
 • Șapa Craiova
 • Șapa Deva
 • Șapa Drobeta-Turnu Severin
 • Șapa Focşani
 • Șapa Galaţi
 • Șapa Giurgiu
 • Șapa Hunedoara
 • Șapa Mediaş
 • Șapa Oradea
 • Șapa Piatra-Neamţ
 • Șapa Piteşti
 • Șapa Ploieşti
 • Șapa Râmnicu Vâlcea
 • Șapa Reşiţa
 • Șapa Roman
 • Șapa Satu Mare
 • Șapa Sfântu Gheorghe
 • Șapa Sibiu
 • Șapa Slatina
 • Șapa Slobozia
 • Șapa Suceava
 • Șapa Târgovişte
 • Șapa Târgu Jiu
 • Șapa Târgu Mureş
 • Șapa Tulcea
 • Șapa Turda
 • Șapa Vaslui
 • Șapa Zalău
 • Șapa Abrud
 • Șapa Adjud
 • Șapa Agnita
 • Șapa Aiud
 • Șapa Aleşd
 • Șapa Alexandria
 • Șapa Amara
 • Șapa Anina
 • Șapa Aninoasa
 • Șapa Ardud
 • Șapa Avrig
 • Șapa Azuga
 • Șapa Babadag
 • Șapa Baia de Aramă
 • Șapa Baia de Arieş
 • Șapa Baia Sprie
 • Șapa Băile Govora
 • Șapa Băile Herculane
 • Șapa Băile Olăneşti
 • Șapa Băile Tuşnad
 • Șapa Băileşti
 • Șapa Bălan
 • Șapa Bălceşti
 • Șapa Balş
 • Șapa Băneasa
 • Șapa Baraolt
 • Șapa Bechet
 • Șapa Beclean
 • Șapa Beiuş
 • Șapa Berbeşti
 • Șapa Bereşti
 • Șapa Bicaz
 • Șapa Blaj
 • Șapa Bocşa
 • Șapa Boldeşti-Scăeni
 • Șapa Bolintin-Vale
 • Șapa Borşa
 • Șapa Borsec
 • Șapa Brad
 • Șapa Bran
 • Șapa Breaza
 • Șapa Brezoi
 • Șapa Broşteni
 • Șapa Bucecea
 • Șapa Budeşti
 • Șapa Buhuşi
 • Șapa Bumbeşti-Jiu
 • Șapa Buşteni
 • Șapa Buziaş
 • Șapa Cajvana
 • Șapa Calafat
 • Șapa Călan
 • Șapa Călimăneşti
 • Șapa Câmpeni
 • Șapa Câmpia Turzii
 • Șapa Câmpina
 • Șapa Câmpulung
 • Șapa Câmpulung Moldovenesc
 • Șapa Caracal
 • Șapa Caransebeş
 • Șapa Carei
 • Șapa Cavnic
 • Șapa Căzăneşti
 • Șapa Cehu Silvaniei
 • Șapa Cernavodă
 • Șapa Chişineu-Criş
 • Șapa Ciacova
 • Șapa Cisnădie
 • Șapa Codlea
 • Șapa Comăneşti
 • Șapa Comarnic
 • Șapa Copşa Mică
 • Șapa Corabia
 • Șapa Costeşti
 • Șapa Covasna
 • Șapa Cristuru Secuiesc
 • Șapa Cugir
 • Șapa Curtea de Argeş
 • Șapa Curtici
 • Șapa Dăbuleni
 • Șapa Darabani
 • Șapa Dărmăneşti
 • Șapa Dej
 • Șapa Deta
 • Șapa Dolhasca
 • Șapa Dorohoi
 • Șapa Drăgăneşti
 • Șapa Drăgăneşti-Olt
 • Șapa Drăgăşani
 • Șapa Dragomireşti
 • Șapa Eforie
 • Șapa Făgăraş
 • Șapa Făget
 • Șapa Fălticeni
 • Șapa Făurei
 • Șapa Feteşti
 • Șapa Fieni
 • Șapa Fierbinţi-Târg
 • Șapa Filiaşi
 • Șapa Flămânzi
 • Șapa Frasin
 • Șapa Fundulea
 • Șapa Găeşti
 • Șapa Gătaia
 • Șapa Geoagiu
 • Șapa Gheorgheni
 • Șapa Gherla
 • Șapa Ghimbav
 • Șapa Gura Humorului
 • Șapa Hârlău
 • Șapa Hârşova
 • Șapa Haţeg
 • Șapa Horezu
 • Șapa Huedin
 • Șapa Huşi
 • Șapa Ianca
 • Șapa Iernut
 • Șapa Ineu
 • Șapa Însurăţei
 • Șapa Întorsura Buzăului
 • Șapa Isaccea
 • Șapa Jibou
 • Șapa Lehliu-Gară
 • Șapa Lipova
 • Șapa Liteni
 • Șapa Livada
 • Șapa Luduş
 • Șapa Lugoj
 • Șapa Lupeni
 • Șapa Mangalia
 • Șapa Mărăşeşti
 • Șapa Marghita
 • Șapa Medgidia
 • Șapa Miercurea Nirajului
 • Șapa Miercurea Sibiului
 • Șapa Miercurea-Ciuc
 • Șapa Mihăileşti
 • Șapa Milişăuţi
 • Șapa Mioveni
 • Șapa Mizil
 • Șapa Moineşti
 • Șapa Moldova Nouă
 • Șapa Moreni
 • Șapa Motru
 • Șapa Murfatlar
 • Șapa Murgeni
 • Șapa Nădlac
 • Șapa Năsăud
 • Șapa Năvodari
 • Șapa Negreşti
 • Șapa Negreşti-Oaş
 • Șapa Negru Vodă
 • Șapa Nehoiu
 • Șapa Novaci
 • Șapa Nucet
 • Șapa Ocna Mureş
 • Șapa Ocna Sibiului
 • Șapa Ocnele Mari
 • Șapa Odobeşti
 • Șapa Odorheiu Secuiesc
 • Șapa Olteniţa
 • Șapa Oneşti
 • Șapa Orăştie
 • Șapa Oraviţa
 • Șapa Orşova
 • Șapa Oţelu Roşu
 • Șapa Ovidiu
 • Șapa Panciu
 • Șapa Pâncota
 • Șapa Paşcani
 • Șapa Pătârlagele
 • Șapa Pecica
 • Șapa Petrila
 • Șapa Petroşani
 • Șapa Piatra-Olt
 • Șapa Plopeni
 • Șapa Podu Iloaiei
 • Șapa Pogoanele
 • Șapa Potcoava
 • Șapa Predeal
 • Șapa Pucioasa
 • Șapa Răcari
 • Șapa Rădăuţi
 • Șapa Râmnicu Sărat
 • Șapa Râşnov
 • Șapa Recaş
 • Șapa Reghin
 • Șapa Roşiori de Vede
 • Șapa Rovinari
 • Șapa Roznov
 • Șapa Rupea
 • Șapa Săcele
 • Șapa Săcueni
 • Șapa Salcea
 • Șapa Sălişte
 • Șapa Săliştea de Sus
 • Șapa Salonta
 • Șapa Sângeorgiu de Pădure
 • Șapa Sângeorz-Băi
 • Șapa Sânnicolau Mare
 • Șapa Sântana
 • Șapa Sărmaşu
 • Șapa Săveni
 • Șapa Scorniceşti
 • Șapa Sebeş
 • Șapa Sebiş
 • Șapa Segarcea
 • Șapa Seini
 • Șapa Sighetu Marmaţiei
 • Șapa Sighişoara
 • Șapa Simeria
 • Șapa Şimleu Silvaniei
 • Șapa Sinaia
 • Șapa Siret
 • Șapa Slănic
 • Șapa Slănic-Moldova
 • Șapa Solca
 • Șapa Şomcuta Mare
 • Șapa Sovata
 • Șapa Ştefăneşti
 • Șapa Ştefăneşti
 • Șapa Ştei
 • Șapa Strehaia
 • Șapa Sulina
 • Șapa Tălmaciu
 • Șapa Ţăndărei
 • Șapa Târgu Bujor
 • Șapa Târgu Cărbuneşti
 • Șapa Târgu Frumos
 • Șapa Târgu Lăpuş
 • Șapa Târgu Neamţ
 • Șapa Târgu Ocna
 • Șapa Târgu Secuiesc
 • Șapa Târnăveni
 • Șapa Tăşnad
 • Șapa Tăuţii-Măgherăuş
 • Șapa Techirghiol
 • Șapa Tecuci
 • Șapa Teiuş
 • Șapa Ţicleni
 • Șapa Tismana
 • Șapa Titu
 • Șapa Topliţa
 • Șapa Topoloveni
 • Șapa Turceni
 • Șapa Turnu Măgurele
 • Șapa Ulmeni
 • Șapa Ungheni
 • Șapa Uricani
 • Șapa Urlaţi
 • Șapa Urziceni
 • Șapa Valea lui Mihai
 • Șapa Vălenii de Munte
 • Șapa Vânju Mare
 • Șapa Vaşcău
 • Șapa Vatra Dornei
 • Șapa Vicovu de Sus
 • Șapa Victoria
 • Șapa Videle
 • Șapa Vişeu de Sus
 • Șapa Vlăhiţa
 • Șapa Vulcan
 • Șapa Zărneşti
 • Șapa Zimnicea
 • Șapa Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate