Pret sapa

  Prețul unei șape depinde de execuție, de grosimea șapei și, desigur, de cantitatea comandată. Prețul unei șape clasice cu grosimea de 4-5 cm este de la 20 la 30 lei/m2. Pentru un preț exact, puteți solicita informații turnătorilor noștri de șape verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre șape.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL ȘAPEI


  Prețul șapei. Prețul unei șape clasice din ciment cu grosimea 5 cm cu materiale și manoperă.

  20 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  30 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Pret sapa

  ALTE PREȚURI PENTRU ȘAPA

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul manoperei de desfacere a șapei


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul șapei de egalizare


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul turnării șapei armate


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul șlițului in beton,șapa


  RON

  RON/ml

  ml
  cerere>

  Prețul șapei elicopterizate


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Șapă autonivelantă


  Care este prețul unei șape autonivelante? Șapa autonivelantă este ceva mai scumpă decât o șapă clasi...

  Verificați și: Sapa autonivelanta pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Șapa – tot ce trebuie să știți

   

  1. Ce trebuie să știți despre șape?

  Șapa este un strat intermediar de suport pentru pardoseli. Aceasta se execută peste placa din beton sau peste suprafețe-bază de alt tip și are o grosime de câțiva centimetri. Șapa este compusă din ciment, asfalt turnat și anhidrit. Liantul șapei îi dă și denumirea. Astfel, cunoaștem șape pe bază de ciment, șape autonivelante pe bază de sulfat de calciu, șape pe bază de ciment modificat polimeric, șape polimerice etc.. Prin executarea șapei se obține o podea netedă și fără denivelări, care facilitează montarea pardoselii. De asemenea, șapa are rolul de a proteja fonic încăperea și locuința. Ea are și proprietăți ignifuge și, deci, protejează imobilul împotriva incendiilor. În șapă se poate monta un sistem de încălzire în pardoseală. În acest caz, căldura este transmisă de la țevi la șapă și astfel aceasta se distribuie uniform pe toată suprafața podelei. Șapa lichidă se poate turna mecanizat sau manual. Este important să așteptați ca șapa lichidă să se întărească și să se usuce complet. Ea trebuie să fie prelucrată uniform, pentru a evita apariția de crăpături.

  sapa-executare.jpg
  Executarea de șape este o muncă dificilă și trebuie să fie efectuată de meseriași specializați

   

  2. Executanții de șape

  Executarea șapelor se încadrează în categoria lucrărilor de construcții dificile. De aceea, este important să căutați executanți specializați și cu experiență. Podelele sunt părți ale locuințelor extrem de solicitate, fiind expuse în mod accentuat uzurii. Din aceasta rezultă necesitatea de a avea șape executate și prelucrate profesional și la un nivel înalt de calitate. Bineînțeles, că puteți executa și singuri șapele, dar înainte de a le putea executa, trebuie să învățați foarte bine cum.

  3. Tipuri de șapă

  3.1. Tipuri de șapă în funcție de modul de execuție

  În funcție de modul în care este aplicată șapa pe stratul inferior, șapele pot fi:

  3.1.1. Șapă auto-aderentă

  Șapa auto-aderentă este cea mai simplă variantă de șapă. Aceasta se toarnă direct pe suprafața-bază într-un strat sau în mai multe straturi. Pentru ca șapa auto-aderentă să adere foarte bine pe suprafața bază, se folosește o emulsie specială.

  3.1.2. Șapa flotantă

  Șapa flotantă este cel mai complex tip de șapă. Aceasta este separată de suprafața-bază printr-un strat despărțitor. De asemenea, șapa flotantă este separată prin rosturi cu lățimea de cel puțin 4 mm de elemente de construcție, cum ar fi: pereți, ziduri, coloane, coșuri de fum. Acolo unde există instalații, rosturile au lățimea de cel puțin 10 mm.

  3.1.3. Șapa glisantă

  Șapa glisantă este separată de suprafața-bază printr-un strat despărțitor (de exemplu, de o folie). În același timp, aceasta este separată cu rosturi cu lățimea de cel puțin 4 mm de restul elementelor construcției, astfel că nu intră în contact direct cu ele (șapa și elementele construcției nu se ating) . Șapa glisantă se folosește în încăperile, care urmează a fi suprasolicitate și în care izolația termică și fonică nu sunt atât de importante.

  3.2.  Tipuri de șapă în funcție de compoziție și modul de turnare

  3.2.1. Șapa executată manual

  În cazul execuției unei șape manuale, amestecul de beton este aplicat și nivelat manual de către executant. Șapa manuală se toarnă cel mai frecvent în încăperile mici (camere de baie, cămări...) și în încăperile în care locația nu permite accesul cu echipamentul de executare a șapelor mecanizate. Șapa manuală se folosește și pentru umplerea unor goluri mai mari sau mai mici apărute în timpul renovării instalațiilor.

  3.2.2. Șapa autonivelantă

  În cazul execuției unei șape autonivelante, la amestecul de beton fabricat industrial se adaugă apă. Formula folosită este mai lichidă față de cea folosită pentru șapa clasică. Avantajul pe care îl prezintă șapa autonivelantă este faptul că aceasta se poate turna într-un strat subțire, cu grosimea de la 2 cm în sus. Țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi complet acoperite cu această șapă lichidă autonivelantă. Astfel, se asigură un transfer ideal al căldurii de la țevi la șapă și de la șapă la pardoseală.

  3.2.3. Șapa uscată

  Șapa uscată este formată din plăci din fibre din ciment sau din panouri din PAL. Acestea se montează pe suprafața-bază ca un pod flotant. Avantajul principal pe care îl prezintă acest tip de șapă este faptul că ea poate fi montată în orice anotimp, pentru că nu necesită uscare, ca restul tipurilor de șapă. Execuția șapei uscate este relativ simplă și rapidă. Șapa uscată se caracterizează printr-o masă și o înălțime minime. Un alt aspect pozitiv al montării unei șape uscate este și faptul că pe ea putem monta imediat stratul final al podelei (parchetul, plăcile ceramice etc.).

  3.2.4. Șapa mecanizată

  Șapele mecanizate sunt alcătuite din mai multe straturi de izolație și beton. Executantul toarnă șapa pe un strat de izolație și astfel întărește țevile. Stratul din beton este flotant, fiind despărțit de elementele de construcție. Astfel, se împiedică transmiterea zgomotului de la șapă la obiect.

  3.3. Ce avantaje și dezavantaje prezintă șapa lichidă?

  Șapele lichide sunt omogene, pentru că amestecul folosit pentru ele este fabricat industrial. De aceea, acestea se toarnă ușor și necesită doar o nivelare fină. Astfel de șape se recomandă pentru încăperile mari și pentru încăperile cu încălzire în pardoseală. Șapele lichide au o rezistență ridicată la compresiune și la flexiune. De aceea, acestea pot fi turnate uniform și fără denivelări. Șapele lichide pot fi turnate fără dilatare și pe suprafețe mari. Principalul aspect negativ al șapelor lichide este acela că necesită un timp îndelungat pentru a se usca: într-o săptămână se usucă doar 1 cm din șapă. Deci, cu cât mai groasă este șapa, cu atât mai mult timp necesită pentru a se usca. Din acest motiv, șapele umede se toarnă aproape exclusiv în timpul verii, când temperaturile atmosferice sunt ridicate. Toamna și primăvara șapele lichide pot necesita mai multe luni pentru a se usca, pentru că temperaturile sunt scăzute și umiditatea aerului este ridicată. Iarna nu este în nici un caz un anotimp indicat pentru turnarea șapelor lichide, pentru că există pericolul ca acestea să înghețe și se crape. Dacă nu dispuneți de timp suficient, atunci este mai bine să nu optați pentru șapele lichide. Accelerarea ”forțată” a uscării șapelor cu aparate de uscare a aerului duce la costuri suplimentare.

  3.4. Ce avantaje și dezavantaje prezintă șapa uscată?

  Șapa uscată este adecvată pentru toate tipurile de pardoseală. Aceasta se montează rapid și, pentru că nu necesită uscare, pe ea se poate monta imediat stratul final al podelei. În comparație cu șapele lichide, șapele uscate au o greutate mică. De aceea, în cazul execuției de mezaninuri pe tavane vechi din lemn, se recomandă folosirea de șape uscate. Aspectul negativ al șapelor uscate este costul lor destul de ridicat în comparație cu prețul șapelor lichide. Din acest motiv, majoritatea clienților optează pentru montarea de șape uscate doar dacă nu au altă soluție.

  4. Cum se execută șapa

  4.1. Cum se execută corect șapa lichidă?

  Șapele lichide se împart în trei categorii: a) clasică din ciment; b) cu fixare rapidă (uscare rapidă); c) autonivelantă.

  4.1.1. Șapa clasică din ciment

  Șapa clasică din ciment se execută în următorul fel: mai întâi se pregătește amestecul de beton, după care acesta se toarnă mecanizat; după aceea, executantul nivelează stratul de beton manual cu o șipcă metalică; la sfârșit, șapa se netezește mecanizat.

  4.1.2. Șapa cu uscare rapidă

  Șapa cu uscare rapidă se utilizează atunci când nu dispunem de mult timp și dorim să montăm pardoseala deja în următoarele zile. Amestecul de beton al acestui tip de șapă conține un liant, care se leagă rapid. Aspectul negativ al șapelor cu uscare rapidă este costul ridicat al aparatului de uscare a aerului, care coboară umiditatea din încăpere sub 70 %.

  4.1.3. Șapa autonivelantă

  Amestecul șapei autonivelante este fabricat industrial și se aduce la obiect într-un siloz. Pe șantier i se adaugă apă, după care se toarnă pe podea până la înălțimea corespunzătoare.

  Greșeli de execuție

  Greșeala frecventă care se face la executarea șapelor lichide este că aceasta nu se separă de alte elemente ale construcției. Pentru a împiedica apariția crăpăturilor, șapa lichidă trebuie să fie separată de toți pereții și de toate coloanele din încăpere. Aceste rosturi dintre șapă și pereți depind de grosimea, mărimea și forma șapei, ca și de alți factori.

  O altă greșeală de execuție frecventă se întâlnește în cazul șapelor clasice. Și anume, șapa nu este suficient de bine netezită și, deci, prezintă denivelări. Acest lucru îngreunează foarte mult montarea ulterioară a pardoselii.

  4.2. Cum se execută corect șapa uscată?

  Șapa uscată are, de obicei, trei straturi:

  a) stratul de nisip, care are funcția de a nivela podeaua;

  b) placa izolatoare și

  c) plăcile de sarcină (care sunt, de obicei, două plăci încrucișate).

  Stratul de nivelare se toarnă pur și simplu pe podea și se nivelează cu o șipcă. Dar, înainte de aceasta, trebuie să se aplice de-a lungul pereților o bandă izolatoare respectiv despărțitoare, care să împiedice propagarea sunetelor în alte încăperi. De asemenea, trebuie să ne asigurăm, că toate țevile instalațiilor sunt acoperite cu cel puțin 1 cm de nisip. Atunci când înălțimea stratului de nisip nu depășește 4 cm, acesta poate fi întărit călcând peste el. Dacă stratul de nisip are o înălțime de peste 4 cm, trebuie să se folosească o presă electrică sau manuală.

  Plăcile izolatoare se montează întotdeauna începând de la ușă și se taie pe măsură.

  După întărirea acestor două straturi, se montează încrucișat și plăcile de sarcină. Marginile trebuie să fie lipite și înșurubate.

  Înainte de a monta pardoseala, se execută și rosturile.

  La 12 ore de la montarea șapei uscate, se poate monta deja pardoseala.

  Greșeli de execuție

  Greșeala cea mai frecventă care se face la montarea șapelor uscate este întărirea insuficientă a stratului de nisip, care duce la apariția denivelărilor. Dacă șapa uscată prezintă denivelări, pardoseala nu poate fi montată.

  De asemenea, de multe ori executanții uită să amplaseze banda izolatoare respectiv despărțitoare, ceea ce face ca sunetele să fie propagate în încăperile alăturate.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  RENOVARE 2CAMERE.

  Bună ziua,
  Am nevoie de
  Sapa si parket, varuit 5/5m.
  Tencuit glet varuit 5/2.5m.
  Mulțumesc 445.5 RON la 742.5 RON


  ........

  O SAPĂ

  Bună ziua,

  Un aparat de 50 mp din 1982, peste sapa veche....

  Mulțumesc 225 RON la 375 RON


  ........

  SAPA AUTONIVELANTA SI PE ALOCURI DE EGALIZARE

  Bună ziua,

  Am nevoie de o echipa mica dar priceputa care sa toarne sapa de egalizare (partial) si sapa autonivelanta in zona Veterani Constanta. Fara prostii mecanizate sau munca de mantuiala pe repede-inainte. Sapa o cumpar la sac.

  Mulțumesc 900 RON la 1500 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ PESTE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ CU FIRE ELECTRICE , APROX 100 MP, 7 CM DE ȘAPĂ
  Șapa, Bonţida

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, SAPA, 50 M2
  Șapa, Slatina

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, SAPĂ IN CASA NOUA, PARTER SI ETAJ, 150 MP
  Șapa, Mărgău

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ, 50 MP
  Șapa, Târgu Jiu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, RENOVARE INTERIOARA CASA, CCA 40 MP
  Șapa, Crăgueşti

  30429 RON la 50715 RON

  PREȚUL, SAPA ( NISIP , CIMENT ) , 200MP
  Șapa, Galaţi

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, SAPA , 40 MP
  Șapa, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, SAPA DE EGALIZARE, 130MP
  Șapa, Chiscani

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  PREȚUL, SAPA AUTONIVENALTA , ELICOPTERIZATA, INTARITA IN VEDEREA MONTAJULUI DE, CCA 40 MP/DOUA CAMERE
  Șapa, Filipeştii de Pădure

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, SAPA SEMIUSCATA PESTE INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA, DOAR PARTER, 100 MP
  Șapa, Arad

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, SAPA PESTE INCALZIRE ELCTRICA CABLU, 140MP
  Șapa, Crivăţ

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, TURNAREA UNEI SAPE PESTE O ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALA, SUNT 150M PĂTRATI
  Șapa, Oneşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, SAPA LA CASA,
  Șapa, Caransebeş

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, SAPA DE 10CM, 30MP
  Șapa, Bucureşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  PREȚUL, TENCUIT, SAPĂ, 100 M2
  Șapa, Dulceşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, SAPA + AUTONIVELANTA, 20 MP
  Șapa, Galaţi

  652.05 RON la 1086.75 RON

  PREȚUL, SAPA MEC.PESTE INCALZIRE IN PARDOSEALA 61MP SI SAPA DE EGALIZARE 61 MP, 120 M2
  Șapa, Giurgiu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, SAPA PESTE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA , 160 MP
  Șapa, Bragadiru

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, SAPA ARMATA DE TERASA CU PANTA, 250 MP
  Șapa, Corbeanca

  5216.4 RON la 8694 RON

  PREȚUL, TURNARE PLACA BETON 5-6 CM, 65 M2
  Șapa, Buftea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, TURNAT SAPA, 28M2
  Șapa, Câmpulung

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, SAPA , 212 M2
  Șapa, Jelna

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, SAPA USOARA, 110 M2
  Șapa, Bucov

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, RENOVARE CASA + CONSTRUIRE O CAMERĂ, 25 M2
  Șapa, Moviliţa

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, ȘAPĂ, 12 M2
  Șapa, Popeşti-Leordeni

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, ȘAPA, MAX 80 MP
  Șapa, Râşca

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, SAPA ELICOPTERIZATA, CCA 80MP
  Șapa, Lunca

  1173.69 RON la 1956.15 RON

  PREȚUL, ȘAPA, MONTAJ USA+GEAM, MONTAJ GRESIE ȘI FAIANȚĂ, NU
  Șapa, Bogata

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, ELECTRICIAN, ZUGRAVI, FAIANTARI, 85 MP
  Șapa, Mangalia

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, SPART SAPA VECHE SI TURNAT UNA NOUA, 100 MP
  Șapa, Valea Lupului

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, ȘAPA , 85 M2
  Șapa, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, ȘAPA AUTONIVELANTA - 5 CM , 190 MP
  Șapa, Ghimpaţi

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  PREȚUL, ȘAPA , 60 MP
  Șapa, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, ȘAPĂ, 120 MP
  Șapa, Mangalia

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, ȘAPĂ, 14 MP
  Șapa, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, TENCUILĂ MECANIZATĂ, 200 MP
  Șapa, Turnu Măgurele

  3042.9 RON la 5071.5 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  ȘAPA LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 1146 FIRME PENTRU ȘAPA


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ȘAPA?

 • Șapa Abrud
 • Șapa Adjud
 • Șapa Agnita
 • Șapa Aiud
 • Șapa Alba Iulia
 • Șapa Aleşd
 • Șapa Alexandria
 • Șapa Amara
 • Șapa Anina
 • Șapa Aninoasa
 • Șapa Arad
 • Șapa Ardud
 • Șapa Avrig
 • Șapa Azuga
 • Șapa Babadag
 • Șapa Bacău
 • Șapa Baia de Aramă
 • Șapa Baia de Arieş
 • Șapa Baia Mare
 • Șapa Baia Sprie
 • Șapa Băile Govora
 • Șapa Băile Herculane
 • Șapa Băile Olăneşti
 • Șapa Băile Tuşnad
 • Șapa Băileşti
 • Șapa Bălan
 • Șapa Bălceşti
 • Șapa Balş
 • Șapa Băneasa
 • Șapa Baraolt
 • Șapa Bârlad
 • Șapa Bechet
 • Șapa Beclean
 • Șapa Beiuş
 • Șapa Berbeşti
 • Șapa Bereşti
 • Șapa Bicaz
 • Șapa Bistriţa
 • Șapa Blaj
 • Șapa Bocşa
 • Șapa Boldeşti-Scăeni
 • Șapa Bolintin-Vale
 • Șapa Borşa
 • Șapa Borsec
 • Șapa Botoşani
 • Șapa Brad
 • Șapa Brăila
 • Șapa Bran
 • Șapa Braşov
 • Șapa Breaza
 • Șapa Brezoi
 • Șapa Broşteni
 • Șapa Bucecea
 • Șapa Bucureşti
 • Șapa Budeşti
 • Șapa Buhuşi
 • Șapa Bumbeşti-Jiu
 • Șapa Buşteni
 • Șapa Buzău
 • Șapa Buziaş
 • Șapa Cajvana
 • Șapa Calafat
 • Șapa Călan
 • Șapa Călăraşi
 • Șapa Călimăneşti
 • Șapa Câmpeni
 • Șapa Câmpia Turzii
 • Șapa Câmpina
 • Șapa Câmpulung
 • Șapa Câmpulung Moldovenesc
 • Șapa Caracal
 • Șapa Caransebeş
 • Șapa Carei
 • Șapa Cavnic
 • Șapa Căzăneşti
 • Șapa Cehu Silvaniei
 • Șapa Cernavodă
 • Șapa Chişineu-Criş
 • Șapa Ciacova
 • Șapa Cisnădie
 • Șapa Cluj-Napoca
 • Șapa Codlea
 • Șapa Comăneşti
 • Șapa Comarnic
 • Șapa Constanţa
 • Șapa Copşa Mică
 • Șapa Corabia
 • Șapa Costeşti
 • Șapa Covasna
 • Șapa Craiova
 • Șapa Cristuru Secuiesc
 • Șapa Cugir
 • Șapa Curtea de Argeş
 • Șapa Curtici
 • Șapa Dăbuleni
 • Șapa Darabani
 • Șapa Dărmăneşti
 • Șapa Dej
 • Șapa Deta
 • Șapa Deva
 • Șapa Dolhasca
 • Șapa Dorohoi
 • Șapa Drăgăneşti
 • Șapa Drăgăneşti-Olt
 • Șapa Drăgăşani
 • Șapa Dragomireşti
 • Șapa Drobeta-Turnu Severin
 • Șapa Eforie
 • Șapa Făgăraş
 • Șapa Făget
 • Șapa Fălticeni
 • Șapa Făurei
 • Șapa Feteşti
 • Șapa Fieni
 • Șapa Fierbinţi-Târg
 • Șapa Filiaşi
 • Șapa Flămânzi
 • Șapa Focşani
 • Șapa Frasin
 • Șapa Fundulea
 • Șapa Găeşti
 • Șapa Galaţi
 • Șapa Gătaia
 • Șapa Geoagiu
 • Șapa Gheorgheni
 • Șapa Gherla
 • Șapa Ghimbav
 • Șapa Giurgiu
 • Șapa Gura Humorului
 • Șapa Hârlău
 • Șapa Hârşova
 • Șapa Haţeg
 • Șapa Horezu
 • Șapa Huedin
 • Șapa Hunedoara
 • Șapa Huşi
 • Șapa Ianca
 • Șapa Iaşi
 • Șapa Iernut
 • Șapa Ineu
 • Șapa Însurăţei
 • Șapa Întorsura Buzăului
 • Șapa Isaccea
 • Șapa Jibou
 • Șapa Lehliu-Gară
 • Șapa Lipova
 • Șapa Liteni
 • Șapa Livada
 • Șapa Luduş
 • Șapa Lugoj
 • Șapa Lupeni
 • Șapa Mangalia
 • Șapa Mărăşeşti
 • Șapa Marghita
 • Șapa Medgidia
 • Șapa Mediaş
 • Șapa Miercurea Nirajului
 • Șapa Miercurea Sibiului
 • Șapa Miercurea-Ciuc
 • Șapa Mihăileşti
 • Șapa Milişăuţi
 • Șapa Mioveni
 • Șapa Mizil
 • Șapa Moineşti
 • Șapa Moldova Nouă
 • Șapa Moreni
 • Șapa Motru
 • Șapa Murfatlar
 • Șapa Murgeni
 • Șapa Nădlac
 • Șapa Năsăud
 • Șapa Năvodari
 • Șapa Negreşti
 • Șapa Negreşti-Oaş
 • Șapa Negru Vodă
 • Șapa Nehoiu
 • Șapa Novaci
 • Șapa Nucet
 • Șapa Ocna Mureş
 • Șapa Ocna Sibiului
 • Șapa Ocnele Mari
 • Șapa Odobeşti
 • Șapa Odorheiu Secuiesc
 • Șapa Olteniţa
 • Șapa Oneşti
 • Șapa Oradea
 • Șapa Orăştie
 • Șapa Oraviţa
 • Șapa Orşova
 • Șapa Oţelu Roşu
 • Șapa Ovidiu
 • Șapa Panciu
 • Șapa Pâncota
 • Șapa Paşcani
 • Șapa Pătârlagele
 • Șapa Pecica
 • Șapa Petrila
 • Șapa Petroşani
 • Șapa Piatra-Neamţ
 • Șapa Piatra-Olt
 • Șapa Piteşti
 • Șapa Ploieşti
 • Șapa Plopeni
 • Șapa Podu Iloaiei
 • Șapa Pogoanele
 • Șapa Potcoava
 • Șapa Predeal
 • Șapa Pucioasa
 • Șapa Răcari
 • Șapa Rădăuţi
 • Șapa Râmnicu Sărat
 • Șapa Râmnicu Vâlcea
 • Șapa Râşnov
 • Șapa Recaş
 • Șapa Reghin
 • Șapa Reşiţa
 • Șapa Roman
 • Șapa Roşiori de Vede
 • Șapa Rovinari
 • Șapa Roznov
 • Șapa Rupea
 • Șapa Săcele
 • Șapa Săcueni
 • Șapa Salcea
 • Șapa Sălişte
 • Șapa Săliştea de Sus
 • Șapa Salonta
 • Șapa Sângeorgiu de Pădure
 • Șapa Sângeorz-Băi
 • Șapa Sânnicolau Mare
 • Șapa Sântana
 • Șapa Sărmaşu
 • Șapa Satu Mare
 • Șapa Săveni
 • Șapa Scorniceşti
 • Șapa Sebeş
 • Șapa Sebiş
 • Șapa Segarcea
 • Șapa Seini
 • Șapa Sfântu Gheorghe
 • Șapa Sibiu
 • Șapa Sighetu Marmaţiei
 • Șapa Sighişoara
 • Șapa Simeria
 • Șapa Şimleu Silvaniei
 • Șapa Sinaia
 • Șapa Siret
 • Șapa Slănic
 • Șapa Slănic-Moldova
 • Șapa Slatina
 • Șapa Slobozia
 • Șapa Solca
 • Șapa Şomcuta Mare
 • Șapa Sovata
 • Șapa Ştefăneşti
 • Șapa Ştefăneşti
 • Șapa Ştei
 • Șapa Strehaia
 • Șapa Suceava
 • Șapa Sulina
 • Șapa Tălmaciu
 • Șapa Ţăndărei
 • Șapa Târgovişte
 • Șapa Târgu Bujor
 • Șapa Târgu Cărbuneşti
 • Șapa Târgu Frumos
 • Șapa Târgu Jiu
 • Șapa Târgu Lăpuş
 • Șapa Târgu Mureş
 • Șapa Târgu Neamţ
 • Șapa Târgu Ocna
 • Șapa Târgu Secuiesc
 • Șapa Târnăveni
 • Șapa Tăşnad
 • Șapa Tăuţii-Măgherăuş
 • Șapa Techirghiol
 • Șapa Tecuci
 • Șapa Teiuş
 • Șapa Ţicleni
 • Șapa Timişoara
 • Șapa Tismana
 • Șapa Titu
 • Șapa Topliţa
 • Șapa Topoloveni
 • Șapa Tulcea
 • Șapa Turceni
 • Șapa Turda
 • Șapa Turnu Măgurele
 • Șapa Ulmeni
 • Șapa Ungheni
 • Șapa Uricani
 • Șapa Urlaţi
 • Șapa Urziceni
 • Șapa Valea lui Mihai
 • Șapa Vălenii de Munte
 • Șapa Vânju Mare
 • Șapa Vaşcău
 • Șapa Vaslui
 • Șapa Vatra Dornei
 • Șapa Vicovu de Sus
 • Șapa Victoria
 • Șapa Videle
 • Șapa Vişeu de Sus
 • Șapa Vlăhiţa
 • Șapa Vulcan
 • Șapa Zalău
 • Șapa Zărneşti
 • Șapa Zimnicea
 • Șapa Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate