x

  Pret sapa

  Prețul unei șape depinde de execuție, de grosimea șapei și, desigur, de cantitatea comandată. Prețul unei șape clasice cu grosimea de 4-5 cm este de la 20 la 30 lei/m2. Pentru un preț exact, puteți solicita informații turnătorilor noștri de șape verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre șape.

  PREȚUL ȘAPEI


  Prețul șapei. Prețul unei șape clasice din ciment cu grosimea 5 cm cu materiale și manoperă.

  20 lei/mp

  PREȚ MINIM
  lei/mp

  PREȚ MEDIU
  30 lei/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Pret sapa

  ALTE PREȚURI PENTRU ȘAPA

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul manoperei de desfacere a șapei


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul șapei de egalizare


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul turnării șapei armate


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Prețul șlițului in beton,șapa


  lei

  lei/ml

  ml
  cerere>

  Prețul șapei elicopterizate


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>
  TRIMITEȚI O CERERE >
  TOTAL:

  Șapă autonivelantă


  Care este prețul unei șape autonivelante? Șapa autonivelantă este ceva mai scumpă decât o șapă clasi...

  Verificați și: Sapa autonivelanta pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Șapa – tot ce trebuie să știți

   

  1. Ce trebuie să știți despre șape?

  Șapa este un strat intermediar de suport pentru pardoseli. Aceasta se execută peste placa din beton sau peste suprafețe-bază de alt tip și are o grosime de câțiva centimetri. Șapa este compusă din ciment, asfalt turnat și anhidrit. Liantul șapei îi dă și denumirea. Astfel, cunoaștem șape pe bază de ciment, șape autonivelante pe bază de sulfat de calciu, șape pe bază de ciment modificat polimeric, șape polimerice etc.. Prin executarea șapei se obține o podea netedă și fără denivelări, care facilitează montarea pardoselii. De asemenea, șapa are rolul de a proteja fonic încăperea și locuința. Ea are și proprietăți ignifuge și, deci, protejează imobilul împotriva incendiilor. În șapă se poate monta un sistem de încălzire în pardoseală. În acest caz, căldura este transmisă de la țevi la șapă și astfel aceasta se distribuie uniform pe toată suprafața podelei. Șapa lichidă se poate turna mecanizat sau manual. Este important să așteptați ca șapa lichidă să se întărească și să se usuce complet. Ea trebuie să fie prelucrată uniform, pentru a evita apariția de crăpături.

  sapa-executare.jpg
  Executarea de șape este o muncă dificilă și trebuie să fie efectuată de meseriași specializați

   

  2. Executanții de șape

  Executarea șapelor se încadrează în categoria lucrărilor de construcții dificile. De aceea, este important să căutați executanți specializați și cu experiență. Podelele sunt părți ale locuințelor extrem de solicitate, fiind expuse în mod accentuat uzurii. Din aceasta rezultă necesitatea de a avea șape executate și prelucrate profesional și la un nivel înalt de calitate. Bineînțeles, că puteți executa și singuri șapele, dar înainte de a le putea executa, trebuie să învățați foarte bine cum.

  3. Tipuri de șapă

  3.1. Tipuri de șapă în funcție de modul de execuție

  În funcție de modul în care este aplicată șapa pe stratul inferior, șapele pot fi:

  3.1.1. Șapă auto-aderentă

  Șapa auto-aderentă este cea mai simplă variantă de șapă. Aceasta se toarnă direct pe suprafața-bază într-un strat sau în mai multe straturi. Pentru ca șapa auto-aderentă să adere foarte bine pe suprafața bază, se folosește o emulsie specială.

  3.1.2. Șapa flotantă

  Șapa flotantă este cel mai complex tip de șapă. Aceasta este separată de suprafața-bază printr-un strat despărțitor. De asemenea, șapa flotantă este separată prin rosturi cu lățimea de cel puțin 4 mm de elemente de construcție, cum ar fi: pereți, ziduri, coloane, coșuri de fum. Acolo unde există instalații, rosturile au lățimea de cel puțin 10 mm.

  3.1.3. Șapa glisantă

  Șapa glisantă este separată de suprafața-bază printr-un strat despărțitor (de exemplu, de o folie). În același timp, aceasta este separată cu rosturi cu lățimea de cel puțin 4 mm de restul elementelor construcției, astfel că nu intră în contact direct cu ele (șapa și elementele construcției nu se ating) . Șapa glisantă se folosește în încăperile, care urmează a fi suprasolicitate și în care izolația termică și fonică nu sunt atât de importante.

  3.2.  Tipuri de șapă în funcție de compoziție și modul de turnare

  3.2.1. Șapa executată manual

  În cazul execuției unei șape manuale, amestecul de beton este aplicat și nivelat manual de către executant. Șapa manuală se toarnă cel mai frecvent în încăperile mici (camere de baie, cămări...) și în încăperile în care locația nu permite accesul cu echipamentul de executare a șapelor mecanizate. Șapa manuală se folosește și pentru umplerea unor goluri mai mari sau mai mici apărute în timpul renovării instalațiilor.

  3.2.2. Șapa autonivelantă

  În cazul execuției unei șape autonivelante, la amestecul de beton fabricat industrial se adaugă apă. Formula folosită este mai lichidă față de cea folosită pentru șapa clasică. Avantajul pe care îl prezintă șapa autonivelantă este faptul că aceasta se poate turna într-un strat subțire, cu grosimea de la 2 cm în sus. Țevile sistemului de încălzire în pardoseală pot fi complet acoperite cu această șapă lichidă autonivelantă. Astfel, se asigură un transfer ideal al căldurii de la țevi la șapă și de la șapă la pardoseală.

  3.2.3. Șapa uscată

  Șapa uscată este formată din plăci din fibre din ciment sau din panouri din PAL. Acestea se montează pe suprafața-bază ca un pod flotant. Avantajul principal pe care îl prezintă acest tip de șapă este faptul că ea poate fi montată în orice anotimp, pentru că nu necesită uscare, ca restul tipurilor de șapă. Execuția șapei uscate este relativ simplă și rapidă. Șapa uscată se caracterizează printr-o masă și o înălțime minime. Un alt aspect pozitiv al montării unei șape uscate este și faptul că pe ea putem monta imediat stratul final al podelei (parchetul, plăcile ceramice etc.).

  3.2.4. Șapa mecanizată

  Șapele mecanizate sunt alcătuite din mai multe straturi de izolație și beton. Executantul toarnă șapa pe un strat de izolație și astfel întărește țevile. Stratul din beton este flotant, fiind despărțit de elementele de construcție. Astfel, se împiedică transmiterea zgomotului de la șapă la obiect.

  3.3. Ce avantaje și dezavantaje prezintă șapa lichidă?

  Șapele lichide sunt omogene, pentru că amestecul folosit pentru ele este fabricat industrial. De aceea, acestea se toarnă ușor și necesită doar o nivelare fină. Astfel de șape se recomandă pentru încăperile mari și pentru încăperile cu încălzire în pardoseală. Șapele lichide au o rezistență ridicată la compresiune și la flexiune. De aceea, acestea pot fi turnate uniform și fără denivelări. Șapele lichide pot fi turnate fără dilatare și pe suprafețe mari. Principalul aspect negativ al șapelor lichide este acela că necesită un timp îndelungat pentru a se usca: într-o săptămână se usucă doar 1 cm din șapă. Deci, cu cât mai groasă este șapa, cu atât mai mult timp necesită pentru a se usca. Din acest motiv, șapele umede se toarnă aproape exclusiv în timpul verii, când temperaturile atmosferice sunt ridicate. Toamna și primăvara șapele lichide pot necesita mai multe luni pentru a se usca, pentru că temperaturile sunt scăzute și umiditatea aerului este ridicată. Iarna nu este în nici un caz un anotimp indicat pentru turnarea șapelor lichide, pentru că există pericolul ca acestea să înghețe și se crape. Dacă nu dispuneți de timp suficient, atunci este mai bine să nu optați pentru șapele lichide. Accelerarea ”forțată” a uscării șapelor cu aparate de uscare a aerului duce la costuri suplimentare.

  3.4. Ce avantaje și dezavantaje prezintă șapa uscată?

  Șapa uscată este adecvată pentru toate tipurile de pardoseală. Aceasta se montează rapid și, pentru că nu necesită uscare, pe ea se poate monta imediat stratul final al podelei. În comparație cu șapele lichide, șapele uscate au o greutate mică. De aceea, în cazul execuției de mezaninuri pe tavane vechi din lemn, se recomandă folosirea de șape uscate. Aspectul negativ al șapelor uscate este costul lor destul de ridicat în comparație cu prețul șapelor lichide. Din acest motiv, majoritatea clienților optează pentru montarea de șape uscate doar dacă nu au altă soluție.

  4. Cum se execută șapa

  4.1. Cum se execută corect șapa lichidă?

  Șapele lichide se împart în trei categorii: a) clasică din ciment; b) cu fixare rapidă (uscare rapidă); c) autonivelantă.

  4.1.1. Șapa clasică din ciment

  Șapa clasică din ciment se execută în următorul fel: mai întâi se pregătește amestecul de beton, după care acesta se toarnă mecanizat; după aceea, executantul nivelează stratul de beton manual cu o șipcă metalică; la sfârșit, șapa se netezește mecanizat.

  4.1.2. Șapa cu uscare rapidă

  Șapa cu uscare rapidă se utilizează atunci când nu dispunem de mult timp și dorim să montăm pardoseala deja în următoarele zile. Amestecul de beton al acestui tip de șapă conține un liant, care se leagă rapid. Aspectul negativ al șapelor cu uscare rapidă este costul ridicat al aparatului de uscare a aerului, care coboară umiditatea din încăpere sub 70 %.

  4.1.3. Șapa autonivelantă

  Amestecul șapei autonivelante este fabricat industrial și se aduce la obiect într-un siloz. Pe șantier i se adaugă apă, după care se toarnă pe podea până la înălțimea corespunzătoare.

  Greșeli de execuție

  Greșeala frecventă care se face la executarea șapelor lichide este că aceasta nu se separă de alte elemente ale construcției. Pentru a împiedica apariția crăpăturilor, șapa lichidă trebuie să fie separată de toți pereții și de toate coloanele din încăpere. Aceste rosturi dintre șapă și pereți depind de grosimea, mărimea și forma șapei, ca și de alți factori.

  O altă greșeală de execuție frecventă se întâlnește în cazul șapelor clasice. Și anume, șapa nu este suficient de bine netezită și, deci, prezintă denivelări. Acest lucru îngreunează foarte mult montarea ulterioară a pardoselii.

  4.2. Cum se execută corect șapa uscată?

  Șapa uscată are, de obicei, trei straturi:

  a) stratul de nisip, care are funcția de a nivela podeaua;

  b) placa izolatoare și

  c) plăcile de sarcină (care sunt, de obicei, două plăci încrucișate).

  Stratul de nivelare se toarnă pur și simplu pe podea și se nivelează cu o șipcă. Dar, înainte de aceasta, trebuie să se aplice de-a lungul pereților o bandă izolatoare respectiv despărțitoare, care să împiedice propagarea sunetelor în alte încăperi. De asemenea, trebuie să ne asigurăm, că toate țevile instalațiilor sunt acoperite cu cel puțin 1 cm de nisip. Atunci când înălțimea stratului de nisip nu depășește 4 cm, acesta poate fi întărit călcând peste el. Dacă stratul de nisip are o înălțime de peste 4 cm, trebuie să se folosească o presă electrică sau manuală.

  Plăcile izolatoare se montează întotdeauna începând de la ușă și se taie pe măsură.

  După întărirea acestor două straturi, se montează încrucișat și plăcile de sarcină. Marginile trebuie să fie lipite și înșurubate.

  Înainte de a monta pardoseala, se execută și rosturile.

  La 12 ore de la montarea șapei uscate, se poate monta deja pardoseala.

  Greșeli de execuție

  Greșeala cea mai frecventă care se face la montarea șapelor uscate este întărirea insuficientă a stratului de nisip, care duce la apariția denivelărilor. Dacă șapa uscată prezintă denivelări, pardoseala nu poate fi montată.

  De asemenea, de multe ori executanții uită să amplaseze banda izolatoare respectiv despărțitoare, ceea ce face ca sunetele să fie propagate în încăperile alăturate.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  PLACA BETON AMESTEC PIETRIS+NISIP

  Stimați,

  turnare placa beton apartament demisol -36mp

  amestec pietris+nisip

  mulțumesc, 720 lei la 1200 lei


  ........

  ȘAPĂ

  Stimați,

  Doresc turnare șapă pe o suprafață de 130 mp

  mulțumesc, 540 lei la 900 lei


  ........

  ȘAPA

  Stimați,

  șapa de egalizare 120 mp

  mulțumesc,
  432 lei la 720 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, SAPĂ SĂ ADUC 2 CAMERE LA NIVELUL HOLULUI,
  Șapa, Râmnicu Vâlcea

  652.05 lei la 1086.75 lei

  PREȚUL, TURNAT SAPA,
  Șapa, Ilişeşti

  1825.74 lei la 3042.9 lei

  PREȚUL, TURNARE SAPA. CU MATERIALELE DUMNEAVOASTRA,
  Șapa, Bucureşti

  1521.45 lei la 2535.75 lei

  PREȚUL, SAPA DE NIVEL PESTE INCALZIRE IN PARDOSEALA PARTER APROX 80 M2,
  Șapa, Blaj

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, SAPA,
  Șapa, Domneşti

  2199.582 lei la 3665.97 lei

  PREȚUL, DORESC SAPA MECANIZATA PENTRU INCALZIREA IN PARDOSEALA ,
  Șapa, Corbeanca

  5216.4 lei la 8694 lei

  PREȚUL, SAPA EGALIZARE 10 CM MAXIM PENTRU 90MP,
  Șapa, Buftea

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, VREAU SA TORN 100MP SAPA DE 5 CM,
  Șapa, Cazasu

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, SAPA EGALIZARE,
  Șapa, Buftea

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, SAPA PESTE INCALZIREA IN PARDOSEALA,
  Șapa, Cuci

  625.968 lei la 1043.28 lei

  PREȚUL, TURNARE SAPA APARTAMENT DEMISOL ZONA CISMIGIU,
  Șapa, Bucureşti

  782.46 lei la 1304.1 lei

  PREȚUL, TURNARE ȘAPA ÎNTR-O MANSARDA LOCUIBILA ,
  Șapa, Bucureşti

  1456.245 lei la 2427.075 lei

  PREȚUL, SAPĂ PESTE INCALZIRE IN PARDOSEALA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA 3,5 CM,
  Șapa, Roznov

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, TURNAT SI EGALIZAT SAPA IN BALCONUL APARTAMENTULUI APROX 10 M PATRATI,
  Șapa, Craiova

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, TURNARE ȘAPĂ,
  Șapa, Tunari

  1956.15 lei la 3260.25 lei

  PREȚUL, SAPA PESTE EGALIZARE,
  Șapa, Voluntari

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, TENCUIALĂ+SAPĂ APARTAMENT 3 CAMERE,
  Șapa, Bucureşti

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, SAPA DE IPSOS PESTE INCALZIRE ,
  Șapa, Bistriţa

  5651.1 lei la 9418.5 lei

  PREȚUL, TENCUIALA, GLET, LAVABIL, SAPA,
  Șapa, Bragadiru

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, SAPA PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA A UNUI APARTAMENT ,
  Șapa, Tecuci

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, TENCUIALA MECANIZATA + SAPA MECANIZATA ,
  Șapa, Piatra

  12171.6 lei la 20286 lei

  PREȚUL, DORESC TURNAREA ȘAPEI LA ETAJ. ,
  Șapa, Focşani

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, ȘAPĂ SEMIUMEDA APARTAMENT ,
  Șapa, Galaţi

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, SAPA,
  Șapa, Gălăuţaş

  782.46 lei la 1304.1 lei

  PREȚUL, TURNARE SAPA IN BAIA DIN MANSARDA,
  Șapa, Baciu

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, ȘAPA-EGALIZARE NIVEL, APARTAMENT, PENTRU A PUNE PARCHET SI UȘI ,
  Șapa, Galaţi

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, SAPA 27M PATRATI + GRESIE ,
  Șapa, Bucureşti

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, SAPA MECANIZATA, 200MP,
  Șapa, Chinteni

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, SAPA MANUALA,
  Șapa, Olari

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, SAPA PESTE ÎNCĂLZIREA IN PARDOSEALA ,
  Șapa, Oradea

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, TURNARE SAPA MECANIZATĂ ȘI CU ELICOPTER,
  Șapa, Tărtăşeşti

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, SAPA FACUTA CU BETONIERA LA FATA LOCULUI,
  Șapa, Comarnic

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, ȘAPĂ ÎNTR-O ÎNCĂPERE ,
  Șapa, Timişoara

  652.05 lei la 1086.75 lei

  PREȚUL, SAPA PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA,
  Șapa, Păuleşti

  5651.1 lei la 9418.5 lei

  PREȚUL, TENCUIT + SAPA CASA LA ROSU,
  Șapa, Ploieşti

  24777.9 lei la 41296.5 lei

  PREȚUL, SAPA DE EGALIZARE MAX.2CM,
  Șapa, Braşov

  1304.1 lei la 2173.5 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  ȘAPA LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 333 FIRME PENTRU ȘAPA


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ȘAPA?

 • Șapa Abrud
 • Șapa Adjud
 • Șapa Agnita
 • Șapa Aiud
 • Șapa Alba Iulia
 • Șapa Aleşd
 • Șapa Alexandria
 • Șapa Amara
 • Șapa Anina
 • Șapa Aninoasa
 • Șapa Arad
 • Șapa Ardud
 • Șapa Avrig
 • Șapa Azuga
 • Șapa Babadag
 • Șapa Bacău
 • Șapa Baia de Aramă
 • Șapa Baia de Arieş
 • Șapa Baia Mare
 • Șapa Baia Sprie
 • Șapa Băile Govora
 • Șapa Băile Herculane
 • Șapa Băile Olăneşti
 • Șapa Băile Tuşnad
 • Șapa Băileşti
 • Șapa Bălan
 • Șapa Bălceşti
 • Șapa Balş
 • Șapa Băneasa
 • Șapa Baraolt
 • Șapa Bârlad
 • Șapa Bechet
 • Șapa Beclean
 • Șapa Beiuş
 • Șapa Berbeşti
 • Șapa Bereşti
 • Șapa Bicaz
 • Șapa Bistriţa
 • Șapa Blaj
 • Șapa Bocşa
 • Șapa Boldeşti-Scăeni
 • Șapa Bolintin-Vale
 • Șapa Borşa
 • Șapa Borsec
 • Șapa Botoşani
 • Șapa Brad
 • Șapa Brăila
 • Șapa Bran
 • Șapa Braşov
 • Șapa Breaza
 • Șapa Brezoi
 • Șapa Broşteni
 • Șapa Bucecea
 • Șapa Bucureşti
 • Șapa Budeşti
 • Șapa Buhuşi
 • Șapa Bumbeşti-Jiu
 • Șapa Buşteni
 • Șapa Buzău
 • Șapa Buziaş
 • Șapa Cajvana
 • Șapa Calafat
 • Șapa Călan
 • Șapa Călăraşi
 • Șapa Călimăneşti
 • Șapa Câmpeni
 • Șapa Câmpia Turzii
 • Șapa Câmpina
 • Șapa Câmpulung
 • Șapa Câmpulung Moldovenesc
 • Șapa Caracal
 • Șapa Caransebeş
 • Șapa Carei
 • Șapa Cavnic
 • Șapa Căzăneşti
 • Șapa Cehu Silvaniei
 • Șapa Cernavodă
 • Șapa Chişineu-Criş
 • Șapa Ciacova
 • Șapa Cisnădie
 • Șapa Cluj-Napoca
 • Șapa Codlea
 • Șapa Comăneşti
 • Șapa Comarnic
 • Șapa Constanţa
 • Șapa Copşa Mică
 • Șapa Corabia
 • Șapa Costeşti
 • Șapa Covasna
 • Șapa Craiova
 • Șapa Cristuru Secuiesc
 • Șapa Cugir
 • Șapa Curtea de Argeş
 • Șapa Curtici
 • Șapa Dăbuleni
 • Șapa Darabani
 • Șapa Dărmăneşti
 • Șapa Dej
 • Șapa Deta
 • Șapa Deva
 • Șapa Dolhasca
 • Șapa Dorohoi
 • Șapa Drăgăneşti
 • Șapa Drăgăneşti-Olt
 • Șapa Drăgăşani
 • Șapa Dragomireşti
 • Șapa Drobeta-Turnu Severin
 • Șapa Eforie
 • Șapa Făgăraş
 • Șapa Făget
 • Șapa Fălticeni
 • Șapa Făurei
 • Șapa Feteşti
 • Șapa Fieni
 • Șapa Fierbinţi-Târg
 • Șapa Filiaşi
 • Șapa Flămânzi
 • Șapa Focşani
 • Șapa Frasin
 • Șapa Fundulea
 • Șapa Găeşti
 • Șapa Galaţi
 • Șapa Gătaia
 • Șapa Geoagiu
 • Șapa Gheorgheni
 • Șapa Gherla
 • Șapa Ghimbav
 • Șapa Giurgiu
 • Șapa Gura Humorului
 • Șapa Hârlău
 • Șapa Hârşova
 • Șapa Haţeg
 • Șapa Horezu
 • Șapa Huedin
 • Șapa Hunedoara
 • Șapa Huşi
 • Șapa Ianca
 • Șapa Iaşi
 • Șapa Iernut
 • Șapa Ineu
 • Șapa Însurăţei
 • Șapa Întorsura Buzăului
 • Șapa Isaccea
 • Șapa Jibou
 • Șapa Lehliu-Gară
 • Șapa Lipova
 • Șapa Liteni
 • Șapa Livada
 • Șapa Luduş
 • Șapa Lugoj
 • Șapa Lupeni
 • Șapa Mangalia
 • Șapa Mărăşeşti
 • Șapa Marghita
 • Șapa Medgidia
 • Șapa Mediaş
 • Șapa Miercurea Nirajului
 • Șapa Miercurea Sibiului
 • Șapa Miercurea-Ciuc
 • Șapa Mihăileşti
 • Șapa Milişăuţi
 • Șapa Mioveni
 • Șapa Mizil
 • Șapa Moineşti
 • Șapa Moldova Nouă
 • Șapa Moreni
 • Șapa Motru
 • Șapa Murfatlar
 • Șapa Murgeni
 • Șapa Nădlac
 • Șapa Năsăud
 • Șapa Năvodari
 • Șapa Negreşti
 • Șapa Negreşti-Oaş
 • Șapa Negru Vodă
 • Șapa Nehoiu
 • Șapa Novaci
 • Șapa Nucet
 • Șapa Ocna Mureş
 • Șapa Ocna Sibiului
 • Șapa Ocnele Mari
 • Șapa Odobeşti
 • Șapa Odorheiu Secuiesc
 • Șapa Olteniţa
 • Șapa Oneşti
 • Șapa Oradea
 • Șapa Orăştie
 • Șapa Oraviţa
 • Șapa Orşova
 • Șapa Oţelu Roşu
 • Șapa Ovidiu
 • Șapa Panciu
 • Șapa Pâncota
 • Șapa Paşcani
 • Șapa Pătârlagele
 • Șapa Pecica
 • Șapa Petrila
 • Șapa Petroşani
 • Șapa Piatra-Neamţ
 • Șapa Piatra-Olt
 • Șapa Piteşti
 • Șapa Ploieşti
 • Șapa Plopeni
 • Șapa Podu Iloaiei
 • Șapa Pogoanele
 • Șapa Potcoava
 • Șapa Predeal
 • Șapa Pucioasa
 • Șapa Răcari
 • Șapa Rădăuţi
 • Șapa Râmnicu Sărat
 • Șapa Râmnicu Vâlcea
 • Șapa Râşnov
 • Șapa Recaş
 • Șapa Reghin
 • Șapa Reşiţa
 • Șapa Roman
 • Șapa Roşiori de Vede
 • Șapa Rovinari
 • Șapa Roznov
 • Șapa Rupea
 • Șapa Săcele
 • Șapa Săcueni
 • Șapa Salcea
 • Șapa Sălişte
 • Șapa Săliştea de Sus
 • Șapa Salonta
 • Șapa Sângeorgiu de Pădure
 • Șapa Sângeorz-Băi
 • Șapa Sânnicolau Mare
 • Șapa Sântana
 • Șapa Sărmaşu
 • Șapa Satu Mare
 • Șapa Săveni
 • Șapa Scorniceşti
 • Șapa Sebeş
 • Șapa Sebiş
 • Șapa Segarcea
 • Șapa Seini
 • Șapa Sfântu Gheorghe
 • Șapa Sibiu
 • Șapa Sighetu Marmaţiei
 • Șapa Sighişoara
 • Șapa Simeria
 • Șapa Şimleu Silvaniei
 • Șapa Sinaia
 • Șapa Siret
 • Șapa Slănic
 • Șapa Slănic-Moldova
 • Șapa Slatina
 • Șapa Slobozia
 • Șapa Solca
 • Șapa Şomcuta Mare
 • Șapa Sovata
 • Șapa Ştefăneşti
 • Șapa Ştefăneşti
 • Șapa Ştei
 • Șapa Strehaia
 • Șapa Suceava
 • Șapa Sulina
 • Șapa Tălmaciu
 • Șapa Ţăndărei
 • Șapa Târgovişte
 • Șapa Târgu Bujor
 • Șapa Târgu Cărbuneşti
 • Șapa Târgu Frumos
 • Șapa Târgu Jiu
 • Șapa Târgu Lăpuş
 • Șapa Târgu Mureş
 • Șapa Târgu Neamţ
 • Șapa Târgu Ocna
 • Șapa Târgu Secuiesc
 • Șapa Târnăveni
 • Șapa Tăşnad
 • Șapa Tăuţii-Măgherăuş
 • Șapa Techirghiol
 • Șapa Tecuci
 • Șapa Teiuş
 • Șapa Ţicleni
 • Șapa Timişoara
 • Șapa Tismana
 • Șapa Titu
 • Șapa Topliţa
 • Șapa Topoloveni
 • Șapa Tulcea
 • Șapa Turceni
 • Șapa Turda
 • Șapa Turnu Măgurele
 • Șapa Ulmeni
 • Șapa Ungheni
 • Șapa Uricani
 • Șapa Urlaţi
 • Șapa Urziceni
 • Șapa Valea lui Mihai
 • Șapa Vălenii de Munte
 • Șapa Vânju Mare
 • Șapa Vaşcău
 • Șapa Vaslui
 • Șapa Vatra Dornei
 • Șapa Vicovu de Sus
 • Șapa Victoria
 • Șapa Videle
 • Șapa Vişeu de Sus
 • Șapa Vlăhiţa
 • Șapa Vulcan
 • Șapa Zalău
 • Șapa Zărneşti
 • Șapa Zimnicea
 • Șapa Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  0040(312) 296 065

  CONTACTE

  Cereri: 0040(312) 296 065
  Firme: 0040(312) 296 065

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate