Pentru zona

  Scara metalica pret

  Prețul scărilor din metal depinde de înălțimea și tipul scărilor (drepte, în spirală răsucită, cu podest, plutitoare), de tipul de balustradă și de materialul circulabil. Prețul de execuție și montaj al unor scări în spirală din metal vopsite cu pulbere pentru un etaj se ridică la aproximativ 3000-10000 lei/buc..

  Cui să încredințați achiziționarea unei scări din metal? Trimiteți o cerere către furnizorii de scări din metal din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere
  Verificați și:
  Balustrade inox, prețul

  Prețul scărilor metalice


  Prețul scărilor metalice. Prețul de execuție și montarea al unor scări în spirală din metal vopsite cu pulbere, pentru un etaj.

  5000 RON/buc

  PREȚ MINIM
  RON/buc

  PREȚ MEDIU
  10000 RON/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Scara metalica

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Balustradă inox

  Prețul balustradei din inox, cu dimensiuni 1000 x 1000 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Scară paralelogram

  Prețul unei scări metalice retractabile în formă de paralelogram, cu dimensiunea 600 x 1200 cm, vopsite cu pulbere


  buc

  RON/buc

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Scări din lemn


  Prețul scărilor din lemn depinde de înălțimea etajului, tipul de lemn, tipul de structură, complexit...

  Verificați și: Scari interioare lemn preturi

  Balustrade inox


  Prețul scărilor din inox depinde de înălțimea scărilor, tipul scărilor (drepte, în spirală, cu podes...

  Verificați și: Balustrada inox pret metru liniar

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Scări metalice – tot ce trebuie să știți

  1. De ce să aleg scări metalice?

  Orice apartament, care are mai mult de un nivel, are nevoie de scări, care să faciliteze deplasarea de la un etaj la altul. Balustradele sunt o parte integrantă a scărilor. Acestea sunt elemente de susținere și de rezistență (scopurile funcționale), dar și elemente decorative, care dau un aspect frumos scărilor (scop estetic). Scările sunt o parte importantă a casei și, de aceea, ele nu pot fi ignorate. De fapt, mulți oameni susțin, că scările sunt primul lucru pe care îl observă atunci când intră într-un spațiu interior. Deci, dacă vă renovați scările sau vă construiți o scară nouă, este foarte important să alegeți materialul potrivit pentru aceasta.

  Multe persoane afirmă, că scările sunt primul lucru pe care îl observă, atunci când intră într-un spațiu interior.
  Multe persoane afirmă, că scările sunt primul lucru pe care îl observă, atunci când intră într-un spațiu interior.

  1.1. Câteva aspecte importante privind scările metalice

  După cum am mai menționat, balustrada scărilor iese foarte mult în evidență. Acesta este foarte importantă deoarece este un element de suport necesar pentru întregul cadru al scării. Datorită aspectului lor atractiv, scările metalice sunt o alegere bună. Există mai multe motive, pentru a alege o scară metalică. Scările din fier forjat sunt ideală, datorită rezistenței și durabilității lor excepționale. Cea mai importantă caracteristică a oricărei scări este aceea că trebuie să fie suficient de puternică și să susțină greutatea persoanelor și obiectelor. Scările din fier forjat sunt construite din cel mai bun metal posibil și asigură siguranța atât de necesară.

  Scările metalice sunt foarte populare, datorită aspectului lor excepțional. La proiectarea unor scări metalice, se pot combina trepte din lemn cu un cadru și o balustradă din oțel. Scările din fier forjat și scările din oțel inoxidabil sunt, în general, suficient de solide pentru a rezista un timp îndelungat. Odată ce le-ați montat, puteți fi siguri, că vor dura timp de decenii. Fierul poate fi modelat în diferite moduri. Scări de orice formă pot fi decupate din plăci metalice. În funcție de spațiul din casa dumneavoastră, puteți opta pentru o scară din fier în spirală sau o scară dintr-o singură bucată (fără platformă).

  1.2. Scările din aluminiu

  Pe lângă scările obișnuite din fier și din oțel, foarte populare sunt și scările din aluminiu. Acest lucru se datorează faptului, că sunt rezistente la toate tipurile de condiții meteorologice și, în plus, nu sunt afectate de coroziune și rugină. Sistemele de scări din aluminiu necesită o întreținere redusă. Pot fi modelate sau asamblate în mai multe moduri, în funcție de necesitățile existente. De asemenea, scările din aluminiu facilitează economisirea spațiului, deoarece pot fi proiectate în funcție de spațiul disponibil.

  1.3. Cum se pot curăța foarte simplu scările metalice

  Scările metalice pot fi montate atât în locuințe, cât și în spații interioare cu scop lucrativ. Cel mai important avantaj, pe care îl prezintă scările metalice, este acela că acestea nu se murdăresc ușor. Pentru a le curăța este suficientă o cârpă umedă. Suprafețele metalice sunt lustruite și netede, ceea ce împiedică acumularea bacteriilor pe ele. Astfel, acest tip de sistem de scări elimină curățarea frecventă și problemele de întreținere nedorite.

  1.4. Avantajele montării unor scări metalice

  Scările metalice sunt o alegere populară pentru constructori, arhitecți și designeri. Elementele metalice de tipul balustradelor pot fi combinate cu alte materiale sau scările pot fi în întregime din metal. Există mai multe motive-cheie pentru care metalul este o alegere excelentă pentru fabricarea scărilor destinate clădirilor rezidențiale și comerciale.

  1.4.1. Versatilitate excepțională

  Scările metalice pot fi proiectate la comandă. Acestea pot avea forme și dimensiuni variate. Stilul scărilor metalice poate fi: minimalist, elegant, tradițional sau modern, iar opțiunile de design sunt nelimitate. Dintre materialele metalice, din care se pot fabrica scări, cele mai utilizate sunt: ​​oțelul inoxidabil, aluminiul și fierul forjat. Fiecare dintre aceste opțiuni oferă beneficii estetice și structurale unice și pot fi combinate cu alte materiale, pentru a li se da un aspect unic. Pentru un finisaj uimitor, metalul este adesea combinat cu lemnul și sticla. Scările din aluminiu în spirală au un aspect industrial și sunt foarte adaptabile, în timp ce o scară din fier forjat personalizată aportă o eleganță abstractă și modernă.

  1.4.2. Mentenanță minimă

  Pe lângă versatilitate, scările metalice mai sunt populare și pentru că necesită o întreținere foarte mică. Spre deosebire de lemn, scările metalice nu necesită etanșare, lăcuire sau vopsire, pentru a-și menține aspectul excepțional.

  1.4.3. Durabilitate

  Scările metalice necesită foarte puțină întreținere și sunt cu adevărat construite pentru a rezista în timp. Scările metalice sunt extrem de funcționale și rezistente la schimbări extreme de temperatură și la oscilațiile de umiditate. Sunt o alegere ideală atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare.

  2. Cine îmi va proiecta scările metalice?

  Există mai multe moduri prin care puteți obține proiecte pentru niște scări metalice. Dacă decideți să cumpărați o scară metalică de la un producător specializat, atunci veți primi un serviciu complet, care include consultanță și servicii adiacente. Dacă doriți o scară unică, puteți comanda un proiect special unui arhitect. Și un tâmplar vă poate proiecta o scară. Dacă aveți cunoștințele adecvate, puteți face chiar și dumneavoastră un plan al scării și-l puteți trimite unui fabricant de scări metalice.

  3. Tipuri de scări metalice

  Cadrele majorității scărilor sunt din metal. Motivul pentru aceasta este rezistența și flexibilitatea metalelor, precum și versatilitatea acestora, care facilitează producătorilor și designerilor de scări posibilitatea de a implementa idei creative. În continuare, vă prezentăm cele mai frecvente șase forme de scări metalice.

  3.1. Scări metalice fără platformă

  Acest design funcțional, rentabil și simplu este cel mai comun, deoarece permite deplasarea ușoară și fluidă de la un etaj la altul. Cu toate acestea, în unele spații interioare nu se pot monta scări fără platformă, din cauza unor condiții limitative. Sau, poate că o scară fără platformă nu este dorită și din motive estetice se alege un alt model de scară.

  3.2. Scări metalice cu pași de 90 sau 180 grade

  Scările metalice cu pași de 90 sau 180 de grade creează efecte arhitecturale interesante și sunt mai sigure decât scările în spirală.

  3.3. Scări metalice în forma literei L

  Scările metalice în forma literei L includ pași de nouăzeci de grade și au o platformă intermediară. Scările au formă dreptunghiulară. Acest lucru le face mai sigure și mai ușor de utilizat.

  3.4. Scări metalice în forma literei U

  Scările metalice în forma literei U sunt cu pași de 180 grade și sunt formate din două rânduri de scări, care au o platformă intermediară între ele. Platforma împarte scara în două părți și face ca scările să fie sigure și funcționale.

  3.5. Scări metalice curbate

  Scara curbată este populară datorită aspectului său estetic și original, dar nu în aceeași măsură și datorită funcționalității sale. Fiecare scară are o formă unică și creează un arc de scară. Acest design este elegant și creativ, dar și mai scump decât modelele de scări mai simple.

  3.6. Scări metalice în spirală

  Și carcasa scării spiralate este curbată. Se învârte conform unui unghi de 360 de grade de jos în sus și formează un cerc. Acest tip de scară este foarte utilă în spațiile mici, fiind o variantă mai bună față de scările simple sau abrupte. În plus, scările în spirală pot fi foarte elegante și frumoase.

  4. Cum se proiectează o scară metalică

  O serie de factori trebuie luați în considerare la proiectarea scărilor metalice. În special, este necesar a planifica dimensiunile și configurația scărilor și a selecta materialele adecvate pentru fabricarea acestora. De asemenea, este necesar ca scările să îndeplinească reglementările în vigoare pentru domeniul construcțiilor. Iată câteva instrucțiuni pentru proiectarea și fabricarea unor scări.

  4.1. Dimensionarea scărilor metalice

  Când vine vorba de proiectarea scărilor metalice, trebuie să fiți familiarizați cu anumite reguli. Scările pot reprezenta un pericol, dacă nu sunt proiectate corespunzător. Dacă comandați o scară de la un fabricant profesionist, acesta vă va putea da sfaturi utile. Același lucru este valabil și în cazul în care apelați la un arhitect. Scările trebuie să aibă o ridicare maximă de 220 mm și un pasaj minim de 220 mm. Panta maximă a scărilor trebuie să fie de 42 de grade. Scările trebuie să aibă o balustradă pe cel puțin o latură, dacă sunt mai înguste de un metru, și pe ambele laturi, dacă sunt mai late de un metru. Înălțimea balustradei scării trebuie să fie de cel puțin 900 mm. Balustrada scării nu trebuie să aibă deschideri între scară și balustradă mai late de 10 cm. Deasupra fiecărei trepte trebuie să existe cel puțin 2000 mm de spațiu liber.

  4.2. Ce dimensiuni să aibă scările metalice?

  Punctul dumneavoastră de plecare atunci când proiectați o scară, ar trebui să fie dimensiunile acesteia. Pentru a determina ce dimensiune trebuie să aibă scara, începeți prin a măsura înălțimea necesară a scării. Această înălțime este distanța dintre podeaua de la nivelul inferior și podeaua de la etajul imediat superior. Apoi calculați numărul necesar de trepte. Înălțimea medie a scării este de 2.600 mm, care poate fi ușor împărțită în 13 trepte cu o înălțime de 200 mm. Acum măsurați spațiul total disponibil pentru lungimea scării și calculați adâncimea fiecărei trepte. Aveți grijă ca panta scării să nu depășească 42°.

  4.3. Ce lățime să aibă scările metalice

  În ceea ce privește lățimea scării, nu există restricții, dar de obicei aceasta este în jur de 860 mm. Scara principală poate fi puțin mai lată. Pentru scările secundare, se recomandă o lățime minimă de 600 mm.

  4.4. Locul de amplasare a scărilor metalice

  Cel mai bun loc pentru o scară depinde de la casă la casă și ar trebui să se bazeze pe planul de etaj. În general, se consideră că cel mai bun loc pentru amplasarea unor scări este undeva lângă ușa de intrare. Este bine să nu trebuiască să traversezi o altă cameră pentru a ajunge de la ușa de intrare la scări. Acest lucru este crucial, dacă casa are trei etaje, deoarece scările vor trebui să îndeplinească și rolul de scări de incendiu. Luați în considerare, de asemenea, modul în care noua dvs. scară va afecta intrarea luminii naturale în casa dumneavoastră. Nu așezați noua scară în așa fel încât să blocați fluxul de lumină.

  4.5. Modelarea scărilor metalice

  Pentru a vă asigura, că designul scării dvs. răspunde tuturor dorințelor vizuale și practice, luați în considerare includerea unor elemente de design non-standard. Luați în considerare dacă noua dvs. scară ar putea include un spațiu de depozitare sau dacă unele elemente ar putea avea geamuri, de exemplu, pentru a crește cantitatea de lumină naturală în casă. Scările cu cămări sunt o modalitate excelentă de a profita la maximum de spațiul disponibil. Includeți lumina naturală în designul scării.

  În unele cazuri, este dificil să faceți ca lumina naturală să ajungă la scări, mai ales dacă acestea sunt situate în centrul casei, departe de toate ferestrele. Cu toate acestea, este posibil să creați o iluminare adecvată pentru scara dumneavoastră, chiar și dacă aceasta se află într-o zonă mai întunecată a casei.  Metodele de luat în considerare includ: becuri deasupra ușilor interioare și a celei exterioare, pentru a lumină baza scării. Becuri montate direct deasupra scării. Benzile LED sunt o modalitate utilă de a ilumina scările, acolo unde nu există suficient spațiu. Cu LED-uri puteți scoate în evidență foarte mult designul scării. Iluminarea adecvată a scărilor nu este necesară doar din punct de vedere practic. Corpurile de iluminat au și scopul de a evidenția designul scării, care astfel prinde cu adevărat viață. Este absolut necesar să aveți corpuri de iluminat atât în partea superioară, cât și în partea inferioară, care să fie controlate cu un întrerupător cu două sensuri.

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Scară metalică

  Buna ziua,

  Numele meu este Ivan Denisa,
  am rugamintea la dumneavoastra sa ma ajutati pentru urmatorul produs:

  -Grey Wema Grated Mesh Platform Stairs with Hand Rails (12mm Round Bars)
  1550 mm x 1550 mm (Platform) 180mm x 280mm (Steps) 100mm x 100mm x 6mm (Base Plates)
  -Scări cu platformă din plasă Wema gri cu balustrade (bare rotunde de 12 mm)
  1550 mm x 1550 mm (platformă) 180 mm x 280 mm (trepte) 100 mm x 100 mm x 6 mm (plăci de bază)- 13 bucati

  Va rugam sa ne specificati si un termen de productie si cost de livrare pana in Oradea.

  Va multumesc ! 30429 RON la 50715 RON

  ........

  Scara metalica pentru interior

  O scara metalică pentru interior care va fi placată toată in lemn. Dețin planul, treapta aprox 110 m. Pentru mai multe informații prin telefon. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Scara metalica

  Buna ziua,

  Scara de pod metalica exterior cu balustrada si platforma.

  Multumesc 6520.5 RON la 10867.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Scara metalica exterior,
  Scara metalica, Craiova

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Scară exterioară cu balustrada și podeț, Înălțime 240 cmLățime 80 cm
  Scara metalica, Roşiori de Vede

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Scara de evacuare gen pisica cu capac antifurt., 3metri
  Scara metalica, Constanţa

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Scara metalica exterior, 90 cm, 25 cm, 16 trepte
  Scara metalica, Craiova

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Montaj scara access pod, 1 buc
  Scara metalica, Floreşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Scara exterior, 3 metrii inaltime
  Scara metalica, Buzău

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Ofertă scara interioara metal cu trepte lemn, 254 înălțime, 80 lățime
  Scara metalica, Tătărani

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, SCARA METALICA INTEROR, 2,5M
  Scara metalica, Olteniţa

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Ofertă scara metalica facuta la masura in spatiu limitat, 2.40 55 cm
  Scara metalica, Baia Mare

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, O scara exterioara pentru mansarda, 900 cm× 3000 cm
  Scara metalica, Porumbeşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scara metalica interioară cu trepte lemn, 1 scară , 8 trepte,
  Scara metalica, Bragadiru

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Scară metalică de interior, 3,50 metri
  Scara metalica, Arad

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Scara schelet metalic de interior, 16 trepte, inaltimea 17.5cm, adancime trepte 30cm, latime trepte 100cm cu podest la treapta 7
  Scara metalica, Botoşani

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Scara interioara forma U la o casa - parter/etaj, H 220cm /17cm * 25-28cm* 12-14 trepte
  Scara metalica, Bala

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Scara interior cu trepte de lemn, 330 cm înălțime podea ,16 scari.19cm înălțime, 27 lățime
  Scara metalica, Oradea

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Scara metalică cu balustrada, 2,2mp
  Scara metalica, Drănic

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Scara metalică, Scara metalica vopsita cu vopsea intumescente, rezistenta la foc R60, cu inaltimea de 1.7m la finitul podestului, latime 1.2m, podest 1.4mp, 8 trepte,
  Scara metalica, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Fier forjat balustradă, dimensiunile la fața locului
  Scara metalica, Iordăcheanu

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Scară metalică exterioară, 1 scara, 12 trepte de 17 cm inaltime, 100 cm lățime scară
  Scara metalica, Făgăraş

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Scara metalica balansata, curba, 204 cm, 11 trepte metalice
  Scara metalica, Cluj-Napoca

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scara metalica pentru beci, latimea beciului este de 2.40 lungimea beciului este de 3.60
  Scara metalica, Crivăţ

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Kit scara metalica exterior 2, 5 m, 250 cm
  Scara metalica, Piatra-Neamţ

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Scara metalica placata cu lemn, Latime - 1m , inaltime - 2,60 numar de trepte - 15
  Scara metalica, Chitila

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scară metalică beci, 270 de cm
  Scara metalica, Vălenii de Munte

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Scara exterioara si pasarela din metal, 10 mp
  Scara metalica, Sibiu

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Scara metalica exterioara, 80 cm inaltimea, 80 cm latimea, 4 sau 5 scari
  Scara metalica, Floreşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scară metalică, H = 2700 mm; l pe orizontala = 2600 mm; scarile : 800x 270 ==> 14 buc scari
  Scara metalica, Buzoeşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scara metalica 180', vanguri laterale, podest(loc de odihna), h-2.75m, l-2m,
  Scara metalica, Dobroeşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scara exterioara, 4m
  Scara metalica, Braşov

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Scara metalica formata din 17 trepte cu podestru de intoarcere 180 gra, 300 cm inaltimea, 90 cm latimea treptei, 17 trepte
  Scara metalica, Cluj-Napoca

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Scara metalica interioara , 100*150
  Scara metalica, Corbeanca

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Scara metalica industriala , 90
  Scara metalica, Constanţa

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, RIFLAJE SCARI INTERIOARE, INALTIME 241 SI LATIME 213 și 105 ( în forma de L)
  Scara metalica, Craiova

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Scara incendiu detasabila groapa tehnologica, adancime groapa 6m
  Scara metalica, Râşnov

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Scara metalica , 10 cu 90
  Scara metalica, Bucureşti

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Scară metalică exterior, Trebuie luat măsuri la fața locului, înălțimea e de cca 2,4m
  Scara metalica, Focşani

  8694 RON la 14490 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Scara metalica?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Scara metalica lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  264+ Firme pentru Scara metalica
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă