Scara metalica pret

Prețul scărilor din metal depinde de înălțimea și tipul scărilor (drepte, în spirală răsucită, cu podest, plutitoare), de tipul de balustradă și de materialul circulabil. Prețul de execuție și montaj al unor scări în spirală din metal vopsite cu pulbere pentru un etaj se ridică la aproximativ 3000-10000 lei/buc..

Cui să încredințați achiziționarea unei scări din metal? Trimiteți o cerere către furnizorii de scări din metal din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE
Verificați și:
Balustrade inox, prețul

PREȚUL SCĂRILOR METALICE


Prețul scărilor metalice. Prețul de execuție și montarea al unor scări în spirală din metal vopsite cu pulbere, pentru un etaj.

5000 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
10000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Scara metalica pret

ALTE PREȚURI PENTRU SCARA METALICA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Scară paralelogram

Prețul unei scări metalice retractabile în formă de paralelogram, cu dimensiunea 600 x 1200 cm, vopsite cu pulbere


RON

RON/buc

buc
cerere>

Balustradă inox

Prețul balustradei din inox, cu dimensiuni 1000 x 1000 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Scări din lemn


Prețul scărilor din lemn depinde de înălțimea etajului, tipul de lemn, tipul de structură, complexit...

Verificați și: Scari interioare lemn preturi

Balustrade inox


Prețul scărilor din inox depinde de înălțimea scărilor, tipul scărilor (drepte, în spirală, cu podes...

Verificați și: Balustrada inox pret metru liniar

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Scări metalice – tot ce trebuie să știți

1. De ce să aleg scări metalice?

Orice apartament, care are mai mult de un nivel, are nevoie de scări, care să faciliteze deplasarea de la un etaj la altul. Balustradele sunt o parte integrantă a scărilor. Acestea sunt elemente de susținere și de rezistență (scopurile funcționale), dar și elemente decorative, care dau un aspect frumos scărilor (scop estetic). Scările sunt o parte importantă a casei și, de aceea, ele nu pot fi ignorate. De fapt, mulți oameni susțin, că scările sunt primul lucru pe care îl observă atunci când intră într-un spațiu interior. Deci, dacă vă renovați scările sau vă construiți o scară nouă, este foarte important să alegeți materialul potrivit pentru aceasta.

Multe persoane afirmă, că scările sunt primul lucru pe care îl observă, atunci când intră într-un spațiu interior.
Multe persoane afirmă, că scările sunt primul lucru pe care îl observă, atunci când intră într-un spațiu interior.

1.1. Câteva aspecte importante privind scările metalice

După cum am mai menționat, balustrada scărilor iese foarte mult în evidență. Acesta este foarte importantă deoarece este un element de suport necesar pentru întregul cadru al scării. Datorită aspectului lor atractiv, scările metalice sunt o alegere bună. Există mai multe motive, pentru a alege o scară metalică. Scările din fier forjat sunt ideală, datorită rezistenței și durabilității lor excepționale. Cea mai importantă caracteristică a oricărei scări este aceea că trebuie să fie suficient de puternică și să susțină greutatea persoanelor și obiectelor. Scările din fier forjat sunt construite din cel mai bun metal posibil și asigură siguranța atât de necesară.

Scările metalice sunt foarte populare, datorită aspectului lor excepțional. La proiectarea unor scări metalice, se pot combina trepte din lemn cu un cadru și o balustradă din oțel. Scările din fier forjat și scările din oțel inoxidabil sunt, în general, suficient de solide pentru a rezista un timp îndelungat. Odată ce le-ați montat, puteți fi siguri, că vor dura timp de decenii. Fierul poate fi modelat în diferite moduri. Scări de orice formă pot fi decupate din plăci metalice. În funcție de spațiul din casa dumneavoastră, puteți opta pentru o scară din fier în spirală sau o scară dintr-o singură bucată (fără platformă).

1.2. Scările din aluminiu

Pe lângă scările obișnuite din fier și din oțel, foarte populare sunt și scările din aluminiu. Acest lucru se datorează faptului, că sunt rezistente la toate tipurile de condiții meteorologice și, în plus, nu sunt afectate de coroziune și rugină. Sistemele de scări din aluminiu necesită o întreținere redusă. Pot fi modelate sau asamblate în mai multe moduri, în funcție de necesitățile existente. De asemenea, scările din aluminiu facilitează economisirea spațiului, deoarece pot fi proiectate în funcție de spațiul disponibil.

1.3. Cum se pot curăța foarte simplu scările metalice

Scările metalice pot fi montate atât în locuințe, cât și în spații interioare cu scop lucrativ. Cel mai important avantaj, pe care îl prezintă scările metalice, este acela că acestea nu se murdăresc ușor. Pentru a le curăța este suficientă o cârpă umedă. Suprafețele metalice sunt lustruite și netede, ceea ce împiedică acumularea bacteriilor pe ele. Astfel, acest tip de sistem de scări elimină curățarea frecventă și problemele de întreținere nedorite.

1.4. Avantajele montării unor scări metalice

Scările metalice sunt o alegere populară pentru constructori, arhitecți și designeri. Elementele metalice de tipul balustradelor pot fi combinate cu alte materiale sau scările pot fi în întregime din metal. Există mai multe motive-cheie pentru care metalul este o alegere excelentă pentru fabricarea scărilor destinate clădirilor rezidențiale și comerciale.

1.4.1. Versatilitate excepțională

Scările metalice pot fi proiectate la comandă. Acestea pot avea forme și dimensiuni variate. Stilul scărilor metalice poate fi: minimalist, elegant, tradițional sau modern, iar opțiunile de design sunt nelimitate. Dintre materialele metalice, din care se pot fabrica scări, cele mai utilizate sunt: ​​oțelul inoxidabil, aluminiul și fierul forjat. Fiecare dintre aceste opțiuni oferă beneficii estetice și structurale unice și pot fi combinate cu alte materiale, pentru a li se da un aspect unic. Pentru un finisaj uimitor, metalul este adesea combinat cu lemnul și sticla. Scările din aluminiu în spirală au un aspect industrial și sunt foarte adaptabile, în timp ce o scară din fier forjat personalizată aportă o eleganță abstractă și modernă.

1.4.2. Mentenanță minimă

Pe lângă versatilitate, scările metalice mai sunt populare și pentru că necesită o întreținere foarte mică. Spre deosebire de lemn, scările metalice nu necesită etanșare, lăcuire sau vopsire, pentru a-și menține aspectul excepțional.

1.4.3. Durabilitate

Scările metalice necesită foarte puțină întreținere și sunt cu adevărat construite pentru a rezista în timp. Scările metalice sunt extrem de funcționale și rezistente la schimbări extreme de temperatură și la oscilațiile de umiditate. Sunt o alegere ideală atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare.

2. Cine îmi va proiecta scările metalice?

Există mai multe moduri prin care puteți obține proiecte pentru niște scări metalice. Dacă decideți să cumpărați o scară metalică de la un producător specializat, atunci veți primi un serviciu complet, care include consultanță și servicii adiacente. Dacă doriți o scară unică, puteți comanda un proiect special unui arhitect. Și un tâmplar vă poate proiecta o scară. Dacă aveți cunoștințele adecvate, puteți face chiar și dumneavoastră un plan al scării și-l puteți trimite unui fabricant de scări metalice.

3. Tipuri de scări metalice

Cadrele majorității scărilor sunt din metal. Motivul pentru aceasta este rezistența și flexibilitatea metalelor, precum și versatilitatea acestora, care facilitează producătorilor și designerilor de scări posibilitatea de a implementa idei creative. În continuare, vă prezentăm cele mai frecvente șase forme de scări metalice.

3.1. Scări metalice fără platformă

Acest design funcțional, rentabil și simplu este cel mai comun, deoarece permite deplasarea ușoară și fluidă de la un etaj la altul. Cu toate acestea, în unele spații interioare nu se pot monta scări fără platformă, din cauza unor condiții limitative. Sau, poate că o scară fără platformă nu este dorită și din motive estetice se alege un alt model de scară.

3.2. Scări metalice cu pași de 90 sau 180 grade

Scările metalice cu pași de 90 sau 180 de grade creează efecte arhitecturale interesante și sunt mai sigure decât scările în spirală.

3.3. Scări metalice în forma literei L

Scările metalice în forma literei L includ pași de nouăzeci de grade și au o platformă intermediară. Scările au formă dreptunghiulară. Acest lucru le face mai sigure și mai ușor de utilizat.

3.4. Scări metalice în forma literei U

Scările metalice în forma literei U sunt cu pași de 180 grade și sunt formate din două rânduri de scări, care au o platformă intermediară între ele. Platforma împarte scara în două părți și face ca scările să fie sigure și funcționale.

3.5. Scări metalice curbate

Scara curbată este populară datorită aspectului său estetic și original, dar nu în aceeași măsură și datorită funcționalității sale. Fiecare scară are o formă unică și creează un arc de scară. Acest design este elegant și creativ, dar și mai scump decât modelele de scări mai simple.

3.6. Scări metalice în spirală

Și carcasa scării spiralate este curbată. Se învârte conform unui unghi de 360 de grade de jos în sus și formează un cerc. Acest tip de scară este foarte utilă în spațiile mici, fiind o variantă mai bună față de scările simple sau abrupte. În plus, scările în spirală pot fi foarte elegante și frumoase.

4. Cum se proiectează o scară metalică

O serie de factori trebuie luați în considerare la proiectarea scărilor metalice. În special, este necesar a planifica dimensiunile și configurația scărilor și a selecta materialele adecvate pentru fabricarea acestora. De asemenea, este necesar ca scările să îndeplinească reglementările în vigoare pentru domeniul construcțiilor. Iată câteva instrucțiuni pentru proiectarea și fabricarea unor scări.

4.1. Dimensionarea scărilor metalice

Când vine vorba de proiectarea scărilor metalice, trebuie să fiți familiarizați cu anumite reguli. Scările pot reprezenta un pericol, dacă nu sunt proiectate corespunzător. Dacă comandați o scară de la un fabricant profesionist, acesta vă va putea da sfaturi utile. Același lucru este valabil și în cazul în care apelați la un arhitect. Scările trebuie să aibă o ridicare maximă de 220 mm și un pasaj minim de 220 mm. Panta maximă a scărilor trebuie să fie de 42 de grade. Scările trebuie să aibă o balustradă pe cel puțin o latură, dacă sunt mai înguste de un metru, și pe ambele laturi, dacă sunt mai late de un metru. Înălțimea balustradei scării trebuie să fie de cel puțin 900 mm. Balustrada scării nu trebuie să aibă deschideri între scară și balustradă mai late de 10 cm. Deasupra fiecărei trepte trebuie să existe cel puțin 2000 mm de spațiu liber.

4.2. Ce dimensiuni să aibă scările metalice?

Punctul dumneavoastră de plecare atunci când proiectați o scară, ar trebui să fie dimensiunile acesteia. Pentru a determina ce dimensiune trebuie să aibă scara, începeți prin a măsura înălțimea necesară a scării. Această înălțime este distanța dintre podeaua de la nivelul inferior și podeaua de la etajul imediat superior. Apoi calculați numărul necesar de trepte. Înălțimea medie a scării este de 2.600 mm, care poate fi ușor împărțită în 13 trepte cu o înălțime de 200 mm. Acum măsurați spațiul total disponibil pentru lungimea scării și calculați adâncimea fiecărei trepte. Aveți grijă ca panta scării să nu depășească 42°.

4.3. Ce lățime să aibă scările metalice

În ceea ce privește lățimea scării, nu există restricții, dar de obicei aceasta este în jur de 860 mm. Scara principală poate fi puțin mai lată. Pentru scările secundare, se recomandă o lățime minimă de 600 mm.

4.4. Locul de amplasare a scărilor metalice

Cel mai bun loc pentru o scară depinde de la casă la casă și ar trebui să se bazeze pe planul de etaj. În general, se consideră că cel mai bun loc pentru amplasarea unor scări este undeva lângă ușa de intrare. Este bine să nu trebuiască să traversezi o altă cameră pentru a ajunge de la ușa de intrare la scări. Acest lucru este crucial, dacă casa are trei etaje, deoarece scările vor trebui să îndeplinească și rolul de scări de incendiu. Luați în considerare, de asemenea, modul în care noua dvs. scară va afecta intrarea luminii naturale în casa dumneavoastră. Nu așezați noua scară în așa fel încât să blocați fluxul de lumină.

4.5. Modelarea scărilor metalice

Pentru a vă asigura, că designul scării dvs. răspunde tuturor dorințelor vizuale și practice, luați în considerare includerea unor elemente de design non-standard. Luați în considerare dacă noua dvs. scară ar putea include un spațiu de depozitare sau dacă unele elemente ar putea avea geamuri, de exemplu, pentru a crește cantitatea de lumină naturală în casă. Scările cu cămări sunt o modalitate excelentă de a profita la maximum de spațiul disponibil. Includeți lumina naturală în designul scării.

În unele cazuri, este dificil să faceți ca lumina naturală să ajungă la scări, mai ales dacă acestea sunt situate în centrul casei, departe de toate ferestrele. Cu toate acestea, este posibil să creați o iluminare adecvată pentru scara dumneavoastră, chiar și dacă aceasta se află într-o zonă mai întunecată a casei.  Metodele de luat în considerare includ: becuri deasupra ușilor interioare și a celei exterioare, pentru a lumină baza scării. Becuri montate direct deasupra scării. Benzile LED sunt o modalitate utilă de a ilumina scările, acolo unde nu există suficient spațiu. Cu LED-uri puteți scoate în evidență foarte mult designul scării. Iluminarea adecvată a scărilor nu este necesară doar din punct de vedere practic. Corpurile de iluminat au și scopul de a evidenția designul scării, care astfel prinde cu adevărat viață. Este absolut necesar să aveți corpuri de iluminat atât în partea superioară, cât și în partea inferioară, care să fie controlate cu un întrerupător cu două sensuri.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂSCARA METALICA EXTERIOARA

Bună ziua,

Am nevoie de scara metalica exterioara, cu o mana curenta pe partea stanga.

Mulțumesc 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

SCARA EXTERIOARA

Bună ziua,

Doresc scara exterioara 4m inaltime 10m lungime si 2×1.20 treapta de odihna plus 1 balustrada.

Mulțumesc 6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

SCARA METALICA INTERIOARA

Bună ziua,

scara otel cu vang central, am atașat fișiere.

Mulțumesc 3042.9 4.83 la 5071.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, SCARA METALICA INDUSTRIALA , 90
Scara metalica, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RIFLAJE SCARI INTERIOARE, INALTIME 241 SI LATIME 213 ȘI 105 ( ÎN FORMA DE L)
Scara metalica, Craiova

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA INCENDIU DETASABILA GROAPA TEHNOLOGICA, ADANCIME GROAPA 6M
Scara metalica, Râşnov

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SCARA METALICA , 10 CU 90
Scara metalica, Bucureşti

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, SCARĂ METALICĂ EXTERIOR, TREBUIE LUAT MĂSURI LA FAȚA LOCULUI, ÎNĂLȚIMEA E DE CCA 2,4M
Scara metalica, Focşani

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, SCARĂ PE STRUCTURA METALICĂ , 2,5 M > 16 TREPTE > 70CM TREAPTA
Scara metalica, Bucureşti

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, O SCARA EXTERIOARA CARE SA DUCA LA MANSARDA, APROXIMATIV 3 M LINIARI DISTANTA DE ACOPERIT DE JOS PANA LA ETAJ!
Scara metalica, Craiova

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, SCARA METALICA INTERIOR, L=3210 I=2720 L=860
Scara metalica, Lieşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA METALICA EXTERIOARA., 2600, 80 CM
Scara metalica, Sălişte

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, SCARA METALICA PENTRU INTERIOR , 3300 261 17
Scara metalica, Valea Călugărească

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, SCARA METALICA INTERIOR , IN FORMA DE U LATIME 60 CM INSLTIME 3 M
Scara metalica, Cluj-Napoca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA METALICA, ACOPERITA CU LEMN. IN 2 TIMPI SI PLATFORMA LA MIJLOC. , 2
Scara metalica, Ciocăneşti

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, SCARA INTERIOR METAL, 1
Scara metalica, Fundulea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA EXTERIOARA METALICĂ, 6 TREPTE PENTRU ACCES RAMPA LA 1.2 M INALTIME.
Scara metalica, Zărneşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SCARA DE INTERIOR PE STRUCTURA METALICA. , GOLUL PENTRU SCARA ARE DIMENSIUNILE - LATIME 175, LUNGIME 200, INALTIME 250.
Scara metalica, Gruiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CONFECȚIONARE SCARA METALICA, NU
Scara metalica, Drobeta-Turnu Severin

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, SCARĂ METALICA, DA, METAL SAU STICLA H290CM, LUNGIME 390CM, O APA
Scara metalica, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA EXTERIARA DIN METAL, CCA 4, 70 M
Scara metalica, Piteşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, STRUCTURĂ METALICĂ PENTRU SCARA INTERIOARA, POZE MODEL ATAȘATE
Scara metalica, Oradea

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, SCARĂ EXTERIOARĂ METALICĂ, DOUA RAMPE, PODEST, 3 NIVELURI, FIȘA ATAȘATĂ
Scara metalica, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SCARA EXTERIOARĂ, FORMA DE SPIRALA DE INALTIME 7,2M SI RAZA SAU DIAMETRU DE 1,8M
Scara metalica, Craiova

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, O SCARĂ CU JUMĂTATE DE POD DE ODIHNA,
Scara metalica, Baloteşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MANA CURENTA SCARA EXTERIOARA CASA,
Scara metalica, Câmpina

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, O SCARA PT ETAJ EXTERIOR,
Scara metalica, Iaşi

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, SCARA METALICA CU VANG CENTRAL, CCA 240/210
Scara metalica, Bucureşti

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, SCARA IN SPIRALA, H PARTER - ETAJ 2.80M, LUNG. TREAPTA 85CM, 2.80M, LUNG. TREAPTA 85CM
Scara metalica, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA ELICOIDALA, 1
Scara metalica, Craiova

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, SCARA METALICA ZINCATA EXTERIOARA CU PLATFORMA, CCA 3 ML
Scara metalica, Valea Mare-Pravăţ

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SCARA METALICA TREPTE COBORARE BECI, LATIMEA UNEI TREPTE 55 CM
Scara metalica, Carei

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, SCARA EXTERIOARA INALTIME 5M, DA, FIER/METALICA, INALTIME DE 5 M, LATIME TREPTE 1 M
Scara metalica, Baia Mare

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SCARA SPIRALA DIN FIER, 2,74 M
Scara metalica, Bucureşti

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, SCARA METALICA, BALOSTRADA ȘI PORȚI, FIER
Scara metalica, Dej

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, CONFECȚIONARE SCARA PE CADRU METALIC ,
Scara metalica, Budeasa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, BALUSTRADA INTERIOARA INOX, 10 MP
Scara metalica, Budeşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, SCARA METALICA PENTRU SUBSOL 6-7 TREPTE CU LATIME DE INTRE 80-95, OTEL SIMPLU PRINSA DE PERETE
Scara metalica, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SCARA ÎNTRE 2 NIVELE, METAL
Scara metalica, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Scara metalica lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

222+ FIRME PENTRU SCARA METALICA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul SCARA METALICA?

 • Scara metalica Bucureşti
 • Scara metalica Cluj-Napoca
 • Scara metalica Constanţa
 • Scara metalica Dumbrăveni
 • Scara metalica Iaşi
 • Scara metalica Timişoara
 • Scara metalica Alba Iulia
 • Scara metalica Arad
 • Scara metalica Bacău
 • Scara metalica Baia Mare
 • Scara metalica Bârlad
 • Scara metalica Bistriţa
 • Scara metalica Botoşani
 • Scara metalica Brăila
 • Scara metalica Braşov
 • Scara metalica Buzău
 • Scara metalica Călăraşi
 • Scara metalica Craiova
 • Scara metalica Deva
 • Scara metalica Drobeta-Turnu Severin
 • Scara metalica Focşani
 • Scara metalica Galaţi
 • Scara metalica Giurgiu
 • Scara metalica Hunedoara
 • Scara metalica Mediaş
 • Scara metalica Oradea
 • Scara metalica Piatra-Neamţ
 • Scara metalica Piteşti
 • Scara metalica Ploieşti
 • Scara metalica Râmnicu Vâlcea
 • Scara metalica Reşiţa
 • Scara metalica Roman
 • Scara metalica Satu Mare
 • Scara metalica Sfântu Gheorghe
 • Scara metalica Sibiu
 • Scara metalica Slatina
 • Scara metalica Slobozia
 • Scara metalica Suceava
 • Scara metalica Târgovişte
 • Scara metalica Târgu Jiu
 • Scara metalica Târgu Mureş
 • Scara metalica Tulcea
 • Scara metalica Turda
 • Scara metalica Vaslui
 • Scara metalica Zalău
 • Scara metalica Abrud
 • Scara metalica Adjud
 • Scara metalica Agnita
 • Scara metalica Aiud
 • Scara metalica Aleşd
 • Scara metalica Alexandria
 • Scara metalica Amara
 • Scara metalica Anina
 • Scara metalica Aninoasa
 • Scara metalica Ardud
 • Scara metalica Avrig
 • Scara metalica Azuga
 • Scara metalica Babadag
 • Scara metalica Baia de Aramă
 • Scara metalica Baia de Arieş
 • Scara metalica Baia Sprie
 • Scara metalica Băile Govora
 • Scara metalica Băile Herculane
 • Scara metalica Băile Olăneşti
 • Scara metalica Băile Tuşnad
 • Scara metalica Băileşti
 • Scara metalica Bălan
 • Scara metalica Bălceşti
 • Scara metalica Balş
 • Scara metalica Băneasa
 • Scara metalica Baraolt
 • Scara metalica Bechet
 • Scara metalica Beclean
 • Scara metalica Beiuş
 • Scara metalica Berbeşti
 • Scara metalica Bereşti
 • Scara metalica Bicaz
 • Scara metalica Blaj
 • Scara metalica Bocşa
 • Scara metalica Boldeşti-Scăeni
 • Scara metalica Bolintin-Vale
 • Scara metalica Borşa
 • Scara metalica Borsec
 • Scara metalica Brad
 • Scara metalica Bran
 • Scara metalica Breaza
 • Scara metalica Brezoi
 • Scara metalica Broşteni
 • Scara metalica Bucecea
 • Scara metalica Budeşti
 • Scara metalica Buhuşi
 • Scara metalica Bumbeşti-Jiu
 • Scara metalica Buşteni
 • Scara metalica Buziaş
 • Scara metalica Cajvana
 • Scara metalica Calafat
 • Scara metalica Călan
 • Scara metalica Călimăneşti
 • Scara metalica Câmpeni
 • Scara metalica Câmpia Turzii
 • Scara metalica Câmpina
 • Scara metalica Câmpulung
 • Scara metalica Câmpulung Moldovenesc
 • Scara metalica Caracal
 • Scara metalica Caransebeş
 • Scara metalica Carei
 • Scara metalica Cavnic
 • Scara metalica Căzăneşti
 • Scara metalica Cehu Silvaniei
 • Scara metalica Cernavodă
 • Scara metalica Chişineu-Criş
 • Scara metalica Ciacova
 • Scara metalica Cisnădie
 • Scara metalica Codlea
 • Scara metalica Comăneşti
 • Scara metalica Comarnic
 • Scara metalica Copşa Mică
 • Scara metalica Corabia
 • Scara metalica Costeşti
 • Scara metalica Covasna
 • Scara metalica Cristuru Secuiesc
 • Scara metalica Cugir
 • Scara metalica Curtea de Argeş
 • Scara metalica Curtici
 • Scara metalica Dăbuleni
 • Scara metalica Darabani
 • Scara metalica Dărmăneşti
 • Scara metalica Dej
 • Scara metalica Deta
 • Scara metalica Dolhasca
 • Scara metalica Dorohoi
 • Scara metalica Drăgăneşti
 • Scara metalica Drăgăneşti-Olt
 • Scara metalica Drăgăşani
 • Scara metalica Dragomireşti
 • Scara metalica Eforie
 • Scara metalica Făgăraş
 • Scara metalica Făget
 • Scara metalica Fălticeni
 • Scara metalica Făurei
 • Scara metalica Feteşti
 • Scara metalica Fieni
 • Scara metalica Fierbinţi-Târg
 • Scara metalica Filiaşi
 • Scara metalica Flămânzi
 • Scara metalica Frasin
 • Scara metalica Fundulea
 • Scara metalica Găeşti
 • Scara metalica Gătaia
 • Scara metalica Geoagiu
 • Scara metalica Gheorgheni
 • Scara metalica Gherla
 • Scara metalica Ghimbav
 • Scara metalica Gura Humorului
 • Scara metalica Hârlău
 • Scara metalica Hârşova
 • Scara metalica Haţeg
 • Scara metalica Horezu
 • Scara metalica Huedin
 • Scara metalica Huşi
 • Scara metalica Ianca
 • Scara metalica Iernut
 • Scara metalica Ineu
 • Scara metalica Însurăţei
 • Scara metalica Întorsura Buzăului
 • Scara metalica Isaccea
 • Scara metalica Jibou
 • Scara metalica Lehliu-Gară
 • Scara metalica Lipova
 • Scara metalica Liteni
 • Scara metalica Livada
 • Scara metalica Luduş
 • Scara metalica Lugoj
 • Scara metalica Lupeni
 • Scara metalica Mangalia
 • Scara metalica Mărăşeşti
 • Scara metalica Marghita
 • Scara metalica Medgidia
 • Scara metalica Miercurea Nirajului
 • Scara metalica Miercurea Sibiului
 • Scara metalica Miercurea-Ciuc
 • Scara metalica Mihăileşti
 • Scara metalica Milişăuţi
 • Scara metalica Mioveni
 • Scara metalica Mizil
 • Scara metalica Moineşti
 • Scara metalica Moldova Nouă
 • Scara metalica Moreni
 • Scara metalica Motru
 • Scara metalica Murfatlar
 • Scara metalica Murgeni
 • Scara metalica Nădlac
 • Scara metalica Năsăud
 • Scara metalica Năvodari
 • Scara metalica Negreşti
 • Scara metalica Negreşti-Oaş
 • Scara metalica Negru Vodă
 • Scara metalica Nehoiu
 • Scara metalica Novaci
 • Scara metalica Nucet
 • Scara metalica Ocna Mureş
 • Scara metalica Ocna Sibiului
 • Scara metalica Ocnele Mari
 • Scara metalica Odobeşti
 • Scara metalica Odorheiu Secuiesc
 • Scara metalica Olteniţa
 • Scara metalica Oneşti
 • Scara metalica Orăştie
 • Scara metalica Oraviţa
 • Scara metalica Orşova
 • Scara metalica Oţelu Roşu
 • Scara metalica Ovidiu
 • Scara metalica Panciu
 • Scara metalica Pâncota
 • Scara metalica Paşcani
 • Scara metalica Pătârlagele
 • Scara metalica Pecica
 • Scara metalica Petrila
 • Scara metalica Petroşani
 • Scara metalica Piatra-Olt
 • Scara metalica Plopeni
 • Scara metalica Podu Iloaiei
 • Scara metalica Pogoanele
 • Scara metalica Potcoava
 • Scara metalica Predeal
 • Scara metalica Pucioasa
 • Scara metalica Răcari
 • Scara metalica Rădăuţi
 • Scara metalica Râmnicu Sărat
 • Scara metalica Râşnov
 • Scara metalica Recaş
 • Scara metalica Reghin
 • Scara metalica Roşiori de Vede
 • Scara metalica Rovinari
 • Scara metalica Roznov
 • Scara metalica Rupea
 • Scara metalica Săcele
 • Scara metalica Săcueni
 • Scara metalica Salcea
 • Scara metalica Sălişte
 • Scara metalica Săliştea de Sus
 • Scara metalica Salonta
 • Scara metalica Sângeorgiu de Pădure
 • Scara metalica Sângeorz-Băi
 • Scara metalica Sânnicolau Mare
 • Scara metalica Sântana
 • Scara metalica Sărmaşu
 • Scara metalica Săveni
 • Scara metalica Scorniceşti
 • Scara metalica Sebeş
 • Scara metalica Sebiş
 • Scara metalica Segarcea
 • Scara metalica Seini
 • Scara metalica Sighetu Marmaţiei
 • Scara metalica Sighişoara
 • Scara metalica Simeria
 • Scara metalica Şimleu Silvaniei
 • Scara metalica Sinaia
 • Scara metalica Siret
 • Scara metalica Slănic
 • Scara metalica Slănic-Moldova
 • Scara metalica Solca
 • Scara metalica Şomcuta Mare
 • Scara metalica Sovata
 • Scara metalica Ştefăneşti
 • Scara metalica Ştefăneşti
 • Scara metalica Ştei
 • Scara metalica Strehaia
 • Scara metalica Sulina
 • Scara metalica Tălmaciu
 • Scara metalica Ţăndărei
 • Scara metalica Târgu Bujor
 • Scara metalica Târgu Cărbuneşti
 • Scara metalica Târgu Frumos
 • Scara metalica Târgu Lăpuş
 • Scara metalica Târgu Neamţ
 • Scara metalica Târgu Ocna
 • Scara metalica Târgu Secuiesc
 • Scara metalica Târnăveni
 • Scara metalica Tăşnad
 • Scara metalica Tăuţii-Măgherăuş
 • Scara metalica Techirghiol
 • Scara metalica Tecuci
 • Scara metalica Teiuş
 • Scara metalica Ţicleni
 • Scara metalica Tismana
 • Scara metalica Titu
 • Scara metalica Topliţa
 • Scara metalica Topoloveni
 • Scara metalica Turceni
 • Scara metalica Turnu Măgurele
 • Scara metalica Ulmeni
 • Scara metalica Ungheni
 • Scara metalica Uricani
 • Scara metalica Urlaţi
 • Scara metalica Urziceni
 • Scara metalica Valea lui Mihai
 • Scara metalica Vălenii de Munte
 • Scara metalica Vânju Mare
 • Scara metalica Vaşcău
 • Scara metalica Vatra Dornei
 • Scara metalica Vicovu de Sus
 • Scara metalica Victoria
 • Scara metalica Videle
 • Scara metalica Vişeu de Sus
 • Scara metalica Vlăhiţa
 • Scara metalica Vulcan
 • Scara metalica Zărneşti
 • Scara metalica Zimnicea
 • Scara metalica Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate