Pentru zona

  Montaj piatra decorativa pret

  Care este prețul placarii cu piatră decorativă? Acesta depinde în special de tipul de piatră (naturală sau artificială), mărime, suprafață (sol, acoperiș sau fațadă) și, desigur, de executant. Prețul unei fațade neventilate din piatră realizate din piatră naturală lipită este între 50 și 90 lei/m2. Prețul pietrei decorative variază între 30 și 50 lei/m2.

  Cui să încredințați lucrările de placare cu piatră decorativă? Trimiteți o cerere către montatorii de piatră decorativă din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul placării cu piatră naturală


  Prețul placării cu piatră naturală. Prețul placării cu piatră naturală de dimensiuni standart pe o suprafață pregătită.

  50 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  80 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Montaj piatra decorativa

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Glafuri granit, glafuri marmură

  Prețul montării glafurilor la ferestre din granit, marmură


  mp

  RON/mp

  RON

  Placare cu elemente liniare din marmură

  Prețul montării elementelor liniare din marmură


  ml

  RON/ml

  RON

  Placare cu imitații

  Prețul placării cu imitații


  mp

  RON/mp

  RON

  Placare cu marmura

  Prețul placării cu marmură


  mp

  RON/mp

  RON

  Placare cu piatră decorativă

  Prețul placării cu piatră decorativă


  mp

  RON/mp

  RON

  Placarea treptelor

  Prețul placării treptelor cu piatră decorativă


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  PARDOSELI DIN PIATRĂ – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  Pardoseli din piatră - ce trebuie să știți?

   Realizarea pardoselilor din piatră este o meserie ambițioasă exigentă, care ar trebui lăsată profesioniștilor
  Realizarea pardoselilor din piatră este o meserie ambițioasă exigentă, care ar trebui lăsată profesioniștilor

  1. Pardoseli din piatră - în general

  1.1. Utilizarea pietrei naturale în construcții

  În ultimii ani, popularitatea pietrei naturale este în creștere, iar interioarele cu pardoseli din piatră naturală devin din ce în ce mai populare. Piatra naturală pentru acoperirea pereților și podelelor este acum, se poate spune liber, o adevărată tendință în designul interior. Alături de lemn, piatra naturală este cu siguranță cel mai vechi material de construcție. Deoarece este disponibil în natură în aproape toate zonele geografice, și-a păstrat statutul de element important de construcție până în prezent. Densitatea și rezistența ridicată a pietrei naturale sunt motivul longevității sale, precum și al utilizabilității clădirilor din piatră la sute de ani de la construcție și, cu siguranță, conservarea excelentă a placărilor de pardoseală din piatră. Clădirile, îmbogățite cu piatră naturală, sunt considerate mai valoroase, mai luxoase și cele care ridică standardele de construcție la un nivel superior.

  1.2. Utilizarea pietrei de-a lungul istoriei

  Piatra a fost considerată odată un material de construcție de bază, care a fost utilizat pe scară largă atât pentru pavarea drumurilor (drumurile romane sunt un bun exemplu în acest sens), cât și pentru placarea suprafețelor interioare. Cu toate acestea, în acel moment a existat o diferență în valoarea și semnificația anumitor tipuri de piatră și în modul în care au fost prelucrate. Bogații și-au căptușit casele cu cele mai scumpe și mai valoroase specii, care au fost prelucrate de maeștri de top și apoi plasate în moduri și forme care au fost, de asemenea, considerate exemple extraordinare de măiestrie. Podelele și pereții clădirilor de stat importante, ale palatelor și, desigur, ale bisericilor, erau acoperite cu cele mai bune și mai frumoase pietre realizate, cel mai adesea sub forma unei scheme geometrice sau a unui mozaic. În epoca barocă, utilizarea pietrei a devenit aproape indispensabilă, astfel că a acoperit absolut toate suprafețele, cu excepția tavanelor. Prin urmare, chiar și astăzi, utilizarea pietrei în etapele finale ale decorării exteriorului și interiorului este considerată un design foarte sofisticat, extrem de elegant și, desigur, foarte luxos.

  1.3. Ce suprafețe ar trebui să fie placate cu piatră?

  În ultimele decenii, tendințele minimaliste par să se întoarcă la modă, iar acest lucru se poate observa cel mai bine prin utilizarea foarte frecventă a regulii „mai puțin este mai mult”. În practică, aceasta înseamnă că acumularea și supraaglomerarea ar trebui evitate în toate sensurile, deoarece numai așa elementele considerate valoroase pot ieși în prim plan. Prin urmare, atunci când vine vorba de piatră, se recomandă acoperirea doar a unor suprafețe sau a părților lor. Aceste suprafețe sunt în mare parte podele și mai rar pereți. Utilizarea pietrei pe pereți, în case, este în mare parte rezervată băilor, în timp ce suprafețele de pardoseală din piatră pot fi găsite în toate camerele, indiferent de scopul lor, deși sunt mai frecvente în bucătării, băi, holuri sau coridoare decât în ​​alte părți a casei.

  1.4. Avantajele punerii pietrei

  Punerea pietrei are multe avantaje. Cea mai mare este, desigur, durabilitatea suprafeței din piatră, indiferent dacă este podeaua sau peretele. Datorită rezistenței excepționale a pietrei naturale, suprafața podelei va fi foarte rezistentă la șocuri, zgârieturi și alte deteriorări mecanice. Pe de altă parte, tocmai datorită acestei durabilități pardoselile din piatră sunt ușor de întreținut; petele de la substanțe vărsate nu pătrund în suprafață și pot fi șterse cu o cârpă umedă la fel ca alte tipuri de murdărie. Placarea cu piatră ridică, de asemenea, valoarea fiecărei case, deoarece este o investiție atipică și neobișnuită din cauza stilului și esteticii.

  1.5. Dezavantajele punerii pietrei

  Pietrei care este folosită ca material pentru exterior și interior îi poate fi atribuit un lucru sau altul, dar practic singura plângere reală este cea cu privire la preț. Piatra naturală ca material de construcție este una dintre cele mai scumpe de pe piață și lucrul cu ea costă foarte mult. Deoarece prelucrarea și instalarea sunt proceduri foarte solicitante, care necesită mult timp, care la fel necesită și meșteri calificați și cu experiență, nu vă recomandăm să încercați singuri. În plus, piatra este rezistentă doar la anumite substanțe chimice, deci dacă nu este impregnată și protejată într-un mod adecvat, tot efortul și costul pot fi în zadar.

  2. Tipuri de pietre și utilizarea lor

  Anumite tipuri de piatră sunt de fapt anumite tipuri de roci și sunt împărțite în trei grupe de bază, adică roci magmatice, metamorfice și sedimentare. Duritatea, aspectul și rezistența la daune mecanice și chimice și, prin urmare, adecvarea pentru utilizare, depind de grupul căruia îi aparține o anumită piatră. Înainte de a cumpăra, este foarte important să vă familiarizați cu proprietățile rocilor individuale pe care le doriți. În România cele mai populare pietre naturale în construcții sunt marmura, granitul și travertinul.

  2.1. Roci magmatice

  Rocile magmatice sunt deseori numite eruptive, deoarece s-au format în procesul de răcire a masei lichide, adică topiturile magmatice pe care vulcanii le-au expulzat în trecutul îndepărtat al Pământului. Aceste roci s-au format prin procesul de cristalizare sau solidificare din magma pietrei topite. De aceea, rocile magmatice sunt foarte răspândite, iar granitul și porfirele sunt foarte frecvente în țara noastră. Datorită compoziției sale minerale și a structurii sale granulare, granitul este cel mai des folosit, iar caracteristicile sale tehnice sunt excelente. Datorită durității și varietății culorilor, texturii, structurii și durabilității, este potrivit pentru toate suprafețele interioare și exterioare, în special pentru cele cu sarcini mecanice ridicate, precum și pentru cele cauzate de expunerea la fluctuațiile meteorologice și de temperatură. În ceea ce privește tipurile de piatră pentru fațade, piatra naturală cu grosimea de până la 2 cm, este cea mai des folosită în aceste scopuri. În plus față de piatra spartă, tăiată, barele, plăcile tăiate și alte tipuri pot fi utilizate pentru realizarea fațadelor.

  2.2. Roci sedimentare

  Al doilea grup sunt roci de origine sedimentară. Ele s-au format prin depunerea materialului fin și transformarea sa treptată într-o masă de roci, care poate fi văzută cel mai bine prin linii orizontale, straturi în roci. Acest grup include brecie, gresie, calcar și cretă. Aceste roci pot fi găsite cu o varietate de modele și forme și conțin adesea bucăți de pietriș, scoici și chiar fosile. Rocile sedimentare sunt printre cele mai sensibile și mai moi, astfel încât duritatea lor nu poate fi comparată cu rocile metamorfice, cum ar fi granitul. Deoarece sunt mai sensibile și mai colorate, aceste tipuri de piatră sunt utilizate cel mai adesea pentru placarea și decorarea interioară și, uneori, pe fațadă, dacă este protejată în mod adecvat de streașină.

  2.3. Roci metamorfice

  Al treilea tip sunt roci care se formează prin transformarea rocilor magmatice și sedimentare sub influența temperaturilor ridicate, a presiunii sau a proceselor chimice. Sunt considerate mai puternice decât cele sedimentare, dar mai slabe decât rocile magmatice. Cele mai cunoscute roci metamorfice sunt marmura, gresia și cuarțitul. Gresia este utilizată pentru placarea pereților de susținere, a stâlpilor structurali și a suprafețelor podelei. Marmura este considerată unul dintre cele mai prestigioase și diverse tipuri de materiale de construcție, care poartă numele locului de origine. Datorită aspectului său atractiv și luxos, este utilizat în principal în interior ca piatră pentru acoperirea podelelor și a pereților.

  3. Procesul de așezare a pietrei

  3.1. Momentul ideal pentru acoperire

  Placarea cu piatră ar trebui să fie realizată pe suprafețele exterioare vara, deoarece gradul de întindere a pietrei este mai mare atunci, în timp ce în interior poate fi plasată iarna, dar numai dacă camera este încălzită și temperatura nu scade niciodată sub 5 ° C.

  3.2. Pregătirea bazei pentru așezarea pietrei

  Înainte de a se începe cu așezarea pietrei, trebuie pregătită baza. Dacă piatra este așezată pe suprafețe externe, trebuie pregătită o săpătură, de cel puțin 20 cm. La acoperirea suprafețelor externe, substratul trebuie, de asemenea, să fie bine fixat și ușor înclinat pentru scurgerea apei de ploaie (2%).  De asemenea, trebuie luat în considerare numărul adecvat de elemente de drenaj, care includ canale, șanțuri, drenuri și altele asemenea. Dacă piatra este așezată în interior sau pe terase și balcoane, șapa de ciment peste care va veni piatra, trebuie să fie bine nivelată, uniformă și egală pe toată suprafața. Dacă este vorba de locuri în care ar trebui să se asigure scurgerea apei, de ex. băi sau terase, substratul trebuie pregătit la o pantă adecvată (2%), astfel încât apa să se poată scurge ușor și fără obstacole.

  3.3. Planul așezării

  După ce suprafața este nivelată și pregătită, plăcile de piatră sunt așezate. Piatra trebuie să fie complet curată și uscată. Nu este rău dacă calculul și planul de instalare se repetă încă o dată înainte de începerea lucrărilor și se determină punctul în care va începe instalarea, astfel încât placarea cu piatră să arate cât mai frumos posibil. În același timp, ar trebui să aveți în vedere „barierele de podea”, cum ar fi canalele de scurgere, șinele sau bordurile, treptele etc., care afectează foarte mult modul de lucru.

  3.4. Adeziv pentru așezarea pietrei

  Pentru placarea cu piatră se folosește lipirea, adică așa-numitul strat gros de adeziv. Alegerea adezivului depinde de tipul de placare din piatră, de starea substratului și de scopul suprafețelor (dacă placarea va fi sau nu în contact cu apa). Este extrem de important ca adezivul să ofere 100% aderență a suprafeței și adezivului, care este activat de adezivi de plasticitate crescută cu un aditiv special (plastifiant). Suprafața de contact sută la sută înseamnă că placarea nu are locuri fără adeziv în care ar putea pătrunde apa. Aici sunt cele mai importante proprietățile elastice ale adezivului. Modulul de elasticitate al lărgirii acoperirii diferă de modulul de elasticitate al alungirii substratului, ceea ce înseamnă că atunci când temperatura se schimbă (încălzire și răcire prin pardoseală / perete), substratul și acoperirea se micșorează și se întind diferit, ceea ce duce la mișcarea și crăparea acoperirii. Un adeziv care conține componente pentru elasticitate, adică deformabilitate, poate compensa aceste nealinieri ale suprafeței.

  3.5. Chituirea plăcilor din piatră

  Chituirea este ultimul pas în așezarea placării de piatră. Pentru chituirea pietrei naturale, trebuie selectată o masă flexibilă și impermeabilă potrivită pentru piatra naturală. Înainte de lucrare, toate îmbinările trebuie să fie bine curățate și uscate, iar adâncimea lor trebuie verificată. Ambalajul mortarului conține întotdeauna informații despre modul de utilizare, așa că aici puteți găsi instrucțiuni privind cantitatea de amestec de mortar de rostuit sub formă de pulbere și apă. După amestecarea în raportul specificat, ar trebui să așteptați câteva minute. Apoi, puteți începe chituirea. Ca și în cazul instalării plăcilor ceramice, aici se folosesc cruciulițe din plastic, adică distanțiere, pentru a face rosturile să pară cât mai uniforme și egale. Este important ca în cele din urmă toate îmbinările să fie complet umplute.

  3.6. Alegerea culorii pentru chituire

  Atunci când alegeți culoarea mortarului, este de dorit ca acesta să fie cât mai asemănător cu culoarea pietrei pe care se lucrează, cu excepția cazului în care intenționați să nu accentuați contrastul. Chitul se usucă treptat la aer, așa că trebuie să așteptați un timp pentru a vedea nuanța adevărată. Curățarea începe doar atunci când masa este complet întărită, pentru a nu fi spălată.

  3.7. Forme și suprafețe din piatră

  Piatra naturală poate fi utilizată sub forma sa neprelucrată (de exemplu, gresie pentru stâlpi / ziduri de susținere și zidărie), dar din motive practice este folosită în principal tăiată și prelucrată. Procesele tehnologice de prelucrare a pietrei pot fi mecanice, care includ abrazive și de impact și nemecanice, adică termice, precum și prelucrarea prin ultrasunete, laser și curenți de înaltă frecvență, iar care dintre ele va fi utilizat depinde de scopul și proprietățile care trebuie obținute. În orice caz, finisarea elementelor din piatră îndepărtează un strat foarte subțire de piatră de pe suprafața exterioară, care nu își schimbă forma sau dimensiunile, dar îi conferă efectul decorativ necesar și îi prelungește durata de viață. Astfel, la final, se obțin suprafețe aspre, medii și fine în funcție de utilizare - suprafață antiderapantă aspră și canelată în baie sau exterior sau suprafață interioară lustruită, coaptă, stocată sau brută.

  3.8. Dimensiunile plăcilor din piatră

  Dimensiunile plăcilor sunt diferite și depind de tipul rocilor. Acestea au de obicei între 20 și 60 cm lățime sau lungime, dar pot fi mai mari. Se recomandă ca dimensiunile acoperirii să fie astfel încât unul sau doi montatori să o poată ridica cu ușurință.

  4. Tehnici de așezare a pietrei

  În general, există trei tehnici pentru instalarea pietrei.

  4.1. Tehnica ”floating”

  Prima este așa-numită așezarea flotantă, după numele în engleză „floating”. Acest mod de lucru înseamnă că primul strat mai subțire de adeziv este aplicat pe substratul pregătit și imediat după acesta al doilea strat mai gros, care este brăzdat cu o mistrie crestată. O piatră este așezată și presată în stratul de adeziv aplicat în acest mod, care nu s-a uscat încă, și apoi este poziționată și fixată cu un ciocan de lemn sau cauciuc.

  4.2 Tehnica ”back-buttering”

  În această procedură, spre deosebire de cea anterioară, adezivul se aplică direct pe placă, de fapt pe partea din spate și apoi este fixată pe suprafață. Această tehnică este utilă în special pentru placarea plăcilor de piatră cu grosimi inegale.

  4.3. Tehnica combinată

  A treia procedură de instalare a pietrei este așa-numita tehnică combinată. Când se face în acest fel, adezivul se aplică atât pe acoperire, cât și pe substrat, iar apoi plăcile sunt fixate pe loc cu un ciocan de lemn sau cauciuc. Această metodă este folosită cel mai adesea pentru acoperirea suprafețelor exterioare.

  5. Placarea cu piatră în regie proprie

  Placarea cu piatră este considerată o sarcină solicitantă, care este cel mai bine să fie lăsată profesioniștilor cu mulți ani de muncă și experiență. Procesul de așezare a pietrei constă în mai mulți pași, care necesită multă atenție și verificări frecvente ale substratului și a calității muncii. De asemenea, sunt necesare mașini și scule speciale, cum ar fi o lamă diamantată pentru tăierea și fasonarea pietrei, pe care majoritatea oamenilor nu o au în garaj, iar achiziția nu se merită din cauza prețului ridicat pentru o singură utilizare. Meșterii o vor face mult mai repede, mai profesional și de calitate mai bună, cu garanții pentru munca lor, așa că nu vă recomandăm să vă angajați într-un astfel de efort în regie proprie.

  6. Prețul așezării pietrei

  Prețul așezării pietrei depinde în mare parte de complexitatea terenului și a meșterului, deoarece prețurile variază semnificativ de la un executant la altul.  Prețul placării cu piatră naturală de dimensiuni standard pe o suprafață pregătită este de la 50 la 80 RON / mp. Acest preț, desigur, nu include costul materialelor, care sunt semnificative pentru piatra naturală, dar depinde în mare măsură de tipul și dimensiunile pietrei, precum și de furnizor.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Turnat si/sau slefuit podea mozaic

  Am nevoie de turnat podea mozaic sau slefuire podea din mozaic pentru o terasa. 1086.75 RON la 1811.25 RON

  ........

  Montaj decupare blat quart bucatarie

  Am nevoie de montaj decupare blat pentru chiuveta si plita si perete. 1738.8 RON la 2898 RON

  ........

  Tencuiala decorativa pe casa si piatra si coltari pe fundatie.

  Casa se afla in stadiul tencuit. Amprenta la sol 130 mp. Peretii care necesita tencuiala au aprox 370 mp. Am nevoie de zugravirea fatadei cu vopsea decorativa si piatra pe zona de fundatie. Necesita si coltare de fier. Am atasat poze cu casa. 8694 RON la 14490 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Montaj pardoseli marmura, pereti travertin, placat scari cu travertin, 350 mp
  Montaj piatra decorativa, Ciofliceni

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Montat piatra flexibila in baie peste faianta, 25 mp
  Montaj piatra decorativa, Timişoara

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Placare piatra naturala, 100mp
  Montaj piatra decorativa, Sinaia

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montaj piatra naturala alei, 100mp
  Montaj piatra decorativa, Focşani

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Montaj piatra scapitata la 45 grade, 110 mp
  Montaj piatra decorativa, Corbeanca

  5738.04 RON la 9563.4 RON

  Prețul, De placat soclu,scari si stâlpii de beton, 50 de m
  Montaj piatra decorativa, Poiana Lacului

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Demontat soclu existent, placat cu placi dreptunghiulare de imitație, 12mp
  Montaj piatra decorativa, Cluj-Napoca

  521.64 RON la 869.4 RON

  Prețul, Placat piatra naturala de izbuc, 175mp
  Montaj piatra decorativa, Livada de Bihor

  9128.7 RON la 15214.5 RON

  Prețul, Placare baza casei, 30mp
  Montaj piatra decorativa, Proviţa de Sus

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montaj piatra decorativa soclu casa si trepte de intrare, Cca.25 mp
  Montaj piatra decorativa, Călimăneşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montaj piatra decorativa pt gard și șipca metalică, 22-25 mp
  Montaj piatra decorativa, Breaza

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Placarea cu piatra decorativa, 11 mp
  Montaj piatra decorativa, Bucureşti

  478.17 RON la 796.95 RON

  Prețul, Montaj piatra decorativa alei si temelie, 120mp
  Montaj piatra decorativa, Zărneşti

  6303.15 RON la 10505.25 RON

  Prețul, Placare curte, 200mp
  Montaj piatra decorativa, Piatra Şoimului

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Piatra decorativa, rostuit, sters,, 75 mp
  Montaj piatra decorativa, Zalău

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Placare podea și perete, 250 mp
  Montaj piatra decorativa, Titu

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Covor piatra expoxidica, 50mp
  Montaj piatra decorativa, Sibiu

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Montaj piatra poligonala, terasa, scari intrare casa, trutoare in juru, 50 mp
  Montaj piatra decorativa, Miroslava

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Montaj piatra pe terasa, soclu casa, trepte scara și pe stâlpi., 73 mp
  Montaj piatra decorativa, Ostratu

  3825.36 RON la 6375.6 RON

  Prețul, Placat gard, 120 mp
  Montaj piatra decorativa, Dascălu

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Placare piatra naturala trotuar si platou , 20-25 mp
  Montaj piatra decorativa, Oradea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Montaj piatra decorativă exterior , 265 mp
  Montaj piatra decorativa, Berevoeşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Montaj imitatie piatra din gips, 40 mp
  Montaj piatra decorativa, Măgurele

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Ofertă montaj marmura si pereti cu ceramica, 60mp
  Montaj piatra decorativa, Mediaş

  3129.84 RON la 5216.4 RON

  Prețul, PLACAT CU PIATRA O CASA INTREAGA, 120mp
  Montaj piatra decorativa, Sângeorgiu de Pădure

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Piatra/ caramida decorativa exterior, 115 mp
  Montaj piatra decorativa, Bucureşti

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Montaj piatră naturală, 73 m2
  Montaj piatra decorativa, Constanţa

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Glafuri (pervaze) interior gata taiate, 9Ml (2+2+2+1.5+1.5ml)
  Montaj piatra decorativa, Sânandrei

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montaj piatră naturală, 42 mp
  Montaj piatra decorativa, Sânandrei

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montaj caramida aparenta, 210mp
  Montaj piatra decorativa, Snagov

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montare caramoda aparenta, 5.2 m lungime + 2.8 m înălțime
  Montaj piatra decorativa, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Placare soclu casa, 100 mp
  Montaj piatra decorativa, Tulcea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Granit exterior, 45 m2
  Montaj piatra decorativa, Bucureşti

  2347.38 RON la 3912.3 RON

  Prețul, Realizarea unui perete cu pietre decorative, 5,25
  Montaj piatra decorativa, Bucureşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Ardezie flexibila de montat pe perete., 8 mp
  Montaj piatra decorativa, Bucureşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Placare soclu casa si scară intrare, Aprox 25 ml x 60 cm
  Montaj piatra decorativa, Jilava

  1738.8 RON la 2898 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Montaj piatra decorativa?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Montaj piatra decorativa lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  716+ Firme pentru Montaj piatra decorativa
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă