Montaj piatra decorativa pret

Care este prețul placarii cu piatră decorativă? Acesta depinde în special de tipul de piatră (naturală sau artificială), mărime, suprafață (sol, acoperiș sau fațadă) și, desigur, de executant. Prețul unei fațade neventilate din piatră realizate din piatră naturală lipită este între 50 și 90 lei/m2. Prețul pietrei decorative variază între 30 și 50 lei/m2.

Cui să încredințați lucrările de placare cu piatră decorativă? Trimiteți o cerere către montatorii de piatră decorativă din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL PLACĂRII CU PIATRĂ NATURALĂ


Prețul placării cu piatră naturală. Prețul placării cu piatră naturală de dimensiuni standart pe o suprafață pregătită.

50 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
80 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Montaj piatra decorativa pret

ALTE PREȚURI PENTRU MONTAJ PIATRA DECORATIVA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Placare cu marmura

Prețul placării cu marmură


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placare cu piatră decorativă

Prețul placării cu piatră decorativă


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placare cu imitații

Prețul placării cu imitații


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placare cu elemente liniare din marmură

Prețul montării elementelor liniare din marmură


RON

RON/ml

ml
cerere>

Glafuri granit, glafuri marmură

Prețul montării glafurilor la ferestre din granit, marmură


RON

RON/mp

mp
cerere>

Placarea treptelor

Prețul placării treptelor cu piatră decorativă


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

PARDOSELI DIN PIATRĂ – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Pardoseli din piatră - ce trebuie să știți?

 Realizarea pardoselilor din piatră este o meserie ambițioasă exigentă, care ar trebui lăsată profesioniștilor
Realizarea pardoselilor din piatră este o meserie ambițioasă exigentă, care ar trebui lăsată profesioniștilor

1. Pardoseli din piatră - în general

1.1. Utilizarea pietrei naturale în construcții

În ultimii ani, popularitatea pietrei naturale este în creștere, iar interioarele cu pardoseli din piatră naturală devin din ce în ce mai populare. Piatra naturală pentru acoperirea pereților și podelelor este acum, se poate spune liber, o adevărată tendință în designul interior. Alături de lemn, piatra naturală este cu siguranță cel mai vechi material de construcție. Deoarece este disponibil în natură în aproape toate zonele geografice, și-a păstrat statutul de element important de construcție până în prezent. Densitatea și rezistența ridicată a pietrei naturale sunt motivul longevității sale, precum și al utilizabilității clădirilor din piatră la sute de ani de la construcție și, cu siguranță, conservarea excelentă a placărilor de pardoseală din piatră. Clădirile, îmbogățite cu piatră naturală, sunt considerate mai valoroase, mai luxoase și cele care ridică standardele de construcție la un nivel superior.

1.2. Utilizarea pietrei de-a lungul istoriei

Piatra a fost considerată odată un material de construcție de bază, care a fost utilizat pe scară largă atât pentru pavarea drumurilor (drumurile romane sunt un bun exemplu în acest sens), cât și pentru placarea suprafețelor interioare. Cu toate acestea, în acel moment a existat o diferență în valoarea și semnificația anumitor tipuri de piatră și în modul în care au fost prelucrate. Bogații și-au căptușit casele cu cele mai scumpe și mai valoroase specii, care au fost prelucrate de maeștri de top și apoi plasate în moduri și forme care au fost, de asemenea, considerate exemple extraordinare de măiestrie. Podelele și pereții clădirilor de stat importante, ale palatelor și, desigur, ale bisericilor, erau acoperite cu cele mai bune și mai frumoase pietre realizate, cel mai adesea sub forma unei scheme geometrice sau a unui mozaic. În epoca barocă, utilizarea pietrei a devenit aproape indispensabilă, astfel că a acoperit absolut toate suprafețele, cu excepția tavanelor. Prin urmare, chiar și astăzi, utilizarea pietrei în etapele finale ale decorării exteriorului și interiorului este considerată un design foarte sofisticat, extrem de elegant și, desigur, foarte luxos.

1.3. Ce suprafețe ar trebui să fie placate cu piatră?

În ultimele decenii, tendințele minimaliste par să se întoarcă la modă, iar acest lucru se poate observa cel mai bine prin utilizarea foarte frecventă a regulii „mai puțin este mai mult”. În practică, aceasta înseamnă că acumularea și supraaglomerarea ar trebui evitate în toate sensurile, deoarece numai așa elementele considerate valoroase pot ieși în prim plan. Prin urmare, atunci când vine vorba de piatră, se recomandă acoperirea doar a unor suprafețe sau a părților lor. Aceste suprafețe sunt în mare parte podele și mai rar pereți. Utilizarea pietrei pe pereți, în case, este în mare parte rezervată băilor, în timp ce suprafețele de pardoseală din piatră pot fi găsite în toate camerele, indiferent de scopul lor, deși sunt mai frecvente în bucătării, băi, holuri sau coridoare decât în ​​alte părți a casei.

1.4. Avantajele punerii pietrei

Punerea pietrei are multe avantaje. Cea mai mare este, desigur, durabilitatea suprafeței din piatră, indiferent dacă este podeaua sau peretele. Datorită rezistenței excepționale a pietrei naturale, suprafața podelei va fi foarte rezistentă la șocuri, zgârieturi și alte deteriorări mecanice. Pe de altă parte, tocmai datorită acestei durabilități pardoselile din piatră sunt ușor de întreținut; petele de la substanțe vărsate nu pătrund în suprafață și pot fi șterse cu o cârpă umedă la fel ca alte tipuri de murdărie. Placarea cu piatră ridică, de asemenea, valoarea fiecărei case, deoarece este o investiție atipică și neobișnuită din cauza stilului și esteticii.

1.5. Dezavantajele punerii pietrei

Pietrei care este folosită ca material pentru exterior și interior îi poate fi atribuit un lucru sau altul, dar practic singura plângere reală este cea cu privire la preț. Piatra naturală ca material de construcție este una dintre cele mai scumpe de pe piață și lucrul cu ea costă foarte mult. Deoarece prelucrarea și instalarea sunt proceduri foarte solicitante, care necesită mult timp, care la fel necesită și meșteri calificați și cu experiență, nu vă recomandăm să încercați singuri. În plus, piatra este rezistentă doar la anumite substanțe chimice, deci dacă nu este impregnată și protejată într-un mod adecvat, tot efortul și costul pot fi în zadar.

2. Tipuri de pietre și utilizarea lor

Anumite tipuri de piatră sunt de fapt anumite tipuri de roci și sunt împărțite în trei grupe de bază, adică roci magmatice, metamorfice și sedimentare. Duritatea, aspectul și rezistența la daune mecanice și chimice și, prin urmare, adecvarea pentru utilizare, depind de grupul căruia îi aparține o anumită piatră. Înainte de a cumpăra, este foarte important să vă familiarizați cu proprietățile rocilor individuale pe care le doriți. În România cele mai populare pietre naturale în construcții sunt marmura, granitul și travertinul.

2.1. Roci magmatice

Rocile magmatice sunt deseori numite eruptive, deoarece s-au format în procesul de răcire a masei lichide, adică topiturile magmatice pe care vulcanii le-au expulzat în trecutul îndepărtat al Pământului. Aceste roci s-au format prin procesul de cristalizare sau solidificare din magma pietrei topite. De aceea, rocile magmatice sunt foarte răspândite, iar granitul și porfirele sunt foarte frecvente în țara noastră. Datorită compoziției sale minerale și a structurii sale granulare, granitul este cel mai des folosit, iar caracteristicile sale tehnice sunt excelente. Datorită durității și varietății culorilor, texturii, structurii și durabilității, este potrivit pentru toate suprafețele interioare și exterioare, în special pentru cele cu sarcini mecanice ridicate, precum și pentru cele cauzate de expunerea la fluctuațiile meteorologice și de temperatură. În ceea ce privește tipurile de piatră pentru fațade, piatra naturală cu grosimea de până la 2 cm, este cea mai des folosită în aceste scopuri. În plus față de piatra spartă, tăiată, barele, plăcile tăiate și alte tipuri pot fi utilizate pentru realizarea fațadelor.

2.2. Roci sedimentare

Al doilea grup sunt roci de origine sedimentară. Ele s-au format prin depunerea materialului fin și transformarea sa treptată într-o masă de roci, care poate fi văzută cel mai bine prin linii orizontale, straturi în roci. Acest grup include brecie, gresie, calcar și cretă. Aceste roci pot fi găsite cu o varietate de modele și forme și conțin adesea bucăți de pietriș, scoici și chiar fosile. Rocile sedimentare sunt printre cele mai sensibile și mai moi, astfel încât duritatea lor nu poate fi comparată cu rocile metamorfice, cum ar fi granitul. Deoarece sunt mai sensibile și mai colorate, aceste tipuri de piatră sunt utilizate cel mai adesea pentru placarea și decorarea interioară și, uneori, pe fațadă, dacă este protejată în mod adecvat de streașină.

2.3. Roci metamorfice

Al treilea tip sunt roci care se formează prin transformarea rocilor magmatice și sedimentare sub influența temperaturilor ridicate, a presiunii sau a proceselor chimice. Sunt considerate mai puternice decât cele sedimentare, dar mai slabe decât rocile magmatice. Cele mai cunoscute roci metamorfice sunt marmura, gresia și cuarțitul. Gresia este utilizată pentru placarea pereților de susținere, a stâlpilor structurali și a suprafețelor podelei. Marmura este considerată unul dintre cele mai prestigioase și diverse tipuri de materiale de construcție, care poartă numele locului de origine. Datorită aspectului său atractiv și luxos, este utilizat în principal în interior ca piatră pentru acoperirea podelelor și a pereților.

3. Procesul de așezare a pietrei

3.1. Momentul ideal pentru acoperire

Placarea cu piatră ar trebui să fie realizată pe suprafețele exterioare vara, deoarece gradul de întindere a pietrei este mai mare atunci, în timp ce în interior poate fi plasată iarna, dar numai dacă camera este încălzită și temperatura nu scade niciodată sub 5 ° C.

3.2. Pregătirea bazei pentru așezarea pietrei

Înainte de a se începe cu așezarea pietrei, trebuie pregătită baza. Dacă piatra este așezată pe suprafețe externe, trebuie pregătită o săpătură, de cel puțin 20 cm. La acoperirea suprafețelor externe, substratul trebuie, de asemenea, să fie bine fixat și ușor înclinat pentru scurgerea apei de ploaie (2%).  De asemenea, trebuie luat în considerare numărul adecvat de elemente de drenaj, care includ canale, șanțuri, drenuri și altele asemenea. Dacă piatra este așezată în interior sau pe terase și balcoane, șapa de ciment peste care va veni piatra, trebuie să fie bine nivelată, uniformă și egală pe toată suprafața. Dacă este vorba de locuri în care ar trebui să se asigure scurgerea apei, de ex. băi sau terase, substratul trebuie pregătit la o pantă adecvată (2%), astfel încât apa să se poată scurge ușor și fără obstacole.

3.3. Planul așezării

După ce suprafața este nivelată și pregătită, plăcile de piatră sunt așezate. Piatra trebuie să fie complet curată și uscată. Nu este rău dacă calculul și planul de instalare se repetă încă o dată înainte de începerea lucrărilor și se determină punctul în care va începe instalarea, astfel încât placarea cu piatră să arate cât mai frumos posibil. În același timp, ar trebui să aveți în vedere „barierele de podea”, cum ar fi canalele de scurgere, șinele sau bordurile, treptele etc., care afectează foarte mult modul de lucru.

3.4. Adeziv pentru așezarea pietrei

Pentru placarea cu piatră se folosește lipirea, adică așa-numitul strat gros de adeziv. Alegerea adezivului depinde de tipul de placare din piatră, de starea substratului și de scopul suprafețelor (dacă placarea va fi sau nu în contact cu apa). Este extrem de important ca adezivul să ofere 100% aderență a suprafeței și adezivului, care este activat de adezivi de plasticitate crescută cu un aditiv special (plastifiant). Suprafața de contact sută la sută înseamnă că placarea nu are locuri fără adeziv în care ar putea pătrunde apa. Aici sunt cele mai importante proprietățile elastice ale adezivului. Modulul de elasticitate al lărgirii acoperirii diferă de modulul de elasticitate al alungirii substratului, ceea ce înseamnă că atunci când temperatura se schimbă (încălzire și răcire prin pardoseală / perete), substratul și acoperirea se micșorează și se întind diferit, ceea ce duce la mișcarea și crăparea acoperirii. Un adeziv care conține componente pentru elasticitate, adică deformabilitate, poate compensa aceste nealinieri ale suprafeței.

3.5. Chituirea plăcilor din piatră

Chituirea este ultimul pas în așezarea placării de piatră. Pentru chituirea pietrei naturale, trebuie selectată o masă flexibilă și impermeabilă potrivită pentru piatra naturală. Înainte de lucrare, toate îmbinările trebuie să fie bine curățate și uscate, iar adâncimea lor trebuie verificată. Ambalajul mortarului conține întotdeauna informații despre modul de utilizare, așa că aici puteți găsi instrucțiuni privind cantitatea de amestec de mortar de rostuit sub formă de pulbere și apă. După amestecarea în raportul specificat, ar trebui să așteptați câteva minute. Apoi, puteți începe chituirea. Ca și în cazul instalării plăcilor ceramice, aici se folosesc cruciulițe din plastic, adică distanțiere, pentru a face rosturile să pară cât mai uniforme și egale. Este important ca în cele din urmă toate îmbinările să fie complet umplute.

3.6. Alegerea culorii pentru chituire

Atunci când alegeți culoarea mortarului, este de dorit ca acesta să fie cât mai asemănător cu culoarea pietrei pe care se lucrează, cu excepția cazului în care intenționați să nu accentuați contrastul. Chitul se usucă treptat la aer, așa că trebuie să așteptați un timp pentru a vedea nuanța adevărată. Curățarea începe doar atunci când masa este complet întărită, pentru a nu fi spălată.

3.7. Forme și suprafețe din piatră

Piatra naturală poate fi utilizată sub forma sa neprelucrată (de exemplu, gresie pentru stâlpi / ziduri de susținere și zidărie), dar din motive practice este folosită în principal tăiată și prelucrată. Procesele tehnologice de prelucrare a pietrei pot fi mecanice, care includ abrazive și de impact și nemecanice, adică termice, precum și prelucrarea prin ultrasunete, laser și curenți de înaltă frecvență, iar care dintre ele va fi utilizat depinde de scopul și proprietățile care trebuie obținute. În orice caz, finisarea elementelor din piatră îndepărtează un strat foarte subțire de piatră de pe suprafața exterioară, care nu își schimbă forma sau dimensiunile, dar îi conferă efectul decorativ necesar și îi prelungește durata de viață. Astfel, la final, se obțin suprafețe aspre, medii și fine în funcție de utilizare - suprafață antiderapantă aspră și canelată în baie sau exterior sau suprafață interioară lustruită, coaptă, stocată sau brută.

3.8. Dimensiunile plăcilor din piatră

Dimensiunile plăcilor sunt diferite și depind de tipul rocilor. Acestea au de obicei între 20 și 60 cm lățime sau lungime, dar pot fi mai mari. Se recomandă ca dimensiunile acoperirii să fie astfel încât unul sau doi montatori să o poată ridica cu ușurință.

4. Tehnici de așezare a pietrei

În general, există trei tehnici pentru instalarea pietrei.

4.1. Tehnica ”floating”

Prima este așa-numită așezarea flotantă, după numele în engleză „floating”. Acest mod de lucru înseamnă că primul strat mai subțire de adeziv este aplicat pe substratul pregătit și imediat după acesta al doilea strat mai gros, care este brăzdat cu o mistrie crestată. O piatră este așezată și presată în stratul de adeziv aplicat în acest mod, care nu s-a uscat încă, și apoi este poziționată și fixată cu un ciocan de lemn sau cauciuc.

4.2 Tehnica ”back-buttering”

În această procedură, spre deosebire de cea anterioară, adezivul se aplică direct pe placă, de fapt pe partea din spate și apoi este fixată pe suprafață. Această tehnică este utilă în special pentru placarea plăcilor de piatră cu grosimi inegale.

4.3. Tehnica combinată

A treia procedură de instalare a pietrei este așa-numita tehnică combinată. Când se face în acest fel, adezivul se aplică atât pe acoperire, cât și pe substrat, iar apoi plăcile sunt fixate pe loc cu un ciocan de lemn sau cauciuc. Această metodă este folosită cel mai adesea pentru acoperirea suprafețelor exterioare.

5. Placarea cu piatră în regie proprie

Placarea cu piatră este considerată o sarcină solicitantă, care este cel mai bine să fie lăsată profesioniștilor cu mulți ani de muncă și experiență. Procesul de așezare a pietrei constă în mai mulți pași, care necesită multă atenție și verificări frecvente ale substratului și a calității muncii. De asemenea, sunt necesare mașini și scule speciale, cum ar fi o lamă diamantată pentru tăierea și fasonarea pietrei, pe care majoritatea oamenilor nu o au în garaj, iar achiziția nu se merită din cauza prețului ridicat pentru o singură utilizare. Meșterii o vor face mult mai repede, mai profesional și de calitate mai bună, cu garanții pentru munca lor, așa că nu vă recomandăm să vă angajați într-un astfel de efort în regie proprie.

6. Prețul așezării pietrei

Prețul așezării pietrei depinde în mare parte de complexitatea terenului și a meșterului, deoarece prețurile variază semnificativ de la un executant la altul.  Prețul placării cu piatră naturală de dimensiuni standard pe o suprafață pregătită este de la 50 la 80 RON / mp. Acest preț, desigur, nu include costul materialelor, care sunt semnificative pentru piatra naturală, dar depinde în mare măsură de tipul și dimensiunile pietrei, precum și de furnizor.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ



MONTAJ PIATRA DECORATIVĂ EXTERIOR

Bună ziua,

Doresc montaj piatra decorativa exterior.

Mulțumesc 10867.5 4.83 la 18112.5 RON


........

PLACAT CU PIATRA O CASA INTREAGA

Bună ziua,

Trei fete ale casei trebuie placat cu piatra naturala. Inainta de placat trebuie curatat tencuiala veche si trebuie pus plasa sudata de 4mm cu dibluri . Suprafata totala este de 120 m2

Mulțumesc 6085.8 4.83 la 10143 RON


........

PIATRA/ CARAMIDA DECORATIVA EXTERIOR

Bună ziua,

Am nevoie de montaj caramida decorativa, 115 mp.

Mulțumesc 5651.1 4.83 la 9418.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





PREȚUL, MONTAJ PIATRĂ NATURALĂ, 73 M2
Montaj piatra decorativa, Constanţa

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, GLAFURI (PERVAZE) INTERIOR GATA TAIATE, 9ML (2+2+2+1.5+1.5ML)
Montaj piatra decorativa, Sânandrei

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PIATRĂ NATURALĂ, 42 MP
Montaj piatra decorativa, Sânandrei

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ CARAMIDA APARENTA, 210MP
Montaj piatra decorativa, Snagov

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTARE CARAMODA APARENTA, 5.2 M LUNGIME + 2.8 M ÎNĂLȚIME
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PLACARE SOCLU CASA, 100 MP
Montaj piatra decorativa, Tulcea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GRANIT EXTERIOR, 45 M2
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

2347.38 RON la 3912.3 RON

PREȚUL, REALIZAREA UNUI PERETE CU PIETRE DECORATIVE, 5,25
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, ARDEZIE FLEXIBILA DE MONTAT PE PERETE., 8 MP
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, PLACARE SOCLU CASA SI SCARĂ INTRARE, APROX 25 ML X 60 CM
Montaj piatra decorativa, Jilava

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, PLACARE SOCLU, 40 MP
Montaj piatra decorativa, Merii Petchii

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, MONTAT PIATRA DE MUNTE PE TERASA, SCARI SI ALEI DE TRAFIC. , 90 MP
Montaj piatra decorativa, Brăneşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ PIATRĂ DECORATIVĂ, 60 M²
Montaj piatra decorativa, Târgovişte

3129.84 RON la 5216.4 RON

PREȚUL, PIATRA DECORATIVA DE INTERIOR, 6 MP
Montaj piatra decorativa, Giurgiu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ TRAVERTIN + FINISARE SCARI, 23 MP
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, MONTAJ CARAMIDA APARENTA, 3 MP.
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, ZIDARIE DIN CARAMIDA APARENTA, 200 MP
Montaj piatra decorativa, Răhău

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, TURNAT TERRAZO, REFINISAT TERRAZO SCARA EXISTENTA, DA
Montaj piatra decorativa, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MESERIAS MOZAIC VENETIAN , 20MP
Montaj piatra decorativa, Leordeni

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, PLACARE SOCLU CU MARMURĂ, 12 MP
Montaj piatra decorativa, Dimieni

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ CARAMIDA APARENTA FATADA, CARAMIDA APARENTA
Montaj piatra decorativa, Focşani

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, AMENAJĂRI INTERIOARE, 1000 - 1500 MP
Montaj piatra decorativa, Vaslui

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PLACARE PERETI INTERIORI SI PODELE CU TRAVERTIN, 40 MP
Montaj piatra decorativa, Răzvani

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PIATRA DECORATIVA PE PERETE INTERIOR(SUFRAGERIE)., 8 MP
Montaj piatra decorativa, Rediu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ DE CĂRĂMIDĂ APARENTĂ PE UN GARD., 7 MP
Montaj piatra decorativa, Baia Mare

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PLACARE PERETI EXTERIORI, 9 MP
Montaj piatra decorativa, Leordeni

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, PLACARE STALPI GARD CU PIATRA NATURALA, FINISARE SOCLU DAT CU DECORATIVĂ, 20 METRI PĂTRAȚI
Montaj piatra decorativa, Slănic

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PLACAT PIATRA NATURALA, 150 MP
Montaj piatra decorativa, Ghimbav

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PLACARE GARD CU PIATRA DECORATIVA TRAVERSTONE, 17 MP
Montaj piatra decorativa, Popeşti-Leordeni

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, COVOR PIATRA NATURALA MARONIU, CURTE EXTERIOARA BETONATA 110 MP SI 8 SCARI
Montaj piatra decorativa, Piteşti

5651.1 RON la 9418.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PIATRA PE O PLACA EXTERIOARA, 24 MP
Montaj piatra decorativa, Paşcani

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ PIATRA GARD, 50 MP
Montaj piatra decorativa, Mitrofani

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, AM NEVOIE DE MONTARE CARAMIDA APARENTA . ACHIZITIONEZ EU MATERIALELE. , PERETI SUPRAFATA TOTALA DE 18 MP
Montaj piatra decorativa, Râşnov

782.46 RON la 1304.1 RON

PREȚUL, PLACARE PERETE MARMURA SAU ECHIVALENT, PLACAREA UNUI PERETE CU CERAMICA PORTELANATA SAU MARMURA L3,13XH2,64
Montaj piatra decorativa, Ploieşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ ȘI CHITUIT TRAVERTIN, 74 MP
Montaj piatra decorativa, Sângeorgiu de Mureş

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, MONTAJ TRAVERTIN, ARDEZIE, PIATRA DECORATIVA, TRAVERTIN 40MP , ARDEZIE 17 MP , PIATRA DECORATIVA 10 MP
Montaj piatra decorativa, Drobeta-Turnu Severin

3477.6 RON la 5796 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Montaj piatra decorativa lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

615+ FIRME PENTRU MONTAJ PIATRA DECORATIVA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul MONTAJ PIATRA DECORATIVA?

  • Montaj piatra decorativa Bucureşti
  • Montaj piatra decorativa Cluj-Napoca
  • Montaj piatra decorativa Constanţa
  • Montaj piatra decorativa Dumbrăveni
  • Montaj piatra decorativa Iaşi
  • Montaj piatra decorativa Timişoara
  • Montaj piatra decorativa Alba Iulia
  • Montaj piatra decorativa Arad
  • Montaj piatra decorativa Bacău
  • Montaj piatra decorativa Baia Mare
  • Montaj piatra decorativa Bârlad
  • Montaj piatra decorativa Bistriţa
  • Montaj piatra decorativa Botoşani
  • Montaj piatra decorativa Brăila
  • Montaj piatra decorativa Braşov
  • Montaj piatra decorativa Buzău
  • Montaj piatra decorativa Călăraşi
  • Montaj piatra decorativa Craiova
  • Montaj piatra decorativa Deva
  • Montaj piatra decorativa Drobeta-Turnu Severin
  • Montaj piatra decorativa Focşani
  • Montaj piatra decorativa Galaţi
  • Montaj piatra decorativa Giurgiu
  • Montaj piatra decorativa Hunedoara
  • Montaj piatra decorativa Mediaş
  • Montaj piatra decorativa Oradea
  • Montaj piatra decorativa Piatra-Neamţ
  • Montaj piatra decorativa Piteşti
  • Montaj piatra decorativa Ploieşti
  • Montaj piatra decorativa Râmnicu Vâlcea
  • Montaj piatra decorativa Reşiţa
  • Montaj piatra decorativa Roman
  • Montaj piatra decorativa Satu Mare
  • Montaj piatra decorativa Sfântu Gheorghe
  • Montaj piatra decorativa Sibiu
  • Montaj piatra decorativa Slatina
  • Montaj piatra decorativa Slobozia
  • Montaj piatra decorativa Suceava
  • Montaj piatra decorativa Târgovişte
  • Montaj piatra decorativa Târgu Jiu
  • Montaj piatra decorativa Târgu Mureş
  • Montaj piatra decorativa Tulcea
  • Montaj piatra decorativa Turda
  • Montaj piatra decorativa Vaslui
  • Montaj piatra decorativa Zalău
  • Montaj piatra decorativa Abrud
  • Montaj piatra decorativa Adjud
  • Montaj piatra decorativa Agnita
  • Montaj piatra decorativa Aiud
  • Montaj piatra decorativa Aleşd
  • Montaj piatra decorativa Alexandria
  • Montaj piatra decorativa Amara
  • Montaj piatra decorativa Anina
  • Montaj piatra decorativa Aninoasa
  • Montaj piatra decorativa Ardud
  • Montaj piatra decorativa Avrig
  • Montaj piatra decorativa Azuga
  • Montaj piatra decorativa Babadag
  • Montaj piatra decorativa Baia de Aramă
  • Montaj piatra decorativa Baia de Arieş
  • Montaj piatra decorativa Baia Sprie
  • Montaj piatra decorativa Băile Govora
  • Montaj piatra decorativa Băile Herculane
  • Montaj piatra decorativa Băile Olăneşti
  • Montaj piatra decorativa Băile Tuşnad
  • Montaj piatra decorativa Băileşti
  • Montaj piatra decorativa Bălan
  • Montaj piatra decorativa Bălceşti
  • Montaj piatra decorativa Balş
  • Montaj piatra decorativa Băneasa
  • Montaj piatra decorativa Baraolt
  • Montaj piatra decorativa Bechet
  • Montaj piatra decorativa Beclean
  • Montaj piatra decorativa Beiuş
  • Montaj piatra decorativa Berbeşti
  • Montaj piatra decorativa Bereşti
  • Montaj piatra decorativa Bicaz
  • Montaj piatra decorativa Blaj
  • Montaj piatra decorativa Bocşa
  • Montaj piatra decorativa Boldeşti-Scăeni
  • Montaj piatra decorativa Bolintin-Vale
  • Montaj piatra decorativa Borşa
  • Montaj piatra decorativa Borsec
  • Montaj piatra decorativa Brad
  • Montaj piatra decorativa Bran
  • Montaj piatra decorativa Breaza
  • Montaj piatra decorativa Brezoi
  • Montaj piatra decorativa Broşteni
  • Montaj piatra decorativa Bucecea
  • Montaj piatra decorativa Budeşti
  • Montaj piatra decorativa Buhuşi
  • Montaj piatra decorativa Bumbeşti-Jiu
  • Montaj piatra decorativa Buşteni
  • Montaj piatra decorativa Buziaş
  • Montaj piatra decorativa Cajvana
  • Montaj piatra decorativa Calafat
  • Montaj piatra decorativa Călan
  • Montaj piatra decorativa Călimăneşti
  • Montaj piatra decorativa Câmpeni
  • Montaj piatra decorativa Câmpia Turzii
  • Montaj piatra decorativa Câmpina
  • Montaj piatra decorativa Câmpulung
  • Montaj piatra decorativa Câmpulung Moldovenesc
  • Montaj piatra decorativa Caracal
  • Montaj piatra decorativa Caransebeş
  • Montaj piatra decorativa Carei
  • Montaj piatra decorativa Cavnic
  • Montaj piatra decorativa Căzăneşti
  • Montaj piatra decorativa Cehu Silvaniei
  • Montaj piatra decorativa Cernavodă
  • Montaj piatra decorativa Chişineu-Criş
  • Montaj piatra decorativa Ciacova
  • Montaj piatra decorativa Cisnădie
  • Montaj piatra decorativa Codlea
  • Montaj piatra decorativa Comăneşti
  • Montaj piatra decorativa Comarnic
  • Montaj piatra decorativa Copşa Mică
  • Montaj piatra decorativa Corabia
  • Montaj piatra decorativa Costeşti
  • Montaj piatra decorativa Covasna
  • Montaj piatra decorativa Cristuru Secuiesc
  • Montaj piatra decorativa Cugir
  • Montaj piatra decorativa Curtea de Argeş
  • Montaj piatra decorativa Curtici
  • Montaj piatra decorativa Dăbuleni
  • Montaj piatra decorativa Darabani
  • Montaj piatra decorativa Dărmăneşti
  • Montaj piatra decorativa Dej
  • Montaj piatra decorativa Deta
  • Montaj piatra decorativa Dolhasca
  • Montaj piatra decorativa Dorohoi
  • Montaj piatra decorativa Drăgăneşti
  • Montaj piatra decorativa Drăgăneşti-Olt
  • Montaj piatra decorativa Drăgăşani
  • Montaj piatra decorativa Dragomireşti
  • Montaj piatra decorativa Eforie
  • Montaj piatra decorativa Făgăraş
  • Montaj piatra decorativa Făget
  • Montaj piatra decorativa Fălticeni
  • Montaj piatra decorativa Făurei
  • Montaj piatra decorativa Feteşti
  • Montaj piatra decorativa Fieni
  • Montaj piatra decorativa Fierbinţi-Târg
  • Montaj piatra decorativa Filiaşi
  • Montaj piatra decorativa Flămânzi
  • Montaj piatra decorativa Frasin
  • Montaj piatra decorativa Fundulea
  • Montaj piatra decorativa Găeşti
  • Montaj piatra decorativa Gătaia
  • Montaj piatra decorativa Geoagiu
  • Montaj piatra decorativa Gheorgheni
  • Montaj piatra decorativa Gherla
  • Montaj piatra decorativa Ghimbav
  • Montaj piatra decorativa Gura Humorului
  • Montaj piatra decorativa Hârlău
  • Montaj piatra decorativa Hârşova
  • Montaj piatra decorativa Haţeg
  • Montaj piatra decorativa Horezu
  • Montaj piatra decorativa Huedin
  • Montaj piatra decorativa Huşi
  • Montaj piatra decorativa Ianca
  • Montaj piatra decorativa Iernut
  • Montaj piatra decorativa Ineu
  • Montaj piatra decorativa Însurăţei
  • Montaj piatra decorativa Întorsura Buzăului
  • Montaj piatra decorativa Isaccea
  • Montaj piatra decorativa Jibou
  • Montaj piatra decorativa Lehliu-Gară
  • Montaj piatra decorativa Lipova
  • Montaj piatra decorativa Liteni
  • Montaj piatra decorativa Livada
  • Montaj piatra decorativa Luduş
  • Montaj piatra decorativa Lugoj
  • Montaj piatra decorativa Lupeni
  • Montaj piatra decorativa Mangalia
  • Montaj piatra decorativa Mărăşeşti
  • Montaj piatra decorativa Marghita
  • Montaj piatra decorativa Medgidia
  • Montaj piatra decorativa Miercurea Nirajului
  • Montaj piatra decorativa Miercurea Sibiului
  • Montaj piatra decorativa Miercurea-Ciuc
  • Montaj piatra decorativa Mihăileşti
  • Montaj piatra decorativa Milişăuţi
  • Montaj piatra decorativa Mioveni
  • Montaj piatra decorativa Mizil
  • Montaj piatra decorativa Moineşti
  • Montaj piatra decorativa Moldova Nouă
  • Montaj piatra decorativa Moreni
  • Montaj piatra decorativa Motru
  • Montaj piatra decorativa Murfatlar
  • Montaj piatra decorativa Murgeni
  • Montaj piatra decorativa Nădlac
  • Montaj piatra decorativa Năsăud
  • Montaj piatra decorativa Năvodari
  • Montaj piatra decorativa Negreşti
  • Montaj piatra decorativa Negreşti-Oaş
  • Montaj piatra decorativa Negru Vodă
  • Montaj piatra decorativa Nehoiu
  • Montaj piatra decorativa Novaci
  • Montaj piatra decorativa Nucet
  • Montaj piatra decorativa Ocna Mureş
  • Montaj piatra decorativa Ocna Sibiului
  • Montaj piatra decorativa Ocnele Mari
  • Montaj piatra decorativa Odobeşti
  • Montaj piatra decorativa Odorheiu Secuiesc
  • Montaj piatra decorativa Olteniţa
  • Montaj piatra decorativa Oneşti
  • Montaj piatra decorativa Orăştie
  • Montaj piatra decorativa Oraviţa
  • Montaj piatra decorativa Orşova
  • Montaj piatra decorativa Oţelu Roşu
  • Montaj piatra decorativa Ovidiu
  • Montaj piatra decorativa Panciu
  • Montaj piatra decorativa Pâncota
  • Montaj piatra decorativa Paşcani
  • Montaj piatra decorativa Pătârlagele
  • Montaj piatra decorativa Pecica
  • Montaj piatra decorativa Petrila
  • Montaj piatra decorativa Petroşani
  • Montaj piatra decorativa Piatra-Olt
  • Montaj piatra decorativa Plopeni
  • Montaj piatra decorativa Podu Iloaiei
  • Montaj piatra decorativa Pogoanele
  • Montaj piatra decorativa Potcoava
  • Montaj piatra decorativa Predeal
  • Montaj piatra decorativa Pucioasa
  • Montaj piatra decorativa Răcari
  • Montaj piatra decorativa Rădăuţi
  • Montaj piatra decorativa Râmnicu Sărat
  • Montaj piatra decorativa Râşnov
  • Montaj piatra decorativa Recaş
  • Montaj piatra decorativa Reghin
  • Montaj piatra decorativa Roşiori de Vede
  • Montaj piatra decorativa Rovinari
  • Montaj piatra decorativa Roznov
  • Montaj piatra decorativa Rupea
  • Montaj piatra decorativa Săcele
  • Montaj piatra decorativa Săcueni
  • Montaj piatra decorativa Salcea
  • Montaj piatra decorativa Sălişte
  • Montaj piatra decorativa Săliştea de Sus
  • Montaj piatra decorativa Salonta
  • Montaj piatra decorativa Sângeorgiu de Pădure
  • Montaj piatra decorativa Sângeorz-Băi
  • Montaj piatra decorativa Sânnicolau Mare
  • Montaj piatra decorativa Sântana
  • Montaj piatra decorativa Sărmaşu
  • Montaj piatra decorativa Săveni
  • Montaj piatra decorativa Scorniceşti
  • Montaj piatra decorativa Sebeş
  • Montaj piatra decorativa Sebiş
  • Montaj piatra decorativa Segarcea
  • Montaj piatra decorativa Seini
  • Montaj piatra decorativa Sighetu Marmaţiei
  • Montaj piatra decorativa Sighişoara
  • Montaj piatra decorativa Simeria
  • Montaj piatra decorativa Şimleu Silvaniei
  • Montaj piatra decorativa Sinaia
  • Montaj piatra decorativa Siret
  • Montaj piatra decorativa Slănic
  • Montaj piatra decorativa Slănic-Moldova
  • Montaj piatra decorativa Solca
  • Montaj piatra decorativa Şomcuta Mare
  • Montaj piatra decorativa Sovata
  • Montaj piatra decorativa Ştefăneşti
  • Montaj piatra decorativa Ştefăneşti
  • Montaj piatra decorativa Ştei
  • Montaj piatra decorativa Strehaia
  • Montaj piatra decorativa Sulina
  • Montaj piatra decorativa Tălmaciu
  • Montaj piatra decorativa Ţăndărei
  • Montaj piatra decorativa Târgu Bujor
  • Montaj piatra decorativa Târgu Cărbuneşti
  • Montaj piatra decorativa Târgu Frumos
  • Montaj piatra decorativa Târgu Lăpuş
  • Montaj piatra decorativa Târgu Neamţ
  • Montaj piatra decorativa Târgu Ocna
  • Montaj piatra decorativa Târgu Secuiesc
  • Montaj piatra decorativa Târnăveni
  • Montaj piatra decorativa Tăşnad
  • Montaj piatra decorativa Tăuţii-Măgherăuş
  • Montaj piatra decorativa Techirghiol
  • Montaj piatra decorativa Tecuci
  • Montaj piatra decorativa Teiuş
  • Montaj piatra decorativa Ţicleni
  • Montaj piatra decorativa Tismana
  • Montaj piatra decorativa Titu
  • Montaj piatra decorativa Topliţa
  • Montaj piatra decorativa Topoloveni
  • Montaj piatra decorativa Turceni
  • Montaj piatra decorativa Turnu Măgurele
  • Montaj piatra decorativa Ulmeni
  • Montaj piatra decorativa Ungheni
  • Montaj piatra decorativa Uricani
  • Montaj piatra decorativa Urlaţi
  • Montaj piatra decorativa Urziceni
  • Montaj piatra decorativa Valea lui Mihai
  • Montaj piatra decorativa Vălenii de Munte
  • Montaj piatra decorativa Vânju Mare
  • Montaj piatra decorativa Vaşcău
  • Montaj piatra decorativa Vatra Dornei
  • Montaj piatra decorativa Vicovu de Sus
  • Montaj piatra decorativa Victoria
  • Montaj piatra decorativa Videle
  • Montaj piatra decorativa Vişeu de Sus
  • Montaj piatra decorativa Vlăhiţa
  • Montaj piatra decorativa Vulcan
  • Montaj piatra decorativa Zărneşti
  • Montaj piatra decorativa Zimnicea
  • Montaj piatra decorativa Zlatna
  • Romania
    DAIBAU.RO

    +40 31 630 4000

    © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate