Preturi amenajari exterioare

Care este prețul lucrărilor de amenajare a spațiului verde din jurul casei? Amenajarea spațiului verde din jurul casei cuprinde o gamă atât de largă de servicii, încât este dificil de furnizat chiar și un preț indicativ. Ca sumă forfetară pentru săparea canalelor, instalarea conductelor de apă și canalizare, pavaj, asfaltare și montarea gazonului, puteți calcula între 400-1000lei/m2.

Cui să încredințați lucrările de amenajare a spațiului verde din jurul casei? Trimiteți o cerere către executanții lucrărilor de amenajare a spațiului verde din jurul casei din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul amenajării terenului


Prețul amenajării terenului. Prețul pentru săparea canalelor, instalarea conductelor de apă și canalizare, pavaj, asfaltare și montarea gazonului.

400 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
1000 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Preturi amenajari exterioare

ALTE PREȚURI PENTRU Amenajări exterioare

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Preț amenajare curte

Preț pentru amenajare curte. Prețul pentru lucrări de săpături manuale, realizare mici terasamente, amplasare de trepte decorative din piatră, plantare de gazon si plante mici, montare sistem de irigație


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Amenajări exterioare, cum se conectează casa și grădina – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți despre domeniul Amenajări exterioare

Nu ne ocupăm deseori de amenajarea exterioară completă a casei  și, de aceea, este foarte important ca atunci când o facem, să îi acordăm toată atenția necesară. Atât pentru a evita greșelile și costurile exagerate, cât și pentru a economisi timp - care este foarte prețios pentru fiecare dintre noi - este bine ca pentru astfel de lucrări să se angajeze grădinari peisagiști și designeri de exterior.

Angajați un inginer peisagist pentru amenajarea exterioară a casei
Angajați un inginer peisagist pentru amenajarea exterioară a casei

1.1. Tipul lucrărilor de amenajare exterioară

Tipul lucrărilor de amenajare exterioară a casei depinde atât de caracteristicile acesteia, cât și de caracteristicile locației. Obiectivul final al unei amenajări exterioare de calitate este conectarea casei cu grădina în așa fel încât să ne putem petrece timpul liber în grădina casei în condiții de confort și la adăpost de influențele climaterice nefavorabile, cum ar fi: vântul, ploaia și soarele prea puternic. De asemenea, cu siguranță că veți dori, ca atunci când sunteți în grădină, să fiți protejați de priviri indiscrete, ca și de vizite neanunțate și nedorite din partea anumitor persoane, sau de intrarea pe proprietatea dumneavoastră a unor animale străine.

Un alt aspect de care trebuie să țineți seama este armonizarea designului grădinii și al curții, atât cu aspectul exterior al casei, cât și cu specificul zonei. În acest sens, vă recomandăm să alegeți cu atenție pomii și florile pe care le veți planta în grădină și să folosiți materiale naturale autohtone.

1.2. Perioada propice de planificare și executare a lucrărilor de amenajare exterioară

Cel mai bine este să începeți planificarea amenajării exterioare a casei deja din toamnă. Astfel, veți avea suficient timp de gândire și veți putea lua deciziile cele mai bune, armonizându-vă dorințele personale cu produsele existente pe piață. De asemenea, astfel veți avea suficient timp pentru a căuta și a alege un designer de exterior, cu care să pregătiți liniile directoare ale amenajării exterioare și care să vă execute cu profesionalism proiectul. Dacă acest proiect este realizat până la sfârșitul lunii ianuarie, puteți trece la pasul următor, care este angajarea din timp a executanților, care își vor începe lucrările în luna martie.

Primăvara este timpul ideal pentru executarea lucrărilor de construcții. Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți este ca pe perioada lucrărilor temperatura atmosferică nocturnă să nu scadă sub 0 ℃. De fapt, puteți planta plantele începând cu luna aprilie. Dacă întârziați cu lucrările, atunci este mai bine să amânați plantările până în toamnă, pentru că vara condițiile nu sunt foarte propice pentru această activitate. În schimb, toamna este un anotimp optim pentru plantări. Plantele care se plantează în acest anotimp își dezvoltă bine rădăcinile pe perioada iernii, iar primăvara își dezvoltă foarte bine și partea verde.

Lucrările de amenajare exterioară a casei durează, de obicei, o lună sau cel mult două luni. Dar, bineînțeles, că durata lucrărilor mai depinde și de amploarea acestora, ca și de vreme. Când vorbim de vreme, nu ne referim numai la temperatura atmosferică, ci și la cantitatea precipitațiilor. Dacă pământul este prea umed, nu veți putea termina la timp lucrările

1.3. Lucrările de întreținere la grădină și curte sunt foarte importante!

Dacă nu este îngrijită constant, grădina își schimbă destul de repede aspectul, care devine neîngrijit și neatractiv. Într-o astfel de grădină nu ne vom putea simți bine și în consecință nu ne vom petrece timpul cu plăcere. Fără lucrări de întreținere, grădina poate căpăta un aspect sălbatic deja într-un an de zile, pentru că aceasta este starea și tendința naturală a plantelor. Plantele agresive și rezistente vor crește și se vor înmulți, dăunând plantelor mai delicate, care au nevoie de mai multă atenție. Lucrările de întreținere a grădinii sunt următoarele: curățarea grădinii de uscături, pietre și plante moarte, cosirea, tăierea arborilor și a arbuștilor. Este important să inspectăm starea pomilor fructiferi și ornamentali și să eliminăm crengile uscate ai acestora. Tăierea arbuștilor și a pomilor se face toamna. Dintre lucrările de mentenanță mai fac parte și lucrările la grădina de legume și la grădina de flori, întreținerea gazonului și a caldarâmurilor, pavajelor, aleilor. Periodic trebuie să fie inspectată și starea gardurilor, a balustradelor, a ușilor, a porții, a pergolei. Dacă acestea se află într-o stare proastă, trebuie să le reabilitați cât mai rapid pentru ca situația să nu se înrăutățească.

2. Tipuri de lucrări de amenajare exterioară a casei

În continuare, vă prezentăm unele dintre cele mai frecvente lucrări de amenajare a grădinilor și a curților.

2.1. Plantarea ierbii

Înainte de a planta iarba, trebuie să analizați, calitatea pământului grădinii. Este important, ca pregătirea grădinii în vederea plantării ierbii (nivelarea și întărirea pământului) să se facă cu mașini speciale și ușoare. Dacă am folosi utilaje grele, atunci am distruge structura solului, care ar fi mult prea întărit și nu ar mai permite buna scurgere a apei. Aceasta ar duce la putrezirea rădăcinilor ierbii. După nivelarea pământului, se pun îngrășăminte pentru a facilita buna dezvoltare a rădăcinilor ierbii. După toate acestea, se poate planta iarba.

2.2. Plantarea și tăierea plantelor, arbuștilor și a pomilor

Înainte de a executa plantările, este bine să aveți un plan, care să țină seama de tipul plantelor alese, condițiile pe care acestea le necesită și specificul terenului. Este important să alegeți plante adecvate, care să se dezvolte bine având în vedere amplasarea grădinii, tipul pământului și zona climatică. Atât pentru plantarea de flori, arbuști, pomi fructiferi și ornamentali, cât și pentru întreținerea grădinii aveți nevoie de cunoștințe de horticultură. De asemenea, trebuie să fiți pregătiți să faceți efort fizic și să acordați timp îngrijirii grădinii.

2.3. Pavarea

Lucrările de pavare includ pregătirea în prealabil a terenului. Pavelele se amplasează pe un teren întărit sau asfaltat. Pentru pavarea curților, a grădinilor sau a aleilor de acces se folosesc cel mai frecvent pavele din beton. Modul de amplasare a pavelelor depinde de scopul cu care urmează a fi folosit pavajul (mers pe jos sau cu automobilul etc.).

2.4. Instalarea sistemului de irigare

Pentru că avem din ce în ce mai puțin timp pentru grădinărit, un sistem de irigare automat este întotdeauna binevenit. În acest fel, vom avea grădina udată chiar și când vom fi plecați de acasă pentru o perioadă mai îndelungată. În general, sistemele de irigare se folosesc pentru udarea ierbii și a grădinilor de legume, flori sau pomi fructiferi. Sistemul de irigare trebuie să fie proiectat în prealabil, cel mai bine, deja din faza de proiectare a grădinii. Pentru ca sistemul de irigare să funcționeze optimal, este bine să încredințați proiectarea și executarea acestuia unor specialiști cu experiență adecvată.

2.5. Elementele care compun designul grădinii

O grădină în care se află doar plante poate fi frumoasă, dar nu poate avea un caracter bine definit. În timp ce plantele sunt într-o continuă metamorfoză de-a lungul anului, elementele de grădină rămân neschimbate și aportă o anumită stabilitate și continuitate. În casa de grădină vom putea ține uneltele de grădinărit, iar în pavilion sau pe terasa acoperită ne vom putea petrece timpul liber și în condiții de ploaie sau soare foarte puternic. Dintre elementele care creează designul grădinii fac parte și gardurile, aleile, porțile și scările grădinii.

3. Procedura de lucru

Procedura de lucru pe care o expunem mai jos îi va ajuta atât pe cei ce își renovează curtea și grădina, cât și cei ce le construiesc pentru prima dată. Este vorba de informații despre lucrurile la care trebuie să vă așteptați în cazul în care veți avea de realizat amenajarea exterioară a casei. Amenajarea exterioară poate fi împărțită în două faze: proiectarea și execuția.

3.1. Proiectul amenajării exterioare

Faza de proiectare este compusă din analize, strângerea de idei și planificare. În această fază veți colabora strâns cu arhitectul peisagist, grădinarul sau designerul de exterior. Împreună veți stabili scopul și aspectul grădinii, elementele pe care le veți construi sau monta în grădină, curte sau în jurul casei dumneavoastră. La sfârșit, veți primi proiectul, care va cuprinde locația și schițele elementelor de construit sau montat, materialele alese și planul grădinii cu diferitele specii de plante propuse.

Pașii planificării:

1. Căutați inspirație pe internet, în cărți și reviste de specialitate; faceți o listă cu elementele pe care le veți folosi pentru amenajarea exterioară a casei; pregătiți o schiță.

2. Stabiliți bugetul execuției.

3. Căutați proiectanți respectiv executanți potențiali, selectați pe câțiva dintre aceștia și stabiliți o vizită a acestora la locație.

4. Alegeți echipa finală de specialiști.

5. În faza de planificare vă veți întâlni de mai multe ori cu proiectantul ales și veți analiza variantele propuse de acesta.

6. Confirmarea proiectului final.

3.2. Execuția amenajării exterioare

De cele mai multe ori, amenajarea exterioară a caselor este executată de către specialiști în domeniu. În acest sens, puteți angaja o firmă care să se ocupe de execuția tuturor lucrărilor – începând de la construcție, pavare și până la plantarea grădinii - sau puteți alege câte un specialist pentru fiecare lucrare în parte. Astfel, un executant va monta piscina, un al doilea va pava aleile, un al treilea va executa o terasă din lemn, iar un al patrulea se va îngriji de plantări. În această fază, proiectantul și executanții vor colabora foarte strâns, pentru a concretiza proiectul stabilit. După încheierea lucrărilor, grădina dumneavoastră va fi gata pentru primirea oaspeților și a rudelor.

Etapele de lucru:

1. Examinarea ofertei și evaluarea investiției.

2. Lucrările de demolare (dacă sunt necesare).

3. Lucrările de pământ, execuția sistemului de drenare.

4. Execuția piscinei (excavări, montare piscină).

5. Racordul la rețelele publice de alimentare cu apă, gaza, curent electric.

6. Montarea sistemului de irigare.

7. Lucrări de construcții și pavare (ziduri de susținere, ziduri de sprijin, echipamentul de grădină).

8. Montarea copertinelor, execuția teraselor, montarea balustradelor și a gardurilor etc.

9. Execuția bucătăriei de vară, a căminului etc. în exteriorul casei.

10. Plantarea ierbii, a plantelor, arbuștilor și a pomilor fructiferi și ornamentali.

11. Testarea sistemului de irigare, a rețelei de alimentare cu apă, gaz și electricitate etc.

12. Curățenia finală și instrucțiunile de utilizare și de mentenanță.

 

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Constructia unui camin de apa in curte

In curte am sapat un put de apa in jurul caruia am sapat o groapa pe care vreau sa o betonez si sa instalez o gura de vizitare (capac). Dimesiunile caminului sunt: lungime 2m; latime 2m; adancime 2m. Sunt interesat de costurile aferente acestui proiect: materiale necesare si manopera. 2608.2 RON la 4347 RON

........

Gratar din caramida

bună ziua,

Am nevoie de un gratar din caramida, o plita, o chiuveta si masa de lucru. Lucrarea o sa fie sub acoperisul la filigorie si o sa fie in forma de L.

Multumesc 4347 RON la 7245 RON

........

Renovare intrare bloc

Bună ziua,

Aș avea nevoie de o renovare intrare în scară de bloc, nivelare trepte, zugrăvire pereți, vopsire ușă metalică, schimbare sticlă de la ușa de intrare în scara blocului.

Mulțumesc! 3042.9 RON la 5071.5 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, cofraj podisca poarta acces, aprox 4,7x4 m
Amenajări exterioare, Măriuţa

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Pavaj, terasă, pergolă, grădină,
Amenajări exterioare, Bucureşti

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Amenajare curte 85 mp instalare camin apomentru + sistem colectare ape, 85 mp
Amenajări exterioare, Constanţa

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Amenajari exterioare, 108mp
Amenajări exterioare, Deva

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Finisare soclu casa, reparatie zid, montare gresie exterior, 90mp
Amenajări exterioare, Ceanu Mare

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Amenajare curte, 400 mp
Amenajări exterioare, Baloteşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Amenajare curte la casa, 100 mp
Amenajări exterioare, Timişoara

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Amenajarea unui teren 900mp, 900 mp
Amenajări exterioare, Săgeata

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Sapare nivelare curte, 450mp
Amenajări exterioare, Vânătorii Mici

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Pavaj sau beton amprentat, gard , 200 mp
Amenajări exterioare, Odorheiu Secuiesc

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Curatät grädina si transportarea crengilor +potecä , O potecä säpatä in deal cu piatra naturalä dimensiunea circa 20 de metri
Amenajări exterioare, Piatra-Neamţ

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Amenajare curte, 500mp
Amenajări exterioare, Baciu

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Ofertă turnare platforma beton armat, 2000mp
Amenajări exterioare, Bragadiru

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Garaj, bucatarie de vara,
Amenajări exterioare, Brabova

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Amenajare curte, 1000m2
Amenajări exterioare, Polata

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, MONTAJ PORTI METALICE MODEL DEDEMAN, 7M2
Amenajări exterioare, Chiojdeanca

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Reparatii infiltratii cladire sediu birouri, 21 mp
Amenajări exterioare, Bucureşti

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Căsuța pentru depozitare, spațiu pentru grătar și cuptor , 2,5m X 3m și înălțime 2 m
Amenajări exterioare, Moşniţa Nouă

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Refacere stucatura casă veche, poze atașate cu stucatură
Amenajări exterioare, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Montaj gresie exterior în curte , 100mp
Amenajări exterioare, Eforie

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Betonat curte, 60 mp
Amenajări exterioare, Agigea

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Amenajări interioare și exterioare casei, Gresie - 10 mp; 3. Faianță - cca 12 mp;Montaj piatră naturală + chituire - cca 100 mp;
Amenajări exterioare, Piţigaia

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Design gradina plus teren, 28000
Amenajări exterioare, Târgu Mureş

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Placa betonată si garaj auto din lemn, 10x4m, 4x3m
Amenajări exterioare, Târgu Ocna

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Izolat exterior polistiren etaj4 bloc, 24 m2
Amenajări exterioare, Prundu Bârgăului

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Turnare platforma betonata armata , 3000x1500x200 (aprox 1 mc beton)
Amenajări exterioare, Alexandria

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Canalizare, gard, hidroizolatie garaj,
Amenajări exterioare, Lupeni

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Finisaje interioare, 150 mp
Amenajări exterioare, Piteşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Tocat crengi cu tocator profesional., 1
Amenajări exterioare, Bacău

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Renovare casă , 140 mp
Amenajări exterioare, Urecheni

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Amenajări exterioare si interioare, 180 mp
Amenajări exterioare, Curtea de Argeş

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Renovare casă, 80 mp
Amenajări exterioare, Reşiţa

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Glafuri la o casa p+ 1, Aproximativ 10mp
Amenajări exterioare, Drajna

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Turnare beton curte ,doar manoperă.Dobroesti -Ilfov(130M2), 120m2
Amenajări exterioare, Dobroeşti

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Turnat beton pentru o magazie, colectare apa pluviala, pavaj, 40 mp
Amenajări exterioare, Târgu Jiu

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Executie trotuare si zona parcare betonata, 310 mp
Amenajări exterioare, Năvodari

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Amenajări exterioare lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1473+ FIRME PENTRU Amenajări exterioare
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Amenajări exterioare?

 • Amenajări exterioare Bucureşti
 • Amenajări exterioare Cluj-Napoca
 • Amenajări exterioare Constanţa
 • Amenajări exterioare Dumbrăveni
 • Amenajări exterioare Iaşi
 • Amenajări exterioare Timişoara
 • Amenajări exterioare Alba Iulia
 • Amenajări exterioare Arad
 • Amenajări exterioare Bacău
 • Amenajări exterioare Baia Mare
 • Amenajări exterioare Bârlad
 • Amenajări exterioare Bistriţa
 • Amenajări exterioare Botoşani
 • Amenajări exterioare Brăila
 • Amenajări exterioare Braşov
 • Amenajări exterioare Buzău
 • Amenajări exterioare Călăraşi
 • Amenajări exterioare Craiova
 • Amenajări exterioare Deva
 • Amenajări exterioare Drobeta-Turnu Severin
 • Amenajări exterioare Focşani
 • Amenajări exterioare Galaţi
 • Amenajări exterioare Giurgiu
 • Amenajări exterioare Hunedoara
 • Amenajări exterioare Mediaş
 • Amenajări exterioare Oradea
 • Amenajări exterioare Piatra-Neamţ
 • Amenajări exterioare Piteşti
 • Amenajări exterioare Ploieşti
 • Amenajări exterioare Râmnicu Vâlcea
 • Amenajări exterioare Reşiţa
 • Amenajări exterioare Roman
 • Amenajări exterioare Satu Mare
 • Amenajări exterioare Sfântu Gheorghe
 • Amenajări exterioare Sibiu
 • Amenajări exterioare Slatina
 • Amenajări exterioare Slobozia
 • Amenajări exterioare Suceava
 • Amenajări exterioare Târgovişte
 • Amenajări exterioare Târgu Jiu
 • Amenajări exterioare Târgu Mureş
 • Amenajări exterioare Tulcea
 • Amenajări exterioare Turda
 • Amenajări exterioare Vaslui
 • Amenajări exterioare Zalău
 • Amenajări exterioare Abrud
 • Amenajări exterioare Adjud
 • Amenajări exterioare Agnita
 • Amenajări exterioare Aiud
 • Amenajări exterioare Aleşd
 • Amenajări exterioare Alexandria
 • Amenajări exterioare Amara
 • Amenajări exterioare Anina
 • Amenajări exterioare Aninoasa
 • Amenajări exterioare Ardud
 • Amenajări exterioare Avrig
 • Amenajări exterioare Azuga
 • Amenajări exterioare Babadag
 • Amenajări exterioare Baia de Aramă
 • Amenajări exterioare Baia de Arieş
 • Amenajări exterioare Baia Sprie
 • Amenajări exterioare Băile Govora
 • Amenajări exterioare Băile Herculane
 • Amenajări exterioare Băile Olăneşti
 • Amenajări exterioare Băile Tuşnad
 • Amenajări exterioare Băileşti
 • Amenajări exterioare Bălan
 • Amenajări exterioare Bălceşti
 • Amenajări exterioare Balş
 • Amenajări exterioare Băneasa
 • Amenajări exterioare Baraolt
 • Amenajări exterioare Bechet
 • Amenajări exterioare Beclean
 • Amenajări exterioare Beiuş
 • Amenajări exterioare Berbeşti
 • Amenajări exterioare Bereşti
 • Amenajări exterioare Bicaz
 • Amenajări exterioare Blaj
 • Amenajări exterioare Bocşa
 • Amenajări exterioare Boldeşti-Scăeni
 • Amenajări exterioare Bolintin-Vale
 • Amenajări exterioare Borşa
 • Amenajări exterioare Borsec
 • Amenajări exterioare Brad
 • Amenajări exterioare Bran
 • Amenajări exterioare Breaza
 • Amenajări exterioare Brezoi
 • Amenajări exterioare Broşteni
 • Amenajări exterioare Bucecea
 • Amenajări exterioare Budeşti
 • Amenajări exterioare Buhuşi
 • Amenajări exterioare Bumbeşti-Jiu
 • Amenajări exterioare Buşteni
 • Amenajări exterioare Buziaş
 • Amenajări exterioare Cajvana
 • Amenajări exterioare Calafat
 • Amenajări exterioare Călan
 • Amenajări exterioare Călimăneşti
 • Amenajări exterioare Câmpeni
 • Amenajări exterioare Câmpia Turzii
 • Amenajări exterioare Câmpina
 • Amenajări exterioare Câmpulung
 • Amenajări exterioare Câmpulung Moldovenesc
 • Amenajări exterioare Caracal
 • Amenajări exterioare Caransebeş
 • Amenajări exterioare Carei
 • Amenajări exterioare Cavnic
 • Amenajări exterioare Căzăneşti
 • Amenajări exterioare Cehu Silvaniei
 • Amenajări exterioare Cernavodă
 • Amenajări exterioare Chişineu-Criş
 • Amenajări exterioare Ciacova
 • Amenajări exterioare Cisnădie
 • Amenajări exterioare Codlea
 • Amenajări exterioare Comăneşti
 • Amenajări exterioare Comarnic
 • Amenajări exterioare Copşa Mică
 • Amenajări exterioare Corabia
 • Amenajări exterioare Costeşti
 • Amenajări exterioare Covasna
 • Amenajări exterioare Cristuru Secuiesc
 • Amenajări exterioare Cugir
 • Amenajări exterioare Curtea de Argeş
 • Amenajări exterioare Curtici
 • Amenajări exterioare Dăbuleni
 • Amenajări exterioare Darabani
 • Amenajări exterioare Dărmăneşti
 • Amenajări exterioare Dej
 • Amenajări exterioare Deta
 • Amenajări exterioare Dolhasca
 • Amenajări exterioare Dorohoi
 • Amenajări exterioare Drăgăneşti
 • Amenajări exterioare Drăgăneşti-Olt
 • Amenajări exterioare Drăgăşani
 • Amenajări exterioare Dragomireşti
 • Amenajări exterioare Eforie
 • Amenajări exterioare Făgăraş
 • Amenajări exterioare Făget
 • Amenajări exterioare Fălticeni
 • Amenajări exterioare Făurei
 • Amenajări exterioare Feteşti
 • Amenajări exterioare Fieni
 • Amenajări exterioare Fierbinţi-Târg
 • Amenajări exterioare Filiaşi
 • Amenajări exterioare Flămânzi
 • Amenajări exterioare Frasin
 • Amenajări exterioare Fundulea
 • Amenajări exterioare Găeşti
 • Amenajări exterioare Gătaia
 • Amenajări exterioare Geoagiu
 • Amenajări exterioare Gheorgheni
 • Amenajări exterioare Gherla
 • Amenajări exterioare Ghimbav
 • Amenajări exterioare Gura Humorului
 • Amenajări exterioare Hârlău
 • Amenajări exterioare Hârşova
 • Amenajări exterioare Haţeg
 • Amenajări exterioare Horezu
 • Amenajări exterioare Huedin
 • Amenajări exterioare Huşi
 • Amenajări exterioare Ianca
 • Amenajări exterioare Iernut
 • Amenajări exterioare Ineu
 • Amenajări exterioare Însurăţei
 • Amenajări exterioare Întorsura Buzăului
 • Amenajări exterioare Isaccea
 • Amenajări exterioare Jibou
 • Amenajări exterioare Lehliu-Gară
 • Amenajări exterioare Lipova
 • Amenajări exterioare Liteni
 • Amenajări exterioare Livada
 • Amenajări exterioare Luduş
 • Amenajări exterioare Lugoj
 • Amenajări exterioare Lupeni
 • Amenajări exterioare Mangalia
 • Amenajări exterioare Mărăşeşti
 • Amenajări exterioare Marghita
 • Amenajări exterioare Medgidia
 • Amenajări exterioare Miercurea Nirajului
 • Amenajări exterioare Miercurea Sibiului
 • Amenajări exterioare Miercurea-Ciuc
 • Amenajări exterioare Mihăileşti
 • Amenajări exterioare Milişăuţi
 • Amenajări exterioare Mioveni
 • Amenajări exterioare Mizil
 • Amenajări exterioare Moineşti
 • Amenajări exterioare Moldova Nouă
 • Amenajări exterioare Moreni
 • Amenajări exterioare Motru
 • Amenajări exterioare Murfatlar
 • Amenajări exterioare Murgeni
 • Amenajări exterioare Nădlac
 • Amenajări exterioare Năsăud
 • Amenajări exterioare Năvodari
 • Amenajări exterioare Negreşti
 • Amenajări exterioare Negreşti-Oaş
 • Amenajări exterioare Negru Vodă
 • Amenajări exterioare Nehoiu
 • Amenajări exterioare Novaci
 • Amenajări exterioare Nucet
 • Amenajări exterioare Ocna Mureş
 • Amenajări exterioare Ocna Sibiului
 • Amenajări exterioare Ocnele Mari
 • Amenajări exterioare Odobeşti
 • Amenajări exterioare Odorheiu Secuiesc
 • Amenajări exterioare Olteniţa
 • Amenajări exterioare Oneşti
 • Amenajări exterioare Orăştie
 • Amenajări exterioare Oraviţa
 • Amenajări exterioare Orşova
 • Amenajări exterioare Oţelu Roşu
 • Amenajări exterioare Ovidiu
 • Amenajări exterioare Panciu
 • Amenajări exterioare Pâncota
 • Amenajări exterioare Paşcani
 • Amenajări exterioare Pătârlagele
 • Amenajări exterioare Pecica
 • Amenajări exterioare Petrila
 • Amenajări exterioare Petroşani
 • Amenajări exterioare Piatra-Olt
 • Amenajări exterioare Plopeni
 • Amenajări exterioare Podu Iloaiei
 • Amenajări exterioare Pogoanele
 • Amenajări exterioare Potcoava
 • Amenajări exterioare Predeal
 • Amenajări exterioare Pucioasa
 • Amenajări exterioare Răcari
 • Amenajări exterioare Rădăuţi
 • Amenajări exterioare Râmnicu Sărat
 • Amenajări exterioare Râşnov
 • Amenajări exterioare Recaş
 • Amenajări exterioare Reghin
 • Amenajări exterioare Roşiori de Vede
 • Amenajări exterioare Rovinari
 • Amenajări exterioare Roznov
 • Amenajări exterioare Rupea
 • Amenajări exterioare Săcele
 • Amenajări exterioare Săcueni
 • Amenajări exterioare Salcea
 • Amenajări exterioare Sălişte
 • Amenajări exterioare Săliştea de Sus
 • Amenajări exterioare Salonta
 • Amenajări exterioare Sângeorgiu de Pădure
 • Amenajări exterioare Sângeorz-Băi
 • Amenajări exterioare Sânnicolau Mare
 • Amenajări exterioare Sântana
 • Amenajări exterioare Sărmaşu
 • Amenajări exterioare Săveni
 • Amenajări exterioare Scorniceşti
 • Amenajări exterioare Sebeş
 • Amenajări exterioare Sebiş
 • Amenajări exterioare Segarcea
 • Amenajări exterioare Seini
 • Amenajări exterioare Sighetu Marmaţiei
 • Amenajări exterioare Sighişoara
 • Amenajări exterioare Simeria
 • Amenajări exterioare Şimleu Silvaniei
 • Amenajări exterioare Sinaia
 • Amenajări exterioare Siret
 • Amenajări exterioare Slănic
 • Amenajări exterioare Slănic-Moldova
 • Amenajări exterioare Solca
 • Amenajări exterioare Şomcuta Mare
 • Amenajări exterioare Sovata
 • Amenajări exterioare Ştefăneşti
 • Amenajări exterioare Ştefăneşti
 • Amenajări exterioare Ştei
 • Amenajări exterioare Strehaia
 • Amenajări exterioare Sulina
 • Amenajări exterioare Tălmaciu
 • Amenajări exterioare Ţăndărei
 • Amenajări exterioare Târgu Bujor
 • Amenajări exterioare Târgu Cărbuneşti
 • Amenajări exterioare Târgu Frumos
 • Amenajări exterioare Târgu Lăpuş
 • Amenajări exterioare Târgu Neamţ
 • Amenajări exterioare Târgu Ocna
 • Amenajări exterioare Târgu Secuiesc
 • Amenajări exterioare Târnăveni
 • Amenajări exterioare Tăşnad
 • Amenajări exterioare Tăuţii-Măgherăuş
 • Amenajări exterioare Techirghiol
 • Amenajări exterioare Tecuci
 • Amenajări exterioare Teiuş
 • Amenajări exterioare Ţicleni
 • Amenajări exterioare Tismana
 • Amenajări exterioare Titu
 • Amenajări exterioare Topliţa
 • Amenajări exterioare Topoloveni
 • Amenajări exterioare Turceni
 • Amenajări exterioare Turnu Măgurele
 • Amenajări exterioare Ulmeni
 • Amenajări exterioare Ungheni
 • Amenajări exterioare Uricani
 • Amenajări exterioare Urlaţi
 • Amenajări exterioare Urziceni
 • Amenajări exterioare Valea lui Mihai
 • Amenajări exterioare Vălenii de Munte
 • Amenajări exterioare Vânju Mare
 • Amenajări exterioare Vaşcău
 • Amenajări exterioare Vatra Dornei
 • Amenajări exterioare Vicovu de Sus
 • Amenajări exterioare Victoria
 • Amenajări exterioare Videle
 • Amenajări exterioare Vişeu de Sus
 • Amenajări exterioare Vlăhiţa
 • Amenajări exterioare Vulcan
 • Amenajări exterioare Zărneşti
 • Amenajări exterioare Zimnicea
 • Amenajări exterioare Zlatna