Piscine preturi

Care este prețul unei piscine? Piscinele tip sunt mult mai ieftine decât piscinele făcute la comandă. Gândiți-vă dacă doriți o formă anume sau dacă sunteți pregătiți să vă adaptați. Și dimensiunile bazinelor de înot pot varia foarte mult, de obicei au lungimea de 7-14 m și lățimea de 3-5 m. Pot avea desigur dimensiuni la cerere, în funcție de spațiul disponibil și de valoarea investiției dorite. Adâncimea standard a piscinelor este în jur de 1,5 m. Cu cât este mai mare piscina, cu atât este mai ridicat prețul. Prețul este determinat în cea mai mare măsură de materialul sau tipul de structură a piscinei. Prețul pentru executarea excavării, livrarea și montarea piscinei variază între 500-1400 lei/m2. O piscină din beton - cu plăci ceramice, hidroizolație și toate lucrările de construcție - costă în jur de 1400lei/m2. O piscină cu cofraje din polistiren - împreună cu cofrajele din polistiren, folia, filtrele și alte echipamente, va ajunge în jur de 800 lei/m2. O piscină de sine stătătoare va ajunge, cu partea tehnică și realizarea branșamentului de apă, cel mai ieftin, la cca 500 lei/m2.

Cui să încredințați montarea unei piscine? Trimiteți o cerere către furnizorii de piscine din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL PISCINEI


Prețul piscinei cu cofraje din polistiren cu excavare. Prețul pentru excavarea, livrarea și montarea piscinei.

500 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
1400 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Piscine preturi

ALTE PREȚURI PENTRU PISCINA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Piscină rotundă

Prețul piscinei rotunde cu diametrul 3,5 m, h 1,2 m ( cu sistem de filtrare și recirculare cu nisip,skimmer, duza de refulare, tubulatura și fitinguri din PVC)


RON

RON/buc

buc
cerere>

Piscină gonflabilă

Prețul unei piscine supraterane gonflabile cu diametrul 3 m și h 76 cm, capacitate 3600l


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul sistemelor plutitoare de iluminare LED


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei cascade cervicale din inox


RON

RON/buc

buc
cerere>

Întreținere piscină

Prețul serviciilor de mentenanță pentru piscini cu dimensiuni până la 10 m x 5 m, cu materiale incluse


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Piscină – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm despre piscine?

Piscinele sunt de diferite tipuri, execuții, dimensiuni și forme. De asemenea, ele funcționează diferit. Tipul de piscină pe care îl veți alege va depinde de prețul pe care sunteți pregătiți să îl plătiți, de mărimea și caracteristicile locului în care piscina va fi montată, de accesibilitatea locației și de reglementările locale în vigoare referitoare la construirea de piscine.

Pentru o mare parte din populație, construirea unei piscine reprezintă îndeplinirea unui vis personal
Pentru o mare parte din populație, construirea unei piscine reprezintă îndeplinirea unui vis personal

1.1. Piscină interioară sau exterioară?

1.1.1. Piscina interioară

Dacă doriți să folosiți piscina pe parcursul întregului an, adică și în sezonul rece, atunci vă veți decide să vă construiți o piscină în interiorul casei. De obicei, o astfel de piscină este o parte a unui spațiu wellness mai amplu, în care se mai află și un bazin de masaj (jacuzzi), o saună și o sală de fitness. Piscinele interioare sunt de mai multe tipuri.  Ele pot funcționa cu skimmere sau cu rigole perimetrale. Piscinele interioare se construiesc în același mod ca și piscinele exterioare. Piscinele sunt prevăzute cu un sistem de filtrare și dezinfectare a apei, care se află, de obicei, într-o cameră de subsol. Trebuie să se asigure accesul la motorul piscinei și la toate elementele importante pentru buna funcționare a acesteia. În cazul în care vă construiți o piscină interioară, este foarte importantă menținerea unei umidități adecvate în interiorul sălii în care aceasta se află. Acest lucru se obține cu ajutorul unui aparat de eliminare a umidității, care trebuie să fie proiectat deja înainte de construirea piscinei, pentru că mărimea și capacitatea sa depinde de gradul de umiditate din sala piscinei calculat în prealabil. Este bine, ca acest aparat să nu se afle în același loc în care se află aparatul de filtrare a apei.

1.1.2. Piscina exterioară

Piscinele exterioare reprezintă o achiziție din ce în ce mai populară printre deținătorii de case familiale. Piscinele exterioare nu mai sunt atât de neaccesibile ca și preț ca în anii anteriori. Dacă aveți o piscină exterioară, în zilele de vară vă puteți bucura acasă de ore minunate de vacanță ori de câte ori aveți timp liber. La ora actuală, mentenanța piscinelor este mai puțin complicată și ia mai puțin timp ca în trecut. De asemenea, piscina exterioară poate fi acoperită. În cazul acesta, sezonul băilor în piscină se extinde dincolo de perioada obișnuită dintre mai și septembrie.

2. Alegerea executantului

Pentru majoritatea persoanelor, care își construiesc o piscină, acest lucru  reprezintă îndeplinirea unui vis personal. Imaginați-vă, că vă petreceți vara cu familia și prietenii dumneavoastră, lângă piscina din curtea casei, mâncând mâncare gătită la jar și bând băuturi răcoritoare. Din păcate, acest vis se poate transforma într-un coșmar, dacă nu alegeți un executant bun, care să vă construiască sau monteze piscina. Stabiliți deja înainte de alegerea executantului, ce fel de piscină vă doriți. Tipul piscinei va depinde nu numai de gusturile personale, ci și de locație, condițiile locului și mijloacele financiare de care dispuneți. Vă va ajuta mult în această privință și dacă veți întreba vecinii, ce fel de piscine au, dacă acestea au fost construite în pământ sau de la nivelul solului, dacă sunt din beton, liner sau de alt fel. După ce ați ales tipul piscinei dorite, căutați pe internet firme, care construiesc sau montează astfel de piscine. Apoi, veți dori să aflați mai multe despre modul de funcționare și echipamentul piscinei alese. Stabiliți ce fel de sistem de filtrare doriți, ce fel de pompă și altele. Cu cât veți dispune de mai multe informații, cu atât veți fi mai capabil să comunicați cu executanții de piscine. După aceea, este bine să vă pregătiți o listă cu executanții potențiali ai piscinei dumneavoastră. Întrebați-vă cunoscuții și rudele care au piscine, cine au fost executanții acestora. Cereți-le detalii cu privire la modul și termenul de execuție a piscinelor, cât de mulțumiți sunt cu prestația executanților etc.

Puteți scurta lista potențialilor executanți ținând seama de următorii factori: de cât timp activează executanții respectivi pe piață; ce experiență și referințe au; cât de solide sunt firme respective. Selectați în acest fel 3 executanți potențiali și stabiliți întâlniri cu ei. Fiecare firmă are puncte forte și puncte slabe. Anumiți executanți vă vor desena poate piscina pe un petec de hârtie, în timp ce alții vă vor prezenta un plan al piscinei executat cu ajutorul unui computer. Ambele metode sunt bune. Apoi, fiecare executant va avea părerea sa despre echipamentul piscinei. Poate că unii vor vrea să vă convingă să folosiți o curățare ionică, în timp ce alții vor fi convinși că aveți nevoie doar de clor. Iarăși alții vă vor oferi un generator de clor pentru apă sărată. Aici vă vor folosi toate informațiile pe care le-ați adunat anterior și cu ajutorul cărora veți putea decide fără echivoc, ce vreți și ce nu vreți. Nu luați o decizie finală, până ce nu veți fi discutat cu toți executanții și până ce nu le veți fi studiat și comparat ofertele. Nu vă temeți să negociați cu ofertanții! Un alt sfat important pe care vi-l dăm este acela de a transpune pe hârtie înțelegerea verbală pe care o faceți cu executantul ales. Încheiați cu acesta un contract, în care să fie stipulate: modul de execuție, termenii de plată, termenul de execuție și alte condiții și obligații. Și iată și ultimul sfat: executantul vă va cere un avans substanțial, după care vă va emite o facturi pentru fiecare etapă de construire a piscinei. Încercați să plătiți fiecare factură după încheiere lucrării respective și nu înainte de începerea acesteia. Nu vă recomandăm să acceptați un avans mare și nici să plătiți toată lucrarea înainte ca aceasta să fie finalizată complet.

3. Tipuri de piscine

3.1. Piscină prefabricată/de sine stătătoare

Piscinele prefabricate au o parte metalică și o îmbrăcăminte interioară din folie PVC. Aceste piscine sunt de sine stătătoare și pot fi montate fără probleme într-o jumătate de zi. Ele pot fi amplasate pe diferite suprafețe netede (iarbă, beton, nisip...) sau pot fi fixate în gropi de pământ. Piscinele prefabricate sunt preferate mai ales datorită prețului lor foarte atractiv. În plus, aceste piscine sunt portabile. Deci, în cazul în care vă mutați, vă puteți lua piscina cu dumneavoastră la noua locație.

3.2. Piscina din beton

Înainte de apariția unor tehnologii mai ieftine de construire a piscinelor – adică înainte de apariția piscinelor prefabricate, liner, din poliester - toate piscinele erau executate din beton. De fapt, piscinele din beton au rămas până la ora actuală un sinonim al calității. De aceea, prețul lor rămâne ridicat. Aspectul cel mai nefavorabil al piscinelor din beton este faptul că acestea nu permit greșeli de proiectare. Orice eroare în acest sens vă va costa mult. Dacă doriți o piscină din beton solidă, aveți nevoie de planuri respectiv de un proiect executat profesional și de calcule statice exacte, care să țină seama de capacitatea portantă a terenului. De asemenea, pentru o astfel de piscină, aveți nevoie de un executant constructor foarte experimentat. Piscinele din beton pot avea orice formă. De cele mai multe ori, acestea sunt placate cu plăci sau mozaicuri sau sunt pur și simplu vopsite în culoarea preferată.

3.3. Piscina liner cu membrană din PVC

Piscinele liner sunt încă o noutate la noi. De obicei, acest tip de piscină se amplasează pe o platformă sau pe o placă din beton. Pereții piscinelor liner pot fi fabricați din diferite materiale de construcții: lemn, cărămizi, polistiren, beton, siporex, cărămidă sau chiar din elemente din tablă sau plastic. Cele mai frecvent folosite piscine liner sunt construite din cărămizi din polistiren. Avantajele pe care le oferă piscinele liner din cărămizi din polistiren sunt următoarele:

- se construiesc rapid și sunt avantajoase din punct de vedere financiar;

- materialul se caracterizează printr-o adaptabilitatea excepțională, care facilitează alegerea unei forme rotunde sau dinamice a piscinei;

- au o termoizolație excelentă, care facilitează încălzirea rapidă a apei primăvara și răcirea înceată a acesteia pe perioada toamnei.

3.4. Piscina din poliester

Piscinele din poliester au o formă frumoasă, sunt ușor de montat și întreținut, și au o durată de viață îndelungată. În Europa, aceste piscine sunt foarte populare, pentru că au un preț rezonabil și se montează rapid. Piscinele din poliester sunt fie dintr-o singură bucată, fie se asamblează la locație din mai multe elemente modulare. Durata de viață a piscinelor din poliester este de peste 20 de ani.

3.5. Bazinele naturale

Bazinele naturale sau iazurile de înot, cum sunt denumite mai ales în Europa, unde a apărut acest concept în anii 80 ai secolului trecut, sunt bazine care se curăță singure și sunt formate din suprafețe de înot și grădini de apă. Ca orice bazin privat, bazinele naturale pot avea forme naturale, în stil rustic, cu pietre mari și mici cascade de apă sau o arhitectură modernă și elegantă.

Majoritatea bazinelor naturale sunt de tip liner, adică cu îmbrăcăminte din cauciuc sau polietilenă întărită.  Bazinele naturale au o zonă separată destinată regenerării apei, cu nisip și numeroase plante de apă, care au funcția unei stații de epurare biologice.  Skimmerele și pompele de apă conduc apa prin zona de regenerare, printre stânci și pietre sau pietriș. De asemenea, bacterii prietenoase se fixează pe pereții bazinului și îndeplinesc funcția unui filtru biologic suplimentar. Spre deosebire de iazurile artificiale, apa din bazinele naturale este suficient de clară, pentru ca fundul bazinului să fie vizibil. Prețul bazinelor naturale este asemănător cu cel al piscinelor obișnuite, dar depinde și de amploare lucrărilor de amenajare a terenului. Bazinele naturale sunt îndrăgite de toți iubitorii de natură și verdeață, ca și de persoanele cărora nu le place să înoate în apă tratată cu clor sau altfel tratată chimic. Avantajul pe care îl oferă bazinele naturale este că nu trebuie să fie golite pe timp de iarnă ca restul piscinelor. Singura lucrare, care trebuie să fie efectuată, este tăierea parțială a plantelor, atunci când acestea se ridică deasupra suprafeței apei.

4. Mentenanța piscinelor

4.1. Componentele de bază ale unui bazin de înot

Pentru a vă întreține corect piscina, trebuie să știți foarte bine modul în care aceasta funcționează. Toate piscinele au patru componente, care necesită mentenanță regulată:

4.1.1. Apa din bazine

Calitatea apei din piscina dumneavoastră este foarte importantă, pentru că de aceasta depinde cât de bine vă simțiți în piscină și chiar sănătatea dumneavoastră. Menținerea unei ape curate și clare în piscină vă apără de agenții poluanți, vă scutește de reparații costisitoare ale echipamentului piscinei afectat de coroziune și depuneri de minerale, și vă prelungește perioada de viață a piscinei.

4.1.2. Pereții interiori sau îmbrăcămintea bazinului liner

Căptușeala pereților piscinei dvs. este în contact constant cu apa din piscină și cu tot ceea ce intră în ea. Dacă pereții piscinei sunt bine curățați și fără alge, mucegai și alte elemente poluante căzute în apă, piscina dumneavoastră va fi curată și o veți putea folosi în condiții de siguranță.

4.1.3. Sistemul de pompare și de filtrare (curățare) a apei

”Inima” piscinei dvs. este și ”ficatul” acesteia. Pompa piscinei asigură recircularea apei. Apa este condusă prin filtrele piscinei, care o curăță de murdărie și alți contaminanți. Fără un sistem de filtrare funcțional, apa piscinei va deveni rapid tulbure și poluată, iar piscina va fi distrusă.

Pentru filtrarea apei, există diferite sisteme de filtrare: filtru cu nisip, filtru cu cartuș sau cu diatomee. Mai puteți opta și pentru un sistem cu apă sărată și un clorificator.

4.1.4. Pomparea apei_skimmerele respectiv rigolele perimetrale

Skimmerele trag apa în filtre, iar după curățare aceasta este redirecționată în piscină prin duzele de retur.

4.2. Principalele trei reguli valabile pentru mentenanța piscinei

Pentru a întreținere corect o piscină, trebuie să se țină seama de trei aspecte principale: recircularea apei, curățarea apei, tratarea chimică a apei.

4.2.1. Recircularea apei

Este bine cunoscut faptul că apa stătută este murdară și urât mirositoare. În schimb, apa care este în continuă mișcare atât în natură cât și în piscina dumneavoastră este mai curată și mai sigură. Asigurarea recirculării apei din piscină are o importantă foarte mare pentru sănătatea celor ce înoată în ea. În piscinele în care apa circulă continuu, nu apar alge și apa nu este tulbure. Sistemul de pompare și filtrare a apei piscinei trebuie să funcționeze zilnic, în cel mai ideal caz 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Pentru că nu toată lumea își poate permite acest lucru și deseori sistemele de pompare ale piscinelor nu rezistă la o solicitare permanentă, vă recomandăm să aveți pornit sistemul de pompare al piscinei cel puțin 10-12 ore pe zi. În acest fel, apa va fi curățată de câteva ori în întregime și va face ca piscina să fie curată și nepericuloasă pentru sănătatea dumneavoastră. Pentru ca apa să fie curată, filtrele trebuie să fie curățate regulat. Apa trece prin filtru, iar impuritățile sunt depozitate într-un recipient, care se golește după curățarea apei. Metoda de curățare a filtrului depinde de tipul acestuia, însă toate filtrele funcționează conform unor principii asemănătoare.

4.2.2. Curățarea piscinelor

Dacă v-ați asigurat că apa circulă corespunzător în piscină, atunci ați pus la punct o parte importantă a sistemului de curățare a apei. Dar, mai trebuie să vă îngrijiți de anumite aspecte. Piscina este poluată de persoanele care o folosesc, de frunzele care cad în ea, de pământul sau nisipul purtat de vânt în ea, de mucegai, de resturi de șampon, parfum, creme de bronzat și alte produse pentru îngrijirea corpului. Dacă la toate acestea se mai adaugă și pericolul dezvoltării bacteriilor, curățarea de calitate a piscinei devine foarte importantă pentru sănătatea utilizatorilor acesteia. Piscina trebuie să fie periată și aspirată cel puțin o dată pe săptămână. Bicarbonatul de sodiu este foarte bun pentru curățarea plăcilor sau a căptușelii din vinil a piscinei, pentru că nu le deteriorează. Există și sisteme de curățare automată a piscinelor, care ușurează foarte mult munca de curățare.

4.2.3. Tratarea chimică a apei

Sintagma ”tratare chimică” vă poate speria puțin, însă vă asigurăm, că nu aveți de ce să vă faceți griji. Deși este esențială pentru întreținerea adecvată a piscinei și menținerea calității apei, tratarea chimică a acesteia este surprinzător de simplă.

În acest sens, instrumentul cel mai important este kitul de testare a apei. Înainte de a folosi chimicale, testați-vă apa din piscină. Pentru a asigura echilibrul chimic al apei, trebuie să știți, ce trebuie să conțină apa și ce nu trebuie să conțină. Iată, care sunt cele trei date, care ne interesează cel mai mult:

Valoarea pH a apei: măsurați cât de acidă sau bazică este apa din piscină. Dacă pH-ul are valori mici, atunci apa este acidă, iar dacă valorile sunt mari, apa este bazică. Valorile ideale ale pH-ului apei din piscine sunt între 7,4 și 7,6.

Alcalinitatea apei (gradul de saturație cu alcaliu): ajută la evitarea unor oscilații mari între bazicitate și aciditate. Valorile ideale sunt între 100 și 150 particule pe milion (ppm).

Valoarea substanțelor dezinfectante:  cantitatea de clor, brom etc. Valorile adecvate depind de tipul substanței dezinfectante.

Odată ce cunoașteți nivelul pH, alcalinitatea și valoarea substanțelor dezinfectante din apa piscinei dumneavoastră, veți putea adăuga substanțe chimice, cu ajutorul cărora să realizați echilibrul chimic al apei. Luați-vă timp suficient pentru a citi și învăța toate instrucțiunile de tratare a apei și asigurați-vă că știți ce efect are fiecare substanță chimică asupra apei și oamenilor înainte de a o adăuga în apa piscinei.

4.3. Programul lucrărilor de mentenanță și lista acestora

Cu un program de mentenanță a piscinei prestabilit și tipărit, vă veți asigura că nu veți sări peste anumite lucrări de întreținere și veți putea planifica și sarcini speciale, cum ar fi: pregătirea piscinei pentru iarnă, întreținerea acesteia în sezonul rece, pregătirea piscinei pentru reluarea utilizării în fiecare primăvară....

Nu vă complicați prea tare. Scrieți programul de mentenanță a piscinei și lipiți-l la vedere pe un perete, pe frigider sau chiar undeva aproape de piscină. Astfel vor putea efectua o parte din lucrări și alți membri ai familiei.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂPISCINA

Bună ziua,

Doresc o piscina ingropata, 5m x3 lx 1.5 h , varianta cea mai ieftina.

Mulțumesc 450 RON la 750 RON


........

PISCINA INTERIOARA

Bună ziua,

Centru Spa la subsol: piscina interioară ( este turnată din beton) sauna umeda, uscata, jacuzi.

Mulțumesc 4500 RON la 7500 RON


........

CONSTRUCTIE PISCINA

Bună ziua,

Mă interesează construcția unei piscine.

Mulțumesc 2700 RON la 4500 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, BETON, CU SKIMMER, 8X4, H ~1.5M
Piscina, Baloteşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE PISCINĂ, 8-4-1,5 M
Piscina, Vadu

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, REFACUT PLAFON SUBSOL, TURNAT BETON, PISCINA LA GRI,
Piscina, Arad

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, O PISCINA DREPTUNGIULARA, 6X3M
Piscina, Târgu Mureş

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, PISCINA EXTERIOARA, 5X10
Piscina, Leordeni

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE PISCINA CU TOTUL, 3M 5-6M 1,4 SAU 1,5
Piscina, Domneşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, PISCINA INGROPATA DIN BETON, 4X8 M, 4 X 8 M
Piscina, Chiajna

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, PISCINA PUBLICA , 10X20M
Piscina, Tecuci

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, REPARAȚIE GENERALA, CAM 6 METRI
Piscina, Lugoj

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE PISCINA, LUNGIME 11M LATIME 4M ADANCIME 1.5M
Piscina, Homocea

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, MINIPISCINA CU APA SARATA, 2,5X1,5X1,2
Piscina, Valea Lupului

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE PISCINA, 4×9 1,50 - 1,70
Piscina, Brăneşti

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, SISTEM DUPĂ CLOR, 8X4 1.6M
Piscina, Semlac

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE PISCINĂ, TURNAT BETON, EXECUTAT, ETC, 18 MP
Piscina, Mărgău

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, IMI DORESC CONTRUIREA UNEI PISCINE CARE SA SE INCADREZE IN 7000EURO, 7X3X1.5
Piscina, Buftea

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PISCINA, 20/10 CU ADANCIME 1,4
Piscina, Orlat

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, PISCINA CLASICA 4X6 PLOIESTI, 4C6X1.4
Piscina, Ploieşti

30429 RON la 50715 RON

PREȚUL, PISCINA 3X12 M, ADÂNCIME 1,5 M. GROAPA ȘI BETONAREA LE FACEM NOI. , 3 X 12 X 1,5
Piscina, Pantelimon

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, ÎNCALZIRE CASA+ APA PISCINA 6*3, 160 M2
Piscina, Chipereşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, EXCAVAT, MONTAT, TOT, 3.5/7/1.5
Piscina, Baloteşti

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, PISCINA INGROPATA PLACI POLISTIREN, 15×7×1.5
Piscina, Săcueni

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, PISCINA BETON, 3.7×8×1.4M
Piscina, Roşia

26082 RON la 43470 RON

PREȚUL, ECHIPA PROIECTARE PISCINA , 12X6X1,7M
Piscina, Dumbrava Roşie

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, PISCINA , 2×4
Piscina, Sărmaşu

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, PISCINA EXTERIOARA , 8X4X1,5
Piscina, Slatina

60858 RON la 101430 RON

PREȚUL, LINER,ÎNCĂLZIRE ,ACOPERIRE, 13 /5 ADÂNCIME 150-200
Piscina, Cluj-Napoca

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PISCINA LA GATA CU TOATE ECHIPAMENTELE NECESARE FUNCTIONARII EI, 6X3 M
Piscina, Olteniţa

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, FINALIZARE PISCINA , 5X3X1,5
Piscina, Bucureşti

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, VREAU CONSTRUCȚIA UNEI PISCINE, 8X4X1,5M
Piscina, Târgovişte

36949.5 RON la 61582.5 RON

PREȚUL, PISCINA PRIVATA , 1.5 M-2M LATIME X 10 M LUNGIME X 1.2-1.5 M ADANCIME
Piscina, Piteşti

13910.4 RON la 23184 RON

PREȚUL, PISCINĂ REZIDENȚIAL , 6X4X1.5 M
Piscina, Bacău

16518.6 RON la 27531 RON

PREȚUL, PISCINA , APROXIMATIV 6×3×1,5₩
Piscina, Dărăşti-Ilfov

30429 RON la 50715 RON

PREȚUL, PISCINA BETON, 20X8M
Piscina, Părhăuţi

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE PISCINA TOATE LUCRARILE POLISTIREN, 13 MP
Piscina, Dumbrăviţa

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, CONSULTANTA PISCINA INTERIOARA, 7X4, ADANCIME 1,65- INTERIOARA IN DEMISOLUL CASEI
Piscina, Tălmaciu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, PISCINA DREPTUNGHIULARA 7X4 CU ADANCIME DE 1,7 , 28 MP
Piscina, Pantelimon

17388 RON la 28980 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

PISCINA LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

123+ FIRME PENTRU PISCINA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL PISCINA?

 • Piscina Abrud
 • Piscina Adjud
 • Piscina Agnita
 • Piscina Aiud
 • Piscina Alba Iulia
 • Piscina Aleşd
 • Piscina Alexandria
 • Piscina Amara
 • Piscina Anina
 • Piscina Aninoasa
 • Piscina Arad
 • Piscina Ardud
 • Piscina Avrig
 • Piscina Azuga
 • Piscina Babadag
 • Piscina Bacău
 • Piscina Baia de Aramă
 • Piscina Baia de Arieş
 • Piscina Baia Mare
 • Piscina Baia Sprie
 • Piscina Băile Govora
 • Piscina Băile Herculane
 • Piscina Băile Olăneşti
 • Piscina Băile Tuşnad
 • Piscina Băileşti
 • Piscina Bălan
 • Piscina Bălceşti
 • Piscina Balş
 • Piscina Băneasa
 • Piscina Baraolt
 • Piscina Bârlad
 • Piscina Bechet
 • Piscina Beclean
 • Piscina Beiuş
 • Piscina Berbeşti
 • Piscina Bereşti
 • Piscina Bicaz
 • Piscina Bistriţa
 • Piscina Blaj
 • Piscina Bocşa
 • Piscina Boldeşti-Scăeni
 • Piscina Bolintin-Vale
 • Piscina Borşa
 • Piscina Borsec
 • Piscina Botoşani
 • Piscina Brad
 • Piscina Brăila
 • Piscina Bran
 • Piscina Braşov
 • Piscina Breaza
 • Piscina Brezoi
 • Piscina Broşteni
 • Piscina Bucecea
 • Piscina Bucureşti
 • Piscina Budeşti
 • Piscina Buhuşi
 • Piscina Bumbeşti-Jiu
 • Piscina Buşteni
 • Piscina Buzău
 • Piscina Buziaş
 • Piscina Cajvana
 • Piscina Calafat
 • Piscina Călan
 • Piscina Călăraşi
 • Piscina Călimăneşti
 • Piscina Câmpeni
 • Piscina Câmpia Turzii
 • Piscina Câmpina
 • Piscina Câmpulung
 • Piscina Câmpulung Moldovenesc
 • Piscina Caracal
 • Piscina Caransebeş
 • Piscina Carei
 • Piscina Cavnic
 • Piscina Căzăneşti
 • Piscina Cehu Silvaniei
 • Piscina Cernavodă
 • Piscina Chişineu-Criş
 • Piscina Ciacova
 • Piscina Cisnădie
 • Piscina Cluj-Napoca
 • Piscina Codlea
 • Piscina Comăneşti
 • Piscina Comarnic
 • Piscina Constanţa
 • Piscina Copşa Mică
 • Piscina Corabia
 • Piscina Costeşti
 • Piscina Covasna
 • Piscina Craiova
 • Piscina Cristuru Secuiesc
 • Piscina Cugir
 • Piscina Curtea de Argeş
 • Piscina Curtici
 • Piscina Dăbuleni
 • Piscina Darabani
 • Piscina Dărmăneşti
 • Piscina Dej
 • Piscina Deta
 • Piscina Deva
 • Piscina Dolhasca
 • Piscina Dorohoi
 • Piscina Drăgăneşti
 • Piscina Drăgăneşti-Olt
 • Piscina Drăgăşani
 • Piscina Dragomireşti
 • Piscina Drobeta-Turnu Severin
 • Piscina Eforie
 • Piscina Făgăraş
 • Piscina Făget
 • Piscina Fălticeni
 • Piscina Făurei
 • Piscina Feteşti
 • Piscina Fieni
 • Piscina Fierbinţi-Târg
 • Piscina Filiaşi
 • Piscina Flămânzi
 • Piscina Focşani
 • Piscina Frasin
 • Piscina Fundulea
 • Piscina Găeşti
 • Piscina Galaţi
 • Piscina Gătaia
 • Piscina Geoagiu
 • Piscina Gheorgheni
 • Piscina Gherla
 • Piscina Ghimbav
 • Piscina Giurgiu
 • Piscina Gura Humorului
 • Piscina Hârlău
 • Piscina Hârşova
 • Piscina Haţeg
 • Piscina Horezu
 • Piscina Huedin
 • Piscina Hunedoara
 • Piscina Huşi
 • Piscina Ianca
 • Piscina Iaşi
 • Piscina Iernut
 • Piscina Ineu
 • Piscina Însurăţei
 • Piscina Întorsura Buzăului
 • Piscina Isaccea
 • Piscina Jibou
 • Piscina Lehliu-Gară
 • Piscina Lipova
 • Piscina Liteni
 • Piscina Livada
 • Piscina Luduş
 • Piscina Lugoj
 • Piscina Lupeni
 • Piscina Mangalia
 • Piscina Mărăşeşti
 • Piscina Marghita
 • Piscina Medgidia
 • Piscina Mediaş
 • Piscina Miercurea Nirajului
 • Piscina Miercurea Sibiului
 • Piscina Miercurea-Ciuc
 • Piscina Mihăileşti
 • Piscina Milişăuţi
 • Piscina Mioveni
 • Piscina Mizil
 • Piscina Moineşti
 • Piscina Moldova Nouă
 • Piscina Moreni
 • Piscina Motru
 • Piscina Murfatlar
 • Piscina Murgeni
 • Piscina Nădlac
 • Piscina Năsăud
 • Piscina Năvodari
 • Piscina Negreşti
 • Piscina Negreşti-Oaş
 • Piscina Negru Vodă
 • Piscina Nehoiu
 • Piscina Novaci
 • Piscina Nucet
 • Piscina Ocna Mureş
 • Piscina Ocna Sibiului
 • Piscina Ocnele Mari
 • Piscina Odobeşti
 • Piscina Odorheiu Secuiesc
 • Piscina Olteniţa
 • Piscina Oneşti
 • Piscina Oradea
 • Piscina Orăştie
 • Piscina Oraviţa
 • Piscina Orşova
 • Piscina Oţelu Roşu
 • Piscina Ovidiu
 • Piscina Panciu
 • Piscina Pâncota
 • Piscina Paşcani
 • Piscina Pătârlagele
 • Piscina Pecica
 • Piscina Petrila
 • Piscina Petroşani
 • Piscina Piatra-Neamţ
 • Piscina Piatra-Olt
 • Piscina Piteşti
 • Piscina Ploieşti
 • Piscina Plopeni
 • Piscina Podu Iloaiei
 • Piscina Pogoanele
 • Piscina Potcoava
 • Piscina Predeal
 • Piscina Pucioasa
 • Piscina Răcari
 • Piscina Rădăuţi
 • Piscina Râmnicu Sărat
 • Piscina Râmnicu Vâlcea
 • Piscina Râşnov
 • Piscina Recaş
 • Piscina Reghin
 • Piscina Reşiţa
 • Piscina Roman
 • Piscina Roşiori de Vede
 • Piscina Rovinari
 • Piscina Roznov
 • Piscina Rupea
 • Piscina Săcele
 • Piscina Săcueni
 • Piscina Salcea
 • Piscina Sălişte
 • Piscina Săliştea de Sus
 • Piscina Salonta
 • Piscina Sângeorgiu de Pădure
 • Piscina Sângeorz-Băi
 • Piscina Sânnicolau Mare
 • Piscina Sântana
 • Piscina Sărmaşu
 • Piscina Satu Mare
 • Piscina Săveni
 • Piscina Scorniceşti
 • Piscina Sebeş
 • Piscina Sebiş
 • Piscina Segarcea
 • Piscina Seini
 • Piscina Sfântu Gheorghe
 • Piscina Sibiu
 • Piscina Sighetu Marmaţiei
 • Piscina Sighişoara
 • Piscina Simeria
 • Piscina Şimleu Silvaniei
 • Piscina Sinaia
 • Piscina Siret
 • Piscina Slănic
 • Piscina Slănic-Moldova
 • Piscina Slatina
 • Piscina Slobozia
 • Piscina Solca
 • Piscina Şomcuta Mare
 • Piscina Sovata
 • Piscina Ştefăneşti
 • Piscina Ştefăneşti
 • Piscina Ştei
 • Piscina Strehaia
 • Piscina Suceava
 • Piscina Sulina
 • Piscina Tălmaciu
 • Piscina Ţăndărei
 • Piscina Târgovişte
 • Piscina Târgu Bujor
 • Piscina Târgu Cărbuneşti
 • Piscina Târgu Frumos
 • Piscina Târgu Jiu
 • Piscina Târgu Lăpuş
 • Piscina Târgu Mureş
 • Piscina Târgu Neamţ
 • Piscina Târgu Ocna
 • Piscina Târgu Secuiesc
 • Piscina Târnăveni
 • Piscina Tăşnad
 • Piscina Tăuţii-Măgherăuş
 • Piscina Techirghiol
 • Piscina Tecuci
 • Piscina Teiuş
 • Piscina Ţicleni
 • Piscina Timişoara
 • Piscina Tismana
 • Piscina Titu
 • Piscina Topliţa
 • Piscina Topoloveni
 • Piscina Tulcea
 • Piscina Turceni
 • Piscina Turda
 • Piscina Turnu Măgurele
 • Piscina Ulmeni
 • Piscina Ungheni
 • Piscina Uricani
 • Piscina Urlaţi
 • Piscina Urziceni
 • Piscina Valea lui Mihai
 • Piscina Vălenii de Munte
 • Piscina Vânju Mare
 • Piscina Vaşcău
 • Piscina Vaslui
 • Piscina Vatra Dornei
 • Piscina Vicovu de Sus
 • Piscina Victoria
 • Piscina Videle
 • Piscina Vişeu de Sus
 • Piscina Vlăhiţa
 • Piscina Vulcan
 • Piscina Zalău
 • Piscina Zărneşti
 • Piscina Zimnicea
 • Piscina Zlatna
 • © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate