Pentru zona

    Piscine preturi

    Care este prețul unei piscine? Piscinele tip sunt mult mai ieftine decât piscinele făcute la comandă. Gândiți-vă dacă doriți o formă anume sau dacă sunteți pregătiți să vă adaptați. Și dimensiunile bazinelor de înot pot varia foarte mult, de obicei au lungimea de 7-14 m și lățimea de 3-5 m. Pot avea desigur dimensiuni la cerere, în funcție de spațiul disponibil și de valoarea investiției dorite. Adâncimea standard a piscinelor este în jur de 1,5 m. Cu cât este mai mare piscina, cu atât este mai ridicat prețul. Prețul este determinat în cea mai mare măsură de materialul sau tipul de structură a piscinei. Prețul pentru executarea excavării, livrarea și montarea piscinei variază între 500-1400 lei/m2. O piscină din beton - cu plăci ceramice, hidroizolație și toate lucrările de construcție - costă în jur de 1400lei/m2. O piscină cu cofraje din polistiren - împreună cu cofrajele din polistiren, folia, filtrele și alte echipamente, va ajunge în jur de 800 lei/m2. O piscină de sine stătătoare va ajunge, cu partea tehnică și realizarea branșamentului de apă, cel mai ieftin, la cca 500 lei/m2.

    Cui să încredințați montarea unei piscine? Trimiteți o cerere către furnizorii de piscine din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul piscinei


    Prețul piscinei cu cofraje din polistiren cu excavare. Prețul pentru excavarea, livrarea și montarea piscinei.

    5000 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    5500 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Piscina

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Întreținere piscină

    Prețul serviciilor de mentenanță pentru piscini cu dimensiuni până la 10 m x 5 m, cu materiale incluse


    buc

    RON/buc

    RON

    Piscină gonflabilă

    Prețul unei piscine supraterane gonflabile cu diametrul 3 m și h 76 cm, capacitate 3600l


    buc

    RON/buc

    RON

    Piscină rotundă

    Prețul piscinei rotunde cu diametrul 3,5 m, h 1,2 m ( cu sistem de filtrare și recirculare cu nisip,skimmer, duza de refulare, tubulatura și fitinguri din PVC)


    buc

    RON/buc

    RON

    Prețul sistemelor plutitoare de iluminare LED


    buc

    RON/buc

    RON

    Prețul unei cascade cervicale din inox


    buc

    RON/buc

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Piscină – tot ce trebuie să știți

    1. Ce trebuie să știm despre piscine?

    Piscinele sunt de diferite tipuri, execuții, dimensiuni și forme. De asemenea, ele funcționează diferit. Tipul de piscină pe care îl veți alege va depinde de prețul pe care sunteți pregătiți să îl plătiți, de mărimea și caracteristicile locului în care piscina va fi montată, de accesibilitatea locației și de reglementările locale în vigoare referitoare la construirea de piscine.

    Pentru o mare parte din populație, construirea unei piscine reprezintă îndeplinirea unui vis personal
    Pentru o mare parte din populație, construirea unei piscine reprezintă îndeplinirea unui vis personal

    1.1. Piscină interioară sau exterioară?

    1.1.1. Piscina interioară

    Dacă doriți să folosiți piscina pe parcursul întregului an, adică și în sezonul rece, atunci vă veți decide să vă construiți o piscină în interiorul casei. De obicei, o astfel de piscină este o parte a unui spațiu wellness mai amplu, în care se mai află și un bazin de masaj (jacuzzi), o saună și o sală de fitness. Piscinele interioare sunt de mai multe tipuri.  Ele pot funcționa cu skimmere sau cu rigole perimetrale. Piscinele interioare se construiesc în același mod ca și piscinele exterioare. Piscinele sunt prevăzute cu un sistem de filtrare și dezinfectare a apei, care se află, de obicei, într-o cameră de subsol. Trebuie să se asigure accesul la motorul piscinei și la toate elementele importante pentru buna funcționare a acesteia. În cazul în care vă construiți o piscină interioară, este foarte importantă menținerea unei umidități adecvate în interiorul sălii în care aceasta se află. Acest lucru se obține cu ajutorul unui aparat de eliminare a umidității, care trebuie să fie proiectat deja înainte de construirea piscinei, pentru că mărimea și capacitatea sa depinde de gradul de umiditate din sala piscinei calculat în prealabil. Este bine, ca acest aparat să nu se afle în același loc în care se află aparatul de filtrare a apei.

    1.1.2. Piscina exterioară

    Piscinele exterioare reprezintă o achiziție din ce în ce mai populară printre deținătorii de case familiale. Piscinele exterioare nu mai sunt atât de neaccesibile ca și preț ca în anii anteriori. Dacă aveți o piscină exterioară, în zilele de vară vă puteți bucura acasă de ore minunate de vacanță ori de câte ori aveți timp liber. La ora actuală, mentenanța piscinelor este mai puțin complicată și ia mai puțin timp ca în trecut. De asemenea, piscina exterioară poate fi acoperită. În cazul acesta, sezonul băilor în piscină se extinde dincolo de perioada obișnuită dintre mai și septembrie.

    2. Alegerea executantului

    Pentru majoritatea persoanelor, care își construiesc o piscină, acest lucru  reprezintă îndeplinirea unui vis personal. Imaginați-vă, că vă petreceți vara cu familia și prietenii dumneavoastră, lângă piscina din curtea casei, mâncând mâncare gătită la jar și bând băuturi răcoritoare. Din păcate, acest vis se poate transforma într-un coșmar, dacă nu alegeți un executant bun, care să vă construiască sau monteze piscina. Stabiliți deja înainte de alegerea executantului, ce fel de piscină vă doriți. Tipul piscinei va depinde nu numai de gusturile personale, ci și de locație, condițiile locului și mijloacele financiare de care dispuneți. Vă va ajuta mult în această privință și dacă veți întreba vecinii, ce fel de piscine au, dacă acestea au fost construite în pământ sau de la nivelul solului, dacă sunt din beton, liner sau de alt fel. După ce ați ales tipul piscinei dorite, căutați pe internet firme, care construiesc sau montează astfel de piscine. Apoi, veți dori să aflați mai multe despre modul de funcționare și echipamentul piscinei alese. Stabiliți ce fel de sistem de filtrare doriți, ce fel de pompă și altele. Cu cât veți dispune de mai multe informații, cu atât veți fi mai capabil să comunicați cu executanții de piscine. După aceea, este bine să vă pregătiți o listă cu executanții potențiali ai piscinei dumneavoastră. Întrebați-vă cunoscuții și rudele care au piscine, cine au fost executanții acestora. Cereți-le detalii cu privire la modul și termenul de execuție a piscinelor, cât de mulțumiți sunt cu prestația executanților etc.

    Puteți scurta lista potențialilor executanți ținând seama de următorii factori: de cât timp activează executanții respectivi pe piață; ce experiență și referințe au; cât de solide sunt firme respective. Selectați în acest fel 3 executanți potențiali și stabiliți întâlniri cu ei. Fiecare firmă are puncte forte și puncte slabe. Anumiți executanți vă vor desena poate piscina pe un petec de hârtie, în timp ce alții vă vor prezenta un plan al piscinei executat cu ajutorul unui computer. Ambele metode sunt bune. Apoi, fiecare executant va avea părerea sa despre echipamentul piscinei. Poate că unii vor vrea să vă convingă să folosiți o curățare ionică, în timp ce alții vor fi convinși că aveți nevoie doar de clor. Iarăși alții vă vor oferi un generator de clor pentru apă sărată. Aici vă vor folosi toate informațiile pe care le-ați adunat anterior și cu ajutorul cărora veți putea decide fără echivoc, ce vreți și ce nu vreți. Nu luați o decizie finală, până ce nu veți fi discutat cu toți executanții și până ce nu le veți fi studiat și comparat ofertele. Nu vă temeți să negociați cu ofertanții! Un alt sfat important pe care vi-l dăm este acela de a transpune pe hârtie înțelegerea verbală pe care o faceți cu executantul ales. Încheiați cu acesta un contract, în care să fie stipulate: modul de execuție, termenii de plată, termenul de execuție și alte condiții și obligații. Și iată și ultimul sfat: executantul vă va cere un avans substanțial, după care vă va emite o facturi pentru fiecare etapă de construire a piscinei. Încercați să plătiți fiecare factură după încheiere lucrării respective și nu înainte de începerea acesteia. Nu vă recomandăm să acceptați un avans mare și nici să plătiți toată lucrarea înainte ca aceasta să fie finalizată complet.

    3. Tipuri de piscine

    3.1. Piscină prefabricată/de sine stătătoare

    Piscinele prefabricate au o parte metalică și o îmbrăcăminte interioară din folie PVC. Aceste piscine sunt de sine stătătoare și pot fi montate fără probleme într-o jumătate de zi. Ele pot fi amplasate pe diferite suprafețe netede (iarbă, beton, nisip...) sau pot fi fixate în gropi de pământ. Piscinele prefabricate sunt preferate mai ales datorită prețului lor foarte atractiv. În plus, aceste piscine sunt portabile. Deci, în cazul în care vă mutați, vă puteți lua piscina cu dumneavoastră la noua locație.

    3.2. Piscina din beton

    Înainte de apariția unor tehnologii mai ieftine de construire a piscinelor – adică înainte de apariția piscinelor prefabricate, liner, din poliester - toate piscinele erau executate din beton. De fapt, piscinele din beton au rămas până la ora actuală un sinonim al calității. De aceea, prețul lor rămâne ridicat. Aspectul cel mai nefavorabil al piscinelor din beton este faptul că acestea nu permit greșeli de proiectare. Orice eroare în acest sens vă va costa mult. Dacă doriți o piscină din beton solidă, aveți nevoie de planuri respectiv de un proiect executat profesional și de calcule statice exacte, care să țină seama de capacitatea portantă a terenului. De asemenea, pentru o astfel de piscină, aveți nevoie de un executant constructor foarte experimentat. Piscinele din beton pot avea orice formă. De cele mai multe ori, acestea sunt placate cu plăci sau mozaicuri sau sunt pur și simplu vopsite în culoarea preferată.

    3.3. Piscina liner cu membrană din PVC

    Piscinele liner sunt încă o noutate la noi. De obicei, acest tip de piscină se amplasează pe o platformă sau pe o placă din beton. Pereții piscinelor liner pot fi fabricați din diferite materiale de construcții: lemn, cărămizi, polistiren, beton, siporex, cărămidă sau chiar din elemente din tablă sau plastic. Cele mai frecvent folosite piscine liner sunt construite din cărămizi din polistiren. Avantajele pe care le oferă piscinele liner din cărămizi din polistiren sunt următoarele:

    - se construiesc rapid și sunt avantajoase din punct de vedere financiar;

    - materialul se caracterizează printr-o adaptabilitatea excepțională, care facilitează alegerea unei forme rotunde sau dinamice a piscinei;

    - au o termoizolație excelentă, care facilitează încălzirea rapidă a apei primăvara și răcirea înceată a acesteia pe perioada toamnei.

    3.4. Piscina din poliester

    Piscinele din poliester au o formă frumoasă, sunt ușor de montat și întreținut, și au o durată de viață îndelungată. În Europa, aceste piscine sunt foarte populare, pentru că au un preț rezonabil și se montează rapid. Piscinele din poliester sunt fie dintr-o singură bucată, fie se asamblează la locație din mai multe elemente modulare. Durata de viață a piscinelor din poliester este de peste 20 de ani.

    3.5. Bazinele naturale

    Bazinele naturale sau iazurile de înot, cum sunt denumite mai ales în Europa, unde a apărut acest concept în anii 80 ai secolului trecut, sunt bazine care se curăță singure și sunt formate din suprafețe de înot și grădini de apă. Ca orice bazin privat, bazinele naturale pot avea forme naturale, în stil rustic, cu pietre mari și mici cascade de apă sau o arhitectură modernă și elegantă.

    Majoritatea bazinelor naturale sunt de tip liner, adică cu îmbrăcăminte din cauciuc sau polietilenă întărită.  Bazinele naturale au o zonă separată destinată regenerării apei, cu nisip și numeroase plante de apă, care au funcția unei stații de epurare biologice.  Skimmerele și pompele de apă conduc apa prin zona de regenerare, printre stânci și pietre sau pietriș. De asemenea, bacterii prietenoase se fixează pe pereții bazinului și îndeplinesc funcția unui filtru biologic suplimentar. Spre deosebire de iazurile artificiale, apa din bazinele naturale este suficient de clară, pentru ca fundul bazinului să fie vizibil. Prețul bazinelor naturale este asemănător cu cel al piscinelor obișnuite, dar depinde și de amploare lucrărilor de amenajare a terenului. Bazinele naturale sunt îndrăgite de toți iubitorii de natură și verdeață, ca și de persoanele cărora nu le place să înoate în apă tratată cu clor sau altfel tratată chimic. Avantajul pe care îl oferă bazinele naturale este că nu trebuie să fie golite pe timp de iarnă ca restul piscinelor. Singura lucrare, care trebuie să fie efectuată, este tăierea parțială a plantelor, atunci când acestea se ridică deasupra suprafeței apei.

    4. Mentenanța piscinelor

    4.1. Componentele de bază ale unui bazin de înot

    Pentru a vă întreține corect piscina, trebuie să știți foarte bine modul în care aceasta funcționează. Toate piscinele au patru componente, care necesită mentenanță regulată:

    4.1.1. Apa din bazine

    Calitatea apei din piscina dumneavoastră este foarte importantă, pentru că de aceasta depinde cât de bine vă simțiți în piscină și chiar sănătatea dumneavoastră. Menținerea unei ape curate și clare în piscină vă apără de agenții poluanți, vă scutește de reparații costisitoare ale echipamentului piscinei afectat de coroziune și depuneri de minerale, și vă prelungește perioada de viață a piscinei.

    4.1.2. Pereții interiori sau îmbrăcămintea bazinului liner

    Căptușeala pereților piscinei dvs. este în contact constant cu apa din piscină și cu tot ceea ce intră în ea. Dacă pereții piscinei sunt bine curățați și fără alge, mucegai și alte elemente poluante căzute în apă, piscina dumneavoastră va fi curată și o veți putea folosi în condiții de siguranță.

    4.1.3. Sistemul de pompare și de filtrare (curățare) a apei

    ”Inima” piscinei dvs. este și ”ficatul” acesteia. Pompa piscinei asigură recircularea apei. Apa este condusă prin filtrele piscinei, care o curăță de murdărie și alți contaminanți. Fără un sistem de filtrare funcțional, apa piscinei va deveni rapid tulbure și poluată, iar piscina va fi distrusă.

    Pentru filtrarea apei, există diferite sisteme de filtrare: filtru cu nisip, filtru cu cartuș sau cu diatomee. Mai puteți opta și pentru un sistem cu apă sărată și un clorificator.

    4.1.4. Pomparea apei_skimmerele respectiv rigolele perimetrale

    Skimmerele trag apa în filtre, iar după curățare aceasta este redirecționată în piscină prin duzele de retur.

    4.2. Principalele trei reguli valabile pentru mentenanța piscinei

    Pentru a întreținere corect o piscină, trebuie să se țină seama de trei aspecte principale: recircularea apei, curățarea apei, tratarea chimică a apei.

    4.2.1. Recircularea apei

    Este bine cunoscut faptul că apa stătută este murdară și urât mirositoare. În schimb, apa care este în continuă mișcare atât în natură cât și în piscina dumneavoastră este mai curată și mai sigură. Asigurarea recirculării apei din piscină are o importantă foarte mare pentru sănătatea celor ce înoată în ea. În piscinele în care apa circulă continuu, nu apar alge și apa nu este tulbure. Sistemul de pompare și filtrare a apei piscinei trebuie să funcționeze zilnic, în cel mai ideal caz 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Pentru că nu toată lumea își poate permite acest lucru și deseori sistemele de pompare ale piscinelor nu rezistă la o solicitare permanentă, vă recomandăm să aveți pornit sistemul de pompare al piscinei cel puțin 10-12 ore pe zi. În acest fel, apa va fi curățată de câteva ori în întregime și va face ca piscina să fie curată și nepericuloasă pentru sănătatea dumneavoastră. Pentru ca apa să fie curată, filtrele trebuie să fie curățate regulat. Apa trece prin filtru, iar impuritățile sunt depozitate într-un recipient, care se golește după curățarea apei. Metoda de curățare a filtrului depinde de tipul acestuia, însă toate filtrele funcționează conform unor principii asemănătoare.

    4.2.2. Curățarea piscinelor

    Dacă v-ați asigurat că apa circulă corespunzător în piscină, atunci ați pus la punct o parte importantă a sistemului de curățare a apei. Dar, mai trebuie să vă îngrijiți de anumite aspecte. Piscina este poluată de persoanele care o folosesc, de frunzele care cad în ea, de pământul sau nisipul purtat de vânt în ea, de mucegai, de resturi de șampon, parfum, creme de bronzat și alte produse pentru îngrijirea corpului. Dacă la toate acestea se mai adaugă și pericolul dezvoltării bacteriilor, curățarea de calitate a piscinei devine foarte importantă pentru sănătatea utilizatorilor acesteia. Piscina trebuie să fie periată și aspirată cel puțin o dată pe săptămână. Bicarbonatul de sodiu este foarte bun pentru curățarea plăcilor sau a căptușelii din vinil a piscinei, pentru că nu le deteriorează. Există și sisteme de curățare automată a piscinelor, care ușurează foarte mult munca de curățare.

    4.2.3. Tratarea chimică a apei

    Sintagma ”tratare chimică” vă poate speria puțin, însă vă asigurăm, că nu aveți de ce să vă faceți griji. Deși este esențială pentru întreținerea adecvată a piscinei și menținerea calității apei, tratarea chimică a acesteia este surprinzător de simplă.

    În acest sens, instrumentul cel mai important este kitul de testare a apei. Înainte de a folosi chimicale, testați-vă apa din piscină. Pentru a asigura echilibrul chimic al apei, trebuie să știți, ce trebuie să conțină apa și ce nu trebuie să conțină. Iată, care sunt cele trei date, care ne interesează cel mai mult:

    Valoarea pH a apei: măsurați cât de acidă sau bazică este apa din piscină. Dacă pH-ul are valori mici, atunci apa este acidă, iar dacă valorile sunt mari, apa este bazică. Valorile ideale ale pH-ului apei din piscine sunt între 7,4 și 7,6.

    Alcalinitatea apei (gradul de saturație cu alcaliu): ajută la evitarea unor oscilații mari între bazicitate și aciditate. Valorile ideale sunt între 100 și 150 particule pe milion (ppm).

    Valoarea substanțelor dezinfectante:  cantitatea de clor, brom etc. Valorile adecvate depind de tipul substanței dezinfectante.

    Odată ce cunoașteți nivelul pH, alcalinitatea și valoarea substanțelor dezinfectante din apa piscinei dumneavoastră, veți putea adăuga substanțe chimice, cu ajutorul cărora să realizați echilibrul chimic al apei. Luați-vă timp suficient pentru a citi și învăța toate instrucțiunile de tratare a apei și asigurați-vă că știți ce efect are fiecare substanță chimică asupra apei și oamenilor înainte de a o adăuga în apa piscinei.

    4.3. Programul lucrărilor de mentenanță și lista acestora

    Cu un program de mentenanță a piscinei prestabilit și tipărit, vă veți asigura că nu veți sări peste anumite lucrări de întreținere și veți putea planifica și sarcini speciale, cum ar fi: pregătirea piscinei pentru iarnă, întreținerea acesteia în sezonul rece, pregătirea piscinei pentru reluarea utilizării în fiecare primăvară....

    Nu vă complicați prea tare. Scrieți programul de mentenanță a piscinei și lipiți-l la vedere pe un perete, pe frigider sau chiar undeva aproape de piscină. Astfel vor putea efectua o parte din lucrări și alți membri ai familiei.

     

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Piscina de nisip compactat

    Doresc piscina de nisip compactat, tip plaja. dimensiunile de aprox latime 5 m, lungime 10 m, adancime 1.5 m. este atasata poza ca exemplu. Va rog sa ma contactati doar prin WhatsApp. 108675 RON la 181125 RON

    ........

    Rostuit piscina

    Rostuit piscina placata cu mozaic vitroceramic, dimensiuni 25 x 12 x 1.4 m 2173.5 RON la 3622.5 RON

    ........

    Piscina mica 4 x 3 m

    Doresc o piscina mica cu dimensiunile de 4 x 3 x 1,5 m 52164 RON la 86940 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Piscina la gri de beton si o plaja puse la cheie, 3,30/7,00 h1,40: 88mp
    Piscina, Snagov

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Construcție piscina beton dreptunghiulara, 6×5×1,5
    Piscina, Dărăşti-Ilfov

    65205 RON la 108675 RON

    Prețul, Piscina, 12 x 6 x 2 m
    Piscina, Costineşti

    31298.4 RON la 52164 RON

    Prețul, Piscina beton torcetat, latime 4 m lungime 8 m adancime 6m
    Piscina, Roşiori de Vede

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Piscina beton torcetat, 5/3/1.5
    Piscina, Bragadiru

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Extindere, Modificarea Fatadelor si sarpantelor, 600mp
    Piscina, Sfântu Gheorghe

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Ofertă constructie piscină, 15m/6m/1.5 a
    Piscina, Nicolae Bălcescu

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Mentenanta piscina, 34mc, aproximativ 8x4m
    Piscina, Tulcea

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Piscina Beton torcretat, cost gata, 4,5latime, 8 lungime, 1,35 adâncime toate accesoriile ș
    Piscina, Corbeanca

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Proiect piscina privata, 8x4
    Piscina, Cacica

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, PISCINA COFRAJE DIN POLIESTIREN- TURNAT BETON-MOZAIC, 10X5X1.7
    Piscina, Craiova

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, 2 piscine interioare, una dintre piscine aproximati 10 m / 4m , iar cealalta aproximativ 3 m / 3 m
    Piscina, Oradea

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Realizat piscina de la 0,
    Piscina, Oradea

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Piscina din beton, L 5m l 3 m h 120
    Piscina, Matraca

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Renovare piscina din beton, 6 / 3 m
    Piscina, Bistriţa

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Instalare piscina fibra sticla, 30m2 cu MAX 2m adâncime
    Piscina, Botoşani

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Piscina 5m lungime și 3m lățime și 1,6m adâncime, 5 metri lungime3 metri Lățime 1,6 metri adâncime
    Piscina, Cârligi

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Piscina îngropată dimensiuni mici 4.3 m x 2.2 m. X 1.4 m, 4.3 m x 2.2 m x 1.4 m
    Piscina, Bucureşti

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Piscina complet, 3/5/1,5
    Piscina, Marghita

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Executarea unei piscine din beton, 7x3.5x1.67
    Piscina, Săcele

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Constructie piscina, 8, 4, 1.5
    Piscina, Bodeşti

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Piscina din beton cu scari interioare, 7x4x1.4m
    Piscina, Corbeanca

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Mentenanta piscina, 10 m pe 4 m , 1,8 adancime
    Piscina, Sibiu

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Instalatiile necesare piscinei, 3x6x1,5 m
    Piscina, Fundata

    3042.9 RON la 5071.5 RON

    Prețul, Piscina publică , 12 x 16 m
    Piscina, Săveni

    26082 RON la 43470 RON

    Prețul, Piscina, Lungime 8 m , latime 4 m , adancime 1,5
    Piscina, Păuleşti

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Piscina ingropata 8x4x1,5 din blocuri de polistiren si folie PVC, 8x4x1,5
    Piscina, Crevedia

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Montaj la gata, 8 x 4x 1,5
    Piscina, Târgu Jiu

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Piscina de renovat, 15x7m
    Piscina, Buzău

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Piscina ingropata 8x4x1,5, 8x4x1,5m
    Piscina, Târgovişte

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Doresc o piscina din beton, 5x10m
    Piscina, Giurgiu

    34776 RON la 57960 RON

    Prețul, Piscinā, 7*5
    Piscina, Bălileşti

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Piscina cu cofraje polistiren lungime 7-8m, lățime 4m, adâncime 1.5m, lungime 7-8m, lățime 4m, adâncime 1.5m.8m,
    Piscina, Moşniţa Nouă

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Piscina, 5m x3 lx 1.5 h
    Piscina, Drăgoteşti

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Piscina exterioara , 7x3.5x1.5
    Piscina, Bucureşti

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Piscina interioara, 8/4/1,5
    Piscina, Câmpulung Moldovenesc

    21735 RON la 36225 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Piscina?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Piscina lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    173+ Firme pentru Piscina
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă