Preturi manopera instalatii sanitare

Prețul instalațiilor sanitare diferă de la o locuință la alta. Costurile depind de distanța către diferitele racorduri, de gradul de dificultate a terenului, de organizarea spațiului interior și deci de numărul de coloane verticale. Prețul canalizării, împreună cu amenajarea exterioară a unei case medii, costă aproximativ 4 lei/mc, deci 1600 lei. Prețul pentru renovarea instalației sanitare și a țevilor de scurgere împreună cu materialul, într-o baie de dimensiuni mai mici, se situează în jur de 1800lei. Pentru lucrări mai mici, cum ar fi montajul fin al echipamentelor sanitare, veți plăti între 100 lei pe bucată. Puteți estima costurile instalațiilor sanitare grosiere și fine pentru o casă familială medie de la 7-30lei/m2 de suprafață utilă.

Cui să încredințați serviciile de instalații sanitare? Trimiteți o cerere către instalatorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL INSTALAȚIILOR SANITARE


Prețul instalațiilor sanitare. Costurile instalațiilor sanitare grosiere și fine pentru o casă unifamilială de dimensiuni medii

7 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
30 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Preturi manopera instalatii sanitare

ALTE PREȚURI PENTRU INSTALATOR SANITAR

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Montare obiecte sanitare


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Prețul racordării mașinii de spălat


RON

RON/buc

buc
cerere>

Preț montaj canalizare


RON

RON/buc

buc
cerere>

Instalații sanitare baie


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Instalații sanitare bucătărie


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Reparații instalații sanitare


Care este prețul serviciilor unui instalator? Plata unui instalator pentru mici lucrări și reparații...

Verificați și: Instalator non stop

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Instalații de apă și canalizare– tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm despre instalațiile de apă și canalizare?

Înainte de începerea lucrărilor, trebuie să se stabilească poziția exactă a echipamentului tehnico-sanitar
Înainte de începerea lucrărilor, trebuie să se stabilească poziția exactă a echipamentului tehnico-sanitar

1.1. Începem cu un bun proiect

Este bine, ca înainte de a începe lucrările de instalare sau renovare a instalațiilor de apă și canalizare, să facem un plan precis al acestora. Principiul de bază al dispunerii camerelor apartamentului sau ale casei este acela că toate camerele cu surse de apă sau guri de scurgere (bucătăriile, camerele de baie, camerele cu WC-uri, spălătoria...) se dispun una lângă alta sau una deasupra celeilalte, pe aceeași axă. Astfel, reducem numărul de țevi, cărora le micșorăm lungimea și, deci, folosim mai puțin material. Pe lângă faptul că implementarea acestui principiu duce la costuri reduse de execuție, ea mai are și alte avantaje: datorită distanțelor reduse și a numărului redus de conectori, sistemul funcționează mai fiabil; eventualele intervenții și reparații ulterioare vor fi mai ușor de executat; este redus zgomotul produs de instalațiile de apă și canalizare ale locuinței.

1.2. Împiedicarea producerii și propagării zgomotului

Pentru a împiedica producerea și propagarea de zgomot la folosirea instalațiilor de apă și canalizare, este important ca:

a. să dimensionăm corect instalațiile și să le proiectăm cu cât mai puține ramificații și direcții;

b. să fixăm țevile pe pereții zidiți;

c. elementele de fixare a țevilor să aibă partea intermediară elastică, pentru a nu se transmite vibrații la nivelul peretelui;

d. țevile trebuie să fie izolate cu un material izolator elastic și ușor.

1.3. Gurile de scurgere

Instalațiile de scurgere erau pe vremuri din plumb. Durata de viață a acestora a fost cu adevărat mică (de 40-50 ani). Detergenții agresivi au contribuit la scurtarea acestei perioade de viață. Atunci când aceste instalații se renovează, țevile din plumb trebuie să fie înlocuite. Țevile de scurgere moderne sunt în marea lor majoritate din plastic și sunt, de aceea, mult mai durabile. În cazul utilizării de țevi din PVC, trebuie să se țină seama de regula conform căreia unghiul de înclinare al acestora trebuie să fie între 2% - 5%, adică de 2-5 cm pe metru. Nu este bine ca unghiul de înclinare să fie prea mic și nici prea mare. Dacă unghiul de înclinare este prea mare, atunci apa se scurge rapid, dar sedimentele rămân pe țeavă. Astfel, cu timpul pe țevi se formează depuneri, care le vor înfunda. Dacă țeava de scurgere este verticală, nu rămâne nimic pe interiorul acesteia, totul căzând în jos, datorită gravitației. Pentru conectarea la țeava de scurgere verticală, este bine să se folosească o ramificație cu unghiul de 45 grade, fluxul fiind mai bun decât în cazul unei ramificații de 90 grade. Astfel, se vor executa mai ușor curățările și desfundările ulterioare.

1.4. Conectarea țevilor

În casele și blocurile de apartamente vechi găsim instalații de scurgere verticale din fontă. Durata de viață a elementelor din fontă este foarte mare, de peste 150 ani. De aceea, marea majoritate a acestor instalații nu sunt schimbate. Pentru conectarea țevilor din fontă cu țevile din PVC se folosesc benzi speciale de rășină, care fac conexiunea absolut etanșă. În cazul construcțiilor noi, vă recomandăm să integrați în instalația de scurgere un element de curățare și o gură de aerisire. Mai precis, este necesară o gură de aerisire cu diametrul de minim 7,5 cm, care să elimine subpresiunea apărută în țevi. Dacă nu ar exista o gură de aerisire, apa ar ieși din sifon din cauza subpresiunii, iar în casă s-ar împrăștia mirosul emanat de instalația de canalizare. Dacă s-ar muta locul vaselor de WC în casele și blocurile mai vechi, ar fi limitată înălțimea țevii de conectare la țeava de scurgere verticală. După cum am mai menționat, unghiul de înclinare al țevii trebuie să fie de minim 2%. Această problemă poate fi rezolvată, prin conectarea vasului de WC la perete și nu la podea, mod în care se poate  obține unghiul de înclinare necesar.

2. Execuția trebuie să fie de calitate și profesională

În construcțiile noi, se instalează instalații de apă și canalizare conform unui proiect precis, care se încadrează în documentația de proiect la capitolul instalațiilor mecanice. Pentru renovarea instalațiilor de apă și canalizare ale unei construcții vechi, nu sunt necesare autorizații speciale sau permisiuni, indiferent dacă este vorba de o casă sau de o clădire de apartamente. Însă, este foarte important să angajați un instalator foarte bun și cu multă experiență, care să vă execute instalații de apă și canalizare de calitate. După vizitarea locației, executantul vă va pregăti o ofertă cu planul și termenul de execuție și vă va emite o factură de avans, dacă vă veți decide să îl angajați.

3. Tipuri de țevi ale instalațiilor de apă și canalizare

În perioada dintre cel de-al doilea război mondial și anul 1990, pentru instalațiile de apă s-au folosit țevi zincate, cu o durată de viață de aproximativ 50 ani. La ora actuală, în marea majoritate a cazurilor se folosesc țevi din alumplast, care au trei straturi de aluminiu și trei straturi de plastic. Aceste țevi au o durată de viață mult mai îndelungată față de vechile țevi zincate. În plus, în ele apa este mai curată, pentru că nu are loc coroziunea. Un alt avantaj pe care îl oferă țevile din alumplast este acela că montarea lor este simplă și rapidă. În ultimi ani, la construcțiile mai complexe se folosesc și țevi din inox. Aceste țevi se disting printr-o calitate de vârf și pot fi folosite cu mai multe scopuri, cum ar fi: alimentarea cu apă potabilă, încălzirea și alimentarea cu gaze.

4. Procedeul de executare a instalațiilor de apă și canalizare

4.1. Pregătiri preliminare

Instalațiile de apă și canalizare grosiere se montează imediat după execuția zidurilor portanți și a straturilor de ciment și mortar. Dacă tencuirea se face mecanizat, atunci instalațiile grosiere se instalează în primul strat de tencuială - care este mai subțire - imediat după zidirea pereților. Mai întâi, se delimitează nivelul la care vor fi montate instalațiile, și anume la 100 cm de la stratul final al podelei. O atenție deosebită se acordă băilor și garajelor. Se stabilește care va fi înălțimea pardoselilor încă nemontate. Vă recomandăm, să vă stabiliți înălțimea pardoselilor de minim 15 cm, pentru că la ora actuală tot mai multe instalații se montează în podea (sistemele de încălzire în pardoseală sau sisteme de încălzire cu calorifere, instalațiile electrice...). Înainte de începerea lucrărilor, mai trebuie să se stabilească și poziția exactă a tuturor elementelor echipamentului tehnico-sanitar (a WC-urilor, chiuvetelor, dușurilor, căzilor, a mașinii de spălat rufe, a mașinii de spălat vase etc.). În baza amplasării exacte a acestor elemente, se instalează și conexiunile la gurile de scurgere. Este important să se respecte aceste principii mai ales în cazul țevilor aflate sub tencuială, al vaselor de WC, al bideurilor și al chiuvetelor speciale.

4.2. Racordul la rețelele publice de alimentare cu apă și canalizare

Casa sau apartamentul poate fi racordat la rețeaua publică de alimentare cu apă și canalizare. Între instalațiile locuinței și rețeaua publică se montează un contor. Legea prevede, ca acest contor să fie instalat fie într-o nișă  de zid, fie într-un șanț săpat în pământ, în interiorul sau în exteriorul locuinței. Contorul trebuie să fie prevăzut cu un capac din tablă adecvat. Țevile instalației de alimentare cu apă și de canalizare se montează sub tencuială sau în podea. Instalațiile de apă și canalizare grosiere sunt următoarele: rețeaua de țevi de scurgere, rețeaua de alimentare cu apă rece și apă caldă. Rețeaua poate fi executată în două moduri: a) se instalează câte o țeavă de la tabloul de distribuție și până la fiecare element independent; b)elementele de tehnică-sanitară sunt conectate în paralel cu o țeavă comună, iar țeava de retur este conectată la tabloul de distribuție. Dacă construcția are mai multe etaje, fiecare etaj are tabloul său de distribuție, care este conectat cu contorul principal.

Țevile instalate în ziduri și în podele sunt tubulare. În cazul în care acestea se defectează, ele pot fi schimbate chiar și după executarea lucrărilor de tencuire și a pardoselilor. Este important ca să avem acces la conectorul din doza instalației. Astfel, conectorul este accesibil întotdeauna în tabloul de distribuție. Țevile de alimentare cu apă rece și apă caldă și țevile de scurgere se instalează concomitent. Țevile de scurgere trebuie să fie conectate la gura de aerisire, care se află pe acoperiș. În cadrul acestei faze, se instalează și elementele de evacuare pentru WC-uri și suporturile pentru bideurile de perete. Este bine ca la instalația de alimentare cu apă să montați și filtre de eliminare a nisipului, ca și un aparat de reducere a presiunii, care să împiedice apariția de oscilații de presiune în țevi, dar și producerea zgomotului provocat de circulația apei în țevi. După montarea instalațiilor grosiere, se face testul de presiune la instalația de alimentare cu apă și testul de etanșeitate la instalația de canalizare.

4.3. Lucrările de montare fină

După executarea lucrărilor de tencuire, de placare a pereților și podelelor (executarea pardoselilor) urmează montarea tuturor elementelor de alimentare cu apă. Din această categorie fac parte: instalarea armaturilor pe tencuială (țevi, duș), montarea elementelor tehnico-sanitare (WC-uri, bideuri, chiuvete, căzi...) și conectarea mașinii de spălat vase și a mașinii de spălat rufe.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂSCHIMBAREA TEVILOR DE APA RECE SI APA CALDA PE UN COLOANA LA UN BLOC

Bună ziua,

este necesara schimbarea alimentarii cu apa calda si apa rece , toata coloana, la un bloc cu 4 etaje.

Mulțumesc 434.7 4.83 la 724.5 RON


........

MONTARE CABINA DUS

Bună ziua,

De montat o cabina dus, daca este ok de montat si o chiuveta, lavoar picior, wc.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

INSTALARE VANĂ ÎN BAIE

Bună ziua,

Am dat un mesaj duminica dimineata
Am nevoie de un instalalator sanitar pentru instalarea uni vane in baie
El trebuie sa măsoare ca sa știu cât trebuie S-o cumpăr și tot el și instaleze.

Mulțumesc 217.35 4.83 la 362.25 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, BATERIE CHIUVETA , 1
Instalator sanitar, Floreşti

86.94 RON la 144.9 RON

PREȚUL, INSTALATOR SANITAR CURTE DEBRANSARE VECIN, 1M
Instalator sanitar, Năvodari

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CREARE BAIE, INSTALAȚIE SANITARĂ, UN PERETE CU UȘĂ TERMOPAN ,
Instalator sanitar, Măceşu de Jos

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RENOVARE BAIE, 1,5X2,5M
Instalator sanitar, Timişoara

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, RENOVARE BAIE, 3- 4 MP
Instalator sanitar, Cluj-Napoca

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, COMPLETA RENOVARE SI INLOCUIRE FIRE TEVI, 53MP
Instalator sanitar, Timişoara

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, MOTARE TEAVA PPR IN BAIE, 1
Instalator sanitar, Deva

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INSTALATOR SANITAR,
Instalator sanitar, Scorţeni

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, FILTRU DE APA, DEDURIZATOR APA, 1 BUC
Instalator sanitar, Sineşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, INUND VECINII LA BAIE,
Instalator sanitar, Târgu Mureş

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INSTALARE HIDROFOR SI POMPA,
Instalator sanitar, Giurgiu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, REABILITARE GRUP SANITAR , GRESIE 5 MP
Instalator sanitar, Vaslui

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, INSTALARE WC + BAZIN,CHIUVETA, USA DUS, DUS, 4 BUC
Instalator sanitar, Cisnădie

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, TRANSFORMARE BAIE IN BAIE SI BUCATARIE, 15
Instalator sanitar, Bucureşti

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, EXECUȚIE INSTALAȚII SANITARE ȘI TERMICE, 1
Instalator sanitar, Sânandrei

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, COT FISURAT LA TEAVA CALORIFER ,SCHIMBARE BURLAN FLEXIBIL LA WC., 2 BUC
Instalator sanitar, Dorohoi

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, RENOVARE COMPLETA APARTAMENT, 67,20MP
Instalator sanitar, Bocşa

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, REPARAȚIE SCURGERE LA 2 ROBINETE , 2
Instalator sanitar, Şelimbăr

86.94 RON la 144.9 RON

PREȚUL, INSTALARE FILTRU APA POTABILA, 1
Instalator sanitar, Câmpulung Moldovenesc

86.94 RON la 144.9 RON

PREȚUL, DESFUNDARE SCURGERE DE LA CABINA DE DUS, 1
Instalator sanitar, Predeal

130.41 RON la 217.35 RON

PREȚUL, REPARAȚIE ȚEAVĂ FISURATA LASĂ VANA , 1
Instalator sanitar, Sibiu

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, SCHIMBAT BATERIE BUCATARIE, 1
Instalator sanitar, Constanţa

86.94 RON la 144.9 RON

PREȚUL, INSTALARE APA SI CANALIZARE , 10
Instalator sanitar, Cerghizel

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DESFUNDARE ȚEVI ÎN BAIE, 5
Instalator sanitar, Orbeni

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, INSTALATOR SANITAR,
Instalator sanitar, Petroşani

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, REFACERE SI REPOZITIONARE INSTALATIE SANITARA, TERMICA, BETON
Instalator sanitar, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, REPARAREA UNUI ROBINET DE APĂ RECE DE3/4" ÎN CĂMINUL DE APĂ DIN CURTE, 1
Instalator sanitar, Medgidia

173.88 RON la 289.8 RON

PREȚUL, INLOCUIRE TEU+COT IN CAMIN , 1
Instalator sanitar, Măgurele

173.88 RON la 289.8 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIREA FURTUNELOR, ȚEVILOR ȘI PUNCTELOR NODALE, 0,50 M
Instalator sanitar, Hunedoara

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, REPARAȚIE O ȚEAVĂ SPARTĂ , 1
Instalator sanitar, Focşani

130.41 RON la 217.35 RON

PREȚUL, TRASEU CONDUCTE APA LA SI DE LA DEDURIZATOR, 15+15
Instalator sanitar, Iaşi

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, DESFUNDARE CHIUVETĂ, 1
Instalator sanitar, Lumina

173.88 RON la 289.8 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE ȚEAVĂ DE ALIMENTARE CU APA , 15M
Instalator sanitar, Sinaia

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, INSTALARE CALORIFERE, 5 CALORIFERE
Instalator sanitar, Hărniceşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, PROBLEME LA TOALETĂ CU POMPA DE CANALIZARE , 1
Instalator sanitar, Pecica

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, VERIFICARE ȘI REPARARE HIDROFOR, 6-10 M
Instalator sanitar, Neguleşti

217.35 RON la 362.25 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Instalator sanitar LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2715+ FIRME PENTRU INSTALATOR SANITAR
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL INSTALATOR SANITAR?

 • Instalator sanitar Bucureşti
 • Instalator sanitar Cluj-Napoca
 • Instalator sanitar Constanţa
 • Instalator sanitar Dumbrăveni
 • Instalator sanitar Iaşi
 • Instalator sanitar Timişoara
 • Instalator sanitar Alba Iulia
 • Instalator sanitar Arad
 • Instalator sanitar Bacău
 • Instalator sanitar Baia Mare
 • Instalator sanitar Bârlad
 • Instalator sanitar Bistriţa
 • Instalator sanitar Botoşani
 • Instalator sanitar Brăila
 • Instalator sanitar Braşov
 • Instalator sanitar Buzău
 • Instalator sanitar Călăraşi
 • Instalator sanitar Craiova
 • Instalator sanitar Deva
 • Instalator sanitar Drobeta-Turnu Severin
 • Instalator sanitar Focşani
 • Instalator sanitar Galaţi
 • Instalator sanitar Giurgiu
 • Instalator sanitar Hunedoara
 • Instalator sanitar Mediaş
 • Instalator sanitar Oradea
 • Instalator sanitar Piatra-Neamţ
 • Instalator sanitar Piteşti
 • Instalator sanitar Ploieşti
 • Instalator sanitar Râmnicu Vâlcea
 • Instalator sanitar Reşiţa
 • Instalator sanitar Roman
 • Instalator sanitar Satu Mare
 • Instalator sanitar Sfântu Gheorghe
 • Instalator sanitar Sibiu
 • Instalator sanitar Slatina
 • Instalator sanitar Slobozia
 • Instalator sanitar Suceava
 • Instalator sanitar Târgovişte
 • Instalator sanitar Târgu Jiu
 • Instalator sanitar Târgu Mureş
 • Instalator sanitar Tulcea
 • Instalator sanitar Turda
 • Instalator sanitar Vaslui
 • Instalator sanitar Zalău
 • Instalator sanitar Abrud
 • Instalator sanitar Adjud
 • Instalator sanitar Agnita
 • Instalator sanitar Aiud
 • Instalator sanitar Aleşd
 • Instalator sanitar Alexandria
 • Instalator sanitar Amara
 • Instalator sanitar Anina
 • Instalator sanitar Aninoasa
 • Instalator sanitar Ardud
 • Instalator sanitar Avrig
 • Instalator sanitar Azuga
 • Instalator sanitar Babadag
 • Instalator sanitar Baia de Aramă
 • Instalator sanitar Baia de Arieş
 • Instalator sanitar Baia Sprie
 • Instalator sanitar Băile Govora
 • Instalator sanitar Băile Herculane
 • Instalator sanitar Băile Olăneşti
 • Instalator sanitar Băile Tuşnad
 • Instalator sanitar Băileşti
 • Instalator sanitar Bălan
 • Instalator sanitar Bălceşti
 • Instalator sanitar Balş
 • Instalator sanitar Băneasa
 • Instalator sanitar Baraolt
 • Instalator sanitar Bechet
 • Instalator sanitar Beclean
 • Instalator sanitar Beiuş
 • Instalator sanitar Berbeşti
 • Instalator sanitar Bereşti
 • Instalator sanitar Bicaz
 • Instalator sanitar Blaj
 • Instalator sanitar Bocşa
 • Instalator sanitar Boldeşti-Scăeni
 • Instalator sanitar Bolintin-Vale
 • Instalator sanitar Borşa
 • Instalator sanitar Borsec
 • Instalator sanitar Brad
 • Instalator sanitar Bran
 • Instalator sanitar Breaza
 • Instalator sanitar Brezoi
 • Instalator sanitar Broşteni
 • Instalator sanitar Bucecea
 • Instalator sanitar Budeşti
 • Instalator sanitar Buhuşi
 • Instalator sanitar Bumbeşti-Jiu
 • Instalator sanitar Buşteni
 • Instalator sanitar Buziaş
 • Instalator sanitar Cajvana
 • Instalator sanitar Calafat
 • Instalator sanitar Călan
 • Instalator sanitar Călimăneşti
 • Instalator sanitar Câmpeni
 • Instalator sanitar Câmpia Turzii
 • Instalator sanitar Câmpina
 • Instalator sanitar Câmpulung
 • Instalator sanitar Câmpulung Moldovenesc
 • Instalator sanitar Caracal
 • Instalator sanitar Caransebeş
 • Instalator sanitar Carei
 • Instalator sanitar Cavnic
 • Instalator sanitar Căzăneşti
 • Instalator sanitar Cehu Silvaniei
 • Instalator sanitar Cernavodă
 • Instalator sanitar Chişineu-Criş
 • Instalator sanitar Ciacova
 • Instalator sanitar Cisnădie
 • Instalator sanitar Codlea
 • Instalator sanitar Comăneşti
 • Instalator sanitar Comarnic
 • Instalator sanitar Copşa Mică
 • Instalator sanitar Corabia
 • Instalator sanitar Costeşti
 • Instalator sanitar Covasna
 • Instalator sanitar Cristuru Secuiesc
 • Instalator sanitar Cugir
 • Instalator sanitar Curtea de Argeş
 • Instalator sanitar Curtici
 • Instalator sanitar Dăbuleni
 • Instalator sanitar Darabani
 • Instalator sanitar Dărmăneşti
 • Instalator sanitar Dej
 • Instalator sanitar Deta
 • Instalator sanitar Dolhasca
 • Instalator sanitar Dorohoi
 • Instalator sanitar Drăgăneşti
 • Instalator sanitar Drăgăneşti-Olt
 • Instalator sanitar Drăgăşani
 • Instalator sanitar Dragomireşti
 • Instalator sanitar Eforie
 • Instalator sanitar Făgăraş
 • Instalator sanitar Făget
 • Instalator sanitar Fălticeni
 • Instalator sanitar Făurei
 • Instalator sanitar Feteşti
 • Instalator sanitar Fieni
 • Instalator sanitar Fierbinţi-Târg
 • Instalator sanitar Filiaşi
 • Instalator sanitar Flămânzi
 • Instalator sanitar Frasin
 • Instalator sanitar Fundulea
 • Instalator sanitar Găeşti
 • Instalator sanitar Gătaia
 • Instalator sanitar Geoagiu
 • Instalator sanitar Gheorgheni
 • Instalator sanitar Gherla
 • Instalator sanitar Ghimbav
 • Instalator sanitar Gura Humorului
 • Instalator sanitar Hârlău
 • Instalator sanitar Hârşova
 • Instalator sanitar Haţeg
 • Instalator sanitar Horezu
 • Instalator sanitar Huedin
 • Instalator sanitar Huşi
 • Instalator sanitar Ianca
 • Instalator sanitar Iernut
 • Instalator sanitar Ineu
 • Instalator sanitar Însurăţei
 • Instalator sanitar Întorsura Buzăului
 • Instalator sanitar Isaccea
 • Instalator sanitar Jibou
 • Instalator sanitar Lehliu-Gară
 • Instalator sanitar Lipova
 • Instalator sanitar Liteni
 • Instalator sanitar Livada
 • Instalator sanitar Luduş
 • Instalator sanitar Lugoj
 • Instalator sanitar Lupeni
 • Instalator sanitar Mangalia
 • Instalator sanitar Mărăşeşti
 • Instalator sanitar Marghita
 • Instalator sanitar Medgidia
 • Instalator sanitar Miercurea Nirajului
 • Instalator sanitar Miercurea Sibiului
 • Instalator sanitar Miercurea-Ciuc
 • Instalator sanitar Mihăileşti
 • Instalator sanitar Milişăuţi
 • Instalator sanitar Mioveni
 • Instalator sanitar Mizil
 • Instalator sanitar Moineşti
 • Instalator sanitar Moldova Nouă
 • Instalator sanitar Moreni
 • Instalator sanitar Motru
 • Instalator sanitar Murfatlar
 • Instalator sanitar Murgeni
 • Instalator sanitar Nădlac
 • Instalator sanitar Năsăud
 • Instalator sanitar Năvodari
 • Instalator sanitar Negreşti
 • Instalator sanitar Negreşti-Oaş
 • Instalator sanitar Negru Vodă
 • Instalator sanitar Nehoiu
 • Instalator sanitar Novaci
 • Instalator sanitar Nucet
 • Instalator sanitar Ocna Mureş
 • Instalator sanitar Ocna Sibiului
 • Instalator sanitar Ocnele Mari
 • Instalator sanitar Odobeşti
 • Instalator sanitar Odorheiu Secuiesc
 • Instalator sanitar Olteniţa
 • Instalator sanitar Oneşti
 • Instalator sanitar Orăştie
 • Instalator sanitar Oraviţa
 • Instalator sanitar Orşova
 • Instalator sanitar Oţelu Roşu
 • Instalator sanitar Ovidiu
 • Instalator sanitar Panciu
 • Instalator sanitar Pâncota
 • Instalator sanitar Paşcani
 • Instalator sanitar Pătârlagele
 • Instalator sanitar Pecica
 • Instalator sanitar Petrila
 • Instalator sanitar Petroşani
 • Instalator sanitar Piatra-Olt
 • Instalator sanitar Plopeni
 • Instalator sanitar Podu Iloaiei
 • Instalator sanitar Pogoanele
 • Instalator sanitar Potcoava
 • Instalator sanitar Predeal
 • Instalator sanitar Pucioasa
 • Instalator sanitar Răcari
 • Instalator sanitar Rădăuţi
 • Instalator sanitar Râmnicu Sărat
 • Instalator sanitar Râşnov
 • Instalator sanitar Recaş
 • Instalator sanitar Reghin
 • Instalator sanitar Roşiori de Vede
 • Instalator sanitar Rovinari
 • Instalator sanitar Roznov
 • Instalator sanitar Rupea
 • Instalator sanitar Săcele
 • Instalator sanitar Săcueni
 • Instalator sanitar Salcea
 • Instalator sanitar Sălişte
 • Instalator sanitar Săliştea de Sus
 • Instalator sanitar Salonta
 • Instalator sanitar Sângeorgiu de Pădure
 • Instalator sanitar Sângeorz-Băi
 • Instalator sanitar Sânnicolau Mare
 • Instalator sanitar Sântana
 • Instalator sanitar Sărmaşu
 • Instalator sanitar Săveni
 • Instalator sanitar Scorniceşti
 • Instalator sanitar Sebeş
 • Instalator sanitar Sebiş
 • Instalator sanitar Segarcea
 • Instalator sanitar Seini
 • Instalator sanitar Sighetu Marmaţiei
 • Instalator sanitar Sighişoara
 • Instalator sanitar Simeria
 • Instalator sanitar Şimleu Silvaniei
 • Instalator sanitar Sinaia
 • Instalator sanitar Siret
 • Instalator sanitar Slănic
 • Instalator sanitar Slănic-Moldova
 • Instalator sanitar Solca
 • Instalator sanitar Şomcuta Mare
 • Instalator sanitar Sovata
 • Instalator sanitar Ştefăneşti
 • Instalator sanitar Ştefăneşti
 • Instalator sanitar Ştei
 • Instalator sanitar Strehaia
 • Instalator sanitar Sulina
 • Instalator sanitar Tălmaciu
 • Instalator sanitar Ţăndărei
 • Instalator sanitar Târgu Bujor
 • Instalator sanitar Târgu Cărbuneşti
 • Instalator sanitar Târgu Frumos
 • Instalator sanitar Târgu Lăpuş
 • Instalator sanitar Târgu Neamţ
 • Instalator sanitar Târgu Ocna
 • Instalator sanitar Târgu Secuiesc
 • Instalator sanitar Târnăveni
 • Instalator sanitar Tăşnad
 • Instalator sanitar Tăuţii-Măgherăuş
 • Instalator sanitar Techirghiol
 • Instalator sanitar Tecuci
 • Instalator sanitar Teiuş
 • Instalator sanitar Ţicleni
 • Instalator sanitar Tismana
 • Instalator sanitar Titu
 • Instalator sanitar Topliţa
 • Instalator sanitar Topoloveni
 • Instalator sanitar Turceni
 • Instalator sanitar Turnu Măgurele
 • Instalator sanitar Ulmeni
 • Instalator sanitar Ungheni
 • Instalator sanitar Uricani
 • Instalator sanitar Urlaţi
 • Instalator sanitar Urziceni
 • Instalator sanitar Valea lui Mihai
 • Instalator sanitar Vălenii de Munte
 • Instalator sanitar Vânju Mare
 • Instalator sanitar Vaşcău
 • Instalator sanitar Vatra Dornei
 • Instalator sanitar Vicovu de Sus
 • Instalator sanitar Victoria
 • Instalator sanitar Videle
 • Instalator sanitar Vişeu de Sus
 • Instalator sanitar Vlăhiţa
 • Instalator sanitar Vulcan
 • Instalator sanitar Zărneşti
 • Instalator sanitar Zimnicea
 • Instalator sanitar Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate