Centrala electrica pret

Care este prețul unui sistem de încălzire? Pentru cheltuieli de încălzire cât mai reduse, este necesar să alegem un sistem de încălzire optim. Trebuie astfel avute în vedere orientarea casei dumneavoastră, dimensiunea ei, grosimea izolației, gradul de etanșeitate, accesibilitatea, prețul produselor energetice și, bineînțeles, prețul sistemului de încălzire în sine. Obțineți aceste date cel mai ușor prin elaborarea unui certificat energetic. Pe baza rezultatelor, puteți apoi alege mai ușor sistemul de încălzire optim, fie acesta sobă cu lemne, pompă de căldură sau panouri IR. Vă puteți consulta cu furnizorii noștri de sisteme de încălzire verificați și le puteți solicita informații. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre sistemele de încălzire.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL SISTEMULUI CENTRAL DE ÎNCĂLZIRE A CASEI


Preț încălzire casă. Prețul pentru incălzire centrală cu cazan pe gaz si calorifere în toate încăperile.

200 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
400 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Centrala electrica pret

ALTE PREȚURI PENTRU CENTRALA TERMICA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul montării unui calorifer


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul montării centralei termice


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul montării robinetului la calorifer


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Instalații sanitare


Care este prețul unor instalații sanitare? Costul unor instalații sanitare depinde de tipul de insta...

Verificați și: Preturi instalatii sanitare

Încălzire in pardoseală


Prețul încălzirii prin pardoseală depinde de sistemul ales (cu apă sau pe bază de energie electrică)...

Verificați și: Incalzire in pardoseala pret

Pompa de căldură


Care este prețul unei pompe de căldură? Înainte de a începe instalarea unei pompe de căldură, compar...

Verificați și: Pompa de caldura pret

Încălzire prin pereți și tavan


Care este prețul unui sistem de încălzire prin pereți sau tavan? Încălzirea prin pereți este convena...

Verificați și: Încălzire prin pereți și tavan pret

Sobe teracotă


Care este prețul unei sobe de teracotă? O sobă de teracotă reduce cheltuielile de încălzire și funcț...

Verificați și: Sobe teracota pret

Centrala pe peleti


Care este prețul unui cazan pe biomasă? Înainte de a alege un combustibil pentru încălzirea casei no...

Verificați și: Centrala peleti pret

Service centrale termice și cazane


Care este prețul serviciilor de întreținere a unei sobe? Printr-o verificare anuală a sobei de încăl...

Verificați și: Verificare centrala termica pret

Peleți, brichete, butași, lemne


Încălzirea cu biomasă este considerată a fi una dintre modalitățile mai confortabile de încălzire. C...

Verificați și: Peleți, brichete, butași, lemne preț

Păcură


Cât esteprețul la păcură? Înainte de începerea sezonului de încălzire, comparați prețurile furnizoru...

Verificați și: Păcură preț

Furnizori energie electrică


Cât este prețul energiei electrice?Introducerea energiei electrice în case permite iluminarea, funcț...

Verificați și: Furnizori energie electrică - Comparator prețuri (Oferte energie electrica)

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Încălzire centrală – tot ce trebuie să știți

1. Ce sunt sistemele de încălzire centrală?

Tehnologiile moderne de încălzire facilitează economisirea energiei și protejarea mediului
Tehnologiile moderne de încălzire facilitează economisirea energiei și protejarea mediului

1.1. De câtă căldură avem nevoie?

Tehnologiile moderne de încălzire facilitează economisirea energiei și protejarea mediului. Înainte de a alege tipul sistemului de încălzire centrală pentru locuința proprie, trebuie să știm de câtă căldură avem nevoie. Aici mai intervine și predispoziția proprie, pentru că la aceeași temperatură a camerei anumite persoane pot deja transpira, în timp ce altele se vaită de frig. Felul în care simțim căldura în locuință mai depinde și de materialele de construcție folosite, mărimea spațiului, umiditatea relativă, acțiunea curenților de aer etc. Temperaturile normale ale unei locuințe sunt între 19℃ și 23℃. Sondajele au arătat, că în general ne simțim cel mai bine, când temperatura atmosferică este de 22℃.

1.2. Cum funcționează sistemele de încălzire centrală cu apă?

Marea parte a sistemelor de încălzire centrală folosesc ca agent termic apa încălzită într-un cuptor central. Prin încălzire, apa devine tot mai ușoară. Ea trece astfel prin țevi la calorifere sau la alte corpuri de încălzire ale casei sau ale apartamentului, înlocuind apa rece mai grea, care se întoarce înapoi la aparatul de încălzire, unde se reîncălzește. Atunci când nu poate fi asigurată circulația naturală a apei, se folosește o pompă, care pune în mișcare apa în mod artificial.

Sistemele de încălzire centrală, care folosesc apa ca și agent termic, sunt alcătuite din:

- o centrală termică,

- corpuri de încălzire (calorifere în cazul sistemelor clasice, podeaua, pereții sau tavanul în cazul sistemelor de încălzire în pardoseală, prin pereți sau tavan),

- rețeaua de țevi de distribuție a apei, conectate cu cazanul de încălzire,

- un vas de expansiune.

1.3. Tipuri de combustibil utilizate

Centrala termică asigură o energie termică adecvată, care se distribuie prin țevi în diferite încăperi ale casei sau apartamentului. Centralele termice funcționează pe tipuri diferite de combustibil. Cele mai des întâlnite centrale termice funcționează cu ulei, gaz, curent electric și combustibili solizi (cărbune, lemne, peleți...). Pe piață sunt disponibile centrale termice combinate, care pot folosi tipuri diferite de combustibil. Centralele termice actuale facilitează și folosirea energiei solare.

La noi în țară, cheltuielile cu încălzirea locuințelor sunt destul de mari, pentru că este necesar a le încălzi aproape 200 de zile pe an. Aceste cheltuieli ar putea fi substanțial reduse (cu până la 75%), dacă s-ar folosi pompe de căldură în locul sistemelor clasice de încălzire centrală și s-ar investi în tehnologii de încălzire moderne. Astfel, pe lângă reducerea cheltuielilor, s-ar câștiga și un confort mărit al locuirii și nu am mai polua atât de mult aerul atmosferic prin arderea combustibililor, beneficiind drept răsplată de un aer mai de calitate.

1.4. Atenție la folosirea de combustibil gazos!

În cazul în care ca și combustibil se folosește gazul, trebuie să se asigure o evacuare adecvată a fumului rezultat în urma arderii. Țevile coșului de fum trebuie să fie din oțel inoxidabil. În camera în care se află centrala termică pe gaz și instalația electrică trebuie să fie executată într-un mod special, în conformitate cu prevederile legale legate de utilizarea centralelor termice pe gaz.

1.5. Vasul de expansiune

Vasul de expansiune este unul dintre elementele sistemului de încălzire centrală. Rolul acestuia este de a împiedica defectarea sistemului din cauza măririi presiunii apei în cuptor. Cu cât mai ridicată este temperatura apei, cu atât mai mare este și spațiul pe care aceasta îl ocupă. Vasul de expansiune compensează pentru creșterea volumului apei. În cazul în care temperatura apei crește exagerat, aceasta se transformă în aburi și presiunea acestuia va depăși orice normă. Fiabilitatea sistemului de încălzire centrală mai este asigurată și de ventilele de siguranță. Acestea trebuie să aibă mărimea adecvată și să fie montate corespunzător.

1.6. Sisteme de încălzire secundare

Orice sistem principal de încălzire permite și folosirea unui sistem secundar, care poate fi format din colectoare solare sau poate fi o pompă de căldură. Puterea sursei de căldură se stabilește în funcție de necesitățile de energie termică ale imobilului, pe care dorim să îl încălzim. Pentru calcularea cantității de energie termică necesare este bine să se folosească liniile directoare ale standardului DIN 7401, care indică câtă căldură trebuie să producem, pentru a încălzi interiorul imobilului la temperatura de 19℃, în condiții de temperaturi exterioare joase.

2. Instalatorii de sisteme de încălzire centrală

Execuția și instalarea sistemului de încălzire centrală trebuie să fie în mod absolut efectuate de către un executant cu experiență, care va folosi materiale adecvate și certificate, corespunzător testate în prealabil. Dacă sistemul de încălzire centrală a fost executat corect și profesional, nu trebuie să vă faceți griji, că ar putea apărea defecțiuni sau că acesta nu ar fi fiabil. În schimb, dacă acest sistem nu este bine executat, va prezenta pentru dumneavoastră un adevărat coșmar. Și, nu uitați de un aspect foarte important: că pentru întreținerea sistemului veți avea nevoie și de service periodic și poate de eventuale lucrări de reparare. De aceea, este important să alegeți un executant, care să ofere și aceste servicii  ulterioare instalării sistemului de încălzire centrală.

3. Tipuri de sisteme de încălzire centrală

3.1. Clasificare în funcție de corpurile de încălzire

3.1.1. Încălzire cu calorifere

În cazul sistemelor de încălzire cu calorifere agentul termic trebuie să atingă temperaturi înalte. Aceste sisteme se folosesc cel mai frecvent pentru încălzirea imobilelor. Caloriferele radiază căldură în camere și astfel aerul rece se încălzește și începe să circule, ridicându-se ușor către tavan. Căldura este transmisă prin țevi termoizolate, care pot fi fie vizibile, fie se pot afla în podele și pereți. Sistemul de încălzire centrală se poate conecta la centrale termice, care funcționează pe gaze, biomasă, ulei sau se poate conecta la pompe de căldură speciale. Eficiența caloriferelor este maximă, dacă acestea sunt montate sub ferestre. Avantajele pe care le oferă încălzirea cu calorifere sunt următoarele: reglarea simplă a temperaturii, încălzirea eficientă a camerelor, execuția rapidă a sistemelor, posibilitatea de avea regimuri diferite de încălzire, costuri reduse, posibilitatea de a măsura consumul și de a repartiza cheltuielile pe consumatori în clădirile de apartamente, posibilități numeroase de design.

3.1.2. Încălzirea în pardoseală

După cum indică și denumirea lor, sistemele de încălzire în pardoseală sunt alcătuite din țevi instalate în podea. Căldura din țevile pline cu apă caldă este transmisă la șape și mai departe prin pardoseală în întreaga cameră. Datorită dimensiunii podelei, care acționează ca un corp de încălzire foarte mare, temperatura din țevi poate fi mai scăzută față de cazul încălzirii cu calorifere, și anume între 26℃ și 28℃. Deci, sistemele de încălzire în pardoseală nu necesită ca agentul termic să atingă temperaturi ridicate. Aceste sisteme de încălzire pot fi conectate și la pompe de căldură de temperaturi scăzute sau la colectoare solare. Cheltuielile cu încălzirea în pardoseală sunt cu 15% mai reduse față de cheltuielile produse de sistemele de încălzire cu calorifere. Avantajele pe care le oferă încălzirea în pardoseală sunt următoarele: camerele sunt mai spațioase în lipsa caloriferelor, podeaua emană căldură care este foarte plăcută și relaxantă, temperatura aerului din cameră este mai mică decât în cazul folosirii caloriferelor, deși senzația de căldură este mare, cheltuielile cu încălzirea se reduc cu până la 15%. Pe de altă parte, aspectul negativ al acestor sisteme de încălzire este faptul că necesită câteva ore după pornire, pentru ca imobilul să se încălzească în mod corespunzător.

3.1.3. Încălzirea prin pereți

Sistemele de încălzire prin pereți pot fi sisteme independente de încălzire sau pot fi sisteme secundare la sistemele de încălzire în pardoseală. Pentru că oferă numeroase avantaje față de sistemele de încălzire, care necesită temperaturi înalte ale agentului termic, tot mai multe persoane se decid să își instaleze un astfel de sistem de încălzire. Aceste avantaje sunt următoarele: distribuția optimală a temperaturii în camere; cheltuieli reduse de încălzire; sistemul poate fi folosit și pentru răcirea camerelor; temperatura camerelor poate fi rapid adaptată; încălzirea nu are drept efect ridicarea prafului în aer; țevile nu se ruginesc pentru că sunt din plastic; sistemul împiedică apariția mucegaiului pe părțile interioare ale zidurilor exterioare; nu se produce radierea aerului rece către pereții exteriori. Dar, sistemele de încălzire prin pereți și tavan prezintă și aspecte negative: mobila amplasată lângă pereți absoarbe căldura și reduce astfel efectul încălzirii, clădirea trebuie să aibă o termoizolație foarte bună, necesită suprafețe mari pentru instalare, iar după instalare pereții nu mai pot fi găuriți și nu se mai pot bate cuie în ei. Datorită încălzirii rapide a camerelor, sistemele de încălzire prin pereți sunt adecvate mai ales pentru casele prefabricate, care nu acumulează foarte bine căldura.

3.1.4. Încălzirea cu aer cald

Acest sistem de încălzire este un sistem de ventilație prin care se introduce aer cald în camere. Este adecvat în special pentru casele pasive. Rețeaua de țevi a sistemului de ventilație este instalată în întregul imobil, aerul cald fiind introdus în fiecare cameră. Sistemul facilitează și recuperarea căldurii, eficiența agentului termic fiind astfel mărită. Recuperarea căldurii are loc în următorul fel: aerul proaspăt introdus în imobil preia căldura celui uzat, care este pe cale de a fi evacuat în exterior. Este important faptul, că aerul proaspăt și aerul uzat nu se amestecă. Avantajele pe care le oferă aceste sisteme de încălzire sunt următoarele: camerele sunt încălzite și aerisite în același timp; sistemul poate fi folosit și ca sistem central de răcire; prin introducerea de aer cald sau rece în camere, acestea se încălzesc sau se răcesc foarte rapid. Dar, acest sistem este adecvat doar pentru imobile, care sunt bine termoizolate și etanșe.

3.2. Sistem cu țevi simple sau duble

Căldura este transmisă de la centrala termică la corpurile de încălzire prin intermediul unei rețele de țevi. Pentru a împiedica pierderea de căldură, se recomandă ca aceste țevi să aibă o lungime totală cât mai redusă. Dacă țevile trec și prin spații neîncălzite, acestea trebuie să fie termoizolate.

Există sisteme de încălzire centrală cu țevi simple sau duble. La sistemele cu țevi duble, apa caldă este introdusă în corpul de încălzire pe o țeavă, fiind scoasă pe cealaltă țeavă. Aceasta se face concomitent în toate elementele de încălzire, care au astfel aceeași temperatură. În schimb, în cazul sistemelor cu țevi simple, apa caldă nu este introdusă concomitent în toate corpurile de încălzire. De aceea, nu toate aceste corpuri de încălzire au aceeași temperatură, pentru că apa se răcește pe parcurs. În acest caz, este necesar a proiecta mai multe ramificații ale sistemului, pentru a evita ca temperatura din corpurile de încălzire mai îndepărtate să fie prea redusă.

3.3. Încălzirea la distanță sau camera proprie pentru centrala termică

În sistemelor de încălzire la distanță, energia termică este produsă într-o centrală termică orășenească sau industrială. Mărimea acestor sistemele de încălzire a locuințelor variază de la caz la caz, adică de la oraș la oraș sau de la cartier la cartier. Energia termică este distribuită în locuințe printr-o rețea de distribuție. Fiecare clădire are o stație termică, prin intermediul căreia se distribuie energia termică din rețea fiecărei locuințe. Consumul de energie termică este măsurat pentru fiecare apartament în parte. Încălzirea la distanță este asemănătoare cu încălzirea cu propria centrală termică. Diferența constă în faptul că în cazul încălzirii cu agent termic de la o centrală termică orășenească beneficiarii nu manevrează singuri centrala.

4. Procedura de instalare a unui sistem de încălzire centrală

Un executant de încredere și profesionist vă va prezenta mai întâi avantajele și dezavantajele fiecărui sistem de încălzire și, în acest fel, vă va ajuta să alegeți sistemul cel mai potrivit pentru locuința sau imobilul dumneavoastră. Montarea sistemului de încălzire centrală trebuie să se facă doar după executarea atentă a unui plan al sistemului. Executantul va achiziționa toate elementele sistemului de încălzire centrală: centrala termică, rețeaua de distribuție a energiei termice și corpurile de încălzire, pe care le va instala apoi în locuința dumneavoastră. După cum am mai menționat, instalația poate fi vizibilă sau poate fi montată în podea, în pereți sau în tavan. În ambele cazuri, executantul trebuie să asigure o termoizolație adecvată a sistemului. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care anumite țevi sunt instalate în spații neîncălzite. O atenție suplimentară trebuie să se acorde termoizolării țevilor, care se instalează de-a lungul pereților exteriori. Acest lucru este important mai ales în cazul sistemelor de încălzire centrală cu țevi duble, și aceasta pentru a nu lăsa ca căldura să se emane în exterior și să se piardă în acest fel. Țevile pot fi metalice - din oțel sau din cupru. În ultimul timp însă, se folosesc și țevi din aluminiu și plastic, datorită rezistenței și prețului lor avantajos. De obicei, executantul se ocupă de achiziționarea tuturor elementelor necesare. Un bun executant vă va oferi pe lângă montarea sistemului și lucrări de service și întreținere. Astfel, veți putea fi mulțumiți, că sistemul dumneavoastră de încălzire centrală va funcționa optimal și va avea o durată îndelungată de viață.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂÎNLOCUIREA UNEI CENTRALE VECHI CU UNA NOUA

Bună ziua,

Montat centrala termica pe gaz. (Înlocuirea unei centrale vechi cu una noua,punere în funcțiune, autorizare iscir)

Mulțumesc 90 RON la 150 RON


........

MONTARE CENTRALA TERMICA 4 RADIATOARE

Bună ziua,

Am nevoie de montare centrala termica cu 4 calorifere.

Mulțumesc 135 RON la 225 RON


........

DEFECTA VANA CU 3 CAI

Bună ziua,

Cartus vana 3 cai Saunier duval -thema clasic De curațat sau de înlocuit.

Mulțumesc 45 RON la 75 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, CENTRALA GPL, 1
Centrala termica, Mănăstirea Caşin

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE CENTRALA TERMICA, 1
Centrala termica, Vaslui

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ ȘI PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE CENTRALA TERMICA COMBUSTIBIL SOLID , 1
Centrala termica, Cernavodă

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, GLETUIT + ȘLEFUIT + VOPSEA LAVABILA 35 MP, 35 MP
Centrala termica, Galaţi

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, INLOCUIT CAZANACV CU CT IMERGAZ, NU
Centrala termica, Buftea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INLOCUIT CENTRALA VECHE, 1 CASA DE 130 MP
Centrala termica, Buşteni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REPARATIE CENTRALA TERMICA, 1
Centrala termica, Mârşa

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, INSTALAȚII TERMICE, 1
Centrala termica, Bolintin-Deal

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CENTRALA TERMINCA + INSTALATIE, 1
Centrala termica, Sibiu

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, RENOVARE CASĂ, CCA 60 MP
Centrala termica, Sopot

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, REFACERE INSTALAȚII TERMICE, 1
Centrala termica, Bacău

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIA A DOUA BAI, 2
Centrala termica, Leleasca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ A 8 CALORIFERE SI CENTRALA TERMICA PE PELETI, 9 BUC
Centrala termica, Buturugeni

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, MONTAJ CENTRALA TERMICA SI INSTALATIE SANITARA, 1
Centrala termica, Comăneşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CENTRALA ELECTRICA MONTAJ, 3M×3M×2.40
Centrala termica, Coasta

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CENTRALA TERMICA+INSTALATIE, 60 MP
Centrala termica, Comăneşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ ÎNCĂLZIRE CENTRALĂ TERMICĂ , 1
Centrala termica, Feteşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INSTALARE CENTRALĂ PE GPL, CALORIFERE,
Centrala termica, Furcenii Vechi

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE CALORIFERE, 2 CAMERE + BAIE
Centrala termica, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, INSTALARE CENTRALA TERMOSEMINEU SI BOILER, 2 BUC
Centrala termica, Eforie

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INSTALAȚII CU CALORIFERE PENTRU CENTRALA PE LEMNE, NU ESTE FĂCUTĂ
Centrala termica, Holdiţa

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DEBRANSARE RADET, 1
Centrala termica, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MUTARE CENTRALA TERMICA, 1
Centrala termica, Butin

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAREA UNEI CENTRALE TERMICE SI A CALORIFERELOR , 1
Centrala termica, Bacău

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SCHIMBAT CENTRALĂ TERMICĂ VAILLANT, 1
Centrala termica, Cazasu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CENTRALA PE LEMNE CU TOT SISTEMUL SI INCALZIRE IN PARDOSEALĂ, 1
Centrala termica, Tălmaciu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAT CENTRALA GAZ INCLUS MATERIALE, 1
Centrala termica, Rupea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, INLOCUIRE CENTRALA EXISTENTA CU CENTRALA PELETI, 1
Centrala termica, Brădet

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTAJ CENTRALA PE CURENT SI SANITARE, 1
Centrala termica, Găeşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, REPARAȚII ROBINET CENTRALA ARISTON, 1
Centrala termica, Cluj-Napoca

130.41 RON la 217.35 RON

PREȚUL, REPARAT CENTRALA TERMICA ARISTON, 1
Centrala termica, Predeal

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, INSTALATIEI SANITARE APT 2 CAMERE, 2.5M/1.5M/2M
Centrala termica, Roşiori de Vede

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, INSTALARE CENTRALĂ TERMICĂ IN APARTAMENT CU DOUA CAMERE, 1
Centrala termica, Sighetu Marmaţiei

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, CENTRALA TERMICĂ , 1
Centrala termica, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REPARAȚIE CENTRALĂ TERMICĂ, 1
Centrala termica, Medgidia

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, VETIFICARE CENTRALA TERMICĂ, 1
Centrala termica, Jucu

217.35 RON la 362.25 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

CENTRALA TERMICA LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

2908+ FIRME PENTRU CENTRALA TERMICA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL CENTRALA TERMICA?

 • Centrala termica Abrud
 • Centrala termica Adjud
 • Centrala termica Agnita
 • Centrala termica Aiud
 • Centrala termica Alba Iulia
 • Centrala termica Aleşd
 • Centrala termica Alexandria
 • Centrala termica Amara
 • Centrala termica Anina
 • Centrala termica Aninoasa
 • Centrala termica Arad
 • Centrala termica Ardud
 • Centrala termica Avrig
 • Centrala termica Azuga
 • Centrala termica Babadag
 • Centrala termica Bacău
 • Centrala termica Baia de Aramă
 • Centrala termica Baia de Arieş
 • Centrala termica Baia Mare
 • Centrala termica Baia Sprie
 • Centrala termica Băile Govora
 • Centrala termica Băile Herculane
 • Centrala termica Băile Olăneşti
 • Centrala termica Băile Tuşnad
 • Centrala termica Băileşti
 • Centrala termica Bălan
 • Centrala termica Bălceşti
 • Centrala termica Balş
 • Centrala termica Băneasa
 • Centrala termica Baraolt
 • Centrala termica Bârlad
 • Centrala termica Bechet
 • Centrala termica Beclean
 • Centrala termica Beiuş
 • Centrala termica Berbeşti
 • Centrala termica Bereşti
 • Centrala termica Bicaz
 • Centrala termica Bistriţa
 • Centrala termica Blaj
 • Centrala termica Bocşa
 • Centrala termica Boldeşti-Scăeni
 • Centrala termica Bolintin-Vale
 • Centrala termica Borşa
 • Centrala termica Borsec
 • Centrala termica Botoşani
 • Centrala termica Brad
 • Centrala termica Brăila
 • Centrala termica Bran
 • Centrala termica Braşov
 • Centrala termica Breaza
 • Centrala termica Brezoi
 • Centrala termica Broşteni
 • Centrala termica Bucecea
 • Centrala termica Bucureşti
 • Centrala termica Budeşti
 • Centrala termica Buhuşi
 • Centrala termica Bumbeşti-Jiu
 • Centrala termica Buşteni
 • Centrala termica Buzău
 • Centrala termica Buziaş
 • Centrala termica Cajvana
 • Centrala termica Calafat
 • Centrala termica Călan
 • Centrala termica Călăraşi
 • Centrala termica Călimăneşti
 • Centrala termica Câmpeni
 • Centrala termica Câmpia Turzii
 • Centrala termica Câmpina
 • Centrala termica Câmpulung
 • Centrala termica Câmpulung Moldovenesc
 • Centrala termica Caracal
 • Centrala termica Caransebeş
 • Centrala termica Carei
 • Centrala termica Cavnic
 • Centrala termica Căzăneşti
 • Centrala termica Cehu Silvaniei
 • Centrala termica Cernavodă
 • Centrala termica Chişineu-Criş
 • Centrala termica Ciacova
 • Centrala termica Cisnădie
 • Centrala termica Cluj-Napoca
 • Centrala termica Codlea
 • Centrala termica Comăneşti
 • Centrala termica Comarnic
 • Centrala termica Constanţa
 • Centrala termica Copşa Mică
 • Centrala termica Corabia
 • Centrala termica Costeşti
 • Centrala termica Covasna
 • Centrala termica Craiova
 • Centrala termica Cristuru Secuiesc
 • Centrala termica Cugir
 • Centrala termica Curtea de Argeş
 • Centrala termica Curtici
 • Centrala termica Dăbuleni
 • Centrala termica Darabani
 • Centrala termica Dărmăneşti
 • Centrala termica Dej
 • Centrala termica Deta
 • Centrala termica Deva
 • Centrala termica Dolhasca
 • Centrala termica Dorohoi
 • Centrala termica Drăgăneşti
 • Centrala termica Drăgăneşti-Olt
 • Centrala termica Drăgăşani
 • Centrala termica Dragomireşti
 • Centrala termica Drobeta-Turnu Severin
 • Centrala termica Eforie
 • Centrala termica Făgăraş
 • Centrala termica Făget
 • Centrala termica Fălticeni
 • Centrala termica Făurei
 • Centrala termica Feteşti
 • Centrala termica Fieni
 • Centrala termica Fierbinţi-Târg
 • Centrala termica Filiaşi
 • Centrala termica Flămânzi
 • Centrala termica Focşani
 • Centrala termica Frasin
 • Centrala termica Fundulea
 • Centrala termica Găeşti
 • Centrala termica Galaţi
 • Centrala termica Gătaia
 • Centrala termica Geoagiu
 • Centrala termica Gheorgheni
 • Centrala termica Gherla
 • Centrala termica Ghimbav
 • Centrala termica Giurgiu
 • Centrala termica Gura Humorului
 • Centrala termica Hârlău
 • Centrala termica Hârşova
 • Centrala termica Haţeg
 • Centrala termica Horezu
 • Centrala termica Huedin
 • Centrala termica Hunedoara
 • Centrala termica Huşi
 • Centrala termica Ianca
 • Centrala termica Iaşi
 • Centrala termica Iernut
 • Centrala termica Ineu
 • Centrala termica Însurăţei
 • Centrala termica Întorsura Buzăului
 • Centrala termica Isaccea
 • Centrala termica Jibou
 • Centrala termica Lehliu-Gară
 • Centrala termica Lipova
 • Centrala termica Liteni
 • Centrala termica Livada
 • Centrala termica Luduş
 • Centrala termica Lugoj
 • Centrala termica Lupeni
 • Centrala termica Mangalia
 • Centrala termica Mărăşeşti
 • Centrala termica Marghita
 • Centrala termica Medgidia
 • Centrala termica Mediaş
 • Centrala termica Miercurea Nirajului
 • Centrala termica Miercurea Sibiului
 • Centrala termica Miercurea-Ciuc
 • Centrala termica Mihăileşti
 • Centrala termica Milişăuţi
 • Centrala termica Mioveni
 • Centrala termica Mizil
 • Centrala termica Moineşti
 • Centrala termica Moldova Nouă
 • Centrala termica Moreni
 • Centrala termica Motru
 • Centrala termica Murfatlar
 • Centrala termica Murgeni
 • Centrala termica Nădlac
 • Centrala termica Năsăud
 • Centrala termica Năvodari
 • Centrala termica Negreşti
 • Centrala termica Negreşti-Oaş
 • Centrala termica Negru Vodă
 • Centrala termica Nehoiu
 • Centrala termica Novaci
 • Centrala termica Nucet
 • Centrala termica Ocna Mureş
 • Centrala termica Ocna Sibiului
 • Centrala termica Ocnele Mari
 • Centrala termica Odobeşti
 • Centrala termica Odorheiu Secuiesc
 • Centrala termica Olteniţa
 • Centrala termica Oneşti
 • Centrala termica Oradea
 • Centrala termica Orăştie
 • Centrala termica Oraviţa
 • Centrala termica Orşova
 • Centrala termica Oţelu Roşu
 • Centrala termica Ovidiu
 • Centrala termica Panciu
 • Centrala termica Pâncota
 • Centrala termica Paşcani
 • Centrala termica Pătârlagele
 • Centrala termica Pecica
 • Centrala termica Petrila
 • Centrala termica Petroşani
 • Centrala termica Piatra-Neamţ
 • Centrala termica Piatra-Olt
 • Centrala termica Piteşti
 • Centrala termica Ploieşti
 • Centrala termica Plopeni
 • Centrala termica Podu Iloaiei
 • Centrala termica Pogoanele
 • Centrala termica Potcoava
 • Centrala termica Predeal
 • Centrala termica Pucioasa
 • Centrala termica Răcari
 • Centrala termica Rădăuţi
 • Centrala termica Râmnicu Sărat
 • Centrala termica Râmnicu Vâlcea
 • Centrala termica Râşnov
 • Centrala termica Recaş
 • Centrala termica Reghin
 • Centrala termica Reşiţa
 • Centrala termica Roman
 • Centrala termica Roşiori de Vede
 • Centrala termica Rovinari
 • Centrala termica Roznov
 • Centrala termica Rupea
 • Centrala termica Săcele
 • Centrala termica Săcueni
 • Centrala termica Salcea
 • Centrala termica Sălişte
 • Centrala termica Săliştea de Sus
 • Centrala termica Salonta
 • Centrala termica Sângeorgiu de Pădure
 • Centrala termica Sângeorz-Băi
 • Centrala termica Sânnicolau Mare
 • Centrala termica Sântana
 • Centrala termica Sărmaşu
 • Centrala termica Satu Mare
 • Centrala termica Săveni
 • Centrala termica Scorniceşti
 • Centrala termica Sebeş
 • Centrala termica Sebiş
 • Centrala termica Segarcea
 • Centrala termica Seini
 • Centrala termica Sfântu Gheorghe
 • Centrala termica Sibiu
 • Centrala termica Sighetu Marmaţiei
 • Centrala termica Sighişoara
 • Centrala termica Simeria
 • Centrala termica Şimleu Silvaniei
 • Centrala termica Sinaia
 • Centrala termica Siret
 • Centrala termica Slănic
 • Centrala termica Slănic-Moldova
 • Centrala termica Slatina
 • Centrala termica Slobozia
 • Centrala termica Solca
 • Centrala termica Şomcuta Mare
 • Centrala termica Sovata
 • Centrala termica Ştefăneşti
 • Centrala termica Ştefăneşti
 • Centrala termica Ştei
 • Centrala termica Strehaia
 • Centrala termica Suceava
 • Centrala termica Sulina
 • Centrala termica Tălmaciu
 • Centrala termica Ţăndărei
 • Centrala termica Târgovişte
 • Centrala termica Târgu Bujor
 • Centrala termica Târgu Cărbuneşti
 • Centrala termica Târgu Frumos
 • Centrala termica Târgu Jiu
 • Centrala termica Târgu Lăpuş
 • Centrala termica Târgu Mureş
 • Centrala termica Târgu Neamţ
 • Centrala termica Târgu Ocna
 • Centrala termica Târgu Secuiesc
 • Centrala termica Târnăveni
 • Centrala termica Tăşnad
 • Centrala termica Tăuţii-Măgherăuş
 • Centrala termica Techirghiol
 • Centrala termica Tecuci
 • Centrala termica Teiuş
 • Centrala termica Ţicleni
 • Centrala termica Timişoara
 • Centrala termica Tismana
 • Centrala termica Titu
 • Centrala termica Topliţa
 • Centrala termica Topoloveni
 • Centrala termica Tulcea
 • Centrala termica Turceni
 • Centrala termica Turda
 • Centrala termica Turnu Măgurele
 • Centrala termica Ulmeni
 • Centrala termica Ungheni
 • Centrala termica Uricani
 • Centrala termica Urlaţi
 • Centrala termica Urziceni
 • Centrala termica Valea lui Mihai
 • Centrala termica Vălenii de Munte
 • Centrala termica Vânju Mare
 • Centrala termica Vaşcău
 • Centrala termica Vaslui
 • Centrala termica Vatra Dornei
 • Centrala termica Vicovu de Sus
 • Centrala termica Victoria
 • Centrala termica Videle
 • Centrala termica Vişeu de Sus
 • Centrala termica Vlăhiţa
 • Centrala termica Vulcan
 • Centrala termica Zalău
 • Centrala termica Zărneşti
 • Centrala termica Zimnicea
 • Centrala termica Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate