Pentru zona

  Preț construcție casă

  Care este prețul unei construcții noi? Construcția unei case noi este o sarcină dificilă, însă puteți economisi sume importante încă de la faza de proiect. Fațada este costisitoare, prin urmare cel mai bine este ca designul forma casei dumneavoastră să fie cât mai simplu. Garajul interior este foarte scump și o soluție nerațională, așa că mai bine gândiți-vă la o copertină. Dacă alegeți un acoperiș simplu, elementele de detaliu vor fi mai simple, iar jgheaburile și celelalte lucrări de construcție la acoperiș vor fi cu mult mai ieftine. Economisiți semnificativ și cu designul modern, deschis al casei. Renunțați astfel la multe uși interioare și pereți despărțitori, devine mai simplă și mai ieftină și execuția instalațiilor electrice și de alimentare cu apă. Mai multe băi mai mici este o soluție mult mai scumpă decât o baie mare cu WC separat. Prin toate aceste măsuri, puteți determina cel mai bine prețul casei și abia după aceea concentrați-vă pe detaliile tehnice: alegerea materialelor și a executanților. Valoarea prețului unei construcții în practică este de 1000-2000lei/m2. La construcție fiți atenți îndeosebi la instalații, deoarece ele reprezintă un sfert din investiția totală, respectiv de la 23-27% din prețul construcției. Prețul unei construcții variază semnificativ și în timp, de aceea verificați întotdeauna cele mai noi prețuri. Verificați întotdeauna bine executantul construcției și nu vă lăsați seduși de oferta cea mai ieftină.

  Cui să încredințați lucrările de construcții a unei case? Trimiteți o cerere către furnizorii de construcții din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Construcția unei case


  Construcția casei în faza a treia de construcție. Prețul săpăturii, fundației, zidirii si betonării, precum și acoperirea acoperișului, plus toate finisajele aferente.

  2000 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  2800 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Construcții case

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul unei anexe la casă

  Prețul unei anexe la casă, cu suprafața 56 mp,P+M, unde oferta include pregătirea terenului, săpăturile, fundamentul și placa de fundație, turnarea plăcii de la etaj, lucrări de construire, de acoperire, zidire a pereților, tavanelor, pereților despărțitori și toate lucrările de finisare (șapă, tencuială)


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul unei anexe la casă cu suprafata intre 2 si 20mp

  Prețul unei anexe la casă, cu suprafața cuprinsa intre 2-20 mp


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul unei case de cărămidă la cheie

  Prețul unei case de familie construite clasic până la etapa a 5-a de construcție. Pretul unei case din caramida la cheie cu materiale de calitate medie, 150 m2.


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Case modulare


  Care este prețul unei case prefabricate? Prețurile caselor prefabricate diferă în funcție de firma s...

  Verificați și: Case modulare preț

  Case din lemn


  Care este prețul unei case din lemn? În funcție de disponibilitatea lemnului, casele din lemn pot fi...

  Verificați și: Case din lemn prețuri

  Case la cheie


  Cât costă o construcție nouă la cheie? Prețul de construcție al unei case la cheie este între 1500 ș...

  Verificați și: Case la cheie preț

  Case cu consum redus de energie


  Care este prețul unei case cu consum redus de energie? Construcția unei case cu consum redus de ener...

  Verificați și: Casă CLT prețuri

  Tencuială si finisaje pe bază de argilă


  Care este prețul unei construcții naturale? O casă realizată din materiale naturale este la fel de s...

  Verificați și: Tencuială si finisaje pe bază de argilă preț

  Casă pasivă


  Care este prețul unei case pasive? Prețul unei case pasive prefabricate la cheie depinde de furnizor...

  Verificați și: Casă pasivă preț

  Inginerie


  Care este prețul serviciilor de inginerie civilă? Deși contractarea unor servicii de inginerie vi s-...

  Verificați și: Inginerie preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Construcții case – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a construi o casă sau o nouă aripă a acesteia?

  V-ați hotărât să construiți o casă. Ați primit o parcelă și autorizație de construire și deja știți, cum doriți să arate casa dumneavoastră. Care sunt pașii următori? Primul pas este să căutați și să alegeți un arhitect. Acesta își va nota dorințele dumneavoastră și va aduna toate informațiile necesare privind condițiile și posibilitățile de construire, cum ar fi studiul geodezic, care este baza pentru efectuarea proiectului casei. Studiul geodezic cuprinde date privind situația parcelei, dacă au existat construcții anterioare pe ea, înălțimea la care aceasta se află și infrastructura subterană și terestră existentă (rețea de alimentare cu apă, rețea de electricitate, rețea de canalizare etc.)

  V-ați hotărât să vă construiți o casă. Care sunt pașii următori?
  V-ați hotărât să vă construiți o casă. Care sunt pașii următori?

  1.1. Planul conceptual pentru casă

  În baza ideilor și dorințelor dumneavoastră, a studiului geodezic și a altor eventuale documentații, arhitectul autorizat poate realiza planul conceptual pentru casă și planul amplasării acesteia pe parcelă. Planul conceptual cuprinde: schițe, secțiuni și fațade ale casei, ca și situația parcelei pentru care există o autorizație de construire. Dacă veți dori să vedeți aspectul final al casei, arhitectul vă poate executa și un plan de redare 3D a casei. Un proiectant cu autorizație de la autoritățile competente ale statului va asigura respectarea tuturor reglementărilor privind construirea caselor și în același timp va ține seama și de dorințele dumneavoastră. După realizarea planului conceptual se face cerere cu privire la condițiile proiectului. Este vorba de datele și instrucțiunile de care trebuie să se țină seama când se face conexiunea casei cu drumul public, racordul la rețelele de utilități publice (rețeaua de alimentare cu apă, rețeaua de alimentare cu electricitate, rețeaua de canalizare etc.). Aceste instrucțiuni sunt eliberate de către persoane autorizate responsabile cu exploatarea și protejarea infrastructurii publice, a mediului și a patrimoniului cultural. Dacă aceste persoane autorizate nu au obiecții privind proiectul casei, atunci își vor da acordul pentru concretizarea lui.

  1.2. Documentația privind autorizația de construire

  Proiectul pentru obținerea autorizației de construire se depune la primărie. Conținutul proiectului este reglementat legal. Pe lângă planuri, proiectul pentru obținerea autorizației de construire trebuie să conțină toate datele de bază ale locației și ale lucrărilor planificate, care se păstrează în registrul general.

  1.3. Proiectul de execuție

  Proiectul de execuție conține toate informațiile necesare pentru executarea lucrării de construcție și darea în folosință a obiectului. Acest proiect se elaborează în baza proiectului pentru obținerea autorizației de construire, fiind însă mai detaliat decât acesta. Planurile Proiectului de execuție sunt realizate la o scară adecvată și cu mare exactitate, pentru a putea fi folosite pe șantier. Doar în baza acestor planuri se poate realiza și Registrul de evidență a lucrărilor, care servește și la obținerea de oferte comparative de la executanți.

  2. Alegerea executanților

  2.1. Registrul lucrărilor și materialelor de construcții

  Înainte de alegerea executantului și începerea construirii este absolut necesară realizarea registrului lucrărilor și materialelor de construcții. De obicei, acest registru este pregătit de către arhitectul proiectant și face parte integrantă din Proiectul de execuție. Dar, acest registru mai poate fi pregătit și de o persoană specializată în domeniul construcțiilor. Ceea ce este important, este ca acest registru să conțină lucrări cât mai detaliate și mai exacte. Cu cât mai exact este acest registru, cu atât mai exactă va fi și evaluarea cheltuielilor pentru construcție. Registrul lucrărilor și materialelor de construcții mai constituie și punctul de plecare pentru strângerea de oferte de la potențiali executanți, oferte care pot fi comparate între ele.

  2.2. Strângerea de oferte și alegerea corectă a executantului

  Deseori, beneficiarul încredințează organizarea lucrărilor și inclusiv alegerea executanților biroului de arhitecți ales. La fel se întâmplă și în cazul cumpărării și montării unei case prefabricate la cheie: ofertantul poate conduce procedura de realizare a construcției deja de la faza de vizitare și inspectare a parcelei, până la finalizarea casei. Fie că veți alege singuri un executant principal sau mai mulți executanți separați pe profiluri și lucrări, este bine să faceți o selecție sistematică și să vă consultați cu un specialist în construcții independent sau cu un supraveghetor al lucrărilor de construcții, pe care să îl alegeți în baza experienței și referințelor lui anterioare. În practică, s-a demonstrat că este greșit ca investitorul să caute singur executanți pentru diferitele faze de construire și să organizeze activitatea eșalonată a acestora. Și aceasta deoarece în acest fel lucrările se fac deseori cu întârziere și apar mult mai multe complicații și modificări ale prețurilor inițiale, construcția devenind astfel mult mai scumpă. În acest sens, o soluție mai bună o constituie alegerea unui executant principal, care poate lucra cu subcontractanți. Astfel, responsabilitatea pentru organizarea lucrărilor, stabilirea și respectarea termenelor și a costurilor este preluată de către executantul principal, care va rezolva toate eventualele probleme în baza unui contract unic. La fel ca în cazul alegerii proiectantului și a supraveghetorului lucrărilor de construcție, este foarte important a alege executantul principal în baza experienței și referințelor acestuia. În acest sens, puteți cere informații și de la cunoscuți și prieteni.

  2.3. Supravegherea lucrărilor de construcții

  Supraveghetorul lucrărilor de construcții este o persoană, care are aceeași calificare ca și proiectantul sau executantul. Proiectantul clădirii poate fi și supraveghetorul lucrărilor, dacă nu este executantul acestora. Și investitorul poate desfășura activitatea de supraveghere a lucrărilor, dacă  are calificarea necesară. Executantul nu poate fi și supraveghetorul lucrărilor. Responsabilitatea supraveghetorului este de a asigura că lucrările de construcție se desfășoară în conformitate cu autorizația de construire și se prestează o muncă de calitate, care respectă reglementările și specificațiile atât ale produselor și materialelor folosite, cât și ale instalațiilor și dispozitivelor tehnologice. Supraveghetorul lucrărilor trebuie să primească de la executant atestate și certificate privind verificările și măsurătorile efectuate. Acesta mai are și sarcina de a asigura, că executantul respectă termenele stabilite, ține corect evidența stadiului lucrărilor în jurnalul de lucru, în care trebuie să înregistreze toate modificările și completările realizate. Aceste modificări și completări trebuie să fie aprobate în prealabil și de către proiectant și beneficiar. De cele mai multe ori este suficientă vizitarea șantierului de către supraveghetor o dată pe săptămână. Dar, prezența supraveghetorului pe șantier este obligatorie atunci când se betonează sau se incorporează elemente și materiale de susținere. De-a lungul desfășurării lucrărilor, supraveghetorul notează toate constatările sale în jurnalul de lucru, iar la finalizarea construcției semnează pentru executant un certificat privind fiabilitatea construcției. Supraveghetorul mai poate primi din partea beneficiarului și atribuția de a confirma modificarea amplorii lucrărilor și a prețurilor.

  2.4. Contractul de construire a casei

  Dacă este vorba de o construcție de proporții mici, atunci este suficient ca beneficiarul să confirme în scris  acceptarea ofertei (chiar și direct pe factura de avans). În schimb, în cazul unor proiecte de amploare, se recomandă foarte tare și chiar este aproape obligatoriu să încheiați un contract de execuție. În contract trebuie să fie menționate datele beneficiarului și ale executantului, date privind construcția, prețul de bază al execuției și al materialelor (cu referire la factura de avans),  modul de facturare și de plată, termenul de predare, termenul de garanție și reprezentanții părților contractuale.

  3. Tipuri de construcții noi

  3.1. Clasificare în funcție de modul de construire

  În funcție de modul de execuție, construcțiile pot fi clasice sau prefabricate. În România sunt încă preferate construcțiile clasice. În mod tradițional asociem casele zidite cu conceptul siguranței și stabilității. Dar nu acordăm aceeași încredere caselor prefabricate. În sudul Europei, construcțiile clasice sunt cele mai frecvente, pentru că acestea absorb căldura soarelui în timpul zilei și o emană pe timp de noapte, când se răcesc suficient pentru a proteja din nou de căldură pe parcursul zilei următoare. În schimb, în zonele reci ale Europei construcțiile din lemn sunt foarte frecvente, pentru că pereții acestora au o bună termoizolație și păstrează în interiorul caselor căldura emanată de radiatoare și centrale termice. În țările scandinave, clădirile clasice sunt o raritate, pentru că pereții din cărămizi nu izolează termic la fel de bine ca cei din lemn. Pe lângă aceasta,  construcțiile din lemn rezistă foarte bine la condițiile climaterice de vânt puternic și ninsori abundente, și chiar la cutremure. Lemnul este un material de construcție ideal și pentru că are o greutate redusă și, deci, casele din lemn nu necesită o capacitate portantă ridicată a solului.

  3.1.1. Casa zidită

  Casele clasice sunt construite din cărămizi, mortar și elemente din beton. Lucrările se execută pe faze: mai întâi se toarnă fundația, după care se ridică treptat casa. Lucrările de zidire se mai numesc și construire fluidă sau umedă, pentru că liantul (mortarul) conține și apă, care trebuie să se evaporeze înainte de se a trece la următoarea fază. Aspectul pozitiv al acestui tip de construire este că poate fi oprit temporar. Astfel, putem planifica lucrările conform posibilităților temporale și financiare pe care le avem. Casele clasice pot fi construite și de indivizi, cu ajutorul unor membri de familie și a unor prieteni. Astfel, se pot reduce cheltuielile de construire.

  3.1.2. Casa prefabricată

  Casele prefabricate sunt construite de către specialiști constructori din elemente prefabricate. Cu excepția turnării plăcii-fundație din beton, restul lucrărilor sunt de montaj  uscat. De aceea, prețul caselor prefabricate este mai mic față de cel al caselor clasice, iar execuția este mai rapidă. Lucrările pot fi executate în orice anotimp și în orice condiții climaterice, pentru că majoritatea lucrărilor se execută într-o sală de producție. Și supravegherea procesului de producție se poate face foarte bine, pentru că toate elementele se fabrică conform unui plan exact. De aceea, montarea este foarte exactă și execuția este de calitate. Montarea casei se execută apoi foarte rapid și, deci, casa este tot timpul protejată de factorii de mediu. O casă prefabricată poate fi construită în două până la șase luni, perioada de construire depinzând de complexitatea, mărimea și tipul execuției.

  3.2. Clasificare în funcție de material

  3.2.1. Casă din beton armat

  Betonul face parte din categoria materialelor de construcție naturale. Este solid, durabil, ignifug și rezistent la condiții de umezeală și condens. Betonul este compus dintr-un amestec de agregate, apă, aditivi chimici și ciment. Din cauza caracteristicilor sale termoizolante mai slabe și a impermeabilității sale la aburi, în procesul de construire a caselor betonul se folosește cel mai frecvent pentru execuția plăcilor dintre etaje, a pereților de susținere și a coloanelor, ca și a camerelor subsolului. Pentru construirea încăperilor subsolului și a elementelor structurale,  cei mai adecvați sunt bolțarii din beton. Bolțarii din beton tăiați în două părți la sfârșitul procesului de fabricare se folosesc mai ales pentru construirea gardurilor și a zidurilor de sprijin și de susținere. Subsolurile caselor se construiesc cel mai adesea cu bolțari din beton goi în interior (mai ales dacă presiunea asupra solului este ridicată), care se umplu apoi cu mortar și se întăresc suplimentar cu armatură.

  3.2.2. Casă din cărămizi

  Și cărămida clasică face parte dintre materialele de construcție tradiționale, naturale și ecologice, pentru că este fabricată din argilă, care este un material natural, complet renovabil și cu preț avantajos. Cărămizile vechi pot fi curățate și refolosite, de exemplu pentru fabricarea pavelelor, zidirea sobelor sau decorarea pereților și a zidurilor. La construirea caselor se folosesc cărămizi din argilă, care se incorporează cu mortar clasic sau izolant. Cărămizile șlefuite se incorporează cu adeziv. Pentru că prezintă o permeabilitate excelentă la vapori, cărămizile facilitează o reglare naturală a umidității din camere, asigurând în consecință un confort ridicat al locuirii.  Vara, cărămizile protejează împotriva supraîncălzirii, iar iarna rețin căldura. Construcțiile masive din cărămidă sunt rezistente la incendii și cutremure. Se poate construi o casă familială medie din cărămidă clasică într-o lună de zile.

  3.2.3. Casă din porobeton

  Porobetonul sau betonul spumos este un material de construcție din ce în ce mai frecvent folosit. Acesta conține nisip de silice, var, ciment și apă. Fabricarea bolțarilor din porobeton se face la temperaturi mai scăzute față de cele folosite pentru fabricarea cărămizilor. Bolțarii din porobeton pot fi complet reciclați. Construcțiile din bolțari din porobeton se execută rapid. Porobetonul este un excelent termoizolant și, de aceea, nu este necesară montarea unui strat termoizolant suplimentar pe fațadele casei. Deci, fațadele pot fi alcătuite doar din tencuială și stratul final. Ca adeziv pentru bolțari se folosește mortarul, care se aplică în straturi cu grosimea de câțiva milimetri. Datorită greutății reduse a porobetonului și a soluțiilor sistemice utilizate, construirea este de aproape trei ori mai rapidă față de construirea cu cărămidă clasică. Construirea cu bolțari din porobeton este foarte adecvată și pentru constructorii individuali, pentru că facilitează atât execuția cu simplitate a canalelor pentru instalații și a ancorărilor, cât și instalarea inserțiilor. Deși acest material are o greutate redusă, el asigură siguranța în caz de cutremur și incendiu.

  3.2.4. Casă construită cu polistiren expandat

  Casele pasive și casele cu consum redus de energie se construiesc în ultimul timp cu un sistem, compus din două straturi de polistiren expandat, cu adaos de  foi din grafit și miez din beton, care contribuie la îmbunătățirea proprietăților termoizolante. De asemenea, acest sistem de construire împiedică apariția de porțiuni în care se pierde căldura din încăperi. Sistemul este compus din toate componentele necesare construcției. Acest sistem este preferat și pentru că este exact și previzibil, fapt pentru care lucrările se execută cu rapiditate. Casele de locuit construite cu sistemul din polistiren expandat nu se supraîncălzesc pe timp de vară și sunt stabile termic. Cheltuielile cu încălzirea sunt foarte mici, în jur de 150,00 EUR pe an. Elementele sistemului sunt ușor de montat. Acestea se incorporează unul după altul, după care se pune plasa de armatură. La sfârșit, în orificii se toarnă betonul.  Construirea se face rapid, cam un etaj pe zi. Tot într-o zi se toarnă și betonul. Întreaga casă poate fi construită în trei săptămâni.

  4. Procedura de lucru

  4.1. Lucrările pregătitoare: delimitarea construcției, asigurarea șantierului, pornirea lucrărilor

  Înainte de a raporta începerea lucrărilor de construire, trebuie în mod obligatoriu să fie delimitat obiectul. Atunci când se face delimitarea construcției trebuie să fie neapărat prezent și supraveghetorul lucrărilor de construcție, pentru că chiar în cadrul acestei proceduri se pot face greșeli esențiale, care se repară ulterior foarte greu și cu multe costuri. Începerea construirii casei se raportează la primărie cu cel puțin 8 zile înainte de pornirea lucrărilor. La cererea de pornire a lucrărilor se anexează atât Proiectul de execuție, cât și Procesul-verbal privind delimitarea construcției. Înainte de pornirea lucrărilor, executantul mai trebuie să pregătească și parcela pentru construire. Investitorul și supraveghetorul lucrărilor de construcție anunță executantul, că poate porni lucrările și îi înmânează toată documentația necesară. Șantierul trebuie să fie asigurat și marcat cu o tablă, pe care să se scrie datele proiectului de construire.

  4.2. Construirea casei

  Etapele de construire a casei depind de modul de construire. În cazul unei case prefabricate, se toarnă fundația și se execută amenajarea exterioară a casei. În schimb, dacă se zidește o casă, se execută fundația, zidurile, cadrul acoperișului și acoperișul (faza a 3-a de construire). În exterior se execută toate racordurile la rețelele de utilități publice ale infrastructurii edilitare (de alimentare cu apă și electricitate, de canalizare și drenaj). În interiorul casei se execută toate instalațiile electrice și mecanice, ca și restul lucrărilor meșteșugărești de finalizare a construcției. Executantul are obligația de a respecta Proiectul de execuție, iar supraveghetorul lucrărilor are obligația de a atenționa cu privire la eventualele erori și disfuncționalități. Proiectul de execuție nu poate fi modificat fără acceptul scris al proiectantului.

  4.3. Cererea de dare în folosință a casei

  După finalizarea lucrărilor, investitorul trebuie să obțină autorizația de dare în folosință a casei. Cererea de dare în folosință se depune la primărie. La aceasta se anexează declarațiile proiectantului, supraveghetorului lucrărilor și executantului privind realizarea lucrărilor în conformitate cu autorizația de construire și îndeplinirea cerințelor reglementărilor în domeniu. La cerere se mai anexează și Proiectul lucrărilor executate. Dacă pe parcursul construirii casei nu s-au făcut modificări esențiale, atunci Proiectul lucrărilor executate nu este necesar, ci se pot marca sau schița modificările doar în Proiectul de execuție.

   

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Casa la rosu

  Teren 500 mp situat in Labusesti, casa cu etaj, placa dintre etaj si acoperis fiind din lemn. Este atasat planul. 130410 RON la 217350 RON

  ........

  Constructie casa la rosu

  Doresc constructie casa la rosu, demisol (158mp) + parter (69mp) in Ilva Mare. Sunt interesat daca aveti la dispozitie utilajele pentru constructie sau trebuie inchiriat separat. Este atasat proiectul casei. 217350 RON la 362250 RON

  ........

  Demolare constructie veche si construire casa noua propusa 190mp

  Buna ziua,

  - demolare constructie veche (calcan) - pereti independetnti; construire casa noua de tip P+E - fundatii/structura parter din betona armat si bca, centrui din betona armat, planseu peste parter din grinzi lem si dulapi 5cm, pertei din structura de lemn inchisi cu osb, sarpanta lemn, tabla cutata, - s. proppusa desfasurta 190 mp , atasat planuri.

  Multumesc 152145 RON la 253575 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Construire casa, 160 m2
  Construcții case, Iaşi

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Constructie casa, 230mp
  Construcții case, Piatra-Neamţ

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, zid din piatră și beton pt.sustinere, 40m
  Construcții case, Crucea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Clădire cu destinația spațiu comercial, 144 mp
  Construcții case, Târgovişte

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Constructie casa rosu, 220 mp
  Construcții case, Iaşi

  239085 RON la 398475 RON

  Prețul, Constructie casa la rosu, 144 mp
  Construcții case, Brăneşti

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Casă pe structură lemn sau din panouri sandwich, 40-50 mp
  Construcții case, Călugăreni

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, Casa la rosu cu ridicare zid si montare acoperis, 91 m2
  Construcții case, Baia Mare

  173880 RON la 289800 RON

  Prețul, Constructie casa, 90 mp
  Construcții case, Bod

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Constructie casa, 272 mp
  Construcții case, Şura Mare

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Constructie casa, 144 mp
  Construcții case, Bughea de Sus

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Casa parter la rosu, 200 mp
  Construcții case, Bacău

  217350 RON la 362250 RON

  Prețul, constructie casa parter si mansarda, total 155 mp
  Construcții case, Constanţa

  65205 RON la 108675 RON

  Prețul, Casa la rosu materiale+manopea, 140 mp
  Construcții case, Domneşti

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, Construirea unei cladiri P+2, 510 mp constructie
  Construcții case, Ploieşti

  152145 RON la 253575 RON

  Prețul, Construcție casă conform proiectului, 170 mp
  Construcții case, Iaşi

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Constuctie casa la rosu cu mansarda, 145 mp
  Construcții case, Galaţi

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Constructie casa unifamiliala P+1, Ytong, 160 mp
  Construcții case, Săvădisla

  130410 RON la 217350 RON

  Prețul, Manopera +materiale, 264 m2
  Construcții case, Rudeni

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Casă de maxim, 100 m2
  Construcții case, Dorolea

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, Casa la rosu, 120 mp
  Construcții case, Cluj-Napoca

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Constructie casa la rosu, 154 m2
  Construcții case, Ploieşti

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, constructie casa la rosu, 124mp
  Construcții case, Bucureşti

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, Constructie casa pe Valea Avrigului, 104 mp
  Construcții case, Sibiu

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, constructie casa, faza la rosu, 172 mp
  Construcții case, Braşov

  86940 RON la 144900 RON

  Prețul, Casă la roșu, 100 metri
  Construcții case, Poiana Lacului

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Doresc o casă pe structură metalică, 60 mp
  Construcții case, Râmnicu Vâlcea

  78246 RON la 130410 RON

  Prețul, O casă din panouri sandwich, 35mp
  Construcții case, Iaşi

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Construcție casa parter, 146 mp
  Construcții case, Densuş

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Construcție destinație mixta, 1000 mp
  Construcții case, Tuzla

  108675 RON la 181125 RON

  Prețul, Constructie casa la rosu, 146mp
  Construcții case, Craiova

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Construcție pensiune, 1000 mp
  Construcții case, Borsec

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Construcție casa, 255mp
  Construcții case, Căşeiu

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Constructie casa la rosu, 248mp
  Construcții case, Giurgiu

  43470 RON la 72450 RON

  Prețul, Constructie structura lemn mansarda, 112mp
  Construcții case, Buzău

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Constructie casa la cheie din cărămidă, 106mp
  Construcții case, Gura Vitioarei

  43470 RON la 72450 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Construcții case?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Construcții case lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  4548+ Firme pentru Construcții case
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă