Pret constructie casa

Care este prețul unei construcții noi? Construcția unei case noi este o sarcină dificilă, însă puteți economisi sume importante încă de la faza de proiect. Fațada este costisitoare, prin urmare cel mai bine este ca designul forma casei dumneavoastră să fie cât mai simplu. Garajul interior este foarte scump și o soluție nerațională, așa că mai bine gândiți-vă la o copertină. Dacă alegeți un acoperiș simplu, elementele de detaliu vor fi mai simple, iar jgheaburile și celelalte lucrări de construcție la acoperiș vor fi cu mult mai ieftine. Economisiți semnificativ și cu designul modern, deschis al casei. Renunțați astfel la multe uși interioare și pereți despărțitori, devine mai simplă și mai ieftină și execuția instalațiilor electrice și de alimentare cu apă. Mai multe băi mai mici este o soluție mult mai scumpă decât o baie mare cu WC separat. Prin toate aceste măsuri, puteți determina cel mai bine prețul casei și abia după aceea concentrați-vă pe detaliile tehnice: alegerea materialelor și a executanților. Valoarea prețului unei construcții în practică este de 1000-2000lei/m2. La construcție fiți atenți îndeosebi la instalații, deoarece ele reprezintă un sfert din investiția totală, respectiv de la 23-27% din prețul construcției. Prețul unei construcții variază semnificativ și în timp, de aceea verificați întotdeauna cele mai noi prețuri. Verificați întotdeauna bine executantul construcției și nu vă lăsați seduși de oferta cea mai ieftină.

Cui să încredințați lucrările de construcții a unei case? Trimiteți o cerere către furnizorii de construcții din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Construcția unei case


Construcția casei în faza a treia de construcție. Prețul săpăturii, fundației, zidirii si betonării, precum și acoperirea acoperișului, plus toate finisajele aferente.

2000 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
2800 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret constructie casa

ALTE PREȚURI PENTRU Construcții case

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul unei anexe la casă

Prețul unei anexe la casă, cu suprafața 56 mp,P+M, unde oferta include pregătirea terenului, săpăturile, fundamentul și placa de fundație, turnarea plăcii de la etaj, lucrări de construire, de acoperire, zidire a pereților, tavanelor, pereților despărțitori și toate lucrările de finisare (șapă, tencuială)


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul unei anexe la casă cu suprafata intre 2 si 20mp

Prețul unei anexe la casă, cu suprafața cuprinsa intre 2-20 mp


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul unei case de cărămidă la cheie

Prețul unei case de familie construite clasic până la etapa a 5-a de construcție. Pretul unei case din caramida la cheie cu materiale de calitate medie, 150 m2.


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Case modulare


Care este prețul unei case prefabricate? Prețurile caselor prefabricate diferă în funcție de firma s...

Verificați și: Case modulare pret

Case din lemn


Care este prețul unei case din lemn? În funcție de disponibilitatea lemnului, casele din lemn pot fi...

Verificați și: Case din lemn preturi

Case la cheie


Cât costă o construcție nouă la cheie? Prețul de construcție al unei case la cheie este între 1500 ș...

Verificați și: Case la cheie pret

Case cu consum redus de energie


Care este prețul unei case cu consum redus de energie? Construcția unei case cu consum redus de ener...

Verificați și: Casa CLT preturi

Tencuială si finisaje pe bază de argilă


Care este prețul unei construcții naturale? O casă realizată din materiale naturale este la fel de s...

Verificați și: Tencuială si finisaje pe bază de argilă prețul

Casă pasivă


Care este prețul unei case pasive? Prețul unei case pasive prefabricate la cheie depinde de furnizor...

Verificați și: Casa pasiva pret

Inginerie


Care este prețul serviciilor de inginerie civilă? Deși contractarea unor servicii de inginerie vi s-...

Verificați și: Inginerie pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Construcții case – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a construi o casă sau o nouă aripă a acesteia?

V-ați hotărât să construiți o casă. Ați primit o parcelă și autorizație de construire și deja știți, cum doriți să arate casa dumneavoastră. Care sunt pașii următori? Primul pas este să căutați și să alegeți un arhitect. Acesta își va nota dorințele dumneavoastră și va aduna toate informațiile necesare privind condițiile și posibilitățile de construire, cum ar fi studiul geodezic, care este baza pentru efectuarea proiectului casei. Studiul geodezic cuprinde date privind situația parcelei, dacă au existat construcții anterioare pe ea, înălțimea la care aceasta se află și infrastructura subterană și terestră existentă (rețea de alimentare cu apă, rețea de electricitate, rețea de canalizare etc.)

V-ați hotărât să vă construiți o casă. Care sunt pașii următori?
V-ați hotărât să vă construiți o casă. Care sunt pașii următori?

1.1. Planul conceptual pentru casă

În baza ideilor și dorințelor dumneavoastră, a studiului geodezic și a altor eventuale documentații, arhitectul autorizat poate realiza planul conceptual pentru casă și planul amplasării acesteia pe parcelă. Planul conceptual cuprinde: schițe, secțiuni și fațade ale casei, ca și situația parcelei pentru care există o autorizație de construire. Dacă veți dori să vedeți aspectul final al casei, arhitectul vă poate executa și un plan de redare 3D a casei. Un proiectant cu autorizație de la autoritățile competente ale statului va asigura respectarea tuturor reglementărilor privind construirea caselor și în același timp va ține seama și de dorințele dumneavoastră. După realizarea planului conceptual se face cerere cu privire la condițiile proiectului. Este vorba de datele și instrucțiunile de care trebuie să se țină seama când se face conexiunea casei cu drumul public, racordul la rețelele de utilități publice (rețeaua de alimentare cu apă, rețeaua de alimentare cu electricitate, rețeaua de canalizare etc.). Aceste instrucțiuni sunt eliberate de către persoane autorizate responsabile cu exploatarea și protejarea infrastructurii publice, a mediului și a patrimoniului cultural. Dacă aceste persoane autorizate nu au obiecții privind proiectul casei, atunci își vor da acordul pentru concretizarea lui.

1.2. Documentația privind autorizația de construire

Proiectul pentru obținerea autorizației de construire se depune la primărie. Conținutul proiectului este reglementat legal. Pe lângă planuri, proiectul pentru obținerea autorizației de construire trebuie să conțină toate datele de bază ale locației și ale lucrărilor planificate, care se păstrează în registrul general.

1.3. Proiectul de execuție

Proiectul de execuție conține toate informațiile necesare pentru executarea lucrării de construcție și darea în folosință a obiectului. Acest proiect se elaborează în baza proiectului pentru obținerea autorizației de construire, fiind însă mai detaliat decât acesta. Planurile Proiectului de execuție sunt realizate la o scară adecvată și cu mare exactitate, pentru a putea fi folosite pe șantier. Doar în baza acestor planuri se poate realiza și Registrul de evidență a lucrărilor, care servește și la obținerea de oferte comparative de la executanți.

2. Alegerea executanților

2.1. Registrul lucrărilor și materialelor de construcții

Înainte de alegerea executantului și începerea construirii este absolut necesară realizarea registrului lucrărilor și materialelor de construcții. De obicei, acest registru este pregătit de către arhitectul proiectant și face parte integrantă din Proiectul de execuție. Dar, acest registru mai poate fi pregătit și de o persoană specializată în domeniul construcțiilor. Ceea ce este important, este ca acest registru să conțină lucrări cât mai detaliate și mai exacte. Cu cât mai exact este acest registru, cu atât mai exactă va fi și evaluarea cheltuielilor pentru construcție. Registrul lucrărilor și materialelor de construcții mai constituie și punctul de plecare pentru strângerea de oferte de la potențiali executanți, oferte care pot fi comparate între ele.

2.2. Strângerea de oferte și alegerea corectă a executantului

Deseori, beneficiarul încredințează organizarea lucrărilor și inclusiv alegerea executanților biroului de arhitecți ales. La fel se întâmplă și în cazul cumpărării și montării unei case prefabricate la cheie: ofertantul poate conduce procedura de realizare a construcției deja de la faza de vizitare și inspectare a parcelei, până la finalizarea casei. Fie că veți alege singuri un executant principal sau mai mulți executanți separați pe profiluri și lucrări, este bine să faceți o selecție sistematică și să vă consultați cu un specialist în construcții independent sau cu un supraveghetor al lucrărilor de construcții, pe care să îl alegeți în baza experienței și referințelor lui anterioare. În practică, s-a demonstrat că este greșit ca investitorul să caute singur executanți pentru diferitele faze de construire și să organizeze activitatea eșalonată a acestora. Și aceasta deoarece în acest fel lucrările se fac deseori cu întârziere și apar mult mai multe complicații și modificări ale prețurilor inițiale, construcția devenind astfel mult mai scumpă. În acest sens, o soluție mai bună o constituie alegerea unui executant principal, care poate lucra cu subcontractanți. Astfel, responsabilitatea pentru organizarea lucrărilor, stabilirea și respectarea termenelor și a costurilor este preluată de către executantul principal, care va rezolva toate eventualele probleme în baza unui contract unic. La fel ca în cazul alegerii proiectantului și a supraveghetorului lucrărilor de construcție, este foarte important a alege executantul principal în baza experienței și referințelor acestuia. În acest sens, puteți cere informații și de la cunoscuți și prieteni.

2.3. Supravegherea lucrărilor de construcții

Supraveghetorul lucrărilor de construcții este o persoană, care are aceeași calificare ca și proiectantul sau executantul. Proiectantul clădirii poate fi și supraveghetorul lucrărilor, dacă nu este executantul acestora. Și investitorul poate desfășura activitatea de supraveghere a lucrărilor, dacă  are calificarea necesară. Executantul nu poate fi și supraveghetorul lucrărilor. Responsabilitatea supraveghetorului este de a asigura că lucrările de construcție se desfășoară în conformitate cu autorizația de construire și se prestează o muncă de calitate, care respectă reglementările și specificațiile atât ale produselor și materialelor folosite, cât și ale instalațiilor și dispozitivelor tehnologice. Supraveghetorul lucrărilor trebuie să primească de la executant atestate și certificate privind verificările și măsurătorile efectuate. Acesta mai are și sarcina de a asigura, că executantul respectă termenele stabilite, ține corect evidența stadiului lucrărilor în jurnalul de lucru, în care trebuie să înregistreze toate modificările și completările realizate. Aceste modificări și completări trebuie să fie aprobate în prealabil și de către proiectant și beneficiar. De cele mai multe ori este suficientă vizitarea șantierului de către supraveghetor o dată pe săptămână. Dar, prezența supraveghetorului pe șantier este obligatorie atunci când se betonează sau se incorporează elemente și materiale de susținere. De-a lungul desfășurării lucrărilor, supraveghetorul notează toate constatările sale în jurnalul de lucru, iar la finalizarea construcției semnează pentru executant un certificat privind fiabilitatea construcției. Supraveghetorul mai poate primi din partea beneficiarului și atribuția de a confirma modificarea amplorii lucrărilor și a prețurilor.

2.4. Contractul de construire a casei

Dacă este vorba de o construcție de proporții mici, atunci este suficient ca beneficiarul să confirme în scris  acceptarea ofertei (chiar și direct pe factura de avans). În schimb, în cazul unor proiecte de amploare, se recomandă foarte tare și chiar este aproape obligatoriu să încheiați un contract de execuție. În contract trebuie să fie menționate datele beneficiarului și ale executantului, date privind construcția, prețul de bază al execuției și al materialelor (cu referire la factura de avans),  modul de facturare și de plată, termenul de predare, termenul de garanție și reprezentanții părților contractuale.

3. Tipuri de construcții noi

3.1. Clasificare în funcție de modul de construire

În funcție de modul de execuție, construcțiile pot fi clasice sau prefabricate. În România sunt încă preferate construcțiile clasice. În mod tradițional asociem casele zidite cu conceptul siguranței și stabilității. Dar nu acordăm aceeași încredere caselor prefabricate. În sudul Europei, construcțiile clasice sunt cele mai frecvente, pentru că acestea absorb căldura soarelui în timpul zilei și o emană pe timp de noapte, când se răcesc suficient pentru a proteja din nou de căldură pe parcursul zilei următoare. În schimb, în zonele reci ale Europei construcțiile din lemn sunt foarte frecvente, pentru că pereții acestora au o bună termoizolație și păstrează în interiorul caselor căldura emanată de radiatoare și centrale termice. În țările scandinave, clădirile clasice sunt o raritate, pentru că pereții din cărămizi nu izolează termic la fel de bine ca cei din lemn. Pe lângă aceasta,  construcțiile din lemn rezistă foarte bine la condițiile climaterice de vânt puternic și ninsori abundente, și chiar la cutremure. Lemnul este un material de construcție ideal și pentru că are o greutate redusă și, deci, casele din lemn nu necesită o capacitate portantă ridicată a solului.

3.1.1. Casa zidită

Casele clasice sunt construite din cărămizi, mortar și elemente din beton. Lucrările se execută pe faze: mai întâi se toarnă fundația, după care se ridică treptat casa. Lucrările de zidire se mai numesc și construire fluidă sau umedă, pentru că liantul (mortarul) conține și apă, care trebuie să se evaporeze înainte de se a trece la următoarea fază. Aspectul pozitiv al acestui tip de construire este că poate fi oprit temporar. Astfel, putem planifica lucrările conform posibilităților temporale și financiare pe care le avem. Casele clasice pot fi construite și de indivizi, cu ajutorul unor membri de familie și a unor prieteni. Astfel, se pot reduce cheltuielile de construire.

3.1.2. Casa prefabricată

Casele prefabricate sunt construite de către specialiști constructori din elemente prefabricate. Cu excepția turnării plăcii-fundație din beton, restul lucrărilor sunt de montaj  uscat. De aceea, prețul caselor prefabricate este mai mic față de cel al caselor clasice, iar execuția este mai rapidă. Lucrările pot fi executate în orice anotimp și în orice condiții climaterice, pentru că majoritatea lucrărilor se execută într-o sală de producție. Și supravegherea procesului de producție se poate face foarte bine, pentru că toate elementele se fabrică conform unui plan exact. De aceea, montarea este foarte exactă și execuția este de calitate. Montarea casei se execută apoi foarte rapid și, deci, casa este tot timpul protejată de factorii de mediu. O casă prefabricată poate fi construită în două până la șase luni, perioada de construire depinzând de complexitatea, mărimea și tipul execuției.

3.2. Clasificare în funcție de material

3.2.1. Casă din beton armat

Betonul face parte din categoria materialelor de construcție naturale. Este solid, durabil, ignifug și rezistent la condiții de umezeală și condens. Betonul este compus dintr-un amestec de agregate, apă, aditivi chimici și ciment. Din cauza caracteristicilor sale termoizolante mai slabe și a impermeabilității sale la aburi, în procesul de construire a caselor betonul se folosește cel mai frecvent pentru execuția plăcilor dintre etaje, a pereților de susținere și a coloanelor, ca și a camerelor subsolului. Pentru construirea încăperilor subsolului și a elementelor structurale,  cei mai adecvați sunt bolțarii din beton. Bolțarii din beton tăiați în două părți la sfârșitul procesului de fabricare se folosesc mai ales pentru construirea gardurilor și a zidurilor de sprijin și de susținere. Subsolurile caselor se construiesc cel mai adesea cu bolțari din beton goi în interior (mai ales dacă presiunea asupra solului este ridicată), care se umplu apoi cu mortar și se întăresc suplimentar cu armatură.

3.2.2. Casă din cărămizi

Și cărămida clasică face parte dintre materialele de construcție tradiționale, naturale și ecologice, pentru că este fabricată din argilă, care este un material natural, complet renovabil și cu preț avantajos. Cărămizile vechi pot fi curățate și refolosite, de exemplu pentru fabricarea pavelelor, zidirea sobelor sau decorarea pereților și a zidurilor. La construirea caselor se folosesc cărămizi din argilă, care se incorporează cu mortar clasic sau izolant. Cărămizile șlefuite se incorporează cu adeziv. Pentru că prezintă o permeabilitate excelentă la vapori, cărămizile facilitează o reglare naturală a umidității din camere, asigurând în consecință un confort ridicat al locuirii.  Vara, cărămizile protejează împotriva supraîncălzirii, iar iarna rețin căldura. Construcțiile masive din cărămidă sunt rezistente la incendii și cutremure. Se poate construi o casă familială medie din cărămidă clasică într-o lună de zile.

3.2.3. Casă din porobeton

Porobetonul sau betonul spumos este un material de construcție din ce în ce mai frecvent folosit. Acesta conține nisip de silice, var, ciment și apă. Fabricarea bolțarilor din porobeton se face la temperaturi mai scăzute față de cele folosite pentru fabricarea cărămizilor. Bolțarii din porobeton pot fi complet reciclați. Construcțiile din bolțari din porobeton se execută rapid. Porobetonul este un excelent termoizolant și, de aceea, nu este necesară montarea unui strat termoizolant suplimentar pe fațadele casei. Deci, fațadele pot fi alcătuite doar din tencuială și stratul final. Ca adeziv pentru bolțari se folosește mortarul, care se aplică în straturi cu grosimea de câțiva milimetri. Datorită greutății reduse a porobetonului și a soluțiilor sistemice utilizate, construirea este de aproape trei ori mai rapidă față de construirea cu cărămidă clasică. Construirea cu bolțari din porobeton este foarte adecvată și pentru constructorii individuali, pentru că facilitează atât execuția cu simplitate a canalelor pentru instalații și a ancorărilor, cât și instalarea inserțiilor. Deși acest material are o greutate redusă, el asigură siguranța în caz de cutremur și incendiu.

3.2.4. Casă construită cu polistiren expandat

Casele pasive și casele cu consum redus de energie se construiesc în ultimul timp cu un sistem, compus din două straturi de polistiren expandat, cu adaos de  foi din grafit și miez din beton, care contribuie la îmbunătățirea proprietăților termoizolante. De asemenea, acest sistem de construire împiedică apariția de porțiuni în care se pierde căldura din încăperi. Sistemul este compus din toate componentele necesare construcției. Acest sistem este preferat și pentru că este exact și previzibil, fapt pentru care lucrările se execută cu rapiditate. Casele de locuit construite cu sistemul din polistiren expandat nu se supraîncălzesc pe timp de vară și sunt stabile termic. Cheltuielile cu încălzirea sunt foarte mici, în jur de 150,00 EUR pe an. Elementele sistemului sunt ușor de montat. Acestea se incorporează unul după altul, după care se pune plasa de armatură. La sfârșit, în orificii se toarnă betonul.  Construirea se face rapid, cam un etaj pe zi. Tot într-o zi se toarnă și betonul. Întreaga casă poate fi construită în trei săptămâni.

4. Procedura de lucru

4.1. Lucrările pregătitoare: delimitarea construcției, asigurarea șantierului, pornirea lucrărilor

Înainte de a raporta începerea lucrărilor de construire, trebuie în mod obligatoriu să fie delimitat obiectul. Atunci când se face delimitarea construcției trebuie să fie neapărat prezent și supraveghetorul lucrărilor de construcție, pentru că chiar în cadrul acestei proceduri se pot face greșeli esențiale, care se repară ulterior foarte greu și cu multe costuri. Începerea construirii casei se raportează la primărie cu cel puțin 8 zile înainte de pornirea lucrărilor. La cererea de pornire a lucrărilor se anexează atât Proiectul de execuție, cât și Procesul-verbal privind delimitarea construcției. Înainte de pornirea lucrărilor, executantul mai trebuie să pregătească și parcela pentru construire. Investitorul și supraveghetorul lucrărilor de construcție anunță executantul, că poate porni lucrările și îi înmânează toată documentația necesară. Șantierul trebuie să fie asigurat și marcat cu o tablă, pe care să se scrie datele proiectului de construire.

4.2. Construirea casei

Etapele de construire a casei depind de modul de construire. În cazul unei case prefabricate, se toarnă fundația și se execută amenajarea exterioară a casei. În schimb, dacă se zidește o casă, se execută fundația, zidurile, cadrul acoperișului și acoperișul (faza a 3-a de construire). În exterior se execută toate racordurile la rețelele de utilități publice ale infrastructurii edilitare (de alimentare cu apă și electricitate, de canalizare și drenaj). În interiorul casei se execută toate instalațiile electrice și mecanice, ca și restul lucrărilor meșteșugărești de finalizare a construcției. Executantul are obligația de a respecta Proiectul de execuție, iar supraveghetorul lucrărilor are obligația de a atenționa cu privire la eventualele erori și disfuncționalități. Proiectul de execuție nu poate fi modificat fără acceptul scris al proiectantului.

4.3. Cererea de dare în folosință a casei

După finalizarea lucrărilor, investitorul trebuie să obțină autorizația de dare în folosință a casei. Cererea de dare în folosință se depune la primărie. La aceasta se anexează declarațiile proiectantului, supraveghetorului lucrărilor și executantului privind realizarea lucrărilor în conformitate cu autorizația de construire și îndeplinirea cerințelor reglementărilor în domeniu. La cerere se mai anexează și Proiectul lucrărilor executate. Dacă pe parcursul construirii casei nu s-au făcut modificări esențiale, atunci Proiectul lucrărilor executate nu este necesar, ci se pot marca sau schița modificările doar în Proiectul de execuție.

 

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Construcție casă

Bună ziua,

As avem nevoie de o echipă pentru construirea unui case la roșu menționez ca nu am curent la teren numai apa este trasă.

Mulțumesc 43470 RON la 72450 RON

........

Oferta de pret constructie casa

Bună ziua,

As dori o oferta de pret pentru constructia casei la rosu conform planurilor atașate.

Mulțumesc 43470 RON la 72450 RON

........

Construcția unui cartier rezidential de 50 de case

Bună ziua,

Doresc o firmă pentru constructia unui cartier rezidential de 50 de case. Detalii la telefon

Mulțumesc 434700 RON la 724500 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





Prețul, Constructie locuinta, 110mp
Construcții case, Ploieşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, casa caramida doar parter 9mx7,5m, terasa 7,5mX2,5m, 80
Construcții case, Valea Doftanei

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Fundatie piloni beton pt cabana 6x6, 36 m2
Construcții case, Deagu de Jos

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Oferta pret manopera ridicata la rosu 120m2, 120m2 la rosu
Construcții case, Lotrioara

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, cofraj gard de închiriat ???,
Construcții case, Buhuşi

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Camera de baie în, 8.75m2
Construcții case, Jieni

0 RON la 0 RON

Prețul, O casa de vacanță din lemn cu 1 camera , 1 bucatarie 1 wc bae, aprximativ 30 m2
Construcții case, Topolovăţu Mare

130410 RON la 217350 RON

Prețul, Vreau sa construesc o casa p+1, 5 camere
Construcții case, Slobozia

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Construcție cameră, 6/ 6 = 36 metri pătrați
Construcții case, Vaslui

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Casa la rosu P+E + acoperis, 200mp
Construcții case, Chinteni

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Casa la rosu P+E + acoperis, 200
Construcții case, Chinteni

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Execuție beci, 45mp
Construcții case, Moieciu

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Construcție casa cu mansarda la rosu, 103 amprenta
Construcții case, Cârcea

43470 RON la 72450 RON

Prețul, O casuta de 70m2, 70m2
Construcții case, Topliţa

86940 RON la 144900 RON

Prețul, Proiect și execuție casa structura metalica panouri sandwich, 100mp
Construcții case, Arad

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Vreau sa termin constructia unei vile primul nivel este facut, 200mp
Construcții case, Pleşoiu

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Ofertă constructie casa la rosu, 100mp
Construcții case, Bezdead

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Constructie casa p+e, 240m²
Construcții case, Parava

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Acoperis de casa, este o inclinatie L-10m, l-5m, 50np
Construcții case, Hunedoara

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Construcție casa, 150mp
Construcții case, Văcăreşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Ofertă turnare placa de ciment si ridicate un etaj cu acoperis , 156mp
Construcții case, Caransebeş

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Construcție casa la cheie , 260 mp
Construcții case, Târgu Mureş

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Ofertă executie casa la rosu, 110mp
Construcții case, Botoşani

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Construcție cladire impartita in 2 incaperi , 2x2 baie si restul depozitare, 2,4 m latime , 7 m lungime , 2,4 inaltime
Construcții case, Păuleşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Ofertă casa la rosu, 120mp
Construcții case, Chitila

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Modificat forma casei prin darimare ziduri si reconstruire, 100mp
Construcții case, Deta

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Terasa cu scara beton la iesirea din bucatarie, 3.6 x 3.6 m este deja facut turnat conturul, dar vreau sa o extind la 5 x 3.6
Construcții case, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Rog oferta constructie casa, 140mp
Construcții case, Bucureşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Ofertă constructie la rosu casa , suprafata parter 90mp
Construcții case, Sibiel

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Renovare si eventual ridicare un nivel, 57 metri patrati
Construcții case, Pleniţa

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Constructie casa la rosu , 200m2
Construcții case, Măgureni

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Construcție casă, 120 mp
Construcții case, Cosmeşti

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Casa lemn A Frame, 220 mp suprfata desfasurata (50mp util)
Construcții case, Vatra Moldoviţei

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Oferta pret casa la cheie, 160
Construcții case, Otopeni

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Casa la gri, 132 mp utili
Construcții case, Comana

43470 RON la 72450 RON

Prețul, Constructie casa la rosu, 88
Construcții case, Sfăraş

43470 RON la 72450 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Construcții case lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

4444+ FIRME PENTRU Construcții case
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Construcții case?

  • Construcții case Bucureşti
  • Construcții case Cluj-Napoca
  • Construcții case Constanţa
  • Construcții case Dumbrăveni
  • Construcții case Iaşi
  • Construcții case Timişoara
  • Construcții case Alba Iulia
  • Construcții case Arad
  • Construcții case Bacău
  • Construcții case Baia Mare
  • Construcții case Bârlad
  • Construcții case Bistriţa
  • Construcții case Botoşani
  • Construcții case Brăila
  • Construcții case Braşov
  • Construcții case Buzău
  • Construcții case Călăraşi
  • Construcții case Craiova
  • Construcții case Deva
  • Construcții case Drobeta-Turnu Severin
  • Construcții case Focşani
  • Construcții case Galaţi
  • Construcții case Giurgiu
  • Construcții case Hunedoara
  • Construcții case Mediaş
  • Construcții case Oradea
  • Construcții case Piatra-Neamţ
  • Construcții case Piteşti
  • Construcții case Ploieşti
  • Construcții case Râmnicu Vâlcea
  • Construcții case Reşiţa
  • Construcții case Roman
  • Construcții case Satu Mare
  • Construcții case Sfântu Gheorghe
  • Construcții case Sibiu
  • Construcții case Slatina
  • Construcții case Slobozia
  • Construcții case Suceava
  • Construcții case Târgovişte
  • Construcții case Târgu Jiu
  • Construcții case Târgu Mureş
  • Construcții case Tulcea
  • Construcții case Turda
  • Construcții case Vaslui
  • Construcții case Zalău
  • Construcții case Abrud
  • Construcții case Adjud
  • Construcții case Agnita
  • Construcții case Aiud
  • Construcții case Aleşd
  • Construcții case Alexandria
  • Construcții case Amara
  • Construcții case Anina
  • Construcții case Aninoasa
  • Construcții case Ardud
  • Construcții case Avrig
  • Construcții case Azuga
  • Construcții case Babadag
  • Construcții case Baia de Aramă
  • Construcții case Baia de Arieş
  • Construcții case Baia Sprie
  • Construcții case Băile Govora
  • Construcții case Băile Herculane
  • Construcții case Băile Olăneşti
  • Construcții case Băile Tuşnad
  • Construcții case Băileşti
  • Construcții case Bălan
  • Construcții case Bălceşti
  • Construcții case Balş
  • Construcții case Băneasa
  • Construcții case Baraolt
  • Construcții case Bechet
  • Construcții case Beclean
  • Construcții case Beiuş
  • Construcții case Berbeşti
  • Construcții case Bereşti
  • Construcții case Bicaz
  • Construcții case Blaj
  • Construcții case Bocşa
  • Construcții case Boldeşti-Scăeni
  • Construcții case Bolintin-Vale
  • Construcții case Borşa
  • Construcții case Borsec
  • Construcții case Brad
  • Construcții case Bran
  • Construcții case Breaza
  • Construcții case Brezoi
  • Construcții case Broşteni
  • Construcții case Bucecea
  • Construcții case Budeşti
  • Construcții case Buhuşi
  • Construcții case Bumbeşti-Jiu
  • Construcții case Buşteni
  • Construcții case Buziaş
  • Construcții case Cajvana
  • Construcții case Calafat
  • Construcții case Călan
  • Construcții case Călimăneşti
  • Construcții case Câmpeni
  • Construcții case Câmpia Turzii
  • Construcții case Câmpina
  • Construcții case Câmpulung
  • Construcții case Câmpulung Moldovenesc
  • Construcții case Caracal
  • Construcții case Caransebeş
  • Construcții case Carei
  • Construcții case Cavnic
  • Construcții case Căzăneşti
  • Construcții case Cehu Silvaniei
  • Construcții case Cernavodă
  • Construcții case Chişineu-Criş
  • Construcții case Ciacova
  • Construcții case Cisnădie
  • Construcții case Codlea
  • Construcții case Comăneşti
  • Construcții case Comarnic
  • Construcții case Copşa Mică
  • Construcții case Corabia
  • Construcții case Costeşti
  • Construcții case Covasna
  • Construcții case Cristuru Secuiesc
  • Construcții case Cugir
  • Construcții case Curtea de Argeş
  • Construcții case Curtici
  • Construcții case Dăbuleni
  • Construcții case Darabani
  • Construcții case Dărmăneşti
  • Construcții case Dej
  • Construcții case Deta
  • Construcții case Dolhasca
  • Construcții case Dorohoi
  • Construcții case Drăgăneşti
  • Construcții case Drăgăneşti-Olt
  • Construcții case Drăgăşani
  • Construcții case Dragomireşti
  • Construcții case Eforie
  • Construcții case Făgăraş
  • Construcții case Făget
  • Construcții case Fălticeni
  • Construcții case Făurei
  • Construcții case Feteşti
  • Construcții case Fieni
  • Construcții case Fierbinţi-Târg
  • Construcții case Filiaşi
  • Construcții case Flămânzi
  • Construcții case Frasin
  • Construcții case Fundulea
  • Construcții case Găeşti
  • Construcții case Gătaia
  • Construcții case Geoagiu
  • Construcții case Gheorgheni
  • Construcții case Gherla
  • Construcții case Ghimbav
  • Construcții case Gura Humorului
  • Construcții case Hârlău
  • Construcții case Hârşova
  • Construcții case Haţeg
  • Construcții case Horezu
  • Construcții case Huedin
  • Construcții case Huşi
  • Construcții case Ianca
  • Construcții case Iernut
  • Construcții case Ineu
  • Construcții case Însurăţei
  • Construcții case Întorsura Buzăului
  • Construcții case Isaccea
  • Construcții case Jibou
  • Construcții case Lehliu-Gară
  • Construcții case Lipova
  • Construcții case Liteni
  • Construcții case Livada
  • Construcții case Luduş
  • Construcții case Lugoj
  • Construcții case Lupeni
  • Construcții case Mangalia
  • Construcții case Mărăşeşti
  • Construcții case Marghita
  • Construcții case Medgidia
  • Construcții case Miercurea Nirajului
  • Construcții case Miercurea Sibiului
  • Construcții case Miercurea-Ciuc
  • Construcții case Mihăileşti
  • Construcții case Milişăuţi
  • Construcții case Mioveni
  • Construcții case Mizil
  • Construcții case Moineşti
  • Construcții case Moldova Nouă
  • Construcții case Moreni
  • Construcții case Motru
  • Construcții case Murfatlar
  • Construcții case Murgeni
  • Construcții case Nădlac
  • Construcții case Năsăud
  • Construcții case Năvodari
  • Construcții case Negreşti
  • Construcții case Negreşti-Oaş
  • Construcții case Negru Vodă
  • Construcții case Nehoiu
  • Construcții case Novaci
  • Construcții case Nucet
  • Construcții case Ocna Mureş
  • Construcții case Ocna Sibiului
  • Construcții case Ocnele Mari
  • Construcții case Odobeşti
  • Construcții case Odorheiu Secuiesc
  • Construcții case Olteniţa
  • Construcții case Oneşti
  • Construcții case Orăştie
  • Construcții case Oraviţa
  • Construcții case Orşova
  • Construcții case Oţelu Roşu
  • Construcții case Ovidiu
  • Construcții case Panciu
  • Construcții case Pâncota
  • Construcții case Paşcani
  • Construcții case Pătârlagele
  • Construcții case Pecica
  • Construcții case Petrila
  • Construcții case Petroşani
  • Construcții case Piatra-Olt
  • Construcții case Plopeni
  • Construcții case Podu Iloaiei
  • Construcții case Pogoanele
  • Construcții case Potcoava
  • Construcții case Predeal
  • Construcții case Pucioasa
  • Construcții case Răcari
  • Construcții case Rădăuţi
  • Construcții case Râmnicu Sărat
  • Construcții case Râşnov
  • Construcții case Recaş
  • Construcții case Reghin
  • Construcții case Roşiori de Vede
  • Construcții case Rovinari
  • Construcții case Roznov
  • Construcții case Rupea
  • Construcții case Săcele
  • Construcții case Săcueni
  • Construcții case Salcea
  • Construcții case Sălişte
  • Construcții case Săliştea de Sus
  • Construcții case Salonta
  • Construcții case Sângeorgiu de Pădure
  • Construcții case Sângeorz-Băi
  • Construcții case Sânnicolau Mare
  • Construcții case Sântana
  • Construcții case Sărmaşu
  • Construcții case Săveni
  • Construcții case Scorniceşti
  • Construcții case Sebeş
  • Construcții case Sebiş
  • Construcții case Segarcea
  • Construcții case Seini
  • Construcții case Sighetu Marmaţiei
  • Construcții case Sighişoara
  • Construcții case Simeria
  • Construcții case Şimleu Silvaniei
  • Construcții case Sinaia
  • Construcții case Siret
  • Construcții case Slănic
  • Construcții case Slănic-Moldova
  • Construcții case Solca
  • Construcții case Şomcuta Mare
  • Construcții case Sovata
  • Construcții case Ştefăneşti
  • Construcții case Ştefăneşti
  • Construcții case Ştei
  • Construcții case Strehaia
  • Construcții case Sulina
  • Construcții case Tălmaciu
  • Construcții case Ţăndărei
  • Construcții case Târgu Bujor
  • Construcții case Târgu Cărbuneşti
  • Construcții case Târgu Frumos
  • Construcții case Târgu Lăpuş
  • Construcții case Târgu Neamţ
  • Construcții case Târgu Ocna
  • Construcții case Târgu Secuiesc
  • Construcții case Târnăveni
  • Construcții case Tăşnad
  • Construcții case Tăuţii-Măgherăuş
  • Construcții case Techirghiol
  • Construcții case Tecuci
  • Construcții case Teiuş
  • Construcții case Ţicleni
  • Construcții case Tismana
  • Construcții case Titu
  • Construcții case Topliţa
  • Construcții case Topoloveni
  • Construcții case Turceni
  • Construcții case Turnu Măgurele
  • Construcții case Ulmeni
  • Construcții case Ungheni
  • Construcții case Uricani
  • Construcții case Urlaţi
  • Construcții case Urziceni
  • Construcții case Valea lui Mihai
  • Construcții case Vălenii de Munte
  • Construcții case Vânju Mare
  • Construcții case Vaşcău
  • Construcții case Vatra Dornei
  • Construcții case Vicovu de Sus
  • Construcții case Victoria
  • Construcții case Videle
  • Construcții case Vişeu de Sus
  • Construcții case Vlăhiţa
  • Construcții case Vulcan
  • Construcții case Zărneşti
  • Construcții case Zimnicea
  • Construcții case Zlatna