Retapitare canapele pret

Prețurile tapetelor sunt extrem de variate. De regulă, ele depind în special de calitatea modelului imprimat. Tapetele de design sunt de obicei ceva mai scumpe. Tapetele nu se cumpără niciodată la m2. Le găsiți de regulă în role mai lungi, de exemplu de la 10 m la 0,75 m. Prețurile tapetelor obișnuite se situează între 5-23 EURO, iar tapetele mai scumpe pot ajunge chiar și până la 75 EURO și mai mult. Puteți realiza montajul tapetului singuri sau puteți angaja un specialist, de obicei un zugrav ipsosar. Prețul montajulului de tapet variază de la 7-15 EURO/m2+TVA.

Cui să încredințați serviciile de tapițerie? Trimiteți o cerere către tapițerii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Recondiționarea tapițeriei mobilierului


Prețul recondiționării tapițeriei canapelei, fotoliilor și scaunelor

200 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
600 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Retapitare canapele pret

ALTE PREȚURI PENTRU Tapițerie

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

TOTAL:
trimiteți o cerere >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Mobilier tapițat - tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a comanda mobilă tapițată

Prin tapițare, mobila este îmbrăcată cu material textil. Bineînțeles, că se poate tapița și mobila executată la comandă. De cele mai multe ori, tapițarea este un mod de renovare a mobilei vechi. Tapițerii sunt meseriași specialiști în tapițarea mobilei. Pe portalul daibau.ro veți putea intra în contact cu numeroși tapițeri, care oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi:

- canapele la comandă,

- taburete și scaune tapițate,

- repararea mobilei tapițate,

- execuția și renovarea tapițeriilor,

- tapițarea ușilor,

- tapițarea paturilor,

- paturi tapițate pentru rulote și yachturi,

- tapițare auto,

- tapițarea și renovarea scaunelor de mașină.

Tapițarea scaunelor le reînnoiește aspectul, utilitatea și valoarea
Tapițarea scaunelor le reînnoiește aspectul, utilitatea și valoarea

Înainte de a alege tapițerul cel mai potrivit pentru dumneavoastră, este bine să știți ceva despre tapițerie, și anume, faptul că decizia cea mai importantă este alegerea corectă a materialului. Acesta trebuie să fie plăcut la atingere și aibă culori și motive, care să se potrivească foarte bine cu ambientul interior. De asemenea, este important ca materialul folosit la tapițarea mobilei să fie rezistent la uzură, pete și detergenți. La alegere aveți mai multe tipuri de materiale: piele naturală sau artificială, bumbac, poliester, catifea etc. vă sfătuim, să alegeți un material atractiv, care nu se uzează și rupe ușor. De fapt, pentru tapițerii se folosesc materiale foarte groase. După ce ați ales materialul, lăsați-l pe tapițer să își facă meseria. Cam în zece zile fotoliul, scaunul sau taburetele preferat va arăta ca și nou.

2. Tapițeria de calitate – ce necesită?

În primul rând, pentru obținerea unor rezultate bune trebuie ca toate materialele utilizate – materialul din care este executată tapițeria, materialul de umplutură, lemnul și arcurile – să fie de calitate. În al doilea rând, pentru realizarea lucrării trebuie să alegeți un meseriaș talentat și cu experiență. Căutați un tapițer cu referințe bune, cereți-i fotografii cu lucrările, pe care le-a realizat deja. Faceți o listă cu potențialii tapițeri, trimiteți-le fiecăruia câte o cerere și alegeți apoi oferta cea mai potrivită. Puteți face toate aceste lucruri foarte simplu pe portalul daibau.ro.

3. Piese de mobilier tapițat

3.1. Tapițarea scaunelor

De obicei, renunțăm cu greu la anumite piese vechi de mobilier, de care ne leagă amintiri atât de importante, încât acestea capătă o mare valoare sentimentală și istorică. Există anumite piese de mobilier, pe care le folosim foarte frecvent și, de aceea, acestea se uzează mai rapid decât altele. Acesta este, de exemplu, cazul scaunelor. Din fericire, scaunele pot fi retapițate. Tapițerul va verifica starea în care se află toate elementele constitutive ale scaunului: părțile din lemn, materialul de umplutură, arcurile și materialul textil. După aceea, acesta va renova scaunul, înlocuind părțile uzate, dacă este necesar. În felul acesta, scaunul bunicii dumneavoastră va străluci din nou, reîmprospătat și ”spălat” de povara anilor. Prin renovarea mobilei, aceasta va căpăta cu timpul o valoare din ce în ce mai mare.

3.2. Tapițarea canapelelor

Statul frecvent pe canapea are un preț atât pentru materialele din care aceasta este fabricată, cât și pentru sănătatea dumneavoastră. Odată cu trecerea anilor, canapeaua se uzează, materialul învelitor se subțiază, pierzând o parte din fibre, bureții se ponosesc, iar arcurile se lungesc. Dar, în ciuda acestui fapt, nu renunțați la o canapea de calitate! Reîmbrăcarea canapelei vechi cu un nou material textil poate fi o alegere mai bună decât cumpărarea unei canapele noi. În acest sens, vă sfătuim să apelați la cel mai apropiat tapițer și să vă alegeți un material textil de calitate, în culorile și cu motivele preferate. Nu va dura mult și canapeaua sau fotoliul dumneavoastră preferat va arăta ca și nou. Puteți comanda și tapițarea pernelor, a taburetelor și a băncuțelor, ca și a altor piese de mobilier. Astfel vă puteți renova de fapt întregul mobilier. Vă sfătuim, să nu renunțați ușor la mobila la comandă pe care o dețineți, pentru că aceasta a fost executată conform dorințelor dumneavoastră și se potrivește perfect cu spațiile interioare ale locuinței, fiind dimensionate chiar pentru locul exact în care au fost amplasate.

3.3. Tapițarea ușilor

Ușile tapițate sunt foarte aspectuoase și oferă o excelentă izolație termică și fonică. Dacă locuiți într-o zonă zgomotoasă, veți câștiga foarte mult prin tapițarea ușilor, care vă vor asigura astfel liniștea și confortul de locuire necesare. De obicei, ușile tapițate sunt îmbrăcate cu bureți cu grosimea de 5 cm și piele artificială, care este rezistentă la influențele exterioare și la uzură.

3.4. Tapițarea mașinilor

Autoturismele au constituit mereu un status simbol. Asupra confortului pe care îl poate oferi autoturismul nu influențează numai cât de performant este acesta, ci și cât de elegant și plăcut este interiorul lui. Dacă doriți să vă tapițați interiorul mașinii, apelați la o firmă specializată în tapițerie auto. Pentru că husele mașinilor se uzează în timp, de la o astfel de firmă puteți comanda și repararea husei mașinii sau chiar o husă nouă.  De asemenea, mai puteți comanda îmbrăcarea scaunelor, a volanului, prelucrarea tablei de bord, a mânerului schimbătorului de viteze, a tavanului mașinii etc. La alegere aveți numeroase materiale, cum ar fi: pielea naturală, materiale textile pentru mașini, piele artificială, alcantara ș.a. Toate aceste materiale sunt disponibile în numeroase culori și au motive variate. Firmele specializate în tapițerie auto mai oferă și alte servicii, cum ar fi: tapițarea scaunelor motocicletelor, tapițarea yachturilor, a rulotelor și a altor vehicule.

4. Cum se tapițează mobila?

Înainte de tapițarea propriu-zisă a mobilei, se evaluează valoarea acesteia și se stabilește procedura de restaurare. Astfel se va vedea de fapt, dacă renovarea mobilei are rost sau nu. Trebuie să știți, că mobila veche/antică are o valoare foarte mare. La renovarea mobilei vechi trebuie să se folosească materiale vechi, pentru că numai astfel aceasta își va păstra autenticitatea. Apoi, se alege materialul din care va fi executată tapițeria, care trebuie să fie de calitate, în culorile și cu motivele dorite. Urmează eliminarea părților uzate, adică înlocuirea materialului de umplutură, a arcurilor și a părților lemnoase putrede. La sfârșit, mobila se îmbracă cu noua tapițerie, și astfel, ea capătă aspectul unei piese de mobilier noi. Veți putea prelungi foarte mult durata de viață a tapițeriei, dacă o veți aspira și peria constant și dacă veți folosi cuverturi protectoare.

4.1. Materialele folosite pentru tapițarea mobilei

Puteți alege singuri materialul cu care doriți să fie tapițate piesele dumneavoastră de mobilier. Aceste materiale se deosebesc în funcție de calitate, senzația pe care o dau la atingere, rezistența la pete și detergenți, duritate și, bineînțeles, preț. Materialul cel mai scump folosit în tapițerie este pielea naturală, care își compensează prețul prin rezistență și durabilitate. Pielea naturală nu se recomandă însă pentru fotoliile de vară, pentru că nu respiră și, de aceea, aflată în contact cu ea, pielea noastră începe să transpire. Pielea artificială are cam același aspect ca și pielea naturală. Este mai ieftină, dar cu timpul începe să se decojească. Alte materiale, care mai pot fi folosite la tapițarea mobilei, sunt următoarele: bumbacul, mătasea, inul, poliesterul, catifeaua și combinații de alte materiale textile. Materialul textil folosit la tapițarea mobilei trebuie să fie mai gros decât materialul din care sunt confecționate hainele. Și bureții folosiți la tapițarea mobilei trebuie să aibă o grosime adecvată, să fie moi și să își păstreze forma, în ciuda presiunii suportate.

Adevărul este că materialul tapițeriei mai este ales și în funcție de culoare sau de combinația de culori pe care o are. Tehnologiile actuale permit o alegere nelimitată a culorilor. De exemplu, mobila se va potrivi foarte bine cu ambientul interior, dacă tapițeria este de un bej deschis. În schimb, tapițeria în culori vii va scoate foarte mult în relief piesele de mobilier. Și motivele materialelor textile sunt variate: în dungi, cu buline, carouri, florale, cu pictograme etc. Vă sugerăm, să alegeți motivul tapițeriei mai ales în funcție de cât de bine se potrivește acesta cu ambientul camerei.

5. Lucrări de tapițerie – cât costă îmbrăcarea mobilei

Tapițarea mobilei este foarte economică în comparație cu cumpărarea unor piese de mobilier noi. Înainte de a vă decide să schimbați îmbrăcămintea scaunelor și a canapelei, comparați prețul acestor lucrări de tapițerie cu prețul mobilei noi. Prețul lucrărilor de tapițerie depinde în principal de starea în care se află piesele de mobilier și, deci, de câte materialele trebuie a fi înlocuite. Se poate întâmpla ca: îmbrăcămintea veche a mobilei să fie ruptă, materialul de umplutură să fie deformat și uzat, arcurile să fie ruginite și chiar construcția portantă a mobilei să fie afectată. Prețul mai depinde de cantitatea de material folosită pentru îmbrăcarea mobilei, ca și de tipul acestuia. Materialul cel mai scump cu care se poate îmbrăca mobila este pielea naturală. În schimb, pielea artificială, jeans-ul, pânza și alte materiale sunt mai ieftine. Nu alegeți materialul de îmbrăcare a mobilei numai în funcție de prețul acestuia. Lucrul cel mai important de care trebuie să țineți seama este calitatea materialului, care trebuie să reziste mulți ani. La aceste costuri se mai adaugă și manopera tapițerului. Pentru tapițarea unei canapele veți plăti în jur de 1.000,00 EUR, în timp ce tapițarea unui scaun vă va costa 100,00 EUR.

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Retapițare canapea mare + canapea mica + fotoliu

Bună ziua,

Am nevoie de retapitare canapea mare + canapea mica + un fotoliu.

Mulțumesc 1738.8 RON la 2898 RON

........

Retapițare dormitor

Bună ziua,

Am nevoie de tapitare pat 200-220

Mulțumesc 869.4 RON la 1449 RON

........

Retapițare canapea

Buna ziua,

as dorii inlocuirea pielii ecologice de pe brațele canapelei cu ceva material din stofa, fie culoarea canapelei care este un gri deschis fie negru cum sunt si in momentul de fata.Cat credeti ca ar costa,aproximativ? Va mulțumesc frumos.

Mulțumesc 869.4 RON la 1449 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Retapițare brate canapea, 1 buc
Tapițerie, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapitare scaune birou, 28 scaune
Tapițerie, Dumbrăviţa

4347 RON la 7245 RON

Prețul, De tapitat un coltar 2.50/ 1.50 reparatie totala sau partiala, 1canapea/ coltar Dimensiuni 2.50/1.50
Tapițerie, Constanţa

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapitare scaune, 4 buc
Tapițerie, Cluj-Napoca

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Retapitat tetiere canapea, 1 buc
Tapițerie, Ploieşti

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Retapitare, 2 buc
Tapițerie, Brăila

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Vopsire si reconditionare tapițerie, 6 scaune o masa
Tapițerie, Baia

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Retapitare coltar de bucatarie cu 3 l, Aprox 2 mp
Tapițerie, Craiova

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Tapitat brate canapea, 7 metri patrati
Tapițerie, Cluj-Napoca

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapitare canapea din living., 4 metri pe 4 sau 4 jumatate
Tapițerie, Râmnicu Vâlcea

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapițarea a trei canapele din piele., Un set de sufragerie. Are o canapea de 3 locuri, una de 2 locuri și un fotoliu.
Tapițerie, Bărcăneşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Tapitat 2 fotolii pe rotile, 2 buc
Tapițerie, Cluj-Napoca

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Retapițare unitate spălare coafor, Lungime 130cm,lățime 70cm
Tapițerie, Târgu Jiu

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Retapitat coltar si canapele, 3 buc
Tapițerie, Cluj-Napoca

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Retapitare canapea, fotolii, 1 canapea, 2 fotolii
Tapițerie, Piteşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Ofertă tapitare scaune + spatar +cotiere ( lifturi ), 30 comenzi pe luna / 1 metru /liniar pe ansamblu
Tapițerie, Timişoara

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Retapitare pat, 220 cm / 170 cm
Tapițerie, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapitare sezut scaune, 5 scaune
Tapițerie, Sibiu

1086.75 RON la 1811.25 RON

Prețul, Retapitare tablie de pat 160x30cm, cu piele alba, 160x30cm
Tapițerie, Timişoara

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapitat canapea neagra, 380 X160
Tapițerie, Timişoara

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Retapițare, Sofaua 2,5 m
Tapițerie, Turda

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Repararea unei canapele din piele, 1 buc
Tapițerie, Cluj-Napoca

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Ofertă recondiționare mobilă, O masa de sufragerie + sase scaune
Tapițerie, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Tapițat pat la cap mai exact șters Mușamaua, 1 buc
Tapițerie, Giroc

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Retapitarea unui pat si 2 fotoli in pluș, 1/90/2m canapeaua
Tapițerie, Agigea

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Reconditionat fotolii, 2 buc
Tapițerie, Vladimirescu

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Retapitat canapeaua,
Tapițerie, Râmnicu Vâlcea

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Retapitare coltar, 1 buc
Tapițerie, Zimandu Nou

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Vreau sa retapitez un pat de 160/200 cu catifea., 160/200
Tapițerie, Tecuci

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Tapitat pat, Apoximativ 2/70
Tapițerie, Timişoara

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Retapitarea pat 180/200 cu piele ecologica neagra,
Tapițerie, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Retapițare a unei părți dintr-o canapea, 1m pătrat
Tapițerie, Călimăneşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Retapitare laterale canapea, 1 buc
Tapițerie, Sibiu

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Retapitat coltar, 1,50m
Tapițerie, Constanţa

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Retapitare canapea cu imitatie din piele, 1 buc
Tapițerie, Eforie

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Tapițare 2 tăblii de pat, 2 buc
Tapițerie, Hunedoara

869.4 RON la 1449 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Tapițerie lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

55+ FIRME PENTRU Tapițerie
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tapițerie?

 • Tapițerie Bucureşti
 • Tapițerie Cluj-Napoca
 • Tapițerie Constanţa
 • Tapițerie Dumbrăveni
 • Tapițerie Iaşi
 • Tapițerie Timişoara
 • Tapițerie Alba Iulia
 • Tapițerie Arad
 • Tapițerie Bacău
 • Tapițerie Baia Mare
 • Tapițerie Bârlad
 • Tapițerie Bistriţa
 • Tapițerie Botoşani
 • Tapițerie Brăila
 • Tapițerie Braşov
 • Tapițerie Buzău
 • Tapițerie Călăraşi
 • Tapițerie Craiova
 • Tapițerie Deva
 • Tapițerie Drobeta-Turnu Severin
 • Tapițerie Focşani
 • Tapițerie Galaţi
 • Tapițerie Giurgiu
 • Tapițerie Hunedoara
 • Tapițerie Mediaş
 • Tapițerie Oradea
 • Tapițerie Piatra-Neamţ
 • Tapițerie Piteşti
 • Tapițerie Ploieşti
 • Tapițerie Râmnicu Vâlcea
 • Tapițerie Reşiţa
 • Tapițerie Roman
 • Tapițerie Satu Mare
 • Tapițerie Sfântu Gheorghe
 • Tapițerie Sibiu
 • Tapițerie Slatina
 • Tapițerie Slobozia
 • Tapițerie Suceava
 • Tapițerie Târgovişte
 • Tapițerie Târgu Jiu
 • Tapițerie Târgu Mureş
 • Tapițerie Tulcea
 • Tapițerie Turda
 • Tapițerie Vaslui
 • Tapițerie Zalău
 • Tapițerie Abrud
 • Tapițerie Adjud
 • Tapițerie Agnita
 • Tapițerie Aiud
 • Tapițerie Aleşd
 • Tapițerie Alexandria
 • Tapițerie Amara
 • Tapițerie Anina
 • Tapițerie Aninoasa
 • Tapițerie Ardud
 • Tapițerie Avrig
 • Tapițerie Azuga
 • Tapițerie Babadag
 • Tapițerie Baia de Aramă
 • Tapițerie Baia de Arieş
 • Tapițerie Baia Sprie
 • Tapițerie Băile Govora
 • Tapițerie Băile Herculane
 • Tapițerie Băile Olăneşti
 • Tapițerie Băile Tuşnad
 • Tapițerie Băileşti
 • Tapițerie Bălan
 • Tapițerie Bălceşti
 • Tapițerie Balş
 • Tapițerie Băneasa
 • Tapițerie Baraolt
 • Tapițerie Bechet
 • Tapițerie Beclean
 • Tapițerie Beiuş
 • Tapițerie Berbeşti
 • Tapițerie Bereşti
 • Tapițerie Bicaz
 • Tapițerie Blaj
 • Tapițerie Bocşa
 • Tapițerie Boldeşti-Scăeni
 • Tapițerie Bolintin-Vale
 • Tapițerie Borşa
 • Tapițerie Borsec
 • Tapițerie Brad
 • Tapițerie Bran
 • Tapițerie Breaza
 • Tapițerie Brezoi
 • Tapițerie Broşteni
 • Tapițerie Bucecea
 • Tapițerie Budeşti
 • Tapițerie Buhuşi
 • Tapițerie Bumbeşti-Jiu
 • Tapițerie Buşteni
 • Tapițerie Buziaş
 • Tapițerie Cajvana
 • Tapițerie Calafat
 • Tapițerie Călan
 • Tapițerie Călimăneşti
 • Tapițerie Câmpeni
 • Tapițerie Câmpia Turzii
 • Tapițerie Câmpina
 • Tapițerie Câmpulung
 • Tapițerie Câmpulung Moldovenesc
 • Tapițerie Caracal
 • Tapițerie Caransebeş
 • Tapițerie Carei
 • Tapițerie Cavnic
 • Tapițerie Căzăneşti
 • Tapițerie Cehu Silvaniei
 • Tapițerie Cernavodă
 • Tapițerie Chişineu-Criş
 • Tapițerie Ciacova
 • Tapițerie Cisnădie
 • Tapițerie Codlea
 • Tapițerie Comăneşti
 • Tapițerie Comarnic
 • Tapițerie Copşa Mică
 • Tapițerie Corabia
 • Tapițerie Costeşti
 • Tapițerie Covasna
 • Tapițerie Cristuru Secuiesc
 • Tapițerie Cugir
 • Tapițerie Curtea de Argeş
 • Tapițerie Curtici
 • Tapițerie Dăbuleni
 • Tapițerie Darabani
 • Tapițerie Dărmăneşti
 • Tapițerie Dej
 • Tapițerie Deta
 • Tapițerie Dolhasca
 • Tapițerie Dorohoi
 • Tapițerie Drăgăneşti
 • Tapițerie Drăgăneşti-Olt
 • Tapițerie Drăgăşani
 • Tapițerie Dragomireşti
 • Tapițerie Eforie
 • Tapițerie Făgăraş
 • Tapițerie Făget
 • Tapițerie Fălticeni
 • Tapițerie Făurei
 • Tapițerie Feteşti
 • Tapițerie Fieni
 • Tapițerie Fierbinţi-Târg
 • Tapițerie Filiaşi
 • Tapițerie Flămânzi
 • Tapițerie Frasin
 • Tapițerie Fundulea
 • Tapițerie Găeşti
 • Tapițerie Gătaia
 • Tapițerie Geoagiu
 • Tapițerie Gheorgheni
 • Tapițerie Gherla
 • Tapițerie Ghimbav
 • Tapițerie Gura Humorului
 • Tapițerie Hârlău
 • Tapițerie Hârşova
 • Tapițerie Haţeg
 • Tapițerie Horezu
 • Tapițerie Huedin
 • Tapițerie Huşi
 • Tapițerie Ianca
 • Tapițerie Iernut
 • Tapițerie Ineu
 • Tapițerie Însurăţei
 • Tapițerie Întorsura Buzăului
 • Tapițerie Isaccea
 • Tapițerie Jibou
 • Tapițerie Lehliu-Gară
 • Tapițerie Lipova
 • Tapițerie Liteni
 • Tapițerie Livada
 • Tapițerie Luduş
 • Tapițerie Lugoj
 • Tapițerie Lupeni
 • Tapițerie Mangalia
 • Tapițerie Mărăşeşti
 • Tapițerie Marghita
 • Tapițerie Medgidia
 • Tapițerie Miercurea Nirajului
 • Tapițerie Miercurea Sibiului
 • Tapițerie Miercurea-Ciuc
 • Tapițerie Mihăileşti
 • Tapițerie Milişăuţi
 • Tapițerie Mioveni
 • Tapițerie Mizil
 • Tapițerie Moineşti
 • Tapițerie Moldova Nouă
 • Tapițerie Moreni
 • Tapițerie Motru
 • Tapițerie Murfatlar
 • Tapițerie Murgeni
 • Tapițerie Nădlac
 • Tapițerie Năsăud
 • Tapițerie Năvodari
 • Tapițerie Negreşti
 • Tapițerie Negreşti-Oaş
 • Tapițerie Negru Vodă
 • Tapițerie Nehoiu
 • Tapițerie Novaci
 • Tapițerie Nucet
 • Tapițerie Ocna Mureş
 • Tapițerie Ocna Sibiului
 • Tapițerie Ocnele Mari
 • Tapițerie Odobeşti
 • Tapițerie Odorheiu Secuiesc
 • Tapițerie Olteniţa
 • Tapițerie Oneşti
 • Tapițerie Orăştie
 • Tapițerie Oraviţa
 • Tapițerie Orşova
 • Tapițerie Oţelu Roşu
 • Tapițerie Ovidiu
 • Tapițerie Panciu
 • Tapițerie Pâncota
 • Tapițerie Paşcani
 • Tapițerie Pătârlagele
 • Tapițerie Pecica
 • Tapițerie Petrila
 • Tapițerie Petroşani
 • Tapițerie Piatra-Olt
 • Tapițerie Plopeni
 • Tapițerie Podu Iloaiei
 • Tapițerie Pogoanele
 • Tapițerie Potcoava
 • Tapițerie Predeal
 • Tapițerie Pucioasa
 • Tapițerie Răcari
 • Tapițerie Rădăuţi
 • Tapițerie Râmnicu Sărat
 • Tapițerie Râşnov
 • Tapițerie Recaş
 • Tapițerie Reghin
 • Tapițerie Roşiori de Vede
 • Tapițerie Rovinari
 • Tapițerie Roznov
 • Tapițerie Rupea
 • Tapițerie Săcele
 • Tapițerie Săcueni
 • Tapițerie Salcea
 • Tapițerie Sălişte
 • Tapițerie Săliştea de Sus
 • Tapițerie Salonta
 • Tapițerie Sângeorgiu de Pădure
 • Tapițerie Sângeorz-Băi
 • Tapițerie Sânnicolau Mare
 • Tapițerie Sântana
 • Tapițerie Sărmaşu
 • Tapițerie Săveni
 • Tapițerie Scorniceşti
 • Tapițerie Sebeş
 • Tapițerie Sebiş
 • Tapițerie Segarcea
 • Tapițerie Seini
 • Tapițerie Sighetu Marmaţiei
 • Tapițerie Sighişoara
 • Tapițerie Simeria
 • Tapițerie Şimleu Silvaniei
 • Tapițerie Sinaia
 • Tapițerie Siret
 • Tapițerie Slănic
 • Tapițerie Slănic-Moldova
 • Tapițerie Solca
 • Tapițerie Şomcuta Mare
 • Tapițerie Sovata
 • Tapițerie Ştefăneşti
 • Tapițerie Ştefăneşti
 • Tapițerie Ştei
 • Tapițerie Strehaia
 • Tapițerie Sulina
 • Tapițerie Tălmaciu
 • Tapițerie Ţăndărei
 • Tapițerie Târgu Bujor
 • Tapițerie Târgu Cărbuneşti
 • Tapițerie Târgu Frumos
 • Tapițerie Târgu Lăpuş
 • Tapițerie Târgu Neamţ
 • Tapițerie Târgu Ocna
 • Tapițerie Târgu Secuiesc
 • Tapițerie Târnăveni
 • Tapițerie Tăşnad
 • Tapițerie Tăuţii-Măgherăuş
 • Tapițerie Techirghiol
 • Tapițerie Tecuci
 • Tapițerie Teiuş
 • Tapițerie Ţicleni
 • Tapițerie Tismana
 • Tapițerie Titu
 • Tapițerie Topliţa
 • Tapițerie Topoloveni
 • Tapițerie Turceni
 • Tapițerie Turnu Măgurele
 • Tapițerie Ulmeni
 • Tapițerie Ungheni
 • Tapițerie Uricani
 • Tapițerie Urlaţi
 • Tapițerie Urziceni
 • Tapițerie Valea lui Mihai
 • Tapițerie Vălenii de Munte
 • Tapițerie Vânju Mare
 • Tapițerie Vaşcău
 • Tapițerie Vatra Dornei
 • Tapițerie Vicovu de Sus
 • Tapițerie Victoria
 • Tapițerie Videle
 • Tapițerie Vişeu de Sus
 • Tapițerie Vlăhiţa
 • Tapițerie Vulcan
 • Tapițerie Zărneşti
 • Tapițerie Zimnicea
 • Tapițerie Zlatna