Pentru zona

  Retapitare canapele pret

  Prețurile tapetelor sunt extrem de variate. De regulă, ele depind în special de calitatea modelului imprimat. Tapetele de design sunt de obicei ceva mai scumpe. Tapetele nu se cumpără niciodată la m2. Le găsiți de regulă în role mai lungi, de exemplu de la 10 m la 0,75 m. Prețurile tapetelor obișnuite se situează între 5-23 EURO, iar tapetele mai scumpe pot ajunge chiar și până la 75 EURO și mai mult. Puteți realiza montajul tapetului singuri sau puteți angaja un specialist, de obicei un zugrav ipsosar. Prețul montajulului de tapet variază de la 7-15 EURO/m2+TVA.

  Cui să încredințați serviciile de tapițerie? Trimiteți o cerere către tapițerii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Recondiționarea tapițeriei mobilierului


  Prețul recondiționării tapițeriei canapelei, fotoliilor și scaunelor

  200 RON/buc

  PREȚ MINIM
  500.00 RON/buc

  PREȚ MEDIU
  600 RON/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Tapițerie (2024)

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Mobilier tapițat - tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a comanda mobilă tapițată

  Prin tapițare, mobila este îmbrăcată cu material textil. Bineînțeles, că se poate tapița și mobila executată la comandă. De cele mai multe ori, tapițarea este un mod de renovare a mobilei vechi. Tapițerii sunt meseriași specialiști în tapițarea mobilei. Pe portalul daibau.ro veți putea intra în contact cu numeroși tapițeri, care oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi:

  - canapele la comandă,

  - taburete și scaune tapițate,

  - repararea mobilei tapițate,

  - execuția și renovarea tapițeriilor,

  - tapițarea ușilor,

  - tapițarea paturilor,

  - paturi tapițate pentru rulote și yachturi,

  - tapițare auto,

  - tapițarea și renovarea scaunelor de mașină.

  Tapițarea scaunelor le reînnoiește aspectul, utilitatea și valoarea
  Tapițarea scaunelor le reînnoiește aspectul, utilitatea și valoarea

  Înainte de a alege tapițerul cel mai potrivit pentru dumneavoastră, este bine să știți ceva despre tapițerie, și anume, faptul că decizia cea mai importantă este alegerea corectă a materialului. Acesta trebuie să fie plăcut la atingere și aibă culori și motive, care să se potrivească foarte bine cu ambientul interior. De asemenea, este important ca materialul folosit la tapițarea mobilei să fie rezistent la uzură, pete și detergenți. La alegere aveți mai multe tipuri de materiale: piele naturală sau artificială, bumbac, poliester, catifea etc. vă sfătuim, să alegeți un material atractiv, care nu se uzează și rupe ușor. De fapt, pentru tapițerii se folosesc materiale foarte groase. După ce ați ales materialul, lăsați-l pe tapițer să își facă meseria. Cam în zece zile fotoliul, scaunul sau taburetele preferat va arăta ca și nou.

  2. Tapițeria de calitate – ce necesită?

  În primul rând, pentru obținerea unor rezultate bune trebuie ca toate materialele utilizate – materialul din care este executată tapițeria, materialul de umplutură, lemnul și arcurile – să fie de calitate. În al doilea rând, pentru realizarea lucrării trebuie să alegeți un meseriaș talentat și cu experiență. Căutați un tapițer cu referințe bune, cereți-i fotografii cu lucrările, pe care le-a realizat deja. Faceți o listă cu potențialii tapițeri, trimiteți-le fiecăruia câte o cerere și alegeți apoi oferta cea mai potrivită. Puteți face toate aceste lucruri foarte simplu pe portalul daibau.ro.

  3. Piese de mobilier tapițat

  3.1. Tapițarea scaunelor

  De obicei, renunțăm cu greu la anumite piese vechi de mobilier, de care ne leagă amintiri atât de importante, încât acestea capătă o mare valoare sentimentală și istorică. Există anumite piese de mobilier, pe care le folosim foarte frecvent și, de aceea, acestea se uzează mai rapid decât altele. Acesta este, de exemplu, cazul scaunelor. Din fericire, scaunele pot fi retapițate. Tapițerul va verifica starea în care se află toate elementele constitutive ale scaunului: părțile din lemn, materialul de umplutură, arcurile și materialul textil. După aceea, acesta va renova scaunul, înlocuind părțile uzate, dacă este necesar. În felul acesta, scaunul bunicii dumneavoastră va străluci din nou, reîmprospătat și ”spălat” de povara anilor. Prin renovarea mobilei, aceasta va căpăta cu timpul o valoare din ce în ce mai mare.

  3.2. Tapițarea canapelelor

  Statul frecvent pe canapea are un preț atât pentru materialele din care aceasta este fabricată, cât și pentru sănătatea dumneavoastră. Odată cu trecerea anilor, canapeaua se uzează, materialul învelitor se subțiază, pierzând o parte din fibre, bureții se ponosesc, iar arcurile se lungesc. Dar, în ciuda acestui fapt, nu renunțați la o canapea de calitate! Reîmbrăcarea canapelei vechi cu un nou material textil poate fi o alegere mai bună decât cumpărarea unei canapele noi. În acest sens, vă sfătuim să apelați la cel mai apropiat tapițer și să vă alegeți un material textil de calitate, în culorile și cu motivele preferate. Nu va dura mult și canapeaua sau fotoliul dumneavoastră preferat va arăta ca și nou. Puteți comanda și tapițarea pernelor, a taburetelor și a băncuțelor, ca și a altor piese de mobilier. Astfel vă puteți renova de fapt întregul mobilier. Vă sfătuim, să nu renunțați ușor la mobila la comandă pe care o dețineți, pentru că aceasta a fost executată conform dorințelor dumneavoastră și se potrivește perfect cu spațiile interioare ale locuinței, fiind dimensionate chiar pentru locul exact în care au fost amplasate.

  3.3. Tapițarea ușilor

  Ușile tapițate sunt foarte aspectuoase și oferă o excelentă izolație termică și fonică. Dacă locuiți într-o zonă zgomotoasă, veți câștiga foarte mult prin tapițarea ușilor, care vă vor asigura astfel liniștea și confortul de locuire necesare. De obicei, ușile tapițate sunt îmbrăcate cu bureți cu grosimea de 5 cm și piele artificială, care este rezistentă la influențele exterioare și la uzură.

  3.4. Tapițarea mașinilor

  Autoturismele au constituit mereu un status simbol. Asupra confortului pe care îl poate oferi autoturismul nu influențează numai cât de performant este acesta, ci și cât de elegant și plăcut este interiorul lui. Dacă doriți să vă tapițați interiorul mașinii, apelați la o firmă specializată în tapițerie auto. Pentru că husele mașinilor se uzează în timp, de la o astfel de firmă puteți comanda și repararea husei mașinii sau chiar o husă nouă.  De asemenea, mai puteți comanda îmbrăcarea scaunelor, a volanului, prelucrarea tablei de bord, a mânerului schimbătorului de viteze, a tavanului mașinii etc. La alegere aveți numeroase materiale, cum ar fi: pielea naturală, materiale textile pentru mașini, piele artificială, alcantara ș.a. Toate aceste materiale sunt disponibile în numeroase culori și au motive variate. Firmele specializate în tapițerie auto mai oferă și alte servicii, cum ar fi: tapițarea scaunelor motocicletelor, tapițarea yachturilor, a rulotelor și a altor vehicule.

  4. Cum se tapițează mobila?

  Înainte de tapițarea propriu-zisă a mobilei, se evaluează valoarea acesteia și se stabilește procedura de restaurare. Astfel se va vedea de fapt, dacă renovarea mobilei are rost sau nu. Trebuie să știți, că mobila veche/antică are o valoare foarte mare. La renovarea mobilei vechi trebuie să se folosească materiale vechi, pentru că numai astfel aceasta își va păstra autenticitatea. Apoi, se alege materialul din care va fi executată tapițeria, care trebuie să fie de calitate, în culorile și cu motivele dorite. Urmează eliminarea părților uzate, adică înlocuirea materialului de umplutură, a arcurilor și a părților lemnoase putrede. La sfârșit, mobila se îmbracă cu noua tapițerie, și astfel, ea capătă aspectul unei piese de mobilier noi. Veți putea prelungi foarte mult durata de viață a tapițeriei, dacă o veți aspira și peria constant și dacă veți folosi cuverturi protectoare.

  4.1. Materialele folosite pentru tapițarea mobilei

  Puteți alege singuri materialul cu care doriți să fie tapițate piesele dumneavoastră de mobilier. Aceste materiale se deosebesc în funcție de calitate, senzația pe care o dau la atingere, rezistența la pete și detergenți, duritate și, bineînțeles, preț. Materialul cel mai scump folosit în tapițerie este pielea naturală, care își compensează prețul prin rezistență și durabilitate. Pielea naturală nu se recomandă însă pentru fotoliile de vară, pentru că nu respiră și, de aceea, aflată în contact cu ea, pielea noastră începe să transpire. Pielea artificială are cam același aspect ca și pielea naturală. Este mai ieftină, dar cu timpul începe să se decojească. Alte materiale, care mai pot fi folosite la tapițarea mobilei, sunt următoarele: bumbacul, mătasea, inul, poliesterul, catifeaua și combinații de alte materiale textile. Materialul textil folosit la tapițarea mobilei trebuie să fie mai gros decât materialul din care sunt confecționate hainele. Și bureții folosiți la tapițarea mobilei trebuie să aibă o grosime adecvată, să fie moi și să își păstreze forma, în ciuda presiunii suportate.

  Adevărul este că materialul tapițeriei mai este ales și în funcție de culoare sau de combinația de culori pe care o are. Tehnologiile actuale permit o alegere nelimitată a culorilor. De exemplu, mobila se va potrivi foarte bine cu ambientul interior, dacă tapițeria este de un bej deschis. În schimb, tapițeria în culori vii va scoate foarte mult în relief piesele de mobilier. Și motivele materialelor textile sunt variate: în dungi, cu buline, carouri, florale, cu pictograme etc. Vă sugerăm, să alegeți motivul tapițeriei mai ales în funcție de cât de bine se potrivește acesta cu ambientul camerei.

  5. Lucrări de tapițerie – cât costă îmbrăcarea mobilei

  Tapițarea mobilei este foarte economică în comparație cu cumpărarea unor piese de mobilier noi. Înainte de a vă decide să schimbați îmbrăcămintea scaunelor și a canapelei, comparați prețul acestor lucrări de tapițerie cu prețul mobilei noi. Prețul lucrărilor de tapițerie depinde în principal de starea în care se află piesele de mobilier și, deci, de câte materialele trebuie a fi înlocuite. Se poate întâmpla ca: îmbrăcămintea veche a mobilei să fie ruptă, materialul de umplutură să fie deformat și uzat, arcurile să fie ruginite și chiar construcția portantă a mobilei să fie afectată. Prețul mai depinde de cantitatea de material folosită pentru îmbrăcarea mobilei, ca și de tipul acestuia. Materialul cel mai scump cu care se poate îmbrăca mobila este pielea naturală. În schimb, pielea artificială, jeans-ul, pânza și alte materiale sunt mai ieftine. Nu alegeți materialul de îmbrăcare a mobilei numai în funcție de prețul acestuia. Lucrul cel mai important de care trebuie să țineți seama este calitatea materialului, care trebuie să reziste mulți ani. La aceste costuri se mai adaugă și manopera tapițerului. Pentru tapițarea unei canapele veți plăti în jur de 1.000,00 EUR, în timp ce tapițarea unui scaun vă va costa 100,00 EUR.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tapițerie?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Retapitere canapea

  Am nevoie de retapitere canapea + fotolii 652.05 RON la 1086.75 RON

  ........

  Retapitare coltar

  Material textil bună 652.05 RON la 1086.75 RON

  ........

  Bv Retapitare piele doua colturi dintr-o canapea. Greu de transportat

  Buna ziua, avem nevoie de retapitat piele doua colturi dintr-o canapea, zgariate de pisica. Este destul de greu sa fie transportata. Ideal ar fi daca s-ar putea efectua in casa. Brasov. Avem nevoie cat mai repede. Pana pe 30.06 trebuie sa eliberam si ar trebui reparat 478.17 RON la 796.95 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Dorim sa retapitam o canapea dd pele, Este o canapea piele 3 locuri
  Tapițerie, Voluntari

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Tapițare canapele, O canapeaȘi 2 pui
  Tapițerie, Tecuci

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reparare recamier cu arcuri,
  Tapițerie, Ploieşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reconditionare coltar,
  Tapițerie, Iaşi

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Schimbat tapițeria la 2 scaune, 2 buc, Fiecare - aproximativ 40 x 40 cm
  Tapițerie, Ploieşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapițare fotoliu si 2 scaune, 3mp
  Tapițerie, Râmnicu Vâlcea

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Fotoliu tapițat roz pudra,
  Tapițerie, Craiova

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Retapitare canapea,
  Tapițerie, Cluj-Napoca

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapitat sezut canapea,
  Tapițerie, Crevedia

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapițarea unui pat extensibil,
  Tapițerie, Hunedoara

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reconditionarea unei canapele, 1100 x 1900 mm
  Tapițerie, Săuleşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reparare unei canapele,
  Tapițerie, Giurgiu

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reconditionarea unei canapele de pe arcuri pe saltea relaxa, Lungime 195 cm , latime 140 cm
  Tapițerie, Blaj

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapițat canapea,
  Tapițerie, Curtea de Argeş

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Reparatii tapiterie cabapea, 2,25/1 metru
  Tapițerie, Turda

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Coltar imitatie piele crem ,cotierele, 70cm/1 m 2 buc1,2x1 m 2 buc
  Tapițerie, Deva

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapitare 4 scaune bucatarie, 40 X 40
  Tapițerie, Reşiţa

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapitare pat dormitor,
  Tapițerie, Cluj-Napoca

  43.47 RON la 72.45 RON

  Prețul, CONFECTIONAT BRATE COLTAR, 2 buc
  Tapițerie, Ovidiu

  956.34 RON la 1593.9 RON

  Prețul, Retapitare pat + brat lateral pat,
  Tapițerie, Timişoara

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Retapitare si reparare canapea, Aprox 3 m
  Tapițerie, Ploieşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reconditionare canapea tip coltar, canapea de 3 locuri + coltar + minicanapea 2 locuri, detasabile piesele
  Tapițerie, Slatina

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Tapitat pat, 1
  Tapițerie, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Recondiționare fotoliu de birou, 1 fotoliu birou
  Tapițerie, Deva

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Tapiterii 3 paturi duble, 3 paturi duble
  Tapițerie, Guranda

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Reparatie canapea modulara,
  Tapițerie, Sinaia

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Inlocuire burete fotoliu, eventual retapitare canapea., 1/6
  Tapițerie, Constanţa

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Reparare masa extensibila si tapitare cele 4 scaune aferente, 1 bucata masa
  Tapițerie, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Retapitare canapea,
  Tapițerie, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Recondiționare canapea 3 locuri,
  Tapițerie, Luduş

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Tapitarea cu stofa a unui coltar de bucatarie, Aprox 1.80 pe 80
  Tapițerie, Deva

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Retapitare o canapea de 3 locuri, 2.40
  Tapițerie, Iaşi

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Tapitat canapea 3 locuri si lada, 3 metri
  Tapițerie, Râmnicu Vâlcea

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Tapițare colțar living, 1 buc.
  Tapițerie, Sibiu

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Restaurare tapiterie scaune cu spatar, 8 buc
  Tapițerie, Slatina

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Vreau sa tapitez un fotoliu cu spate reglabil, 1 fotoliu
  Tapițerie, Sinaia

  652.05 RON la 1086.75 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Tapițerie lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  77+ Firme pentru Tapițerie
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă