Tâmplărie, tâmplar preturi

  Prețul mobilierului la comandă poate varia în mod semnificativ. Un procentaj însemnat din preț îl reprezintă în special materialul ales - va fi bucătăria din lemn masiv sau din placă aglomerată cu furnir? Cum va fi bucătăria la comandă - din lemn, din marmură sau din compozit Kerrock? Veți amenaja și baia la comandă? Tâmplarul dumneavoastră local vă poate ajuta să faceți toate aceste alegeri. Prețul elementelor unicat depinde astfel de material, ghidaje, mânere, tapițerie, montaj și aspecte similare. Amenajarea interioară la comandă este cu circa 30% mai scumpă, dar și de mult mai bună calitate și adaptată dorințelor dumneavoastră. Termenul de execuție este de la 1 la 4 luni. Prețul de execuție este de 400-1600lei/m2. Am pregătit pentru dumneavoastră și o listă de prețuri, în care puteți calcula simplu costurile de proiectare, executare și montare ale mobilierului. Pentru un preț exact, puteți solicita informații tâmplarilor noștri experimentați și veți primi mai multe oferte. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre tâmplărie.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL SERVICIILOR DE TÂMPLĂRIE


  Prețul serviciilor de tâmplărie a mobilierului la comandă. Prețul serviciilor de tâmplărie a mobilierului la comandă din PAL furniruit sau lemn. De ce să faci mobilă individualizată:optimizare spațiului neutilizat mobilier nereplicat oferă autenticitate și creativitate spațiilor

  400 lei/mp

  PREȚ MINIM
  lei/mp

  PREȚ MEDIU
  1600 lei/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Tâmplărie, tâmplar preturi

  ALTE PREȚURI PENTRU TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul execuției unui pat masiv la comandă


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul mobilierului la comandă


  lei

  lei/buc

  buc

  lei


  lei/buc

  buc

  lei


  lei/buc

  buc
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Mobila la comanda – tot ce trebuie să știți

  1. Mobila la comandă: bucătării, dormitoare, birouri etc.

  Mobila cumpărată de la magazin se caracterizează prin materiale, dimensiuni și forme standard, care constituie limitări importante în ceea ce privește echiparea spațiilor interioare. În schimb, tâmplarii creează piese de mobilier conform unor planuri și dorințe exacte. Mobila executată la comandă prezintă multe avantaje. Pe cele mai importante le expunem în acest articol.

  mobila la comanda.jpg
  Mobila executată la comandă prezintă numeroase avantaje!

   

  1.1 Mobila la comandă este adaptată pentru utilizator

  După cum am menționat, mobila executată la comandă de către tâmplari este complet adaptată dorințelor și necesităților beneficiarilor acestora. La ora actuală, practic nu mai există limitări în ceea ce privește designul elementelor de mobilier executate la comandă. Mai ales dacă doriți produse unicat, singura soluție este să alegeți mobila la comandă. Cel mai bine este să se mobileze mansardele cu pereți oblici și clădirile vechi, cu pereți curbați și inegali, cu mobilă executată la comandă, care să se potrivească exact cu iregularitățile spațiilor lor interioare. În acest fel, de exemplu, spațiul interior al mansardei, sub care nu se poate sta nici în picioare și nici pe scaun, va fi folosit în mod eficient.

  1.2. Armonizarea elementelor de mobilier la comandă cu întreaga locuință

  Dacă doriți ca elementele de mobilier dintr-o cameră să se potrivească după formă, culoare și material cu mobila din alte camere (de exemplu, dacă aveți un apartament în care sufrageria, sala de mese și bucătăria sunt unite) alegerea cea mai bună pentru dvs. este mobila la comandă.

  1.3 Unicitatea elementelor de mobilier la comandă

  Mobilierul, realizat de către tâmplar conform planurilor unui arhitect respectiv conform dorințelor dvs., este unicat. Un astfel de mobilier îmbină armonios necesitățile, dorințele și stilul dvs. personal și, în același timp, se potrivește exact cu particularitățile spațiului interior. Cu siguranță, că nimeni nu va mai avea astfel de elemente de mobilier, ca ale dumneavoastră.

  1.4 Mobilier de bucătărie sau pat cu dimensiuni speciale

  Și dimensiunile speciale sunt un motiv pentru care alegem mobila la comandă. De exemplu, persoanele foarte înalte vor dori să aibă un pat, care să depășească lungimea standard de 200 cm. Pentru persoanele invalide în cărucior cu rotile, tejgheaua de bucătărie trebuie să aibă o înălțime mai mică decât cea clasică de 92 cm. Dar, pentru că în magazine nu se găsește mobilier de bucătărie cu masă de lucru cu înălțimea sub 75 cm, este necesară fabricarea unor elemente de mobilier la comandă. Motivele pentru care multe persoane preferă mobila la comandă sunt însă foarte variate.

  1.5 Calitatea pe care o are mobila la comandă

  Este important să alegeți un tâmplar recunoscut și verificat. Un tâmplar, care ține la calitatea produselor sale, va folosi materiale, lemn și elemente metalice de calitate. Tâmplarii de calitate remediază imediat eventualele defecțiuni și lipsuri ale elementelor de mobilier, ceea ce producătorii și furnizorii de mobilă nu fac.

  2. Alegerea tâmplarului pentru executarea unui mobilier la comandă

  Atunci când căutați un tâmplar bun, este bine să vă faceți temele! Aici ne referim la faptul că înainte de a lua o decizie, trebuie să obțineți cât mai multe oferte de la diferiți tâmplari.

  2.1 Cum se caută un tâmplar bun

  Prima regulă este să ascultați recomandările prietenilor și ale cunoștințelor, care au avut deja de-a face cu tâmplari. Dacă planul mobilierului locuinței dvs. va fi executat de către un arhitect, acesta vă poate face cunoștință cu tâmplarii, cu care colaborează și în care are încredere. A treia variantă este să apelați la portalul Daibau, pe care veți găsi o listă de tâmplari de încredere și de calitate, din zona dumneavoastră. Pe site-ul nostru, puteți verifica notele respectiv evaluările făcute de clienții fiecărui tâmplar de pe listă.

  2.2 Obțineți mai multe oferte de la tâmplari de calitate!

  Portalul on-line Daibau facilitează obținerea de mai multe oferte cu o singură cerere, ceea ce vă economisește din timp și energie. Prin obținerea de mai multe oferte, vă puteți convinge că prețurile oferite sunt competitive și adecvate. Este important, ca înainte de începerea lucrărilor, să primiți o ofertă scrisă, în care să se menționeze termenul de execuție și condițiile de plată. Întotdeauna să cereți și referințe de la tâmplar. Dacă doriți, puteți cere chiar să vedeți proiecte de referință ale acestuia, și anume, elemente de mobilier deja realizate de către tâmplar pentru alți clienți, să le pipăiți și să întrebați proprietarii lor, cât de satisfăcut sunt cu aceste produse și cu munca tâmplarului.

  2.3 Prețurile practicate pentru mobila la comandă

  Bineînțeles, că prețul mobilei influențează foarte mult asupra deciziilor noastre legate de echiparea apartamentului. Prețul mobilei poate varia foarte mult. Acesta depinde de materialele alese, de tipul șinelor, al mânerelor, al tapițeriei etc.. În cazul în care vă hotărâți să vă mobilați locuința cu mobilă la comandă, vă veți putea alege aceste elemente singuri. În schimb, dacă preferați să cumpărați mobila de la magazin, oferta este în acest sens limitată. Mobila executată la comandă poate avea un preț mai avantajos față de cea vândută în magazine sau poate fi mai scumpă ca aceasta. Și încă un lucru: mobila la comandă se plătește în întregime tâmplarului, care plătește la rândul său o anumită parte din venit furnizorului de materiale. În schimb, în cazul mobilei cumpărate de la magazin, profitul rezultat se împarte între magazin, distribuitor și transportator și producător.

  2.4. Termenul de execuție al elementelor de mobilier la comandă

  Magazinele specializate în vânzarea mobilei, au termenele diferite de livrare și montare a acesteia, dar de obicei mobila comandată la magazin este livrată și montată în termen de o lună sau două. În schimb, termenul de livrare a mobilei la comandă depinde de cât de ocupat este tâmplarul și de cât de complexe sunt elementele de mobilier. Dacă ne grăbim, atunci mobila la comandă nu este o bună pentru noi. Un tâmplar bun are foarte multe comenzi. De aceea, uneori termenul de livrare este de câteva luni. Realizarea mobilierului unui apartament poate dura mai multe săptămâni, (depinzând de complexitatea elementelor. Dacă mobilierul este unicat, iar designul acestuia este complex, trebuie să așteptăm chiar și câteva luni.

  3. Paleta elementelor de mobilier la comandă

  Tâmplarul execută produse foarte variate: mobilă și elemente din lemn, dar și din alte materiale. Aici vorbim despre: mobilierul de bucătărie, de cameră, de birou și alte elemente de echipare a apartamentelor, caselor, școlilor, hotelurilor, sălilor de sport, restaurantelor, sălilor de cinema, clădirilor cu scop lucrativ și a altor clădiri publice. Pe lângă producerea de mobilă, tâmplarul o mai și asamblează și repară. În funcție de specializare, tâmplarii execută și mobilă de clădire, cum ar fi: ferestre și uși, cadre de acoperișuri, diferite construcții din lemn, poduri, obiecte mici din lemn, dintre care fac parte: copertinele, depozitele de cereale din lemn, casele de vacanță. De asemenea, tâmplarii mai execută și echipament pentru scene, bărci și alte vase, echipamente sportive, instrumente muzicale, parchet, plăci din lemn pentru placarea zidurilor exterioare ale clădirilor și a pereților interiori.

  4. Procedeul de lucru

  Înainte de a merge la tâmplar, este foarte bine dacă știți deja ce fel de mobilă doriți. Cel mai bine este să vă consultați în prealabil cu un arhitect sau cu un designer de interior, care în baza cunoștințelor și experienței sale și în funcție de dorințele dumneavoastră vă poate pregăti la scară planurile necesare ale elementelor de mobilier dorite, cu descrieri. Numai în baza acestor planuri detaliate, veți putea obține oferte comparative de la tâmplari. În schimb, dacă veți merge fără nici un plan de la un tâmplar la altul, ofertele acestora nu vor putea fi comparate, pentru că fiecare tâmplar își va face planul propriu. În baza planurilor arhitectului sau în baza instrucțiunilor dumneavoastră, tâmplarul ales va pregăti lista cu elementele de mobilier de executat și va face câteva schițe de atelier ale mobilierului. Chiar dacă arhitectul dvs. a măsurat deja camerele în care va vi amplasată mobila, în mod obligatoriu și tâmplarul trebuie să verifice aceste dimensiuni înainte de a începe lucrul!  După ce confirmați factura de avans și o achitați, tâmplarul va comanda materialul necesar și va începe lucrul. De obicei, tâmplarul fabrică mobila în atelierul său, după care o asamblează și montează în locuința dumneavoastră. Este important ca tâmplarul să verifice dimensiunile pentru fiecare element de mobilier în parte.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  RECONDIȚIONARE, VOPSIT 2 UȘI DE INTERIOR ȘI 1 GEAM CULOARE ALBĂ

  Bunăziua
  Dat jos vopseaua veche și revopsit alb-crem la 2 uși și un geam
  Mulțumim 270 lei la 450 lei


  ........

  GARD LEMN PENTRU GRADINA

  Bună ziua,
  Lungime gard 22m.Inaltime gard 110m. Mulțumesc 450 lei la 750 lei


  ........

  SCARA LEMN ACCES MANSARDA

  Scara acces mansarda cu latimea 90cm, inaltimea 17cm, 17 trepte. Mai multe direct telefonic cu executantul.
  Mulțumim 630 lei la 1050 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, USA DE LEMN STRATIFICAT, LA BAIE, ALBA,1900X800, 1900/800
  Tâmplărie, tâmplar, Bistricioara

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, FERESTRE ȘI UȘI DIN LEMN STRATIFICAT PT 36 APARTAMENTE URGENT, 314 BUC
  Tâmplărie, tâmplar, Piteşti

  217350 lei la 362250 lei

  PREȚUL, FEREASTRA , MARO
  Tâmplărie, tâmplar, Galaţi

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE FIXARE USA BALE,
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, AM NEVOIE DE UN TÂMPLAR BUN PTR MONAJ3 FETE USI PE TOCURILE VECHI., BRAD
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, DULAPI 10M3 SCANDURA 2M3 SIPCA 1.5 M3, PENTRU MINE
  Tâmplărie, tâmplar, Ploieşti

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, FERESTRE + 2 UȘI BALCON, 2
  Tâmplărie, tâmplar, Afumaţi

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, 3 FERESTRE DE LEMN CU OBLOANE , DIMENSIUNI: 1.2*1.95
  Tâmplărie, tâmplar, Ploieşti

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, REPARAȚIE PAT DIN LEMN, BRAD
  Tâmplărie, tâmplar, Tunari

  652.05 lei la 1086.75 lei

  PREȚUL, TAMPLARIE USI FERESTRE LEMN STRATIFICAT,
  Tâmplărie, tâmplar, Grădiştea

  13041 lei la 21735 lei

  PREȚUL, FERESTRE LEMN STRATIFICAT , 10 BUCATI MARO INCHIS
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, TAMPLARIE LEMN LA O VILA CE NECESITA SLEFUIRE SI RECONDITIONARE., IN PLUS DORESC SI RECONDITIONAREA PARTII DE LEMN DE LA ACOPERIS, SPECIFUC CA INALTIMEA DE LUCRU ESTE MARE.
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, REPARATII SCAUNE BANCHETA DULAP,
  Tâmplărie, tâmplar, Chişoda

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE USI SI PARDOSEALA DE LEMN VOPSITE DE MAI MULTE ORI,
  Tâmplărie, tâmplar, Scărişoara

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, USA TERASA CU DESCHIDERE NORMALA SA FIE MODIFICATA IN GLISANTA, 1 CPL
  Tâmplărie, tâmplar, Cluj-Napoca

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, AM MATERIALUL,CAUT UN TAMPLAR SA FACA O SCARA, 4M
  Tâmplărie, tâmplar, Bran

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, USI PT DULAP DUPA CE S-A MONTAT MASINA DE SPALAT VASE, BEJ
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, USI INTERIOR , 25 CM
  Tâmplărie, tâmplar, Caransebeş

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, TÂMPLĂRIE LEMN, FERESTRE, USI,
  Tâmplărie, tâmplar, Plopu

  21300.3 lei la 35500.5 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE REPARARE SISTEM INCHIDERE FERESTRE CASA VECHE 1940,
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, CERDAC, PERDELE TERASA SI PLACARE STALPI CU PANEL, MOLID
  Tâmplărie, tâmplar, Voluntari

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, S-A RUPT CEVA LA SISTEMUL DE INCHIDERE IN INTERIOR,
  Tâmplărie, tâmplar, Buftea

  217.35 lei la 362.25 lei

  PREȚUL, REPARATII ȘI VOPSIT OBLOANE DIN LEMN ,
  Tâmplărie, tâmplar, Sibiu

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, REPARATII USI, LEMN BRAD
  Tâmplărie, tâmplar, Butoiu

  217.35 lei la 362.25 lei

  PREȚUL, BUCATARIE LA COMANDA, MDF VOPSIT, ALB CREM
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, REPARARE SERTARE, PAL
  Tâmplărie, tâmplar, Năvodari

  217.35 lei la 362.25 lei

  PREȚUL, FERESTRE LEMN STRATIFICAT CU TERMOPAN, ALB-CREM
  Tâmplărie, tâmplar, Cluj-Napoca

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE 2X FERESTRE DE LEMN,
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  2216.97 lei la 3694.95 lei

  PREȚUL, RESTAURARE FERESTRE, NU
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE GEAMURI SI USI LEMN,
  Tâmplărie, tâmplar, Botoşani

  1086.75 lei la 1811.25 lei

  PREȚUL, USI PENTRU 2 DEBARALE, PAL
  Tâmplărie, tâmplar, Craiova

  652.05 lei la 1086.75 lei

  PREȚUL, 2 USI DEBARA CU TOC, ALB FRASIN
  Tâmplărie, tâmplar, Buzău

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, RECONDIȚIONARE FERESTRE CU USI BALCON, 2 FERESTRE CU 2 UȘI DE BALCON
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  1738.8 lei la 2898 lei

  PREȚUL, RECONDITIONAT USI INTERIOR LEMN, 6 BUC
  Tâmplărie, tâmplar, Sibiu

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, PLATFORME DIN SCANDURA PE TEREN IN PANTA PENTRU CORTURI, 6 PLATFORME DE 50MP FIECARE
  Tâmplărie, tâmplar, Dorna Candrenilor

  43470 lei la 72450 lei

  PREȚUL, REPARATII SCARA LEMN, SCARA ARE 37 TREPTE
  Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

  869.4 lei la 1449 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 130 FIRME PENTRU TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR?

 • Tâmplărie, tâmplar Abrud
 • Tâmplărie, tâmplar Adjud
 • Tâmplărie, tâmplar Agnita
 • Tâmplărie, tâmplar Aiud
 • Tâmplărie, tâmplar Alba Iulia
 • Tâmplărie, tâmplar Aleşd
 • Tâmplărie, tâmplar Alexandria
 • Tâmplărie, tâmplar Amara
 • Tâmplărie, tâmplar Anina
 • Tâmplărie, tâmplar Aninoasa
 • Tâmplărie, tâmplar Arad
 • Tâmplărie, tâmplar Ardud
 • Tâmplărie, tâmplar Avrig
 • Tâmplărie, tâmplar Azuga
 • Tâmplărie, tâmplar Babadag
 • Tâmplărie, tâmplar Bacău
 • Tâmplărie, tâmplar Baia de Aramă
 • Tâmplărie, tâmplar Baia de Arieş
 • Tâmplărie, tâmplar Baia Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Baia Sprie
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Govora
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Herculane
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Olăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Tuşnad
 • Tâmplărie, tâmplar Băileşti
 • Tâmplărie, tâmplar Bălan
 • Tâmplărie, tâmplar Bălceşti
 • Tâmplărie, tâmplar Balş
 • Tâmplărie, tâmplar Băneasa
 • Tâmplărie, tâmplar Baraolt
 • Tâmplărie, tâmplar Bârlad
 • Tâmplărie, tâmplar Bechet
 • Tâmplărie, tâmplar Beclean
 • Tâmplărie, tâmplar Beiuş
 • Tâmplărie, tâmplar Berbeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Bereşti
 • Tâmplărie, tâmplar Bicaz
 • Tâmplărie, tâmplar Bistriţa
 • Tâmplărie, tâmplar Blaj
 • Tâmplărie, tâmplar Bocşa
 • Tâmplărie, tâmplar Boldeşti-Scăeni
 • Tâmplărie, tâmplar Bolintin-Vale
 • Tâmplărie, tâmplar Borşa
 • Tâmplărie, tâmplar Borsec
 • Tâmplărie, tâmplar Botoşani
 • Tâmplărie, tâmplar Brad
 • Tâmplărie, tâmplar Brăila
 • Tâmplărie, tâmplar Bran
 • Tâmplărie, tâmplar Braşov
 • Tâmplărie, tâmplar Breaza
 • Tâmplărie, tâmplar Brezoi
 • Tâmplărie, tâmplar Broşteni
 • Tâmplărie, tâmplar Bucecea
 • Tâmplărie, tâmplar Bucureşti
 • Tâmplărie, tâmplar Budeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Buhuşi
 • Tâmplărie, tâmplar Bumbeşti-Jiu
 • Tâmplărie, tâmplar Buşteni
 • Tâmplărie, tâmplar Buzău
 • Tâmplărie, tâmplar Buziaş
 • Tâmplărie, tâmplar Cajvana
 • Tâmplărie, tâmplar Calafat
 • Tâmplărie, tâmplar Călan
 • Tâmplărie, tâmplar Călăraşi
 • Tâmplărie, tâmplar Călimăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpeni
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpia Turzii
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpina
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpulung
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpulung Moldovenesc
 • Tâmplărie, tâmplar Caracal
 • Tâmplărie, tâmplar Caransebeş
 • Tâmplărie, tâmplar Carei
 • Tâmplărie, tâmplar Cavnic
 • Tâmplărie, tâmplar Căzăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Cehu Silvaniei
 • Tâmplărie, tâmplar Cernavodă
 • Tâmplărie, tâmplar Chişineu-Criş
 • Tâmplărie, tâmplar Ciacova
 • Tâmplărie, tâmplar Cisnădie
 • Tâmplărie, tâmplar Cluj-Napoca
 • Tâmplărie, tâmplar Codlea
 • Tâmplărie, tâmplar Comăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Comarnic
 • Tâmplărie, tâmplar Constanţa
 • Tâmplărie, tâmplar Copşa Mică
 • Tâmplărie, tâmplar Corabia
 • Tâmplărie, tâmplar Costeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Covasna
 • Tâmplărie, tâmplar Craiova
 • Tâmplărie, tâmplar Cristuru Secuiesc
 • Tâmplărie, tâmplar Cugir
 • Tâmplărie, tâmplar Curtea de Argeş
 • Tâmplărie, tâmplar Curtici
 • Tâmplărie, tâmplar Dăbuleni
 • Tâmplărie, tâmplar Darabani
 • Tâmplărie, tâmplar Dărmăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Dej
 • Tâmplărie, tâmplar Deta
 • Tâmplărie, tâmplar Deva
 • Tâmplărie, tâmplar Dolhasca
 • Tâmplărie, tâmplar Dorohoi
 • Tâmplărie, tâmplar Drăgăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Drăgăneşti-Olt
 • Tâmplărie, tâmplar Drăgăşani
 • Tâmplărie, tâmplar Dragomireşti
 • Tâmplărie, tâmplar Drobeta-Turnu Severin
 • Tâmplărie, tâmplar Eforie
 • Tâmplărie, tâmplar Făgăraş
 • Tâmplărie, tâmplar Făget
 • Tâmplărie, tâmplar Fălticeni
 • Tâmplărie, tâmplar Făurei
 • Tâmplărie, tâmplar Feteşti
 • Tâmplărie, tâmplar Fieni
 • Tâmplărie, tâmplar Fierbinţi-Târg
 • Tâmplărie, tâmplar Filiaşi
 • Tâmplărie, tâmplar Flămânzi
 • Tâmplărie, tâmplar Focşani
 • Tâmplărie, tâmplar Frasin
 • Tâmplărie, tâmplar Fundulea
 • Tâmplărie, tâmplar Găeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Galaţi
 • Tâmplărie, tâmplar Gătaia
 • Tâmplărie, tâmplar Geoagiu
 • Tâmplărie, tâmplar Gheorgheni
 • Tâmplărie, tâmplar Gherla
 • Tâmplărie, tâmplar Ghimbav
 • Tâmplărie, tâmplar Giurgiu
 • Tâmplărie, tâmplar Gura Humorului
 • Tâmplărie, tâmplar Hârlău
 • Tâmplărie, tâmplar Hârşova
 • Tâmplărie, tâmplar Haţeg
 • Tâmplărie, tâmplar Horezu
 • Tâmplărie, tâmplar Huedin
 • Tâmplărie, tâmplar Hunedoara
 • Tâmplărie, tâmplar Huşi
 • Tâmplărie, tâmplar Ianca
 • Tâmplărie, tâmplar Iaşi
 • Tâmplărie, tâmplar Iernut
 • Tâmplărie, tâmplar Ineu
 • Tâmplărie, tâmplar Însurăţei
 • Tâmplărie, tâmplar Întorsura Buzăului
 • Tâmplărie, tâmplar Isaccea
 • Tâmplărie, tâmplar Jibou
 • Tâmplărie, tâmplar Lehliu-Gară
 • Tâmplărie, tâmplar Lipova
 • Tâmplărie, tâmplar Liteni
 • Tâmplărie, tâmplar Livada
 • Tâmplărie, tâmplar Luduş
 • Tâmplărie, tâmplar Lugoj
 • Tâmplărie, tâmplar Lupeni
 • Tâmplărie, tâmplar Mangalia
 • Tâmplărie, tâmplar Mărăşeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Marghita
 • Tâmplărie, tâmplar Medgidia
 • Tâmplărie, tâmplar Mediaş
 • Tâmplărie, tâmplar Miercurea Nirajului
 • Tâmplărie, tâmplar Miercurea Sibiului
 • Tâmplărie, tâmplar Miercurea-Ciuc
 • Tâmplărie, tâmplar Mihăileşti
 • Tâmplărie, tâmplar Milişăuţi
 • Tâmplărie, tâmplar Mioveni
 • Tâmplărie, tâmplar Mizil
 • Tâmplărie, tâmplar Moineşti
 • Tâmplărie, tâmplar Moldova Nouă
 • Tâmplărie, tâmplar Moreni
 • Tâmplărie, tâmplar Motru
 • Tâmplărie, tâmplar Murfatlar
 • Tâmplărie, tâmplar Murgeni
 • Tâmplărie, tâmplar Nădlac
 • Tâmplărie, tâmplar Năsăud
 • Tâmplărie, tâmplar Năvodari
 • Tâmplărie, tâmplar Negreşti
 • Tâmplărie, tâmplar Negreşti-Oaş
 • Tâmplărie, tâmplar Negru Vodă
 • Tâmplărie, tâmplar Nehoiu
 • Tâmplărie, tâmplar Novaci
 • Tâmplărie, tâmplar Nucet
 • Tâmplărie, tâmplar Ocna Mureş
 • Tâmplărie, tâmplar Ocna Sibiului
 • Tâmplărie, tâmplar Ocnele Mari
 • Tâmplărie, tâmplar Odobeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Odorheiu Secuiesc
 • Tâmplărie, tâmplar Olteniţa
 • Tâmplărie, tâmplar Oneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Oradea
 • Tâmplărie, tâmplar Orăştie
 • Tâmplărie, tâmplar Oraviţa
 • Tâmplărie, tâmplar Orşova
 • Tâmplărie, tâmplar Oţelu Roşu
 • Tâmplărie, tâmplar Ovidiu
 • Tâmplărie, tâmplar Panciu
 • Tâmplărie, tâmplar Pâncota
 • Tâmplărie, tâmplar Paşcani
 • Tâmplărie, tâmplar Pătârlagele
 • Tâmplărie, tâmplar Pecica
 • Tâmplărie, tâmplar Petrila
 • Tâmplărie, tâmplar Petroşani
 • Tâmplărie, tâmplar Piatra-Neamţ
 • Tâmplărie, tâmplar Piatra-Olt
 • Tâmplărie, tâmplar Piteşti
 • Tâmplărie, tâmplar Ploieşti
 • Tâmplărie, tâmplar Plopeni
 • Tâmplărie, tâmplar Podu Iloaiei
 • Tâmplărie, tâmplar Pogoanele
 • Tâmplărie, tâmplar Potcoava
 • Tâmplărie, tâmplar Predeal
 • Tâmplărie, tâmplar Pucioasa
 • Tâmplărie, tâmplar Răcari
 • Tâmplărie, tâmplar Rădăuţi
 • Tâmplărie, tâmplar Râmnicu Sărat
 • Tâmplărie, tâmplar Râmnicu Vâlcea
 • Tâmplărie, tâmplar Râşnov
 • Tâmplărie, tâmplar Recaş
 • Tâmplărie, tâmplar Reghin
 • Tâmplărie, tâmplar Reşiţa
 • Tâmplărie, tâmplar Roman
 • Tâmplărie, tâmplar Roşiori de Vede
 • Tâmplărie, tâmplar Rovinari
 • Tâmplărie, tâmplar Roznov
 • Tâmplărie, tâmplar Rupea
 • Tâmplărie, tâmplar Săcele
 • Tâmplărie, tâmplar Săcueni
 • Tâmplărie, tâmplar Salcea
 • Tâmplărie, tâmplar Sălişte
 • Tâmplărie, tâmplar Săliştea de Sus
 • Tâmplărie, tâmplar Salonta
 • Tâmplărie, tâmplar Sângeorgiu de Pădure
 • Tâmplărie, tâmplar Sângeorz-Băi
 • Tâmplărie, tâmplar Sânnicolau Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Sântana
 • Tâmplărie, tâmplar Sărmaşu
 • Tâmplărie, tâmplar Satu Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Săveni
 • Tâmplărie, tâmplar Scorniceşti
 • Tâmplărie, tâmplar Sebeş
 • Tâmplărie, tâmplar Sebiş
 • Tâmplărie, tâmplar Segarcea
 • Tâmplărie, tâmplar Seini
 • Tâmplărie, tâmplar Sfântu Gheorghe
 • Tâmplărie, tâmplar Sibiu
 • Tâmplărie, tâmplar Sighetu Marmaţiei
 • Tâmplărie, tâmplar Sighişoara
 • Tâmplărie, tâmplar Simeria
 • Tâmplărie, tâmplar Şimleu Silvaniei
 • Tâmplărie, tâmplar Sinaia
 • Tâmplărie, tâmplar Siret
 • Tâmplărie, tâmplar Slănic
 • Tâmplărie, tâmplar Slănic-Moldova
 • Tâmplărie, tâmplar Slatina
 • Tâmplărie, tâmplar Slobozia
 • Tâmplărie, tâmplar Solca
 • Tâmplărie, tâmplar Şomcuta Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Sovata
 • Tâmplărie, tâmplar Ştefăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Ştefăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Ştei
 • Tâmplărie, tâmplar Strehaia
 • Tâmplărie, tâmplar Suceava
 • Tâmplărie, tâmplar Sulina
 • Tâmplărie, tâmplar Tălmaciu
 • Tâmplărie, tâmplar Ţăndărei
 • Tâmplărie, tâmplar Târgovişte
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Bujor
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Cărbuneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Frumos
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Jiu
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Lăpuş
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Mureş
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Neamţ
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Ocna
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Secuiesc
 • Tâmplărie, tâmplar Târnăveni
 • Tâmplărie, tâmplar Tăşnad
 • Tâmplărie, tâmplar Tăuţii-Măgherăuş
 • Tâmplărie, tâmplar Techirghiol
 • Tâmplărie, tâmplar Tecuci
 • Tâmplărie, tâmplar Teiuş
 • Tâmplărie, tâmplar Ţicleni
 • Tâmplărie, tâmplar Timişoara
 • Tâmplărie, tâmplar Tismana
 • Tâmplărie, tâmplar Titu
 • Tâmplărie, tâmplar Topliţa
 • Tâmplărie, tâmplar Topoloveni
 • Tâmplărie, tâmplar Tulcea
 • Tâmplărie, tâmplar Turceni
 • Tâmplărie, tâmplar Turda
 • Tâmplărie, tâmplar Turnu Măgurele
 • Tâmplărie, tâmplar Ulmeni
 • Tâmplărie, tâmplar Ungheni
 • Tâmplărie, tâmplar Uricani
 • Tâmplărie, tâmplar Urlaţi
 • Tâmplărie, tâmplar Urziceni
 • Tâmplărie, tâmplar Valea lui Mihai
 • Tâmplărie, tâmplar Vălenii de Munte
 • Tâmplărie, tâmplar Vânju Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Vaşcău
 • Tâmplărie, tâmplar Vaslui
 • Tâmplărie, tâmplar Vatra Dornei
 • Tâmplărie, tâmplar Vicovu de Sus
 • Tâmplărie, tâmplar Victoria
 • Tâmplărie, tâmplar Videle
 • Tâmplărie, tâmplar Vişeu de Sus
 • Tâmplărie, tâmplar Vlăhiţa
 • Tâmplărie, tâmplar Vulcan
 • Tâmplărie, tâmplar Zalău
 • Tâmplărie, tâmplar Zărneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Zimnicea
 • Tâmplărie, tâmplar Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate