Tâmplărie, tâmplar preturi

Prețul mobilierului la comandă poate varia în mod semnificativ. Un procentaj însemnat din preț îl reprezintă în special materialul ales - va fi bucătăria din lemn masiv sau din placă aglomerată cu furnir? Cum va fi bucătăria la comandă - din lemn, din marmură sau din compozit Kerrock? Veți amenaja și baia la comandă? Tâmplarul dumneavoastră local vă poate ajuta să faceți toate aceste alegeri. Prețul elementelor unicat depinde astfel de material, ghidaje, mânere, tapițerie, montaj și aspecte similare. Amenajarea interioară la comandă este cu circa 30% mai scumpă, dar și de mult mai bună calitate și adaptată dorințelor dumneavoastră. Termenul de execuție este de la 1 la 4 luni. Prețul de execuție este de 400-1600lei/m2. Am pregătit pentru dumneavoastră și o listă de prețuri, în care puteți calcula simplu costurile de proiectare, executare și montare ale mobilierului.

Cui să încredințați serviciile de tâmplărie? Trimiteți o cerere către tâmplarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL SERVICIILOR DE TÂMPLĂRIE


Prețul serviciilor de tâmplărie a mobilierului la comandă. Prețul serviciilor de tâmplărie a mobilierului la comandă din PAL furniruit sau lemn. De ce să faci mobilă individualizată:optimizare spațiului neutilizat mobilier nereplicat oferă autenticitate și creativitate spațiilor

400 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
1600 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Tâmplărie, tâmplar preturi

ALTE PREȚURI PENTRU TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul execuției unui pat masiv la comandă


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul mobilierului la comandă


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Mobila la comanda – tot ce trebuie să știți

1. Mobila la comandă: bucătării, dormitoare, birouri etc.

Mobila cumpărată de la magazin se caracterizează prin materiale, dimensiuni și forme standard, care constituie limitări importante în ceea ce privește echiparea spațiilor interioare. În schimb, tâmplarii creează piese de mobilier conform unor planuri și dorințe exacte. Mobila executată la comandă prezintă multe avantaje. Pe cele mai importante le expunem în acest articol.

mobila la comanda.jpg
Mobila executată la comandă prezintă numeroase avantaje!

 

1.1 Mobila la comandă este adaptată pentru utilizator

După cum am menționat, mobila executată la comandă de către tâmplari este complet adaptată dorințelor și necesităților beneficiarilor acestora. La ora actuală, practic nu mai există limitări în ceea ce privește designul elementelor de mobilier executate la comandă. Mai ales dacă doriți produse unicat, singura soluție este să alegeți mobila la comandă. Cel mai bine este să se mobileze mansardele cu pereți oblici și clădirile vechi, cu pereți curbați și inegali, cu mobilă executată la comandă, care să se potrivească exact cu iregularitățile spațiilor lor interioare. În acest fel, de exemplu, spațiul interior al mansardei, sub care nu se poate sta nici în picioare și nici pe scaun, va fi folosit în mod eficient.

1.2. Armonizarea elementelor de mobilier la comandă cu întreaga locuință

Dacă doriți ca elementele de mobilier dintr-o cameră să se potrivească după formă, culoare și material cu mobila din alte camere (de exemplu, dacă aveți un apartament în care sufrageria, sala de mese și bucătăria sunt unite) alegerea cea mai bună pentru dvs. este mobila la comandă.

1.3 Unicitatea elementelor de mobilier la comandă

Mobilierul, realizat de către tâmplar conform planurilor unui arhitect respectiv conform dorințelor dvs., este unicat. Un astfel de mobilier îmbină armonios necesitățile, dorințele și stilul dvs. personal și, în același timp, se potrivește exact cu particularitățile spațiului interior. Cu siguranță, că nimeni nu va mai avea astfel de elemente de mobilier, ca ale dumneavoastră.

1.4 Mobilier de bucătărie sau pat cu dimensiuni speciale

Și dimensiunile speciale sunt un motiv pentru care alegem mobila la comandă. De exemplu, persoanele foarte înalte vor dori să aibă un pat, care să depășească lungimea standard de 200 cm. Pentru persoanele invalide în cărucior cu rotile, tejgheaua de bucătărie trebuie să aibă o înălțime mai mică decât cea clasică de 92 cm. Dar, pentru că în magazine nu se găsește mobilier de bucătărie cu masă de lucru cu înălțimea sub 75 cm, este necesară fabricarea unor elemente de mobilier la comandă. Motivele pentru care multe persoane preferă mobila la comandă sunt însă foarte variate.

1.5 Calitatea pe care o are mobila la comandă

Este important să alegeți un tâmplar recunoscut și verificat. Un tâmplar, care ține la calitatea produselor sale, va folosi materiale, lemn și elemente metalice de calitate. Tâmplarii de calitate remediază imediat eventualele defecțiuni și lipsuri ale elementelor de mobilier, ceea ce producătorii și furnizorii de mobilă nu fac.

2. Alegerea tâmplarului pentru executarea unui mobilier la comandă

Atunci când căutați un tâmplar bun, este bine să vă faceți temele! Aici ne referim la faptul că înainte de a lua o decizie, trebuie să obțineți cât mai multe oferte de la diferiți tâmplari.

2.1 Cum se caută un tâmplar bun

Prima regulă este să ascultați recomandările prietenilor și ale cunoștințelor, care au avut deja de-a face cu tâmplari. Dacă planul mobilierului locuinței dvs. va fi executat de către un arhitect, acesta vă poate face cunoștință cu tâmplarii, cu care colaborează și în care are încredere. A treia variantă este să apelați la portalul Daibau, pe care veți găsi o listă de tâmplari de încredere și de calitate, din zona dumneavoastră. Pe site-ul nostru, puteți verifica notele respectiv evaluările făcute de clienții fiecărui tâmplar de pe listă.

2.2 Obțineți mai multe oferte de la tâmplari de calitate!

Portalul on-line Daibau facilitează obținerea de mai multe oferte cu o singură cerere, ceea ce vă economisește din timp și energie. Prin obținerea de mai multe oferte, vă puteți convinge că prețurile oferite sunt competitive și adecvate. Este important, ca înainte de începerea lucrărilor, să primiți o ofertă scrisă, în care să se menționeze termenul de execuție și condițiile de plată. Întotdeauna să cereți și referințe de la tâmplar. Dacă doriți, puteți cere chiar să vedeți proiecte de referință ale acestuia, și anume, elemente de mobilier deja realizate de către tâmplar pentru alți clienți, să le pipăiți și să întrebați proprietarii lor, cât de satisfăcut sunt cu aceste produse și cu munca tâmplarului.

2.3 Prețurile practicate pentru mobila la comandă

Bineînțeles, că prețul mobilei influențează foarte mult asupra deciziilor noastre legate de echiparea apartamentului. Prețul mobilei poate varia foarte mult. Acesta depinde de materialele alese, de tipul șinelor, al mânerelor, al tapițeriei etc.. În cazul în care vă hotărâți să vă mobilați locuința cu mobilă la comandă, vă veți putea alege aceste elemente singuri. În schimb, dacă preferați să cumpărați mobila de la magazin, oferta este în acest sens limitată. Mobila executată la comandă poate avea un preț mai avantajos față de cea vândută în magazine sau poate fi mai scumpă ca aceasta. Și încă un lucru: mobila la comandă se plătește în întregime tâmplarului, care plătește la rândul său o anumită parte din venit furnizorului de materiale. În schimb, în cazul mobilei cumpărate de la magazin, profitul rezultat se împarte între magazin, distribuitor și transportator și producător.

2.4. Termenul de execuție al elementelor de mobilier la comandă

Magazinele specializate în vânzarea mobilei, au termenele diferite de livrare și montare a acesteia, dar de obicei mobila comandată la magazin este livrată și montată în termen de o lună sau două. În schimb, termenul de livrare a mobilei la comandă depinde de cât de ocupat este tâmplarul și de cât de complexe sunt elementele de mobilier. Dacă ne grăbim, atunci mobila la comandă nu este o bună pentru noi. Un tâmplar bun are foarte multe comenzi. De aceea, uneori termenul de livrare este de câteva luni. Realizarea mobilierului unui apartament poate dura mai multe săptămâni, (depinzând de complexitatea elementelor. Dacă mobilierul este unicat, iar designul acestuia este complex, trebuie să așteptăm chiar și câteva luni.

3. Paleta elementelor de mobilier la comandă

Tâmplarul execută produse foarte variate: mobilă și elemente din lemn, dar și din alte materiale. Aici vorbim despre: mobilierul de bucătărie, de cameră, de birou și alte elemente de echipare a apartamentelor, caselor, școlilor, hotelurilor, sălilor de sport, restaurantelor, sălilor de cinema, clădirilor cu scop lucrativ și a altor clădiri publice. Pe lângă producerea de mobilă, tâmplarul o mai și asamblează și repară. În funcție de specializare, tâmplarii execută și mobilă de clădire, cum ar fi: ferestre și uși, cadre de acoperișuri, diferite construcții din lemn, poduri, obiecte mici din lemn, dintre care fac parte: copertinele, depozitele de cereale din lemn, casele de vacanță. De asemenea, tâmplarii mai execută și echipament pentru scene, bărci și alte vase, echipamente sportive, instrumente muzicale, parchet, plăci din lemn pentru placarea zidurilor exterioare ale clădirilor și a pereților interiori.

4. Procedeul de lucru

Înainte de a merge la tâmplar, este foarte bine dacă știți deja ce fel de mobilă doriți. Cel mai bine este să vă consultați în prealabil cu un arhitect sau cu un designer de interior, care în baza cunoștințelor și experienței sale și în funcție de dorințele dumneavoastră vă poate pregăti la scară planurile necesare ale elementelor de mobilier dorite, cu descrieri. Numai în baza acestor planuri detaliate, veți putea obține oferte comparative de la tâmplari. În schimb, dacă veți merge fără nici un plan de la un tâmplar la altul, ofertele acestora nu vor putea fi comparate, pentru că fiecare tâmplar își va face planul propriu. În baza planurilor arhitectului sau în baza instrucțiunilor dumneavoastră, tâmplarul ales va pregăti lista cu elementele de mobilier de executat și va face câteva schițe de atelier ale mobilierului. Chiar dacă arhitectul dvs. a măsurat deja camerele în care va vi amplasată mobila, în mod obligatoriu și tâmplarul trebuie să verifice aceste dimensiuni înainte de a începe lucrul!  După ce confirmați factura de avans și o achitați, tâmplarul va comanda materialul necesar și va începe lucrul. De obicei, tâmplarul fabrică mobila în atelierul său, după care o asamblează și montează în locuința dumneavoastră. Este important ca tâmplarul să verifice dimensiunile pentru fiecare element de mobilier în parte.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂTÂMPLAR

Buna ziua,

Am nevoie de un toc de lemn de reparat sau inlocuit o parte.

Multumesc 434.7 4.83 la 724.5 RON


........

RECONDITIONAT USI INTERIOR

Buna ziua,

Este vorba de 2usi de lemn masiv de bloc, trebuiesc raschetate si lacuite.

Multumim 434.7 4.83 la 724.5 RON


........

TRANSFORMARE DULAP 3USI - SOLDAT

Bună ziua,

Doresc transformare dulap masiv - 3uși în soldat 60/50/170

Mulțumesc 869.4 4.83 la 1449 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, 15 BUC ȘIPCI DIN LEMN, LUNGIME 80 CM LĂȚIME 6CM GROSIME 2 CM
Tâmplărie, tâmplar, Bacău

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MOBILA DE BAR PE MASURA SI 2 PIESE DE DESIGN, 2200X600X900 SI 1600X900X400
Tâmplărie, tâmplar, Braşov

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, ORNAMENT SCARA INTERIOARA LEMN, BUCATI 15*6 CM
Tâmplărie, tâmplar, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, USA DE EXTERIOR SI USI DE INTERIOR, 9 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Arad

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, RECONDIȚIONARE OBLOANE, 13 - 14 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Braşov

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, REPARATII GEAMURI DIN LEMN CLADIRE SCOALA, INTERNAT, PESTE 100 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Timişoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RESTAURARE 12 USI VECHI 1920, 12 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, RECONDITIONARE 3 USI LEMN , 70X180 3
Tâmplărie, tâmplar, Râmnicu Sărat

260.82 RON la 434.7 RON

PREȚUL, MONTAJ TOC USA INTRARE, 1
Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

130.41 RON la 217.35 RON

PREȚUL, RECONDITIONARE TAMPLARIE, 5 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Timişoara

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, REPARAȚIE UȘI LEMN, 4
Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, RECONDITIONARE USI SI FERESTRE LEMN., FEREASTRA CU 3 CANATE(140×230);FEREASTRA 2 CANATE(140×160);USI 2 BUC(67×220)CM.
Tâmplărie, tâmplar, Galaţi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PIESE DIN LEMN STRUNJITE, LUNGIME15 CM , DIAMETRU 6 CM
Tâmplărie, tâmplar, Vaslui

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, UȘI INTERIOARE , USA ACCES LOCUINȚA , GEAMURI , 9 USI + MAI MULTE FERESTRE
Tâmplărie, tâmplar, Huşi

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, 4 USI DIN LEMN DE BRAD, LA COMANDA PT INTERIOR , 4 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Predeal

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, RECONDIȚIONARE GEAMURI , 4 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, GARD DE LEMN, 180CMLATIME PE 175CM INALTIME
Tâmplărie, tâmplar, Oneşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, RECONDITIONAT TAMPLARIE DIN LEMN, 1 GARDULEȚ
Tâmplărie, tâmplar, Brezoi

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE COPERTINĂ AUTO, APROX.5×3 M
Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, RECONDITIONARE FERESTRE LEMN, CHITUIRE SI VOPSIRE, 10 -12 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Braşov

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, REPARATIE USA BALCON APARRAMENT, LEMN VOPSIT ALB
Tâmplărie, tâmplar, Piteşti

130.41 RON la 217.35 RON

PREȚUL, MAGAZIE DIN LEMN, 12 MP
Tâmplărie, tâmplar, Hărman

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CĂSUȚA DEPOZITARE IN CURTE, 2,5M X 3,5 M
Tâmplărie, tâmplar, Remetea Mare

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, FERESTRE DE LEMN CARE NU PASUIESC APARTAMENT BLOC, CCA 6 BUC DUBLE, SISTEM VECHI
Tâmplărie, tâmplar, Craiova

521.64 RON la 869.4 RON

PREȚUL, O POARTA DE LEMN STIL MARAMUREȘ , AR TREBUI SA DISCUTAM MĂSURILE
Tâmplărie, tâmplar, Cacica

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RECONDITIONARE ( SLEFUIRE, VOPSIRE) MAGAZIE DIN LEMN, 4M X 1M X 2,20M
Tâmplărie, tâmplar, Cisnădie

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, STRUCTURA BALCON LEMN + ACOPERIS, 5 X 1,75M
Tâmplărie, tâmplar, Braşov

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REPARAȚIE TOC UȘĂ LEMN DORMITOR , 1
Tâmplărie, tâmplar, Piteşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, REPARATII USI INTERIOR LEMN, 3
Tâmplărie, tâmplar, Sibiciu de Sus

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, CARPORT AUTO, LEMN, 2 MASINI
Tâmplărie, tâmplar, Ghiroda

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REPARATIE USA DE APARTAMENT, 1
Tâmplărie, tâmplar, Craiova

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, ÎNLOCUIRE UȘI DEBARALE SITUATE ÎN HOLUL APARTAMENTULUI. , POZE ATAȘATE
Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SCHIMBAT LAMBRIU/SAUNE/PODELE INTERIOR, ELEMENT PIN NORDIC TRATAT TERMIC
Tâmplărie, tâmplar, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, UȘI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT, 4 BUC
Tâmplărie, tâmplar, Băile Herculane

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, DORESC O ANSAMBLARE DULAP,
Tâmplărie, tâmplar, Filiaşi

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, DORESC RECONDIȚIONAREA UNOR FERESTRE, RĂSINOASE
Tâmplărie, tâmplar, Sibiu

434.7 RON la 724.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Tâmplărie, tâmplar LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

165+ FIRME PENTRU TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL TÂMPLĂRIE, TÂMPLAR?

 • Tâmplărie, tâmplar Bucureşti
 • Tâmplărie, tâmplar Cluj-Napoca
 • Tâmplărie, tâmplar Constanţa
 • Tâmplărie, tâmplar Dumbrăveni
 • Tâmplărie, tâmplar Iaşi
 • Tâmplărie, tâmplar Timişoara
 • Tâmplărie, tâmplar Alba Iulia
 • Tâmplărie, tâmplar Arad
 • Tâmplărie, tâmplar Bacău
 • Tâmplărie, tâmplar Baia Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Bârlad
 • Tâmplărie, tâmplar Bistriţa
 • Tâmplărie, tâmplar Botoşani
 • Tâmplărie, tâmplar Brăila
 • Tâmplărie, tâmplar Braşov
 • Tâmplărie, tâmplar Buzău
 • Tâmplărie, tâmplar Călăraşi
 • Tâmplărie, tâmplar Craiova
 • Tâmplărie, tâmplar Deva
 • Tâmplărie, tâmplar Drobeta-Turnu Severin
 • Tâmplărie, tâmplar Focşani
 • Tâmplărie, tâmplar Galaţi
 • Tâmplărie, tâmplar Giurgiu
 • Tâmplărie, tâmplar Hunedoara
 • Tâmplărie, tâmplar Mediaş
 • Tâmplărie, tâmplar Oradea
 • Tâmplărie, tâmplar Piatra-Neamţ
 • Tâmplărie, tâmplar Piteşti
 • Tâmplărie, tâmplar Ploieşti
 • Tâmplărie, tâmplar Râmnicu Vâlcea
 • Tâmplărie, tâmplar Reşiţa
 • Tâmplărie, tâmplar Roman
 • Tâmplărie, tâmplar Satu Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Sfântu Gheorghe
 • Tâmplărie, tâmplar Sibiu
 • Tâmplărie, tâmplar Slatina
 • Tâmplărie, tâmplar Slobozia
 • Tâmplărie, tâmplar Suceava
 • Tâmplărie, tâmplar Târgovişte
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Jiu
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Mureş
 • Tâmplărie, tâmplar Tulcea
 • Tâmplărie, tâmplar Turda
 • Tâmplărie, tâmplar Vaslui
 • Tâmplărie, tâmplar Zalău
 • Tâmplărie, tâmplar Abrud
 • Tâmplărie, tâmplar Adjud
 • Tâmplărie, tâmplar Agnita
 • Tâmplărie, tâmplar Aiud
 • Tâmplărie, tâmplar Aleşd
 • Tâmplărie, tâmplar Alexandria
 • Tâmplărie, tâmplar Amara
 • Tâmplărie, tâmplar Anina
 • Tâmplărie, tâmplar Aninoasa
 • Tâmplărie, tâmplar Ardud
 • Tâmplărie, tâmplar Avrig
 • Tâmplărie, tâmplar Azuga
 • Tâmplărie, tâmplar Babadag
 • Tâmplărie, tâmplar Baia de Aramă
 • Tâmplărie, tâmplar Baia de Arieş
 • Tâmplărie, tâmplar Baia Sprie
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Govora
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Herculane
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Olăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Băile Tuşnad
 • Tâmplărie, tâmplar Băileşti
 • Tâmplărie, tâmplar Bălan
 • Tâmplărie, tâmplar Bălceşti
 • Tâmplărie, tâmplar Balş
 • Tâmplărie, tâmplar Băneasa
 • Tâmplărie, tâmplar Baraolt
 • Tâmplărie, tâmplar Bechet
 • Tâmplărie, tâmplar Beclean
 • Tâmplărie, tâmplar Beiuş
 • Tâmplărie, tâmplar Berbeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Bereşti
 • Tâmplărie, tâmplar Bicaz
 • Tâmplărie, tâmplar Blaj
 • Tâmplărie, tâmplar Bocşa
 • Tâmplărie, tâmplar Boldeşti-Scăeni
 • Tâmplărie, tâmplar Bolintin-Vale
 • Tâmplărie, tâmplar Borşa
 • Tâmplărie, tâmplar Borsec
 • Tâmplărie, tâmplar Brad
 • Tâmplărie, tâmplar Bran
 • Tâmplărie, tâmplar Breaza
 • Tâmplărie, tâmplar Brezoi
 • Tâmplărie, tâmplar Broşteni
 • Tâmplărie, tâmplar Bucecea
 • Tâmplărie, tâmplar Budeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Buhuşi
 • Tâmplărie, tâmplar Bumbeşti-Jiu
 • Tâmplărie, tâmplar Buşteni
 • Tâmplărie, tâmplar Buziaş
 • Tâmplărie, tâmplar Cajvana
 • Tâmplărie, tâmplar Calafat
 • Tâmplărie, tâmplar Călan
 • Tâmplărie, tâmplar Călimăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpeni
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpia Turzii
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpina
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpulung
 • Tâmplărie, tâmplar Câmpulung Moldovenesc
 • Tâmplărie, tâmplar Caracal
 • Tâmplărie, tâmplar Caransebeş
 • Tâmplărie, tâmplar Carei
 • Tâmplărie, tâmplar Cavnic
 • Tâmplărie, tâmplar Căzăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Cehu Silvaniei
 • Tâmplărie, tâmplar Cernavodă
 • Tâmplărie, tâmplar Chişineu-Criş
 • Tâmplărie, tâmplar Ciacova
 • Tâmplărie, tâmplar Cisnădie
 • Tâmplărie, tâmplar Codlea
 • Tâmplărie, tâmplar Comăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Comarnic
 • Tâmplărie, tâmplar Copşa Mică
 • Tâmplărie, tâmplar Corabia
 • Tâmplărie, tâmplar Costeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Covasna
 • Tâmplărie, tâmplar Cristuru Secuiesc
 • Tâmplărie, tâmplar Cugir
 • Tâmplărie, tâmplar Curtea de Argeş
 • Tâmplărie, tâmplar Curtici
 • Tâmplărie, tâmplar Dăbuleni
 • Tâmplărie, tâmplar Darabani
 • Tâmplărie, tâmplar Dărmăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Dej
 • Tâmplărie, tâmplar Deta
 • Tâmplărie, tâmplar Dolhasca
 • Tâmplărie, tâmplar Dorohoi
 • Tâmplărie, tâmplar Drăgăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Drăgăneşti-Olt
 • Tâmplărie, tâmplar Drăgăşani
 • Tâmplărie, tâmplar Dragomireşti
 • Tâmplărie, tâmplar Eforie
 • Tâmplărie, tâmplar Făgăraş
 • Tâmplărie, tâmplar Făget
 • Tâmplărie, tâmplar Fălticeni
 • Tâmplărie, tâmplar Făurei
 • Tâmplărie, tâmplar Feteşti
 • Tâmplărie, tâmplar Fieni
 • Tâmplărie, tâmplar Fierbinţi-Târg
 • Tâmplărie, tâmplar Filiaşi
 • Tâmplărie, tâmplar Flămânzi
 • Tâmplărie, tâmplar Frasin
 • Tâmplărie, tâmplar Fundulea
 • Tâmplărie, tâmplar Găeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Gătaia
 • Tâmplărie, tâmplar Geoagiu
 • Tâmplărie, tâmplar Gheorgheni
 • Tâmplărie, tâmplar Gherla
 • Tâmplărie, tâmplar Ghimbav
 • Tâmplărie, tâmplar Gura Humorului
 • Tâmplărie, tâmplar Hârlău
 • Tâmplărie, tâmplar Hârşova
 • Tâmplărie, tâmplar Haţeg
 • Tâmplărie, tâmplar Horezu
 • Tâmplărie, tâmplar Huedin
 • Tâmplărie, tâmplar Huşi
 • Tâmplărie, tâmplar Ianca
 • Tâmplărie, tâmplar Iernut
 • Tâmplărie, tâmplar Ineu
 • Tâmplărie, tâmplar Însurăţei
 • Tâmplărie, tâmplar Întorsura Buzăului
 • Tâmplărie, tâmplar Isaccea
 • Tâmplărie, tâmplar Jibou
 • Tâmplărie, tâmplar Lehliu-Gară
 • Tâmplărie, tâmplar Lipova
 • Tâmplărie, tâmplar Liteni
 • Tâmplărie, tâmplar Livada
 • Tâmplărie, tâmplar Luduş
 • Tâmplărie, tâmplar Lugoj
 • Tâmplărie, tâmplar Lupeni
 • Tâmplărie, tâmplar Mangalia
 • Tâmplărie, tâmplar Mărăşeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Marghita
 • Tâmplărie, tâmplar Medgidia
 • Tâmplărie, tâmplar Miercurea Nirajului
 • Tâmplărie, tâmplar Miercurea Sibiului
 • Tâmplărie, tâmplar Miercurea-Ciuc
 • Tâmplărie, tâmplar Mihăileşti
 • Tâmplărie, tâmplar Milişăuţi
 • Tâmplărie, tâmplar Mioveni
 • Tâmplărie, tâmplar Mizil
 • Tâmplărie, tâmplar Moineşti
 • Tâmplărie, tâmplar Moldova Nouă
 • Tâmplărie, tâmplar Moreni
 • Tâmplărie, tâmplar Motru
 • Tâmplărie, tâmplar Murfatlar
 • Tâmplărie, tâmplar Murgeni
 • Tâmplărie, tâmplar Nădlac
 • Tâmplărie, tâmplar Năsăud
 • Tâmplărie, tâmplar Năvodari
 • Tâmplărie, tâmplar Negreşti
 • Tâmplărie, tâmplar Negreşti-Oaş
 • Tâmplărie, tâmplar Negru Vodă
 • Tâmplărie, tâmplar Nehoiu
 • Tâmplărie, tâmplar Novaci
 • Tâmplărie, tâmplar Nucet
 • Tâmplărie, tâmplar Ocna Mureş
 • Tâmplărie, tâmplar Ocna Sibiului
 • Tâmplărie, tâmplar Ocnele Mari
 • Tâmplărie, tâmplar Odobeşti
 • Tâmplărie, tâmplar Odorheiu Secuiesc
 • Tâmplărie, tâmplar Olteniţa
 • Tâmplărie, tâmplar Oneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Orăştie
 • Tâmplărie, tâmplar Oraviţa
 • Tâmplărie, tâmplar Orşova
 • Tâmplărie, tâmplar Oţelu Roşu
 • Tâmplărie, tâmplar Ovidiu
 • Tâmplărie, tâmplar Panciu
 • Tâmplărie, tâmplar Pâncota
 • Tâmplărie, tâmplar Paşcani
 • Tâmplărie, tâmplar Pătârlagele
 • Tâmplărie, tâmplar Pecica
 • Tâmplărie, tâmplar Petrila
 • Tâmplărie, tâmplar Petroşani
 • Tâmplărie, tâmplar Piatra-Olt
 • Tâmplărie, tâmplar Plopeni
 • Tâmplărie, tâmplar Podu Iloaiei
 • Tâmplărie, tâmplar Pogoanele
 • Tâmplărie, tâmplar Potcoava
 • Tâmplărie, tâmplar Predeal
 • Tâmplărie, tâmplar Pucioasa
 • Tâmplărie, tâmplar Răcari
 • Tâmplărie, tâmplar Rădăuţi
 • Tâmplărie, tâmplar Râmnicu Sărat
 • Tâmplărie, tâmplar Râşnov
 • Tâmplărie, tâmplar Recaş
 • Tâmplărie, tâmplar Reghin
 • Tâmplărie, tâmplar Roşiori de Vede
 • Tâmplărie, tâmplar Rovinari
 • Tâmplărie, tâmplar Roznov
 • Tâmplărie, tâmplar Rupea
 • Tâmplărie, tâmplar Săcele
 • Tâmplărie, tâmplar Săcueni
 • Tâmplărie, tâmplar Salcea
 • Tâmplărie, tâmplar Sălişte
 • Tâmplărie, tâmplar Săliştea de Sus
 • Tâmplărie, tâmplar Salonta
 • Tâmplărie, tâmplar Sângeorgiu de Pădure
 • Tâmplărie, tâmplar Sângeorz-Băi
 • Tâmplărie, tâmplar Sânnicolau Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Sântana
 • Tâmplărie, tâmplar Sărmaşu
 • Tâmplărie, tâmplar Săveni
 • Tâmplărie, tâmplar Scorniceşti
 • Tâmplărie, tâmplar Sebeş
 • Tâmplărie, tâmplar Sebiş
 • Tâmplărie, tâmplar Segarcea
 • Tâmplărie, tâmplar Seini
 • Tâmplărie, tâmplar Sighetu Marmaţiei
 • Tâmplărie, tâmplar Sighişoara
 • Tâmplărie, tâmplar Simeria
 • Tâmplărie, tâmplar Şimleu Silvaniei
 • Tâmplărie, tâmplar Sinaia
 • Tâmplărie, tâmplar Siret
 • Tâmplărie, tâmplar Slănic
 • Tâmplărie, tâmplar Slănic-Moldova
 • Tâmplărie, tâmplar Solca
 • Tâmplărie, tâmplar Şomcuta Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Sovata
 • Tâmplărie, tâmplar Ştefăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Ştefăneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Ştei
 • Tâmplărie, tâmplar Strehaia
 • Tâmplărie, tâmplar Sulina
 • Tâmplărie, tâmplar Tălmaciu
 • Tâmplărie, tâmplar Ţăndărei
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Bujor
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Cărbuneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Frumos
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Lăpuş
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Neamţ
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Ocna
 • Tâmplărie, tâmplar Târgu Secuiesc
 • Tâmplărie, tâmplar Târnăveni
 • Tâmplărie, tâmplar Tăşnad
 • Tâmplărie, tâmplar Tăuţii-Măgherăuş
 • Tâmplărie, tâmplar Techirghiol
 • Tâmplărie, tâmplar Tecuci
 • Tâmplărie, tâmplar Teiuş
 • Tâmplărie, tâmplar Ţicleni
 • Tâmplărie, tâmplar Tismana
 • Tâmplărie, tâmplar Titu
 • Tâmplărie, tâmplar Topliţa
 • Tâmplărie, tâmplar Topoloveni
 • Tâmplărie, tâmplar Turceni
 • Tâmplărie, tâmplar Turnu Măgurele
 • Tâmplărie, tâmplar Ulmeni
 • Tâmplărie, tâmplar Ungheni
 • Tâmplărie, tâmplar Uricani
 • Tâmplărie, tâmplar Urlaţi
 • Tâmplărie, tâmplar Urziceni
 • Tâmplărie, tâmplar Valea lui Mihai
 • Tâmplărie, tâmplar Vălenii de Munte
 • Tâmplărie, tâmplar Vânju Mare
 • Tâmplărie, tâmplar Vaşcău
 • Tâmplărie, tâmplar Vatra Dornei
 • Tâmplărie, tâmplar Vicovu de Sus
 • Tâmplărie, tâmplar Victoria
 • Tâmplărie, tâmplar Videle
 • Tâmplărie, tâmplar Vişeu de Sus
 • Tâmplărie, tâmplar Vlăhiţa
 • Tâmplărie, tâmplar Vulcan
 • Tâmplărie, tâmplar Zărneşti
 • Tâmplărie, tâmplar Zimnicea
 • Tâmplărie, tâmplar Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate