Preturi mobila la comanda

Mobila la comandă este cu 30% mai scumpă, dar este și de mai bună calitate decât mobila industrială modulară. Prețul mobilei la comandă depinde de dimensiuni, complexitate, material (lemn masiv, PAL, PAL și ultrapas, placă aglomerată și furnir sau MDF) și, desigur, de executant. Termenul de execuție la un tâmplar este de la 1 la 4 luni. Prețul de execuție al mobilierului la comandă din PAL furniruit se ridică de la 150 la 400 EURO/m2.

Cui să încredințați achiziționarea unei mobile la comandă? Trimiteți o cerere către tâmplarii sau designerii de interior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL MOBILEI LA COMANDĂ


Prețul mobilei la comandă pentru casă sau apartament.Prețul mobilei, executate după dimensiunile și preferințele clientului. Prețul include PAL furniruit.

600 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
1600 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Preturi mobila la comanda

ALTE PREȚURI PENTRU MOBILĂ LA COMANDĂ

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul unui pat supraetajat la comandă


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Mobilă bucatarie


Care este prețul unei bucătării la comandă? Bucătăria poate fi renovată cu costuri reduse prin vopsi...

Verificați și: Mobila bucatarie la comanda pret

Mobilă living


Prețurile mobilierului pentru camera de zi variază în mod semnificativ. Prețul depinde de cantitatea...

Verificați și: Mobila sufragerie pret

Mobilă dormitor


Care este prețul unui dormitor la comandă? Un dormitor la comandă este cu 30% mai scump, dar și mai ...

Verificați și: Dormitoare preturi

Mobilă copii


Care este prețul unei camere de copii? O cameră de copii la comandă este cu 30% mai scumpă, dar și m...

Verificați și: Mobila copii pret

Mobilier baie


Care este prețul mobilierului de baie la comandă? Băile moderne oferă contact cu natura prin revenir...

Verificați și: Mobilier baie pret

Mobilă lemn masiv


Care este prețul mobilierului din lemn masiv? Mobilierul din lemn masiv este cu cel puțin 30% mai sc...

Verificați și: Mobila din lemn masiv preturi

Dulap haine uși glisante


Care este prețul unui dulap încorporat? Cu un dulap încorporat făcut la comandă veți utiliza la maxi...

Verificați și: Dulap dressing usi glisante pret

Blaturi de bucătărie


Cât costă blaturile de bucătărie? Prețul depinde de lățimea blatului (standardul este de 60 cm), lun...

Verificați și: Blaturi de bucătărie preț

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Mobilă din lemn la comandă – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra mobilă executată la comandă?

De multe ori, suntem tentați să ne cumpărăm mobila de la cel mai apropiat magazin specializat. Nu trebuie să ignorăm însă faptul, că vom avea aceste piese de mobilier în locuința noastră o mare perioadă de timp, poate chiar și zeci de ani. Acesta este motivul pentru care mobila la comandă constituie o alegere mult mai bună. Și aceasta nu numai pentru că este realizată din materiale mai de calitate, ci și pentru că se va potrivi perfect în camerele locuinței noastre și va corespunde propriilor noastre dorințe. Mobila la comandă este adecvată mai ales pentru apartamentele mici sau spațiile interioare cu forme neregulate, în care fiecare centimetru contează. Să nu credeți, că această mobilă vă va costa mai mult decât mobila disponibilă în magazine și fabricată industrial. Datorită paletei variate de materiale și a numărului mare de tâmplari, puteți găsi oferte avantajoase. Mobila la comandă este potrivită pentru orice fel de cameră: bucătărie, baie, dormitoare, mansarde și chiar pentru rulote. Puteți comanda, deci, mobilă pentru camere funcționale, frecvent folosite, cum ar fi: cămări, bucătării, băi, garaje, ca și dulapuri incorporate la comandă.

Mobila din lemn la comandă este adaptată la dimensiunile camerelor și corespunde dorințelor dumneavoastră
Mobila din lemn la comandă este adaptată la dimensiunile camerelor și corespunde dorințelor dumneavoastră

1.1. Materialul folosit pentru mobila la comandă

Pentru execuția de mobilă puteți alege dintr-o paletă variată de materiale, care se deosebesc prin calitate, caracteristici, aspect și preț. Dacă doriți produse de calitate, atunci trebuie să alegeți lemnul masiv ca material pentru mobila la comandă. Fiecare tip de lemn are duritatea, rezistența, culoarea și textura sa. De exemplu, lemnul decorativ exotic se vinde la prețuri ridicate. O alegere de compromis este PAL-ul, care va rezista în spațiile uscate aproape tot atât cât lemnul masiv, deși este mult mai ieftin. Piesele de mobilier nu sunt întotdeauna numai din lemn. De exemplu, acestea pot avea o construcția din oțel, o carcasă din aluminiu, plastic, sticlă sau kerrock. De asemenea, pe ele se pot monta oglinzi. O alegere economică este și mediapanul în combinație cu furnirul.

1.2. Redarea 3D a pieselor de mobilier

Este important a vizualiza cum vor arăta piesele de mobilier, care urmează a fi executate, și cât de bine se vor potrivi cu restul elementelor din locuința dumneavoastră. În acest sens, puteți cere executanților redări 3D ale produselor comandate și fotomontaje.

2. Cum puteți alege un tâmplar de calitate, care să vă execute mobila la comandă?

Calitatea mobilei nu este dată doar de materialele folosite și de aspectul pe care îl are, ci și de calitatea fabricării. Atunci când căutați un tâmplar de calitate, nu vă lăsați convinși de promisiuni și prețuri reduse. Evaluați calitatea tâmplarului în funcție de referințele pe care acesta le are, părerile clienților lui anteriori și calitatea ofertei făcute în baza cererii dumneavoastră. Vă oferim toate aceste lucruri pe portalul nostru daibau.ro. De asemenea, vă mai recomandăm ca înainte de a încheia contractul de execuție cu tâmplarul, să stați de vorbă cu el, pentru a-i verifica profesionalismul și a vedea dacă a înțeles foarte bine, ce fel de produse doriți să vă execute.

3. Mobilă de apartament la comandă

Dacă tocmai v-ați construit sau renovat casa, cu siguranță că aveți nevoie de mobilă pentru toate camerele acesteia. Pentru aceasta este bine să angajați un arhitect sau un designer de interior, care să vă execute planurile echipamentului interior al locuinței. În baza acestor planuri, tâmplarul vă poate executa piese de mobilier concepute pe gustul dumneavoastră și care se potrivesc perfect cu dimensiunea și forma camerelor. Există multe detalii, prin care se pot crea ambiente interioare deosebite: piese de mobilier unicat, în culori speciale, cu oglinzi sau tapițate; placări deosebite ale pereților și tavanelor cu lemn și altele. În continuare vă vom prezenta, ce fel de mobilă puteți comanda pentru fiecare cameră a locuinței.

3.1. Bucătărie la comandă

De obicei, petrecem destul de mult timp în bucătărie. Aici păstrăm foarte multe lucruri: obiecte de uz casnic, cum ar fi: oale, tigăi, vase, furculițe, linguri, cuțite și lingurițe, pahare și căni, aparate electrocasnice etc. Bucătăria locuinței trebuie să fie funcțională, curată și eficientă. Din aceste motive este bine ca mobila să fie făcută la comandă. Mai întâi, trebuie să decideți unde veți amplasa atât fiecare piesă de mobilier în parte, cât și fiecare alt element al bucătăriei. Apoi, trebuie să decideți, ce stil va avea mobila: clasic sau modern? După aceea, urmează executarea elementelor bucătăriei: a dulapurilor, a tejghelei de bucătărie, a măștii chiuvetei și poate chiar și a măștii frigiderului. Blatul bucătăriei poate fi din marmură, piatră artificială sau laminat. La sfârșit, se amplasează sau montează toate aceste elemente. Tot în bucătărie puteți să vă amplasați și un minibar, cu scaune speciale. Vă garantăm, că o bucătărie făcută la comandă vă va aduce multe satisfacții.

3.2. Sală de luat masa la comandă

Ceremonia de luare a mesei împreună cu membri familiei și cu eventuali oaspeți a avut întotdeauna și încă mai are un rol central în cultura noastră. De aceea, sala în care se ia masa constituie una dintre cele mai importante camere ale locuinței, în care trebuie să vă simțiți bine atât dumneavoastră, cât și invitații. O sală de luat masa executată la comandă va avea cu siguranță un efect foarte pozitiv asupra membrilor familiei și a oaspeților ocazionali. Elementul principal al unei astfel de camere este, bineînțeles, masa executată la comandă. Puteți să decideți chiar singuri forma, pe care aceasta o va avea; dacă ea va fi din lemn masiv sau nu, și dacă va avea și elemente din oțel, aluminiu, sticlă, rășină epoxidică etc. De asemenea, mai puteți face singuri și designul scaunelor, al dulapurilor, vitrinelor, rafturilor și al altor elemente ale acestei camere.

3.3. Mobilă de birou la comandă

Dacă camera pe care o folosiți ca și birou de lucru este executată pe gustul dumneavoastră și are elemente de mobilier executate pe comandă, care se potrivesc perfect în ea, nu numai că vă veți simți bine lucrând în biroul de acasă, dar vă veți putea mări și productivitatea. De asemenea, o astfel de cameră va face o bună impresie și colaboratorilor dumneavoastră. Mobila de birou este alcătuită din: mese de birou, mese pentru calculatoare, dulapuri pentru dosare, fotolii, mese de club și altele. Acordați atenție amplasării funcționale a acestor elemente în cameră, culorii și aspectului lor, pentru a vă influența pozitiv productivitatea și creativitatea.

3.4. Dormitoare la comandă

În dormitor ne petrecem aproape o treime din viață. De aceea, efectul pe care această cameră îl are asupra noastră - de când mergem la culcare și până ne trezim a doua zi dimineață - este foarte important. Mobila dormitorului trebuie să corespundă gustului dumneavoastră personal și să vă facă să vă simțiți bine în propria intimitate. Puteți decide singuri cum doriți să arate patul, noptierele și șifonierul dormitorului. În cazul în care dormitorul nu este suficient de spațios, patul poate fi prevăzut cu sertare pentru plăpumi, perne etc. Tot în acest caz mai aveți și varianta de a comanda un pat rabatabil pe perete. Iar șifonierul dormitorului poate avea oglinzi, rafturi și compartimente unicat.

3.5. Sufragerii la comandă

Cu siguranță că sufrageria este camera cea mai importantă a unei locuințe moderne și este locul central al fiecărei case. Mobila de sufrageria poate fi combinată foarte variat. Dacă vă decideți pentru mobila la comandă, puteți alege amplasamentul elementelor de mobilier, materialele, culoarea și stilul acestora. Tâmplari pot crea numeroase piese de mobilier unicat, cum ar fi: canapele, vitrine, rafturi pentru cărți, dulapul tv. Toate aceste elemente se vor potrivi perfect în sufrageria dumneavoastră și vor fi executate pe gustul dumneavoastră.

3.6. Camere de copii la comandă

Mediul în care cresc copiii este foarte important pentru dezvoltarea personală a acestora. De aceea, este de preferat ca în camera copiilor să aveți mobilă executată la comandă, care să corespundă necesităților funcționale și estetice ale acestora. Dacă camera copiilor are mobilă în culori vesele, cu forme interesante și funcționale, aceștia vor petrece mult timp în ea, fie că se vor juca, fie că vor învață. Mobila trebuie să fie adaptată vârstei copilului. Piesele de mobilier pentru copii și adolescenți sunt următoarele: paturi la comandă, care pot fi și suprapuse, cutii pentru jucării, dulapuri, șifoniere, mese de birou, mese de calculator, scaune pentru copii, rafturi pentru cărți etc.

3.7. Mobila de baie la comandă

Pe lângă dormitor, și baia este o cameră care trebuie să ne asigure o senzație de intimitate absolută și în care trebuie să ne simțim bine și relaxați. Mobila de baie cuprinde următoarele piese: dulapuri de baie, suportul pentru prosoape, coșul cu rufe și altele. Dulapurile pot avea oglinzi și becuri led. Materialele din care este executată mobila camerei de baie trebuie să fie rezistente la umiditate. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm ca pentru baie să alegeți piese de mobilier din lemn masiv.

3.8. Vestibul la comandă

Dacă nu doriți ca vestibulul casei dumneavoastră să fie plin de pantofi și papuci așezați în dezordine, ca și de paltoane, sacouri și umbrele la vedere, apelați la un tâmplar pentru câteva piese de mobilier la comandă, specifice acestei încăperi. Pentru că vestibulul este prima cameră în care intrăm, este importantă impresia pe care acesta o face, atât dumneavoastră cât și oaspeților ocazionali. Pentru vestibul, un tâmplar vă poate executa următoarele piese de mobilier: un dulap integrat pentru haine, o băncuță confortabilă, un dulap pentru pantofi, un suport pentru umbrele. Astfel, aspectul vestibulului va fi îngrijit și îmbietor.

3.9. Camere pentru garderobă

Dacă aveți mult spațiu la dispoziție, puteți dedica o cameră întreagă garderobei. În acest caz, este bine să angajați un tâmplar, care să v-o echipeze cu dulapuri, rafturi, bare pentru umerașe, oglinzi, băncuțe și alte accesorii, care să vă ajute să vă îmbrăcați confortabil și îngrijit.

4. Mobilă modernă la comandă

Pe lângă oferta de executare a întregului mobilier pentru locuință, mai există și posibilitatea de a comanda numai câteva piese de mobilier. Cu acestea, veți da un caracter special locuinței dumneavoastră. Puteți, deci, să comandați: mese, dulapuri, rafturi, paturi și alte produse specifice.

4.1. Dulapuri incorporate la comandă

Dulapurile incorporate sunt produsele cele mai vândute de către tâmplari. Avantajul pe care acestea îl oferă este câștigarea de spațiu interior sau folosirea foarte eficientă a acestuia. Dulapurile la comandă pot avea dimensiunile unui perete întreg și se pot întinde de la tavan și până la podea. Tâmplarii execută dulapuri incorporate pentru holuri, dormitoare, camere de copii, garaje ș.a.m.d. Fiecare astfel de dulap are rafturi și compartimente special dimensionate. Ușile pot fi și clasice, adică batante; dar de cele mai multe ori acestea sunt glisante, pentru a se folosi cât mai bine spațiul existent. Pe ușile dulapurilor – care pot fi din materiale atrăgătoare - se pot monta oglinzi.

4.2. Dulapurile de sub scări

Din cauza formei sale neregulate, spațiul de sub scări rămâne de foarte multe ori nefolosit. Este păcat, pentru că astfel se irosește foarte mult spațiu. Contactați un tâmplar și comandați-i un dulap la comandă, pe care să îl monteze sub scari. Acesta va fi complet armonizat cu ambientul interior al casei și vă va fi foarte util. În acest dulap veți putea păstra, de exemplu, aspiratorul, mătura, pantofii, haine etc.

4.3. Uși de interior la comandă

Ușile de interior sunt importante pentru aspectul general al locuinței. Dacă nu găsiți uși de interior pe placul dumneavoastră în magazinele de specialitate și nici în cataloagele producătorilor, apelați la un tâmplar, care să vă execute uși conform modelului dorit. Ușile la comandă pot fi batante sau glisante. Acestea pot fi din lemn masiv sau din furnir, pot avea deschizături sau nu, tocuri vizibile sau ascunse. Există, deci, un număr mare de variante și modele de uși la comandă.

4.4. Mobilier de artă

Uneori aveți nevoie doar de un singur element de mobilier, care să atragă privirile și să devină centrul camerei. Astfel de elemente de mobilier de artă veți găsi în saloane specializate. Puteți însă merge chiar și mai departe: vă puteți comanda o piesă de mobilier absolut unicat la un tâmplar iscusit.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂCORP CHIUVETA

Bună ziua,

Doresc corp chiuveta cu inaltimea 85. Blat maro restul alb.ivory

Mulțumesc 434.7 4.83 la 724.5 RON


........

USA DIN LEMN PENTRU UN DRESSING IN PERETE

Bună ziua,

Am un spatiu pe care l-am transformat in dressing si trebuie inchis cu usa si un al spatiu pe care il folosesc pentru depozitare.

Mulțumesc 869.4 4.83 la 1449 RON


........

MOBILAT APARTAMENTUL INTREG

Bună ziua,

Am nevoie sa mobilez tot apartamentul. În dormitor și camera copiilor dulapuri tip dressing pina în tavan. Biblioteca pina în tavan în living. Masa de birou semirotunda. Dulapuri de Bucătărie.

Mulțumesc

6520.5 4.83 la 10867.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, MOBILĂ PENTRU CABINET MEDICAL, 3 DULAPURI, 3 BIROURI, 1 DULAP CU BLAT
Mobilă la comandă, Bucureşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MASUTA PATRATA NEAGRA, BLATUL 33X33 CM- INALTIME 33 CM
Mobilă la comandă, Sinaia

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, DULAP 1 USA, PAL ALB, INALTIME 200 CM, ADANCIME 35, LATIME 45, USA REVERSIBILA ( POSIBILITATE MONTAJ STANGA/DRAPTA)
Mobilă la comandă, Iaşi

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, PERETE LATERAL PENTRU UN SIFONIER , 1
Mobilă la comandă, Crevedia

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MASURARE,PROIECTARE,EXECUTARE BUCĂTĂRIE, TREBUIE MASURĂTORI
Mobilă la comandă, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE CREM CU NEGRU, 6 METRI
Mobilă la comandă, Timişoara

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE CU INSULA , 3 M X 70CM X 2,5 M
Mobilă la comandă, Bucureşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MASCA SUB CHIUVETA BUCATARIE, 1000 MM X 600MMX 770MM
Mobilă la comandă, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, CUIER SI CORP SUSPENDAT, CUIERUL SA FIE IN TOTAL DE 185X55X245
Mobilă la comandă, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, DULAP DEASUPRA MASINII DE SPALAT , 1,3/0,9/0,7M
Mobilă la comandă, Chiajna

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, FRONTURI MOBILIER MDF, 7 BUC
Mobilă la comandă, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MOBILA DE BUCATARIE, 3 MP
Mobilă la comandă, Horezu

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE LINEARA, L 460 X L 60 X H 230
Mobilă la comandă, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, BUCĂTĂRIE NOUĂ 3M, PAL/MDF, 3M
Mobilă la comandă, Bucureşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, RAFTURI MAGAZIN PRODUSE APICOLE LEMN MASIV 5 BUCATI, 180/200/50, 5 BUC
Mobilă la comandă, Târnăveni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DULAP SI PANTOFAR LA COMANDA, DIMENSIUNEA DULAPULUI ESTE DE 180CM / 60CM / 60CM. PT PANTOFAR: SPATIUL CARE TREBUIE OCUPAT CU ACEST CORP DE COLT ESTE DE: 180CM INALTIME, LATIMEA USI
Mobilă la comandă, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MASA DE MACHIAJ, 120 LATIME 140 INALTIME 55 ADANCIME
Mobilă la comandă, Târgu Jiu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, DULAP LEMN MASIV SI MASA LEMN MASIV, DULAP 1.80 X 1.65 MASA 1.20 X 1.30
Mobilă la comandă, Sinaia

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, USI GISANTE CU MONTAJ, O USA
Mobilă la comandă, Baia Mare

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MOBILA BUCĂTĂRIE ÎN FORMĂ DE L , APROXIMATIV 6 ML
Mobilă la comandă, Moşniţa Nouă

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE , LUNGIME 3 METRI
Mobilă la comandă, Mediaş

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DULAP SONOMA, RAFTURI, PICIOARE, PAL1,8, OGLINZI, 210X210X55
Mobilă la comandă, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MOBILA BUCATARIE LINIARĂ LA COMANDĂ, 280CM, 260CM ELEMENTE SUSPENDATE
Mobilă la comandă, Constanţa

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DULAP HOL , 43X45X197
Mobilă la comandă, Berceni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DULAP CU 3 UȘI GLISANTE, MONTATE IN PODEA ȘI TAVAN, 300/259/54
Mobilă la comandă, Timişoara

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, DULAP SUSPENDAT, 100X75X30
Mobilă la comandă, Timişoara

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PAT INALT PENTRU COPII, 90X180 CM; 145CM INALTIMEA SOMIERULUI DE LA PODEA 125CM
Mobilă la comandă, Timişoara

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, BLATURI MESE SI PLACAJE CU LEMN, SCHIÂA ATAȘATĂ
Mobilă la comandă, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PAT 160X200, 1
Mobilă la comandă, Tuluceşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MOBILA BUCUTARIE: BLAT, DULAP, CABINETE DEASUPRA, SERTARE, 3M
Mobilă la comandă, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DULAP DOUA USI MDF BALCON, L: 135 L: 65 H: 240
Mobilă la comandă, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, UN CADRU DE DULAP, AM USILE SI SERTARELE, 220 CM LĂȚIME, 2 M ÎNĂLȚIME, 50 CM ADANCIME
Mobilă la comandă, Turda

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, DULAP CU SERTARE. POLIȚE. , 2.50
Mobilă la comandă, Iaşi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, DRESSING CU 2 USI CULISANTE DE STICLA, L=190 CM;H=200CM; L = 55CM;
Mobilă la comandă, Galaţi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, USA GLISANTA, 1,8 X 3,35 M
Mobilă la comandă, Cluj-Napoca

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MOBILA DE BAR PE MASURA SI 2 PIESE DE DESIGN, 2200X600X900 SI 1600X900X400
Mobilă la comandă, Braşov

2608.2 RON la 4347 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Mobilă la comandă lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

225+ FIRME PENTRU MOBILĂ LA COMANDĂ
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul MOBILĂ LA COMANDĂ?

 • Mobilă la comandă Bucureşti
 • Mobilă la comandă Cluj-Napoca
 • Mobilă la comandă Constanţa
 • Mobilă la comandă Dumbrăveni
 • Mobilă la comandă Iaşi
 • Mobilă la comandă Timişoara
 • Mobilă la comandă Alba Iulia
 • Mobilă la comandă Arad
 • Mobilă la comandă Bacău
 • Mobilă la comandă Baia Mare
 • Mobilă la comandă Bârlad
 • Mobilă la comandă Bistriţa
 • Mobilă la comandă Botoşani
 • Mobilă la comandă Brăila
 • Mobilă la comandă Braşov
 • Mobilă la comandă Buzău
 • Mobilă la comandă Călăraşi
 • Mobilă la comandă Craiova
 • Mobilă la comandă Deva
 • Mobilă la comandă Drobeta-Turnu Severin
 • Mobilă la comandă Focşani
 • Mobilă la comandă Galaţi
 • Mobilă la comandă Giurgiu
 • Mobilă la comandă Hunedoara
 • Mobilă la comandă Mediaş
 • Mobilă la comandă Oradea
 • Mobilă la comandă Piatra-Neamţ
 • Mobilă la comandă Piteşti
 • Mobilă la comandă Ploieşti
 • Mobilă la comandă Râmnicu Vâlcea
 • Mobilă la comandă Reşiţa
 • Mobilă la comandă Roman
 • Mobilă la comandă Satu Mare
 • Mobilă la comandă Sfântu Gheorghe
 • Mobilă la comandă Sibiu
 • Mobilă la comandă Slatina
 • Mobilă la comandă Slobozia
 • Mobilă la comandă Suceava
 • Mobilă la comandă Târgovişte
 • Mobilă la comandă Târgu Jiu
 • Mobilă la comandă Târgu Mureş
 • Mobilă la comandă Tulcea
 • Mobilă la comandă Turda
 • Mobilă la comandă Vaslui
 • Mobilă la comandă Zalău
 • Mobilă la comandă Abrud
 • Mobilă la comandă Adjud
 • Mobilă la comandă Agnita
 • Mobilă la comandă Aiud
 • Mobilă la comandă Aleşd
 • Mobilă la comandă Alexandria
 • Mobilă la comandă Amara
 • Mobilă la comandă Anina
 • Mobilă la comandă Aninoasa
 • Mobilă la comandă Ardud
 • Mobilă la comandă Avrig
 • Mobilă la comandă Azuga
 • Mobilă la comandă Babadag
 • Mobilă la comandă Baia de Aramă
 • Mobilă la comandă Baia de Arieş
 • Mobilă la comandă Baia Sprie
 • Mobilă la comandă Băile Govora
 • Mobilă la comandă Băile Herculane
 • Mobilă la comandă Băile Olăneşti
 • Mobilă la comandă Băile Tuşnad
 • Mobilă la comandă Băileşti
 • Mobilă la comandă Bălan
 • Mobilă la comandă Bălceşti
 • Mobilă la comandă Balş
 • Mobilă la comandă Băneasa
 • Mobilă la comandă Baraolt
 • Mobilă la comandă Bechet
 • Mobilă la comandă Beclean
 • Mobilă la comandă Beiuş
 • Mobilă la comandă Berbeşti
 • Mobilă la comandă Bereşti
 • Mobilă la comandă Bicaz
 • Mobilă la comandă Blaj
 • Mobilă la comandă Bocşa
 • Mobilă la comandă Boldeşti-Scăeni
 • Mobilă la comandă Bolintin-Vale
 • Mobilă la comandă Borşa
 • Mobilă la comandă Borsec
 • Mobilă la comandă Brad
 • Mobilă la comandă Bran
 • Mobilă la comandă Breaza
 • Mobilă la comandă Brezoi
 • Mobilă la comandă Broşteni
 • Mobilă la comandă Bucecea
 • Mobilă la comandă Budeşti
 • Mobilă la comandă Buhuşi
 • Mobilă la comandă Bumbeşti-Jiu
 • Mobilă la comandă Buşteni
 • Mobilă la comandă Buziaş
 • Mobilă la comandă Cajvana
 • Mobilă la comandă Calafat
 • Mobilă la comandă Călan
 • Mobilă la comandă Călimăneşti
 • Mobilă la comandă Câmpeni
 • Mobilă la comandă Câmpia Turzii
 • Mobilă la comandă Câmpina
 • Mobilă la comandă Câmpulung
 • Mobilă la comandă Câmpulung Moldovenesc
 • Mobilă la comandă Caracal
 • Mobilă la comandă Caransebeş
 • Mobilă la comandă Carei
 • Mobilă la comandă Cavnic
 • Mobilă la comandă Căzăneşti
 • Mobilă la comandă Cehu Silvaniei
 • Mobilă la comandă Cernavodă
 • Mobilă la comandă Chişineu-Criş
 • Mobilă la comandă Ciacova
 • Mobilă la comandă Cisnădie
 • Mobilă la comandă Codlea
 • Mobilă la comandă Comăneşti
 • Mobilă la comandă Comarnic
 • Mobilă la comandă Copşa Mică
 • Mobilă la comandă Corabia
 • Mobilă la comandă Costeşti
 • Mobilă la comandă Covasna
 • Mobilă la comandă Cristuru Secuiesc
 • Mobilă la comandă Cugir
 • Mobilă la comandă Curtea de Argeş
 • Mobilă la comandă Curtici
 • Mobilă la comandă Dăbuleni
 • Mobilă la comandă Darabani
 • Mobilă la comandă Dărmăneşti
 • Mobilă la comandă Dej
 • Mobilă la comandă Deta
 • Mobilă la comandă Dolhasca
 • Mobilă la comandă Dorohoi
 • Mobilă la comandă Drăgăneşti
 • Mobilă la comandă Drăgăneşti-Olt
 • Mobilă la comandă Drăgăşani
 • Mobilă la comandă Dragomireşti
 • Mobilă la comandă Eforie
 • Mobilă la comandă Făgăraş
 • Mobilă la comandă Făget
 • Mobilă la comandă Fălticeni
 • Mobilă la comandă Făurei
 • Mobilă la comandă Feteşti
 • Mobilă la comandă Fieni
 • Mobilă la comandă Fierbinţi-Târg
 • Mobilă la comandă Filiaşi
 • Mobilă la comandă Flămânzi
 • Mobilă la comandă Frasin
 • Mobilă la comandă Fundulea
 • Mobilă la comandă Găeşti
 • Mobilă la comandă Gătaia
 • Mobilă la comandă Geoagiu
 • Mobilă la comandă Gheorgheni
 • Mobilă la comandă Gherla
 • Mobilă la comandă Ghimbav
 • Mobilă la comandă Gura Humorului
 • Mobilă la comandă Hârlău
 • Mobilă la comandă Hârşova
 • Mobilă la comandă Haţeg
 • Mobilă la comandă Horezu
 • Mobilă la comandă Huedin
 • Mobilă la comandă Huşi
 • Mobilă la comandă Ianca
 • Mobilă la comandă Iernut
 • Mobilă la comandă Ineu
 • Mobilă la comandă Însurăţei
 • Mobilă la comandă Întorsura Buzăului
 • Mobilă la comandă Isaccea
 • Mobilă la comandă Jibou
 • Mobilă la comandă Lehliu-Gară
 • Mobilă la comandă Lipova
 • Mobilă la comandă Liteni
 • Mobilă la comandă Livada
 • Mobilă la comandă Luduş
 • Mobilă la comandă Lugoj
 • Mobilă la comandă Lupeni
 • Mobilă la comandă Mangalia
 • Mobilă la comandă Mărăşeşti
 • Mobilă la comandă Marghita
 • Mobilă la comandă Medgidia
 • Mobilă la comandă Miercurea Nirajului
 • Mobilă la comandă Miercurea Sibiului
 • Mobilă la comandă Miercurea-Ciuc
 • Mobilă la comandă Mihăileşti
 • Mobilă la comandă Milişăuţi
 • Mobilă la comandă Mioveni
 • Mobilă la comandă Mizil
 • Mobilă la comandă Moineşti
 • Mobilă la comandă Moldova Nouă
 • Mobilă la comandă Moreni
 • Mobilă la comandă Motru
 • Mobilă la comandă Murfatlar
 • Mobilă la comandă Murgeni
 • Mobilă la comandă Nădlac
 • Mobilă la comandă Năsăud
 • Mobilă la comandă Năvodari
 • Mobilă la comandă Negreşti
 • Mobilă la comandă Negreşti-Oaş
 • Mobilă la comandă Negru Vodă
 • Mobilă la comandă Nehoiu
 • Mobilă la comandă Novaci
 • Mobilă la comandă Nucet
 • Mobilă la comandă Ocna Mureş
 • Mobilă la comandă Ocna Sibiului
 • Mobilă la comandă Ocnele Mari
 • Mobilă la comandă Odobeşti
 • Mobilă la comandă Odorheiu Secuiesc
 • Mobilă la comandă Olteniţa
 • Mobilă la comandă Oneşti
 • Mobilă la comandă Orăştie
 • Mobilă la comandă Oraviţa
 • Mobilă la comandă Orşova
 • Mobilă la comandă Oţelu Roşu
 • Mobilă la comandă Ovidiu
 • Mobilă la comandă Panciu
 • Mobilă la comandă Pâncota
 • Mobilă la comandă Paşcani
 • Mobilă la comandă Pătârlagele
 • Mobilă la comandă Pecica
 • Mobilă la comandă Petrila
 • Mobilă la comandă Petroşani
 • Mobilă la comandă Piatra-Olt
 • Mobilă la comandă Plopeni
 • Mobilă la comandă Podu Iloaiei
 • Mobilă la comandă Pogoanele
 • Mobilă la comandă Potcoava
 • Mobilă la comandă Predeal
 • Mobilă la comandă Pucioasa
 • Mobilă la comandă Răcari
 • Mobilă la comandă Rădăuţi
 • Mobilă la comandă Râmnicu Sărat
 • Mobilă la comandă Râşnov
 • Mobilă la comandă Recaş
 • Mobilă la comandă Reghin
 • Mobilă la comandă Roşiori de Vede
 • Mobilă la comandă Rovinari
 • Mobilă la comandă Roznov
 • Mobilă la comandă Rupea
 • Mobilă la comandă Săcele
 • Mobilă la comandă Săcueni
 • Mobilă la comandă Salcea
 • Mobilă la comandă Sălişte
 • Mobilă la comandă Săliştea de Sus
 • Mobilă la comandă Salonta
 • Mobilă la comandă Sângeorgiu de Pădure
 • Mobilă la comandă Sângeorz-Băi
 • Mobilă la comandă Sânnicolau Mare
 • Mobilă la comandă Sântana
 • Mobilă la comandă Sărmaşu
 • Mobilă la comandă Săveni
 • Mobilă la comandă Scorniceşti
 • Mobilă la comandă Sebeş
 • Mobilă la comandă Sebiş
 • Mobilă la comandă Segarcea
 • Mobilă la comandă Seini
 • Mobilă la comandă Sighetu Marmaţiei
 • Mobilă la comandă Sighişoara
 • Mobilă la comandă Simeria
 • Mobilă la comandă Şimleu Silvaniei
 • Mobilă la comandă Sinaia
 • Mobilă la comandă Siret
 • Mobilă la comandă Slănic
 • Mobilă la comandă Slănic-Moldova
 • Mobilă la comandă Solca
 • Mobilă la comandă Şomcuta Mare
 • Mobilă la comandă Sovata
 • Mobilă la comandă Ştefăneşti
 • Mobilă la comandă Ştefăneşti
 • Mobilă la comandă Ştei
 • Mobilă la comandă Strehaia
 • Mobilă la comandă Sulina
 • Mobilă la comandă Tălmaciu
 • Mobilă la comandă Ţăndărei
 • Mobilă la comandă Târgu Bujor
 • Mobilă la comandă Târgu Cărbuneşti
 • Mobilă la comandă Târgu Frumos
 • Mobilă la comandă Târgu Lăpuş
 • Mobilă la comandă Târgu Neamţ
 • Mobilă la comandă Târgu Ocna
 • Mobilă la comandă Târgu Secuiesc
 • Mobilă la comandă Târnăveni
 • Mobilă la comandă Tăşnad
 • Mobilă la comandă Tăuţii-Măgherăuş
 • Mobilă la comandă Techirghiol
 • Mobilă la comandă Tecuci
 • Mobilă la comandă Teiuş
 • Mobilă la comandă Ţicleni
 • Mobilă la comandă Tismana
 • Mobilă la comandă Titu
 • Mobilă la comandă Topliţa
 • Mobilă la comandă Topoloveni
 • Mobilă la comandă Turceni
 • Mobilă la comandă Turnu Măgurele
 • Mobilă la comandă Ulmeni
 • Mobilă la comandă Ungheni
 • Mobilă la comandă Uricani
 • Mobilă la comandă Urlaţi
 • Mobilă la comandă Urziceni
 • Mobilă la comandă Valea lui Mihai
 • Mobilă la comandă Vălenii de Munte
 • Mobilă la comandă Vânju Mare
 • Mobilă la comandă Vaşcău
 • Mobilă la comandă Vatra Dornei
 • Mobilă la comandă Vicovu de Sus
 • Mobilă la comandă Victoria
 • Mobilă la comandă Videle
 • Mobilă la comandă Vişeu de Sus
 • Mobilă la comandă Vlăhiţa
 • Mobilă la comandă Vulcan
 • Mobilă la comandă Zărneşti
 • Mobilă la comandă Zimnicea
 • Mobilă la comandă Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate