Pentru zona

  Preturi mobila la comanda

  Mobila la comandă este cu 30% mai scumpă, dar este și de mai bună calitate decât mobila industrială modulară. Prețul mobilei la comandă depinde de dimensiuni, complexitate, material (lemn masiv, PAL, PAL și ultrapas, placă aglomerată și furnir sau MDF) și, desigur, de executant. Termenul de execuție la un tâmplar este de la 1 la 4 luni. Prețul de execuție al mobilierului la comandă din PAL furniruit se ridică de la 150 la 400 EURO/m2.

  Cui să încredințați achiziționarea unei mobile la comandă? Trimiteți o cerere către tâmplarii sau designerii de interior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul mobilei la comandă


  Prețul mobilei la comandă pentru casă sau apartament.Prețul mobilei, executate după dimensiunile și preferințele clientului. Prețul include PAL furniruit.

  600 RON/mp

  PREȚ MINIM
  1200.00 RON/mp

  PREȚ MEDIU
  1600 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Mobilă la comandă (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul unui pat supraetajat la comandă


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Mobilă bucatarie


  Care este prețul unei bucătării la comandă? Bucătăria poate fi renovată cu costuri reduse prin vopsi...

  Verificați și: Mobila bucatarie la comanda pret

  Mobilă living


  Prețurile mobilierului pentru camera de zi variază în mod semnificativ. Prețul depinde de cantitatea...

  Verificați și: Mobila sufragerie pret

  Mobilă dormitor


  Care este prețul unui dormitor la comandă? Un dormitor la comandă este cu 30% mai scump, dar și mai ...

  Verificați și: Dormitoare preturi

  Mobilă copii


  Care este prețul unei camere de copii? O cameră de copii la comandă este cu 30% mai scumpă, dar și m...

  Verificați și: Mobila copii pret

  Mobilier baie


  Care este prețul mobilierului de baie la comandă? Băile moderne oferă contact cu natura prin revenir...

  Verificați și: Mobilier baie pret

  Mobilă lemn masiv


  Care este prețul mobilierului din lemn masiv? Mobilierul din lemn masiv este cu cel puțin 30% mai sc...

  Verificați și: Mobila din lemn masiv preturi

  Dulap haine uși glisante


  Care este prețul unui dulap încorporat? Cu un dulap încorporat făcut la comandă veți utiliza la maxi...

  Verificați și: Dulap dressing uși glisante preț

  Blaturi de bucătărie


  Cât costă blaturile de bucătărie? Prețul depinde de lățimea blatului (standardul este de 60 cm), lun...

  Verificați și: Blaturi de bucătărie preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Mobilă din lemn la comandă – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra mobilă executată la comandă?

  De multe ori, suntem tentați să ne cumpărăm mobila de la cel mai apropiat magazin specializat. Nu trebuie să ignorăm însă faptul, că vom avea aceste piese de mobilier în locuința noastră o mare perioadă de timp, poate chiar și zeci de ani. Acesta este motivul pentru care mobila la comandă constituie o alegere mult mai bună. Și aceasta nu numai pentru că este realizată din materiale mai de calitate, ci și pentru că se va potrivi perfect în camerele locuinței noastre și va corespunde propriilor noastre dorințe. Mobila la comandă este adecvată mai ales pentru apartamentele mici sau spațiile interioare cu forme neregulate, în care fiecare centimetru contează. Să nu credeți, că această mobilă vă va costa mai mult decât mobila disponibilă în magazine și fabricată industrial. Datorită paletei variate de materiale și a numărului mare de tâmplari, puteți găsi oferte avantajoase. Mobila la comandă este potrivită pentru orice fel de cameră: bucătărie, baie, dormitoare, mansarde și chiar pentru rulote. Puteți comanda, deci, mobilă pentru camere funcționale, frecvent folosite, cum ar fi: cămări, bucătării, băi, garaje, ca și dulapuri incorporate la comandă.

  Mobila din lemn la comandă este adaptată la dimensiunile camerelor și corespunde dorințelor dumneavoastră
  Mobila din lemn la comandă este adaptată la dimensiunile camerelor și corespunde dorințelor dumneavoastră

  1.1. Materialul folosit pentru mobila la comandă

  Pentru execuția de mobilă puteți alege dintr-o paletă variată de materiale, care se deosebesc prin calitate, caracteristici, aspect și preț. Dacă doriți produse de calitate, atunci trebuie să alegeți lemnul masiv ca material pentru mobila la comandă. Fiecare tip de lemn are duritatea, rezistența, culoarea și textura sa. De exemplu, lemnul decorativ exotic se vinde la prețuri ridicate. O alegere de compromis este PAL-ul, care va rezista în spațiile uscate aproape tot atât cât lemnul masiv, deși este mult mai ieftin. Piesele de mobilier nu sunt întotdeauna numai din lemn. De exemplu, acestea pot avea o construcția din oțel, o carcasă din aluminiu, plastic, sticlă sau kerrock. De asemenea, pe ele se pot monta oglinzi. O alegere economică este și mediapanul în combinație cu furnirul.

  1.2. Redarea 3D a pieselor de mobilier

  Este important a vizualiza cum vor arăta piesele de mobilier, care urmează a fi executate, și cât de bine se vor potrivi cu restul elementelor din locuința dumneavoastră. În acest sens, puteți cere executanților redări 3D ale produselor comandate și fotomontaje.

  2. Cum puteți alege un tâmplar de calitate, care să vă execute mobila la comandă?

  Calitatea mobilei nu este dată doar de materialele folosite și de aspectul pe care îl are, ci și de calitatea fabricării. Atunci când căutați un tâmplar de calitate, nu vă lăsați convinși de promisiuni și prețuri reduse. Evaluați calitatea tâmplarului în funcție de referințele pe care acesta le are, părerile clienților lui anteriori și calitatea ofertei făcute în baza cererii dumneavoastră. Vă oferim toate aceste lucruri pe portalul nostru daibau.ro. De asemenea, vă mai recomandăm ca înainte de a încheia contractul de execuție cu tâmplarul, să stați de vorbă cu el, pentru a-i verifica profesionalismul și a vedea dacă a înțeles foarte bine, ce fel de produse doriți să vă execute.

  3. Mobilă de apartament la comandă

  Dacă tocmai v-ați construit sau renovat casa, cu siguranță că aveți nevoie de mobilă pentru toate camerele acesteia. Pentru aceasta este bine să angajați un arhitect sau un designer de interior, care să vă execute planurile echipamentului interior al locuinței. În baza acestor planuri, tâmplarul vă poate executa piese de mobilier concepute pe gustul dumneavoastră și care se potrivesc perfect cu dimensiunea și forma camerelor. Există multe detalii, prin care se pot crea ambiente interioare deosebite: piese de mobilier unicat, în culori speciale, cu oglinzi sau tapițate; placări deosebite ale pereților și tavanelor cu lemn și altele. În continuare vă vom prezenta, ce fel de mobilă puteți comanda pentru fiecare cameră a locuinței.

  3.1. Bucătărie la comandă

  De obicei, petrecem destul de mult timp în bucătărie. Aici păstrăm foarte multe lucruri: obiecte de uz casnic, cum ar fi: oale, tigăi, vase, furculițe, linguri, cuțite și lingurițe, pahare și căni, aparate electrocasnice etc. Bucătăria locuinței trebuie să fie funcțională, curată și eficientă. Din aceste motive este bine ca mobila să fie făcută la comandă. Mai întâi, trebuie să decideți unde veți amplasa atât fiecare piesă de mobilier în parte, cât și fiecare alt element al bucătăriei. Apoi, trebuie să decideți, ce stil va avea mobila: clasic sau modern? După aceea, urmează executarea elementelor bucătăriei: a dulapurilor, a tejghelei de bucătărie, a măștii chiuvetei și poate chiar și a măștii frigiderului. Blatul bucătăriei poate fi din marmură, piatră artificială sau laminat. La sfârșit, se amplasează sau montează toate aceste elemente. Tot în bucătărie puteți să vă amplasați și un minibar, cu scaune speciale. Vă garantăm, că o bucătărie făcută la comandă vă va aduce multe satisfacții.

  3.2. Sală de luat masa la comandă

  Ceremonia de luare a mesei împreună cu membri familiei și cu eventuali oaspeți a avut întotdeauna și încă mai are un rol central în cultura noastră. De aceea, sala în care se ia masa constituie una dintre cele mai importante camere ale locuinței, în care trebuie să vă simțiți bine atât dumneavoastră, cât și invitații. O sală de luat masa executată la comandă va avea cu siguranță un efect foarte pozitiv asupra membrilor familiei și a oaspeților ocazionali. Elementul principal al unei astfel de camere este, bineînțeles, masa executată la comandă. Puteți să decideți chiar singuri forma, pe care aceasta o va avea; dacă ea va fi din lemn masiv sau nu, și dacă va avea și elemente din oțel, aluminiu, sticlă, rășină epoxidică etc. De asemenea, mai puteți face singuri și designul scaunelor, al dulapurilor, vitrinelor, rafturilor și al altor elemente ale acestei camere.

  3.3. Mobilă de birou la comandă

  Dacă camera pe care o folosiți ca și birou de lucru este executată pe gustul dumneavoastră și are elemente de mobilier executate pe comandă, care se potrivesc perfect în ea, nu numai că vă veți simți bine lucrând în biroul de acasă, dar vă veți putea mări și productivitatea. De asemenea, o astfel de cameră va face o bună impresie și colaboratorilor dumneavoastră. Mobila de birou este alcătuită din: mese de birou, mese pentru calculatoare, dulapuri pentru dosare, fotolii, mese de club și altele. Acordați atenție amplasării funcționale a acestor elemente în cameră, culorii și aspectului lor, pentru a vă influența pozitiv productivitatea și creativitatea.

  3.4. Dormitoare la comandă

  În dormitor ne petrecem aproape o treime din viață. De aceea, efectul pe care această cameră îl are asupra noastră - de când mergem la culcare și până ne trezim a doua zi dimineață - este foarte important. Mobila dormitorului trebuie să corespundă gustului dumneavoastră personal și să vă facă să vă simțiți bine în propria intimitate. Puteți decide singuri cum doriți să arate patul, noptierele și șifonierul dormitorului. În cazul în care dormitorul nu este suficient de spațios, patul poate fi prevăzut cu sertare pentru plăpumi, perne etc. Tot în acest caz mai aveți și varianta de a comanda un pat rabatabil pe perete. Iar șifonierul dormitorului poate avea oglinzi, rafturi și compartimente unicat.

  3.5. Sufragerii la comandă

  Cu siguranță că sufrageria este camera cea mai importantă a unei locuințe moderne și este locul central al fiecărei case. Mobila de sufrageria poate fi combinată foarte variat. Dacă vă decideți pentru mobila la comandă, puteți alege amplasamentul elementelor de mobilier, materialele, culoarea și stilul acestora. Tâmplari pot crea numeroase piese de mobilier unicat, cum ar fi: canapele, vitrine, rafturi pentru cărți, dulapul tv. Toate aceste elemente se vor potrivi perfect în sufrageria dumneavoastră și vor fi executate pe gustul dumneavoastră.

  3.6. Camere de copii la comandă

  Mediul în care cresc copiii este foarte important pentru dezvoltarea personală a acestora. De aceea, este de preferat ca în camera copiilor să aveți mobilă executată la comandă, care să corespundă necesităților funcționale și estetice ale acestora. Dacă camera copiilor are mobilă în culori vesele, cu forme interesante și funcționale, aceștia vor petrece mult timp în ea, fie că se vor juca, fie că vor învață. Mobila trebuie să fie adaptată vârstei copilului. Piesele de mobilier pentru copii și adolescenți sunt următoarele: paturi la comandă, care pot fi și suprapuse, cutii pentru jucării, dulapuri, șifoniere, mese de birou, mese de calculator, scaune pentru copii, rafturi pentru cărți etc.

  3.7. Mobila de baie la comandă

  Pe lângă dormitor, și baia este o cameră care trebuie să ne asigure o senzație de intimitate absolută și în care trebuie să ne simțim bine și relaxați. Mobila de baie cuprinde următoarele piese: dulapuri de baie, suportul pentru prosoape, coșul cu rufe și altele. Dulapurile pot avea oglinzi și becuri led. Materialele din care este executată mobila camerei de baie trebuie să fie rezistente la umiditate. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm ca pentru baie să alegeți piese de mobilier din lemn masiv.

  3.8. Vestibul la comandă

  Dacă nu doriți ca vestibulul casei dumneavoastră să fie plin de pantofi și papuci așezați în dezordine, ca și de paltoane, sacouri și umbrele la vedere, apelați la un tâmplar pentru câteva piese de mobilier la comandă, specifice acestei încăperi. Pentru că vestibulul este prima cameră în care intrăm, este importantă impresia pe care acesta o face, atât dumneavoastră cât și oaspeților ocazionali. Pentru vestibul, un tâmplar vă poate executa următoarele piese de mobilier: un dulap integrat pentru haine, o băncuță confortabilă, un dulap pentru pantofi, un suport pentru umbrele. Astfel, aspectul vestibulului va fi îngrijit și îmbietor.

  3.9. Camere pentru garderobă

  Dacă aveți mult spațiu la dispoziție, puteți dedica o cameră întreagă garderobei. În acest caz, este bine să angajați un tâmplar, care să v-o echipeze cu dulapuri, rafturi, bare pentru umerașe, oglinzi, băncuțe și alte accesorii, care să vă ajute să vă îmbrăcați confortabil și îngrijit.

  4. Mobilă modernă la comandă

  Pe lângă oferta de executare a întregului mobilier pentru locuință, mai există și posibilitatea de a comanda numai câteva piese de mobilier. Cu acestea, veți da un caracter special locuinței dumneavoastră. Puteți, deci, să comandați: mese, dulapuri, rafturi, paturi și alte produse specifice.

  4.1. Dulapuri incorporate la comandă

  Dulapurile incorporate sunt produsele cele mai vândute de către tâmplari. Avantajul pe care acestea îl oferă este câștigarea de spațiu interior sau folosirea foarte eficientă a acestuia. Dulapurile la comandă pot avea dimensiunile unui perete întreg și se pot întinde de la tavan și până la podea. Tâmplarii execută dulapuri incorporate pentru holuri, dormitoare, camere de copii, garaje ș.a.m.d. Fiecare astfel de dulap are rafturi și compartimente special dimensionate. Ușile pot fi și clasice, adică batante; dar de cele mai multe ori acestea sunt glisante, pentru a se folosi cât mai bine spațiul existent. Pe ușile dulapurilor – care pot fi din materiale atrăgătoare - se pot monta oglinzi.

  4.2. Dulapurile de sub scări

  Din cauza formei sale neregulate, spațiul de sub scări rămâne de foarte multe ori nefolosit. Este păcat, pentru că astfel se irosește foarte mult spațiu. Contactați un tâmplar și comandați-i un dulap la comandă, pe care să îl monteze sub scari. Acesta va fi complet armonizat cu ambientul interior al casei și vă va fi foarte util. În acest dulap veți putea păstra, de exemplu, aspiratorul, mătura, pantofii, haine etc.

  4.3. Uși de interior la comandă

  Ușile de interior sunt importante pentru aspectul general al locuinței. Dacă nu găsiți uși de interior pe placul dumneavoastră în magazinele de specialitate și nici în cataloagele producătorilor, apelați la un tâmplar, care să vă execute uși conform modelului dorit. Ușile la comandă pot fi batante sau glisante. Acestea pot fi din lemn masiv sau din furnir, pot avea deschizături sau nu, tocuri vizibile sau ascunse. Există, deci, un număr mare de variante și modele de uși la comandă.

  4.4. Mobilier de artă

  Uneori aveți nevoie doar de un singur element de mobilier, care să atragă privirile și să devină centrul camerei. Astfel de elemente de mobilier de artă veți găsi în saloane specializate. Puteți însă merge chiar și mai departe: vă puteți comanda o piesă de mobilier absolut unicat la un tâmplar iscusit.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Montat mobila de la Ikea si mobila la comanda

  Am nevoie de asamblare mobila Ikea si de mobilier bucatarie, hol, baie. Apartamentul este in renovare si mai dureaza cel putin o luna. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Bucatarie pe colt

  Doresc bucatarie pe colt dreapta 3,30 m partea stanga 2,90 m. Este atasata schita. 4347 RON la 7245 RON

  ........

  Mobilier pentru un apartament

  Doresc mobila la comanda: pat de dormitor cu lada depozitare si noptiere 140 x 200 cm, dulap cu 4 usi 150 x 180 cm, masa toaleta,canapea extensibila cu doua locuri si lada depozitare 150 cm lat, cuier hol 120 x 170 cm, dulap cu doua usi intr-un balcon 144 x 80 x 250 cm si mobila bucatarie 120 cm latime. 17388 RON la 28980 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Cadru pat culoare nuc, 200 x 180 cm
  Mobilă la comandă, Arad

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Un pat cu sertare pe lateral, 3 x 1,40 m
  Mobilă la comandă, Pechea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Mobila de bucătărie L, 500×300 cm
  Mobilă la comandă, Turnu Ruieni

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobilă la comandă pentru casă, bucătărie, living, dormitoare și dressing
  Mobilă la comandă, Tărlungeni

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Mobila la comanda - un dulap si un pat cu noptiere, Un dulap si un pat cu noptiere
  Mobilă la comandă, Berceni

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Canapea extensibila tip sertar, Dim 220 x 100 x 45 cm
  Mobilă la comandă, Mădăras

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Un dulap pentru haine pana in tavan, 2,3 x 3 m
  Mobilă la comandă, Cluj-Napoca

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Mobila de bucatarie liniara din MDF, 4,60 ml
  Mobilă la comandă, Piteşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Blat la comanda pentru bucatarie, Cca 300 x 60 cm
  Mobilă la comandă, Giurgiu

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Mobila de baie, 1 metru
  Mobilă la comandă, Şendreni

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  Prețul, Pat supraetajat peste dulapuri, Pat 150x200 cm, dulapuri 1mh*cate de multe se pot accesa sub pat, trepte sertar
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Mobilier din paleti pentru expunere in showroom,
  Mobilă la comandă, Timişoara

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Recondiționat bucatarie plus corpuri complementare,
  Mobilă la comandă, Craiova

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, Aprox 240 cm
  Mobilă la comandă, Techirghiol

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Mini bar între bucătărie și living, Lățimea 130, înălțime 75 plus alte
  Mobilă la comandă, Olteniţa

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Schimbare blat bucatarie + corp mobilier pt cuptor incorporat, 3,6 m lungime blat fara corpuri suspendate
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobila bucătărie, 3m
  Mobilă la comandă, Călineşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Dresing, dulap cu usi culisante, Inaltime 2.0 m latime 1,45m adancime 44 cm
  Mobilă la comandă, Bosanci

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Mobila de bucatarie la comanda, 195 m are bucataria
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Dulap sa acopar centrala de gaz, 2.30/55/55
  Mobilă la comandă, Făgăraş

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Mobila de bucatarie si baie, 6.5 m lungime blat si 3.5 m lungime elemente suspendate
  Mobilă la comandă, Brăduleţ

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Mobila dormitor, pat, lada si noptiera, Pat 200 x 140 cm
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, 3 cutii ptr.sticlă vin lăcuit cadou special, 52cm X15 cm X 6 cm
  Mobilă la comandă, Galaţi

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Dulap sub casa scării+ mobila pentru camera copilului, se vor lua la fața locului
  Mobilă la comandă, Scheia

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Masca chiuveta +mașină spălat vase. Masca aragaz și cuptor electric., Masca chiuveta și mașina spălat vase lungime 2 m cu dulap suspendat 80x50 cm. Masca aragaz lungime 2 m.
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  0 RON la 0 RON

  Prețul, Un dulap de bucatarie suspendat, pe acel perete este o teava, 80 x 70 cm
  Mobilă la comandă, Chiajna

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Mobila bucatarie la comanda, lungime bucatarie 2,2 m și elemente suspendate 1,4 m
  Mobilă la comandă, Codlea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Banca cu raft pentru panfofi, 50x30x46
  Mobilă la comandă, Baia Mare

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Un dulap incorporat, 260 înălțime 376 lățime
  Mobilă la comandă, Timişoara

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  Prețul, Mobila bucatarie, 205+140 cm
  Mobilă la comandă, Hârşova

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Mobilier de bucătărie, 2,40 m x 2,5 m
  Mobilă la comandă, Braşov

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, un panou MDF pentru usa metalizata, 194cm=L 81cm=l 1cm=grosime
  Mobilă la comandă, Craiova

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Comoda tva, 266 x 60 x 35 cm
  Mobilă la comandă, Cluj-Napoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Mobilă bucătărie colț, cu frigider incorporabile, aprox 6 ml
  Mobilă la comandă, Iaşi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Fronturi din lemn pentru bucătărie, 7 buc
  Mobilă la comandă, Giarmata-Vii

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Bucătărie utilată complect la comandă, 610 cm
  Mobilă la comandă, Variaş

  10867.5 RON la 18112.5 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Mobilă la comandă lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  280+ Firme pentru Mobilă la comandă
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă