Preturi mobila la comanda

  Mobila la comandă este cu 30% mai scumpă, dar este și de mai bună calitate decât mobila industrială modulară. Prețul mobilei la comandă depinde de dimensiuni, complexitate, material (lemn masiv, PAL, PAL și ultrapas, placă aglomerată și furnir sau MDF) și, desigur, de executant. Termenul de execuție la un tâmplar este de la 1 la 4 luni. Prețul de execuție al mobilierului la comandă din PAL furniruit se ridică de la 150 la 400 EURO/m2. Pentru un preț exact, desenați o schiță și solicitați informații tâmplarilor noștri experimentați și veți primi mai multe oferte. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre mobila la comandă.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL MOBILEI LA COMANDĂ


  Prețul mobilei la comandă pentru casă sau apartament.Prețul mobilei, executate după dimensiunile și preferințele clientului. Prețul include PAL furniruit.

  600 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  1600 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Preturi mobila la comanda

  ALTE PREȚURI PENTRU MOBILĂ LA COMANDĂ

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul unui pat supraetajat la comandă


  RON

  RON/buc

  buc
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Mobilă bucatarie


  Care este prețul unei bucătării la comandă? Bucătăria poate fi renovată cu costuri reduse prin vopsi...

  Verificați și: Mobila bucatarie la comanda pret

  Mobilă living


  Prețurile mobilierului pentru camera de zi variază în mod semnificativ. Prețul depinde de cantitatea...

  Verificați și: Mobila sufragerie pret

  Mobilă dormitor


  Care este prețul unui dormitor la comandă? Un dormitor la comandă este cu 30% mai scump, dar și mai ...

  Verificați și: Dormitoare preturi

  Mobilă copii


  Care este prețul unei camere de copii? O cameră de copii la comandă este cu 30% mai scumpă, dar și m...

  Verificați și: Mobila copii pret

  Mobilier baie


  Care este prețul mobilierului de baie la comandă? Băile moderne oferă contact cu natura prin revenir...

  Verificați și: Mobilier baie pret

  Mobilă lemn masiv


  Care este prețul mobilierului din lemn masiv? Mobilierul din lemn masiv este cu cel puțin 30% mai sc...

  Verificați și: Mobila din lemn masiv preturi

  Dulap haine uși glisante


  Care este prețul unui dulap încorporat? Cu un dulap încorporat făcut la comandă veți utiliza la maxi...

  Verificați și: Dulap dressing usi glisante pret

  Blaturi de bucătărie


  Cât costă blaturile de bucătărie?? Prețul depinde de lățimea blatului (standardul este de 60 cm), lu...

  Verificați și: Blaturi de bucătărie preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Mobilă din lemn la comandă – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra mobilă executată la comandă?

  De multe ori, suntem tentați să ne cumpărăm mobila de la cel mai apropiat magazin specializat. Nu trebuie să ignorăm însă faptul, că vom avea aceste piese de mobilier în locuința noastră o mare perioadă de timp, poate chiar și zeci de ani. Acesta este motivul pentru care mobila la comandă constituie o alegere mult mai bună. Și aceasta nu numai pentru că este realizată din materiale mai de calitate, ci și pentru că se va potrivi perfect în camerele locuinței noastre și va corespunde propriilor noastre dorințe. Mobila la comandă este adecvată mai ales pentru apartamentele mici sau spațiile interioare cu forme neregulate, în care fiecare centimetru contează. Să nu credeți, că această mobilă vă va costa mai mult decât mobila disponibilă în magazine și fabricată industrial. Datorită paletei variate de materiale și a numărului mare de tâmplari, puteți găsi oferte avantajoase. Mobila la comandă este potrivită pentru orice fel de cameră: bucătărie, baie, dormitoare, mansarde și chiar pentru rulote. Puteți comanda, deci, mobilă pentru camere funcționale, frecvent folosite, cum ar fi: cămări, bucătării, băi, garaje, ca și dulapuri incorporate la comandă.

  Mobila din lemn la comandă este adaptată la dimensiunile camerelor și corespunde dorințelor dumneavoastră
  Mobila din lemn la comandă este adaptată la dimensiunile camerelor și corespunde dorințelor dumneavoastră

  1.1. Materialul folosit pentru mobila la comandă

  Pentru execuția de mobilă puteți alege dintr-o paletă variată de materiale, care se deosebesc prin calitate, caracteristici, aspect și preț. Dacă doriți produse de calitate, atunci trebuie să alegeți lemnul masiv ca material pentru mobila la comandă. Fiecare tip de lemn are duritatea, rezistența, culoarea și textura sa. De exemplu, lemnul decorativ exotic se vinde la prețuri ridicate. O alegere de compromis este PAL-ul, care va rezista în spațiile uscate aproape tot atât cât lemnul masiv, deși este mult mai ieftin. Piesele de mobilier nu sunt întotdeauna numai din lemn. De exemplu, acestea pot avea o construcția din oțel, o carcasă din aluminiu, plastic, sticlă sau kerrock. De asemenea, pe ele se pot monta oglinzi. O alegere economică este și mediapanul în combinație cu furnirul.

  1.2. Redarea 3D a pieselor de mobilier

  Este important a vizualiza cum vor arăta piesele de mobilier, care urmează a fi executate, și cât de bine se vor potrivi cu restul elementelor din locuința dumneavoastră. În acest sens, puteți cere executanților redări 3D ale produselor comandate și fotomontaje.

  2. Cum puteți alege un tâmplar de calitate, care să vă execute mobila la comandă?

  Calitatea mobilei nu este dată doar de materialele folosite și de aspectul pe care îl are, ci și de calitatea fabricării. Atunci când căutați un tâmplar de calitate, nu vă lăsați convinși de promisiuni și prețuri reduse. Evaluați calitatea tâmplarului în funcție de referințele pe care acesta le are, părerile clienților lui anteriori și calitatea ofertei făcute în baza cererii dumneavoastră. Vă oferim toate aceste lucruri pe portalul nostru daibau.ro. De asemenea, vă mai recomandăm ca înainte de a încheia contractul de execuție cu tâmplarul, să stați de vorbă cu el, pentru a-i verifica profesionalismul și a vedea dacă a înțeles foarte bine, ce fel de produse doriți să vă execute.

  3. Mobilă de apartament la comandă

  Dacă tocmai v-ați construit sau renovat casa, cu siguranță că aveți nevoie de mobilă pentru toate camerele acesteia. Pentru aceasta este bine să angajați un arhitect sau un designer de interior, care să vă execute planurile echipamentului interior al locuinței. În baza acestor planuri, tâmplarul vă poate executa piese de mobilier concepute pe gustul dumneavoastră și care se potrivesc perfect cu dimensiunea și forma camerelor. Există multe detalii, prin care se pot crea ambiente interioare deosebite: piese de mobilier unicat, în culori speciale, cu oglinzi sau tapițate; placări deosebite ale pereților și tavanelor cu lemn și altele. În continuare vă vom prezenta, ce fel de mobilă puteți comanda pentru fiecare cameră a locuinței.

  3.1. Bucătărie la comandă

  De obicei, petrecem destul de mult timp în bucătărie. Aici păstrăm foarte multe lucruri: obiecte de uz casnic, cum ar fi: oale, tigăi, vase, furculițe, linguri, cuțite și lingurițe, pahare și căni, aparate electrocasnice etc. Bucătăria locuinței trebuie să fie funcțională, curată și eficientă. Din aceste motive este bine ca mobila să fie făcută la comandă. Mai întâi, trebuie să decideți unde veți amplasa atât fiecare piesă de mobilier în parte, cât și fiecare alt element al bucătăriei. Apoi, trebuie să decideți, ce stil va avea mobila: clasic sau modern? După aceea, urmează executarea elementelor bucătăriei: a dulapurilor, a tejghelei de bucătărie, a măștii chiuvetei și poate chiar și a măștii frigiderului. Blatul bucătăriei poate fi din marmură, piatră artificială sau laminat. La sfârșit, se amplasează sau montează toate aceste elemente. Tot în bucătărie puteți să vă amplasați și un minibar, cu scaune speciale. Vă garantăm, că o bucătărie făcută la comandă vă va aduce multe satisfacții.

  3.2. Sală de luat masa la comandă

  Ceremonia de luare a mesei împreună cu membri familiei și cu eventuali oaspeți a avut întotdeauna și încă mai are un rol central în cultura noastră. De aceea, sala în care se ia masa constituie una dintre cele mai importante camere ale locuinței, în care trebuie să vă simțiți bine atât dumneavoastră, cât și invitații. O sală de luat masa executată la comandă va avea cu siguranță un efect foarte pozitiv asupra membrilor familiei și a oaspeților ocazionali. Elementul principal al unei astfel de camere este, bineînțeles, masa executată la comandă. Puteți să decideți chiar singuri forma, pe care aceasta o va avea; dacă ea va fi din lemn masiv sau nu, și dacă va avea și elemente din oțel, aluminiu, sticlă, rășină epoxidică etc. De asemenea, mai puteți face singuri și designul scaunelor, al dulapurilor, vitrinelor, rafturilor și al altor elemente ale acestei camere.

  3.3. Mobilă de birou la comandă

  Dacă camera pe care o folosiți ca și birou de lucru este executată pe gustul dumneavoastră și are elemente de mobilier executate pe comandă, care se potrivesc perfect în ea, nu numai că vă veți simți bine lucrând în biroul de acasă, dar vă veți putea mări și productivitatea. De asemenea, o astfel de cameră va face o bună impresie și colaboratorilor dumneavoastră. Mobila de birou este alcătuită din: mese de birou, mese pentru calculatoare, dulapuri pentru dosare, fotolii, mese de club și altele. Acordați atenție amplasării funcționale a acestor elemente în cameră, culorii și aspectului lor, pentru a vă influența pozitiv productivitatea și creativitatea.

  3.4. Dormitoare la comandă

  În dormitor ne petrecem aproape o treime din viață. De aceea, efectul pe care această cameră îl are asupra noastră - de când mergem la culcare și până ne trezim a doua zi dimineață - este foarte important. Mobila dormitorului trebuie să corespundă gustului dumneavoastră personal și să vă facă să vă simțiți bine în propria intimitate. Puteți decide singuri cum doriți să arate patul, noptierele și șifonierul dormitorului. În cazul în care dormitorul nu este suficient de spațios, patul poate fi prevăzut cu sertare pentru plăpumi, perne etc. Tot în acest caz mai aveți și varianta de a comanda un pat rabatabil pe perete. Iar șifonierul dormitorului poate avea oglinzi, rafturi și compartimente unicat.

  3.5. Sufragerii la comandă

  Cu siguranță că sufrageria este camera cea mai importantă a unei locuințe moderne și este locul central al fiecărei case. Mobila de sufrageria poate fi combinată foarte variat. Dacă vă decideți pentru mobila la comandă, puteți alege amplasamentul elementelor de mobilier, materialele, culoarea și stilul acestora. Tâmplari pot crea numeroase piese de mobilier unicat, cum ar fi: canapele, vitrine, rafturi pentru cărți, dulapul tv. Toate aceste elemente se vor potrivi perfect în sufrageria dumneavoastră și vor fi executate pe gustul dumneavoastră.

  3.6. Camere de copii la comandă

  Mediul în care cresc copiii este foarte important pentru dezvoltarea personală a acestora. De aceea, este de preferat ca în camera copiilor să aveți mobilă executată la comandă, care să corespundă necesităților funcționale și estetice ale acestora. Dacă camera copiilor are mobilă în culori vesele, cu forme interesante și funcționale, aceștia vor petrece mult timp în ea, fie că se vor juca, fie că vor învață. Mobila trebuie să fie adaptată vârstei copilului. Piesele de mobilier pentru copii și adolescenți sunt următoarele: paturi la comandă, care pot fi și suprapuse, cutii pentru jucării, dulapuri, șifoniere, mese de birou, mese de calculator, scaune pentru copii, rafturi pentru cărți etc.

  3.7. Mobila de baie la comandă

  Pe lângă dormitor, și baia este o cameră care trebuie să ne asigure o senzație de intimitate absolută și în care trebuie să ne simțim bine și relaxați. Mobila de baie cuprinde următoarele piese: dulapuri de baie, suportul pentru prosoape, coșul cu rufe și altele. Dulapurile pot avea oglinzi și becuri led. Materialele din care este executată mobila camerei de baie trebuie să fie rezistente la umiditate. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm ca pentru baie să alegeți piese de mobilier din lemn masiv.

  3.8. Vestibul la comandă

  Dacă nu doriți ca vestibulul casei dumneavoastră să fie plin de pantofi și papuci așezați în dezordine, ca și de paltoane, sacouri și umbrele la vedere, apelați la un tâmplar pentru câteva piese de mobilier la comandă, specifice acestei încăperi. Pentru că vestibulul este prima cameră în care intrăm, este importantă impresia pe care acesta o face, atât dumneavoastră cât și oaspeților ocazionali. Pentru vestibul, un tâmplar vă poate executa următoarele piese de mobilier: un dulap integrat pentru haine, o băncuță confortabilă, un dulap pentru pantofi, un suport pentru umbrele. Astfel, aspectul vestibulului va fi îngrijit și îmbietor.

  3.9. Camere pentru garderobă

  Dacă aveți mult spațiu la dispoziție, puteți dedica o cameră întreagă garderobei. În acest caz, este bine să angajați un tâmplar, care să v-o echipeze cu dulapuri, rafturi, bare pentru umerașe, oglinzi, băncuțe și alte accesorii, care să vă ajute să vă îmbrăcați confortabil și îngrijit.

  4. Mobilă modernă la comandă

  Pe lângă oferta de executare a întregului mobilier pentru locuință, mai există și posibilitatea de a comanda numai câteva piese de mobilier. Cu acestea, veți da un caracter special locuinței dumneavoastră. Puteți, deci, să comandați: mese, dulapuri, rafturi, paturi și alte produse specifice.

  4.1. Dulapuri incorporate la comandă

  Dulapurile incorporate sunt produsele cele mai vândute de către tâmplari. Avantajul pe care acestea îl oferă este câștigarea de spațiu interior sau folosirea foarte eficientă a acestuia. Dulapurile la comandă pot avea dimensiunile unui perete întreg și se pot întinde de la tavan și până la podea. Tâmplarii execută dulapuri incorporate pentru holuri, dormitoare, camere de copii, garaje ș.a.m.d. Fiecare astfel de dulap are rafturi și compartimente special dimensionate. Ușile pot fi și clasice, adică batante; dar de cele mai multe ori acestea sunt glisante, pentru a se folosi cât mai bine spațiul existent. Pe ușile dulapurilor – care pot fi din materiale atrăgătoare - se pot monta oglinzi.

  4.2. Dulapurile de sub scări

  Din cauza formei sale neregulate, spațiul de sub scări rămâne de foarte multe ori nefolosit. Este păcat, pentru că astfel se irosește foarte mult spațiu. Contactați un tâmplar și comandați-i un dulap la comandă, pe care să îl monteze sub scari. Acesta va fi complet armonizat cu ambientul interior al casei și vă va fi foarte util. În acest dulap veți putea păstra, de exemplu, aspiratorul, mătura, pantofii, haine etc.

  4.3. Uși de interior la comandă

  Ușile de interior sunt importante pentru aspectul general al locuinței. Dacă nu găsiți uși de interior pe placul dumneavoastră în magazinele de specialitate și nici în cataloagele producătorilor, apelați la un tâmplar, care să vă execute uși conform modelului dorit. Ușile la comandă pot fi batante sau glisante. Acestea pot fi din lemn masiv sau din furnir, pot avea deschizături sau nu, tocuri vizibile sau ascunse. Există, deci, un număr mare de variante și modele de uși la comandă.

  4.4. Mobilier de artă

  Uneori aveți nevoie doar de un singur element de mobilier, care să atragă privirile și să devină centrul camerei. Astfel de elemente de mobilier de artă veți găsi în saloane specializate. Puteți însă merge chiar și mai departe: vă puteți comanda o piesă de mobilier absolut unicat la un tâmplar iscusit.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  DORESC SA FAC LA COMANDA RIFLAJE DECORATIVE PENTRU LIVING SI DORMITOR

  Bună ziua,

  Am nevoie de riflaje decorative pentru living si dormitor. Pentru living avem nevoie de aproximativ 6 bucati de 2.66 m inaltime, 10-15 cm latime si grosime de 3.6 cm. Pentru dormitor 2.66 m inaltime, 5-8 cm latime si 1.8 cm grosime, aproximativ 8 bucati.

  Mulțumesc 450 RON la 750 RON


  ........

  2 SOLDATI, UN MIC SIFONIER, UN BIROU

  Bună ziua,

  As vrea 2 soldati cu rafturi. Lungime 55, latime 55, inaltime unul 260 si celalalt 2.80. Apoi, un dulap lungime 150, inaltime 220 si latime 60 si un birou lunivime 120, latime 0.45 cu un dulapior cu 2 rafturi si usa.

  Mulțumesc 900 RON la 1500 RON


  ........

  ETAJERA - BĂNCUȚĂ GRĂDINĂ

  Bună ziua,

  Am nevoie de etajera - bancuta gradina din lemn 87x30 cu picioare de fier 1m. Va atasez imaginile, ideea e ca am 4 bancute pana la 80 cm si mai trebuie una cu inaltimea de 1 m apoi vreau sa se conecteze intre ele dar sa fie folosite si separat

  Mulțumesc 45 RON la 75 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, CABINA TELEFONICA LONDONEZE DIN LEMN, 1
  Mobilă la comandă, Botoşani

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ MOBILA, DORMITOR, LIVING, BUCATARIE
  Mobilă la comandă, Baia Mare

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, TĂBLIE PENTRU PAT, 1 BUCATĂ
  Mobilă la comandă, Bragadiru

  217.35 RON la 362.25 RON

  PREȚUL, MONTAJ BIBLIOTECA IKEA, 1CPL
  Mobilă la comandă, Pişcolt

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, MOBILĂ BUCĂTĂRIE, 3,8 ML
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, MONTAJ MOBILA BUCATARIE,
  Mobilă la comandă, Blaj

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, CONSTRUIRE SIFONIER CU 3USI , SIFONIER CU 3 USI
  Mobilă la comandă, Moara Vlăsiei

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, MOBILA DE BUCĂTĂRIE PE COLȚ,
  Mobilă la comandă, Şărmăşag

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE ,
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, 2 DULAPURI 3 USI CULISANTE-L3,10M- H2,40 SI UN 2 USI CUL.L1,66M H2,4,
  Mobilă la comandă, Tunari

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE, BAIE, BIROU, SI CATEVA CORPURI LIVING,HOL,DORMITOR, PAL KRONOSPAN, PAL EGGER
  Mobilă la comandă, Timişoara

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, DULAP , PAL EGGER
  Mobilă la comandă, Braşov

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, REPARAT PARTEA FRONTALA INTERIOR RULOTA, CCA 2MP
  Mobilă la comandă, Techirghiol

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MOBILA MDF,
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  PREȚUL, SPATIU DE DEPOZITARE DEASUPRA SI LANGA MASINA DE SPALAT, INTR-O NISA,
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE , DULAPURI NORMALE - MAXIM 3.200 MM LUNGIME
  Mobilă la comandă, Şotânga

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE DIN PAL ALB, PAL
  Mobilă la comandă, Băile Herculane

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, EXECUTAT MOBILA BUCATARIE, 6ML+6ML
  Mobilă la comandă, Pisculeşti

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, DRESING,CARE SA SE FACA SUB O GRINDA, MAI MULT SPAȚIU DE UMERASE.
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, SIFONIER DORMITOR 3 UȘI, LUNGIME 2 M, SERTARE + SPAȚIU DE ATÂRNAT
  Mobilă la comandă, Constanţa

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE, DA
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, IDEI DE AMENAJARE BUCATARIE, APARTAMENT LA BLOC, FOARTE MICA 12MP
  Mobilă la comandă, Reşiţa

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, MASA LA COMANDA (CATEDRA) , PAL CU BLAT BUCATARIE
  Mobilă la comandă, Năvodari

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, PAT ETAJAT, LEMN
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, DULAP BAIE LEMN MASIV, BAIE NOUA
  Mobilă la comandă, Oradea

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, DULAP INCADRARE FEREASTRA, COMBINATIE
  Mobilă la comandă, Constanţa

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, 2 DULAPURI DE MARIME MEDIE , FURNIR SAU MASIV
  Mobilă la comandă, Comăneşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE, DISPUSA PE PERETE DREPT, 3.5 ML
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, BUCATARIE LA COMANDA, MDF VOPSIT, ALB CREM
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, BUCATARIE MDF ÎN FORMA DE L TOTUL INCORPORABIL, 9 MP
  Mobilă la comandă, Turburea

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, BUCATARIE LA COMANDA , 5 DULAPURI SUS 5 JOS
  Mobilă la comandă, Oradea

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, MOBILARE BUCATARIE, DA
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, MOBILA DE BUCĂTĂRIE ,
  Mobilă la comandă, Comarnic

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, MOBILA BUCATARIE, NORMALE
  Mobilă la comandă, Râmnicu Vâlcea

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, BUCĂTĂRIE COLT, 3 ML
  Mobilă la comandă, Odobeşti

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, MOBILA DE BUCATARIE SI MONTAJ ,
  Mobilă la comandă, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  MOBILĂ LA COMANDĂ LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 162 FIRME PENTRU MOBILĂ LA COMANDĂ


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MOBILĂ LA COMANDĂ?

 • Mobilă la comandă Abrud
 • Mobilă la comandă Adjud
 • Mobilă la comandă Agnita
 • Mobilă la comandă Aiud
 • Mobilă la comandă Alba Iulia
 • Mobilă la comandă Aleşd
 • Mobilă la comandă Alexandria
 • Mobilă la comandă Amara
 • Mobilă la comandă Anina
 • Mobilă la comandă Aninoasa
 • Mobilă la comandă Arad
 • Mobilă la comandă Ardud
 • Mobilă la comandă Avrig
 • Mobilă la comandă Azuga
 • Mobilă la comandă Babadag
 • Mobilă la comandă Bacău
 • Mobilă la comandă Baia de Aramă
 • Mobilă la comandă Baia de Arieş
 • Mobilă la comandă Baia Mare
 • Mobilă la comandă Baia Sprie
 • Mobilă la comandă Băile Govora
 • Mobilă la comandă Băile Herculane
 • Mobilă la comandă Băile Olăneşti
 • Mobilă la comandă Băile Tuşnad
 • Mobilă la comandă Băileşti
 • Mobilă la comandă Bălan
 • Mobilă la comandă Bălceşti
 • Mobilă la comandă Balş
 • Mobilă la comandă Băneasa
 • Mobilă la comandă Baraolt
 • Mobilă la comandă Bârlad
 • Mobilă la comandă Bechet
 • Mobilă la comandă Beclean
 • Mobilă la comandă Beiuş
 • Mobilă la comandă Berbeşti
 • Mobilă la comandă Bereşti
 • Mobilă la comandă Bicaz
 • Mobilă la comandă Bistriţa
 • Mobilă la comandă Blaj
 • Mobilă la comandă Bocşa
 • Mobilă la comandă Boldeşti-Scăeni
 • Mobilă la comandă Bolintin-Vale
 • Mobilă la comandă Borşa
 • Mobilă la comandă Borsec
 • Mobilă la comandă Botoşani
 • Mobilă la comandă Brad
 • Mobilă la comandă Brăila
 • Mobilă la comandă Bran
 • Mobilă la comandă Braşov
 • Mobilă la comandă Breaza
 • Mobilă la comandă Brezoi
 • Mobilă la comandă Broşteni
 • Mobilă la comandă Bucecea
 • Mobilă la comandă Bucureşti
 • Mobilă la comandă Budeşti
 • Mobilă la comandă Buhuşi
 • Mobilă la comandă Bumbeşti-Jiu
 • Mobilă la comandă Buşteni
 • Mobilă la comandă Buzău
 • Mobilă la comandă Buziaş
 • Mobilă la comandă Cajvana
 • Mobilă la comandă Calafat
 • Mobilă la comandă Călan
 • Mobilă la comandă Călăraşi
 • Mobilă la comandă Călimăneşti
 • Mobilă la comandă Câmpeni
 • Mobilă la comandă Câmpia Turzii
 • Mobilă la comandă Câmpina
 • Mobilă la comandă Câmpulung
 • Mobilă la comandă Câmpulung Moldovenesc
 • Mobilă la comandă Caracal
 • Mobilă la comandă Caransebeş
 • Mobilă la comandă Carei
 • Mobilă la comandă Cavnic
 • Mobilă la comandă Căzăneşti
 • Mobilă la comandă Cehu Silvaniei
 • Mobilă la comandă Cernavodă
 • Mobilă la comandă Chişineu-Criş
 • Mobilă la comandă Ciacova
 • Mobilă la comandă Cisnădie
 • Mobilă la comandă Cluj-Napoca
 • Mobilă la comandă Codlea
 • Mobilă la comandă Comăneşti
 • Mobilă la comandă Comarnic
 • Mobilă la comandă Constanţa
 • Mobilă la comandă Copşa Mică
 • Mobilă la comandă Corabia
 • Mobilă la comandă Costeşti
 • Mobilă la comandă Covasna
 • Mobilă la comandă Craiova
 • Mobilă la comandă Cristuru Secuiesc
 • Mobilă la comandă Cugir
 • Mobilă la comandă Curtea de Argeş
 • Mobilă la comandă Curtici
 • Mobilă la comandă Dăbuleni
 • Mobilă la comandă Darabani
 • Mobilă la comandă Dărmăneşti
 • Mobilă la comandă Dej
 • Mobilă la comandă Deta
 • Mobilă la comandă Deva
 • Mobilă la comandă Dolhasca
 • Mobilă la comandă Dorohoi
 • Mobilă la comandă Drăgăneşti
 • Mobilă la comandă Drăgăneşti-Olt
 • Mobilă la comandă Drăgăşani
 • Mobilă la comandă Dragomireşti
 • Mobilă la comandă Drobeta-Turnu Severin
 • Mobilă la comandă Eforie
 • Mobilă la comandă Făgăraş
 • Mobilă la comandă Făget
 • Mobilă la comandă Fălticeni
 • Mobilă la comandă Făurei
 • Mobilă la comandă Feteşti
 • Mobilă la comandă Fieni
 • Mobilă la comandă Fierbinţi-Târg
 • Mobilă la comandă Filiaşi
 • Mobilă la comandă Flămânzi
 • Mobilă la comandă Focşani
 • Mobilă la comandă Frasin
 • Mobilă la comandă Fundulea
 • Mobilă la comandă Găeşti
 • Mobilă la comandă Galaţi
 • Mobilă la comandă Gătaia
 • Mobilă la comandă Geoagiu
 • Mobilă la comandă Gheorgheni
 • Mobilă la comandă Gherla
 • Mobilă la comandă Ghimbav
 • Mobilă la comandă Giurgiu
 • Mobilă la comandă Gura Humorului
 • Mobilă la comandă Hârlău
 • Mobilă la comandă Hârşova
 • Mobilă la comandă Haţeg
 • Mobilă la comandă Horezu
 • Mobilă la comandă Huedin
 • Mobilă la comandă Hunedoara
 • Mobilă la comandă Huşi
 • Mobilă la comandă Ianca
 • Mobilă la comandă Iaşi
 • Mobilă la comandă Iernut
 • Mobilă la comandă Ineu
 • Mobilă la comandă Însurăţei
 • Mobilă la comandă Întorsura Buzăului
 • Mobilă la comandă Isaccea
 • Mobilă la comandă Jibou
 • Mobilă la comandă Lehliu-Gară
 • Mobilă la comandă Lipova
 • Mobilă la comandă Liteni
 • Mobilă la comandă Livada
 • Mobilă la comandă Luduş
 • Mobilă la comandă Lugoj
 • Mobilă la comandă Lupeni
 • Mobilă la comandă Mangalia
 • Mobilă la comandă Mărăşeşti
 • Mobilă la comandă Marghita
 • Mobilă la comandă Medgidia
 • Mobilă la comandă Mediaş
 • Mobilă la comandă Miercurea Nirajului
 • Mobilă la comandă Miercurea Sibiului
 • Mobilă la comandă Miercurea-Ciuc
 • Mobilă la comandă Mihăileşti
 • Mobilă la comandă Milişăuţi
 • Mobilă la comandă Mioveni
 • Mobilă la comandă Mizil
 • Mobilă la comandă Moineşti
 • Mobilă la comandă Moldova Nouă
 • Mobilă la comandă Moreni
 • Mobilă la comandă Motru
 • Mobilă la comandă Murfatlar
 • Mobilă la comandă Murgeni
 • Mobilă la comandă Nădlac
 • Mobilă la comandă Năsăud
 • Mobilă la comandă Năvodari
 • Mobilă la comandă Negreşti
 • Mobilă la comandă Negreşti-Oaş
 • Mobilă la comandă Negru Vodă
 • Mobilă la comandă Nehoiu
 • Mobilă la comandă Novaci
 • Mobilă la comandă Nucet
 • Mobilă la comandă Ocna Mureş
 • Mobilă la comandă Ocna Sibiului
 • Mobilă la comandă Ocnele Mari
 • Mobilă la comandă Odobeşti
 • Mobilă la comandă Odorheiu Secuiesc
 • Mobilă la comandă Olteniţa
 • Mobilă la comandă Oneşti
 • Mobilă la comandă Oradea
 • Mobilă la comandă Orăştie
 • Mobilă la comandă Oraviţa
 • Mobilă la comandă Orşova
 • Mobilă la comandă Oţelu Roşu
 • Mobilă la comandă Ovidiu
 • Mobilă la comandă Panciu
 • Mobilă la comandă Pâncota
 • Mobilă la comandă Paşcani
 • Mobilă la comandă Pătârlagele
 • Mobilă la comandă Pecica
 • Mobilă la comandă Petrila
 • Mobilă la comandă Petroşani
 • Mobilă la comandă Piatra-Neamţ
 • Mobilă la comandă Piatra-Olt
 • Mobilă la comandă Piteşti
 • Mobilă la comandă Ploieşti
 • Mobilă la comandă Plopeni
 • Mobilă la comandă Podu Iloaiei
 • Mobilă la comandă Pogoanele
 • Mobilă la comandă Potcoava
 • Mobilă la comandă Predeal
 • Mobilă la comandă Pucioasa
 • Mobilă la comandă Răcari
 • Mobilă la comandă Rădăuţi
 • Mobilă la comandă Râmnicu Sărat
 • Mobilă la comandă Râmnicu Vâlcea
 • Mobilă la comandă Râşnov
 • Mobilă la comandă Recaş
 • Mobilă la comandă Reghin
 • Mobilă la comandă Reşiţa
 • Mobilă la comandă Roman
 • Mobilă la comandă Roşiori de Vede
 • Mobilă la comandă Rovinari
 • Mobilă la comandă Roznov
 • Mobilă la comandă Rupea
 • Mobilă la comandă Săcele
 • Mobilă la comandă Săcueni
 • Mobilă la comandă Salcea
 • Mobilă la comandă Sălişte
 • Mobilă la comandă Săliştea de Sus
 • Mobilă la comandă Salonta
 • Mobilă la comandă Sângeorgiu de Pădure
 • Mobilă la comandă Sângeorz-Băi
 • Mobilă la comandă Sânnicolau Mare
 • Mobilă la comandă Sântana
 • Mobilă la comandă Sărmaşu
 • Mobilă la comandă Satu Mare
 • Mobilă la comandă Săveni
 • Mobilă la comandă Scorniceşti
 • Mobilă la comandă Sebeş
 • Mobilă la comandă Sebiş
 • Mobilă la comandă Segarcea
 • Mobilă la comandă Seini
 • Mobilă la comandă Sfântu Gheorghe
 • Mobilă la comandă Sibiu
 • Mobilă la comandă Sighetu Marmaţiei
 • Mobilă la comandă Sighişoara
 • Mobilă la comandă Simeria
 • Mobilă la comandă Şimleu Silvaniei
 • Mobilă la comandă Sinaia
 • Mobilă la comandă Siret
 • Mobilă la comandă Slănic
 • Mobilă la comandă Slănic-Moldova
 • Mobilă la comandă Slatina
 • Mobilă la comandă Slobozia
 • Mobilă la comandă Solca
 • Mobilă la comandă Şomcuta Mare
 • Mobilă la comandă Sovata
 • Mobilă la comandă Ştefăneşti
 • Mobilă la comandă Ştefăneşti
 • Mobilă la comandă Ştei
 • Mobilă la comandă Strehaia
 • Mobilă la comandă Suceava
 • Mobilă la comandă Sulina
 • Mobilă la comandă Tălmaciu
 • Mobilă la comandă Ţăndărei
 • Mobilă la comandă Târgovişte
 • Mobilă la comandă Târgu Bujor
 • Mobilă la comandă Târgu Cărbuneşti
 • Mobilă la comandă Târgu Frumos
 • Mobilă la comandă Târgu Jiu
 • Mobilă la comandă Târgu Lăpuş
 • Mobilă la comandă Târgu Mureş
 • Mobilă la comandă Târgu Neamţ
 • Mobilă la comandă Târgu Ocna
 • Mobilă la comandă Târgu Secuiesc
 • Mobilă la comandă Târnăveni
 • Mobilă la comandă Tăşnad
 • Mobilă la comandă Tăuţii-Măgherăuş
 • Mobilă la comandă Techirghiol
 • Mobilă la comandă Tecuci
 • Mobilă la comandă Teiuş
 • Mobilă la comandă Ţicleni
 • Mobilă la comandă Timişoara
 • Mobilă la comandă Tismana
 • Mobilă la comandă Titu
 • Mobilă la comandă Topliţa
 • Mobilă la comandă Topoloveni
 • Mobilă la comandă Tulcea
 • Mobilă la comandă Turceni
 • Mobilă la comandă Turda
 • Mobilă la comandă Turnu Măgurele
 • Mobilă la comandă Ulmeni
 • Mobilă la comandă Ungheni
 • Mobilă la comandă Uricani
 • Mobilă la comandă Urlaţi
 • Mobilă la comandă Urziceni
 • Mobilă la comandă Valea lui Mihai
 • Mobilă la comandă Vălenii de Munte
 • Mobilă la comandă Vânju Mare
 • Mobilă la comandă Vaşcău
 • Mobilă la comandă Vaslui
 • Mobilă la comandă Vatra Dornei
 • Mobilă la comandă Vicovu de Sus
 • Mobilă la comandă Victoria
 • Mobilă la comandă Videle
 • Mobilă la comandă Vişeu de Sus
 • Mobilă la comandă Vlăhiţa
 • Mobilă la comandă Vulcan
 • Mobilă la comandă Zalău
 • Mobilă la comandă Zărneşti
 • Mobilă la comandă Zimnicea
 • Mobilă la comandă Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate