Pentru zona

    Montaj mobila la domiciliu pret

    Prețul montajului depinde de complexitatea montajului și de material. Dacă mobilierul este din sticlă sau din alt material fragil, montajul va fi mai scump. Montatorul de mobilă trebuie să fie atent la transport și asamblare, deoarece în caz de deteriorări apărute la instalarea mobilierului, acesta va fi obligat cel mai probabil să acopere costurile implicate. Prețul montajului poate fi mărit și de servicii suplimentare cum ar fi: vizionarea clădirii sau utilizarea materialului montatorului. Cu majoritatea executanților puteți negocia de asemenea demontajul și transportul mobilierului vechi. Pentru o oră de montaj al unei piese de mobilier veți plăti între 30-80lei/h.

    Cui să încredințați serviciile de montaj mobilă? Trimiteți o cerere către montatorii de mobilă din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul asamblării mobilei


    Prețul asamblării mobilei. Prețul asamblării dulapului 180 x 240 cm.

    250 RON/buc

    PREȚ MINIM
    RON/buc

    PREȚ MEDIU
    300 RON/buc

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Montaj mobila

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Preț montare dressing


    buc

    RON/buc

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Montaj mobilă – tot ce trebuie să știți

    1. Ce înseamnă că mobila este împachetată în sistem  "Flat Pack"?

    Această sintagmă ”flat pack” se folosește în mod obișnuit pentru mobilierul, pe care cumpărătorii îl asamblează singuri din componente cu formă plată. Deoarece cumpărătorii trebuie să muncească pentru a monta mobila comandată, aceasta este ieftină și, deci, convenabilă și populară. Părțile componente ale pieselor de mobilier sunt plate, pentru a se facilita consumatorului transportarea și asamblarea mobilierului cu cele mai simple instrumente. Piesele de mobilier sunt ambalate în cutii/pachete, care includ și toate echipamentele de asamblare necesare (șuruburi, piulițe etc.). Instrucțiunile de montare sunt, de asemenea, incluse. Cât de multe echipamente și piese de mobilier primiți depinde de mobilierul, pe care îl alegeți. Acesta poate fi minim - doar câteva plăci și șuruburi - sau poate fi vorba de piese de mobilier mai complicat de montat. Produsele Ikea sunt sinonime cu acest tip de mobilier, fiind în același timp și printre cele mai populare de pe piață. Faptul că Ikea are magazine în peste 25 de țări demonstrează popularitatea produselor acestei companii.

    Montarea mobilei este o lucrare dificilă, care cere pe de o parte experiență și pe de alta unelte adecvate
    Montarea mobilei este o lucrare dificilă, care cere pe de o parte experiență și pe de alta unelte adecvate.

    1.1. Din ce se fabrică componentele de mobilă sub formă de plăci?

    Atunci când cumpărați mobilier asamblat plat, există o mare probabilitate ca piesele să fie realizate din PAL, lemn veritabil sau „MDF” (placă din fibre lemnoase cu densitate medie). Plăcile MDF sunt realizate din bucăți de lemn moale și dur. Aceste două componente sunt amestecate cu ceară. Produsul rezultat din acest amestec este modelat sub formă de plăci, care sunt mai rezistente decât plăcile PAL și mai ușor de prelucrat decât lemnul. Prețurile mobilierului din plăci MDF variază în funcție de complexitatea fabricării lui. Din plăci MDF se fabrică adesea mese și dulapuri de diferite mărimi și stiluri. În ceea ce privește materialul denumit PAL, numele acestuia indică exact din ce este alcătuit și anume din particule respectiv așchii de lemn și rumeguș. Aceste 2 componente sunt apoi amestecate și modelate sub formă de plăci. Plăcile din PAL au o calitate mai redusă față de plăcile din MDF sau din lemn solid. De aceea, mobila din PAL este mai ieftină. Cu toate acestea, plăcile din PAL sunt destul de durabile. Durata de viață a mobilei din PAL o depășește chiar și pe cea a mobilierului din  lemn solid, care se poate crăpa în condiții de temperaturi extreme. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere în privința mobilei din PAL, este că aceasta se deteriorează sub acțiunea apei, la care este foarte sensibilă.

    1.2. Cine a inventat mobila alcătuită din plăci plate?

    Probabil nu veți fi surprinși de faptul că ideatorul mobilierului din plăci a fost Gillis Lundgren, fondatorul companiei IKEA. Lundgren, un designer de mobilier, a lucrat într-un magazin de mobilă în anii 1950. La acel moment, nu exista mobilier, pe care clientul să-l poată asambla singur. Mobilierul se cumpăra pre-asamblat. Cumpărătorul trebuia să se ocupe singur de transportarea lui până acasă. Trebuie să știți, că pe atunci mobilierul era masiv și, deci, destul de greu de transportat. Ca să nu mai vorbim de prețul mobilierului la comandă. Într-o zi, Lundgren încerca să introducă o masă mare într-o mașină mică. Atunci a început să se gândească la cât de ușor ar putea fi, dacă ar putea demonta picioarele de mesei pentru a o putea transporta și a  reasambla masa odată ajuns la destinație. Și așa a început totul.

    1.3. Avantajele fabricării în serie a mobilei

    Mobilierul este fabricat în principal de mașini și nu de oameni și, de aceea, producătorii de mobilă economisesc la capitolul salariilor angajaților. Aceste economii sunt apoi transmise consumatorilor sub formă de mobilier mai ieftin. Mobilierul este realizat din materiale cum ar fi: așchiile din lemn și rumegușul, care sunt ieftine și pot fi cumpărate în vrac de producător, ceea ce economisește companiilor și mai mulți bani. Piesele de mobilier se asamblează din componente, care se prezintă sub formă de scânduri plate. Ele au forme și stiluri simple. Deci, companiile producătoare nu trebuie să investească sume uriașe în proiectarea lor. Fabricile de mobilă mai economisesc bani și atunci când trimit mobila (în pachete) către magazine, deoarece pachetele nu au volum și greutate mari. În plus, pentru o singură livrare se pot împacheta multe piese de mobilier neasamblate, deoarece componentele nu ocupă mult loc, având formă plată. Și iată și încă un motiv pentru care mobilierul neasamblat format din componente plate este ieftin: pentru că companiile economisesc bani prin faptul că deseori nu au nevoie să livreze mobila clienților la domiciliu, deoarece aceștia preiau singuri pachetele cu mobilă neasamblată și le transportă până acasă cu autoturismul personal. Aceasta economisește companiilor costurile cu compania de expediere și costurile de transport.

    1.4. Avantajele mobilei asamblate din componente plate

    Iată avantajele pe care le prezintă mobila ”flat pack”:

    - este ieftină, pentru că este produsă în serie;

    - nu trebuie să vă faceți griji în privința transportării ei, pentru că nu o aduceți asamblată și, deci, sub formă de piese de mobilier uriașe. Puteți încărca cu ușurință pachetul cu piesa de mobilier neasamblată în mașină și îl puteți transporta singuri la domiciliu sau puteți comanda livrarea acestuia prin poștă.

    - asamblarea mobilei este, de obicei, ușoară. La fel de ușoară este și demontarea mobilei, în cazul în care vă mutați la un alt domiciliu. Păstrați cutiile originale în care a fost ambalată mobila și pur și simplu puneți părțile componente la loc în cutii, atunci când trebuie să le transportați la o nouă locație.

    1.5. Dezavantajele mobilei asamblate din componente plate

    Mobila de acest tip mai prezintă și anumite dezavantaje. Vi le prezentăm în continuare:

    - trebuie să o asamblați singuri, ceea ce necesită timp;

    - puteți plăti pe cineva să vă asambleze mobila, dar acest lucru va contribui la mărirea prețului inițial de achiziție;

    - mobilierul plat este, în genere, destul de simplificat; nu este disponibilă o gamă largă de modele;

    - cu cât mai des dezasamblați și reasamblați mobila, cu atât mai mult îi este afectată stabilitatea; mobila flat pack este în general trainică, dar asta  până la anumite limite.

    - asamblarea mobilierului cu ambalaj plat poate fi în anumite cazuri și foarte dificilă.

    2. Montarea mobilei – are rost să angajezi profesioniști pentru aceasta?

    Să presupunem, că planurile de renovare a apartamentului sunt complete și sunteți gata să începeți lucrările. După ce toți executanții implicați își termină lucrările, trebuie să asamblați mobilierul. Dacă mobilierul nu a fost făcut de un tâmplar sau dacă l-ați cumpărat într-un salon de mobilă, care asigură și montarea, probabil că vă întrebați, cine vă va asambla mobilierul. Asamblarea mobilierului este o muncă solicitantă, care necesită experiență și unelte potrivite. În plus, aveți o mulțime de alte lucruri de făcut și de care să vă îngrijiți atunci când vă mutați. Asamblarea mobilierului trebuie să fie de înaltă calitate și realizată profesional, dacă doriți ca mobilierul să arate frumos și să se păstreze în condiții bune un timp îndelungat.

    În continuare vă prezentăm 7 motive excelente, pentru care merită să angajați profesioniști, care să vă asambleze mobilierul:

    2.1. Economisiți mult timp prețios

    Atunci când vă mutați într-un nou apartament sau după ce l-ați golit pe cel vechi, pentru a îl renova, și trebuie să îl mobilați, aveți de făcut multe lucruri și aveți și multe griji. Ultimul lucru de care ar trebui să vă preocupați este acela de a găsi timp pentru a asambla noul mobilier. Pentru aceasta, este extrem de util să angajați o firmă specializată, care dispune de experiența necesară și de uneltele potrivite pentru îndeplinirea acestei munci și, prin urmare, poate face treaba bine și rapid. Astfel, veți economisi un timp prețios, pe care îl veți putea folosi pentru alte lucruri importante. În plus, veți reduce din costuri, deoarece nu va trebui să cumpărați toate uneltele necesare montării mobilei, de care poate că ulterior nici nu veți mai avea nevoie.

    2.2. Experiență și cunoștințe de specialitate

    Experții în asamblarea mobilierului fac acest lucru în fiecare zi, așa că sunt cu adevărat experimentați. Ei au asamblat deja nenumărate piese de mobilier de diferite tipuri, de la paturi, mese și scaune și până la bucătării și mobilier de baie. Nu există, deci, nici o piesă de mobilier, pe care să nu știe cum să o monteze corect. Și mobilierul IKEA este foarte ușor de montat pentru ei. Un avantaj suplimentar, pe care îl veți avea, dacă angajați montatori de mobilă experimentați respectiv o firmă specializată, este acela că o astfel de firmă dispune de o asigurare de răspundere civilă și în cazul în care se produce un accident în timp ce vă montează mobila și v-o deteriorează sau dacă nu montează suficient de corect piesele de mobilier și, de aceea, acestea nu sunt suficient de stabile și se rup, atunci veți fi plătiți de compania de asigurare pentru prejudiciul suferit. Acest lucru vă dă deci garanția, că lucrările vor fi efectuate corect și, dacă este necesar, aveți acoperire pentru eventuale deteriorări. Dar, bineînțeles, că nu dispuneți de o astfel de garanție, atunci când asamblați singuri mobilierul. Iată de ce, alegerea cea mai corectă, pe care o puteți face, este de a angaja profesioniști cu experiență pentru montarea mobilei.

    2.3. Prima montare va fi una corectă

    Montatorul profesionist de mobilă știe să urmeze întocmai instrucțiunile de asamblare. El înțelege cu ușurință, ceea ce este scris în instrucțiuni și, prin urmare, asamblează corect mobilierul încă de la prima încercare. Știm cu toții, că nu este întotdeauna tocmai ușor a înțelege instrucțiunile de montare anexate! Dacă angajați un profesionist, nu vor exista montări și demontări, ci toate piesele de mobilier vor fi asamblate corect și fiabil. În acest fel, mobilierul va rămâne solid și nu va avea rapid elementele de conectare slăbite.

    2.4 Montatorii de mobilă au unelte adecvate

    Ați încercat vreodată să asamblați mobilă și ați pierdut câteva ore doar pentru a găsi o șurubelniță adecvată? Găsirea unor unelte potrivite pentru asamblarea mobilei poate fi o provocare. Dacă plătiți o firmă specializată pentru un serviciu profesional de asamblare a mobilierului, nu va mai trebui să vă faceți griji în această privință. Montatorii mobilierului se vor prezenta la domiciliul dumneavoastră cu uneltele adecvate. În acest caz, sunteți deci scutiți de un drum suplimentar până la magazin, pentru a cumpăra unelte de asamblare, pe care poate că nu le veți mai folosi niciodată după aceea. În schimb, puteți să anunțați montatorii înainte de a veni la dumneavoastră, să își aducă unelte speciale pentru montarea mobilei.

    2.5. Posibilitatea de a deteriora mobila este redusă

    Mobilierul este greu de manevrat, mai ales dacă nu sunteți sigur, de ce faceți. Fără a folosi tehnici adecvate, puteți scăpa din mâini în mod accidental componente ale pieselor de mobilier sau puteți lovi pereții cu ele, provocând deteriorarea mobilierului nou sau a pereților casei. Deoarece montatorii specializați de mobilă știu ce trebuie să facă, există mai puține șanse ca aceștia să producă astfel de deteriorări.

    2.6. Siguranța este importantă

    Montarea mobilierului poate fi uneori periculoasă pentru sănătate. Dacă nu știți ce faceți, puteți avea rapid un accident! Piesele de mobilier mari sunt grele, iar unele obiecte pot fi, de asemenea, foarte ascuțite. Montatorii de mobilă profesioniști vor avea la ei tot echipamentul necesar pentru a asambla mobilierul fără accidente.

    2.7. Montatorii de mobilă vor curăța mizeria după încheierea lucrărilor

    Echipa, care vă va monta mobila, își va lua timp și pentru a curăța mizeria rezultată în urma efectuării lucrărilor. Aceasta ultimă îndatorire a lor include faptul că vor prelua și depozita singuri deșeurile rezultate în urma montării și vă vor da în păstrare toate piesele de schimb ale mobilierului. Pe mobilă pot rămâne rumeguș sau alte resturi. Montatorii de mobilă vor curăța această mizerie și, astfel, vă vor lăsa casa în stare mai bună decât era la sosirea lor. Deci, o firmă de asamblare a mobilei vă poate ușura mult munca.

    3. Tipuri de mobilă și lucrări de asamblare

    Mobilierul, care se asamblează, poate include diferite tipuri de mobilă, pentru care sunt necesare tipuri de lucrări și de echipamente variate. Putem avea de asamblat piese de mobilier, cum ar fi: biblioteci, mobilă IKEA, paturi, canapele, dulapuri sau doar rafturi; mobilier de bucătărie, mobilier de baie; poate fi necesară montarea unor corpuri de iluminat, instalarea de picturi și opere de artă pe pereți, asamblarea mobilierului de terasă, a meselor, rafturilor și efectuarea multor alte lucrări.

    4. Ghid de montare a mobilei

    Oamenii cumpără mobilier prefabricat în ambalaje plate, în ciuda faptului că își dau seama că va trebui să facă o muncă grea de asamblare. Unele piese de mobilier sunt ușor de asamblat, în tip ce altele necesită experiență, unelte și o grijă deosebită. Pentru a nu ne găsi în dificultate, iată câteva sfaturi pentru o muncă mai ușoară de asamblare a mobilei:

    1) Aduceți pachetul cu piesa de mobilier, pe care trebuie să o montați, chiar în camera, în care doriți să o aveți. De exemplu, veți monta patul direct în dormitor. În acest fel, nu va trebui să-l mutați în altă cameră după asamblare.

    2) Deși pachetul cu piesa de mobilier ar trebui să conțină toate uneltele necesare pentru asamblare acesteia, este bine să aveți la îndemână cel puțin: un ciocan, un cuțit olfa, o șurubelniță și un foarfece. Așezați aceste unelte, astfel încât să puteți ajunge la ele cu ușurință.

    3) Citiți mai întâi instrucțiunile de asamblare și cereți cuiva ajutor, dacă nu le înțelegeți.

    4) Verificați din nou dacă numărul pieselor pe care le aveți este corespunzător cu instrucțiunile de montare (adică, dacă în instrucțiuni scrie că ar trebui să aveți trei tipuri de șuruburi speciale, numărați-le.) În acest fel, nu vă veți bloca în mijlocul asamblării mobilei, pentru că veți descoperi că vă lipsește ceva.

    5) Dacă vă lipsește vreo componentă, contactați magazinul.

    6) Asigurați-vă, că înțelegeți bine instrucțiunile de montare, altfel puteți deteriora mobilierul încercând să utilizați, de exemplu, șurubul greșit pentru placa greșită. În acest scop, separați echipamentul furnizat în mici grupuri și puneți șuruburile separat de piulițe în diferite cutii. Marcați grupurile de elemente de asamblare conform instrucțiunilor (de exemplu, piulițe și șuruburi A; piulițe și șuruburi B).

    7) Protejați mobilierul și podelele prin plasarea unui prosop, a unui covoraș sau a unui cearșaf pe suprafața pe care veți asambla mobilierul.

    8) Dacă se poate, strângeți piulițele și șuruburile manual; și aceasta din două motive: 1. astfel nu veți deteriora mobilierul și 2. astfel nu le veți strânge atât de mult, încât să nu le puteți demonta ulterior, dacă va fi cazul.

     

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Montaj mobila KEA

    Montaj 3 corpuri mobila IKEA, dimensiunile 70×90×40 cm 434.7 RON la 724.5 RON

    ........

    Suspendarea a 3 corpuri in perete

    Este o comoda TV cu doua corpuri separate, achizitionate de la Ikea, pe care as dori sa le montez in perete la o distanta de 26 cm fata de pardoseala. Obiectele de mobilier vin insotite de sinele de suspendare si celelalte accesorii. Este necesar gaurirea in perete, montarea diblurilor si suspendarea acestora in linie. 434.7 RON la 724.5 RON

    ........

    Bucătărie IKEA

    Buna ziua,

    Asamblare mobilă, tăiat/ decupat blat , instalat hota, chiuvetă, cupto
    Vreau să montez o bucătărie IKEA 1304.1 RON la 2173.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Montaj bucătărie ,ghiuveta,mașină spălat vase incorporabila,plita cup, 3.6 m
    Montaj mobila, Ploieşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Montat un dulap de baie, dimensiunile: 180/50/32 cm
    Montaj mobila, Sfântu Gheorghe

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montaj comoda tv IKEA, coltar, dressing, 180×42×38, 236.5 x 62.5 x 210, 274 x 175 x 93 cm
    Montaj mobila, Bucureşti

    1521.45 RON la 2535.75 RON

    Prețul, Montare fotolii Ikea STRANDMON Scaun, Lăţime: 74 cm Înălţime: 52 cm Lungime: 106 cm
    Montaj mobila, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montaj mobila Ikea, Hol, living, dormitor
    Montaj mobila, Giurgiu

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Montaj mobila bucatarie,
    Montaj mobila, Bucureşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Montare standing desk, 150 × 70 cm
    Montaj mobila, Cluj-Napoca

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montaj pat IKEA, 160/200
    Montaj mobila, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montaj mobila bucatarie brico, Inferioare 3x60cm 2x40cm, superioare 2x60cm 1x40cm
    Montaj mobila, Bucureşti

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Montaj dulap IKEA, 200 x 236 x 58 cm
    Montaj mobila, Prejmer

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Montare mobilă Ikea, un apartament
    Montaj mobila, Craiova

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Asamblare montaj IKEA, Pat 180 x 200 cm canapea extensibila 3 locuri
    Montaj mobila, Cluj-Napoca

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Montaj mobila IKEA si JYSK, Sofa, 2,24 x 1 m, masa, 1.1 m x 1.65 m, comodele 1.4 m x 1 m!
    Montaj mobila, Sibiu

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Montaj mobila, puse po poziţie
    Montaj mobila, Oraviţa

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Montaj canapea, 213 x 100 x 94 cm
    Montaj mobila, Constanţa

    239.085 RON la 398.475 RON

    Prețul, Montaj pentru un cuier si un dulap in 2 usi, 2 buc
    Montaj mobila, Călăraşi

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Suspendare corpuri bucatarie, taiere blat, instalare electrocasnice, Aprox 5 m liniari de mobila
    Montaj mobila, Galaţi

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Dulap de haine Ikea, 160x110x236
    Montaj mobila, Hărman

    260.82 RON la 434.7 RON

    Prețul, 1 Corp superior si unul inferior bucatarie, MDF, BADEMOB, 50 cm latime
    Montaj mobila, Bucureşti

    347.76 RON la 579.6 RON

    Prețul, Montajul unui birou, Lungime /Latime/Inaltime:120/55/76
    Montaj mobila, Tulcea

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, asamblare dulap IKEA, 2,35x0,75
    Montaj mobila, Braşov

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Bucătărie Skytta, IKEA, 3m
    Montaj mobila, Bucureşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Montat dulapuri Ikea, Dulap 1.8x0.6x2.2Dulap 0.6x0.44x2.3
    Montaj mobila, Piatra-Neamţ

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Reglaj inchidere soft close, la 2 corpuri suspendate de bucatarie, 2 corpuri suspendate, cu cate 2 brate fiecare
    Montaj mobila, Timişoara

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Asamblare mobilier Ikea, 200cm x200
    Montaj mobila, Timişoara

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montaj bucatarie modulara de la Leroy Merlin Bv, 3,8 ml
    Montaj mobila, Braşov

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, montaj mobila IKEA 404.964.71 si 405.350.95, 40x190x32 si 120x48x63
    Montaj mobila, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Montaj biblioteca IKEA Billy, 1 complet
    Montaj mobila, Tunari

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Transport mobila, aprox 10 buc
    Montaj mobila, Mediaş

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, Asamblare pat IKEA, 1 buc
    Montaj mobila, Miercurea-Ciuc

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Asamblare si montaj bucatarie Olivia Leroy Merlin 2.6 m,
    Montaj mobila, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montaj mobila,
    Montaj mobila, Fălticeni

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Montaj comoda IKEA, 140x72
    Montaj mobila, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Demontat si montat mobilier dormitor, Pat 200/160/ comoda 110/55
    Montaj mobila, Sibiu

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Reparație usa pliabila de la un sertar, 100/35 cm
    Montaj mobila, Chiajna

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Demontare masa extensibila lemn masiv, 160*100*80 cm
    Montaj mobila, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Montaj mobila?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Montaj mobila lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    244+ Firme pentru Montaj mobila
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă