Montaj mobila la domiciliu pret

Prețul montajului depinde de complexitatea montajului și de material. Dacă mobilierul este din sticlă sau din alt material fragil, montajul va fi mai scump. Montatorul de mobilă trebuie să fie atent la transport și asamblare, deoarece în caz de deteriorări apărute la instalarea mobilierului, acesta va fi obligat cel mai probabil să acopere costurile implicate. Prețul montajului poate fi mărit și de servicii suplimentare cum ar fi: vizionarea clădirii sau utilizarea materialului montatorului. Cu majoritatea executanților puteți negocia de asemenea demontajul și transportul mobilierului vechi. Pentru o oră de montaj al unei piese de mobilier veți plăti între 30-80lei/h.

Cui să încredințați serviciile de montaj mobilă? Trimiteți o cerere către montatorii de mobilă din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL ASAMBLĂRII MOBILEI


Prețul asamblării mobilei. Prețul asamblării dulapului 180 x 240 cm.

150 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
200 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Montaj mobila la domiciliu pret

ALTE PREȚURI PENTRU MONTAJ MOBILA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Preț montare dressing


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Montaj mobilă – tot ce trebuie să știți

1. Ce înseamnă că mobila este împachetată în sistem  "Flat Pack"?

Această sintagmă ”flat pack” se folosește în mod obișnuit pentru mobilierul, pe care cumpărătorii îl asamblează singuri din componente cu formă plată. Deoarece cumpărătorii trebuie să muncească pentru a monta mobila comandată, aceasta este ieftină și, deci, convenabilă și populară. Părțile componente ale pieselor de mobilier sunt plate, pentru a se facilita consumatorului transportarea și asamblarea mobilierului cu cele mai simple instrumente. Piesele de mobilier sunt ambalate în cutii/pachete, care includ și toate echipamentele de asamblare necesare (șuruburi, piulițe etc.). Instrucțiunile de montare sunt, de asemenea, incluse. Cât de multe echipamente și piese de mobilier primiți depinde de mobilierul, pe care îl alegeți. Acesta poate fi minim - doar câteva plăci și șuruburi - sau poate fi vorba de piese de mobilier mai complicat de montat. Produsele Ikea sunt sinonime cu acest tip de mobilier, fiind în același timp și printre cele mai populare de pe piață. Faptul că Ikea are magazine în peste 25 de țări demonstrează popularitatea produselor acestei companii.

Montarea mobilei este o lucrare dificilă, care cere pe de o parte experiență și pe de alta unelte adecvate
Montarea mobilei este o lucrare dificilă, care cere pe de o parte experiență și pe de alta unelte adecvate.

1.1. Din ce se fabrică componentele de mobilă sub formă de plăci?

Atunci când cumpărați mobilier asamblat plat, există o mare probabilitate ca piesele să fie realizate din PAL, lemn veritabil sau „MDF” (placă din fibre lemnoase cu densitate medie). Plăcile MDF sunt realizate din bucăți de lemn moale și dur. Aceste două componente sunt amestecate cu ceară. Produsul rezultat din acest amestec este modelat sub formă de plăci, care sunt mai rezistente decât plăcile PAL și mai ușor de prelucrat decât lemnul. Prețurile mobilierului din plăci MDF variază în funcție de complexitatea fabricării lui. Din plăci MDF se fabrică adesea mese și dulapuri de diferite mărimi și stiluri. În ceea ce privește materialul denumit PAL, numele acestuia indică exact din ce este alcătuit și anume din particule respectiv așchii de lemn și rumeguș. Aceste 2 componente sunt apoi amestecate și modelate sub formă de plăci. Plăcile din PAL au o calitate mai redusă față de plăcile din MDF sau din lemn solid. De aceea, mobila din PAL este mai ieftină. Cu toate acestea, plăcile din PAL sunt destul de durabile. Durata de viață a mobilei din PAL o depășește chiar și pe cea a mobilierului din  lemn solid, care se poate crăpa în condiții de temperaturi extreme. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere în privința mobilei din PAL, este că aceasta se deteriorează sub acțiunea apei, la care este foarte sensibilă.

1.2. Cine a inventat mobila alcătuită din plăci plate?

Probabil nu veți fi surprinși de faptul că ideatorul mobilierului din plăci a fost Gillis Lundgren, fondatorul companiei IKEA. Lundgren, un designer de mobilier, a lucrat într-un magazin de mobilă în anii 1950. La acel moment, nu exista mobilier, pe care clientul să-l poată asambla singur. Mobilierul se cumpăra pre-asamblat. Cumpărătorul trebuia să se ocupe singur de transportarea lui până acasă. Trebuie să știți, că pe atunci mobilierul era masiv și, deci, destul de greu de transportat. Ca să nu mai vorbim de prețul mobilierului la comandă. Într-o zi, Lundgren încerca să introducă o masă mare într-o mașină mică. Atunci a început să se gândească la cât de ușor ar putea fi, dacă ar putea demonta picioarele de mesei pentru a o putea transporta și a  reasambla masa odată ajuns la destinație. Și așa a început totul.

1.3. Avantajele fabricării în serie a mobilei

Mobilierul este fabricat în principal de mașini și nu de oameni și, de aceea, producătorii de mobilă economisesc la capitolul salariilor angajaților. Aceste economii sunt apoi transmise consumatorilor sub formă de mobilier mai ieftin. Mobilierul este realizat din materiale cum ar fi: așchiile din lemn și rumegușul, care sunt ieftine și pot fi cumpărate în vrac de producător, ceea ce economisește companiilor și mai mulți bani. Piesele de mobilier se asamblează din componente, care se prezintă sub formă de scânduri plate. Ele au forme și stiluri simple. Deci, companiile producătoare nu trebuie să investească sume uriașe în proiectarea lor. Fabricile de mobilă mai economisesc bani și atunci când trimit mobila (în pachete) către magazine, deoarece pachetele nu au volum și greutate mari. În plus, pentru o singură livrare se pot împacheta multe piese de mobilier neasamblate, deoarece componentele nu ocupă mult loc, având formă plată. Și iată și încă un motiv pentru care mobilierul neasamblat format din componente plate este ieftin: pentru că companiile economisesc bani prin faptul că deseori nu au nevoie să livreze mobila clienților la domiciliu, deoarece aceștia preiau singuri pachetele cu mobilă neasamblată și le transportă până acasă cu autoturismul personal. Aceasta economisește companiilor costurile cu compania de expediere și costurile de transport.

1.4. Avantajele mobilei asamblate din componente plate

Iată avantajele pe care le prezintă mobila ”flat pack”:

- este ieftină, pentru că este produsă în serie;

- nu trebuie să vă faceți griji în privința transportării ei, pentru că nu o aduceți asamblată și, deci, sub formă de piese de mobilier uriașe. Puteți încărca cu ușurință pachetul cu piesa de mobilier neasamblată în mașină și îl puteți transporta singuri la domiciliu sau puteți comanda livrarea acestuia prin poștă.

- asamblarea mobilei este, de obicei, ușoară. La fel de ușoară este și demontarea mobilei, în cazul în care vă mutați la un alt domiciliu. Păstrați cutiile originale în care a fost ambalată mobila și pur și simplu puneți părțile componente la loc în cutii, atunci când trebuie să le transportați la o nouă locație.

1.5. Dezavantajele mobilei asamblate din componente plate

Mobila de acest tip mai prezintă și anumite dezavantaje. Vi le prezentăm în continuare:

- trebuie să o asamblați singuri, ceea ce necesită timp;

- puteți plăti pe cineva să vă asambleze mobila, dar acest lucru va contribui la mărirea prețului inițial de achiziție;

- mobilierul plat este, în genere, destul de simplificat; nu este disponibilă o gamă largă de modele;

- cu cât mai des dezasamblați și reasamblați mobila, cu atât mai mult îi este afectată stabilitatea; mobila flat pack este în general trainică, dar asta  până la anumite limite.

- asamblarea mobilierului cu ambalaj plat poate fi în anumite cazuri și foarte dificilă.

2. Montarea mobilei – are rost să angajezi profesioniști pentru aceasta?

Să presupunem, că planurile de renovare a apartamentului sunt complete și sunteți gata să începeți lucrările. După ce toți executanții implicați își termină lucrările, trebuie să asamblați mobilierul. Dacă mobilierul nu a fost făcut de un tâmplar sau dacă l-ați cumpărat într-un salon de mobilă, care asigură și montarea, probabil că vă întrebați, cine vă va asambla mobilierul. Asamblarea mobilierului este o muncă solicitantă, care necesită experiență și unelte potrivite. În plus, aveți o mulțime de alte lucruri de făcut și de care să vă îngrijiți atunci când vă mutați. Asamblarea mobilierului trebuie să fie de înaltă calitate și realizată profesional, dacă doriți ca mobilierul să arate frumos și să se păstreze în condiții bune un timp îndelungat.

În continuare vă prezentăm 7 motive excelente, pentru care merită să angajați profesioniști, care să vă asambleze mobilierul:

2.1. Economisiți mult timp prețios

Atunci când vă mutați într-un nou apartament sau după ce l-ați golit pe cel vechi, pentru a îl renova, și trebuie să îl mobilați, aveți de făcut multe lucruri și aveți și multe griji. Ultimul lucru de care ar trebui să vă preocupați este acela de a găsi timp pentru a asambla noul mobilier. Pentru aceasta, este extrem de util să angajați o firmă specializată, care dispune de experiența necesară și de uneltele potrivite pentru îndeplinirea acestei munci și, prin urmare, poate face treaba bine și rapid. Astfel, veți economisi un timp prețios, pe care îl veți putea folosi pentru alte lucruri importante. În plus, veți reduce din costuri, deoarece nu va trebui să cumpărați toate uneltele necesare montării mobilei, de care poate că ulterior nici nu veți mai avea nevoie.

2.2. Experiență și cunoștințe de specialitate

Experții în asamblarea mobilierului fac acest lucru în fiecare zi, așa că sunt cu adevărat experimentați. Ei au asamblat deja nenumărate piese de mobilier de diferite tipuri, de la paturi, mese și scaune și până la bucătării și mobilier de baie. Nu există, deci, nici o piesă de mobilier, pe care să nu știe cum să o monteze corect. Și mobilierul IKEA este foarte ușor de montat pentru ei. Un avantaj suplimentar, pe care îl veți avea, dacă angajați montatori de mobilă experimentați respectiv o firmă specializată, este acela că o astfel de firmă dispune de o asigurare de răspundere civilă și în cazul în care se produce un accident în timp ce vă montează mobila și v-o deteriorează sau dacă nu montează suficient de corect piesele de mobilier și, de aceea, acestea nu sunt suficient de stabile și se rup, atunci veți fi plătiți de compania de asigurare pentru prejudiciul suferit. Acest lucru vă dă deci garanția, că lucrările vor fi efectuate corect și, dacă este necesar, aveți acoperire pentru eventuale deteriorări. Dar, bineînțeles, că nu dispuneți de o astfel de garanție, atunci când asamblați singuri mobilierul. Iată de ce, alegerea cea mai corectă, pe care o puteți face, este de a angaja profesioniști cu experiență pentru montarea mobilei.

2.3. Prima montare va fi una corectă

Montatorul profesionist de mobilă știe să urmeze întocmai instrucțiunile de asamblare. El înțelege cu ușurință, ceea ce este scris în instrucțiuni și, prin urmare, asamblează corect mobilierul încă de la prima încercare. Știm cu toții, că nu este întotdeauna tocmai ușor a înțelege instrucțiunile de montare anexate! Dacă angajați un profesionist, nu vor exista montări și demontări, ci toate piesele de mobilier vor fi asamblate corect și fiabil. În acest fel, mobilierul va rămâne solid și nu va avea rapid elementele de conectare slăbite.

2.4 Montatorii de mobilă au unelte adecvate

Ați încercat vreodată să asamblați mobilă și ați pierdut câteva ore doar pentru a găsi o șurubelniță adecvată? Găsirea unor unelte potrivite pentru asamblarea mobilei poate fi o provocare. Dacă plătiți o firmă specializată pentru un serviciu profesional de asamblare a mobilierului, nu va mai trebui să vă faceți griji în această privință. Montatorii mobilierului se vor prezenta la domiciliul dumneavoastră cu uneltele adecvate. În acest caz, sunteți deci scutiți de un drum suplimentar până la magazin, pentru a cumpăra unelte de asamblare, pe care poate că nu le veți mai folosi niciodată după aceea. În schimb, puteți să anunțați montatorii înainte de a veni la dumneavoastră, să își aducă unelte speciale pentru montarea mobilei.

2.5. Posibilitatea de a deteriora mobila este redusă

Mobilierul este greu de manevrat, mai ales dacă nu sunteți sigur, de ce faceți. Fără a folosi tehnici adecvate, puteți scăpa din mâini în mod accidental componente ale pieselor de mobilier sau puteți lovi pereții cu ele, provocând deteriorarea mobilierului nou sau a pereților casei. Deoarece montatorii specializați de mobilă știu ce trebuie să facă, există mai puține șanse ca aceștia să producă astfel de deteriorări.

2.6. Siguranța este importantă

Montarea mobilierului poate fi uneori periculoasă pentru sănătate. Dacă nu știți ce faceți, puteți avea rapid un accident! Piesele de mobilier mari sunt grele, iar unele obiecte pot fi, de asemenea, foarte ascuțite. Montatorii de mobilă profesioniști vor avea la ei tot echipamentul necesar pentru a asambla mobilierul fără accidente.

2.7. Montatorii de mobilă vor curăța mizeria după încheierea lucrărilor

Echipa, care vă va monta mobila, își va lua timp și pentru a curăța mizeria rezultată în urma efectuării lucrărilor. Aceasta ultimă îndatorire a lor include faptul că vor prelua și depozita singuri deșeurile rezultate în urma montării și vă vor da în păstrare toate piesele de schimb ale mobilierului. Pe mobilă pot rămâne rumeguș sau alte resturi. Montatorii de mobilă vor curăța această mizerie și, astfel, vă vor lăsa casa în stare mai bună decât era la sosirea lor. Deci, o firmă de asamblare a mobilei vă poate ușura mult munca.

3. Tipuri de mobilă și lucrări de asamblare

Mobilierul, care se asamblează, poate include diferite tipuri de mobilă, pentru care sunt necesare tipuri de lucrări și de echipamente variate. Putem avea de asamblat piese de mobilier, cum ar fi: biblioteci, mobilă IKEA, paturi, canapele, dulapuri sau doar rafturi; mobilier de bucătărie, mobilier de baie; poate fi necesară montarea unor corpuri de iluminat, instalarea de picturi și opere de artă pe pereți, asamblarea mobilierului de terasă, a meselor, rafturilor și efectuarea multor alte lucrări.

4. Ghid de montare a mobilei

Oamenii cumpără mobilier prefabricat în ambalaje plate, în ciuda faptului că își dau seama că va trebui să facă o muncă grea de asamblare. Unele piese de mobilier sunt ușor de asamblat, în tip ce altele necesită experiență, unelte și o grijă deosebită. Pentru a nu ne găsi în dificultate, iată câteva sfaturi pentru o muncă mai ușoară de asamblare a mobilei:

1) Aduceți pachetul cu piesa de mobilier, pe care trebuie să o montați, chiar în camera, în care doriți să o aveți. De exemplu, veți monta patul direct în dormitor. În acest fel, nu va trebui să-l mutați în altă cameră după asamblare.

2) Deși pachetul cu piesa de mobilier ar trebui să conțină toate uneltele necesare pentru asamblare acesteia, este bine să aveți la îndemână cel puțin: un ciocan, un cuțit olfa, o șurubelniță și un foarfece. Așezați aceste unelte, astfel încât să puteți ajunge la ele cu ușurință.

3) Citiți mai întâi instrucțiunile de asamblare și cereți cuiva ajutor, dacă nu le înțelegeți.

4) Verificați din nou dacă numărul pieselor pe care le aveți este corespunzător cu instrucțiunile de montare (adică, dacă în instrucțiuni scrie că ar trebui să aveți trei tipuri de șuruburi speciale, numărați-le.) În acest fel, nu vă veți bloca în mijlocul asamblării mobilei, pentru că veți descoperi că vă lipsește ceva.

5) Dacă vă lipsește vreo componentă, contactați magazinul.

6) Asigurați-vă, că înțelegeți bine instrucțiunile de montare, altfel puteți deteriora mobilierul încercând să utilizați, de exemplu, șurubul greșit pentru placa greșită. În acest scop, separați echipamentul furnizat în mici grupuri și puneți șuruburile separat de piulițe în diferite cutii. Marcați grupurile de elemente de asamblare conform instrucțiunilor (de exemplu, piulițe și șuruburi A; piulițe și șuruburi B).

7) Protejați mobilierul și podelele prin plasarea unui prosop, a unui covoraș sau a unui cearșaf pe suprafața pe care veți asambla mobilierul.

8) Dacă se poate, strângeți piulițele și șuruburile manual; și aceasta din două motive: 1. astfel nu veți deteriora mobilierul și 2. astfel nu le veți strânge atât de mult, încât să nu le puteți demonta ulterior, dacă va fi cazul.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂMONTAJ MOBILA DORMITOR

Bună ziua,

Avem nevoie de montajul unui mobilier de dormitor. Dormitor compus din șifonier 150cm/200cm, pat 160cm/200cm, 2 noptiere.

Mulțumesc 90 RON la 150 RON


........

MONTAJ MOBILIER TERASA

Bună ziua,

Am nevoie de montaj mobilier de terasa din ratan (6 scaune si o masa).

Mulțumesc 90 RON la 150 RON


........

MONTAJ DORMITOR

Bună ziua,

Am nevoie de montaj dormitor.

Mulțumesc
90 RON la 150 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, MONTAJ PAT, CADRU PAT METALIC EXTENSIBIL ( 90×200 INCHIS 180×200 DESCHIS )
Montaj mobila, Timişoara

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILĂ, DULAP, PAT SI 2 NOPTIERE
Montaj mobila, Otelec

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA BUCATARIE PRIMITA LA PACHET , BUCATARIE ,CORPURI SUPERIOARE 3 INFERIOARE 3 SI CHIUVETA
Montaj mobila, Braşov

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, ASAMBLARE MOBILĂ, BIBLIOTECA WIKI + AJUSTARE BLAT BUCĂTĂRIE
Montaj mobila, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ 2(DOUĂ) DRESSINGURI CU DIMENSIUNILE : 150×59×215 CM., 2 BUC
Montaj mobila, Costeşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA, O NOPTIERA, 2 CUIERE DE PRINS IN PERETE, UN FURTUN DE EXTERIOR
Montaj mobila, Ploieştiori

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTAJ DIRMITOR,LIVING,BUCATARIE,MASA SI 6 SCAUNE, MOBILIER COMPLET DIRMITOR,LIVING SI BUCATARIE
Montaj mobila, Constanţa

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTARE MOBILIER LIVING , MOBILA DE LIVING
Montaj mobila, Făgăraş

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ DULAP BUCATARIE, 1 BUC
Montaj mobila, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA, DORMITOR IKEA
Montaj mobila, Vadu Paşii

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA DE BUCĂTĂRIE, 1
Montaj mobila, Iepureni

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ, BUCATARIE
Montaj mobila, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILĂ , DULAP
Montaj mobila, Cugir

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, CAUT TAMPLAR MONTATOR MOBILIER PAL, PAL MELAMINAT
Montaj mobila, Pucioasa

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, AM DE MONTAT UN DRESSING DIN PAL CU 4 USI SI OGLINDA , 1 DRESSING
Montaj mobila, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, DE MONTAT UN DULAP CU 3 UȘI 120/200/50 ȘI O COMODĂ 140/76, 2 BUC
Montaj mobila, Răzvad

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILIER SI UN DULAP, BUCATARIE
Montaj mobila, Braniştea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MASURAT, DAT GAURI, MONTAT PLUS TRANSPORT, BUCATARIE
Montaj mobila, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTAJ ȘI MODIFICAT MOBILĂ BUCĂTĂRIE, 1
Montaj mobila, Buzău

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA, LEAVING SI DORMITOR
Montaj mobila, Vlahii

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ, DECUPAJ BLAT BUCATARIE PAL, BLAT BUCATARIE
Montaj mobila, Timişoara

173.88 RON la 289.8 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILĂ, BIROU DE LA JYSK
Montaj mobila, Sibiu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ DULAP, 1 BUC
Montaj mobila, Braşov

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTARE PICIOARE MASA MICA , MASA MICUTA- 4 PIESE
Montaj mobila, Craiova

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA BUCĂTĂRIE , 1
Montaj mobila, Cocani

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTATOR MOBILA PROFESIONIST, 3 PATURI TAPITATE
Montaj mobila, Bolintin-Vale

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILIER, DORMITOR LUISA. ITALIANA
Montaj mobila, Tigveni

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ O VITRINA CU 5 USI, 1 BUC
Montaj mobila, Sinaia

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA, MINI BIBLIOTECA
Montaj mobila, Ploieşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAT PAT DORMITOR, PAT 140X200 IKEA
Montaj mobila, Târgu Mureş

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ PAT, 1
Montaj mobila, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ PAT, 1
Montaj mobila, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAREA UNUI BUFET CU TOT CU INCORPORABILE, BUFET DE BUCATARIE
Montaj mobila, Râmnicu Sărat

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, DE PUS PE PERETE ÎN BUCATARIE CORPURILE SUSPENDATE, 5 - 6 BUC
Montaj mobila, Câmpulung Moldovenesc

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ MOBILA, MOBILA SUFRAGERIE
Montaj mobila, Petroşani

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ SI REPARATIE DULAP SI PAT, UN DULAP SI UN PAT
Montaj mobila, Buşteni

434.7 RON la 724.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

MONTAJ MOBILA LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

144+ FIRME PENTRU MONTAJ MOBILA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MONTAJ MOBILA?

 • Montaj mobila Abrud
 • Montaj mobila Adjud
 • Montaj mobila Agnita
 • Montaj mobila Aiud
 • Montaj mobila Alba Iulia
 • Montaj mobila Aleşd
 • Montaj mobila Alexandria
 • Montaj mobila Amara
 • Montaj mobila Anina
 • Montaj mobila Aninoasa
 • Montaj mobila Arad
 • Montaj mobila Ardud
 • Montaj mobila Avrig
 • Montaj mobila Azuga
 • Montaj mobila Babadag
 • Montaj mobila Bacău
 • Montaj mobila Baia de Aramă
 • Montaj mobila Baia de Arieş
 • Montaj mobila Baia Mare
 • Montaj mobila Baia Sprie
 • Montaj mobila Băile Govora
 • Montaj mobila Băile Herculane
 • Montaj mobila Băile Olăneşti
 • Montaj mobila Băile Tuşnad
 • Montaj mobila Băileşti
 • Montaj mobila Bălan
 • Montaj mobila Bălceşti
 • Montaj mobila Balş
 • Montaj mobila Băneasa
 • Montaj mobila Baraolt
 • Montaj mobila Bârlad
 • Montaj mobila Bechet
 • Montaj mobila Beclean
 • Montaj mobila Beiuş
 • Montaj mobila Berbeşti
 • Montaj mobila Bereşti
 • Montaj mobila Bicaz
 • Montaj mobila Bistriţa
 • Montaj mobila Blaj
 • Montaj mobila Bocşa
 • Montaj mobila Boldeşti-Scăeni
 • Montaj mobila Bolintin-Vale
 • Montaj mobila Borşa
 • Montaj mobila Borsec
 • Montaj mobila Botoşani
 • Montaj mobila Brad
 • Montaj mobila Brăila
 • Montaj mobila Bran
 • Montaj mobila Braşov
 • Montaj mobila Breaza
 • Montaj mobila Brezoi
 • Montaj mobila Broşteni
 • Montaj mobila Bucecea
 • Montaj mobila Bucureşti
 • Montaj mobila Budeşti
 • Montaj mobila Buhuşi
 • Montaj mobila Bumbeşti-Jiu
 • Montaj mobila Buşteni
 • Montaj mobila Buzău
 • Montaj mobila Buziaş
 • Montaj mobila Cajvana
 • Montaj mobila Calafat
 • Montaj mobila Călan
 • Montaj mobila Călăraşi
 • Montaj mobila Călimăneşti
 • Montaj mobila Câmpeni
 • Montaj mobila Câmpia Turzii
 • Montaj mobila Câmpina
 • Montaj mobila Câmpulung
 • Montaj mobila Câmpulung Moldovenesc
 • Montaj mobila Caracal
 • Montaj mobila Caransebeş
 • Montaj mobila Carei
 • Montaj mobila Cavnic
 • Montaj mobila Căzăneşti
 • Montaj mobila Cehu Silvaniei
 • Montaj mobila Cernavodă
 • Montaj mobila Chişineu-Criş
 • Montaj mobila Ciacova
 • Montaj mobila Cisnădie
 • Montaj mobila Cluj-Napoca
 • Montaj mobila Codlea
 • Montaj mobila Comăneşti
 • Montaj mobila Comarnic
 • Montaj mobila Constanţa
 • Montaj mobila Copşa Mică
 • Montaj mobila Corabia
 • Montaj mobila Costeşti
 • Montaj mobila Covasna
 • Montaj mobila Craiova
 • Montaj mobila Cristuru Secuiesc
 • Montaj mobila Cugir
 • Montaj mobila Curtea de Argeş
 • Montaj mobila Curtici
 • Montaj mobila Dăbuleni
 • Montaj mobila Darabani
 • Montaj mobila Dărmăneşti
 • Montaj mobila Dej
 • Montaj mobila Deta
 • Montaj mobila Deva
 • Montaj mobila Dolhasca
 • Montaj mobila Dorohoi
 • Montaj mobila Drăgăneşti
 • Montaj mobila Drăgăneşti-Olt
 • Montaj mobila Drăgăşani
 • Montaj mobila Dragomireşti
 • Montaj mobila Drobeta-Turnu Severin
 • Montaj mobila Eforie
 • Montaj mobila Făgăraş
 • Montaj mobila Făget
 • Montaj mobila Fălticeni
 • Montaj mobila Făurei
 • Montaj mobila Feteşti
 • Montaj mobila Fieni
 • Montaj mobila Fierbinţi-Târg
 • Montaj mobila Filiaşi
 • Montaj mobila Flămânzi
 • Montaj mobila Focşani
 • Montaj mobila Frasin
 • Montaj mobila Fundulea
 • Montaj mobila Găeşti
 • Montaj mobila Galaţi
 • Montaj mobila Gătaia
 • Montaj mobila Geoagiu
 • Montaj mobila Gheorgheni
 • Montaj mobila Gherla
 • Montaj mobila Ghimbav
 • Montaj mobila Giurgiu
 • Montaj mobila Gura Humorului
 • Montaj mobila Hârlău
 • Montaj mobila Hârşova
 • Montaj mobila Haţeg
 • Montaj mobila Horezu
 • Montaj mobila Huedin
 • Montaj mobila Hunedoara
 • Montaj mobila Huşi
 • Montaj mobila Ianca
 • Montaj mobila Iaşi
 • Montaj mobila Iernut
 • Montaj mobila Ineu
 • Montaj mobila Însurăţei
 • Montaj mobila Întorsura Buzăului
 • Montaj mobila Isaccea
 • Montaj mobila Jibou
 • Montaj mobila Lehliu-Gară
 • Montaj mobila Lipova
 • Montaj mobila Liteni
 • Montaj mobila Livada
 • Montaj mobila Luduş
 • Montaj mobila Lugoj
 • Montaj mobila Lupeni
 • Montaj mobila Mangalia
 • Montaj mobila Mărăşeşti
 • Montaj mobila Marghita
 • Montaj mobila Medgidia
 • Montaj mobila Mediaş
 • Montaj mobila Miercurea Nirajului
 • Montaj mobila Miercurea Sibiului
 • Montaj mobila Miercurea-Ciuc
 • Montaj mobila Mihăileşti
 • Montaj mobila Milişăuţi
 • Montaj mobila Mioveni
 • Montaj mobila Mizil
 • Montaj mobila Moineşti
 • Montaj mobila Moldova Nouă
 • Montaj mobila Moreni
 • Montaj mobila Motru
 • Montaj mobila Murfatlar
 • Montaj mobila Murgeni
 • Montaj mobila Nădlac
 • Montaj mobila Năsăud
 • Montaj mobila Năvodari
 • Montaj mobila Negreşti
 • Montaj mobila Negreşti-Oaş
 • Montaj mobila Negru Vodă
 • Montaj mobila Nehoiu
 • Montaj mobila Novaci
 • Montaj mobila Nucet
 • Montaj mobila Ocna Mureş
 • Montaj mobila Ocna Sibiului
 • Montaj mobila Ocnele Mari
 • Montaj mobila Odobeşti
 • Montaj mobila Odorheiu Secuiesc
 • Montaj mobila Olteniţa
 • Montaj mobila Oneşti
 • Montaj mobila Oradea
 • Montaj mobila Orăştie
 • Montaj mobila Oraviţa
 • Montaj mobila Orşova
 • Montaj mobila Oţelu Roşu
 • Montaj mobila Ovidiu
 • Montaj mobila Panciu
 • Montaj mobila Pâncota
 • Montaj mobila Paşcani
 • Montaj mobila Pătârlagele
 • Montaj mobila Pecica
 • Montaj mobila Petrila
 • Montaj mobila Petroşani
 • Montaj mobila Piatra-Neamţ
 • Montaj mobila Piatra-Olt
 • Montaj mobila Piteşti
 • Montaj mobila Ploieşti
 • Montaj mobila Plopeni
 • Montaj mobila Podu Iloaiei
 • Montaj mobila Pogoanele
 • Montaj mobila Potcoava
 • Montaj mobila Predeal
 • Montaj mobila Pucioasa
 • Montaj mobila Răcari
 • Montaj mobila Rădăuţi
 • Montaj mobila Râmnicu Sărat
 • Montaj mobila Râmnicu Vâlcea
 • Montaj mobila Râşnov
 • Montaj mobila Recaş
 • Montaj mobila Reghin
 • Montaj mobila Reşiţa
 • Montaj mobila Roman
 • Montaj mobila Roşiori de Vede
 • Montaj mobila Rovinari
 • Montaj mobila Roznov
 • Montaj mobila Rupea
 • Montaj mobila Săcele
 • Montaj mobila Săcueni
 • Montaj mobila Salcea
 • Montaj mobila Sălişte
 • Montaj mobila Săliştea de Sus
 • Montaj mobila Salonta
 • Montaj mobila Sângeorgiu de Pădure
 • Montaj mobila Sângeorz-Băi
 • Montaj mobila Sânnicolau Mare
 • Montaj mobila Sântana
 • Montaj mobila Sărmaşu
 • Montaj mobila Satu Mare
 • Montaj mobila Săveni
 • Montaj mobila Scorniceşti
 • Montaj mobila Sebeş
 • Montaj mobila Sebiş
 • Montaj mobila Segarcea
 • Montaj mobila Seini
 • Montaj mobila Sfântu Gheorghe
 • Montaj mobila Sibiu
 • Montaj mobila Sighetu Marmaţiei
 • Montaj mobila Sighişoara
 • Montaj mobila Simeria
 • Montaj mobila Şimleu Silvaniei
 • Montaj mobila Sinaia
 • Montaj mobila Siret
 • Montaj mobila Slănic
 • Montaj mobila Slănic-Moldova
 • Montaj mobila Slatina
 • Montaj mobila Slobozia
 • Montaj mobila Solca
 • Montaj mobila Şomcuta Mare
 • Montaj mobila Sovata
 • Montaj mobila Ştefăneşti
 • Montaj mobila Ştefăneşti
 • Montaj mobila Ştei
 • Montaj mobila Strehaia
 • Montaj mobila Suceava
 • Montaj mobila Sulina
 • Montaj mobila Tălmaciu
 • Montaj mobila Ţăndărei
 • Montaj mobila Târgovişte
 • Montaj mobila Târgu Bujor
 • Montaj mobila Târgu Cărbuneşti
 • Montaj mobila Târgu Frumos
 • Montaj mobila Târgu Jiu
 • Montaj mobila Târgu Lăpuş
 • Montaj mobila Târgu Mureş
 • Montaj mobila Târgu Neamţ
 • Montaj mobila Târgu Ocna
 • Montaj mobila Târgu Secuiesc
 • Montaj mobila Târnăveni
 • Montaj mobila Tăşnad
 • Montaj mobila Tăuţii-Măgherăuş
 • Montaj mobila Techirghiol
 • Montaj mobila Tecuci
 • Montaj mobila Teiuş
 • Montaj mobila Ţicleni
 • Montaj mobila Timişoara
 • Montaj mobila Tismana
 • Montaj mobila Titu
 • Montaj mobila Topliţa
 • Montaj mobila Topoloveni
 • Montaj mobila Tulcea
 • Montaj mobila Turceni
 • Montaj mobila Turda
 • Montaj mobila Turnu Măgurele
 • Montaj mobila Ulmeni
 • Montaj mobila Ungheni
 • Montaj mobila Uricani
 • Montaj mobila Urlaţi
 • Montaj mobila Urziceni
 • Montaj mobila Valea lui Mihai
 • Montaj mobila Vălenii de Munte
 • Montaj mobila Vânju Mare
 • Montaj mobila Vaşcău
 • Montaj mobila Vaslui
 • Montaj mobila Vatra Dornei
 • Montaj mobila Vicovu de Sus
 • Montaj mobila Victoria
 • Montaj mobila Videle
 • Montaj mobila Vişeu de Sus
 • Montaj mobila Vlăhiţa
 • Montaj mobila Vulcan
 • Montaj mobila Zalău
 • Montaj mobila Zărneşti
 • Montaj mobila Zimnicea
 • Montaj mobila Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate