Cu câteva click-uri ajungeți la
executanți verificațiDeja am recomandat Daibau cunoscuților. Super idee și serviciu, care a adunat oferta tuturor meșterilor la un singur loc. Mulțumesc că sunteți. - Oana R.


Vă comunicăm datele de contact în termen de o zi

Care este executantul adecvat? Sunt firmele recomandate interesate și disponibile? Cum să obțin datele de contact ale firmelor verificate? În ciuda excesului de informații, la ora actuală este greu de găsit ofertantul cel mai bun. Suntem aici pentru a vă scurta căutarea și a vă reduce riscurile privind alegerea executanților.

1

Conferirea și confirmarea proiectului

După ce veți completa și trimite chestionarul și veți descrie bine de ce aveți nevoie, vă vom confirma proiectul imediat sau în următoarea zi lucrătoare.

Verificăm detaliile și telefonic. Dacă ați răspuns la toate întrebările, vă rugăm să ne trimiteți date suplimentare. În cazul în care nu vom reuși să găsim executanți adecvați pentru proiectul dvs., vă vom anunța în legătură cu aceasta.

2

Anunțăm și recomandăm executanți

Imediat ce vă confirmăm proiectul, vă vom conecta cu cel puțin trei executanți. Puteți stabili cu ei condițiile de colaborarea chiar în aceeași zi.

Vă punem la dispoziție toate informațiile și datele de contact ale executanților. Într-o perioadă de o săptămână veți avea mulți ofertanți. Veți putea vedea, care dintre aceștia sunt interesați de proiectul dumneavoastră. Vă sfătuim, să verificați telefonic, dacă aceștia sunt disponibili în perioada planificată pentru execuție.

3

Stabiliți condițiile unei vizite și ale ofertei

Când veți stabili toate detaliile proiectului, cereți executanților să vă trimită oferte.

Puteți organiza vizite și ședințe cu toți executanții recomandați. În funcție de nota acestora și de restul factorilor importanți, îi puteți compara între ei.

4

Execuția și nota

Urmează alegerea executantului. Vă sfătuim, să nu alegeți executantul în baza prețului cel mai scăzut, ci să fiți de asemenea atenți atât la notă, cât și la referințe.

După semnarea ofertei respectiv a contractului încheiat cu firma aleasă, realizați proiectul. După ce executantul a încheiat lucrările, vă rugăm să îi dați o notă cu privire la calitatea și corectitudinea sa. Prin nota acordată ajutați comunitatea noastră să aleagă firmele adecvate și contribuiți la creșterea renumelui dvs. ca și utilizator.

Rezolvați totul într-un singur loc

Într-un singur panou de control vă puteți monitoriza proiectul începând de la idee și până la ultimele lucrări de zugrăvire și echipare.
Într-un singur loc puteți compara oferte și executanți, trimite și primi fișiere și puteți stabili condițiile de colaborare cu executanții.

Căutați executanți
pentru lucrarea dvs. construire sau renovare?

Trimiteți gratuit o cerere pentru executanți locali verificați

   Romania
   DAIBAU.RO

   +40 31 630 4330

   CONTACTE

   Cereri: +40 31 630 4330
   Firme: +40 31 630 4330

   PAGINI REGIONALE

   www.daibau.com
   www.daibau.at
   www.mojmojster.net
   www.emajstor.hr
   www.daibau.rs
   www.daibau.sk
   www.daibau.ro
   © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate