Uși termopan exterior pret

Prețurile ușilor de intrare diferă în funcție de tipul de material, dimensiunile ușilor de intrare, suprafața vitrată, elementele decorative și cele de siguranță, precum și de producător. Oferta cea mai ieftină include ușile de intrare din PVC. Pentru o ușă de intrare din PVC veți plăti în medie 500-2000lei. Prețurile ușilor de intrare din lemn variază între 2000-10000lei. Ușile de exterior din aluminiu sunt ceva mai scumpe: aproximativ 3000-10000lei. Pentru o combinație de lemn și aluminiu veți achita 3000-15000.

Cui să încredințați aprovizionarea cu uși de intrare? Trimiteți o cerere către furnizorii de uși de exterior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul ușilor de intrare din PVC


Prețul ușilor de intrare din PVC. Prețul livrării si montării ușilor de intrare din PVC, cu izolare termică si fonică.

1700 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
2100 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Uși termopan exterior pret

ALTE PREȚURI PENTRU Uși exterior

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul unei uși de intrare din PVC

Prețul unei uși de intrare din PVC, cu dimensiunea 110 x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși de intrare de lemn

Prețul unei uși de intrare de lemn, cu dimensiunea 110 x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși de intrare din aluminiu

Prețul unei uși de intrare din aluminiu, cu dimensiunea 110 x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unei uși de intrare din lemn-aluminiu

Prețul unei uși de intrare din lemn-aluminiu, cu dimensiunea 110 x 210 cm


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Uși termopan exterior


Prețul ușilor de intrare din PVC depinde de conductibilitatea termică și izolarea fonică, mărimea uș...

Verificați și: Usi termopan exterior pret

Usi exterior aluminiu


Prețurile ușilor de intrare din aluminiuvariază în funcție de tipul materialului (aluminiu, lemn-alu...

Verificați și: Usa aluminiu exterior pret

Usi exterior lemn


Prețul ușilor de intrare din lemn variază în funcție de tipul de lemn, dimensiunile ușilor de intrar...

Verificați și: Usi exterior lemn stratificat preturi

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Uși de exterior -tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm înaintea cumpărării unei uși de exterior?

1.1. Siguranța garantată de ușa de exterior

Pentru că accesul în casă sau în apartament se face prin ușa de exterior, trebuie să ne asigurăm, că aceasta ne garantează siguranța necesară. Ușile de exterior moderne asigură siguranța locuințelor, datorită materialelor rezistente din care sunt fabricate și a sistemului sigur de încuiere. La ora actuală, pe lângă încuierea obișnuită cu cheia, ușile se mai pot încuia și în moduri mai confortabile, și anume cu încuietori electronice cu card, cod, telefon sau amprentă digitală. Avantajul oferit de încuietorile electronice, este acela că facilitează verificarea și supravegherea persoanelor care intră și ies din locuință la orice oră. Pe lângă aceasta, încuietorile electronice sunt mai rezistente și mai durabile față de încuietorile clasice. De exemplu, dacă ne pierdem cheia, trebuie să schimbăm încuietoarea clasică. În schimb, în cazul încuietorii electronice, cheia pierdută sau cardul pierdut se șterge pur și simplu de pe lista ”cheilor”, care permit accesul în locuință. Datorită tuturor acestor avantaje, tot mai multe persoane se decid să își instaleze încuietori electronice, și aceasta în ciuda prețului mai ridicat al acestora.

Prin ușa de exterior primim oaspeți și tot prin ea intrăm în sanctuarul locuinței noastre
Prin ușa de exterior primim oaspeți și tot prin ea intrăm în sanctuarul locuinței noastre

1.2. Izolația termică pe care o oferă ușa de exterior

La fel ca și în cazul ferestrelor și al altor elemente de mobilier de clădire, și prin ușa de exterior se pierde căldură din locuință. Gradul de izolare termică, pe care îl oferă ușa de exterior depinde de: materialele din care aceasta este realizată, grosimea ușii și calitatea montării acesteia. La ora actuală, sunt disponibile uși de exterior, care înregistrează pierderi minime de căldură,. În cazul caselor pasive, pierderile de căldură sunt sub valoarea Ud = 0,8 W/m2K. Acest grad ridicat de izolare termică se obține datorită umplerii ușii cu material izolator. Grosimea unor astfel de uși este mai mare față de grosimea ușilor clasice. Cu toate acestea, ușa de exterior este un element prin care izolația termică a locuinței este afectată. Acesta este motivul pentru care multe persoane nu își încălzesc vestibulul, pentru a reduce în acest fel consumul de energie.

1.3. Izolația fonică pe care o oferă ușa de exterior

Izolarea fonică oferită de ușa de exterior este un factor, care influențează în mod semnificativ asupra calității locuirii într-un apartament sau într-o casă. Cât de mult izolează fonic ușa de exterior depinde de: materialul din care aceasta este fabricată, grosimea ușii, calitatea fabricației și montarea – care trebuie să fie de calitate și să asigure închiderea etanșă a ușii.

1.4. Uși de intrare ignifuge

Ușile de intrare ignifuge împiedică răspândirea focului în clădire, în alte spații interioare ale acesteia. De obicei, cu uși ignifuge sunt echipate clădirile publice și clădirile cu scop lucrativ. Cu o astfel de ușă de exterior vă veți putea asigura siguranță mai mare și în locuințe. Ușile ignifuge certificate opresc răspândirea focului minim 30 minute, iar dacă ușa este echipată cu protecții speciale, chiar mai mult timp.

1.5. Aspectul dorit pentru ușa de exterior

Ușa de exterior trebuie să se potrivească cu aspectul casei sau al scării blocului de apartamente în ansamblu. Ba mai mult, ușa de exterior trebuie să înfrumusețeze și să aporteze complexitate exteriorului locuinței. De aceea, furnizorii de uși de exterior oferă o paletă largă de modele, care au design-uri și culori variate. În cazul în care - în ciuda ofertei bogate de pe piață - nu găsiți o ușă de exterior potrivită pentru locuința dumneavoastră, aveți opțiunea de a opta pentru o ușă executată la comandă.

2. Alegerea furnizorului și a executantului, care va monta ușa de exterior

Indiferent dacă aveți nevoie de o ușă de exterior pentru o casă nouă sau pentru o casă sau un apartament renovat, atunci când veți căuta furnizori, veți constata, că lista acestora este destul de lungă. Concurența este foarte mare. Și atunci, ce furnizor veți alege?

O casă nouă necesită uși cu design modern
O casă nouă necesită uși cu design modern

2.1. Garanția și termenul de garanție al unei uși de exterior

Primul indicator al calității unui produs este termenul de garanție pe care acesta îl are. Furnizorii de uși de exterior de calitate oferă termene de garanție de 10 ani - sau chiar mai îndelungate - pentru produsele pe care le comercializează. Atâta timp cât se află în perioada de garanție, ușa de exterior nu trebuie să aibă defecțiuni vizuale sau funcționale. O astfel de durabilitate este asigurată doar de folosirea unor materiale de calitate și de o fabricație de calitate.

2.2. Furnizorul de uși de exterior trebuie să aibă propria echipă de montare și service

Montarea de calitate a ușii de exterior este un factor extrem de important. Ba mai mult: montarea proastă a unei uși de calitate îi anulează toate avantajele și, deci, valoarea! De aceea, este absolut necesar ca furnizorul ușii de exterior să aibă propria echipă de montare - sau chiar mai multe echipe - și să nu colaboreze cu sub-contractori pentru montarea ușilor pe care le vinde. Numai în acest fel acesta va putea supraveghea întregul proces de montare a ușii, până la ultimul detaliu. Aceasta pentru că este importantă calitatea materialului de montare, a șuruburilor și a altor accesorii. Numai astfel furnizorul poate garanta cu adevărat pentru calitatea ușii. Este de asemenea important ca furnizorul să aibă permanent la dispoziția clienților săi o echipă de service, care să elimine rapid și profesional eventualele defecțiuni survenite la ușa de exterior.

2.3. Furnizorul trebuie să elibereze certificate de calitate pentru ușa de intrare

Calitatea producătorului este confirmată de certificate de calitate respectiv de documentația produsului. Furnizorul ușii de exterior trebuie să vă arate aceste documente deja în faza de pregătire a ofertei și să vi le elibereze la finalizarea lucrării respectiv după montarea ușii. Pe lângă specificațiile tehnice ale produsului, astfel de documente sunt (în funcție de ușa aleasă): certificatul energetic, certificatul de siguranță, certificatul de protecție împotriva incendiilor, certificatul referitor la mediu și altele.

3. Modele diferite de uși de intrare

3.1. Clasificare în funcție de tipul obiectului

Ușile de exterior pentru apartamente sunt foarte diferite din punctul de vedere al aspectului și al utilizabilității față de ușile de exterior pentru case.

3.1.1. Uși de exterior pentru case

Pe piață există o gamă largă de uși de exterior pentru case. De asemenea, fiecare model are mai multe variante. Astfel, puteți alege între diferite materiale și culori. Deseori, ușile de exterior sunt parțial vitrate sau au o suprafață vitrată deasupra sau în partea laterală. Ușile de exterior pentru case au, de obicei, o construcție mai solidă și izolează bine termic și fonic.

3.1.2. Uși de exterior pentru apartamente
De obicei, ușile exterior de apartament sunt de dimensiuni mai mici față de ușile de exterior de casă. Acestea sunt mai simple și din punctul de vedere al aspectului vizual. De cele mai multe ori, acestea sunt fabricate dintr-un singur material, sunt monocolore și nu au suprafețe vitrate. Pentru că în apartamente nu intrăm direct de pe stradă, ci de pe holuri comune și de pe scări, izolația termică a ușilor de apartament nu este atât de importantă ca cea a ușilor de casă. La ușile de apartament se pune accentul pe izolația fonică și ignifugă.

3.2. Clasificare în funcție de material

Atât aspectul estetic cât și utilizabilitatea unei uși de exterior depinde de materialul din care aceasta este fabricată. Posibilitatea de a combina diferite materiale și bogata paletă de culori la alegere facilitează potrivirea ușii cu aspectul clădirii. Trebuie să știm, că fiecare material prezintă avantaje și dezavantaje.

3.2.1. Uși de exterior din lemn

Furnizorii de uși din lemn le promovează ca produse ecologice și nedăunătoare mediului înconjurător. Lemnul este un material natural și cald, care are un efect pozitiv asupra stării de spirit a oamenilor, ca și asupra atmosferei din clădire. Ușile din lemn de calitate au un grad de izolare termică asemănătoare cu cel al ușilor din alte materiale. Deși lemnul este sensibil la influențele climaterice nefavorabile și ușile din lemn au durate de viață de câteva zeci de ani.

3.2.2. Uși de exterior din PVC

Există mulți furnizori de uși de exterior din materiale sintetice. Acest lucru se datorează faptului că ușile de exterior din PVC sunt mai ieftine, și aceasta pentru că și producerea lor este mai puțin complicată. Și ușile din PVC oferă o izolare termică excelentă. Pe lângă prețul avantajos, aceste uși mai prezintă și alte avantaje, cum ar fi rezistența și mentenanța simplă. Având în vedere numărul mare de furnizori, vă recomandăm să alegeți unul de încredere, care să vă elibereze o garanție bună pentru produs, certificate de calitate, să vă monteze ușa și să vă execute și service-ul.

3.2.3. Uși de exterior din aluminiu

Dintre toate cele trei materiale folosite cel mai des la fabricarea ușilor de exterior, aluminiul este cel mai prețuit, mai rezistent și mai durabil. Se poate folosi în mod exclusiv sau în combinație cu lemnul. Rezultatul folosirii combinației aluminiu - lemn la fabricarea ușilor de exterior, le aportă acestora frumusețe și complexitate. Partea exterioară, care este expusă influențelor mediului, este din aluminiu, iar partea interioară este din lemn masiv. Ușile de exterior din aluminiu se încadrează în clasa superioară de preț. Și totuși, prețul lor este convenabil, pentru că aceste uși sunt foarte durabile și își păstrează aspectul frumos și după zeci de ani de utilizare.

4. Tendințele actuale pentru ușa de intrare

4.1. Ușa de intrare din sticlă

Mai multă suprafață vitrată înseamnă mai multă lumină! În ultimii ani, aceasta este și tendința cea mai frecventă: de a opta pentru o ușă de exterior vitrată. În plus, suprafețele vitrate pot fi combinate cu alte materiale, creându-se astfel modele și design-uri foarte interesante, care influențează puternic atât asupra aspectului părții frontale a casei, cât și asupra aspectului vestibulului.

4.2. Ușa de intrare și culorile

Conceptul tradițional privind ușa de exterior este că aceasta trebuie să se potrivească cu restul mobilei de clădire. În ultimul timp însă, a devenit tot mai populară abordarea unor designeri curajoși, care consideră că ușa de exterior și zona de intrare în casă trebuie să iasă în relief prin culoare! Destul de îndrăzneț!

4.3. Linii simple pentru ușa de intrare

Liniile simple s-au impus în fața stilului tradițional al ușilor de exterior. Designul ușilor de exterior moderne este caracterizat de o geometrie simplă, plăci netede și aspect minimalist.

4.4. Ușa de intrare de dimensiuni mari

Ușa de exterior de dimensiuni mari mărește întregul aspect al intrării și lasă să treacă în casă mai multă lumină. În același timp ușa mai mare - mai ales mai lată - este mai funcțională: face ca transportarea mobilei să fie mai simplă, facilitează trecerea nestingherită cu căruciorul etc.

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Usa intrare casa

Buna ziua,

am nevoie de o usa de intrare cu puisor si luminator fix.

Mulțumesc 4347 RON la 7245 RON

........

Usa de exterior in 2 canate, deschidere sreapta

Bună ziua,

Usa exterioara in 2 canate, 220 h, 120 latime

Mulțumesc 2173.5 RON la 3622.5 RON

........

Usa pentru exterior

Bună ziua,

Am nevoie de o usa.

Mulțumesc 1738.8 RON la 2898 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Construcție zid interior (137x2500) 2 uși 102x200 și montarea lor, 3 ferestre: două de 200x130, una de 120x130
Uși exterior, Breasta

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Usa dubla exterior PVC, Usa L150/ h 190
Uși exterior, Vulcana-Pandele

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Usa pvc, numai panou, de exterior din doua bucati, Latime 150cm înălțime 190cm
Uși exterior, Vulcana-Pandele

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Ofertă ușă exterior, 210/150
Uși exterior, Câmpina

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Usa exterior casa, 206cm inaltime si 120 cm latime
Uși exterior, Galaţi

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Uși de boxa metalice, 2 buc
Uși exterior, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Usa exterior, 1,76 înălțime 980 latime
Uși exterior, Ciumeghiu

1086.75 RON la 1811.25 RON

Prețul, Usa de intrare in apartament, 1
Uși exterior, Târgu Mureş

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Montaj usa metalica intrare apartament, 2m x 0,95m
Uși exterior, Bârlad

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Poarta auto, pietonala, batante+o foaie de gard, panouri debitate, 9.47 mp
Uși exterior, Tecuci

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Mă interesează să cumpăr o ușă metalică intrare apartament., 200/80
Uși exterior, Focşani

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Usa exterior , 1,5m*2,2m
Uși exterior, Sânmihaiu Român

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Usa intrare casa cu iluminator lateral si deasupra usii., 250x180
Uși exterior, Mereşeşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, O ușă de exterior termopan, cca 1,90m înălțime și cca 85 lățime
Uși exterior, Leţcani

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Ușa exterior PVC termoan, 190 , 90
Uși exterior, Arad

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Usa exterior pvc cu geam, inaltime-1900, latime-900
Uși exterior, Lazuri

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Ușă de exterior., 1 ,130/210
Uși exterior, Ceptura

1086.75 RON la 1811.25 RON

Prețul, Montaj toc usa intrare, 1
Uși exterior, Bucureşti

130.41 RON la 217.35 RON

Prețul, Ușa dublă exterior, 1
Uși exterior, Frumosu

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Usa intrare scara bloc , 2700 x 2600
Uși exterior, Piteşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Montaj ușă, Clasica
Uși exterior, Arad

173.88 RON la 289.8 RON

Prețul, Usa metalica apartament, 1
Uși exterior, Buhuşi

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Montaj usa exterior, clasica
Uși exterior, Potcoava

173.88 RON la 289.8 RON

Prețul, usi exterior în bloc modern,
Uși exterior, Timişoara

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Usa dubla exterior,
Uși exterior, Pârscov

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Usa ptr.beci de 1950/800 mm., 1 buc
Uși exterior, Târgu Jiu

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Ușa metalica deschidere dreapta , 1
Uși exterior, Copşa Mică

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, 2 usi de exterior pvc fara sticla , 2 buc
Uși exterior, Huşi

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Usa dubla intrare + 4 ferestre din lemn triplustratificat, Rustica (model personal ), 5 buc
Uși exterior, Mârşa

8694 RON la 14490 RON

Prețul, 2 usi exterioare,prima 88/206,a doua 888/188, 2 buc
Uși exterior, Găeşti

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Doua uși exterior , 2 buc
Uși exterior, Bicaz

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Usa apartament, 1 buc
Uși exterior, Roşiori de Vede

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Usa exterioara, 1
Uși exterior, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Usa exterior și interior stejar, 3 buc
Uși exterior, Gătaia

3912.3 RON la 6520.5 RON

Prețul, Usa exterior casa, 1
Uși exterior, Benesat

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, 3 usi exterioare lemn stratificat, 3 buc
Uși exterior, Râmnicu Sărat

3912.3 RON la 6520.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Uși exterior lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

261+ FIRME PENTRU Uși exterior
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși exterior?

 • Uși exterior Bucureşti
 • Uși exterior Cluj-Napoca
 • Uși exterior Constanţa
 • Uși exterior Dumbrăveni
 • Uși exterior Iaşi
 • Uși exterior Timişoara
 • Uși exterior Alba Iulia
 • Uși exterior Arad
 • Uși exterior Bacău
 • Uși exterior Baia Mare
 • Uși exterior Bârlad
 • Uși exterior Bistriţa
 • Uși exterior Botoşani
 • Uși exterior Brăila
 • Uși exterior Braşov
 • Uși exterior Buzău
 • Uși exterior Călăraşi
 • Uși exterior Craiova
 • Uși exterior Deva
 • Uși exterior Drobeta-Turnu Severin
 • Uși exterior Focşani
 • Uși exterior Galaţi
 • Uși exterior Giurgiu
 • Uși exterior Hunedoara
 • Uși exterior Mediaş
 • Uși exterior Oradea
 • Uși exterior Piatra-Neamţ
 • Uși exterior Piteşti
 • Uși exterior Ploieşti
 • Uși exterior Râmnicu Vâlcea
 • Uși exterior Reşiţa
 • Uși exterior Roman
 • Uși exterior Satu Mare
 • Uși exterior Sfântu Gheorghe
 • Uși exterior Sibiu
 • Uși exterior Slatina
 • Uși exterior Slobozia
 • Uși exterior Suceava
 • Uși exterior Târgovişte
 • Uși exterior Târgu Jiu
 • Uși exterior Târgu Mureş
 • Uși exterior Tulcea
 • Uși exterior Turda
 • Uși exterior Vaslui
 • Uși exterior Zalău
 • Uși exterior Abrud
 • Uși exterior Adjud
 • Uși exterior Agnita
 • Uși exterior Aiud
 • Uși exterior Aleşd
 • Uși exterior Alexandria
 • Uși exterior Amara
 • Uși exterior Anina
 • Uși exterior Aninoasa
 • Uși exterior Ardud
 • Uși exterior Avrig
 • Uși exterior Azuga
 • Uși exterior Babadag
 • Uși exterior Baia de Aramă
 • Uși exterior Baia de Arieş
 • Uși exterior Baia Sprie
 • Uși exterior Băile Govora
 • Uși exterior Băile Herculane
 • Uși exterior Băile Olăneşti
 • Uși exterior Băile Tuşnad
 • Uși exterior Băileşti
 • Uși exterior Bălan
 • Uși exterior Bălceşti
 • Uși exterior Balş
 • Uși exterior Băneasa
 • Uși exterior Baraolt
 • Uși exterior Bechet
 • Uși exterior Beclean
 • Uși exterior Beiuş
 • Uși exterior Berbeşti
 • Uși exterior Bereşti
 • Uși exterior Bicaz
 • Uși exterior Blaj
 • Uși exterior Bocşa
 • Uși exterior Boldeşti-Scăeni
 • Uși exterior Bolintin-Vale
 • Uși exterior Borşa
 • Uși exterior Borsec
 • Uși exterior Brad
 • Uși exterior Bran
 • Uși exterior Breaza
 • Uși exterior Brezoi
 • Uși exterior Broşteni
 • Uși exterior Bucecea
 • Uși exterior Budeşti
 • Uși exterior Buhuşi
 • Uși exterior Bumbeşti-Jiu
 • Uși exterior Buşteni
 • Uși exterior Buziaş
 • Uși exterior Cajvana
 • Uși exterior Calafat
 • Uși exterior Călan
 • Uși exterior Călimăneşti
 • Uși exterior Câmpeni
 • Uși exterior Câmpia Turzii
 • Uși exterior Câmpina
 • Uși exterior Câmpulung
 • Uși exterior Câmpulung Moldovenesc
 • Uși exterior Caracal
 • Uși exterior Caransebeş
 • Uși exterior Carei
 • Uși exterior Cavnic
 • Uși exterior Căzăneşti
 • Uși exterior Cehu Silvaniei
 • Uși exterior Cernavodă
 • Uși exterior Chişineu-Criş
 • Uși exterior Ciacova
 • Uși exterior Cisnădie
 • Uși exterior Codlea
 • Uși exterior Comăneşti
 • Uși exterior Comarnic
 • Uși exterior Copşa Mică
 • Uși exterior Corabia
 • Uși exterior Costeşti
 • Uși exterior Covasna
 • Uși exterior Cristuru Secuiesc
 • Uși exterior Cugir
 • Uși exterior Curtea de Argeş
 • Uși exterior Curtici
 • Uși exterior Dăbuleni
 • Uși exterior Darabani
 • Uși exterior Dărmăneşti
 • Uși exterior Dej
 • Uși exterior Deta
 • Uși exterior Dolhasca
 • Uși exterior Dorohoi
 • Uși exterior Drăgăneşti
 • Uși exterior Drăgăneşti-Olt
 • Uși exterior Drăgăşani
 • Uși exterior Dragomireşti
 • Uși exterior Eforie
 • Uși exterior Făgăraş
 • Uși exterior Făget
 • Uși exterior Fălticeni
 • Uși exterior Făurei
 • Uși exterior Feteşti
 • Uși exterior Fieni
 • Uși exterior Fierbinţi-Târg
 • Uși exterior Filiaşi
 • Uși exterior Flămânzi
 • Uși exterior Frasin
 • Uși exterior Fundulea
 • Uși exterior Găeşti
 • Uși exterior Gătaia
 • Uși exterior Geoagiu
 • Uși exterior Gheorgheni
 • Uși exterior Gherla
 • Uși exterior Ghimbav
 • Uși exterior Gura Humorului
 • Uși exterior Hârlău
 • Uși exterior Hârşova
 • Uși exterior Haţeg
 • Uși exterior Horezu
 • Uși exterior Huedin
 • Uși exterior Huşi
 • Uși exterior Ianca
 • Uși exterior Iernut
 • Uși exterior Ineu
 • Uși exterior Însurăţei
 • Uși exterior Întorsura Buzăului
 • Uși exterior Isaccea
 • Uși exterior Jibou
 • Uși exterior Lehliu-Gară
 • Uși exterior Lipova
 • Uși exterior Liteni
 • Uși exterior Livada
 • Uși exterior Luduş
 • Uși exterior Lugoj
 • Uși exterior Lupeni
 • Uși exterior Mangalia
 • Uși exterior Mărăşeşti
 • Uși exterior Marghita
 • Uși exterior Medgidia
 • Uși exterior Miercurea Nirajului
 • Uși exterior Miercurea Sibiului
 • Uși exterior Miercurea-Ciuc
 • Uși exterior Mihăileşti
 • Uși exterior Milişăuţi
 • Uși exterior Mioveni
 • Uși exterior Mizil
 • Uși exterior Moineşti
 • Uși exterior Moldova Nouă
 • Uși exterior Moreni
 • Uși exterior Motru
 • Uși exterior Murfatlar
 • Uși exterior Murgeni
 • Uși exterior Nădlac
 • Uși exterior Năsăud
 • Uși exterior Năvodari
 • Uși exterior Negreşti
 • Uși exterior Negreşti-Oaş
 • Uși exterior Negru Vodă
 • Uși exterior Nehoiu
 • Uși exterior Novaci
 • Uși exterior Nucet
 • Uși exterior Ocna Mureş
 • Uși exterior Ocna Sibiului
 • Uși exterior Ocnele Mari
 • Uși exterior Odobeşti
 • Uși exterior Odorheiu Secuiesc
 • Uși exterior Olteniţa
 • Uși exterior Oneşti
 • Uși exterior Orăştie
 • Uși exterior Oraviţa
 • Uși exterior Orşova
 • Uși exterior Oţelu Roşu
 • Uși exterior Ovidiu
 • Uși exterior Panciu
 • Uși exterior Pâncota
 • Uși exterior Paşcani
 • Uși exterior Pătârlagele
 • Uși exterior Pecica
 • Uși exterior Petrila
 • Uși exterior Petroşani
 • Uși exterior Piatra-Olt
 • Uși exterior Plopeni
 • Uși exterior Podu Iloaiei
 • Uși exterior Pogoanele
 • Uși exterior Potcoava
 • Uși exterior Predeal
 • Uși exterior Pucioasa
 • Uși exterior Răcari
 • Uși exterior Rădăuţi
 • Uși exterior Râmnicu Sărat
 • Uși exterior Râşnov
 • Uși exterior Recaş
 • Uși exterior Reghin
 • Uși exterior Roşiori de Vede
 • Uși exterior Rovinari
 • Uși exterior Roznov
 • Uși exterior Rupea
 • Uși exterior Săcele
 • Uși exterior Săcueni
 • Uși exterior Salcea
 • Uși exterior Sălişte
 • Uși exterior Săliştea de Sus
 • Uși exterior Salonta
 • Uși exterior Sângeorgiu de Pădure
 • Uși exterior Sângeorz-Băi
 • Uși exterior Sânnicolau Mare
 • Uși exterior Sântana
 • Uși exterior Sărmaşu
 • Uși exterior Săveni
 • Uși exterior Scorniceşti
 • Uși exterior Sebeş
 • Uși exterior Sebiş
 • Uși exterior Segarcea
 • Uși exterior Seini
 • Uși exterior Sighetu Marmaţiei
 • Uși exterior Sighişoara
 • Uși exterior Simeria
 • Uși exterior Şimleu Silvaniei
 • Uși exterior Sinaia
 • Uși exterior Siret
 • Uși exterior Slănic
 • Uși exterior Slănic-Moldova
 • Uși exterior Solca
 • Uși exterior Şomcuta Mare
 • Uși exterior Sovata
 • Uși exterior Ştefăneşti
 • Uși exterior Ştefăneşti
 • Uși exterior Ştei
 • Uși exterior Strehaia
 • Uși exterior Sulina
 • Uși exterior Tălmaciu
 • Uși exterior Ţăndărei
 • Uși exterior Târgu Bujor
 • Uși exterior Târgu Cărbuneşti
 • Uși exterior Târgu Frumos
 • Uși exterior Târgu Lăpuş
 • Uși exterior Târgu Neamţ
 • Uși exterior Târgu Ocna
 • Uși exterior Târgu Secuiesc
 • Uși exterior Târnăveni
 • Uși exterior Tăşnad
 • Uși exterior Tăuţii-Măgherăuş
 • Uși exterior Techirghiol
 • Uși exterior Tecuci
 • Uși exterior Teiuş
 • Uși exterior Ţicleni
 • Uși exterior Tismana
 • Uși exterior Titu
 • Uși exterior Topliţa
 • Uși exterior Topoloveni
 • Uși exterior Turceni
 • Uși exterior Turnu Măgurele
 • Uși exterior Ulmeni
 • Uși exterior Ungheni
 • Uși exterior Uricani
 • Uși exterior Urlaţi
 • Uși exterior Urziceni
 • Uși exterior Valea lui Mihai
 • Uși exterior Vălenii de Munte
 • Uși exterior Vânju Mare
 • Uși exterior Vaşcău
 • Uși exterior Vatra Dornei
 • Uși exterior Vicovu de Sus
 • Uși exterior Victoria
 • Uși exterior Videle
 • Uși exterior Vişeu de Sus
 • Uși exterior Vlăhiţa
 • Uși exterior Vulcan
 • Uși exterior Zărneşti
 • Uși exterior Zimnicea
 • Uși exterior Zlatna