Pentru zona

  Uși termopan exterior preț

  Prețurile ușilor de intrare diferă în funcție de tipul de material, dimensiunile ușilor de intrare, suprafața vitrată, elementele decorative și cele de siguranță, precum și de producător. Oferta cea mai ieftină include ușile de intrare din PVC. Pentru o ușă de intrare din PVC veți plăti în medie 500-2000lei. Prețurile ușilor de intrare din lemn variază între 2000-10000lei. Ușile de exterior din aluminiu sunt ceva mai scumpe: aproximativ 3000-10000lei. Pentru o combinație de lemn și aluminiu veți achita 3000-15000.

  Cui să încredințați aprovizionarea cu uși de intrare? Trimiteți o cerere către furnizorii de uși de exterior din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul ușilor de intrare din PVC


  Prețul ușilor de intrare din PVC. Prețul livrării si montării ușilor de intrare din PVC, cu izolare termică si fonică.

  1700 RON/buc

  PREȚ MINIM
  1900.00 RON/buc

  PREȚ MEDIU
  2100 RON/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Uși exterior

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul unei uși de intrare de lemn

  Prețul unei uși de intrare de lemn, cu dimensiunea 110 x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși de intrare din aluminiu

  Prețul unei uși de intrare din aluminiu, cu dimensiunea 110 x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși de intrare din lemn-aluminiu

  Prețul unei uși de intrare din lemn-aluminiu, cu dimensiunea 110 x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul unei uși de intrare din PVC

  Prețul unei uși de intrare din PVC, cu dimensiunea 110 x 210 cm


  buc

  RON/buc

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Uși termopan exterior


  Prețul ușilor de intrare din PVC depinde de conductibilitatea termică și izolarea fonică, mărimea uș...

  Verificați și: Uși termopan exterior preț

  Usi exterior aluminiu


  Prețurile ușilor de intrare din aluminiuvariază în funcție de tipul materialului (aluminiu, lemn-alu...

  Verificați și: Ușă aluminiu exterior preț

  Usi exterior lemn


  Prețul ușilor de intrare din lemn variază în funcție de tipul de lemn, dimensiunile ușilor de intrar...

  Verificați și: Uși exterior lemn stratificat prețuri

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Uși de exterior -tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm înaintea cumpărării unei uși de exterior?

  1.1. Siguranța garantată de ușa de exterior

  Pentru că accesul în casă sau în apartament se face prin ușa de exterior, trebuie să ne asigurăm, că aceasta ne garantează siguranța necesară. Ușile de exterior moderne asigură siguranța locuințelor, datorită materialelor rezistente din care sunt fabricate și a sistemului sigur de încuiere. La ora actuală, pe lângă încuierea obișnuită cu cheia, ușile se mai pot încuia și în moduri mai confortabile, și anume cu încuietori electronice cu card, cod, telefon sau amprentă digitală. Avantajul oferit de încuietorile electronice, este acela că facilitează verificarea și supravegherea persoanelor care intră și ies din locuință la orice oră. Pe lângă aceasta, încuietorile electronice sunt mai rezistente și mai durabile față de încuietorile clasice. De exemplu, dacă ne pierdem cheia, trebuie să schimbăm încuietoarea clasică. În schimb, în cazul încuietorii electronice, cheia pierdută sau cardul pierdut se șterge pur și simplu de pe lista ”cheilor”, care permit accesul în locuință. Datorită tuturor acestor avantaje, tot mai multe persoane se decid să își instaleze încuietori electronice, și aceasta în ciuda prețului mai ridicat al acestora.

  Prin ușa de exterior primim oaspeți și tot prin ea intrăm în sanctuarul locuinței noastre
  Prin ușa de exterior primim oaspeți și tot prin ea intrăm în sanctuarul locuinței noastre

  1.2. Izolația termică pe care o oferă ușa de exterior

  La fel ca și în cazul ferestrelor și al altor elemente de mobilier de clădire, și prin ușa de exterior se pierde căldură din locuință. Gradul de izolare termică, pe care îl oferă ușa de exterior depinde de: materialele din care aceasta este realizată, grosimea ușii și calitatea montării acesteia. La ora actuală, sunt disponibile uși de exterior, care înregistrează pierderi minime de căldură,. În cazul caselor pasive, pierderile de căldură sunt sub valoarea Ud = 0,8 W/m2K. Acest grad ridicat de izolare termică se obține datorită umplerii ușii cu material izolator. Grosimea unor astfel de uși este mai mare față de grosimea ușilor clasice. Cu toate acestea, ușa de exterior este un element prin care izolația termică a locuinței este afectată. Acesta este motivul pentru care multe persoane nu își încălzesc vestibulul, pentru a reduce în acest fel consumul de energie.

  1.3. Izolația fonică pe care o oferă ușa de exterior

  Izolarea fonică oferită de ușa de exterior este un factor, care influențează în mod semnificativ asupra calității locuirii într-un apartament sau într-o casă. Cât de mult izolează fonic ușa de exterior depinde de: materialul din care aceasta este fabricată, grosimea ușii, calitatea fabricației și montarea – care trebuie să fie de calitate și să asigure închiderea etanșă a ușii.

  1.4. Uși de intrare ignifuge

  Ușile de intrare ignifuge împiedică răspândirea focului în clădire, în alte spații interioare ale acesteia. De obicei, cu uși ignifuge sunt echipate clădirile publice și clădirile cu scop lucrativ. Cu o astfel de ușă de exterior vă veți putea asigura siguranță mai mare și în locuințe. Ușile ignifuge certificate opresc răspândirea focului minim 30 minute, iar dacă ușa este echipată cu protecții speciale, chiar mai mult timp.

  1.5. Aspectul dorit pentru ușa de exterior

  Ușa de exterior trebuie să se potrivească cu aspectul casei sau al scării blocului de apartamente în ansamblu. Ba mai mult, ușa de exterior trebuie să înfrumusețeze și să aporteze complexitate exteriorului locuinței. De aceea, furnizorii de uși de exterior oferă o paletă largă de modele, care au design-uri și culori variate. În cazul în care - în ciuda ofertei bogate de pe piață - nu găsiți o ușă de exterior potrivită pentru locuința dumneavoastră, aveți opțiunea de a opta pentru o ușă executată la comandă.

  2. Alegerea furnizorului și a executantului, care va monta ușa de exterior

  Indiferent dacă aveți nevoie de o ușă de exterior pentru o casă nouă sau pentru o casă sau un apartament renovat, atunci când veți căuta furnizori, veți constata, că lista acestora este destul de lungă. Concurența este foarte mare. Și atunci, ce furnizor veți alege?

  O casă nouă necesită uși cu design modern
  O casă nouă necesită uși cu design modern

  2.1. Garanția și termenul de garanție al unei uși de exterior

  Primul indicator al calității unui produs este termenul de garanție pe care acesta îl are. Furnizorii de uși de exterior de calitate oferă termene de garanție de 10 ani - sau chiar mai îndelungate - pentru produsele pe care le comercializează. Atâta timp cât se află în perioada de garanție, ușa de exterior nu trebuie să aibă defecțiuni vizuale sau funcționale. O astfel de durabilitate este asigurată doar de folosirea unor materiale de calitate și de o fabricație de calitate.

  2.2. Furnizorul de uși de exterior trebuie să aibă propria echipă de montare și service

  Montarea de calitate a ușii de exterior este un factor extrem de important. Ba mai mult: montarea proastă a unei uși de calitate îi anulează toate avantajele și, deci, valoarea! De aceea, este absolut necesar ca furnizorul ușii de exterior să aibă propria echipă de montare - sau chiar mai multe echipe - și să nu colaboreze cu sub-contractori pentru montarea ușilor pe care le vinde. Numai în acest fel acesta va putea supraveghea întregul proces de montare a ușii, până la ultimul detaliu. Aceasta pentru că este importantă calitatea materialului de montare, a șuruburilor și a altor accesorii. Numai astfel furnizorul poate garanta cu adevărat pentru calitatea ușii. Este de asemenea important ca furnizorul să aibă permanent la dispoziția clienților săi o echipă de service, care să elimine rapid și profesional eventualele defecțiuni survenite la ușa de exterior.

  2.3. Furnizorul trebuie să elibereze certificate de calitate pentru ușa de intrare

  Calitatea producătorului este confirmată de certificate de calitate respectiv de documentația produsului. Furnizorul ușii de exterior trebuie să vă arate aceste documente deja în faza de pregătire a ofertei și să vi le elibereze la finalizarea lucrării respectiv după montarea ușii. Pe lângă specificațiile tehnice ale produsului, astfel de documente sunt (în funcție de ușa aleasă): certificatul energetic, certificatul de siguranță, certificatul de protecție împotriva incendiilor, certificatul referitor la mediu și altele.

  3. Modele diferite de uși de intrare

  3.1. Clasificare în funcție de tipul obiectului

  Ușile de exterior pentru apartamente sunt foarte diferite din punctul de vedere al aspectului și al utilizabilității față de ușile de exterior pentru case.

  3.1.1. Uși de exterior pentru case

  Pe piață există o gamă largă de uși de exterior pentru case. De asemenea, fiecare model are mai multe variante. Astfel, puteți alege între diferite materiale și culori. Deseori, ușile de exterior sunt parțial vitrate sau au o suprafață vitrată deasupra sau în partea laterală. Ușile de exterior pentru case au, de obicei, o construcție mai solidă și izolează bine termic și fonic.

  3.1.2. Uși de exterior pentru apartamente
  De obicei, ușile exterior de apartament sunt de dimensiuni mai mici față de ușile de exterior de casă. Acestea sunt mai simple și din punctul de vedere al aspectului vizual. De cele mai multe ori, acestea sunt fabricate dintr-un singur material, sunt monocolore și nu au suprafețe vitrate. Pentru că în apartamente nu intrăm direct de pe stradă, ci de pe holuri comune și de pe scări, izolația termică a ușilor de apartament nu este atât de importantă ca cea a ușilor de casă. La ușile de apartament se pune accentul pe izolația fonică și ignifugă.

  3.2. Clasificare în funcție de material

  Atât aspectul estetic cât și utilizabilitatea unei uși de exterior depinde de materialul din care aceasta este fabricată. Posibilitatea de a combina diferite materiale și bogata paletă de culori la alegere facilitează potrivirea ușii cu aspectul clădirii. Trebuie să știm, că fiecare material prezintă avantaje și dezavantaje.

  3.2.1. Uși de exterior din lemn

  Furnizorii de uși din lemn le promovează ca produse ecologice și nedăunătoare mediului înconjurător. Lemnul este un material natural și cald, care are un efect pozitiv asupra stării de spirit a oamenilor, ca și asupra atmosferei din clădire. Ușile din lemn de calitate au un grad de izolare termică asemănătoare cu cel al ușilor din alte materiale. Deși lemnul este sensibil la influențele climaterice nefavorabile și ușile din lemn au durate de viață de câteva zeci de ani.

  3.2.2. Uși de exterior din PVC

  Există mulți furnizori de uși de exterior din materiale sintetice. Acest lucru se datorează faptului că ușile de exterior din PVC sunt mai ieftine, și aceasta pentru că și producerea lor este mai puțin complicată. Și ușile din PVC oferă o izolare termică excelentă. Pe lângă prețul avantajos, aceste uși mai prezintă și alte avantaje, cum ar fi rezistența și mentenanța simplă. Având în vedere numărul mare de furnizori, vă recomandăm să alegeți unul de încredere, care să vă elibereze o garanție bună pentru produs, certificate de calitate, să vă monteze ușa și să vă execute și service-ul.

  3.2.3. Uși de exterior din aluminiu

  Dintre toate cele trei materiale folosite cel mai des la fabricarea ușilor de exterior, aluminiul este cel mai prețuit, mai rezistent și mai durabil. Se poate folosi în mod exclusiv sau în combinație cu lemnul. Rezultatul folosirii combinației aluminiu - lemn la fabricarea ușilor de exterior, le aportă acestora frumusețe și complexitate. Partea exterioară, care este expusă influențelor mediului, este din aluminiu, iar partea interioară este din lemn masiv. Ușile de exterior din aluminiu se încadrează în clasa superioară de preț. Și totuși, prețul lor este convenabil, pentru că aceste uși sunt foarte durabile și își păstrează aspectul frumos și după zeci de ani de utilizare.

  4. Tendințele actuale pentru ușa de intrare

  4.1. Ușa de intrare din sticlă

  Mai multă suprafață vitrată înseamnă mai multă lumină! În ultimii ani, aceasta este și tendința cea mai frecventă: de a opta pentru o ușă de exterior vitrată. În plus, suprafețele vitrate pot fi combinate cu alte materiale, creându-se astfel modele și design-uri foarte interesante, care influențează puternic atât asupra aspectului părții frontale a casei, cât și asupra aspectului vestibulului.

  4.2. Ușa de intrare și culorile

  Conceptul tradițional privind ușa de exterior este că aceasta trebuie să se potrivească cu restul mobilei de clădire. În ultimul timp însă, a devenit tot mai populară abordarea unor designeri curajoși, care consideră că ușa de exterior și zona de intrare în casă trebuie să iasă în relief prin culoare! Destul de îndrăzneț!

  4.3. Linii simple pentru ușa de intrare

  Liniile simple s-au impus în fața stilului tradițional al ușilor de exterior. Designul ușilor de exterior moderne este caracterizat de o geometrie simplă, plăci netede și aspect minimalist.

  4.4. Ușa de intrare de dimensiuni mari

  Ușa de exterior de dimensiuni mari mărește întregul aspect al intrării și lasă să treacă în casă mai multă lumină. În același timp ușa mai mare - mai ales mai lată - este mai funcțională: face ca transportarea mobilei să fie mai simplă, facilitează trecerea nestingherită cu căruciorul etc.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși exterior?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Sa schimb 2 usi

  Am 2 usi de schimbat, una e o usa normala alta e o usa dubla 434.7 RON la 724.5 RON

  ........

  Usa exterior casa

  usa intrare casa la tara deschidere in exteriorul casei , culoare nuc. Dimensiunile de 200 x 80 cm. 1521.45 RON la 2535.75 RON

  ........

  Usa de exterior

  Am nevoie de usa de exterior din PVC. Dimensiuni gol de aprox 1860x780 mm. 1738.8 RON la 2898 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Ușa exterior blindata 93/228, 93 x 228 cm
  Uși exterior, Focşani

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Tâmplărie lemn stratificat geam și ușă balcon, 1 fereastra 120x120; 1 usa balcon 80x205
  Uși exterior, Râmnicu Vâlcea

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Ușă aluminiu intrare apartament și montarea ei, 1 buc
  Uși exterior, Alexandria

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Usa de lemn exterior 140X220, 1buc
  Uși exterior, Viştea

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usa exterior lemn stratificat, 205/140 cm Usa in doua canate
  Uși exterior, Arad

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Achiziționare + montaj usi, 6 buc
  Uși exterior, Brad

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Usa de intrare exterior, 200 x 100
  Uși exterior, Boiţa

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Usa metalica exterior, 1 buc
  Uși exterior, Arad

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Montaj usa metalica exterior, 1 buc
  Uși exterior, Focşani

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Doresc sa cumpar 2 bucăți uși metalice exterior marca mac, 2 buc, 2040 × 880
  Uși exterior, Berceni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Demontată ușă veche și montată usă nouă, 88 x 200 cm
  Uși exterior, Bacău

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Ofertă usa termopan, 1 buc
  Uși exterior, Mihai Viteazu

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Usa intrare casa, H2400×L1400
  Uși exterior, Constanţa

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usa beci, 1 buc
  Uși exterior, Slănic

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  Prețul, Usa de exterior in 2 canate, deschidere sreapta, 220 h, 120 latime
  Uși exterior, Baia Mare

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usa exterior sin termopan si montaj, 1 buc
  Uși exterior, Negreşti-Oaş

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usa pentru exterior, 1 buc
  Uși exterior, Racoş

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Construcție zid interior (137x2500) 2 uși 102x200 și montarea lor, 3 ferestre: două de 200x130, una de 120x130
  Uși exterior, Breasta

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Usa exterior metalica, 70x183 cm
  Uși exterior, Telega

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usa dubla exterior PVC, Usa L150/ h 190
  Uși exterior, Vulcana-Pandele

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Usa pvc, numai panou, de exterior din doua bucati, Latime 150cm înălțime 190cm
  Uși exterior, Vulcana-Pandele

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Ofertă ușă exterior, 210/150
  Uși exterior, Câmpina

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Usa exterior casa, 206cm inaltime si 120 cm latime
  Uși exterior, Galaţi

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Uși de boxa metalice, 2 buc
  Uși exterior, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usa exterior, 1,76 înălțime 980 latime
  Uși exterior, Ciumeghiu

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Usa de intrare in apartament, 1
  Uși exterior, Târgu Mureş

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Montaj usa metalica intrare apartament, 2m x 0,95m
  Uși exterior, Bârlad

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Poarta auto, pietonala, batante+o foaie de gard, panouri debitate, 9.47 mp
  Uși exterior, Tecuci

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Mă interesează să cumpăr o ușă metalică intrare apartament., 200/80
  Uși exterior, Focşani

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Usa exterior , 1,5m*2,2m
  Uși exterior, Sânmihaiu Român

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Usa intrare casa cu iluminator lateral si deasupra usii., 250x180
  Uși exterior, Mereşeşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, O ușă de exterior termopan, cca 1,90m înălțime și cca 85 lățime
  Uși exterior, Leţcani

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Ușa exterior PVC termoan, 190 , 90
  Uși exterior, Arad

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Usa exterior pvc cu geam, inaltime-1900, latime-900
  Uși exterior, Lazuri

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Ușă de exterior., 1 ,130/210
  Uși exterior, Ceptura

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Montaj toc usa intrare, 1
  Uși exterior, Bucureşti

  130.41 RON la 217.35 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Uși exterior lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  298+ Firme pentru Uși exterior
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă