Pavele pret

Prețul pavelelor este foarte diferit, în funcție de tipul de pavele pe care le utilizăm, cum pregătim baza și cât de complex va fi modelul pavajului. Pentru piatră cubică din granit veți plăti în jur de 80 lei/m2, pentru pavele din beton între 40-70 lei/m2.

Cui să încredințați montarea unui pavaj? Trimiteți o cerere către pavatorii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere
Verificați și:
Beton amprentat, prețul

Pret metru patrat pavaj manopera


Prețul pavajului. Prețul pentru furnizarea pavelelor și pavajului, precum și aplicarea bazei de până la 50 cm grosime.

100 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
200 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pavele pret

ALTE PREȚURI PENTRU Pavaj

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul pavării drumului cu beton armat


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul executării trotuarelor din dale de beton


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>

Prețul pavării teraselor, trotuarelor, parcărilor,


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Asfalt


Prețul asfaltului depinde de modalitatea de pregătire a bazei și de numărul de straturi. Pentru preg...

Verificați și: Asfalt pret

Beton amprentat


Care este prețul betonului amprentat? Acesta depinde de suprafața betonului amprentat, de compoziția...

Verificați și: Beton amprentat preț

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Lucrări de pavare și tipuri de pavele. Prețuri.

 

1. Lucrări de pavare: ce fel de suprafețe se pavează?

Montarea de pavele dă cu siguranță mai multă calitate împrejurimilor casei dumneavoastră. Pavarea este procesul de acoperire a suprafețelor circulate cu pavele din piatră, beton, lemn sau din alte materiale. Pavelele sunt considerate a fi un material mai frumos și mai prestigios decât asfaltul, motiv pentru care suprafețele cu semnificație specială sunt cel mai adesea pavate. Dacă sunteți pretențioși și doriți să adăugați valoare curții dumneavoastră, pavarea acesteia constituie o alegere potrivită. Se pot pava practic orice fel de suprafețe, pavele putând fi montate pe terase, curți, poteci, trotuare, drumuri, piețe etc. Prin pavare, se îmbunătățește semnificativ aspectul și funcționalitatea exteriorului casei.

1.1. Pavarea curților

Curtea pavată înnobilează foarte mult aspectul casei. Pavarea suprafețelor din jurul casei îi vor da proprietății dumneavoastră un aspect complet, ordonat, confortabil și frumos. Pavajul trebuie să aibă un aspect  estetic deosebit și să fie în același timp utilizabil. Acest lucru se realizează prin alegerea adecvată a materialelor folosite pentru pavare și executarea unui pavaj de calitate.

Prețul pavării curților

Pavarea curții, inclusiv pavele, livrarea acestora și execuția tamponului de max. 50 cm costă între 28 - 34 EUR/m2.

Pavaj executat în jurul casei.
Pavaj executat în jurul casei.

1.2. Pavarea parcărilor

În genere, fiecare casă are o parcare, un garaj sau un loc de parcare. De aceea, primul lucru pe care îl observi atunci când te apropii de o casă este curtea amenajată a acesteia. De ce să alegeți o parcare pavată și nu una asfaltată?

De ce să alegeți să vă pavați locurile de parcare din fața casei?

Dacă parcarea din fața casei este pavată, atunci aceasta va înfrumuseța împrejurimile casei și îi va da o notă mai personală decât o parcare asfaltată și monotonă. Și aceasta pentru că aveți la dispoziție un număr mare de dimensiuni și culori de pavele din diferite materiale - de la plăci din beton spălat și până la cuburi de granit. Pavelele în formă de plasă, cu iarbă crescută între ele sunt foarte populare, pentru că fac din parcări spații semi- verzi. În plus, pavajul permite drenarea mai rapidă a apei pluviale.

Prețul pavării locurilor de parcare

Pavelele livrate, execuția tamponului de max. 50 cm, execuția drenajului și pavarea parcării costă între 28 - 34 EUR/m2.

O parcare pavată este mai frumoasă decât o suprafață asfaltată și plictisitoare.
O parcare pavată este mai frumoasă decât o suprafață asfaltată și plictisitoare.

1.3. Pavarea teraselor

Terasa de grădină pavată este, de fapt o extensie în exterior a livingului și conectează estetic interiorul și exteriorul casei. În climatele mai calde, pentru pavarea teraselor sunt mai frecvent utilizate piatra naturală, plăcile spălate din beton sau plăcile de exterior.

De ce să alegeți să vă pavați terasa?

Toate materialele enumerate mai sus sunt ușor de întreținut și au o durată îndelungată de viață. Puteți opta și pentru o terasă din lemn, acoperită cu o podea din tec. Astfel de terase din lemn sunt populare în zonele cu climă rece și se mai folosesc și ca extensie a unei terase cu piscină, deoarece lemnul este mai cald la atingere și potrivit pentru a sta întinși pe el.

Prețul pavării teraselor

Pavelele livrate, execuția tamponului de max. 50 cm, execuția sistemului de drenare și pavarea terasei costă între 28 - 34 EUR/m2.

Terasele pavate invită la odihnă.
Terasele pavate invită la odihnă.

1.4. Pavarea străzilor și a căii de acces la casă

O alee pavată poate fi un element cu un efect estetic puternic al casei dumneavoastră. Pregătirea corespunzătoare a unei suprafețe de bază solide, execuția sistemului de drenare și selectarea pavelelor pentru alee - care vor trebui să reziste la greutatea mașinilor - sunt esențiale pentru realizarea unui pavaj de calitate. Puteți pava aleea cu pavele din beton, pietricele, piatră naturală sau puteți folosi pietriș.

De ce să alegeți să vă pavați calea de acces la casă?

Dacă proiectul pavării căii de acces la casă a fost bine realizat și executanții au pregătit o suprafață tampon foarte bună, atunci aleea dumneavoastră va rămâne permanent frumoasă, chiar dacă va trebui uneori să înlocuiți o parte a pavelelor din cauza deteriorării și a murdăriei sau dacă va trebui să demontați temporar pavelele pentru a face săpături din cauza construirii unei noi infrastructuri.

Prețul pavării căii de acces la casă

Pavelele livrate, execuția tamponului de max. 50 cm, execuția sistemului de drenare și pavarea căii de acces la casă costă între 28 - 34 EUR/m2.

O stradă pavată cu piatră naturală dă un caracter deosebit orașului.
O stradă pavată cu piatră naturală dă un caracter deosebit orașului.

1.5. Pavarea unor poteci de grădinină

Cui nu îi place să meargă pe cărările pavate ale unei grădini înflorite? Pavarea grădinilor poate fi abordată în mai multe moduri. Potecile pot fi continue sau pavele pot fi separate între ele prin rosturi late umplute cu nisip sau cu rosturi acoperite cu iarbă. Pavele pot fi așezate atât de departe una de alta, încât să putem înainta pe ele doar cu pași foarte mari. Există multe materiale disponibile pentru pavarea potecilor de grădină: de la plăci din beton spălat și din piatră naturală și până la pavele din lemn.

Prețul pavării de poteci de grădină

Pavelele livrate, execuția tamponului de max. 50 cm și pavarea grădinii costă între 28 - 34 EUR/m2.

Pavarea grădinii și a împrejurimilor casei dumneavoastră vă va înfrumuseța foarte mult casa.
Pavarea grădinii și a împrejurimilor casei dumneavoastră vă va înfrumuseța foarte mult casa.

1.6. Pavarea cărărilor

Căile de acces pavate către casă și din jurul casei vă pot înfrumuseța foarte mult casa. Fiecare cale de acces pavată trebuie să aibă un tampon foarte solid și un sistem de drenare bine gândit. Calea poate fi pavată cu orice fel de materiale de pavat. Puteți alege între pavajele din piatră naturală și lespezile din beton spălat. Este important însă ca la alegerea materialelor luați în considerare rezistența acestora la umiditate și sarcini.

De ce să aveți o cărare pavată în grădină?

Prin construirea unei alei pavate în grădină, veți crea elemente frumoase ce țin de arhitectura peisagistică și veți face grădina mai funcțională. Astfel, nu vă veți umple de noroi atunci când veți umbla prin grădină după ploaie și nu veți distruge iarba pe traseele pe care mergeți regulat.

Prețul pavării cărării din grădină

Pavelele livrate, execuția tamponului de max. 50 cm, execuția sistemului de drenare și pavarea cărării costă între 28 - 34 EUR/m2.

Aleile și potecile pavate invită la plimbări.
Aleile și potecile pavate invită la plimbări.

1.7. Zidurile de sprijin

Zidurile de sprijin sunt construite din elemente prefabricate din beton destinate amenajării terasamentelor, a malurilor și a terenurilor înclinate, delimitării terenurilor și separării parcelelor și a diferitelor niveluri de teren. Aceste ziduri de sprijin pot fi în același timp ornamentate cu plante și flori. Elementele din beton sunt foarte rezistente la intemperii și au o durată de viață îndelungată.

Tipuri de ziduri de sprijin

Zidurile de sprijin pot fi ornamentate cu flori sau pot fi executate din elemente care imită piatra spartă.

Zidurile de sprijin cu amenajare florală sunt alegerea potrivită, dacă dorim să le transformăm în zone verzi. Bolțarii zidului de sprijin au aspectul unor ghivece mari și pot fi montați unul deasupra altuia. Aceste tipuri de ziduri de sprijin sunt în armonie cu mediul înconjurător.

Prin construirea de ziduri de sprijin cu amenajare florală puteți securiza terenurile într-un mod simplu și frumos.
Prin construirea de ziduri de sprijin cu amenajare florală puteți securiza terenurile într-un mod simplu și frumos.

Zidurile de sprijin construite din bolțari cu aspect de piatră spartă imită piatra naturală masivă. De cele mai multe ori, aceste ziduri de sprijin au o funcție decorativă. De obicei, ele sunt acoperite cu o parte superioară ornamentată.

Bolțarii cu aspect de piatră spartă imită piatra naturală masivă. Cel mai adesea, bolțarii cu aspect de piatră spartă sunt folosiți la construirea de ziduri decorative. Acestea sunt, de obicei, acoperite cu un capac de finisare decorativ.

Bolțarii cu aspect de piatră spartă formează un zid de sprijin solid și frumos.
Bolțarii cu aspect de piatră spartă formează un zid de sprijin solid și frumos.

Montarea bolțarilor

Zidurile de sprijin au rolul de a susține, sprijini diferite terenuri. Mai întâi, se execută fundația din beton. Se așază primul rând de bolțari pe betonul proaspăt și se așteptă ca betonul să se întărească. De asemenea, este necesar ca, chiar lângă fundație să execute un sistem de drenare a apei pluviale cu țevi de scurgere și să se hidroizoleze zidul de sprijin cu o folie din plastic, pentru a preveni pătrunderea apei în beton. Bolțarii se incorporează în zidul de sprijin până la înălțimea de 1 m respectiv până la înălțimea de 1,5 m, dacă zidul este înclinat.

Prețul zidurilor de sprijin

Prețul pentru achiziționarea și livrarea bolțarilor variază între 70 - 85 EUR/m2. Prețul execuției zidului de sprijin depinde de tipul solului, de gradul de înclinare a terenului, de lungimea zidului de sprijin și, desigur, de executant. Puteți trimite o cerere pentru execuția unui zid de sprijin la executanții noștri verificați.

2. Pavelele au forme variate: pe care să le alegeți?

Pe piață există o gamă largă de pavele cu forme diferite. Datorită acestei oferte bogate, apare întrebarea, ce tipuri de pavele să alegem pentru pavajele pe care le comandăm? Exemplele de referință de pe web sau fotografiile lucrărilor executanților vă pot fi în acest sens de mare ajutor. Vă sfătuim, să alegeți una sau două forme și apoi să solicitați executantului să vă propună mai multe modele de montare a acestora.

Formele pavelelor

Pavelele pot fi pătrate, dreptunghiulare, pentagonale, hexagonale, poligonale, rotunjite, rotunde sau cu forme speciale. Cu toate acestea, ele sunt întotdeauna montate una lângă cealaltă ca într-un puzzle. În acest fel, se pot pava zone destul de mari.

De asemenea, puteți alege între pavele cu margini ascuțite și pavele cu margini teșite. Pavelele cu margini ascuțite pot fi montate mai aproape una de cealaltă, pentru a crea o suprafață aparent uniformă. În cazul montării de pavele cu margini teșite, modelul creat este mai reliefat.

Forme ale pavelelor și modele de montare.
Forme ale pavelelor și modele de montare.

Mărimea pavelelor

Pavelele pot avea dimensiuni foarte diferite - de la cuburi mari din granit de 8 cm și până la plăci din beton de format mare, care ajung și până la 50 cm sau chiar până la dimensiuni mai mari. Așezarea pavelelor mari este mai rapidă, și, de aceea, montarea lor este mai ieftină. Și totuși, pavelele de dimensiuni mari sunt mai scumpe și mai grele. Grosimea standard a pavelelor, care asigură rezistență și soliditate, este de aproximativ 5 cm.

2.1. Pavele sub formă de plăci

Pavelele din piatră, beton sau din beton spălat sunt, de obicei, de dimensiuni mari și au forme rectangulare simple. Aceste pavele sunt adecvate pentru pavarea teraselor și a balcoanelor, precum și pentru pavarea trotuarelor, aleilor și a cărărilor. Ele sunt rezistente la presiune, acțiunea sării și a înghețului, deoarece sunt impregnate în profunzime din fabricație. Așezarea pavelelor este ușoară. De asemenea, pavajele sunt ușor de curățat și întreținut. De aceea, ele au o durată îndelungată de viață.

2.2. Pavele sub formă de cuburi

Pavelele sub formă de cuburi sunt printre cele mai vechi produse folosite la pavarea suprafețelor. Acest lucru se datorează faptului că au o rezistență excepțională și o durată îndelungată de viață. Cu diferite culori, dimensiuni și moduri de așezare a cuburilor, putem crea pavaje cu modele frumoase. Cuburile din granit sunt cele mai adesea utilizate la pavarea trotuarelor, a aleilor, curților, parcărilor și a cărărilor.

2.3 Pavele pentru grădini și gazon

Pavelele pentru zone cu iarbă se montează sub formă de plasă. Se utilizează atunci când se vrea păstrarea gazonului pe suprafața pavată, de exemplu, într-o parcare sau pe o cale de acces. Pavelele din beton pentru gazon sunt formate din două straturi, stratul superior fiind din nisip de cuarț, care oferă rezistență la acțiunea înghețului și al sării. Aceste pavele pot fi așezate în combinație cu diverse alte tipuri de pavele sau în combinație cu asfaltul. Pavelele de gazon clasice au dimensiunile 40 x 60 x 10cm.

2.4. Bordurile trotuarelor

Bordurile trotuarelor sunt construite din elemente din beton sau din piatră și au scopul de a mărgini suprafețe pavate sau asfaltate. În funcție de scopul utilizării, distingem trei tipuri de borduri: borduri de grădină, borduri de curte și borduri de drum. Pavelele din beton mai groase pentru borduri sunt folosite pentru amenajarea trotuarelor, a drumurilor, parcărilor și a străzilor. În schimb, pavelele de bordură mai subțiri tot din beton sau din piatră sunt utilizate la amenajarea grădinilor, a parcurilor și a cărărilor.

Prin montarea bordurilor se mărginește vizual suprafața pavată.
Prin montarea bordurilor se mărginește vizual suprafața pavată.

3. Tipurile și culorile pavelelor

Materialele utilizate la fabricarea pavelelor trebuie să fie rezistente la presiune, umiditate, îngheț și dilatare termică. Deci, nu orice tip de material este potrivit pentru fabricarea pavelelor. De asemenea, este important ca aspectul pavelelor să se potrivească estetic cu aspectul casei și al împrejurimilor. Pavelele din cărămidă se vor potrivi cu o casă din cărămidă, granitul este o alegere bună pentru mediul românesc, iar plăcile din beton spălat sunt în concordanță cu arhitectura modernă.

3.1. Pavele din beton

Pavelele din beton sunt disponibile în mai multe forme și culori. Ele au texturi diferite și margini ascuțite sau teșite. Pavelele din beton sunt ușor de montat și oferă multe opțiuni decorative. Sunt rezistente la îngheț, iar unele dintre ele sunt și protejate împotriva acțiunii sării și razelor UV. Pavelele din beton pot fi utilizate atât pentru pavarea teraselor, a potecilor de grădină, a curților și căilor de acces la case, ca și pentru pavarea parcărilor și a trotuarelor.

Oferta de pavele din beton de pe piață este extrem de diversă, acestea având diferite dimensiuni și aspecte. Acest lucru este confirmat de diferitele linii Prestige, Antik, Intakt și Klasik, care oferă o selecție largă de pavele din beton. De asemenea, pavelele din beton pot imita piatra și a alte materiale naturale, iar unele modele au un aspect vechi deosebit.

Prețul pavelelor din beton

Prețul pavelelor din beton variază între 10 și 30 EUR/m2. 

Pavelele din beton montate pe o suprafață bine pregătită sunt practic indestructibile.
Pavelele din beton montate pe o suprafață bine pregătită sunt practic indestructibile.

3.2. Plăci spălate

Pavelele de beton spălat sunt realizate din beton special, în care liantul dintr-un agregat semi-uscat a fost spălat printr-un proces special. Produsul final are o suprafață exterioară cu aspect natural, asemănător cu marmura. Pavelele sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni. Ele sunt rezistente la acțiunea înghețului și a sării, iar baza aspră protejează împotriva alunecării. Pavelele de beton spălat sunt potrivite pentru pavarea drumurilor, a trotuarelor, a aleilor, ca și pentru amenajarea grădinilor. Pavelelor din beton spălat pot avea două mărimi 40 x 40 cm sau 60 x 60 cm.

Prețul plăcilor spălate

Pavarea cu pavele din beton spălat este accesibilă financiar, prețul acestora fiind de aproximativ 6 EUR/m2.

Pavelele din beton spălat au un aspect natural și frumos și, de aceea, ele sunt un material frecvent folosit pentru pavarea suprafețelor.
Pavelele din beton spălat au un aspect natural și frumos și, de aceea, ele sunt un material frecvent folosit pentru pavarea suprafețelor.

3.3. Pavele sablate

Pavelele sablate sunt realizate printr-un proces fin de sablare. Cu această metodă, pavelele capătă o suprafață exterioară ușor dințată, antiderapantă, cu un aspect natural și elegant. Aceste pavele pot fi impregnate suplimentar pentru o dobândi o rezistență și mai bună la murdărie. Au dimensiunile 40x40x4cm.

Prețul pavelelor sablate

Prețul pavelelor sablate este de aproximativ 18 EUR/m2 sau mai mult.

3.4. Plăci din beton

Pavelele din beton netede au un aspect simplu. Se disting printr-o suprafață antiderapantă, soliditate și o rezistență excepțională la acțiunea sării, a razelor UV și a frigului. Aceste caracteristici fac ca pavelele din beton să aibă o durată de viață foarte lungă. Sunt utilizate pentru pavarea aleilor și a drumurilor rutiere, de exemplu pentru curțile caselor, cărări de grădină, parcuri sau centre comerciale. Dimensiunile pavelelor din beton netede sunt 40 x 40 x 4cm. Aceste pavele se curăță numai cu apă sau cu produse de curățare neutre.

Prețul plăcilor din beton

Prețurile pavelelor din beton variază foarte mult în funcție de calitatea lor, prețul minim fiind de 8 EUR/m2.

Prin montarea de plăci din beton de dimensiuni mari se pot pava rapid suprafețe extinse.
Prin montarea de plăci din beton de dimensiuni mari se pot pava rapid suprafețe extinse.

3.5. Plăci din piatră, pavele din piatră

Plăcile din piatră sunt fost folosite pentru pavaj de mii de ani, deoarece piatra se caracterizează printr-o mare rezistență, un aspect natural frumos și eleganță. Pentru execuția pavajelor se folosesc plăci și pavele din mai multe tipuri de piatră naturală: granit, marmură, gresie, ardezie, calcar, cuarțit, porfir etc.

Aveți grijă atunci când alegeți pavelele din piatră, deoarece rocile se diferențiază substanțial între ele în funcție de culoare și structură. Alegeți o piatră, care să se potrivească cât mai bine cu ambianța casei dumneavoastră. Piatra naturală poate fi tratată la suprafață printr-o varietate de moduri. Cunoaștem lustruirea pietrei, perierea pietrei, arderea pietrei, tăierea pietrei, coaserea pietrei ș.a.m.d. Plăcile de piatră sunt potrivite atât pentru a fi utilizare în exteriorul, cât și în interiorul clădirilor, precum și pentru construirea de drumuri, cărări de grădină, curți, ziduri de sprijin etc.

Plăcile din piatră sunt materialul cel mai scump folosit pentru pavarea suprafețelor, dar și cel mai frumos și mai prețuit.
Plăcile din piatră sunt materialul cel mai scump folosit pentru pavarea suprafețelor, dar și cel mai frumos și mai prețuit.

3.5.1. Plăcile din granit

Granitul este un material natural foarte solid și de înaltă calitate. Plăcile de granit sunt utilizate pentru pavaj sau pentru placarea suprafețelor exterioare și interioare. Din pietre se pot executa diferite produse, precum: pervazuri pentru ferestre, scări, blaturi de bucătărie și de baie, portaluri, echipamente de grădină, șemineuri, mese din piatră etc.

3.5.2. Plăci din marmură

Marmura este o rocă metamorfică compactă, cu cristale caracteristice. Conținutul de diferite minerale conferă marmurei o gamă largă de culori. Concentrația mineralelor formează modele caracteristice, care variază de la o carieră de marmură la alta. Cel mai adesea, marmura este lustruită până ce capătă un luciu puternic, care îi scoate în evidență culoarea și textura sa caracteristică. Din această cauză, marmura este cea mai populară rocă ornamentală de milenii. La ora actuală, marmura este utilizată pentru pavarea podelelor, placarea pereților, pietre funerare etc.

3.5.3. Plăci din calcar

Calcarul este o rocă solidă, dar este sensibil la apă, în special la ploile acide. Plăcile de calcar sunt de culoare bej uniformă. Plăcile de calcar sunt utilizate în principal în spații interioare, dar unele tipuri sunt folosite și în spații exterioare.

3.5.4. Plăci din gresie

Gresia are un aspect foarte natural, culori blânde, specifice pământului. În genere, gresia este tratată grosier și utilizată pentru pavarea suprafețelor exterioare, deoarece are o suprafață antiderapantă excelentă.

3.5.5. Plăci din cuarțit

Cuarțitul este o piatră foarte solidă. De cele mai multe ori, cuarțitul este utilizat la pavarea suprafețelor exterioare.

3.5.6. Plăci din porfir

Porfirul este o rocă solidă. Porfirul tratat grosier este potrivit în special pentru pavarea suprafețelor exterioare.

3.5.7. Plăci din ardezie

Ardezia este o rocă naturală, care se decojește în straturi. Este utilizată mai ales pentru pavarea suprafețelor exterioare, dar unele tipuri de ardezie sunt potrivite și pentru interior.

3.5.8. Pavarea cu pietricele

Pavăm cu pietricele suprafețele cărora vrem să le conferim un caracter estetic deosebit. Doar anumite pietre de anumite forme sunt potrivite pentru realizarea de mozaicuri din pietriș: cele rezistente la îngheț și stabile. Utilizând pietriș de diferite dimensiuni și culori se pot forma suprafețe variate și chiar mozaicuri. Pavelele din pietriș sunt populare pe terase, zone de stat pe scaune și grădini. Puteți cumpăra pietriș în magazinele care comercializează piatra naturală sau de la pietrari.

3.6. Plăci de exterior

Plăcile de exterior sau din ceramică gres constituie o alegere bună pentru pavarea suprafețelor exterioare. Plăcile ceramice de exterior nu absorb apa, sunt rezistente la frig și nu se crapă. În plus, ceramica gres are proprietăți antiderapante bune, deci poate fi montată pe o terasă, pe un balcon sau pe scară exterioară.

Prețul plăcilor de exterior

Pentru plăci ceramice de exterior veți plăti în general între 9 - 45 EUR/m2, în unele cazuri mai mult.

3.7. Cuburi din granit

Cuburile de granit sunt unul dintre cele mai vechi materiale utilizate pentru pavarea suprafețelor piețelor, drumurilor și ale altor zone publice. Cuburile din granit pot fi de culoare gri, verde, galbenă sau roșie. Utilizând combinații de culori și metode diferite de așezare, putem forma modele foarte diferite cu cuburile de granit. Pavarea cu cuburi de granit este foarte potrivită pentru terenurile denivelate. Un aspect negativ al cuburilor din granit este acela că sunt foarte sensibile la precipitații, în special dacă sunt montate pe suprafețe cu pantă mare. Dimensiunile cuburilor de granit sunt cuprinse între 5 cm - 20 cm.

Prețul cuburilor din granit

Prețul cuburilor din granit este de aproximativ 32 EUR/m2.

Cuburile din granit se adaptează la denivelările terenului și au o durată de viață îndelungată.
Cuburile din granit se adaptează la denivelările terenului și au o durată de viață îndelungată.

3.8. Pavele din cărămidă arsă

Pavajele din cărămidă arsă sau din cărămida clincher sunt răspândite în mod tradițional în mediile în care nu existau prea multe alte materiale potrivite pentru pavarea suprafețelor exterioare. Clincherul este format din apă și argilă mixtă. Masa brută este mai întâi uscată câteva zile și apoi coaptă la 1200°C. Pavelele din cărămidă sunt potrivite pentru pavare în zonele cu climă uscată și caldă.

Prețul pavelelor din cărămidă

Prețul pavelelor din cărămidă arsă (terracotta) variază între 12 - 27 EUR/m2.

Cu pavelele din cărămidă se pot forma modele variate multicolore, care creează o senzație de căldură.
Cu pavelele din cărămidă se pot forma modele variate multicolore, care creează o senzație de căldură.

3.9. Plăci de gazon

Datorită aspectului pe care îl au, acest tip de plăci este unul special. Plăcile de gazon sunt folosite acolo unde suprafețele trebuie să fie pavate și în același timp să se mențină zonele verzi – pentru parcări, căi de acces. Dacă vrem să rupem monotonia unei suprafețe acoperite cu iarbă, o putem pava cu o plasă din beton, care să permită creșterea ierbii.

Prețul plăcilor de gazon

Pentru plăcile de gazon veți plăti în jur de 9 EUR/m2.

Plăcile de gazon și plasele din beton de gazon constituie o soluție excelentă, dacă dorim să pavăm suprafețele, dar și să le menținem verzi.
Plăcile de gazon și plasele din beton de gazon constituie o soluție excelentă, dacă dorim să pavăm suprafețele, dar și să le menținem verzi.

3.10. Pavele din lemn

Pavajul executat cu pavele din lemn poate constitui un plus excelent pentru grădina dumneavoastră. Pavelele din lemn se încadrează perfect în mediul natural și se potrivesc cu alte materiale naturale. Deoarece lemnul neprotejat nu este rezistent la umiditate, trebuie să fim foarte atenți la tipul de lemn pe care îl alegem. Stâlpii din lemn de castan sau din alt lemn dur, cum ar fi un trunchiurile de stejar, sunt potriviți pentru pavarea grădinilor.

Pavelele pot fi executate din bucăți de lemn cu formă rotundă, dar trunchiurile trebuie să fie mai groase de 10 cm și trebuie să fie apoi tăiate până la lungimi cuprinse între 15 și 20 cm. Montarea pavelelor din lemn este ușoară și necesită doar o bună execuție a sistemului de drenare, care este absolut necesar, deoarece în lipsa acestuia pavajul din lemn ar putea să putrezească. Lemnul este un material, care poate fi folosit la pavarea teraselor, a cărărilor de grădină, a zonei de lângă iaz sau de lângă piscină, a zonelor de relaxare, a podelelor de pavilion etc.

Prețul pavelelor din lemn

Pentru pavele din lemn veți plăti între 40 - 60 EUR/m2.

Pavelele din lemn dau grădinii un farmec deosebit.
Pavelele din lemn dau grădinii un farmec deosebit.

4. Montarea pavelelor + prețul montării

Montarea pavelelor este o soluție rentabilă pentru acoperirea suprafețelor exterioare și se execută rapid. Prețul pavelelor este foarte variat și depinde de tipul pavelelor, modul în care se pregătește baza și cât de complex va fi modelul de așezare a acestora.

4.1. Pregătirea suprafețelor pentru a fi pavate

Pregătirea substratului pe care urmează a fi montate pavelele constituie prima etapă a pavării suprafețelor. Durata de viață a oricărui pavaj depinde foarte mult de pregătirea corectă a terenului, care se face în funcție de scopul suprafeței și de tipul pavelelor. Suprafețele pavate pe care se circulă cu autovehicule se vor afunda rapid, dacă nu sunt corespunzător executate. În primul rând, este necesar să îndepărtați tot humusul, pentru a împiedica apariția de denivelări și a asigura o capacitate portantă adecvată a solului. Apoi suprafața trebuie să fie săpată până la adâncimea de 20-30 cm, să se aplice o țesătură permeabile și să se umple suprafața cu pietriș și nisip. Urmează compactarea suprafeței de pietriș și nisip până ce capătă o capacitate portantă corespunzătoare. În tot acest timp, trebuie să se asigure un unghi de înclinare a suprafeței respectiv o pantă minimă de 2,5%.

Prețul pregătirii suprafețelor

Prețul pentru pregătirea suprafețelor de pavat, care include săpăturile și adăugarea stratului de pietriș amestecat cu nisip este de 15 - 20 EUR/m2.

4.2. Sistemul de drenare

Stratul de drenaj este crucial pentru durabilitatea pavelelor. Drenajul se efectuează prin montarea unei folii de drenaj, urmată de adăugarea a două straturi de pietriș. Astfel pavajul va fi plan și stabil și în același timp nu vor fi necesare reparații constante, cauzate de ridicări de teren sau de găuri în teren sau de urme de roți. Un astfel de tampon asigură scurgerea rapidă a apei pluviale și previne stagnarea apei sau a umezelii, care pot deteriora pavelele.

Prețul montării foliei sistemului de drenare

Prețul montării foliei de drenare în vederea pavării suprafețelor variază între 1,2 - 2,0 EUR/m2.

4.3. Montarea bordurilor

Prin așezarea bordurilor se stabilesc limitele exterioare și înălțimea suprafeței pavate. Se utilizează borduri din beton sau din piatră de diferite dimensiuni, de la 5,5 x 20 x 100 cm și până la 15 x 24,5 x 100 cm.

Montarea corectă a bordurilor este importantă pentru asigurarea durabilității acestora. Mai întâi, se sapă un șanț în care se execută suprafața-bază din beton, cu înălțimea de aproximativ 20 cm. Pe această suprafață se montează bordurile la o distanță minimă de 5 mm între ele. Apoi, bordurile se aliniază una cu alta și se betonează pe lateral. Rosturile dintre elementele de bordură se umplu cu o masă de ciment.

Prețul montării bordurilor

Prețul montării bordurilor include pregătirea bazei din beton, execuția sistemului de drenare, montarea bordurilor și execuția rosturilor. Prețul poate varia în funcție de tipul bordurilor și de executant, dar în general acesta se situează între 10 - 20 EUR/m.

4.4. Tăierea pavelelor

Pentru ca pavelele să se încadreze sau să se potrivească perfect, ele trebuie să fie adesea tăiate. De aceea, avem nevoie de un polizor unghiular pentru a le tăia - fie că este vorba de pavele din beton, clincher sau din piatră naturală. Mașina de tăiat cu diamant este o alegere ideală pentru piatra naturală. Uneori, se mai folosește și o mașină profesională de tăiat ceramică. Dacă vreți să tăiați singuri pavelele, trebuie să purtați echipament de protecție în timpul acestor lucrări: protecție auditivă, ochelari de protecție, o mască de praf, mănuși de lucru bune și pantofi cu capac din metal.

4.5. Montarea pavelelor

Montarea pavelelor se face începând din colț, perpendicular pe linia principală de intrare. Dacă este posibil, începeți de la partea cea mai joasă a suprafeței. Pavelele nu se dispun prea aproape una de alta, pentru a lăsa loc pentru rosturi. În acest scop, vă pot fi foarte utili niște distanțieri din plastic. Pentru a vă asigura că montați pavelele în linie dreaptă, mai puteți folosi un cablu încordat întins de-a lungul suprafeței de pavat, a cărei poziție o schimbați pe măsură ce înaintați cu pavarea. Pavelele se nivelează cu un ciocan de cauciuc sau cu o placă vibratoare. Pe margini, montarea pavelelor e încheiată prin tăierea sau desprinderea prin spargere a părților pavelelor de care nu avem nevoie. Dacă pavele nu au o culoare uniformă, păstrați pavelele separate între ele în funcție de culoare, pentru a putea crea mozaicul sau desenul dorit fără abateri de la design.

Prețul montării pavelelor

Prețul montării pavelelor variază între 8 - 12 EUR/m2.

4.6. Modele de montare a pavelelor

Diferitele forme și culori ale pavelelor facilitează folosirea a diferite moduri de așezare. Modelul de așezare a pavelelor este crucial pentru aspectul final al pavajului, deci acesta trebuie să fie ales cu atenție. Diferite modele pot fi obținute prin folosirea de pavele de diferite dimensiuni și asimetrice (de exemplu, pavele dreptunghiulare), prin combinarea de pavele cu forme și culori diferite. Se pot deci crea un număr mare de designuri. Modelele pot fi date de textura pavelelor, dar se pot crea și diverse modele abstracte, geometrice și figurale. Modelele obișnuite sunt: de tip cărămidă cu indentare, de tip schelet de pește sau de tip circular.

4.7. Execuția rosturilor

Înainte de a începe execuția rosturilor dintre pavele, trebuie să curățați pavajul și să așteptați să se usuce. Pavelele pot fi chituite cu nisip sau cu un chit special.

Pentru a umple îmbinările cu nisip, pavele sunt presărate cu nisip de cuarț sau cu alt nisip, care nu conține calcar. O astfel de chituire a pavelelor trebuie să aibă loc pe timp uscat. Dacă doriți ca umplerea îmbinărilor să fie cu adevărat eficientă, trebuie să folosiți o placă vibrantă pentru a umple îmbinările uniform și a nivela suprafața. După folosirea plăcii vibratoare, umpleți îmbinările și mai mult, dacă este necesar.

Cu mortar se creează rosturi flexibile, care sunt rezistente la eroziune și previn creșterea ierbii între pavele. Chitul poate fi folosit atât pentru pavarea curților, cât și a parcării și a zonelor publice, dacă acestea nu sunt expuse la trafic intens.

4.8. Prețul, lista de prețuri pentru montarea pavelelor

  lucrări prețuri
pregătirea suprafeței săpături, adăugare de pietriș și nisip, execuția tamponului 15 - 20 EUR/m2
execuția drenajului drenajul, canale, șanțuri, canalete /
montarea bordurilor betonarea bordurilor, nivelarea bordurilor 10 - 20 EUR/m
tăierea pavelelor tăierea pavelelor /
montarea pavelelor montarea pavelelor, execuția modelelor 8 - 12 EUR/m2
execuția rosturilor execuția rosturilor, compactarea cu placă vibratoare a pavelelor /
TOTAL livrarea pavelelor, execuția pavării 25 - 35 EUR/m2


5. Mentenanța pavelelor

5.1. Încălzire prin pavaj pentru curți

V-ați săturat să îndepărtați în mod constant zăpada din curte în timpul iernii? Sub pavele puteți instala un sistem subteran de încălzire a suprafețelor exterioare, care să topească zăpada și gheața. Sistemul de încălzire  subterană prin pavaj este destinat topirii zăpezii și prevenirii înghețului în curți, pe scări, rampe, terase, în garaje etc. Sistemul de încălzire a curții se instalează în nisip, sub asfalt, sub pavaj de beton, gresie sau pavele.

Prețul pentru montarea unui sistem de încălzire subterană a pavelelor

Prețul aproximativ al execuției sistemului subteran de încălzire a suprafețelor exterioare - exceptând lucrările de construcții - este de aproximativ 20 EUR/m2.

 Un sistem subteran de încălzire a curții va face să nu mai aveți niciodată probleme cu zăpada.
Un sistem subteran de încălzire a curții va face să nu mai aveți niciodată probleme cu zăpada.

5.2. Curățarea cu apă sub presiune a pavelelor

În ciuda durabilității, pavele au nevoie și de întreținere. Praful, sarea, murdăria grasă și buruienile dintre pavele sunt îndepărtate cel mai ușor prin curățarea lor cu apă cu înaltă presiune. Acest tip de curățare va face ca pavele să arate ca noi și le va prelungi durata de viață. Dezavantajul unui produs de curățat de înaltă presiune este că spală deseori nisipul de pe rosturi și, de aceea, după curățare este necesară umplerea din nou a spațiile goale dintre pavele cu nisip normal sau cu nisip de cuarț. Reumplerea rosturilor se face numai atunci când acestea sunt complet uscate.

Dacă curățați pavelele cu apă sub presiune, le veți reîmprospăta aspectul și le veți prelungi durata de viață.
Dacă curățați pavelele cu apă sub presiune, le veți reîmprospăta aspectul și le veți prelungi durata de viață.

5.3. Îndepărtarea buruienilor dintre pavele

Buruienile dintre pavele pot fi îndepărtate manual, cu cuțitașe. Această metodă este lentă, dar nu deteriorează rosturile dintre pavele, ci astfel se elimină doar verdeața. O altă metodă de îndepărtare a buruienilor este prin folosirea de substanțe chimice, care sunt eficiente, dar nu ecologice. Reapariția de buruieni și licheni poate fi încetinită prin folosirea de erbicide sau de remedii casnice, cum ar fi un preparat din oțet, sare și săpun.

Dacă pavelele nu sunt întreținute corect, între ele pot crește rapid iarba, lichenii și buruienile.
Dacă pavelele nu sunt întreținute corect, între ele pot crește rapid iarba, lichenii și buruienile.

6. Pietrari și executanți de pavaje

6.1. Pietrari, lucrări de pietrărie

Lucrările de pietrărie sunt meșteșugul modelării pietrelor aspre în forme geometrice precise și al montării elementelor din piatră în structuri complexe. Pietrarilor cu experiență le puteți comanda execuția de pardoseli din piatră, blaturi de bucătărie sau de baie, scări din piatră, placări cu piatră și pervazuri de ferestre, pietre funerare din piatră, mese din piatră, fântâni, coloane, vaze, boluri, lămpi, piedestale și alte elemente din piatră.

6.2. Executanții de pavaje

Pavajele sunt executate de firme specializate, care vă pot ajuta și să alegeți pavelele potrivite, vă pregătesc substratul și vă execută sistemul de drenare. Aceste firme știu cum să monteze pavelele conform unor modele variate. Este important ca executantul să aibă echipamentul adecvat pentru pavarea solului și tăierea pavelelor. Aveți nevoie de execuția unui pavaj? Atunci este important să alegeți corect executantul adecvat.

Care este perioada anului cea mai propice pentru pavare?

Sezonul propice pentru lucrările de pavare durează începând din luna martie și până în octombrie. Pentru că există în cadrul acestui sezon și perioade de vârf, vă sfătuim, să trimiteți cererea pentru pavare cu o lună sau două înainte de data la care doriți să se înceapă lucrările.

Sezonul de pavat începe în luna martie și se încheie în octombrie. În perioadele de vârf, vă sfătuim să trimiteți cererea cu o lună sau două înainte de data dorită pentru începerea lucrărilor.

7. Comparații

7.1. Pavare sau asfaltare

Asfaltarea unei curți sau a unei alei este soluția cea mai accesibilă financiar, dar efectul nu este cel mai bun sub aspect estetic. În plus, asfaltul este imposibil de reparat, dacă îl tăiem. Prin urmare, pavajele arată mult mai frumos și mai ordonat. Montarea pavelelor este ușoară și oferă multe opțiuni de design. Pavajele executate cu pavele din beton sunt mai ieftine, având cam același preț ca asfaltarea.

  asfaltare pavare
prețul execuției și al materialului 30 euro/m2 40 euro/m2
durabilitate mai mare mai mică
posibilitatea renovării mai mică – odată ce asfaltul se crapă sau se afundă, el trebuie să fie cârpit etc. mai mare – pavelele uzate se înlocuiesc cu simplitate; suprafața de montare se repară ușor
flexibilitate mai mică – în cazul în care o parte din asfalt este îndepărtat pentru lucrări de canalizare, va fi necesară o reasfaltare manuală și suprafața asfaltată nu va mai avea niciodată un aspect uniform mai mare – pavelele se demontează ușor, după care se execută săpăturile și lucrările necesare, iar la sfârșit pavelele se montează la loc astfel încât intervenția să nu fie vizibilă
posibilități de design mai puține – alegerea clasică este culoarea naturală a asfaltului, asfaltul colorat este foarte scump mai multe – pe piață există un număr foarte mare de diverse tipuri de pavele, care se pot monta conform unui număr foarte variat de modele
finalizare dacă aveți un buget redus, asfaltarea este soluția cea mai bună dacă doriți o soluție durabilă și un aspect deosebit, vă recomandăm să alegeți pavelele

7.2. Puteți pava singuri sau e mai bine să angajați un specialist?

Dacă aveți deja experiență cu montarea pavelelor și cunoașteți toate detaliile și procedurile de lucru, atunci puteți executa singuri pavajele. În caz contrar, vă recomandăm să angajați o firmă specializată în pavaj, deoarece pavajul montat incorect se poate afunda și poate reține apa, ceea ce îi va da un aspect dezordonat și îi va accelera deteriorarea.

  pavare pe cont propriu pavare executată de către o firmă specializată
livrarea materialului persoanele fizice plătesc 22% TVA pentru materiale pentru achiziționarea pavelelor, executantul va plăti TVA în valoare de numai 9,5%
pregătirea suprafeței execuția adecvată a tamponului este complicată fără mașini unelte executantul dispune de mașini unelte și poate executa tamponul rapid și eficient
întărirea suprafeței trebuie să închiriați plăci vibratoare, iar întărirea suprafeței este dificilă, mai ales pentru un începător executantul dispune de mașini unelte și este specializat în această activitate
finalizarea mai scumpă, ia mult timp, este necesară experiența angajează un specialist! :)

8. Tendințe privind montarea pavelelor

8.1. Pavele rustice

Pavelele clasice respectiv rustice imită aspectul pavajelor vechi. Dacă vă plac curțile sau grădinile vechi, prin montarea unor pavele rustice veți crea instantaneu atmosfera unui spațiu vechi, deși acesta este nou. Deci, ca să facem o glumă putem spune că nu va mai fi nevoie să așteptați zeci de ani pentru obținerea efectului dorit. Când utilizați pavele vechi, asigurați-vă că acestea se potrivesc armonios cu aspectul casei și al împrejurimilor.

8.2. Pavele moderne

Pavelele moderne au forme regulate, ascuțite și o structură minimalistă fin lucrată, ceea ce le face perfecte pentru arhitectura modernă. Când utilizați pavele moderne, asigurați-vă că acestea se potrivesc armonios cu aspectul casei și al împrejurimilor.

8.3. Pavele vechi, uzate

Reutilizarea respectiv reciclarea pavelelor vechi a devenit în ultimul timp foarte populară, pentru că acestea au un farmec aparte, dat de patina de vechime. Pavelele vechi sunt adesea folosite pentru restaurante și grădini, dar și pentru restaurarea clădirilor vechi. Când utilizați pavele vechi, asigurați-vă că acestea se potrivesc armonios cu aspectul casei și al împrejurimilor.

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Pavaj parcare masina si trotuar

Bună ziua,

Este nevoie de pavat si/sau asfaltat peste pavaj existent pentru a ridica nivelul parcarii si trotuarelor anexe cu 20-25 cm (nivelul strazii).

Deasemenea este nevoie de capac de camin din beton(?) care sa poata susine greutatea unui autoturism mic.

Totalul suprafetei este de aproximativ 50mp.

Atasat este o schita orientativa cu zona de lucru marcata cu galben.

Mulțumesc 6737.85 RON la 11229.75 RON

........

Pavaj curte sau turnat beton curte și trotuar aprox 200 mp

Bună ziua,

Doresc desfacere beton vechi stricat in urma executării canalizării, pregătit substrat, montat pavaj placi beton gri.

Mulțumesc 13041 RON la 21735 RON

........

Montaj pavaj

Bună ziua,

Am nevoie de spart, cărat beton vechi și montat pavaj.

Mulțumesc 3368.925 RON la 5614.875 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





Prețul, Pavaj parcare privata si trotuar, 600mp
Pavaj, Vulcan

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Pavaj peste beton, 30mp
Pavaj, Sadova

4042.71 RON la 6737.85 RON

Prețul, Pavaj, 400 mp
Pavaj, Sighişoara

14779.8 RON la 24633 RON

Prețul, Pavaj cale acces, 150 m2
Pavaj, Alba Iulia

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Daibau lucrări - Pregătire teren și montaj pavele, borduri, München, Germania, 1
Pavaj, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Pavaje curte, 150mp
Pavaj, Mediaş

20213.55 RON la 33689.25 RON

Prețul, Realizare pavaj exterior trotuar, 30mp
Pavaj, Cluj-Napoca

4129.65 RON la 6882.75 RON

Prețul, Manopera pavele, 65mp
Pavaj, Buzău

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Pavaj curte, 35mp
Pavaj, Zalău

4781.7 RON la 7969.5 RON

Prețul, Pavaj gradina, 28mp
Pavaj, Lupeni

3781.89 RON la 6303.15 RON

Prețul, Pavaj trotuar casa si terasa, alee pietonala, suprafata teren :869mp
Pavaj, Valea Doftanei

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Pavaj in curte și in fata casei, Aproximativ 200 m2
Pavaj, Caraşova

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Lucrări de pavaj într-o curte, Aproximativ 90m2
Pavaj, Porumbacu de Jos

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Pavaj curte, 50 mp
Pavaj, Turda

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Pavaj, terasă, pergolă, grădină,
Pavaj, Bucureşti

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Doresc pavarea curti, 40-80 mp
Pavaj, Constanţa

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Doresc pavarea unei suprafețe cu caramida o bordură,
Pavaj, Bacău

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Montaj pavaj si borduri, 150mp
Pavaj, Boian

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Amenajari exterioare, 108mp
Pavaj, Deva

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Livrare si montare pavaj, 320mp
Pavaj, Negreşti

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Pavaj curte interioara, 200mp
Pavaj, Săcele

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Pavaj pentru un garaj si imprejurimi, 50mp
Pavaj, Păuleşti

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Montat pavel pe cca 30 mp., 30 mp
Pavaj, Cetate

4042.71 RON la 6737.85 RON

Prețul, Montaj pavaje și borduri pentru 130 mp. Doar montaj., 130 mp
Pavaj, Vaslui

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Doresc executarea unei cai de acces de cca 7l si o platforma de 30mp, Platforma 30-40 mpCalea acces in curte , in panta,( 70mlx 3m=210 mpTotal 250 mp
Pavaj, Vărbilău

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Refacere pavaj cu 2 rigole, 100mp
Pavaj, Alba Iulia

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Montaj pavaj, 50mp
Pavaj, Poşta Câlnău

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Montaj pavaj, 120-140 m2
Pavaj, Beclean

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Montaj pavaj, 330m2
Pavaj, Giurgiu

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Amenajare curte, 400 mp
Pavaj, Baloteşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Amenajare curte borduri, pavele, 150-200m2
Pavaj, Slatina

19996.2 RON la 33327 RON

Prețul, Pavaj loc parcare, 12m2
Pavaj, Saturn

1564.92 RON la 2608.2 RON

Prețul, Pavat curte betonata, 45 mp
Pavaj, Măniceşti

5868.45 RON la 9780.75 RON

Prețul, Pavaj arcaua casei, gard, 30- 35 mp
Pavaj, Conţeşti

4564.35 RON la 7607.25 RON

Prețul, Montaj pavaj + borduri, 210mp
Pavaj, Letea Veche

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Pavaj drum acces , 90mp
Pavaj, Firiza

11736.9 RON la 19561.5 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Pavaj lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1160+ FIRME PENTRU Pavaj
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pavaj?

  • Pavaj Bucureşti
  • Pavaj Cluj-Napoca
  • Pavaj Constanţa
  • Pavaj Dumbrăveni
  • Pavaj Iaşi
  • Pavaj Timişoara
  • Pavaj Alba Iulia
  • Pavaj Arad
  • Pavaj Bacău
  • Pavaj Baia Mare
  • Pavaj Bârlad
  • Pavaj Bistriţa
  • Pavaj Botoşani
  • Pavaj Brăila
  • Pavaj Braşov
  • Pavaj Buzău
  • Pavaj Călăraşi
  • Pavaj Craiova
  • Pavaj Deva
  • Pavaj Drobeta-Turnu Severin
  • Pavaj Focşani
  • Pavaj Galaţi
  • Pavaj Giurgiu
  • Pavaj Hunedoara
  • Pavaj Mediaş
  • Pavaj Oradea
  • Pavaj Piatra-Neamţ
  • Pavaj Piteşti
  • Pavaj Ploieşti
  • Pavaj Râmnicu Vâlcea
  • Pavaj Reşiţa
  • Pavaj Roman
  • Pavaj Satu Mare
  • Pavaj Sfântu Gheorghe
  • Pavaj Sibiu
  • Pavaj Slatina
  • Pavaj Slobozia
  • Pavaj Suceava
  • Pavaj Târgovişte
  • Pavaj Târgu Jiu
  • Pavaj Târgu Mureş
  • Pavaj Tulcea
  • Pavaj Turda
  • Pavaj Vaslui
  • Pavaj Zalău
  • Pavaj Abrud
  • Pavaj Adjud
  • Pavaj Agnita
  • Pavaj Aiud
  • Pavaj Aleşd
  • Pavaj Alexandria
  • Pavaj Amara
  • Pavaj Anina
  • Pavaj Aninoasa
  • Pavaj Ardud
  • Pavaj Avrig
  • Pavaj Azuga
  • Pavaj Babadag
  • Pavaj Baia de Aramă
  • Pavaj Baia de Arieş
  • Pavaj Baia Sprie
  • Pavaj Băile Govora
  • Pavaj Băile Herculane
  • Pavaj Băile Olăneşti
  • Pavaj Băile Tuşnad
  • Pavaj Băileşti
  • Pavaj Bălan
  • Pavaj Bălceşti
  • Pavaj Balş
  • Pavaj Băneasa
  • Pavaj Baraolt
  • Pavaj Bechet
  • Pavaj Beclean
  • Pavaj Beiuş
  • Pavaj Berbeşti
  • Pavaj Bereşti
  • Pavaj Bicaz
  • Pavaj Blaj
  • Pavaj Bocşa
  • Pavaj Boldeşti-Scăeni
  • Pavaj Bolintin-Vale
  • Pavaj Borşa
  • Pavaj Borsec
  • Pavaj Brad
  • Pavaj Bran
  • Pavaj Breaza
  • Pavaj Brezoi
  • Pavaj Broşteni
  • Pavaj Bucecea
  • Pavaj Budeşti
  • Pavaj Buhuşi
  • Pavaj Bumbeşti-Jiu
  • Pavaj Buşteni
  • Pavaj Buziaş
  • Pavaj Cajvana
  • Pavaj Calafat
  • Pavaj Călan
  • Pavaj Călimăneşti
  • Pavaj Câmpeni
  • Pavaj Câmpia Turzii
  • Pavaj Câmpina
  • Pavaj Câmpulung
  • Pavaj Câmpulung Moldovenesc
  • Pavaj Caracal
  • Pavaj Caransebeş
  • Pavaj Carei
  • Pavaj Cavnic
  • Pavaj Căzăneşti
  • Pavaj Cehu Silvaniei
  • Pavaj Cernavodă
  • Pavaj Chişineu-Criş
  • Pavaj Ciacova
  • Pavaj Cisnădie
  • Pavaj Codlea
  • Pavaj Comăneşti
  • Pavaj Comarnic
  • Pavaj Copşa Mică
  • Pavaj Corabia
  • Pavaj Costeşti
  • Pavaj Covasna
  • Pavaj Cristuru Secuiesc
  • Pavaj Cugir
  • Pavaj Curtea de Argeş
  • Pavaj Curtici
  • Pavaj Dăbuleni
  • Pavaj Darabani
  • Pavaj Dărmăneşti
  • Pavaj Dej
  • Pavaj Deta
  • Pavaj Dolhasca
  • Pavaj Dorohoi
  • Pavaj Drăgăneşti
  • Pavaj Drăgăneşti-Olt
  • Pavaj Drăgăşani
  • Pavaj Dragomireşti
  • Pavaj Eforie
  • Pavaj Făgăraş
  • Pavaj Făget
  • Pavaj Fălticeni
  • Pavaj Făurei
  • Pavaj Feteşti
  • Pavaj Fieni
  • Pavaj Fierbinţi-Târg
  • Pavaj Filiaşi
  • Pavaj Flămânzi
  • Pavaj Frasin
  • Pavaj Fundulea
  • Pavaj Găeşti
  • Pavaj Gătaia
  • Pavaj Geoagiu
  • Pavaj Gheorgheni
  • Pavaj Gherla
  • Pavaj Ghimbav
  • Pavaj Gura Humorului
  • Pavaj Hârlău
  • Pavaj Hârşova
  • Pavaj Haţeg
  • Pavaj Horezu
  • Pavaj Huedin
  • Pavaj Huşi
  • Pavaj Ianca
  • Pavaj Iernut
  • Pavaj Ineu
  • Pavaj Însurăţei
  • Pavaj Întorsura Buzăului
  • Pavaj Isaccea
  • Pavaj Jibou
  • Pavaj Lehliu-Gară
  • Pavaj Lipova
  • Pavaj Liteni
  • Pavaj Livada
  • Pavaj Luduş
  • Pavaj Lugoj
  • Pavaj Lupeni
  • Pavaj Mangalia
  • Pavaj Mărăşeşti
  • Pavaj Marghita
  • Pavaj Medgidia
  • Pavaj Miercurea Nirajului
  • Pavaj Miercurea Sibiului
  • Pavaj Miercurea-Ciuc
  • Pavaj Mihăileşti
  • Pavaj Milişăuţi
  • Pavaj Mioveni
  • Pavaj Mizil
  • Pavaj Moineşti
  • Pavaj Moldova Nouă
  • Pavaj Moreni
  • Pavaj Motru
  • Pavaj Murfatlar
  • Pavaj Murgeni
  • Pavaj Nădlac
  • Pavaj Năsăud
  • Pavaj Năvodari
  • Pavaj Negreşti
  • Pavaj Negreşti-Oaş
  • Pavaj Negru Vodă
  • Pavaj Nehoiu
  • Pavaj Novaci
  • Pavaj Nucet
  • Pavaj Ocna Mureş
  • Pavaj Ocna Sibiului
  • Pavaj Ocnele Mari
  • Pavaj Odobeşti
  • Pavaj Odorheiu Secuiesc
  • Pavaj Olteniţa
  • Pavaj Oneşti
  • Pavaj Orăştie
  • Pavaj Oraviţa
  • Pavaj Orşova
  • Pavaj Oţelu Roşu
  • Pavaj Ovidiu
  • Pavaj Panciu
  • Pavaj Pâncota
  • Pavaj Paşcani
  • Pavaj Pătârlagele
  • Pavaj Pecica
  • Pavaj Petrila
  • Pavaj Petroşani
  • Pavaj Piatra-Olt
  • Pavaj Plopeni
  • Pavaj Podu Iloaiei
  • Pavaj Pogoanele
  • Pavaj Potcoava
  • Pavaj Predeal
  • Pavaj Pucioasa
  • Pavaj Răcari
  • Pavaj Rădăuţi
  • Pavaj Râmnicu Sărat
  • Pavaj Râşnov
  • Pavaj Recaş
  • Pavaj Reghin
  • Pavaj Roşiori de Vede
  • Pavaj Rovinari
  • Pavaj Roznov
  • Pavaj Rupea
  • Pavaj Săcele
  • Pavaj Săcueni
  • Pavaj Salcea
  • Pavaj Sălişte
  • Pavaj Săliştea de Sus
  • Pavaj Salonta
  • Pavaj Sângeorgiu de Pădure
  • Pavaj Sângeorz-Băi
  • Pavaj Sânnicolau Mare
  • Pavaj Sântana
  • Pavaj Sărmaşu
  • Pavaj Săveni
  • Pavaj Scorniceşti
  • Pavaj Sebeş
  • Pavaj Sebiş
  • Pavaj Segarcea
  • Pavaj Seini
  • Pavaj Sighetu Marmaţiei
  • Pavaj Sighişoara
  • Pavaj Simeria
  • Pavaj Şimleu Silvaniei
  • Pavaj Sinaia
  • Pavaj Siret
  • Pavaj Slănic
  • Pavaj Slănic-Moldova
  • Pavaj Solca
  • Pavaj Şomcuta Mare
  • Pavaj Sovata
  • Pavaj Ştefăneşti
  • Pavaj Ştefăneşti
  • Pavaj Ştei
  • Pavaj Strehaia
  • Pavaj Sulina
  • Pavaj Tălmaciu
  • Pavaj Ţăndărei
  • Pavaj Târgu Bujor
  • Pavaj Târgu Cărbuneşti
  • Pavaj Târgu Frumos
  • Pavaj Târgu Lăpuş
  • Pavaj Târgu Neamţ
  • Pavaj Târgu Ocna
  • Pavaj Târgu Secuiesc
  • Pavaj Târnăveni
  • Pavaj Tăşnad
  • Pavaj Tăuţii-Măgherăuş
  • Pavaj Techirghiol
  • Pavaj Tecuci
  • Pavaj Teiuş
  • Pavaj Ţicleni
  • Pavaj Tismana
  • Pavaj Titu
  • Pavaj Topliţa
  • Pavaj Topoloveni
  • Pavaj Turceni
  • Pavaj Turnu Măgurele
  • Pavaj Ulmeni
  • Pavaj Ungheni
  • Pavaj Uricani
  • Pavaj Urlaţi
  • Pavaj Urziceni
  • Pavaj Valea lui Mihai
  • Pavaj Vălenii de Munte
  • Pavaj Vânju Mare
  • Pavaj Vaşcău
  • Pavaj Vatra Dornei
  • Pavaj Vicovu de Sus
  • Pavaj Victoria
  • Pavaj Videle
  • Pavaj Vişeu de Sus
  • Pavaj Vlăhiţa
  • Pavaj Vulcan
  • Pavaj Zărneşti
  • Pavaj Zimnicea
  • Pavaj Zlatna