Faptele bune creează eroi


Eroii nu se nasc, ci devin datorită faptelor lor. Pentru a deveni erou, sunt suficiente fapte mici, dar bune - pentru că mărimea faptei este măsurată de cel care are nevoie de ajutor.

Astăzi vă oferim ocazia, ca cel puțin pentru o clipă, să deveniți erou pentru cei care au nevoie de fapta voastră bună.

Puteți face această lume mai bună!

În fiecare zi, la Daibau.ro lucrăm din greu pentru a vă ajuta să construiți și să reamenajați casele și birourile. Însă, spațiul de locuit al fiecăruia dintre noi este cu mult mai cuprinzător decât casa și biroul nostru.

Spațiul nostru de locuit este alcătuit din natura și orașul în care trăim, precum și din oamenii pe care îi întâlnim zi de zi, dar și din cei pe care de multe ori nu îi vedem – oameni vulnerabili, aflați în situații de pericol, care nu pot lupta de unii singuri pentru o viață demnă. Îmbunătățirea calității mediului și a vieții tuturor celor care trăiesc în el este responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

De aceea, vă invităm să vă uniți forțele pentru a veni în sprijinul organizațiilor caritabile care au grijă de cei care sunt în nevoie!

În schimb, aceste organizații non-profit vor continua să ne îmbunătățească spațiul comun și calitatea vieții concetățenilor noștri.


Organizații și asociații care ajută oamenii care au nevoie de ajutor

Apăsați pe logo-ul organizațiilor renumite pe care le-am ales pentru dumneavoastră și întrebați-le cum puteți ajuta, sau, pur și simplu, trimiteți-le o donație și faceți din această lume un loc mai bun:


Organizația zileiDespre proiect

Parteneriatul în beneficiul societății este un proiect de caritate, creat sub auspiciile portalului Daibau. Suntem conștienți de importanța carității pentru societate și simțim responsabilitatea de a susține schimbările pozitive din mediul nostru, ca unul dintre reprezentanții de frunte ai industriei construcțiilor. Scopul tuturor partenerilor implicați în proiect (investitori, companii și organizații) este de a crea sinergii care ar trebui să ajungă la un număr tot mai mare de oameni care au nevoie și să-i ajute. Vă mulțumim tuturor celor care contribuiți cu faptele voastre bune și faceți din lumea aceasta un loc mai bun de trăit!