Pentru zona

  Gard fier forjat pret

  Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune mai scumpă și mai selectă, însă sunt deosebit de solide și vă vor servi o viață întreagă. Prețul unui gard din din fier forjat depinde de lungimea acestuia, de tipul de gard , de complexitatea instalării, de numărul elementelor de ornament suplimentare și de celelalte componente , precum și de furnizorul de garduri din fier forjat. Între un gard autentic din fier forjat și unul realizat din prefabricate există o diferență majoră de preț și de unicitate. Prețul unui gard din fier forjat de 100 cm înălțime, cu stâlpi verticali și elemente de ornament, incluzând livrarea și montarea gardului, variază de la 280-1000 lei/ml. Un gard din fier forjat unicat sau un gard din fier forjat realizat la comandă este desigur mai scump.

  Cui să încredințați realizarea unui gard din fier forjat? Trimiteți o cerere către fierarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
  Trimiteți cerere

  Prețul unui gard din fier forjat


  Prețul unui gard din fier forjat. Prețul unui gard din fier forjat de 100 cm înălțime, cu stâlpi verticali și elemente de ornament. Livrarea și montarea gardului din fier forjat.

  800 RON/ml

  PREȚ MINIM
  900.00 RON/ml

  PREȚ MEDIU
  1000 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Gard, porti fier forjat (2024)

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Grilaje fier forjat

  Prețul grilajelor din fier forjat nevopsite


  mp

  RON/mp

  RON

  Porți din fier forjat

  Prețul porților din fier forjat vopsit


  mp

  RON/mp

  RON

  Prețul demontării porților vechi

  Pretul manoperei de demontare porti vechi


  buc

  RON/buc

  RON

  Set masă și scaune din fier forjat

  Prețul unui set de grădină, compus dintr-o masă și 4 scaune din fier forjat


  set

  RON/set

  RON
  prețul orientativ
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Gard lemn


  Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

  Verificați și: Gard lemn pret

  Garduri metalice


  Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul i...

  Verificați și: Garduri si porti metalice preturi

  Balustrada sticla


  Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

  Verificați și: Balustradă sticlă preț

  Gard inox


  Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

  Verificați și: Gard inox pret

  Panouri gard


  Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

  Verificați și: Panou gard pret

  Case la cheie


  Cât costă o construcție nouă la cheie? Prețul de construcție al unei case la cheie este între 1500 ș...

  Verificați și: Case la cheie preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Gard fier forjat – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un gard din fier forjat

  Gardul ne protejează casa și îi dă un caracter specific, care poate fi modern sau rustic. Gardurile din fier forjat se folosesc la îngrădirea grădinilor și a curților, a clădirilor cu scop lucrativ, a caselor de vacanță și a altor imobile. Balustradele din fier forjat au de asemenea rol de protecție atunci când se montează la balcoane, terase, scări interioare și exterioare sau galerii.

  Gardurile din fier forjat pot da casei un aspect rustic sau modern
  Gardurile din fier forjat pot da casei un aspect rustic sau modern

  1.1. Ce este fierul forjat?

  Sub aspect tehnic, fierul forjat este un aliaj de fier cu conținut redus de carbon. Fierul forjat este foarte dur, dar în același timp se poate prelucra foarte bine, facilitând obținerea celor mai diverse forme dorite. Atât datorită avansului tehnologic, cât și din cauza cheltuielilor de producție ridicate, fierul forjat nu se mai produce masiv. La ora actuală, expresia ”fier forjat” se folosește în general pentru toate tipurile de fier care pot fi prelucrate, îndoite și pot lua diferite forme. Fierul forjat veritabil este astăzi o raritate. Fierarii îl prelucrează încă manual și, de aceea, micile iregularități de prelucrare - cum ar fi urmele ciocanului pe produs - sunt dorite și apreciate, pentru că sunt dovada muncii manuale.

  1.2. De ce să aleg un gard din fier forjat?

  1.2.1. Rezistența și durata de viață îndelungată

  Fierul forjat este un material extrem de rezistent, care își menține calitățile mai bine de o sută de ani. Spre deosebire de lemn, fierul forjat își păstrează soliditatea și forma, și bineînțeles că nu se usucă și nu putrezește.

  1.2.2. Duritatea

  Gardurile din fier forjat au o duritate mult mai ridicată față de gardurile fabricate din alte materiale. Sub aspectul protecției și al siguranței gardurile din fier forjat sunt mult mai bune, pentru că nu pot fi rupte, îndoite sau tăiate cu ușurință.

  1.2.3. Lumină abundentă și vizibilitate

  Gardurile din fier forjat au profiluri subțiri, între care există spații de câțiva centimetri. De aceea, prin aceste garduri lumina solară poate trece în abundență, iar vizibilitatea - atât din interiorul proprietății, cât și din exteriorul acesteia - rămâne foarte bună.

  1.2.4. Stil clasic elegant

  Gardurile din fier forjat au de departe un aspect foarte elegant, indiferent dacă designul lor este modern, minimalist sau rustic și dacă au sau nu multe elemente decorative.

  1.2.5. Rezistența la dăunători

  Fierul forjat este rezistent la toate tipurile de dăunători, începând de la rozătoare și până la viermi și insecte.

  1.3. Aspectele negative ale gardurilor din fier forjat

  1.3.1. Prețul ridicat

  Gardurile din fier forjat sunt printre cele mai scumpe. Dacă calitatea fierului forjat este foarte ridicată, atunci și prețul este pe măsură. Însă, datorită durabilității și a rezistenței deosebite pe care le au aceste produse, prețurile lor sunt justificate. Prețul unui gard din fier forjat produs într-o fabrică este dublu față de prețul unui gard din lemn. Iar un gard din fier forjat executat manual de către un fierar poate costa de 10 ori mai mult față de un gard similar produs în fabrică. Trebuie să mai știți și că la prețul gardului se mai adaugă și costul pregătirii fundației, al elementelor și stâlpilor de susținere, care trebuie să aibă o rezistență foarte ridicată.

  1.3.2. Nu asigură intimitatea

  Bineînțeles, că persoanele care preferă intimitatea și duc o viață extrem de privată, vor dori să fie apărate și vizual de garduri. În acest sens, gardurile din fier forjat nu sunt cea mai bună alegere.

  1.3.3. Pericolul ruginirii

  Deși se întrețin relativ simplu, gardurile din fier forjat trebuie să fie îngrijite constant pentru a fi protejate de rugină și coroziune.

  1.3.4. Montajul dificil

  Montajul gardurilor din fier forjat ia destul timp și este dificil de executat. Gardurile din fier forjat sunt grele și, de aceea, necesită o fundație foarte solidă, piloni și stâlpi de sprijin, pentru a sta drept. Prețul montării unui asemenea gard depinde de locația dvs. și de tipul solului, ca și de lucrările suplimentare prealabile necesare. La executarea montajului trebuie să se marcheze în prealabil locurile sub care se află conducte ale rețelelor publice de utilități, pentru a nu le avaria.

  1.4. Cum se întreține un gard din fier forjat

  Faptul că aceste garduri au o durată de viață foarte îndelungată și necesită doar puțină îngrijire constituie un aspect foarte pozitiv. Pe gard vor apărea cu timpul pete de rugină de culoare maron, aceasta mai ales în zonele cu climă umedă. Aceste pete de rugină trebuie să fie eliminate cu ajutorul unei hârtii abrazive destinată înlăturării ruginii. După aceea, porțiunea șlefuită trebuie să fie revopsită cu un strat protector de vopsea. Vă recomandăm să verificați și să efectuați lucrările de mentenanță la gardurile și balustradele din fier forjat o dată pe an. Aceste garduri trebuie să fie revopsite în întregime o dată la 10 până la 15 ani. Dacă observați pete de rugină pe aceste elemente din fier forjat, nu trebuie să vă îngrijorați foarte tare și să vă panicați, pentru că rugina distruge fierul forjat ș îi slăbește structura abia după o perioadă de 5 sau mai mulți ani de neefectuare a lucrărilor de mentenanță. Există și persoane cărora le place aspectul fierului forjat cu patină maron provocată de rugină.

  1.5. Atenție! Pe piață se vând și produse contrafăcute sau imitații!

  Pe piață se găsesc foarte multe garduri, pe al căror ambalaj scrie că sunt din fier forjat, dar care chiar nu sunt din fier! Gardurile din aluminiu decorativ au un aspect similar cu acela al fierului forjat, dar au și un preț cu mult mai scăzut. Gardurile din aluminiu sunt mai ușoare și, de aceea, se montează mai simplu. De asemenea, ele sunt foarte rezistente la factorii de mediu. Ce le lipsește produselor contrafăcute?  Durabilitatea, soliditatea și aspectul caracteristic al fierului forjat.

  2. Alegerea montatorului de garduri din fier forjat

  Dacă v-ați decis să vă cumpărați un gard din fier forjat, veți avea nevoie și de un montator cu experiență, care să îl monteze corect. Aceste garduri nu se montează ușor. Alegeți, deci, un meșter iscusit și care își știe bine meseria. Întotdeauna le recomandăm utilizatorilor platformei noastre, să verifice referințele executantului și proiectele deja realizate de către acesta.

  3. Utilizare garduri și balustrade din fier forjat

  3.1. Gard din fier forjat pentru grădină

  Un gard din fier forjat va face ca proprietatea dumneavoastră să arate și mai elegant. Gardurile fabricate industrial sunt alcătuite din elemente individuale, care pot fi alese din catalog după bunul plac, iar gardurile executate manual sunt unicate și sunt realizate de către fierar conform cerințelor individuale ale clientului. Gardurile din fier forjat sunt fixate pe stâlpi masivi sau se înșurubează în suporți din beton sau stâlpi din piatră.  Toate gardurile din fier forjat au protecție împotriva coroziunii. Acestea pot fi zincate sau vopsite cu pulberi sau vopsele lichide în culori Ral. Gardurile din fier forjat mai pot fi și patinate. Astfel, ele capătă un aspect învechit cu nuanțe arămii, argintii sau verzi. Gardurile din fier forjat pot fi executate în forme foarte variate și pot fi chiar semicirculare sau ovale. De asemenea, aceste garduri mai pot avea aspect minimalist modern. Utilitatea gardurilor din fier forjat depinde de înălțimea lor. Gardurile de grădină trebuie să aibă o înălțime de cel puțin un metru și jumătate (fără a lua în calcul partea subterană). Dacă gardul are o astfel de înălțime, ele nu vor fi un motiv de supărare pentru vecini și în grădină nu vor intra animale sau chiar persoane nedorite.

  3.2. Balustrade din fier forjat la balcoane și la scările exterioare ale casei

  Balustradele din fier forjat ale balcoanelor au un aspect rustic și completează imaginea atractivă a locuinței. Aceste balustrade pot fi executate în fabrică sau în ateliere (manual). Pe piață se găsesc balustrade din fier forjat pentru balcoane, cu diferite forme și aspecte, putând fi executate în stil vechi sau modern.

  3.3. Balustrade din fier forjat în locuință

  Puteți monta balustrade din fier forjat la scările interioare ale locuinței și în galerii. Cu siguranță că vor înfrumuseța aspectul interior al casei.

  4. Cum se montează un gard din fier forjat produs în fabrică?

  Indiferent dacă veți monta singuri gardul din fier forjat sau veți angaja un specialist, vă vor fi folositoare următoarele informații de bază privind această execuție.

  4.1. Lucrările preliminare

  Înainte de a începe lucrările de montare a gardului, este bine să vă informați cu privire la eventualele reglementări din domeniul construcțiilor valabile în zona în care locuiți. În acest sens, trebuie să aflați, dacă aveți sau nu nevoie de acordul proprietarilor parcelelor limitrofe pentru a putea monta gardul. După completarea întregii documentații necesare, trebuie să faceți un plan pentru gard, care să includă locația și dimensiunile exacte ale acestuia, redate la o scară corespunzătoare. În baza acestui plan, veți putea evalua costurile montării și veți putea cumpăra materialele necesare. De asemenea, este foarte important ca înainte de începerea lucrărilor să căutați și să marcați poziția conductelor subterane ale rețelelor publice de utilități și ale eventualelor alte dispozitive subterane, pentru a împiedica avarierea acestora în timpul montării. Apoi, trebuie să vă pregătiți uneltele și să vă cumpărați toate materialele necesare. Pe lângă elementele gardului, poartă și elementele de fixare, veți avea nevoie de: o lopată, instrumente de măsură, o roabă, funie, piloni, o șurubelniță, pietriș, ca și de beton, care se usucă rapid.

  4.2. Marcarea liniilor pe care va fi montat gardul

  Mai întâi se marchează liniile pe care va fi montat gardul cu bețe din lemn, pe care le legăm între ele cu o funie. Aceste bețe trebuie să fie amplasate mai ales în colțuri.

  4.3. Execuția gropilor pentru fundație

  Stâlpii gardului se amplasează de obicei în părțile terminale, în colțuri și între panourile gardului (în funcție de forma gardului ales). În aceste locuri săpăm gropi pentru fundație, care au de obicei lățimea de cca. 20 cm și adâncimea de jumătate de metru. Pe fundul gropilor punem un strat de pietriș pentru drenaj cu înălțimea de câțiva centimetri. După pregătirea gropilor, amestecăm betonul. Trebuie să avem grijă să nu adăugăm prea multă apă, pentru că betonul trebuie să aibă o densitate ridicată, pentru a susține bine stâlpul.

  4.4. Montarea stâlpilor

  Stâlpii se montează în felul următor: se fixează stâlpul în groapă la adâncimea corespunzătoare și apoi se toarnă beton până la înălțimea de 4 cm sub margine. La fiecare stâlp trebuie să se verifice, dacă stă vertical pe sol. Pământul trebuie să fie bine bătut și întărit în jurul găurilor în care se toarnă beton, pentru ca stâlpii să nu se miște în timpul uscării betonului. Betonul se va usca în câteva zile sau chiar într-o săptămână. Pentru că fierul forjat este un material cu greutate ridicată, stâlpii trebuie să fie suficient de stabili.

  4.5. Montarea panourilor

  Gardurile din fier forjat fabricate industrial sunt compuse din panouri. De obicei, atât instrucțiunile de asamblare, cât și elementele de fixare sunt atașate. Fiecare panou trebuie să fie montat la înălțimea corespunzătoare pe stâlp. Gardul se înșurubează pe stâlpi cu elementele de fixare de sus în jos.

  4.6. Montarea porții

  Este posibil ca după montare, stâlpii și panourile gardului să se ”afunde” puțin. De aceea, se recomandă să se aștepte încă o săptămână pentru ca gardul să se stabilizeze și abia după aceea să se monteze poarta. Poarta se montează în balamalele barelor corespunzătoare.

   

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Gard, porti fier forjat?

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Poarta pentru curte din fier forjat

  Avem nevoie de poarta de curte din fer forjat cu lungimea de aprox 4 m si inaltimea de aprox 2 m. 5651.1 RON la 9418.5 RON

  ........

  Gard pentru mormânt

  Am nevoie de gard pentru mormânt de două locuri cu portiță. Mormântul are deja cruce cu postament. Mai multe informatii prin telefon. 5216.4 RON la 8694 RON

  ........

  Montaj poarta culisanta 4,5 m h= 1,5m

  Am nevoie de montaj poarta culisanta 4,5 m h= 1,5m. 652.05 RON la 1086.75 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Gard metalic frontal, Aprox 16 ml × 2m
  Gard, porti fier forjat, Cristian

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Poarta autoportanta si pietonala, 500x180 si 100x180
  Gard, porti fier forjat, Iaşi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Porți auto și pietonală batante, 300×170. 100×170
  Gard, porti fier forjat, Craiova

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Porți și garduri metalice, Poarta mare 400/180 cm si una mica 95/180 cm
  Gard, porti fier forjat, Băluşeni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard 25 ml si o poarta de 4 m culisanta, 25 m cu inaltime 2 m
  Gard, porti fier forjat, Costineşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Balustrada balcon fier forjat, 8 m si 3 m
  Gard, porti fier forjat, Drobeta-Turnu Severin

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, 2 porti auto, 1 poarta pietonala, 19.8 mp
  Gard, porti fier forjat, Moşniţa Veche

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Poarta și gard fier forjat, 2000(gard+poarta)/1,80cm
  Gard, porti fier forjat, Braşov

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Poarta auto cu acces pietonal, 3 metri, 1,6-1,8 metri
  Gard, porti fier forjat, Vişineşti

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Sudare si montaj balustrada din fier forjat, 6 metri liniari de balustrada pentru balcon
  Gard, porti fier forjat, Bragadiru

  6085.8 RON la 10143 RON

  Prețul, Porți și lacre, Lungimea 15 m Înălțime 1.8-2 m
  Gard, porti fier forjat, Târgu Jiu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Gard / Porti (nu neaparat fier forjat), Gard:400Porti:490 - 500Usa:80Gard:485Pt toate: I:2M
  Gard, porti fier forjat, Moşniţa Nouă

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Balustrada casa, Lungime 15,6 m și lățime 4,07m
  Gard, porti fier forjat, Timişoara

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Gard, 50m. Liniar cu 2porti
  Gard, porti fier forjat, Fieni

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Poarta auto și poarta intrare, 5 Mt pe 1 70
  Gard, porti fier forjat, Luduş

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Balcon fier forjat, 1150,100
  Gard, porti fier forjat, Oradea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, O poarta fier forjat culisanta si panouri gard, Poarta L3m×i2m Gard 6 buc
  Gard, porti fier forjat, Chizeni

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Poarta metalica auto, L 400 cm, H 210 cm
  Gard, porti fier forjat, Roşiori

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Ofertă balustrada din fier forjat, 3m 1m
  Gard, porti fier forjat, Timişoara

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Balustrada din fier forjat, 13 ml
  Gard, porti fier forjat, Bran

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Construire gard boltari prefabricați Symetrica, Lungime 1100 cm, inaltime 200 cm
  Gard, porti fier forjat, Drobeta-Turnu Severin

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard cu stalpi beton, 45m cu H 2m
  Gard, porti fier forjat, Botoşani

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Turnat temelie cu stalpi si instalare plase fier forjat, 38 m 1.80 cm
  Gard, porti fier forjat, Suceava

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Porti fier forjat, 5000mm×2100mm
  Gard, porti fier forjat, Bobiceşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard fier forjat, 150inaltime 30metri lungime
  Gard, porti fier forjat, Breaza

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Reconditionat fier forjat, 3mm/1,50 si 7 grilaje mici de 1.20/60
  Gard, porti fier forjat, Bucureşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, porti glisante,
  Gard, porti fier forjat, Buşteni

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Gard, balustrada, placa de beton, Lungimea:6-9 metri. Inaltime: 50-100cm
  Gard, porti fier forjat, Sviniţa

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Montaj,sudură poarta metalică, 300×200 cm.
  Gard, porti fier forjat, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Poarta auto glisanta pe sina si poarta mica, 400x190 si 100x190
  Gard, porti fier forjat, Blejoi

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Reparatie poarta fier forjat,
  Gard, porti fier forjat, Piatra-Neamţ

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Gard demolat,consolidat,gard nou porti nivelat terren, Lungime 16m inaltime 2,20m
  Gard, porti fier forjat, Hălăuceşti

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Două porți, batante, pentru garaj , simple, numai din țeava rectangula, L=2x2,5m \\ h=1,70
  Gard, porti fier forjat, Focşani

  10867.5 RON la 18112.5 RON

  Prețul, Doua balcoane din fier forjat, 7ml
  Gard, porti fier forjat, Sfântu Gheorghe

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Poarta electrica, 2/3
  Gard, porti fier forjat, Coţofenii din Dos

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Gard plus porți mari și mică, Aprox 15 m lung.si 1,75 inalt
  Gard, porti fier forjat, Făgăraş

  8694 RON la 14490 RON  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Gard, porti fier forjat lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  337+ Firme pentru Gard, porti fier forjat
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă