Gard fier forjat pret

Care este prețul unui gard din fier forjat? Gardurile din din fier forjat sunt considerate o opțiune mai scumpă și mai selectă, însă sunt deosebit de solide și vă vor servi o viață întreagă. Prețul unui gard din din fier forjat depinde de lungimea acestuia, de tipul de gard , de complexitatea instalării, de numărul elementelor de ornament suplimentare și de celelalte componente , precum și de furnizorul de garduri din fier forjat. Între un gard autentic din fier forjat și unul realizat din prefabricate există o diferență majoră de preț și de unicitate. Prețul unui gard din fier forjat de 100 cm înălțime, cu stâlpi verticali și elemente de ornament, incluzând livrarea și montarea gardului, variază de la 280-1000 lei/ml. Un gard din fier forjat unicat sau un gard din fier forjat realizat la comandă este desigur mai scump.

Cui să încredințați realizarea unui gard din fier forjat? Trimiteți o cerere către fierarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
Trimiteți cerere

Prețul unui gard din fier forjat


Prețul unui gard din fier forjat. Prețul unui gard din fier forjat de 100 cm înălțime, cu stâlpi verticali și elemente de ornament. Livrarea și montarea gardului din fier forjat.

800 RON/ml

PREȚ MINIM
RON/ml

PREȚ MEDIU
1000 RON/ml

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Gard fier forjat pret

ALTE PREȚURI PENTRU Gard, porti fier forjat

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Porți din fier forjat

Prețul porților din fier forjat vopsit


RON

RON/mp

mp
cerere>

Set masă și scaune din fier forjat

Prețul unui set de grădină, compus dintr-o masă și 4 scaune din fier forjat


RON

RON/set

set
cerere>

Grilaje fier forjat

Prețul grilajelor din fier forjat nevopsite


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul demontării porților vechi

Pretul manoperei de demontare porti vechi


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
trimiteți o cerere >

Gard lemn


Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, complexitatea traseului (teren dre...

Verificați și: Gard lemn pret

Garduri metalice


Prețul unui gard din metal depinde în special de fundație și de calitatea și tipul de oțel. Oțelul i...

Verificați și: Garduri si porti metalice preturi

Balustrada sticla


Care este prețul unui gard din sticlă? Prețurile unui metru liniar de gard din sticlă depind de modu...

Verificați și: Balustrada sticla pret

Gard inox


Care este prețul unui gard din inox? Dacă vorbim despre prețurile gardurilor din oțel, trebuie în pr...

Verificați și: Gard inox pret

Panouri gard


Care este prețul gardurilor din panouri? Cel mai mare avantaj al gardurilor din panouri este cu sigu...

Verificați și: Panou gard pret

Case la cheie


Cât costă o construcție nouă la cheie? Prețul de construcție al unei case la cheie este între 1500 ș...

Verificați și: Case la cheie pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Gard fier forjat – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un gard din fier forjat

Gardul ne protejează casa și îi dă un caracter specific, care poate fi modern sau rustic. Gardurile din fier forjat se folosesc la îngrădirea grădinilor și a curților, a clădirilor cu scop lucrativ, a caselor de vacanță și a altor imobile. Balustradele din fier forjat au de asemenea rol de protecție atunci când se montează la balcoane, terase, scări interioare și exterioare sau galerii.

Gardurile din fier forjat pot da casei un aspect rustic sau modern
Gardurile din fier forjat pot da casei un aspect rustic sau modern

1.1. Ce este fierul forjat?

Sub aspect tehnic, fierul forjat este un aliaj de fier cu conținut redus de carbon. Fierul forjat este foarte dur, dar în același timp se poate prelucra foarte bine, facilitând obținerea celor mai diverse forme dorite. Atât datorită avansului tehnologic, cât și din cauza cheltuielilor de producție ridicate, fierul forjat nu se mai produce masiv. La ora actuală, expresia ”fier forjat” se folosește în general pentru toate tipurile de fier care pot fi prelucrate, îndoite și pot lua diferite forme. Fierul forjat veritabil este astăzi o raritate. Fierarii îl prelucrează încă manual și, de aceea, micile iregularități de prelucrare - cum ar fi urmele ciocanului pe produs - sunt dorite și apreciate, pentru că sunt dovada muncii manuale.

1.2. De ce să aleg un gard din fier forjat?

1.2.1. Rezistența și durata de viață îndelungată

Fierul forjat este un material extrem de rezistent, care își menține calitățile mai bine de o sută de ani. Spre deosebire de lemn, fierul forjat își păstrează soliditatea și forma, și bineînțeles că nu se usucă și nu putrezește.

1.2.2. Duritatea

Gardurile din fier forjat au o duritate mult mai ridicată față de gardurile fabricate din alte materiale. Sub aspectul protecției și al siguranței gardurile din fier forjat sunt mult mai bune, pentru că nu pot fi rupte, îndoite sau tăiate cu ușurință.

1.2.3. Lumină abundentă și vizibilitate

Gardurile din fier forjat au profiluri subțiri, între care există spații de câțiva centimetri. De aceea, prin aceste garduri lumina solară poate trece în abundență, iar vizibilitatea - atât din interiorul proprietății, cât și din exteriorul acesteia - rămâne foarte bună.

1.2.4. Stil clasic elegant

Gardurile din fier forjat au de departe un aspect foarte elegant, indiferent dacă designul lor este modern, minimalist sau rustic și dacă au sau nu multe elemente decorative.

1.2.5. Rezistența la dăunători

Fierul forjat este rezistent la toate tipurile de dăunători, începând de la rozătoare și până la viermi și insecte.

1.3. Aspectele negative ale gardurilor din fier forjat

1.3.1. Prețul ridicat

Gardurile din fier forjat sunt printre cele mai scumpe. Dacă calitatea fierului forjat este foarte ridicată, atunci și prețul este pe măsură. Însă, datorită durabilității și a rezistenței deosebite pe care le au aceste produse, prețurile lor sunt justificate. Prețul unui gard din fier forjat produs într-o fabrică este dublu față de prețul unui gard din lemn. Iar un gard din fier forjat executat manual de către un fierar poate costa de 10 ori mai mult față de un gard similar produs în fabrică. Trebuie să mai știți și că la prețul gardului se mai adaugă și costul pregătirii fundației, al elementelor și stâlpilor de susținere, care trebuie să aibă o rezistență foarte ridicată.

1.3.2. Nu asigură intimitatea

Bineînțeles, că persoanele care preferă intimitatea și duc o viață extrem de privată, vor dori să fie apărate și vizual de garduri. În acest sens, gardurile din fier forjat nu sunt cea mai bună alegere.

1.3.3. Pericolul ruginirii

Deși se întrețin relativ simplu, gardurile din fier forjat trebuie să fie îngrijite constant pentru a fi protejate de rugină și coroziune.

1.3.4. Montajul dificil

Montajul gardurilor din fier forjat ia destul timp și este dificil de executat. Gardurile din fier forjat sunt grele și, de aceea, necesită o fundație foarte solidă, piloni și stâlpi de sprijin, pentru a sta drept. Prețul montării unui asemenea gard depinde de locația dvs. și de tipul solului, ca și de lucrările suplimentare prealabile necesare. La executarea montajului trebuie să se marcheze în prealabil locurile sub care se află conducte ale rețelelor publice de utilități, pentru a nu le avaria.

1.4. Cum se întreține un gard din fier forjat

Faptul că aceste garduri au o durată de viață foarte îndelungată și necesită doar puțină îngrijire constituie un aspect foarte pozitiv. Pe gard vor apărea cu timpul pete de rugină de culoare maron, aceasta mai ales în zonele cu climă umedă. Aceste pete de rugină trebuie să fie eliminate cu ajutorul unei hârtii abrazive destinată înlăturării ruginii. După aceea, porțiunea șlefuită trebuie să fie revopsită cu un strat protector de vopsea. Vă recomandăm să verificați și să efectuați lucrările de mentenanță la gardurile și balustradele din fier forjat o dată pe an. Aceste garduri trebuie să fie revopsite în întregime o dată la 10 până la 15 ani. Dacă observați pete de rugină pe aceste elemente din fier forjat, nu trebuie să vă îngrijorați foarte tare și să vă panicați, pentru că rugina distruge fierul forjat ș îi slăbește structura abia după o perioadă de 5 sau mai mulți ani de neefectuare a lucrărilor de mentenanță. Există și persoane cărora le place aspectul fierului forjat cu patină maron provocată de rugină.

1.5. Atenție! Pe piață se vând și produse contrafăcute sau imitații!

Pe piață se găsesc foarte multe garduri, pe al căror ambalaj scrie că sunt din fier forjat, dar care chiar nu sunt din fier! Gardurile din aluminiu decorativ au un aspect similar cu acela al fierului forjat, dar au și un preț cu mult mai scăzut. Gardurile din aluminiu sunt mai ușoare și, de aceea, se montează mai simplu. De asemenea, ele sunt foarte rezistente la factorii de mediu. Ce le lipsește produselor contrafăcute?  Durabilitatea, soliditatea și aspectul caracteristic al fierului forjat.

2. Alegerea montatorului de garduri din fier forjat

Dacă v-ați decis să vă cumpărați un gard din fier forjat, veți avea nevoie și de un montator cu experiență, care să îl monteze corect. Aceste garduri nu se montează ușor. Alegeți, deci, un meșter iscusit și care își știe bine meseria. Întotdeauna le recomandăm utilizatorilor platformei noastre, să verifice referințele executantului și proiectele deja realizate de către acesta.

3. Utilizare garduri și balustrade din fier forjat

3.1. Gard din fier forjat pentru grădină

Un gard din fier forjat va face ca proprietatea dumneavoastră să arate și mai elegant. Gardurile fabricate industrial sunt alcătuite din elemente individuale, care pot fi alese din catalog după bunul plac, iar gardurile executate manual sunt unicate și sunt realizate de către fierar conform cerințelor individuale ale clientului. Gardurile din fier forjat sunt fixate pe stâlpi masivi sau se înșurubează în suporți din beton sau stâlpi din piatră.  Toate gardurile din fier forjat au protecție împotriva coroziunii. Acestea pot fi zincate sau vopsite cu pulberi sau vopsele lichide în culori Ral. Gardurile din fier forjat mai pot fi și patinate. Astfel, ele capătă un aspect învechit cu nuanțe arămii, argintii sau verzi. Gardurile din fier forjat pot fi executate în forme foarte variate și pot fi chiar semicirculare sau ovale. De asemenea, aceste garduri mai pot avea aspect minimalist modern. Utilitatea gardurilor din fier forjat depinde de înălțimea lor. Gardurile de grădină trebuie să aibă o înălțime de cel puțin un metru și jumătate (fără a lua în calcul partea subterană). Dacă gardul are o astfel de înălțime, ele nu vor fi un motiv de supărare pentru vecini și în grădină nu vor intra animale sau chiar persoane nedorite.

3.2. Balustrade din fier forjat la balcoane și la scările exterioare ale casei

Balustradele din fier forjat ale balcoanelor au un aspect rustic și completează imaginea atractivă a locuinței. Aceste balustrade pot fi executate în fabrică sau în ateliere (manual). Pe piață se găsesc balustrade din fier forjat pentru balcoane, cu diferite forme și aspecte, putând fi executate în stil vechi sau modern.

3.3. Balustrade din fier forjat în locuință

Puteți monta balustrade din fier forjat la scările interioare ale locuinței și în galerii. Cu siguranță că vor înfrumuseța aspectul interior al casei.

4. Cum se montează un gard din fier forjat produs în fabrică?

Indiferent dacă veți monta singuri gardul din fier forjat sau veți angaja un specialist, vă vor fi folositoare următoarele informații de bază privind această execuție.

4.1. Lucrările preliminare

Înainte de a începe lucrările de montare a gardului, este bine să vă informați cu privire la eventualele reglementări din domeniul construcțiilor valabile în zona în care locuiți. În acest sens, trebuie să aflați, dacă aveți sau nu nevoie de acordul proprietarilor parcelelor limitrofe pentru a putea monta gardul. După completarea întregii documentații necesare, trebuie să faceți un plan pentru gard, care să includă locația și dimensiunile exacte ale acestuia, redate la o scară corespunzătoare. În baza acestui plan, veți putea evalua costurile montării și veți putea cumpăra materialele necesare. De asemenea, este foarte important ca înainte de începerea lucrărilor să căutați și să marcați poziția conductelor subterane ale rețelelor publice de utilități și ale eventualelor alte dispozitive subterane, pentru a împiedica avarierea acestora în timpul montării. Apoi, trebuie să vă pregătiți uneltele și să vă cumpărați toate materialele necesare. Pe lângă elementele gardului, poartă și elementele de fixare, veți avea nevoie de: o lopată, instrumente de măsură, o roabă, funie, piloni, o șurubelniță, pietriș, ca și de beton, care se usucă rapid.

4.2. Marcarea liniilor pe care va fi montat gardul

Mai întâi se marchează liniile pe care va fi montat gardul cu bețe din lemn, pe care le legăm între ele cu o funie. Aceste bețe trebuie să fie amplasate mai ales în colțuri.

4.3. Execuția gropilor pentru fundație

Stâlpii gardului se amplasează de obicei în părțile terminale, în colțuri și între panourile gardului (în funcție de forma gardului ales). În aceste locuri săpăm gropi pentru fundație, care au de obicei lățimea de cca. 20 cm și adâncimea de jumătate de metru. Pe fundul gropilor punem un strat de pietriș pentru drenaj cu înălțimea de câțiva centimetri. După pregătirea gropilor, amestecăm betonul. Trebuie să avem grijă să nu adăugăm prea multă apă, pentru că betonul trebuie să aibă o densitate ridicată, pentru a susține bine stâlpul.

4.4. Montarea stâlpilor

Stâlpii se montează în felul următor: se fixează stâlpul în groapă la adâncimea corespunzătoare și apoi se toarnă beton până la înălțimea de 4 cm sub margine. La fiecare stâlp trebuie să se verifice, dacă stă vertical pe sol. Pământul trebuie să fie bine bătut și întărit în jurul găurilor în care se toarnă beton, pentru ca stâlpii să nu se miște în timpul uscării betonului. Betonul se va usca în câteva zile sau chiar într-o săptămână. Pentru că fierul forjat este un material cu greutate ridicată, stâlpii trebuie să fie suficient de stabili.

4.5. Montarea panourilor

Gardurile din fier forjat fabricate industrial sunt compuse din panouri. De obicei, atât instrucțiunile de asamblare, cât și elementele de fixare sunt atașate. Fiecare panou trebuie să fie montat la înălțimea corespunzătoare pe stâlp. Gardul se înșurubează pe stâlpi cu elementele de fixare de sus în jos.

4.6. Montarea porții

Este posibil ca după montare, stâlpii și panourile gardului să se ”afunde” puțin. De aceea, se recomandă să se aștepte încă o săptămână pentru ca gardul să se stabilizeze și abia după aceea să se monteze poarta. Poarta se montează în balamalele barelor corespunzătoare.

 

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastrăDORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Ultimele cereri publicate

Montaj,sudură poarta metalică

Buna ziua,

Montaj prin sudură de stâlpi a porții duble metalice(300×200).

Mulțumesc 2608.2 RON la 4347 RON

........

Gard demolat,consolidat,gard nou porti nivelat terren

Bună ziua,

Gard la strada,nivelat teren ideoparte si alta a gardului la nivelul straziii, porti forjate cu poarta de intrare.

Mulțumes frumos 10867.5 RON la 18112.5 RON

........

Două porți, batante, pentru garaj , simple, numai din țeava rectangula

Bună ziua,

Vreau să închid cu două porți batante in fața garajului care are ieșirea direct în stradă. Terenul are o pantă. Poarta se va deschide in ambele sensuri.

Mulțumesc 10867.5 RON la 18112.5 RON

........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

Prețul, Gard plus porți mari și mică, Aprox 15 m lung.si 1,75 inalt
Gard, porti fier forjat, Făgăraş

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Montare 3 stâlpi in ciment, montarea porții de fier existente, 3 stâlpi și poartă 400 cm
Gard, porti fier forjat, Cetăţeni

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Gard fier forjat, 400 cu 170 înălțime
Gard, porti fier forjat, Mihăeşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Poarta hol comun bloc, lățime 135 cm x înalțime 250 cm
Gard, porti fier forjat, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Gardulet din fier forja, Lungime 1,90 si înălțimea 1,60
Gard, porti fier forjat, Tunari

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Fier forjat balustradă, dimensiunile la fața locului
Gard, porti fier forjat, Iordăcheanu

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Porti fier forjat, 2 porti mari si poarta principala
Gard, porti fier forjat, Tecuci

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Gard si 2 porti pietonale din fier forjat, 10 ml
Gard, porti fier forjat, Năeni

7824.6 RON la 13041 RON

Prețul, Gard din bca cu stalpi turnați., Lungime 2000cm, înălțime 200cm
Gard, porti fier forjat, Cocorăştii Colţ

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Poarta întrare curte Auto, cu montaj, 3,75m
Gard, porti fier forjat, Dor Mărunt

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Grilaj metalic, ușa 1,5 /1.5 si 0,5/0,5 sunt ferestrele
Gard, porti fier forjat, Tigveni

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Gard fier forjat și poarta, 3.buc 130 X 120 cm și poarta 100 x170 cm deschidere dreapta.
Gard, porti fier forjat, Ostrov

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Gard metalic, aprox. 20m L, 1,5 m Inaltime
Gard, porti fier forjat, Baia Mare

10867.5 RON la 18112.5 RON

Prețul, Reconditionare si reparare poarta fier forjar, 5/2 m
Gard, porti fier forjat, Măgurele

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Poarta fier forjat cu poarta mica inclusa, 320×190cm.
Gard, porti fier forjat, Şuncuiuş

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Poartă fier forjat , + - ....6 metri
Gard, porti fier forjat, Prejmer

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Poarta din fier forjat pe role, 3.5m lungime și 2m înălțime cu variații.
Gard, porti fier forjat, Predeal

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Gard fier forjat + porti, 14,5 x 1,8 ml
Gard, porti fier forjat, Pucioasa

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Gard fier forjat , Lungimea gardului va fi de 30 metri circa iar inaltimea de 1.20 metri
Gard, porti fier forjat, Păuleşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Gratar reglabil, 87 cm × 65 cm
Gard, porti fier forjat, Abrud

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Porți fier forjat si lemn, 6oo/180
Gard, porti fier forjat, Măgurele

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Gard si poarta fier forjat, 14 intervale 1600x2000, poarta 1900x5000 portita 1900x1000
Gard, porti fier forjat, Fârdea

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Gard, 22m ,1,70m/h
Gard, porti fier forjat, Sodomeni

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Reconditionare gard si poarta fier forjat,
Gard, porti fier forjat, Ghiroda

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Construire gard + construire și montare porti, 2200 cm lungime, 200 cm inaltime
Gard, porti fier forjat, Gimbăşani

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Construirea unui gard la strada 14 metri lini, 14 metri , 2 metri inaltime aproximativ
Gard, porti fier forjat, Pucioasa

5216.4 RON la 8694 RON

Prețul, Balustrade 2 balcoane exterior, 5,40m/1.20m si 3,40m/1.20m
Gard, porti fier forjat, Berbeşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Poarta autoportanta , 7,5 metri
Gard, porti fier forjat, Giurgiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Gard ,scara exterioara,capac beci,scara beci, 2.5x 2.2 H
Gard, porti fier forjat, Constanţa

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Atașare loc zar la poartă de metal, lătimea 2m, înălțimea 1,50
Gard, porti fier forjat, Cefa

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Gard și porți din fier forjat, 21 m
Gard, porti fier forjat, Brazi

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Poarta din fier forjat, 79/170cm
Gard, porti fier forjat, Ciurea

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, Gard traforat sau gard fier forjat, 7500, 1900
Gard, porti fier forjat, Ploieşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Gard beton cu fier forjat , 2000*180
Gard, porti fier forjat, Câmpina

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, 2 panori fixe, poarta pietonala si poarta culisanta cu motor, l=6.50m, h=2m
Gard, porti fier forjat, Ovidiu

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Constructie gard - soclu, 45m lungime - 0.5m inaltime
Gard, porti fier forjat, Piteşti

6955.2 RON la 11592 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Gard, porti fier forjat lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

293+ FIRME PENTRU Gard, porti fier forjat
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Gard, porti fier forjat?

 • Gard, porti fier forjat Bucureşti
 • Gard, porti fier forjat Cluj-Napoca
 • Gard, porti fier forjat Constanţa
 • Gard, porti fier forjat Dumbrăveni
 • Gard, porti fier forjat Iaşi
 • Gard, porti fier forjat Timişoara
 • Gard, porti fier forjat Alba Iulia
 • Gard, porti fier forjat Arad
 • Gard, porti fier forjat Bacău
 • Gard, porti fier forjat Baia Mare
 • Gard, porti fier forjat Bârlad
 • Gard, porti fier forjat Bistriţa
 • Gard, porti fier forjat Botoşani
 • Gard, porti fier forjat Brăila
 • Gard, porti fier forjat Braşov
 • Gard, porti fier forjat Buzău
 • Gard, porti fier forjat Călăraşi
 • Gard, porti fier forjat Craiova
 • Gard, porti fier forjat Deva
 • Gard, porti fier forjat Drobeta-Turnu Severin
 • Gard, porti fier forjat Focşani
 • Gard, porti fier forjat Galaţi
 • Gard, porti fier forjat Giurgiu
 • Gard, porti fier forjat Hunedoara
 • Gard, porti fier forjat Mediaş
 • Gard, porti fier forjat Oradea
 • Gard, porti fier forjat Piatra-Neamţ
 • Gard, porti fier forjat Piteşti
 • Gard, porti fier forjat Ploieşti
 • Gard, porti fier forjat Râmnicu Vâlcea
 • Gard, porti fier forjat Reşiţa
 • Gard, porti fier forjat Roman
 • Gard, porti fier forjat Satu Mare
 • Gard, porti fier forjat Sfântu Gheorghe
 • Gard, porti fier forjat Sibiu
 • Gard, porti fier forjat Slatina
 • Gard, porti fier forjat Slobozia
 • Gard, porti fier forjat Suceava
 • Gard, porti fier forjat Târgovişte
 • Gard, porti fier forjat Târgu Jiu
 • Gard, porti fier forjat Târgu Mureş
 • Gard, porti fier forjat Tulcea
 • Gard, porti fier forjat Turda
 • Gard, porti fier forjat Vaslui
 • Gard, porti fier forjat Zalău
 • Gard, porti fier forjat Abrud
 • Gard, porti fier forjat Adjud
 • Gard, porti fier forjat Agnita
 • Gard, porti fier forjat Aiud
 • Gard, porti fier forjat Aleşd
 • Gard, porti fier forjat Alexandria
 • Gard, porti fier forjat Amara
 • Gard, porti fier forjat Anina
 • Gard, porti fier forjat Aninoasa
 • Gard, porti fier forjat Ardud
 • Gard, porti fier forjat Avrig
 • Gard, porti fier forjat Azuga
 • Gard, porti fier forjat Babadag
 • Gard, porti fier forjat Baia de Aramă
 • Gard, porti fier forjat Baia de Arieş
 • Gard, porti fier forjat Baia Sprie
 • Gard, porti fier forjat Băile Govora
 • Gard, porti fier forjat Băile Herculane
 • Gard, porti fier forjat Băile Olăneşti
 • Gard, porti fier forjat Băile Tuşnad
 • Gard, porti fier forjat Băileşti
 • Gard, porti fier forjat Bălan
 • Gard, porti fier forjat Bălceşti
 • Gard, porti fier forjat Balş
 • Gard, porti fier forjat Băneasa
 • Gard, porti fier forjat Baraolt
 • Gard, porti fier forjat Bechet
 • Gard, porti fier forjat Beclean
 • Gard, porti fier forjat Beiuş
 • Gard, porti fier forjat Berbeşti
 • Gard, porti fier forjat Bereşti
 • Gard, porti fier forjat Bicaz
 • Gard, porti fier forjat Blaj
 • Gard, porti fier forjat Bocşa
 • Gard, porti fier forjat Boldeşti-Scăeni
 • Gard, porti fier forjat Bolintin-Vale
 • Gard, porti fier forjat Borşa
 • Gard, porti fier forjat Borsec
 • Gard, porti fier forjat Brad
 • Gard, porti fier forjat Bran
 • Gard, porti fier forjat Breaza
 • Gard, porti fier forjat Brezoi
 • Gard, porti fier forjat Broşteni
 • Gard, porti fier forjat Bucecea
 • Gard, porti fier forjat Budeşti
 • Gard, porti fier forjat Buhuşi
 • Gard, porti fier forjat Bumbeşti-Jiu
 • Gard, porti fier forjat Buşteni
 • Gard, porti fier forjat Buziaş
 • Gard, porti fier forjat Cajvana
 • Gard, porti fier forjat Calafat
 • Gard, porti fier forjat Călan
 • Gard, porti fier forjat Călimăneşti
 • Gard, porti fier forjat Câmpeni
 • Gard, porti fier forjat Câmpia Turzii
 • Gard, porti fier forjat Câmpina
 • Gard, porti fier forjat Câmpulung
 • Gard, porti fier forjat Câmpulung Moldovenesc
 • Gard, porti fier forjat Caracal
 • Gard, porti fier forjat Caransebeş
 • Gard, porti fier forjat Carei
 • Gard, porti fier forjat Cavnic
 • Gard, porti fier forjat Căzăneşti
 • Gard, porti fier forjat Cehu Silvaniei
 • Gard, porti fier forjat Cernavodă
 • Gard, porti fier forjat Chişineu-Criş
 • Gard, porti fier forjat Ciacova
 • Gard, porti fier forjat Cisnădie
 • Gard, porti fier forjat Codlea
 • Gard, porti fier forjat Comăneşti
 • Gard, porti fier forjat Comarnic
 • Gard, porti fier forjat Copşa Mică
 • Gard, porti fier forjat Corabia
 • Gard, porti fier forjat Costeşti
 • Gard, porti fier forjat Covasna
 • Gard, porti fier forjat Cristuru Secuiesc
 • Gard, porti fier forjat Cugir
 • Gard, porti fier forjat Curtea de Argeş
 • Gard, porti fier forjat Curtici
 • Gard, porti fier forjat Dăbuleni
 • Gard, porti fier forjat Darabani
 • Gard, porti fier forjat Dărmăneşti
 • Gard, porti fier forjat Dej
 • Gard, porti fier forjat Deta
 • Gard, porti fier forjat Dolhasca
 • Gard, porti fier forjat Dorohoi
 • Gard, porti fier forjat Drăgăneşti
 • Gard, porti fier forjat Drăgăneşti-Olt
 • Gard, porti fier forjat Drăgăşani
 • Gard, porti fier forjat Dragomireşti
 • Gard, porti fier forjat Eforie
 • Gard, porti fier forjat Făgăraş
 • Gard, porti fier forjat Făget
 • Gard, porti fier forjat Fălticeni
 • Gard, porti fier forjat Făurei
 • Gard, porti fier forjat Feteşti
 • Gard, porti fier forjat Fieni
 • Gard, porti fier forjat Fierbinţi-Târg
 • Gard, porti fier forjat Filiaşi
 • Gard, porti fier forjat Flămânzi
 • Gard, porti fier forjat Frasin
 • Gard, porti fier forjat Fundulea
 • Gard, porti fier forjat Găeşti
 • Gard, porti fier forjat Gătaia
 • Gard, porti fier forjat Geoagiu
 • Gard, porti fier forjat Gheorgheni
 • Gard, porti fier forjat Gherla
 • Gard, porti fier forjat Ghimbav
 • Gard, porti fier forjat Gura Humorului
 • Gard, porti fier forjat Hârlău
 • Gard, porti fier forjat Hârşova
 • Gard, porti fier forjat Haţeg
 • Gard, porti fier forjat Horezu
 • Gard, porti fier forjat Huedin
 • Gard, porti fier forjat Huşi
 • Gard, porti fier forjat Ianca
 • Gard, porti fier forjat Iernut
 • Gard, porti fier forjat Ineu
 • Gard, porti fier forjat Însurăţei
 • Gard, porti fier forjat Întorsura Buzăului
 • Gard, porti fier forjat Isaccea
 • Gard, porti fier forjat Jibou
 • Gard, porti fier forjat Lehliu-Gară
 • Gard, porti fier forjat Lipova
 • Gard, porti fier forjat Liteni
 • Gard, porti fier forjat Livada
 • Gard, porti fier forjat Luduş
 • Gard, porti fier forjat Lugoj
 • Gard, porti fier forjat Lupeni
 • Gard, porti fier forjat Mangalia
 • Gard, porti fier forjat Mărăşeşti
 • Gard, porti fier forjat Marghita
 • Gard, porti fier forjat Medgidia
 • Gard, porti fier forjat Miercurea Nirajului
 • Gard, porti fier forjat Miercurea Sibiului
 • Gard, porti fier forjat Miercurea-Ciuc
 • Gard, porti fier forjat Mihăileşti
 • Gard, porti fier forjat Milişăuţi
 • Gard, porti fier forjat Mioveni
 • Gard, porti fier forjat Mizil
 • Gard, porti fier forjat Moineşti
 • Gard, porti fier forjat Moldova Nouă
 • Gard, porti fier forjat Moreni
 • Gard, porti fier forjat Motru
 • Gard, porti fier forjat Murfatlar
 • Gard, porti fier forjat Murgeni
 • Gard, porti fier forjat Nădlac
 • Gard, porti fier forjat Năsăud
 • Gard, porti fier forjat Năvodari
 • Gard, porti fier forjat Negreşti
 • Gard, porti fier forjat Negreşti-Oaş
 • Gard, porti fier forjat Negru Vodă
 • Gard, porti fier forjat Nehoiu
 • Gard, porti fier forjat Novaci
 • Gard, porti fier forjat Nucet
 • Gard, porti fier forjat Ocna Mureş
 • Gard, porti fier forjat Ocna Sibiului
 • Gard, porti fier forjat Ocnele Mari
 • Gard, porti fier forjat Odobeşti
 • Gard, porti fier forjat Odorheiu Secuiesc
 • Gard, porti fier forjat Olteniţa
 • Gard, porti fier forjat Oneşti
 • Gard, porti fier forjat Orăştie
 • Gard, porti fier forjat Oraviţa
 • Gard, porti fier forjat Orşova
 • Gard, porti fier forjat Oţelu Roşu
 • Gard, porti fier forjat Ovidiu
 • Gard, porti fier forjat Panciu
 • Gard, porti fier forjat Pâncota
 • Gard, porti fier forjat Paşcani
 • Gard, porti fier forjat Pătârlagele
 • Gard, porti fier forjat Pecica
 • Gard, porti fier forjat Petrila
 • Gard, porti fier forjat Petroşani
 • Gard, porti fier forjat Piatra-Olt
 • Gard, porti fier forjat Plopeni
 • Gard, porti fier forjat Podu Iloaiei
 • Gard, porti fier forjat Pogoanele
 • Gard, porti fier forjat Potcoava
 • Gard, porti fier forjat Predeal
 • Gard, porti fier forjat Pucioasa
 • Gard, porti fier forjat Răcari
 • Gard, porti fier forjat Rădăuţi
 • Gard, porti fier forjat Râmnicu Sărat
 • Gard, porti fier forjat Râşnov
 • Gard, porti fier forjat Recaş
 • Gard, porti fier forjat Reghin
 • Gard, porti fier forjat Roşiori de Vede
 • Gard, porti fier forjat Rovinari
 • Gard, porti fier forjat Roznov
 • Gard, porti fier forjat Rupea
 • Gard, porti fier forjat Săcele
 • Gard, porti fier forjat Săcueni
 • Gard, porti fier forjat Salcea
 • Gard, porti fier forjat Sălişte
 • Gard, porti fier forjat Săliştea de Sus
 • Gard, porti fier forjat Salonta
 • Gard, porti fier forjat Sângeorgiu de Pădure
 • Gard, porti fier forjat Sângeorz-Băi
 • Gard, porti fier forjat Sânnicolau Mare
 • Gard, porti fier forjat Sântana
 • Gard, porti fier forjat Sărmaşu
 • Gard, porti fier forjat Săveni
 • Gard, porti fier forjat Scorniceşti
 • Gard, porti fier forjat Sebeş
 • Gard, porti fier forjat Sebiş
 • Gard, porti fier forjat Segarcea
 • Gard, porti fier forjat Seini
 • Gard, porti fier forjat Sighetu Marmaţiei
 • Gard, porti fier forjat Sighişoara
 • Gard, porti fier forjat Simeria
 • Gard, porti fier forjat Şimleu Silvaniei
 • Gard, porti fier forjat Sinaia
 • Gard, porti fier forjat Siret
 • Gard, porti fier forjat Slănic
 • Gard, porti fier forjat Slănic-Moldova
 • Gard, porti fier forjat Solca
 • Gard, porti fier forjat Şomcuta Mare
 • Gard, porti fier forjat Sovata
 • Gard, porti fier forjat Ştefăneşti
 • Gard, porti fier forjat Ştefăneşti
 • Gard, porti fier forjat Ştei
 • Gard, porti fier forjat Strehaia
 • Gard, porti fier forjat Sulina
 • Gard, porti fier forjat Tălmaciu
 • Gard, porti fier forjat Ţăndărei
 • Gard, porti fier forjat Târgu Bujor
 • Gard, porti fier forjat Târgu Cărbuneşti
 • Gard, porti fier forjat Târgu Frumos
 • Gard, porti fier forjat Târgu Lăpuş
 • Gard, porti fier forjat Târgu Neamţ
 • Gard, porti fier forjat Târgu Ocna
 • Gard, porti fier forjat Târgu Secuiesc
 • Gard, porti fier forjat Târnăveni
 • Gard, porti fier forjat Tăşnad
 • Gard, porti fier forjat Tăuţii-Măgherăuş
 • Gard, porti fier forjat Techirghiol
 • Gard, porti fier forjat Tecuci
 • Gard, porti fier forjat Teiuş
 • Gard, porti fier forjat Ţicleni
 • Gard, porti fier forjat Tismana
 • Gard, porti fier forjat Titu
 • Gard, porti fier forjat Topliţa
 • Gard, porti fier forjat Topoloveni
 • Gard, porti fier forjat Turceni
 • Gard, porti fier forjat Turnu Măgurele
 • Gard, porti fier forjat Ulmeni
 • Gard, porti fier forjat Ungheni
 • Gard, porti fier forjat Uricani
 • Gard, porti fier forjat Urlaţi
 • Gard, porti fier forjat Urziceni
 • Gard, porti fier forjat Valea lui Mihai
 • Gard, porti fier forjat Vălenii de Munte
 • Gard, porti fier forjat Vânju Mare
 • Gard, porti fier forjat Vaşcău
 • Gard, porti fier forjat Vatra Dornei
 • Gard, porti fier forjat Vicovu de Sus
 • Gard, porti fier forjat Victoria
 • Gard, porti fier forjat Videle
 • Gard, porti fier forjat Vişeu de Sus
 • Gard, porti fier forjat Vlăhiţa
 • Gard, porti fier forjat Vulcan
 • Gard, porti fier forjat Zărneşti
 • Gard, porti fier forjat Zimnicea
 • Gard, porti fier forjat Zlatna